ŞUBAT Daha Fazla Kültür-Sanat!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ŞUBAT Daha Fazla Kültür-Sanat!"

Transkript

1 ŞUBAT 2019 Daha Fazla Kültür-Sanat!

2 A DAN Z YE SANAT AKS DE!

3 AKS ŞUBAT PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 04 ÖMÜRSÜN DOKTOR SEVGİ ve TİTREŞİM İNTERNETTE TANIŞAN SON ÇİFT SEN ve BEN BİLİNÇLİ İLİŞKİ PATATES ÖLÜ N BİZİ AYIRANA DEK ROMANTİZMA 06 KADIN HAKLI ERKEK HAKLI ÇOK DA FİFİ HATUNLAR BKM MUTFAK MESUT SÜRE 20 BKM MUTFAK 27 OKAN ÇABALAR BKM MUTFAK İLKER GÜMÜŞOLUK BKM MUTFAK 07 ROMANTİZMA 14 CİHAN MÜRTEZAOĞLU (SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL) BANKTA İKİ KİŞİ PİNOKYO BANA BİR MASAL ANLAT ÖLÜ N BİZİ AYIRANA DEK KALPTEN KALBE MEDİTASYONLA AKIŞ ASLINDA ÖZGÜRSÜN ABUR CUBUR BKM MUTFAK TURUNÇ UN BAHÇESİ ASLAN ve FARE BANA BİR MASAL ANLAT VARYEMEZ FUTBOL SADECE BİR OYUN DÜŞ PEŞİME EVLİLİKTE UFAK TEFEK CİNAYETLER IZ BIZ CIZ KAPLUMBAĞA İLE TAVŞAN İNCESAZ (KONSER) KÜÇÜK KARA BALIK BANA BİR MASAL ANLAT BABA ZULA IŞILTILI HAŞERELER SOĞUKTAN KORKMAYAN TEK KUŞ BİR NEFES AŞK SEVİMLİ DİNOZOR PIRLANGIÇ ABUR CUBUR SHOW CANIM KARDEŞİM ÇİFTLİKTE PATIRTI MUTLULUK ÇİÇEĞİ VARYEMEZ 20.00

4 VARYEMEZ 02 / 24 Cumartesi / Pazar /20.00 Azarya varyemez, zengin olmasına rağmen, cebinden hiç para çıkaramayan cimri ve zalim bir adamdır. Evlenme çağına gelmiş kızı ve oğlu da bu tutumu ile karşı karşıya kalır. Tek aşkı hastalık derecesinde paralarıdır. Arabulucu bir kadının tavına gelip kendisinden yaşça çok küçük bir kızla evlenmeye kalkması, onu oğlu ile bir kez daha karşı karşıya getirir. ABUR CUBUR SHOW 03 / 22 Pazar / Cuma / Uzaktan bakıldığında bildik bir Talk Show olarak görünen bu etkinlik yakından bakınca samimi bir muhabbet ortamına dönüşüyor. Peki bu gösteride konuk kim? Konuk sensin sevgili seyirci... Kura ile seçecekleri Gecenin Konuğu veya Konukları olmak için sizleri karşılarında görmek ve beraber gülmek isterler kendileri.

5 ÖMÜRSÜN DOKTOR 04 Pazartesi Olaylar Rusya da mı geçiyor yoksa Türkiye de mi? İyi bir yazarın elinden çıkmış iyi bir öykü, yer ve zaman tanımaz. Rusya da da geçebilir, Türkiye de de! Çehov, Türk seyircisine hiç bu kadar yakınlaşmamış, öyküleri hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı nitekim. Bu sürpriz prodüksiyonda, tiyatro dünyasının birbirinden güçlü oyuncularıyla canlanan öyküler, gala gecesinde seyirciyi kahkahaya boğacak. Kalemiyle olduğu kadar, doktorluk mesleğiyle de bilinen Anton Çehov a, anlattığı bunca güzel ve komik öyküden sonra, bizler de Ömürsün Doktor diyoruz. İNTERNETTE TANIŞAN SON ÇİFT 05 Salı Aranızda hiç internette tanıştığı biriyle buluşmayan var mı? Peki ya şimdiki eşiyle Face ten tanışan? Tinder dan konuştuğu çocuk felaket çıkanlar? Evet, devir internette tanışma devri. Kimse artık Üsküdar a giderken bir mendil bulmuyor, barlarda karşılaşmıyor, kampüste çarpışıp tanışmıyor. Herkes kendi evinde, bilgisayar ekranının karşısında pijamayla oturuyor. İnternetten market alışverişi yapıyor, tanışıyor, soyunuyor, dudakları birbirine değmeden öpüşüyor.

6 OKAN ÇABALAR 06 Çarşamba Her çarşamba Akasya Kültür Sanat ta Comedy Club da eğlenceye doyacaksınız! BKM Mutfak ekibinin birbirinden başarılı komedyenleri ekim ayından itibaren her çarşamba Akasya Kültür Sanat ta stand-up showlarıyla izleyicilere muhteşem saatler yaşatıyor! ROMANTİZMA 07 / 26 Perşembe / Salı Yasemin ve Uğur, evliliklerinin 20. yıl dönümünde yıllar önce içlerinde ukde kalan düğünü yapmaya karar verirler. Birbirinden farklı iki ayrı düğün hayal eden karı koca; nikah tazeleme yolunda yıllanan ve yıpranan ilişkilerini, kapanmayan hesaplarını ve halı altına süpürdükleri sırlarını sorgulayacak ve beraberlikleri hiç beklemedikleri bir sona doğru yol alacaktır.

7 ÖLÜ N BİZİ AYIRANA DEK 08 / 19 Cuma / Salı Katil kim? Ne yapacağını bilemeyen çiftimiz bir yandan Hangimiz katil? sorusuna yanıt ararken, bir yandan da ilişkilerini, evliliklerini, geçmişlerini, kendilerini bulundukları noktaya taşıyan olayları yeniden değerlendirecek ve karşılarına çıkacak bambaşka sürprizlerle mücadele etmeye çalışacaktır. EVLİLİKTE UFAK TEFEK CİNAYETLER 09 Cumartesi Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler! Gerçekleri, acı ve kara komediyle yoğurmuş bir oyun olan Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler, hayatı tüm yönleriyle göze alabilme yürekliliğini gösterebilenlere umut vadediyor. Oyun içinde bir oyun!

