1994 : Yrd. Doç. Dr., Süleyman Demirel Üniversitesi, Maden Mühendisliği Bölümü, Maden İşletme Anabilim Dalı.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1994 : Yrd. Doç. Dr., Süleyman Demirel Üniversitesi, Maden Mühendisliği Bölümü, Maden İşletme Anabilim Dalı."

Transkript

1 2. AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ 2.1. Kimliği Adı Soyadı : Lütfullah GÜNDÜZ Akademik Unvanı : Prof. Dr. Doğum Yeri ve Tarihi : İstanbul, E-Posta Adresi : lutfullah.gunduz@ikc.edu.tr 2.3. Öğrenim ve Akademik Durumu 2013 : Prof. Dr., İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü, Yapı Malzemeleri Anabilim Dalı, İZMİR : Prof. Dr., Süleyman Demirel Üniversitesi, Maden Mühendisliği Bölümü, Maden İşletme Anabilim Dalı, ISPARTA : Doç. Dr., Süleyman Demirel Üniversitesi, Kaya Mekaniği Bilim Dalı Doçenti, Maden Mühendisliği Bölümü, Maden İşletme Anabilim Dalı : Yrd. Doç. Dr., Süleyman Demirel Üniversitesi, Maden Mühendisliği Bölümü, Maden İşletme Anabilim Dalı : Doktora, University of London, Imperial College of Science, Technology and Medicine, Mineral Resources Engineering Department, England : DIC, Diploma of Imperial College, University of London, Imperial College of Science, Technology and Medicine, Mineral Resources Engineering Department, England : England Broadstairs Hilderstone Language College (İngilizce Dil Eğitimi 6 ay).

2 1989 : ODTÜ Yabancı Diller Okulu Yoğunlaştırılmış İngilizce Dil Programı (6 ay) : İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maden Fakültesi, Maden Mühendisliği Bölümü Yurt Dışında Bulunma BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ Kompozit Yalıtım Harçları ve Uygulamaları üzerinde araştırma faaliyetlerinde bulunmak üzere (2001). DANİMARKA - Hafif Agrega Türevlerinin Üretim ve İnşaat Sektöründe Uygulamaları üzerinde araştırma faaliyetlerinde bulunmak üzere (2001). BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ - Hafif Yapı Elemanları ve Standardizasyon çalışmaları üzerinde araştırma faaliyetlerinde bulunmak üzere (2001). BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ - Hafif Yapı Elemanları ve Uygulamaları üzerinde araştırma faaliyetlerinde bulunmak üzere (1999). İSRAİL - Pomza Teknolojisi ve Dünya Standartları üzerinde araştırma faaliyetlerinde bulunmak üzere (2001). ALMANYA - Pomza Teknolojisi ve Hafif Yapı Elemanı Olarak Kullanım Alanları üzerinde araştırma faaliyetlerinde bulunmak üzere (1998). ALMANYA - Sachleben Bergbau GmbH, Megen, Avrupa Ekonomik Topluluğu`nun teknik bir elemanı olarak Çayeli Bakır İşletmeleri A.Ş. projelendirmesinde teknik detay çalışmalarında bulunmak üzere, 1991 `de araştırma programı. İNGİLTERE - Londra Üniversitesi, Imperial College, Doktora programı, 15 Aralık Aralık İNGİLTERE - Centerbury Broadstairs Hilderstone Language College `de İngilizce Akademik Dil Eğitimi, 15 Haziran Aralık 1989.

3 2.5. Görev Yaptığı Yerler : Süleyman Demirel Üniversitesi, Pomza Araştırma ve Uygulama Merkezi Kurucu Merkez Müdürü olarak : Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık, Bilim ve Teknolojiden Sorumlu Devlet Bakan Danışmanı olarak (Devam) : Süleyman Demirel Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Maden Mühendisliği Bölümü, Prof. Dr., Öğretim Üyesi olarak : Süleyman Demirel Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Maden Mühendisliği Bölümü, Doç. Dr., Öğretim Üyesi olarak, : Süleyman Demirel Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Maden Mühendisliği Bölümü, Yrd. Doç. Dr., Öğretim Üyesi olarak, : ETİBANK Genel Müdürlüğü, Proje Tesis Dairesi Başkanlığında Doktor Mühendis olarak, 1991 : Sachleben Bergbau GmbH, Megen, Almanya, Avrupa Ekonomik Topluluğu çerçevesinde Çayeli Bakır İşletmeleri A.Ş. Projelendirmesinde çimentolu dolgu uygulamaları konusunda uzman olarak, : Londra Üniversitesi, Imperial College of Science, Technology and Medicine, Mineral Resources Engineering Department, Computer Aided Design Research Group`da Avrupa Ekonomik Topluluğu` nun Commission of the European Communities Raw Materials and Recycling Programme teknik projeleri kapsamında uzman olarak Verdiği Dersler Lisans Eğitiminde Verdiği Dersler Kaya Mekaniği Bilgisayar Programlama I

4 Bilgisayar Programlama II Doğal Yapı ve Kaplama Taşları Teknolojisi Mermer Teknolojisi Uygulamalı Kaya Mekaniği Zemin Mekaniği ve Tasman Dinamik Mukavemet Lisansüstü Eğitimde Verdiği Dersler Kompozit Yapı Elemanları Teknolojisi Kompozit Yapı Bileşenleri ve Kaya Mekaniği Doğal Kayaçların Isıl Performans Ölçüm Teknikleri Doğal Kayaçlar ile Hazır Harç Üretim Teknikleri Doğal Bileşenli Kompozit Endüstriyel Tasarımlar Doğal Kayaçlar ve Enerji Verimliliği Hafif Endüstriyel Agrega Teknolojisi Kayaç Ortamlarında İyileştirme ve Projelendirme Hafif Yapı Elemanları ve Üretim Teknolojisi Doğal Hafif Agregalı Ürünler ve Çevre Etkenleri Hafif Yapı Elemanları ve Isı Yalıtım Hesap Yöntemleri Hafif Agregalar ve Endüstriyel Kullanımı 2.7. Yönettiği Yüksek Lisans ve Doktora Çalışmaları Yönetiminde Tamamlanan Yüksek Lisans Tezleri 1. Ali SARIIŞIK, 1995, "Nonparametrik Rank Analiz Yöntemlerinin Maden Projelendirmelerinde Kullanımı", Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Isparta. 2. İbrahim UĞUR, 1996, "Parça Mermer Atıklarının Değerlendirilebilirliği", Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Isparta. 3. Canpolat ÇETİN, 1998, "Mermerlerin Silikatlı Solüsyonlar İle Su Geçirimsizliğinin Sağlanması", Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Isparta.

5 4. Metin DAVRAZ, 1998, "Isparta Pomzasının Hafif Agrega Olarak Değerlendirilmesi", Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Isparta. 5. Nazmi ŞENGÜN, 2004, Pomzanın Hafif Harç Yapımında Endüstriyel Hammadde Olarak Kullanımı, Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Isparta. 6. SERKAN ÇAYIRLI, 2007, Farklı Tür Pomzaların Kesikli Öğütme Ortamındaki Davranışlarının İncelenmesi ve Modellenmesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Isparta. 7. MEHMET ŞAHİN, 2011, Mikronize Malzeme Tane Boyutunun Çimento Esaslı Kompozit Yapıya Etkisinin İncelenmesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Isparta. 8. MEHMET KARCI, 2011, Barit Şlam Atıklarının Yüksek Performanslı Kompozit Harç Üretiminde Değerlendirilmesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Isparta. 9. TAMER EFE, 2011, Yalıtımlı Hafif Beton Kiremit Üretimi, SDÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Isparta. 10. NUR SAFA SEYRAN, 2012, Dekoratif Yalıtımlı Dış Cephe Kaplama Plaka Üretiminin Değerlendirilmesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Isparta. 11. Murat AKTEPE, 2012, Volkanik Cüruf Agregalı Şap Betonunun Geliştirilmesi ve Teknik Özelliklerinin İrdelenmesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Isparta. 12. Mustafa BEKAROĞLU, 2012, Kompozit Yapıda Pomza Agregası İçeren Köpük Betonun Özellikleri ve Teknik Parametrelerinin İrdelenmesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Isparta.

6 13. İsmail ELMAKUŞU, 2013, Volkanik Hafif Agregaların MgO Esaslı Yalıtım Amaçlı Plaka Üretimi ve Değerlendirilmesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Isparta. 14. Dilara GÜLTEKİN, 2013, Mikronize Dolomitin Fotolüminesans Harç Üretiminde Değerlendirilmesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Isparta Yönetiminde Tamamlanan Doktora Tezi 1. İbrahim UĞUR, 2001, "Doğal Yapı ve Kaplama Taşlarının Ses Akustiği ve Kayaç Parametreleri İle İlişkisinin İncelenmesi", Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Isparta. 2. Namık GÜNEŞ, 2005, "Türkiye'deki Mermerlerin Mineralojik ve Petrografik Özelliklerine Göre Kesilebilme ve İşlenebilme Parametrelerinin Matematiksel Modellemesi", Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2005, Isparta. 3. Metin DAVRAZ, 2005, "Isparta- Keçiborlu Amorf Silika Oluşumlarının İnşaat Endüstrisinde Değerlendirebilirliği", Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2005, Isparta. 4. Servet DEMİRDAĞ, 2005, "Volkanik Cüruf Oluşumlarının İnşaat Endüstrisinde Hafif Yapı Malzemesi Olarak Değerlendirilmesi", Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2005, Isparta. 5. YAKUP UMUCU, 2011, Kireçtaşı Örneğinin Yapay Sinir Ağları İle Öğütme İşlemlerinin Modellenmesi ve Kinetik Modelle Kıyaslanması, Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Isparta. 6. AHMET ÖZGÜVEN, 2010,

7 Genleşen Kil Agrega Üretimi ve Endüstriyel Olarak Değerlendirilmesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Isparta İkinci Danışmanlığında Tamamlanan Yüksek Lisans Tezleri 1. Beytullah ŞAHİN, 1997, "Mermer Parlatma ve Aşındırmada Pomza Kullanım Optimizasyonu", Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Isparta. 2. Nükhet ŞAPCI, 2008, Aksaray Bölgesi Volkanik Hafif Agrega Oluşumlarının İncelenmesi ve Endüstriyel Kullanılabilirliği, Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Isparta İkinci Danışmanlığında Tamamlanan Doktora Tezleri 1. Sariisik A., 1998, Kalsiyum Karbonat Kökenli Mermerlerin Çevre Etkileşimi İle Fiziko-Mekanik Özelliklerindeki Değişim Karakteristiklikleri, Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Isparta Akademik ve Özel Uzmanlık Alanı Akademik ve çalışma hayatı boyunca aşağıda tanımlanan alanlarda yoğun çalışma programları sürdürmüştür. Özellikle pomza teknolojisi ve hafif agregalı beton ve beton elemanlarının üretimi, Bimsblok, Gazbeton, Tuğla ve Kesme Taş duvar elemanları ve diğer duvar elemanı ürünler. Isı, ses, su, yangın, radyoaktif yalıtım ölçütleri, kompozit yapı malzemeleri ve kompozit polimerik bileşenli yapı kimyasalı ürünlerin geliştirilmesi, suni ve yarı suni hafif agregaların üretim ve geliştirilmesi, savunma ve uzay sanayine yönelik spesifik malzeme üretim faaliyetleri, selüloz esaslı köpük beton üretimleri, çimentosuz harç üretim teknikleri, yapı malzemeleri üretim ve tesis projelendirme gibi konularda, üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde yoğun araştırma çalışmalarında bulunmuştur. Bu konularda büyük bir tecrübe, deneyim ve deneysel analiz yetisine sahip olmuştur.

