Mebelplast Co. RISK. Made in Warsaw

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Mebelplast Co. RISK. Made in Warsaw"

Transkript

1 Şirketler/Sanayi Mebelplast Co yılından bu yana Polonya pazarında faaliyet göstermektedir. Yıllar geçtikçe, Mebelplast kaliteli deri döşeme mobilyalarda önde gelen Polonyalı bir üretici ve ihracatçı haline gelmiştir. Şirket 20 yılı aşkın içinde yer aldığı Avrupa Birliği pazarlarında ve ötesinde güçlü bir konuma sahiptir. İhracatın gerçekleştirildiği ana rotalar Almanya, Avusturya, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Portekiz, İsveç ve İsrail vardır. Şirketler/Sanayi RISK. Made in Warsaw - sadece bir moda markası değildir. Aslında, modanın dışındaki her şey hakkındadır. Biz klasik gri kapüşonlular etrafında kavramsallaştırılan bir yaşam tarzı markasıyız. Konfor sembolü olarak büyük kesimler ve üstüne oturması konusunun herhangi bir mevcut moda trendinden daha önemli olduğu stil sahibi bir giyim oluşturmak bizim başlangıç noktamızdır. Son moda olmak Salaşlık tan bir tık ileride olduğundan, amacımız kadın ya da erkek ayrımı olmaksızın, herşeyden önce kişiyi zayıf gösterecek, hem zarif hem rahat zamansız parçalar üretmektir. Ve gerçekten de işe yarar! Risk kapüşonlularının arasında, vücudu saran ve yere kadar uzanan elbiseler, resmi blazerler, gömlek ve kravatları da bulabilirsiniz. RİSK bir giysiden çok daha fazlasıdır. Bizle alışveriş yaptıktan sonra yan taraftaki Risky Cafe de bir fincan kahve içebilir veya şampanyanızı yudumlayabilirsiniz. Bizim kendisi aracılığıyla sergiler ve konserler organize ettiğimiz Risk for Art- Sanat için Risk çalışmamız vardır. Son olarak, inanılmaz insanların hikayelerini ve haklarında yazılmış öyküleri paylaştığımız Risky Dergimiz bulunmaktadır. Bu da herşeyimizi insanlar hakkında yapar. Gerçek Kişiler ilham verir ve bilmeye değer şeyleri bize tanıtan atmosferler yaratır. Ve biz bunları sizinle tanıştırıyoruz.

2 Şirketler/Sanayi Bisek Industries Inc.1976 dan beri Wroclaw da Türk ortaklarına son derece yenilikçi teknolojiler sunmaktadır: yol ve otoyolların yapımı için kauçuk granüllerle modifiye edilen asfalt üretmek için teknoloji; Demiryolları ve uçaklar için Güvenlik Yönetim Sistemleri; Demiryolları, havacılık ve uzmanlaşmış mekanizmalar için hidrolikler; Nehir gemisi yapım tasarımı ve imalatı; Şirket ayrıca başarılı bir (özellikle benzersiz Klodzko Vadisi nde) turizm hizmetleri sağlayıcısı olarak çalışır ve (Walbrzych ve Legnica da) Özel Ekonomik Bölgelerinde kendi işini kurmakla ilgilenen yatırımcıları destekler. Bisek, aynı zamanda India Centre ın tek sahibidir. India Centre şimdilerde Miękinia belediyesindeki Wroclaw dan Środa Śląska için 94 nolu devlet karayolunun yanındaki Krępice kasabasındaki Aşağı Silesia daki 13 hektarlık bir alanı kaplayan bir inşaat yapmaktadır. Bu yatırım m² toplam depo alanı, 1000 kamyon için park yeri ve servis merkezi, konferans salonuna sahip bir ofis binası meydana getirecektir. Yatırım, bölgesel ve yerel yönetimlerin desteğini kazanmıştır. Bu programın gerçekleştirilmesi, adresinde bulunan INVEST-PROCESS portalıyla desteklenmektedir. Uluslararası yatırımcılar ve iş ortaklarına güvenle ilişkiler kurması için olanak tanıyan portal, kapsamlı bir iletişim platformudur. Polonya -Türkiye - Hindistan hatları boyunca kurulacak işbirliğiyle ilgilenmekteyiz. Türkiye büyük bir ekonomik potansiyeli olan bir ülkedir ve Hindistan - Polonya rotasının tam ortasında yer alır. Böyle bir durumdan maksimum kar yapmak isteyen bir Türk ortak arıyorum. Biz ayrıca başka bir iş fikirleri ve önerilerine de açığız. Astronaut House Hotel, ul. Przybyly 20, Wroclaw, Polonya

3 Şirketler/Sanayi RUBO-SERWIS Sp. z o.o. Kuruluş Yılı: 1991 Üretim/sektör kategorisi: Enerji sanayi, petrokimya sanayi, gemi inşası Rubo-Serwis Ltd öncelikle iskeleler ve brandaların montaj, demontaj ve kiralanmasıyla uğraşmaktadır. Rubo-Serwis Ltd en zorlu teknik projeleri gerçekleştirerek, müşteri ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Şu anda şirket, endüstriyel işletmelere yönelik geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Endüstride, karmaşık iskele yapılarının inşasını gerçekleştirmekle tanınan bir uzmanız. Rubo-Serwis Ltd sadece bacalar, tanklar, gemiler, iskeleler etrafında iskele kurulumunu değil aynı zamanda onların çatı ve brandayla örtülmesiyle ilgili tüm işleri yapar. Şirket ayrıca özel endüstriyel çadır yapımı, üretimi ve inşasını gerçekleştirmektedir. Eğlence şubesinin ihtiyaçları için, biz sahneleri, sahne platformları, giriş merdivenleri, sütunları, standları, kapıları ve bunların yanı sıra banner reklamlar ve ekranlar inşa edilmektedir. Adres: ul. Dąbrowskiego 149, Rumia Telefon numarası: ; mob w.malicki@rubo-serwis.plwebsitesi:

4 Şirketler/Sanayi Grupa Azoty S.A. 85 yılı aşkın bir süre boyunca modernite ve geleneği birleştirmiş ve değişime açık olmuştur. Grupa Azoty S.A., değeri, ortaklık ve ihtiyaçların karşılıklı şekilde anlaşılmasına dayalı sürdürülebilir iş ilişkileri kurma yeteneği üzerine inşa edilmiş, güvenilir ve tanınmış bir şirkettir. Şirketin ana faaliyeti mineral gübre ve üretimleri için hammaddenin yanı sıra, inşaat plastikleri alanında, üretim, hizmet ve ticaret etrafında döner. Grupa Azoty S.A. üretilen kaprolaktam polimerizasyonu boyunca Tarnamid adı altında üretilen poliamid 6 için entegre bir üreticidir. Şirket Tarnoform olarak satılan poliasetal reçinenin ülkedeki tek üreticisi konumundadır. Grupa Azoty S.A. "makro" ve "standart" olarak farklılaşmış iki granülasyon türünde, gübre üretmektedir. Ürünlerimiz şunlardır: Saletrosan, azotlu kireç, Amonyum potazot ve Amonyum sülfat. Şirket her yıl bir milyonun üzerinde analiz yapan, kendi araştırma altyapısıyla iftihar eder. Bizim odağımız hem yeni ürünleri ve teknolojilerin araştırılmasının yanı sıra mevcut ürünlerin geliştirilmesi yönündedir. Şirket çeşitli bilim ve araştırma merkezleriyle işbirliği yapar yılından bu yana, Grupa Azoty S.A ya RESPECT endeks portföyünde yer verilmiştir sürdürülebilir bir şekilde yönetilen şirketlerin belirlenmesi amacıyla Orta ve Doğu Avrupa'daki, İlk CSR endeksi, ve 2013 yılından bu yana MSCI Gelişmekteki Pazarlar listelenenmiştir. Grupa Azoty S.A sağlam ve dinamik şekilde gelişmekte olan Grupa Azoty yi taklit etmiştir. Bunu oluşturan şirketler, öncelikleri yüksek kalite ve en son teknolojiler olan müşterilerden en çok talepte bulunanları için kapsamlı bir iş teklifi sunmaktadır.

5 Şirketler/Sanayi Selena FM S.A. KRS No: Kuruluş Yılı: 1992 Üretim/sektör kategorisi: İnşaat kimyasalları Selena Grubu inşaat kimyasalları küresel üreticisi ve dağıtıcısıdır. Selena profesyonel ve ev içi kullanım için geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır - kilit markaları şunlardır: TYTAN, ARTELIT, MATIZOL ve İspanyol QUILOSA. Selena kapı ve pencere montajı için kullanılan PU köpükte, dünyanın en büyük üç üreticisinden biridir. Grup, 30 şirketten oluşmaktadır - firma dünya çapında 70 ülkede faaliyet göstermektedir. Selena'nın üretim tesisleri Polonya, Brezilya, Kore, Çin, Romanya, Türkiye ve İspanya'da bulunmaktadır. Birçok farklı pazarda kazanılan küresel deneyim Selena nın hızla büyümesini sağlamıştır. Selena yenilikçi bir şirkettir ve kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre yeni çözümler ortaya koymaktadır. Selena - gelişmiş araştırma ve geliştirme faaliyetleri ile - şirketin faaliyet gösterdiği ülkelerin bilimsel ve teknik başarılarının zenginleşmesine katkıda bulunmuştur. Selena nın Ar-Ge faaliyetleri Polonya, İspanya, Türkiye ve Çin'de yürütülmektedir. Bu çalışmaların sorumlusu, Grubun, Research Centre of Construction Technology- İnşaat Teknolojisi Araştırma Merkezi - RCCT) adında ayrı bir şirketidir. RCCT laboratuvarları Polonya'da ve dünyadaki diğer ülkelerde üniversiteler ve araştırma kurumları ile sürekli işbirliği içinde bulunmaktadır. Faaliyet alanları, pazarlama ve satış ekiplerinin çalışmaları için teknik desteğin yanı sıra, mevcut teknik çözümleri geliştirilmesi, yeni ürünlerin tariflerinin oluşturulmasını içerir. Selena çok bölgelilik fikrine göre farklı bölgelerden gelen müşterilerinin beklentilerini hesaba katarak yenilikçi ürünler yaratır. Tarifler ülkenin iklim koşulları ve inşaat teknolojileri de dahil olmak üzere, Asya, Avrupa, Kuzey Amerika ve Güney Amerika piyasaları için ayrı ayrı hazırlanır. Nisan 2008'den bu yana, Grubun hisseleri Varşova Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem görmektedir. Yıllar boyunca, açıklanan mali tablolara göre, Selena sürekli olarak yıllık gelir artışı yakalamıştır yılında, Grup 240,7 milyon Euroluk bir rekor satış geliri elde etmiştir.

6 Şirketler/MaKina Farmtrac Tractors Europe Sp. z.o.o. TraktördünyalideriüreticisiEskortsLtd ninbirparçasıdır yılındafarmtracpolonya'daüretimebaşladıveşimditarımtrakt örlerindeenbüyükyerliüreticidir. Farmtractraktörler 15 Avrupaülkesindesatılmaktadır. Farmtractraktörlerdünyanıneniyibileşenleriniiçerenbasitveg üvenilirbiryapıyadayanmaktadır. Bizimtedarikçilerimizarasında ZF, Bosch, Perkins, Carraro, Mitavediğerünlümarkalaryeralıyor. Genellikle 30 yıldanfazladeneyimileöndegelenuzmanlarınistihdamedildiği kendiürüngeliştirmedepartmanımızıişletiyoruz. TümmakinelerimizinAvrupaonaylarıvardırvetümAvrupastan dartlarınıkarşılamaktadır. Mevcuttekliflerimiz 20 farklı tip veçeşitliliktentraktörleriiçermektedir. Traktörlerimizhakkındadahafazlabilgiedinmekiçinsizidavete diyoruz. Farmtrac Tractors Europe Sp. z.o.o. ul. Przemyslowa 11; Mragowo İrtibat: tel ; faks Şirketler/Makina Matusewicz Budowa Maszyn Spółka Jawna no: KRS Kuruluş yılı: 1993 Üretim / Sektör Kategorisi: - Havacılık endüstrisi - Otomotiv endüstrisi - Mobilya endüstrisi - Dekorasyon endüstrisi - Elektronik endüstrisi Matusewicz Budowa Maszyn Şirketi 1993 ten bu yana faaliyet göstermektedir. Kaplama proses hatlarıvebaskılıdevrevesilislilevhaişlemehatlarıüreticisidir. Biz Müşteriyesorunsuzetkilersağlamakiçinkapsamlıçözümlert edarikedilmesikonusundauzmanlaştık. Şirketimiztarafındanyapılanyatırımlarlaürünlerimizsadece enileriteknolojilerideğil, aynızamandaçevredostuçözümlere de ayakuydurmaktadır. - Ekipmankimyasalteknolojikkavramlarındışındaçalışanveür etim, teslimatilebirliktegalvanizlemetesislerigalvanikve start-up - Havatahliyesistemleri, - Atıksuarıtmatesisleri,

7 - PCB işlemehatlarınıntasarımveüretimi, - PP, PE, PVDF veyapvc'denyapılmıştanklar, konteynırlarvekanallar; Adres: ul. Lwowska 40, Gryfów Śląski Telefon numarası: office@matusewicz.pl; Websitesi:

8 Şirketler/Makina MPL Techma Ltd. KuruluşYılı: Üretim/sektörkategorisi: FabrikaOtomasyonu, Denizcilik Otomasyon, Endüstriyelmakineler, Teknolojikhatlar, MPL Techmayakınenişbirliğiiçindeolanüçbölümiçerir: DENİZCİLİK OTOMASYON BÖLÜMÜ Mevcutdenizcilikotomasyonu, elektriksistemleriiçinhizmet. Yenidenizcilikotomasyonsistemlerinintasarımıveuygulanma sı: EntegreOtomasyonSistemi IAS (Integrated Automation System) İzlemevekontrolsistemi MMCS (Monitoring and control system) GüçYönetimSistemi PMS (Power Management System) Ana veyardımcımotorlariçingüvenliksistemleri Balastkontrolveizlemesistemleri Yakıtsantrifüjotomasyonsistemleri İticipervaneler, dümenkanatları, kompresörler, vinçleriçinotomasyonsistemleri IsıtmaHavalandırmasıveKlima (Heating Ventilation and Air Condition - HVAC). Arıtıcıkontrolsistemi, Vinçkontrolsistemi. Yardımcısistemler: EmniyetŞalteri, İzlemeAlarmı, KabinSistemleri. Kontrolvegüçşaltüretimi. FABRİKA OTOMASYON BÖLÜMÜ. Yazılım (PLC, HMI, SCADA, Servo, Inverters). Elektrikprojesiyapma, Eplan, AutoCad. Elektrikselkontrolkabinyapımı Kontrolsistemlerimakinayapımı, kurulumvedevreye alma. Mevcutürünhatlarıiçinyazılım, elektrikvemekanikmodifikasyonları Mitsubishi Electric kontrolsistemlerinineskibileşenlerindenyenibileşenleret aşınması MEKANİK TASARIM BÖLÜMÜ. Inventor damekanikprojeyapımı. Makinayapımı, kurulumvedevreye alma. Mevcutürünhatlarıiçinmekanikdeğişiklikler; Adres: MPL Techma Ltd. ; Al. Zwycięstwa 96/98 ; Gdynia, POLONYA Telefonnumarası:: Tel mpltechma@mpltechma.pl ; website:

9 Şirketler/Enerji RAFAKO 1949 yılında kurulmuştur ve Polonya enerji üretim ekipmanları piyasasının lideri ve Avrupa'nın en büyük kazan üreticisi konumundadır. Polonya'da kullanılmakta olan kazanların yaklaşık %80'i RAFAKO tarafından üretilmiştir. Şirket aynı zamanda kireç kaymağı ve yarı kuru yöntemlerle baca gazı kükürtsüzleştirme faaliyeti yürüten tesisler alanında da lider konumdadır. RAFAKO fosil yakıtlı enerji üretimi birimleri, altkritik ve kritik üstü buhar parametreleri, CFB Kazanları, HRSG ve stoker yakıtlı kazanlar ile baca gazı temizleme tesisleri ve ekipmanları çerçevesinde faaliyet gösteren genel bir yüklenici şirkettir. Şirket aynı zamanda atık külleştirme ve biyokütle yakmaya yönelik kazanlar da sunmaktadır. RAFAKO Polonya'daki elektrik enerjisi tesislerinin büyük bir kısmına ve yüzlerce sınai elektrik üretim tesisine kazan satmıştır. RAFAKO S.A. aynı zamanda Polonya'daki baca gazı kükürtsüzleştirme tesislerinin ve toz kaldırma ekipmanlarının da en önde gelen tedarikçisidir. Şirketin referans listesinde çoğu Avrupa ve Asya'da bulunan çok sayıda ülke yer almakta olup bu ülkeler arasında Türkiye, Çin, Hindistan, eski Yugoslavya devletleri, Almanya, Fransa, İsviçre, Belçika, Çek Cumhuriyeti ve İskandinav ülkeleri sayılabilir. Türkiye'de tamamlanan en önemli projeler arasında Tunçbilek, Yeniköy, Yatağan ve Kemerköy termik santrallarına 1970 ve 1980'li yıllarda tedarik edilen on adet linyit yakıtlı kazan gösterilebilir. Yeniköy Termik Santralında kullanılmakta olan iki RAFAKO Kazanı, yılları arasında şirketimizce bakıma alınmıştır. Türkiye'deki diğer projeler arasında tüm ESP teslimatları, CFB Kazanları, basınç malzemeleri ile diğer ürün ve hizmetler yer almaktadır. Son yıllarda RAFAKO tarafından Türkiye'de tamamlanan projelerin toplam değeri 70 milyon Euro'yu aşmıştır. Hali hazırda ESP ile CFB Kazanların teslimatına yönelik iki proje yürütlmektedir. RAFAKO ISO-9001, ISO-14001, ISO-18001, EMAS ve PED Sertifikalarına sahiptir. Şirket UDT, ASME, TRD ve diğer düzenlemeler uyarınca onay almıştır. RAFAKO S.A.; ul. Łąkowa 33; Racibórz; Polonya; tel fax ; e-posta: Deloitte Advisory Sp. z o. o. KRS No: Danışmanlık hizmetleri Kuruluş Yılı: 1990 (w Polsce) Üretim/sektör kategorisi: Danışmanlık hizmetleri Deloitte Polonya, denetim, vergi danışmanlığı, hukuki, stratejik ve teknoloji danışmanlığının yanı sıra kurumsal risk yönetimi ve finansal danışmanlıkta dünya standartlarında profesyonel hizmet veren, önde gelen danışmanlık şirketlerinden biridir. Deloitte 1990 yılından bu

10 yana Polonya'da faaliyet göstermektedir. Genel Merkezimiz Varşova da olup, Kraków, Gdańsk, Łódź, Wrocław, Katowice, Poznań, Rzeszów and Szczecin gibi büyük Polonya kentlerindeki ofisleri ile yerel ofis ağı bulunmaktadır. Böylece, yerel iş ortamı ile ilgili derinlemesine bilgi elde ederken aynı zamanda, güney, kuzey ve batı Polonya daki müşterilere daha iyi ve daha hızlı bir şekilde hizmet verebilmekteyiz. Deloitte Polonya da 1200 den fazla deneyimli ve yetenekli kişi çalışmaktadır. İletişim: Tadeusz Dulian, Polonya-Türkiye İş Konseyi Başkan Yardımcısı, Deloitte Uluslararası Piyasalar Müdürü, cep: Adres: Deloitte House, Al. Jana Pawła II 19, Warszawa Telefon numarası: Websitesi:

KALİTE BELGELERİMİZ GOST LPCB BAŞOĞLU KABLO

KALİTE BELGELERİMİZ GOST LPCB BAŞOĞLU KABLO Sertifika Kataloğu Biz Kimiz? Başoğlu Kablo ve Profil Sanayi ve Tic. A.Ş. 1980 yılından beri faaliyet gösteren, kazandığı deneyim ile hem ulusal hem de uluslararası alanda söz sahipliği yapan sektöründe

Detaylı

18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI. 2-5 Kasım 2018

18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI. 2-5 Kasım 2018 18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI 2-5 Kasım 2018 Fuar Hakkında 2-5 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleşecek olan 18. İran Uluslararası Elektrik Fuarı, yerli ve yabancı çok sayıda firmanın katılımıyla alanındaki

Detaylı

ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi

ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi www.rehau.com Yapı Otomotiv Endüstri REHAU KİMDİR? UNLIMITED POLYMER SOLUTIONS Polimer bazlı çözümlerle, mümkün olanın sınırlarını hergün yeniden tanımlıyoruz. Jobst

