PEK ANAOKULU FİDANLAR (B) SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PEK ANAOKULU FİDANLAR (B) SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ"

Transkript

1 PEK ANAOKULU FİDANLAR (B) SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ

2 ARALIK AYI EĞİTİM KONULARI 1.HAFTA 2.HAFTA 3.HAFTA 4.HAFTA **KIŞ MEVSİMİ **HAYVANLAR (Uçan hayvanlar) *Kış mevsiminin özellikleri *Kışın kullandığımız kıyafetler *Kış meyve ve sebzeleri **TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI *Tutumlu olmak nedir? *Tutumlu olmak için neler yapmalıyız? *Neden tutumlu olmalıyız? *GÖKYÜZÜ **GECE-GÜNDÜZ *Gökyüzünde gördüğümüz ve göremediğimiz cisimler nelerdir? *Gündüz ve gece neler yaparız? *Gece ve gündüz gökyüzünün nasıl göründüğünü gözlemlemeye çalışıyoruz. *Hava olayları hakkında sohbet ediyoruz. *Güneş sistemi ile ilgili eğitici **YENİ YIL *Yeni yıl nedir? *Yeni yıldan isteklerimiz nelerdir? *Yeni yılda bir yaş daha büyüdüğümüzü konuşuyoruz.

3 KAVRAMLARIMIZ: RENK KAVRAMI: Mavi ŞEKİL KAVRAMI: Üçgen SAYI KAVRAMI: 3 rakamı MÜZİK ETKİNLİĞİ: *Marakası salla şarkısı * Yerli malı şarkısı *Yeni yıl şarkısı *Kardan adam şarkısı *Müzik eşliğinde dans çalışmaları *Orff müzikleri eşliğinde baget ve marakas çalışmaları *Ritim kulağını geliştirme çalışmaları *Ses ve nefes açma çalışmaları yapıyoruz *Duyduğu ritim kalıbını tekrar edebilme çalışmaları SANAT ÇALIŞMALARI: *Sebze ve meyveler çomak kukla çalışması *Yerli malı şapka çalışması *Penguen çalışması *Çam ağacı çalışması *Tuz seramiğinden şekiller çalışması *Gece-gündüz çalışması *El baskısından noel baba *Klasik müzik eşliğinde mandala çalışmaları *Kardan adam çalışması ZIT KAVRAMLAR: *Önce-sonra *Uzun-kısa *Altında-üstünde *Gece gündüz AYIN ENSTRÜMANI: Baget ve marakas

4 OYUN ETKİNLİĞİ: * Mavi renk topları sepetten sepete taşıma oyununu oynuyoruz. *Kim yok? İsimli oyunu oynuyoruz. * Hendekte bir tavşan isimli oyunu oynuyoruz. *Gece-gündüz oyununu oynuyoruz. *İçinde dışında oyununu oynuyoruz. *Kar tanesi isimli drama çalışmamızı uyguluyoruz. ÇEMBER ZAMANI: BEDEN EĞİTİMİ: *Yoga yapıyoruz. *Denge gerektiren vücut hareketleri *Tek ayak ve çift ayak üstünde sıçrama hareketleri *Engelli yürüyüş ve sıralı koşma çalışmaları *Temel hareket becerilerini geliştiren eğitsel oyunlar *Haftalık konularımız ile ilgili rutin sohbetlerimizi yapıyoruz. *Kurallarımız hakkında sohbet ediyoruz. GEZİLERİMİZ *Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi tarihinde gerçekleştirilecektir. Not: Geziye gidecek öğrencilerin eşofman ile katılımı zorunludur.

5 FEN ETKİNLİĞİ : AYIN HAYVANI : ** KUTUP AYISI YAŞAYAN DEĞERLER: *Saygı *Sorumluluk *Tasarruflu olma *Traş köpüğü ile yağmur bulutları deneyi *Gökkuşağı deneyi MUTFAK ETKİNLİĞİ : AYIN MEYVESİ: **Nar SCAMPER(FİKİR OLUŞTURMA ÇALIŞMASI) : *Ayakkabılarımız konuşsaydı ne söylerdi? *Yılbaşı kurabiyeleri yapıyoruz. BRANŞ DERSLERİ: **İNGİLİZCE (Her gün) ** DRAMA (SALI)