8 4. BİLİMSEL FAALİYETLER VE YAYINLAR 4.1. Yurtiçinde Yayımlanan Kitap K1. MERMER TEKNOLOJİSİ A. Şentürk, L. Gündüz, İ.Y. Tosun, A. Sarıışık, 1995, Tuğra Offset, Şubat, s245, Isparta. K2. I. ISPARTA POMZA SEMPOZYUMU BİLDİRİLER KİTABI L. Gündüz (Editör), 1997, Haziran, s218, Isparta. K3. POMZA TEKNOLOJİSİ, Pomza Karakterizasyonu, Cilt I L. Gündüz (Editör), 1998, Temmuz, s287, Isparta. K4. POMZA TEKNOLOJİSİ, İnşaat Sektöründe Pomza, Cilt II L. Gündüz (Editör), 1998, Temmuz, s205, Isparta. K5. YERBİLİMLERİNDE İSTATİSTİK VE UYGULAMALARI L. Gündüz ve A. Sarıışık, 1998, Şubat, s239, Isparta. K6. V. ULUSAL KAYA MEKANİĞİ SEMPOZYUMU BİLDİRİLER KİTABI L. Gündüz (Editör), 2000, Ekim, s227, Isparta. K7. TURBO C TEMEL PRENSİPLER Text & Grafik Modu Programlaması L. Gündüz, 2001, Ekim, s210, Isparta. K8. TÜRKİYE POMZA SEMPOZYUMU BİLDİRİLER KİTABI L. Gündüz (Editör), 2005, Eylül, s398, Isparta. K9. İNŞAAT SEKTÖRÜNDE BİMSBLOK

9 L. Gündüz, 2005, Ekim, s928, Isparta Science Citation Index veya Engineering Index te Taranan, Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler (Teknik Not, Editöre Mektup, Tartışma, Vaka Takdimi ve Özet Türünden Yayınlar Dışındaki Makaleler) (Bazı Seçme Makaleler) A1. L. Gündüz and İ. Uğur, The effects of different fine and coarse pumice aggregate/cement ratios on the structural concrete properties without using any admixtures ARTICLE, Cement and Concrete Research, Volume 35, Issue 9, September 2005, Pages A2. M. Davraz and L. Gündüz, Engineering properties of amorphous silica as a new natural pozzolan for use in concrete; ARTICLE, Cement and Concrete Research, Volume 35, Issue 7, July 2005, Pages A3. Ş. Turhan, H. Yücel, L. Gündüz, Ş. Şahin, M. Vural, A. Parmaksiz and B. Demircioglu, Natural radioactivity measurement in pumice samples used raw materials in Turkey ARTICLE, Applied Radiation and Isotopes, Volume 65, Issue 3, March 2007, Pages A4. L. Gündüz, M. Bekar and N. Şapcı, Influence of a new type of additive on the performance of polymer-lightweight mortar composites, ARTICLE, Cement and Concrete Composites, Volume 29, Issue 8, September 2007, Pages A5. L. Gündüz, The effects of pumice aggregate/cement ratios on the lowstrength concrete properties, ARTICLE, Construction and Building Materials, Volume 22, Issue 5, May 2008, Pages A6. L. Gündüz, Use of quartet blends containing fly ash, scoria, perlitic pumice and cement to produce cellular hollow lightweight masonry blocks for non-load bearing walls,

10 ARTICLE, Construction and Building Materials, Volume 22, Issue 5, May 2008, Pages A7. S. Demirdag and L. Gunduz Strength properties of volcanic slag aggregate lightweight concrete for high performance masonry units, ARTICLE, Construction and Building Materials, Volume 22, Issue 3, March 2008, Pages A8. M. Davraz and L. Gündüz, Reduction of alkali silica reaction risk in concrete by natural (micronised) amorphous silica, ARTICLE, Construction and Building Materials, Volume 22, Issue 6, June 2008, Pages A9. Ş.Turhan and L.Gündüz Determination of specific activity of 226Ra, 232Th and 40K for assessment of radiation hazards from Turkish pumice samples, ARTICLE, Journal of Environmental Radioactivity, Volume 99, Issue 2, February 2008, Pages A10. M. Davraz, L. Gündüz, The effect of using saturated lightweight aggregate on shrinkage and hydration degree of high performance concrete, ARTICLE, Science and Engineering Composite Materials, Volume 16, Issue 4, 2009, Pages A11. A. Ozguven, L. Gündüz, Examination of effective parameters for the production of expanded clay aggregate, ARTICLE, Cement and Concrete Composites, Volume 34, Issue 6, July 2012, Pages Science Citation Index veya Engineering Index te Taranmayan, Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler (Teknik Not, Editöre Mektup, Tartışma, Vaka Takdimi ve Özet Türünden Yayınlar Dışındaki Makaleler) (Bazı Seçme Makaleler)

11 B1. L. Gündüz, I. Ugur, 2004, Turkish Pumice How pumice is used depends on its chemistry and physical structure, Industrial Materials, May, USA, No.440/ p B2. Y. Umucu, M.F. Çağlar, L. Gündüz, V. Bozkurt, V. Deniz, Modeling of grinding process by artificial neural network for calcite mineral, INISTA International Symposium on Innovations in Intelligent Systems and Application, INISTA 2011, Kadiköy, Istanbul, Article Number , Pages Ulusal Hakemli Dergilerde Yayımlanan Makaleler (Teknik Not, Editöre Mektup, Tartışma, Vaka Takdimi ve Özet Türünden Yayınlar Dışındaki Makale) (Bazı Seçme Makaleler) C1. S., Demirdağ, L. Gündüz, 2002, Mermer Ocak İşletmeciliğinde Taşeron Uygulama Sistemleri, Türkiye Taş Dünyası Taş ve Taş Teknolojileri Dergisi, S , Mayıs Haziran, İzmir. C2. S., Demirdağ, L. Gündüz, 2002, Mermer Ocak Kesimi Uygulamalarında Sinterize Elmas Tel Kullanımı, Türkiye Taş Dünyası Taş ve Taş Teknolojileri Dergisi, Sayı 27, Temmuz-Ağustos, İzmir. C3. Demirdağ S., Gündüz L., 2004, Mermer Ocak İşletmeciliğinde Elmas Teller İle Kollu Kesiciler Arasındaki İlişkinin İncelenmesi, Türkiye Taş Teknolojileri Dergisi, Sayı:35, Mart-Nisan, İzmir. C4. Gündüz L., Şapçı N., Bekar M. ve Yorgun S., 2006, Genleşmiş Kilin Hafif Agrega Olarak Kullanılabilirliği, Kil Bilimi ve Teknolojisi Dergisi, KİBİTED 1(2), Temmuz 2006, Sayı 2, ISBN , s C5. Davraz, M., Gündüz, L., Başpınar, E., Lightweight Aggregated Foam Plaster for Thermal Insulation in Buildings, SDÜ Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi,Cilt:1 Sayı:3 s

12 4.5. Diğer Bilimsel Dergilerde Yayımlanan Makaleler (Teknik Not, Editöre Mektup, Tartışma, Vaka Takdimi ve Özet Türünden Yayınlar Dışındaki Makale) (Bazı Seçme Makaleler) D1. Gündüz L., 2005, Pomza (Bims) Nedir? Yapı Malzeme İnşaat Malzemeleri İhtisas Dergisi, International Building & Hardware Magazine, Yıl:10, Sayı:122, Eylül 2005, İstanbul, s D2. Gündüz L., 2005, İnşaat Sektöründe Bims Kullanımı, Yapı Malzeme İnşaat Malzemeleri İhtisas Dergisi, International Building & Hardware Magazine, Yıl:10, Sayı:124, Kasım 2005, İstanbul, s D3. Gündüz L., 2005, Bimsbeton ve Bimsblok, Yapı Malzeme İnşaat Malzemeleri İhtisas Dergisi, International Building & Hardware Magazine, Yıl:10, Sayı:125, Aralık 2005, İstanbul, s D4. Gündüz L., 2006, Bimsblok ve Binalarda Isı Yalıtımı Değerlendirmesi Üzerine Kısa Bir Bakış, Yapı Malzeme İnşaat Malzemeleri İhtisas Dergisi, International Building & Hardware Magazine, Yıl:11, Sayı:126, Ocak 2006, İstanbul, s D5. Gündüz L., 2006, Bimsblok ve Ses Yalıtımı, Yapı Malzeme İnşaat Malzemeleri İhtisas Dergisi, International Building & Hardware Magazine, Yıl:12, Sayı:122, Mayıs 2006, İstanbul, s D6. Gündüz L., 2006, Bims ve Yapı Endüstrisi, Azra Haber Dergisi, Yıl:1, Sayı:1, Mart 2006 Konya, s D7. Gündüz L., 2009, Bimsbetondan Mamul Yapı Elemanları ve Standardizasyon, Satın Alma Rehberi, Yapı Malzeme Dergisi, 2009, İstanbul, s D8. Gündüz L., 2009, Bims ve Enerji Verimliliği, Satın Alma Rehberi, Yapı Malzeme Dergisi, 2009, İstanbul, s20-23.

