Tipleri. Makine Daireli (MR)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tipleri. Makine Daireli (MR)"

Transkript

1

2

3 Stärke Elevator & Escalator 1 Teknolojiye daima öncülük ederek konut, işyeri, hastane, ticari işletmeler, ulaşım, alışveriş merkezleri başta olmak üzere tüm yapısal alanlardaki ihtiyaçları kusursuz bir şekilde karşılama ilkesiye yola çıktı. Bu yolda kusursuz Alman disiplinini kaliteli Türk işçiliği ile buluşturan Starke, güvenilir ve sürdürülebilir kesintisiz hizmet politikasını, alanında uzman tasarımcı ve mühendis kadrosuyla birleştirerek teknolojik başarısının yanı sıra estetik görünümlü ve şık ürünler üretmeyi ilke edinmiştir. En büyük başarının kalıcı memnuniyet olduğu bilinciyle, kusursuz montaj, kaliteli, hızlı servis hizmeti; tüm sınıflardaki ISO Kalite Standartlarına uygun ürünleri ile asansör, yürüyen merdiven ve bant sistemlerini yürürlükteki tüm yasal mevzuatlara uyarak, huzur ve güven içerisinde kullanıcıların hizmetine sunuyor.

4 sansör Tipleri 2 Makine Daireli (MR) Sistemin içerisinde bir makine odası bulunan asansör modelidir. Kuyu üstünde standartlarda belirtildiği ebatlarda bir makine odası bulunması gerekmektedir. Bilinen en genel asansör modelidir. Tüm asansör sınıflarında, kapasite ve hızlarda tercih edilebilir.

5 Asansör Tipleri Makine Dairesiz (MRL) Asansör sistemin tamamının kuyu içerisine monte edildiği asansör modelidir. Bir makine odasına ihtiyaç yoktur. Makine dairesinin olmaması ve esnek yapı dizaynı sayesinde bu model daha yaygın şekilde projelerde tercih edilmektedir. 3 Hidrolik Hidrolik asansörler, tahrik yeteneğinin hidrolik pompa ünitesi tarafından sağlandığı asansör dizaynıdır. Hidrolik sıvının bir pompa ile kaldırma pistonlarına iletildiği ve kabinin direkt veya endirekt olarak pistonlar ile hareket ettirildiği sistemdir. Hidrolik ünite odası bulunmaktadır. Genellikle yüksek taşıma kapasitelerinde tercih edilmekle birlikte sınırlı seyir mesafesi ve sınırlı hızlarda tüm yapılarda kullanılabilir.

6 sansör Modelleri Yolcu Asansörü TS ISO standardına göre Sınıf I-II asansörlerdir. Sadece insan taşımak için tasarlanmışlardır. Tesis edilecek yapıya uygun şekilde tüm tahrik tiplerinde, kapasite ve hızlarda montajı yapılabilir. Bu asansörlerde yük ve eşya taşınmaz. 4 Yüksek Hızlı Asansör TS ISO Standardına göre Sınıf VI asansörlerdir. Özellikle yoğun trafiği olan binalar için tasarımlanmıştır. Bu asansörler esas olarak en az 2,5 m/s hızın gerekli olduğu 15 kattan fazla kata sahip yüksek binalarda kullanılır. Asansörlerin boyutları, kesin yük, hız ve asansör sayısı ayrıntılı bir trafik hesabı ile belirlenir.

7 Asansör Modelleri Araç Asansörü Tesis edilecek yapıya uygun şekilde dizayn edilmiş katların otopark olarak kullanıma olanak sağlandığı durumlarda kullanılan asansörlerdir. Araç asansörlerinin kapasiteleri, hızı ve ebatları kullanım amacına göre belirlenir. Tesis edilecek yapıya uygun şekilde değişik tahrik tipi, kapasite ve hızlarda montajı yapılabilir. 5 Yük Asansörü TS ISO Standardına göre Sınıf IV asansörlerdir. Esas olarak yüklerin, genellikle şahıslar refakatinde taşınması için tasarımlanmıştır. Tesis edilecek yapıya uygun şekilde değişik tahrik tipi, kapasite ve hızlarda montajı yapılabilir.

8 sansör Modelleri Monşarj Asansörü TS ISO Standardına göre Sınıf V asansörlerdir. Genelde otel, restoran, hastane, kütüphane, sanayi tesisi, ofis binası ve villalarda katlar arası malzeme ve eşya taşınması için kullanılır. Sadece sınırlı yük taşıma kapasitesine sahiptirler. Boyutları ve yapım şekli itibariyle insanların giremiyeceği bir kabini olan, küçük yüklerin taşınması için tasarımlanmış asansörlerdir. Tesis edilecek yapıya uygun şekilde değişik tahrik tipi, sınırlı kapasite, ebat ve hızlarda montajı yapılabilir. 6 İtfaiye Asansörü İtfaiye asansörü; bir yapı içinde yangına müdahale ekiplerinin ve bunların kullandıkları ekipmanın üst ve alt katlara makul bir emniyet tedbiri dahilinde hızlı bir şekilde taşınmasını sağlamak, gerekli kurtarma işlemlerini yapmak ve aynı zamanda engelli insanları tahliye edilebilmek üzere tesis edilen asansördür.

9 Asansör Modelleri 7 Sedye Asansörü TS ISO Standardına Göre Sınıf III asansörlerdir. Hastaneler ve bakım evleri dahil, sağlık-bakım amaçları için tasarımlanmış olup, tüm tahrik tiplerinde belirli kapasite, hız ve ölçülerde montajı yapılabilir.

10 oğa DostuD 8 Doğa Dostu Stärke, hem üretim bandında hem de kullandığı malzemede doğa dostu anlayışı ön planda tutar. Kabin içerisinde ve taşıma sistemlerinde kullanılan doğa dostu malzemeler, asansör standartlarına tam uygunluk gösterir. Gerek kontrol panelleri, gerekse kabin içi ışıklandırmalarda kullanılan led aydınlatma sistemleri sayesinde asansörler kullanım sırasında enerji sarfiyatını minimumda tutarak enerji tasarrufu sağlar, böylece doğal kaynakların korunmasına yardımcı olur.

11 oğa Dostu Daha Az Enerji Kullanımı Stärke nin tavan ışıkları ve asansör ve yürüyen merdiven sistemlerinde kullanılan LED ler, binanın genel enerji performansını artırır. Kullanılan bu LED lambalar düşük enerji tüketimi ile fatura, uzun ömürleri ile servis maliyetlerini düşürür. LED in Avantajları Çalışma Ömrü (Saat) LED Akkor Lamba Güç Tüketimi (W) LED Akkor Lamba Daha Çok Verimlilik Stärke asansör ve yürüyen merdivenleri verimliliği ön planda tutan sistemler ile donatılmıştır ve gün içerisinde yoğun kullanılan saatlerde işlem verimliliğine, yoğun olmayan saatlerde enerji verimliliğine öncelik verir. 9 Daha Uzun Ömür Stärke asansör ve yürüyen merdivenler, kullanılan doğal malzemeler ve mükemmel işçiliği ile uzun ömürlüdür.

12 StärkeTechnic StärkeTechnic, asansörleriniz için bakım ve arıza servis hizmetidir. StärkeTechnic, 24 saat kesintisiz hizmeti ile asansörlerinizin arızalanması durumunda hızlıca müdahale ederek taşıma ve ulaşımda aksaklık yaşanmasının önüne geçer. S 10 Asansör kimlik numarası ile geriye dönük olarak asansörlerinizin geçirdiği bakımlar, arıza ve onarımları kontrol edebilir, periyodik bakımları, günü geldiğinde, servis çağırmaya ihtiyaç duymadan yaptırabilirsiniz. Günün her saatinde çağrı merkezimiz hizmetinizdedir

13 tärke Technic 11

14 StärkeUpdate StärkeUpdate, markası ne olursa olsun eski asansörlerinizi tam değişim ya da parça değişimi ile modernize eden bir hizmettir. S Kabin, ray, motor ve kumanda sistemi modernizasyonu ile 10 yaşın üzerindeki asansörlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde yenileyin. Doğa dostu, konforlu ve estetik bir asansöre kavuşun. 12 Modernizasyon seçeneklerimizden biri mutlaka binanızın ihtiyacını karşılayacaktır. StärkeUpdate ile her zaman yeni...