Detaylı

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri voestalpine Böhler Welding www.voestalpine.com/welding voestalpine Böhler Welding En İyi Kaynak Sonuçları için Metalürjik Uzmanlık voestalpine Böhler

Detaylı

SN. YETKİLİ DİKKATİNE 25.08.2015 KONU: 2016 YILI YAPI-İNŞAAT VE ELEKTRİK FUARLARI SİRKÜ BİLGİLENDİRMESİ

SN. YETKİLİ DİKKATİNE 25.08.2015 KONU: 2016 YILI YAPI-İNŞAAT VE ELEKTRİK FUARLARI SİRKÜ BİLGİLENDİRMESİ SN. YETKİLİ DİKKATİNE 25.08.2015 KONU: 2016 YILI YAPI-İNŞAAT VE ELEKTRİK FUARLARI SİRKÜ BİLGİLENDİRMESİ Türkiye milli katılım organizasyonunun, T.C. Ekonomi Bakanlığı'na izin başvurusu yapılmış olup, Türkel

Detaylı

KÜRESEL OTOMOTİV OEM BOYALARI PAZARI. Bosad Genel Sekreterliği

KÜRESEL OTOMOTİV OEM BOYALARI PAZARI. Bosad Genel Sekreterliği KÜRESEL OTOMOTİV OEM BOYALARI PAZARI Bosad Genel Sekreterliği SEKTÖR ANALİZİ Otomotiv OEM boyaları dünyanın en büyük boya segmentlerinden biridir. Otomotiv OEM boyaları, 2011 yılında toplam küresel boya

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

Sebigas: Kaynaklarınızı enerjiye çeviriyor

Sebigas: Kaynaklarınızı enerjiye çeviriyor Sebigas: Kaynaklarınızı enerjiye çeviriyor Sebigas ve Maccaferri Endüstriyel Grubu Maccaferri Endüstriyel Grubu yüzyılı aşkın bir süredir aktif olup enerji alanı dahil birçok farklı endüstriyel sektörde

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI 2017 AVRASYA CAM 2017 VE AVRASYA PENCERE 2017 FUARLARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

İZMİR TİCARET ODASI 2017 AVRASYA CAM 2017 VE AVRASYA PENCERE 2017 FUARLARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI İZMİR TİCARET ODASI 2017 AVRASYA CAM 2017 VE AVRASYA PENCERE 2017 FUARLARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI İstanbul 10.03.2017 İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi nde, Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından,

Detaylı

Teklif-1: Danimarkali Lamba Tasarimcisi Yüksek Kaliteli Karton Ambalaj Aramaktadır

Teklif-1: Danimarkali Lamba Tasarimcisi Yüksek Kaliteli Karton Ambalaj Aramaktadır Teklif-1: Danimarkali Lamba Tasarimcisi Yüksek Kaliteli Karton Ambalaj Aramaktadır Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya da 250 den fazla satış mağazasına olan, tanınmış bir Danimarka firması firma metal, cam

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM

DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM Invest in DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM Türkiye de Doğrudan Yabancı Yatırımın Gelişimi Makroekonomik anlamda küresel ekonomiye uyumu sağlayan yapısal reformlar, bir yandan Türkiye yi doğrudan yabancı yatırım

Detaylı

Türkiye nin en büyük ve en işlek bireysel elektronik ticaret platformu. Binlerce ürün için karşılaştırmalı alışveriş portalı

Türkiye nin en büyük ve en işlek bireysel elektronik ticaret platformu. Binlerce ürün için karşılaştırmalı alışveriş portalı www.steelorbis.com Ekim, 2013 Türkiye odaklı, IMKB ye yatırım yapan serbest fon Türkiye nin ilk ve en büyük İnsan Kaynakları portalı Türkiye nin en büyük ve en işlek bireysel elektronik ticaret platformu

Detaylı

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu.

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum Hakkında Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum, Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri kapsamında 2001 yılında Centrum İş Merkezi nin, 2012 yılında da C2 İş Merkezi nin yapımını tamamlayarak

Detaylı

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş.

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. Sektörünün lider kuruluşu VİKO 1980 yılında kurulmuş olup, İstanbul Sancaktepe'de 60.000 metrekare kapalı alanda

Detaylı

Genel Bakış *ŞIŞECAM

Genel Bakış *ŞIŞECAM DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış *ŞIŞECAM 1 Tarihçe ve Gelişim 1935 te Atatürk ün direktifiyle kurulan Paşabahçe, o dönemde başlatılan el imalatı üretimini bugün Türk «Camcılık» geleneğinin

Detaylı

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES INFOGROUP olarak,1991 yılından beri elektronik ürünler pazarında, profesyonel ses ürünleri konusunda Dünya nın en önemli mühendislik/tasarım firmaları ile Türkiye

Detaylı

CAM SANAYİİ. Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi

CAM SANAYİİ. Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi CAM SANAYİİ Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006 T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi TÜRKİYE'DE ÜRETİM Cam sanayii, inşaat, otomotiv, meşrubat, gıda, beyaz eşya, mobilya,

Detaylı

SERAMİK SANAYİİ. Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi

SERAMİK SANAYİİ. Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi SERAMİK SANAYİİ Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006 T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi TÜRKİYE DE ÜRETİM Türkiye'de seramik ve çini yapımı, kökleri 8000 yıl öncesine uzanan

Detaylı

Bir işletmenin temel hedefi nedir?

Bir işletmenin temel hedefi nedir? Bir işletmenin temel hedefi nedir? Para Kazanmak Para kazanma mekanizmasını koruma altına almak ve geliştirmek Sürdürülebilir şekilde büyümek İş Hayatının Temel Denklemi Müşteri Değeri = Faydalar Fiyat

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri TÜV SÜD

TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri TÜV SÜD İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri 149 yıllık uzmanlık ile gelen başarı 1866 21 teknisyen ve buhar kazanı sahibi tarafından Mannheim da, teknolojinin bilinmeyen formundan

Detaylı

RÜZGAR ENERJİ SANTRALLERİ BİLEŞENLERİNİN NEDEN YURT İÇİNDE ÜRETİLMESİ GEREKLİLİĞİ VE BU SÜREÇTE YAŞANAN SIKINTILAR/ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

RÜZGAR ENERJİ SANTRALLERİ BİLEŞENLERİNİN NEDEN YURT İÇİNDE ÜRETİLMESİ GEREKLİLİĞİ VE BU SÜREÇTE YAŞANAN SIKINTILAR/ÇÖZÜM ÖNERİLERİ RÜZGAR ENERJİ SANTRALLERİ BİLEŞENLERİNİN NEDEN YURT İÇİNDE ÜRETİLMESİ GEREKLİLİĞİ VE BU SÜREÇTE YAŞANAN SIKINTILAR/ÇÖZÜM ÖNERİLERİ A. Emre Demirel Ege Kule AŞ/Fabrika Müdürü 1 EGE KULE A.Ş. Ege Kule, 1955