13 D9. Gündüz L., 2011, İnşaat Sektöründe Pomza Kullanımı, Enerji Verimliliğindeki Rolü, BİMSADERGİ, Haziran 2011, Sayı: 1, Ankara, s D10. Gündüz L., 2011, Bimsblok Elemanlarının Yangındaki Rolü, BİMSADERGİ, Temmuz, Ağustos-Eylül 2011, Sayı: 2, Ankara, s5-8. D11. Gündüz L., 2012, Bimsblok ve Ses Yalıtımı, BİMSADERGİ, Ocak-Şubat- Mart 2012, Sayı: 4, Ankara, s5-8. D12. Gündüz L., Sonugelen S., 2012, Bimsblok-Ekoloji İlişkisi ve Çevreci Binalar, BİMSADERGİ, Temmuz, Ağustos-Eylül 2012, Sayı: 6, Ankara, s5-9. D13. Gündüz L., 2012, Bims Taşı ve Endüstriyel Önemi, TSE Standart Ekonomik ve Teknik Dergi, Yıl:51, Sayı:603, Ağustos 2012, ISSN: , Ankara, s D14. Gündüz L., 2013, Bimsblok Üretim Teknolojisi, BİMSADERGİ, Ocak-Şubat- Mart 2013, Sayı: 8, Ankara, s Ulusal Toplantı, Sempozyum ve Kongrelerde Sunularak Tam Metin Olarak Yayımlanan Bildiriler (Bazı Seçme Bildiriler) E1. S., Demirdağ, L. Gündüz, 2002, Mermer Ocak İşletmeciliğinde Sinterize Elmas Tel Ömrünün Kestirimi Üzerine Bir Analiz, VI. Bölgesel Kaya Mekaniği Sempozyumu, Kayamek 2002, Ekim, Konya, s E2. M., Davraz, L. Gündüz, 2002, Blok Geometrisinin Hafif Yapı Elemanlarının Dayanım Özelliklerine Olan Etkisi, VI. Bölgesel Kaya Mekaniği Sempozyumu, Kayamek 2002, Ekim, Konya, s E3. Erdinç Ü. ve Gündüz L., 2002, Geleneksel El Sanatlarında Isparta ve Civarındaki Taş Yapıtlı Süslemeler Malzeme Bozulmaları, 8. El Sanatları Sempozyumu, Kasım 2002, Doküz Eylül Üniversitesi, İzmir, s

14 E4. S., Demirdağ, L. Gündüz, 2003, Volkanik Cürufların İnşaat Endüstrisinde Hafif Beton Agregası Olarak Değerlendirilme Kriterleri, 3. Ulusal Kırmataş Sempozyumu, 3-4 Aralık, İstanbul. E5. M., Davraz, L. Gündüz, Isparta Yöresi Amorf Silika Kayacının Katkı Maddesi Olarak Beton Dayanımına Etkisi, 3. Ulusal Kırmataş Sempozyumu, 3-4 Aralık, İstanbul. E6. N., Şengün, L. Gündüz, 2003, Kırmataş Agrega Katkılı Hafif Örgü Harçlarının Teknik Analizi, 3. Ulusal Kırmataş Sempozyumu, 3-4 Aralık, İstanbul. E7. İ., Uğur, L. Gündüz, 2003, Mermer İşleme Fabrikalarında Dar Silim - Geniş Silim Ve Honlama Makinalarının Silim Karakteristiklerinin İrdelenmesi, Türkiye IV. Mermer sempozyumu, Mersem 2003, Aralık 2003, Afyon, s E8. S., Demirdağ, L. Gündüz, V., Gündüz, 2003, Yatay Yarma Makinalarının Kullanımında Mermer Ve Kayaç Arasındaki Teknik Özelliklerin Analizi, Türkiye IV. Mermer sempozyumu, Mersem 2003, Aralık 2003, Afyon, s E9. Şapçı N., Gündüz L., Ulusoy M., 2004, Karaman ve Civarı Pomza Oluşumlarının HAfif Beton Sektöründe Agrega Olarak Yeri ve Önemi, 5. Endüstriyel Hammaddeler Sempozyumu, Mayıs, İzmir, s E10. Demirdağ S., Gündüz L., Saraç S., 2004, Volkanik Cüruf Agregaların Yapı Sektöründe Kullanımı, 5. Endüstriyel Hammaddeler Sempozyumu, Mayıs, İzmir, s E11. Demirdağ S., Gündüz L., 2004, Travertenlerde Gözenek Dolgu Uygulamalarının Kayacın Teknik Özelliklerine Etkisinin Sayısal İncelemesi, VII. Bölgesel Kaya Mekaniği Sempozyumu, KAYAMEK 2004, Ekim, Sivas. E12. Davraz M., Gündüz L., 2004, Doğal Amorf Silikanın Alkali Silika Reaksiyonu Gelişimine Etkisi, BETON 2004 Kongresi, Haziran 2004, Dünya Ticaret Merkezi Kompleksi İstanbul, s

15 E13. Sezgin M, Davraz M, Gündüz L., 2005, Pomza Endüstrisine Sektörel Bir Bakış, Türkiye Pomza Sempozyumu ve Sergisi 2005, Isparta, Türkiye, Eylül, s9-22. E14. Gündüz L., Şapçı N., Ulusoy M., Ulusoy H., 2005, Peyzaj Mimarisinde Bimsblok, Türkiye Pomza Sempozyumu ve Sergisi 2005, Isparta, Türkiye, Eylül, s E15. Gündüz L., Davraz M., Ortaçeşme H., 2005, Bimsblok ve Isı Yalıtım Özelliği, Türkiye Pomza Sempozyumu ve Sergisi 2005, Isparta, Türkiye, Eylül, s E16. Gündüz L., Ulusoy M. Ve Başpınar E., 2006, Volkanik Kayaçların Dış Mimarı Kaplamada Kullanımı Üzerine Teknik İnceleme, 3. Ulusal Yapı Malzemeleri Kongresi, Kasım 2006, İstanbul Mimarlar Odası, Yapı Malzemeleri Komitesi,, İstanbul, s E17. Gündüz L., Ulusoy, M., Başpınar, E., 2006, Orta Anadolu Volkanik Kayaç Oluşumlarının Doğal Kaplama ve Yapı Taşı Olarak Teknik Değerlendirmesi, MERSEM'2006, TÜRKİYE V. MERMER VE DOĞAL TAŞ SEMPOZYUMU, 2-3 Mart, Afyon, 2006, s E18. Gündüz L., Şapcı, N., Bekar, M., 2006, Farklı Mermer Türlerinin Yüksek Sıcaklık Etkileşimlerindeki Davranışları, MERSEM'2006, TÜRKİYE V. MERMER VE DOĞAL TAŞ SEMPOZYUMU, 2-3 Mart, Afyon, 2006, s E19. Başpınar E., Gündüz L., 2006, İnşaat Endüstrisinde Kullanılan Pomza Agregalarının Mineralojik ve Petrografik Özellikleri, 4. Ulusal Kırmataş Sempozyumu, 1-2 Aralık 2006, İstanbul, s E20. Gündüz L., Şapcı N., Bekar M., İsker M., 2006, Bimsbetonların Genleştirilmiş Perlit Agregalar İle Teknik Özelliklerinin İyileştirilmesi Üzerine Teknik Bir Analiz, 4. Ulusal Kırmataş Sempozyumu, 1-2 Aralık 2006, İstanbul, s E21. Davraz M., Gündüz L., 2006, Isparta-Direkli Köyü Mevkii Trakiandezit Taşının Beton Agregası Olarak Değerlendirilmesi, 4. Ulusal Kırmataş Sempozyumu, 1-2 Aralık 2006, İstanbul, s

16 E22. Bekar M. Şapcı N., Gündüz L., 2006, Aksaray Bölgesi Volkanik Tüf Serilerinin Sıva Malzemesi Olarak Kullanımı, 4. Ulusal Kırmataş Sempozyumu, 1-2 Aralık 2006, İstanbul, s E23. Gündüz L., Şapcı, N., Bekar M., İsker M., 2006, Erzurum Bölgesi Pomza Oluşumları ve Doğu Karadeniz Bölgesinde Endüstriyel Olarak Kullanımı, Doğu Karadeniz Maden Kaynaklarının Değerlendirilmesi Sempozyumu, Eylül 2006, Trabzon, s7-16. E24. Gündüz L., Şapcı N., Başpınar E., 2006, Türkiye Bims (Pomza) Kaynaklarının İnşaat Sektöründe Doğal Yapı Agregası Olarak Kullanımı, Mühendislik Jeolojisinde Çağdaş Uygulamalar Sempozyumu, Mayıs 2006, Denizli, s E25. Gündüz L., Bekar M., Şapcı N., 2006, Genleşen Killerin Doğal Yapı Malzemesi Olarak Değerlendirilmesi, Mühendislik Jeolojisinde Çağdaş Uygulamalar Sempozyumu, Mayıs 2006, Denizli, s E26. Şapcı, N., Karcı, M., Şahin, M., Gündüz L., Ceylan, H., 2009, Mikronize Andezitin Yalıtım Amaçlı Kompozit Harç Üretiminde Değerlendirilmesi Üzerine Teknik Bir Analiz, 5. Ulusal Kırmataş Sempozyumu, 1-2 Aralık 2009, s77-88, İstanbul, Türkiye. E27. A. Özgüven, L. Gündüz, İ. Çandır, 2012, Tokat-Reşadiye Bentonitinin Genleşmiş Kil Agregası Olarak Değerlendirilmesi, 15. Ulusal Kil Sempozyumu, Kil 2012, Niğde Üniversitesi, Kil Bilimleri Türk Milli Komitesi, s E28. A. Özgüven, L. Gündüz, 2012, Hafif Agrega Olarak Genleşmiş Kil, 15. Ulusal Kil Sempozyumu, Kil 2012, Niğde Üniversitesi, Kil Bilimleri Türk Milli Komitesi, s Uluslararası Toplantı, Sempozyum ve Kongrelerde Sunularak Tam Metin Olarak Yayımlanan Bildiriler (Bazı Seçme Bildiriler)

17 F1. Gündüz L., Demirdağ S., Mermer Ocak İşletmeciliğinde Kullanılan Elmas Tel ve Boncukların Aşınma Dinamiği Üzerine Bir İnceleme, 17th International Mining Congress and Exhibition of Turkey - TUMAKS 2001, Haziran, Ankara, ISBN , s F2. Gündüz L., Yılmaz İ., Orta Anadolu Pomza Oluşumlarının Endüstriyel Olarak Kullanılabilirlik Ölçütleri, 17th International Mining Congress and Exhibition of Turkey - TUMAKS 2001, Haziran, Ankara, ISBN , s F3. Gündüz L., Uğur İ., 2001, Gözenekli ve Hafif Doğal Kayaçlardan Elde Edilen Blok Malzemelerin Kaya Mekaniği Açısından İrdelenmesi, 17th International Mining Congress and Exhibition of Turkey - TUMAKS 2001, Haziran, Ankara, ISBN , s F4. Gündüz L., Rota A. ve Hüseyin A., 2001, The Assessment Of Material Characterictics Of Central Anatolian Pumice Stones For Civil Construction Industry With Special Reference To SEM Pumice Stone, 4th International Symposium on Eastern Mediterrenean Geology, Isparta, Turkey, Mayıs. F5. İ., Uğur, L. Gündüz, 2002, Rock Mechanics Aspects Of The Lightweight Pumice Concretes, VIth Regional rock mechanics symposium, Rockmec 2002, october 2002, Konya/Turkey, s F6. S., Demirdağ, L. Gündüz, 2003, Pomza Kayacı Karakteristik Özellikleri İle Isı Yalıtımı İlişkisinin Analizi, 18th International Mining Congress and Exhibition of Turkey - Imcet 2003, Haziran, Antalya, s F7. M., Davraz, L. Gündüz, 2003, Isparta Yöresi Amorf Silika Oluşumlarının Beton Üretiminde Mineral Katkı Maddesi Olarak Değerlendirebilirliği, 18th International Mining Congress and Exhibition of Turkey - Imcet 2003, Haziran, Antalya, s F8. Davraz M., Gündüz L., 2005, Amorf Silika ve Endüstriye Katkısı, Türkiye 19. Madencilik Kongresi ve Fuarı, IMCET2005, İzmir, Türkiye, Haziran, s

18 F9. Gündüz L., Şapçı N., Davraz M., 2005, Pomza Madenciliği, Endüstrisi ve Türkiye Açısından Önemi (Gelişen Yeni Bir Sektör), Türkiye 19. Madencilik Kongresi ve Fuarı, IMCET2005, İzmir, Türkiye, Haziran, s F10. Davraz M., Gündüz L., Şapçı N. & Başpınar E., Isparta Civarı Volkanik Kayaçların Mühendislik Özellikleri Ve Taşıyıcı Beton Üretiminde Kullanılabilirliği. 6. Uluslar arası Endüstriyel Hammaddeler Sempozyumu, Şubat, s , İzmir. F11. Davraz, M., Gündüz L., Durmuş, T., 2008, Yüksek Performanslı Betonların Rötre ve Hidratasyon Derecesine Doygun Hafif Agrega Kullanımının Etkisi, Beton 2008 Uluslar arası Hazır Beton Kongresi, Haziran, İstanbul, s F12. A. Özgüven, E. Oral, H. Bayraktar, Z.Y. Açıkgöz, L. Gündüz, Genleşmiş Kil Agregası Üretiminde Katkı Kullanımının Önemi, 3rd Balkan Mining Congress, BALKANMINE 2009, 1-3 October, İzmir, ISBN , s F13. A. Özgüven, L. Gündüz, 2009, Genleşmiş Kil Agregası Üretim Maliyetinin Hesaplanması, 3rd Balkan Mining Congress, BALKANMINE 2009, 1-3 October, İzmir, ISBN , s F14. Davraz, M., Gündüz L., Başpınar, E., 2009, A Different Product İn Thermal İnsulation; Lightweight Aggregated Foam Plaster, International Symposium on Engineering and Architectural Sciences of Balkan, Caucasus and Turkic Republics, Suleyman Demirel University, October 22-24, 2009, Isparta, Turkey, F15. L. Gündüz, 2012, Ekolojik Yapılarda Mermer, MERSEM 2012, 8. Uluslararası Mermer ve Doğaltaş Kongresi, Aralık 2012, Afyonkarahisar, s F16. L. Gündüz, N. Şapcı, M. Karcı, 2012, Mermerlerin Isıl Performansı ve Binalarda Enerji Verimliliğine Etkilerinin İncelenmesi, MERSEM 2012, 8. Uluslararası Mermer ve Doğaltaş Kongresi, Aralık 2012, Afyonkarahisar, s F17. L. Gündüz, N. Şapcı, M. Karcı, 2012, Mermerlerin Su Buharı Difüzyon Karaktersitiklikler, ve Nefes Alabilirlik, MERSEM 2012, 8. Uluslararası

19 Mermer ve Doğaltaş Kongresi, Aralık 2012, Afyonkarahisar, s F18. L. Gündüz, İ. Elmakuşu, 2012, Yüksek Yalıtım Performanslı Suni Mermer Üretimi Üzerine Teknik Bir Analiz, MERSEM 2012, 8. Uluslararası Mermer ve Doğaltaş Kongresi, Aralık 2012, Afyonkarahisar, s F19. L. Gündüz, N. Şapcı, İ. Elmakuşu, 2013, Volkanik Cüruf Agregaların Çimentosuz Yalıtım Plakalarının Üretimindeki Kullanımı, IMCET 2013, 23rd International Mining Congress & Exhibition of Turkey, April, 2013 Antalya, s F20. L. Gündüz, 2013, Natural Porous Lightweight Aggregates and Their Industrial Future, PPM 2013, International Porous Powder Materials Symposium & Exhibition, 3-6 September, 2013 Çeşme, İzmir, s Türk Standartları Enstitüsü Standart Revizyonu Çalışmalarında Akademik Katkı 1. TS 2823 Nolu (Bimsbetondan Mamul Yapı Elemanları - Structural Members of Pumice Concrete) Standardın Revizyonu Çalışması, TSE Standart Hazırlama Birimince TS 2823 Nolu standart revize edilerek, Mayıs 1998`de yürürlüğe girmiştir. 2. TS 825 Nolu (Binalarda Isı Yalıtımı Kuralları - Thermal Insulation in Buildings). Standardın Revizyonu Çalışması, , Üniversite TSE Kurum işbirliğinde sürdürülmüş olup, hafif yapı elemanlarının ısıl performans kriterleri revizyonu çalışması.

20 3. TS EN 771 Serisi Standartlarda arası, Üniversite TSE Kurum işbirliğinde sürdürülen teknik görüş alışverişlerinde akademik katkı sağlanmış olup, kagir yapı elemanlarının inşaat endüstrisinde kullanılabilirlik kriterleri revizyonu çalışması. 4. TS EN ve TS EN Serisi Standartlarda arası, Üniversite TSE Kurum işbirliğinde sürdürülen teknik görüş alışverişlerinde akademik katkı sağlanmış olup, kagir harçların inşaat endüstrisinde kullanılabilirlik kriterleri revizyonu çalışması Bilimsel Dergilerde Editörlük ve Hakemlikler 1. Doğal Yapı ve Kaplama Taşı Mermer Teknolojisi Dergisi, Editörlüğü, , Isparta. 2. Türkiye Taş Dünyası Dergisi, Bilimsel Yayın Hakemliği, , İzmir. 3. Türkiye`de Mermer Dergisi, Bilimsel Yayın Hakemliği, , İstanbul. 4. Geosound Yer Bilimleri Dergisi, Çukurova Üniversitesi, Bilimsel Yayın Hakemliği, , İzmir. 5. Yapı Malzeme İnşaat Malzemeleri İhtisas Dergisi, International Building & Hardware Magazine, Bilimsel Yayın Hakemliği, , İstanbul. 6. BİMSADERGİ, Türkiye Bims Sanayicileri Birliği Yayın Organı, Bilimsel Yayın Hakemliği, , Ankara. 7. Cement and Concrete Research, Bilimsel Yayın Hakemliği, , USA. 8. Cement and Concrete Composites, Bilimsel Yayın Hakemliği, , USA. 9. Construction and Building Materials, Bilimsel Yayın Hakemliği, , USA.

Yrd.Doç. Dr. Tülin ÇETİN

Yrd.Doç. Dr. Tülin ÇETİN Yrd.Doç. Dr. Tülin ÇETİN ÖĞRENİM DURUMU Derece Üniversite Bölüm / Program Lisans Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 1987-1992 Lisans Celal Bayar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 2001-2004 Y. Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE YAYINLAR

ÖZGEÇMİŞ VE YAYINLAR ÖZGEÇMİŞ VE YAYINLAR Yrd. Doç. Dr. Afşın Alper CERİT AKADEMİK GEÇMİŞİ Aksaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü İmalat ve Konstrüksiyon Anabilim Dalı Adana Yolu Üzeri E-90 Karayolu

Detaylı

Rotary (Döner) Sondajlarda Matkap Çalışma ve Kaya Parametrelerinin İlerleme Hızı Üzerine Etkileri. Danışman: Prof.Dr. Adem ERSOY

Rotary (Döner) Sondajlarda Matkap Çalışma ve Kaya Parametrelerinin İlerleme Hızı Üzerine Etkileri. Danışman: Prof.Dr. Adem ERSOY ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Tayfun Yusuf YÜNSEL Doğum Tarihi: 20 AĞUSTOS 1976 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Maden Mühendisliği Çukurova Üniversitesi 1997 Y. Maden Mühendisliği Çukurova Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMĠġ VE ESERLER LĠSTESĠ

ÖZGEÇMĠġ VE ESERLER LĠSTESĠ ÖZGEÇMĠġ VE ESERLER LĠSTESĠ ÖZGEÇMĠġ Adı Soyadı: Hilal CAN Doğum Tarihi: 05.02.1976 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Doktora FBE Makine Eğitimi Gazi Üniversitesi 1999-2004 Y. Lisans

Detaylı

Öğr. Gör. Demet SARIYER

Öğr. Gör. Demet SARIYER Öğr. Gör. Demet SARIYER ÖĞRENİM DURUMU Derece Üniversite Bölüm / Program Lisans Afyon Kocatepe Üniversitesi Fizik Bölümü 200-2008 Y. Lisans Celal Bayar Üniversitesi Fizik / Nükleer Fizik 2008-200 Doktora

Detaylı

English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I. Introduction to Civil Engineering İnşaat Mühendisliğine Giriş

English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I. Introduction to Civil Engineering İnşaat Mühendisliğine Giriş T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-16 GÜZ YARIYILI VE SONRASINDA UYGULANACAK LİSANS PROGRAMI (%100 İNGİLİZCE) BİRİNCİ YIL 1. DÖNEM Ön

Detaylı

Soyadı Adı : Nurten Zeliha Şahin. : Bucak/BURDUR, 1971

Soyadı Adı : Nurten Zeliha Şahin. : Bucak/BURDUR, 1971 Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : Nurten Zeliha Şahin Akademik Unvanı : Yrd. Doç. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Bucak/BURDUR, 9 Uyruğu : T.C Ana Dil (ler) : Türkçe Cinsiyet : Bayan Tel İş : Faks : Posta Adresi

Detaylı

2004 Üniversitesi Y. Lisans İnşaat Mühendisliği İzmir Yüksek 2008 Teknoloji Enstitüsü Doktora İnşaat Mühendisliği Ege Üniversitesi 2015

2004 Üniversitesi Y. Lisans İnşaat Mühendisliği İzmir Yüksek 2008 Teknoloji Enstitüsü Doktora İnşaat Mühendisliği Ege Üniversitesi 2015 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Eyyüb KARAKAN 2. Doğum Tarihi: 23.06.1980 3. Ünvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Çukurova 2004 Üniversitesi Y. Lisans İzmir Yüksek

Detaylı

Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program/Alan Üniversite Bitirme Yılı Lisans Fizik / Fen Edebiyat / Fizik Dicle Üniversitesi 2004

Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program/Alan Üniversite Bitirme Yılı Lisans Fizik / Fen Edebiyat / Fizik Dicle Üniversitesi 2004 ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ Genel Bilgiler: Adı Soyadı : Cihat DEMİR Doğum Yeri ve Tarihi : Diyarbakır - 14 Haziran 1982 Yazışma Adresi : Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Demet SARIYER

Öğr. Gör. Dr. Demet SARIYER Öğr. Gör. Dr. Demet SARIYER ÖĞRENİM DURUMU Derece Üniversite Bölüm / Program Yıllar Lisans Afyon Kocatepe Üniversitesi Fizik Bölümü 200-2008 Y. Lisans Celal Bayar Üniversitesi Fizik / Nükleer Fizik 2008-200

Detaylı

Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER. Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ : ESKİŞEHİR /

Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER. Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ : ESKİŞEHİR / Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ Doğum Yeri / Doğum Tarihi : ESKİŞEHİR /.0.99 Uyruğu : T.C Ana Dil (ler) : TÜRKÇE Cinsiyet : BAYAN Tel İş : Faks : Posta

Detaylı

Volkanik Cüruf Agregaların Yapı Sektöründe Kullanımı. S. Demirdağ, L. Gündüz & S. Saraç

Volkanik Cüruf Agregaların Yapı Sektöründe Kullanımı. S. Demirdağ, L. Gündüz & S. Saraç S Demirdağ, L Gündüz & S. Saraç Volkanik Cüruf Agregaların Yapı Sektöründe Kullanımı S. Demirdağ, L. Gündüz & S. Saraç Süleyman Demire! Üniversitesi, Maden Mühendisliği Bölümü, İsparta ÖZET: Bu çalışmada,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : Hasan Karakul Doğum Tarihi : 04.05.1980 Unvanı : Yrd.Doç.Dr Öğrenim Durumu : Doktora (Üniversite) Çalıştığı Kurum :İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Birim BALCI 2. Doğum Tarihi : 28.07.1975 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Birim BALCI 2. Doğum Tarihi : 28.07.1975 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Birim BALCI 2. Doğum Tarihi : 28.07.1975 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Teknik Eğitim, Elektronik- Bilgisayar Eğitimi Marmara Üniversitesi.

Detaylı

Ön şart D. Kodu Dersin Adı T U L AKTS MAT101. English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I

Ön şart D. Kodu Dersin Adı T U L AKTS MAT101. English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I BİRİNCİ YIL 1. DÖNEM T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-16 GÜZ YARIYILI VE SONRASINDA UYGULANACAK LİSANS PROGRAMI (%100 İNGİLİZCE) Ön

Detaylı

Öğr.Gör. H. Zeki DİRİL

Öğr.Gör. H. Zeki DİRİL Öğr.Gör. H. Zeki DİRİL BÖLÜMÜ Makine DOĞUM TARİHİ.06.960 TELEFON NO 0236 234 44 6 FAKS 0236 234 44 5 E-POSTA hzekidiril@gmail.com YABANCI DİL İngilizce EĞİTİM Mezuniyet Yılı Üniversite Bölümü ÖN LİSANS

Detaylı

Öğr. Gör. Demet SARIYER

Öğr. Gör. Demet SARIYER Öğr. Gör. Demet SARIYER ÖĞRENİM DURUMU Derece Üniversite Bölüm / Program Lisans Afyon Kocatepe Üniversitesi Fizik Bölümü 2004-2008 Y. Lisans Celal Bayar Üniversitesi Fizik / Nükleer Fizik 2008-200 Doktora

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yrd. Doç. Dr. Özge ALGAN CAVULDAK Doğum Yeri, Yılı Zonguldak, 1979 Yabancı Dil. İngilizce

ÖZGEÇMİŞ. Yrd. Doç. Dr. Özge ALGAN CAVULDAK Doğum Yeri, Yılı Zonguldak, 1979 Yabancı Dil. İngilizce ÖZGEÇMİŞ 1. KİŞİSEL BİLGİLER Ünvanı Adı ve Soyadı Yrd. Doç. Dr. Özge ALGAN CAVULDAK Doğum Yeri, Yılı Zonguldak, 1979 Yabancı Dil İş Adresi İngilizce Telefon (372) 2574010 E-Posta Bülent Ecevit Üniversitesi

Detaylı

English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I. Introduction to Civil Engineering İnşaat Mühendisliğine Giriş

English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I. Introduction to Civil Engineering İnşaat Mühendisliğine Giriş T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-16 GÜZ YARIYILI VE SONRASINDA UYGULANACAK LİSANS PROGRAMI (%100 İNGİLİZCE) BİRİNCİ YIL 1. DÖNEM Ön

Detaylı

ÖZGEÇMĠġ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Ege. Jeoloji Mühendisliği/ Jeokimya ve Maden Yatakları. Akdeniz

ÖZGEÇMĠġ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Ege. Jeoloji Mühendisliği/ Jeokimya ve Maden Yatakları. Akdeniz ÖZGEÇMĠġ Adı Soyadı Unvanı : A.Namık : GÜNEġ : Yrd. Doç.Dr. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Kimya Fakültesi/ Kimyagerlik Ege 1979 Y. Lisans Jeoloji Mühendisliği/ Jeokimya ve

Detaylı

Soyadı Adı : Demiroğlu Kadir. Akademik Unvanı : Araştırma Görevlisi. : Devrek (Zonguldak)

Soyadı Adı : Demiroğlu Kadir. Akademik Unvanı : Araştırma Görevlisi. : Devrek (Zonguldak) Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : Demiroğlu Kadir Akademik Unvanı : Araştırma Görevlisi Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Devrek (Zonguldak) 0.0.98 Uyruğu : T.C Ana Dil (ler) : Arapça (Yabancı dil) Cinsiyet : Erkek

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ALİ ÇAKIR. Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü. Çayırova Kampüsü. Gebze/KOCAELİ KİŞİSEL BİLGİLER. Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1989

ÖZGEÇMİŞ ALİ ÇAKIR. Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü. Çayırova Kampüsü. Gebze/KOCAELİ KİŞİSEL BİLGİLER. Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1989 ÖZGEÇMİŞ ALİ ÇAKIR Gebze Teknik Üniversitesi e-mail: acakir@gyte.edu.tr Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü Çayırova Kampüsü Gebze/KOCAELİ KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1989 Doğum Yeri: Şişli/İstanbul/Türkiye

Detaylı

Halil NOHUTCU. EĞİTİM MEZUNİYET YILI BÖLÜM ÜNİVERSİTE LİSANS 1992 İnşaat Mühendisliği

Halil NOHUTCU. EĞİTİM MEZUNİYET YILI BÖLÜM ÜNİVERSİTE LİSANS 1992 İnşaat Mühendisliği ÖZGEÇMİŞ BİLGİ FORMU ADI SOYADI Halil NOHUTCU ÜNVANI Yrd.Doç.Dr. TELEFON NO +90 2362412141 SIP TELEFON NO 2073 FAX +90 2362412143 E-MAİL halil.nohutcu@bayar.edu.tr WEB SAYFASI YABANCI DİL İngilizce EĞİTİM

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Cihan ERDÖNMEZ Doğum Tarihi: 20 Mart 1970 Öğrenim Durumu: Doktora Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Orman Mühendisliği İstanbul Üniversitesi 1990

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ 1. Adı Soyadı : Metin ZEYVELİ 2. DoğumTarihi : 30 Haziran 1971 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Makine Eğitimi Gazi Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 2002 Elmas Lamalı Katraklarda Kesme Verimliliğinin İncelenmesi (Yüksek Lisans Tezi)

ÖZGEÇMİŞ. 2002 Elmas Lamalı Katraklarda Kesme Verimliliğinin İncelenmesi (Yüksek Lisans Tezi) ÖZGEÇMİŞ KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı : FATİH BAYRAM Doğum Tarihi : 24.06.1977 Doğum Yeri : Ankara Medeni Hali : Evli (2 çocuk babası) İş Tel : (382) 288 23 79 Fax : (382) 280 13 65 GSM : 0 542 724 96 36

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN 2. Doğum Tarihi: 18.Ağustos Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu:

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN 2. Doğum Tarihi: 18.Ağustos Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN. Doğum Tarihi: 8.Ağustos.98. Unvanı: Yrd. Doç. Dr.. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Mimarlık Selçuk Üniversitesi 98 Y. Lisans Mimarlık Gazi Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ Doç. Dr. OLGAY YARALI

ÖZGEÇMİŞ Doç. Dr. OLGAY YARALI ÖZGEÇMİŞ Doç. Dr. OLGAY YARALI Doğum Yılı: 1966 Yazışma Adresi : ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BÖLÜMÜ İNCİVEZ-ZONGULDAK 67100 /Türkiye Telefon : 372-2574010/1110 Faks : 372-2574023

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı: Aslı ÇAKIR Doğum Tarihi: 06.11.1979 Yabancı Dil ve Seviyesi: İngilizce, ÜDS: 66.25 (2007) Yazışma Adresi: Bahçelievler Mah. Mertcan Sok. No:17/16 Eskişehir Telefon:

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yrd. Doç. Dr. Özge ALGAN CAVULDAK. İngilizce. Fermentasyon teknolojisi, Fenolik bileşikler, Antioksidan kapasite.

ÖZGEÇMİŞ. Yrd. Doç. Dr. Özge ALGAN CAVULDAK. İngilizce. Fermentasyon teknolojisi, Fenolik bileşikler, Antioksidan kapasite. 1. KİŞİSEL BİLGİLER ÖZGEÇMİŞ Ünvanı Adı ve Soyadı Doğum Yeri, Yılı Zonguldak, 1979 Yrd. Doç. Dr. Özge ALGAN CAVULDAK Yabancı Dil İngilizce İlgi Alanları Fermentasyon teknolojisi, Fenolik bileşikler, Antioksidan

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Mehmet DEMĠRALP. 2. Doğum Tarihi : 02/01/1966. 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu :

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Mehmet DEMĠRALP. 2. Doğum Tarihi : 02/01/1966. 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Mehmet DEMĠRALP 2. Doğum Tarihi : 02/01/1966 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Derece Üniversite Alanı Yılı Lisans Gazi Üniversitesi Makine Eğ. Otomotiv AD 1989 Yüksek

Detaylı

Yayın Listesi. SCI (Science Citation Index) tarafından taranan dergilerde yayınlanan ve yayına kabul edilen tam metin özgün makale

Yayın Listesi. SCI (Science Citation Index) tarafından taranan dergilerde yayınlanan ve yayına kabul edilen tam metin özgün makale Yayın Listesi SCI (Science Citation Index) tarafından taranan dergilerde yayınlanan ve yayına kabul edilen tam metin özgün makale SALİHOĞLU, G., PINARLI,V., SALİHOĞLU N.K., KARACA, G. 2007. Properties

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ 1 Unvanı - Adı Soyadı: Prof. Dr. Ali İhsan EROL Doğum Tarihi: 26.01951 Telefon: 0 372 265 67 66 (128) Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Mimarlık Fakültesi

Detaylı

Mermer Parça Atıklarının Beton Agregası Olarak Değerlendirilmesi. Evaluation of Concrete Aggregate Marble Pieces

Mermer Parça Atıklarının Beton Agregası Olarak Değerlendirilmesi. Evaluation of Concrete Aggregate Marble Pieces S Ü L E Y M A N D E M İ R E L Ü N İ V E R S İ T E S İ T E K N İ K B İ L İ M L E R M E S L E K Y Ü K S E K O K U L U S U L E Y M A N D E M I R E L U N I V E R S I T Y T E C H N I C A L S C I E N C E S V

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN 2. Doğum Tarihi: 18.Ağustos Unvanı: Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu:

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN 2. Doğum Tarihi: 18.Ağustos Unvanı: Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN 2. Doğum Tarihi: 18.Ağustos.1958 3. Unvanı: Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Mimarlık Selçuk Üniversitesi 1985 Y. Lisans Mimarlık

Detaylı

Dersin Adı Dersin İngilizce Adi Seçmeli / Zorunlu. Tez Çalışması Thesis Zorunlu Computer Applications in Civil Engineering

Dersin Adı Dersin İngilizce Adi Seçmeli / Zorunlu. Tez Çalışması Thesis Zorunlu Computer Applications in Civil Engineering İnşaat Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Ders Planı Güz Yarıyılı Dersin Kodu Dersin Adı Dersin İngilizce Adi Seçmeli / Zorunlu Saat AKTS 501 Tez Çalışması Thesis Zorunlu 3 60 503 Bilgisayar Uygulamaları

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Ege. Jeoloji Mühendisliği/ Jeokimya ve Maden Yatakları. Akdeniz

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Ege. Jeoloji Mühendisliği/ Jeokimya ve Maden Yatakları. Akdeniz ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı Unvanı : A.Namık : GÜNEŞ : Yrd. Doç.Dr. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Kimya Fakültesi/ Kimyagerlik Ege 1979 Y. Lisans Jeoloji Mühendisliği/ Jeokimya ve

Detaylı

1. YARIYIL / SEMESTER 1

1. YARIYIL / SEMESTER 1 T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ, İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, 2017-2018 AKADEMİK YILI ÖĞRETİM PLANI / T.C. NECMETTIN ERBAKAN UNIVERSITY ENGINEERING AND ARCHITECTURE

Detaylı

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi. Pamukkale University Journal of Engineering Sciences

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi. Pamukkale University Journal of Engineering Sciences Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi Pamukkale University Journal of Engineering Sciences AKSARAY İGNİMBRİTLERİNİN DOĞAL HAFİF AGREGA OLARAK KULLANILABİLİRLİĞİ VE HAFİF FORMDA BOŞLUKLU

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ALİ ÇAKIR. Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü. Çayırova Kampüsü. Gebze/KOCAELİ KİŞİSEL BİLGİLER. Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1989

ÖZGEÇMİŞ ALİ ÇAKIR. Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü. Çayırova Kampüsü. Gebze/KOCAELİ KİŞİSEL BİLGİLER. Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1989 ÖZGEÇMİŞ ALİ ÇAKIR Gebze Teknik Üniversitesi e-mail: acakir@gtu.edu.tr Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü Çayırova Kampüsü Gebze/KOCAELİ KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1989 Doğum Yeri: Şişli/İstanbul/Türkiye

Detaylı

Bimsbetonların Genleştirilmiş Perlit Agregalar İle Teknik Özelliklerinin İyileştirilmesi Üzerine Teknik Bir Analiz A technical analysis on improving the technical properties of pumice concretes with expanded

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Tolga DEMİRCAN. Akışkanlar dinamiğinde deneysel yöntemler

Yrd. Doç. Dr. Tolga DEMİRCAN. Akışkanlar dinamiğinde deneysel yöntemler Yrd. Doç. Dr. Tolga DEMİRCAN e-posta 2: tolgademircan@gmail.com Uzmanlık Alanları: Akışkanlar Mekaniği Sayısal Akışkanlar Dinamiği Akışkanlar dinamiğinde deneysel yöntemler Isı ve Kütle Transferi Termodinamik

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Makine Dinamiği A.B.D. Ferrara Üniversitesi / İtalya 2012

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Makine Dinamiği A.B.D. Ferrara Üniversitesi / İtalya 2012 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Salih Seçkin Erol e-mail: sserol@kilis.edu.tr 2. Doğum Tarihi: 1976 3. Unvanı: Makine Mühendisliği Bilim Doktoru 4. Yabancı Dil: İngilizce (KPDS: 86,25 2012 İlkbahar) ; (IELTS-Akademik:

Detaylı

Arş. Gör Mehmet AYVAZ

Arş. Gör Mehmet AYVAZ Arş. Gör Mehmet AYVAZ ÖĞRENİM DURUMU Derece Üniversite Bölüm / Program Lisans Celal Bayar Üniversitesi Makine Mühendisliği 00-00 Y. Lisans Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü 00-00 Doktora

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ : ASÜ MÜH. FAK. MAK. MÜH. BÖL. 68100 AKSARAY

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ : ASÜ MÜH. FAK. MAK. MÜH. BÖL. 68100 AKSARAY ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : Hacımurat DEMİR Doğum Tarihi (gg/aa/yy) : 29/07/1987 Adres : ASÜ MÜH. FAK. MAK. MÜH. BÖL. 68100 AKSARAY Telefon : 0382-288-2355 E-posta : hmdemir@aksaray.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü 67100, Zonguldak. :

ÖZGEÇMİŞ. : Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü 67100, Zonguldak. : ÖZGEÇMİŞ KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı : Okan Su Doğum Tarihi : 22.06.1978 Doğum Yeri : Ankara Adres : Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü 67100, Zonguldak Tel

Detaylı

Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : YILDIRIM Mustafa Akademik Unvanı : Yrd. Doç. Dr. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : BURSA / 0.0.97 Uyruğu : TC. Yabancı Dil (ler) : İngilizce / Arapça Cinsiyet : Erkek Tel İş : 0

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Mustafa NİL

Yrd. Doç. Dr. Mustafa NİL Yrd. Doç. Dr. Mustafa NİL ÖĞRENİM DURUMU Derece Üniversite Bölüm / Program Fırat Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Y. Kocaeli Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Ana Bilim Dalı

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ (Y.L.) PROGRAMI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS KATALOĞU

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ (Y.L.) PROGRAMI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS KATALOĞU T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ (Y.L.) PROGRAMI -5 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS KATALOĞU Ders Kodu Bim Kodu Ders Adı Türkçe Ders Adı İngilizce Dersin Dönemi T Snf Açıl.Dönem

Detaylı

English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I. Introduction to Civil Engineering İnşaat Mühendisliğine Giriş

English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I. Introduction to Civil Engineering İnşaat Mühendisliğine Giriş T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-16 GÜZ YARIYILI VE SONRASINDA UYGULANACAK LİSANS PROGRAMI (%100 İNGİLİZCE) BİRİNCİ YIL 1. DÖNEM Ön

Detaylı

Ders Kodu Ders Adı İngilizce Ders Adı TE PR KR AKTS Ders Kodu Ders Adı İngilizce Ders Adı TE PR KR AKTS

Ders Kodu Ders Adı İngilizce Ders Adı TE PR KR AKTS Ders Kodu Ders Adı İngilizce Ders Adı TE PR KR AKTS FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ABD YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALI KODU : 81109 01.Yarıyıl Dersleri Ders Kodu INS735* 02.Yarıyıl Dersleri Ders Adı İngilizce Ders Adı TE PR KR AKTS Ders Kodu Ders

Detaylı

HAFİF AGREGALARIN YAPISAL BETON İMALATLARINDA KULLANIMI Çimento Araştırma ve Uygulama Merkezi

HAFİF AGREGALARIN YAPISAL BETON İMALATLARINDA KULLANIMI Çimento Araştırma ve Uygulama Merkezi HAFİF AGREGALARIN YAPISAL BETON İMALATLARINDA KULLANIMI Çimento Araştırma ve Uygulama Merkezi Hafif Agrega Nedir? Hafif Agregalar doğal ve yapay olarak sınıflandırılabilir; Doğal Hafif Agregalar: Pomza

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans İşletme Atatürk Üniversitesi İşletme (MBA) (Pazarlama Yönetimi ve İşletme Yönetimi)

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans İşletme Atatürk Üniversitesi İşletme (MBA) (Pazarlama Yönetimi ve İşletme Yönetimi) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Burak KÜÇÜK 2. Doğum Tarihi: 06.11.1981 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Lisans İşletme Atatürk Üniversitesi 2003 Y. Lisans İşletme (MBA)

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) 2. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu (TUĞLA +

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) U 0,40 W/m 2 K 2. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURACAK ADAYLARIN AKADEMİK ETKİNLİKLERİNİ DEĞERLENDİRME FORMU

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURACAK ADAYLARIN AKADEMİK ETKİNLİKLERİNİ DEĞERLENDİRME FORMU CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURACAK ADAYLARIN AKADEMİK ETKİNLİKLERİNİ DEĞERLENDİRME FORMU Müracaat Eden Adayın Adı Soyadı : Adayın Şu andaki Başvurduğu Unvanı Kadrosu Fakülte/Yüksekokul/MYO

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 4. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 4. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 4. ISI BÖLGESİ (TS 825) 4. ISI BÖLGESİ (TS 825) 4. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu (TUĞLA +

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 1. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 1. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 1. ISI BÖLGESİ (TS 825) 1. ISI BÖLGESİ (TS 825) 1. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu (TUĞLA +

Detaylı

AZOT FABRİKASI CÜRUFU VE TERMİK SANTRAL KÜLLERİNDEN HAFİF DUVAR BLOĞU ÜRETİLMESİ

AZOT FABRİKASI CÜRUFU VE TERMİK SANTRAL KÜLLERİNDEN HAFİF DUVAR BLOĞU ÜRETİLMESİ Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi Cilt:XXII, Sayı:2, 2009 Journal of Engineering and Architecture Faculty of Eskişehir Osmangazi University, Vol: XXII, No:2, 2009

Detaylı

ÇALIŞTIĞI KURUMLAR Kurum Adı Görev Unvanı Yıllar Manisa Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu

ÇALIŞTIĞI KURUMLAR Kurum Adı Görev Unvanı Yıllar Manisa Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Gürkan SOY ÖĞRENİM DURUMU Derece Üniversite Bölüm / Program Lisans Gazi Üniversitesi Talaşlı Üretim Öğretmenliği 007-0 Y. Lisans Gazi Üniversitesi Makine Eğitimi 0-0 Doktora Gazi Üniversitesi

Detaylı

Öğr.Gör. H. Zeki DİRİL

Öğr.Gör. H. Zeki DİRİL Öğr.Gör. H. Zeki DİRİL BÖLÜMÜ Makine DOĞUM TARİHİ.06.960 TELEFON NO 0236 234 44 6 FAKS 0236 234 44 5 E-POSTA hzekidiril@hotmail.com YABANCI DİL İngilizce EĞİTİM Mezuniyet Yılı Üniversite Bölümü ÖN LİSANS

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Teknik Eğitim Fakültesi, Makina Eğitimi. Fen Bilimleri Enstitüsü, Makina Eğitimi A.B.

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Teknik Eğitim Fakültesi, Makina Eğitimi. Fen Bilimleri Enstitüsü, Makina Eğitimi A.B. ÖZGEÇMİŞ ADI SOYADI ÜNAVI : VOLKAN : KIRMACI : YRD. DOÇ. DR. UZMANLIK ALANI : Isı transferi, Isıtma, Soğutma, Doğalgaz, Havalandırma ve İklimlendirme sistemleri. ÖĞRENİM DURUMU Derece Alan Üniversite Yıl

Detaylı

UZMAN TOLGA BAAHDIR ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

UZMAN TOLGA BAAHDIR ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ UZMAN TOLGA BAAHDIR ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Doğum Tarihi : 15 Şubat 1979 İletişim Bilgileri: İş Adresi : Aksaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü 68100 AKSARAY Cep Telefonu

Detaylı

Akademik Unvanı : Yrd. Doç. Dr.

Akademik Unvanı : Yrd. Doç. Dr. Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : Kurt, Erkan Akademik Unvanı : Yrd. Doç. Dr. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Rize, 97 Uyruğu : T.C. Ana Dil (ler) : Türkçe Cinsiyet : Erkek Tel İş : () -0 Faks : Posta Adresi :

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ UNIVERSITY FACULTY OF ENGINEERING AND ARCHITECTURE DEPARTMENT OF CIVIL ENGINEERING. Course Name T P L ECTS

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ UNIVERSITY FACULTY OF ENGINEERING AND ARCHITECTURE DEPARTMENT OF CIVIL ENGINEERING. Course Name T P L ECTS FIRST YEAR 1st semesr T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ UNIVERSITY FACULTY OF ENGINEERING AND ARCHITECTURE DEPARTMENT OF CIVIL ENGINEERING MAT101 Calculus I Mamatik I PHY101 Physics I Fizik I 3 0 2 7 CHE101 Chemistry

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Abdulveli SİRAT

Yrd. Doç. Dr. Abdulveli SİRAT Yrd. Doç. Dr. Abdulveli SİRAT ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Ünvanı Adı Soyadı : Yrd. Doç. Dr. : Abdulveli SİRAT Telefon : (456) 233 10 32/3602 Fax : (456) 511 86 79 e-posta : awsirat@gumushane.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü 80000 Osmaniye/Türkiye Telefon : 03288251818/3688 Faks : 03288251866

ÖZGEÇMİŞ. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü 80000 Osmaniye/Türkiye Telefon : 03288251818/3688 Faks : 03288251866 Doç. Dr. ÖNDER KAŞKA Doğum Yılı: 1975 Yazışma Adresi : ÖZGEÇMİŞ Makine Mühendisliği Bölümü 80000 Osmaniye/ Telefon : 03288251818/3688 Faks : 03288251866 e-posta : EĞİTİM BİLGİLERİ onderkaska@osmaniye.edu.tr

Detaylı

YAPILARIN ZATİ YÜKÜNÜN AZALTILMASI İÇİN DİYATOMİTLE ÜRETİLEN HAFİF BLOK ELEMANLARIN ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI. Tayfun UYGUNOĞLU 1, Osman ÜNAL 1

YAPILARIN ZATİ YÜKÜNÜN AZALTILMASI İÇİN DİYATOMİTLE ÜRETİLEN HAFİF BLOK ELEMANLARIN ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI. Tayfun UYGUNOĞLU 1, Osman ÜNAL 1 YAPILARIN ZATİ YÜKÜNÜN AZALTILMASI İÇİN DİYATOMİTLE ÜRETİLEN HAFİF BLOK ELEMANLARIN ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI Tayfun UYGUNOĞLU 1, Osman ÜNAL 1 1 uygunoglu@aku.edu.tr, 2 unal@aku.edu.tr ÖZ Bu çalışmada,

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BİRİNCİ YIL BİRİNCİ YARIYIL ADI KREDİSİ* INS-5501 UZMANLIK ALAN DERSİ Z 8 0 8 0 9 INS-5601 TEZ HAZIRLIK ÇALIŞMASI Z 0 1 1 0 1 20 1 21 12 30 İKİNCİ YARIYIL ADI KREDİSİ* INS-5502 UZMANLIK

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Abdulveli SİRAT

Yrd. Doç. Dr. Abdulveli SİRAT Yrd. Doç. Dr. Abdulveli SİRAT ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Ünvanı Adı Soyadı : Yrd. Doç. Dr. : Abdulveli SİRAT Telefon : (456) 233 10 32/3602 Fax : (456) 511 86 79 e-posta : awsirat@gumushane.edu.tr

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Seçil ÇELİK ERBAŞ

Yrd. Doç. Dr. Seçil ÇELİK ERBAŞ Yrd. Doç. Dr. Seçil ÇELİK ERBAŞ ÖĞRENİM DURUMU Derece Üniversite Bölüm / Program Lisans Ege Üniversitesi Kimya 000-00 Y. Lisans Dokuz Eylül Üniversitesi Organik Kimya 00-006 Doktora Dokuz Eylül Üniversitesi

Detaylı

Kırmataş Agrega Katkılı Hafif Örgü Harçlarının Teknik Analizi. Technical Analysis of Lightweight Mortars Containing Crushed Limestone Aggregate

Kırmataş Agrega Katkılı Hafif Örgü Harçlarının Teknik Analizi. Technical Analysis of Lightweight Mortars Containing Crushed Limestone Aggregate Kırmataş Agrega Katkılı Hafif Örgü Harçlarının Teknik Analizi Technical Analysis of Lightweight Mortars Containing Crushed Limestone Aggregate Nazmi ŞENGÜN, Lütfullah GÜNDÜZ SDÜ, Mühendislik Mimarlık Fakültesi,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Doktora Okul Öncesi Eğitimi Hacettepe Üniversitesi Devam ediyor.

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Doktora Okul Öncesi Eğitimi Hacettepe Üniversitesi Devam ediyor. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Dilara YAYA 2. Doğum Tarihi : 26 Temmuz 1986 3. Unvanı : Araştırma Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Doktora Okul Öncesi Eğitimi Hacettepe Üniversitesi 2012

Detaylı

Arş. Gör. Dr. Mücahit KÖSE

Arş. Gör. Dr. Mücahit KÖSE Arş. Gör. Dr. Mücahit KÖSE Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Evliya Çelebi Yerleşkesi (3100) KÜTAHYA Doğum Yeri ve Yılı: Isparta/Yalvaç Cep Telefonu: Telefon:765031-58 E-posta:

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI DOKTORA PROGRAMI

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI DOKTORA PROGRAMI DOKTORA PROGRAMI BİRİNCİ YIL BİRİNCİ YARIYIL ADI INS-6501 UZMANLIK ALAN DERSİ Z 8 0 8 0 9 INS-6601 TEZ HAZIRLIK ÇALIŞMASI Z 0 1 1 0 1 20 1 21 12 30 İKİNCİ YARIYIL ADI INS-6502 UZMANLIK ALAN DERSİ Z 8 0

Detaylı

2/13/2018 MALZEMELERİN GRUPLANDIRILMASI

2/13/2018 MALZEMELERİN GRUPLANDIRILMASI a) Kullanış yeri ve amacına göre gruplandırma: 1) Taşıyıcı malzemeler: İnşaat mühendisliğinde kullanılan taşıyıcı malzemeler, genellikle betonarme, çelik, ahşap ve zemindir. Beton, çelik ve ahşap malzemeler

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 7. Yayınlar 7.1. Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities)

ÖZGEÇMİŞ. 7. Yayınlar 7.1. Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : MUSTAFA ÖNDER 2. Doğum Tarihi : 7 Ağustos 1972 3. Unvanı : Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Maden Mühendisliği Anadolu Üniversitesi 1994 Y. Lisans

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BİTİRME ÇALIŞMASI KONULARI YAPI ANABİLİM DALI. Bitirme Çalışması Konusu Öğretim Üyeleri Ön koşul dersleri

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BİTİRME ÇALIŞMASI KONULARI YAPI ANABİLİM DALI. Bitirme Çalışması Konusu Öğretim Üyeleri Ön koşul dersleri 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BİTİRME ÇALIŞMASI KONULARI YAPI ANABİLİM DALI Bitirme Çalışması Konusu Öğretim Üyeleri Ön koşul dersleri Mevcut Bir Betonarme Yapının Deprem Performansının Doğrusal

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı :ALİ KEMAL ŞEREMET. 2. Doğum Tarihi :10.01.1985. 3. Unvanı :MİMAR. 4. Öğrenim Durumu :

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı :ALİ KEMAL ŞEREMET. 2. Doğum Tarihi :10.01.1985. 3. Unvanı :MİMAR. 4. Öğrenim Durumu : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı :ALİ KEMAL ŞEREMET 2. Doğum Tarihi :10.01.1985 3. Unvanı :MİMAR 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Mimarlık Karadeniz Teknik Üniv. 2004 Yüksek Lisans Mimarlık-Bina

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 3. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 3. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 3. ISI BÖLGESİ (TS 825) 3. ISI BÖLGESİ (TS 825) 3. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu (TUĞLA +

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 3. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 3. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 3. ISI BÖLGESİ (TS 825) 3. ISI BÖLGESİ (TS 825) U 0,40 W/m 2 K 3. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu

Detaylı

YRD.DOÇ.DR. CANDAN CAN

YRD.DOÇ.DR. CANDAN CAN ÖZGEÇMİŞ YRD.DOÇ.DR. CANDAN CAN Doğum Yeri ve Yılı : Denizli/1982 Ünvanı : Yrd.Doç.Dr. Yabancı Dili : İngilizce Çalışma Alanı :Tekstil Terbiyesi Mail Adresi : candanakca@yahoo.com, candan.can@cbu.edu.tr

Detaylı

Prof. Dr. Can ÇOĞUN (13 Aralık 2015 tarihine kadar)

Prof. Dr. Can ÇOĞUN (13 Aralık 2015 tarihine kadar) Prof. Dr. Can ÇOĞUN (13 Aralık 2015 tarihine kadar) Mekatronik Mühendisliği Bölümü Mühendislik Fakültesi, Çankaya Üniversitesi Akademik Dereceler 1981, Lisans, Makina Mühendisliği Bölümü, Orta Doğu Teknik

Detaylı

Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA

Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA ÖZGEÇMİŞ 1958 Eskişehir doğumludur. 1982. Ege Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Lisans, 2002 Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde hemşirelik esaslarında yüksek

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 1999 Doçentlik Tarihi: 2012

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 1999 Doçentlik Tarihi: 2012 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Arzu Araz 2. Doğum Tarihi: 17/ 04/ 1967 3. Ünvanı: Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Psikoloji Ege Üniversitesi 1988 Y. Lisans Sosyal Psikoloji

Detaylı

MADEN MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Bölüm Başkanı Prof. Dr. Vedat ARSLAN Bölüm Başkan Yardımcıları

MADEN MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Bölüm Başkanı Prof. Dr. Vedat ARSLAN Bölüm Başkan Yardımcıları MADEN MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Bölüm Başkanı Prof. Dr. Vedat ARSLAN Bölüm Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Tayfun ÇİÇEK Yrd. Doç. Dr. Alper GÖNEN Yerüstü ve yeraltı zenginliklerimizin teknik, ekonomik ve çevresel

Detaylı

AHMET BEŞER KIZILKANAT

AHMET BEŞER KIZILKANAT AHMET BEŞER KIZILKANAT DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ E-Posta Adresi bkkanat@yildiz.edu.tr Telefon (İş) Telefon (Cep) Faks Adres 2123835243-5322277809 2123835133 YTÜ İNŞ. FAK. İNŞ. MÜH. BLM. YAPI MALZEMELERİ ABD

Detaylı

Agrega Madenciliğinin Hazır Beton Üretimindeki Yeri. Place in the Ready Mixed Concrete Production of Aggregate Mining

Agrega Madenciliğinin Hazır Beton Üretimindeki Yeri. Place in the Ready Mixed Concrete Production of Aggregate Mining 8.Uluslararası Kırmataş Sempozyumu, 13-14 Ekim 2016, Kütahya-Türkiye 8.International Aggregates Symposium, 13-14 October 2016, Kütahya-Turkey Agrega Madenciliğinin Hazır Beton Üretimindeki Yeri Place in

Detaylı

BİLECİK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ FORMU

BİLECİK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ FORMU BİLECİK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ FORMU KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı SERPİL TÜRKYILMAZ Ünvanı Yardımcı Doçent Doktor Birimi SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Doğum Yeri ESKİŞEHİR E-Posta serpil.turkyilmaz@bilecik.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Ürün BİÇER ÖZKUN 2. Doğum Tarihi : 06 Haziran 1979 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Mimarlık Yıldız Teknik Üniversitesi 2001 Y. Lisans

Detaylı

Dr.Öğr.Üyesi HALİL TANIL

Dr.Öğr.Üyesi HALİL TANIL Dr.Öğr.Üyesi HALİL TANIL ÖZGEÇMİŞ DOSYASI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yılı : Doğum Yeri : Sabit Telefon : Faks : E-Posta Adresi : Web Adresi : Posta Adresi : 1974 ALAŞEHİR T: 23231117281728 F: halil.tanil@ege.edu.tr

Detaylı

Bildiği Yabancı Diller (Puan ve Yılı): İngilizce ( Yökdil, 98,75)

Bildiği Yabancı Diller (Puan ve Yılı): İngilizce ( Yökdil, 98,75) ÖZGEÇMİŞ Adı ve Soyadı: Yeşim Duygu Ergüney Doğum Tarihi: 06.09.1980 Doğum Yeri: İstanbul Akademik Unvanı: Dr. Öğr. Üyesi İş Telefonu: 0212 422 70 00 / 284 Cep Telefonu: 0532 466 61 48 İş Adresi:, Mühendislik

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ RAZİYE SELİM. Telefon : / 2081 Ev : Fax :

ÖZGEÇMİŞ RAZİYE SELİM. Telefon : / 2081 Ev : Fax : ÖZGEÇMİŞ RAZİYE SELİM Adı, Soyadı Yabancı Dili ve Düzeyi Mevcut Görevi ve Ünvanı : Raziye Selim : İngilizce, İyi : Doç. Dr. Telefon : +90-212-2931309 / 2081 Ev : +90-212-2775744 Fax : +90-212-2407260 e-mail

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK BİLGİ SİSTEMİ

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK BİLGİ SİSTEMİ T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK BİLGİ SİSTEMİ Doğum Yeri Yabancı Dil Elazığ İngilizce Telefon 0-424-23700-4278 Eposta, Fax - Web Sitesi - Adres Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği

Detaylı

ISSN:1306-3111 e-journal of New World Sciences Academy 2009, Volume: 4, Number: 1, Article Number: 2A0005

ISSN:1306-3111 e-journal of New World Sciences Academy 2009, Volume: 4, Number: 1, Article Number: 2A0005 ISSN:1306-3111 e-journal of New World Sciences Academy 2009, Volume: 4, Number: 1, Article Number: 2A0005 TECHNOLOGICAL APPLIED SCIENCES Received: June 2008 Accepted: January 2009 Series : 2A ISSN : 1308-7223

Detaylı

2016 yılında başlayan/devam eden Yüksek Lisans 2 18 Doktora -- 4 TOPLAM 2 23

2016 yılında başlayan/devam eden Yüksek Lisans 2 18 Doktora -- 4 TOPLAM 2 23 AR-GE LABORATUARLARI FAALİYET FORMU (2016) Laboratuarın Adı: Plastik ve Kauçuk Teknolojisi: Karakterizasyon Laboratuvarı Laboratuarın Koordinatörü: Doç.Dr. Ayşe AYTAÇ Projeler: 1- Ayşe AYTAÇ(Yürütücü),

Detaylı

DOÇ. DR. OĞUZ KARADENİZ

DOÇ. DR. OĞUZ KARADENİZ DOÇ. DR. OĞUZ KARADENİZ ADRES: PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İİBF KINIKLI KAMPÜSÜ, 20020 DENİZLİ TELEFON: 0 258 296 2678 e-mail: oguzk@pau.edu.tr Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Maliye

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ Prof. Dr. TUĞRUL ÜNLÜ

ÖZGEÇMİŞ Prof. Dr. TUĞRUL ÜNLÜ ÖZGEÇMİŞ Prof. Dr. TUĞRUL ÜNLÜ Doğum Yılı: 1963 Yazışma Adresi: Telefon : 372-2574010/1197 Faks : 372-2574023 e-posta : EĞİTİM BİLGİLERİ Universitesi Mühendislik Fakültesi Bölümü 67100 Zonguldak/Türkiye

Detaylı