ERGÜÇ KAUÇUK İMALAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ERGÜÇ KAUÇUK İMALAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ."

Transkript

1 ERGÜÇ KAUÇUK İMALAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HANLI MERKEZ MH. 48 SK. MERKEZ SAN. SİT. NO:26 Arifiye / Sakarya / TÜRKİYE PHONE : FAX : WEB : E-MAİL : info@erguckaucuk.com.tr

2 ÜRÜNLER VE TİTREŞİM (VİBRASYON) TAKOZLARI Titreşim (vibrasyon) takozları, kauçuktan yapılmış ve takılı bulunduğu mekanizmalarda oluşan titreşim ve darbeleri sönümleyerek bunların iletilmesini engelleyen ve aynı zamanda gürültüyü de azaltan elemanlardır. Titreşim takozları konveyör sistemlerinde, otomotiv sektörünün tamamında, tüm makinalarda, klimalarda, havalandırma inşasında, jeneratörlerde, amortisörlerde, medikal cihazlarda, pompa, hidrofor, denizcilik ekipmanları, her türlü araç gereç ve pres tezgahlarında titreşim ve darbe engelleme amacıyla kullanılır.

3 DAYAMA TAKOZLARI Dayama takozları araçların yapılara veya makinalara zarar verme riskini minimuma indirgemeye yarayan kauçuktan imal edilmiş dayanıklı malzemelerdir. Dayama takozları tır veya kamyonların yan ve arka kapaklarında, malzeme yükleme rampalarında, makinaların zarar görmemesi için duvarlarda, malzemelerin zarar görmemesi için depolarda ve etrafına zarar vermemesi için forkliftlerde sıkça kullanılmaktadır.

4 EPDM LAMA VE EPDM LEVHA Bu madde ısıya, oksidasyona, ozona, atmosfer koşullarına karşı oldukça dayanıklıdır. Buna ek olarak fosfat, glikol esaslı fren yağları, su buharı ozon ve hava koşullarına karşı direnç seviyesi oldukça yüksek bir maddedir. Kullanım derecesi 40 ile 150 derece arasında değişkenlik gösterir. Sızdırmazlık elemanlarında sıkça kullanılan bu malzeme silikonlu sıvılara, çok sıcak ortamlara karşı epey dayanıklıdır. Maddenin dielektrik özelliği yüksek voltajlı kablolarda yalıtkan madde olarak kullanılmasını sağlar.makinalarda sızdırmazlık contası olarak, hertürlü kapaklarda ve araçlarda yine sızdırmazlık elemanı olarak kullanılır.elektril sektörü, otomotiv sektörü, gıda, tıp ve inşaat sektöründe sıkça kullanılmaktadır.

5 KAPLİN LASTİKLERİ Kaplin bir güç kaynağında üretilen dönme hareketini ve dolayısıyla momenti bir başka sisteme (makine, pompa, redüktör, konveyor vb) aktarma elemanıdır. Ahşap işleme tezgahları, Kepçeli elevatörler, Hafif sıvı mikserleri, Ambalaj makinaları, Çamaşır makinaları,tekstil ve dokuma tezgahları Gıda makineleri, Takım tezgahları Sac bükme ve kesme tezgahları, Vinç sistemleri, asansörler, Beton mikserleri, konveyörler, Fanlar ve vantilatörler, su pompaları vb.

6 KAUÇUK FİTİL VE ORİNGLER Oringler ve fitiller kullanımı, montajı kolay ve ucuz sızdırmazlık elemanlarıdır. O ring contadan farki, yassi olmamasidir. genellikle bir yiv uzerine gecer; diger parcanin, oring diger tarafina hareket etmesini engeller. O-ringler uzay, havacılık, tıbbi teknolojiler gibi kritik alanlar başta olmak üzere hemen hemen tüm sektörlerde geniş bir uygulama alanına sahiptirler. Otomotiv, makine imalatı, beyaz eşya, elektriksel donatımlar, kuyumculuk, ağır iş makineleri, çeşitli hidrolik ve pnömatik sistemlerde kullanılmaktadır.

7 MAKİNA AYAKLARI VE TAKOZLARI MAKİNALARIN VEYA JENERATÖR, ELEKTRİK TRAFOSU GİBİ YÜKLERİN ALTINA TAKILAN, YÜKSEKLİKLERİ VE KALDIRMA GÜÇLERİ AYARLANABİLEN ÜRÜNLERDİR. ZEMİN İLE TEMASI KESİLMEK İSTENEN HER TÜRLÜ MAKİNA, JENERATÖR, ELEKTRİK TRAFOSU, MASA, TEZGAH VB ALANLARDA KULLANIMA UYGUNDUR.

8 DİELEKTRİK KAUÇUK LEVHA İzole halı kauçuk esaslı olarak yapılmaktadır.% 100 koruma sağlamaktadır.çeşitli kalınlıklarda volta kadar koruyucu olmaktadır.esnektir, dayanıklıdır.kaymazlık sağlayacak yapıdadır.yalıtkan olup,ısı ve neme dayanıklıdır. Tam koruma sağladığı için çalışanlar için hayati bir tehlike hiçbir zaman söz konusu olmaz. İzolasyon özelliği nedeniyle sıcak ve soğuktan etkilenmez Kullanım yerleri alçak gerilim le çalışan makine teçhizat önlerinde,orta ve yüksek gerilimde ise şaltlar,hücreler ve pano önlerinde,elektrik enerjisi olan her yerde kullanılmaktadır.

9 KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA VE HAYVAN YER YATAKLARI KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA ÜRÜNLERİ FARKLI KALINLIKLARDA ÇOK DAYANIKLI VE İKLİM ŞARTLARINDAN ETKİLENMEYEN ÜRÜNLERDİR. HER TÜRLÜ ZEMİNDE, FABRİKALARIN ÜRETİM HATLARINDA, KAMYON, TIR, KAMYONET VE OTOBÜS GİBİ ARAÇLARIN KASA ZEMİNLERİNDE, MAKİNALARIN ALTINDA, TEZGAHLARDA VE ÇİFTLİKLERDE HAYVANLARIN KAYMASINI VE HİJYENİNİ SAĞLAMAK AMACIYLA YER YATAĞI OLARAK SIKÇA KULLANILMAKTADIR. Ayrıca çocuk ve eğlence parklarının zeminlerini kaplamada kullanılırlar.

