Phonak Audéo Marvel. İlk seste aşk. Daha fazla bilgi için lütfen ve adreslerini ziyaret ediniz. Bir Sonova markası

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Phonak Audéo Marvel. İlk seste aşk. Daha fazla bilgi için lütfen ve adreslerini ziyaret ediniz. Bir Sonova markası"

Transkript

1 Phonak Audéo Marvel TM İlk seste aşk Daha fazla bilgi için lütfen ve adreslerini ziyaret ediniz. Bir Sonova markası

2 Phonak Audéo Marvel ile ilk seste aşkı yaşatan, çok yönlü kullanım özelliklerine sahip işitme cihazımızı sunuyoruz İlk seste aşk... her gün! Net ve kaliteli ses İlk seste aşk dediğimizde, Phonak Audéo Marvel i yalnızca ilk kullanımda değil, her kullanımda yaşayacağınız deneyimden bahsediyoruz. Marvel işitme cihazlarını kullanmaya başladığınız ilk andan itibaren rakipsiz ses kalitesini hissedebilirsiniz. İlk ses aşk Yeni nesil Phonak teknolojisi, dinleme ortamlarını her zamankinden daha hassas bir şekilde ayırt eder ve bu ortamlara otomatik olarak uyum sağlar. Tüm modellerde bulunan AutoSense OS 3.0 ve Binaural VoiceStream Teknolojisi sayesinde günlük yaşamda daha az dinleme çabası ile gürültüde konuşmaları daha iyi anlamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Öne Çıkan Özellikler: İlk kullanımdan itibaren mükemmel ses kalitesi 2 Gürültüde konuşmayı daha iyi anlama 3 Gürültüde daha az çaba ile konuşmayı ayırt etme 4 Kabul görmüş ses aktarım kalitesi5 Şarj edilebilir model Şarj edilebilir teknolojinin gücü Phonak, lityum-iyon pil içeren şarj edilebilir cihazlarını piyasaya sunarak bu alanda öncülük etmiştir. Bu teknoloji ile donatılan Marvel işitme cihazları da kolayca şarj olabilir ve uzun ömürlüdür. Şarj cihazından çıkarıldığında otomatik olarak açılırlar ve şarj kutusuna takıldığında kapanırlar. Gün boyunca sınırsız işitme ve aktarımdan yararlanabilirsiniz. Öne Çıkan Özellikler: Kullan at pil olmadan, kullanım kolaylığı Ses aktarımla birlikte gün boyu kullanım Hızlı şarj etme 6 yıla kadar süren pil ömrü

3 Ürün Açıklamaları Audéo M-312 Audéo M-312 Trial Audéo M-312T Audéo M-312T Trial Audéo M-13T Audéo M-13T Trial Audéo M-R Audéo M-R Trial Audéo M-RT Audéo M-RT Trial Pil boyutu Program/Ses düğmesi Telecoil Bluetooth Nano kaplama IP standardı Boyutlar UxGxD Ağırlık Şarj süreleri x 11.2 x 7.1 mm (1.05 x 0.44 x 0.28 ) 29.1 x 11.9 x 7.2 mm (1.14 x 0. x 0.29 ) 29.0 x 11.9 x 8.1 mm (1.13 x 0.47 x 0.32 ) 28.0 x 11.9 x 8.0 mm (1.11 x 0.47 x 0.32 ) 30.5 x 12.5 x 8.0 mm (1. x 0.49 x 0.32 ) 1.1 g (0.04 oz) 1.3 g (0.04 oz) 1.4 g (0.05 oz) g (0.07 oz) 2.3 g (0.08 oz) %0 - %100 3 saat 3 saat %0 - % saat 1.5 saat 10 dk. 10 dk. 30 dk. ayar yapabilmek için S Hoparlör Maksimum çıkış gücü (db SPL) Maksimum kazanç (db) Frekans aralığı (Hz) Pil akımı (ma) M Hoparlör Maksimum çıkış gücü (db SPL) Maksimum kazanç (db) Frekans aralığı (Hz) Pil akımı (ma) P Hoparlör Maksimum çıkış gücü (db SPL) Maksimum kazanç (db) Frekans aralığı (Hz) Pil akımı (ma) UP Hoparlör Maksimum çıkış gücü (db SPL) Maksimum kazanç (db) Frekans aralığı (Hz) Pil akımı (ma) Kabin Renkleri Saç & Ten P1 Sand Beige (Kum Beji) Geleneksel P3 Sandalwood (Sandal Ağacı) P4 Chestnut (Kestane) P5 Champagne (Şampanya) P6 Silver Gray (Gümüş Gri) P7 Graphite Gray (Grafit Gri) P8 Velvet Black (Kadife Siyah) T7 Alpine White (Alpler Beyazı) 6 IP68 işitme cihazının suya ve toza dayanıklı olduğunu gösterir. IP68 değerindeki işitme cihazı IEC60529 a göre toz odasında 8 saat ve 1 metre derinliğindeki suda 60 dakika boyunca kalması sonucu zarar görmemiştir. Kabin içerisinde hiçbir toz izine rastlanmamıştır. 7 Gerçek şarj süresi, kalan pil ömrüne bağlı olarak değişir, ancak 3 saati geçmeyecektir. HO Beige (Bej)

