OCAK Daha Fazla Kültür-Sanat!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OCAK Daha Fazla Kültür-Sanat!"

Transkript

1 OCAK 2019 Daha Fazla Kültür-Sanat!

2 A DAN Z YE SANAT AKS DE!

3

4 AKS OCAK PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞE FERHANGİ ŞEYLER ÇOK DA FİFİ HATUNLAR BKM MUTFAK KANATSIZ GÜVERCİNLER 16 OKAN ÇABALAR BKM MUTFAK BİR KÜMES MÜZİKALİ TAVŞAN PATOS FUTBOL SADECE BİR OYUN ÖLÜ N BİZİ SEVİMLİ DOSTLAR AYIRANA DEK PAMUK PRENSES VE YEDİ CÜCELER PİNOKYO İLKER GÜMÜŞOLUK BKM MUTFAK KARLAR KRALİÇESİ MESUT SÜRE BKM MUTFAK 24 31

5 MBE CUMA CUMARTESİ PAZAR PATATES 04 TEHLİKELİ OYUNLAR İNTERNETTE TANIŞAN SON ÇİFT KARDEŞ TÜRKÜLER BAL ARISI ÇİZMELİ KEDİ AĞLAYAN ELMA İLE GÜLEN ELMA SİHİRLİ ANAHTARLAR DİLHAN ŞEŞEN HÜSNÜ ARKAN OYUNCAKLAR NİYAZİ KOYUNCU FATİH ERMİŞ İLE ÇOCUKÇA ŞEYLER ROMANTİZMA 12 OYUNCAKLAR PRÖMİYER PARTİSİ NASREDDİN HOCA YENİ YILA GİRİYOR NEREDEN NEREYE ENVER AYSEVER VE GÜNDOĞARKEN 26 EVLİLİKTE UFAK TEFEK CİNAYETLER TURUNÇ UN BAHÇESİ SOĞUKTAN KORKMAYAN TEK KUŞ PAMUK PRENSES VE YEDİ CÜCELER HANGİSİ KARISI ÇİZMELİ KEDİ ROMANTİZMA

6 PATATES 03 Perşembe Ahu Türkpençe nin yazdığı Patates, aşkın ve intikamın en komik haliyle sizlerle! "Bir kadın ve bir erkek daha yeni boşanmışlar. Ama yazık kadına seviyor sanki hâlâ erkeği. Taşınırken nakliye şirketi eşyaları karıştırdığı için şimdi boş evde koliler arasında eşyaları ayırıyor, bir yandan da boşanmanın suçlusunu arıyorlar. Ortam kızışıyor ve sonunda intikam yeminleri ediliyor. Ama yazık adama, kadının intikamı acı olur, bilmiyor sanki. Bu ilişki kurtulur mu? Yeniden aşk alevi sarar mı kadınla adamı? Peki ilişkide erkeklerin bilmesi gereken ve kadınların hiç söylemediği en önemleri sırlar nedir? İntikam mı kazanacak yoksa aşk mı?"

7 TEHLİKELİ OYUNLAR 04 Cuma Oğuz Atay ın Tutunamayanlar ı bitirdikten kısa bir süre sonra yazdığı Tehlikeli Oyunlar romanı, Seyyar Sahne tarafından sekiz aylık yoğun bir çalışma sürecinin ardından seyirci karşısına çıktı. Tehlikeli Oyunlar, Hikmet Benol karakterinin varoluş mücadelesi üzerinde şekillenen ve diyalogtan monoloğa, ben-anlatıcıdan tanrısalanlatıcıya, mektuplardan günlüklere ve şiirlere, didaskalilerden kaleydoskopik görüntüler oluşturan bilinçakışlarına kadar birçok yazın tekniği ve türüyle anlatım olanaklarının sınırlarının zorlandığı uzun soluklu bir romandır.

8 ROMANTİZMA Cumartesi Pazar Yasemin ve Uğur, evliliklerinin 20. yıl dönümünde yıllar önce içlerinde ukde kalan düğünü yapmaya karar verirler. Birbirinden farklı iki ayrı düğün hayal eden karı koca; nikah tazeleme yolunda yıllanan ve yıpranan ilişkilerini, kapanmayan hesaplarını ve halı altına süpürdükleri sırlarını sorgulayacak ve beraberlikleri hiç beklemedikleri bir sona doğru yol alacaktır.

9 FERHANGİ ŞEYLER 07 Pazartesi Ferhan Şensoy, tek kişilik gösterisi Ferhangi Şeyler ile sezon boyunca Ses Ortaoyuncular Tiyatrosu'nda seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Ferhan Şensoy'un 7 Mart 1987'den beri aralıksız oynadığı tek kişilik gösterisi, gündelik herhangi olayların Ferhanca bir mizah penceresinden değerlendirilmesidir.

10 ÇOK DA FİFİ HATUNLAR 09 Çarşamba "Çok da Fifi" kimi oyuncu, kimi yazar, kimi İngilterelerde stand-up yapıp gelmiş "Hayatla dalga geçemezsek valla çatlarız" diyen 6 kadın komedyenden oluşuyor. Aralık 2015'ten bu yana beraber sahne alan stand-up ekibi, sadece kadın izleyicilere empati kurup kahkahalarla gülecekleri bir gösteri vadetmekle kalmıyor, erkek izleyicilere de gülerken yeni ufuklara yelken açma imkânı tanıyor.

11 İNTERNETTE TANIŞAN SON ÇİFT 10 Perşembe Aranızda hiç internette tanıştığı biriyle buluşmayan var mı? Peki ya şimdiki eşiyle Face'ten tanışan? Tinder'dan konuştuğu çocuk felaket çıkanlar? Evet, devir internette tanışma devri. Kimse artık Üsküdar'a giderken bir mendil bulmuyor, barlarda karşılaşmıyor, kampüste çarpışıp tanışmıyor. Herkes kendi evinde, bilgisayar ekranının karşısında pijamayla oturuyor. İnternetten market alışverişi yapıyor, tanışıyor, soyunuyor, dudakları birbirine değmeden öpüşüyor.

12 DİLHAN ŞEŞEN 11 Cuma Şeşen ailesinin yeni ve sesi güzel üyesi Dilhan Şeşen, akustik cover ları ve alternatif müzik tarzıyla Akasya Kültür Sanat ta sizlerle.

13 PRÖMİYER PARTİSİ 12 Cumartesi Uzun zamandır beklenen Shakespeare in Othello oyununun prömiyerinden sonra perde kapanır ve başrol oyuncuları kutlama için kalır. Eğlenceli başlayan parti gizemli bir ölümle bölünür. Partiye katılanlardan birinin fail olabileceğinden şüphelenilmektedir. Olayın gizemi çözülmeye, suçlu bulunmaya çalışırken hem entrikalar hem de insanların iç yüzü açığa çıkmaya başlar.

14 KANATSIZ GÜVERCİNLER 15 Salı Bir adada yaşayan iki insan... Sophie ve Salih... Sophie güneyli, Salih kuzeyli... Kader onları bir avluda ilk kez karşılaştırıyor. Her şey çok sıradanmış gibi giderken, aslında büyük bir karmaşanın aktörleri olduklarını farkederler. Çözümsüz gibi görünen bu koşullardan çıkmaları için tek bir umut ışığı vardır; o da sevgi.

15 OKAN ÇABALAR 16 Çarşamba Her çarşamba Akasya Kültür Sanat ta Comedy Club da eğlenceye doyacaksınız! BKM Mutfak ekibinin birbirinden başarılı komedyenleri ekim ayından itibaren her çarşamba Akasya Kültür Sanat ta stand-up showlarıyla izleyicilere muhteşem saatler yaşatıyor!