Detaylı

DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış 2015

DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış 2015 DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış 2015 Tarihçe ve Gelişim 1935 te Atatürk ün direktifiyle kurulan Paşabahçe, o dönemde başlatılan el imalatı üretimini bugün Türk «Camcılık» geleneğinin de

Detaylı

markalarımız Şirketimiz Modüler Askı Destek Sismtemleri Sismik Askılama Ürünleri Yivli Boru Bağlantı Elemanları Yaylı Titreşim Ürünleri

markalarımız Şirketimiz Modüler Askı Destek Sismtemleri Sismik Askılama Ürünleri Yivli Boru Bağlantı Elemanları Yaylı Titreşim Ürünleri Ürün grupları markalarımız Modüler Askı Destek Sismtemleri Şirketimiz FALKON MÜHENDİSLİK PROJE & DANIŞMANLIK firması olarak geleceğiniz güvence altına almak, insan hayatını ve yatırımlarınızı korumak için

Detaylı

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda 2014 Katalog 1 Hakkımızda Yükseller Metal, Türkiye ve uluslararası alüminyum pazarında üretim, ticaret ve satış alanlarında faaliyet göstermektedir. Firmamız ISO 9001 sertifikalı olup, alüminyum alanında

Detaylı

IBC LERIN DÜNYA ÇAPINDA GERI ALINMASI VE YENILENMESI

IBC LERIN DÜNYA ÇAPINDA GERI ALINMASI VE YENILENMESI IBC LERIN DÜNYA ÇAPINDA GERI ALINMASI VE YENILENMESI Boş konteynerleriniz için kalıcı çözüm: SCHÜTZ TICKET SERVICE. Çevrenin korunmasını sağlamak ve doğal kaynakları muhafaza etmek günümüz endüstriyel

Detaylı

DÜNYA SERAMİK KAPLAMA MALZEMELERİ SEKTÖRÜNE GENEL BAKIŞ

DÜNYA SERAMİK KAPLAMA MALZEMELERİ SEKTÖRÜNE GENEL BAKIŞ DÜNYA SERAMİK KAPLAMA MALZEMELERİ SEKTÖRÜNE GENEL BAKIŞ Hazırlayan ve Derleyen: Zehra N.ÖZBİLGİN Ar-Ge Şube Müdürlüğü Kasım 2012 DÜNYA SERAMİK KAPLAMA MALZEMELERİNDE ÜRETİM VE TÜKETİM yılında 9.546 milyon

Detaylı

ICCI 2014 İkili İş Birliği Görüşmeleri Şirket Profili

ICCI 2014 İkili İş Birliği Görüşmeleri Şirket Profili Şirket: Büchl Consult & Engineering GmbH Adres: Robert-Bosch-Str. 1-5, 85053 Ingolstadt ICCI 2014 İkili İş Birliği Görüşmeleri Şirket Profili Telefon : +49 841 964624 Faks: +49 841 964660 E-Mail: sevda.yildirim@buechl.de

Detaylı

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM Liberty Mutual Insurance Group Amerika Boston merkezli Liberty Mutual Insurance Group, kurulduğu 1912 yılından bu yana insanların daha güvenli ve daha emniyetli hayatlar

Detaylı

: Durmayan üretimin sırrı. Bergman Gülsün SICK Türkiye A.Ş. 13.11.2013

: Durmayan üretimin sırrı. Bergman Gülsün SICK Türkiye A.Ş. 13.11.2013 : Durmayan üretimin sırrı Bergman Gülsün SICK Türkiye A.Ş. 13.11.2013 Sunucu : Bergman Gülsün : Teknik Müdür : 16 yıl @ SICK : İletişim : : Tlf : (216) 528 50 00 / 5032 : Gsm : (532) 343 83 15 : E-mail

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak PRECISE.PROVEN.PER FORMANCE. Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Profesyonel hizmetlerin dünyasında, en başarılı firmalar, işlerini küresel piyasalarda en iyi

Detaylı

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Bir Blomberger Holzindustrie B. Hausmann GmbH & Co. KG markasıdır 1 2 3 4 5 Imalatçi DELIGNIT teknik özel kontrplağı

Detaylı

Elektrik makinaları. tahrik ve bilesenleri

Elektrik makinaları. tahrik ve bilesenleri Elektrik makinaları tahrik ve bilesenleri Elektrik ekipman üretiminde 100 y ll k tecrübesi ile, özel üretim döner elektrik makinalar, tahrik ve bilelºenleri üzerine seçkin global iºorta olmay arzulamaktad

Detaylı

Firma Profili enwi-etec GmbH

Firma Profili enwi-etec GmbH Profili enwi-etec GmbH enwi-etec GmbH Wilfried Mayr, Genel Müdür Scherrwies 2, D-84329 Rogglfing Telefon +49 8725 9664-41 Faks +49 8725 9664-96 w.mayr@enwi-etec.com http://de.enwi-etec.com Kuruluş Yılı

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM 2 HAKKIMIZDA Ankara Ostim OSB de 1990 yılında kurulan Yeter Makina, talaşlı imalat amacıyla kurulduktan kısa bir süre sonra parça üretimi ve mekanik sistem üretimine

Detaylı

OTOMOTİV SANAYİİ-2014 ve GELECEK. 24.Ekim.2014 Tarihinde MDK Toplantısı FIRAT Üniversitesi Mühendislik Fakültesi / ELAZIĞ

OTOMOTİV SANAYİİ-2014 ve GELECEK. 24.Ekim.2014 Tarihinde MDK Toplantısı FIRAT Üniversitesi Mühendislik Fakültesi / ELAZIĞ OTOMOTİV SANAYİİ-2014 ve GELECEK 24.Ekim.2014 Tarihinde MDK Toplantısı FIRAT Üniversitesi Mühendislik Fakültesi / ELAZIĞ Otomotiv Sanayinde Gelecek: Değer Zincirinde Değişim Üretimden Tüketiciye: Tedarik

Detaylı

TÜV SÜD TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Mühendislik Çözümleri

TÜV SÜD TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Mühendislik Çözümleri İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Mühendislik Çözümleri 150 yıllık uzmanlık ile gelen başarı... 1866 1906 22 teknisyen ve buhar kazanı sahibi tarafından Mannheim da, teknolojinin bilinmeyen

Detaylı

Schenker Arkas; tüm Avrupa ülkeleri ile İstanbul, İzmir ve Bursa arasında karşılıklı Grupaj ve Komple TIR ile Kara Nakliye hizmeti vermektedir.