4 Performans Seviyeleri Premium M90 Advanced M70 Standard M Essential M30 Özellikler Premium M90 Advanced M70 Standard M Essential M30 AutoSense OS 3.0 Premium Advanced Standard Essential UltraZoom Premium Advanced Standard Essential Sakin Ortam SNR-Boost Gürültüde Konuşma DuoPhone Gürültüde Konfor SoundRecover2 Müzik Kullanıcı Tercihli Ayar Yüksek Gürültüde Konuşma 3 Real Ear Sound Arabada Konuşma Kanal Sayısı Yankıda Rahatlık WhistleBlock Konuşma Aktarımı NoiseBlock Müzik Aktarımı WindBlock Manuel Programlar EchoBlock Maksimum manuel program sayısı SoundRelax Yankıda Rahatlık QuickSync Yüksek Gürültüde Konuşma AOV 360 de Konuşma Tinnitus Balance Gürültüde Konuşma auto Acclimatization Sakin Ortam Çevre Dengesi Gürültüde Konfor Müzik Akustik Telefon Kişiye özel program Ses Aktarım Programları Roger + mikrofon Telefon + mikrofon Yazılım ve Programlama Araçları Audéo M-312 Audéo M-312 Trial Audéo M-312T Audéo M-312T Trial Audéo M-13T Audéo M-13T Trial Audéo M-R Audéo M-R Trial Audéo M-RT Audéo M-RT Trial Phonak Target Noahlink Wireless NOAHLink HI-PRO, HI-PRO2 6.0 veya üzeri sürüm veya üzeri sürüm veya üzeri sürüm 6.0 veya üzeri sürüm veya üzeri sürüm 1 Rodrigues, T. & Liebe, S. (18). Phonak AutoSense OS 3.0. The new & enhanced automatic operating system. Phonak Insight, retrievedfrom accessed October 17th, Jansen, S. & Woodward, J. (18). Love at first sound: the new Phonak precalculation. Phonak Insight, retrieved from accessed October 17th, Field Study News about Phonak StereoZoom in preparation, available by end of 18 at 4 Winneke, A., Latzel, M. & Appleton-Huber (18). Less listening- and memory effort in noisy situations with StereoZoom, Phonak Field Study News, retrieved from accessed October 17th, Legarth, S., Latzel, M. & Rodrigues, T. (18). Media streaming: The sound quality wearers prefer, Phonak Field Study News, retrieved from accessed October 17th, 18. Bluetooth marka işareti ve logoları, Bluetooth SIG, Inc. şirketine ait tescilli ticari markalardır. Apple, Apple logosu, iphone ve ios, Apple Inc. in ABD ve diğer ülkelerde kayıtlı ticari markalarıdır. App Store, Apple Inc. in bir hizmet markasıdır. Android, Google Play ve Google Play logosu, Google Inc. in ticari markalarıdır.

5 Akustik Parametreler Uzunluk Sağ, sol ve dört farklı uzunlukta (0, 1, 2, 3) S Hoparlör M Hoparlör P Hoparlör UP Hoparlör Dome Başlıklı dome Açık dome Üç boyda mevcuttur (S, M, L) Ventli dome Üç boyda mevcuttur (S, M, L) Güçlü dome Üç boyda mevcuttur (S, M, L) SlimTip* Sert Silikon Titanyum cshell Sert * Ek kanal uzunluğu seçeneği mevcuttur db HL db HL k 2k 4k Hafif dereceden orta-ileri dereceye kadar olan işitme kayıpları için uygundur. 8k k 2k 4k Hafif dereceden ileri dereceye kadar olan işitme kayıpları için uygundur. 8k db HL k 2k 4k 8k Orta dereceden ileri dereceye kadar olan işitme kayıpları için uygundur. db HL k 2k 4k 8k Orta dereceden çok ileri dereceye kadar olan işitme kayıpları için uygundur. Phonak Audéo M Trial Yeni Phonak Audéo M Trial işitme cihazı, taleplerinize uyacak şekilde, istenen performans seviyesine hızlıca ayarlanabilir. Phonak Audéo M Trial işitme cihazının sahip olduğu farklı performans seviyeleri, size ilk randevuda işitme çözümü veya tamir ve bakım sürecinde açığı kapatmak için birden fazla seçenek sağlar.

6 Phonak Audéo M-R Şarj Cihazı Seçenekleri Çok Amaçlı Phonak Şarj Cihazı Çok Amaçlı Phonak Şarj Cihazı; şarj edebilme, kurutma seti ve sert kapaklı koruma kutusu gibi tüm özellikleri bir arada içerir. Ayrıca su sıçramalarına karşı da dayanıklı olan sağlam kutusunun içerisinde bir adet de temizleme fırçası bulunur. Phonak Güç Ünitesi Priz bulamadığınız zamanlarda işitme cihazlarınızı şarj etmek için Phonak Güç Ünitesi, Çok Amaçlı Phonak Şarj Cihazı nın altına kolayca takılabilir. Phonak Mini Şarj Cihazı Standart USB-C şarj çıkışına sahip Phonak Mini Şarj Cihazı, iki adet Audéo M-R veya Audéo M-RT işitme cihazı için kompakt bir şarj cihazıdır. Phonak Audéo M Bluetooth Versiyonları Doğrudan arama/ses aktarımı Bluetooth 4.2 kablosuz teknolojisi ve daha eski Bluetooth telefonlar Bluetooth marka işareti ve logoları, Bluetooth SIG, Inc. şirketine ait tescilli ticari markalardır. Kablosuz İletişim Portföyü Audéo M-312 Audéo M-312 Trial Audéo M312T Audéo M312T Trial Audéo M-13T Audéo M-13T Trial Audéo M-R Audéo M-R Trial Audéo M-RT Audéo M-RT Trial M90/M70M/M30 TV Connector RogerDirect Phonak Remote Kablosuz Aksesuarlar Roger Uygulamalar Detaylı bilgi için lütfen adresini ziyaret ediniz. Roger mikrofonları ile ilgili detaylı bilgi için lütfen adresini ziyaret ediniz. Detaylı bilgi için lütfen adresini ziyaret ediniz.

7 Marvel ı bu kadar muhteşem yapan nedir? Diğer işitme cihazlarının aksine Phonak Audéo Marvel, her iki kulağa da her türlü ses aktarımını yapmak için ios veya Android akıllı telefonlara ve diğer Bluetooth özellikli telefonlara doğrudan bağlanabilir. Dahili mikrofonlarla eller-serbest telefon görüşmelerinin keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca sesli telefon bildirimleri, Marvel işitme cihazları aracılığıyla duyulacak şekilde ayarlanabilir. Marvel ayrıca müzik, video, e-kitap, podcast ve çok daha fazlası için stereo ses kalitesinde aktarım sağlar. ste k Akıllı telefon, TV ve daha fazlası ile bağlantı Çift yönlü ses aktarım teknolojisi Phonak Audéo Marvel ayrıca herhangi bir TV ve stereo sisteminden5 daha yüksek ses kalitesinde aktarım sunan tescilli AirStream teknolojisine sahiptir. Basitçe tak ve çalıştır çözümü olan Phonak TV Connector ile TV programlarının ve filmlerin keyfini çıkarabilirsiniz. Bu, kablosuz kulaklık kullanmak gibidir, hatta daha da iyisi, çünkü Marvel işitme cihazları aktarılan konuşma ve müzik sinyalleri arasında ayrım yapabilir ve en uygun ses kalitesi için otomatik olarak ayarlanabilir. Öne Çıkan Özellikler: Akıllı telefonlar ile bağlantı - ios ve Android Günlük hayatta kullanılan çeşitli elektronik cihazlar ile bağlantı Kablosuz stereo kulaklık gibi kullanılan işitme cihazları AirStream teknolojisi sayesinde daha uzun aktarım süresi Roger mikrofonlar, yüksek gürültüde ve uzak mesafede işitme performansını artırır. Phonak Audéo Marvel ın RogerDirect özelliği, harici bir alıcı takmak zorunda kalmadan Roger teknolojisinin Marvel işitme cihazlarına doğrudan aktarım yapmasını sağlar. Öne Çıkan Özellikler: Marvel ve Roger, zorlu dinleme koşulları için en iyi çözüm Yüksek gürültülü ve uzak mesafeli ortamlarda konuşma anlaşılırlığını geliştirmek için özel tasarım Küçük ve çekici bir çözüm