15 tärke Update 13

16 dler 100 Serisi Adler 100 Serisi Minimalist çizgilere sahip Adler, dokulu ahşap ve lamineden oluşan yüksek kaliteli malzemeleri, piano black tuş takımı ve kişiselleştirilebilir detaylarıyla, projelere değer katıyor. ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI asansör sınıflarında imal edilebilen Adler, 1600 kg a kadarki taşıma kapasitelerinde tercih edilebilir. 14 Yüksek Kaliteli Malzeme Tuş Takımı Ahşap ve Lamine Materyal Kişiselleştirilebilir Detaylar Dokulu Ahşap Arka Duvar Savana Zemin Kaplaması Tipi Sınıf Yolcu Yük (kg) Hız (m/s) MR, MRL, Hidrolik I, II, III, VI ,63-2,5 *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

17 15

18 Uzay Gri Yeni Venge Yarım Boy Flotal Ayna* AD-101dler Adler Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Uzay Gri ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Savana ISO 4190 Sınıf I-II-II-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-101 AD-101 Lange 16 Adler AD-102 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Koyu Kahve Troy Yarım Boy Flotal Ayna* Koyu Kahve ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Savana ISO 4190 Sınıf I-II-II-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-102 AD-102 Lange Adler AD-103 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Uzay Gri Pablo Yarım Boy Flotal Ayna* Uzay Gri ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Savana ISO 4190 Sınıf I-II-II-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-103 AD-103 Lange *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

19 Adler AD-104 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Kırık Beyaz Linea Meşe Yarım Boy Flotal Ayna* Kırık Beyaz ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Savana ISO 4190 Sınıf I-II-II-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-104 AD-104 Lange Adler AD-105 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Bej Abanoz Yarım Boy Flotal Ayna* Bej ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Savana ISO 4190 Sınıf I-II-II-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-105 AD-105 Lange 17 Adler AD-106 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Açık Kahve Silverbam Yarım Boy Flotal Ayna* Açık Kahve ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Savana ISO 4190 Sınıf I-II-II-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-106 AD-106 Lange *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

20 dler 200 Serisi Adler 200 Serisi Minimalist çizgilere sahip Adler, pürüzsüz Lamine yüzeylerden oluşan yüksek kaliteli malzemeleri, piano black tuş takımı ve kişiselleştirilebilir detaylarıyla, projelere değer katıyor. ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI asansör sınıflarında imal edilebilen Adler, 1600 kg a kadarki taşıma kapasitelerinde tercih edilebilir. 18 Yüksek Kaliteli Malzeme Tuş Takımı Lamine Materyal Kişiselleştirilebilir Detaylar Renkli Lamine Arka Duvar Savana Zemin Kaplaması Tipi Sınıf Yolcu Yük (kg) Hız (m/s) MR, MRL, Hidrolik I, II, III, VI ,63-2,5 *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

21 19

22 Uzay Gri Limon Sarısı Yarım Boy Flotal Ayna* AD-201dler Adler Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Uzay Gri ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Savana ISO 4190 Sınıf I-II-II-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-201 AD-201 Lange 20 Adler AD-202 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Koyu Kahve Gül Kurusu Yarım Boy Flotal Ayna* Koyu Kahve ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Savana ISO 4190 Sınıf I-II-II-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-202 AD-202 Lange Adler AD-203 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Uzay Gri Çim Yarım Boy Flotal Ayna* Uzay Gri ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Savana ISO 4190 Sınıf I-II-II-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-203 AD-203 Lange *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

23 Adler AD-204 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Koyu Kahve Portakal Yarım Boy Flotal Ayna* Koyu Kahve ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Savana ISO 4190 Sınıf I-II-II-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-204 AD-204 Lange Adler AD-205 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Uzay Gri Kobalt Yarım Boy Flotal Ayna* Uzay Gri ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Savana ISO 4190 Sınıf I-II-II-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-205 AD-205 Lange 21 Adler AD-206 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Koyu Kahve Light Blue Yarım Boy Flotal Ayna* Koyu Kahve ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Savana ISO 4190 Sınıf I-II-II-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-206 AD-206 Lange *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

24 dler 300 Serisi Adler 300 Serisi Minimalist çizgilere sahip Adler, paslanmaz çelikden oluşan yüksek kaliteli malzemeleri, piano black tuş takımı ve kişiselleştirilebilir detaylarıyla, projelere değer katıyor. ISO 4190 Sınıf I-II-III-IV-VI asansör sınıflarında imal edilebilen Adler, 1600 kg a kadarki taşıma kapasitelerinde tercih edilebilir. 22 Yüksek Kaliteli Malzeme Tuş Takımı Paslanmaz Materyal Kişiselleştirilebilir Detaylar Paslanmaz Arka Duvar Savana Zemin Kaplaması Tipi Sınıf Yolcu Yük (kg) Hız (m/s) MR, MRL, Hidrolik I, II, III, IV, VI ,63-2,5 *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

25 AD-301 Fırça Dokulu Malzeme AD-302 Nokta Dokulu Malzeme 23 AD-303 Kare Dokulu Malzeme Adler AD-301/302/303 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Paslanmaz Paslanmaz Yarım Boy Flotal Ayna* Paslanmaz Aydınlatma Sürügelik Zemin ISO Sınıfı Plexiglass - İndirekt Led Savana ISO 4190 Sınıf I-II-III-IV-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

26 dler 400 Serisi Adler 400 Serisi Minimalist çizgilere sahip Adler, dokulu ahşap ve camdan oluşan yüksek kaliteli malzemeleri, piano black tuş takımı ve kişiselleştirilebilir detaylarıyla, projelere değer katıyor. ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI asansör sınıflarında imal edilebilen Adler, 1600 kg a kadarki taşıma kapasitelerinde tercih edilebilir. 24 Yüksek Kaliteli Malzeme Tuş Takımı Ahşap ve Cam Materyal Kişiselleştirilebilir Detaylar Dokulu Ahşap Arka Duvar Savana Zemin Kaplaması Tipi Sınıf Yolcu Yük (kg) Hız (m/s) MR, MRL, Hidrolik I, II, III, VI ,63-2,5 *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

27 25

28 AD-401dler Adler Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Bej Pablo Yarım Boy Flotal Ayna* Bej ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Savana ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-401 AD-401 Lange 26 Adler AD-402 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Uzay Gri Pablo Yarım Boy Flotal Ayna* Uzay Gri ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Savana ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-402 AD-402 Lange *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

29 Adler AD-403 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Vişne Çürüğü Abanoz Yarım Boy Flotal Ayna* Vişne Çürüğü ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Savana ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-403 AD-403 Lange 27 Adler AD-404 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Açık Mavi Yeni Venge Yarım Boy Flotal Ayna* Açık Mavi ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Savana ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-404 AD-404 Lange *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

30 dler 500 Serisi Adler 500 Serisi Minimalist çizgilere sahip Adler, dokulu ahşap ve lamineden oluşan yüksek kaliteli malzemeleri, piano black tuş takımı ve kişiselleştirilebilir detaylarıyla, projelere değer katıyor. ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI asansör sınıflarında imal edilebilen Adler, 1600 kg a kadarki taşıma kapasitelerinde tercih edilebilir. 28 Yüksek Kaliteli Malzeme Tuş Takımı Cam Materyal Kişiselleştirilebilir Detaylar Renkli Cam Arka Duvar Lapland Zemin Kaplaması Tipi Sınıf Yolcu Yük (kg) Hız (m/s) MR, MRL, Hidrolik I, II, III, VI ,63-2,5 *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

31 29

32 Açık Mavi Açık Kahve Yarım Boy Flotal Ayna* AD-501dler Adler Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Açık Mavi ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Lapland ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-501 AD-501 Lange 30 Adler AD-502 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Açık Gri Koyu Yeşil Yarım Boy Flotal Ayna* Açık Gri ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Lapland ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-502 AD-502 Lange Adler AD-503 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Gri Vişne Çürüğü Yarım Boy Flotal Ayna* Gri ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Lapland ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-503 AD-503 Lange *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

33 Adler AD-504 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Gri Bej Yarım Boy Flotal Ayna* Gri ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Lapland ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-504 AD-504 Lange Adler AD-505 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Bej Uzay Gri Yarım Boy Flotal Ayna* Bej ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Lapland ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-505 AD-505 Lange 31 Adler AD-506 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin ISO Sınıfı Koyu Yeşil Açık Pembe Yarım Boy Flotal Ayna* Koyu Yeşil ø 38 mm Plexiglass - İndirekt Led Lapland ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. AD-506 AD-506 Lange *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

34 alke 100 Serisi Falke 100 Serisi Minimalist çizgilere ve fugalı bir yapıya sahip Falke, dokulu paslanmaz çelikden oluşan yüksek kaliteli malzemeleri, piano black tuş takımı ve kişiselleştirilebilir detaylarıyla, projelere değer katıyor. ISO 4190 Sınıf I-II-III-IV-VI asansör sınıflarında imal edilebilen Falke, 1600 kg a kadarki taşıma kapasitelerinde tercih edilebilir. 32 Yüksek Kaliteli Malzeme Tuş Takımı Paslanmaz Materyal Kişiselleştirilebilir Detaylar Paslanmaz Arka Duvar Savana Zemin Kaplaması Tipi Sınıf Yolcu Yük (kg) Hız (m/s) MR, MRL, Hidrolik I, II, III, IV, VI ,63-3,00 *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

35 FLK-101 Fırça Dokulu Malzeme FLK-102 Nokta Dokulu Malzeme 33 FLK-103 Kare Dokulu Malzeme Falke FLK-101/102/103 Yan Paneller Arka Duvar Fuga Ayna Giriş Yanları Tutamak Paslanmaz Paslanmaz Yarım Boy Flotal Ayna* Paslanmaz Tavan Aydınlatma Sürügelik Zemin ISO Sınıfı Plexiglass - İndirekt Led Savana ISO 4190 Sınıf I-II-III-IV-VI *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