8 IŞILTILI HAŞERELER 10 Pazar Kentsel dönüşüm projesi için seçilen çiftimiz Ollie ve Jill'e, ileride oldukça değerleneceği tahmin edilen bir semtte, yıkık dökük bir ev verilir. Çiftimiz sahip oldukları bu evi nasıl kazandıklarını anlatmak için sabırsızlanmaktadırlar. Fakat Rüya Evleri'ni elde edebilmek için birçok şey yapmışlardır, bunlardan bazıları pek de iyi şeyler sayılmazlar, hatta bayağı korkuçtur ve sarsıcıdırlar... Bazılarınız onların gerçekten kötü bir çift olduğunu düşünebilirler ama onlar iyi insanlar, en azından kendileri iyi olduklarını umuyorlar. Peki, iyi olmak için ummak yeterli midir? MESUT SÜRE 20 Çarşamba Her çarşamba Akasya Kültür Sanat ta Comedy Club da eğlenceye doyacaksınız! BKM Mutfak ekibinin birbirinden başarılı komedyenleri ekim ayından itibaren her çarşamba Akasya Kültür Sanat ta stand-up showlarıyla izleyicilere muhteşem saatler yaşatıyor!

9 BABA ZULA 23 Cumartesi BaBa ZuLa, Türkiye de belli bir tür içine dahil edemeyeceğimiz ender gruplardan; ülkemizin müzik elçisi olan grup, müzikal köklerimizden aldıklarını çağdaş müzikle birleştiriyor. Farklı platformlar ve etkinlikler ile güncel ve bağımsız sahneden yerel sesleri, müzik oluşumlarını tanıtmayı ve desteklemeyi amaçlayan oluşum IN THE VOID un kurucusu Sibel Engingök ile başlayacak gece, BABAZULA konseri SoulEngineers ın kurucusu Okan Budak ın çok özel DJ setiyle devam edecek. İLKER GÜMÜŞOLUK 27 Çarşamba Her çarşamba Akasya Kültür Sanat ta Comedy Club da eğlenceye doyacaksınız! BKM Mutfak ekibinin birbirinden başarılı komedyenleri ekim ayından itibaren her çarşamba Akasya Kültür Sanat ta stand-up showlarıyla izleyicilere muhteşem saatler yaşatıyor!

10 BANKTA İKİ KİŞİ 28 Perşembe Bu oyun, bir şehir parkında Adamla Kadının karşılaşması ve sonrasında olanlar hakkındadır. Adam Kadına sürekli yalanlar söyler Kadın da eksik kalmaz. Gerçeklerle yalanları karıştırırlar. Oyun iki kişinin karşılıklı üstünlük gösterme çabasından, içtenliğe geçişlerinin hem komik hem de trajik öyküsüdür. Birbirleri hakkında bilmeleri gerekenleri, yani bütün acı gerçekleri öğrendikten sonra, birbirlerine sempati duymaya başlarlar ve beklide bugüne kadar başkasıyla hiç olmadıkları kadar yakınlaşırlar.

11 SEVGİ ve SEN ve BEN BİLİNÇLİ İLİŞKİ TİTREŞİM Atölye Atölye Sahne 2 11 Pazartesi Cenk Sarkuş ile Ses Dengelenme Atölyesi Herşey bir frekansa, bir titreşime sahiptir, bu titreşimler birbirlerini etkiler ve uyumlanmaya çalışırlar. Kalp beynimize göre 100 kat fazla elektriksel 5000 kat fazla manyetik alan yaratmakta. Seçtiğimiz, yöneldiğimiz frekans KOŞULSUZ SEVGİ olduğunda, beraber uyumlu titreştiklerimiz ile buluşmamız ve paylaşmamız kaçınılmaz oluyor. Bu çalışmada titreşimleri beraber anlayıp SEVGİ odaklı ilişkilerimizi beraber çözümleyeceğiz. Sahne 2 12 Salı Koray Arham Mincinozlu ile - İlişkide ne istediğini biliyor musun? - Bunları isteyebiliyor musun? - Hayır diyebiliyor musun? Sınır koyabiliyor musun? Yoksa olana katlanıp sonra mızmızlanıyor musun? - Reddedilince kızıyor, tutturuyor hatta intikam mı alıyorsun? - Kabul görünce şükranını belirtip sevinci çoğaltabiliyor musun? Tüm bu soruların çok eğlenceli uygulamalar ile farkındalığa getirilmesi. Çok romantik,güzel ve hafif bir çalışma. Etkili olması için ciddi olması gerekmez. Kahkaha,nefes,meditasyon, dans içeren romantik bir çalışma.

12 PATAT E S 12 Salı Ahu Türkpençe nin yazdığı Patates, aşkın ve intikamın en komik haliyle sizlerle! Bir kadın ve bir erkek daha yeni boşanmışlar. Ama yazık kadına seviyor sanki hâlâ erkeği. Taşınırken nakliye şirketi eşyaları karıştırdığı için şimdi boş evde koliler arasında eşyaları ayırıyor, bir yandan da boşanmanın suçlusunu arıyorlar. Ortam kızışıyor ve sonunda intikam yeminleri ediliyor. Ama yazık adama, kadının intikamı acı olur, bilmiyor sanki. Bu ilişki kurtulur mu? Yeniden aşk alevi sarar mı kadınla adamı? Peki ilişkide erkeklerin bilmesi gereken ve kadınların hiç söylemediği en önemleri sırlar nedir? İntikam mı kazanacak yoksa aşk mı? KADIN HAKLI ERKEK HAKLI Sahne 2 13 Çarşamba Psikolog Orkun Özocak ve İlişki Koçu Cansın Ersöz bu interaktif panelde, kadın ile erkek beyni arasındaki fizyolojik farklılıklardan yola çıkarak, iki cinsiyetin de bir ilişkide kendilerini ifade etme biçimlerine, ihtiyaçlarına ve iletişimde sorun yaşadıkları noktalara bakıyor. Sağlıklı bir ilişki kurabilmek ya da huzurla bir birliktelik sürdürebilmek için karşı cinse nasıl yaklaşılması gerektiği konusunda bilgi edinebileceğiniz ve konunun uzmanlarından kendi tecrübelerinizi ve sorularınızı da paylaşarak faydalanabileceğiniz bu etkinliği kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Atölye

13 ÇOK DA FİFİ HATUNLAR 13 Çarşamba "Çok da Fifi" kimi oyuncu, kimi yazar, kimi İngilterelerde stand-up yapıp gelmiş "Hayatla dalga geçemezsek valla çatlarız" diyen 6 kadın komedyenden oluşuyor. Aralık 2015'ten bu yana beraber sahne alan stand-up ekibi, sadece kadın izleyicilere empati kurup kahkahalarla gülecekleri bir gösteri vadetmekle kalmıyor, erkek izleyicilere de gülerken yeni ufuklara yelken açma imkânı tanıyor. CİHAN MÜRTEZAOĞLU 14 Perşembe Şarkı sözleri ve sesiyle kalbinize dokunan müzisyen, besteci, söz yazarı, aranjör ve yorumcu Cihan Mürtezaoğlu, Sevgililer Günü konseriyle AKS de. Bilgi Üniversitesi nde Müzik eğitimi alan Cihan Mürtezaoğlu ilk resmi yayınını 2015 yılında Sarı Söz adlı şarkısıyla gerçekleştirmiştir. Mabel Matiz, Pinhani, Yasemin Mori, Ceylan Ertem, Burcu Tatlıses gibi sanatçılarla albümlerde prodüktör, aranjör olarak hem de sahnede gitarist olarak çalışmıştır. İlk albümü Bitsin Bu Delilik Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle 2016 Eylül de yayınlanmıştır. Sevgililer Günü Özel

14 KALPTEN KALBE MEDİTASYONLA AKIŞ Sahne 2 15 Cuma Kundalini Yoga nın Türkiye deki önemli temsilcilerinden Zuhal Özyurt ile Kundalini Yoga ve Meditasyon uygulamalarıyla, mantra ve mudraların eşliğinde, yaratıcı beden hareketlerinin, zihin beden ve duygularımız üzerindeki etkilerini keşfedeceğimiz keyifli bir deneyim ve kalp yolculugu. Atölye ASLINDA ÖZGÜRSÜN 15 Cuma Aslında Özgürsün hayatını kadınları özgürleştirmeye adamış Duygu Asena nın kaleminden Belgin ve Berna nın arkadaşlık hikayesini anlatıyor. Evli, mutlu, çocuklu Belgin mutfağında, #TektaşımıKendimAldım Berna ise yüksek plazalarda var olma savaşı veriyor. İki genç kadın ve en iyi arkadaş, birbirlerine tutunarak toplumun ve erkeklerin dayattığı ahlak anlayışına, tabulara karşı çıkıp özgürlüklerini, kimliklerini arıyorlar. Ve de aşkı...

15 İNCESAZ 16 Cumartesi İzleyenlerin coşkuyla eşlik edeceği bu muhteşem konserde, İncesaz hem gruba ait hem de geleneksel şarkıları kendilerine has üsluplarıyla yorumlayacak. Çalışma ve konserlerini 1997 den bu yana sürdüren İncesaz ın gerçekleştireceği bu çok özel konserde müzikseverleri unutamayacakları bir gece bekliyor. BİR NEFES AŞK Sahne 2 17 Pazar Nazlı Doğuoğlu ile yoga, meditasyon ve ilişkiler üzerine bir atölye. Mooji Sadece nefesin bile aşktır, diyor. Bu atölyede yoga ve meditasyonun sunduğu kadim yöntemleri kullanarak içimizdeki sonsuz sevgi kaynağına değeceğiz. Atölye

16 AKS COMEDY CLUB 03/22 Pazar / Cuma / 06/13/20/27 Çarşamba / Her çarşamba Akasya Kültür Sanat ta Comedy Club da eğlenceye doyacaksınız! Bkm Mutfak ekibinin birbirinden başarılı komedyenleri ekim ayından itibaren her çarşamba Akasya Kültür Sanat ta stand-up showlarıyla izleyicilere muhteşem saatler yaşatıyor!

17 PİNOKYO 01 Cuma Gepetto Usta ağaçtan çok güzel bir çocuk kuklası yapar. Adını da Pinokyo koyar. Çocuğu olmadığından, bu kuklayı o kadar çok sever ki Canperi kuklayı canlandırır. Ama tek bir kuralı vardır Canperi nin Pinokyo nun yalan söylememesi. Pinokyo eğer yalan söylemez ve iyi bir kukla olursa gerçek bir çocuk olabilecektir. Okula başlayan Pinokyo yu bir gün karşısına çıkan gezici bir kukla standı olan tilki fark eder ve onu kendi gösterilerinde oynatmak için kandırır. TURUNÇ UN BAHÇESİ 02 Cumartesi "Turunç un Bahçesi" isimli oyunumuz; çocukların özgüven kazanmaları, yeteneklerini keşfedebilmeleri ve üretebiliyor olmaları üzerine tasarlanmıştır. Oyun her çocuğun eşsiz birer yetenek olduğunu anlatırken, dostluk, dürüstlük, hayal kurma temalarını işler. Gerçek olanla hayal olanı ayırmanın üstünde durur. Çocukların günümüzde çok sık rastlanan "can sıkıntısı" problemini oyun oynamaya "üretime" dönüştürmenin yollarını gösterirken çocukları kendi potansiyeline merak duymaya teşvik eder.

18 ASLAN ve FARE 02 Cumartesi Ağustos böceği Tırrık her zamanki gibi sıcak bir yaz günü ormanda neşe içinde çalıp söylemektedir. Kurnaz Tilki Tekdiş in, kendisine hazırladığı kötü plandan haberi olmayan ormanlar kralı Aslan ise bir ağacın gölgesinde karnı tok sırtı pek uyumaktadır. Sevimli faremiz Kemirik ise daha henüz tüm bu olaylardan habersiz peynirini didikler durur az ötede sessizce Derken Kurnaz Tilki Tekdiş in Ormanlar Kralı Aslanı zor duruma düşürecek bir planı vardır. Bu planı bozacak olan da Sevimli Fare Kemirik tir. SEVİMLİ DİNOZOR 03 Pazar Bir gün eve geldiğinizde saklambaç oynayan kocaman bir dinozor yavrusuyla karşılaşsanız ne yapardınız? Üstelik bu dinozor sevimli mi sevimli ve çocuğunuzun en iyi dostu. Bu arada bu sevimli dinozoru ele geçirmek isteyen kötü bir bilim adamı da var. Eğlence ve heyecanın bir arada olduğu sıra dışı oyunu kaçırmayın.

19 PIRLANGIÇ 03 Pazar Pırlangıç Çocuk Konseri. Çocuk Albümündeki 14 şarkının tamamı günümüz çocuklarına uygun, dinamik ve farklı yapısı ile dikkat çekiyor. Var olan ve okullarımızda dinletilen çocuk şarkılarının geçmişten günümüze aşama kaydetmesi gerektiğini belirten Berrin ÇOPUR, şarkılarının tematik yapısını doğa sevgisi, cesaret, nezaket, paylaşmak, emek, empati gibi günümüzde hayli örselenmiş duygu ve kavramlar üzerine kurmuştur. FUTBOL SADECE BİR OYUN 09 Cumartesi Çocuklara sporun, futbolun güzelliğini anlatan, fair play ruhunu aşılayan müzikli çocuk tiyatrosu. Geleceğin futbol seyircisini yetiştirmek için yapılan bu proje Uefa dan teşekkür almıştır. Çocuklar hem eğlenecek hem de doğru taraftar olmayı öğrenecekler. HDI Sigorta desteği ile çocuklar için ücretsiz sahneleniyor.

20 CANIM KARDEŞİM 10 Pazar / "Eğlenceye doyamayacağınız bu yeni çocuk müzikalinde salonları dolduran çocuklar dans edip şarkılara eşlik edecekler. Galip Bey ve eşi Lale Hanım, kızları Mine ve Müge'nin eğlenmek, güzel zaman geçirmek için sadece bilgisayara mahkum olduklarını görünce çok üzülürler. Kendi çocukluk yıllarına geri dönüp Mine, Müge ve Mıncır için geçmişten günümüze kadar gelen Barış Manço gibi unutulmaz sanatçıları taklit ederek anlatırlar. Mine ve Müge geçmişe giderler. IZ BIZ CIZ 16 Cumartesi Iz, Bız, Cız adlı sevimli arılar sevgi ormanında yaşamakta ve arı gibi çalışarak güzel bahar gününde kovanlarını çiçek özleri ile doldurmaktadırlar. Çalıştığı sirkte yaşadığı tatsız günler sonrasında kaçan Ayı Bozo ve kendini çirkin zanneden Kelebek in yolları arı kardeşlerle kesişir. Bozo tek başına yaşamayı öğrenemediği için Kelebek de kendisiyle barışık olmadığı için oldukça mutsuzdurlar.

21 KAPLUMBAĞA İLE TAVŞAN 16 Cumartesi Hızlı koşmasıyla gurur duyan, hatta bunu takıntı haline getiren Sevimli Tavşan, günün birinde ormanda dolaşırken Kırmızı Başlıklı Kız a rastlar. Kırmızı Başlıklı Kız Tavşan a Sadece hızlı olmak yetmez, asıl önemli olan başlamak değil bitirmektir der. Bu öğüdü pek dikkate almayan Tavşan, o sırada sohbete ortak olan Kaplumbağa nın yarış teklifini kabul eder. Bu oyunda Kaplumbağa nın sihirli çantası ndan çocuklara büyük sürprizler var! SOĞUKTAN KORKMAYAN TEK KUŞ 17 Pazar Riki, hayatının en soğuk ve uzun kışını yaşamaktadır. O yıl kış hiç bitmemiş, ilkbahar, yaz, hatta sonbahar hiç gelmemiştir. Sonunda sabrı tükenen Riki, bir sabah uyanır ve kışı bulup onunla konuşmaya ve onu gitmesi için ikna etmeye karar verir. Kentin hatta insanlığın geri kalanı gibi bütün gün evlerinde uyuyan anne babasına veda ederek yola çıkar. Kışı dünyanın en soğuk yerinde bulabileceğini düşünen Riki dünyanın en soğuk yerine ulaşır. Fakat kıştan önce karşısına tuhaf bir kuş çıkar. O, soğuktan korkmayan tek kuştur.

22 KÜÇÜK KARA BALIK Cumartesi / 15, Samed Behrengi nin unutulmaz eseri Küçük Kara Balık tiyatro sahnesinde çocuklarla buluşuyor. Küçük bir derede yaşayan Küçük Kara Balık farklı yerleri, denizleri merak edip dururmuş. Bir gün hayallerini gerçekleştirmek için bu yolculuğa çıkmaya karar vermiş. Yol boyunca birçok maceranın içine girip çıkan Küçük Kara Balık sonunda hayal ettiği açık denizlere ulaşmış. ÇİFTLİKTE PATIRTI Pazar Ali Baba'nın çiftliğinde yaşayan hayvanlar aralarındaki incir çekirdeğini doldurmayan sorunlar sebebiyle sürekli huzursuzluk yaratmaktadırlar. Günün birinde Ali Baba kahramanlarımıza bir ders vermek ister. Bir veda mektubu yazar. Tüm bu huzursuzluklardan bıktığını ve mutlu olabileceği bir çiftliğe taşınmaya karar verdiğini bildirir. Kahramanlarımızın aralarındaki anlaşmazlıkları giderip birlik beraberlik içinde yaşamayı öğrenmekten başka çare yoktur.

23 MUTLULUK ÇİÇEĞİ 24 Pazar Özge başta ailesi olmak üzere arkadaşları tarafından da sevilmediğini düşünen bir kız çocuğudur. Onun böyle düşünmesine sebep olan en büyük sorunu yeni bir kardeşi doğduğu için anne ve babasının kardeşiyle daha çok ilgilenmesidir. Bu nedenle sevilmediğini zannetmektedir. BANA BİR MASAL ANLAT Sahne 2 02 / 08 / 23 Cumartesi/Cuma/Cumartesi / / William Shakespeare ve Anton Çehov un seçilmiş oyunlarının müzikli bir masal anlatısıyla çocuklarla buluşmuş halidir. Seçilen klasik oyunlar, çocuklar için özenli bir dille masal formuna aktarılmış ve çocukların erken yaşta bu klasiklerle tanışması amaçlanmıştır. Böylece Bir Yaz Gecesi Rüyası na uyanan çocuklar, Fırtına larda sürüklenen Martı ları takip edip, Vişne Bahçesi ndeki Ayı ların gözünden Hırçın Kız ların güçlü hikayesini dinleyecekler. Oyun Atölye

24 DÜŞ PEŞİME Sahne 2 09 Cumartesi Gizem Duman Şeşen tarafından yapılan 6-12 yaş çocuklarımızın katılabileceği bu atölyede; çocuklarımızın oyun kurabilme, paylaşım ve ekip olabilme becerilerini özgürce ortaya çıkarabilmeleri amaçlanmıştır. Oynayarak çoğalabilir, paylaşabilir, öğrenebiliriz. Dijital çağın ve kentte betonlaşmanın bizlere en büyük zararı oyunlarımızı elimizden alması oldu. Sokak oyunları, mahalle arkadaşlıkları yok denecek kadar az. Çocuklarımız oyun kurmayı bilmedikleri gibi oyun oynamayı ve arkadaş edinmeyi de unuttular. Atölye Dans Atölyesi 200 den fazla oyun Bkm Mutfak Çocuk Drama ve Tiyatro Atölyesi Bkm Mutfak Oyunculuk Atölyesi Stand-Up lar Çocuk Oyunları Söyleşiler Comedy Club Konserler 3. Kat (Sinema Katı) İyi Müzik Yeni sezonda oyunlar, konserler, stand-up lar, çocuk etkinlikleriyle daha fazla kültür-sanat! Tiyatro Oyunları Konferanslar Atölyeler

25 akasyakultursanat.com 3. Kat: Kültür, Sanat ve Sinema Katı Akasya, Çeçen Sokak No: 25 Acıbadem, Üsküdar İstanbul /AkasyaKulturSanat /akasyakultursan /akasyakultursanat Akasya Kültür Sanat

MART Daha Fazla Kültür-Sanat!

MART Daha Fazla Kültür-Sanat! MART 2019 Daha Fazla Kültür-Sanat! A DAN Z YE SANAT AKS DE! AKS MART PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 01 ÖLÜ N BİZİ AYIRANA DEK 02 CANIM KARDEŞİM 13.00-15.00 03 PAMUK PRENSES

Detaylı

Yeni Sezonda, Daha Fazla Kültür-Sanat!

Yeni Sezonda, Daha Fazla Kültür-Sanat! EKİM 2018 Yeni Sezonda, Daha Fazla Kültür-Sanat! Biletler Biletix te. A DAN Z YE SANAT AKS DE! MESUT SÜRE 03 Ekim Çarşamba Her Çarşamba Akasya Kültür Sanat ta Comedy Club da eğlenceye doyacaksınız! Bkm

Detaylı

NİSAN Daha Fazla Kültür-Sanat!

NİSAN Daha Fazla Kültür-Sanat! NİSAN 2019 Daha Fazla Kültür-Sanat! A DAN Z YE SANAT AKS DE! AKS NİSAN PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR MESUT SÜRE İNTERNETTE LUXUS HAYAL 01 02 03 BKM MUTFAK 04 05 06 07 TANIŞAN

Detaylı

OCAK Daha Fazla Kültür-Sanat!

OCAK Daha Fazla Kültür-Sanat! OCAK 2019 Daha Fazla Kültür-Sanat! A DAN Z YE SANAT AKS DE! AKS OCAK PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞE 03 07 FERHANGİ ŞEYLER 08 09 ÇOK DA FİFİ HATUNLAR BKM MUTFAK 10 14 15 KANATSIZ GÜVERCİNLER 16

Detaylı

Portfolyo. Sunum Dosyası

Portfolyo. Sunum Dosyası Çılgın Vikingler Dikkat edin Çılgın Vikingler size geliyor... Birbirinden farklı istasyonların olduğu, yaratıcı oyunlarla çocukların eğlenceye doyamadığı, interaktif bir etkinlik sizlerle buluşuyor. Çocuklar

Detaylı

NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanların

NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanların KELEBEK VE UĞUR BÖCEĞİ GRUPLARI NİSAN AYI BÜLTENİ NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanlarını

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

KUKLA ÇOCUK TİYATROSU

KUKLA ÇOCUK TİYATROSU KUKLA ÇOCUK TİYATROSU +3 yaş çocuklara yönelik "Guguklu Saat isimli kukla tiyatro oyunumuzla buluşalım... Kelebek Kukla Hediyemiz! EKİM AYI OYUNLARI HEDİYELİ! Guguklu Saat isimli oyunumuzu sergilediğimiz

Detaylı

ARNAVUTKÖY KÜLTÜR-SANAT. ETKiNLiKLERi ŞUBAT 2012

ARNAVUTKÖY KÜLTÜR-SANAT. ETKiNLiKLERi ŞUBAT 2012 ARNAVUTKÖY KÜLTÜR-SANAT ETKiNLiKLERi ŞUBAT 2012 Sanat, hayatın estetik yönlerini farklı algılama, farklı bir bakış ile gizli kalmış olan güzellikleri keşf etme, görme ve gösterme isteğinin en değerli somut

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015 2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

CarrefourSA Bahçe Park Çiçek Açıyor!

CarrefourSA Bahçe Park Çiçek Açıyor! BASIN METNİ 7.12.2011 9 Aralık ta Başlıyoruz CarrefourSA Bahçe Park Çiçek Açıyor! Bahçe Park Çocuk Kulübü 9 Aralık ta Başlıyor ECE TÜRKİYE yönetiminde faaliyete giren CarrefourSA Bahçe Park Alışveriş Merkezi,

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:14.10.2016-18.11.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ

YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanlar hakkında neler bildiğimizi ifade ettik. Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

EKİM AYI BÜLTENİ YARATICI DÜŞÜNME ATÖLYESİ (3 YAŞ) 2-6 EKİM

EKİM AYI BÜLTENİ YARATICI DÜŞÜNME ATÖLYESİ (3 YAŞ) 2-6 EKİM EKİM AYI BÜLTENİ YARATICI DÜŞÜNME ATÖLYESİ (3 YAŞ) - Boynumuz zürafa boynu kadar uzun olsa şimdi yapabildiğimiz işleri yapabilir miydik? Sorusu üzerinden eğlenceli bir sohbet başlatıyoruz. - Ormanlar kralı

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Sincapları tanıdık. Sincapları gözlemledik. Hayvan türlerini isimlendirdik. Hayvanların

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

Taşdelen Anaokulu MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ AYLIK EĞİTİM PLANI kelolan anaokulu

Taşdelen Anaokulu MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ AYLIK EĞİTİM PLANI kelolan anaokulu Taşdelen Anaokulu MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ AYLIK EĞİTİM PLANI kelolan anaokulu 2015-2016 eğitim öğretim yılı 2016 Kasım ayi eğitim planı 2016 KASIM AYI YILDIZLAR SlNIFI EĞİTİM PROĞRAMI Taşdelen

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ ENGLISH DAY ETKİNLİĞİMİZ GEMS ETKİNLİKLERİMİZ UĞURBÖCEKLERİ OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ İLKOKUL ORYANTASYON ÇALIŞMALARIMIZ SİNEMA GÜNLERİMİZ BRANŞ

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ ARALIK AYI

Detaylı

KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3

KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3 KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3 Issue #: [Date] MAVİSEL YENER İLE RÖPOTAJ 1. Diş hekimliği fakültesinden mezunsunuz. Bu iş alanından sonra çocuk edebiyatına yönelmeye nasıl karar verdiniz?

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI BALIK DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Balıkları tanıdık. Balıkları gözlemledik. Balık türlerini isimlendirdik. Balıkların

Detaylı

İnsan Oyunla Başlar Hayata

İnsan Oyunla Başlar Hayata İnsan Oyunla Başlar Hayata Bebekken; henüz konuşamıyor, anlatamıyorken oyunlarla ifade etmeye çalışırız kendimizi. İnsanın kendini anlatma çabası, var olduğu sürece son bulmaz. İşte bu yüzden insan her

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Gösterimizi ailelerimize sunduk. *Gösteri sonrasında harika çocuklar Partisi

Detaylı

Ve Perde... Tiyatro Afişleri Sergisi, DEÜ GSF 33.Dekor Maket Eskiz Sergisi Açılışı ve 17. Muhsin ERTUĞRUL Tiyatoro Emek Ödül Töreni

Ve Perde... Tiyatro Afişleri Sergisi, DEÜ GSF 33.Dekor Maket Eskiz Sergisi Açılışı ve 17. Muhsin ERTUĞRUL Tiyatoro Emek Ödül Töreni 27 Mart -5 Nisan 2015 TİYATRO GÖSTERİM PROGRAMI Büyük Salon Ve Perde... Tiyatro Afişleri Sergisi, DEÜ GSF 33.Dekor Maket Eskiz Sergisi Açılışı ve 17. Muhsin ERTUĞRUL Tiyatoro Emek Ödül Töreni 27 Mart 2015

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ GÜNLER EYLÜL-2017 EKİM-2017 KASIM-2017 ARALIK-2017 Pazartesi 4 11 18 25 2 9 16 23 30 6 13 20 27 4 11 18

Detaylı

OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR

OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OCAK 2017 BÜLTENİ 02 06 OCAK OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR PAZARTESİ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR Günler tekerlemesini söyleyelim. İpin altından geçelim. Oyun hamurundan balık yapalım. Yeni yıl geldi

Detaylı

KIRKPABUÇ ÜRÜN KATALOĞU 2013

KIRKPABUÇ ÜRÜN KATALOĞU 2013 KIRKPABUÇ ÜRÜN KATALOĞU 2013 Eğitici Oyuncak Dr. Özlem ALKAN ERSOY Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanında Öğretim Üyesi Eğitici oyuncak, çocuk için hem oyuncak hem de oyun anlamına gelmektedir. Çocuk, oyuncağı

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ ŞEKERLİK EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ ŞEKERLİK EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ ŞEKERLİK EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ GÜNLER EYLÜL-2017 EKİM-2017 KASIM-2017 ARALIK-2017 Pazartesi 4 11 18 25 2 9 16 23 30 6 13 20 27 4 11 18 25 Salı

Detaylı

EĞİTİME KISA BİR MOLA! OCAK ŞUBAT BEYLİKDÜZÜ KÜLTÜR MERKEZİ GÜRPINAR AŞIK VEYSEL SAHNESİ

EĞİTİME KISA BİR MOLA! OCAK ŞUBAT BEYLİKDÜZÜ KÜLTÜR MERKEZİ GÜRPINAR AŞIK VEYSEL SAHNESİ EĞİTİME KISA BİR MOLA! 26-27-28-29 OCAK 1-2-3-4 ŞUBAT 11:00-15:00 ARASI BEYLİKDÜZÜ KÜLTÜR MERKEZİ GÜRPINAR AŞIK VEYSEL SAHNESİ TİYATRO SİNEMA YÜZ BOYAMA PALYAÇO İKRAMLAR ATÖLYELER beylikduzu.bel.tr beylikduzubelediyesi.tv

Detaylı

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI PENGUEN DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Penguenleri tanıdık. Penguenleri gözlemledik. Penguen türlerini isimlendirdik.

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 İŞBİRLİĞİYLE Lise Hazırlık - 9 ve 10 Sınıflar 15-21 Ağustos 2017 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Spor Sanat Doğa Sosyal Sorumluluk Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Lise Hazırlık - 9 ve 10

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:24.10.2016-28.10.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

YÖRET Yaz Organizasyonu

YÖRET Yaz Organizasyonu YÖRET Yaz Organizasyonu YÖRET Vakfı olarak her yıl, üniversitelerin PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) bölümü öğrencilerinden oluşan Genç YÖRET li liderlerle, ilk ve ortaokul yaş grubundaki çocukları

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik, açıdan birbirini izleyen

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ : 2014 2015 Μάθημα : Τουρκικά Επίπεδο : Ε1 Διάρκεια : 2 ώρες

Detaylı

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir?

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Hayatımızın en değerli varlığıdır anneler. O halde onlara verdiğimiz hediyelerinde manevi bir değeri olmalıdır. Anneler için hediyenin maddi değeri değil

Detaylı

Jamie Foxx J

Jamie Foxx J Jamie Foxx J - - - - - - - - - - - - - 62 Corinne Foxx 63 Biz müzik ve sinemayı bir araya getiren bir aileyiz. Babam hem eğitimli bir müzisyen hem de bir oyuncu. Gerçekten çok şanslıyım! Corinne Foxx Jamie

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ

2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ SU YEŞİL GÜNÜ DÜNYA SU GÜNÜ ÇANAKKALE ZAFERİ DÜNYA KADINLAR GÜNÜ YAŞLILARA SAYGI HAFTASI KÜTÜPHANELER HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Suyun

Detaylı

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz; Okul öncesi eğitimin bir boyutu olan sanat eğitimi içerisinde müzik, çok önemli bir yere sahiptir. Okul öncesi eğitimde müzik eğitiminin amaçları, çocukların bilişsel,duyuşsal, devinişsel

Detaylı

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz,

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 10 Aralık - 18

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 1 BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Okulumuzun 100. Günü için ailemizle 100 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 100.gün sergimizi hazırladık. Okulumuzda

Detaylı

34. GENÇ GÜNLER -ATÖLYELER-

34. GENÇ GÜNLER -ATÖLYELER- 34. GENÇ GÜNLER -ATÖLYELER- BAŞARISIZLIĞIN BAŞARI OLDUĞU TEK MESLEK CLOWN OLMAK HAKAN YAVAŞ 9-10-11 Mayıs Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi Saat 12.00-16.00- Kontenjan 25 kişiliktir Burun dünyanın en küçük

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

ARALIK 18 KÜLTÜR SANAT

ARALIK 18 KÜLTÜR SANAT 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Kültür ve sanatla dolu bir yılı daha arkamızda bırakırken yeni yılı yeni etkinlik ve projelerle karşılayacak olmanın

Detaylı

yaz okulu programı 2017

yaz okulu programı 2017 yaz okulu programı 2017 Free Steps School olarak; çocuklarımıza hem eğlenecekleri, hem de öğrenecekleri dopdolu bir yaz okulu programı hazırladık. Branşlarında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde yapılacak

Detaylı

MART 2015 BÜLTENİ. Merhaba! Mart ayı boyunca yaptığımız etkinlikleri bulabileceğiniz. bültenimizi sizinle paylaşmanın sevinci ve gururu. içindeyiz.

MART 2015 BÜLTENİ. Merhaba! Mart ayı boyunca yaptığımız etkinlikleri bulabileceğiniz. bültenimizi sizinle paylaşmanın sevinci ve gururu. içindeyiz. MART 2015 BÜLTENİ Merhaba! Mart ayı boyunca yaptığımız etkinlikleri bulabileceğiniz bültenimizi sizinle paylaşmanın sevinci ve gururu içindeyiz. DİĞER ETKİNLİKLERİMİZ Drama ve Müzik dersleri her hafta

Detaylı

BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR TİYATROHAYAL@ BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR İstanbul dan gelip, Bodrum un Akyarlar Mahallesine yerleşen tiyatro sanatçıları Ececan Gümeci ve Aykut Ünal ın ilk projesi Şahin Örgel in yazdığı iki kişilik oyunu

Detaylı

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Yeni kültür-sanat sezonunun başlamasıyla birlikte sizleri sanatın her alanıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Birbirinden

Detaylı

KÜTAHYA BELEDİYESİ ETKİNLİK BÜLTENİ EKİM Kütahya Belediyesi. kütahyakultursanat

KÜTAHYA BELEDİYESİ ETKİNLİK BÜLTENİ EKİM Kütahya Belediyesi.  kütahyakultursanat 2017 Kütahya Belediyesi www.kutahyakultursanat.com kütahyakultursanat kutahyakultursanat.com kütahyakultursanat kütahyakultursanat Sevgili Kütahyalılar; Kütahya Belediyesi olarak, Ekim ayı itibariyle 2017-2018

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI A N A KU O LU ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI TAT ÖNE İL RİLE Rİ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ - OCAK 2017 TATİL BÜLTENİ 20 Ocak 2017 tarihi itibari ile dolu dolu geçirdiğimiz eğitim ve öğretim

Detaylı

TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ

TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Bilim Etkinlikleri TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ Bu ayki yaşayan değerimiz Sevgi.

Detaylı

SPOR PROGRAMLARINDAN OLUŞAN SPOR REKLAM PAKET KAMPANYAMIZ

SPOR PROGRAMLARINDAN OLUŞAN SPOR REKLAM PAKET KAMPANYAMIZ SPOR PROGRAMLARINDAN OLUŞAN SPOR REKLAM PAKET KAMPANYAMIZ PROGRAM ADI: PROGRAM GÜNÜ: FUTBOL GECESİ - CÜNEYT ŞEN PAZARTESİ-23:10 PROGRAM ADI: PROGRAM GÜNÜ: GOL SALI-20:30 PROGRAM ADI: PROGRAM GÜNÜ: TOP

Detaylı

Orhan benim için şarkı yazardı

Orhan benim için şarkı yazardı 70'li yılların ünlü ses sanatçısı ve sinema oyuncusu Yıldız Tezcan, 21 yaşındayken Orhan Gencebay ile büyük aşk yaşadığını, ancak o dönem çöpçatanlıklarını yapan Sevim Emre'nin sonradan Gencebay'ı elinden

Detaylı

KÜLTÜREL YAPILANMA GRUBUNUN (KYG) DEĞERLENDİRME ANKETİ

KÜLTÜREL YAPILANMA GRUBUNUN (KYG) DEĞERLENDİRME ANKETİ KÜLTÜREL YAPILANMA GRUBUNUN (KYG) DEĞERLENDİRME ANKETİ Kasım, 2006 Değerli Arkadaşlar, Bildiğiniz gibi 7 Temmuz, 2006 da başlayan ve 27 Ağustos 2006 da tamamlanan Kültürel Yapılanma Grubumuzu ve Etkinliklerini

Detaylı

Tek düze düşünmek yerine çok boyutlu düşünebilme.

Tek düze düşünmek yerine çok boyutlu düşünebilme. Drama Yetenekleri Nelerdir? Sabit fikirler yerine yaratıcı fikirler üretebilme. Tek düze düşünmek yerine çok boyutlu düşünebilme. Tek başına karar verebilme. Bilgiyi her yerde kullanabilme. Ezbercilik

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

ALAN EXPERIENCE BİREYSEL EĞİTİM TAKVİMİ

ALAN EXPERIENCE BİREYSEL EĞİTİM TAKVİMİ ALAN EXPERIENCE BİREYSEL EĞİTİM TAKVİMİ 16 Şubat Pazartesi 17 Şubat Salı 18 Şubat Çarşamba 19 Şubat Perşembe 20 Şubat Cuma 21 Şubat Cumartesi 22 Şubat Pazar 19.00 Hayatın Ritmi Sembollerle İletişim Müzikmentor

Detaylı

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları,

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, İlim, kültür ve sanat eserleri bir medeniyetin ulaştığı seviyeyi gösterir. Şehrimiz tarih boyunca, ticaretin olduğu kadar ilmin, kültür ve sanatın da önemli merkezlerinden

Detaylı

Dünyayı Değiştiren İnsanlar

Dünyayı Değiştiren İnsanlar Dünyayı Değiştiren İnsanlar MARIA MONTESSORI Hayatın en önemli dönemi üniversite çalışmaları değil, doğumdan altı yaşa kadar olan süredir. Çünkü bu, bir çocuğun gelecekte olacağı yetişkini inşa ettiği

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU 2013-2014 HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz Mercanlar Sınıfı olarak Aralık ayında Duyu organlarımız, vücut organlarımız ve sevgi konusu üzerine ağırlık verdik. Bu konularla ilgili bol bol çalışmalar yaptık. Sevginin hayatımızda çok

Detaylı

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 01-05 HAZİRAN 2015 01 HAZİRAN PAZARTESİ SERBEST ZAMAN ETKİNLİĞİ: Çocuklarla selamlaşıldı ve istedikleri ilgi köşelerinde evden getirdikleri oyuncaklarla

Detaylı

UĞURBÖCEĞİ GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

UĞURBÖCEĞİ GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ UĞURBÖCEĞİ GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? İlkbahar mevsimini tanıdık. İlkbahar mevsimi ile bitkilerdeki, Hayvanlardaki ve çevremizdeki değişimi fark edeceğimiz etkinlikler gerçekleştirdik.

Detaylı

BABA NERDESİN KAYBOLDUM

BABA NERDESİN KAYBOLDUM BABA NERDESİN KAYBOLDUM YÖNETMEN GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ SENARYO KURGU MÜZİK SANAT YÖNETMENİ SES SES TASARIM YAPIMCI OYUNCULAR TÜR SÜRE ÇEKİM FORMATI GÖSTERİM AHMET KARAMAN CEM CENEŞKE AHMET KARAMAN AZİZ İMAMOĞLU

Detaylı

PİNOKYO EĞİTİM KURUMLARI MART AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI 1. HAFTA

PİNOKYO EĞİTİM KURUMLARI MART AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI 1. HAFTA 1. HAFTA TARİH : 01 MART 2016 04 MART 2016 KONU : YEŞİLAY 1- Yeşilay nedir? Ne işe yara? Faaliyetleri nelerdir? Nefes akciğer yapalım. Vücudumuzu 2- Sigara ve alkolün zararlarını hep birlikte öğrenelim

Detaylı

Her güne bir tematik parti

Her güne bir tematik parti CLUB DIAMOND AÇILDI! Bodrum eğlence hayatının yeni cazibe merkezi Club Diamond, 18 Haziran gecesi düzenlenen büyük bir partiyle yaza merhaba dedi. Partiye, Miss & Mr Fashion TV 2014 finalistleriyle birlikte

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

Anne Blume Ey saymakla bitmeyen kadın, Kimsin sen? Sen sanatsın. Istanbul Lisesi Resim Bölümü

Anne Blume Ey saymakla bitmeyen kadın, Kimsin sen? Sen sanatsın. Istanbul Lisesi Resim Bölümü 01.06.2014 Pazar 10.00 130. yıl Geleneksel Aşure Günü Kutlamaları Istanbul Lisesi 02.06.2014 Pazartesi 9.30 Istanbul Lisesi 23. Kültür Etkinlikleri Haftası Bahçe Açılışı Açılış Konuşmaları Gösteriler Istanbul

Detaylı

Benimle Evlenir misin?

Benimle Evlenir misin? Benimle Evlenir misin? Bodrum sokakları ilginç bir evlenme teklifine daha sahne oldu. Bodrumlu genç kaptan Ali Özbaylan 9 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Tuba Cihat a, Milta Marina da bulunan bir kafede

Detaylı

HİKÂYELERİMİZ FEN VE MATEMATİK ETKİNLİĞİ

HİKÂYELERİMİZ FEN VE MATEMATİK ETKİNLİĞİ HİKÂYELERİMİZ Annecim Anneler günü Paf ile Puf Tasarruflu olmalıyız İlk hediyem Dinozorun Evi İki inatçı keçi Karne heyecanı Geri dönüşüm Uzun zürafa Becerikli karınca Rapunzel Kırmızı başlıklı kız Hansel

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden mutfak atölyesine, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar

Detaylı

MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ

MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ İlkbaharın son ayı bize yazı hatırlatır. Mayıs bültenine çocuklar bakın neleri sığdırır. Enerji, hareket, sağlık var bu ayda, Coşkumuz hiç bitmesin, koşalım yarınlara Mayısta

Detaylı

En özel an lardan en güzel anı lara

En özel an lardan en güzel anı lara En özel an lardan en güzel anı lara Rüya gibi bir düğünde Serenade Wedding Photography en özel anları ölümsüzleştirmek için var. Serenade Wedding Photography, en özel evet lerin ağızlardan döküldüğü o

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlikler ve akademik,açıdan birbirini izleyen birçok çalışma yaptık.

Detaylı

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ GEMS ETKİNLİĞİMİZ: FİLLER TUTUM-YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI OTANTİK EŞYA SERGİMİZ ETİ PETİTO ETKİNLİĞİMİZ DÜZENLİ ODA ETKİNLİĞİMİZ

Detaylı

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 18 Nisan 2018 (Çarşamba) - Azerbaycan ın Gelişi 19 Nisan 2018 (Perşembe) - Litvanya nın Gelişi 20 Nisan 2018 CUMA EKİPLERİN GELİŞİ - Rusya, Bulgaristan

Detaylı

ALPER DURU ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ARALIK AYI DEĞER KONUSU SEVGİ

ALPER DURU ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ARALIK AYI DEĞER KONUSU SEVGİ ALPER DURU ANAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ARALIK AYI DEĞER KONUSU SEVGİ Aralık ayında Sevgi değerini işledik. Sevgi konusunda okulumuzda bir çok faaliyet gerçekleştirildi.

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Ocak, Pazartesi, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 30 Ocak, Çarşamba, 19:00

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖĞRENDİKLERİMİZ BEN KİMİM? Duyguları Sevdiklerim-sevmediklerim Kendimi nasıl tanımlarım Bedensel özelliklerim 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Mustafa Kemal Atatürk kimdir? Türkiye

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN 2016-2017

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ EKİM AYINDA ÖĞRENDİKLERİMİZ Hayvanları Koruma Günü nedeniyle okul bahçemizde yürüyüş yaptık. Hayvanlar sergisini oluşturduk ve inceledik.

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Mart ayına Hayvanlar teması ile giriş yaptık. Hayvanlar ile ilgili çeşitli sunumlar izleyerek, videolarla hayvanların

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI 23 TEMMUZ PAZARTESİ 24 TEMMUZ SALI 25 TEMMUZ ÇARŞAMBA 26 TEMMUZ PERŞEMBE 27 TEMMUZ CUMA *Deniz mavisi, çimen yeşili Hayatımızda renklerin yerini araştırıyoruz. Renk tonlarının ne olduğunu öğreniyoruz.

Detaylı

CANIM KARDEŞİM BENİM 3D ANİMASYON FİLMİ BASIN KİTİ

CANIM KARDEŞİM BENİM 3D ANİMASYON FİLMİ BASIN KİTİ CANIM KARDEŞİM BENİM 3D ANİMASYON FİLMİ BASIN KİTİ Eylül 2016 Film Hakkında TRT Çocuk kanalında reyting rekortmeni olan Canım Kardeşim adlı çizgi dizi, Uzun metrajlı film olarak 3 Boyutlu Animasyon film

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ VÜCUDUMUZ DUYU ORGANLARIMIZ 100. GÜN KUTLAMALARI SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER PROJELERİ Vücudun bölümlerini resimlerle göstererek isimlerini söyleme.

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DOĞUM GÜNLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ AYAK BASKISI YAPARKEN ÇOK GÜLDÜK SINIF

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

2 de PDR ÇALIŞMALARIMIZ. 6 da ARALIK AYI 2. SINIF ETKİNLİKLERİMİZ ARALIK AYI ANA SINIFI ETKİNLİKLERİMİZ. sayfa. sayfa

2 de PDR ÇALIŞMALARIMIZ. 6 da ARALIK AYI 2. SINIF ETKİNLİKLERİMİZ ARALIK AYI ANA SINIFI ETKİNLİKLERİMİZ. sayfa. sayfa ANA SINIFI ETKİNLİKLERİMİZ sayfa 2 de PDR ÇALIŞMALARIMIZ 2. SINIF ETKİNLİKLERİMİZ sayfa 6 da ANA SINIFI ETKİNLİKLERİMİZ Sınıflarımızda "Duygularımı Tanıyorum" etkinliğini uyguladık. Etkinlikte öğrencilerimizin

Detaylı