16 KARDEŞ TÜRKÜLER 17 Perşembe 25 yıldır konserlerinde, Anadolu nun farklı kültür, inanç ve inanışlarını tanıtmanın yanı sıra, çok farklı kültürdeki insanları bir araya getiren Kardeş Türküler, kardeşlik ve kaynaşma ortamı oluştururken, ön yargı ortamının yıkılmasını sağlıyor. Türkçe, Kürtçe, Ermenice, Arapça, Rumca, Süryanice ve daha birçok dildeki geleneksel türkülerden oluşacak bu keyifli konser, Anadolu ve çevresinde yaşayan farklı dil ve inançlara sahip halkların şarkılarını, kendi kültürel bağlamlarını dikkate alarak, orijinal dilleriyle yorumlayan Kardeş Türküler in engin vizyonuyla hayat bulacak.

17 HÜSNÜ ARKAN 18 Cuma Modern zamanların ozanı, birbirinden güzel şarkıların yaratıcısı, Türkiye nin en özgün yorumcularından Hüsnü Arkan sevilen şarkılarıyla Akasya Kültür Sanat sahnesinde...

18 NEREDEN NEREYE ENVER AYSEVER VE GÜNDOĞARKEN 19 Cumartesi "Yakın geçmişimizi şekillendiren olayları şiirle, edebiyatla, müzikle, görüntülerle canlı bir belgesel tadında sahneye taşıyan Enver Aysever ve Gündoğarken, benzeri gerçekleştirilmemiş bir sahne gösterisiyle seyirci karşısına çıkıyor. Gündoğarken grubunun 35. yılında, aklımıza kazınmış şarkıları ile eğlenceli bir gösteri bizleri bekliyor. Dünden bugüne 'nereden nereye' geldiğimizin canlı şahitleri anlatıyor..."

19 HANGİSİ KARISI 20 Pazar John Smith (Berke Hürcan) Londra da bir taksi şoförüdür. John un birbirinden farklı iki hayatı, Londra nın farklı bölgelerinde iki evi vardır ve de resmi olarak evli olduğu iki eşi: Mary (Ümmühan Kıldiş) ve Barbara (Ece Gürsel). Çok sıkı bir zaman programı yaparak iki evliliğini de hiç şüphe çekmeden devam ettiren John, bir akşam yaşlı bir kadını hırsızlardan kurtarmak isterken gözünü hastanede açar.

20 İLKER GÜMÜŞOLUK 23 Çarşamba Her çarşamba Akasya Kültür Sanat ta Comedy Club da eğlenceye doyacaksınız! BKM Mutfak ekibinin birbirinden başarılı komedyenleri ekim ayından itibaren her çarşamba Akasya Kültür Sanat ta stand-up showlarıyla izleyicilere muhteşem saatler yaşatıyor!

21 NİYAZİ KOYUNCU 25 Cuma Müziksiz nefessiz kalırım diyen Niyazi Koyuncu her dilden sevilen şarkıları ve sürpriz coverlarıyla Akasya Kültür Sanat ta sizlerle.

22 EVLİLİKTE UFAK TEFEK CİNAYETLER 26 Cumartesi Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler! Gerçekleri, acı ve kara komediyle yoğurmuş bir oyun olan "Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler", hayatı tüm yönleriyle göze alabilme yürekliliğini gösterebilenlere umut vadediyor. Oyun içinde bir oyun!

23 ÖLÜ N BİZİ AYIRANA DEK 29 Salı Katil kim? Ne yapacağını bilemeyen çiftimiz bir yandan Hangimiz katil? sorusuna yanıt ararken, bir yandan da ilişkilerini, evliliklerini, geçmişlerini, kendilerini bulundukları noktaya taşıyan olayları yeniden değerlendirecek ve karşılarına çıkacak bambaşka sürprizlerle mücadele etmeye çalışacaktır.

24 MESUT SÜRE 30 Çarşamba Her çarşamba Akasya Kültür Sanat ta Comedy Club da eğlenceye doyacaksınız! BKM Mutfak ekibinin birbirinden başarılı komedyenleri ekim ayından itibaren her çarşamba Akasya Kültür Sanat ta stand-up showlarıyla izleyicilere muhteşem saatler yaşatıyor!

25 COMEDY CLUB Her Çarşamba Her çarşamba Akasya Kültür Sanat ta Comedy Club da eğlenceye doyacaksınız! BKM Mutfak ekibinin birbirinden başarılı komedyenleri ekim ayından itibaren her çarşamba Akasya Kültür Sanat ta stand-up showlarıyla izleyicilere muhteşem saatler yaşatıyor!

26 ÇOCUK OYUNLARI & ATÖLYELER ÇOCUKÇA ŞEYLER PİNOKYO SEVİMLİ DOSTLAR BAL ARISI PAMUK PRENSES 7 CÜCELER SOĞUKTAN KORKMAYAN TEK KUŞ BİR KÜMES MÜZİKALİ ÇİZMELİ KEDİ KARLAR KRALİÇESİ OYUNCAKLAR NASREDDİN HOCA SİHİRLİ ANAHTAR TURUNÇ UN BAHÇESİ TAVŞAN PATOS AĞLAYAN ELMA İLE GÜLEN ELMA FUTBOL SADECE BİR OYUNDUR

27 FATİH ERMİŞ İLE ÇOCUKÇA ŞEYLER 05 Cumartesi Çocukça Şeyler gösterisinde izleyiciler sahnedeki inanılmaz sihirbazlık gösterilerine şaşırmakla kalmayıp, sahnede sihirbaz olabilecek, illüzyon numaralarını bubble efektleriyle süsleyecek aynı zamanda kahkahalarla gülecek ve birçok sürpriz kazanma şansına sahip olacaksınız. Sihirli bir dünyanın kapıları şimdi sizler için aralanıyor, hazır olun. Uluslararası birçok ödüle sahip olan Fatih Ermiş, Türkiye de uzmanlığı çocuk gösterileri olan sayılı sihirbazdan biridir. Sihirbazlığın yanı sıra Türkiye de sahnelenen pek çok başarılı çocuk müzikalinde sahne alan bir oyuncudur.

28 TURUNÇ UN BAHÇESİ 06 Pazar Turunç un Bahçesi isimli oyunumuz; çocukların özgüven kazanmaları, yeteneklerini keşfedebilmeleri ve üretebiliyor olmaları üzerine tasarlanmıştır. Oyun her çocuğun eşsiz birer yetenek olduğunu anlatırken, dostluk, dürüstlük, hayal kurma temalarını işler. Gerçek olanla hayal olanı ayırmanın üstünde durur. Çocukların günümüzde çok sık rastlanan can sıkıntısı problemini oyun oynamaya üretime dönüştürmenin yollarını gösterirken çocukları kendi potansiyeline merak duymaya teşvik eder.

29 OYUNCAKLAR Cumartesi Cuma Bozuldukları için bir rafa atılan oyuncaklar artık işe yaramadıkları için çok üzgündürler ama yaz gelince açılan pencereden tesadüfen eve giren uğur böceği ile bir anda hayatları değişir. Çünkü Uğur böceğinin tamir etme yeteneği vardır. Bozuk oyuncaklarla dost olan uğur böceği, onları teker teker tamir etmeye başlar. Bu arada çocuklara yeni bir robot oyuncak alınmıştır. Yaz gelir, uğur böceği sözünü tutar ve geri döner. Hemen bozuk oyuncakları tamir eder ve en büyük yardımcısı da robot olur.