Schenker Arkas; tüm Avrupa ülkeleri ile İstanbul, İzmir ve Bursa arasında karşılıklı Grupaj ve Komple TIR ile Kara Nakliye hizmeti vermektedir. Schenker, 8 milyar euro cirosu, beş kıtada 1100 ofis ve 39 000 çalışanı ile hava, deniz ve kara taşımacılığının yanı sıra kapsamlı lojistik çözümleri ve global tedarik zinciri yönetimi sunmakta olan dünyanın

Detaylı

Rüzgârın elektriğe dönüşümü

Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgâr enerjisi sektörünü küresel ölçekte destekleyen uzmanlık ve çözümler TÜV SÜD Türkiye Daha temiz bir gelecek için rüzgâr enerjisi çözümleri Nüfus artışı, enerji güvenliği

Detaylı

Silikonlar. Akrilikler. Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar

Silikonlar. Akrilikler. Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar Silikonlar Akrilikler PU Köpükler PU Dolgu Macunları Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar Şirket Her zaman açık ve ayrıcalıklı şekilde profesyonel pazarı hedefleyen DL Chemicals, silikon

Detaylı

KABLO VE TELLER. Hazırlayan Tolga TAYLAN 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi

KABLO VE TELLER. Hazırlayan Tolga TAYLAN 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi KABLO VE TELLER Hazırlayan Tolga TAYLAN 2006 T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi KABLO ve TELLER GTİP:8544 TÜRKİYE DE ÜRETIM VE DIŞ TİCARET Üretim Kablo ve teller

Detaylı

GMNEM. Nem Alma Cihazları. Nem Alma Cihazları. Ürün Kataloğu. Made in Turkey

GMNEM. Nem Alma Cihazları. Nem Alma Cihazları. Ürün Kataloğu. Made in Turkey Nem Alma Cihazları Nem Alma Cihazları Ürün Kataloğu Made in Turkey w w w. g m n e m. c o m NEM ALMA CİHAZLARI atmosferde çıplak gözle görülemeyen nemin giderilmesinde ve iklimlendirme çözümleri konusunda

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2018 yeni yatırımlar rekabetçi, verimli kazandıran tesisler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuz Bizi Geleceğe Taşır SLOGANIMIZ ÜRETİMİN ENERJİSİ!.. SUNUM İÇERİK GEO Tarihçe

Detaylı

DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış

DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış 1 Tarihçe ve Gelişim 1935 te Atatürk ün direktifiyle kurulan Paşabahçe, o dönemde başlatılan el imalatı üretimini bugün Türk «Camcılık» geleneğinin de yaşatılması

Detaylı

ETG Danışmanlık. Şirkete Genel Bakış. Technology Evaluation Centers

ETG Danışmanlık. Şirkete Genel Bakış. Technology Evaluation Centers WWW.TECHNOLOGYEVALUATION.COM Şirkete Genel Bakış ETG kendini, danışmanlık hizmetleri, en iyi endüstri uygulamaları, endüstri şablonları ve yazılım dahil olmak üzere endüstriye özgü çözümlerle müşterilerinin

Detaylı

TÜRKĐYE DE DÖKÜM SEKTÖRÜ 23.02.2007

TÜRKĐYE DE DÖKÜM SEKTÖRÜ 23.02.2007 TÜRKĐYE DE DÖKÜM SEKTÖRÜ 1 23.02.2007 Demir ve Çelik Döküm Sanayi sektörü; endüksiyon, ark veya kupol ocaklarında, çeşitli pik demiri, çelik hurdaları ve ferro alaşımların ergitilerek, kalıplama tesislerinde

Detaylı

TÜRKİYE VE ESKİŞEHİR SANAYİNİN 2023 STRATEJİSİ

TÜRKİYE VE ESKİŞEHİR SANAYİNİN 2023 STRATEJİSİ TÜRKİYE VE ESKİŞEHİR SANAYİNİN 2023 STRATEJİSİ Savaş M. ÖZAYDEMİR ESO Yönetim Kurulu Başkanı 18 Mayıs 2015 ESOGÜ Türkiye nin Mevcut Durumu ve 2023 Hedefleri! İhracatımız artıyor, ancak yüksek teknolojili

Detaylı

Anket`e katılan KOBİ lerin ait olduğu branş 10,02% 9,07% 5,25% 3,10% Enerji sanayi. Oto sanayi. Gıda sanayi. Ağaç sanayi. İnformasyon teknolojisi

Anket`e katılan KOBİ lerin ait olduğu branş 10,02% 9,07% 5,25% 3,10% Enerji sanayi. Oto sanayi. Gıda sanayi. Ağaç sanayi. İnformasyon teknolojisi Metodoloji Anket`e katılan KOBİ lerin ait olduğu branş 25,0% 2 17,42% Birden fazla cevap 22,20% 15,0% 1 5,0% 12,89% 10,02% 9,07% 7,88% 8,11% 6,21% 5,97% 5,25% 5,49% 5,25% 3,10% 12,17% 10,26% 2,86% 3,58%

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup.

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup. Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler ETGi Tanıtım Sunumu Ürünler Çözümler Hizmetler ETGi Hakkında ETGi, Eğitim Teknolojileri, Telekom ve Bilişim alanında çözümler ve yeni servisler sağlamak

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ

YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ Kurucunun Mesajı Profesyonel çalışma hayatında pek çok şirket ve kurumda yönetici olarak görev yaparken; ne amaç için inşa edilirse edilsin bina ve tesislerde sunulan

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

Arangül Plastik ve Kalıp Sanayi Firması 1982 Yılında Kurulmuş Köklü Bir Firmadır.En İyi Kaplin Vana Üretimi Yanı Sıra...

Arangül Plastik ve Kalıp Sanayi Firması 1982 Yılında Kurulmuş Köklü Bir Firmadır.En İyi Kaplin Vana Üretimi Yanı Sıra... HAKKIMIZDA Arangül Firması 1982 Yılında Kurulmuş Köklü Bir Firmadır. Özellikle Zorlu Geçen Son 5 Yıl Boyunca Tamamı Kendi Bünyemizden Mütehitiğini Mimarlığını Yaptığımız Bitirmiş Olduğumuz Toplam 36.000metre

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

CONTA PVC pencere sektörü için TPE (Termoplastik Elastomer) bazlı conta üretmek amacıyla Gebze de kuruldu.

CONTA PVC pencere sektörü için TPE (Termoplastik Elastomer) bazlı conta üretmek amacıyla Gebze de kuruldu. 2004 CONTA PVC pencere sektörü için TPE (Termoplastik Elastomer) bazlı conta üretmek amacıyla Gebze de kuruldu. Üretim Faaliyetlerimiz Üretim Depo CNT Conta %100 Türk Sermayesi Joint Venture İştiraklerimiz

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

PRISTA OIL HOLDING BV. Ocak 2012

PRISTA OIL HOLDING BV. Ocak 2012 PRISTA OIL HOLDING BV Ocak 2012 İçerik Hakkımızda Vizyonumuz Ve Stratejimiz Stratejinin Uygulanması Geleceğimiz Hakkımızda PRISTA OIL GROUP B.V. STAR OIL B.V. PRISTA OIL HOLDING EAD BOGDANY PETROL PRISTA

Detaylı

İstanbul Denizcilik AR-GE ve Danışmanlık A.Ş. Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Semineri, 6-7 Kasım 2012, GİSBİR, TUZLA

İstanbul Denizcilik AR-GE ve Danışmanlık A.Ş. Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Semineri, 6-7 Kasım 2012, GİSBİR, TUZLA ANADOLU Tersanesi İstanbul Denizcilik AR-GE ve Danışmanlık A.Ş. Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Semineri, 6-7 Kasım 2012, GİSBİR, TUZLA } PHd in EU Studies; Marmara Üniversitesi, Avrupa Topluluğu Enstitüsü;

