Ced-go Atölyesi ve Kuluçka Merkezi nde Ne Yapılır?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ced-go Atölyesi ve Kuluçka Merkezi nde Ne Yapılır?"

Transkript

1

2 Ced-go Nedir? Ced-Go markası, orta asya Türkçesinde ATAKAN anlamına gelen Cedkan özel ismi ve Lego markasının GO hecesinden türetilmiştir. Ced-Go markası %100 yerli sermaye ile kurulmuş bir oyun atölyesi ve çocuk gelişim merkezidir. Ced-go Atölyesi ve Kuluçka Merkezi nde Ne Yapılır? Ced-Go aslında bir Oyun Atölyesidir. Ancak bu bağlamda salt bir oyun merkezi değildir. Ünlü Norveçli yazar Jostein Garder ın Sofi nin Dünyası isimli kitabında felsefe tarihini adeta özetleyen bir sorusu ve cevabı vardır. Lego, neden dünyanın en muhteşem oyuncağıdır? diye sorar Garder Neredeyse sonsuz varyasyona sahip Lego oyuncakları ile dünyada var olan her şeyin minyatür halini yapabilirsiniz. Dolayısıyla Lego dünyanın ve yaşamın ta kendisidir. Tüm bu ifadeler ışığında Ced-Go nun salt bir oyun merkezi olmadığı anlaşılmaktadır. Çocuklar burada Lego nun muhteşem oyuncaklarıyla hayatın kendisini inşa ederken, bilişsel açıdan yaratıcılıklarını da üst seviyelere taşımaktadır. Lego oyuncakları ile oynamayı sevmeyen çocukları da dışarıda bırakamayız. Kapımızın her çocuğa açık olması baş şiarımız. Lego dışında orijinal halde, dikkat çekici tüm oyun, oyun setleri ve ekipmanlarına Ced-Go da yer veriyoruz. Bu sayede ilgi alanı birbirinden farklı her çocuk sizin potansiyel müşteriniz olacak. Çocuklar bu alanda oyunlar kurup oynarken, velileri de alışverişlerini rahatlıkla yapabilir.

3 Ced-Go Oyun Atölyesinin Müşterileriniz Açısından Avantajları Nelerdir? Bu soruyu şu şekilde de algılayabilirsiniz. Bir müşteri çocuğunu bırakmak için neden sizi seçsin? Ced-Go yu tercih sebeplerini üç ANA BAŞLIK altında topluyoruz. CED-GO yu tercih eden bir veli şu maddeleri göz önünde bulunduruyor: ÇOCUĞUN GELİŞİMİ ÇOCUĞUN SAĞLIĞI ÇOCUĞUN GÜVENLİĞİ Çocuğum bilişsel, duygusal ve kültürel açıdan destekleniyor. (ÇOCUĞUN GELİŞİMİ) Çocuğum hijyenik bir ortamda bulunuyor. (ÇOCUĞUN SAĞLIĞI) Çocuğum güvenli bir ortamda bulunuyor. (ÇOCUĞUN GÜVENLİĞİ) Çocuk sahibi olan bir veli gözüyle baktığınızda %100 seçim sebebi CED-GO dur.

4 Buna en kolay şu şekilde cevap verebilirsiniz. Gördüğünüz ve incelediğiniz merkez şubemize çocuğunuzu gönül rahatlığı içinde bırakabiliyor musunuz? Cevabınız Kesinlikle EVET! Çünkü; Ced-Go Oyun Atölyesi salt bir oyun merkezi değildir. Bilişsel, kültürel ve duygusal gelişimlerinin desteklendiği butik konsept bir eğitim merkezidir. Ced-Go Oyun Atölyesi nde çocuklar, boşa zaman geçirmezler. Lego nun yaratıcılıklarla dolu dünyasında, yaşamın ta kendisini inşa edebilirler. Ced-Go Oyun Atölyesinde sadece LEGO yoktur. Orijinal markalı ve popüler, ilgi çekici tüm oyun setleri bulunur. Bu durum çabuk sıkılan çocukların içeride daha fazla vakit geçirmesine sebep olur. Velinin Ced-Go yu tercih etmesinin önemli sebeplerinden bir diğeri de KAMERA İZLEME SİSTEMİ dir. 360 derece dönen kamera sistemleri ile bir veli çocuğunu bıraktıktan sonra cep telefonundan çocuğunu canlı olarak izleyebilir. Çocuk güvenliği gibi günümüzün en önemli sorunlarından biri olan bu konuda bir oyun atölyesinin bu kadar şeffaf davranması kendine güvendiği ve %100 veli ve çocuk memnuniyetini esas aldığını gösteriyor. Bu kapalı devre sistem, yalnızca verilen şifre ile girilebiliyor. Ced-Go Atölyesini diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerden biri de; HİJYEN ANLAYIŞIDIR. Çocukların tamamı alandan çıkarken ve isteklerine göre alana girerken el dezenfektesi ile temizlenir. Çocuklarımızın sağlığı her şeyden önemli. Özellikle bulaşıcı hastalıkların zirve yaptığı mevsimsel dönemlerde el dezenfektesinin ne kadar faydalı olduğunu bir veli hemen anlayacaktır. Oyun alanları sektöründe çocuklarımızın bulaşıcı hastalıklardan korunması yönünde atılmış önemli bir hamledir ve bir veli açısından bu en önemli tercih sebeplerinden biridir. Ced-Go markası bünyesinde tescilli bir marka olan KULUÇKA MERKEZİ PROGRAMI (KMP) da velilerinizin tercih sebeplerinden biri olacaktır.

5 Kuluçka Programı, her hafta özel bir gözetmen eşliğinde, LEGO nun EN ÜST SEVİYEDE yer alan EN ÖZEL SERİLERİNİN yavrunuz tarafından inşaa edildiği eşsiz bir eğitsel aktivitedir. Lego nun bilimsel verilere dayanarak geliştirdiği bu eğitsel aktivitede; yavrunuz ona özel olarak planlanmış bir zaman diliminde, özel seri legoları, yine ona özel gözetmeni eşliğinde inşaa eder. Bu inşaa esnasında, her türlü yönlendirme ve bilişsel anlatım yavrunuza eğitmeni tarafından sağlanırken, inşaa süreci olduğu gibi foto ve video kesitleriyle kayıt altına alınır, seans sonunda sizinle dijital ortamda paylaşılır. Lego nun bu en özel serilerinin kullanıldığı KULUÇKA PROGRAMI, yavrularınızın bilişsel becerilerinin, dikkat ve motivasyonunun, hayal gücünün artmasına, zamanını değerli bir aktivite ile güvenli bir ortamda geçirmesine olanak sağlar. Yukarıda detayını yazdığımız KMP ile daha çok tercih edilen butik-konsept bir oyun atölyesi olacaksınız.

