Psikoloji Bölümü Staj Oryantasyonu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Psikoloji Bölümü Staj Oryantasyonu"

Transkript

1 Psikoloji Bölümü Staj Oryantasyonu

2 PSK / PSK STAJ: SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI 4 AKTS lik 3.sınıf zorunlu stajıdır. Tamamlanan AKTS mezun olmak için alınması gereken AKTS yükünden düşer. Hem güz hem bahar döneminde açılır. Öğrencilerden SADECE 1 DÖNEM bu dersi alması beklenir. Stajın yapıldığı yer bir STK olmak zorundadır. STK lar vakıfları, dernekleri, odaları, platformları vb. kapsamaktadır. Staj yapılan yerde psikoloğun yanında gözlem yapabilme şartı ARANMAMAKTADIR. Staj süresi 10 gündür. Hafta içi, hafta sonu, part-time, full-time günler kabul edilmektedir.

3 PSK / PSK STAJ: PSİKOLOJİ ALANLARI 4 AKTS lik 4.sınıf zorunlu stajıdır. Tamamlanan AKTS mezun olmak için alınması gereken AKTS yükünden düşer. Hem güz hem bahar döneminde açılır. Öğrencilerden SADECE 1 DÖNEM bu dersi alması beklenir. Stajın yapıldığı yerler psikolojinin temel alt alanlarında faaliyet gösteren ve psikologların istihdam edildiği kurumlardır. Hastaneler, adliyeler, danışmanlık merkezleri, rehberlik araştırma merkezleri, toplum ruh sağlığı merkezleri, kreşler, gündüz bakımevleri, anaokulları, laboratuvarlar, üniversiteler (akademik araştırmalar), belediyeler Staj yapılan yerde psikoloğun yanında gözlem yapabilme şartı ARANMAKTADIR. Staj süresi 12 gündür. Hafta içi, hafta sonu, part-time, full-time günler kabul edilmektedir.

4 Staja Başlamadan Önce: Kurum Bulma STK stajları için kurum bulma sorumluluğu öğrencidedir. Öğrenci ilgi duyduğu alanda hizmet veren STK lar ile iletişime geçer. Kabul alınması durumunda öğrenci, Staj Defterindeki EK 1 & 2 yi doldurup/doldurtup imzalar/imzalatır. EK 1 i bölümdeki araştırma görevlilerine; EK 2 yi ise staj yapacağı kuruma teslim eder. Psikoloji Alanları için kurum bulma sorumluluğu istisnalar dışında öğrencidedir. İstanbul da bulunan kamu hastaneleri birliğine bağlı hastanelerin üniversitemize ayırdığı kontenjanlara öğrencilerin genel not ortalamalarına göre yerleştirme yapılır. Yerleştirmeden faydalanamayan öğrenciler staj yapacağı kurumu bulurken STK Stajında belirtilen süreci izler.

5 Staja Başlamadan Önce: Kurum Bulma Akademik Yılı GÜZ Döneminde Psikoloji Alanları Stajı için verilen kontenjanlar İSTANBUL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ: 1 (Günü öğrenci belirleyecek) HASEKİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ: 1 (Günü öğrenci belirleyecek) LÜTFİYE NURİ BURAT DEVLET HASTANESİ: 1 (Günü öğrenci belirleyecek) ARNAVUTKÖY DEVLET HASTANESİ: 1 (Günü öğrenci belirleyecek) BAKIRKÖY PROF.DR.MAZHAR OSMAN RUH SAĞLIĞI VE SİNİR HASTALIKLARI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ: 6 (Günü öğrenci belirleyecek) ŞİŞLİ HAMİDİYE ETFAL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ: 5 (Günü öğrenci belirleyecek) OKMEYDANI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ: 5 (Günü öğrenci belirleyecek) EYÜP DEVLET HASTANESİ: 2 (Günü öğrenci belirleyecek) HAYDARPAŞA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ: 12 (3 Salı, 3 Çarşamba, 3 Perşembe, 3 Cuma)

6 Staja Başlamadan Önce: Kurum Bulma Akademik Yılı GÜZ Döneminde Psikoloji Alanları Stajı için verilen kontenjanlar Toplam kontenjan = 34 GNO suna göre ilk 54 öğrencinin güz döneminde yerleştirilme ihtimali var. 54. öğrencinin GNO su = 3,21

7 Staja Başlamadan Önce: Kurum Bulma Akademik Yılı GÜZ Döneminde Psikoloji Alanları Stajı için protokol yapılan yerler dışındaki hastanelerden kabul alan öğrenciler aşağıda yer alan bilgileri adresine staja başlama tarihinden en az 2 hafta önce mail atmalıdır. Ad - Soyad T.C. Kimlik Numarası Staja başlama tarihini Staj bitiş tarihini Hastane adı Staja çıkılacak günler

8 Staja Başlamadan Önce: Gereken Belgeler Öğrenci Belgesi Nüfus Cüzdanı Fotokopisi SGK Durum Bildirimi (Mali işlerden Mustafa Bey e staj tarihinden önce başlangıç bitiş tarihlerini gösteren listeleri iletmeniz gerekmektedir) İSG Eğitim Belgesi Sağlık Kurulu Raporu (Aşı kartı ve gerekli durumlar sağlık tesisi iş yeri hekiminin istediği tetkik ve belgeler.)