Detaylı

1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI

1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI 1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI 27-30 Eylül 2012 tarihleri arasında ilk defa bu yıl organize edilen ELECTRONIST Fuarı bölgede önemli bir fuar olma yolunda ilk adımını

Detaylı

Türkiye nin G-20 Başkanlığı ndaki 3 Önemli Önceliği. 1. Investments (Yatırımlar) 2. Inclusiveness (Kapsayıcılık) 3. Implementation (Uygulama)

Türkiye nin G-20 Başkanlığı ndaki 3 Önemli Önceliği. 1. Investments (Yatırımlar) 2. Inclusiveness (Kapsayıcılık) 3. Implementation (Uygulama) Forum İstanbul: Kritik Eşik: Açılım ve Dönüşüm Zamanı Mehmet Büyükekşi - TİM Başkanı 28 Nisan 2015 1 Türkiye nin G-20 Başkanlığı ndaki 3 Önemli Önceliği 1. Investments (Yatırımlar) 2. Inclusiveness (Kapsayıcılık)

Detaylı

WHERE TECHNOLOGY MEETS TRADITION

WHERE TECHNOLOGY MEETS TRADITION WHERE TECHNOLOGY MEETS TRADITION 1922 yılından bu yana pazarın liderlerinden biri LOVATO Electric 1922 yılında Bergamo'da kurulmuştur. Şirketin endüstriyel serüveni yaklaşık olarak yüz yıllık geçmişe sahiptir:

Detaylı

BELARUS EKONOMİSİ Belarus Cumhuriyeti, gelişmiş sanayisi, hizmet ve tarım sektörleri ile ihracata odaklanmış bir ülkedir. Potasyum gübreleri, yük

BELARUS EKONOMİSİ Belarus Cumhuriyeti, gelişmiş sanayisi, hizmet ve tarım sektörleri ile ihracata odaklanmış bir ülkedir. Potasyum gübreleri, yük BELARUS EKONOMİSİ Belarus Cumhuriyeti, gelişmiş sanayisi, hizmet ve tarım sektörleri ile ihracata odaklanmış bir ülkedir. Potasyum gübreleri, yük araçları, traktör, yol, inşaat ve kamu hizmet araçları

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu. Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015

İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu. Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015 İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015 İndeks I. İnci Holding ve Grup Şirketleri II. Vizyon-Misyon III. Organizasyon Şeması IV. Tarihçe V. Operasyonlar VI.

Detaylı

KALKINMA BAKANLIĞI KALKINMA ARAŞTIRMALARI MERKEZİ

KALKINMA BAKANLIĞI KALKINMA ARAŞTIRMALARI MERKEZİ Yükseköğretim Sisteminin Uluslararasılaşması Çerçevesinde Türk Üniversitelerinin Uluslararası Öğrenciler İçin Çekim Merkezi Haline Getirilmesi Araştırma Projesi KALKINMA BAKANLIĞI KALKINMA ARAŞTIRMALARI

Detaylı

WIN EURASIA Metalworking

WIN EURASIA Metalworking WIN EURASIA Metalworking Sac işleme ve metal işleme süreçleri için eşsiz platform 11-14 Şubat 2016 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul TÜRKİYE www.win-metalworking.com Türkiye nin Önemi WIN EURASIA Metalworking

Detaylı

SUNUM İÇERİĞİ DÜNYA DA VE TÜRKİYE DE DEMİR ÇELİK SEKTÖRÜ II. KARDEMİR III. YATIRIMLARIMIZ 2 / 48

SUNUM İÇERİĞİ DÜNYA DA VE TÜRKİYE DE DEMİR ÇELİK SEKTÖRÜ II. KARDEMİR III. YATIRIMLARIMIZ 2 / 48 SUNUM İÇERİĞİ I. DÜNYA DA VE TÜRKİYE DE DEMİR ÇELİK SEKTÖRÜ II. KARDEMİR III. YATIRIMLARIMIZ 2 / 48 3 / 48 DÜNYA HAM ÇELİK ÜRETİMİ 2013 2014 Dünya ham çelik üretimi yaklaşık 1,618 milyar tondur. Çin, Dünya

Detaylı

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER AC-MOTORLU VE POMPALI YAĞ VE HAVA SOĞUTMA SİSTEMLERİ ÜRÜN BİLGİLERİ AKG-Line, yüksek performanslı endüstriyel alüminyum radyatör sistemlerinde piyasa lideri olan kuruluşumuzun

Detaylı

Vakum otomasyonu. Ürün grupları

Vakum otomasyonu. Ürün grupları Vakum otomasyonu Ürün grupları WWW.SCHMALZ.COM.TR/OTOMASYON Schmalz: Vakum teknolojisiyle akıllı otomasyon ve ergonomik taşıma sistemleri 1300 çalışan her gün müşterilerimiz için görev başında. 19 merkez

Detaylı

ŞİRKET TANITIM DOSYASI

ŞİRKET TANITIM DOSYASI ŞİRKET TANITIM DOSYASI www.geotr.com www.geo-tekno.com 2018 İçindekiler HAKKIMIZDA... 2 TEMEL KİLOMETRE TAŞLARIMIZ... 3 ŞİRKET ORGANİZASYON ŞEMASI... 4 HİZMET ALANLARIMIZ...5 PROJE VE İMALAT...5 PROJE

Detaylı

ET Solutions AG: Anahtar Teslimi Güneş Enerjisi Sistemleri

ET Solutions AG: Anahtar Teslimi Güneş Enerjisi Sistemleri ET Solutions AG: Anahtar Teslimi Güneş Enerjisi Sistemleri ET Solar Group Hakkında Önde Gelen Dikey Entegre Güneş Enerjisi Ekipmanları ve Anahtar Teslim Sistemler Sağlayıcısı 2005 yılında kuruldu 3,000

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

TÜV SÜD Group. Test, Gözetim, Sertifikasyon ve Sürdürülebilir Başarı için Eğitim Çözümleri. Enver Coşkunsu

TÜV SÜD Group. Test, Gözetim, Sertifikasyon ve Sürdürülebilir Başarı için Eğitim Çözümleri. Enver Coşkunsu Group Test, Gözetim, Sertifikasyon ve Sürdürülebilir Başarı için Eğitim Çözümleri Enver Coşkunsu Lokasyonlarımız... Hep yanınızdayız İstanbul İzmit Bursa Ankara İzmir Adana Türkiye Test, Gözetim, Denetim,

Detaylı

BATMAN TİCARET BORSASI

BATMAN TİCARET BORSASI BATMAN TİCARET BORSASI 10-14 KASIM 2014 EURO TIER 2014 TARIM VE HAYVANCILIK FUARI & HANNOVER/ALMANYA İŞ SEYAHATİ RAPORU 1.EURO TIER 2014 TARIM VE HAYVANCILIK FUARI 1.1. FUAR İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER Euro

Detaylı

Türkiye. Müşteri Eğitimi. www.arburg.com.tr

Türkiye. Müşteri Eğitimi. www.arburg.com.tr Türkiye Müşteri Eğitimi 2015 www.arburg.com.tr Önsöz Sayın Müşterilerimiz, ARBURG Plastik Enjeksiyon Makinaları tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de plastik parça üretiminde en yüksek teknik sonuçlara

Detaylı

Enerji ve çevre alanında Bir dünya lideri. 27 Haziran, 2011 Paris

Enerji ve çevre alanında Bir dünya lideri. 27 Haziran, 2011 Paris Enerji ve çevre alanında Bir dünya lideri 27 Haziran, 2011 Paris İçindekiler 1. 2. Profil ve Faaliyetler Strateji ve Esneklik Profil ve Faaliyetler Kamu hizmet kurumlarındaki hizmetlerin tarihi Société

Detaylı

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ C sınıfı ürünlerin tedariği KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ www.simplesystem.com.tr C parçaları için B2B tedarik platformu 2 C sınıfı ürünlerin tedariği kolay hızlı & şeffaf 3 İkna eden gerçekler: B2B tedarik

Detaylı

Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu. Nurcan Konak, Mayıs 2012

Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu. Nurcan Konak, Mayıs 2012 Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu Nurcan Konak, Mayıs 2012 İçerik Omron Hakkında Sysmac Platfotmuna Genel Bakış Gerçek Bir Uygulama Mercek Altında Omron Şirketleri Endüstriyel Otomasyon

Detaylı

BİYOKÜTLE SİSTEMLERİ VE TÜRKİYE KAZAN SEKTÖRÜ

BİYOKÜTLE SİSTEMLERİ VE TÜRKİYE KAZAN SEKTÖRÜ BİYOKÜTLE SİSTEMLERİ VE TÜRKİYE KAZAN SEKTÖRÜ KBSB Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği - 2014 Ahmet Cevat Akkaya www.kbsb.org.tr Milyar Kaçınılmaz Son? Misyon? Tek gerçek kaynak - Dünya Dünya popülasyon

Detaylı

Çatı Mevzuatındaki Gelişmeler ve Çatı Pazarı

Çatı Mevzuatındaki Gelişmeler ve Çatı Pazarı Çatı Mevzuatındaki Gelişmeler ve Çatı Pazarı 29.03.2018 İçindekiler METİN ALANI Uluslararası Enerji Ajansı 2017 Raporu ve Dünya da Solar Pazarı Son Durum Türkiye de Solar Pazarı Son Durum Mevzuat ve Çatı

Detaylı

Firma Profili celano GmbH

Firma Profili celano GmbH Profili celano GmbH celano GmbH Klaus Hermsen (Satış) Im Blankenfeld 6-8, D-46238 Bottrop Almanya Telefon +49 2041 77901112 Faks +49 2041 7790110 k.hermsen@celano.de www.celano.de Kuruluş yılı 2006 Çalışan

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

Hidrolik sistem partneri. Herşey tek elden

Hidrolik sistem partneri. Herşey tek elden Hidrolik sistem partneri Hidrolik sistem partneri Herşey tek elden Hidrolik demek, HANSA-FLEX demek. Bugün dünden fazla. HANSA-FLEX, hidrolik sektöründe zamanla Avrupa nın lider işletmesi olmuştur. Bu

Detaylı

www.nascogroup.com.tr

www.nascogroup.com.tr NASCO Group, Sanayi ticaret alanında 27 yıllık deneyimiyle, gümrükleme & lojistik, inşaat, turizm, tütüncülük, hayvancılık ve hayvancılık sistemleri, yemek & içecek hizmetleri, sağlık, ticaret kolaylaştırıcı

Detaylı

Santrifüj Teknolojisi Yenilikler bizden faydalanmak sizden

Santrifüj Teknolojisi Yenilikler bizden faydalanmak sizden C e n t r i f u g e Te c h n o l o g y Santrifüj Teknolojisi Yenilikler bizden faydalanmak sizden Made in Switzerland Temel kimyasallar İtici tip santrifüjler Sürekli işletim Yüksek ürün yıkama verimi,

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 30 Mart 2016 Pazar 2016 yılı Ocak-Şubat döneminde AB ve EFTA ülkeleri toplamına göre ticari araç pazarı, 2015 yılındaki pozitif performansını sürdürdü ve yüzde 15 artış

Detaylı

Güneşten Elektrik Üretimi

Güneşten Elektrik Üretimi Güneşten Elektrik Üretimi Lisanssız Uygulamalar enerji sistemleri Elektrik fiyatları neden artmakta ve artmaya devam edecek? Türkiye ürettiği elektriğin %50 sinden fazlasını doğalgaz termik santralleri

Detaylı

Gerekli bilgileri elde etmeye ve potansiyel iş ortakları bulmaya yardımcı oluyoruz.

Gerekli bilgileri elde etmeye ve potansiyel iş ortakları bulmaya yardımcı oluyoruz. t Biz kimiz? PolandTurkey.com Karşı taraf ile iletişim kurmak ve iş yapmak için gerekli kaynak ve bağlantıları olmayan mikro, küçük ve de orta ölçekli firmalara hizmet etmekteyiz. Gerekli bilgileri elde

Detaylı

Mecklenburg-Vorpommern Eyaleti Ekonomi Heyeti nin 4-7 Haziran 2013 tarihlerinde, Eyalet Başbakanı Erwin Sellering başkanlığındaki Türkiye gezisi

Mecklenburg-Vorpommern Eyaleti Ekonomi Heyeti nin 4-7 Haziran 2013 tarihlerinde, Eyalet Başbakanı Erwin Sellering başkanlığındaki Türkiye gezisi Mecklenburg-Vorpommern Eyaleti Ekonomi Heyeti nin 4-7 Haziran 2013 tarihlerinde, Eyalet Başbakanı Erwin Sellering başkanlığındaki Türkiye gezisi Firma anketi I. FİRMA BİLGİLERİ Firma adı: Yetkili kişi:

Detaylı

DEMİR-ÇELİK SEKTÖRÜNDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ & YÖNETİMİ

DEMİR-ÇELİK SEKTÖRÜNDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ & YÖNETİMİ DEMİR-ÇELİK SEKTÖRÜNDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ & YÖNETİMİ Serpil Çimen Teknik İşler Direktörü Türkiye Çelik Üreticileri Derneği 15 Ocak 2014 WOW Kongre Merkezi -İstanbul Türkiye nin Ham Çelik Üretimi (mmt)

Detaylı

TASARIM KALIP. www.anot.com.tr PLASTİK

TASARIM KALIP. www.anot.com.tr PLASTİK TASARIM KALIP PLASTİK TASARIM KALIP PLASTİK ENJEKSİYON GRUPLAMA ve TAMPON BASKI TASARIMDAN - SEVKİYATA TÜM SÜREÇLERDE YANINIZDAYIZ Anot, 1982 yılında endüstriyel otomasyon alanında faaliyete başlamış olup,

Detaylı