10 KAUÇUK KONVEYOR BANT VE KONVEYOR BANT BAĞLANTI RAPTİYELERİ Konveyör bantlar, çeşitli maddeleri bir yerden bir yere taşımada kullanılan kauçuk esaslı vs. ve kort bezli olarak üretilen transport (Taşıma, Nakil) malzemesidir. Termik Santralleri (Kömür, Curuf), Maden Ocakları (Kuvars, Çamur, Altın), Kireç Fabrikaları (Kil), Cam Fabrikaları (Kum, Cam Kırığı, Harman), Demir-Çelik Fabrikaları (Demir Cevheri), Çikolata Fabrikaları (Çikolata), Lastik Fabrikaları (Kauçuk), Deterjan Fabrikaları (Deterjan), Sülfat İşleme Tesisleri (Sülfat), Şeker Fabrikaları (Şeker Pancarı (küspe), Şeker)

11 SİLİKON HORTUMLAR VE ISITMA- SOĞUTMA HORTUMLARI Silikon kauçuk bileşenleri, tipik organik malzemelerden yapılmış birçok parçanın bozulmasına neden olan koşullar altında çok daha üstün bir kullanım ömrüne sahiptir. Yüksek ısı, yağ ve suya dayanıklı malzemelerdir. Başta radyatörler olmak üzere ısıtma soğutma sistemlerinde, yağ veya su geçişlerinde, otomotiv sektöründe, makinalarda kullanılmaktadır.

12 SAF LASTİK KAUÇUK, NBR KAUÇUK VE POLİÜRETAN LEVHALAR SAF LASTİK KAUÇUK: Aşınma ve sürtünmeye karşı dayanıklıdırlar, Taban döşemelerinde, tezgah üstü olarak, sızdırmazlık amacıyla her türlü conta imalatında, yalıtım ve izolasyon gereken yerlerde,su ve kanalizasyon gibi şebeke hatlarında ve amacına uygun her yerde kullanılır. NBR KAUÇUK: Nitril kauçuklardır, Yağlara dirençlidir ve yüksek sıcaklık isteyen uygulamalar için formüle edilebilir, gazları sızdırmaz, metale yapışma özelliği iyidir, -30 ile 120 derece sıcaklıkta çalışırlar. POLİÜRETAN LEVHA: Poliüretan levhaların, aşınma, kesme, yırtılma ve benzer etkilere karşı üstün dayanımı, değişik sertliklerde ve kalınlıklarda üretilebilmesi sağlanmıştır. Poliüretan levhalar asit,baz,solvent ve boyalara dayanıklı,darbeyi absorbe eden,sürtünme ve aşınmaya karşı fevkalade dirençli bir malzemedir. : Dayanıklılık gerektiren her ortamda, yüksek ısıda conta ve takoz olarak kullanılabilirler. Dünyadaki hemen hemen her sektörde kullanıma uygundur.

13 KAUÇUK TAPALAR VE GET LASTİKLERİ Get lastikleri bir aracı, makinay veya bir parçayı yükseltmek için yada takoz olarak kullanılmaktadır. Kauçuk tapalar parçalardaki delikleri kapatmak için kullanılabilir. Her iki ürün de her sektörde kullanıma uygundur.

14 SİLİKON VE VİTON LEVHALAR SİLİKON LEVHA: Silikon levha özellikle işletme sıcaklığı bakımından diğer tüm sentetik kauçukların içinde en geniş kullanımlı bir malzemedir. Silikon kauçuk kimyasal tepkimeye girmeyen, çok elastik bir malzemedir. Silikon levha, sıcaklığı 250 ye kadar olan koşullarda bozulmadan kullanılabilir. VİTON LEVHA: Yağlı ortamlarda ve özellikle hararetin çok yüksek olduğu ortamlarda tercih sebebidir. Kimyasal maddelere, çözücülere ısı, oksijen,alev ve ozona karşı yüksek miktarda mukavemet sağlar C ile 300 C ısı aralığında deformasyona ugramadan çalışabilen viton, contalık malzeme olarak plaka şeklinde imal edilir. : sıcak su, buhar, bitkisel ve hayvansal yağlar, gaz sızdırmazlığı, yağ çözeltileri, deterjan, asit, ve ozona karşı sızdırmazlık contalama malzemesi olarak kullanılırlar. Tıp ve gıda alanında çokça kullanılmaktadır. Endüstrinin her alanında conta olarak kullanılan çok sağlam malzemelerdir. Ayrıca kumlama tesislerinde de kullanılmaktadır. Savunma sanayii bu malzemeleri tercih etmektedir.

15 TEKNE VE YAT TAKOZLARI VE EKİPMANLARI Tekne pruva takozları, yan makaraları, tekne römork takozları tüm deniz araçlarında taşıma, nakil, suya indirme çıkarmalarda araçların ve çevrenin güvenliğini sağlamak için kullanılmaktadır.

16 KAUÇUK HAYVAN YER YATAKLARI Çiftlikerde ve hayvan tesislerinde canlıların hijyeni, güvenliği, sağlığı ve tesislerin standartlara uygunluğu ve temizliği açısından son derece kullanışlı ve güvenli ürünlerdir. Tüm çiftliklerde zemin kaplaması ve hayvan yer yatakları olarak kullanılırlar.

FİYAT LİSTELERİ HABER VERME GEREĞİ DUYMADAN DEĞİŞTİRİLEBİLİR. LÜTFEN SİPARİŞLERİNİZİ FAX VEYA MAİL YOLU İLE BİLDİRİNİZ.

FİYAT LİSTELERİ HABER VERME GEREĞİ DUYMADAN DEĞİŞTİRİLEBİLİR. LÜTFEN SİPARİŞLERİNİZİ FAX VEYA MAİL YOLU İLE BİLDİRİNİZ. KULLANILAN ELASTOMER TÜRLERİ 1 ELASTOMERLERİN ÖZELLİKLERİ 2 ORİNG TOLERANS ÖLÇÜLERİ 3 YUVA ÖLÇÜLERİ 4 KANAL ÖLÇÜLERİ 5 MİL VE BOĞAZDA KIRILMA PAY ÖLÇÜLERİ 6 FİYAT LİSTELERİ HABER VERME GEREĞİ DUYMADAN

Detaylı

ASBESTSİZ CONTALAR TEMEL ÖZELLİKLER TEKNİK ÖZELLİKLER. Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

ASBESTSİZ CONTALAR TEMEL ÖZELLİKLER TEKNİK ÖZELLİKLER. Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ASBESTSİZ CONTALAR TEMEL ÖZELLİKLER Asbestsiz contalar; NBR bağlayıcılı aramid, sentetik, mineral fiberden oluşmaktadır. Asbest kullanımının artık tamamen ortadan kalktığı bugünlerde,

Detaylı

www.adil.com.tr 1978 den beri...

www.adil.com.tr 1978 den beri... www.adil.com.tr 1978 den beri... extrusion 1978 den beri... Adil Endüstriyel, kalite ve hizmet odaklı anlayışı ile müşterilerine yalıtım çözümleri sunmaktadır. Kurulduğu 1978 yılından itibaren müşteri

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi POLİETİLEN KÖPÜK Etilen ve propilen maddelerinden

Detaylı

Kaplin Nedir? RİJİT ESNEK ELASTİK KAPLİN

Kaplin Nedir? RİJİT ESNEK ELASTİK KAPLİN Kaplin Nedir? Mekanikte aynı eksende çalışan iki mil arasında dönme hareketi aktarmaya yarayan makine elemanlarıdır. Doğru Hareket Kontrolü kavramasını belirleme seçim süreci, uygulama gereksinimlerine

Detaylı

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA Firmamız Yüksek Isı İzolasyon Ürünleri Ve Teknik Tekstil Ürünleri Üzerine Uzmanlaşmış Kadrosuyla Uzun Yıllardır Sektörde Hizmet Vermektedir.