6 Ced-Go Oyun Atölyesi Oyun Alanı Fiziki Unsurlar Neler? Ced-Go Oyun Atölyesi İLGİ ALANLARINA göre ayrılmıştır. Lego nun tüm serileri için kullanılan ANA UZUN MASA, Araba ve araba oyunlarına ait setler için kullanılan BEYAZ MASA ve ÇEVRE MASALAR Çevre Masalar da yine ilgi alanlarına göre bölünmüştür. Mikroskop, yerküre, gök haritası, zeka küpleri ve kartları gibi bilimsel oyuncaklar için ayrılan BİLİM KÖŞESİ, kız çocuklarının sıklıkla oynadığı ev eşyaları, mutfak aletleri, oyuncak bebekler ve süs oyuncakları için ayrılan BARBİE KÖŞESİ, klasik gitar, elektro gitar, piyano ve bateri setlerinin yer aldığı MÜZİK KÖŞESİ, tamir aletleri ve buna ait tamir masalarının yer aldığı TEKNİK KÖŞE, FIRIN, BUZDOLABI gibi mutfak eşyalarının yer aldığı MUTFAK bu bölümlerden bazılarıdır. Ced-Go Oyun Atölyesinde kullanılan tüm oyuncaklar orijinal tescilli markalara ait olup, mobilyalarda kullanılan tüm materyaller AVRUPA BİRLİĞİ STANDARTLARI KOMİTESİ (CEN) tarafından belirlenen kriterlere uygun olarak üretilmektedir. Mobilyalarda kullanılan boya malzemeleri, anti-alerjik yapıda olup, yangına ve darbelere dayanıklıdır. Müşterilerinize bu tarz bilgileri hem web siteleri, hem sosyal medya, hem de gerekirse dekotalarla sunacağımız için bunun bilincinde olacaklardır. Ced-Go Oyun Atölyesinde kapalı devre bir kamera sistemi bulunur. Bu kamera sistemi özel bir yazılımla paylaşılabilir durumdadır ancak kameraların yönüne dair komuta her zaman sizdedir. Müşterileriniz özel bir karekod vasıtasıyla çocuklarını izleyebilirken, siz de bulunduğunuz yerden işinizi yönetebilir, gerektiğinde sesli komutlarla çalışanlarınıza direktifler verebilirsiniz. Tüm led ve diğer ışık sistemleri, göz yormayacak şekilde konumlandırılmış, tepede bulunan tek led projektör ise genel masa aydınlatması için kullanılmıştır. Çocukların güvenliği öncelikli konudur. Bu sebeple, kilitli bir kale kapısı, sisteme entegre bir webcam, çocukların teslimi aşamasında veliden mutlaka teslim alınması gereken eşsiz sayılı barkod kart ve teslim fişi vardır. LEGO Ced-Go nun ana temasıdır. Bu temadan hareketle, Ced-Go da yalnızca LEGO nun CLASSIC serisi değil, bebekler için DUPLO, 3 yaşından büyük çocuklar ve yetişkinler için; CREATOR, ACHITECHTURE, CITY, BOOST, DISNEY, FRIENDS, HARRY POTTER, JUNIORS, MINIFIGURES, NINJAGO, STAR WARS, TECHNIC serileri de CED-GO OYUN ATÖLYESİNDE yer almaktadır. Türkiye de başka hiç bir oyun alanında bulunmayan seriler CED-GO da çocukların avuçlarının içindedir.

7 KULUÇKA MERKEZİ PROGRAMI (KMP) Kuluçka Programı, her hafta özel bir gözetmen eşliğinde, LEGO nun EN ÜST SEVİYEDE yer alan EN ÖZEL SERİLERİNİN yavrunuz tarafından inşaa edildiği eşsiz bir eğitsel aktivitedir. Lego nun bilimsel verilere dayanarak geliştirdiği bu eğitsel aktivitede; yavrunuz ona özel olarak planlanmış bir zaman diliminde, özel seri legoları, yine ona özel gözetmeni eşliğinde inşaa eder. Bu inşaa esnasında, her türlü yönlendirme ve bilişsel anlatım yavrunuza eğitmeni tarafından sağlanırken, inşaa süreci olduğu gibi foto ve video kesitleriyle kayıt altına alınır, seans sonunda sizinle dijital ortamda paylaşılır. Lego nun bu en özel serilerinin kullanıldığı KULUÇKA PROGRAMI, yavrularınızın bilişsel becerilerinin, dikkat ve motivasyonunun, hayal gücünün artmasına, zamanını değerli bir aktivite ile güvenli bir ortamda geçirmesine olanak sağlar. Yukarıda detayını yazdığımız KMP ile daha çok tercih edilen butik-konsept bir oyun atölyesi olacaksınız.

8 Ced-Go Oyun Atölyesinin Sizin İçin Avantajları Nelerdir? 1- Ced-Go Oyun Atölyesi ve Kuluçka Merkezi ile paranızı kazanmaya hemen başlarsınız. 2- Ced-Go Oyun Atölyesi sadece bir oyun alanı değil aynı zamanda çocukların duygusal, kültürel ve bilişsel becerilerinin geliştirildiği butik-konsept bir eğitim merkezidir. 3- Butik - Konsept bir gelişim merkezi olduğu için fazla büyük bir alana ihtiyacınız yoktur. 4- Ced-Go Oyun Atölyesi ile bizler bayilerimize minimum alandan maksimum kazancı ve değeri sağlamayı birinci hedef edindik. 5- Mobilya tasarımları, alan değerlendirmeleri, mobilya, oyun, oyuncak, kredi kartı, termal yazıcı, web sitesi, sosyal medya hesapları, çocuk izleme ve sistem kurulumları tamamıyla merkezimiz tarafından gerçekleştirilir. Böylece siz hiç bir detayla vakit kaybetmezsiniz. 6- Bulunduğunuz yerde en kaliteli çocuk oyun atölyesi olarak dikkat çekeceksiniz. 7- Marka ve proje tescilli bir konsept size her zaman fayda sağlayacaktır. 8- Herhangi bir sorun, teknik destek ya da aksaklık durumunda 7-24 bilgi alabileceğiniz, 24 saat içinde müdahale edilebilen bir PROBLEM ÇÖZÜM DESTEĞİ ile çalışırsınız. 9- Ced-Go Oyun Atölyesinde kullanılan tüm oyunlar, oyuncaklar, oyun setleri, sistem yazılımları ve cihazlar orijinal markalardır. Örneğin, lego oyunlarında kullanılan oyuncaklar bire-bir orijinal tescilli LEGO marka oyuncaklardır. 10- Kurulacak yazılım ile iş yeri faaliyetlerinizin her türlü detayını izleyebilirsiniz.

9 11- Kurulacak kamera izleme sistemi ile dünyanın neresinde olursanız olun atölyenizi ve personelinizi takip edebilecek, bu sistem üzerinden sesli ve görüntülü konuşma sağlayabileceksiniz. 11- Mobilya malzemeleri, AVRUPA BİRLİĞİ STANDARTLARI KOMİTESİ ( CEN) tarafından belirlenen kriterlere uygun olarak üretilmektedir. Mobilyalarda kullanılan boya malzemeleri, anti-alerjik yapıda olup, yangına ve darbelere dayanıklıdır. 12- Alanda kurulacak olan mobilyaların çocuklara zarar verme ihtimalini azaltacak her önlem özel olarak alınmakta ve tasarımlar buna göre yapılmaktadır. 13- Ced-Go Oyun Atölyesinde sadece LEGO yoktur. Orijinal markalı ve popüler, ilgi çekici tüm oyun setleri bulunur. Bu durum çabuk sıkılan çocukların içeride daha fazla vakit geçirmesine sebep olur. Bir çocuğun daha fazla vakit geçirmesi, sizin için daha fazla gelir demektir. 14- Klasik tüm oyun merkezleri tek bir fiyatlandırma politikası üzerinden giderken, Ced-Go SERBEST SÜRE ve PAKET SÜRE olmak üzere iki farklı fiyatlandırma politikası izler. Bu sayede kimi veli sınırlı süre ile PAKET SÜRE üzerinden çocuğunu bırakmak isterken, kimi veli de çocuğunun ne kadar kalacağını kestiremez ve SINIRSIZ SÜRE üzerinden fiyatlandırma talep eder. Böylece farklı türlerde zamanlama ve fiyatlandırma isteyen herkese hitap etmiş olursunuz. 15- KULUÇKA MERKEZİ PROGRAMI nın size olan faydaları Yukarıda detayını KMP programı ile LEGO nun en özel serilerini, seans ücretlerini ödeyen velilerinizin çocuklarına sunabilirsiniz. Bu sayede daha fazla kazanç elde edebilirsiniz. 16- LEGO Ced-Go nun ana temasıdır. Bu temadan hareketle, Ced-Go da yalnızca LEGO nun CLASSIC serisi değil, bebekler için DUPLO, 3 yaşından büyük çocuklar ve yetişkinler için; CREATOR, ACHITECHTURE, CITY, BOOST, DISNEY, FRIENDS, HARRY POTTER, JUNIORS, MINIFIGURES, NINJAGO, STAR WARS, TECHNIC serileri de CED-GO OYUN ATÖLYESİNDE yer almaktadır. Türkiye de başka hiç bir oyun alanında bulunmayan seriler CED-GO da çocukların avuçlarının içindedir. 17- Ced-Go Oyun Atölyesi İLGİ ALANLARINA göre ayrılmıştır. Lego nun tüm serileri için kullanılan ANA UZUN MASA, Araba ve araba oyunları ait setler için kullanılan BEYAZ MASA ve ÇEVRE MASALAR 18- Çevre Masalarda yine ilgi alanlarına göre bölünmüştür. Mikroskop, yerküre, gök haritası, zeka küpleri ve kartları gibi bilimsel oyuncaklar için ayrılan BİLİM KÖŞESİ, kız çocuklarının sıklıkla oynadığı ev eşyaları, mutfak aletleri, oyuncak bebekler ve süs oyuncakları için ayrılan BARBİE KÖŞESİ, klasik gitar, elektro gitar, piyano ve bateri setlerinin yer aldığı MÜZİK KÖŞESİ, tamir aletleri ve buna ait tamir masalarının yer aldığı TEKNİK KÖŞE, FIRIN, BUZDOLABI gibi mutfak eşyalarının yer aldığı MUTFAK bu bölümlerden bazılarıdır. 19- Ürün satışı. Oyun Atölyenizde tescilli marka olması kaydıyla her türlü oyun, oyun seti, oyuncak ya da gıda ürününün satışını yapabilirsiniz.

10 Ced-go Oyun Atölyesi ve Kuluçka Merkezi Bayilik Aşamaları Nelerdir? 1- AŞAMA: Genel Anlaşma Görüşmeleri 2- AŞAMA: Lokasyonun ve Alan Büyüklüğünün Belirlenmesi 3- AŞAMA: Teklif Verilmesi 4- AŞAMA: Taraflar Arası Franchising Sözleşmesi 5- AŞAMA: Başlangıç-anlaşma Ödemelerinin Yapılması 6- AŞAMA: Tasarım ve Çizimlerin Yapılması 7- AŞAMA: Mobilyaların Üretimi 8- AŞAMA: Elektronik ve Sarf Malzemelerinin Siparişi 9- AŞAMA: Web Sitesinin, Sosyal Medya Hesaplarının Oluşturulması 10- AŞAMA: Sistem Yazılımlarının Aktif Edilmesi, Kamera v.b. Yazılımların Kurulması 11- AŞAMA: Oyun Setlerinin Belirlenmesi ve Siparişlerinin Verilmesi 12- AŞAMA: Kurulum 13- AŞAMA: Açılış

11 cedgooyunatolyesi cedgoatolye

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/ LOVE EAT E-RESTAURANT KETTE START HERE SUNUM Taner Çolak / İÇERİK İş Fikri 1 Misyon. 2 Vizyon.. 2 Nedir. 3 Konsept.. 4 Ürün Hizmet Tanıtım. 5 Ülke Profili 6 Yer Şeçimi. 7 Paket Servis Şehir Bilgi... 8

Detaylı

PİKKA MEDYA VE YAYINCILIK İŞBİRLİĞİ ÖNERİLERİ HERŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN!

PİKKA MEDYA VE YAYINCILIK İŞBİRLİĞİ ÖNERİLERİ HERŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN! İŞBİRLİĞİ ÖNERİLERİ HERŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN! BİZ KİMİZ? Pikka Medya Ve Yayıncılık Limited Şti. olarak Türkiye de çocuklara yönelik eğitici, öğretici dergiler yayınlamaktayız. Çocukların hem bilgi dağarcığını

Detaylı

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir?

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Hayatımızın en değerli varlığıdır anneler. O halde onlara verdiğimiz hediyelerinde manevi bir değeri olmalıdır. Anneler için hediyenin maddi değeri değil

Detaylı

Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Programlar Şubesi

Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Programlar Şubesi Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Programlar Şubesi Okullarda obezite ile mücadele, yeterli ve dengeli beslenme ve düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması amacıyla

Detaylı

İnsan sanatla uğraşırken, kendini zamandan

İnsan sanatla uğraşırken, kendini zamandan Nisan Atölye Evi nde sevgiyle, emekle ve özveriyle bir araya gelen ahşap ustaları ve çocuk dostları el ele verdi ve Ahşap Oyuncak Atölyesi faaliyete geçti! Nisan Atölye Evi nin çalışmalarından sadece biri

Detaylı

Heryerdeyiz Derece Koruma. G ven i iniz i in. e inize Evinize A m n n z.

Heryerdeyiz Derece Koruma. G ven i iniz i in. e inize Evinize A m n n z. G ven i iniz i in Heryerdeyiz... S B ME YON TOMAS O E V LİK.SAN. GÜVEN İST.İNŞ.TA AH S Tİ. BİLİŞİM IŞ TİC.LTD.Ş D VE www.mebsguvenlik.com e inize Evinize A m n n z 360 Derece Koruma SES UY U KS ALARM YANGIN

Detaylı

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır.

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır. Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında 1.000.000 TL çıkarılmıştır. Genel Merkezi Çorum Teknokent te, Ankara Şubesi Azel Kulededir. Yazılım Franchising işi yapan şirketimiz,

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

KidZania Nedir? Eğlendirirken eğiten ve sektörünün dünya çapında en hızlı büyüyen, sayısız ödül almış tek çocuk markasıdır.

KidZania Nedir? Eğlendirirken eğiten ve sektörünün dünya çapında en hızlı büyüyen, sayısız ödül almış tek çocuk markasıdır. İstanbul KidZania Nedir? 4-14 yaş arası çocuklara eğlenerek öğrenme deneyimi sunmak için, gerçek bir şehir mantığıyla, çocuklara uygun ölçekte küçültülerek inşa edilmiş dünyanın ilk uluslararası tema parkıdır.

Detaylı

İNTERNET İÇİN VİDEO KAMERALAR. medyaakademisi.com

İNTERNET İÇİN VİDEO KAMERALAR. medyaakademisi.com İNTERNET İÇİN VİDEO KAMERALAR Bugün çok da profesyonel bir sistem kurmadan internet üzerinden kaliteli bir şekilde yayın yapmanız mümkündür. Özellikle tüketiciler açısından daha da önemli olan fiyat/verim

Detaylı

PARAM TANITIM SUNUMU

PARAM TANITIM SUNUMU PARAM TANITIM SUNUMU İÇİNDEKİLER Param Hakkında 1 Çözümlerimiz 2 Param POS Çözümleri 3 Param POS Entegrasyonu 5 Param POS Fiyatlandırma Politikası 6 Param Akıllı Kart Çözümleri 7 Ön Ödemeli Kart Alışveriş

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti.

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti. Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

Bilişim Teknolojileri Temelleri 2011

Bilişim Teknolojileri Temelleri 2011 Bölüm 1 Bilişim Teknolojileri Temelleri 2011 Dijital Dünyada Yaşamak Hedefler Bilgisayar kullanabilmenin günümüzde başarılı olmak için neden son derece önemli olduğu Bilgisayar sözcüğünün tanımlanması

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

BİZ SİZ HEPİMİZ. Biz: Hakkımızda I Siz: Misyonumuz I Hepimiz: Vizyonumuz

BİZ SİZ HEPİMİZ. Biz: Hakkımızda I Siz: Misyonumuz I Hepimiz: Vizyonumuz www.tugva.org BİZ Türkiye Gençlik Vakfı, merkezi Türkiye, çalışma alanı dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat çıkarmaktan çekinmeyen yeni nesil gençlik vakfı dır. TÜGVA, geleneklerine bağlı kalarak, çağın

Detaylı

ANKARA TARİHİNDE BÖYLE DÜŞÜK FİYATLAR GÖRÜLMEDİ

ANKARA TARİHİNDE BÖYLE DÜŞÜK FİYATLAR GÖRÜLMEDİ Media Markt En Düşük Fiyat Şenliği Ankara yı salladı. ANKARA TARİHİNDE BÖYLE DÜŞÜK FİYATLAR GÖRÜLMEDİ Ankara Kentpark ta 10 Aralık 2009 da, toplam 4.500 metrekare alanda hizmet vermeye başlayan Media Markt

Detaylı

İç ve dış mekanı, özel güvenlik kameralarıyla donatılmış çocuklar için her türlü güvenlik önlemleri alınmış, 600m 2 net kullanım alanlı okul binamız

İç ve dış mekanı, özel güvenlik kameralarıyla donatılmış çocuklar için her türlü güvenlik önlemleri alınmış, 600m 2 net kullanım alanlı okul binamız www.okeanaokulu.com İç ve dış mekanı, özel güvenlik kameralarıyla donatılmış çocuklar için her türlü güvenlik önlemleri alınmış, 600m 2 net kullanım alanlı okul binamız Tamamı doğal ağaçtan imal edilmiş

Detaylı

Direktör Eğitimi Aday Sonuçlandırma. emlak.ilkon.com

Direktör Eğitimi Aday Sonuçlandırma. emlak.ilkon.com Direktör Eğitimi Aday Sonuçlandırma emlak.ilkon.com NEDEN TEMSİLCİ OLUNUR? Temsilciler ILKON'dan sadece komisyonun tamamını kazandırması,ofissiz emlakçılığa imkan sağlaması veya asistan vermesi avukat

Detaylı

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST, IŞ ORTAKLARIMIZIN ZEBRA UZMAN BASKI ÇÖZÜMLERININ DEĞERINI GELIŞTIRMEYE VE MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ARTTIRMAYA YARDIMCI OLMAK ÜZERE TASARLANMIŞ BIR KANAL PROGRAMIDIR.

Detaylı

Oyunlar çocuklara hayatı öğretir

Oyunlar çocuklara hayatı öğretir T.C. 30 AĞUSTOS İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Oyunlar çocuklara hayatı öğretir PROJE ADI (GELENEKSEL OYUNLARIMIZI ÖĞRENİYORUM) HAZIRLAYANLAR Recep ARABACI İslim YERLİKAYA Okul Müdürü Rehber Öğretmen Bafra Kaymakamlığının

Detaylı

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım PINGPONG Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. PINGPONG Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. PINGPONG Nedir?

Detaylı

OverDrive Formatları. İçerik Genç erişkin ve çocuklar için heyecan verici yeni içerik

OverDrive Formatları. İçerik Genç erişkin ve çocuklar için heyecan verici yeni içerik OverDrive Nedir? OverDrive, 1.000.000 + fazla E-kitap,sesli kitap ve videoları sağlayan, milyonlarca son kullanıcıya hizmet eden 2.000+ fazla yayınevi (Penguen, Blackstone, Wiley,Taylor&Francis vb. önemli

Detaylı

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU FRANCHISE TANITIM KATALOĞU Asırlık Hikayemiz 1927 yılından beri 3 nesildir tecrübe ve güven ile Bursa da 5 şubeyle hizmet vermeye devam eden markamız Ayanoğlu, Türkiye nin birçok şehrinden özenle seçtiğimiz

Detaylı

0 yaştan itibaren. Sıcak ve sakin bir ses ile konuşabilirsin ve şarkı söyleyebilirsin. "Bebek kelimeleri" yerine, gerçek kelimeleri kullanabilirsin

0 yaştan itibaren. Sıcak ve sakin bir ses ile konuşabilirsin ve şarkı söyleyebilirsin. Bebek kelimeleri yerine, gerçek kelimeleri kullanabilirsin 0 yaştan itibaren 1. Bebeğinle konuş Yeni doğmuş bir bebek dilini öğrenmeye başlar. Bu nedenle, bebeğiniz uyanıkken, onunla konuşmaya çokça özen gösterin. Bebeğinle konuşurken bunları yapabilirsin: Sıcak

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

Sanbot. Qihan Technology

Sanbot. Qihan Technology Sanbot Qihan Technology Q-Link Hakkında Sanbot Sistemi Q-Link Q-Link'in Temel Özellikleri Bildirimler Akıllı yaşam - Hatırlatmalar, Trumpet, Güvenli Ev, 3. Taraf Uygulamalar, v b. Etkileşim - Akıllı ses,

Detaylı

Müşterilerinizi Mutlu Etmenin 7 Yolu. OLCAY KÜK -

Müşterilerinizi Mutlu Etmenin 7 Yolu. OLCAY KÜK - Müşterilerinizi Mutlu Etmenin 7 Yolu OLCAY KÜK - www.olcaykuk.com Her koşulda iyi niyetinizi gösterin. Satın alma sonrası müşterileriniz ile olan diyaloglarınız onların size olan güvenini %70 oranında

Detaylı

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU BRANŞ DERSLERİMİZ ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU eğitiminde uygulanan programda Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim ve öğretim müfredatında yer alan çalışmalar ve bu çalışmalara ek olarak çağın gerekleri

Detaylı

Ahşap Eğitici Oyuncaklar. Diz Oyna Kuleler. Şekil Bulmacalar. Bloklar

Ahşap Eğitici Oyuncaklar. Diz Oyna Kuleler. Şekil Bulmacalar. Bloklar Ahşap Eğitici Oyuncaklar Hem eğlenceli, hem eğitici! Yenilikçi tasarımlar, canlı renkler, eğlenceli grafikler. El göz koordinasyonu, ince motor becerileri, Görsel algılama ve sosyal beceriler, Erken dönem

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

Kreşistan.com da Öne Çıkın!

Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Standart veya Profesyonel üyeliklerle site içerisinde kurumunuzu en iyi şekilde tanıtarak hedef kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz. Profesyonel üyelikle birlikte

Detaylı

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 )

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA

OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA Neden Otorapor? Marka gücü ve güvenilirliği 15 yıla yakın ekspertiz sektörü deneyimi, 30 yıllık otomotiv sektörü deneyimi ilab Holding ortaklığı kurumsal gücü

Detaylı

Bilgi Güvenliği Hizmetleri Siber güvenliği ciddiye alın!

Bilgi Güvenliği Hizmetleri Siber güvenliği ciddiye alın! Bilgi Güvenliği Hizmetleri Siber güvenliği ciddiye alın! 2 Securitas ile Bir adım Önde Olun Bir kurumda çalışanlarla ilgili kişisel bilgilerin internette yayınlanması, interaktif bankacılık sistemi kullanıcısının

Detaylı

Bilgisayar, elektronik bir cihazdır ve kendi belleğinde depolanan talimatları sırasıyla uygulayarak çalışır. İşler. Bilgi İşlem Çevrimi

Bilgisayar, elektronik bir cihazdır ve kendi belleğinde depolanan talimatları sırasıyla uygulayarak çalışır. İşler. Bilgi İşlem Çevrimi Bilgisayar nedir? Bilgisayar, elektronik bir cihazdır ve kendi belleğinde depolanan talimatları sırasıyla uygulayarak çalışır. Veriyi toplar (girdi) İşler Bilgi üretir (çıktı) Bilgi İşlem Çevrimi 1 Bir

Detaylı

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz.

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz. EĞİTİM YAKLAŞIMIMIZ Öğrencilerimiz yaşamlarının en hızlı gelişim dönemindeler. Bu dönemi en güzel şekilde geçirmeleri için onların fiziksel, duygusal ve akademik olarak kendilerini güvende hissedebilecekleri

Detaylı

Akilli Pedestal Sistemleri

Akilli Pedestal Sistemleri Akilli Pedestal Sistemleri MEKANO, uzaktan hareket kontrolü, otomasyon uzerine bugüne kadar birçok büyük projeye imza atarak ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlamıştır. Kuruluşumuz, uluslararası tecrübeye

Detaylı

Ancak işletmelerin ürün inovasyonu yapmak için illa ki yeni bir ürün üretmeleri gerekmez. Zaten var olan ürünlerini daha iyi, daha kaliteli, daha

Ancak işletmelerin ürün inovasyonu yapmak için illa ki yeni bir ürün üretmeleri gerekmez. Zaten var olan ürünlerini daha iyi, daha kaliteli, daha İNOVASYON TÜRLERİ ÜRÜN İNOVASYONU Yeni veya özellikleri ya da kullanım amaçları açısından önemli ölçüde geliştirilmiş/iyileştirilmiş bir mal veya hizmetin pazara sunulmasıdır. Bu teknik özelliklerde, parçalarda

Detaylı

Office Phone:

Office Phone: www.aimdanismanlik.com Office Phone: 0212 698 00 40 İÇİNDEKİLER 1. NEDEN AIM? 2. İŞ ORTAKLARIMIZ ve ÜYE KURUMLAR 3. DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ 4. İHTİYAÇLARINIZ, RİSKLERİNİZ ve BEKLENTİLERİNİZ NELER? 5.

Detaylı

Türkiye nin İlk Usta Kulübü

Türkiye nin İlk Usta Kulübü Türkiye nin İlk Usta Kulübü Kalekim Ustalarının Ayrıcalıkları 1 Her Üyemiz Kalekim Ferdi Kaza Sigortası ile Daima Koruma Altında Sosyal güvenceden yoksun olarak çalışan ustalarımız her yıl ücretsiz olarak

Detaylı

Müşteri Memnuniyeti Ölçümü ve Gizli Müşteri Dünyasında Yeni Neler Var?

Müşteri Memnuniyeti Ölçümü ve Gizli Müşteri Dünyasında Yeni Neler Var? Müşteri Memnuniyeti Ölçümü ve Gizli Müşteri Dünyasında Yeni Neler Var? Ipsos Loyalty 26 February 2009 Nobody s Unpredictable Ne kadar söz varsa düne ait, Şimdi yeni şeyler söylemek lazım. Mevlana Celaleddin

Detaylı

KEDACOM, Video İletişim ve IP ağ gözetiminde endüstri lideri

KEDACOM, Video İletişim ve IP ağ gözetiminde endüstri lideri SİMET TEKNOLOJİ A.Ş. www.simet.com.tr KEDACOM, Video İletişim ve IP ağ gözetiminde endüstri lideri ŞİRKETE GENEL BAKIŞ 1 Video İletişim ve Ağ Gözetimi konusunda Lider Oyuncu Video Konferans Sentetik HD

Detaylı

TANITIM DOSYASI. 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi. 3. Bölüm: Franchise Şartları. 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler

TANITIM DOSYASI. 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi. 3. Bölüm: Franchise Şartları. 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler TANITIM DOSYASI 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi 2. Bölüm: Dahi Merkezlerinde Verilen Hizmetler 3. Bölüm: Franchise Şartları 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler 5. Bölüm: Rakamlarla Dahi Merkezi

Detaylı

Paket Sipariş Takip Sistemi (Program + Caller-ID + Termal Fiş Yazıcı)

Paket Sipariş Takip Sistemi (Program + Caller-ID + Termal Fiş Yazıcı) Müşterilerinize sürekli isim ve adres sormaktan artık vazgeçin...! MeliPOS Paket Sipariş Takip Sistemi sayesinde müşterilerinizi bilgisayarınıza kolayca kayıt edebilir, siparişlerini alabilir, yazdırabilir,

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İyi bir anaokulu seçimi için nelere dikkat etmeli? Çocuk GelişimUzmanı. Nasrettin Hoca Anaokulu. nasrettinhocaanaokulu nasrettin hoca anaokulu

İyi bir anaokulu seçimi için nelere dikkat etmeli? Çocuk GelişimUzmanı. Nasrettin Hoca Anaokulu. nasrettinhocaanaokulu nasrettin hoca anaokulu İyi bir anaokulu seçimi için nelere dikkat etmeli? Çocuk GelişimUzmanı Nasrettin Hoca Anaokulu nasrettinhocaanaokulu nasrettin hoca anaokulu http://www.nasrettinhocaanaokulu.com nasreddinhocaanaokulu nasreddin

Detaylı

ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU

ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU TL KREDİ YÜKLEME - ge.sanalmagaza.com GE çalışanlarının TL kredileri hesaplarına yüklenir. YENİ SİTEYE GİRİŞ - ge.sanalmagaza.com GE çalışanları kendileri ile paylaşılan

Detaylı

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği Istanbul, suit up! Biz kimiz? Ekibimizin, hem Türkiye de hem de İspanya da reklam, tasarım, dijital pazarlama, organizasyon gibi birbiri ile bağlantılı alanlarda edindiği tecrübeyi birleştirerek, bu alanlarda

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Leader in Safe City Technologies Ekin Safe Traffic, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak şehrin tüm trafik sistemlerini

Detaylı

ÖĞRETMEN ESRA AKKAYA 3-6 YAŞ ÇOCUK GELİŞİM DÖNEMLERİ VELİ EĞİTİMİ NOTLARI. 3 Yaş Çocuğuna Yaklaşım Nasıl Olmalı?

ÖĞRETMEN ESRA AKKAYA 3-6 YAŞ ÇOCUK GELİŞİM DÖNEMLERİ VELİ EĞİTİMİ NOTLARI. 3 Yaş Çocuğuna Yaklaşım Nasıl Olmalı? 3 Yaş Çocuğuna Yaklaşım Nasıl Olmalı? 3 yaşındaki çocuk elinden gelse dünyayı keşfetmeye çalışır. Kırılabilecek şeyleri kırmaya, kalemlerle bir yerleri çiz meye ihtiyacı vardır. Buna göre bir oda veya

Detaylı

Audio dan Elektrikçi Dostlarına Kazanç Formülü... Yeni Seriler Basic Serisi Yeni Sistem Yeni Ürünler Çok kolay montaj yapabileceğiniz yepyeni kazanç fırsatı... Yepyeni Audio Ürünleri... Serisi Müşterilerin

Detaylı

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Hakkımızda Saat&Saat 1971 yılından beri saat sektöründe lider firma olarak faaliyet göstermektedir. Kurumsal yapısı ve müşteri memnuniyeti odaklı felsefesiyle

Detaylı

KORAY DİLMAÇ EĞLENCE HİZMETLERİ, ŞİRKETLER TOPLULUĞU Ops Company Entertainment Group

KORAY DİLMAÇ EĞLENCE HİZMETLERİ, ŞİRKETLER TOPLULUĞU Ops Company Entertainment Group @opsplaykids instagram.com/opsplaykids facebook.com/opsplaykids KORAY DİLMAÇ EĞLENCE HİZMETLERİ, ŞİRKETLER TOPLULUĞU Ops Company Entertainment Group Ops!Playkids Neşeli Çocuklar Parkı Yepyeni ve sıra dışı

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

Detaylar ilerleyen sayfalarda!

Detaylar ilerleyen sayfalarda! Detaylar ilerleyen sayfalarda! Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Profesyonel veya Premium üyeliklerle site içerisinde kurumunuzu en iyi şekilde tanıtarak hedef kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz.

Detaylı

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden mutfak atölyesine, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar

Detaylı

Dile Gift ten ne dilersen!

Dile Gift ten ne dilersen! Dile Gift ten ne dilersen! Multinet in kurumsal firmaların çalışanlarına ve iş ortaklarına yapacakları teşvik ve yardım harcamalarına yönelik geliştirdiği ürünü Gift, firmanıza vergi avantajı ve karlılık

Detaylı

SANAL SANTRAL HİZMETİ.

SANAL SANTRAL HİZMETİ. SANAL SANTRAL HİZMETİ 11:29 18/08/12 11:29 18/08/12 BULUT SANTRAL (SANAL SANTRAL) NEDİR? Bulut Santral (Sanal Santral), eski tip fiziksel telefon santrallerinin yerini alan, bulut teknolojisiyle internet

Detaylı

4 KUTU BOYA, ÇİZ ÇİZ OYNA

4 KUTU BOYA, ÇİZ ÇİZ OYNA 4 KUTU BOYA, ÇİZ ÇİZ OYNA 1. Giriş 1.1. Çalışmanın Özgünlüğü Okul bahçelerinin geleneksel çocuk oyunları ile donatılması, geçmiş kültürümüzü yaşatmak, çocuklara pahalı oyuncakları ve bilgisayarları olmadan

Detaylı

EĞİTİM KOÇLUĞU SERTİFİKA PROGRAMI. 22-23 ve 29-30 KASIM 2014 TARİHLERİNDE CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ NDE

EĞİTİM KOÇLUĞU SERTİFİKA PROGRAMI. 22-23 ve 29-30 KASIM 2014 TARİHLERİNDE CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ NDE EĞİTİM KOÇLUĞU SERTİFİKA PROGRAMI 22-23 ve 29-30 KASIM 2014 TARİHLERİNDE CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ NDE Eğitim Koçluğu Sertifika programı öğrencilerin okul, aile ve özel yaşamındaki

Detaylı

TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası

TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB TEKLİF AVANTAJ HEDEF KİTLE TTNET MOBİL 3G ADSL Bağımsız 4 GB 4 GB 3G Mobil İnternet + Sınırsız WiFi + 3G Mobil Modem 4 GB

Detaylı

Armatür & Duş sistemleri

Armatür & Duş sistemleri Armatür & Duş sistemleri Banyo ve mutfaklarda kaliteli, güvenli, hijyenik ve pratik çözümler sunan Kale Armüterler; hem estetik görünüm hem de tasarrufu ön planda tutan bir anlayışla tasarlandılar. En

Detaylı

Office Phone:

Office Phone: www.aimdanismanlik.com Office Phone: 0212 698 00 40 İÇİNDEKİLER 1. NEDEN AIM? 2. İŞ ORTAKLARIMIZ ve ÜYE KURUMLAR 3. DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ 4. İHTİYAÇLARINIZ, RİSKLERİNİZ ve BEKLENTİLERİNİZ NELER? 5.

Detaylı

Innovia Projesi Genel Bilgiler

Innovia Projesi Genel Bilgiler Innovia Projesi Genel Bilgiler Innovia Projesi % 80 yeşil alanı, mükemmel peyzaj düzenlemeleri ile insan hayatına artı değerlerinin yanı sıra güvenlik öğeleri en üst düzeyde planlanarak gerçekleştirilmektedir.

Detaylı

FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ

FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ Franchise Nedir? Franchising Sisteminin Faydaları Nelerdir? TANIMLAR Franchisee, franchise sistemini satın alan demektir. Franchisor,

Detaylı

Ürün ve Ürün Kategorisi Kategorisi Ürün Çeşitleri İzin Verilen Koşullar Onay Gerekliligi

Ürün ve Ürün Kategorisi Kategorisi Ürün Çeşitleri İzin Verilen Koşullar Onay Gerekliligi Ürün ve Ürün Kategorisi Kategorisi Ürün Çeşitleri İzin Verilen Koşullar Onay Gerekliligi Amazon Cihaz Ve Aksesuarlari Otomobil ve Aksesuarlari Otomobil Parca, Alet ve Ekipmanlari, Aksesuarlar Bebek Ürünleri

Detaylı

EVREN AKADEMİ. Araştırma

EVREN AKADEMİ. Araştırma EVREN AKADEMİ Araştırma EĞİTİM KATEGORİLERİ Ana Kategoriler Excel - Veri Analizi Eğitimleri Project Proje Yönetimi Web Eğitimleri Ofis Eğitimleri Alt Kategoriler Microsoft Project İşte Office Microsoft

Detaylı

İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER İLKOKUL SINIFLAR ORTAOKUL 1 2 3 4 5 6 7 8 Türkçe 10 10 8 8 7 7 7 7 Matematik 5 5 5 5 5 5 5 5 Hayat Bilgisi 4 4 3 Fen Bilimleri

Detaylı

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden dramaya, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar farklı ders

Detaylı

MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ.

MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ. MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ Ortak Mutfak, iş derneklerinin, kendilerine ait bir markayla, yemek kartı ve yemek siparişi işine hemen başlamalarını sağlayan bir hizmettir. Bu dokümanda,bir İŞ DERNEĞİ

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

O k u l ' R Q D Q P O D U

O k u l ' R Q D Q P O D U Makam Odaları Conpact Serisi Toplantı Masaları Okul Sıraları Hakkımızda 1998 Yılından bugüne kadar 18 yıldır işimizi aynı sadakat ve saygıyla sürdürüyoruz. Gelişmekte olan eğitim sektöründe eğitimin kalitesi

Detaylı

Doguran konsept Kazandiran kahve

Doguran konsept Kazandiran kahve Doguran konsept Kazandiran kahve İçindekiler Hakkımızda... Vizyon ve Misyon... Franchising... Hedeflerimiz... HAKKINDA Sektördeki 10 yılı aşkın deneyimiyle Ayaküstü Kahve markası Murat Öz tarafından İzmir

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık.

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık. Değerli velilerimiz, Bu hafta her dersin planlamasında yer alan konuları ele aldık, işledik ve etkinliklerle pekiştirdik. Takvimimizde yer alan, Oyuncak Yap, Mutluluk Kap adlı atık malzemelerle oyuncak

Detaylı

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar LUCENTIST, alışılagelmiş mobilya anlayışından daha farklı ve özel olarak; yüksek kaliteli, zarif, şık ve lüks Pleksiglas mobilyaları sizlere sunmaktan gurur duymaktadır.

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim- 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Merhaba Sevgili Arkadaşlar Sevgili Genç Arkadaşlar, İnternetten yararlanmak sizin temel hakkınızdır. İnternet sizi istediğiniz yere götüren uçan halı

Detaylı

Açılışımıza özel indirimli ücretlerimizden yararlanmak için u arayınız.

Açılışımıza özel indirimli ücretlerimizden yararlanmak için u arayınız. Açılışımıza özel indirimli ücretlerimizden yararlanmak için 0212 669 59 59 u arayınız. İç ve dış mekanı, özel güvenlik kameralarıyla donatılmış çocuklar için her türlü güvenlik önlemleri alınmış, 600m

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

T-71C Çekirdek hizalamalı Fiber Ek cihazı

T-71C Çekirdek hizalamalı Fiber Ek cihazı T-71C Çekirdek hizalamalı Fiber Ek cihazı Sumitomo Electric Europe Issue 1.10 Sumitomo Electric 2011 1 Fiber Ek cihazı tasarımında 30 yıllık tecrübe Issue 1.10 Sumitomo Electric 2011 2 T-39 ile karşılaştırma

Detaylı

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014 1.Sınıflar Tanışma Toplantısı 17 Eylül -2014 Ders Saatleri Türkçe 10 İngilizce 8 Matematik 5 Hayat Bilgisi 4 Görsel Sanatlar 2 Beden Eğitimi 2 Jimnastik 1 Satranç 1 Drama 1 Müzik 2 Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur.

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur. Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 12 Kasım 2018-18

Detaylı

公司組織機構. 网站 : 网站 : 邮件 :

公司組織機構. 网站 :  网站 :  邮件 : 公司組織機構 网站 : www.bqexpo.net 网站 : www.alamal.qa 邮件 : info@alamal.qa Turkish 1 Katar Ticaret Fuarı 2017 Katar Ticaret Fuarı, ofis donanımı teknolojileri tarafından dayatılan son sorunları tartışmak için çeşitli

Detaylı

PYP VELİ MEKTUBU 1. SINIFLAR PRIMARY YEARS PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SORGULAMA HATLARI ÖĞRENEN PROFİLLERİ

PYP VELİ MEKTUBU 1. SINIFLAR PRIMARY YEARS PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SORGULAMA HATLARI ÖĞRENEN PROFİLLERİ PYP VELİ MEKTUBU 1. SINIFLAR DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA : KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ ÜNİTENİN UYGULANMA SÜRESİ : 04 ŞUBAT 2019 08 MART 2019 ANA FİKİR : SANAT, KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARINDAN BİRİDİR KAVRAMLAR

Detaylı

Hedef Kalite olarak sizlere;

Hedef Kalite olarak sizlere; Hedef Kalite olarak sizlere; Yönetim Sistemleri (ISO) Danışmanlığı TSE Standartları için Danışmanlık Hizmetleri Eğitim Hizmetleri Belgelendirme Hizmetleri Marka & Patent Tescil Hizmetleri Web Sayfası Tasarımı

Detaylı

uzman Servis ve Destek ile geliştirilmiş kapsam Sony MVS ürün serisine yönelik PrimeSupport Plus hizmeti ile içiniz daha rahat olsun.

uzman Servis ve Destek ile geliştirilmiş kapsam Sony MVS ürün serisine yönelik PrimeSupport Plus hizmeti ile içiniz daha rahat olsun. uzman Servis ve Destek ile geliştirilmiş kapsam Sony MVS ürün serisine yönelik PrimeSupport Plus hizmeti ile içiniz daha rahat olsun. MVS Resim Masaları için Servis ve Destek Servis ve Destek Sony MVS

Detaylı

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak.

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak. V İ L L A V. I. P P R O J E VILLA V.I.P GAYRİMENKUL lüks gayrimenkul sektöründeki 10 yıllık tecrübesine dayanarak, toplu konut projelerinde de bir marka olabilmek adına VILLA V.I.P PROJE yi yaratmıştır.

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Nisan ayına Tohumlar teması ile giriş yaptık. Birçok bitkinin tohumunu inceledik. Tohumunu yediğimiz bitkileri öğrendik.

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ Direktif Proje Yönetim Ofisi / Haziran.2016 TURQUALITY Destekleri Nedir? Firmaların, üretimlerinden pazarlamalarına, satışlarından satış sonrası hizmetlerine

Detaylı

Psikomotor Gelişim ve Oyun

Psikomotor Gelişim ve Oyun Psikomotor Gelişim ve Oyun Oyun? Çocuğun, kendini, diğer insanları, doğayı ve nesneleri tanıma etkinliğidir. Çocuğun kendi deneyimleriyle öğrenme yoludur. Düşünülmeden, eğlence amacıyla yapılan hareketlerdir.

Detaylı

ALAMAYACAKSINIZ ALEVLENECEKSİNİZ İNANMAYACAKSINIZ SİZ EVLENECEKSİNİZ GÖNÜLLERİ FETHETTİK ELALEME İBRETTİK ÖDÜLLERE HASRETTİK SİZ DE GÖRECEKSİNİZ

ALAMAYACAKSINIZ ALEVLENECEKSİNİZ İNANMAYACAKSINIZ SİZ EVLENECEKSİNİZ GÖNÜLLERİ FETHETTİK ELALEME İBRETTİK ÖDÜLLERE HASRETTİK SİZ DE GÖRECEKSİNİZ SPONSOR FİRMA EQ DUYGUSAL ZEKA YARIŞMASI ŞARKISI GÖZLERİNİZİ BİZDEN HAYALLERİNİZLE SİZ KULAKLARINIZA HİÇ UMUTLARINIZLA SÖZ MAZİMİZİ YAD ETTİK AKILLARI ZAP ETTİK YILLARDIR BİZ SABRETTİK GELECEK VAAD ETTİK

Detaylı

Ankara El Yapımı Oyuncak Müzesi

Ankara El Yapımı Oyuncak Müzesi Ankara El Yapımı Oyuncak Müzesi Betül Ünal, Gülşah Çelik, Mediha Biçer, Nihal Tank Analiz Belgesi BBY 370 Müzelerde Bilgi Yönetimi Dersi 9 Mart 2016 Öz Analiz belgesi kapsamında projemizin tanımı, gerçekleştirdiğimiz

Detaylı

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik.

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital Pazarlamada 2016 Trendleri 2017 ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital pazarlamanın 2016 daki trendlerini sizler için bir araya getirdik. Böylece

Detaylı

Çevrimiçi Yeni Neslin Davranış ve Beklentilerini Anlamak: İnternetin Bilinçli ve Güvenli Kullanımı Üzerine Bir Saha Çalışması. Dr. Ahmet Çubukcu, PMP

Çevrimiçi Yeni Neslin Davranış ve Beklentilerini Anlamak: İnternetin Bilinçli ve Güvenli Kullanımı Üzerine Bir Saha Çalışması. Dr. Ahmet Çubukcu, PMP Çevrimiçi Yeni Neslin Davranış ve Beklentilerini Anlamak: İnternetin Bilinçli ve Güvenli Kullanımı Üzerine Bir Saha Çalışması Dr. Ahmet Çubukcu, PMP 26 ilden; 8.140 ortaokul öğrencisi, 7.281 lise öğrencisi;

Detaylı