PROMOITALI A HAPPYLIFT RANGE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PROMOITALI A HAPPYLIFT RANGE"

Transkript

1 PROMOITALI A HAPPYLIFT RANGE

2

3 30'lu yaşlarda görülmeye başlayan yaşlanma süreci, ergenlik ve 20'li yaşlarda temeli yüzün üst kısmında olan fakat zamanla ters dönen "güzellik üçgenini" ters çevirmektedir. Dokuların sarkması ile birlikte, derin çukurlar ve kırışıklıklar cildin destek yapısında bir iç değişim göstererek belirmeye başlayacaktır. Büyük bir ameliyat ya da görünen yaralar olmadan yaşınızdaki rakamları yok eden minimal invasiv, kısa iyileşme tekniği olan Happy Lift zamanda geri atılan ufak bir adımın anahtarıdır.

4 Happy Lift 'in eşsiz ve patentli bir dikiş hattı verdır. Pürüzüz olan geleneksel dikişlerin aksine, tümhappy Lift ipliklerinin uzunluk, yoğunluk ve açılanma açısından özel olarak tasarlanmış ve hem kaldırma hem de canlandırma etkisini verecek küçük dikenleri (ya da dişleri) vardır. Deri altına yerleştirildiğinde, dikenler yumuşak yüz dokularının iskelesine yeni destek sunmak için gerekli cilt üreten ve onları kaldırıp bir arada tutan fibrozu bir araya getirir. Sonuç olarak ameliyattan hemen sonra yenilenmiş bir görünüm ve daha güzel bir yüz konturu gözle görünebilir. Happy Lift dikişlerinin hem kalıcı hem de emilebilir versiyonları mevcuttur. Emilebilir iplikler insan cildinde normalden daha uzun süre kalmak üzere tasarlanmış alerjik olmayan polilaktik-kaprolakton yapılırken, kalıcı dişikler 50 yılı aşkın süredir ameliyatlarda yaygın bir şekilde kullanılan güvenli bir materyal olan polipropilenden yapılmıştır. Genelde dikişler implanttan sonra 12/15 ay içinde yok olurlar, ancak dikenler tarafından oluşturulan fibrotik reaksiyon satesinde kaldırma etkisi bu dönemden sonra yok olmayacaktır. Happy Lift 'ın sonuçlarının aslında 5/6 yıla kadar uzun sürdüğü kanıtlanmıştır.

5 Happy Lift 'in en iyi adayları 30 ve 60 yaşı arasındaki geleneksel yüz kaldırmayı reddeden ancak daha genç bir görünüm hedefleyen erkekler ve kadınlardır. Kaşlar, yanaklar, çene hattı, boyun ve yüzün tamamı hem kalıbı hem de emici Happy Lift dikişleri kullanılarak tedavi edilebilir. Happy Lift dikiş hatlarına vajinal germe için belirtilen yeni bir ek ürün eklenmiştir. Happy Lift iplikleri dünya çapında satılmaktadır. Sterilizasyon ve paketlemeyi de içeren tüm standart üretim aşamasının kalitesini garanti eden bir CE işaretleri verdır. PROMOITALIA TGA (Avustralya), ANVISA (Brezilya), FDA (Taylan), KFDA (Kore), INVIMA (Kolombiya), SFDA (Sudi Arabistan), UAE (Kuveyt ve Dubai), FDA (Filipinler), HPA (Singapur) vb. gibi 90 ülkenin üzerinde birçok Sağlık Bakanlığı ve/veya sağlık otoriteleri tarafından onaylanmıştır ve tanınmıştır.

6 YENİDEN YERLEŞTİRMEDEN CANLANDIRMAYA Yara izi yok ve kısa iyileşme süreci FreeFloating sarkan yanakları kaldırmak amacıyla yapılan minimal invaziv bir cerrahi operasyon yoluyla, kalıcı ve/veya emici dikişlerdir. Prosedür hızlıdır, güvenlidir ve uygulaması kolaydır. FreeFloating dikişleri lokal anestezi yoluyla cilt altı dokusuna uzun bir spinal enjeksiyonla yerleştirildiği için cilt üzerinde bir kesi gerektirmez. FreeFloatingdikişlerinin küçük çift yönlü ve bir noktada birleşen dikişleri vardır. Dikişler deri altına yerleştirildiğinde dişler açılır ve etraftaki dokularda toplanır, yüzün yumuşak tabakası için bir destek yapısı oluşturur ve böylece dikişin değiştirilmesini de nler. FreeFloating'in pozitif etkileri operasyondan hemen sonra görünür: yeniden yerleştirmeyi ve yüzün plastikliğinin iyileşmesini (üç boyutlu etki) görecek ve memnun kalacaksınız. Sonuçlar sonrasında germe etkisinin uzun sürdüğü 2 aydan 10/12 aya kadar gelişmeye devam edecektir. Hüyalüronik asidin arttırılmış seviyesi, kolojen ve elastin dikişli ipliklerin özel ve spesifik şekilleri sonucunda üretilen fibroz sayesinde görülebilir.

7 1 yanak 2 boyun 1 Ambalajlama P (LA-CL) emilebilir 12 cm USP 2/0 içinde 6 adet dikenli iplik P (LA-CL) emilebilir 23 cm USP 2/0 içinde 6 adet dikenli iplik Polipropilen kalıcı 12 cm USP 2/0 içinde 6 adet dikenli iplik Polipropilen kalıcı 23 cm USP 2/0 içinde 6 adet dikenli iplik 2

8 UYGULAMASI KOLAY VE HIZLI Simetrik sonuçlar DoubleNeedleortalama sarklıklıktaki dokuların sorunlarına neştere gerek kalmaksızın hızlı, minimal invaziv ve doğal bir yaklaşım sunan çift yönli ve bir noktada birleşen bir ipliktir. DoubleNeedledikişlerinin hem kalıcı hem de emilebilir versiyonlarda mevcuttur ve iki uca da bağlanmış travmatik olmayan düz ikiz hareketli iğnelere sahip olduğundan, uzun spinal bir iğne olmadan deri altına yerleştirilebilir. Bu özel yapı sayesinde, cerrahlar yarı dairesel ya da ilmek yolları gibi dokunun daha etkili toplanmasını ve sıkıştırılmasını garanti eden ve sonuç olarak hacmin genişletilmesine izin veren spinal iğnelerle gerçekleştiremeyeceği yolların farkına varır. İmplant prosedür sonuçları daha hızlıdır, operasyon süresinde önemli ölçüde azaltırve hasta için daha operasyon sonrası daha iyi bir iyileşme süreci sunar. DoubleNeedlekullanarak dikişin iyi yarısını düzgün bir şekilde yerleştirmek daha kolaydır; bu da dikişin iki yarısındaki doku ağırlığına doğru bir dağılım yaparak kesin simetrik bir sonuç ortaya çıkarmaktadır.

9 1 Kaş 2 Çene Hattı 3 boyun 1 2 Ambalajlama P (LA-CL) emilebilir 12 cm USP 2/0 içinde 6 adet dikenli iplik P (LA-CL) emilebilir 23 cm USP 2/0 içinde 6 adet dikenli iplik Polipropilen kalıcı 12 cm USP 2/0 içinde 6 adet dikenli iplik Polipropilen kalıcı 23 cm USP 2/0 içinde 6 adet dikenli iplik 3

10 YAŞINIZI SABİTLEY İN Tam bir yüz germesi içim Ancoragegeleneksel bir ameliyata başvurmadan bir orta yüz gerdirmesi isteyenler için ideal bir dikiştir.ancoragegörünür yara izleri, uzun bir iyileşme süresi, genel anestezi ya da hastanede kalma olmadan uzun süreli etkiler sunan minimal invasiv bir yüz canlandırma prosedürüdür.ancoragebir tarafından ek için uzun, travmatik olmayan hareketli iğneye bağlı, diğer tarafından sabitleme için silindirik bir iğneye bağlı, hem kalıcı hem de emilebilir, tek yönlü dikenli ipliktir. Orta yüz bölgesi yönteminde operatör kulağa yakın bölgeye küçük bir kesi yapar ve iplikler daha önce işaretlenmiş hatlar boyunca çene ve alt çene hattına doğru ilerler, böylece alttaki dokuların hattı dışına çıkılmaz. Dikenli iplikler şemsiye şeklinde dikilir ve gerilimleri yüzün sarkan dokularını yavaşça kaldıran bir askı etkisi yaratır.

11 1 orta yüz 1 Ambalajlama P (LA-CL) emilebilir 31,6 cm USP 2/0 içinde 10 adet dikenli iplik Polipropilen kalıcı 31,6 cm USP 2/0 içinde 10 adet dikenli iplik

12 VAJİNAL GERME Muhteşem estetik sonuçları için yenilikçi, kolay ve hızlı cerrahi sistem VaginalNarrowerperineal kası lezyonlarının daraltılması için kullanılan cerrahi yöntemleri kökünden değiştiren çift yönlü ve bir noktada birleşen dikenli bir ipliktir. Yeniden emilebilir yapısı ve kullanım kolaylığı sayesinde, kadınlar arasında son derece yaygın bir soruna minimal invaziv bir yaklaşım getirmektedir. VaginalNarroweripliği vulva girişini küçülterek kadın cinsel organının estetik ve işlevsel gelişimini sağlamak amacıyla kullanılabilir. Her iki ucunda da atravmatik düz iğneler bulunanvaginalnarroweripliği kaprolakton ve polidioksanondan oluşmaktadır. Bu işlem lokal anestezi altında günübirlik bir ameliyat ile gerçekleştirilmektedir.

13 vulvar bölge Ambalajlama P (LA-CL) emilebilir 12 cm USP 0/0 içinde 6 adet dikenli iplik

14 YANAKLAR Free Floating 12 cm emilebilir BOYUN Double Needle 12 cm emilebilir Free Floating 12 cm emilebilir

15 ÇENE HATTI ORTA YÜZ BÖLGESİ Ancorage Free Floating 12cm emilebilir. Double Needle 12cm emilebilir. 31,6 cm emilebilir KAŞLAR Double Needle 12 cm emilebilir. Happy Lift ile dikiş yöntemi uygulayan doktorun her farklı teknik üzerine özel teorik ve pratik eğitim kurslarına katılarak özel bir vasfa sahip olması şiddetle önerilmektedir. PROMOITALIA dünya çapında düzenli aralıklarla eğitim seansları sağlamaktadır. Katılmak isterseniz veya sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Doktorlarımız tüm şüphe ve sorularınızı yanıtlamak üzere emrinize hazırdır. VULVA BÖLGESİ Vajinal Narrower 12 cm emilebilir Tüm ürünler PROMOITALIA tarafından patentli ve sertifikalıdır.

16 Hızlı Happy Lift iplik tekniği güvenli (cilt kesilmez, ameliyat izi oluşmaz) ve tümden bir yüz germe yönteminden daha az karmaşıktır. Sonuçlar operasyonun hemen ardından, 2/3 hafta sonra tamamen görülmeye başlar. Kaldırma, hastanın kişisel özelliklerine bağlı olarak 5/6 yıla kadar dayanabilir. Yüzdeki yumuşak dokular orijinal yerlerine yerleştirileceğinden yüzün doğal özellikleri bozulmaz (hasta 10 yıl öncesindeki gibi görünecektir). Minimal invaziv yöntem Happy Lift kaldırma işlemi doktorun ofisinde veya gündüz- hastanesinde gerçekleştirilebilir (iplik kaldırımı genelde 15 ila 40 dakika sürer). Yalnızca lokal anestezi gerekir. İstirahat süresi minimaldir ve hastalar günlük hayatlarına hemen dönebilirler. Yalnızca aşağıdaki kontrendikasyonlarla karşılaşılabilir: - zayıf medikal durum/iyileşme - yüzdeki dokuların sarkması - fazla yağ veya ince doku - yüzdeki derin kırışıklıklar. Hastalık sonrası belirtileri Happy Lift operasyonu sonrası hastanın ilk 2/3 hafta boyunca yüz kaslarının hareketini azaltması gerekir. Spor yasaktır. Ameliyatın ardından en az bir ay boyunca spordan ve yüz bölgesine uygulanacak masaj kaçınınız. Happy Lift iplik yöntemleri hiyalüronik katkı maddeleri, botoks ve yağ aldırmanın yanı sıra diğer estetik tıp ve yüz plastik cerrahisi teknikleriyle birlikte (örneğin oto lipo-lifting, lazer yeniden kaplaması, vb.) uygulanabilir.

17

18 10.13 TÜRKİYE OFİSİ Rumeli Hisarı mah. Özden sok. No:26 D:1 Sarıyer / İSTANBUL Tel: Fax: AVRUPA OFİSİ Milan Via San Gregorio, 44 - İTALYA Telefon: +39 (0) Faks: +39 (0) Roma Via F. De Sanctis, 15 (zona Prati) - İTALYA Telefon: +39 (0) Showroom Naples ViaAntiniana, 59 - İTALYA Telefon: +39 (0) Faks: +39 (0) info@webpromoitalia.com ASYA ŞUBESİ Hong Kong, P.R.C. Block 9, 2 MeiTung Street, TungChungCrescent, Lantau Island, New Territories Telefon: gm.asia.division@webpromoitalia.com ORTA DOĞU ŞUBESİ Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri. - P.O. Box Telefon: Faks: ahmed.habiba@webpromoitali a.comgm.middleeast.division@webpromoitalia.com

25 ÜRÜN. 32 ÜLKE. BİR MARKA. BİR FELSEFE.

25 ÜRÜN. 32 ÜLKE. BİR MARKA. BİR FELSEFE. 25 ÜRÜN. 32 ÜLKE. BİR MARKA. BİR FELSEFE. Eriyen iğneli iplik kullanımında dünya lideri olan Promoitalia dudak estetiğinde devrim yaratmıştır. BOCA 2012 tasarımı Dudak devrimi Boca çift yönlü konverjan

Detaylı

LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada

LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada yardımcı bir madde olarak gösterilir ve dermişin bağ

Detaylı

KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM

KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM DOKU YENİLENMESİNDE OTOLOG ÇÖZÜM TÜRKİYEDE TEK DENTAL PRP KİTİ KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM YENİLENMEK KENDİ İÇİMİZDE ONARICI DOKU YENİLENMESİNİ HIZLANDIRAN YENİLİKÇİ

Detaylı

Ameliyatsız Yüz Gerdirme ve Vücut Şekillendirme

Ameliyatsız Yüz Gerdirme ve Vücut Şekillendirme REFLEX Robot Teknolojisi ACE Aktif Soğutma Teknolojisi İnce Kartuş Tasarımı Uzatılmış Kullanım Ömrü Yüz ve Vücut İşlemleri Ameliyatsız Yüz Gerdirme ve Vücut Şekillendirme Teknik Veri Genel Özellikler Voltaj

Detaylı

PLASTİK CERRAHİ MEME ESTETİĞİ

PLASTİK CERRAHİ MEME ESTETİĞİ PLASTİK CERRAHİ MEME ESTETİĞİ PLASTİK CERRAHİ MEME KÜÇÜLTME VE DİKLEŞTİRME MEME KÜÇÜLTME Meme küçültme ameliyatı, kadının dış görünümünü düzeltmek amacıyla yapılan kozmetik bir ameliyat gibi bilinmekle

Detaylı

Mhz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK. Non-invaziv Yüz Germe. 2 Hz

Mhz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK. Non-invaziv Yüz Germe. 2 Hz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) 2 YIL GARANTİ AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK NANO Teknoloji Başlıklar (1.5mm / 2 Hz, 3mm / 2 Hz ve 4.5mm) NANO Frekans4,3 Mhz 2 Hz Yeni

Detaylı

Yüz Estetiği. Üst Yüz Gençleştirme ve Kaş Kaldırma İşlemleri

Yüz Estetiği. Üst Yüz Gençleştirme ve Kaş Kaldırma İşlemleri Yüz Estetiği Yüzümüz vücudumuzun dış dünyaya en açık olan kısmıdır. Diğer insanlarla yüzümüzle iletişim kurarız, kendimizi onunla ifade ederiz. Birisi hakkındaki ilk izlenimi yüzüne bakarak ediniriz. Sağlıklı

Detaylı

Cerrahi iplikte kalite ve güven üretiyoruz dan beri...

Cerrahi iplikte kalite ve güven üretiyoruz dan beri... Cerrahi iplikte kalite ve güven üretiyoruz... 1976 dan beri... Hakkımızda Katsan San. ve Tic. A.Ş. olarak 1976 yılında İzmir de katgüt imalatı ile başladığımız imalat hayatımıza bugün sentetik cerrahi

Detaylı

ÖZEL ÖZKAYA HASTANE İŞLETMECİLİĞİ

ÖZEL ÖZKAYA HASTANE İŞLETMECİLİĞİ ÖZEL ÖZKAYA HASTANE İŞLETMECİLİĞİ Özel Özkaya Hastane İşletmeciliği olarak 2006 yılından itibaren Kızılay da bulunan Tıp Merkezlerimiz siz değerli hastalarımıza hizmet vermektedir. Merkezlerimiz ; - Milli

Detaylı

REGENERATION INSIDE US

REGENERATION INSIDE US SUCCESSFULL METHOD TO GIVE ENERGY AND BRIGHTNESS TO HAIR REGENERATION INSIDE US PROGRAMMA INNOV ATIVO CONTRO CAL VIZIE E DIRADAMENTI INNOVATIVE PROGRAM TO REDUCE THE FALL OF HAIR 0476 AUTOLOGOUS CELLULAR

Detaylı

Autologous Tissue Regenating Kit

Autologous Tissue Regenating Kit 93/42/EEC Kapsamında ClassIIb Tıbbi Cihaz Autologous Tissue Regenating Kit 0476 Saç dış görünüşümüzün ayrılmaz bir parçasıdır, sosyo kültürel bağlamda sembolik anlamları vardır; benlik saygısı, özgüven

Detaylı

Estetik ve Plastik Cerrahi

Estetik ve Plastik Cerrahi Estetik ve Plastik Cerrahi Estetik ve Plastik Cerrahi Zamana karşı savaşı kazanarak sağlıklı, güzel bir yüz ve vücuda sahip olmak sizin elinizde Gözünüze güzel gelmeyen 'değişmeli' dediğiniz vücudunuzun

Detaylı

hasta EĞİTİMİ Bel fıtığını anlamak ve Anüler Kapama için Barricaid Protezi

hasta EĞİTİMİ Bel fıtığını anlamak ve Anüler Kapama için Barricaid Protezi hasta EĞİTİMİ Bel fıtığını anlamak ve Anüler Kapama için Barricaid Protezi İçindekiler Bel fıtığı nedir? 4 Bel fıtığı teşhisi nasıl yapılır? 6 Bel fıtığı tedavisi nasıl yapılır? 7 Barricaid için bir aday

Detaylı

GMD yani General Medical Disposable USP ve EP ye uygunlukta, steril, doku tarafından emilebilen ve emilemeyen cerrahi sütürler üretmektedir.

GMD yani General Medical Disposable USP ve EP ye uygunlukta, steril, doku tarafından emilebilen ve emilemeyen cerrahi sütürler üretmektedir. GMD Hakkında ; GMD yani General Medical Disposable USP ve EP ye uygunlukta, steril, doku tarafından emilebilen ve emilemeyen cerrahi sütürler üretmektedir. Class 10,000 şartların sahip temiz oda içerisinde,

Detaylı

07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Doç. Dr. Hoşnuter: Basit Merdiven Altı Güzellik Merkezlerine Dikkat Yaz aylarında

Detaylı

KIRIŞIKLIKLARA UYGULANAN İSVİÇRE YENİLİĞİ. Göz altı Işık Dolgusu

KIRIŞIKLIKLARA UYGULANAN İSVİÇRE YENİLİĞİ. Göz altı Işık Dolgusu KIRIŞIKLIKLARA UYGULANAN İSVİÇRE YENİLİĞİ Göz altı Işık Dolgusu GÖZ ÇEVRESİ, HASSAS BİR ALANDIR ANATOMİK VE HİSTOLOJİK İŞARETLER Duru cilt, düşük hyalüronik asit seviyesi Supraorbiküler yağ Orbiküler kas

Detaylı

ZERONA : Yağlardan kurtarır cm bazında inceltir

ZERONA : Yağlardan kurtarır cm bazında inceltir ZERONA : Yağlardan kurtarır cm bazında inceltir ZERO Cerrahi - ZERO Ağrı - ZERO İyileşme süresi Hastalar Zerona sonuçlarından övgüyle bahsetmektedir Dirençli yağlardan kurtulunuz: Karın Sırt Kalça Baldırlar

Detaylı

Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı tekrar belirtmek isteriz.

Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı tekrar belirtmek isteriz. Değerli Meslektaşlarım, 2014 yılı Yüz Plastik Cerrahi Toplantısını Ankara da 5-7 Aralık 2014 tarihlerinde yapmayı planlamaktayız. Bu toplantıda yüz plastik cerrahisindeki yeni gelişmeleri sizlerin de katkısıyla

Detaylı

Ethnic Style Projeleri için Talimatlar

Ethnic Style Projeleri için Talimatlar Ethnic Style Projeleri için Talimatlar www.mybernette.com Ethnic Style (Etnik Stil" Projeleri için Talimatlar) Etnik Giysi Tek beden İhtiyacınız olanlar - 2,10m pembe tafta (minimum kumaş genişliği 0,9

Detaylı

Cerrahi Prosedür. Silhouette Lift Süturlar Mid-face (Orta Yüz) Cerrahi Prosedür

Cerrahi Prosedür. Silhouette Lift Süturlar Mid-face (Orta Yüz) Cerrahi Prosedür Cerrahi Prosedür Silhouette Lift Süturlar Mid-face (Orta Yüz) Cerrahi Prosedür Silhouette Lift Süturlar Silhouette Lift süturun mid-face de (orta yüz) kullanımı FDA tarafından onaylıdır. Silhouette Lift

Detaylı

Hammertoe Düzeltme Sistemi

Hammertoe Düzeltme Sistemi Hammertoe Düzeltme Sistemi MUTLU AYAKLAR YİNE BURADA! BU YENİ, KABLOSUZ PROSEDÜR HAKKINDA SEVİNİLECEK BİR ŞEY nextradesis/nex*tra*de*sis/ (-de sis) interfalanjiyel eklemin cerrahi fiksasyonudur, ve hassaslık,

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

17 Mart 2002 / Milliyet Kadınlar artık küçük göğüs istiyor...

17 Mart 2002 / Milliyet Kadınlar artık küçük göğüs istiyor... 17 Mart 2002 / Milliyet Kadınlar artık küçük göğüs istiyor... Kadınların çeşitli sıkıntılardan kurtulmak ve yaşam kalitelerini artırmak için göğüslerini küçülttüğü, dünyada tercih edilen göğüs ölçüsünün

Detaylı

OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON INNOVATIVE TREATMENT FOR SKIN BIO - STIMULATION

OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON INNOVATIVE TREATMENT FOR SKIN BIO - STIMULATION OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON INNOVATIVE TREATMENT FOR SKIN BIO - STIMULATION 0476 OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON NEDİR VE NASIL ETKİLİ OLUR? Daha genç ve canlı bir cilt arzuluyorsanız Density Platelet Jel

Detaylı

UNCTAD DÜNYA YATIRIM RAPORU 2015 LANSMANI 24 HAZİRAN 2015 İSTANBUL

UNCTAD DÜNYA YATIRIM RAPORU 2015 LANSMANI 24 HAZİRAN 2015 İSTANBUL UNCTAD DÜNYA YATIRIM RAPORU 2015 LANSMANI 24 HAZİRAN 2015 İSTANBUL UNCTAD Dünya Yatırım Raporu Türkiye Lansmanı Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Örgütü nün (UNCTAD) Uluslararası Doğrudan Yatırımlar

Detaylı

Hızlı. Akıllıca. Uyumlu. Güvenli Layher Allround iskele kulesi

Hızlı. Akıllıca. Uyumlu. Güvenli Layher Allround iskele kulesi Hızlı. Akıllıca. Uyumlu. Güvenli Layher Allround iskele kulesi Allround iskele Daha fazla olanak. Layher Kalıp altı iskele kuleleri. İ s k e l e ç e r ç e v e l e r i - A l l r o u n d i s k e l e- l e

Detaylı

Cerrahi iplikte kalite ve güven üretiyoruz dan beri...

Cerrahi iplikte kalite ve güven üretiyoruz dan beri... Cerrahi iplikte kalite ve güven üretiyoruz... 1976 dan beri... Hakkımızda Katsan San. ve Tic. A.Ş. olarak 1976 yılında İzmir de katgüt imalatı ile başladığımız imalat hayatımıza bugün sentetik cerrahi

Detaylı

FIAT AUTONOMY HAREKET ÖZGÜRLÜĞÜ PROGRAMI

FIAT AUTONOMY HAREKET ÖZGÜRLÜĞÜ PROGRAMI FIAT AUTONOMY HAREKET ÖZGÜRLÜĞÜ PROGRAMI Fiat Autonomy, bedensel engellilere özel donanımlarla her ihtiyaca çözüm üretir, yolda hareket özgürlüğü sunar. Autonomy programı kapsamındaki Fiat modellerinden

Detaylı

CERRAHİ ANABİLİM DALI LİSANSÜSTÜ DERS PROGRAMI

CERRAHİ ANABİLİM DALI LİSANSÜSTÜ DERS PROGRAMI CERRAHİ ANABİLİM DALI LİSANSÜSTÜ DERS PROGRAMI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSİTÜSÜ İ Yüksek Lisans Programı SZR 101 Bilimsel Araştırma Ders (T+ U) 2+2 3 6 AD SZR 103 Akılcı İlaç Kullanımı 2+0 2 5 Enstitünün Belirlediği

Detaylı

Kepçe kulak ameliyatında yapılan temelde kulak şeklini değiştirmek. Bu yukarıda saydığım iki sorun için ayrı ayrı müdahaleler yapılıyor.

Kepçe kulak ameliyatında yapılan temelde kulak şeklini değiştirmek. Bu yukarıda saydığım iki sorun için ayrı ayrı müdahaleler yapılıyor. Kepçe kulak genellikle olması gerekenden daha büyük kulak olarak algılanır. Hâlbuki çok doğru değil. Kepçe kulakları olan bir insan ile normal kulakları olan bir insanın aslında kulak büyüklüğü olarak

Detaylı

VARİS TEDAVİSİNDE KONFORUN YENİ ADI. Endovenöz Radyofrekans Ablasyon

VARİS TEDAVİSİNDE KONFORUN YENİ ADI. Endovenöz Radyofrekans Ablasyon VARİS TEDAVİSİNDE KONFORUN YENİ ADI Endovenöz Radyofrekans Ablasyon Varis ve venöz yetersizlik toplumda en sık görülen belki de bu nedenle kanıksanabilen ciddi bir hastalıktır.venöz yetersizliğin ana nedeni

Detaylı

Bicon Kısa İmplantlar implant konumlandırma imkanlarını azamiye çıkarır ve greft işlemi ihtiyacını asgariye indirir. 6.0 x 5.7mm. 4.5 x 6.

Bicon Kısa İmplantlar implant konumlandırma imkanlarını azamiye çıkarır ve greft işlemi ihtiyacını asgariye indirir. 6.0 x 5.7mm. 4.5 x 6. TM 4.5 x 6.0mm 6.0 x 5.7mm 5.0 x 6.0mm Bicon Kısa İmplantlar implant konumlandırma imkanlarını azamiye çıkarır ve greft işlemi ihtiyacını asgariye indirir. 6.0 x 5.0mm 5.0 x 5.0mm TM İmplant yerleştirmeyi

Detaylı

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr EKOEDGE Plastik Sınırlama Sistemleri www.ekoplas.com.tr 01 hakkımızda... // Bu gereksinimleri ve gelişmeleri yakından takip ederek 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Ekoplas, ülkemizde mimari ve peyzaj

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

Saç Ekimi BR.HLİ.050

Saç Ekimi BR.HLİ.050 Saç Ekimi Saçlarınızda ciddi bir azalma mı söz konusu? Saçlı bölgenin giderek azaldığını hissetmenizin yanı sıra çevrenizde de fark edilmeye mi başlandı? Bazıları dalga mı geçiyor? Hiç canınızı sıkmayın.

Detaylı

Perkütan Lazer Disk Sistemi

Perkütan Lazer Disk Sistemi Perkütan Lazer Disk Sistemi Atatürk Üniversitesi Ata Teknokent Binası B Blok No: 74 / 12 Turkey / ERZURUM Tel: +90 442 234 20 50 Fax:+90 234 40 10 Perkütan Lazer Disk Dekompresyonu Perkütan Lazer Disk

Detaylı

Cerrahi ne zaman gerekli. Mini-slingler Periuretral enjeksiyonlar. Mini-slingler. Mid-slingler. MiniArc MUS yerleştirme. MiniArc MUS yerleştirme

Cerrahi ne zaman gerekli. Mini-slingler Periuretral enjeksiyonlar. Mini-slingler. Mid-slingler. MiniArc MUS yerleştirme. MiniArc MUS yerleştirme Cerrahi ne zaman gerekli Mini-slingler Periuretral enjeksiyonlar Dr Tevfik Yoldemir Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum A.D. Konservatif veya medikal tedavi faydalı olmazsa Urodinamik

Detaylı

Bizi çekici kýlan, etrafýmýza karþý ilk imajýmýzý belirleyen, elbetteki saðlýklý bir gülümsemedir. Bu sebeple, doðal diþlerin kaybý, kiþinin kendisini toplumdan izole etmesi ya da toplum içinde tedirgin

Detaylı

Yüz Germe-Yenileme Ameliyatı Nedir?

Yüz Germe-Yenileme Ameliyatı Nedir? Plastik ve Estetik Cerrahi ameliyatlarından olanı yüz germe ameliyatı İngilizceden geçen deyimlerle "face lift" veya "ritidektomi" diye de anılır. Yüz germe-yenileme ameliyatları ile alın, yüz ve boyun

Detaylı

KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI. Ponto. Yeni Yumuşak Bant ile

KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI. Ponto. Yeni Yumuşak Bant ile KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI Ponto Yeni Yumuşak Bant ile Ses gelişmenin başladığı nokta İşitme kaybı olan çocukların dil becerilerinin başarılı bir şekilde gelişmesi için, iç kulağın (koklea) erken yaşta

Detaylı

BOTOKS VE DOLGU UYGULAMALARI

BOTOKS VE DOLGU UYGULAMALARI BOTOKS VE DOLGU UYGULAMALARI BOTOX UYGULAMASI - Zamanın etkisi ile belirginleşen mimik çizgilerini hafifletmek ya da ortadan kaldırmak amacıyla kullanılan kolay ve güvenilir bir yöntemdir. - Botoks enjeksiyonu

Detaylı

Endometriozis. (Çikolata kisti)

Endometriozis. (Çikolata kisti) Endometriozis (Çikolata kisti) Bugün Neler Konuşacağız? Endometriozis Nedir? Belirtileri Nelerdir? Ne Sıklıkta Görülür? Hangi Sorunlara Neden Olur? Nasıl Tanı Konur? Nasıl Tedavi Edilir? Endometriozis

Detaylı

www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr

www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr Tekrar kullanılabilir kaset döşeme kalıbı sistemi www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr SKYDOME AVANTAJLARI UYGUN MALİYET SKYDOME'un oluşturduğu boşluk, dolu bir plak döşemeye kıyasla tüketilen betonun

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

YÜZEY ÖZELLİKLERİ. Rahatınız Bizim Hedefimizdir

YÜZEY ÖZELLİKLERİ. Rahatınız Bizim Hedefimizdir 01 YÜZEY ÖZELLİKLERİ İmplant uygulaması bir cerrahi müdahale olduğu için akabinde iflamasyon tepki eşlik eder. Bu tepkinin kısa ya da uzun sürmesi kullanılan materyal, implantın konulduğu yer ve üzerine

Detaylı

PRC 29 H 2 PRC 7002 MAKALE SAATİ

PRC 29 H 2 PRC 7002 MAKALE SAATİ PRC 29 PLASTİK REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİ Dr. İbrahim VARGEL / 1 Dr. Tarık ÇAVUŞOĞLU/2 Dr. İlker YAZICI /3 KOD DERS ADI ÖÜ T P KREDİ AKTS PRC 7001 ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ TEZ DANIŞMANLIĞI Danışman

Detaylı

PLASMA UGE ENESIS PLASMA SPOT REMOVAL PEN

PLASMA UGE ENESIS PLASMA SPOT REMOVAL PEN PLASMA 0$''(1ú1 +$/ú 2/$1 3/$=0$ 7(.12/2-ú6ú *h=(//úøú1 (05ú1'( ÜSTÜN ALMAN TEKNOLOJİSİ NON ABLATIVE MEDİKAL CİHAZ Cilt Sıkılaştırma Rejuvinasyon Biostimülasyon 2 YIL *$5$17ú PLAZMA TEKNOLOJİSİ İLE GENÇLEŞMEDE

Detaylı

Hisar Intercontinental Hospital

Hisar Intercontinental Hospital Varisler BR.HLİ.92 Venöz Hastalıklar (Toplardamarlar) Varis Hastalığı: Bacaklarımızda kirli kanı yukarı taşımak üzere görev alan iki ana ven sistemi bulunur. Yüzeyel ve derin ven sistemi olarak adlandırılan

Detaylı

GET BETTER RESULTS WITH DERMYAL

GET BETTER RESULTS WITH DERMYAL THE ULTIMATE HYALURONIC ACID FILLER GET BETTER RESULTS WITH DERMYAL S t r o n g e r - S a f e r - F a s t e r - L o n g e r THE ULTIMATE HYALURONIC ACID FILLER Cosmoscience Laboratuvarları Cenevre de kurulmuş

Detaylı

Canlan ve Işılda. Restretto ile canlanmış olarak uyanırsınız ve tüm gün ışıldarsınız.

Canlan ve Işılda. Restretto ile canlanmış olarak uyanırsınız ve tüm gün ışıldarsınız. Canlan ve Işılda Restretto, öğütülmüş kahveden yapılan özel bir iplik olan S.Café ile üretilen ilk yüksek kaliteli dokuma veya örgü yatak kumaşıdır*. S.Café P4DRY teknolojisi, öğütülmüş kahveye özel karakteristiklerden

Detaylı

GELECEK BURADA. Siyanoakrilat Doku yapıştırıcıda SON TEKNOLOJİ...

GELECEK BURADA. Siyanoakrilat Doku yapıştırıcıda SON TEKNOLOJİ... GELECEK BURADA Siyanoakrilat Doku yapıştırıcıda SON TEKNOLOJİ... YENİ NESİL YENİ JENERASYON Muadillerinin arasında En iyi doku yapıştırıcısı INDERMIL flexifuze doktorlar ve tıp teknisyenlerinin kullanımında

Detaylı

TIBB I GÜZELL IKTE UZMAN

TIBB I GÜZELL IKTE UZMAN TIBB I GÜZELL IKTE UZMAN NAZİK ALTERNATİF MODERN KOZMETİK İÇİN OLMAZSA OLMAZDIR Teknik Kozmetik Düzeltici cilt ger - ginleştirici ameliyata nazik bir alternatiftir. Plazma ve düşük frekans teknolojisinin

Detaylı

Mercedes W123 Jack Tekniği

Mercedes W123 Jack Tekniği Mercedes W123 Jack Tekniği Bir W123 araba yukarıya kaldıran umut olabilir gibi oldukça basit değildir. jack ve standların Yerleştirme, ilk bakışta zor görünebilir. Bu kılavuzda bazı yararlı tekniklerini

Detaylı

Kalıcı Yara Kapatma Yöntemleri KALICI YARA KAPATMA YÖNTEMLERİ : 10.Sınıf Meslek Esasları ve Tekniği

Kalıcı Yara Kapatma Yöntemleri KALICI YARA KAPATMA YÖNTEMLERİ : 10.Sınıf Meslek Esasları ve Tekniği Kalıcı Yara Kapatma Yöntemleri 10.Sınıf Meslek Esasları ve Tekniği 5.Hafta (13-17 / 10 / 2014) 1.KALICI YARA KAPATMA YÖNTEMLERİ 2.)YARA KAPATMADA GEÇİCİ ÖRTÜLER 3.)DESTEK SAĞLAYAN YÖNTEMLER Slayt No: 7

Detaylı

SUTURASYON UMKE.

SUTURASYON UMKE. SUTURASYON UMKE Katlarına uygun olarak kapatılmalı. * Acil serviste kapatılan yaralarda genellikle 3 tabaka vardır. Fasia, ciltaltı doku ve cilt. * Kat kat kapatma: Scalp, parmak, el,ayak, tırnak, burun

Detaylı

TDB AKADEMİ Oral İmplantoloji Programı Temel Eğitim (20 kişi) 1. Modül 29 Eylül 2017, Cuma

TDB AKADEMİ Oral İmplantoloji Programı Temel Eğitim (20 kişi) 1. Modül 29 Eylül 2017, Cuma TDB AKADEMİ Oral İmplantoloji Programı Temel Eğitim (20 kişi) 1. Modül 29 Eylül 2017, Cuma Oral İmplantolojide Temel Kavramlar, Teşhis ve Tedavi Planlaması 13.30-15.00 Dental implantların kısa tarihçesi

Detaylı

l Sağlıkta Kalite

l Sağlıkta Kalite www.avicennahospital.com l 0212 440 32 00 Sağlıkta Kalite GENEL BİLGİLER 1997 yılında hizmet vermeye başlayan Avicenna Sağlık Grubu, konum itibariyle İstanbul da faaliyetlerine devam etmektedir. GENEL

Detaylı

KATARAKT İKİ GÖZDE BİRLİKTE Mİ ORTAYA ÇIKAR?

KATARAKT İKİ GÖZDE BİRLİKTE Mİ ORTAYA ÇIKAR? Katarakt, saydam olan göz merceğinin saydamlığını kaybederek görmenin azalmasıdır. Gözün renkli tabakası irisin arkasında yer alan ve saydam bir yapı olan göz merceğinin, görme işlevinde önemli bir rolü

Detaylı

INTRACEL - Altın İğne RF İyi Haftalar

INTRACEL - Altın İğne RF İyi Haftalar INTRACEL - Altın İğne RF 16.02.2015 İyi Haftalar Intracel nedir? INTRACELL Altın iğne uygulamasında cildin yüzeyinin altında kalan tabakalarına onarılabilir ölçüde ufak bir hasar vererek ilgili bölgedeki

Detaylı

Omurga-Omurilik Cerrahisi

Omurga-Omurilik Cerrahisi Omurga-Omurilik Cerrahisi BR.HLİ.017 Omurga cerrahisi, omurilik ve sinir kökleri ile bu hassas sinir dokusunu saran/koruyan omurga üzerinde yapılan ameliyatları ve çeşitli girişimleri içerir. Omurga ve

Detaylı

ALGENESS %100 DOĞAL & BİYOÇÖZÜNÜR HACİM VERİCİ DOLGU

ALGENESS %100 DOĞAL & BİYOÇÖZÜNÜR HACİM VERİCİ DOLGU AGARSE MLECULE WHAT Y U S EE IS WHAT YU GET H H H H H n H ALGENESS %100 DĞAL & BİYÇÖZÜNÜR HACİM VERİCİ DLGU Yaşımız ilerledikçe yüzümüz dolgun ve genç gösteren hacmini kaybeder. Dermal dolgular genellikle

Detaylı

estetik kanül yenilikleri

estetik kanül yenilikleri Silkann. Dermal dolgu enjeksiyonu ve diğer estetik prosedürler için Sterimedix tek kullanımlık iğneler ve esnek kanüllerden oluşan tam bir ürün aralığı. estetik kanül yenilikleri Sterimedix'ten estetik

Detaylı

İmplantın Uygulanabilirliği İmplantlar belirli bir kalınlığı ve genişliği olan yapılardır. Bu nedenle implant öngörülen bölgede çene kemiğinin

İmplantın Uygulanabilirliği İmplantlar belirli bir kalınlığı ve genişliği olan yapılardır. Bu nedenle implant öngörülen bölgede çene kemiğinin 2 Dental İmplantlar Dental implant eksik olan dişlerin işlevini ve estetiğini tekrar sağlamak amacıyla çene kemiğine yerleştirilen ve kemikle uyumlu malzemeden yapılan yapay diş köküdür. Köprü ve tam protezlere

Detaylı

Cildinize hak ettiği geleceği verin

Cildinize hak ettiği geleceği verin Cildinize hak ettiği geleceği verin «Profesyonel estetik metodlarımızla kişilerin güzellik ihtiyaçlarına cevap verebilmeniz mümkün olabilecektir» Eczacı ve kurucu Georges Gay - 1926 HİKAYEMİZ DÜNYA ESTETİĞİ

Detaylı

Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur

Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur Bülent Cihantimur, 1970 yılında Kars ta doğdu. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesini bitirdi. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde Plastik

Detaylı

21.09.2012 HASTA ÖRTÜLERİ VE HASTA ÖRTÜLMESİ İLKNUR ŞEN STERİL ÖRTÜLERİ ÖRTMENİN AMACI CERRAHİ ÖRTÜLERİN SEÇİMİ ÖRTÜLER NEREDE KULLANILIR

21.09.2012 HASTA ÖRTÜLERİ VE HASTA ÖRTÜLMESİ İLKNUR ŞEN STERİL ÖRTÜLERİ ÖRTMENİN AMACI CERRAHİ ÖRTÜLERİN SEÇİMİ ÖRTÜLER NEREDE KULLANILIR HASTA ÖRTÜLERİ VE HASTA ÖRTÜLMESİ İLKNUR ŞEN Özel Sekiz Eylül Hastanesi Başhemşire ikocan81@yahoo.com Hastaların maruz kaldığı riskler arasında da infeksiyonlar sıralamada önemli yer alır. Sağlık çalışanları,

Detaylı

Registration Nr: 3008044603 0197 ŞEFFAF BANDAJ SABİTLEYİCİLER (IV KANÜL SABİTLEYİCİ VS)

Registration Nr: 3008044603 0197 ŞEFFAF BANDAJ SABİTLEYİCİLER (IV KANÜL SABİTLEYİCİ VS) İÇİNDEKİLER 8 8 8 8 8 8 TEL: 0312. 3 0 142 FAKS: 0312. 3 0 153 e-mail: biosepqt@biosept.com.tr ŞEFFAF BANDAJ SABİTLEYİCİLER (IV KANÜL SABİTLEYİCİ VS) İlave kayıtlar, kullanıcı isminin kaydı için uygunluk,

Detaylı

Kendiniz için, bir güzellik yapın

Kendiniz için, bir güzellik yapın Kendiniz için, bir güzellik yapın Dünya Standartlarında Estetik Uygulamaların Adresi: Akay Hastanesi İnsanlar binlerce yıldır genç ve güzel görünmenin kendilerine verdiği güç için çaba sarfetmişler. 5000

Detaylı

HALI SEKTÖRÜ. Mart Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1

HALI SEKTÖRÜ. Mart Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1 2018 HALI SEKTÖRÜ Mart Ayı İhracat Bilgi Notu TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği Page 1 HALI SEKTÖRÜ 2018 MART AYI İHRACAT PERFORMANSI 2018 yılı Ocak-Mart döneminde Türkiye nin toplam ihracatı

Detaylı

Artroskopi, ortopedik cerrahların eklem içini görerek tanı koydukları ve gerektiğinde

Artroskopi, ortopedik cerrahların eklem içini görerek tanı koydukları ve gerektiğinde Artroskopi nedir? Artroskopi, ortopedik cerrahların eklem içini görerek tanı koydukları ve gerektiğinde çeşitli tedavileri uyguladıkları bir cerrahi prosedürdür. Artroskopi sözcüğü latince arthro (eklem)

Detaylı

Oyster Perpetual DAY-DATE

Oyster Perpetual DAY-DATE Oyster Perpetual DAY-DATE Oyster, 40 mm, sarı altın ve pırlanta 1956 yılındaki lansmanından bu yana Day-Date etkili kişiler tarafından kullanılan saat olarak hemen tanındı. Day-Date tarihin yanı sıra günü

Detaylı

HALI SEKTÖRÜ. Ocak Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1

HALI SEKTÖRÜ. Ocak Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1 2018 HALI SEKTÖRÜ Ayı İhracat Bilgi Notu TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği Page 1 HALI SEKTÖRÜ 2018 OCAK AYI İHRACAT PERFORMANSI 2017 yılında Türkiye nin toplam ihracatı 2016 yılına kıyasla

Detaylı

For Sifa University Hospital Saç Ekimi Ünitesi

For Sifa University Hospital Saç Ekimi Ünitesi For Sifa University Hospital Saç Ekimi Ünitesi www.sifa.edu.tr FUE SAÇ EKİMİ Saç ekimi, çeşitli nedenlerle saç açıklığı ya da seyrekliği oluşmuş alanlara, kişinin kendi saç köklerinin nakledilerek saçsız

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

Bilgi ve Kayıt 0212 481 02 20. bilgi@vyg.com.tr. İmplant Planlamada Protez ve Cerrahi İşbirliği

Bilgi ve Kayıt 0212 481 02 20. bilgi@vyg.com.tr. İmplant Planlamada Protez ve Cerrahi İşbirliği Bilgi ve Kayıt 0212 481 02 20 bilgi@vyg.com.tr Eğitim Künyesi KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ Eğitimin Adı Eğitmenler Prof. Dr. Yasemin Kulak Özkan Dr. Jae-won Wang Doç. Dr. Burçin Vanlıoğlu Eğitim

Detaylı

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası Güvenli En son ve yüksek güvenlik seviyesine sahip güvenlik standartlarına uygunluk. Kolay Kullanım Alüminyum şanzıman kutuları sayesinde hafif ve kolay kullanım. Yüksek Kalite Kaliteli hammaddeler ile

Detaylı

SPİNAL ÇÖZÜMLER. KARMED SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ T: F:

SPİNAL ÇÖZÜMLER. KARMED SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ T: F: SPİNAL ÇÖZÜMLER KARMED SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ www.karmedgroup.com.tr T: +90 216 577 08 90 F: +90 216 577 08 91 info@karmedgroup.com FİRMA PROFİLİ ġirket kurucularının 16 yıllık omurga cerrahi

Detaylı

Omurga Girişimleri. Nöroradyolojide Yeni Bir Ufuk. Dr. Osman KIZILKILIÇ İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Radyoloji AD-Nöroradyoloji BD

Omurga Girişimleri. Nöroradyolojide Yeni Bir Ufuk. Dr. Osman KIZILKILIÇ İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Radyoloji AD-Nöroradyoloji BD Omurga Girişimleri Nöroradyolojide Yeni Bir Ufuk Dr. Osman KIZILKILIÇ İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Radyoloji AD-Nöroradyoloji BD ENDİKASYONLAR VERTEBRA DİSKOPATİ DEJENERATİF VERTEBROPLASTİ

Detaylı

We are experts of. workplace culture. GIFTWORK Modelini Anlamak. greatplacetowork.com.tr

We are experts of. workplace culture. GIFTWORK Modelini Anlamak. greatplacetowork.com.tr We are experts of workplace culture GIFTWORK Modelini Anlamak greatplacetowork.com.tr Great Place to Work Hakkında Great Place to Work Enstitüsü bugün dünyada 53 ülkede faaliyet gösteren, 25 Yıldır işletmeleri

Detaylı

Şaşılık cerrahisi onam formu

Şaşılık cerrahisi onam formu Göz kaymasının düzeltilmesi hasta açısından isteğe bağlı yapılan bir cerrahi o lup zorunlu değildir. Şaşı doğan bebeklerde en iyi düzeltme zamanı 6 ay ile 18 ay arasındadır. Erken yapılan cerrahi iki gözün

Detaylı

Çatılarda Tam Koruma CONIROOF

Çatılarda Tam Koruma CONIROOF Çatılarda Tam Koruma CONIROOF En Tepeden Başlayın Bir binanın en önemli bölümlerinden biri çatısıdır. Yetersiz çatılar, yapının yalnızca işlevselliğini etkilemekle kalmaz, aynı zamanda bakım zorunluluğuyla

Detaylı

doğal olarak sağlıklı

doğal olarak sağlıklı Dişleriniz doğal olarak sağlıklı PRGF-Endoret BÜYÜME FAKTÖRLERİNCE ZENGİN PLAZMA OLMANIN FAYDALARI BİYO GÜVENİRLİ-% 100 OTOLOG-PATENTLİ PRGF -ENDORET BÜYÜME FAKTÖRLERİNCE ZENGİN PLAZMA NE DEMEKTİR? ARAŞTIRMA

Detaylı

PRP Terapi nedir? Kanınızdaki güzel ilaç, Genesis PRP

PRP Terapi nedir? Kanınızdaki güzel ilaç, Genesis PRP PRP Terapi nedir? Plateletten zengin plazma (platelet rich plasma-prp), doku iyileşmesini arttırıcı etkisiyle yaklaşık 20 senedir tıpta kullanılmakta olup, son dönemlerde uygulama alanları oldukça genişlemiş

Detaylı

Tek Ürünle Tıraş Olun, Şekil Verin ve Vücut Bakımı Yapın

Tek Ürünle Tıraş Olun, Şekil Verin ve Vücut Bakımı Yapın Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Philips AquaTouch Aquatec Islak ve Kuru tıraş özellikli tıraş makinesi ComfortCut Bıçak Sistemi 40 dakika kablosuz kullanım/1 saat şarj SmartClick sakal şekillendirici

Detaylı

VentStar Oxylog Solunum Sistemleri Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar

VentStar Oxylog Solunum Sistemleri Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar VentStar Oxylog Solunum Sistemleri Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Güvenilir, pratik ve güvenlik açısından test edilmiş. VentStar Oxylog tek kullanımlık solunum devreleri, hasta ile acil transport ventilatörü

Detaylı

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Genel Bilgi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, doğuştan veya sonradan olan doku kaybı ve şekil bozukluklarının düzeltilmesi

Detaylı

ANTEIS INJECTION PEN

ANTEIS INJECTION PEN ANTEIS INJECTION PEN ANTEIS INJECTION PEN NEDİR? Anteis in HA ürünlerinin lokal enjeksiyonu için geliştirilmiş elektronik bir enjeksiyon sistemidir. Estetik uygulamacılara Hastalar için uygulama konfor

Detaylı

Dr.Jale Yüksek Pehlivan. Tarih Aralığı: 25.03.2015-25.03.2015. Haber Sayısı: 38

Dr.Jale Yüksek Pehlivan. Tarih Aralığı: 25.03.2015-25.03.2015. Haber Sayısı: 38 Dr.Jale Yüksek Pehlivan Tarih Aralığı: 25.03.2015-25.03.2015 Haber Sayısı: 38 İÇİNDEKİLER No Adı Haber Başlığı 1 25.03.2015 BEYAZGAZETE.COM Fokuslu Ultrason İle Hayata Genç Bakış - İstanbul Ameliyat, Dekolte,

Detaylı

EKSTRA KORUMA! İndeks

EKSTRA KORUMA! İndeks İndeks BALONDÜLA ile EKSTRA KORUMA! Balondüla Nedir 4 Kullanım Alanları 6 Balondüla nın Avantajları 8 Balondüla Ürünleri 10 Uygulama Örnekleri 12 Yapı Malzemeleri Yedek Parça Mobilya 2 3 Balondüla Nedir?

Detaylı

DONUK OMUZ. Ağrıyı Hafifletme ve Esnekliği Sağlama Yöntemleri

DONUK OMUZ. Ağrıyı Hafifletme ve Esnekliği Sağlama Yöntemleri Ağrıyı Hafifletme ve Esnekliği Sağlama Yöntemleri DONUK OMUZ Omzunuzda geçmeyen bir ağrı ve sertlik hissediyormusunuz? Eğer bu tarz bir şikayetiniz varsa, donuk omuz sorunuyla karşı karşıya olabilirsiniz

Detaylı

CesurDudaklar. evamaree.com. Fransa Dermscan Laboratuvarlarında yapılan Klinik Testlerle Eva Marée Lip Maximizer'ın gücü kanıtlanmıştır.

CesurDudaklar. evamaree.com. Fransa Dermscan Laboratuvarlarında yapılan Klinik Testlerle Eva Marée Lip Maximizer'ın gücü kanıtlanmıştır. CesurDudaklar * * * Klinik & Dermatolojik Olarak Test Edilmiştir Fransa Dermscan Laboratuvarlarında yapılan Klinik Testlerle Eva Marée Lip Maximizer'ın gücü kanıtlanmıştır. *Kullanıcı memnuniyet yüzdesidir.

Detaylı

AKÜLÜ MOTOSİKLET C051

AKÜLÜ MOTOSİKLET C051 AKÜLÜ MOTOSİKLET C051 Kullanmadan önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için saklayınız. Parça Listesi Seri no İsim adet 1 Ana gövde 1 2 Ön gövde 1 set 3 Şarj aleti 1 4

Detaylı

FİBER OPTİK ÜTÜLEME DIODE LAZER!

FİBER OPTİK ÜTÜLEME DIODE LAZER! ÜTÜLEME DIODE LAZERDE EN SON TEKNOLOJİ FCD FİBER OPTİK ÜTÜLEME DIODE LAZER! HAFİF EN BAŞLIĞI (300 gr) DÜNYANIN 60.000.000 ATIŞ ÖMRÜ 20.000.000 Garanti 2 YIL GARANTİ BUZ BAŞLIK K142186/878.4810 17.04.2015

Detaylı

Çift Açılım Sistemi UNI-JET UNI-JET... ile akıllı çözümler. G.U çift açılım sistemi UNI-JET. Akıllı

Çift Açılım Sistemi UNI-JET UNI-JET... ile akıllı çözümler. G.U çift açılım sistemi UNI-JET. Akıllı UNI-JET... ile akıllı çözümler G.U çift açılım sistemi UNI-JET Akıllı UNI-JET......ile daha fazla esneklik Beklentilerinizi karşılayacak üstün özellikleri: Daha fazla esneklik Her ölçekte pencere üreticisi

Detaylı

KALICI MAKYAJ MICROBLADING 3D KIL TEKNİĞİ KAŞ YAPIMI EĞİTİM SEMİNERİ -TÜRKİYE -İSTANBUL

KALICI MAKYAJ MICROBLADING 3D KIL TEKNİĞİ KAŞ YAPIMI EĞİTİM SEMİNERİ -TÜRKİYE -İSTANBUL KALICI MAKYAJ KAŞ YAPIMINDA DÜNYA STANDARTI! MICROBLADING 3D-6D EYEBROW TECNIQUES KALICI MAKYAJ MICROBLADING 3D KIL TEKNİĞİ KAŞ YAPIMI EĞİTİM SEMİNERİ -TÜRKİYE -İSTANBUL MICROBLADING (KIL TEKNİĞİ), FLOATING

Detaylı

anti-age güzelliðinizin sýrrý

anti-age güzelliðinizin sýrrý anti-age güzelliðinizin sýrrý 1 Lubex anti-age Lubex in Vizyonu 2 güzelliðinizin sýrrý 3 day light Cildinizin ideal þekilde nemlenmesini, cilt elastikiyetinin saðlanmasýný, serbest radikallere karþý korunmasýný,

Detaylı

Radyo Frekans Ablasyon = Yüksek Frekans Ablasyon: Radyo Frekans enerji ile tümör veya dokuda aseptik nekroz oluşturma.

Radyo Frekans Ablasyon = Yüksek Frekans Ablasyon: Radyo Frekans enerji ile tümör veya dokuda aseptik nekroz oluşturma. Radyo Frekans Ablasyon = Yüksek Frekans Ablasyon: Radyo Frekans enerji ile tümör veya dokuda aseptik nekroz oluşturma. RFA Temel Mekanizma Pozitif Negatif iyonlar iyonlar elektrod elektrod yönüne yönüne

Detaylı

LAPAROSKOPİK KOLOREKTAL KANSER CERRAHİSİNİN ERKEN DÖNEM SONUÇLARI:251 OLGU

LAPAROSKOPİK KOLOREKTAL KANSER CERRAHİSİNİN ERKEN DÖNEM SONUÇLARI:251 OLGU LAPAROSKOPİK KOLOREKTAL KANSER CERRAHİSİNİN ERKEN DÖNEM SONUÇLARI:251 OLGU TÜRKİYE YÜKSEK İHTİSAS HASTANESİ GASTROENTEROLOJİ CERRAHİSİ KLİNİĞİ DR.TAHSİN DALGIÇ GİRİŞ Laparoskopik kolorektal cerrahi son

Detaylı

*Vücudun yaralı, travmaya uğramış veya ameliyat edilmiş bölgelerini kapatmak,

*Vücudun yaralı, travmaya uğramış veya ameliyat edilmiş bölgelerini kapatmak, 14. Hafta PANSUMAN MALZEMESİ *Vücudun yaralı, travmaya uğramış veya ameliyat edilmiş bölgelerini kapatmak, *İlacın bu bölgeler üzerinde kalmasını sağlamak, *Yarayı toz, mikroorganizma veya sürtünme gibi

Detaylı

ÖZEL SEKTÖRÜN YURTDIŞINDAN SAĞLADIĞI KISA VADELİ KREDİ BORCU İSTATİSTİKLERİ Ağustos İstatistik Genel Müdürlüğü Ödemeler Dengesi Müdürlüğü

ÖZEL SEKTÖRÜN YURTDIŞINDAN SAĞLADIĞI KISA VADELİ KREDİ BORCU İSTATİSTİKLERİ Ağustos İstatistik Genel Müdürlüğü Ödemeler Dengesi Müdürlüğü ÖZEL SEKTÖRÜN YURTDIŞINDAN SAĞLADIĞI KISA VADELİ KREDİ BORCU İSTATİSTİKLERİ Ağustos 2017 1 Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Kısa Vadeli Kredi Borcu (2004-2017 Ağustos) 2 Özel Sektörün Yurtdışından

Detaylı