Detaylı

TEMAİR ERKEK GÖVDE TF 026 TEMAİR ERKEK UÇ TF 026 TEMAİR İKİLİ ÇATAL TAKIM ÖLÇÜ FİYAT ÖLÇÜ FİYAT ÖLÇÜ FİYAT 1/4" 1/4" 3/8" 3/8" 3/8" 1/2" 1/2" 1/2"

TEMAİR ERKEK GÖVDE TF 026 TEMAİR ERKEK UÇ TF 026 TEMAİR İKİLİ ÇATAL TAKIM ÖLÇÜ FİYAT ÖLÇÜ FİYAT ÖLÇÜ FİYAT 1/4 1/4 3/8 3/8 3/8 1/2 1/2 1/2 TEMAIR COUPLING T-F 026 - OTOMATİK RAKOR, UÇLAR VE DAĞITICI ÇATALLAR - 2 - TEMAİR ERKEK GÖVDE TF 026 TEMAİR ERKEK UÇ TF 026 TEMAİR İKİLİ ÇATAL TAKIM 1/4" 1/4" 3/8" 3/8" 3/8" 1/2" 1/2" 1/2" TEMAİR DİŞİ

Detaylı

ÜRÜN BİLGİSİ ÖLFLEX HEAT 260 SC. Bilgi Mükemmel kimyasal, termal ve elektriksel performans Az yer kaplayan ve ağırlık tasarrufu sağlayan

ÜRÜN BİLGİSİ ÖLFLEX HEAT 260 SC. Bilgi Mükemmel kimyasal, termal ve elektriksel performans Az yer kaplayan ve ağırlık tasarrufu sağlayan En zorlu koşullarda kullanım için - makinelerde ve tesis inşasında kullanım için sağlam, kimyasal dirençli ve az yer kaplayan PTFE tek damarlı kablo, uygun sıcaklıklar: -190 C ila +260 C Bilgi Mükemmel

Detaylı

İÇİNDEKİLER Superior Conta Kullanılan Kauçuk O-Ring Standard Size (AS 568A) O-Ring Standard Size (Metric) O-Ring Standard Size (JIS B 2401)

İÇİNDEKİLER Superior Conta Kullanılan Kauçuk O-Ring Standard Size (AS 568A) O-Ring Standard Size (Metric) O-Ring Standard Size (JIS B 2401) İÇİNDEKİLER 01 Superior Conta 03 Kullanılan Kauçuk 05 O-Ring Standard Size (AS 568A) 13 O-Ring Standard Size (Metric) 24 O-Ring Standard Size (JIS B 2401) 28 O-Ring Set Superior Conta ------ Hedeflerinizi

Detaylı

TEFLON KAPLAMA ÖZELLİKLERİ VE KULLANIM ALANLARI

TEFLON KAPLAMA ÖZELLİKLERİ VE KULLANIM ALANLARI 1 HAKKIMIZDA AG Kauçuk, AGmet Metal olarak uzun yıllardır makine, kalıp ve aparat üretimi üzerine yaptığımız çalışmalardan edindiğimiz tecrübe ile piyasanın değişik alanlardaki ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

ITP MAKİNA SAN. TİC. LTD ŞTİ. PLAKA VE CONTALAR KATALOĞU

ITP MAKİNA SAN. TİC. LTD ŞTİ. PLAKA VE CONTALAR KATALOĞU ITP MAKİNA SAN. TİC. LTD ŞTİ. ı PLAKA VE CONTALAR KATALOĞU AĞIR HİZMET TİPİ SAF TEFLON > Konvensiyonel bantlara kıyasla en az 4 misli daha yüksek yoğunluk ile imal edilmiş ve çekme dayanımı çok yüksek

Detaylı

bezli kauçuk Ayrıca Tablo 1'de üretimde kullanılan malzeme çeşitleri, ticari markaları ve SKT kodları belirtilmiştir. Ticari markalar (*)

bezli kauçuk Ayrıca Tablo 1'de üretimde kullanılan malzeme çeşitleri, ticari markaları ve SKT kodları belirtilmiştir. Ticari markalar (*) Malzeme bilgileri Genellikle sentetik kauçuktan üretilen SKT sızdırmazlık elemanlarının malzemeleri, kauçuk, deri, mantar, yün ve bezli kauçuk olabilir. Bunların tip tanıtma tablolarında gösterilişi Şekil

Detaylı

Sudan hafif, Çelikten dayanıklı. Mühendislik Plastiklerinde Bir Polikim Klasiği ULPOLEN UHMWPE. Ulpolen Polikim in tescilli markasıdır.

Sudan hafif, Çelikten dayanıklı. Mühendislik Plastiklerinde Bir Polikim Klasiği ULPOLEN UHMWPE. Ulpolen Polikim in tescilli markasıdır. Sudan hafif, Çelikten dayanıklı Mühendislik Plastiklerinde Bir Polikim Klasiği ULPOLEN UHMWPE Ulpolen Polikim in tescilli markasıdır. Genel Özellikler ULPOLEN, ortalama molekül ağırlığı 4 milyonun üstünde

Detaylı

Sektörler. İş Makinaları. Hidrolik Presler. Tarım. Mobil Hidrolik. Makinaları. Plastik Enjeksiyon. Maden Ekipmanları. Makinaları.

Sektörler. İş Makinaları. Hidrolik Presler. Tarım. Mobil Hidrolik. Makinaları. Plastik Enjeksiyon. Maden Ekipmanları. Makinaları. www.cksseals.com İş Makinaları Tarım Makinaları Hidrolik Presler Mobil Hidrolik Plastik Enjeksiyon Makinaları Maden Ekipmanları Rüzgar Enerjisi Demir-Çelik Sektörler Marin Hidroelektrik Otomotiv Otomasyon

Detaylı

Sudan hafif, Çelikten dayanıklı. Mühendislik Plastiklerinde Bir Polikim Klasiği ULPOLEN UHMWPE. Ulpolen Polikim in tescilli markasıdır

Sudan hafif, Çelikten dayanıklı. Mühendislik Plastiklerinde Bir Polikim Klasiği ULPOLEN UHMWPE. Ulpolen Polikim in tescilli markasıdır Sudan hafif, Çelikten dayanıklı Mühendislik Plastiklerinde Bir Polikim Klasiği ULPOLEN UHMWPE Ulpolen Polikim in tescilli markasıdır Genel Özellikler ULPOLEN, ortalama molekül ağırlığı 4 milyonun üstünde

Detaylı

meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu

meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu ÜRÜN PORTFÖYÜ ISI CİHAZLARI Gaz, Sıvı, Katı Yakıtlı ve Elektrikli Sıcak Su Kazanları Kalorifer Kazanları Buhar Jeneratörleri ve Buhar Kazanları Mobil Buhar ve