8 Life is on Phonak olarak hayatı tam anlamıyla yaşayabilmek için iyi işitmenin şart olduğuna inanıyoruz. 70 yılı aşkın süredir misyonumuza bağlı kalarak, insanların hayatlarını sosyal ve duygusal yönde iyileştirecek öncü işitme çözümleri geliştiriyoruz /V1.00/18-07/cu PTürkiye de basılmıştır. 18 Sonova AG Tüm hakları saklıdır

Temel Özellikler. Performans seviyeleri. AutoSense OS

Temel Özellikler. Performans seviyeleri. AutoSense OS Temel Özellikler AutoSense OS Yeni AutoSense OS (İşletim Sistemi) özelliğiyle çalışan Audéo V işitme cihazları, kullanıcının dinleme ortamlarını her zamankinden daha çok tanıyarak otomatik olarak adapte

Detaylı

Temel özellikler. Performans seviyeleri. AutoSense OS

Temel özellikler. Performans seviyeleri. AutoSense OS Temel özellikler AutoSense OS Yeni AutoSense OS (İşletim Sistemi) özelliğiyle çalışan Bolero V işitme cihazları, kullanıcının dinleme ortamlarını her zamankinden daha çok tanıyarak otomatik olarak adapte

Detaylı

Phonak Naída TM. Ürün Bilgileri

Phonak Naída TM. Ürün Bilgileri Phonak Naída TM Ürün Bilgileri V Phonak Naida V ileri dereceden, çok ileri dereceye kadar işitme kaybı olan kişiler için gelişmiş bir işitme performansı sunar. Dört performans seviyesinde (90,70,50,30)

Detaylı

Advanced V70. V70 Advanced

Advanced V70. V70 Advanced Temel Özellikler AutoSense OS Yeni AutoSense OS (İşletim Sistemi) özelliği ile çalışan Virto V işitme cihazları, kullanıcının dinleme ortamlarını her zamankinden daha çok tanıyarak otomatik olarak adapte

Detaylı

Phonak Sky TM. Pediatri Ürün Bilgileri

Phonak Sky TM. Pediatri Ürün Bilgileri Phonak Sky TM Pediatri Ürün Bilgileri V Phonak Sky V, hafif dereceden çok ileri kayıplarında kullanılan her yaş grubundaki çocuklar için özel olarak tasarlanmış en yeni ve en kapsamlı pediatri ürünüdür.

Detaylı

The Connected Ear. Life sounds brilliant. Yeni Pure 13 BT işitme cihazları. iphone ve televizyona doğrudan bağlantı sağlayan birinci sınıf işitme.

The Connected Ear. Life sounds brilliant. Yeni Pure 13 BT işitme cihazları. iphone ve televizyona doğrudan bağlantı sağlayan birinci sınıf işitme. Life sounds brilliant. The Connected Ear. Yeni Pure 13 BT işitme cihazları. iphone ve televizyona doğrudan bağlantı sağlayan birinci sınıf işitme. İşitme Cihazları signia.com.tr Yeni işitme cihazınıza

Detaylı

Versáta Art. Ürün bilgisi. Temel özellikler*

Versáta Art. Ürün bilgisi. Temel özellikler* Art Ürün bilgisi Art, kendini kanıtlamış kablosuz çip teknolojisi platformu CORE temelinde, mikro BTE, mikro BTE ve klasik BTE ile birlikte çok geniş bir özel ürün yelpazesini içeren eksiksiz bir ürün

Detaylı

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc Kullanım Kılavuzu jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

JABRA BOOST. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/boost

JABRA BOOST. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/boost Kullanım Kılavuzu jabra.com/boost 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

Certéna Art. Ürün bilgisi. Temel özellikler*

Certéna Art. Ürün bilgisi. Temel özellikler* Ürün bilgisi, kendini kanıtlamış kablosuz çip teknolojisi platformu CORE temelinde, mikro BTE, mikro BTE ve klasik BTE ile birlikte çok geniş bir özel ürün yelpazesini içeren eksiksiz bir ürün grubunu

Detaylı

Sesin renklerini duyun.

Sesin renklerini duyun. Life sounds brilliant. Sesin renklerini duyun. İşitme cihazı aksesuarları. İşitme Cihazları signia.com.tr İşitme deneyiminizi kişiselleştirin. Çocukları sabah okula götürürsünüz öğle yemeği arasında arkadaşlarınızla

Detaylı

Sesin renklerini duyun.

Sesin renklerini duyun. Sesin renklerini duyun. Yeni Silk işitme cihazları. Görünmezlik için yeni bir adım. signia.com.tr Yeni Silk. Sesin doğal akışına izin verin. Yeni Silk dünyanın en küçük işitme cihazlarından biri, bütünüyle

Detaylı

Sesin renklerini duyun.

Sesin renklerini duyun. Sesin renklerini duyun. Yeni Ace işitme cihazları. Süper işitme, düşünmek zorunda değilsiniz. İşitme Cihazları signia.com.tr Yeni Ace. Konforlu, neredeyse görünmez, zahmetsiz. İşitme cihazları ailemizin

Detaylı

JABRA STEEL. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/steel. jabra

JABRA STEEL. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/steel. jabra jabra Kullanım Kılavuzu jabra.com/steel 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

Sesin renklerini duyun.