36 alke 200 Serisi Falke 200 Serisi Minimalist çizgilere ve fugalı bir yapıya sahip Falke dokulu ahşap ve camdan oluşan yüksek kaliteli malzemeleri, piano black tuş takımı ve kişiselleştirilebilir detaylarıyla, projelere değer katıyor. ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI asansör sınıflarında imal edilebilen Falke, 1600 kg a kadarki taşıma kapasitelerinde tercih edilebilir. 34 Yüksek Kaliteli Malzeme Tuş Takımı Ahşap ve Cam Materyal Kişiselleştirilebilir Detaylar Dokulu Ahşap Arka Duvar Savana Zemin Kaplaması Tipi Sınıf Yolcu Yük (kg) Hız (m/s) MR, MRL, Hidrolik I, II, III, VI ,63-3,00 *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

37 35 FLK-200 FLK-200 Lange *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

38 alke 300 Serisi Falke 300 Serisi Minimalist çizgilere ve fugalı bir yapıya sahip Falke dokulu ahşap ve lamineden oluşan yüksek kaliteli malzemeleri, piano black tuş takımı ve kişiselleştirilebilir detaylarıyla, projelere değer katıyor. ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI asansör sınıflarında imal edilebilen Falke, 1600 kg a kadarki taşıma kapasitelerinde tercih edilebilir. 36 Yüksek Kaliteli Malzeme Tuş Takımı Ahşap ve Lamine Materyal Kişiselleştirilebilir Detaylar Dokulu Ahşap Arka Duvar Savana Zemin Kaplaması Tipi Sınıf Yolcu Yük (kg) Hız (m/s) MR, MRL, Hidrolik I, II, III, VI ,63-3,00 *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

39 37 FLK-300 FLK-300 Lange *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

40 alke 400 Serisi Falke 400 Serisi Minimalist çizgilere ve fugalı bir yapıya sahip Falke dokulu ahşap ve lamineden oluşan yüksek kaliteli malzemeleri, piano black tuş takımı ve kişiselleştirilebilir detaylarıyla, projelere değer katıyor. ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI asansör sınıflarında imal edilebilen Falke, 1600 kg a kadarki taşıma kapasitelerinde tercih edilebilir. 38 Yüksek Kaliteli Malzeme Tuş Takımı Ahşap Materyal Kişiselleştirilebilir Detaylar Dokulu Ahşap Arka Duvar Savana Zemin Kaplaması Tipi Sınıf Yolcu Yük (kg) Hız (m/s) MR, MRL, Hidrolik I, II, III, VI ,63-3,00 *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

41 39 FLK-400 FLK-400 Lange *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

42 alke 500 Serisi Falke 500 Serisi Minimalist çizgilere ve fugalı bir yapıya sahip Falke dokulu ahşap ve lamineden oluşan yüksek kaliteli malzemeleri, piano black tuş takımı ve kişiselleştirilebilir detaylarıyla, projelere değer katıyor. ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI asansör sınıflarında imal edilebilen Falke, 1600 kg a kadarki taşıma kapasitelerinde tercih edilebilir. 40 Yüksek Kaliteli Malzeme Tuş Takımı Cam Materyal Kişiselleştirilebilir Detaylar Renkli Cam Arka Duvar Savana Zemin Kaplaması Tipi Sınıf Yolcu Yük (kg) Hız (m/s) MR, MRL, Hidrolik I, II, III, VI ,63-3,00 *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

43 41 FLK-500 FLK-500 Lange *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

44 Löwe Luxus Paslanmaz malzemeleri ile LöweLuxus, lüks detayları, kişiselleştirilebilir seçenekleri ve ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI asansör sınıflarında imal edilerek Stärke kalitesiyle mekanlara şıklık ve lüks katar. 42 öwe

45 Takımı Aydınlatmalı Zemin 43 Löwe Tek Parça Tutamak LW-101 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Fırçalı Paslanmaz Fırçalı Paslanmaz Yarım Boy Flotal Ayna* Fırçalı Paslanmaz Sac Büküm Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin Plexiglass - İndirekt Led Savana *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. Tipi Sınıf Yolcu Yük (kg) Hız (m/s) MR, MRL, Hidrolik I, II, III, VI ,63-3,00 *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

46 Löwe Natur Pirinç ve ahşap uyumundan doğan LöweNatur, lüks detayları, kişiselleştirilebilir seçenekleri ve ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI asansör sınıflarında imal edilerek Stärke kalitesiyle mekanlara şıklık ve lüks katar. 44 Pirinç Tuş Takımı Aydınlatmalı Zemin öwe

47 LW Pirinç LW Siyah 45 Löwe LW Krom LW-201/202/203 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Pirinç Ahşap Yarım Boy Flotal Ayna* Ahşap Sac Büküm Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin Pirinç Plexiglass - İndirekt Led Pirinç Taş *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. Tipi Sınıf Yolcu Yük (kg) Hız (m/s) MR, MRL, Hidrolik I, II, III, VI ,63-3,00 *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

48 Löwe Krone Pirinç ve ahşap uyumundan doğan LöweKrone, lüks detayları, kişiselleştirilebilir seçenekleri ve ISO 4190 Sınıf I-II-III-VI asansör sınıflarında imal edilerek Stärke kalitesiyle mekanlara şıklık ve lüks katar. 46 öwe

49 Pirinç Tuş Takımı Aydınlatmalı Zemin 47 Löwe Tek Parça Tutamak LW-301 Yan Paneller Arka Duvar Ayna Giriş Yanları Tutamak Cam Cam Yarım Boy Flotal Ayna* Cam Sac Büküm Tavan Aydınlatma Süpürgelik Zemin Pirinç Plexiglass - İndirekt Led Pirinç Savana *Lange modeli için tam boy flotal ayna kullanılmaktadır. Tipi Sınıf Yolcu Yük (kg) Hız (m/s) MR, MRL, Hidrolik I, II, III, VI ,63-3,00 *Kabin boyutu ve taşıma kapasitesine bağlı olarak katalog görselleri ile uygulama arasında tasarım farklılıkları olabilir.

50 StärkeOptions Stärke Options, asansöleriniz için bir kişiselleştirme hizmetidir. Zemin ve duvar kaplamaları, tavan ve tutamak tipleri, buton, malzeme renk ve cinsi gibi Stärke Options ın sunduğu geniş kişiselleştirme seçenekleri ile 100 milyar dan fazla kombinasyon oluşturabilirsiniz. 48

51 Stärke Options 49

52 tärke Tavan Modelleri Options 7 Farklı tavan modeli ile asansörleriniz tam mekanınıza göre. TV-01 TV-02 TV-03 TV-04 TV-05 TV-06 TV Tutamak Modelleri Farklı renk ve materyal kullanılarak üretilen tutamaklar şıklık ve işlevsellik için tasarlandı. TT-101 TT-102 TT-201 TT-202 TT-301 TT-302 TT-303

53 Stärke Options Duvar Kaplaması Ahşap kaplama seçenekleri ile asansörlerde doğal görünüm... BEYAZ HUŞ DOĞAL ERİK MUSON HUŞ MORGANA KİRAZ VİKTORYA CEVİZ NİL CEVİZ TROYA PABLO 51 ABANOZ YENİ VENGE GÜL BELLY SİAM TAEK PALİSANDER KOTON BEJ KOTON KAHVE AÇIK ZEBRANO SILVER BAMBU LINEA MEŞE *Baskıdan dolayı ton farklılıkları oluşabilir.

54 tärke Duvar Kaplaması Sınırsız renk seçenekleri... Options LİMON SARISI GÜL KURUSU ÇİM YEŞİLİ PORTAKAL KOBALT LIGHT BLUE BEJ VİŞNE ÇÜRÜĞÜ 52 AÇIK KAHVE KOYU YEŞİL METALİK GRİ ZEYTUNİ AÇIK PEMBE KIRMIZI UZAY GRİ VANİLYA OKSİT KARAMELA KIRMIZI MOR PAPATYA SARISI Renk seçenekleri Adler ve Flake modelleri için geçerlidir. *Baskıdan dolayı ton farklılıkları oluşabilir.

55 Stärke Zemin Kaplaması Farklı mekanlara, farklı seçenekler... Options BLUE PEARL MEW IMPERIAL VIOLET GIALLO FLORTO NEW IMPERIAL PORTA ROSA SANTIAGO RED STAR GALAXY NERO ZIMBABWE 53 ROSA BETA ROSA PORINO ANTİBAKTERİYEL PVC Araç ve Yük Asansörü Sac kaplama seçenekleri... BAKLAVA DİLİMLİ ESB BOYALI *Baskıdan dolayı ton farklılıkları oluşabilir.

56 tärke Kabin Butonyeri Butonyer Farklı mekanlar, farklı tarzlar... Options Kat Butonyerleri 54 *Baskıdan dolayı ton farklılıkları oluşabilir.

57 Stärke Kat Kapı Üstü Gösterge Options Tuşlar 55 *Baskıdan dolayı ton farklılıkları oluşabilir.

58 iraffe Giraffe Metro projeleri, alt ve üst geçit, havaalanı, cami, cadde merdiven, iş merkezleri, alışveriş merkezleri gibi kalabalık ortamlarda katlar arası ulaşımı hızlandırmak üzere tasarlanmıştır. Şık detayları, üstün teknolojisi ve mükemmel işçiliği ile projelerinize değer katar. Giraffe farklı renklerde el bandı, korkuluk ve eteklerden ışıklandırma ve korkuluk camı seçenekleri ile her mekana uygundur. 56

59 57 Kişiselleştirilebilir El Bandı LED Korkuluk Işıklandırması Kişiselleştirilebilir Korkuluk Camı LED li Bant Giraffe Yürüyen Merdiven Tipi Basamak Genişliği Eğim Taşıma kapasitesi kişi/saat Basamak Hızı (m/s) İç Mekan Dış Mekan mm ,5-0,65 Yürüyen Bant Tipi Bant Genişliği Eğim Taşıma kapasitesi kişi/saat Bant Hızı (m/s) İç Mekan Dış Mekan mm ,5-0,65

60 iraffe El Bandı Sınırsız renk seçenekleri... KAHVERENGİ MAVİ FÜME KIRMIZI SARI PEMBE SİYAH YEŞİL 58 Katalogda gösterilen renkler temsilidir. El bantları istenilen renklerde üretilebilmektedir. *Baskıdan dolayı ton farklılıkları oluşabilir.

61 Giraffe Basamak Tipleri İç ve dış mekan kullanımına uygun, paslanmaz çelik ya da alüminyum malzemeden imal edilen uzun ömürlü basamak çeşitleri ile Giraffe niz her zaman şık, kullanışlı ve dayanıklı. Panel Kaplaması Farklı mekanlara, farklı seçenekler PASLANMAZ CAM *Baskıdan dolayı ton farklılıkları oluşabilir.

62 60 Teknik Veriler Elektrikli MR, MRL Asansör YOLCU KARŞI Tipi AĞIRLIK b1 d1 h4 b2 h3 YERİ b3 d2 d2* d3 h1 mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik 1800 / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / P.Merkezi 2000 / / / P.Teleskopik 1900 / / / P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2000 / / / / / / / / / / / / P.Merkezi 2400 / / / P.Teleskopik 2050 / / / P.Merkezi 2400 / / / P.Teleskopik 2050 / / / P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2400 / / / / / / / / / / / / / / / / / / P.Merkezi 2400 / / / P.Teleskopik 2150 / / / P.Merkezi 2400 / / / P.Teleskopik 2150 / / / P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2400 / / / / / / / / / / / / / / / / / / P.Merkezi 2800 / / / P.Teleskopik 2700 / / / P.Merkezi 2800 / / / NOT: YÜK (kg) HIZ (m/s) SEYİR MESAFESİ (m) DURAK SAYISI KABİN P.Teleskopik 2700 / / / P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2800 / / / / / / P.Merkezi 2800 / / / P.Teleskopik 2700 / / / P.Merkezi 2800 / / / P.Teleskopik 2400 / / / P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2800 / / / / / / / / / / / / P.Merkezi 2800 / / / P.Teleskopik 2400 / / / P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2800 / / / / / / b1: Kabin genişliği b2: Kapı genişliği d1: kabin derinliği h3: Kapı yüksekliği h4: Kabin yüksekliği Tablodaki bilgiler TS EN Standardına uygun olarak verilmiştir. Seçilen kapı modeli ve montaj şekline göre kuyu boyutları değişebilmektedir. Arkadan ağırlıklı MRL tasarımı zorunlu olmadıkça tercih edilmemelidir. Genel planlama ve referans amaçlıdır. Özel proje istekleri ve diğer detaylar için lütfen satış ekibimizle iletişime geçin. KAPI KUYU b3 : Kuyu genişliği d2 : Tek giriş Kuyu derinliği d2*: Çift giriş Kuyu derinliği d3 : Kuyu alt boşluğu h1 : MR Kuyu üst boşluğu (Makine Daireli) h1*: MRL Kuyu üst boşluğu (Makine Dairesiz) h1* mm

63 MR Asansör A B A d2 b2 b1 b3 d1 h4 h3 h1 h3 h1 Kuyu Planı Dengeleme Ağırlığı Kapı Giriş Sayısı : Arkada : 2 Panel Merkezi Açılır Kapı : 1 h4 h3 h3 h4 h3 h3 B d2* b2 b2 b3 b1 d1 d3 Kuyu Kesiti MRL Asansör d3 Kuyu Kesiti Kuyu Planı Dengeleme Ağırlığı Kapı Giriş Sayısı : Arkada : 2 Panel Teleskopik Açılır Kapı : 2 61 A B A d2 h1* h1* b2 b1 b3 d1 h3 h4 h3 h4 h3 h3 h3 h3 Kuyu Planı Dengeleme Ağırlığı Kapı Giriş Sayısı B d2* : Arkada : 2 Panel Merkezi Açılır Kapı : 1 d3 b2 d3 b2 b1 b3 d1 Kuyu Kesiti Kuyu Kesiti Kuyu Planı Dengeleme Ağırlığı Kapı Giriş Sayısı : Arkada : 2 Panel Teleskopik Açılır Kapı : 2

64 Teknik Veriler Hidrolik Asansör 62 YOLCU b1 d1 h4 b2 h3 b3 d2 d2* d3 h1 mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm ,63 / 0,82/ 1,00 0,63 / 0,82 / 1,00 0,63 / 0,82 / 1,00 0,5 / 0,63 / 0,82 / 1, P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik ,3 / 0,5 / 0,63 / 0,82 / 1, P.Merkezi ,3 / 0,5 / 0,63 / 0,82 / 1, P.Teleskopik P.Merkezi 2 P.Teleskopik ,3 / 0,5 / 0,63 / 0,82 / 1, P.Merkezi P.Teleskopik ,2 / 0,3 / 0,4/ 0, P.Merkezi P.Teleskopik ,2 / 0,3 / 0,4/ 0, P.Merkezi P.Teleskopik ,2 / 0,3 / 0,4/ 0, P.Merkezi ,2 / 0,3 / 0,4/ 0, NOT: YÜK (kg) HIZ (m/s) SEYİR MESAFESİ (m) KABİN b1: Kabin genişliği d1: kabin derinliği h4: Kabin yüksekliği Tablodaki bilgiler TS EN Standardına uygun olarak verilmiştir. Seçilen kapı modeli ve montaj şekline göre kuyu boyutları değişebilmektedir b2: Kapı genişliği h3: Kapı yüksekliği 2 P.Teleskopik 2 P.Merkezi 2 P.Teleskopik Genel planlama ve referans amaçlıdır. Özel proje istekleri ve diğer detaylar için lütfen satış ekibimizle iletişime geçin. Tablodaki veriler 1600 kg ve altı kapasiteler için tek piston, 1600 kg üzeri kapasiteler için çift piston olarak aktarılmıştır kg ve altı kapasitelerdeki pistonun konumu kuyu sol veya sağ duvarında düşünülmüştür. KAPI Tipi b3 : Kuyu genişliği d2 : Tek giriş Kuyu derinliği d2*: Çift giriş Kuyu derinliği d3 : Kuyu alt boşluğu h1 : Kuyu üst boşluğu KUYU

65 F Hidrolik Asansör 63 b2 b1 b371 d3 d3 h3 h3 h3 h3 h4 h3 h4 h3 h1 h1 Kuyu Kesiti Kuyu Kesiti d2 d2 b2 b1 b3 d1 Kuyu Planı Piston Yeri Kapı Giriş Sayısı : Sol Yanda : 2 Panel Merkezi Açılır Kapı : 1 Kuyu Planı Piston Yeri Kapı d1 : İki Yanda : 4-6 Panel Merkezi Açılır Kapı Giriş Sayısı : 1

66 tärke Elevator & Escalator

67

68

TAŞIMAK İSTEDİĞİNİZ NE VARSA... www.gokceasansor.com

TAŞIMAK İSTEDİĞİNİZ NE VARSA... www.gokceasansor.com TAŞIMAK İSTEDİĞİNİZ NE VARSA... www.gokceasansor.com 1993 ten bugüne Firmamız 1993 ten beri Asansör sektöründe faaliyet göstermektedir. Kuruluşumuzdan bu güne kadar sektörün yeniliklerini siz değerli kullanıcıların

Detaylı

BOYUT TABLOLARI TANIMLAR Kabin: Kuyu üst bo Sahanlık: Makina dairesi: Kuyu alt bo Asansör kuyusu: ASANSÖR SINIFLARI Sınıf I: Sınıf II: Not -

BOYUT TABLOLARI TANIMLAR Kabin: Kuyu üst bo Sahanlık: Makina dairesi: Kuyu alt bo Asansör kuyusu: ASANSÖR SINIFLARI Sınıf I: Sınıf II: Not - BOYUT TABLOLARI Boyut tabloları asansör kuyu ebatları hakkında genel bilgi vermek içindir. Daha farklı kuyu ölçülerine de ve daha farklı tiplerde de asansör yapılmaktadır. Ancak beyan yüküne göre minimum

Detaylı

. ArVına. minihome. Güvenirlilik ve dayanıklılık kelimelerin tam karşılığı, AV163 minihome serisi villalar için en ideal çözüm.

. ArVına. minihome. Güvenirlilik ve dayanıklılık kelimelerin tam karşılığı, AV163 minihome serisi villalar için en ideal çözüm. AV163 Güvenirlilik ve dayanıklılık kelimelerin tam karşılığı, AV163 serisi villalar için en ideal çözüm.. Özellikler Kapasite Hız Motor Kumanda Traf ik Seyir Kapı 320-480kg, 4-6 kişi 0,4-0,63m/s Dişlisiz,

Detaylı

eco Birlikte Yükseliyoruz

eco Birlikte Yükseliyoruz www.asansor.com YOLCU ASANSÖRLERİ RAL Boyalı 1.5 mm SAC 7035 RAL Boyalı SAC 7035 RAL Boyalı SAC 7035 ECL-001 ECL-002 Dekoratif PVC KABİN İÇİ AYNA ŞEKLİ Yarım Boy MOZAİK PVC DERETAŞI PVC ECL-003 ECL-004

Detaylı

AV ArVına. service

AV ArVına. service AV171 Restoran ve diğer ufak çaplı malzemelerin taşındığı alanlarda, sizlere yardımcı bir asansör arıyorsanız, AV171 tam da aradığınız bir ürün.. Asansör için yenilikler 0216-706-0883 www.arvina.com.tr

Detaylı

Nisa Asansör ve Yürüyen Merdiven Sistemleri. ÜRÜN KATALOĞU

Nisa Asansör ve Yürüyen Merdiven Sistemleri.  ÜRÜN KATALOĞU Nisa Asansör ve Yürüyen Merdiven Sistemleri www.nisaelevator.com ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA NİSA Asansör 1998 yılından beridir, Asansör sektöründe hizmet veren, asansör ve ekipmanları imalatında, sektöründe

Detaylı

GAYE ASANSÖR. Dün olduğu gibi bugünde sevdiklerinizi güvenle taşıyoruz

GAYE ASANSÖR. Dün olduğu gibi bugünde sevdiklerinizi güvenle taşıyoruz Dün olduğu gibi bugünde sevdiklerinizi güvenle taşıyoruz GAYE ASANSÖR 1980 li yıllarda münferit olarak asansör sektöründe faaliyet gösterirken, 1990 yılında teknik ve ekonomik güçlerin birleşmesiyle GAYE

Detaylı

KLEEMANN Çözümleri. Engineering

KLEEMANN Çözümleri. Engineering KLEEMANN Çözümleri Makine Dairesiz Çözümler (MRL) Düşük kuyu dibi / Son kat için çözümler Eşsiz Özel Çözümler / Sertifikalı ler Makine Daireli Çözümler (MR) Yürüyen Merdivenler & Yürüyen Bantlar Araç Park

Detaylı

DİŞLİSİZ MAKİNELİ MAKİNE DAİRESİZ ASANSÖR

DİŞLİSİZ MAKİNELİ MAKİNE DAİRESİZ ASANSÖR DİŞLİSİZ MAKİNELİ MAKİNE DAİRESİZ ASANSÖR KLEEMANN ÇÖZÜMLERİ KOMPLE ASANSÖR SİSTEMLERİ Komple Hidrolik/Mekanik makine daireli asansörler Arion Hydro MRL (Hidrolik makine dairesiz asansör) Atlas Traction

Detaylı

AV ArVına. eco. Asansör için yenilikler

AV ArVına. eco. Asansör için yenilikler AV110 eco serisi ile artık binalarınız emniyet ve konfor altında, kullanışlı ve ekonomik olmasının oluşturduğu ürün segmentleri ile sizleri farklı bir izlenim yaşatacak 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Özellikler

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

İmalatını yaptığımız tüm ürünlerimiz CE sertifika belgeli ve 2 yıl montaj ve işçilik hatalarına karşı garantilidir.

İmalatını yaptığımız tüm ürünlerimiz CE sertifika belgeli ve 2 yıl montaj ve işçilik hatalarına karşı garantilidir. Sayın Yetkili ; Yaşamlarını bedensel engelli olarak veya yürümekte zorluk çekerek sürdürmek zorunda kalan vatandaşlarımızın gündelik yaşamlarındaki ulaşımı kolaylaştırmak için DEVAS ASANSÖR ailesi olarak

Detaylı

ACİL DURUM ASANSÖRÜ ( İTFAİYE ASANSÖRÜ ) M. KEREM FETULLAHOĞLU MAKİNE MÜHENDİSİ

ACİL DURUM ASANSÖRÜ ( İTFAİYE ASANSÖRÜ ) M. KEREM FETULLAHOĞLU MAKİNE MÜHENDİSİ ACİL DURUM ASANSÖRÜ ( İTFAİYE ASANSÖRÜ ) M. KEREM FETULLAHOĞLU MAKİNE MÜHENDİSİ Acil durum asansörü nedir? Acil durum asansörü; bir yapı içinde yangına müdahale ekiplerinin ve bunların kullandıkları ekipmanın

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ Image here Makaslı Kapasite: 400 KG Hızı: 0,5-0,15 m/sn Kat ve Durak: 2/2 Askı Tipi: Makaslı Kat Rumuzları: 0,1 Makina Dairesi: Aşağıda Seyir: max-1700 mm Sistem: Hidrolik

Detaylı

Daha iyi bir yaşam için BULUŞMA NOKTASI

Daha iyi bir yaşam için BULUŞMA NOKTASI www.devas.com.tr Yaşamlarını bedensel engelli olarak veya yürümekte zorluk çekerek sürdürmek zorunda kalan vatandaşlarımızın, gündelik yaşamlarındaki ulaşımı kolaylaştırmak için DEVAS ASANSÖR ailesi olarak

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Biliyoruz ki, en iyi referans mutlu ve memnun müşteridir. Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

MDF ÜZERİ LAKE PARLAK BEYAZ PARLAK SİYAH BAS AÇ İÇTEN AYDINLATMA SENSÖR

MDF ÜZERİ LAKE PARLAK BEYAZ PARLAK SİYAH BAS AÇ İÇTEN AYDINLATMA SENSÖR Banyo Mobilyaları Freedom by MDF ÜZERİ LAKE PARLAK BEYAZ PARLAK SİYAH BAS AÇ İÇTEN AYDINLATMA SENSÖR Freedom by Freedom Banyo Takımı nda VitrAArtema Yetkili Servisleri tarafından sadece perakende satışlarda

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

www.oregonasansor.com

www.oregonasansor.com İçindekiler HAKKIMIZDA ŞAHIS KABİNLERİ PANAMORİK KABİNLERİ SEDYE ASANSÖRÜ SERVİS ASANSÖRLERİ ASANSÖR SİSTEMLERİ ASANSÖR ÖLÇÜLERİ CAM KAPLAMA ÇEŞİTLERİ ZEMİN ÇEŞİTLERİ KAT SIVA ALTI MODELLER KAT SIVA ÜSTÜ

Detaylı

Tarz ve Estetiğin Birleştiği Çizgi; SÜPÜRGELİK. Profilleri. Mekanlarınız Mükemmel Çizgileri Hak Ediyor...

Tarz ve Estetiğin Birleştiği Çizgi; SÜPÜRGELİK. Profilleri. Mekanlarınız Mükemmel Çizgileri Hak Ediyor... Tarz ve Estetiğin Birleştiği Çizgi; SÜPÜRGELİK Profilleri Mekanlarınız Mükemmel Çizgileri Hak Ediyor... İ N D E X 5 15 29 41 Tasarım süpürgelik profilleri Süper mat lake beyaz pvc süpürgelik profilleri

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI IP 5 4 < DUO LED CC DUO LED X1 DUO LED X2 DUO LED X3 S.K.: 22.1001 S.K.: 22.1002

Detaylı

1.1. DÜŞEY TRANSPORT SİSTEMLERİNİN SINIFLANDIRILMASI

1.1. DÜŞEY TRANSPORT SİSTEMLERİNİN SINIFLANDIRILMASI GİRİŞ Düşey transport sistemleri, asansörler ve yürüyen merdivenler olmak üzere iki ana grupta toplanabilir. Asansör, yolcuların ve yüklerin bir düzeyden başka bir düzeye taşıyan sistemdir. Asansörleri,

Detaylı

SENKR N. doğru tercihiniz.

SENKR N. doğru tercihiniz. SENKR N doğru tercihiniz SENKR N 2006 yılı itibariyle bir araya gelen ekibimiz bu tarihten itibaren geçmiş kariyerlerindeki tecrübeleri kullanarak sizlere hizmet vermeye başlamıştır. Farklı sektör ve dallarda

Detaylı

reward fonksiyonellik

reward fonksiyonellik evo Evo banyo dolabı, banyonuzun ihtiyaçları düşünülerek sizin için özel olarak tasarlandı. Birbirinden farklı ve fonksiyona sahip modüler bir sistemden oluşan Evo sizlere geniş bir alternatif sunuyor.

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

OTIS SINIF I, II, III ve VI ASANSÖRLERĐ ĐÇĐN STANDART KUYU VE KABĐN ÖLÇÜLERĐ

OTIS SINIF I, II, III ve VI ASANSÖRLERĐ ĐÇĐN STANDART KUYU VE KABĐN ÖLÇÜLERĐ SINIF I, II, III ve VI ASANSÖRLERĐ ĐÇĐN STANDART KUYU VE KABĐN ÖLÇÜLERĐ 06.07.2005 yükü 320 Kg 450 Kg 630 Kg 1000 Kg Kabin tipi 4 D 6 D 8 D 13 D ( b1 ) ( d1 ) 1000 1250 Kabin ebatları 1000 1400 ( h4 )

Detaylı

Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara.

Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara. www.vetroart.com.tr Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara. Gündelik yaşantımızda birçok alanda kullandığımız camın tarihi MÖ 3000 yıllarına dayanmakta, M.Ö 2500 yılına ait olduğu belirlenen Antik

Detaylı

Meeting Point For More. Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Engelsiz Yaşam Üniteleri

Meeting Point For More. Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Engelsiz Yaşam Üniteleri Meeting Point For More Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... S H E HYDRODENT GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN Tahrik Tipi : Motorlu Max. Kapasite : 125 kg Max Hız : 0,15 m/sn Kuyu Dibi :

Detaylı

içindekiler... İÇERİDE GÜVEN VAR

içindekiler... İÇERİDE GÜVEN VAR 0 3 0 6 2 8 3 6 40 4 2 SAN-EL Grup bünyesinde faaliyet gösteren firmamız, dekorasyon çözümlerinden, tasarım, imalat, ithalat ve uygulamaya kadar geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Ürün kalitemizin

Detaylı

Katoloğu. www.afmgrup.com.tr info@afmgrup.com.tr

Katoloğu. www.afmgrup.com.tr info@afmgrup.com.tr Katoloğu info@afmgrup.com.tr PVC GERGİ TAVAN & LED AYDINLATMA AFM GRUP PVC Gergi Tavan, Her türlü Led Aydınlatma alanlarında teknolojinin seçkin tasarım ve çizgileriyle sizlere hizmet vermeyi görev edinmiştir.

Detaylı

E06 DIKEY TASIMA PLATFORMU

E06 DIKEY TASIMA PLATFORMU E06 DIKEY TASIMA PLATFORMU KUYU MEVCUT ISE KATTA KILIT YUVASI VARSA; KATTA KILIT YUVASI YOKSA; KILIT YUVASI RAYLAR KARSIDA ISE; KATTA KILIT YUVASI VARSA; KATTA KILIT YUVASI YOKSA; RAYLAR YANDA ISE; STANDART

Detaylı

Kurşunsuzdur. İnsan sağlığına zararsızdır.

Kurşunsuzdur. İnsan sağlığına zararsızdır. Masdoor kapı haber vermeksizin ürün özelliklerini değiştirme hakkına sahiptir. Dizgiden kaynaklanan hatalardan firmamız sorumlu değildir. 08-53 54-67 68-77 78-87 88-89 90-91 92-93 94-95 KAPI MODELLERİ

Detaylı

Seramik / Banyo. Küvet Kenar Profilleri 02. Küvet Kenar Profilleri Tezgah süpürgelikleri. Küvet - Lavabo Kenar Bantları 04. PVC Fayans Profilleri 05

Seramik / Banyo. Küvet Kenar Profilleri 02. Küvet Kenar Profilleri Tezgah süpürgelikleri. Küvet - Lavabo Kenar Bantları 04. PVC Fayans Profilleri 05 Küvet Kenar Profilleri 02 Küvet Kenar Profilleri Tezgah süpürgelikleri 03 Küvet - Lavabo Kenar Bantları 04 PVC Fayans Profilleri 05 Fayans Profilleri 06 Fayans Profilleri 07 Bitim Profilleri Tesisat Süzgeçleri

Detaylı

SINIF I, II, III ve VI ASANSÖRLERİ İÇİN STANDART KUYU VE KABİN ÖLÇÜLERİ

SINIF I, II, III ve VI ASANSÖRLERİ İÇİN STANDART KUYU VE KABİN ÖLÇÜLERİ SINIF I, II, III ve VI ASANSÖRLERİ İÇİN STANDART KUYU VE KABİN ÖLÇÜLERİ yükü Kabin tipi ( b1 ) Kabin ebatları ( d1 ) ( h4 ) 320 Kg 1000 2250 450 Kg 1000 1250 2350 630 Kg 1400 2350 Kg 1350 1400 2350 1000

Detaylı

TORONTO. Lift Cars Asansör Kabinleri. Version Date Page WTR.CC.V04 20.02.2009 11 1800 G 5000 F 1000 T 1000 L 400 S 450 L 320R

TORONTO. Lift Cars Asansör Kabinleri. Version Date Page WTR.CC.V04 20.02.2009 11 1800 G 5000 F 1000 T 1000 L 400 S 450 L 320R 11 TORONTO 1 ISO 4190 - Class I ISO 4190 - Sınıf I ISO 4190 - Class II ISO 4190 - Sınıf II ISO 4190 - Class III ISO 4190 - Sınıf III ISO 4190 - Class VI ISO 4190 - Sınıf VI WALL PANELS 16-7032 Electrostatic

Detaylı

MR. SLIM DUVAR TİPİ KABİNET MR. SLIM KABİNET GENEL ÖZELLİKLER SAĞLAM YAPI GENİŞ KABLOLAMA ALANI

MR. SLIM DUVAR TİPİ KABİNET MR. SLIM KABİNET GENEL ÖZELLİKLER SAĞLAM YAPI GENİŞ KABLOLAMA ALANI MR. SLIM KABİNET GENEL ÖZELLİKLER MR. SLIM DUVAR TİPİ KABİNET MR.Slim kabinetler; kolay erişimin ve dekoratif görünümün ön planda olduğu ortamlarda, duvar, yer ve tavana bağlanabilen, 19 cihazlara uygun

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 1.000.000 m 2 yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve Ankara merkezli olmak üzere

Detaylı

Asansörlerin Periyodik Kontrolleri

Asansörlerin Periyodik Kontrolleri Asansörlerin Periyodik Kontrolleri Aydın ARAT Makina Mühendisi aydin.arat@mmo.org.tr Asansör Sınıfları Sınıf I asansörleri : İnsan taşımak amacıyla tasarlanmış asansörlerdir. Sınıf II asansörleri : Esas

Detaylı

HPL paneller Pharma-Clean serisi Eco-Clean serisi

HPL paneller Pharma-Clean serisi Eco-Clean serisi HPL paneller Pharma-Clean serisi Eco-Clean serisi HPL ( Yüksek basınçlı kompact laminat ) yüzeyler Mükemmel bir aşınma ve çizilme dayanımına sahiptir. Bununla beraber zımpara, çelik vb. malzemelerle çizilebilir.

Detaylı

Association of Manufacturers. ENI Vakum Asansörleri

Association of Manufacturers. ENI Vakum Asansörleri Association of Manufacturers ENI Vakum Asansörleri ENI Hakkında 2005 yılında İspanya'da faaliyetlerine başlayan Elevadores Neumaticos Ibericos (ENI); asansörde yeni bir konsept olan vakum asansörlerinin

Detaylı

Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi

Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi Lindab Seamline TM Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi KOLAY UYGULANIR, ÇEVRE DOSTU, UZUN ÖMÜRLÜ ÇATI Lindab 2 Seamline Sonsuz seçenekler sunan bir çatı sistemini seçin; Lindab Steel Sweden inşaat sektöründe

Detaylı

>> Dekoratif Aydınlatmalar

>> Dekoratif Aydınlatmalar Ring Lamp Dekoratif Halka Armatür Wallwasher IP20 Duvar Yıkama İç Mekan Mekanlarınıza farklı bir hava katacak olan Ring Lamp bir halkasından yumuşak bir ışık yayarken, istenen rengin uygulanabildiği diğer

Detaylı

BALEN S-SERİSİ YÜRÜYEN MERDİVEN YÜRÜYEN YOL

BALEN S-SERİSİ YÜRÜYEN MERDİVEN YÜRÜYEN YOL BALEN S-SERİSİ YÜRÜYEN MERDİVEN YÜRÜYEN YOL BALEN, 18 yılı aşkın bir süredir yurtiçi ve yurtdışı müşterileri ile iş yapma tecrübesi ve aynı zamanda müşterilerinin talepleri doğrultusunda hem ticari ve

Detaylı

ASANSÖR STANDARTLARI. EN Standartları. ISO Standartları

ASANSÖR STANDARTLARI. EN Standartları. ISO Standartları ASANSÖR STANDARTLARI EN Standartları ISO Standartları STANDARTLAR YAYIN TARİHİ TSE CEN/TS 81-76:2011 (İngilizce Metin) Asansörler Yapım ve montaj için güvenlik kuralları- Yolcu ve yük asansörleri için

Detaylı

A SERİSİ 4 AL SERİSİ 6 ALC SERİSİ 8 ASB SERİSİ 10 AB SERİSİ 12 AD SERİSİ 14 AS SERİSİ 16 WALLWASHER 18 ÖZEL ÜRETİMLER

A SERİSİ 4 AL SERİSİ 6 ALC SERİSİ 8 ASB SERİSİ 10 AB SERİSİ 12 AD SERİSİ 14 AS SERİSİ 16 WALLWASHER 18 ÖZEL ÜRETİMLER İçindekiler A SERİSİ 4 AL SERİSİ 6 ALC SERİSİ 8 ASB SERİSİ 10 AB SERİSİ 12 AD SERİSİ 14 AS SERİSİ 16 WALLWASHER 18 ÖZEL ÜRETİMLER 20 A Serisi Zemin Aydınlatma Taşları Renk Seçenekleri Kırmızı Yeşil Mavi

Detaylı

Makina ve Asansör imalatı yapan firmamız, ürünlerle beraber kendini geliştirmeye adamış ve bu yönde ar - ge çalışmalarına ağırlık vermiştir.