6 BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR: **YERLİ MALI HAFTASI KİTAP ÖNERİSİ: AYIN PARTİSİ: *Yeni Yıl Partisi Yeni Yıl partimiz tarihinde yapılacaktır Yerli Malı Haftasını kutlayacağız. (Çocuklarımızdan istenilen yöresel lezettleri Çarşamba günü getirmeniz rica olunur.) **Yeni Yıl ( ) MUTLU YILLAR Çocuklar için hasta olmak ve hastanede kalmak zor bir durumdur. Çoğu çocuk, hastaneye gitmek ve orada kalmak konusunda kaygı duyabilir ve karşılaşacakları durumları zihinlerinde canlandıramayabilir. Çocuklar kadar aileler için de güç olan bu durum karşısında kendinizi olduğu kadar çocuklarınızı da bu yeni ve farklı ortama hazırlamanız büyük önem taşır. Seride yer alan bütün hikâye kitapları; çocuğunuz ile birlikte hastaneye gelmeniz ve bir süre kalmanız durumunda, orada karışılacağınız deneyimler konusunda size ve çocuğunuza doğru bilgiler vermesi ve yol göstermesi amacıyla hazırlanmıştır. Bu hikâyelerle, çocukların hastanede karşılaşacakları durumlara aşırı tepkiler vermelerini önleyerek duygusal olarak daha az etkilenmelerinin sağlanması hedeflenmiştir. Hikâye kitaplarında yer alan aşamalar bazı hastanelerde farklılık gösterebilir. Bu noktada lütfen, bulunduğunuz hastanedeki bu farklılıkları çocuğunuza, yaşına uygun bir şekilde açıklamaya ya da bu alanda uzman bir personelden yardım almaya çalışınız. Bütün hikâyeler; çocukların yaş ve gelişim özellikleri dikkate alınarak hazırlanmıştır. Hikâyeleri çocuğunuzla birlikte okurken lütfen, çocukların bu deneyimleri için farklı bireysel gelişim özellikleri olduğunu unutmayınız HAFTASONU ÖNERİLERİ *Evinizdeki çeşitli oyuncaklar ve nesneler ile gruplama çalışmaları yapabilirsiniz. (Renk, şekil, boyut vb.) *Çocuğunuz ile evdeki çeşitli malzemeler ile kumbara oluşturabilirsiniz. *Çocuğunuzla birlikte onun seçtiği bir şeyin (peçete, pul, sabun, düğme vb.) koleksiyonunu yapmaya başlayabilirsiniz. * Çocuğunuzla birlikte eşya saklama oyunu oynayabilirsiniz.

7 NEDİR? GEMS (İNCELEME VE ARAŞTIRMA) Okulumuzda öğrencilerimizin fen ve matematik bilimlerindeki temel bilimsel kavram ve yöntemleri anlamalarını ve bu bilimlere karşı olumlu bir tutum edinmelerini sağlamak, bunun yanı sıra bağımsız öğrenen ve eleştirel düşünebilen bireyler yaratmak, böylelikle öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmelerini sağlayarak fen ve matematik alanlarındaki başarılarını artırmak en büyük görevlerimizden biridir. Bu amaçla farklı eğitim sistemlerini incelemekte ve öğrencilerimiz için yararlı olacağını düşündüğümüz eğitim programlarını programımıza entegre etmekteyiz. GEMS aktivitelerine de bu amaçla programda yer verilmektedir. Fen ve Matematikte Büyük Gelişmeler olarak çevrilen GEMS; heyecan verici, etkili, fen ve matematik etkinliklerini sınıflara taşıyan kaliteli ve esnek bir ders programıdır PROGRAMIN TEMEL AMACI Yeni bilgi ve fikirler oluşturmaları Hayat boyu bu becerileri kullanmaları Sosyal ilişkiler Gözlem GEMS eğitimi ilişki kurabilme, düzenleme, ifade etme, deneyler yapma, bilinçli tahminlerde bulunma, uygulama, karşılaştırma yapma, gözlem yapma gibi bilimsel beceri süreç kazanımlarını destekler nitelikte hazırlanmıştır. Çalışmalarımızda miktar (azlık çokluk), sayı, zaman, boyut, 5 duyu, şekil ve yer-yön-konum gibi kavramlara sıklıkla yer verilmektedir. BU AYIN GEMS KONUSU : KUTUP AYISI

8 PAYLAŞIM GÜNLERİMİZ PAZARTESİ (OYUNCAK GÜNÜ) Yıl boyunca her hafta PAZARTESİ günü,evden getireceği taşıması kolay,hiçbir tehlike unsuru taşımayan,oyuncağın kırılması kaybolması,bozulması gibi durumlarda düşünülerek çocuğun çok üzülmeyeceği ve paylaşabileceği oyuncakları okulumuza getiriyoruz. Sabah ve öğleden sonra serbest etkinlik saatlerinde arkadaşlarımız ile oynuyoruz. SALI (KİTAP GÜNÜ) Yıl boyunca her SALI günü, evdeki kütüphaneden seçeceği yaş grubuna uygun öykü,çocuk dergileri,çocuk ansiklopedisi,popüler bilim çocuk kitaplarını okula getiriyor,arkadaşları ile birlikte inceliyor ve hafta boyunca bu kitaplar ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. ÇARŞAMBA (PUZZLE GÜNÜ) Yıl boyunca her ÇARŞAMBA günü, evden istediği bir puzzle oyunu, masa başı oyuncakları, grupla oynayabileceği kart oyunlarını getirerek hep birlikte oynuyoruz. PERŞEMBE (GÖSTER-ANLAT GÜNÜ) Çarşamba akşamından PERŞEMBE günü okula getireceği içi görünmeyen bir torbanın içine ilginç bir eşya koyabilir. Önce bu eşyayı arkadaşlarını meraklandırarak ne olduğuna dair tahminlerde bulunmalarını isteyecek. Daha sonra da kendisi eşyayı arkadaşlarına tanıtıp bilgiler verecek. Eşya ne olabilir? İPUÇLARI: Kahve makinesi,kum saati,cep saati,müzik aleti,kaşık,kepçe vb. CUMA (ENSTRÜMAN GÜNÜ) Yıl boyunca her CUMA günü, evden herhangi bir müzik aletini ya da ses çıkaran herhangi bir nesne yi okulumuza getirerek hep birlikte ritim çalışmalarımızı yapıyor olacağız.