Sesin renklerini duyun. Life sounds brilliant. Sesin renklerini duyun. Yeni Motion işitme cihazları. Doğal işitme kolaylığı yeniden tanımlanıyor. signia.com.tr Motion ailesi. Şık, kullanımı kolay, zahmetsiz. Motion kulağınızın

Detaylı

INIZIA 3 1 NANO RITE ÜRÜN BİLGİSİ

INIZIA 3 1 NANO RITE ÜRÜN BİLGİSİ INIZIA 3 1 NANO RITE ÜRÜN BİLGİSİ INIZIA 3 1 Nano rite IN3 NR IN1 NR AÇIKLAMA uygulama aralığı Alıcısı kulak içinde olan Inizia 3 Nano RITE yeni teknoloji işitme cihazı Bernafon ChannelFree teknolojisini

Detaylı

Yüksek çözünürlüklü ses

Yüksek çözünürlüklü ses Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Kablosuz Bluetooth kulaklık 40 mm sürücülü/arkası kapalı Kulak üstü Yumuşak kulak yastıkları SHB7250/00 Yüksek çözünürlüklü ses için dijital bas kuvvetlendirme

Detaylı

Jabra. Elite 25e. Kullanım kılavuzu

Jabra. Elite 25e. Kullanım kılavuzu Jabra Elite 25e Kullanım kılavuzu 2017 GN Audio A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bluetooth marka adı ve logoları, Bluetooth SIG Inc şirketinin mülkiyetinde

Detaylı

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN 2 INTERTON CENTRO Dertsiz bir yaşam hareketin tam ortasında Kimse sevdiği şeyleri yapmaktan vazgeçmek istemez. İyi haber ise, Interton Centro işitme cihazları ile vazgeçmek

Detaylı

Sesin renklerini duyun.

Sesin renklerini duyun. Life sounds brilliant. Sesin renklerini duyun. Yeni Insio işitme cihazları. Duyma kolaylığı. İşitme Cihazları signia.com.tr Yeni Insio. Kişiye özel, farkedilemez, zahmetsiz. Kulak anatominize ve işitme

Detaylı

4.2. Masaüstü Fitting Kılavuzu. İçindekiler. Ağustos 2015

4.2. Masaüstü Fitting Kılavuzu. İçindekiler. Ağustos 2015 4.2 Ağustos 2015 Masaüstü Fitting Kılavuzu Bu kılavuz, size Phonak Target ile işitme cihazı fitting işlemi için ayrıntılı bir açıklama sunar. www.phonakpro.com/target_guide Lütfen, Phonak Target başlangıç

Detaylı

JABRA SPORT PULSE WIRELESS

JABRA SPORT PULSE WIRELESS JABRA SPORT PULSE WIRELESS Kullanım Kılavuzu jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari

Detaylı

Jabra. Halo Free. Kullanım kılavuzu

Jabra. Halo Free. Kullanım kılavuzu Jabra Halo Free Kullanım kılavuzu 2016 GN Audio A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bluetooth marka adı ve logoları, Bluetooth SIG Inc şirketinin mülkiyetinde

Detaylı

JABRA EVOLVE 65. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/evolve65

JABRA EVOLVE 65. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/evolve65 Kullanım Kılavuzu jabra.com/evolve65 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, sahiplerinin

Detaylı

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN INTERTON CENTRO. Dertsiz bir yaşam hareketin tam ortasında Kimse sevdiği şeyleri yapmaktan vazgeçmek istemez. İyi haber ise, Interton Centro işitme cihazları ile vazgeçmek

Detaylı

Kulaklıklar Headphone'lar, Earphone'lar ve mikrofonlu Headsetler

Kulaklıklar Headphone'lar, Earphone'lar ve mikrofonlu Headsetler Kulaklıklar Headphone'lar, Earphone'lar ve mikrofonlu Headsetler Amiron Home 717525 Amiron Home Tesla Teknolojili, açık sistem kulaklık 5-40.000 Hz; 250 Ohm ; 102 db SPL;

Detaylı

Phonak Target 5.2. Masaüstü Fitting Kılavuzu. İçindekiler. Ağustos 2017

Phonak Target 5.2. Masaüstü Fitting Kılavuzu. İçindekiler. Ağustos 2017 Phonak Target 5.2 Ağustos 2017 Masaüstü Fitting Kılavuzu Phonak Target fitting programı, işitme cihazlarını kullanıcıların ihtiyaçlarına göre düzenlemek, programlamak ve uygulamak için işitme uzmanları

Detaylı

JABRA SPORT Pulse wireless

JABRA SPORT Pulse wireless JABRA SPORT Pulse wireless Kullanım Kılavuzu jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari

Detaylı

INIZIA 1 ÜRÜN BİLGİSİ INIZIA 1

INIZIA 1 ÜRÜN BİLGİSİ INIZIA 1 INIZIA 1 ÜRÜN BİLGİSİ INIZIA 1 IN1 CPx IN1 CP IN1 N IN1 ITCD IN1 ITC IN1 CIC AÇIKLAMA uygulama aralığı Inizia 1 ürün grubu, başarısı kanıtlanmış Bernafon ChannelFree teknolojisi ile donatılmıştır. Uyarlanabilir

Detaylı

Jabra. Sport Coach. special edition. Kullanım Kılavuzu

Jabra. Sport Coach. special edition. Kullanım Kılavuzu Jabra Sport Coach special edition Kullanım Kılavuzu 2015 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S (GN Netcom A/S) nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer

Detaylı

Sesin renklerini duyun.

Sesin renklerini duyun. Sesin renklerini duyun. Yeni Prompt işitme cihazları. Hayattaki önemli detaylar için. signia.com.tr Yeni Prompt. Yeni Prompt işitme cihazları, kullanım tercihiniz ne olursa olsun her tip işitme kaybına

Detaylı

JABRA CLASSIC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/classic

JABRA CLASSIC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/classic Kullanım Kılavuzu jabra.com/classic İÇİNDEKİLER 1. HOŞ GELDİNİZ... 3 2. KULAKLIĞA GENEL BAKIŞ... 4 3. TAKMA ŞEKLİ... 5 3.1 SILIKON KULAKLIKLARI DEĞIŞTIRIN 3.2 KULAK KANCASINI TAKMA 4. PILI ŞARJ ETME...

Detaylı

JABRA mini. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/mini

JABRA mini. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/mini JABRA mini Kullanım Kılavuzu jabra.com/mini 2013 GN Netcom A/S. All rights reserved. Jabra is a registered trademark of GN Netcom A/S. All other trademarks included herein are the property of their respective

Detaylı

JABRA BIZ 2400 II. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/biz2400

JABRA BIZ 2400 II. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/biz2400 Kullanım Kılavuzu jabra.com/biz2400 2015 GN Netcom A/S, GN Netcom US, Inc. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi

Detaylı

temel seçim menu eklentileri Hastanıza uygun bir işlevi seçmek daha kolay olamazdı. renkler ve modeller: uygulama aralığı:

temel seçim menu eklentileri Hastanıza uygun bir işlevi seçmek daha kolay olamazdı. renkler ve modeller: uygulama aralığı: menu eklentileri Hastanıza uygun bir işlevi seçmek daha kolay olamazdı. temel seçim konuşma izleyicili hd konumlandırıcı Bu yönlenmeli mikrofon sistemi gürülltüyü azaltır ve kullanıcının sesin nereden