Makina ve Asansör imalatı yapan firmamız, ürünlerle beraber kendini geliştirmeye adamış ve bu yönde ar - ge çalışmalarına ağırlık vermiştir. Makina ve Asansör imalatı yapan firmamız, ürünlerle beraber kendini geliştirmeye adamış ve bu yönde ar - ge çalışmalarına ağırlık vermiştir. Öncelikle müşteri memnuniyetini ilke edinmiş firmamız, sizlerin

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32)

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) İçindekiler Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) 03 Baskı Beton Uygulama Alanları Otoparklar Dog al taşların eşsiz görünümü ile betonun

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Geçiş trafiğinin, standart kapıların yetersiz kaldığı yoğun girişlerde METAXDOOR GRA30/GRAND otomatik döner kapılar

Detaylı

DÜZCEDE KALİTE DENİNCE AKLA DÜZCE ASANSÖR GELİR

DÜZCEDE KALİTE DENİNCE AKLA DÜZCE ASANSÖR GELİR DÜZCE ASANSÖR ASANSÖR İMALAT/ MONTAJ / YEDEK PARÇA www.duzceasansor.com DÜZCEDE KALİTE DENİNCE AKLA DÜZCE ASANSÖR GELİR Hayatınızı geçireceğiniz mekanları en kaliteli ve en son teknoloji ürünlerle düzenleyelim!

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

PETEK KOMPOZIT TAŞ YÜNÜ PANELI

PETEK KOMPOZIT TAŞ YÜNÜ PANELI PETEK KOMPOZIT TAŞ YÜNÜ PANELI KUSURSUZ DEĞER VE KALITE İLKEMIZDIR MİMARİ KURUMSAL KİMLİK GÖRÜNTÜ GÖRÜNTÜ ENDÜSTRİ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ HAKKINDA RİJİTLİK ARCHICOM TM ürünlerinin katmanlı yapısı (iki adet

Detaylı

Banyo Mobilyaları SATIŞ HATTINA ALINAN ÜRÜNLER SATIŞ HATTINDAN KALKAN ÜRÜNLER UYGULAMA DEĞİŞİKLERİ REVİZYON YAPILAN ÜRÜNLER

Banyo Mobilyaları SATIŞ HATTINA ALINAN ÜRÜNLER SATIŞ HATTINDAN KALKAN ÜRÜNLER UYGULAMA DEĞİŞİKLERİ REVİZYON YAPILAN ÜRÜNLER SATIŞ HATTINA ALINAN ÜRÜNLER T4 serisi S50+ serisi S20 serisi Espace serisine termoform kaplamalı yeni ürünler eklenmiştir: 54909, 54911, 54910, 54912, 54913, 54916, 54914, 54917, 54915, 54918, 54919,

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

FİRMA TANITIMIMIZ. Star Maksimum Güvenlik ve Kalite

FİRMA TANITIMIMIZ. Star Maksimum Güvenlik ve Kalite FİRMA TANITIMIMIZ 29. Yılımız Firmamız tamamen yerli sermayeli olarak 1985 yılında kuruldu ve kurulduğu günden bugüne aralıksız olarak Asansör Sektöründe; imalat, montaj ve servis alanlarında; müşteri

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

2000 R PANORAMIK ASANSÖRLER IÇIN KAPILAR

2000 R PANORAMIK ASANSÖRLER IÇIN KAPILAR 2000 R PANORAMIK ASANSÖRLER IÇIN KAPILAR 2000 R Sematic Ürün Navigatörü UYGULAMALAR VARIŞ NOKTALARI ŞAHIS YÜK ÖZEL KULLANIMLAR KAPILAR KABİNLER KAPILAR KABİNLER KAPILAR KABİNLER EV ASANSÖRÜ ADAPTA VARIO

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

YAPI İŞLERİ ASANSÖR VE TESİSATI BİRİM FİYAT VE TARİFLERİ

YAPI İŞLERİ ASANSÖR VE TESİSATI BİRİM FİYAT VE TARİFLERİ T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı Sayı: 16 YAPI İŞLERİ ASANSÖR VE TESİSATI BİRİM FİYAT VE TARİFLERİ 2014 GENEL HÜKÜMLER VE AÇIKLAMALAR 1- fiyatlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığının

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU HUSQVARNA YIKIM ROBOTU Anten,ikaz lambası ve kablo kolu. Dahili fişler ile ataşman ilave-çıkarma işleminde alet kulanımına gerek kalmaz. Radyo uzaktan kumanda. Standart otomatik yağ pompası. Elle kolayca

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş METAXDOOR MR30/SA Otomatik Döner Kapıların size sunabileceklerinden

Detaylı

Yeni bir yaşam için...

Yeni bir yaşam için... Yeni bir yaşam için... 1 2 ÖZTOP kimdir? Hilmi ÖZTOP tarafından kurulan ÖZTOP TİCARET, 1972 ylından beri, kaliteli, sağlam ve güvenilir yapıların inşasında tercih edilen inşaat malzemelerinin satışını

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

İstenilen cephe genişliğinde uygulanabilir; açılma-toplanma istikametinde minimum 200 cm, maksimum 700 cm destek direkleri kullanmaksızın

İstenilen cephe genişliğinde uygulanabilir; açılma-toplanma istikametinde minimum 200 cm, maksimum 700 cm destek direkleri kullanmaksızın Teknik Katalog İstenilen cephe genişliğinde uygulanabilir; açılma-toplanma istikametinde minimum 200 cm, maksimum 700 cm destek direkleri kullanmaksızın uygulanabilir. RAY 2mm; 1 m/kg Ağırlık; 4.6 100

Detaylı

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ www.turkozinsaat.com.tr MEVLANA EVLERİ HERŞEY EVİNİZİN ALTINDA! Mevlana Evleri; 5.800 m 2 alan üzerinde 40 daire, 18 işyeri ve 1 adet çok amaçlı yapıdan oluşuyor. Bölgenin yeni çekim merkezinde bulunan

Detaylı

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye SALON TAKIMLARI KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye KOD NO. 316 Melodi Masa Y.Siyah / 222 Melodi Sandalye farklı kombinasyonlarla olu turabilece iniz binlerce çe idi sizlere sunuyoruz,

Detaylı

floresan lambalı emniyet ayd nlatma ürünleri seçim tablosu

floresan lambalı emniyet ayd nlatma ürünleri seçim tablosu floresan lambalı emniyet ayd nlatma ürünleri seçim tablosu Seri Referans Işık Cinsi Çalışma Modu Emniyet Işık IP Ayd nlatma Seviyesi IK Süresi (Lm) DÖNÜŞTÜRME SETLER 6640 70 16-18 W Süreksiz/Sürekli 3

Detaylı

Metaxdoor MR30/SA. Standart Otomatik Döner Kapı. www.metaxdoor.com

Metaxdoor MR30/SA. Standart Otomatik Döner Kapı. www.metaxdoor.com Metaxdoor MR30/SA Standart Otomatik Döner Kapı www.metaxdoor.com Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş, metaxdoor MR30/SA otomatik döner kapıların size sunabileceklerinden sadece bir kaçı.

Detaylı

Evde ya da ofisinizde, günde ortalama 6 saat süre ile 10 adet akkor lamba kullandığınızda; LED NEDİR? LED Aydınlatma Sistemleri Nasıl Çalışır?

Evde ya da ofisinizde, günde ortalama 6 saat süre ile 10 adet akkor lamba kullandığınızda; LED NEDİR? LED Aydınlatma Sistemleri Nasıl Çalışır? LED NEDİR? LED Aydınlatma Teknolojisi,enerji tasarruflu aydınlatmada en son teknolojidir. LED 'Işık Yayan Diyot', elektriği ışığa dönüştüren yarı iletken cihaz anlamına gelir.led aydınlatmanın düşük enerji

Detaylı

ürün kataloğu product catalogue

ürün kataloğu product catalogue ürün kataloğu product catalogue profile kapak profilleri door profiles cam kapak profilleri glass door profiles lambriler wall panels taç ve ışık bandı profilleri crown & pelmet profiles köşe ve süpürgelik

Detaylı

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1 Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan doğanın içinde yer alan 0 m² alan üzerinde toplam blok, daire ve dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde Adet + (89,8-0, - 0,90 m²), 0 Adet + (,0 m²), Adet

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU ÜRÜN CİNSİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ÖZELLİĞİ KOLİ (AD) LİSTE FİYATI TL/Kr Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,30 Asma Kilit

Detaylı

Plastra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır. Katalogda yer alan ürünler Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillenmiştir.