9 PEK GÖRGÜLÜ ÇOCUKLAR Sayın velimiz, okulumuzda her ay proje bazlı konular ele alınmaktadır. Her bir konu, günlük hayatta öğrencilerimizin kolayca kendi ihtiyaçlarını yaşayarak öğrenme ile tekrarlayarak pekiştirmelerini sağlamaktadır. Bu ayki temamız Yemek yeme alışkanlığı ve masa düzenidir. Projemiz 8 hafta sürecektir. Hafta hafta neler yapılacağı ile ilgili bilgi sizlerle paylaşılacaktır ve eve takip formları gönderilecektir.(formları belirtilen tarihte gönderiniz) Evde de bu düzende ilerlemenizi rica ederiz. Aile katılımına destek olduğunuz için şimdiden teşekkür ederiz 1. Hafta Yemekhane kurallarına uyma (fısıltı-oturma şekli-kaşık, çatal, bıçak tutma) 2. Hafta Masa düzeni bilgisi, takip etme 3. Hafta Masa düzeni bilgisi, takip etme 4. Hafta Çatal, kaşık, bıçak kullanımı, düzeni 5. Hafta Çatal, kaşık, bıçak kullanımı, düzeni 6. Hafta Yemek yeme düzeni (yemek sıralaması-yemek bilgisi-sulu yemeklerin kaşığa alınmasıçataldan veya kaşıktan yardım alma-gerektiğinde kaşık ile kesme eylemi) 7. Hafta Yemek yeme düzeni (yemek sıralaması-yemek bilgisi-sulu yemeklerin kaşığa alınmasıçataldan veya kaşıktan yardım alma-gerektiğinde kaşıkla da kesme eylemi) 8. Hafta Evde yemek düzeni ve yemek yeme şekilleri ile ilgili aile katılımı videosu 30 Ocak Çarşamba günü izlenecektir.(öğrencimizin ister masa kurulumunu isterseniz çatal bıçak kullanımı ile ilgili videosunu çekilmesini rica ederiz. En geç 29 Ocak 2019 Salı günü mail yoluyla gönderiniz.)(mine.gozde.yildiz@pekkoleji.com)

10 YAŞ DÖNEMLERİNE GÖRE ÇOCUĞUNUZA SOFRA GÖRGÜ KURALLARINI ÖĞRETMEK Görgü kuralları, çocuğunuzun sosyal becerisini, kendini kontrol etme becersini geliştirir. Aynı zamanda gençlik ve yetişkinlik hayatında da ona kolaylık sağlayacak beceriler kazanmasına yardımcı olur. 3YAŞ-5 YAŞ ÇOCUKLARI İÇİN SOFRA GÖRGÜ KURALLARI Çocuğunuza sofrada kullanılan görgü kurallarını özellikle lütfen ve teşekkür ederim sözlerini kullanmalarını öğretebilirsiniz. Bu görgü kurallarını öğreterek ileri de uygun olmayan sözleri ve davranışları değişimleme gerekliliğinizi ortadan kaldırır. Çocuğunuz anaokuluna başladığı gelişim döneminde yönergelerini takip etme ve uygulamada daha başarılı olacaktır. Buna bağlı olarak yeni görgü kuralları ile çocuğunuzu tanıştırabilirsiniz.

11 Çocuğunuza; Masada ilk olarak dakika boyunca sakince oturmasını, Herkesin sofrada yemek yemeye hazır olana kadar beklemesini, Sofra kurulumunu, Uygun peçete, çatal, kaşık kullanımını, Ağzı kapalı olarak yiyeceklerini çiğnemesini, Ağzı dolu iken konuşmamayı, Su veya bir yiyecek isterken nazikçe söylemesini ( patates istiyorum yerine patatesi verebilir misin?) Yemekler için iğrenç gibi sözcükler kullanmak yerine çok sevdiğim bir yemek değil gibi söz kullanımı öğretebilirsiniz.

12 Bu yaş döneminde çocuğunuzun derli toplu yemek yemesini beklemeyin. Çocuğunuzun yemek yerken zevk alması aynı zamanda belli sofra görgü kurallarına uyması önemlidir. Çocuğunuza görgü kurallarını öğretirken ilk başlarda sık sık hatırlatmalarda bulunmanız gerekebilir. Çocuğunuzu her seferinde sözel bir uyarı ile hatırlatma yapmak yerine aranızda bir hareket belirleyebilirsiniz. Örneğin ağzı açık yediğinde, parmağınızı ağzınıza götürebilirsiniz. Çocuğunuzda bu hareketin neyi hatırlattığını bilir ise onu uyarmanız gerekmeyecektir. Sevgilerimizle, PEK anaokulu BU AY DOĞANLAR KUZEY ÖZGÖNÜL KAYRA SARICALI OKULDA DOĞUM GÜNÜ KUTLAMAK İSTEYEN VELİLERİMİZDEN RİCAMIZ GÖRSELDE Kİ GİBİ BİR MEYVE SEPETİNİ DOĞUM GÜNÜ OLAN GÜN SAAT EN GEÇ 15:00 DA OKULA GÖNDERMELERİDİR. MUTLU YILLAR DİLİYORUM

PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR

PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR ARALIK AYI HAFTALIK TEMALAR 1.HAFTA KIŞ MEVSİMİ *Kışın kullandığımız kıyafetler *Kış sebze-meyveleri *Kış mevsiminde kullandığımız eşyalar 2.HAFTA

Detaylı

PEK ANAOKULU TOHUMLAR SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ

PEK ANAOKULU TOHUMLAR SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ PEK ANAOKULU TOHUMLAR SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ ARALIK AYI HAFTALIK TEMALAR 1.HAFTA 2.HAFTA 3.HAFTA 4.HAFTA HAYVANLAR (UÇAN HAYVANLAR) KIŞ MEVSİMİ *Kış mevsiminin özellikleri *Kışın kullandığımız kıyafetler

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AĞAÇLAR GRUBU ARALIK AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AĞAÇLAR GRUBU ARALIK AYI EĞİTİM PROGRAMI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AĞAÇLAR GRUBU ARALIK AYI EĞİTİM PROGRAMI NASIL SORGULAYACAĞIZ? ARALIK AYI HAFTALIK TEMALAR 2.HAFTA 1.HAFTA DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ 3 ARALIK KIŞ MEVSİMİ *Engelli nedir? *Engelli

Detaylı

EĞİTİM YILI AYI EĞİTİM BÜLTENİ

EĞİTİM YILI AYI EĞİTİM BÜLTENİ 2018-2019 EĞİTİM YILI FİDAN GRUBU ARALIK AYI EĞİTİM BÜLTENİ YENİ YIL; ÇOCUKLARIMIZIN SEVİNCİ GİBİ MUTLULUK DOLU, UMUTLARIMIZIN HİÇ BİTMEDİĞİ, SEVGİMİZİN TÜKENMEDİĞİ GÜZEL ANLARLA DOLU OLSUN NELERİ SORGULAYACAĞIZ?

Detaylı

ÖZEL PEK ANAOKULU FİDANLAR (B) GRUBU ŞUBAT AYI EĞİTİM BÜLTENİ

ÖZEL PEK ANAOKULU FİDANLAR (B) GRUBU ŞUBAT AYI EĞİTİM BÜLTENİ ÖZEL PEK ANAOKULU FİDANLAR (B) GRUBU ŞUBAT AYI EĞİTİM BÜLTENİ BU AY NELERİ SORGULAYACAĞIZ? 1.HAFTA 2.HAFTA 3.HAFTA 4.HAFTA HABERLEŞME VE İLETİŞİM HAYVANLAR (KUTUPLARDA YAŞAYAN HAYVANLAR) HAYVANLAR (KIŞ

Detaylı

ARALIK AYI HAFTALIK TEMALAR *GERİ DÖNÜŞÜM

ARALIK AYI HAFTALIK TEMALAR *GERİ DÖNÜŞÜM 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZIRLIK GRUBU (ORMAN SINIFI) ARALIK AYI EĞİTİM PROGRAMI NASIL SORGULAYACAĞIZ? ARALIK AYI HAFTALIK TEMALAR 1.HAFTA (03-07.12.2018) 2.HAFTA (10-14.12.2018) 3.HAFTA (17-21.12.2018)

Detaylı

PEK ANAOKULU TOHUMLAR SINIFI ŞUBAT AYI BÜLTENİ

PEK ANAOKULU TOHUMLAR SINIFI ŞUBAT AYI BÜLTENİ PEK ANAOKULU TOHUMLAR SINIFI ŞUBAT AYI BÜLTENİ ŞUBAT AYI HAFTALIK TEMALAR 3.HAFTA 1.HAFTA 2.HAFTA 4.HAFTA HABERLEŞME İLETİŞİM *Haberleşme nedir? *Nasıl haberleşiriz? *Haberleşme ile ilgili meslekler HAYVANLAR

Detaylı

EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ

EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ KONULARIMIZ: SORGULAMA MADDELERİMİZ: 1. Yaz Mevsimi *yaz mevsiminde doğada olan değişiklikler *yaz mevsiminde yediklerimize nasıl dikkat

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU ARALIK AYI EĞİTİM PROGRAMI MUTLU YILLAR

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU ARALIK AYI EĞİTİM PROGRAMI MUTLU YILLAR 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU ARALIK AYI EĞİTİM PROGRAMI MUTLU YILLAR 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2/3 YAŞ GRUBU ARALIK AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Kış mevsimi *Dünyamız ve Gökyüzü

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN 2016-2017

Detaylı

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI KONULARIMIZ: Yaz mevsimi Babalar günü Yaz tatili Genel tekrar SORGULAMA HATLARIMIZ *Yaz mevsimi nedir? *Doğada değişiklik gösteren şeyler *Kıyafetlerimizdeki değişiklikler

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖN HAZIRLIK GRUBU (AĞAÇSINIFI) EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖN HAZIRLIK GRUBU (AĞAÇSINIFI) EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖN HAZIRLIK GRUBU (AĞAÇSINIFI) EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI Ey Yükselen Yeni Nesil İstikbal Sizindir, Cumhuriyeti Biz Kurduk Onu Devam Ettirecek Sizlersiniz. NASIL SORGULAYACAĞIZ?

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu

Detaylı

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Dört mevsime ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI ARALIK AYI EĞİTİM BÜLTENİ

EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI ARALIK AYI EĞİTİM BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI ARALIK AYI EĞİTİM BÜLTENİ KONULARIMIZ: 1.KIŞ MEVSİMİ 2.TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI 3.ZAMAN 4.YENİ YIL SORGULAMA MADDELERİMİZ: 1.*Kış mevsiminde doğada

Detaylı

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2015-2016 ŞUBAT AYI BÜLTENİ STAR CLASS BU AYIN TEMASI KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ ANA HATLARIMIZ *Toplumların ve bireylerin ihtiyaçları farklı meslekleri ortaya çıkarır

Detaylı

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN!

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN! YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN! ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ ARALIK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Besin nedir? Sağlıklı beslenme nedir? Sağlıklı beslenmenin

Detaylı

EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ

EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ Enerjinin insan hareketinde, insanın günlük yaşantısında çok büyük bir yer tuttuğu muhakkaktır. Bu önemli ihtiyacın bilinçsiz kullanılması,

Detaylı

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN.