Detaylı

Ürün Yelpazesi. Lastik Izolasyon Teknik

Ürün Yelpazesi. Lastik Izolasyon Teknik Ürün Yelpazesi Lastik Izolasyon Teknik Lastik Entegre contalı alüminyum parça ve profiller EPDM lastik profilleri üzerindeki EPDM kalıp parçalarının boyanması Demiryolu ve otobüs standartlarına göre yangın

Detaylı

MEKANİK SALMASTRALAR GENEL TANIM. Tekli Mekanik Salmastra Balanssız, Dönüş yönüne Bağımlı, Kronik Yaylı PARÇA TANIM

MEKANİK SALMASTRALAR GENEL TANIM. Tekli Mekanik Salmastra Balanssız, Dönüş yönüne Bağımlı, Kronik Yaylı PARÇA TANIM MEKANİK SALMASTRALAR B6 Tekli Mekanik Salmastra Balanssız, Dönüş yönüne Bağımlı, Kronik Yaylı PARÇA TANIM 1 KOVAN 1.1 KONİK YAY 1.2 O-RİNG 1.3 O-RİNG 1.4 DÖNER YÜZEY 2 SABİT YÜZEY 2.1 O-RİNG ÇALIŞMA LİMİTLERİ

Detaylı

Henkel Çözüm Sağlayıcınız

Henkel Çözüm Sağlayıcınız Henkel Çözüm Sağlayıcınız Henkel Otomotiv sanayinin ortağı Henkel, yenilikçi kimya çözümlerine ve üretim yöntemleri ile ilgili teknik bilgisine dayanarak, üreticilerin sorunsuz ve verimli bir üretim sürecinde

Detaylı

ARD 500 P ARD 990 P ARDIÇ PVB P EMCEPREN 200 P EMCEPREN IG80 P

ARD 500 P ARD 990 P ARDIÇ PVB P EMCEPREN 200 P EMCEPREN IG80 P ARD 500 P ARD 990 P ARDIÇ PVB P EMCEPREN 200 P EMCEPREN IG80 P www.ardiccam.com.tr www.ardickimya.com ARD 500 Yapısal İzolasyon Camları İçin Çift Kompenantlı Dolgu Silikonu TEMEL KULLANIM BİLGİLERİ ARD500

Detaylı

BASINÇ TRANSMITTERLERİ "Piezoresistif Basınç Transmitteri 22 mm Gövde Çapı" Ölçüm Aralığı. Ölçüm Şekli. Sensör / Diyafram.

BASINÇ TRANSMITTERLERİ Piezoresistif Basınç Transmitteri 22 mm Gövde Çapı Ölçüm Aralığı. Ölçüm Şekli. Sensör / Diyafram. BASINÇ TRANSMITTERLERİ "Piezoresistif Basınç Transmitteri 22 mm Gövde Çapı" BCT 22 Piezorezistif çalışma prensibi 22 mm incelikte küçük gövde ölçüsü Uzun vadeli mükemmel çalışma Paslanmaz çelik gövde yapısı

Detaylı

YOĞUNLUK : minimum kg/m3. ISI İLETKENLİK : 0,028W/Mk SU EMME : % 0,1 SU BUHARI DİFÜZYON DİRENCİ : YANGIN SINIFI : B1 (TS 11989)

YOĞUNLUK : minimum kg/m3. ISI İLETKENLİK : 0,028W/Mk SU EMME : % 0,1 SU BUHARI DİFÜZYON DİRENCİ : YANGIN SINIFI : B1 (TS 11989) ZEMİN İZOLASYONU FLOORMATE MALZEME ÖZELLİĞİ Uzunluk: 1200mm Genişlik: 600mm Kalınlık: 30, 40, 50, 60,80 mm BASMA DAYANIMI : 200 kpa (%10 deformasyonda) BASMA SÜNMESİ : 60 kpa (%2 deformasyonda, 50 yıl

Detaylı

2015 FİYAT LİSTESİ ÇÖZÜME ULAŞMANIN BAŞLANGIÇ NOKTASI

2015 FİYAT LİSTESİ ÇÖZÜME ULAŞMANIN BAŞLANGIÇ NOKTASI 2015 LİSTESİ ÇÖZÜME ULAŞMANIN BAŞLANGIÇ NOKTASI İŞ GÜVENLİĞİ YANGIN SÖNDÜRME CİHAZLARI HIRDAVAT SIZDIRMAZLIK SANAYİ MALZEMELERİ SALMASTRA ve ŞERİTLER I (4 x 4 mm.) I (6 x 6 mm.) I (8 x 8-40 mm.) Beyaz

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA (HVAC) 4 ODE RFLEX PRM/STD LEVHA ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) (0 C) Yangın Sınıfı (TS EN 11) Yangın Sınıfı (BS 47) Sıcaklık Dayanımı ( C) Kimyasallara

Detaylı

İNŞAAT VE MADEN MAKİNELERİNDE

İNŞAAT VE MADEN MAKİNELERİNDE Metallerin yerini alan endüstriyel plastikler İNŞAAT VE MADEN MAKİNELERİNDE Polikim Plastikleri EFALON, KESTAMİD, KESTOİL, KESTLUB, ULPOLEN 2 DESTEK PABUCU Kestamid Destek Pabuçları * Hafiftir. * Yüksek

Detaylı

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ Ders 2

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ Ders 2 Makinelerin sınıflandırılması MAKİNE MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ Ders 2 Enerji çevirici olarak makineler, motorlar ve iş makineleri olmak üzere iki büyük gruba ayrılabilir. Motorlar elektrik, termik, hidrolik,

Detaylı

TEKNİK BİLGİ FORMU AÇIKLAMA

TEKNİK BİLGİ FORMU AÇIKLAMA TEKNİK BİLGİ FORMU ÜRÜN ADI: PERMATEX The Right Stuff AÇIKLAMA PERMATEX The Right Stuff mekanik montajlarda güvenilir yerinde oluşan contalar oluşturmak için formüle edilmiş tek bileşenli, oda sıcaklığında

Detaylı

MALZEME ÖZELLİKLERİ U203-R95

MALZEME ÖZELLİKLERİ U203-R95 MALZEME ÖZELLİKLERİ U203-R95 Poliüretan U203 - KIRMIZI U203-R95; 95 ±2 Shore A sertlikte, mükemmel fiziksel özelliklere sahip Hidroliz uyumlu PU (HPU) malzemedir. Birçok hidrolik akışkan ve yağ-su emülsiyonlarına

Detaylı

PEFLEX LEVHA. Uygulama

PEFLEX LEVHA. Uygulama PEFLEX LEVHA Isı Yalıtımı Yoğuşma Kontrolü İzocam Peflex, iklimlendirme, soğutma, güneş enerjisi sistemlerinde ısı yalıtımı ve yoğuşma kontrolü sağlamak üzere üretilen kapalı gözenekli hücre yapısına sahip

Detaylı

Küresel Vanalarda Küresel Kalite!