30 SOĞUKTAN KORKMAYAN TEK KUŞ 13 Pazar Riki, hayatının en soğuk ve uzun kışını yaşamaktadır. O yıl kış hiç bitmemiş, ilkbahar, yaz, hatta sonbahar hiç gelmemiştir. Sonunda sabrı tükenen Riki, bir sabah uyanır ve kışı bulup onunla konuşmaya ve onu gitmesi için ikna etmeye karar verir. Kentin hatta insanlığın geri kalanı gibi bütün gün evlerinde uyuyan anne babasına veda ederek yola çıkar. Kışı dünyanın en soğuk yerinde bulabileceğini düşünen Riki dünyanın en soğuk yerine ulaşır. Fakat kıştan önce karşısına tuhaf bir kuş çıkar. O, soğuktan korkmayan tek kuştur. Peki bir kış neden hiç bitmez?

31 NASREDDİN HOCA YENİ YILA GİRİYOR 19 Cumartesi Geleneksel güldürü anlatılarımızın en önemli karakteri olan Nasreddin Hoca, her zaman sorgulayıcı yapısı ve farklı çözümleme yöntemleriyle insanların yaşamlarına akılcı ve olumlu katkılar koyan öğretileriyle karşımıza çıkar. Nasreddin Hoca, yılbaşı alışverişi için pazara gider. Ancak, pazardan yiyecek almak yerine, genç bir Eşek alıp, bütün parasını ona harcar. İş başa düşmüştür. Nasreddin Hoca ve akıllı eşeği Karakaçan yeniden yola koyulurlar. Yetmezmiş gibi bir de hırsız musallat olur bizimkilere. Bakalım Hoca ve eşeği, bir yolunu bulup, yeni yıla neşe ve yeni umutlarla girebilecekler midir?

32 PAMUK PRENSES 7 CÜCELER Pazar Çarşamba Dünyaca ünlü bu muhteşem masal şimdi Tiyatro Alkış farkıyla günümüze uyarlandı. Çocuğunuza defalarca okuduğunuz bu masalı yakından görmek istemez misiniz? Güzeller güzeli Pamuk Prenses i, sevimli yedi cüceleri, yakışıklı prensi, kötü kalpli cadıyı ve tabii ki şaşırtıcı sihirli aynayı.

33 BİR KÜMES MÜZİKALİ 22 Salı Kümeste günler şarkılar, danslar ve mutluluk içinde geçerken Tonton Dede yaşlandığını ve artık dinlenmek istediğini söyler. Kümesi de bekçi köpeği Debur ve onun sahibi Pata'ya emanet eder. Ama Debur ve Pata, Tonton Dede'nin sandığı gibi iyi kişiler değildirler. Kümesteki dostlarımızı neler beklemektedir?

34 TAVŞAN PATOS 22 Salı Paulo Coelho'nun dünyaca bilinen yapıtı Simyacı'dan esinlenerek yazılan bu oyunda kahramanımız bir yavru tavşandır. Tavşan Patos, bir gün uyuyakaldığı ormanda, birden uyandığında anne ve babasının yanında olmadığını görür. Tam o sırada önce çınar ağacıyla, avcılarla, çiftçiyle, sincapla, ateş böceğiyle, baykuşla ve kaplumbağayla karşılaşır. Sabırla arayan tavşan, aradığını gene en başta yola çıktığı yerde bulur. Tüm bu yaşadıkları aslında onun yaşamla bütünleşmesidir. Ve artık o anne ve babası olmadan da yaşayabilen bir tavşan olmuştur.

35 PİNOKYO 23 Çarşamba Gepetto Usta ağaçtan çok güzel bir çocuk kuklası yapar. Adını da Pinokyo koyar. Çocuğu olmadığından, bu kuklayı o kadar çok sever ki "Canperi" kuklayı canlandırır. Ama tek bir kuralı vardır Canperi'nin "Pinokyo'nun yalan söylememesi". Pinokyo eğer yalan söylemez ve iyi bir kukla olursa gerçek bir çocuk olabilecektir. Okula başlayan Pinokyo'yu bir gün karşısına çıkan gezici bir kukla standı olan tilki fark eder ve onu kendi gösterilerinde oynatmak için kandırır.

36 BAL ARISI 24 Perşembe Dünya çölleşmiş hiçbir yerde çiçek, ağaç ve neredeyse hiç bir canlı kalmamıştır nedeni ise elektronik atıklarıdır. Bal arısı Şibal ve Habal bir çiçek bulup yok olmakta olan doğayı yeniden canlandırmak için bir çiçek aramaktadırlar ama bir türlü istedikleri çiçeğin nerede olduğunu bilen bir kimseye rastlayamazlar. Aralarına balı çok seven Balyok adında ayı da katılır ve o sırada teknolojik atık dağının tepesinden bir televizyon düşer ve içinde kalmış az enerji ile aradıkları çiçeğin yerini söyler.

37 ÇİZMELİ KEDİ Perşembe Pazar O kadar akıllı bir kedi düşünün ki ormanda tüm sorunları çözsün Ama nasıl? Kitapları ile... Bazen de aklı ile çözmesi gereken olaylar var. Kralın isteği doğrultusunda yok edilen ormanı kurtarabilmek için tüm bilgi birikimini kullanarak bir arayışa girer. Bakalım güvenini kazandığı ormandaki arkadaşlarının yardımı ile sonuca ulaşabilecekler mi?

38 FUTBOL SADECE BİR OYUN 28 Pazartesi Çocuklara sporun, futbolun güzelliğini anlatan, fairplay ruhunu aşılayan müzikli çocuk tiyatrosu. Geleceğin futbol seyircisini yetiştirmek için yapılan bu proje Uefa dan teşekkür almıştır. Çocuklar hem eğlenecek hem de doğru taraftar olmayı öğrenecekler. HDI Sigorta desteği ile çocuklar için ücretsiz sahneleniyor.

39 SEVİMLİ DOSTLAR 29 Salı Kahramanlarımızdan Kerem (5) uyumak üzere yatağında Sevimli Dostlar oyuncakları ile oynarken kendini dev bir ekranın içinde bulur. Sevimli dostlar; Nil, Mert, Unutkan Balık ve Şaşkın Ördek de oradadır. Biraz önce oynadığı oyuncakları canlı görmek Kerem i heyecanlandırdığı kadar, çok mutlu da etmiştir. Sevimli Dostlar ın harika şarkıları eşliğinde bir macera yaşarlar. Kerem kendine neler yapabildiğini, birlikte olunca başarabilecek çok şeyler olduğunu öğrenir.

40 KARLAR KRALİÇESİ 30 Çarşamba lü yıllardan günümüze kadar ulaşan Hans Christian Andersen nin nefis masalını çocuklarımız için müzikal olarak sahneye uyarladık. Bütün metin şiirsel bir anlatımla kaleme alındı. Özlem Kaveller, oyunun tamamına yakını için nefis müzikler ve şarkılar besteledi. Şarkılar sahnede canlı olarak söyleniyor. Özgün dekor ve kostüm tasarımlarımızla, farklı lezzette bir Karlar Kraliçesi izlemek isterseniz bekleriz. Fabrika Sanat olarak bu kez keyifli bir müzikal ile seyircimizi selamlıyoruz. Gerda ve Kai arasındaki sevgi o kadar güçlüdür ki 1800 lü yıllardan günümüze kadar anlatılagelmiştir.

