ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 EYLÜL EKİM 2018 FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 EYLÜL EKİM 2018 FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 EYLÜL EKİM 2018 FAALİYET RAPORU

2 27 EYLÜL 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 67 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 34 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 67 ADET FİRMANIN 4 ADETİ FABRİKA NİTELİĞİNDE OLUP; 1 ADETİ MARGARİN, KARIŞIK YEMEKLİK VE SOFRALIK KATI YAĞLARIN İMALATI, 1 ADETİ DERİ VE KÜRKLÜ DERİ İMALATI, 1 ADETİ SABUN, YIKAMA VE TEMİZLEME MÜSTAHZARLARI (DETERJANLAR) İLE SABUN OLARAK KULLANILAN MÜSTAHZARLAR İMALATI, 1 ADETİ TAHILLARIN ÖĞÜTÜLMESİ VE UN İMALATI İMALATI İLE İŞTİGAL EDEN FİRMALARDIR. KAYDINI KAPATAN FİRMALARIN 5 ADETİ FABRİKA NİTELİĞİNDE OLUP; 2 ADETİ DERİ VE KÜRKLÜ DERİ İMALATI, 1 ADETİ DERİ, KÖSELE, KARMA DERİ VE DİĞER MALZEMELERDEN BAVUL, EL ÇANTASI, CÜZDAN, OKUL ÇANTASI, EVRAK ÇANTASI, DERİDEN SİGARALIK, DERİ AYAKKABI BAĞI, KİŞİSEL BAKIM, DİKİŞ, VB. AMAÇLI SEYAHAT SETİ, VB. ÜRÜNLERİN İMALATI, 1 ADET PLASTİKTEN MAMUL HALDE TÜP, BORU, HORTUM VE BUNLARIN BAĞLANTI ELEMANLARININ İMALATI, 1 ADET OTOMOBİL VE HAFİF MOTORLU KARA TAŞITLARININ BİR ÜCRET VEYA SÖZLEŞMEYE DAYALI OLARAK (ARACILAR) TOPTAN TİCARETİ, İŞTİGAL EDEN FİRMALARDIR TOPLAM ÜYE SAYISI : FABRİKA SAYISI : 842

3 MESLEK KOMİTELERİNİN ETKİN VE VERİMLİ ÇALIŞMASI ÇALIŞTAYI ODAMIZ 2018 YILI MESLEK KOMİTELERİ 2. BİLEŞİK TOPLANTISINDA GERÇEKLEŞTİ TOBB 5174 sayılı Kanun kapsamında Odaların asli görevi olan Madde 4: "Odalar; Üyelerinin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlerine uygun olarak gelişmesini sağlamak, mensuplarının birbirleri ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak" hususları çerçevesinde; "Odamız Üyelerinin Ticari ve Sınai Hayatının Değerlendirilmesi" başlığı altında, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) 2018 yılı Meslek Komiteleri 2. Bileşik Toplantısı, 27 Eylül 2018 Perşembe günü gerçekleşti.

4 MESLEK KOMİTELERİNİN ETKİN VE VERİMLİ ÇALIŞMASI ÇALIŞTAYI ODAMIZ 2018 YILI MESLEK KOMİTELERİ 2. BİLEŞİK TOPLANTISINDA GERÇEKLEŞTİ

5 ÇORLU TSO BULGARİSTAN FUAR HEYETİ PLOVDİV ULUSLARARASI TEKNİK FUARI NI ZİYARET ETTİ VE FİLİBE BAŞKONSOLOSU İLE İSTİŞARELERDE BULUNULDU Çorlu TSO Bulgaristan Fuar Heyeti 29 Eylül 2018 Cumartesi günü her yıl farklı ülkelerden e yakın ziyaretçiye ev sahipliği yapan, başta makine, yapı inşaat, otomotiv, otomotiv yan sanayi, kimyasallar, elektrik, elektronik, robot teknolojileri ve otomasyon ve su teknolojileri olmak üzere tüm sanayi ürünlerini kapsayan İnternational Technical Fair Plovdiv e (Filibe Uluslararası Teknik Fuarı) iştirak etti. Fuarlarda incelemelerde bulunan ve iş fırsatları hakkında bilgiler edinen heyette; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Üyeleri ve Komite Üyeleri yer aldılar. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz, 28 Eylül 2018 Cuma günü T.C Filibe (Plovdiv) Başkonsolosu Hüseyin Ergani ve Filibe (Plovdiv) Ticaret Ateşesi Mehmet Ali Erdem i ziyaret etti.

6 ÇORLU TSO BULGARİSTAN FUAR HEYETİ PLOVDİV ULUSLARARASI TEKNİK FUARI NI ZİYARET ETTİ VE FİLİBE BAŞKONSOLOSU İLE İSTİŞARELERDE BULUNULDU

7 ÜYELERİMİZ TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER İLE BİRARAYA GELDİ 20. TOBB Türkçe Konuşan Girişimciler Programı ve İkili İş Görüşmeleri 10 Ekim 2018 Çarşamba günü Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirildi. TOBB öncülüğünde yapılan program kapsamında 13 farklı ülkeden yaklaşık 31 Türkçe konuşan farklı sektördeki girişimciler, Odamız Üyeleri ile bir araya geldi. Tarım, inşaat, gıda, eğitim, otomotiv, mobilya, bilişim ve tekstil gibi farklı iş kollarıyla ilgilenen yabancı girişimciler, Odamız Üyeleri ile fikir alışverişinde bulundular. Gerçekleşen toplantıya Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurlu Başkanı Cengiz Günay, Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Meslek Komite Üyeleri, Üyeler ve Basın Mensupları katılımda bulundular. İkili görüşmelerin ardından Türkçe Konuşan Girişimciler, Can Tekstil ile Silver Boya firmalarını ziyaret ettiler.

