ISO 9001:2000 sertifikalı. PED 97/23/`e göre sertifikalı. ATEX 94/9/EC `e göre sertifikalı. Grubunun bir üyesidir

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ISO 9001:2000 sertifikalı. PED 97/23/`e göre sertifikalı. ATEX 94/9/EC `e göre sertifikalı. Grubunun bir üyesidir"

Transkript

1 ISO 9001:2000 sertifikalı PED 97/23/`e göre sertifikalı Grubunun bir üyesidir ATEX 94/9/EC `e göre sertifikalı

2 Modüler sistem Teknik veriler Typ XM-/XT-800E Typ XM-/XT-825E Typ XT-800R Hassasiyet 2. Boru çapı AD 13 mm AD 13 mm AD 13 mm Maksimum uzunluk 3 m 1.5 m 3 m Materyal Pirinç, 316/316L Pirinç, 316/316L 316/316L Özel nitelikleri Eski versiyon Eski versiyon ve Lloyd tarafından onaylanmış 1 WEKA TLI, çeşitli şekillerde monte edilebilir. WEKA Tank Seviye Göstergeleri (TLI) WEKA TLI, WEKA VLI (Görsel Seviye Göstergeleri) serisini optimum bir şekilde tamamlamaktadır. Fiziksel koşullar, bypass tipi seviye ölçüm tertibatını engellediğinde, WEKA TLI ürünü tercih edilen bir alternatif olacaktır. TLI sensörü tanka direkt olarak monte edilir ve uzaktan kumandalı göstergeye ya da kontrol sistemine beslenebilen, güvenilir bir seviye ölçüm sinyali gönderir. Geniş seçenekli standart aksesuarlar ve donanımlar, TLI sensörlerinin her türlü tank seviye ölçüm gereksinimlerininin hemen hemen tamamını karşılayacak şekilde tasarlanmasına olanak sağlamaktadır 1. Bu sensörler, tankların altında, dikey olarak yukarıya doğru yönlendirilmiş şekilde bile yerleştirilebilirler. Şamandıra teknolojisi TLI, hemen hemen her türlü çalışma koşulları altında son derece doğru sıvı seviye algılaması sağlayan, güvenilirliği kanıtlanmış bir şamandıra teknolojisinin avantajlarından yararlanmaktadır. Avantaj 1: Şamandıralar, basınç veya yansımalar gibi endirekt gösterimlerin sonuçlarından tahmin etmek yerine gerçek sıvı yüzeyini izlemektedir. Diğer sıvı seviye teknolojilerinin çalışamayacağı, belirgin dikey giriş içermeyen eğri duvarlı 2 ya da diğer şekilli tanklarda mükemmel bir şekilde çalışmaktadır. Avantaj 2: Şamandıralar, her büyüklükte ve şekildeki tankta sıvı arabirim seviyelerini kontrol edebilme gibi, benzersiz bir özelliğe sahiptir. 3 Farklı yoğunluklarda ki (> 0.1) sıvıların birlikte bulunduğu her yerde (örneğin yağ ve su), WEKA şamandıra tipi sensörler, operatörlerin arabirim seviye pozisyonlarından haberdar olmasını sağlamaktadır. WEKA TLI sensörlerinin ölçüm prensibi, diğer tipteki seviye sensörlerinin sebep olduğu köpük ve dalgaları etkin bir şekilde ortadan kaldırmaktadır. Avantaj 3: Şamandıralar ve manyetik olarak tetiklenen dilli şalter parçaları hassas ve tekrarlayan sonuçlar verirler. Diğer teknolojilerin ölçüm hassasiyeti, basınç ve sıcaklıktaki değişiklikler nedeniyle farklı sonuçlar verebilir ve sık sık kompleks pahalı elektronik parçaları, sürekli ayarlamayı ve kalibrasyonu gerektirir.

3 Versiyonlar Teknik veriler Typ XM-/XT-36000E Typ XM-/XT E Typ XM-/XT EN Hassasiyet 12.7 mm Boru çapı AD 32 mm AD 32 mm AD 32 mm Maksimum uzunluk Her sensörde 5 m Her sensörde 5 m Her sensörde 5 m Materyal Paslanmaz çelik Paslanmaz çelik Paslanmaz çelik Özel nitelikleri düşük parazit alanı, 400 gr. kadar şoka dirençli Minimum teslim süresi, düşük parazit alanı, 400 gr. kadar şoka dirençli 2 Çeşitli TLI`lerin kombinasyonu 3 Arabirim seviyeleri ile tanklarda sıvı seviyesinin ölçümü Çalışma Prensibi 4 Seviye sensörleri, tanka dikey olarak yerleştirilmiştir ve uzaktan kumandalı bir alıcıya kabloyla bağlanmıştır. Yalıtılmış bir gövde içinde boydan boya uzanan bir gerilim bölücü, manyetik şalter ile düzenli aralıklarla vuruş yapar. Şamandıra sıvı seviyesi ile hareket ettiğinde, sırayla bir seri dilli şalteri manyetik olarak kapatır, bunun sonucu olarak bölücü voltajın sinyali değişmektedir. WEKA TLI sensörleri tamamen elektroniktir: hareketli tek parça şamandıradır. Şamandıra hareketi, kendini temizleme etkisiyle sonuçlanacak şekilde tasarlanmıştır. Bu nedenle işlem bittiğinde, bu sensörler minimum bakım gerektirir. Gerilim Bölücü Sürekli hassasiyeti garanti eder 5 WEKA gerilim bölücü, direkt olarak sıvı seviyesi ile orantılı olan ve tekrarlanabilirliği yüksek bir voltaj sinyali üreten, sırasında dizili rezistanslar ve zik zak sıralanmış bir seri dilli şalteri kullanmaktadır. 5 B A C B A C B Voltaj düşüşleri, dilli şalterler arasındaki şamandıra hareketinin her bir mesafesi için, sayaçtan okunur, herhangi bir hata, mesafe ölçeri ve diğer devre toleransları ile sınırlandırılmıştır. Bu, sensörlerin sağlam tasarımı ile birleşince, ölçüm prensibini, deniz üstü veya denizaltı gemilerinin en zor donanma uygulamaları için bile ilk seçenek haline getirmektedir. Voltaj (XM) veya akım gücü (XT) Fark nedir? XM sensörleri, gerilim bölücü prensibine göre çalışmaktadır (çalışma prensibine bakınız) 4. 0 V ve besleme voltajı arasındaki çıkış gerilimi, sıvı seviyesi ile orantılıdır. XT versiyonları, XM olarak çalışmaktadır, fakat entegre bir 4 20 ma sinyal dönüştürücüsüne sahiptir.

4 XM-55000E (ROLI) Sinyal Kondüsyonlayıcıları Bireysel Çözümler LS-240E Manyetik olmayan bir borunun (Ø 32 mm or Ø 42 mm) içine yerleştirilmiş,12.7 mm çözünürlükte esnek, helezon biçiminde sensör. 25 m`e kadar olan derin tanklarda sıvı seviye (arabirim) ölçümleri için idealdir. Korozyona dirençli «engineered» materyallerin seçimi. MU-10, MU-80, MU-80-Ex, Bu sinyal kondüsyonlayıcıları, pasif voltaj sinyalini (XM sensörleri), 2-kablolu teknolojide (XT sensörleri) standartlaştırılmış, 4 20 ma sinyale dönüştürür. Bu sinyal kondüsyonlayıcılarının seçimi planlanan servise, diğer bir deyişle şoka dirençli veya kendiliğinden güvenli alanlar olmasına bağlıdır. Özel uygulamalar için, montaj ve elektrik üretimi alanlarında ayrı çözümler önermekteyiz, örneğin müşteri isteklerine göre montaj parçaları ve daha yüksek kapasitede fiş bağlantıları, arttırılmış içsel dayanım değerine sahip raylar (resme bakınız) vb. gibi. Sintine alarm uygulamaları veya diğer sert çevre koşulları için bir yada iki şalter noktalı, kompakt yapıda, korumalı seviye şalteri. Sabit veya fişli kablo bağlantılı, sıkma rondelalı ya da flanş montajlı. Ayrıca düşük parazit alanlı versiyonları da mevcuttur. Gerilim bölücü şamandıra gösterge DC güç kaynağı 4 Gerilim bölücünün prensibi giriş voltajına basit bir adaptasyonu mümkün kılar. + 4 Avrupa Talimatnamelerine Uyum WEKA seviye sensörleri, çok dikkatle denetlenen yöntemleri kullanan, kalifiye ve çok deneyimli kaynakçılar tarafından hassas olarak üretilmiştir. Bu da TLI sensör tutucu borunun ve bağlantı parçasının, Talimatname 97/23/EC (PED)`e uyan tamamen entegre contalı bir donanım oluşturmasını garanti etmektedir. Böylece, daha başka sertifikaya ihtiyaç duymadan flanşlı bir komponent olarak ele alınabilir. WEKA TLI seviye sensörleri ayrıca, patlayıcı koruyucusu ile ilgili talimatname olan 94/9/EC (ATEX)`e de uymaktadır ve böylece tehlikeli alanlarda bölge ayırımının ekstra avantajını sağlar. Makina talimatı 98/37/EC de yapılan tanımlama, bu tip aparata uygulanmaz. Her bir ürünün uygunluk anlaşmaları sıkça değiştirildiğinden ve uzatıldığından, ilgili WEKA ürün veri sayfalarının en son baskısından, bu formların mevcut durumunu kontrol edebilirsiniz. Uygulamalar WEKA, burada yer alan standart tasarımlar ile sizi sınırlandırmamaktadır. Deneyimli mühendis personelimiz, sizin isteklerinizi karşılamak için Tank Seviye Göstergelerini ayarlayacaktır. Entegre sıcaklık sensörleri, patlayıcı koruyucusu, taşırıcı borular, özel bağlantılar, birleştirme parçaları ve özel materyaller gibi uygulamalarınıza uygun bir cevap bulamazsanız, lütfen bölgesel temsilciniz ile iletişim kurun ya da adresini ziyaret ediniz. WEKA, özel uygulamalar ve sorunlarla ilgili olarak müşterilerine sunacağı önemli ölçüde uygulama teknik bilgisine sahiptir. Kimyasal proses endüstrileri, demiryolları ve motorlu taşıtlar gibi uygulama alanlarında da standartlar ve spesifikasyonlarla ilgili yılların deneyimine sahibiz.

5 1940 Arthur Welter ve August Karrer WEKA GmbH`i kurdular WEKA AG olarak yeniden organize edildi WEKA Paslanmaz Çelik Valfler WEKA Manyetik Seviye Göstergesi için ilk patent WEKA kriyogenik valfler ve bağlantılar WEKA Manyetik Seviye Göstergeleri için GEMS, USA, Sensorleri ile lisans anlaşması IMO Group, USA`in bir üyesi oldu Alman (AD-HP 0) ve İsveç (SVDB501) basınçlı kap kurallarına göre onaylandı. İlk WEKA Kalite Kontrol Sisteminin denetimi Zürih`in güneydoğusunda ve yaklaşık 25 km mesafedeki Bäretswil`de yeni atılımlar GEMS Tank Seviye Gösterge Sistemlerinin Avrupa üretimini üstlendi GEMS Sensor Grubunun bir üyesi olan WEKA, Danaher Corp., USA a katıldı WEKA, Alman ARCA grubun bir üyesi oldu Toplam Kalite Yönetim Sisteminin denetimi ISO 9001:2000 ve CE talimatı 97/23/EC. Modul H/H1 e göre Alman Lloyd tarafından(tqm) verildi CE 94/9/CE (ATEX 95) talimatlarına göre Zelm Ex tarafından onaylandı.

6 Kriyogenik Komponentler Görsel Seviye Göstergeleri Flyer_TLI_TR, 05.03, teknik değişiklikler yapılabilme hakkımız saklıdır. Paslanmaz Çelik Valfler WEKA AG, Schürlistrasse 8 CH-8344 Bäretswil, Switzerland Phone ++41 (0) Fax ++41 (0) info@weka-ag.ch WEKA Tank Seviye Göstergeleri için iletişim: Nejat Sümer Mümessillik İthalat, İhracat ve Dahili Ticaret P.O. Box Büyükdere Cad. Yapi Kredi Plaza C Blok Kat: 6 Daire 19 Levent İstanbul Tel Fax info@nesum.com Homepage:

ISO 9001:2000 sertifikalı. PED 97/23/`e göre sertifikalı. ATEX 94/9/EC `e göre sertifikalı. Grubunun bir üyesidir

ISO 9001:2000 sertifikalı. PED 97/23/`e göre sertifikalı. ATEX 94/9/EC `e göre sertifikalı. Grubunun bir üyesidir ISO 9001:2000 sertifikalı PED 97/23/`e göre sertifikalı Grubunun bir üyesidir ATEX 94/9/EC `e göre sertifikalı Tek kutuplu mıknatıslı sistem WEKA VLI çalışma prensibi, kalın duvarlı yüksek basınç gösterge

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri

Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri Nem ölçüm sistemleri Endüstriyel çözümler Uygulamaya özel çözümler Farklı sensör seçenekleri Gelişmiş online izleme Automation Components Analog Nem Sensör

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Esnek. Size uygun çözüm bizde var. İddiamız: her bir uygulama için bir doğru enkoder. Bunun için gereken : modüler ürün tasarımımız.

Esnek. Size uygun çözüm bizde var. İddiamız: her bir uygulama için bir doğru enkoder. Bunun için gereken : modüler ürün tasarımımız. Esnek. İddiamız: her bir uygulama için bir doğru enkoder. Bunun için gereken : modüler ürün tasarımımız. OptoPulse EIL580 size piyasada sıkça kullanılan tam delik veya kapalı, şaft çapı 8 den 15 mm ye

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC300 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC300 GAZ SAYACI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri AZ AKIŞ ÖLÇÜMÜ VE PROSES DENE- Tip Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Sıfıra Yakın Sensör Sapması Sarf Malzeme Yok Hareketli Parça Yok MLSS (Aktif Çamur), RAS (Geri Devir), WAS (Atık Aktif Çamur) Ölçümleri

Detaylı

MLS-310 MANYETİK LİNEER ENCODER SİSTEMİ

MLS-310 MANYETİK LİNEER ENCODER SİSTEMİ MLS-310 MANYETİK LİNEER ENCODER SİSTEMİ KENDİNDEN YATAKLANMIŞ KAPALI ÖLÇÜM SİSTEMİ Manyetik Temassız Lineer Encoder Sistem 5 µm 'den 62,5 µm ' ye kadar Çözünürlük Değerleri 0,001-0,005-0,010-0,025-0,050

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ EGE MYO MEKATRONİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ EGE MYO MEKATRONİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ EGE MYO MEKATRONİK PROGRAMI SENSÖRLER VE DÖNÜŞTÜRÜCÜLER SEVİYENİN ÖLÇÜLMESİ Seviye Algılayıcılar Şamandıra Seviye Anahtarları Şamandıralar sıvı seviyesi ile yukarı ve aşağı doğru hareket

Detaylı

Direnç termometresi, (izolasyonlu) ısı elemanları, aksesuar ve hizmetler. Isı sensörleri ve aksesualar. Herșey tek elden ve tüm sanayi alanları için

Direnç termometresi, (izolasyonlu) ısı elemanları, aksesuar ve hizmetler. Isı sensörleri ve aksesualar. Herșey tek elden ve tüm sanayi alanları için Direnç termometresi, (izolasyonlu) ısı elemanları, aksesuar ve hizmetler Isı sensörleri ve aksesualar Herșey tek elden ve tüm sanayi alanları için İmalatımız olan ürünler Direnç termometresi DIN 43772

Detaylı

Online teknik sayfa VTE18-4P4240 V18 SILINDIRIK FOTOSEL

Online teknik sayfa VTE18-4P4240 V18 SILINDIRIK FOTOSEL Online teknik sayfa VTE8-P0 V8 VTE8-P0 V8 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. VTE8-P0 606 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/v8 H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı

Detaylı

Online teknik sayfa. WTT190L-A3532 PowerProx MULTITASK FOTOSELLER

Online teknik sayfa. WTT190L-A3532 PowerProx MULTITASK FOTOSELLER Online teknik sayfa WTT9L-A2 PowerProx WTT9L-A2 PowerProx A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. WTT9L-A2 6626 Teslimat kapsamına dahildir: BEF-W9 () Diğer cihaz modelleri

Detaylı

2000 SERİSİ AÇIKLAMA Y KALİBRASYON % 0,1. 4-20mA VE HART PROTOKOL GENİŞ ÖLÇÜM ARALIĞI LOKAL EKRAN AYARLANABİLİR SÖNÜMLEME

2000 SERİSİ AÇIKLAMA Y KALİBRASYON % 0,1. 4-20mA VE HART PROTOKOL GENİŞ ÖLÇÜM ARALIĞI LOKAL EKRAN AYARLANABİLİR SÖNÜMLEME 2000 SERİSİ % 0,1 Y KALİBRASYON 4-20mA VE HART PROTOKOL ATEX II G/D GENİŞ ÖLÇÜM ARALIĞI LOKAL EKRAN AYARLANABİLİR SÖNÜMLEME 40 DAN FAZLA PROSES BAĞLANTI SEÇENEĞİ PROFIBUS-PA AÇIKLAMA 2000 serisi, göstergeli

Detaylı

Bühler Technologies Yetkili Türkiye Distribütörü AKIŞKAN KONTROLÜ

Bühler Technologies Yetkili Türkiye Distribütörü AKIŞKAN KONTROLÜ Bühler Technologies Yetkili Türkiye Distribütörü AKIŞKAN KONTROLÜ SEVİYE VE SICAKLIK KOMBİNE KONTROLÜ VE ŞALTERLERİ NTM G3/4" 4 ayrı seviye kontakt noktası 3 ayrı seviye kontakt noktası ve Sıcaklık göstergesi

Detaylı

ABSOLUTE ROTARY ENKODER Çok Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm GENEL ÖZELLİKLER

ABSOLUTE ROTARY ENKODER Çok Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm GENEL ÖZELLİKLER ABSOLUTE ROTARY ENKODER Çok Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm MAS Analog Çıkışlı MAS-S 50 MAS-S 58 MAS-B 50 MAS-B 58 Manyetik prensiple absolute (mutlak) ölçüm 50 mm veya 58 mm gövde çapı seçenekleri

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik DS-TRD-0.4 X XDS-TRD-0 testregistrierung Sensör sistemleri DS-TRD-0 Tipi EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik lardan emiş hava akışının isteğe göre değişken ne yönelik sürgülü kapak mesafe sensörü

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

TOCOR700. Online teknik sayfa

TOCOR700. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip TOCOR700 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAFLEX 81

Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAFLEX 81 Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAFLEX 81 Yükleme tankı (Ham yağ) Eski yağ tankı Hizmet tankları (Ağır yağ, soğuk su tankı) Balast tankları (Yanlardaki tanklar) Document ID: 9154 İçindekiler İçindekiler

Detaylı

Product information. Ayırma ve koruma cihazları

Product information. Ayırma ve koruma cihazları Product information Aşırı gerilime karşı koruyucu cihazlar B-9 B6-00, B6-00 FI B6-6G, B6-0W B6-, B6-8 B8- Document ID: 0707 İçindekiler İçindekiler Ürün tanımı... Modele genel bakış... Elektrik bağlantısı...

Detaylı

Online teknik sayfa. GRL18S-P2431V GR18 Inox SILINDIRIK FOTOSEL

Online teknik sayfa. GRL18S-P2431V GR18 Inox SILINDIRIK FOTOSEL Online teknik sayfa GRL8S-P4V GR8 Inox A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. GRL8S-P4V 085706 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/gr8_inox H I J K L M N O P R S

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAPULS 63. Yükleme tankı (Kimyasal/Yağ/Artık Madde/LPG/Sıvılaştırılmış doğal gaz tankları) Document ID: 45562

Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAPULS 63. Yükleme tankı (Kimyasal/Yağ/Artık Madde/LPG/Sıvılaştırılmış doğal gaz tankları) Document ID: 45562 Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAPULS 63 Yükleme tankı (Kimyasal/Yağ/Artık Madde/LPG/Sıvılaştırılmış doğal gaz tankları) Document ID: 45562 İçindekiler İçindekiler 1 Genel 1.1 Genel açıklamalar... 3

Detaylı

Online teknik sayfa TBS-1ASGT1506NM TBS SICAKLIK SENSÖRLERI

Online teknik sayfa TBS-1ASGT1506NM TBS SICAKLIK SENSÖRLERI Online teknik sayfa TBS-1ASGT1506NM TBS A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Sipariş bilgileri Tip Stok no. TBS-1ASGT1506NM 6048667 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar

Detaylı

Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS SICAKLIK SENSÖRLERI

Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS SICAKLIK SENSÖRLERI Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Sipariş bilgileri Tip Stok no. TBS-1DSGT2506NE 6048684 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar

Detaylı

Online teknik sayfa VTF18-4N1640 V18 ÜRÜN PORTFOLYOSU

Online teknik sayfa VTF18-4N1640 V18 ÜRÜN PORTFOLYOSU Online teknik sayfa VTF8-4N640 V8 VTF8-4N640 V8 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Sensör/Algılama prensibi Gövde şekli (ışık çıkışı) Gövde

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC100SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Sipariş bilgileri Tip VISIC100SF Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/visic100sf

Detaylı

Online teknik sayfa WTB4SL-3N2262V W4SL-3V MINYATÜR FOTOSELLER

Online teknik sayfa WTB4SL-3N2262V W4SL-3V MINYATÜR FOTOSELLER Online teknik sayfa WTB4SL-3N6V W4SL-3V A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. WTB4SL-3N6V 0585 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/w4sl-3v H I J K L M N O P R S

Detaylı

1_ Dingil Sayım Sistemi l

1_ Dingil Sayım Sistemi l 1_ Dingil Sayım Sistemi l Manyetik algılama prensibine dayalı dingil sayımı ile hat üzerinde herhangi bir izolasyon ve kesme işlemi gerektirmeden algılama gerçekleştirilir. Böylelikle, raylar üzerinden

Detaylı

Online teknik sayfa VTE18-4P4712 V18 SILINDIRIK FOTOSEL

Online teknik sayfa VTE18-4P4712 V18 SILINDIRIK FOTOSEL Online teknik sayfa VTE8-P7 V8 VTE8-P7 V8 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Sensör/ Algılama prensibi Gövde şekli (ışık çıkışı) Gövde uzunluğu

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. VISIC100SF-1300 1069478 www.sick.com/visic100sf

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ. powered by

ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ. powered by ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ IPACK ENDÜSTRİYEL GAZ ÖLÇÜMLEME VE KONTROL SİSTEMLERİ Endüstriyel işletmelerde kullanılan yanıcı parlayıcı patlayıcı ve/veya toksik gazların anlık veya sürekli olarak tespiti

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa VISIC620 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC620 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Online teknik sayfa GM32 IN-SITU GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa GM32 IN-SITU GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa C D E F H I J K N O P Q S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ 16 certified 111 certified yrıntılı teknik bilgiler Sınıflandırmalar

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Ekipmanın kalibrasyonu, ekipmanın güvenle çalıştırılmasını ve işlevselliğini sağlayacak, aynı zamanda da ilgili yasa ve yönetmelik hükümlerini

Detaylı

UYGULAMA ALANLARI. TABLO-1 MLG X-Y-Z ÖLÇÜLERİ Ölçüler

UYGULAMA ALANLARI. TABLO-1 MLG X-Y-Z ÖLÇÜLERİ Ölçüler MLG SERİSİ MANYETİK SEVİYE GÖSTERGELERİ Seviye göstergesi montajı yapılırken bakım kolaylığı olması bakımından; bağlantı tipi ve ölçüsüne göre vana kullanılması, tahliye tapası yerine de ½ tahliye vanası

Detaylı

Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı]

Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı] [PCE-UTU 30] Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

Online teknik sayfa PHT-CB1X0ST10S0AMS0Z PHT BASINÇ SENSÖRLERI

Online teknik sayfa PHT-CB1X0ST10S0AMS0Z PHT BASINÇ SENSÖRLERI Online teknik sayfa PTCBX0ST0S0AS0Z PT PTCBX0ST0S0AS0Z PT A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. PTCBX0ST0S0AS0Z 60409 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/pt I J

Detaylı

Tip Genel Bilgileri. Teknik Veriler. Kablo Sıcaklık Sensörü

Tip Genel Bilgileri. Teknik Veriler. Kablo Sıcaklık Sensörü Teknik katalog Kablo Sıcaklık Sensörü Boru ve hava uygulamalarında sıcaklığın ölçülmesi için aktif sensör (4...20 ma). Paslanmaz çelik bir prob ve plenum kalitesinde kablo içerir Tip Genel Bilgileri Tip

Detaylı

Online teknik sayfa GRTE18S-P2367 GR18S SILINDIRIK FOTOSEL

Online teknik sayfa GRTE18S-P2367 GR18S SILINDIRIK FOTOSEL Online teknik sayfa GRTE18S-P2367 GR18S A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. GRTE18S-P2367 1069497 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/gr18s H I J K L M N O P

Detaylı

Avantajlar. Her hasta için ideal oksijen konsantrasyonu

Avantajlar. Her hasta için ideal oksijen konsantrasyonu Oxymixer Oxymixer bebeklere, çocuklara ve yetişkinlere kesintisiz ve kişiye göre ayarlanmış tıbbi hava ve tıbbi oksijen karışımı verilmesini sağlar. O 2 konsantrasyonu, 3 l/dk'nın altınki hızlarda bile

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217512 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217512 1217512 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Bimetal termometre Model 54, endüstriyel seri

Bimetal termometre Model 54, endüstriyel seri Mekanik sıcaklık ölçümü Bimetal termometre Model 54, endüstriyel seri WIKA veri sayfası TM 54.01 Diğer onaylar için 6. sayfaya bakınız Uygulamalar Kimya, petrokimya, petrol ve gaz, enerji ve su/atık su

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC200 FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC200 Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

Ek kılavuz. Bağlantı kablosu IP 66/IP 68 (1 bar) plics ailesi cihazları için ek donanım/aksesuar. Document ID: 34107

Ek kılavuz. Bağlantı kablosu IP 66/IP 68 (1 bar) plics ailesi cihazları için ek donanım/aksesuar. Document ID: 34107 Ek kılavuz Bağlantı kablosu IP 66/IP 68 (1 bar) plics ailesi cihazları için ek donanım/aksesuar Document ID: 4107 İçindekiler İçindekiler 1 Kendi emniyetiniz için... 1.1 Amaca uygun kullanım... 1.2 Kullanımına

Detaylı

Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAPULS 64. Yük tankları: Kimyasal, sıvı yağ, yedek ürün ve LPG tankerleri Hizmet tankları: hidrolik yağ, kirli su

Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAPULS 64. Yük tankları: Kimyasal, sıvı yağ, yedek ürün ve LPG tankerleri Hizmet tankları: hidrolik yağ, kirli su Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAPULS 64 Yük tankları: Kimyasal, sıvı yağ, yedek ürün ve LPG tankerleri Hizmet tankları: hidrolik yağ, kirli su Document ID: 54437 İçindekiler İçindekiler 1 Genel 1.1

Detaylı

Online teknik sayfa VT12T-2P430 V12-2 SILINDIRIK FOTOSEL

Online teknik sayfa VT12T-2P430 V12-2 SILINDIRIK FOTOSEL Online teknik sayfa VTT-P30 V- VTT-P30 V- A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. VTT-P30 6066 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/v- H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı

Detaylı

Online teknik sayfa GRL18-P2432 GR18 SILINDIRIK FOTOSEL

Online teknik sayfa GRL18-P2432 GR18 SILINDIRIK FOTOSEL Online teknik sayfa GRL8-P4 GR8 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. GRL8-P4 066557 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/gr8 H I J K L M N O P R S T Ayrıntılı teknik

Detaylı

Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. MVM-03M-2MC-MKLB 6037421 www.sick.com/ttk70 Ürün açıklaması

Detaylı

Bimetal termometre Model 55, EN uyarınca yüksek kaliteli proses versiyonu

Bimetal termometre Model 55, EN uyarınca yüksek kaliteli proses versiyonu Mekanik sıcaklık ölçümü Bimetal termometre Model 55, EN 13190 uyarınca yüksek kaliteli proses versiyonu WIKA veri sayfası TM 55.01 Diğer onaylar için 7. sayfaya bakınız Uygulamalar Kimya, petrokimya, petrol

Detaylı

Online teknik sayfa. ACM60B-S1KE13x06 ACM60 MUTLAK ENKODER

Online teknik sayfa. ACM60B-S1KE13x06 ACM60 MUTLAK ENKODER Online teknik sayfa ACM60B-SKEx06 ACM60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Performans Devir başına adım sayısı Devir sayısı Sipariş bilgileri Tip Diğer

Detaylı

Su ve atıksu tesisleri için radar seviye sensoru

Su ve atıksu tesisleri için radar seviye sensoru Su ve atıksu tesisleri için radar seviye sensoru En zor şartlarda güvenilir ölçüm VEGA nın yeni radar sensoru VEGAPULS WL 61, su ve atıksu arıtma tesislerinde seviye veya seviyeye bağlı debi ve hacim ölçümünde

Detaylı

3 YIL GARANTĠ YÜKSEK KALĠTE SERİ KUMANDA KUTUSU RPB

3 YIL GARANTĠ YÜKSEK KALĠTE SERİ KUMANDA KUTUSU RPB SERİ ÇÖZÜMLER Seri çözümler, orta ve büyük ölçekli tesisler için en iyi sistemlerdir. Bu aletle, kontrol ve kumanda cihazlarına valfların bağlantı maliyetlerinin azalmasını hatta neredeyse tamamen yok

Detaylı

Online teknik sayfa FFUC10-1G1SR FFU AKIŞ SENSÖRLERI

Online teknik sayfa FFUC10-1G1SR FFU AKIŞ SENSÖRLERI Online teknik sayfa FFUC10-1G1SR FFU FFUC10-1G1SR FFU A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Ortam Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri

Detaylı

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME www.machinno.com.tr Çalışma çözeltisi hazırlık haznesinde hazırlanır. Kimyasal madde (sıvı veya toz), zaman kontrollü bir şekilde enjektör mikserine dozlama

Detaylı

WS/WE190L-P430 W190 Laser Standard. Online teknik sayfa

WS/WE190L-P430 W190 Laser Standard. Online teknik sayfa WS/WE90L-P430 W90 Laser Standard Online teknik sayfa WS/WE90L-P430 W90 Laser Standard A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Sensör/Algılama

Detaylı

Sensör sistemleri. VS-TRD Tipi. EASYLAB ve TCU-LON-II çeker ocak kontrolörleri için. 08/2012 DE/tr K

Sensör sistemleri. VS-TRD Tipi. EASYLAB ve TCU-LON-II çeker ocak kontrolörleri için. 08/2012 DE/tr K VS-TRD.4 X XVS-TRD testregistrierung Sensör sistemleri VS-TRD Tipi EASYLAB ve TCU-LON-II çeker ocak kontrolörleri için lardan emiş havası debilerinin değişken ve isteğe bağlı için alın hızı transdüseri

Detaylı

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Nisan 2014 1 2 DAF Enerji 2007 yılında çıkan Enerji Verimliği Kanunu sonrasında, MASDAF Grup un yöneticileri tarafından yarım asırlık sektör tecrübesi ile 2009 yılından tamamen

Detaylı

Temizleme. Boyutlar ve Toleranslar. Metalürjik Kontrol. Yüzey Kalitesi. Paketleme. Dökümantasyon

Temizleme. Boyutlar ve Toleranslar. Metalürjik Kontrol. Yüzey Kalitesi. Paketleme. Dökümantasyon İLAÇ Temizleme Boyutlar ve Toleranslar Metalürjik Kontrol Yüzey Kalitesi Paketleme Dökümantasyon DIN 11866 ya göre borular ASME - BPE 4 6 8 10 15 20 25 32 40 50 65 80 100 125 150 200 6,0 x 1,0 8,0 x

Detaylı

Online teknik sayfa. WL190L-P430 W190 Laser Standard MINIK FOTOSELLER

Online teknik sayfa. WL190L-P430 W190 Laser Standard MINIK FOTOSELLER Online teknik sayfa WL90L-P40 W90 Laser Standard A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. WL90L-P40 606558 Teslimat kapsamına dahildir: P50F () Diğer cihaz modelleri ve aksesuar

Detaylı

Dräger Saver CF Sıkıştırılmış Hava Kaçış Seti

Dräger Saver CF Sıkıştırılmış Hava Kaçış Seti Dräger Saver CF Sıkıştırılmış Hava Kaçış Seti Dräger Saver CF sabit akışlı Acil Kaçış Solunum Cihazı, tehlikeli ortamlardan güvenli, etkili ve kolay kaçışa olanak tanır. Kolay takılan ve otomatik çalıştırılan

Detaylı

Online teknik sayfa DFV60A-22PL65536 DFV60 TEKERLEKLI ENKODER

Online teknik sayfa DFV60A-22PL65536 DFV60 TEKERLEKLI ENKODER Online teknik sayfa DFV60A-22PL65536 DFV60 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. DFV60A-22PL65536 1051334 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/dfv60 H I J K L M

Detaylı

Fark basınç ölçer Paslanmaz çelik versiyon, diyafram elemanlı Model , tamamen kaynaklı yapı

Fark basınç ölçer Paslanmaz çelik versiyon, diyafram elemanlı Model , tamamen kaynaklı yapı Mekanik basınç ölçümü Fark basınç ölçer Paslanmaz çelik versiyon, diyafram elemanlı Model 732.51, tamamen kaynaklı yapı WIKA veri sayfası PM 07.05 Diğer onaylar için 4. sayfaya bakınız Uygulamalar Yüksek

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa. ACM60B-S1LE13x06 ACM60 MUTLAK ENKODER

Online teknik sayfa. ACM60B-S1LE13x06 ACM60 MUTLAK ENKODER Online teknik sayfa ACM60B-S1LE1x06 ACM60 ACM60B-S1LE1x06 ACM60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Performans Devir başına adım sayısı Devir sayısı

Detaylı

Ek bilgi Internet:.../smat

Ek bilgi Internet:.../smat Konum ölçüm aralığı 40 mm ye kadar Analogçıkıș 0 V Entegre menzil dıșı sensörü Tekrarlama hassasiyeti tutucularda ± 0,025 mm silindirlerde ± 0,1 mm T-kanala direkt monte edilir Ek bilgi Internet:.../smat

Detaylı

Online teknik sayfa PHT-RBX25ST10S0AMS0Z PHT BASINÇ SENSÖRLERI

Online teknik sayfa PHT-RBX25ST10S0AMS0Z PHT BASINÇ SENSÖRLERI Online teknik sayfa PHTRBX5ST0S0AS0Z PHT PHTRBX5ST0S0AS0Z PHT A B C D E F H I J K L N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Ortam Basınç türü Ölçüm mesafesi Sipariş

Detaylı

Online teknik sayfa FFUS10-1G1IO FFU AKIŞ SENSÖRLERI

Online teknik sayfa FFUS10-1G1IO FFU AKIŞ SENSÖRLERI Online teknik sayfa FFUS10-1G1IO FFU FFUS10-1G1IO FFU A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Ortam Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri

Detaylı

STAP. Fark basınç kontrol vanaları DN

STAP. Fark basınç kontrol vanaları DN STAP Fark basınç kontrol vanaları DN 65-100 IMI TA / Fark basınç kontrol vanaları / STAP STAP Flanş bağlantılı STAP tüm devre boyunca diferansiyel basıncı sabit tutan yüksek performanslı bir diferansiyel

Detaylı

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI 1991 yılında İstanbul'da kurulan şirketimiz özellikle elektromekanik techizatlar, vinçler, kaldırma ve basınçlı hava sistemleri konusunda uzmanlaşmıştır. ERA, ağır endüstrinin

Detaylı

EG-11 SEVİYE ÖLÇÜM CİHAZI GENEL ÖZELLİKLER

EG-11 SEVİYE ÖLÇÜM CİHAZI GENEL ÖZELLİKLER GENEL ÖZELLİKLER Ayvaz EG-11 kapalı çevrimle çalışan bir kontrol cihazıdır. Ana sezgi elemanı olarak şamandıra kullanılmaktadır. Sıvı seviyesindeki değişim, şamandıranın tüp boyunca doğrusal hareketine

Detaylı

Online teknik sayfa PBS-RB100SG2SS0BMA0Z PBS BASINÇ SENSÖRLERI

Online teknik sayfa PBS-RB100SG2SS0BMA0Z PBS BASINÇ SENSÖRLERI Online teknik sayfa PBS-RB100SG2SS0BMA0Z PBS A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. PBS-RB100SG2SS0BMA0Z 6041615 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/pbs H I J K

Detaylı

BİLEŞENLER. Güç kontaktörü Tip BMS09.08 / 18.08

BİLEŞENLER. Güç kontaktörü Tip BMS09.08 / 18.08 BİLEŞENLER Güç kontaktörü Tip 09.08 / 18.08 Genel bilgi Dünyanın dört bir yanında yüz binleri aşan sayıda kullanılan kontaktör, güçlü performansı ve son derece yüksek güvenilirlik seviyesi ile otomobil

Detaylı

Online teknik sayfa GRTB18S-P2317 GR18S SILINDIRIK FOTOSEL

Online teknik sayfa GRTB18S-P2317 GR18S SILINDIRIK FOTOSEL Online teknik sayfa GRTB18S-P217 GR18S A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. GRTB18S-P217 1076095 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/gr18s H I J K L M N O P R

Detaylı

Online teknik sayfa PHT-RBX25S640S0AFT0Z PHT BASINÇ SENSÖRLERI

Online teknik sayfa PHT-RBX25S640S0AFT0Z PHT BASINÇ SENSÖRLERI Online teknik sayfa PTRBX5S640S0AFT0Z PT PTRBX5S640S0AFT0Z PT A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. PTRBX5S640S0AFT0Z 60948 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/pt

Detaylı

Rotonivo. Seri RN 3000 RN 4000 RN İşletim Talimatı

Rotonivo. Seri RN 3000 RN 4000 RN İşletim Talimatı Rotonivo Seri RN 3000 RN 4000 RN 6000 İşletim Talimatı 010516 1 UWT GmbH Westendstraße 5 Tel.: +49 (0)831 57123-0 Internet:www.uwt.de D-87488 Betzigau Fax: +49 (0)831 76879 E-Mail: info@uwt.de Bu işletim

Detaylı

DP transmitter ile akış ölçümü Fuji Electric France S.A.S.