Küresel Vanalarda Küresel Kalite! Küresel VanaLAR Küresel Vanalarda Küresel Kalite! CaCO3 (Kalsit) ilavesiz saf hammaddeden üretilmiş, güneş ışınlarına karşı UV koruyucu toz ilaveli, U-PVC, C-PVC, ŞEFFAF-PVC, PP-H VE PVDF malzeme seçeneklerinde,

Detaylı

EFALON. Geliştirilmiş PTFE. EFALON un sizin için değiştirebileceğimiz özelliklerini keşfedin. Harika bir mühendislik malzemesi

EFALON. Geliştirilmiş PTFE. EFALON un sizin için değiştirebileceğimiz özelliklerini keşfedin. Harika bir mühendislik malzemesi EFALON un sizin için değiştirebileceğimiz özelliklerini keşfedin Harika bir mühendislik malzemesi EFALON Geliştirilmiş PTFE Efalon Polikim in tescilli markasıdır. Genel Özellikler Politetrafluoroetilen,

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

MEKANİK SALMASTRALAR GENEL TANIM. Tekli Mekanik Salmastra Balanssız, Dönüş yönüne Bağımlı, Kronik Yaylı PARÇA TANIM

MEKANİK SALMASTRALAR GENEL TANIM. Tekli Mekanik Salmastra Balanssız, Dönüş yönüne Bağımlı, Kronik Yaylı PARÇA TANIM MEKANİK SALMASTRALAR B6 Tekli Mekanik Salmastra Balanssız, Dönüş yönüne Bağımlı, Kronik Yaylı PARÇA TANIM 1 KOVAN 1.1 KONİK YAY 1.2 O-RİNG 1.3 O-RİNG 1.4 DÖNER YÜZEY 2 SABİT YÜZEY 2.1 O-RİNG ÇALIŞMA LİMİTLERİ

Detaylı

Metallerin yerini alan endüstriyel plastik KESTAMİD. Döküm Poliamid. Kestamid Polikim in tescilli markasıdır.

Metallerin yerini alan endüstriyel plastik KESTAMİD. Döküm Poliamid. Kestamid Polikim in tescilli markasıdır. Metallerin yerini alan endüstriyel plastik KESTAMİD Döküm Poliamid Genel Özellikler KESTAMİD, kimyasal yönden çapraz bağlı (cross-linked) moleküler yapısı nedeni ile üstün özelliklere sahip bir poliamid

Detaylı

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN 02.06.2009 Sayfa 1 / 11 İçinde bulunduğumuz yüzyılda hızlı endüstrileşmenin sonucu olarak ortaya çıkan enerji ihtiyacı ve bu ihtiyacın yaklaşık % 90 oranında fosil türevli yakıt tüketimi ile giderilmesi

Detaylı

Üzerinde yaşadığımız Dünya da tüm maddeler katı, sıvı ve gaz halde bulunur. Daha önce öğrendiğimiz gibi bu maddeler hangi halde bulunursa bulunsun,

Üzerinde yaşadığımız Dünya da tüm maddeler katı, sıvı ve gaz halde bulunur. Daha önce öğrendiğimiz gibi bu maddeler hangi halde bulunursa bulunsun, Madde ve Isı Üzerinde yaşadığımız Dünya da tüm maddeler katı, sıvı ve gaz halde bulunur. Daha önce öğrendiğimiz gibi bu maddeler hangi halde bulunursa bulunsun, bunları oluşturan tanecikler hareket halindedir.

Detaylı

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE.

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE. Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE www.alprofaluminyum.com.tr Alüminyum Profil Hakkımızda Firmamız, bünyesinde bulundurduğu aylık 2000 ust Extrizyon Pres ve 8 mt uzunluğa

Detaylı

Serisi. Ruts Tipi Blover - Vakum Pompaları

Serisi. Ruts Tipi Blover - Vakum Pompaları NX Serisi Ruts Tipi Blover - Vakum Pompaları NX Serisi Ruts Tipi Loblu Bloverler leri teknoloji Çok değişik kullanım alanlarına sahip olan NX serisi, pozitif deplasmanlı Ruts tipi Bloverler Hibon un senelere

Detaylı

SinterlenmişKarbürler. Co bağlayıcı ~ Mpa Sertlikliğini 1100 ⁰C ye kadar muhafaza eder Kesme hızları hız çeliklerine nazaran 5 kat fazladır.

SinterlenmişKarbürler. Co bağlayıcı ~ Mpa Sertlikliğini 1100 ⁰C ye kadar muhafaza eder Kesme hızları hız çeliklerine nazaran 5 kat fazladır. SinterlenmişKarbürler Co bağlayıcı ~ Mpa Sertlikliğini 1100 ⁰C ye kadar muhafaza eder Kesme hızları hız çeliklerine nazaran 5 kat fazladır. Seramikler 3 Katogoride Toplanır: 1) Alumina (Al2O3) 2) Alumina

Detaylı

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI HÜCRELİ ASPİRATÖRLER MBS Hücreli Aspiratör MBS Hücreli Aspiratörler 500 m³/h ile 100.000 m³/h debiler arasında değişik boyutta standart

Detaylı

www.kosgeb.gov.tr ATÝK MATBAACILIK www.atikmatbaa.com.tr Basým Tarihi : 05 Kasým 2010

www.kosgeb.gov.tr ATÝK MATBAACILIK www.atikmatbaa.com.tr Basým Tarihi : 05 Kasým 2010 www.kosgeb.gov.tr ATÝK MATBAACILIK www.atikmatbaa.com.tr Basým Tarihi : 05 Kasým BÜYÜK ANADOLU SANAYÝ ÝNÞ. TÝC. LTD. BÜYÜK ANADOLU SANAYÝ ÝNÞ. TÝC. LTD. ÞTÝ. ÞTÝ. 19 yýlýndan günümüze kadar kauçuk ve plastik

Detaylı

10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA

10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA ÜRÜN KATALOĞU 10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA www.fafvana.com.tr satis@fafvana.com.tr CE BELGESİ ISO 9001 : 2000 KALİTE BELGESİ GOST RUSYA KALİTE BELGESİ UKR SEPRO

Detaylı

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız?