Detaylı

Full HD Mini HDMI Genişletici

Full HD Mini HDMI Genişletici Full HD Mini HDMI Genişletici Kullanma Kılavuzu DS-55203 Ürün tanıtımı Bu HDMI Genişletici, çift olarak çalışan bir verici ünite (TX) ve bir de alıcı üniteden (RX) oluşur. Sıkıştırılmamış full HD1080p@60Hz

Detaylı

HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU

HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU VERTU HP-1V KULAKLIK KULLANICI KILAVUZU SÜRÜM1.0 Türkçe 1 2 Türkçe VERTU HP-1V KULAKLIK KULLANICI KILAVUZU Vertu HP-1V kulak üstü kulaklık satın aldığınız için teşekkür

Detaylı

JABRA EClIPSE. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/eclipse

JABRA EClIPSE. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/eclipse JABRA EClIPSE Kullanım Kılavuzu jabra.com/eclipse 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin

Detaylı

JABRA BIZ 2400 II. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/biz2400

JABRA BIZ 2400 II. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/biz2400 Kullanım Kılavuzu jabra.com/biz2400 2015 GN Netcom A/S, GN Netcom US, Inc. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi

Detaylı

4.0. Masaüstü Fitting Kılavuzu. İçindekiler. Bu kılavuz, size Phonak Target ile işitme cihazı fitting işlemi için ayrıntılı bir açıklama sunar.

4.0. Masaüstü Fitting Kılavuzu. İçindekiler. Bu kılavuz, size Phonak Target ile işitme cihazı fitting işlemi için ayrıntılı bir açıklama sunar. 4.0 Masaüstü Fitting Kılavuzu Bu kılavuz, size Phonak Target ile işitme cihazı fitting işlemi için ayrıntılı bir açıklama sunar. Lütfen, Phonak Target başlangıç ekranındaki [Haberler] kısmına da bakın.

Detaylı

Her iki taraftan da hayatı duyun

Her iki taraftan da hayatı duyun Birlikte daha iyi Her iki taraftan da hayatı duyun Hayat taraf tutmak zorunda olmamalıdır Tek kulakta işitme cihazı kullanmak hayata tam olarak katılmay önleyebilir veya birçok zorluklara sebep olabilir.

Detaylı

BUGÜN ZEKİ, YARIN DAHA AKILLI

BUGÜN ZEKİ, YARIN DAHA AKILLI BUGÜN ZEKİ, YARIN DAHA AKILLI AKILLI İŞİTME CİHAZINIZI KİŞİSELLEŞTİRİN İşitme deneyiminizin kalitesi artık gerçek zamanda ve gerçek hayatta gelişebilir. WIDEX EVOKE cihazınız, kolaylıkla kontrolü devralmanız

Detaylı

Akustik parametreleri kontrol edin... 3 Aksesuarlar... 3 Feedback ve gerçek kulak testi... 3 Basit ayarlama... 4

Akustik parametreleri kontrol edin... 3 Aksesuarlar... 3 Feedback ve gerçek kulak testi... 3 Basit ayarlama... 4 Phonak Target 5.1 Mart 2017 Masaüstü Fitting Kılavuzu Phonak Target fitting programı, işitme cihazlarını kullanıcıların ihtiyaçlarına göre düzenlemek, programlamak ve uygulamak için işitme uzmanları tarafından

Detaylı

Phonak Target 5.4. Phonak Target Fitting Kılavuzu. İçindekiler. Austos 2018

Phonak Target 5.4. Phonak Target Fitting Kılavuzu. İçindekiler. Austos 2018 Phonak Target 5.4 Austos 2018 Phonak Target Fitting Kılavuzu Phonak Target fitting programı, işitme cihazlarını kullanıcıların ihtiyaçlarına göre düzenlemek, programlamak ve uygulamak için işitme uzmanlarının

Detaylı

JABRA HALO SMART. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/halosmart

JABRA HALO SMART. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/halosmart Kullanım Kılavuzu jabra.com/halosmart 2016 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

Beltone Ally. Daha iyi işitme. Daha yüksek yaşam kalitesi.

Beltone Ally. Daha iyi işitme. Daha yüksek yaşam kalitesi. Beltone Ally Daha iyi işitme. Daha yüksek yaşam kalitesi. Beltone Ally - Daha iyi işitme için güvenilir dostunuz Beltone Ally, doğal ve zahmetsiz işitmeyi gelişmiş ve hesaplı bir işitme cihazında arayan

Detaylı

Ttec AirGlass Cam Ekran Koruyucu iphone 6/6S

Ttec AirGlass Cam Ekran Koruyucu iphone 6/6S AKSESUAR ÜRÜN GRUBU Ttec AirGlass Cam Ekran Koruyucu iphone 6/6S Ttec AirGlass Cam Ekran Koruyucu iphone 6/6S Plus Ultra dayanıklılık için sıradan ekran koruyuculara göre 9 kat daha güçlü. Gelişmiş görüntü

Detaylı

Jabra. Sport Pulse. special edition. Kullanım Kılavuzu

Jabra. Sport Pulse. special edition. Kullanım Kılavuzu Jabra Sport Pulse special edition Kullanım Kılavuzu 2014 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S (GN Netcom A/S) nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer

Detaylı

Jabra. Talk 2. Kullanım kılavuzu

Jabra. Talk 2. Kullanım kılavuzu Jabra Talk 2 Kullanım kılavuzu 2017 GN Audio A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bluetooth marka adı ve logoları, Bluetooth SIG Inc şirketinin mülkiyetinde olan

Detaylı

JABRA STEP WIRELESS. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stepwireless. jabra

JABRA STEP WIRELESS. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stepwireless. jabra L jabra Kullanım Kılavuzu jabra.com/stepwireless 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra GN Netcom A/ S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer tescilli markalar, sahiplerinin

Detaylı

AR9 CPx AR9 CP AR9 N AR9 NR AR9 ITED AR9 ITCPD AR9 ITCD AR9 ITC AR9 CICP AR9 CIC AR9 IIC AUDIO EFFICIENCY 2.0

AR9 CPx AR9 CP AR9 N AR9 NR AR9 ITED AR9 ITCPD AR9 ITCD AR9 ITC AR9 CICP AR9 CIC AR9 IIC AUDIO EFFICIENCY 2.0 ACRIVA 9 ÜRÜN BİLGİSİ ACRIVA 9 AR9 CPx AR9 CP AR9 N AR9 NR AR9 ITED AR9 ITCPD AR9 ITCD AR9 ITC AR9 CICP AR9 CIC AR9 IIC AÇIKLAMA Bernafon Acriva 9 tüm işitme kayıplarında kullanıcıya uygun çözümler sunmaktadır.

Detaylı

JABRA PRO 935. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Kullanım Kılavuzu jabra.com/pro935 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/ S'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar ilgili sahiplerinin

Detaylı

JABRA PRO 925. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/pro925

JABRA PRO 925. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/pro925 JABRA PRO 925 Kullanım Kılavuzu jabra.com/pro925 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar ilgili sahiplerinin

Detaylı

JABRA EVOLVE 80. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/evolve80

JABRA EVOLVE 80. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/evolve80 Kullanım Kılavuzu jabra.com/evolve80 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer tescilli ticari markalar,

Detaylı

X Serisi Dijital İşitme Cihazları

X Serisi Dijital İşitme Cihazları X Serisi Dijital İşitme Cihazları İşitme cihazından istediğiniz her şey ve daha fazlası... X Serisi, modern dış tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle bütün beklen lerinizi karşılamak üzere tasarlandı. Gürültü

Detaylı

BLUETOOTH ES ALICISI. Kullanım Kılavuzu DA-30500

BLUETOOTH ES ALICISI. Kullanım Kılavuzu DA-30500 BLUETOOTH ES ALICISI Kullanım Kılavuzu DA-30500 İçindekiler 1.0 Giriş... 2 2.0 Teknik Özellikler... 3 3.0 Ambalajın İçindekiler... 3 4.0 PANEL AÇIKLAMALARI... 4 5.0 Bağlantı ve Çalıştırma... 5 1 Bluetooth

Detaylı

Phonak Target 6.0. Phonak Target Fitting Kılavuzu. İçindekiler. Kasım 2018

Phonak Target 6.0. Phonak Target Fitting Kılavuzu. İçindekiler. Kasım 2018 Phonak Target 6.0 Kasım 2018 Phonak Target Fitting Kılavuzu Phonak Target fitting programı, işitme cihazlarını kullanıcıların ihtiyaçlarına göre düzenlemek, programlamak ve uygulamak için işitme uzmanlarının

Detaylı

JABRA STEALTH. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealth

JABRA STEALTH. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealth Kullanım Kılavuzu jabra.com/stealth 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

JABRA EVOLVE 40. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/evolve40

JABRA EVOLVE 40. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/evolve40 Kullanım Kılavuzu jabra.com/evolve40 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, sahiplerinin

Detaylı

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ Kapınızı akıllı bir çözüme dönüştürün. akıllı kilitleme çözümü, kapı kilidinizi akıllı telefonunuzdan, tablet bilgisayarınızdan ve çok sayıda geçiş kontrol cihazından kontrol etmenize

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Yüksek Çözünürlüklü Ses Sunan Mikrofonlu Kulaklık Seti MDR-NC750

Kullanım kılavuzu. Yüksek Çözünürlüklü Ses Sunan Mikrofonlu Kulaklık Seti MDR-NC750 Kullanım kılavuzu Yüksek Çözünürlüklü Ses Sunan Mikrofonlu Kulaklık Seti MDR-NC750 İçindekiler Başlarken... 3 Giriş... 3 Genel bakış... 3 Temel konuları öğrenme... 4 Mikrofonlu kulaklık setini takma...

Detaylı

12,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 39,9 TL. SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet

12,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 39,9 TL. SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet Kulakiçi Kulaklık SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet Bass Beat vent sistemi, 15 mm hoparlör sürücüsü 12,9 TL SHE3010TL mıknatıslar, Kauçuk dış yüzey, Soft tasarım, Turkuaz SHE3010PH mıknatıslar, Kauçuk dış

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın.

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu DE_PLC_Wascher_Trockner_SE_tr-TR_V002_STAR.indd 1 05.12.16 14:23 Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanıyor olmanız ne güzel * Geleceğin

Detaylı

Eylemleri algılama ve gürültü önleme işlevini otomatik ayarlama (Uyarlanabilir Ses Kontrolü)

Eylemleri algılama ve gürültü önleme işlevini otomatik ayarlama (Uyarlanabilir Ses Kontrolü) Bu el kitabını bir sorunla karşılaşırsanız veya kullanırken bir sorunuz olursa kullanın. Bu Yardım Kılavuzu PDF olarak da mevcut olup buradan indirilebilir. Başlarken Uyumlu aygıtların listesi yükleme

Detaylı

Jabra LInk 850. Kullanım kılavuzu.

Jabra LInk 850. Kullanım kılavuzu. Jabra LInk 850 Kullanım kılavuzu www.jabra.com İÇİNDEKİLEr 1. ÜRÜNE GENEL BAKIŞ...3 1.1 Jabra LINK 850...3 1.2 İSTEĞE BAĞLI AKSESUARLAR...4 2. Jabra LINK 850 İN BAĞLANMASI...5 2.1 GÜÇ KAYNAĞINA BAĞLAMA...5

Detaylı

BT DRIVE FREE 114 BT CAR KIT

BT DRIVE FREE 114 BT CAR KIT BT DRIVE FREE 114 BT CAR KIT Teslimat kapsamı Teslimat kapsamı şunları içerir: - BT Drive Free 114 - Lityum-iyon batarya - 12 Volt DC araç şarj adaptörü - USB şarj kablosu - Güneşliğe montaj klipsi - Kullanım

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın.

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu tr_pcg_koch_induction_lightslider_se_9001296417.indd 1 06.04.17 17:01 Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanmanız ne güzel * Geleceğin

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

Plantronics Explorer 10. Kullanıcı Kılavuzu

Plantronics Explorer 10. Kullanıcı Kılavuzu Plantronics Explorer 10 Kullanıcı Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz 3 Kutunun İçinde Ne Var 4 Kulaklığa Genel Bakış 5 Güvende olun 5 Eşleştirme ve Şarj Etme 6 Eşleştirme 6 Eşleştirme modunu etkinleştirme

Detaylı

Kan Şekeri Takip Sistemi. Copyright Ascensia Diabetes Care Holdings AG. All rights reserved. diabetes.ascensia.com

Kan Şekeri Takip Sistemi. Copyright Ascensia Diabetes Care Holdings AG. All rights reserved. diabetes.ascensia.com CONTOUR DIABETES uygulamasıyla Test Hatırlatma Planları oluşturma Tedavi, diyet veya egzersizinizde değişiklik yapmadan önce daima Sağlık Profesyonelinize danışın. Test Hatırlatma Planları, kan şekeriniz