8 ÜYELERİMİZ TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER İLE BİRARAYA GELDİ

9 GİRİŞİMCİ ADAYLARI İŞ DÜNYASINA İLK ADIM ATMAK İÇİN ODAMIZDA BİRARAYA GELDİ Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi amacıyla Odamız, Çorlu İŞKUR ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleşti. Dört ana konudan oluşan ve toplam 4 gün süren "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi nde iş kurmak isteyen girişimci adaylarına iş fikrinin geliştirilmesi ve yaratıcılık egzersizleri ile iş planı yazma, etkili bir sunum yaparken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

10 GİRİŞİMCİ ADAYLARI İŞ DÜNYASINA İLK ADIM ATMAK İÇİN ODAMIZDA BİRARAYA GELDİ

11 ÇORLU TSO AKADEMİDE PAZARLAMA VE SATIŞ TEKNİKLERİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Akademi bünyesinde gerçekleşen eğitim ve seminerler kapsamında 27 Eylül 2018 Perşembe günü Akademi de Pazarlama ve Satış Teknikleri Eğitimi gerçekleşti. Dr.Zeki Yüksekbilgili nin sunumlarıyla Odamız Kuzey Eğitim Salonu nda gerçekleşen eğitimde; Pazarlama ve müşteri nedir? Pazarlamanın en yeni tanımı, modern pazarlamamada değişenler, pazarlamanın sınırları. Pazarlama ne değildir? Pazarlama satış değildir, pazarlama şirketin bir bölümü değildir. Kırık cam teorisi. Pazarlama kültürünün tüm şirkete yaygınlaştırılması. Pazarlama karması. Modern pazarlama karması. (4P den 4C ye): Müşteri odaklı satış-pazarlama stratejileri gelişimi ve yeni pazarlama karması konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

12 ÇORLU TSO AKADEMİDE PAZARLAMA VE SATIŞ TEKNİKLERİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

13 UR-GE PROJELERİ İÇİN İLK ADIM ATILDI Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) olarak, Çorlu da sanayide dönüşüm hamlesini gerçekleştirmek ve üyelerimizi uluslararası alanda söz sahibi yapmak adına T.C Ticaret Bakanlığı destekli Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (Ur-Ge) projelerini hayata geçirmek için 9 Ekim 2018 Salı günü Odamız Batı Eğitim Salonu'nda UR-GE Projeleri Tanıtım Toplantısı gerçekleştirdik. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Proje Uzmanı Mehtap Kındıra nın sunumlarıyla gerçekleşen toplantıya Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve üyelerimiz katılımda bulundular.

14 UR-GE PROJELERİ İÇİN İLK ADIM ATILDI

15 ODAMIZDA YALIN/DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE OPERASYONEL MÜKEMMELLİK SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Akademi bünyesinde gerçekleşen eğitim ve seminerler kapsamında 28 Eylül 2018 Cuma günü; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Sistem Alüminyum San. ve Tic. A.Ş. işbirliğinde düzenlenen Yalın/Dijital Dönüşüm ve Operasyonel Mükemmellik konulu seminer Odamız Batı Eğitim Salonu nda gerçekleşti.

16 ODAMIZDA YALIN/DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE OPERASYONEL MÜKEMMELLİK SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

17 ÇORLU TSO VE TÜRKKEP ARASINDA E-DÖNÜŞÜM İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası; Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e- Defter, e-fatura, e-arşiv Fatura, e- İmza ve e-saklama gibi hizmetler ile şirketlerin e-dönüşüm ünü sağlayan Türkiye nin ilk özel kurumu TÜRKKEP ile 09 Ekim 2018 Salı günü işbirliği protokolü imzaladı. Odamızda gerçekleşen imza törenine; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, TÜRKKEP Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Olgar Ataseven, TÜRKKEP Batı Marmara Bölge Müdürü Tolga Özbek katılımda bulundular.

18 ÇORLU TSO VE TÜRKKEP ARASINDA E-DÖNÜŞÜM İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

19 KGF BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİ Odamız ve Kredi Garanti Fonu (KGF) Çorlu Şubesi birliğinde hazırlanan KGF Bilgilendirme Toplantısı 16 Ekim 2018 Salı günü Odamız Batı Eğitim Salonu nda gerçekleşti. Elçin Atasoy un sunumlarıyla gerçekleşen eğitimde katılımcılara KGF hakkında bilgiler verildi.

20 KGF BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİ

21 ÇORLU KAYMAKAMI CAFER SARILI DAN ODAMIZA İADE-İ ZİYARET Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, 16 Ekim 2018 Salı günü Odamıza iade-i ziyarette bulundu. Kaymakam Cafer Sarılı, Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri; Müslüm Kahraman, Haşim Yiğit, Zeynel Yurtseven, Meclis Üyesi Göksel Şahin ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz tarafından karşılandı. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, faaliyet ve projelerden bahsetti.

22 ÇORLU KAYMAKAMI CAFER SARILI DAN ODAMIZA İADE-İ ZİYARET

23 ÇORLU TSO AKADEMİDE ÇEK KONUSUNDAKİ GÜNCEL GELİŞMELER VE KAREKODLU ÇEK UYGULAMASI SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ Odamız ve Kredi Kayıt Bürosu (KKB) işbirliğinde, tahsilat riski yönetiminde karekodlu çek sisteminin faydalarına değinilecek olan "Çek Konusundaki Güncel Gelişmeler ve Karekodlu Çek Uygulaması" 3 Ekim 2018 Çarşamba günü Odamız Batı Eğitim Salonu nda gerçekleşti. Kredi Kayıt Bürosu - İş Geliştirme Yöneticileri; Alper Yalçın ve Tufan Şener in sunumlarıyla gerçekleşen seminerde katılımcılara bilgiler aktarıldı.