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız? Epoksi Nedir? Epoksi suya,asitlere ve alkaliye dirençli,zaman içerisinde direncini yitirmeyen,yapıştırıcı bir kimyasal reçinedir.zamanla mukavim ve kuvvetli yapışma özelliği sayesinde inşaat sektörünün

Detaylı

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KAPSAM Projede belirtilen yerlerde aşağıda teknik özellikleri verilen Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri kullanılacaktır. 2. GENEL ÖZELLİKLER

Detaylı

2/13/2018 MALZEMELERİN GRUPLANDIRILMASI

2/13/2018 MALZEMELERİN GRUPLANDIRILMASI a) Kullanış yeri ve amacına göre gruplandırma: 1) Taşıyıcı malzemeler: İnşaat mühendisliğinde kullanılan taşıyıcı malzemeler, genellikle betonarme, çelik, ahşap ve zemindir. Beton, çelik ve ahşap malzemeler

Detaylı

TESĐSATTA KOMPANSATOR ve ESNEK BAĞLANTI ELEMANLARI*

TESĐSATTA KOMPANSATOR ve ESNEK BAĞLANTI ELEMANLARI* TESĐSAT KONGRESĐNDEN TESĐSATTA KOMPANSATOR ve ESNEK BAĞLANTI ELEMANLARI* *Bu yazı J. Tesisat Mühendisliği Kongresi bildidiler kitabından alınmıştır. Tesisat Mühendisliği Dergisi, Kasım Davut BOLU Yıldız

Detaylı

Naturel Kauçuk Sızdırmazlık Elemanları İml. San. İÇİNDEKİLER

Naturel Kauçuk Sızdırmazlık Elemanları İml. San. İÇİNDEKİLER Sızdırmazlık Elemanları İml. San. İÇİNDEKİLER PUTZMEISTER... 2 SERMAC... 5 CİFA... 6 SCHWİNG... 8 REICH... 10 WEITZİNGER... 12 ELBA DRUETTA... 13 BETON GRUBU... 14 MİKSER... 15 VOLVO... 18 ATLAS... 19

Detaylı

YATIRIM KAPSAMINDA UYULMASI GEREKEN MİNİMUM KOŞULLAR

YATIRIM KAPSAMINDA UYULMASI GEREKEN MİNİMUM KOŞULLAR YATIRIM KAPSAMINDA UYULMASI GEREKEN MİNİMUM KOŞULLAR Çağrı Dönemi Tedbir 3: Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar Sektör 3-3: Kanatlı

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

Çözüm, istikrar, güven...

Çözüm, istikrar, güven... Sızdırmazlık Elemanları Güç Aktarma Elemanları Mobilya ve Sanayi Tekerleri Rulmanlar Pompa ve Pompa Yedek Parçaları Bağlantı Elemanları Mühendislik Hizmetleri Teknik Servis Hizmetleri Çözüm, istikrar,

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Deney Laboratuvarı Adresi : İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Tümsan 2 San. Sit. İkitelli Plaza No:21 K: 2/15 Küçükçekmece 34303 İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : 0 212 485

Detaylı

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır.

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam : bir gerilmiş 15 gauge naylon dikişsiz astar üzerinde nitril köpük

Detaylı

KAPLAMALI ÜRÜNLER VE MMK METALURJİ

KAPLAMALI ÜRÜNLER VE MMK METALURJİ KAPLAMALI ÜRÜNLER VE MMK METALURJİ Aralık 2015 50 ye Yakın Sektör Beyaz Eşya Prefabrik Yapılar Isıtma, Havalandırma, Soğutma Soğuk Hava Depoları Güneş Paneli Hava Kanalı Kablo Kanalı Elektrik Panosu Yükseltilmiş

Detaylı

Hirdolik Hortumlar ÖLÇÜ 1SN 2SN 4SP 4SH 1SN/R1AT (DH 122) 2SN/R2AT (DH 222) 4SP (DH 730) (AŞINMAYA DAYANIKLI ÜST KAT) MSHA

Hirdolik Hortumlar ÖLÇÜ 1SN 2SN 4SP 4SH 1SN/R1AT (DH 122) 2SN/R2AT (DH 222) 4SP (DH 730) (AŞINMAYA DAYANIKLI ÜST KAT) MSHA Takip No: 2017-03/1 Hirdolik Hortumlar 1SN/R1AT (DH 122) Kullanım Yeri: Yüksek basınç hidrolik sistemlerde, fuel oil, antifreeze uygulamaları, hava ve su. Çalışma sıcaklık aralığı: -40 C +100 C (-40 F

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL TEKNİK ŞARTNAME YAPI GENEL Binada uygulanacak standartlar ve tasarım bileşenleri İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Master Plan El Kitabı nda belirlenen standartlara göre oluşturulacaktır. Ayrıca aşağıdaki

Detaylı

AMEX-10. Boru içten tamir elemanları

AMEX-10. Boru içten tamir elemanları -10 Boru içten tamir elemanları . Şirket Tanıtımı., 30 yılı aşkın süredir bütün boru hattı uygulamalarının rehabilitasyon ve tamirinde uzmanlaşmış bir şirkettir. Uygulamalarımız, 30 yılı aşkın süredir

Detaylı

MAKİNE ELEMANLARINA GİRİŞ

MAKİNE ELEMANLARINA GİRİŞ MAKİNE ELEMANLARINA GİRİŞ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MAKİNE ELEMANLARI-I DERS NOTU Makineler 2 / 30 Makineler: Enerjiyi bir formdan başka bir forma dönüştüren, Enerjiyi bir yerden başka bir yere ileten,

Detaylı

Plast Link 254X Serisi PL254X Serisi Güçlü ve Kullanışlı.

Plast Link 254X Serisi PL254X Serisi Güçlü ve Kullanışlı. Plast Link 254X Serisi PL2540C PL2540P PL2540R PL2541 PL254X Serisi Güçlü ve Kullanışlı. PL254X serisi modüler bantlar 25,4mm (1 ) hatveli 8.8 mm kalınlığında olup; farklı ölçülerde taşıyıcı profilleri

Detaylı

METAL EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 1. SINIF (I. VE II.Ö. ÖĞRETİM) 2012-2013 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SONU BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

METAL EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 1. SINIF (I. VE II.Ö. ÖĞRETİM) 2012-2013 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SONU BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI METAL EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 1. SINIF (I. VE II.Ö. ÖĞRETİM) PAZARTESİ 11.00 Malzeme Bilgisi II 17.00 Elektrik Ark ve Oksigaz Kay.Tek. Uyg. SALI 11.00 Bilgisayar Programlama 11.00 Matematik II 14.00 İngilizce (I.ve

Detaylı

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ 11 Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 02 FİYAT LİSTESİ Elastomerik Kauçuk Köpük Yüksek buhar difüzyon değerine sahip olan elastomerik kauçuk köpük malzemeler, tesisatlarda iyi bir ısı

Detaylı

OLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİ

OLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİ - 2014 1 SABİT FLANŞLI KOMPANSATÖRLER Dizayn Değeri : 10/16 bar, 450, 1000 cycle. Ondülasyon Malz. : AISI 304 Flanş Malzemesi : TS EN 1092-1, PN10/16 Standart Karbon Çelik 200,00 TL 225,00 TL 215,00 TL

Detaylı

Kendini Temizleyen Dönüş Ruloları

Kendini Temizleyen Dönüş Ruloları Kendini Temizleyen Dönüş Ruloları KENDİNİ TEMİZLEYEN DÖNÜŞ RULOSU INBI TECHNIQUE IN YOUR CONVEYOR BELTS KENDİNİ TEMİZLEYEN DÖNÜŞ RULOSU INBI... Sayfa 1 KENDİNİ TEMİZLEYEN DÖNÜŞ RULOSU INBI nin Avantajları

Detaylı

KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM KULLANIMI (Kafa Koruma) İÇERİK Kafa Koruma

KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM KULLANIMI (Kafa Koruma) İÇERİK Kafa Koruma KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM KULLANIMI (Kafa Koruma) İÇERİK Kafa Koruma 1 Amaç Her katılımcı, çimento fabrikalarında kafa koruma için kullanılan KKE hakkında bilgi sahibi olabilecek. Her katılımcı kendisine

Detaylı

info@fnss.com.tr www.fnss.com.tr FNSS 2009

info@fnss.com.tr www.fnss.com.tr FNSS 2009 HİZMETE ÖZEL 1 Faaliyet Alanları Tasarım, Geliştirme ve Üretim Paletli Zırhlı Muharebe Araçları Lastik Tekerlekli Zırhlı Araçlar Silah Sistemleri Zırhlı Araç Modernizasyonu, Bakımı ve Onarımı Entegre Lojistik

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Deney Laboratuvarı Adresi : Organize Sanayi Bölgesi 10. Cadde No: 4 Melikgazi 38070 KAYSERİ / TÜRKİYE Tel : 90 352 321 11 06 Faks : 90 352 321 15 69 E-Posta : kayserilab@tse.org.tr

Detaylı

MAKİNE MONTAJ NOTLARI...

MAKİNE MONTAJ NOTLARI... asdf İÇİNDEKİLER KAPAK... 1 İÇİNDEKİLER... 2 ÜRÜN ÖZELLİKLERİ... 3 ÇALIŞMA PRENSİBİ... 3 MAKİNE BAKIMI... 4 MAKİNE MONTAJ NOTLARI... 4 MAKİNENİN ARIZA VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ... 4 ELEKTRİK DİYAGRAMI... 6 GDZ-30

Detaylı

ARMAFLEX LEVHA AL / KY / AL-KY

ARMAFLEX LEVHA AL / KY / AL-KY ARMAFLEX LEVHA AL / KY / AL-KY Isı Yalıtımı Yoğuşma Kontrolü İklimlendirme, ısıtma ve soğutma sistemlerinde kullanılmak üzere üretilen, elastomerik kauçuk esaslı, kapalı gözenekli düzgün hücre yapısına

Detaylı

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev Kalesinterflex Panel & Seramik Ev A Kale Kalesinterflex Panel & Seramik Ev 1 İçindekiler 04 06 08 10 12 13 14 16 Kale den Seramik Ev Seramik Ev in Özellikleri Fuar Model Evi Seramik Ev Tipleri Fuar Model

Detaylı

Hafif Yük Kastorları Kod Sistemi 7 L1 SERİSİ Poliamid 8 PVC 9 Lastik 10

Hafif Yük Kastorları Kod Sistemi 7 L1 SERİSİ Poliamid 8 PVC 9 Lastik 10 Hafif Yük Kastorları Kod Sistemi 7 L1 SERİSİ Poliamid 8 PVC 9 Lastik 10 H3 SERİSİ Süspansiyonlu Sac Poliamid 47 Poliamid Göbekli Poliüretan 47 Döküm Göbekli Poliüretan 48 L2 SERİSİ Sac Jantlı Beyaz Lastik

Detaylı

ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR

ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR Poliüretan Zaman Kayışları SYNCHROTECH çelik telli güçlendirilmiş termoplastik poliüretan zaman kayışları çok sınırlı sünme katsayısı, kaydırmazlık özelliği ve kauçuk kayışlardan farklı

Detaylı

2 Ocak/2011. Döner Flanşlı Kompansatörler

2 Ocak/2011. Döner Flanşlı Kompansatörler 2 Ocak/2011 Döner Flanşlı Kompansatörler Döner Flanşlı Kompansatörler *Dizayn Değeri : 10/16 bar, 450 o, 1000 cycle. *Ondülasyon Malzemesi : AISI 304 *Flanş Malzemesi : TS EN 1092-1, PN10/16 Standart

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi EXPANDE POLİSTREN KÖPÜK (EPS)

Detaylı

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler Vulkanize fiber, Bez ve Kağıt mesnetler üzerine elektroliz yöntemiyle kaplanan zımparalarımız, en yüksek kalite ve performansta aşındırma kabiliyetine sahip, OSA, EN, ANSI sertifikalarına uygun ve uzun

Detaylı

Web :

Web : Web :www.scsendustri.com Şirket Profili SCS Endüstriyel Kauçuk San.Tic.A.Ş. ; faaliyet alanındaki 50 yıllık bilgi ve üretim deneyimi ile Hidrolik ve Pnömatik Sızdırmazlık Elemanları ve Döner Mil Keçeleri

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ

KATI YALITIM MALZEMELERİ KATI YALITIM MALZEMELERİ ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ Kauçuk

Detaylı

Hububat Depolama ve Taşıma Sistemleri TÜMENOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Hububat Depolama ve Taşıma Sistemleri TÜMENOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Hububat Depolama ve Taşıma Sistemleri TÜMENOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Merkez: Horozlar Mah. Kadıköy Cad.No.68-70 Erenler / SAKARYA Fabrika Tel:0.264 3535421 Fax:0.264 3535422

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İşin Adı : KATLI OTOPARK YAPIM İŞİ No İş Grubunun Adı Tutarı 01 INSAAT 1 İNŞAAT İMALATLARI 41.4519 2 KAZI İKSA VE ZEMİN İYİLEŞTİRME 47.0196 -- INSAAT Toplamı 88.4715

Detaylı

Eczacıbaşı - Lincoln Electric ASKAYNAK. Düşük Alaşımlı Yüksek Dayanımlı Çelikler İçin MIG/TIG Kaynak Telleri

Eczacıbaşı - Lincoln Electric ASKAYNAK. Düşük Alaşımlı Yüksek Dayanımlı Çelikler İçin MIG/TIG Kaynak Telleri Eczacıbaşı - Lincoln Electric ASKAYNAK Düşük Alaşımlı Yüksek Dayanımlı Çelikler İçin MIG/TIG Kaynak Telleri Düşük Alaşımlı Yüksek Dayanımlı Kaynak Teli Ürün Ailesi Genel Ürün Özellikleri Kararlı ark ve

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Deney Laboratuvarı Adresi : İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Tümsan 2 San. Sit. İkitelli Plaza No:21 K: 2/15 Küçükçekmece 34303 İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : 0 212

Detaylı

ORAY PREFABRİK GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

ORAY PREFABRİK GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ ~Talep Edilen Ebatlarda Üretim Gerçekleşmektedir.~ Sayfa1 GENEL ÖZELLİKLER Çevresel Koşullar : Maksimum dış ortam sıcaklığı +55 C Bağıl nem oranı 100% 175 km/h

Detaylı

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban BRT 1692 1 Haddeleme yöntemiyle yekpare altıgen çubuktan üretilmiş saplama hem kesinlik, hem de diş gücü sağlar Naylon taban yüksek yük kapasitesi, kimyasal direnç ve ısı değişikliklerinde denge sağlar

Detaylı

ÖZİPEK KAUÇUK VE LASTİK MALZEME SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: (216) 315 50 65-324 03 66 Faks: (216) 315 50 66-324 03 65 Internet: www.ozipekkaucuk.com.

ÖZİPEK KAUÇUK VE LASTİK MALZEME SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel: (216) 315 50 65-324 03 66 Faks: (216) 315 50 66-324 03 65 Internet: www.ozipekkaucuk.com. Internet: E-mail: info@ozipekkaucuk.com.tr HAKKIMIZDA İNTERNET E-POSTA info@ozipekkaucuk.com.tr MERKEZ Adres: Barbaros mah. Evren cad. Tümer sok. No: 13 Ataşehir/İstanbul Tel: (216) 315 50 65-324 03 66

Detaylı

Kauçuk Kaplı Rijit Dönüş Ruloları

Kauçuk Kaplı Rijit Dönüş Ruloları Kauçuk Kaplı Rijit Dönüş Ruloları RİJİT DÖNÜŞ RULOSU INBI TECHNIQUE IN CONVEYOR BELTS RİJİT DÖNÜŞ RULOSU INBI... Sayfa 1 RİJİT DÖNÜŞ RULOSU INBI nin Avantajları ve Karakteristiği... Sayfa 2 Teknik Data...

Detaylı

BETONARME EK ODALARI

BETONARME EK ODALARI BETONARME EK ODALARI TIP 100 BETONARME EK ODASI 1. Kullanılan beton sınıfı C40/50 dir. (15 (r yarıçaplı) x 30 cm lik silindir dayanımı 40 MPa ve 15x15x15 cm 2. Beton, çelik kalıplarda yüksek vibrasyonla

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/6) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/6) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/6) Deney Laboratuvarı Adresi : Şerifali Çiftliği Hendem cad. No:58 Kat:1 Yukarıdudullu Ümraniye 34775 İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : 0 216 420 47 52 Faks : 0 216 466 31

Detaylı

TOROS TOROS TOROS TOROS MAKİNA KİMYA MAKİNA KİMYA POLİÜRETAN ELESTOMER HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER

TOROS TOROS TOROS TOROS MAKİNA KİMYA MAKİNA KİMYA POLİÜRETAN ELESTOMER HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER TEKSTİL KAĞIT ÇİMENTO MADEN GAZETE ELYAF YAĞ OTOMOBİL İŞ MAKİNALARI DERİ Tel: 0322 428 22 64 - Fax: 0322 428 22 74 Yeşiloba Mh. Yeni Metal Sanayi Sitesi 46123 Sk. No:4/D Seyhan/ADANA

Detaylı

1/26 KARBON-KARBON KOMPOZİTLERİ

1/26 KARBON-KARBON KOMPOZİTLERİ 1/26 KARBON-KARBON KOMPOZİTLERİ Karbon-Karbon Kompozitlerin Genel Özellikleri Yüksek elastik modül ve yüksek sıcaklık mukavemeti (T > 2000 o C de bile mukavemet korunur). Sürünmeye dirençli Kırılma tokluğu

Detaylı

Otomatik Yük Ayırıcı

Otomatik Yük Ayırıcı Otomatik Yük Ayırıcı Teknik Özellikler: IEC standartlarına göre - E3 M2 Anma gerilimi (kv rms) 36 Anma akımı (A) 630 Anma kısa devre akım (ka) 12,5 Anma yalıtım düzeyi kv rms, 50Hz/1 dak. faz - toprak

Detaylı

İMALAT TEKNİKLERİ. oksi-asetilen kesim. gaz altı kaynak. gazaltı kaynak. abkant büküm. plazma kesim. talaşlı imalat

İMALAT TEKNİKLERİ. oksi-asetilen kesim. gaz altı kaynak. gazaltı kaynak. abkant büküm. plazma kesim. talaşlı imalat Şirketimiz 2012 yılında kuruldu. İki ortaklı limited bir şirket olan Prama Endüstriyel Makine şu anda Ikitellide faaliyet göstermektedir. Firmamızda 20ye yakın çalışan bulunmaktadır. Toplamda 800 m² imalat

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI KONU VE KAPSAM: Alçak gerilim dağıtım panoları, bina içinde kullanılan, zemine montajlı, serbest dikili tip olarak prefabrik standart fonksiyonel

Detaylı

MACH_FLAP

MACH_FLAP www.machinno.com.tr MACH_FLAP İÇİNDEKİLER MACH_BUTTERFLY Kelebek Klape MACH_DIVERTER Pantolon Klape MACH_SLIDING Sürgülü Klape MACH_BUTTERFLY Kelebek Klape Kelebek klapeler (vanalar) endüstriyel uygulamalarda

Detaylı

KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası

KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası 2012 KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası Konya Karapınar da yapılması planlanan 300 Kişilik Öğrenci yurduna ait genel bilgi ve maliyet çalışması Halil ATLI ESEER İNŞAAT 03.02.2012

Detaylı

POLYUREA-POLİÜRETAN-EPOKSİ

POLYUREA-POLİÜRETAN-EPOKSİ POLYUREA-POLİÜRETAN-EPOKSİ -Yapı Kimyasalları alanında kanıtlanmış tecrübe -Doğru uygulama ve innovativ ürünlerle kesin ve profesyonel çözümler - Kurumsal Firmaların çözüm ortağı -İnnovasyon sayesinde

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/4) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/4) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/4) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon No: Adresi : Plaza Yukarı Dudullu Mah. Tel : 0 216 469 46 66 Faks : 0 216 469 46 67 E-Posta : kys@szutest.com.tr Website : www.szutest.com.tr

Detaylı

TİCARETTEKİ DOSTUNUZ... ÖZTÜRK HIRDAVAT 2015 FİYAT LİSTESİ. www.ozturkhirdavat.com.tr

TİCARETTEKİ DOSTUNUZ... ÖZTÜRK HIRDAVAT 2015 FİYAT LİSTESİ. www.ozturkhirdavat.com.tr TİCARETTEKİ DOSTUNUZ... ÖZTÜRK HIRDAVAT 2015 FİYAT LİSTESİ ÖZTÜRK HIRDAVAT TİNER Grubu Selülozik Tinerler (K.D.V. Dahil) Sentetik Tinerler (K.D.V. Dahil) 1/1 12 9. 00 Galon 6 19. 00 10 lt. Teneke 55. 00

Detaylı

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN POLAR İZOLASYON ISI İZOLASYONU TANITIM BROŞÜRÜ İçinde bulunduğumuz yüzyılda hızlı endüstrileşmenin sonucu olarak ortaya çıkan enerji ihtiyacı ve bu ihtiyacın yaklaşık % 90 oranında fosil türevli yakıt

Detaylı