Plastra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır. Katalogda yer alan ürünler Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillenmiştir. Plastra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır. Katalogda yer alan ürünler Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillenmiştir. 202018 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2018 Hakkımızda Plastra markalı yol güvenliği

Detaylı

www.monsarjasansor.com

www.monsarjasansor.com MONSARJ ASANSÖR SİSTEMLERİ Müşteri Odaklılık Teknik Üstünlük Etkin ve Verimli Yönetim Yeniliğe ve Sürekli Gelişmeye Açık Olmak Ekip Ruhu Etik Yönetim Profesyonel İş Yaklaşımı You can be confident in choosing

Detaylı

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR MARKASI 1-MODEL Sarmal Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER : Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur.yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklı. ( ortam şartlarına göre arttırılabilir

Detaylı

TS ISO 4190-1 - 18.06.2014 Asansörler - Yerleştirme ile ilgili boyutlar - Bölüm 1: Sınıf ı, sınıf ıı, sınıf ııı ve sınıf vı asansörler

TS ISO 4190-1 - 18.06.2014 Asansörler - Yerleştirme ile ilgili boyutlar - Bölüm 1: Sınıf ı, sınıf ıı, sınıf ııı ve sınıf vı asansörler Asansör Standartları Standart No/Kabul Tarihi TS EN 81-20:2014 (İngilizce Metin)-30.10.2014 Asansörlerin yapım ve kurulumu için güvenlik kuralları - İnsan ve eşyanın taşınması için asansörler - Bölüm 20:

Detaylı

2000 B-G YÜK ASANSÖRÜ KAPILARI

2000 B-G YÜK ASANSÖRÜ KAPILARI YÜK ASANSÖRÜ KAPILARI Sematic Ürün Navigatörü UYGULAMALAR VARIŞ NOKTALARI ŞAHIS YÜK ÖZEL KULLANIMLAR KAPILAR KABİNLER KAPILAR KABİNLER KAPILAR KABİNLER EV ASANSÖRÜ ADAPTA VARIO KONUT ADAPTA 2000 B-G CARGO

Detaylı

FİYAT LİSTESİ

FİYAT LİSTESİ 1.Org.San.Böl.İstikamet Cad.No:12-1 Selçuklu/KONYA Tel:0 332 249 66 61-62 Fax:0 332 249 66 60 10.10.2017-6 FİYAT LİSTESİ SATIŞ ŞARTLARI: *HGS Parlak yüzey farkı +3 TL DİR. *Fiyatlarımıza KDV Dahildir.

Detaylı

Villa Asansörleri & Engelli Platformları

Villa Asansörleri & Engelli Platformları Villa Asansörleri & Engelli Platformları YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTEN ÇÖZÜMLER Herkes İçin Tasarım ilkesi, işyerlerine, kültürel tesislere ve kamu taşımacılığına daha iyi erişim, engelli bireylerin entegrasyonu

Detaylı

Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi

Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi Lindab Seamline TM Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi Yeni nesil, kolay uygulanir, çevre dostu, uzun ömürlü çati 2 Sonsuz seçenekler sunan bir çatı sistemini seçin; Lindab Steel Sweden inşaat

Detaylı

PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* 2014 / 01 NEW GENERATION SECURITY DOORS. * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi

PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* 2014 / 01 NEW GENERATION SECURITY DOORS. * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* NEW GENERATION SECURITY DOORS 2014 / 01 * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi Boss Series NEW GENERATION SECURITY DOORS BS 01 Bordo / Claret Red BS 02 BS

Detaylı

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz?

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? İstanbul Genel Müdürlük Emek Mahallesi, Ordu Caddesi No: 49 34785 Sancaktepe - İstanbul Tel: 444 34 26 Eskişehir Fabrika Organize Sanayi Bölgesi 14.

Detaylı

SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ

SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ MİNİ SOĞUK DEPOLAR Mini Soğuk Depolar, küçük ve orta büyüklükteki ürünleri ergonomik tasarım ve aynı zamanda endüstriyel soğutma mantığıyla saklamaya ihtiyaç duyan kişilere göre tasarlanmıştır.

Detaylı

Innovation by Inspiration TEVI.COM.TR

Innovation by Inspiration TEVI.COM.TR YARATICI DÜŞÜNME ILE YENILIK Endüstriyel, Ticari, Kamu, Yer Destek Hizmetleri ve daha fazlası geniş bir yelpazede kullanım alanı ile sağlam ve güvenilir yük taşıyıcılar, personel taşıyıcılar ve çekiciler

Detaylı

ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ

ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ www.zaferli.com ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ @ info@zaferli.com MAKASLI YÜK PLATFORMLARI TEK MAKASLI PLATFORM MAKASLI YÜK PLATFORMLARI

Detaylı

FİYAT KATALOĞU MART 2016 İÇ KAPILAR (TIKLAYIN) DIŞ KAPILAR (TIKLAYIN) YANGIN ÇIKIŞ KAPILARI (TIKLAYIN) ELEKTRONİK KİLİTLER (TIKLAYIN)

FİYAT KATALOĞU MART 2016 İÇ KAPILAR (TIKLAYIN) DIŞ KAPILAR (TIKLAYIN) YANGIN ÇIKIŞ KAPILARI (TIKLAYIN) ELEKTRONİK KİLİTLER (TIKLAYIN) İÇ KAPILAR (TIKLAYIN) DIŞ KAPILAR (TIKLAYIN) YANGIN ÇIKIŞ KAPILARI (TIKLAYIN) ELEKTRONİK KİLİTLER (TIKLAYIN) FİYAT FARKLARI (TIKLAYIN) MART 2016 01 İÇ KAPILAR EFE İÇ ODA SÜRGÜ KANAT EMR CODE-IT SES YALITIMI

Detaylı

HERKES İÇİN ERİŞİM. Lazaros ASVESTOPOULOS, Nickos SPYROPOULOS. Kleemann Hellas SA lasve@kleemann.gr, nspyr@kleemann.gr

HERKES İÇİN ERİŞİM. Lazaros ASVESTOPOULOS, Nickos SPYROPOULOS. Kleemann Hellas SA lasve@kleemann.gr, nspyr@kleemann.gr Asansör Sempozyumu 2012 // İzmir 13 GENEL HERKES İÇİN ERİŞİM Lazaros ASVESTOPOULOS, Nickos SPYROPOULOS Kleemann Hellas SA lasve@kleemann.gr, nspyr@kleemann.gr Çeviri: Stefanos PARİZYANOS // Kleemann Asansör

Detaylı

İÇİNDEKİLER 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33

İÇİNDEKİLER 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33 İÇİN İÇİNDEKİLER Modüler Seri Cellia Modüler Metal Millanta Modüler Kare Modüler Modül Seçenekleri Montaj Şekli Teknik Çizimler Ambalaj Bilgileri 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33 Modüler

Detaylı

TÜRK STANDARDI TURKISH STANDARD

TÜRK STANDARDI TURKISH STANDARD TÜRK STANDARDI TURKISH STANDARD TS 8237 ISO 4190-1 Nisan 2004 ICS 91.140.90 ASANSÖRLER - YERLEŞTİRME İLE İLGİLİ BOYUTLAR - BÖLÜM 1: SINIF I, SINIF II, SINIF III ve SINIF VI ASANSÖRLERİ Lift (US: Elavator)

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Tel: +90 216 479 10 90 (pbx) Fax: +90 216 479 00 90 www.assanelektronik.com.tr

Tel: +90 216 479 10 90 (pbx) Fax: +90 216 479 00 90 www.assanelektronik.com.tr 2015 Yeni Ürünler Assan Elektronik İmalat Paz. San ve Tic. A.Ş. Dudullu Organize San. Böl., Baraj yolu 2.Cadde No:7 34776 Ümraniye/İstanbul Tel: +90 216 479 10 90 (pbx) Fax: +90 216 479 00 90 LIARA LIARA

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU 20.08.2015 Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,65 Asma Kilit KD001/10-125 GRİ - 25 mm 360 2,90 Asma

Detaylı

ledtra Ledtra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır

ledtra Ledtra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır ledtra Ledtra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır. 2 2018 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2018 TRA Trafik İşaretleri Üretim Kapasitemiz Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik ve

Detaylı

Kapı ve Pencere Kolları HCS - HOPPE. Kapı ve Pencere Kolları. Sürekli güncellenen kataloğunuz:

Kapı ve Pencere Kolları HCS - HOPPE. Kapı ve Pencere Kolları. Sürekli güncellenen kataloğunuz: HCS - HOPPE.72 HCS Bilgi - HOPPE HCS ev ve ofisler için ideal kilit ve kol donanımıdır. Tüm ahşap ve cam kapılara olduğu gibi bölme duvarlara da uygundur. HCS, HOPPE nin araştırma ve geliştirme alanında

Detaylı