24 ÇORLU TSO AKADEMİDE ÇEK KONUSUNDAKİ GÜNCEL GELİŞMELER VE KAREKODLU ÇEK UYGULAMASI SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

25 ÇORLU KENT KONSEYİ NDEN YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ İZZET VOLKAN A ZİYARET Çorlu Kent Konseyi Başkanı İlhan Kurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 8 Ekim 2018 Pazartesi günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan a ziyarette bulundu. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, faaliyet ve projelerimiz hakkında bilgiler verdi.

26 ÇORLU KENT KONSEYİ NDEN YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ İZZET VOLKAN A ZİYARET

27 ODAMIZ VE KOSGEB İŞBİRLİĞİNDE İŞLETME GELİŞTİRME DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ Odamız ile KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan İşletme Geliştirme Destek Programı bilgilendirme toplantısı KOBİ Uzman Yardımcısı İsmail Taha Çeykel in sunumlarıyla 05 Ekim 2018 Cuma günü Odamız Kuzey Eğitim Salonunda gerçekleşti.

28 ODAMIZ VE KOSGEB İŞBİRLİĞİNDE İŞLETME GELİŞTİRME DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

29 YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ İZZET VOLKAN BULGARİSTAN DAN GELEN MİSAFİRLERİ AĞIRLADI Bulgaristan Sofya Bobol Dov Belediye Başkanı Eliza Veliçkova ve Bulgaristan Eski Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Ivana Pehlivanova 17 Ekim 2018 Çarşamba günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan a ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İzzet Volkan, Odamız faaliyetleri ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verdi.

30 YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ İZZET VOLKAN BULGARİSTAN DAN GELEN MİSAFİRLERİ AĞIRLADI

31 FİRMALAR İÇİN MESLEKİ EĞİTİM VE BECERİ GELİŞTİRME TOPLANTISI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİ TOBB ve İŞKUR arasında yapılan Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) kapsamında Odamız ve İŞKUR Çorlu Hizmet Merkezi işbirliğinde hazırlanan Firmalar için Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme Toplantısı 2 Ekim 2018 Salı günü Odamız Batı Eğitim Salonu nda gerçekleşti. İŞKUR Çorlu Müdürü Aslıhan Moğulkoç gerçekleştirdiği sunumlarla katılımcılara bilgiler aktardı.

32 FİRMALAR İÇİN MESLEKİ EĞİTİM VE BECERİ GELİŞTİRME TOPLANTISI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİ

33 MOTORLU KARA TAŞITLARI ALIM-SATIM MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVLARI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİ Odamız ve Alberk QA Teknik işbirliğinde motorlu kara taşıtları alım satım danışmanları ve sorumluları için mesleki yeterlilik sınavları Odamızda yapıldı.

34 MOTORLU KARA TAŞITLARI ALIM-SATIM MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVLARI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİ

35 ÇORLU TSO AKADEMİ BÜNYESİNDE EKİP ÇALIŞMASI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ Odamız tarafından düzenlenen seminer ve eğitimler kapsamında 11 Ekim 2018 Perşembe günü Lale Güzel in sunumlarıyla Ekip Çalışması eğitimi gerçekleşti. Profesyonel Davranışın Özellikleri, Sinerji Yaratmanın Önemi, İletişimin Temel Özellikleri, İnsan İlişkilerinde Sözsüz İletişimin Önemi, Beden Dilinin İş Hayatındaki Önemi, İnsanları Başarılı ve Başarısız Kılan Temel Sebep: İlgi Biçimleri, Anlaşma Önündeki Engel: Yanlış Dinleme, Sağlıklı İletişim, Uzlaşma, İyi Ekiplerin Özellikleri, Verimli Bir Ekip Çalışması Geribildirim Alma ve Geribildirim Verme konularının işlendiği eğitim Kuzey Eğitim Salonu nda gerçekleşti. Eğitim sonunda tüm katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

36 ÇORLU TSO AKADEMİ BÜNYESİNDE EKİP ÇALIŞMASI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

37 ODAMIZ PERSONELİNE YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ Odamız personeline yönelik olarak 16 Ekim 2018 Salı günü Yangın Eğitimi verildi. Yangın eğitimi teorik olarak kuzey eğitim salonunda İş Güvenliği Uzmanı Muhammet Akbulut un sunumlarıyla başladı. Yangın sebepleri, yangın çeşitleri, yangında yapılacak müdahale çeşitleri, ilkyardım ve yangın teçhizatlarının kullanımı konusunda verilen eğitimin ardından Odamız otoparkında yangın söndürme tatbikatı gerçekleşti.