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN. YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN. ÖZEL EFDAL ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU ARALIK AYI ARALIK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Gökyüzünde neler gördüğümüzü ifade ettik. Gökyüzünde gördüklerimizi resimledik. Havada duran nesneleri

Detaylı

BENİM DÜNYAM ANAOKULU 6 YAŞ TURKUAZ VE İNCİLER SINIFI EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI

BENİM DÜNYAM ANAOKULU 6 YAŞ TURKUAZ VE İNCİLER SINIFI EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI BENİM DÜNYAM ANAOKULU 6 YAŞ TURKUAZ VE İNCİLER SINIFI EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI 1.HAFTA: DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ-HAYVANLARI KORUMA VE BEN VE DUYGULARIM SOSYAL DUYGUSAL ALAN: AMAÇ.2 **Duygularını söyleme. **Duygularının

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI 23 TEMMUZ PAZARTESİ 24 TEMMUZ SALI 25 TEMMUZ ÇARŞAMBA 26 TEMMUZ PERŞEMBE 27 TEMMUZ CUMA *Deniz mavisi, çimen yeşili Hayatımızda renklerin yerini araştırıyoruz. Renk tonlarının ne olduğunu öğreniyoruz.

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Babalar Gününü Niçin Kutluyoruz? Baba Sevgisi Babamızın

Detaylı

ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA KOLEJİ ARALIK AYI BÜLTENİ

ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA KOLEJİ ARALIK AYI BÜLTENİ ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA KOLEJİ ARALIK AYI BÜLTENİ -Sayılar (4-5-6) KAVRAMLARIMIZ -Sıcak-Soğuk -Şekiller: Üçgen -Önce-Sonra -Sıcak-Soğuk-Ilık -Sabah-Öğle-Akşam -Gece-Gündüz -Karanlık-Aydınlık -İç-Dış -Uzak-Yakın

Detaylı

Ey Yükselen Yeni Nesil İstikbal Sizindir, Cumhuriyeti Biz Kurduk Onu Devam Ettirecek Sizlersiniz.

Ey Yükselen Yeni Nesil İstikbal Sizindir, Cumhuriyeti Biz Kurduk Onu Devam Ettirecek Sizlersiniz. 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZIRLIK GRUBU (ORMAN SINIFI) EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI Ey Yükselen Yeni Nesil İstikbal Sizindir, Cumhuriyeti Biz Kurduk Onu Devam Ettirecek Sizlersiniz. NASIL SORGULAYACAĞIZ?

Detaylı

UTKU ANAOKULU AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ

UTKU ANAOKULU AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ UTKU ANAOKULU 48-60 AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ HAFTANIN KONULARI 1. HAFTA: TİK TAK SAATİM KAÇ? Zaman kavramını tekrar edelim. (Dün- bugün- yarın, Sabah-öğle-akşam, gecegündüz, saat) Dünya küresi

Detaylı

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL 2013-2014 EĞİTİM YILI KELEBEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL Uzay ve gökyüzü panosu hazırlama

Detaylı

2017 MART / 1. HAFTA İNGİLİZCE EĞİTİMİ (TİJEN ÖĞRT.) SATRANÇ EĞİTİMİ (NİLAY ÖĞRT.)

2017 MART / 1. HAFTA İNGİLİZCE EĞİTİMİ (TİJEN ÖĞRT.) SATRANÇ EĞİTİMİ (NİLAY ÖĞRT.) YEŞİLAY HAFTASI 2017 MART / 1. HAFTA KONU 01.03.2017 02.03.2017 03.03.2017 SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI Yapabildiklerimiz neler? İlerde büyüdüğümüz zaman yapabilecek olduklarımız

Detaylı

ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni

Detaylı

KAVRAMLARIMIZ. Sayılar(10-11) -Şekiller(Daire-Üçgen-Kare) -Önce-Sonra. -Renk Tonları -İnce Kalın Taze-Bayat. -Canlı -Cansız -Uzun - Kısa -Duygularımız

KAVRAMLARIMIZ. Sayılar(10-11) -Şekiller(Daire-Üçgen-Kare) -Önce-Sonra. -Renk Tonları -İnce Kalın Taze-Bayat. -Canlı -Cansız -Uzun - Kısa -Duygularımız MART AYI BÜLTENİ KAVRAMLARIMIZ Sayılar(10-11) -Şekiller(Daire-Üçgen-Kare) -Önce-Sonra -Renk Tonları -İnce Kalın Taze-Bayat -Canlı -Cansız -Uzun - Kısa -Duygularımız -Aynı-Farklı-Benzer -Altında-Üstünde

Detaylı

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ SONBAHAR MEVSİMİ YAPRAKLAR Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:14.10.2016-18.11.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA: YAZ, ANNELER GÜNÜ, MÜZELER HAFTASI, ENGELLİLER HAFTASI, TRAFİK HAFTASI 02.05.2017 03.05.2017 ÖĞRENME TAKVİMİ Çocuklarla sabah sporu yapılır. çeşitli bilmeceler sorulur. Hikaye

Detaylı

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ ARI-ÇİÇEK-TAVŞAN GRUPLARI ŞUBAT AYI BÜLTENİ BÜLTENİ VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ Sınıfta kız,erkek çocuğuna ait pano hazırlama Vücudun bölümlerini resimlerle göstererek isimlerini söyleme İskelet üzerinde vücudun

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Gösterimizi ailelerimize sunduk. *Gösteri sonrasında harika çocuklar Partisi

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)

Detaylı

Kış mevsiminde neler yer, içeriz? Kış mevsimini geleneksel lezzeti olan Sahlep içiyoruz.

Kış mevsiminde neler yer, içeriz? Kış mevsimini geleneksel lezzeti olan Sahlep içiyoruz. 19.12.2016 20.12.2016 21.12.2016 22.12.2016 23.12.2016 AİLE PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA KATILIMI Kitap Günümüz Sürpriz Günümüz Göster- Anlat Günümüz Oyuncak Günümüz Puzzle Günümüz Cuma günü Milli

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 15.12.2014-19.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

MART AYI AYLIK BÜLTEN

MART AYI AYLIK BÜLTEN MART AYI AYLIK BÜLTEN ÖĞRENME TAKVİMİ SORUMLULUKLARIMIZ 01.03.2017 02.03.2017 03.03.2017 06.03.2017 *Yeşilay haftası ile ilgili sohbet *Türkçe dil etkinliğinde Yeşilay adlı şiir öğretilir. *Kurallı oyunlar

Detaylı

5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI 31Kasım- 04 Aralık 2015 5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER Tema: HAVA DURUMU (GEMS) Kavramlar Satır - Sütun Önce - Şimdi - Sonra Gece - Gündüz Dün- Bugün Yarın Mevsimler

Detaylı

5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI 01 Aralık - 05 Aralık 2014 AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER 5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI Tema: Hava Durumu (GEMS) Kavramlar Sorumluluk Eğitimi Portfolyo Dil Gelişimi Etkinlikleri Görsel Sanat Teknikleri

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümevarım tekniği ile "Arabam" ve "Trafik" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

ÖZEL PEK ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI BÜLTENİ. İzimden gelin gençler! Bocalamadan, yorulmadan, sıkılmadan Tek çıkış yolunuz budur!

ÖZEL PEK ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI BÜLTENİ. İzimden gelin gençler! Bocalamadan, yorulmadan, sıkılmadan Tek çıkış yolunuz budur! ÖZEL PEK ANAOKULU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI BÜLTENİ İzimden gelin gençler! Bocalamadan, yorulmadan, sıkılmadan Tek çıkış yolunuz budur! BU AY NELERİ SORGULAYACAĞIZ? İnsanlar duygularını olaylar

Detaylı

5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI 28 Kasım -02 Araık 2016 5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER Tema: HAVA DURUMU (GEMS) Kavramlar Satır - Sütun Önce - Şimdi - Sonra Gece - Gündüz Dün- Bugün Yarın Mevsimler

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KIŞ MEVSİMİ ENERJİ TASARRUFU HAFTASI Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Babalar gününü niçin kutluyoruz? Baba sevgisi

Detaylı

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI 30 EYLÜL PAZARTESİ 01 EKİM SALI 02 EKİM ÇARŞAMBA 03 EKİM PERŞEMBE 04 EKİM CUMA CUMARTESİ-PAZAR HAFTANIN KONUSU: DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU İLGİ KÖŞELERİ Fen ve doğa köşesi Yapboz köşesi Uzay köşesi Yerli Malı köşesi Zaman araçları köşesi Evcilik köşesi Kitap köşesi Blok köşesi Trafik

Detaylı

ÖZEL NİLÜFER ANAOKULU

ÖZEL NİLÜFER ANAOKULU ÖZEL NİLÜFER ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI ŞUBAT AYI BÜLTENİ ÖĞRETMEN: AYŞE TAĞ BUKET SARICA TEKERLEMELERİMİZ SAYILAR birdir bir içeriye gir ikidir iki arkamdaki tilki üçtür üç üzüm suyu iç dörttür dört dön

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni

Detaylı

5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI 05-09- Ekim 2015 5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER Tema: Ağaç Evler (GEMS) Özel Gün ve Kutlamalar: Hayvanları Koruma Günü Dünya Çocuk Hakları Günü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Detaylı

Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN PEK ANAOKULU YAĞMUR GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PLANI Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN KONULARIMIZ: *TRAFİK HAFTASI

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA: TRAFİK HAFTASI-ANNELER GÜNÜ-19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI-MÜZELER HAFTASI ÖĞRENME TAKVİMİ 02.05.2017 -Helikopter resmi sulu boya ile boyanır. -Trafik haftası hakkında sohbet

Detaylı

UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik. Sınıfımızda bir

Detaylı

ÖĞRETİM YILI PENGUENLER GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

ÖĞRETİM YILI PENGUENLER GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI PENGUENLER GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KIŞ MEVSİMİ ENERJİ TASARRUFU HAFTASI Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik.

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Mayıs ayında Duyularımla Hissediyorum, Haziran ayında Açık Hava Oyunları temalarımızı işledik.elif Öğreniyor

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI DIL BECERILERIM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Skinner tekniği ile okulum,tik tak,her sabah,çocuklar adli tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFLARI AYLIK BÜLTEN KASIM DA NELER YAPTIK?

ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFLARI AYLIK BÜLTEN KASIM DA NELER YAPTIK? ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFLARI AYLIK BÜLTEN KASIM DA NELER YAPTIK? TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ Atatürk, Sonbahar, Dünya Çocuk Kitapları Haftası ve Sağlıklı Beslenme konularıyla ilgili sohbet ettik.

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 SONBAHAR VE YAPRAKLAR Sonbahar Mevsimin de gözlemlediğimiz hava olaylarını isimlendirdik. Sonbahar mevsimine ait giysileri ayırt ettik Sonbahar

Detaylı

5-6 YAŞ KASIM EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ KASIM EĞİTİM PROGRAMI AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER 5-6 YAŞ KASIM EĞİTİM PROGRAMI Tema: Parmak İzleri (GEMS) Kavramlar Sorumluluk Eğitimi Özel Gün ve Kutlamalar Görsel Sanat Teknikleri Pazartesi : Oyuncak Günü Portre Nedir?

Detaylı

ANASINIFI EYLÜL AYI BÜLTENİ

ANASINIFI EYLÜL AYI BÜLTENİ ANASINIFI EYLÜL AYI BÜLTENİ OMÜ VAKFI KOLEJİ OKUL KURALLARIMIZ: Anasınıfımızda eğitim-öğretim sabah saat 8:50 da başlamakta, akşam 16:50 da sona ermektedir.ancak çocuklarımızı okula daha erken getirmek

Detaylı

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR Kızılay Haftası (29 Ekim-4 Kasım) Atatürk Haftası (10-16 Kasım) Öğretmenler Günü (24 Kasım) DEĞERLER EĞİTİMİ Deneme Sevgi Saygı Kardeşlik Paylaşmak

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 SONBAHAR VE YAPRAKLAR Sonbahar Mevsimin de gözlemlediğimiz hava olaylarını isimlendirdik. Sonbahar mevsimine ait giysileri ayırt ettik. Rüzgâr

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Taşıtlar(kara taşıtları) *Taşıtlar(deniz taşıtları)

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Üçgen şekli ile oyun etkinliklerine yer verdik. 1-10 arası rakamları tanıma ve 1-5 arası sayıları

Detaylı

UTKU ANAOKULU AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ

UTKU ANAOKULU AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ UTKU ANAOKULU 60-66 AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ HAFTANIN KONULARI 1. HAFTA: TİK TAK SAATİM KAÇ? Sohbet Konularımız; Zaman kavramını tekrar edelim. (Dün- bugün- yarın, Sabah-öğle-akşam, gecegündüz,

Detaylı

3 YAŞ MASAL DÜNYASI 2018 HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI

3 YAŞ MASAL DÜNYASI 2018 HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI YAZ MEVSİMİ 3 YAŞ MASAL DÜNYASI 2018 HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI *Babalar günü için sürpriz hediye *Çevremizden topladığımız farklı taşları parmak boyası ile boyuyoruz. *Serbest resim çalışmaları *Kağıt

Detaylı

ÖZEL PEK ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL PEK ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL PEK ANAOKULU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI BÜLTENİ BU AY NELERİ SORGULAYACAĞIZ? 1.Ben kimim? Nasıl bir değişim geçirdim? Özelliklerim? Herkesin bir adı var mıdır? İnsanlardan başka nelerin

Detaylı

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ YENİ BİLİMAMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2015-2016 ŞUBATAYI BÜLTENİ RAINBOW CLASS BU AYIN TEMASI KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ ANA HATLARIMIZ *Toplumların ve bireylerin ihtiyaçları farklı meslekleri ortaya çıkarır

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:31.10.2016-04.11.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

5-6 YAŞ KASIM EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ KASIM EĞİTİM PROGRAMI 02-06 Kasım 2015 AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER Tema: Parmak İzleri (GEMS) Kavramlar Geometrik Şekil: Oval Sağ Sol, Sağında - Solunda Yaşlı Genç Kirli Temiz Aynı Farklı Benzer Eşit Dikey Yatay Başı

Detaylı

Kış mevsiminde neler yer, içeriz? Kış mevsimini geleneksel lezzeti olan Sahlep içiyoruz.

Kış mevsiminde neler yer, içeriz? Kış mevsimini geleneksel lezzeti olan Sahlep içiyoruz. 19.12.2016 20.12.2016 21.12.2016 22.12.2016 23.12.2016 AİLE PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA KATILIMI Kitap Günümüz Sürpriz Günümüz Göster- Anlat Günümüz Oyuncak Günümüz Puzzle Günümüz Cuma günü Milli

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ PARTİ TİYATRO GEZİ SİNEMA SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Gece gündüz *Zaman kavramı *Anneler günü *Yaz mevsimi

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:02.01.2017-06.01.2017 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN PEK ANAOKULU GÜLEN YÜZLER GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PLANI Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN KONULARIMIZ: *ANNELER GÜNÜ

Detaylı

5-6 YAŞ HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI 1-5 HAZİRAN 2015 AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER Tema: Hazine Sandığı (Gems) Kavramlar Eş anlamlılar Zıt Anlamlılar Sıra Sayılar 1-100 arası ritmik sayma Sağ - Sol Kavramı Yapı materyal Kavramı 1-20

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni Mart 7. Sayı 2016 Nisan 2017 UZAY SINIFI İsim tanıma çalışmaları yaptık. İsimlerimizdeki harf sayısını öğrendik, artırma çalışması gerçekleştirdik.

Detaylı

ARTIK MATARYEL GÜNÜ. Güne jimnastikle. Güne jimnastikle. Çiçek öğretmenle. başlıyoruz. NEZAKET VE ZERAFET UYGULAMA GÜNÜ

ARTIK MATARYEL GÜNÜ. Güne jimnastikle. Güne jimnastikle. Çiçek öğretmenle. başlıyoruz. NEZAKET VE ZERAFET UYGULAMA GÜNÜ 4 YAŞ PAZARTESİ 02.10.2017 SALI 03.10.2017 ÇARŞAMBA 04.10.2017 PERŞEMBE 05.10.2017 06 10.2017 KİTAP CAK MÜZ. MESLEK TANIMA öğretmenle (sevimli şarkısı)parmak oyun mırnav kedi. Türkçe Dil Etkinliği Hikaye

Detaylı

TÜRKÇE ETKİNLİĞİ Tekerleme, bilmece, şiir, parmak oyunu, grup konuşması, çeşitli hikâye anlatma teknikleri ile hikâye anlatma, hikâye oluşturma, hikây

TÜRKÇE ETKİNLİĞİ Tekerleme, bilmece, şiir, parmak oyunu, grup konuşması, çeşitli hikâye anlatma teknikleri ile hikâye anlatma, hikâye oluşturma, hikây OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri oyun etkinliklerine yer verildi. Eğitici oyuncak merkezi, evcilik merkezi, kukla merkezi, blok merkezi, müzik merkezi,

Detaylı

ÖZEL YAKACIK BALKANLAR KOLEJİ Eğitim Öğretim Yılı. Etkinlik Havuzu ARALIK AYI +5 YAŞ

ÖZEL YAKACIK BALKANLAR KOLEJİ Eğitim Öğretim Yılı. Etkinlik Havuzu ARALIK AYI +5 YAŞ ÖZEL YAKACIK BALKANLAR KOLEJİ 2016 2017 Eğitim Öğretim Yılı Etkinlik Havuzu ARALIK AYI +5 YAŞ AYIN TEMASI Dünya Engelliler Günü(3 Aralık) Kış Mevsimi Tutum,Yatırım ve Yerli Malı Haftası(12-19 Aralık) Yeni

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMI 31 MART PAZARTESİ 01 NİSAN SALI 02 NİSAN ÇARŞAMBA 03 NİSAN PERŞEMBE 04 NİSAN CUMA CUMARTESİ-PAZAR II. DÖNEM ARA TATİL II. DÖNEM ARA TATİL II. DÖNEM

Detaylı

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA:YAZ,ANNELER GÜNÜ,MÜZELER HAFTASI,ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI,ENGELLİLER HAFTASI,TRAFİK HAFTASI

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA:YAZ,ANNELER GÜNÜ,MÜZELER HAFTASI,ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI,ENGELLİLER HAFTASI,TRAFİK HAFTASI MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA:YAZ,ANNELER GÜNÜ,MÜZELER HAFTASI,ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI,ENGELLİLER HAFTASI,TRAFİK HAFTASI 02.05.2017 ÖĞRENME TAKVİMİ Türkçe dil etkinliğinde anneler günü şiir

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU GÖKYÜZÜ SINIFI KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU GÖKYÜZÜ SINIFI KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILAR RENKLER Ben bir küçük ressamım Pembe sarı boyarım Yeşil yeşil ormanlar Mavi mavi denizler Turuncudur portakal Gökte sarı güneş var Fırça kalem ve kağıt Olmazsa resim olmaz Reklerle oynamaktan Hiç bir çocuk

Detaylı

MUTLU YILLAR KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI 2010 ARALIK BÜLTENİ

MUTLU YILLAR KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI 2010 ARALIK BÜLTENİ MUTLU YILLAR KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI 2010 ARALIK BÜLTENİ BU AY NELER ÖĞRENDİK? GECE- GÜNDÜZ Günün bölümlerini öğrendik. Gündüz neler yaptığımızı konuştuk. Gece neler yaptığımızı konuştuk. Gece ve gündüz

Detaylı

ARI GRUBU 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASIM AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASIM AYI BÜLTENİ ARI GRUBU 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASIM AYI BÜLTENİ ATA MIZI 10 KASIM ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE EFDAL AİLESİ OLARAK SAYGI VE SEVGİ İLE ANIYORUZ. 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015 2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: ZEYNEP TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA;15.12.2014-19.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

ARALIK AYI +3 YAŞ ÖZEL YAKACIK BALKANLAR KOLEJİ Eğitim Öğretim Yılı AYIN TEMASI

ARALIK AYI +3 YAŞ ÖZEL YAKACIK BALKANLAR KOLEJİ Eğitim Öğretim Yılı AYIN TEMASI ÖZEL YAKACIK BALKANLAR KOLEJİ 2016 2017 Eğitim Öğretim Yılı AYIN TEMASI ARALIK AYI +3 YAŞ Engelliler Haftası (3 Aralık ) Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası (12-18 Aralık ) Kış Mevsimi Yeni Yıl ( 31 Aralık-

Detaylı

2011 2012 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programı

2011 2012 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programı 2011 2012 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programı Dersin Adı: Türkçe Dil Bilgisi Yaş Grubu: 1-3 yaş Ögretmen: İmge Şahin Email: sahin_imge@hotmail.com Değerli Veliler, Bu yıl okul öncesi (1-3 yaş) sınıfını beraber

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Öğrencilerimiz kendilerini tanıtan oyuncaklar, giysiler, sevdiği eşyalarını anlatarak paylaşımlarda bulundular. Öğrenciler

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Uyum programı tamamlandıktan sonra öğrencilerimizin kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmek

Detaylı

ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ARALIK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ ARALIK AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ARALIK

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:17.10.2016-21.10.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ ... 2010-2011 EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ Merhaba! Yine, yeni, yeniden birlikte olmanın coşkusu ve heyecanıyla bir aradayız. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında da sağlıkla, mutlulukla, oyunlarla, şenliklerle,

Detaylı