41 AĞLAYAN ELMA İLE GÜLEN ELMA 31 Perşembe Dede Korkut un tatlı dilinden, tatlı mı tatlı bir masal. Padişahın haylaz oğlu, yaşlı bir nineyi kızdırınca işler karışıyor. Ağlayan Elma ile Gülen Elma nın sevdasına tutulan genç şehzadenin peşinde, Türk masallarının büyülü atmosferi içinde hep beraber bir yolculuğa çıkıyoruz. Geçmişimizin bu unutulmaz hikayesiyle, günümüze ve geleceğimize bir köprü kuruyoruz. Ve tabii ki çocuklarımız, sürpriz bir şekilde, minicik elleri ve kocaman yürekleriyle sahnedeki dünyaya dokunuyor. Oyunumuz T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı nın katkılarıyla sahneleniyor.

42 SİHİRLİ ANAHTAR 31 Perşembe Bütün dünya, bombaların altında haritadan silinmek üzereyken, Hayalis te Salça nın öncülüğünde dünyanın kaderi belirleniyor. İnsanlığın çocukluğunu unutmasına neden olarak, dünyayı yok olmanın eşiğine getiren Bogida yı sadece Salça durdurabilir. Ve Salça ya bu zorlu macerasında sadece hayal kahramanları, çocuklar ve yetişkinlerden de yalnızca sanatçılar yardım edebilir. Tek umudumuz çocuklar, çocuk kalabilenler ve onların kurdukları hayaller.

43 YARATICI DRAMA ATÖLYESİ Stüdyo 2 Kayıtlar Başladı! / bilgi@woonentertainment.com BKM Mutfak Çocuk Atölyesi ve Akasya Kültür Sanat iş birliği ile kurulan atölye 7-12 yaş arasındaki çocuklara yaratıcı drama ve tiyatro eğitimi veriyor.

44 akasyakultursanat.com 3. Kat: Kültür, Sanat ve Sinema Katı Akasya, Çeçen Sokak No: 25 Acıbadem, Üsküdar İstanbul /AkasyaKulturSanat /akasyakultursan /akasyakultursanat Akasya Kültür Sanat

MART Daha Fazla Kültür-Sanat!

MART Daha Fazla Kültür-Sanat! MART 2019 Daha Fazla Kültür-Sanat! A DAN Z YE SANAT AKS DE! AKS MART PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 01 ÖLÜ N BİZİ AYIRANA DEK 02 CANIM KARDEŞİM 13.00-15.00 03 PAMUK PRENSES

Detaylı

Yeni Sezonda, Daha Fazla Kültür-Sanat!

Yeni Sezonda, Daha Fazla Kültür-Sanat! EKİM 2018 Yeni Sezonda, Daha Fazla Kültür-Sanat! Biletler Biletix te. A DAN Z YE SANAT AKS DE! MESUT SÜRE 03 Ekim Çarşamba Her Çarşamba Akasya Kültür Sanat ta Comedy Club da eğlenceye doyacaksınız! Bkm

Detaylı

NİSAN Daha Fazla Kültür-Sanat!

NİSAN Daha Fazla Kültür-Sanat! NİSAN 2019 Daha Fazla Kültür-Sanat! A DAN Z YE SANAT AKS DE! AKS NİSAN PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR MESUT SÜRE İNTERNETTE LUXUS HAYAL 01 02 03 BKM MUTFAK 04 05 06 07 TANIŞAN

Detaylı

ŞUBAT Daha Fazla Kültür-Sanat!

ŞUBAT Daha Fazla Kültür-Sanat! ŞUBAT 2019 Daha Fazla Kültür-Sanat! A DAN Z YE SANAT AKS DE! AKS ŞUBAT PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 04 ÖMÜRSÜN DOKTOR 11 18 25 SEVGİ ve TİTREŞİM 19.30 05 İNTERNETTE TANIŞAN

Detaylı

Portfolyo. Sunum Dosyası

Portfolyo. Sunum Dosyası Çılgın Vikingler Dikkat edin Çılgın Vikingler size geliyor... Birbirinden farklı istasyonların olduğu, yaratıcı oyunlarla çocukların eğlenceye doyamadığı, interaktif bir etkinlik sizlerle buluşuyor. Çocuklar

Detaylı

KUKLA ÇOCUK TİYATROSU

KUKLA ÇOCUK TİYATROSU KUKLA ÇOCUK TİYATROSU +3 yaş çocuklara yönelik "Guguklu Saat isimli kukla tiyatro oyunumuzla buluşalım... Kelebek Kukla Hediyemiz! EKİM AYI OYUNLARI HEDİYELİ! Guguklu Saat isimli oyunumuzu sergilediğimiz

Detaylı

A DAN Z YE SANAT AKS DE!

A DAN Z YE SANAT AKS DE! HAZİRAN - TEMMUZ 2017 A DAN Z YE SANAT AKS DE! TİYATRO SERGİ SÖYLEŞİ SİNEMA DİNLETİ DANS EN SEVİLEN TİYATRO OYUNLARI VE BİZ BİZE MÜZİK HER HAFTA AKS DE! D İ N L E T İ 2 Haziran Cuma 20.30 T İ Y A T R

Detaylı

23 NİSAN ÇOCUK TİYATROLARI ŞENLİĞİ TÜM ETKİNLİKLER ÜCRETSİZDİR

23 NİSAN ÇOCUK TİYATROLARI ŞENLİĞİ TÜM ETKİNLİKLER ÜCRETSİZDİR 23 NİSAN ÇOCUK TİYATROLARI ŞENLİĞİ TÜM ETKİNLİKLER ÜCRETSİZDİR Sevgili çocuklar, 23 Nisan Çocuk Bayramı için sizlerden gelen önerilerle dolu dolu bir program hazırladık. Bu programın bir bölümünü de tiyatroya

Detaylı

EĞİTİME KISA BİR MOLA! OCAK ŞUBAT BEYLİKDÜZÜ KÜLTÜR MERKEZİ GÜRPINAR AŞIK VEYSEL SAHNESİ

EĞİTİME KISA BİR MOLA! OCAK ŞUBAT BEYLİKDÜZÜ KÜLTÜR MERKEZİ GÜRPINAR AŞIK VEYSEL SAHNESİ EĞİTİME KISA BİR MOLA! 26-27-28-29 OCAK 1-2-3-4 ŞUBAT 11:00-15:00 ARASI BEYLİKDÜZÜ KÜLTÜR MERKEZİ GÜRPINAR AŞIK VEYSEL SAHNESİ TİYATRO SİNEMA YÜZ BOYAMA PALYAÇO İKRAMLAR ATÖLYELER beylikduzu.bel.tr beylikduzubelediyesi.tv

Detaylı

ARNAVUTKÖY KÜLTÜR-SANAT. ETKiNLiKLERi ŞUBAT 2012

ARNAVUTKÖY KÜLTÜR-SANAT. ETKiNLiKLERi ŞUBAT 2012 ARNAVUTKÖY KÜLTÜR-SANAT ETKiNLiKLERi ŞUBAT 2012 Sanat, hayatın estetik yönlerini farklı algılama, farklı bir bakış ile gizli kalmış olan güzellikleri keşf etme, görme ve gösterme isteğinin en değerli somut

Detaylı

Taşdelen Anaokulu MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ AYLIK EĞİTİM PLANI kelolan anaokulu

Taşdelen Anaokulu MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ AYLIK EĞİTİM PLANI kelolan anaokulu Taşdelen Anaokulu MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ AYLIK EĞİTİM PLANI kelolan anaokulu 2015-2016 eğitim öğretim yılı 2016 Kasım ayi eğitim planı 2016 KASIM AYI YILDIZLAR SlNIFI EĞİTİM PROĞRAMI Taşdelen

Detaylı

CarrefourSA Bahçe Park Çiçek Açıyor!

CarrefourSA Bahçe Park Çiçek Açıyor! BASIN METNİ 7.12.2011 9 Aralık ta Başlıyoruz CarrefourSA Bahçe Park Çiçek Açıyor! Bahçe Park Çocuk Kulübü 9 Aralık ta Başlıyor ECE TÜRKİYE yönetiminde faaliyete giren CarrefourSA Bahçe Park Alışveriş Merkezi,

Detaylı

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Yeni kültür-sanat sezonunun başlamasıyla birlikte sizleri sanatın her alanıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Birbirinden

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ ŞEKERLİK EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ ŞEKERLİK EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ ŞEKERLİK EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ GÜNLER EYLÜL-2017 EKİM-2017 KASIM-2017 ARALIK-2017 Pazartesi 4 11 18 25 2 9 16 23 30 6 13 20 27 4 11 18 25 Salı

Detaylı

OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR

OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OCAK 2017 BÜLTENİ 02 06 OCAK OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR PAZARTESİ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR Günler tekerlemesini söyleyelim. İpin altından geçelim. Oyun hamurundan balık yapalım. Yeni yıl geldi

Detaylı

Yönetmen / İnci Balabanoğlu Ahıska Senaryo / Özgür Ağaoğlu TERRA FİLMCİLİK

Yönetmen / İnci Balabanoğlu Ahıska Senaryo / Özgür Ağaoğlu TERRA FİLMCİLİK Yönetmen / İnci Balabanoğlu Ahıska Senaryo / Özgür Ağaoğlu TERRA FİLMCİLİK www.instagram.com/solseritfilmi www.twitter.com/solseritfilmi www.facebook.com/solseritfilmi www.solseritfilmi.com 1 Sol Şerit:

Detaylı

DENİZATI OKULLARI YARIYIL TATİL REHBERİ

DENİZATI OKULLARI YARIYIL TATİL REHBERİ DENİZATI OKULLARI YARIYIL TATİL REHBERİ FABER-CASTELL E YETENEKLİ ELLER ATÖLYE ÇALIŞMASI Tasarım Atölyesi :Uzaya çıkmaya hazır olun! Kendi uzay araçlarımızı farklı malzemelerden tasarlıyoruz. Eğitmen :

Detaylı

PARTY ROOM ANNE DOĞUM GÜNÜMÜ CAPTUNE WORLD DE KUTLAYALIM MI?

PARTY ROOM ANNE DOĞUM GÜNÜMÜ CAPTUNE WORLD DE KUTLAYALIM MI? PARTY ROOM ANNE DOĞUM GÜNÜMÜ CAPTUNE WORLD DE KUTLAYALIM MI? DOĞUM GÜNÜ ANNE N OLUR BİR DOĞUM GÜNÜ DAHA Çocuğunuzun arkadaşlarıyla doyasıya eğleneceği doğum günü kutlamalarını Captune World Party Room

Detaylı

NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanların

NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanların KELEBEK VE UĞUR BÖCEĞİ GRUPLARI NİSAN AYI BÜLTENİ NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanlarını

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümevarım tekniği ile "Arabam" ve "Trafik" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

2016 Tudem Edebiyat Ödülleri Öykü Yarýþmasý Mansiyon Ödülü

2016 Tudem Edebiyat Ödülleri Öykü Yarýþmasý Mansiyon Ödülü 2016 Tudem Edebiyat Ödülleri Öykü Yarýþmasý Mansiyon Ödülü BAMBAŞKA BİR DÜNYA 2018, Tudem Eğitim Hizmetleri San. Tic. A.Ş. 1476/1 Sok. No:10/51 Alsancak-Konak/İZMİR YAZAR: Koray Avcı Çakman RESİMLER: Lütfü

Detaylı

EKİM AYI BÜLTENİ YARATICI DÜŞÜNME ATÖLYESİ (3 YAŞ) 2-6 EKİM

EKİM AYI BÜLTENİ YARATICI DÜŞÜNME ATÖLYESİ (3 YAŞ) 2-6 EKİM EKİM AYI BÜLTENİ YARATICI DÜŞÜNME ATÖLYESİ (3 YAŞ) - Boynumuz zürafa boynu kadar uzun olsa şimdi yapabildiğimiz işleri yapabilir miydik? Sorusu üzerinden eğlenceli bir sohbet başlatıyoruz. - Ormanlar kralı

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR TİYATROHAYAL@ BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR İstanbul dan gelip, Bodrum un Akyarlar Mahallesine yerleşen tiyatro sanatçıları Ececan Gümeci ve Aykut Ünal ın ilk projesi Şahin Örgel in yazdığı iki kişilik oyunu

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU ORTAOKULU 28. EDEBİYAT VE KİTAP GÜNLERİ ETKİNLİK İÇERİKLERİ 8-9 0CAK 2019

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU ORTAOKULU 28. EDEBİYAT VE KİTAP GÜNLERİ ETKİNLİK İÇERİKLERİ 8-9 0CAK 2019 EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU ORTAOKULU 28. EDEBİYAT VE KİTAP GÜNLERİ ETKİNLİK İÇERİKLERİ 8-9 0CAK 2019 FANTASTİK EDEBİYAT, DİSTOPYA VE FELSEFE 8 OCAK 2019, SALI 14.30 /BURÇAK EYÜBOĞLU ODİTORYUMU

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ ARALIK AYI

Detaylı

T.C. M.E.B ÖZEL MANİSA İNCİ TANEM ANAOKULU DENİZ İNCİLERİ SINIFI

T.C. M.E.B ÖZEL MANİSA İNCİ TANEM ANAOKULU DENİZ İNCİLERİ SINIFI BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR 4-10 Nisan: Polis Haftası 7-13 Nisan: Dünya Sağlık Günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan'ı içine alan hafta: Dünya Kitap Günü T.C. M.E.B ÖZEL MANİSA İNCİ TANEM

Detaylı

Ve Perde... Tiyatro Afişleri Sergisi, DEÜ GSF 33.Dekor Maket Eskiz Sergisi Açılışı ve 17. Muhsin ERTUĞRUL Tiyatoro Emek Ödül Töreni

Ve Perde... Tiyatro Afişleri Sergisi, DEÜ GSF 33.Dekor Maket Eskiz Sergisi Açılışı ve 17. Muhsin ERTUĞRUL Tiyatoro Emek Ödül Töreni 27 Mart -5 Nisan 2015 TİYATRO GÖSTERİM PROGRAMI Büyük Salon Ve Perde... Tiyatro Afişleri Sergisi, DEÜ GSF 33.Dekor Maket Eskiz Sergisi Açılışı ve 17. Muhsin ERTUĞRUL Tiyatoro Emek Ödül Töreni 27 Mart 2015

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir.

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Clown felsefesi ve yeni nesil sanat anlayışı ile Clown Art, geliştirdiği

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl, kuş, kelebek tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise Işık Tünelinin Sonrası Fulya SanatMerkezinde birbirinden güzel etkinlikler sanatseverler ile buluşuyor. Aralıkayının ilk haftası yine yoğun programlarıyla FulyaSanat Merkezi odak noktasıydı. Bu etkinliklerden

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:14.10.2016-18.11.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Sincapları tanıdık. Sincapları gözlemledik. Hayvan türlerini isimlendirdik. Hayvanların

Detaylı

Nedim Saban. Berrin Politi De. Bayar

Nedim Saban. Berrin Politi De. Bayar Nedim Saban Sanat Yonetmeni Berrin Politi De. Bayar Egitmen ÇOCUKLAR IÇIN YARATICI DRAMA VE GENÇLER IÇIN OYUNCULUK/ MUZIKAL TIYATRO EGITIMI Çocuklar kişisel gelişimleri için gerekli olan alışkanlık ve

Detaylı

AİLE GÖRÜŞME FORMU. Görüşme tarihi: Görüşme yeri: Öğrencinin adı, soyadı: Doğum tarihi: Okulu, sınıfı: Adresi ve telefon numarası: Geliş nedeni?

AİLE GÖRÜŞME FORMU. Görüşme tarihi: Görüşme yeri: Öğrencinin adı, soyadı: Doğum tarihi: Okulu, sınıfı: Adresi ve telefon numarası: Geliş nedeni? AİLE GÖRÜŞME FORMU Görüşme tarihi: Görüşme yeri: Öğrencinin adı, soyadı: Doğum tarihi: Okulu, sınıfı: Adresi ve telefon numarası: Geliş nedeni? Ne zaman başladı? Bu konuyla ilgili olarak neler yaptınız?

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

DERİNSU ANAOKULU Haziran Ayı Eğitim Bülteni

DERİNSU ANAOKULU Haziran Ayı Eğitim Bülteni DERİNSU ANAOKULU 2016-2017 Haziran Ayı Eğitim Bülteni GÜZEL BİR YILI DAHA GERİDE BIRAKTIK.. BİZLERE GÜVENDİĞİNİZ VE DESTEKÇİMİZ OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. YAZOKULUMUZDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE DERİNSU

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ : 2014 2015 Μάθημα : Τουρκικά Επίπεδο : Ε1 Διάρκεια : 2 ώρες

Detaylı

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 4 TEMMUZ 2014 CUMA 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.00 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU 23 MART PAZARTESİ GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 23-27 MART 2015 SERBEST ZAMAN ETKİNLİĞİ: Çocuklarla selamlaşıldı ve istedikleri ilgi köşelerinde evden getirdikleri oyuncaklarla

Detaylı

DÜNYA ÇOCUKLARI EL ELE EKİM OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR

DÜNYA ÇOCUKLARI EL ELE EKİM OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR EKİM 2017 BÜLTENİ 02-06 EKİM OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ PAZARTESİ Hızlı ve yavaş koşalım. Eğlenceli tavşan parmak oyunumuz. Müziğin eğlenceli ritmi Çemberin içinde zıplıyoruz.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI. Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI. Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler:

Detaylı

ALAN EXPERIENCE BİREYSEL EĞİTİM TAKVİMİ

ALAN EXPERIENCE BİREYSEL EĞİTİM TAKVİMİ ALAN EXPERIENCE BİREYSEL EĞİTİM TAKVİMİ 16 Şubat Pazartesi 17 Şubat Salı 18 Şubat Çarşamba 19 Şubat Perşembe 20 Şubat Cuma 21 Şubat Cumartesi 22 Şubat Pazar 19.00 Hayatın Ritmi Sembollerle İletişim Müzikmentor

Detaylı

2.SINIFLAR 21.HAFTA (18-22 şubat) GÜNLER 1.DERS 2.DERS 3.DERS 4.DERS 5.DERS 6.DERS

2.SINIFLAR 21.HAFTA (18-22 şubat) GÜNLER 1.DERS 2.DERS 3.DERS 4.DERS 5.DERS 6.DERS PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE 2.SINIFLAR 21.HAFTA (18-22 şubat) GÜNLER 1.DERS 2.DERS 3.DERS 4.DERS 5.DERS 6.DERS TÜRKÇE MATEMATİK İNG İNG TÜRKÇE B.E.O Dinlediklerinde /izlediklerinde geçen olayların

Detaylı

02 Kasım RENKLER CUMHURİYETİ MİKROFONDA SEN VARSIN TENEKE ŞÖVALYELER KIRMIZII PABUÇLAR. Çocuk Oyunu Tiyatro Çisenti. Çocuk Oyunu Sezgin Maden

02 Kasım RENKLER CUMHURİYETİ MİKROFONDA SEN VARSIN TENEKE ŞÖVALYELER KIRMIZII PABUÇLAR. Çocuk Oyunu Tiyatro Çisenti. Çocuk Oyunu Sezgin Maden ÇOCUK OYUNLARI 02 Kasım RENKLER CUMHURİYETİ Tiyatro Çisenti Ali Emiri Efendi MİKROFONDA SEN VARSIN Sezgin Maden Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi TENEKE ŞÖVALYELER 5 Taş Çocuk Tiyatrosu Atakent KIRMIZII

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

Adım-Soyadım:... Oku ve renklendir.

Adım-Soyadım:... Oku ve renklendir. Adım-Soyadım:... Oku ve renklendir. Gemiyle bir yolculuğa çıkmaya hazır mısın? O zaman geminin üzerindeki çiçeklerden 2 tanesini yeşile, bir tanesini pembe renge boyamalısın. Geminin pencereleri açık mavi

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film Her Cuma yeni bir film BEŞİKTAŞ Belediye Başkanı İsmail Ünal sinema ile ilgili yeni projesini anlattı. Ünal, "Beşiktaş ta. Sinemamızın son dönemlerde üretilen çağdaş ürünlerini artık Beşiktaş Levent Kültür

Detaylı

MATEMATİK KUTUSU TAVŞAN MASKELERİMİZ

MATEMATİK KUTUSU TAVŞAN MASKELERİMİZ MATEMATİK KUTUSU 3 Yaş sınıfı öğrencileri, artık materyallerden basit bir matematik kutusu yaptılar. Nesnelerle toplama işlemi yapmayı öğrenen minikler, eğlenceli bir oyunla matematik çalışmaları yapmayı

Detaylı

Her güne bir tematik parti

Her güne bir tematik parti CLUB DIAMOND AÇILDI! Bodrum eğlence hayatının yeni cazibe merkezi Club Diamond, 18 Haziran gecesi düzenlenen büyük bir partiyle yaza merhaba dedi. Partiye, Miss & Mr Fashion TV 2014 finalistleriyle birlikte

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik, açıdan birbirini izleyen

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Evimiz Yuvamızdır Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası TÜRKÇE Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası 5N 1K KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Evimiz Yuvamızdır Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası TÜRKÇE Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası 5N 1K KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

EYLÜL/2017 AYLIK BÜLTEN PYP PROGRAMI (PRİMARY YEARS PROGRAM)

EYLÜL/2017 AYLIK BÜLTEN PYP PROGRAMI (PRİMARY YEARS PROGRAM) EYLÜL/2017 AYLIK BÜLTEN PYP PROGRAMI (PRİMARY YEARS PROGRAM) PYP, İlk yıllar programı olarak adlandırılmaktadır. bu program kapsamında öğrencilerimize aşağıdaki profilleri ve tutumları kazandırmayı amaçlamaktayız.

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ GEMS ETKİNLİĞİMİZ: KUTUP HAYVANLARI DEĞERLER EĞİTİMİ ETKİNLİĞİMİZ: PAYLAŞMA KİTAP ATÖLYESİ: YAZAR ETKİNLİĞİMİZ GEZİLERİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ

Detaylı

DENEYLERLE BÜYÜYORUZ

DENEYLERLE BÜYÜYORUZ BU AY HANGİ KAVRAMLARI ÖĞRENECEĞİZ? Hızlı-Yavaş Ön-Arka Sağ- Sol BEYİN FIRTINASI YAPALIM Büyüdüğünde hangi mesleği seçeceksin ve nasıl bir yerde yaşayacaksın? Bir gemi olsaydın nerelere giderdin? Neler

Detaylı

DOSTLAR beni tanıdınız değil mi? Ben HACĐVAT.

DOSTLAR beni tanıdınız değil mi? Ben HACĐVAT. DOSTLAR beni tanıdınız değil mi? Ben HACĐVAT. Seninle bu hafta yani 1 Ağustos 7 Ağustos arasında beraberiz. Sana hangi günler hangi dersleri yapacağını ben söyleyeceğim. Benim söylediğim tarihlerde ödevini

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI PENGUEN DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Penguenleri tanıdık. Penguenleri gözlemledik. Penguen türlerini isimlendirdik.

Detaylı

KİŞİLER SOFİ: SES: IŞIK: EFE: DENİZ:

KİŞİLER SOFİ: SES: IŞIK: EFE: DENİZ: KİŞİLER : Kim bilir kaç bin yaşında. Tiyatronun cini. Eski bir tiyatro binasında, sofitada yaşar. Sahne tozu ve repliklerle beslenir. Çok bilgili, huysuz bir ihtiyar. : Sesi yankılı güzel bir peri kızı.

Detaylı

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet 1 Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI BALIK DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Balıkları tanıdık. Balıkları gözlemledik. Balık türlerini isimlendirdik. Balıkların

Detaylı

Cesaretin Var Mı Adalete? Çocuklar günümüz haberleriyle, gündemle ne kadar iç içe?

Cesaretin Var Mı Adalete? Çocuklar günümüz haberleriyle, gündemle ne kadar iç içe? Ekşi, 1 Buse Ekşi 21502152 TURK 101-74 Ali Turan Görgü Final Cesaretin Var Mı Adalete? Çocuklar günümüz haberleriyle, gündemle ne kadar iç içe? Yaşadıkları çevrenin sorunları ile ne kadar ilgili hiç düşündünüz

Detaylı

ORMANDA MACERA. Yazan: Tiyatro Akustik / Yöneten: Okan KAPLAN. Oyunun Süresi: 50 Dk. OYUNCULAR Hakan KAPLAN Halil BAL Murat DEMİR Turgay Aydın

ORMANDA MACERA. Yazan: Tiyatro Akustik / Yöneten: Okan KAPLAN. Oyunun Süresi: 50 Dk. OYUNCULAR Hakan KAPLAN Halil BAL Murat DEMİR Turgay Aydın OYUN KATALOĞU ORMANDA MACERA Yazan: Tiyatro Akustik / Yöneten: Okan KAPLAN Ormanda avlanmakta olan aslan kral artık yaşlılığını bahane ederek hayvanları ayağına çağırarak onlardan yemlenmek ister.sonuçta

Detaylı

EKİM 15. Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU. kultur@ordu.bel.tr

EKİM 15. Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU. kultur@ordu.bel.tr EKİM EKİM 15 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular Geleceğe emin adımlarla yürüdüğümüz, kent ve insanımızı birlikte inşa etmek için çıktığımız

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 01,02,09,16,23,30 MOZART AKADEMİ MAYIS.2015 Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri YER : Seminer D Salonu 02,09,16,23,30 MAVİ SANAT MAYIS.2015

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

YAZAN: VOLKAN ÇAĞAN RESIMLEYEN: MERT TUGEN

YAZAN: VOLKAN ÇAĞAN RESIMLEYEN: MERT TUGEN YAZAN: VOLKAN ÇAĞAN RESIMLEYEN: MERT TUGEN 4 YEŞILDIYAR YEMYEŞIL AĞAÇLARIYLA ÜNLÜ BIR YERMIŞ. BIR DAĞIN ETEĞINE KURULMUŞ YEŞILDIYAR IN EN ÖNEMLI ÖZELLIĞI BILGI EVI NE EV SAHIPLIĞI YAPMASIYMIŞ. BILGI

Detaylı

YAZAN: VOLKAN ÇAĞAN RESIMLEYEN: MERT TUGEN

YAZAN: VOLKAN ÇAĞAN RESIMLEYEN: MERT TUGEN YAZAN: VOLKAN ÇAĞAN RESIMLEYEN: MERT TUGEN 4 5 YEŞILDIYAR YEMYEŞIL AĞAÇLARIYLA ÜNLÜ BIR YERMIŞ. BIR DAĞIN ETEĞINE KURULMUŞ YEŞILDIYAR IN EN ÖNEMLI ÖZELLIĞI BILGI EVI NE EV SAHIPLIĞI YAPMASIYMIŞ. BILGI

Detaylı

TOPLANTI BİLGİLERİ MUTLU GÜNLERİMİZ KONUKLARIMIZ

TOPLANTI BİLGİLERİ MUTLU GÜNLERİMİZ KONUKLARIMIZ K.R. RAVINDRAN U.R. Başkanı 2015 16 Canan ERSÖZ U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2015 16 Firuz Harbiyeli 3. Grup Guvernör Yardımcısı Hüseyin MURSAL (Başkan) Süleyman ÇOLAKOĞLU (Asbaşkan) Okşan HALEFOĞLU (Kulüp

Detaylı

Ramazan coşkusunu, etkinliklerimizle 18 Haziran - 16 Temmuz tarihleri arasında, iftardan sonra Cumhuriyet Meydanı nda yaşayalım...

Ramazan coşkusunu, etkinliklerimizle 18 Haziran - 16 Temmuz tarihleri arasında, iftardan sonra Cumhuriyet Meydanı nda yaşayalım... Ramazan coşkusunu, etkinliklerimizle 18 Haziran - 16 Temmuz tarihleri arasında, iftardan sonra Cumhuriyet Meydanı nda yaşayalım... SERGİLER Nalan ASLAN Ahşap Yakma - Hat Sergisi 19-29 Haziran 2015 Açılış:

Detaylı

KİM OLDUĞUMUZ TEMASI BİLGİ OKURYAZARLIĞI KAZANIMLARI 1.SINIF

KİM OLDUĞUMUZ TEMASI BİLGİ OKURYAZARLIĞI KAZANIMLARI 1.SINIF KİM OLDUĞUMUZ TEMASI BİLGİ OKURYAZARLIĞI KAZANIMLARI 1.SINIF 1. Bir hikaye veya masalda geçen karakterleri öğrenir. 2.Tahminde bulunur. 3.Dinleme alışkanlığı kazanır. 4.Dinlediği hikaye/masalın özelliklerini

Detaylı

MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ

MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ İlkbaharın son ayı bize yazı hatırlatır. Mayıs bültenine çocuklar bakın neleri sığdırır. Enerji, hareket, sağlık var bu ayda, Coşkumuz hiç bitmesin, koşalım yarınlara Mayısta

Detaylı

YÖRET Yaz Organizasyonu

YÖRET Yaz Organizasyonu YÖRET Yaz Organizasyonu YÖRET Vakfı olarak her yıl, üniversitelerin PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) bölümü öğrencilerinden oluşan Genç YÖRET li liderlerle, ilk ve ortaokul yaş grubundaki çocukları

Detaylı

I. Metni okuyunuz ve soruları cevaplayınız. ÖNEMLİ BİR DERS

I. Metni okuyunuz ve soruları cevaplayınız. ÖNEMLİ BİR DERS I. Metni okuyunuz ve soruları cevaplayınız. ÖNEMİ BİR DERS Genç adam evlendiğinden beri evinde kalan babası yüzünden eşiyle sürekli tartışıyordu. Eşi babasını istemiyordu. Tartışmalar bazen inanılmaz boyutlara

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ GEMS ETKİNLİĞİMİZ: FİLLER TUTUM-YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI OTANTİK EŞYA SERGİMİZ ETİ PETİTO ETKİNLİĞİMİZ DÜZENLİ ODA ETKİNLİĞİMİZ

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU ŞUBAT BÜLTENİ SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER SÜT Sevgi nedir? Sevgimizi nasıl ifade ederiz? İnsan sevgisi Doğa sevgisini tanımlama Diş sağlığı Neden diş fırçalanmalı? Doğru diş fırçalama Süt nedir?

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

5 Nisan/Cumartesi UÇ HAZERFAN UÇ AKILLI DOKTOR ALAADDİN İN SİHİRLİ LAMBASI BİR PRENS MASALI. Çocuk Oyunu Tiyatro Yansıma Atakent Kültür Merkezi

5 Nisan/Cumartesi UÇ HAZERFAN UÇ AKILLI DOKTOR ALAADDİN İN SİHİRLİ LAMBASI BİR PRENS MASALI. Çocuk Oyunu Tiyatro Yansıma Atakent Kültür Merkezi ÇOCUK OYUNLARI 67 UÇ HAZERFAN UÇ Tiyatro Yansıma Atakent Kültür Merkezi AKILLI DOKTOR İsmail Yeşilbağ Tiyatrosu Bahçelievler Kültür Merkezi ALAADDİN İN SİHİRLİ LAMBASI Tiyatro Yeniden Cem Karaca Kültür

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA;10.10.2016-14.10.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nı kutladık. Halk ekmek fabrikası gezisine katıldık. TÜRKÇE * Dilbilgisi:

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nı kutladık. Halk ekmek fabrikası gezisine katıldık. TÜRKÇE * Dilbilgisi: Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ GÜNLER EYLÜL-2017 EKİM-2017 KASIM-2017 ARALIK-2017 Pazartesi 4 11 18 25 2 9 16 23 30 6 13 20 27 4 11 18

Detaylı

PİNOKYO EĞİTİM KURUMLARI MART AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI 1. HAFTA

PİNOKYO EĞİTİM KURUMLARI MART AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI 1. HAFTA 1. HAFTA TARİH : 01 MART 2016 04 MART 2016 KONU : YEŞİLAY 1- Yeşilay nedir? Ne işe yara? Faaliyetleri nelerdir? Nefes akciğer yapalım. Vücudumuzu 2- Sigara ve alkolün zararlarını hep birlikte öğrenelim

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ

2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ SU YEŞİL GÜNÜ DÜNYA SU GÜNÜ ÇANAKKALE ZAFERİ DÜNYA KADINLAR GÜNÜ YAŞLILARA SAYGI HAFTASI KÜTÜPHANELER HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Suyun

Detaylı

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 18 Nisan 2018 (Çarşamba) - Azerbaycan ın Gelişi 19 Nisan 2018 (Perşembe) - Litvanya nın Gelişi 20 Nisan 2018 CUMA EKİPLERİN GELİŞİ - Rusya, Bulgaristan

Detaylı

Yukarıda numaralanmış cümlelerden hangisi kanıtlanabilirlik açısından farklıdır?

Yukarıda numaralanmış cümlelerden hangisi kanıtlanabilirlik açısından farklıdır? 1. (1) Şair yeni bir şiir kitabı yayınladı.(2) Kitap, şairin geleneksel şiir kalıplarını kullanarak yazdığı şiirlerden oluşuyor.(3) Bu şiirlerde kimi zaman, şairin insanı çok derinden etkileyen sesini

Detaylı

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Kendimizi İfade Etme Yollarımız Düşünceleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançları,

Detaylı

DORA DALGIÇ (ZEYNEP) TANSEL ÖNGEL (MEHMET)

DORA DALGIÇ (ZEYNEP) TANSEL ÖNGEL (MEHMET) İstanbul da yaşayan Çınar, bir müzik yarışmasına katılmanın hayalini kurmaktadır. Fakat planları babasının köye geri dönme kararıyla altüst olur. Çınar ve ultra zeki kız kardeşi Zeynep köydeki hayata adapte

Detaylı

Halit Akçatepe Hayatını Kaybetti

Halit Akçatepe Hayatını Kaybetti Halit Akçatepe Hayatını Kaybetti Yeşilçam ın usta oyuncusu, Hababam sınıfının Güdük Necmi si Halit Akçatepe 76 yaşında hayatını kaybetti. Halit Akçatepe nin, beyin damarlarının tıkanması nedeniyle sağ

Detaylı

Cümlede Anlam TEST 39. 1) Bu güzellikleri görmek için Uzungöl e gün doğarken gelmelisin. Bu cümlede aşağıdaki sorulardan hangisi nin cevabı yoktur?

Cümlede Anlam TEST 39. 1) Bu güzellikleri görmek için Uzungöl e gün doğarken gelmelisin. Bu cümlede aşağıdaki sorulardan hangisi nin cevabı yoktur? SABEDİN TÜRKER İÖO 5.SINIF TÜRKÇE Cümlede Anlam TEST 39 1) Bu güzellikleri görmek için Uzungöl e gün doğarken gelmelisin. Bu cümlede aşağıdaki sorulardan hangisi nin cevabı yoktur? 1. A. Niçin 2. B. Ne

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 İŞBİRLİĞİYLE Lise Hazırlık - 9 ve 10 Sınıflar 15-21 Ağustos 2017 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Spor Sanat Doğa Sosyal Sorumluluk Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Lise Hazırlık - 9 ve 10

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI 23 TEMMUZ PAZARTESİ 24 TEMMUZ SALI 25 TEMMUZ ÇARŞAMBA 26 TEMMUZ PERŞEMBE 27 TEMMUZ CUMA *Deniz mavisi, çimen yeşili Hayatımızda renklerin yerini araştırıyoruz. Renk tonlarının ne olduğunu öğreniyoruz.

Detaylı

GEZİ ETKİNLİĞİ SİNEMAYA GİDİYORUZ

GEZİ ETKİNLİĞİ SİNEMAYA GİDİYORUZ AKADEMİ ÇOCUK ANAOKULU 25.12.2017 26.12.2017 27.12.2017 28.12.2017 29.12.2017 AİLE PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA KATILIMI Kitap Günümüz Students will be able to identify seasons and months. GEZİ

Detaylı

4 YAŞ EKİM AYI TEMASI

4 YAŞ EKİM AYI TEMASI 4 YAŞ EKİM AYI TEMASI Mevsimlerden sonbaharı öğreniyoruz. Sonbahar mevsiminde havadaki değişiklikler nelerdir? Çiftlikte hangi hayvanlar yaşar? Çiftlik hayvanlarının bize faydaları nelerdir? Sebze ve meyvelerin

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL 03.12.2012/05 ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL 001 MASAL HAZİNESİ 9789756080603.... 35,00 004 365 DİZİSİ.. 02 İlginç Yönleriyle Hayvanlar 9789756059241 010 DÜNYA DİZİSİ 25,00 03 Çiftlik

Detaylı

05/09/2015 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN

05/09/2015 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN 05/09/2015 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN BU HAFTA NELER ÖĞRENDİK *Dünya Çocuk Gününü kutladık,dünyamızda bizden başka çocuklarda olduğu ve bütün çocukların birbirinden farklı ve özel

Detaylı