9 Staja Başlamadan Önce: Gereken Belgeler Öğrenci Belgesi Alan stajında üniversite tarafından hastanelere yerleştirilen öğrenciler için gereklidir.

10 Staja Başlamadan Önce: Gereken Belgeler Nüfus Cüzdanı Fotokopisi Alan stajında üniversite tarafından hastanelere yerleştirilen öğrenciler için gereklidir.

11 Staja Başlamadan Önce: Gereken Belgeler SGK Durum Bildirimi STK Stajı için kurumlar genellikle sigorta talep etmemektedir. Sigorta talep eden kurumlar için Staj Defteri EK 1 Formu EK 1, 3 kısımdan oluşur. Sırasıyla, 1.kısım öğrenci tarafından doldurur. 2.kısım staj yapılacak kurum tarafından doldurulur. 3. kısım stajla ilgilenen araştırma görevlileri tarafından doldurulur. Tüm kısımları doldurulan EK 1 ilgili araştırma görevlisine staja başlama tarihinden en az 2 hafta önce teslim edilir. Psikoloji Alanları Stajı için Staj Defteri EK 1 Formu Prosedür STK Stajı ile aynıdır. Sadece üniversite tarafından kamu hastaneleri birliğine bağlı hastanelere yerleştirilen öğrencilerin bu işlemi yapmasına gerek yoktur.

12 Staja Başlamada Önce: Gereken Belgeler İSG Eğitim Belgesi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi üniversite tarafından bölümce belirlenen tarihlerde her akademik yılda 2 kez düzenlenmektedir. Eğitim tarihleri öğrencilere bölümce duyurulmaktadır. 1 saat süren bu eğitime katılan ve başarılı olan öğrencilerin sertifikaları bölüme teslim edilmektedir. Sertifikalar, bölümdeki ilgili araştırma görevlisinden teslim alınır.

13 Staja Başlamadan Önce: Gereken Belgeler Sağlık Kurulu Raporu Alan stajında üniversite tarafından hastanelere yerleştirilen öğrenciler için gereklidir.

14 Staj Yaparken: Devam Zorunluluğu Stajlara devam zorunludur. Öğrenciler, ancak bölüme sağlık raporu getirmeleri durumunda maksimum 1 gün izinli sayılabilirler.

15 Staj Bittiğinde: Staj Defteri EK 1: Sigorta başlangıcı için gereklidir. Staja başlamadan en az 2 hafta önce bölümdeki araştırma görevlisine verilir. EK 2: Staja kabulü arttırmak için «stajın bölüm müfredatında zorunlu olduğunu» ve «sigortanın üniversite tarafından yapılacağını» beyan eden bir form. Staj yapılacak kurum isterse imzalatılır. EK 3 ve EK 5 doldurulmayacaktır. EK 7 staj yapılan kurum tarafından doldurulacak, imzalanacak, kaşelenecek, kapalı bir zarfa koyulacak. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Staj Defteri sayfasındaki staj no dışındaki tüm bilgiler öğrenci tarafından doldurulacak ve fotoğraf yapıştırılacak.

16 Staj Bittiğinde: Staj Defteri Yapılan İşler sayfasında tarihler, yapılan işlerin başlıkları, sayfa no ve çalışılan süre kısımları doldurulacak. İlgili yerler imzalanacak & imzalatılacak. Günlük raporlar staja çıkılan her gün için doldurulacaktır. Staj yapılan yerde temasa geçilen/gözlenen danışanların kimlik bilgileri günlük raporda paylaşılmamalıdır. Ayrıca cümle yapılarında edilgen çatı kullanılmalıdır. Her bir günlük rapor sayfası kuruma imzalatılmalı ve kaşeletilmelidir. Öğrencinin Kurumu Değerlendirme Formu öğrenci tarafından doldurulmalıdır. Kurum Hakkında Genel Rapor sayfası kurumun tarihçesi, hizmet verdiği gruplar ve alanlar, verilen hizmetler, personel yapısı ve genel geribildirimleri içermelidir. Öğretim Üyesinin Öğrenci Stajını Değerlendirme Formu sayfasında «Öğrencinin» kısmında yer alan ad soyad, bölüm, sınıf, numara, staj tarihleri bilgilerinin öğrenci tarafından doldurulması beklenmektedir.

17 Staj Bittiğinde: Staj Defteri Staj Defteri, staj dersinin seçildiği ilgili akademik dönemin final haftasında ilan edilen tarihte araştırma görevlilerine teslim edilmesi gerekmektedir. Değerlendirme «Geçti» & «Kaldı» şeklinde yapılmaktadır. Yapılan giriş genel not ortalamasını etkilemezken mezuniyet için gereken AKTS yükünü etkilemektedir.

18 Sömestr ve Yaz Döneminde Staj Yapma Öğrenciler ara dönemlerde de staj yapabilme şansına sahiptir. Sömestrde staj yapacak öğrenciler en geç güz döneminin final haftasında EK 1 formunu teslim etmelidir. Yaz döneminde staj yapacak öğrenciler Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında ilan edilen tarihlerde EK 1 formunu teslim etmelidir. Ara dönemde yapılan stajlar, staj bitiş tarihini takip eden dönemde ders seçiminde eklenmelidir. Örneğin, sömestrde staj yapıldıysa bahar döneminde; yaz döneminde staj yapıldıysa güz döneminde ilgili staj ders seçimlerinde eklenmelidir. Staj defterleri ise yine final haftasında ilan edilen tarihte teslim edilmelidir.

19 Sorular

20 Teşekkürler!

Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder.

Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder. MARMARA ÜNİVERSİTESİ VE MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE YÜRÜTÜLECEK 2017-2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU Marmara Üniversitesi ile Mimar Sinan

Detaylı

STAJ DEFTERİ KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. KARABÜK-2017 İmalat Stajı. Ad Soyad: Bölüm: Numara:

STAJ DEFTERİ KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. KARABÜK-2017 İmalat Stajı. Ad Soyad: Bölüm: Numara: KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ Ad Soyad: Bölüm: Numara: Stajın yapıldığı yıl ve staj türü belirtilecek. (İmalat/ Yönetim Stajı) KARABÜK-2017 İmalat Stajı KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,

Detaylı

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. Nisan 2015

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. Nisan 2015 Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Nisan 2015 Staj Başvuru İşlemlerinizin Aksamaması için Yapılması Gerekenler Staj başvurusunda gerekli evraklar aşağıdaki gibidir: SGK Staj Formu (3

Detaylı

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Kimler Başvurabilir? Yükseköğretim Genel Kurulu nun 25.11.2015

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ STAJ ESASLARI STAJ ESASLARI I. GENEL İLKELER Madde 1- Fen Edebiyat Fakültesi ne bağlı Psikoloji bölümü öğrencilerinin stajlarının amacı, İstanbul Ticaret Üniversitesi

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK VE ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ZORUNLU STAJ KILAVUZU

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK VE ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ZORUNLU STAJ KILAVUZU YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK VE ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ZORUNLU STAJ KILAVUZU TANIM: Yaşar Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği öğrencilerinin 2. ve 3. Sınıflarının bitiminde 20 iş günlük

Detaylı

YAZ STAJI VE İŞYERİ EĞİTİMİ BİLGİLENDİRME SUNUMU. Şubat 2019

YAZ STAJI VE İŞYERİ EĞİTİMİ BİLGİLENDİRME SUNUMU. Şubat 2019 YAZ STAJI VE İŞYERİ EĞİTİMİ BİLGİLENDİRME SUNUMU Şubat 2019 Staj Komisyonu Bölümümüzde yaz stajı eğitiminden; Dr. Öğr. Üyesi İsmail Koyuncu Arş. Gör. M. Mustafa KELEK sorumludur. İşyeri Eğitimi Komisyonu

Detaylı

YAZ STAJI BİLGİLENDİRME

YAZ STAJI BİLGİLENDİRME YAZ STAJI BİLGİLENDİRME Staj ve İşyeri Eğitimi Komisyonu Doç. Dr. Fatih AKSOY Arş. Gör. Tuğçe TÜRKBAY Arş.Gör. Mustafa BABAGİRAY Şubat 2018 Staj ve İşyeri Eğitimi Komisyonu Bölümümüzde staj ve işyeri eğitiminden;

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ STAJ ESASLARI

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ STAJ ESASLARI T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ STAJ ESASLARI İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ STAJ ESASLARI I. GENEL İLKELER Madde 1- Fen-Edebiyat Fakültesi ne bağlı bölümlerin öğrencilerinin stajlarının

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU Kimler Başvurabilir? Yükseköğretim Genel Kurulu nun 25.11.2015 tarih

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ 01.06.2017 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ Fotoğraflı 3 adet SGK Formunu, Staj yapacağınız firmaya onaylatacaksınız. Sayın Firma Yetkilisi, T.C. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

Programla İlgili Bilgiler

Programla İlgili Bilgiler 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR, KONTENJANLAR VE DERSLERE İLİŞKİN

Detaylı

2018-YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZ PROGRAMLARINA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER

2018-YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZ PROGRAMLARINA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER 2018-YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZ PROGRAMLARINA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/ogrsis/no_query.aspx

Detaylı

Güz Dönemi İstatistik Bölümü Staj Başvuru Takvimi ile İlgili Açıklamalar:

Güz Dönemi İstatistik Bölümü Staj Başvuru Takvimi ile İlgili Açıklamalar: 2016-2017 Güz Dönemi İstatistik Bölümü Takvimi ile İlgili Açıklamalar: Sevgili Öğrenciler, *** Hafta içi 2 gün (ya hafta içi 1 gün + Cumartesi tam gün) staj yapacak öğrenciler en geç 17 Ekim 2016 haftasında

Detaylı

Hazırlayanlar Dr.Öğretim Üyesi Hasan Donat YILDIZAY Dr.Öğretim Üyesi Feridun KARAKOÇ

Hazırlayanlar Dr.Öğretim Üyesi Hasan Donat YILDIZAY Dr.Öğretim Üyesi Feridun KARAKOÇ Hazırlayanlar Dr.Öğretim Üyesi Hasan Donat YILDIZAY Dr.Öğretim Üyesi Feridun KARAKOÇ Bölümümüz web sayfasında bulunan Dumlupınar Üniversitesi Staj Yönergesini Makina Mühendisliği Bölümü Staj Yönergesini

Detaylı

ESOGÜ ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU MEKATRONİK PROGRAMI İÇİN STAJ BİLGİLENDİRME SUNUSU

ESOGÜ ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU MEKATRONİK PROGRAMI İÇİN STAJ BİLGİLENDİRME SUNUSU ESOGÜ ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU MEKATRONİK PROGRAMI İÇİN STAJ BİLGİLENDİRME SUNUSU SUNUM IÇERIĞI Stajın amacı ve yararları Bölümümüz Staj Yönergesi Staj Yeri Seçimi Staj Başvuru Prosedürü Stajın Raporlanması

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ MUHASEBE VE DENETİM BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ MUHASEBE VE DENETİM BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ STAJ ESASLARI STAJ ESASLARI I. GENEL İLKELER Madde 1- Ticari Bilimler Fakültesi ne bağlı Muhasebe ve Denetim bölümü öğrencilerinin stajlarının amacı, İstanbul Ticaret

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KİMYA-METALÜRJİ FAKÜLTESİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ STAJ ESASLARI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KİMYA-METALÜRJİ FAKÜLTESİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ STAJ ESASLARI YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KİMYA-METALÜRJİ FAKÜLTESİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ STAJ ESASLARI Staj Başvurularında İzlenecek Aşamalar ve Stajların Değerlendirilmesi LABORATUAR VE İŞLETME STAJLARI Laboratuvar stajı:

Detaylı

Yapılması gereken ilk staj türü, YAPI stajıdır ve süresi 30 iş günüdür.

Yapılması gereken ilk staj türü, YAPI stajıdır ve süresi 30 iş günüdür. GENEL STAJ İLKELERİ Stajlar bütünleme sınavı sonrası ile sonraki eğitim-öğretim yarıyılı başına kadar olan süre içerisinde yapılabilir. Ancak mezuniyetine en fazla iki dersi kalan öğrenciler BYK (Fakülte

Detaylı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR VE KONTENJANLARA İLİŞKİN UYGULAMA

Detaylı

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. Nisan 2015

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. Nisan 2015 Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Nisan 2015 Staj başvurusunda gerekli evraklar aşağıdaki gibidir: SGK Staj Formu (3 adet) Staj Sicil Formu (1 adet) Staj Yapılacak Ayları ve Günleri

Detaylı

2016- TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (TUS) SONBAHAR BAŞVURU KILAVUZU - YABANCI UYRUKLU KONTENJANI

2016- TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (TUS) SONBAHAR BAŞVURU KILAVUZU - YABANCI UYRUKLU KONTENJANI 2016- TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (TUS) SONBAHAR BAŞVURU KILAVUZU - YABANCI UYRUKLU KONTENJANI Azerbaycanlı Hekimler Derneği tarafından hazırlanmıştır. Tablo Açıklamaları Tablolar 7 sütun hâlinde

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı; Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ

GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimi Duyurusu Yükseköğretim Kurulunun yazıları esas alınarak 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Pedagojik

Detaylı

AKADEMİK TAKVİM GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ

AKADEMİK TAKVİM GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kapsamında Akademik Takvim, Açılacak Programlar, Alanlar, Kontenjanlar ve Derslere İlişkin Uygulama Esasları Anadolu Üniversitesi

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ STAJ KILAVUZU STAJ KILAVUZU I. GENEL İLKELER 1- Fen Edebiyat Fakültesi ne bağlı Psikoloji bölümü öğrencilerinin stajlarının amacı, İstanbul Ticaret Üniversitesi Lisans

Detaylı

KHAS MESLEK YÜKSEKOKULUNDAKİ BÜTÜN BÖLÜM ÖĞRENCİLERİNİN STAJA BAŞLAMADAN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

KHAS MESLEK YÜKSEKOKULUNDAKİ BÜTÜN BÖLÜM ÖĞRENCİLERİNİN STAJA BAŞLAMADAN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER KHAS MESLEK YÜKSEKOKULUNDAKİ BÜTÜN BÖLÜM ÖĞRENCİLERİNİN STAJA BAŞLAMADAN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER 1- Aşağıdaki zorunlu staj formu (SGK kaydı için) düzgün bir şekilde 3 nüsha el yazısı ile doldurulacak

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ DOSYASI

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ DOSYASI SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ DOSYASI T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖĞRENCİ YÖNLENDİRME KLAVUZU Değerli öğrencimiz; Dönem içerisinde Staj I-II ve Klinik Uygulama

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ (29 Mayıs 2018 tarihli, 88 sayılı Senato toplantısının 32 nolu karar ekidir.) EK: 24 KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA

Detaylı

***Bütünleme sınavlarına katılmayacak öğrenci, taahhütname vermek koşulu ile Bütünleme Haftasında (20-24 Haziran) staj yapabilir.

***Bütünleme sınavlarına katılmayacak öğrenci, taahhütname vermek koşulu ile Bütünleme Haftasında (20-24 Haziran) staj yapabilir. Değerli Öğrenciler, a başlamadan önce hazırlamanız gereken evraklar başvuru aşamaları için www.ist.yildiz.edu.tr/ist/8//117 web sayfasındaki staj prosedürünü açıklayan dosyayı dikkatlice okuyunuz. ***Bütünleme

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZ STAJI DOSYASI DÜZCE

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZ STAJI DOSYASI DÜZCE DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZ STAJI DOSYASI DÜZCE Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Konuralp Yerleşkesi 81620 Düzce Tel: 0380 542 11 33 Faks: 0380 542 11 34 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ

Detaylı

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ STAJ ESASLARI

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ STAJ ESASLARI İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ STAJ ESASLARI I. GENEL İLKELER Madde 1 Staj, İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi; Medya ve İletişim Sistemleri, Halkla İlişkiler, Görsel İletişim

Detaylı

İstanbul İli Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanlığı Eğitim ve Staj Birimi

İstanbul İli Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanlığı Eğitim ve Staj Birimi İstanbul İli Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanlığı Eğitim ve Staj Birimi AKADEMİK EĞİTİM BAŞVURU PROSEDÜRÜ 1.Amaç Genel Sekreterliğimiz ile Özel Üniversiteler

Detaylı

----------------------------------------------

---------------------------------------------- T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ M. R. EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU DUYURUSU 20.01.2015 Tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ HAVACILIKTA YER HİZMETLERİ YÖNETİMİ STAJ KILAVUZU STAJ KILAVUZU I. GENEL İLKELER 1- Meslek Yüksek Okulu na bağlı Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Programı öğrencilerinin

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI Akademik Yılı Giden Öğrenci Başvuru Duyurusu

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI Akademik Yılı Giden Öğrenci Başvuru Duyurusu ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI 2018-2019 Akademik Yılı Giden Öğrenci Başvuru Duyurusu Farabi Değişim Programı kapsamında, 2018-2019 Akademik

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Yükseköğretim Kurulu nun 12 Kasım 2015 tarihli Pedagojik Formasyon Eğitimi Programlarıyla ilgili kararı

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ STAJ ESASLARI

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ STAJ ESASLARI T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ I. GENEL İLKELER Madde 1. Ticari Bilimler Fakültesi ne bağlı bölümlerin öğrencilerinin stajlarının amacı, İstanbul Ticaret Üniversitesi

Detaylı

9. Formları, adresinden veya kütüphanedeki bilgisayarlardan alabileceklerdir.

9. Formları,   adresinden veya kütüphanedeki bilgisayarlardan alabileceklerdir. EK 1 İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2017-2018 E Ğ İ T İ M Ö Ğ R E T İ M Y I L I STAJ İŞLEMLERİ VE AŞAMALARI Staj işlemleri; 2 aşamadan oluşmaktadır. Staj Başvuru ve Onay İşlemleri Staja Başlama

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS EĞİTİM- ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ Sınavların değerlendirilmesi ve başarı notları MADDE 23 (3ç) (1) Yeterli (Y), yetersiz

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞVURU, YERLEŞTİRME VE KAYIT İŞLEMLERİ

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞVURU, YERLEŞTİRME VE KAYIT İŞLEMLERİ KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2018-2019 ÖĞRETİM YILINA İLİŞKİN AÇILACAK PROGRAMLAR, AKADEMİK TAKVİM UYGULAMA ESASLARI VE YEDEK KONTENJAN DUYURUSU Programla

Detaylı

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Form No: 1.Öğrenci Başvuru Dilekçesi.. /../ T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Yüksekokulunuz Programı. numaralı öğrencisiyim. Zorunlu staj yapmak istediğim işletmeye verilmek

Detaylı

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ İMİM 400 STAJ 3

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ İMİM 400 STAJ 3 FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ İMİM 400 STAJ 3 MESLEKİ UYGULAMA İÇ MİMARLIK BÜRO Adı - Soyadı :.............................. Numarası :..............................

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ ESASLARI

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ ESASLARI T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ STAJ ESASLARI İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ STAJ ESASLARI I. GENEL İLKELER Madde 1. Stajlar İstanbul Ticaret Üniversitesi Staj Ana Yönergesi gereğince, öğrencilerin kurumsal

Detaylı

T.C İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI MAYIS-2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 15.05.2018 KAYIT TAKVİMİ WEB ÖN KAYIT VE ÖN KAYIT BELGELERİNİN TESLİMİ 15 Mayıs 25 Mayıs 2018 ASİL VE YEDEK LİSTELERİN İLANI 26 Mayıs

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ

T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ FEN-EDEBĠYAT FAKÜLTESĠ STAJ DEFTERĠ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ Öğrencinin Fotoğrafı Öğrencinin Adı Soyadı :... Bölümü/Programı :... Sınıfı :... Numarası :...

Detaylı

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2013-2014 ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. Kayıt Tarihleri ve Yerleri 2. Kayıt için gerekli belgeler

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR İÇİN (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ MÜCEVHERAT MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ KILAVUZU

T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ MÜCEVHERAT MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ KILAVUZU T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ STAJ KILAVUZU STAJ KILAVUZU I. GENEL ĠLKELER 1 Mühendislik Fakültesi ne bağlı Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencilerinin stajlarının amacı, İstanbul Ticaret Üniversitesi

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BOŞ KALAN KONTENJANLAR

PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BOŞ KALAN KONTENJANLAR PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BOŞ KALAN KONTENJANLAR 07.10.2016 mesai bitimi itibari ile on (10) kontenjan boş kalmıştır, boş kalan kontenjanlar için 10.10.2016 Pazartesi günü saat 17:00 a kadar,

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ STAJ ESASLARI

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ STAJ ESASLARI T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ STAJ ESASLARI İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ STAJ ESASLARI I. GENEL İLKELER Madde 1 Staj, İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi; Medya ve İletişim Sistemleri,

Detaylı

2016- TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (TUS) SONBAHAR BAŞVURU KILAVUZU YABANCI UYRUKLU KONTENJANI

2016- TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (TUS) SONBAHAR BAŞVURU KILAVUZU YABANCI UYRUKLU KONTENJANI 2016- TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (TUS) SONBAHAR BAŞVURU KILAVUZU YABANCI UYRUKLU KONTENJANI Tablo Açıklamaları Tablolar 7 sütun hâlinde düzenlenmiştir. Tabloda, program kodu (1), program adı (2),

Detaylı

GENEL STAJ KURALLARI 1) Öğrencilerimiz için zorunlu staj süresi 60 iş günüdür. 2) Bu süre en fazla üç bölüme ayrılabilir. Bir işyerinde 20 günden az

GENEL STAJ KURALLARI 1) Öğrencilerimiz için zorunlu staj süresi 60 iş günüdür. 2) Bu süre en fazla üç bölüme ayrılabilir. Bir işyerinde 20 günden az GENEL STAJ KURALLARI 1) Öğrencilerimiz için zorunlu staj süresi 60 iş günüdür. 2) Bu süre en fazla üç bölüme ayrılabilir. Bir işyerinde 20 günden az yapılan staj geçersizdir. 3) Öğrencilerimiz arzu ederlerse

Detaylı

İÇ YÖNERGELER ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS ÖĞRETİMİ BİTİRME PROJESİ İLKELERİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanım

İÇ YÖNERGELER ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS ÖĞRETİMİ BİTİRME PROJESİ İLKELERİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanım İÇ YÖNERGELER Doküman No: Yayın Tarihi: Değişiklik No: Değişiklik Tarihi: ÜY-YÖ-0014 03/05/2018 0 - ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS ÖĞRETİMİ BİTİRME PROJESİ İLKELERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ Öğrencinin Fotoğrafı Öğrencinin Adı Soyadı :... Bölümü/Programı :... Sınıfı :... Numarası :...

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Yükseköğretim Kurulu nun 12 Kasım 2015 tarihli Pedagojik Formasyon Eğitimi Programlarıyla ilgili kararı

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ STAJ KILAVUZU STAJ KILAVUZU I. GENEL İLKELER 1- Ticari Bilimler Fakültesi ne bağlı Muhasebe ve Denetim bölümü öğrencilerinin stajlarının amacı, İstanbul Ticaret Üniversitesi

Detaylı

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ Başvuru Tarihleri: 08.01.2018 17.01.2018 Sınav Tarihleri: Resim Anasanat Dalı Akademik ve Sanatsal Dosya Değerlendirme

Detaylı

***Bütünleme sınavlarına katılmayacak öğrenci, dilekçe vermek koşulu ile Bütünleme Haftasında (19-23 Haziran) staj yapabilir.

***Bütünleme sınavlarına katılmayacak öğrenci, dilekçe vermek koşulu ile Bütünleme Haftasında (19-23 Haziran) staj yapabilir. Değerli Öğrenciler, Staja başlamadan önce hazırlamanız gereken evraklar başvuru aşamaları için www.ist.yildiz.edu.tr/ist/8/staj/117 web sayfasındaki staj prosedürünü açıklayan dosyayı dikkatlice okuyunuz.

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ STAJ ESASLARI STAJ ESASLARI I. GENEL İLKELER Madde 1- Ticari Bilimler Fakültesi ne bağlı Turizm İşletmeciliği bölümü öğrencilerinin stajlarının amacı, İstanbul Ticaret

Detaylı

STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Staj Komisyonu Başkanı: Doç. Dr. S a l i m K A H V E C İ Y a r d ı m c ı l a r : A r ş. G ö r. S e l i n A Y D I N F A N D A K L I A r ş. G ö r. H a t i c e O K U M U Ş A

Detaylı

BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ. TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş

BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ. TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş (11.01.2018 tarihli, 85 sayılı Senato toplantısının 6 nolu karar ekidir.) EK: 5 20172018 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş Adayların Programlara

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ

T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ SĠVĠL HAVA ULAġTIRMA ĠġLETMECĠLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ KILAVUZU STAJ KILAVUZU I. GENEL ĠLKELER 1- Uygulamalı Bilimler Fakültesi ne bağlı Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölüm

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ STAJ KILAVUZU STAJ KILAVUZU I. GENEL İLKELER 1- İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ne bağlı Sosyoloji bölümü öğrencilerinin stajlarının amacı, İstanbul Ticaret Üniversitesi

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Numarası :. :. Stajın Kodu :. Öğrenim Yılı :. T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ Bu staj defteri İnönü üniversitesi

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEKİ UYGULAMALAR DERSİ DEĞERLENDİRME FORMU

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEKİ UYGULAMALAR DERSİ DEĞERLENDİRME FORMU T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEKİ UYGULAMALAR DERSİ DEĞERLENDİRME FORMU Öğrencinin Adı, Soyadı : Programı ve Numarası : Dersin Kodu ve Adı : Dersin Sorumlu Öğretim Elemanı : İşyerinin

Detaylı

GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ. Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz Temmuz 2018

GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ. Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz Temmuz 2018 ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ 2018-2019 GÜZ YARIYILI Başlama Bitiş Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz 2018 27 Temmuz 2018 Mülakat a Çağrılacak Adayların İlanı (İnşaat Mühendisliği)

Detaylı

BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ

BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ 2018-2019 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ İKİNCİ ÖĞRETİM/UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş Adayların Programlara Başvuru Tarihi (Online) Başvuru Sonuçlarının

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ ESASLARI

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ ESASLARI T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ ESASLARI MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ ESASLARI ve STAJ FORMLARI I. GENEL İLKELER Madde 1- Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin stajlarının amacı, İstanbul

Detaylı

05 Eylül 2017 Salı edilmesi için son gün

05 Eylül 2017 Salı edilmesi için son gün T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ (Senatonun 03.05.2017 tarih ve 2017/09-02 sayılı kararıyla kabul edilmiştir) YENİ KAYITLAR ÖSYM tarafından yerleştirilen öğrencilerin

Detaylı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI -2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Program T.C. Uyruklu Kontenjan Yabancı Uyruklu Başvuru ve Kabul Koşulları Ortadoğu

Detaylı

AYBÜ PEDAGOJİK FORMASYON SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ. ÖNEMLİ NOT:

AYBÜ PEDAGOJİK FORMASYON SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ. ÖNEMLİ NOT: 2018-2019 AYBÜ PEDAGOJİK FORMASYON SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ. ÖNEMLİ NOT: 1. Başvuru yaparken Sınıfını ve Mezuniyet Durumunu yanlış belirtenlerin kayıt hakkı iptal edilecektir.(mezunlar sınıfını

Detaylı

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Psikoloji Bölümü. Alan Yaz Çalışması

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Psikoloji Bölümü. Alan Yaz Çalışması Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Psikoloji Bölümü Alan Yaz Çalışması Amaç Psikoloji alanındaki uygulamaları görmek Bilgileri pekiştirmek Çalışma alanlarını tanımak Alan Yaz Çalışması kapsamında çalışmalar

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI 1 YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI BAŞVURU TAKVİMİ ve AKADEMİK TAKVİM BAŞVURU İŞLEMLERİ (Şahsen/Vekalet) (Posta/Kargo

Detaylı

Z O R UNL U S T A J F O RMU

Z O R UNL U S T A J F O RMU STAJ DOSYASI Z O R UNL U S T A J F O RMU İlgili makama, T.C. Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu, Bölümü öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş ve işletmelerde staj yapma zorunluluğu vardır.

Detaylı

Aşağıda açıklanan tarihlerden önce mutlaka 1. Aşama olan Firma Onayı kısmını tamamlamış olmalısınız. Aksi halde staj belgeleriniz onaylanmayacaktır.

Aşağıda açıklanan tarihlerden önce mutlaka 1. Aşama olan Firma Onayı kısmını tamamlamış olmalısınız. Aksi halde staj belgeleriniz onaylanmayacaktır. Değerli Öğrenciler, a başlamadan önce hazırlamanız gereken evraklar başvuru aşamaları için www.ist.yildiz.edu.tr/ist/8//117 web sayfasındaki staj prosedürünü açıklayan dosyayı dikkatlice okuyunuz. Aşağıda

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Numarası :. :. Stajın Kodu :. Öğrenim Yılı :. T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ Bu staj defteri İnönü üniversitesi

Detaylı

T.C. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi

T.C. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi T.C. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Programı Staj Kılavuzu Kasım2015 Staj Komisyonu 1 ÖNSÖZ Çocuk Gelişimi öğreniminin en önemli aşamalarından birisini stajlar oluşturmaktadır.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılında, Sosyal Bilimler Enstitüsü ne aşağıdaki anabilim dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İLANIDIR. TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ HARİTA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ HARİTA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ REHBERİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ HARİTA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ HARİTA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ REHBERİ STAJ REHBERİ 2013 STAJ REHBERİ Staj lisans eğitiminin en önemli parçasıdır. Bu yüzden Staj Programını en verimli şekilde yerine getirmek ve üst düzeyde fayda sağlamak amaçlanmalıdır. Stajın temel amacı,

Detaylı

T.C. LOJİSTİK PROGRAMI STAJ KILAVUZU

T.C. LOJİSTİK PROGRAMI STAJ KILAVUZU T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ STAJ KILAVUZU STAJ UYGULAMA KILAVUZU I. GENEL İLKELER 1- Meslek Yüksek Okulu na bağlı Lojistik Programı öğrencilerinin stajlarının amacı, İstanbul Ticaret Üniversitesi

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU DÖNEM İÇİ UYGULAMALI DERS TAKİP DEFTERİ 20... -20... EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI... YARIYILI Öğrenci ve Ders Tanıtım Formu Öğrencinin Foto Adı Soyadı T.C. Kimlik Numarası

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ. İÇ MİMARLIK ve ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ. İÇ MİMARLIK ve ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ STAJ ESASLARI İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI I. GENEL İLKELER Madde 1. Mühendislik Fakültesi ne bağlı İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü öğrencilerinin

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ Öğrencinin Fotoğrafı Öğrencinin Adı Soyadı :... Bölümü/Programı :... Sınıfı :... Numarası :... Staj Yaptığı

Detaylı

4. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır.

4. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır. 1 ÜNİVERSİTEMİZDE 2015-2016 ÖĞRETİM YILINDA AÇILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI 07.12.2015 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR. 1. Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika

Detaylı

S T A J D O S Y A S I

S T A J D O S Y A S I S T A J D O S Y A S I Öğrencinin : Adı Soyadı Programı Sınıfı Okul Numarası :.. :... : : STAJ Devresi : STAJ-I STAJ-II I. EDÖ II. EDÖ 2015 SİLİFKE SİLİFKE TAŞUCU MESLEK YÜKSEKOKULU 2014 2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM

Detaylı

YERLEŞKESİNDE BULUNAN İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIK BİNASI ÖZEL KALEM İŞLERİNDE YAPILACAKTIR

YERLEŞKESİNDE BULUNAN İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIK BİNASI ÖZEL KALEM İŞLERİNDE YAPILACAKTIR IĞDIR ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON PROGRAMI SÜREÇ TAKVİMİ SÜREÇ İŞLEM BAŞLAMA TARİHİ BİTİŞ TARİHİ ÖN KAYIT 29.08.2018 12.09.2018 KAYIT SÜRECİ YERLEŞTİRME

Detaylı

T.C. ÜSKÜDAR ÜNĠVERSĠTESĠ

T.C. ÜSKÜDAR ÜNĠVERSĠTESĠ T.C. ÜSKÜDAR ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERĠ Fotoğrafı Öğrencinin Öğrencinin Adı Soyadı : Bölümü/Programı : Sınıfı : Numarası

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE ÖNEMLİ DUYURU: Kontenjan sayıları aşağıda belirtilmiştir. Kontenjanlar doldukça

Detaylı

Staj İşlemleri TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU

Staj İşlemleri TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU Staj İşlemleri TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU Staj İşlemleri http://trabzon.edu.tr/?id=15 adresinde TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU - Öğrenci --- > Staj İşlemleri --- > STAJ İŞLEMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ tıklanır. Staj

Detaylı

STAJ BİLGİLENDİRME ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ

STAJ BİLGİLENDİRME ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ Lisans Stajının Amacı Psikolojinin farklı uygulama ve araştırma alanları konusunda bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak. Lisans öğrenimi boyunca

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ Üniversite Senatosunun 08.08.2017 tarih ve 11 nolu toplantı tutanağının ekidir. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

UFUK ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRELİK YÜKSEK OKULU YAZ STAJI DOSYASI HEMŞİRELİK ESASLARI HEM102

UFUK ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRELİK YÜKSEK OKULU YAZ STAJI DOSYASI HEMŞİRELİK ESASLARI HEM102 UFUK ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRELİK YÜKSEK OKULU YAZ STAJI DOSYASI HEMŞİRELİK ESASLARI HEM102 Adı Soyadı Okul Numarası Tarih YAZ STAJI ÇALIŞMASI Adı Soyadı : Okul Numarası : Staj Başlama Tarihi : Staj Bitirme

Detaylı

Düzce Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Rehberi

Düzce Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Rehberi Düzce Üniversitesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Rehberi Sevgili Adaylar, 2017-2018 eğitim-öğretim bahar yarıyılında üniversitemizde lisansüstü eğitim başvuruları

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılında, Sosyal Bilimler Enstitüsüne aşağıdaki anabilim dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA ESASLARI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA ESASLARI YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA ESASLARI 1) AMAÇ VE KAPSAM YTÜ Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği 23. Maddesi gereğince

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ FORD OTOSAN İHSANİYE OTOMOTİV MYO

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ FORD OTOSAN İHSANİYE OTOMOTİV MYO FORD OTOSAN İHSANİYE OTOMOTİV MYO PRATİK ÇALIŞMA DEFTERİ ÇALIŞMAYI YAPAN ÖĞRENCİNİN BÖLÜMÜ : ADI, SOYADI : NO : FORD OTOSAN İHSANİYE OTOMOTİV MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ Fotoğraf yapıştırılacak PRATİK

Detaylı

STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ

STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ 1. Staj yeri öğrenci tarafından bulunur. 2. Sosyal Güvenlik Kurumu na gidilerek Durumunu Bildirir Belge alınarak hazır edilir. 3. Staj yeri program danışmanına onaylatılır. 4. Staj

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU ( Eğitim-Öğretim Yılı)

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU ( Eğitim-Öğretim Yılı) T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ M. R. EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU (2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı) Üniversitemizde 668 öğrenci kontenjanı ile Pedagojik

Detaylı