Detaylı

Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları

Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları Hoparlörün işletme paneli fonksiyon Tablosu Güç Açma/Kapama butonu, Çalıştırmak/Kapatmak için butona basın; Ses + Ses - Sesi kapat Güç gösterge ışığı--- Mavi LED;

Detaylı

JABRA HALO FUSION. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/halofusion

JABRA HALO FUSION. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/halofusion Kullanım Kılavuzu jabra.com/halofusion 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

JABRA SPORT PACE WIRELESS

JABRA SPORT PACE WIRELESS L Kullanım Kılavuzu jabra.com/sportpace 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

WDRC Zaman Sabitleri Heceli, Normal, AVC Heceli, Normal, AVC

WDRC Zaman Sabitleri Heceli, Normal, AVC Heceli, Normal, AVC Özellik Tablosu BELTONE FIRST 17 BELTONE FIRST 9 İşitme Dijital Sinyal İşlemleyici Entegre Devre (DSP-IC) Coyote 4.5.3 Coyote 4.5.3 Geniş Dinamik Aralık Kompresyonu (Giriş Kompresyonu) Rapid 17 Rapid 9

Detaylı

www.pozitronpromosyon.com 2500 mah Powerbank LT12 - Boyut: 95*60*5 mm - Kapasite:2500 mah - Çıkış:5V-1A - Sarj Olma Süresi:3-4 saat" 3800 mah Powerbank K40 - Boyut: 96*62*8 mm - Kapasite:3800 mah - Çıkış:5V-1A

Detaylı

Jabra. Evolve 75. Kullanım kılavuzu

Jabra. Evolve 75. Kullanım kılavuzu Jabra Evolve 75 Kullanım kılavuzu 2017 GN Audio A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bluetooth marka adı ve logoları, Bluetooth SIG Inc şirketinin mülkiyetinde

Detaylı

İşitme Çözümleri. MyCore 8C Teknolojisi: Doğal ses kalitesi ve doğrudan ses aktarımının muhteşem kombinasyonu. Yenilikler - Sonbahar 2018

İşitme Çözümleri. MyCore 8C Teknolojisi: Doğal ses kalitesi ve doğrudan ses aktarımının muhteşem kombinasyonu. Yenilikler - Sonbahar 2018 MyCore 8C Teknolojisi: Doğal ses kalitesi ve doğrudan ses aktarımının muhteşem kombinasyonu. Stellar RIC 8C Emerald XS 8C Emerald S 8C Emerald M 8C Mosaic M 8C Mosaic P 8C inox CIC 8C Sterling Custom 8C

Detaylı

ELEKTRONİK PROMOSYON ÜRÜNLERİ

ELEKTRONİK PROMOSYON ÜRÜNLERİ ELEKTRONİK PROMOSYON ÜRÜNLERİ 2019 WWW.ELEKTRONİKPROMOSYON.COM Hakkımızda İçindekiler Çevreye saygılı, kişisel yaşamı kolaylaştırmaya odaklı ve pratik, portatif çözümler üreten ürünleri ile müşterilerimizin

Detaylı

İkinin Gücü Bir Arada Tek Vücut Olarak Çalışma

İkinin Gücü Bir Arada Tek Vücut Olarak Çalışma Advanced Bionics GmbH Max-Eyth-Str. 2070736 Fellbach-Oeffingen Deutschland T: +49 (0) 711 51070 570 (Zentrale) T: +49 (0) 711 51070 577 (Service) F: +49 (0) 711 51070 571 info.dach@advancedbionics.com

Detaylı

Kan Şekeri Takip Sistemi. Copyright 2016 Ascensia Diabetes Care Holdings AG diabetes.ascensia.com

Kan Şekeri Takip Sistemi. Copyright 2016 Ascensia Diabetes Care Holdings AG diabetes.ascensia.com CONTOUR PLUS ONE akıllı ölçüm cihazınız ile CONTOUR DIABETES uygulamasının eşleştirilmesi CONTOUR PLUS ONE ölçüm cihazınızı CONTOUR DIABETES uygulaması ile bir kere eşleştirdiğinizde Bluetooth bağlantısının

Detaylı

için en iyi Sizinişitme çözümü

için en iyi Sizinişitme çözümü için en iyi Sizinişitme çözümü Latitude, işitme kaybınız, tercihleriniz ve yaşam tarzınıza uygun işitme cihazları sunar. Kolay takılabilen tarzları ve her durumda daha etkili dinleme sağlayan gelişmiş

Detaylı

Türkçe. BT-03i Kullanıcı Kılavuzu

Türkçe. BT-03i Kullanıcı Kılavuzu BT-03i Kullanıcı Kılavuzu 1 Genel Bakış İçindekiler Başlangıç Telefon çağrısı nasıl yanıtlanır? Spesifikasyonlar 2 1. Genel Bakış A B E D F 1-1 Fonksiyon Tuşları: C A B C D E F Silikon kulak askısı Güç

Detaylı

Herkes için bir Phonak

Herkes için bir Phonak Herkes için bir Phonak Phonak Spice Platformu Koleksiyonu Nisan 2011 Phonak olarak, herkesin işitme keyfini yaşaması gerektiğine inanıyoruz. Güçlü Naída S serisinin de katılımıyla, işitme keyfini artıran

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

Hayatınıza ışık tutun

Hayatınıza ışık tutun Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Beyaz ambiyans Başlangıç seti E27 9,5 W 8718696548691 Hayatınıza ışık tutun Gün doğumundan gün batımına dek Güne Philips hue beyaz ambiyanslı başlangıç seti

Detaylı

Jabra LINK 860. Kullanım kılavuzu. www.jabra.com

Jabra LINK 860. Kullanım kılavuzu. www.jabra.com Jabra LINK 0 Kullanım kılavuzu www..com İÇİNDEKİLER 1. ÜRÜNE GENEL BAKIŞ... 1.1 JABRA LINK 0... 1.2 İSTEĞE BAĞLI AKSESUARLAR...4 2. JABRA LINK 0 İN BAĞLANMASI...5 2.1 GÜÇ KAYNAĞINA BAĞLAMA...5 2.2 MASAÜSTÜ

Detaylı

IȘIK: Mimarinin dördüncü boyutu

IȘIK: Mimarinin dördüncü boyutu Yeni kumanda! Yeni LED șeritleri! IȘIK: Mimarinin dördüncü boyutu Ek fiyat listesi LT, İlkbahar 2017, 1 Șubat 2017 den itibaren geçerlidir Türkiye 2017 Daha fazla ıșık: Yeni Schlüter -LIPROTEC LED șeritleri

Detaylı

Başlarken NSZ-GS7. Ağ Ortam Oynatıcısı. Ekran görüntüleri, işlemler ve teknik özellikler önceden bildirilmeksizin değiştirilebilir.

Başlarken NSZ-GS7. Ağ Ortam Oynatıcısı. Ekran görüntüleri, işlemler ve teknik özellikler önceden bildirilmeksizin değiştirilebilir. Başlarken TR Ağ Ortam Oynatıcısı NSZ-GS7 Ekran görüntüleri, işlemler ve teknik özellikler önceden bildirilmeksizin değiştirilebilir. Başlarken: ON/STANDBY Oynatıcıyı açar veya kapatır. Bağlı cihazların

Detaylı

Cisco için Jabra SPEAK 450

Cisco için Jabra SPEAK 450 Cisco için Jabra SPEAK 450 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER HOŞ GELDİNİZ...2 CISCO İÇİN JABRA SPEAK 450'YE GENEL BAKIŞ...3 BAĞLANMA...5 CISCO İÇİN JABRA SPEAK 450'NİN KULLANIMI...7 DESTEK...8 TEKNİK ÖZELLİKLER...9

Detaylı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı Genel Bakış ViewSonic PLED-W600, ultra hafif taşınabilir tasarımı ile 600Ansi lümen parlaklık, WXGA(1280x800) çözünürlük ve 120.000 kontrast oranına sahiptir. Hafif kompakt tasarımı ve 30.000 saat lamba

Detaylı

EN İYİLER ŞİMDİ KABLOSUZ BLUETOOTH İLE BAĞLANMA ZAMANI! 01.03-31.12.2015. 1 2 3 4 SYLVAC ENTEGRE BLUETOOTH SERİSİ Bluetooth ÖZELLİKLİ CİHAZLAR.

EN İYİLER ŞİMDİ KABLOSUZ BLUETOOTH İLE BAĞLANMA ZAMANI! 01.03-31.12.2015. 1 2 3 4 SYLVAC ENTEGRE BLUETOOTH SERİSİ Bluetooth ÖZELLİKLİ CİHAZLAR. 1969 dan beri hassas ölçüm cihazlarının İsviçre li üreticisi EN İYİLER 01.03-31.12.201 201 1 2 3 4 1 2 3 4 SYLVAC ENTEGRE BLUETOOTH SERİSİ Bluetooth ÖZELLİKLİ CİHAZLAR. KAbLOSUZ BAĞLANTIYA HAZIR, MODÜL

Detaylı

Wi Serisi Kablosuz İşitme Ürünleri

Wi Serisi Kablosuz İşitme Ürünleri Wi Serisi Kablosuz İşitme Ürünleri Kusursuz işi ğiniz günleri ha rlayın! Dünyaca ünlü işitme cihazı markası Starkey, mükemmel işitme deneyimi yaşatmak için tasarladığı Wi serisi ile sizi seslerin keyifli

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayınız.

Ev aletinizi geleceğe bağlayınız. Ev aletinizi geleceğe bağlayınız. Hızlı başlangıç kılavuzu 1 OT-eileger_EU-DE_Siemens_tr-TR_STAR.indd 1 06.02.17 14:38 Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home onnect kullanmanız ne güzel * Geleceğin el

Detaylı

3x3x3. İhtiyacınız olan tüm CRT seçenekleri. Audéo S Modeli. V Advanced. IX Premium III. Performans Düzeyi. Güç Seçeneği. Audéo S MINI.

3x3x3. İhtiyacınız olan tüm CRT seçenekleri. Audéo S Modeli. V Advanced. IX Premium III. Performans Düzeyi. Güç Seçeneği. Audéo S MINI. Audéo S, sektörün en parlak ve ödüllü tasarımlarını, gelmiş geçmiş en sofistike teknolojiyle birleştirdi. Diğer bir deyişle, önceden tanıdığınız Audéo portföyü biraz baharatlandı. Audéo S ürünleri, bildiğiniz

Detaylı

Güç açık/kapalı AUX IN. Bluetooth 4.0. kontrol etmek. onu. Sesli Kılavuz

Güç açık/kapalı AUX IN. Bluetooth 4.0. kontrol etmek. onu. Sesli Kılavuz Aura LED Bluetooth Hoparlör Kullanıcı kılavuzuu 33049 Değerli Müşterimiz, Ednet hoparlörlerini satın aldığınızz için teşekkür ederiz. Sorunsuz bir kullanım için hoparlörü kullanmaya başlamadan önce lütfen

Detaylı

JABRA speak 810. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/speak810

JABRA speak 810. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/speak810 JABRA speak 810 Kullanım Kılavuzu jabra.com/speak810 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar ilgili

Detaylı

Eylemleri algılama ve gürültü önleme işlevini otomatik ayarlama (Uyarlanabilir Ses Kontrolü)

Eylemleri algılama ve gürültü önleme işlevini otomatik ayarlama (Uyarlanabilir Ses Kontrolü) Bu el kitabını bir sorunla karşılaşırsanız veya kullanırken bir sorunuz olursa kullanın. Bu Yardım Kılavuzu PDF olarak da mevcut olup buradan indirilebilir. Başlarken Uyumlu aygıtların listesi yükleme

Detaylı

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir Her yerden akıllı bağlantı Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir IsatHub: her yerden akıllı bağlantı Nereye giderseniz gidin en değer verdiğiniz araçlarınızdan biri olan akıllı cihazınızla

Detaylı

Beltone First İşitme teknolojisinde öncü

Beltone First İşitme teknolojisinde öncü Beltone. Herkes iyi işitme hakkına sahiptir. Beltone un yolculuğu 1940 ta; kurucusu, en iyi arkadaşının yeniden duyabilmesi için bir cihaz yarattığında başlamıştır. Ve 1940 yılından bugüne Beltone, işitme

Detaylı

KABLOSUZ TEKNOLOJİLER BİZDEN SORULUR Daha iyi performans Daha şık tasarım Ödün vermeyen ses kalitesi

KABLOSUZ TEKNOLOJİLER BİZDEN SORULUR Daha iyi performans Daha şık tasarım Ödün vermeyen ses kalitesi KABLOSUZ TEKNOLOJİLER BİZDEN SORULUR Daha iyi performans Daha şık tasarım Ödün vermeyen ses kalitesi MÜZİK HOPARLÖRLERI JABRA SOLEMATE TM MAX HiFi ses kalitesi. Hem içeride hem dışarıda YENİ JABRA SOUND

Detaylı