38 ODAMIZ PERSONELİNE YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ

39 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ ÇALIŞMALARI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ VE İHTİSAS KOMİSYONLARI KARARLARI YÖNETİM KURULUMUZ TARAFINDAN GÖRÜŞÜLEREK; KARARLARA İSTİNADEN GEREKLİ YAZIŞMALAR VE İŞLEMLER YAPILMAKTADIR. Odamız 02. Meslek Komitesinin tarih ve 7 sayılı kararına ve istinaden; >- Odam için Bir Fikrim Var Projesi kapsamında, Meslek Komitesi mermer sektöründeki eksikliklerin giderilmesine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlenerek Odamız eğitim salonunu ücretsiz olarak tahsis edilmesi ve İş kazalarının sosyal ve psikolojik boyutu konulu seminer düzenlenmesi, >- Krizde Alınabilecek Aksiyon Planları kapsamında, Odamız üye kartına sağlanan indirim protokollerinin artırılması hususlarında gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Odamız 04. Meslek Komitesinin tarih ve 7 sayılı kararına ve istinaden; >- Ara Eleman İhtiyacı temin edilmesi konulu çalıştay görüşülmüş olup; Deri sektöründe nitelikli ara eleman eksiğinin tespiti için Eylül ayının son haftası toplantı 4. Meslek Komitesi tarafından toplantı yapılması ve Odaya kayıtlı deri sektöründeki firmalardaki eleman eksiği olan mesleklerin ve kişi sayılarının belirlenip İŞKUR ile irtibata geçilmesi >- Odaya kayıtlı üyelerden komite ve meclis üyesi olmayan farklı sektörel gruplarda faaliyet gösteren firma yetkililerinn sektörel sorunlarının tespit edilmesi amacıyla her ay 16 farklı gruba kayıtlı 2 firmanın Meclis Toplantılarına davet edilmesi hususlarında gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

40 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ ÇALIŞMALARI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ VE İHTİSAS KOMİSYONLARI KARARLARI YÖNETİM KURULUMUZ TARAFINDAN GÖRÜŞÜLEREK; KARARLARA İSTİNADEN GEREKLİ YAZIŞMALAR VE İŞLEMLER YAPILMAKTADIR. Odamız 05. Meslek Komitesinin tarih ve 7 sayılı kararına ve istinaden; >- Odam için Bir Fikrim Var Projesi için kapsamında; - Odamıza kayıtlı, vergi dairesi Çorlu olmayan sanayici üyelerimizin tespitinin yapılarak Çorlu Vergi dairesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve ilgili diğer kurumlar işbirliği içerisinde vergi dairelerini Çorlu ya almaları için araştırma ve bilgilendirmeler yapılması, - Kendi Üyen ile Çalış, Bölgene ve Kendine Katkı Sağla fikrinin gelişmesi amacı ile OSB alanlarına yeni kurulacak/kurulmuş olan firmaların bilgilerini Odamız ile paylaşması için Organize Sanayi Bölgeleri ile görüşme yapılması ve bilgileri alınan firmalar ile iletişime geçilerek ihtiyacı olan sektördeki firmalar ve Odamız hakkında bilgilerin paylaşılması, >- Krizde Alınabilecek Aksiyon Planları kapsamında; Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda değişiklik yapılmıştır. Yapılan değişiklikler hakkında Odamız Avukatı Umut SÖNMEZ den bilgi alınması ve gerekli görülmesi durumunda üyelerimize bilgilendirme toplantısı yapılması hususlarında gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

41 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ ÇALIŞMALARI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ VE İHTİSAS KOMİSYONLARI KARARLARI YÖNETİM KURULUMUZ TARAFINDAN GÖRÜŞÜLEREK; KARARLARA İSTİNADEN GEREKLİ YAZIŞMALAR VE İŞLEMLER YAPILMAKTADIR. Odamız 07. Meslek Komitesinin tarih ve 7 sayılı kararına ve istinaden; >- Odamı için bir fikrim var projesi kapsamında; -Yunanistan, Bulgaristan ve Türkiye ile ortak bir havuz oluşturarak, ticari iş birliği, indirim protokolleri, sektör toplantıları ile üyelerimizin ticari hacmini arttırılması, - Bulgaristan ve Yunanistan Gümrük kapılarında Tek Kapı veya diplomat kapısının açılması için Lobi Faaliyetleri yapılması, -Odamız da üyelerimize danışmanlık yapmak üzere, mesai saatlerinde odamızda faaliyet gösterecek avukat istihdam edilmesi, >- Krizde Alınabilecek Aksiyon Planları kapsamında; -Odanın üye potansiyelini kullanarak ortak satın alma ile işletme giderlerinin düşürülmesi. >- Meslek Komitemizin tarih ve 5/3 sayılı Gündem maddesi kapsamında üyelerimize yönelik, Otomotiv ve 2.El satış ve sonrası memnuniyet konusundaki eğitimin 2019 yılında tekrar görüşülmesine, Madeni yağlar ve Akaryakıt konusundaki sempozyumun 20 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşmesi, konuşmacıların ve programın belirlenmesi amacı ile gerekli çalışmaların yapılması, >- Çerkezköy TSO, Tekirdağ TSO, Malkara TSO, Keşan TSO, Uzunköprü TSO, Edirne TSO, Kırklareli TSO, Lüleburgaz TSO, Gelibolu TO Babaeski TSO nun ilgili komitelerinin Ekim Ayında ki meslek komite toplantısına davet edilerek sempozyum hakkında bilgilendirme yapılması ve Sempozyuma davet edilmesi hususlarında gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

42 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ ÇALIŞMALARI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ VE İHTİSAS KOMİSYONLARI KARARLARI YÖNETİM KURULUMUZ TARAFINDAN GÖRÜŞÜLEREK; KARARLARA İSTİNADEN GEREKLİ YAZIŞMALAR VE İŞLEMLER YAPILMAKTADIR. Odamız 10. Meslek Komitesinin tarih ve 7 sayılı kararına ve istinaden; >- İflas erteleleme ve Konkordato ilan eden firmalardan alacağı olan üyelerimizin; alacaklarıyla alakalı nasıl bir yol izleyeceği hakkında Odamız Avukatı Umut SÖNMEZ den bilgi alınması ve gerekli görülmesi durumunda üyelerimize bilgilendirme toplantısı yapılması hususunda gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Odamız 13. Meslek Komitesinin tarih ve 7 sayılı toplantı kararına istinaden; >- Mevcut ekonomik şartlarda sigortacılık sektörünün geleceği için Acenteler dışında yürütülen tüm sigortacılık faaliyetleri (Plazalar, Banka Şubeleri, PTT vb.) haksız rekabetin önlenmesi adına sigorta acentelerinde aranan fiziki şartların diğer izin verilen yerlere de uygulanması için TOBB Sigortacılık Birimine yazı yazılması, >- Sigortacılık sektörüne acentelik faaliyetlerine zarar vereceğini düşündüğümüz Tuv Türk Muayene İstasyonları içerisinde fiziki şartlara uymayan sigortacılık faaliyetlerinin yürütülmesi haksız rekabete yol açmaktadır. Tuv Türk ün bu işe aracılık etmemesi hususunda TOBB Sigortacılık Birimine yazı yazılması >-13. Meslek Komitesini kapsayan sektörlere yönelik; Odamız Gazetesi nde her ay 1 sayfa ayrılarak sektörel bilgileri içeren yazılara yer verilmesi >-Odamız Gazetesi nde 16 Meslek Komitesi için kendi sektörlerine yönelik bilgiler içeren yazıların paylaşılabileceği Yarım Sayfalık bir köşe oluşturulması ve Odamız sosyal medya mercilerinde takipçi sayılarının artırılması için tüm Meslek Komite Üyelerinin bu konuyu vazife edinmesi >- İş Sağlığı ve Güvenliği Çevre Danışmanlığı Sektörü Çalıştayı ; 23 Kasım 2018 tarihinde, Bankacılık Sektörü Sorunları Çalıştayı 14 Aralık 2018 tarihinde yapılması hususlarında gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

43 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ ÇALIŞMALARI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ VE İHTİSAS KOMİSYONLARI KARARLARI YÖNETİM KURULUMUZ TARAFINDAN GÖRÜŞÜLEREK; KARARLARA İSTİNADEN GEREKLİ YAZIŞMALAR VE İŞLEMLER YAPILMAKTADIR. Odamız 14. Meslek Komitesinin tarih ve 7 sayılı kararına ve istinaden; >- Odam için Bir Fikrim Var Projesi için kapsamında; - İlk adımı atacak girişimci üyelerimiz için Kuluçka Merkezi kurulması ve bilgilendirme yapılması, -İş te Çorlu projesinin kullanılabilirliğini arttırmak için Kariyer Merkezi oluşturulması ve CV hazırlama, mülakat teknikleri hakkında bilgilendirme yapılması >- Habitat Derneği ile ortaklaşa ücretsiz Paramı Yönetiyorum eğitiminin gerçekleştirilmesi >- Ara Eleman İhtiyacı temin edilmesi konulu çalıştay için istişare yapılmış olup, NKÜ Kariyer merkezi yöneticisinin çalıştaya davet edilmesi hususlarında gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

44 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ ÇALIŞMALARI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ VE İHTİSAS KOMİSYONLARI KARARLARI YÖNETİM KURULUMUZ TARAFINDAN GÖRÜŞÜLEREK; KARARLARA İSTİNADEN GEREKLİ YAZIŞMALAR VE İŞLEMLER YAPILMAKTADIR. Odamız 15. Meslek Komitesinin tarih ve 7 sayılı kararına ve istinaden; >-Odam için Bir Fikrim Var Projesi kapsamında; - Bölgemize döviz girdisi ve kur avantajlarından faydalanmak için bölgemize yakın olan ülkelerden piyasa hareketliliğini sürdürebilmek için turist ve ziyaretçi akımlarını teşvik etmek için çalışmalar yapılması, - Corafi işaret alabilme potansiyeli olan ürün ve o ürünleri üretebilecek potansiyeli firmaların tespiti ve teşviki hususlarında gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Odamız 08. Meslek Komitesinin tarih ve 6 sayılı toplantı kararına istinaden; >-Krizde Alınabilecek Aksiyon Planları kapsamında; - Oda üyelerinin akaryakıt alımlarında indirim sağlanması hususunda Odanın ilgili firmalar ile görüşme yapması, - Elektrik ve Doğalgaz faturalarında üyelerine indirim sağlanması amacıyla Odanın ilgili firmalar ile yazışma yapması, - İşten çıkarılmaların azalması, kriz ortamının daha da büyümemesi için 1 yıl süre ile işverenlere çalışanlarının SSK ücretlerine devletten %50 indirim talep edilmesi hususunun ilgili Bakanlıklara iletimesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ne yazı yazılması, - Tasarruf ve yerli malı bilincinin oluşturulması için, okullarda ilgili konularda eğitim düzenlenmesi hususunda Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ne yazı yazılması hususlarında gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

45 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ ÇALIŞMALARI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ VE İHTİSAS KOMİSYONLARI KARARLARI YÖNETİM KURULUMUZ TARAFINDAN GÖRÜŞÜLEREK; KARARLARA İSTİNADEN GEREKLİ YAZIŞMALAR VE İŞLEMLER YAPILMAKTADIR. Odamız 11. Meslek Komitesinin tarih ve 7 sayılı kararına ve istinaden; >- Diğer bölgelerde kardeş oda protokolü imzalanması ve teknolojik yenilikler paylaşılası. Çorlu TSO Aplikasyonunun daha profesyonel ve güncel olması. Kargo firmalarıyla anlaşmalar imzalanıp tüm üyelere indirim yapılması >- Üyelerden tahsis edilen bankacılık hizmetleri adı altında alınan onay masraf, değerlendirme ücreti, tahsis ücreti, limit değerlendirme vb ücretlerinin alınmaması konusunda TOBB a yazı yazılması, >- Kasım ayında gerçekleşecek olan Komite Toplantısına Komite Üyeleri tarafından grup üyelerinin davet edilmesi ve üye katılımlı komite toplantısının gerçekleşmesi hususlarında gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

46 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ ÇALIŞMALARI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ VE İHTİSAS KOMİSYONLARI KARARLARI YÖNETİM KURULUMUZ TARAFINDAN GÖRÜŞÜLEREK; KARARLARA İSTİNADEN GEREKLİ YAZIŞMALAR VE İŞLEMLER YAPILMAKTADIR. Odamız 06. Meslek Komitesinin tarih ve 7 sayılı kararına ve istinaden; >- Odam için Bir Fikrim Var Projesi kapsamında; Çorlu Belediye Başkanı, Belediye Başkan Yardımcısı, TESKİ Çorlu Müdürlüğü, İskan Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü ile 6. Meslek Komitesi olarak görüşmeler yapılması, >- Kasım ayının 2. haftasında gerçekleşecek olan 6. Meslek Komite toplantısının Açık Komite Toplantısı şeklinde yapılarak tüm 6. Grup üyelerinin ayrıca Tekirdağ TSO ile Çerkezköy TSO inşaat komitelerinin davet edilmesi hususlarında gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Odamız 12. Meslek Komitesinin tarih ve 8 sayılı kararına istinaden; >- Komite üyelerine ilkyardım ve Diksiyon&İletişim eğitim verilmesi >- 14. Meslek Komitesinin tarihli toplantı kararına istinaden 12. Meslek Komitesi ile bir araya gelinmiş ve zihinsel ve bedensel engelli öğrencilerin eğitim ihtiyaçları kapsamında, okullarına ve rehabilitasyon merkezlerine ulaşımlarında yaşanan sorunlar hakkında görüşülmüş olup, sosyal sorumluluğumuz çerçevesinde servis taşımacılığında faaliyet gösteren üyelerimiz ve toplumumuzun bilinçlendirilmesi ve yapılabilecek projelerin belirlenmesi adına 12. Ve 14. Meslek komiteleri tarafından ilgili kurumlarında katılımıyla 12. Meslek Komitesi Kasım ayı toplantı tarihinde toplantı düzenlenmesi hususlarında gerekli çalışmalar yapılacaktır.

47 ÇORLU TSO 2018 YILI İŞ PLANI SUNUMU ODAMIZ 2018 YILI İŞ PLANI KAPSAMINDA; GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ FAAİYETLER VE HEDEFLERİMİZ HAKKINDA SUNUMU BİLGİLERİNİZE ARZ EDERİZ.

48 Saygılarımızla bilgilerinize sunarız YÖNETİM KURULU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 31 MAYIS HAZİRAN 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 31 MAYIS HAZİRAN 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 31 MAYIS 2018 28 HAZİRAN 2018 FAALİYET RAPORU 31 MAYIS 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 51 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 18 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 51 ADET FİRMANIN 6 ADETİ

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 MART NİSAN 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 MART NİSAN 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 MART 2018 26 NİSAN 2018 FAALİYET RAPORU 22 ŞUBAT 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 98 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 21 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 98 ADET FİRMANIN 5 ADETİ

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 31 AĞUSTOS EYLÜL 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 31 AĞUSTOS EYLÜL 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 31 AĞUSTOS 2018 27 EYLÜL 2018 FAALİYET RAPORU 31 AĞUSTOS 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 106 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 28 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 106 ADET FİRMANIN 6

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS 2017 21 EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU 25 AĞUSTOS 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 50 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 27 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 50 ADET FİRMANIN; 3

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 EKİM KASIM 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 EKİM KASIM 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 EKİM 2018 29 KASIM 2018 FAALİYET RAPORU 25 EKİM 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 45 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 32 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 45 ADET FİRMANIN 3 ADETİ FABRİKA

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 17 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri sektörel

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ 2017 24 AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU 27 TEMMUZ 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 77 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ,28 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 77 ADET FİRMANIN; 3 ADETİ

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 OCAK ŞUBAT 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 OCAK ŞUBAT 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 OCAK 2018 22 ŞUBAT 2018 FAALİYET RAPORU 25 OCAK 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 40 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 18 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 40 ADET FİRMANIN 3 ADETİ FABRİKA

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 24 ARALIK OCAK 2016 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 24 ARALIK OCAK 2016 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 24 ARALIK 2015 21 OCAK 2016 FAALİYET RAPORU 24 ARALIK 2015 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 70 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 36 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 70 ADET FİRMANIN; 9 ADETİ

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.02.2016 22.03.2016 ALTSO İLE İŞKUR ARASINDA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.03.2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE İŞKUR ALANYA HİZMET MERKEZ

Detaylı

2013 YILI 6 AYLIK FAALİYET RAPORU

2013 YILI 6 AYLIK FAALİYET RAPORU 2013 YILI 6 AYLIK FAALİYET RAPORU 1 Temmuz 31 Aralık 2013 www.vantso.org.tr İMAJ ÇALIŞMASI «Gelin Hep Birlikte Değişime Ortak Olalım» YATIRIM DESTEK OFİSİ Oda, Üyelerinin Danışmanı Olacaktır S.B. Sayfa

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 NİSAN MAYIS 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 NİSAN MAYIS 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 NİSAN 2017 25 MAYIS 2017 FAALİYET RAPORU 27 NİSAN 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 87 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ,35 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 87 ADET FİRMANIN; 5 ADETİ

Detaylı

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 TEMMUZ AĞUSTOS 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 TEMMUZ AĞUSTOS 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 TEMMUZ 2018 31 AĞUSTOS 2018 FAALİYET RAPORU 26 TEMMUZ 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 64 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 37 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 64 ADET FİRMANIN 3 ADETİ

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MAYIS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MAYIS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MAYIS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULMUŞTUR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2017 YILI FAALİYET TAKVİMİ

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2017 YILI FAALİYET TAKVİMİ Ocak Şubat 1 PERSONEL TOPLANTISI Ayın İlk Salı Günü Aylık personel toplantısı gruplar ayın 23'ü 4 PERSONEL EĞİTİM TALEPLERİNİN ALINMASI Ay İçerisinde Personel eğitim talepleri alınması 5 PERSONEL PERFORMANS

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyetleri

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyetleri YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2009 Yılı Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2009-2010 Yılı 12 Aralık 2009 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA SEKTÖR TOPLANTISI YAPILDI. "İnşaat Mühendisleri Odası Edremit Temsilciliğinin Katkıları ve Turgutlu Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği Katılımı ile Yapı Malzemeleri Yönetmeliğine Uygun Malzeme

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.10.2014 25.11.2014 LETONYA-RİGA İŞ GEZİSİ 28-31 EKİM 2014 ÜYELERİMİZE YENİ UFUKLAR AÇMAK, ULUSAL VE ULUSLARARASI PAZARALARA AÇILMALARINA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA GERÇEKLEŞTİREN

Detaylı

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ . -224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ MUHTELIF KONULARDA 25 EĞİTİM DÜZENLENDİ.493 SANAYİCİMİZ

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 30.05.2016 2016 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu 25 Nisan 30 Mayıs 2016 Tarihleri Arasında Odamızda Gerçekleştirilen Faaliyetler Odamız ile Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM -Orhangazi Vizyon Çalıştayı Sonuç sunumlarının yer aldığı toplantının ikinci bölümünü gerçekleştirdik -Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Gemlik

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek komite üyeleri kırmızı

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 MAYIS HAZİRAN 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 MAYIS HAZİRAN 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 MAYIS 2017 22 HAZİRAN 2017 FAALİYET RAPORU 25 MAYIS 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 106 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ,22 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 106 ADET FİRMANIN; 2 ADETİ

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

2016 YILI İŞ/EYLEM PLANI

2016 YILI İŞ/EYLEM PLANI AMAÇ 1. SÜRDÜRÜLEBİLİR İŞ HAYATINA YÖNELİK AMAÇLAR Stratejik Hedef Strateji Faaliyetler Göstergeleri Hedef Dokümantasyon Kayıt 1.1.1. Ulaşım ve Lojistik Olanaklarını Niğde ye Hava Alanı Yapılmasını Sağlamak

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.10.2017-23.11.2017) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 23 Kasım 2017 tarih ve 57 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 27.10.2017-23.11.2017

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN NİSAN 2016 YIL 1 SAYI 14 10.05.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:14 UTSO DA KOBİLERE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ 05.04.2016 KOSGEB

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 NİSAN MAYIS 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 NİSAN MAYIS 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 NİSAN 2018 31 MAYIS 2018 FAALİYET RAPORU 26 NİSAN 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 78 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 36 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 78 ADET FİRMANIN 9 ADETİ

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

e-bülten CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM BULUT BİLİŞİM SEMİNERİ YAZILIM İSTİŞARE TOPLANTISI İNTERNET VE MOBİL BANKACILIK SEMİNERİ

e-bülten CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM BULUT BİLİŞİM SEMİNERİ YAZILIM İSTİŞARE TOPLANTISI İNTERNET VE MOBİL BANKACILIK SEMİNERİ İTO BİLİŞİM Sayı 30 Mart 2012 Her ayın ilk haftası İTO web sitesinde yayınlanır. CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM 06-10 Mart 2012 tarihleri arasında Almanya nın Hannover şehrinde düzenlenen

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:31 (06.09.2017) "ÖZEL MİNİK ELLER ANAOKULU AÇILDI" UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Detaylı

08 Kasım 2012. Ankara

08 Kasım 2012. Ankara 08 Kasım 2012 Ankara KOBİ ler ve KOSGEB Türkiye de KOBİ tanımı KOBİ tanımı 250 den az çalışan istihdam eden, Yıllık bilanço veya net satış hasılatı 25 milyon TL yi geçmeyen işletmeler Ölçek Çalışan Sayısı

Detaylı

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme TOBB 18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 30 Nisan 2015 Perşembe - Ankara Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme 12.30-13.30 Öğle Yemeği- Kent Otel (erken

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 KASIM ARALIK 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 KASIM ARALIK 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 KASIM 2017 21 ARALIK 2017 FAALİYET RAPORU 23 KASIM 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 72 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 40 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 72 ADET FİRMANIN; 3 ADEDİ

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN OCAK 2016 YIL 1 SAYI 10 03.02.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:10 5 MAYIS 2015 Trakya Kalkınma Ajansı ndan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

Adnan YILDIRIM. Türk Eximbank Genel Müdürü. İstanbul Kimyevi Maddeleri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Bilgilendirme Sunumu İstanbul 18 Ekim 2018

Adnan YILDIRIM. Türk Eximbank Genel Müdürü. İstanbul Kimyevi Maddeleri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Bilgilendirme Sunumu İstanbul 18 Ekim 2018 Adnan YILDIRIM Türk Eximbank Genel Müdürü İstanbul Kimyevi Maddeleri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Bilgilendirme Sunumu İstanbul 18 Ekim 2018 Genel Olarak Türk Eximbank 8. Kredi Büyüklüğünde Türkiye

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN NİSAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 YIL 1 SAYI 15 10.07.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 03.06.2016 SINIR TANIMAYAN PROJE SON BULDU Uzunköprü Ticaret ve Sanayi

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 28 HAZİRAN TEMMUZ 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 28 HAZİRAN TEMMUZ 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 28 HAZİRAN 2018 26 TEMMUZ 2018 FAALİYET RAPORU 28 HAZİRAN 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 46 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 38 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 46 ADET FİRMANIN 3

Detaylı

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 06.02.2017 TARİHİNDE ANKARA DA DÜZENLENEN "AKREDİTASYON SİSTEMİ TANITIM EĞİTİMİ" NE BORSAMIZ AKREDİTASYON İZLEME KOMİTESİ OLARAK KATILIM SAĞLADIK. 7 Şubat 2017 Salı günü TOBB konferans

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry KASIM 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 KASIM / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ

KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ 2014 NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ İşbirliği - Güçbirliği Destek Programı KOBİ lerin bir araya gelerek tedarik, pazarlama, düşük kapasite kullanımı, rekabet gücü zayıflığı ve finansman gibi Ortak Sorunlara

Detaylı

ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MART AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 OCAK ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 OCAK ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 OCAK 2016 25 ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU 21 OCAK 2016 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 108 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 35 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 108 ADET FİRMANIN; 9 ADETİ

Detaylı

2017 YILLIK İŞ PLANI

2017 YILLIK İŞ PLANI 2017 YILLIK İŞ PLANI İLGİLİ/PERSONEL BİRİM OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK BÜTÇE FAALİYET 1.1.1.1 ISO 2-6 Ocak 2017 9001/2008 KYS Revizyonuna ilişkin her yıl

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULACAKTIR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz..

Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz.. Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz.. 2014 YILINI BÜYÜK ORANDA KURUMSAL ALT ve ÜST YAPI ÇALIŞMALARINA AYIRDIK KURUMSAL ALT YAPI ÇALIŞMALARI İş süreci yönetiminde Dünyaca ünlü firmaların (Mercedes,

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ. İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ. İlçemiz Kaymakamı sayın Ali SIRMALI odamızı ziyaret e. Ziyaret sırasında kurumların ortak düzenlediği faaliyetler değerlendirilerek,edremit Güç Ortaklığı (EGO) pla

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU ARAŞTIRMA-GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ KOSGEB DESTEK PROGRAMLARI

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU ARAŞTIRMA-GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ KOSGEB DESTEK PROGRAMLARI 1 TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU ARAŞTIRMA-GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ KOSGEB DESTEK PROGRAMLARI Mart 2011 - Antalya 2 KOSGEB ORGANİZASYONEL YAPISI KOSGEB, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile ilgili

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 EYLÜL EKİM 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 EYLÜL EKİM 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 EYLÜL 2017 26 EKİM 2017 FAALİYET RAPORU 21 EYLÜL 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 84 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 46 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 84 ADET FİRMANIN; 1 ADEDİ

Detaylı

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri 2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 20 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN

Detaylı

NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN NİSAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 18 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:28 (02.06.2017) SÜLEYBE-ŞEFİK ÖZTÜRK HUZUREVİ MÜDÜRÜNDEN YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

ARALIK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

ARALIK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 22 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2015 YILI BASIN RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2015 YILI BASIN RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2015 YILI BASIN RAPORU Basın Yayın Politikamız Çanakkale Ticaret Borsası nın görüşlerinin tarafsızlık ilkesi çerçevesinde basın bültenlerinin basın yayın kuruluşları aracılığıyla

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU İŞ GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI Başkanlardan Birlik Mesajı. 2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU 02.08.2017 tarihinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), Antalya Ticaret Borsası(ATB), Alanya Ticaret ve Sanayi

Detaylı

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2016 YILI FAALİYET TAKVİMİ PLANLANAN FAALİYET TARİHİ. Her Hafta Çarşamba günü

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2016 YILI FAALİYET TAKVİMİ PLANLANAN FAALİYET TARİHİ. Her Hafta Çarşamba günü Her Hafta Haftalık Olağan Toplantısı Meslek Kom. Ocak Şubat 4 PERSONEL EĞİTİM TALEPLERİNİN ALINMASI Ay İçerisinde Personel eğitim talepleri alınması 5 PERSONEL PERFORMANS DEĞERLENDİRMELERİNİN YAPILMASI

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN TEMMUZ AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 14 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN TEMMUZ AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 14 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN TEMMUZ AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 14 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULMUŞTUR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 ŞUBAT MART 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 ŞUBAT MART 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 ŞUBAT 2017 23 MART 2017 FAALİYET RAPORU 23 ŞUBAT 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 79 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 22 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 79 ADET FİRMANIN; 3 ADETİ

Detaylı

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır.

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır. Faaliyet 1.1.1 TOBB vb. kuruluşlar tarafından düzenlenen eğitimlere katılım sağlanması TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 HAZİRAN TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 HAZİRAN TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 HAZİRAN 2016 21 TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORU 23 HAZİRAN 2016 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 35 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 26 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 35 ADET FİRMANIN; 1

Detaylı

KOBİ Proje Destek Programı

KOBİ Proje Destek Programı DESTEKLERİ KOBİ Proje Destek Programı PROGRAMIN AMACI VE GEREKÇESİ İşletmelere özgü sorunların işletmeler tarafından projelendirildiği ve projelendirilen maliyetlerin desteklenebildiği bir programa ihtiyaç

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB un 72 inci Genel Kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı

Detaylı

YILLIK İŞ PLANI ZİLE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI NIN 2017 YILI YILLIK İŞ PLANI

YILLIK İŞ PLANI ZİLE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI NIN 2017 YILI YILLIK İŞ PLANI YILLIK İŞ PLANI ZİLE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI NIN 2017 YILI YILLIK İŞ PLANI ÖNSÖZ Dünyada yaşanan değişim ve gelişmeler doğrultusunda Türkiye de de yeniden yapılanma, kurumsallaşma gibi ihtiyaçlardan

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı