T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları"

Transkript

1 Sayın Velimiz, Okulumuz öğrencileri bu sene Makedonya nın Ohrid kentinde düzenlenen INTERNATIONAL FOLKLORE FESTIVAL "ST. NAUM OF OHRID " organizasyonuna davet edilmiştir. Bu festivalde okulumuzu ve ülkemizi temsil edecek halk oyunları ekibimizi okul öğrencilerimiz oluşturacaktır. Kültürümüzün yayılıp yaşatılması, yeni yerler görerek öğrencilerimizin bilgi ve becerilerinin arttırılması, öğrencilerimizin dil eğitimlerinin pratikleşmesi, yeni dostlar edinerek dünya barışına katkıda bulunulması amacıyla öğrencilerimizin yer almasını arzuladığımız söz konusu festivale okulumuz katılacaktır. Programını sunduğumuz festivale öğrencilerle beraber yakınları da katılabilirler. Bu festival programının başında 2012 yılında İngiltere Llangollen de yapılan Uluslararası Halk Oyunları Yarışmasında Dünya Birincisi olan, 2013 yılında İspanya nın Lloret De Mar kentindeki İnternationel Folklore İn Festival de ve 2014 yılında ÇEK Cumhuriyeti nin başkenti Prag ta düzenlenen XIV. İnternationel Folklore Festival inde ülkemizi ve okulumuzu temsil eden ekibimizin başında bulunan Anadolu ve Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Müge Karasu bulunacaktır. Bu programda ekibimizi Ege Üniversitesi Türk Müziği Konservatuarı Halk Oyunları Bölümünden mezun, 19 yıllık tecrübesi olan ve Türk Halk Oyunları Federasyonu Hakemi, uzman eğitimci Şahika Acar öğretmenimiz hazırlayacaktır. Programını ve şartlarını sunduğumuz festivalimize katılımlarınızı bekler, başarılı çalışmalar dileriz.

2 ADIM ADIM AVRUPA PARİS-NICE-MOCACO-PİSA-FLORANSA-ROMA-NAPOLİ-BARİ-SELANİK- KAVALA-VİYANA-SALZBURG-MUNİH-BELGRAD 3-15 Temmuz 2015 Seyahat Güzergâhımız, 1.GÜN 3 Temmuz 2015 İZMİR-ÇANAKKALE-İPSALA Saat da Okulumuz önünden konuklarımızı aldıktan sonra yola çıkıyoruz. Yolda vereceğimiz uygun molaların ardından sabahın ilk saatlerinde İpsala sınır kapısına ulaşıyoruz. Gümrük ve pasaport işlemlerinden sonra, Yunanistan a giriyoruz. 2. GÜN 4 Temmuz 2015 İZMİR-ÇANAKKALE-İPSALA-KAVALA-SELANİK-OHRİD Kavala, Selanik üzerinden devam edip, Niki sınır kapısına ulaşıyor ve buradaki sınır işlemlerimizin ardından Makedonya ya(f.y.r.m) giriyoruz. 15 dakikalık yolculukla Manastır(Bitola) ya ulaşıyoruz. Atamızın okulunu (Askeri lise) geziyoruz. Şirok sokak, İsakiye Camii, Saat Kulesi, Eleni nin Evi, Telgrafhane, Pekmez Meydanı, Osmanlı dan kalan Orduevi göreceğimiz yerler arasında. Turumuzun sonunda Ohrid e geçiyoruz. Öğleden sonra ulaşıp, otelimize yerleşiyoruz. Akşam saat 18:00 de festival kapsamında performans sergilenecek. Konaklama OHRİD de festival otelinde. 3. GÜN 5 Temmuz 2015 OHRID Sabah kahvaltısının ardından, Ohrid de gezimizi yapıyoruz. Unesco'nun Kültür Mirası Listesi'ndeki şehirde; Aziz Klemeus Heykeli ve Meydanı, Ayasofya, Antik Tiyatro, Hacı Turgut Camii ile Türk Çarşısını geziyor ve Meşhur sedef takılarından alışveriş yapıyoruz. Dünyanın en derin göllerinden biri olan Ohri Gölü kenarında çaylarımızı yudumluyoruz. Akşam saat 20:00 de festival kapsamında performans sergilenecek. Konaklama OHRİD de festival otelinde.

3 4. GÜN 6 Temmuz 2015 OHRID-ÜSKÜP-BELGRAD Sabah otelde alacağımız kahvaltı sonrası, Ohri den ayrılıyoruz. Mavrovo Milli Parkı nın doyumsuz manzarası eşliğinde yolumuza devam edip, Üsküp e hareket ediyoruz. Üsküp te; Taş Köprü, Makedonya Meydanı, Üsküp Kalesi, Kapan ve Sulu Hanları, Alaca Camii, İsa Bey Camii, Mustafa Paşa Camii, Çifte Hamam ve Davut Paşa Hamamları, Rahibe Teresa Anıtı görülecek yerler arasındadır. Çarşıda alışverişleriniz için serbest zaman. Şuşka biberi, ustrumca yer fıstığı ve yöresel çarıklar alabileceklerimiz arasında yer alıyor. Turumuzun bitimi ile birlikte Sırbistan a hareket ediyoruz. Niş, üzerinden yolumuza devam edip, akşam saatlerinde Belgrad a ulaşıyoruz. Kale Meydanı, İstanbul Kapı, Saat Kulesi, Damat Ali Paşa Türbesi, Sokullu Mehmet Paşa Çeşmesi, Cumhuriyet Meydanı, Terazi Meydanı ve Taş Meydan görülecek yerler arasındadır. Alış veriş ve gezi için burada serbest zaman alıyoruz. Akşam geç saatlerde Viyana ya hareket ediyoruz. Geceleme Otobüsümüzde. 5. GÜN 07 Temmuz 2015 VİYANA Sabah saatlerinde ulaşıp, panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Bu turumuzda sizlere şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezdireceğiz; Ring üzerinde Opera, Sanat Tarihi Müzesi, Parlamento, Belediye Binası, Üniversite ve Hoffburg Sarayı'nı, Ratshause, Karls Kirche yi göreceğiz. Tuna Nehri ni görüp, Turumuzun sonunda Naschmarkt ta öğle yemeği ve alış veriş için serbest zaman alıyoruz. Öğleden sonra otelimize yerleşiyoruz. Konaklama VİYANA'da otelimizde. 6. GÜN 8 Temmuz 2015 VİYANA-SALZBURG-MÜNİH-STUTTGART-PARİS Sabah kahvaltısının ardından, Salzburg a hareket ediyoruz. Mozart ın doğduğu bu şehirde Altstadt ı(eski şehir) geziyoruz. Barok tarzda inşa edilmiş kilise, çeşmeler ve meydanlar görülecek yerler arasındadır. Arzu eden misafirlerimiz hediyelik eşya ve likör alışverişi yapabilir. Daha sonra Alplerin müthiş manzaraları eşliğinde devam edip, Münih e ulaşıyoruz. Marienplatz, New Tawn Hall, Viktualienmarkt, Bavarian State Opera, Frauenkirch görülecek yerler. Öğleden sonra, Dachau Toplama Kampı ziyaretinde bulunup, geç saatlerde ayrılıyoruz. Stuttgart, Metz üzerinden Paris e hareket ediyoruz. Geceleme Otobüsümüzde. 7. GÜN 9 Temmuz 2015 PARİS Auxerre üzerinden sabah saatlerinde Paris e ulaşıyoruz. Öncelikle Eyfel Kulesi ni geziyoruz. Fransız devriminin 100. yıl kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Paris fuarının giriş kapısı olarak inşa edilmiş olan Kulede, sizi unutamayacağınız bir manzara karşılayacak. Daha sonra, panaromik şehir turu yapıyoruz. Champs-elysees, Louvre Sarayı Zafer Anıtı, Opera Binası, Concorde Meydanı, Notre Dame Klisesi, Sorbonne Üniversitesi, Place du Pantheon, Seine Nehri tanıtılacak yerler arasında. Turumuzun sonunda otelimize yerleşiyoruz. Konaklama PARİS te otelimizde.

4 8. GÜN 10 Temmuz 2015 PARİS-DISNEYLAND Sabah kahvaltı sonrası, Hayal gücünüzü zorlayacak olan Disneyland turu bizi bekliyor. 2 park, eğlence ve yemek komplekslerine sahip Disneyland, 2009 yılında yaklaşık 15 milyon ziyaretçisi ile dünyanın ve Avrupa nın en çok ziyaret edilen eğlence alanı olmuştur. Eğer kendimizi parkın eğlence alanlarından ayırabilirsek, Disney Village alışveriş bölümünden hatıra hediyelik alışverişi de yapabiliriz. Akşam Montmartre Ressamlar Tepesi, Sacrecoeur Kilisesi ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz. Bizi tepeye çıkaracak olan kısa füniküler yolculuğumuz sonrasında, burada serbest zaman alıyoruz. Akşam saatlerinde Nice e hareket ediyoruz. Geceleme Otobüsümüzde. 9. GÜN 11 Temmuz 2015 AUXERRE-LYON-MONACO-NICE Sabah saatlerinde Monaco ya ulaşıyoruz. Dünyanın en küçük, ama belki de en zengin ülkelerinden Monako da yapacağımız şehir gezisinde; Monako Sarayı, Botanik bahçesi ve Grace Kelly nin mezarı bulunan Katedral gezilecek yerler arasında. Kim bilir, belki sayılı sokaklarında Prenses Stephanie'ye rastlarsınız. Daha sonra kumarhaneleri ile meşhur Monte Carlo yu görüyoruz. Öğlen saatlerinde Nice e geçiyoruz. Promenade des Anglais Bulvarı üzerinde ilerleyerek muhteşem sahili görüyoruz. Yemek için alacağımız serbest zamanın ardından, otelimize yerleşiyoruz. Konaklama NICE te Otelimizde. 10. GÜN 12 Temmuz 2015 NICE-MONACO-FLORANSA Sabah Floransa ya hareket. TRT'li yıllarımızın şarkı yarışması şehri San Remo üzerinden Güney Fransa nın muhteşem Cote D azur sahileri boyunca ilerliyoruz. Öncelikle Pisa ya gidiyoruz. Yerçekimine meydan okuyan Pisa Kulesi ni, Duomo Katedrali ni gezdikten sonra, kuleyi sağ salim geride bırakıp ayrılıyoruz. Akşamüzeri, caddelerinde önünüze serilen heykelleriyle açık hava müzesi durumundaki Floransa'da; zamanın içinden çıkıp gelen; katedralleri, meydanları arasında, Rönesans'ın merkezinde şehir turu yapıyoruz. Akşam otelimize yerleşiyoruz. Konaklama FLORANSA da otelimizde. 11. GÜN 13 Temmuz 2015 FLORANSA-VATİKAN-ROMA Sabah kahvaltısından sonra otelden ayrılıp, Bütün yolların Roma ya çıktığını hatırlayıp yola koyuluyor ve öğle saatlerinde ulaşıyoruz. Yapacağımız şehir turunda; Coleseum, Pantheon, Navona ve Venezia Meydanı, İspanyol Merdivenleri gezilecek yerler arasında. Aşk Çeşmesi'ni unutmadık, siz de dilek tutmayı unutmayın. Öğleden sonra, Katolikliğin merkezi Vatikan a gidip, St. Pietro Klisesi'ni geziyoruz. Turumuzun sonunda alış veriş için serbest zaman. Akşam otelimize yerleşiyoruz. Konaklama ROMA 'da otelimizde.

5 12. GÜN 14 Temmuz 2015 ROMA-NAPOLİ-BARİ Sabah kahvaltısının ardından, Napoli ye hareket ediyoruz. Vezüv Yanardağı nın eteklerinde kurulu kentte panoramik turumuzu yapıyoruz. Castel Nuovo,(Kale), Piazza Plebiscito, Palazzo Reale ve Limanın görülmesinin ardından alış veriş için kısa zaman veriyoruz. Daha sonra Napoli den ayrılıp, Bari ye hareket ediyoruz. Akşamüzeri ulaşıp, gerekli işlemlerden sonra, gemimize biniyoruz. Geceleme Gemide Kabinlerimizde. 13. GÜN 15 Temmuz 2015 IGOUMENITSA-KAVALA Sabah saatlerinde Yunanistan a ulaşıp Selanik e hareket ediyoruz. Öncelikle Atatürk ün Evi ni geziyoruz. Daha sonra Selanik turumuzu yapıyoruz. Bakanlık Binası, Aristoteoles Üniversite Kampüsü, Helexpo İnternational Fuar alanı, Rotonda, Zafer Takı, Beyaz Kule, Tiyatro Binası, Kütüphane, Bedesten, Hamza Bey Camii, B.İskender Heykeli, Bizans surları, Eski Selanik, Aristoteles Meydanı görülüp, Kavala ya hareket ediyoruz. Atatürk ün çocukluğunda dayısının çiftliğinde, kargaları kovaladığı Langaza Gölü manzarası eşliğinde, Kavala ya ulaşıp, Su kemerleri, Liman, Parga lı İbrahim in yaptırdığı İbrahim Paşa Camii, 19 yy Neo Klasik yapıları, İmarethane, Kavalalı Mehmet Ali Paşa Evi ve Heykeli ni görüyoruz. Daha sonra, İpsala Sınır Kapısına hareket ediyoruz. Gümrük işlemleri ve Freeshop alışverişi için serbest zamanın ardından Türkiye ye giriyoruz. Çanakkale üzerinden uygun molalarla sabah saatlerinde İzmir e ulaşıyoruz. Başka bir Shino Tour organizasyonunda buluşmak üzere ayrılıyoruz.

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları Sayın Velimiz, Okulumuz öğrencileri bu yıl Sırbistan ın Belgrad şehrinde düzenlenen INTERNATIONAL FOLK DANCE FESTIVAL, BELGRADE SERBIA organizasyonuna davet edilmiştir. Bu festivalde okulumuzu ve ülkemizi

Detaylı

BÜYÜK BALKANLAR TURU

BÜYÜK BALKANLAR TURU BÜYÜK BALKANLAR TURU 30 HAİZRAN-21 TEMMUZ-08 EYLÜL 8 GECE 9 GÜN(7 GECE OTEL KONAKLAMASI) 1.GÜN BALIKESİR-BANDIRMA-ÇANAKKALE-İPSALA Saat 22:30 Balıkesir Stadyum önünden hareket. Saat 23:45 de Bandırma dan

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları Sayın Velimiz, Okulumuz öğrencileri bu yıl Yunanistan ın Katerini kentinde düzenlenen IMF BLEND TRADITIONAL SONGS AND DANCES PARALİA/KATERİNİ organizasyonuna davet edilmiştir. Bu festivalde okulumuzu ve

Detaylı

İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ROMA ( EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE

İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ROMA ( EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ( 06 11 EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE 1. GÜN: 06 EYLÜL 2017 ÇARŞAMBA İSTANBUL VENEDİK Sabah saat 08:50 de Atatürk

Detaylı

İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ VENEDİK FLORANSA ROMA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE

İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ VENEDİK FLORANSA ROMA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ FLORANSA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE 1. GÜN: 23 HAZİRAN 2013 PAZAR İSTANBUL Saat 10:00 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY Kontuarı önünde buluşma - Bilet

Detaylı

PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA

PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA 1 FLORANSA & PİSA PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA EKSTRA TUR PAKETİ Tur süresi: 9 saat 90 Bu gezimizde İtalya nın en ünlü iki kenti Floransa ve Pisa yı rehberlerimiz eşliğinde keşfedeceğiz. İlk durağımız

Detaylı

10 GÜN 9 GECE / ODA KAHVALTI. HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala. 2.GÜN YUNANİSTAN Selanik Yanya - Igoumenitsa

10 GÜN 9 GECE / ODA KAHVALTI. HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala. 2.GÜN YUNANİSTAN Selanik Yanya - Igoumenitsa A-3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TELEFON: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

***OTOBÜS İLE ORTA AVRUPA***

***OTOBÜS İLE ORTA AVRUPA*** 1 ***OTOBÜS İLE ORTA AVRUPA*** **TÜM TURLAR FİYATA DAHİL** *DOLU DOLU 10 GECE 11 GÜN* Selanik, Üsküp, Budapeşte, Bratislava, Prag, Viyana, Belgrad, Sofya, Edirne, İzmir 18.07.2018 28.07.2018 15.08.2018

Detaylı

AYVALIK SANAT DERNEĞİ

AYVALIK SANAT DERNEĞİ AYVALIK SANAT DERNEĞİ 1.Selanik 2.Ohrid 3.Bar 4.Budva 5.Kotor 6.Dubrovnik 7.Saraybosna 8.Belgrad 9.Üsküp 10.Kavala 11.İskeçe 12.Gümülcine Cotton & Tour Seyahat & Organizasyon Ulaşım Hizmetleri by Pamukçu

Detaylı

11 GÜN 10 GECE / ODA KAHVALTI HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala

11 GÜN 10 GECE / ODA KAHVALTI HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala A-3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: CAMİKEBİR MAH.SABUCALI SOK.NO:6/2 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297 www.madalyontur.com

Detaylı

Antik dönemin en önemli kültür şehirlerinden biri Atina ve küçücük evden çıkarak koca bir tarih yazılmasına vesile olan Selanik...

Antik dönemin en önemli kültür şehirlerinden biri Atina ve küçücük evden çıkarak koca bir tarih yazılmasına vesile olan Selanik... Atina - Selanik Antik dönemin en önemli kültür şehirlerinden biri Atina ve küçücük evden çıkarak koca bir tarih yazılmasına vesile olan Selanik... Tarih : 11-09-2016-15-09-2016 Şehirler : Atina, Selanik

Detaylı

Venedik te Karnaval. Ortaköy!Portakal!!Yokuşu!!No!53!K1!Ulus!!İstanbul!Tel!:!0!212!2363686!

Venedik te Karnaval. Ortaköy!Portakal!!Yokuşu!!No!53!K1!Ulus!!İstanbul!Tel!:!0!212!2363686! Venedik te Karnaval OrtaköyPortakalYokuşuNo53K1UlusİstanbulTel:02122363686 01.GÜN PIAVE) İSTANBUL-MİLANO-VERONA-GARDA-VENEDİK (NOVANTE DI 01 Şubat Atatürk Havalimanı nda saat 06.00 da buluşma. Bagaj ve

Detaylı

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Bu pakette 7 veya daha fazla kişi kontenjan mevcuttur. 1.GÜN - İSTANBUL - ROMA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 03:00'te tur yetkilileriyle

Detaylı

Selanik(1Gece)-Atina(2 Gece)-Kalambaka/Meteora-Kavala(1Gece)

Selanik(1Gece)-Atina(2 Gece)-Kalambaka/Meteora-Kavala(1Gece) Selanik(1Gece)-Atina(2 Gece)-Kalambaka/Meteora-Kavala(1Gece) TUR PROGRAMI 14.10.2013 P.tesi İSTANBUL-SELANİK/THESSALONİKİ Akşam belirlenen yer ve saatlerde hareket. İstanbul Tekirdağ yolu üzerinden İpsala

Detaylı

1.Gün İstanbul- Belgrad

1.Gün İstanbul- Belgrad Balkan cografyasinda 5 ulke vizesiz turu Sirbistan-Bosna- Karadag-Aranavutluk-Makedonya - Belgrad Saraybosna- Mostar-Trebinje-Budva-Tiran- Ohrid-Üsküp 8 gun-7 gece Pegasus Havayolları 1.Gün İstanbul- Belgrad

Detaylı

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA 18 21 MAYIS 2017 3 GECE 4 GÜN 1. GÜN 18 MAYIS 2017 İSTANBUL BOLONYA PISA - FLORANSA 06.00: İstanbul Atatürk Havalimanı nda CampusORG yetkilileri

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 4 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLİ İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-2150 TL

FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLİ İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-2150 TL Fırsat Turları-06-13-27 Aralık 2014, 10-17 Ocak, 07-14-21 Şubat, 07-14-21-28 Mart, 11 Nisan 2015 çıkışlı turlar için geçerlidir. FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLİ İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-2150

Detaylı

PULLMANTUR HORIZON İLE PORTOFINO DA AŞK

PULLMANTUR HORIZON İLE PORTOFINO DA AŞK 1 - VALETTA PULLMANTUR HORIZON İLE PORTOFINO DA AŞK EKSTRA TUR PAKETİ Tur süresi: 4 saat 55 Varışımız takiben otobüslerimize biniyoruz ve Valetta turumuza başlıyoruz. İlk durağımız Barakka Bahçeleri, burada

Detaylı

FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLİ İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-1750 TL

FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLİ İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-1750 TL Fırsat Turları-01-08-15-22 Mart, 18-25 Nisan, 02-09-23 Mayıs, 27 Haziran, 04-11-12-18-25 Temmuz, 01-08-15-22-29 Ağustos, 19-20-26 Eylül, 03-10- 17-24 Ekim, 07-21 Kasım, 05-19-26 Aralık 2015Hareketli turlarda

Detaylı

BÜYÜK AVRUPA TURU ***TÜM TURLAR FİYATA DAHİL***

BÜYÜK AVRUPA TURU ***TÜM TURLAR FİYATA DAHİL*** 1 BÜYÜK AVRUPA TURU ***TÜM TURLAR FİYATA DAHİL*** **ÜLKELER** Yunanistan, Makedonya, Macaristan, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Hollanda, Belçika, Fransa, Andorra, İspanya, Monaco, İtalya, Slovenya, Hırvatistan,

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 6 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 6 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 6 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

PARIS & DISNEYLAND TURU

PARIS & DISNEYLAND TURU PARIS & DISNEYLAND TURU PARIS(2) & DISNEYLAND(1) ATLAS HAVA YOLLARI İLE 3 GECE / 4 GÜN 23, 30 Mart kişilik da 3* Şehir Merkezi Otelde Oda Kahvaltı Konaklama 379 479 50 329 4* Şehir Merkezi Otelde Oda Kahvaltı

Detaylı

PULLMANTUR MONARCH İLE BALTIK BAŞKENTLERİ BERLİN

PULLMANTUR MONARCH İLE BALTIK BAŞKENTLERİ BERLİN PULLMANTUR MONARCH İLE BALTIK BAŞKENTLERİ BERLİN EKSTRA TUR PAKETİ 1 - STOCKHOLM ŞEHİR TURU Tur süresi: 4 saat 60 Limandan ayrılıp Stockholm u gezmek üzere yola çıkacağız. Otobüsle Fjallgatan a gidip güzel

Detaylı

30 AĞUSTOS, BÜYÜK BALKAN GEZİSİ

30 AĞUSTOS, BÜYÜK BALKAN GEZİSİ 30 AĞUSTOS, BÜYÜK BALKAN GEZİSİ * 28 Ağustos CUMA ; akşam 22.00 BURSA/NİLÜFER, BAOB önünden Hareket.* 1.ci GÜN, 29 AĞUSTOS C.tesi; Bandırma-Gelibolu-İpsala-Kavala üzerinden SELANİK'e ulaşıyoruz. Sabah

Detaylı

PARİS TURU PARİS ATLASJET HAVA YOLLARI İLE 3 GECE / 4 GÜN

PARİS TURU PARİS ATLASJET HAVA YOLLARI İLE 3 GECE / 4 GÜN PARİS TURU PARİS ATLASJET HAVA YOLLARI İLE 3 GECE / 4 GÜN Paris - 3 Gece 4 Gün; Hareket tarihleri; 16, 23 Mart 3* Şehir Merkezi Otelde Oda Kahvaltı Konaklama 359 429 50 309 4* Şehir Merkezi Otelde Oda

Detaylı

BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN

BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN 1.Gün - Saraybosna Sabah Atatürk havalimanı Türk Hava Yolları A/B kontuarı önünde Yağmur Tur yetkilisi ile buluşarak kontuar işlemlerinin başlaması ve bavulların

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke

Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke On5yirmi5.com Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke İşte vize alma telaşı olmadan sadece pasaportunuzu yanınıza alarak gidebileceğiniz 10 popüler ülke. Yayın Tarihi : 3 Eylül 2015 Perşembe (oluşturma :

Detaylı

OTOBÜS İLE BAŞTAN BAŞA BALKANLAR & YUNANİSTAN (TOPLAM 7 ÜLKE)

OTOBÜS İLE BAŞTAN BAŞA BALKANLAR & YUNANİSTAN (TOPLAM 7 ÜLKE) OTOBÜS İLE BAŞTAN BAŞA BALKANLAR & YUNANİSTAN (TOPLAM 7 ÜLKE) MAKEDONYA & SIRBİSTAN & BOSNA HERSEK & HIRVATİSTAN & KARADAĞ & ARNAVUTLUK & YUNANİSTAN Kalkandelen Resne St.Naum Manastır St.Stefan Budva Kotor

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Benelüks. Brüksel - Amsterdam - Köln - Lüksemburg - Paris. Belçika - Hollanda - Almanya - Lüksemburg - Fransa

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Benelüks. Brüksel - Amsterdam - Köln - Lüksemburg - Paris. Belçika - Hollanda - Almanya - Lüksemburg - Fransa Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Benelüks Brüksel - Amsterdam - Köln - Lüksemburg - Paris Belçika - Hollanda - Almanya - Lüksemburg - Fransa 26 Haziran - 03 Temmuz 2016 (8 gün - 7 gece) Tur Programı

Detaylı

***Paskalya Bayramında Balkanlara***

***Paskalya Bayramında Balkanlara*** ***Paskalya Bayramında Balkanlara*** Arbanassi Veliko Tarnovo Shumen (Şumnu) Varna (KONAKLAMA) Nessebar (Sunny Beach) Burgas... (gezilecek yerlere ait resimler en alttadır)... KONAKLAMA ::::::::> Golden

Detaylı

FERMAN HALKOYUNLARI DERNEĞİ

FERMAN HALKOYUNLARI DERNEĞİ FERMAN HALKOYUNLARI DERNEĞİ (YUNANİSTAN-KAVALA-SELANİK) (MAKEDONYA-OHRİ-ÜSKÜP GEZİSİ) 19-25 TEMMUZ OHRID CITY OF LIGHT FESTİVALİ (4 GECE 6 GÜN) 400 EURO FERMAN HALKOYUNLARI DERNEĞİ (YUNANİSTAN-KAVALA-SELANİK)

Detaylı

Pegasus Tarifeli Seferi ile. İtalya. Roma-Floransa-Venedik-Verona. Napoli/Pompei-Pisa-Portofino-Sirmione/Garda-Verona/Murano-Burano Adalar-Outlet turu

Pegasus Tarifeli Seferi ile. İtalya. Roma-Floransa-Venedik-Verona. Napoli/Pompei-Pisa-Portofino-Sirmione/Garda-Verona/Murano-Burano Adalar-Outlet turu Pegasus Tarifeli Seferi ile İtalya Roma-Floransa-Venedik-Verona Napoli/Pompei-Pisa-Portofino-Sirmione/Garda-Verona/Murano-Burano Adalar-Outlet turu 27 Mayıs - 03 Haziran 2016 (8 gün - 7 gece) Tur Programı

Detaylı

CERN HAKKINDA. CERN, Avrupa'nın fizik alanında Amerika ve Rusya ile yarışa girmesini sağlamıştır.

CERN HAKKINDA. CERN, Avrupa'nın fizik alanında Amerika ve Rusya ile yarışa girmesini sağlamıştır. CERN HAKKINDA CERN, "Nükleer Araştırmalar için Avrupa Konseyi" anlamına gelen Fransızca Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire sözcüklerinin kısaltmasıdır. Bu kurum, İsviçre ve Fransa sınırında yer

Detaylı

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI A- 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Benelüks. Brüksel - Amsterdam - Lüksemburg - Paris

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Benelüks. Brüksel - Amsterdam - Lüksemburg - Paris Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Benelüks Brüksel - Amsterdam - Lüksemburg - Paris Fransa - Hollanda - Belçika - Lüksemburg Paris - Amsterdam - Brüksel - Lüksemburg 02 Temmuz - 08 Temmuz 2016 (7 gün

Detaylı

BÜYÜK BALKANLAR TURU

BÜYÜK BALKANLAR TURU BÜYÜK BALKANLAR TURU TÜRK HAVA YOLLARI Üsküp(1)-Ohrid (2)- Budva-Ulcinj(1)- Trebinje (1)- (Dubrovnik) Saraybosna(1)- Belgrad(1) 7 Gece / 8 Gün 4* Otellerde Yarım Pansiyon Konaklama 21 OCAK, 31 MART, 8

Detaylı

Paris Gidiş - Barcelona Dönüşlü Tur Programı. 1 Gün ISTANBUL - PARİS

Paris Gidiş - Barcelona Dönüşlü Tur Programı. 1 Gün ISTANBUL - PARİS Paris Gidiş - Barcelona Dönüşlü Tur Programı 1 Gün ISTANBUL - PARİS Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 08.00 de hazır bulunulması. Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinden sonra

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

ComfortEurope rope Gezi Programı

ComfortEurope rope Gezi Programı 09 ComfortEurope rope Gezi Programı 09-01 Eylül 2013 16 ÜLKE 37 ŞEHIR 24 GÜN 20 GECE 3*/4* HOTEL KONAKLAMASI 1 GECE FERIBOTTA KAMARA YUNANISTAN ( Kavala, Selanik, Atina, Korint ) İTALYA ( Roma, Floransa,

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

ST. PETERSBURG&MOSKOVA

ST. PETERSBURG&MOSKOVA BEYAZ GECELERDE ST. PETERSBURG&MOSKOVA 20 Haziran 2015 27 Haziran 2015 (7 gece 8 gün) St. Petersburg(5gün) Moskova (3gün) 1.GÜN: 20 Haziran 2015 Cumartesi İstanbul St. Petersburg Sabah saat 08:30 itibari

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

Kuzey Avrupa ülkeleri turu

Kuzey Avrupa ülkeleri turu 1 Kuzey Avrupa ülkeleri turu İzmir Paris, Stockholm İzmir Uçuşlu (Paris Brüksel Amsterdam Bremen Hamburg Kopenhag Malmö Göteborg Oslo - Stockholm ) Dolu Dolu 10 Gün 9 Gece 10 Gün 2 Temmuz 11 Temmuz 2017

Detaylı

COTE D AZUR A GÜNEY FRANSA TURU TÜRK HAVA YOLLARI 4 GECE 26 EKİM

COTE D AZUR A GÜNEY FRANSA TURU TÜRK HAVA YOLLARI 4 GECE 26 EKİM COTE D AZUR A GÜNEY FRANSA TURU TÜRK HAVA YOLLARI 4 GECE 26 EKİM 1.GÜN İSTANBUL - LYON Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali GEZİGENTUR kontuarı önünde saat 06:30'da buluşma. Türk Hava Yolları'nın TK

Detaylı

BÜYÜK BALKANLAR TURU TÜRK HAVA YOLLARI Belgrad(1)- Saraybosna(1)- Trebinje (1) Budva-Ulcinj (1)-(Dubrovnik)- Ohrid (2)- Üsküp(1)

BÜYÜK BALKANLAR TURU TÜRK HAVA YOLLARI Belgrad(1)- Saraybosna(1)- Trebinje (1) Budva-Ulcinj (1)-(Dubrovnik)- Ohrid (2)- Üsküp(1) BÜYÜK BALKANLAR TURU TÜRK HAVA YOLLARI Belgrad(1)- Saraybosna(1)- Trebinje (1) Budva-Ulcinj (1)-(Dubrovnik)- Ohrid (2)- Üsküp(1) 7 Gece / 8 Gün 4* Otellerde Yarım Pansiyon Konaklama 28 OCAK, 08 NİSAN,

Detaylı

Budapeşte Başlangıç Tüm Balkanlar Turu

Budapeşte Başlangıç Tüm Balkanlar Turu 1 Budapeşte Başlangıç Tüm Balkanlar Turu İzmir Budapeşte uçakla gidiş, Otobüsle İzmir e dönüş (Budapeşte Belgrad Saraybosna, Mostar, Dubrovnik, Budva, Tiran, Ohrid, Üsküp, Sofya) Dolu Dolu 9 Gün 8 Gece

Detaylı

EUROPANORAMIC.COM İTALYA TURU

EUROPANORAMIC.COM İTALYA TURU EUROPANORAMIC.COM EP İTALYA TURU Euro Panoramic, dünyanın farklı coğrafyalarını, dillerini ve kültürlerini yeniden keşfetmek ve de unutulmayacak yol hikayeleri biriktirmek isteyen herkese, en iyi fiyat

Detaylı

ROMANYA - UKRAYNA MOLDOVA - BULGARİSTAN

ROMANYA - UKRAYNA MOLDOVA - BULGARİSTAN 4 ÜLKEYİ KAPSAYAN BÜYÜK TRANSİLVANYA TURU VİYATRAVEL DAN EMSALSİZ BİR GEZİ PROGRAMI GEZGİNLER İÇİN DÜNYA KÜÇÜKTÜR ROMANYA - UKRAYNA MOLDOVA - BULGARİSTAN KARPATLAR, SOVYETLER DÖNEMİNE YOLCULUK, ŞATOLAR,

Detaylı

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket Fransa Şatolar Loire Vadisi ve Cher nehri kıyılarına kurulmuş surlar ve asma köprüler ile çevrili Ortaçağ şatolarını gezerken, Loire vadisinin ünlü üzüm bağlarını ziyaret ediyoruz. Tarih : 26-10-2016-30-10-2016

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG 13 Aralık 2017 / 4 Gece 5 Gün Fransa, İsviçre ve Almanya sınırının orta bölgesinde kalan Alsas bölgesinin iki vazgeçilmez şehri Colmar ve Strasbourg. Noel

Detaylı

HERSEK HIRVATİSTAN-KARADAĞ-KOSOVA SELANİK ÜSKÜP BELGRAD SARAYBOSNA MOSTAR DUBROVNİK KOTOR BUDVA PRİZREN OHRİD MANASTIR KAVALA BATI TRAKYA

HERSEK HIRVATİSTAN-KARADAĞ-KOSOVA SELANİK ÜSKÜP BELGRAD SARAYBOSNA MOSTAR DUBROVNİK KOTOR BUDVA PRİZREN OHRİD MANASTIR KAVALA BATI TRAKYA YEDİ RENK YEDİ İKLİM EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ 12-20 HAZİRAN 2014 BALKANLAR GEZİSİ 7 gün 7 ülke YUNANİSTAN-MAKEDONYA-SIRBİSTAN-BOSNA HERSEK HIRVATİSTAN-KARADAĞ-KOSOVA SELANİK ÜSKÜP BELGRAD SARAYBOSNA MOSTAR

Detaylı

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul Prag Turu 30.12.2017'den itibaren kalkışlı 599,00 EUR 2.346,52TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Prag Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Şeker Bayramında Saffet Emre Tonguç eşliğinde LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün 20-24 Haziran & 04 08 Eylül Doğa ile tarihin buluştuğu yeşil ülke İsviçre. Yüksek Alp Dağları nın arasına saklanmış

Detaylı

ÜSKÜP OHRİ TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE

ÜSKÜP OHRİ TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE ÜSKÜP OHRİ TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE 1.GÜN İstanbul-Üsküp-Ohri Makedonya Turumuz için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde GeziMod kontuarı önünde saat 08:15 te buluşuyoruz.

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün Neden Gitmeli? 27 30 Temmuz 2014 Şeker Bayramı Turu Karadeniz in öteki ucunda Ortaçağ hissi uyandıran heykelleri, Sovyet döneminin izlerini

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

1.TUR: 17/24 MAYIS 2.TUR: 09/16 AĞUSTOS 3.TUR: 20/27 EYLÜL (Kurban Bayramı)

1.TUR: 17/24 MAYIS 2.TUR: 09/16 AĞUSTOS 3.TUR: 20/27 EYLÜL (Kurban Bayramı) Uçakla Vizesiz Boydan Boya Balkanlar Turları Tur Programı UÇAKLA BALKANLAR TURLARI Balkanlar da 5 Ülke Vizesiz Ekstra Tur Yok! Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Bosnahersek, Sırbistan PEGASUS HAVA YOLLARI

Detaylı

Ortaköy Portakal Yokuşu No 53 K1 Ulus İstanbul Tel : 0 212 2363686 Fax : 0 212 2363634

Ortaköy Portakal Yokuşu No 53 K1 Ulus İstanbul Tel : 0 212 2363686 Fax : 0 212 2363634 Unutulmaz bir kış serüveni Kanallar şehri Amsterdam, Ren kıyısındaki katedral şehri Köln, geçmişle bugünün harmanlandığı Lüksemburg, masal diyarı Brüj, çikolatanın anavatanı Brüksel ve dünyanın en romantik

Detaylı

BOYDAN BOYA İTALYA MÜNİH PRAG VİYANA BUDAPEŞTE

BOYDAN BOYA İTALYA MÜNİH PRAG VİYANA BUDAPEŞTE BOYDAN BOYA İTALYA MÜNİH PRAG VİYANA BUDAPEŞTE 1.GÜN : 17.06.2018 17HAZİRAN 29 HAZİRAN 2018 Öğrencilerimizle okulumuzdan saat:? de hareket ediyoruz. Çanakkale üzeri, Keşan ve Yunanistan sınır kapımız İpsala

Detaylı

PULLMANTUR SOVEREİGN İLE CAZİBELİ SARDUNYA

PULLMANTUR SOVEREİGN İLE CAZİBELİ SARDUNYA PULLMANTUR SOVEREİGN İLE CAZİBELİ SARDUNYA 1 - BARSELONA EKSTRA TUR PAKETİ Tur süresi: 4 saat 50 Saat 09:00 gemiden ayrılıyoruz ve Barselona yı panoramik görebileceğimiz Mont Juic tepesine doğru yola çıkıyoruz.

Detaylı

BAŞTAN BAŞA BALKANLAR TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE

BAŞTAN BAŞA BALKANLAR TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE BAŞTAN BAŞA BALKANLAR TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1.GÜN İstanbul - Belgrad İstanbul Atatürk Havalimanı Dışhatlar Gidiş Terminalinde saat 05:30 da buluşma. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerini takiben Türk

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Benelüks. Paris - Lüksemburg - Köln - Amsterdam - Brüksel. Brüksel. 11 Eylül - 17 Eylül 2016 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Benelüks. Paris - Lüksemburg - Köln - Amsterdam - Brüksel. Brüksel. 11 Eylül - 17 Eylül 2016 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Benelüks Paris - Lüksemburg - Köln - Amsterdam - Brüksel Fransa- Lüksemburg - Almanya - Hollanda - Belçika Paris - Lüksemburg - Köln - Amsterdam - Brüksel 11 Eylül

Detaylı

Bozulmamış mimarisi, doğasıyla ve zengin kültürüyle keşfedilmeyi bekleyen 3 ülke..

Bozulmamış mimarisi, doğasıyla ve zengin kültürüyle keşfedilmeyi bekleyen 3 ülke.. Azerbaycan & Gürcistan & Ermenistan Bozulmamış mimarisi, doğasıyla ve zengin kültürüyle keşfedilmeyi bekleyen 3 ülke.. Tarih : 10-08-2019-17-08-2019 Şehirler : Bakü, Erivan, Tiflis Otel : 4*, 5* Ulaşım

Detaylı

BAŞTANBAŞ BALKANLAR TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE

BAŞTANBAŞ BALKANLAR TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE BAŞTANBAŞ BALKANLAR TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE 1.Gün: İstanbul-Üsküp Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali GEZİMOD Kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle saat 13.00 da buluşuyoruz.

Detaylı

Eskişehir Gezisi Temmuz 2017

Eskişehir Gezisi Temmuz 2017 Eskişehir Gezisi 28-30 Temmuz 2017 Söğüt Ertuğrul Gazi, Eskişehir ve Frig Vadisi Turu İsa dan önce bin yılında Porsuk Nehri kıyılarında Frigyalılar tarafından kurulan Eskişehir, Türkiye nin en önemli yol

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ

ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ ROMANYA TRANSILVANYA & BÜKREŞ 25 Nisan Salı 30 Nisan Pazar 23 Haziran Cuma 28 Haziran Çarşamba 18 Temmuz Salı 23 Temmuz Pazar 29 Ağustos Salı 3 Eylül Pazar 10 Ekim Salı 15 Ekim

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S General Vatutin Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev, Zaporoje, Kherson, Odessa, Vilkovo, Tulcea, Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki Kabinlere

Detaylı

Büyük Balkan Turu Üsküp Ohrid Tiran Budva Kotor Saraybosna - Belgrad Türk Hava Yolları ile - 7 Gece 8 gün

Büyük Balkan Turu Üsküp Ohrid Tiran Budva Kotor Saraybosna - Belgrad Türk Hava Yolları ile - 7 Gece 8 gün Büyük Balkan Turu Üsküp Ohrid Tiran Budva Kotor Saraybosna - Belgrad Türk Hava Yolları ile - 7 Gece 8 gün 26 Temmuz 02 Ağustos Doğa ile tarihin buluştuğu güzellikler diyarı Balkanlar dayız. Hüzün ve mutluluğun

Detaylı

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cmt Pazar İstanbul Alexandropoli (350 KM 4 Saat)

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cmt Pazar İstanbul Alexandropoli (350 KM 4 Saat) Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cmt Pazar İstanbul Alexandropoli (350 KM 4 Saat) OHRİD GÖLÜ 16 Ağustos 2015 14ü akşamı yola çıkıyoruz. Mümkünse Alexandropoli de konaklıyoruz. Eğer sınırı rahat geçtiysek,

Detaylı

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Baştan Başa Güney Fransa Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Tarih : 16-05-2017-21-05-2017 Şehirler : Arles, Avignon, Nice, Toulouse Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli

Detaylı

MS General Vatutin Gemisi İle. Dinyeper Nehir Turu. Dinyeper ve Lviv ODESSA-HERSON-ZAPOROJE-KIEV-LVIV. 02 Eylül - 10 Eylül 2017 (9 gün - 8 gece)

MS General Vatutin Gemisi İle. Dinyeper Nehir Turu. Dinyeper ve Lviv ODESSA-HERSON-ZAPOROJE-KIEV-LVIV. 02 Eylül - 10 Eylül 2017 (9 gün - 8 gece) MS General Vatutin Gemisi İle Dinyeper Nehir Turu Dinyeper ve Lviv ODESSA-HERSON-ZAPOROJE-KIEV-LVIV 02 Eylül - 10 Eylül 2017 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 02 Eylül 2017, Cumartesi İstanbul-Odessa

Detaylı

EUROPANORAMIC.COM MİNİ AVRUPA TURU

EUROPANORAMIC.COM MİNİ AVRUPA TURU EUROPANORAMIC.COM EP MİNİ AVRUPA TURU Euro Panoramic, dünyanın farklı coğrafyalarını, dillerini ve kültürlerini yeniden keşfetmek ve de unutulmayacak yol hikayeleri biriktirmek isteyen herkese, en iyi

Detaylı

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi...

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... İngiltere & İskoçya & Kuzey İrlanda - İrlanda Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... Tarih : 09-06-2018-16-06-2018 Şehirler

Detaylı

Selanik Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Selanik. 2. Gün: Selanik "Atatürk Evi ve Ekstra Taverna Gecesi"

Selanik Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Selanik. 2. Gün: Selanik Atatürk Evi ve Ekstra Taverna Gecesi Selanik Turu 23.06.2017'den itibaren kalkışlı 99,00 EUR 385,52TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Selanik Akşam saatlerinde İstanbul'dan hareket ediyor ve geceyi yolda geçiriyoruz. 2. Gün: Selanik "Atatürk

Detaylı

BÜYÜK BALKANLAR PEGASUS HAVAYOLLARI İLE VİZESİZ SIRBISTAN- BOSNA&HERSEK - (HIRVATİSTAN)- KARADAG- ARNAVUTLUK-MAKEDONYA

BÜYÜK BALKANLAR PEGASUS HAVAYOLLARI İLE VİZESİZ SIRBISTAN- BOSNA&HERSEK - (HIRVATİSTAN)- KARADAG- ARNAVUTLUK-MAKEDONYA BÜYÜK BALKANLAR PEGASUS HAVAYOLLARI İLE VİZESİZ SIRBISTAN- BOSNA&HERSEK - (HIRVATİSTAN)- KARADAG- ARNAVUTLUK-MAKEDONYA Belgrad(1)- Saraybosna(1)- Trebinje (1)- Budva-Ulcinj (1)-(Dubrovnik)- Ohrid (2)-

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010 ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010 1 İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM 2. HİZMETİN ÖZELLİKLERİ 3. TEKLİF VERME ŞEKLİ VE SÜRESİ 4. ÖDEME 5. İHTİLAFLARIN ÇÖZÜMÜ 2 1. KAPSAM Bu şartnamenin

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

ORTA AVRUPA VE BALKANLAR TURU 11 ÜLKE 12 GÜN (5 AĞUSTOS-17 AUĞTOS 2014) TUR PROGRAMI

ORTA AVRUPA VE BALKANLAR TURU 11 ÜLKE 12 GÜN (5 AĞUSTOS-17 AUĞTOS 2014) TUR PROGRAMI ORTA AVRUPA VE BALKANLAR TURU 11 ÜLKE 12 GÜN (5 AĞUSTOS-17 AUĞTOS 2014) GEZİLECEK ÜLKE VE ŞEHİRLER MAKEDONYA KARADAĞ ARNAVUTLUK HIRVATİSTAN BOSNA HERSEK SLOVAKYA AVUSTURYA ÇEK CUMHURİYETİ MACARİSTAN SIRBİSTAN

Detaylı

HUZURU NEHİR TURLARINDA ARAYANLARA...

HUZURU NEHİR TURLARINDA ARAYANLARA... HUZURU NEHİR TURLARINDA ARAYANLARA... Arosa Silva gemisinde 5 gece 6 gün tam pansiyon plus konaklama ve gidiş/dönüş uçak biletleri dahil bu nehir turuna 899 'dan başlayan fiyatlarla katılabilirsiniz. MÜNİH

Detaylı

KONGRE PROGRAMI Saraybosna(3), Bihaç(1),Zagreb(1), Budapeşte(2) (Türk Hava Yolları)

KONGRE PROGRAMI Saraybosna(3), Bihaç(1),Zagreb(1), Budapeşte(2) (Türk Hava Yolları) KONGRE PROGRAMI Saraybosna(3), Bihaç(1),Zagreb(1), Budapeşte(2) (Türk Hava Yolları) 1. Gün / 29 Mayıs 2011 İstanbul Saraybosna 10:30 Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminali etstur deskinde buluşma. 11:30

Detaylı

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul Catania Turu 02.11.2017'den itibaren kalkışlı 349,00 EUR 1.365,67TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Catania Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde buluşma. Check in

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul Riga Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Riga Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Gizli Kalmış Kültür İmparatorluğu İran

Gizli Kalmış Kültür İmparatorluğu İran Gizli Kalmış Kültür İmparatorluğu İran 12 GECE / 13 GÜN TUR PROGRAMI: 1.GÜN: TÜRKİYE-TEBRİZ Gezimizin ilk gününe İstanbul - Tebriz arası uçuşuyla başlıyoruz. Geceleme uçakta geçiyor.tebriz e varınca otelimize

Detaylı

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal...

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Nepal - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Tarih : 14-04-2017-20-04-2017 Şehirler : Çitvan, Katmandu

Detaylı

Montreal, Büyük Göller'i Atlas Okyanusu'na bağlayan Saint Lawrence Denizyolu üzerinder liman kentidir.

Montreal, Büyük Göller'i Atlas Okyanusu'na bağlayan Saint Lawrence Denizyolu üzerinder liman kentidir. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Montreal 06:00/08:30 15:20 /16:45 İstanbul,Atatürk Havalimanında saat 03:30 da Ejder Turizm kontuarında buluşma Check in işlemlerimizi tamamladıktan sonra, KLM H.Y ile Amsterdam

Detaylı

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri MS General Lavrinenkov Gemisi ile Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri Kazan - Çeboksar - Kosmodemyansk - Nijni Novgrod - Plioş - Kostroma - Yaroslavl - Ugliç - Moskova 03 Mayıs - 12 Mayıs 2017 (10 gün - 9

Detaylı