DP transmitter ile akış ölçümü Fuji Electric France S.A.S. DP transmitter ile akış ölçümü Fuji Electric France S.A.S. Fuji Electric France S.A. ZI du Brézet - 46 rue George Besse 63 039 Clermont Ferrand Cedex 02 - France Tel. 04 73 98 26 98 - Fax. 04 73 98 26

Detaylı

Bimetal termometre Model 55, paslanmaz çelik versiyonu

Bimetal termometre Model 55, paslanmaz çelik versiyonu Mekanik sıcaklık ölçümü Bimetal termometre Model 55, paslanmaz çelik versiyonu WIKA veri sayfası TM 55.01 Uygulamalar Kimya endüstrisi, petro kimya endüstrisi, proses teknolojisi ve gıda endüstrisi Agresif

Detaylı

İnfrared sıcaklık ölçüm

İnfrared sıcaklık ölçüm İnfrared sıcaklık ölçüm cihazı testo 830 Hızlı, temassız yüzey sıcaklık ölçümü Maks./min. değer gösterimi, temassız yüzey sıcaklığı ölçümü C Lazer ölçüm noktası işaretleyicisi ve daha uzun mesafelerde

Detaylı

Online teknik sayfa PHT-RBX25SD30S0AMS0Z PHT BASINÇ SENSÖRLERI

Online teknik sayfa PHT-RBX25SD30S0AMS0Z PHT BASINÇ SENSÖRLERI Online teknik sayfa PHTRBX5SD0S0AS0Z PHT PHTRBX5SD0S0AS0Z PHT A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. PHTRBX5SD0S0AS0Z 60998 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/pht

Detaylı

Online teknik sayfa. WTT12L-B2563 PowerProx MULTITASK FOTOSELLER

Online teknik sayfa. WTT12L-B2563 PowerProx MULTITASK FOTOSELLER Online teknik sayfa WTTL-B563 PowerProx WTTL-B563 PowerProx A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. WTTL-B563 7645 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/powerprox H

Detaylı

Yeni nesil su sayacı SmartFlow. SmartFlow Yeni nesil su sayacı

Yeni nesil su sayacı SmartFlow. SmartFlow Yeni nesil su sayacı Yeni nesil su sayacı SmartFlow SmartFlow Yeni nesil su sayacı Yeni nesil su sayacı SmartFlow SmartFlow Yeni nesil su sayacı Yeni nesil su sayacı: Dünya çapında bir ihtiyaç karşılanıyor SmartFlow un eşsiz

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Online teknik sayfa WL34-R230 W34 KOMPAKT FOTOSELLER

Online teknik sayfa WL34-R230 W34 KOMPAKT FOTOSELLER Online teknik sayfa WL34-R30 W34 A B C D E F WL34-R30 W34 Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. WL34-R30 0949 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/w34 H I J K L M O P Q R S

Detaylı

Online teknik sayfa. MLG10S-1490D10501 MLG-2 Prime BOYUT ÖLÇME IŞIK BARIYERI (ANALOG/BUS ARAYÜZ)

Online teknik sayfa. MLG10S-1490D10501 MLG-2 Prime BOYUT ÖLÇME IŞIK BARIYERI (ANALOG/BUS ARAYÜZ) Online teknik sayfa MLG0S-490D050 MLG- Prime MLG0S-490D050 MLG- Prime A B C D E F Sipariş bilgileri Tip Stok no. MLG0S-490D050 4340 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/mlg-_prime H I J K L M

Detaylı

Çıkış sinyali aktif notu

Çıkış sinyali aktif notu Kanal/Daldırma Sıcaklığı Sensörü Kanal uygulamalarında sıcaklığın ölçülmesi için aktif sensör (4...20 ma). Boru uygulamaları için de geçerli olan paslanmaz çelik veya pirinç thermowell ile birlikte. NEMA

Detaylı

İçerik. Ürün no.: ODSL 96K/ S12 Optik mesafe sensörü. Teknik veriler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

İçerik. Ürün no.: ODSL 96K/ S12 Optik mesafe sensörü. Teknik veriler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar Ürün no.: 50101882 ODSL 96K/66-2300-S12 Optik mesafe sensörü Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar 1 / 5 Teknik veriler Temel veriler Seri

Detaylı

Online teknik sayfa. C4C-SX19530A10000, C4C-EX19530A10000 detec GÜVENLI IŞIK BARIYERLERI

Online teknik sayfa. C4C-SX19530A10000, C4C-EX19530A10000 detec GÜVENLI IŞIK BARIYERLERI Online teknik sayfa C4C-SX19530A10000, C4C-EX19530A10000 detec A B C D E F H I J K M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Teslimat Kapsamı Uyumlu verici Uyumlu alıcı Uygulama alanı Ex onayları

Detaylı

Mobil Uygulamalar İçin Hidrokarbon Analiz Cihazı SmartFID

Mobil Uygulamalar İçin Hidrokarbon Analiz Cihazı SmartFID Mobil Uygulamalar İçin Hidrokarbon Analiz Cihazı SmartFID Otomatik işlemler için mikroişlemci odaklı 5,7 "LCD dokunmatik ekran ölçüm aralığı: 0-100.000 ppm / 0-160.000 mgc, ayarlanabilir otomatik ölçüm

Detaylı

TWL-Exia. Rezistanslı Termometreler DIN uyarınca. Ateşleme Koruması Exia. Ölçüm aralığı: C. Pt 100-sensör sırasıyla sınıf A ve sınıf B

TWL-Exia. Rezistanslı Termometreler DIN uyarınca. Ateşleme Koruması Exia. Ölçüm aralığı: C. Pt 100-sensör sırasıyla sınıf A ve sınıf B Rezistanslı Termometreler DIN uyarınca Ateşleme Koruması Exia Ölçüm İzleme Analiz TWL-Exia Ölçüm aralığı: -...+600 C Pt 100-sensör sırasıyla sınıf A ve sınıf B Çıkış: Direnç veya analog 4-20 ma DIN 43772

Detaylı

Online teknik sayfa ACS36-K1K0-K01 ACS/ACM36 MUTLAK ENKODER

Online teknik sayfa ACS36-K1K0-K01 ACS/ACM36 MUTLAK ENKODER Online teknik sayfa ACS36-K1K0-K01 ACS/ACM36 A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Performans Devir başına adım sayısı Devir sayısı Sipariş bilgileri Tip Stok no. ACS36-K1K0-K01

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı