EPOCH 25 RTK GPS SİSTEMİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EPOCH 25 RTK GPS SİSTEMİ"

Transkript

1 TM EPOCH 25 RTK GPS SİSTEMİ SAĞLAM GÜVENİLİR KULLANICI DOSTU

2 EPOCH 25 RTK GPS SİSTEMİ KOMPLE BİR L1/L2 GPS SİSTEMİ SAĞLAYICISI : Yüksek arazi performansı için üstün özellikler. İdeal topografik ölçmeler için hassas ve güvenilir Spectra Precision GPS teknolojisi. Real Time Kinematik (RTK), Statik ve Hızlı Statik ölçme teknikleri için kolay kullanımlı arazi yazılımı. Arazi yazılımı ve GPS sistemi ile tek kişilik bir ölçme çözümü. HER DURUMDA MÜKEMMEL Epcoh 25 haritacı ve inşaatçıların çok amaçlı ölçme istekleri için tasarlanmıştır. Gelişmiş L1/L2 GPS teknolojisi ile yüksek kalitede RTK, statik ve hızlı statik çözümler sunar ve tüm çalışma modlarında üstün çözümler üretir. ÇOK YÖNLÜ ESNEKLİK Epoch 25 benzersiz tasarımı ve fiziksel yapısı ile maksimum esneklik sağlar. Tamamen bütünleşik sistemi veya ayrılabilen sistem bileşenleri ile farklı türdeki uygulamalarınızın tüm gereksinimlerini karşılar. Epoch 25 GPS sistemi L1/L2 GPS alıcısı, Epoch L1/L2 GPS anteni, sağlam ve küçük el kontrol ünitesi ve kolay kullanımlı bir arazi yazılımından oluşur. Her bir bileşen sağlam, güvenilir ve bugünün ölçme ihtiyaçlarını karşılar niteliktedir. YÜKSEK VERİMLİLİK Epoch 25 araziden nokta alımı ve aplikasyon çalışmalarında verimliliği yüksek çözümlerin alınmasına izin verir. Sistem optik ölçme tekniklerinin geleneksel sıkıntılarından sizi kurtararak, görüş alanı dışında, gece-gündüz, yağmur-kar ve diğer çevresel etkenlerden bağımsız çalışır. ÖĞRENMEK KOLAY, KULLANMAK KOLAY Epoch 25 GPS sistemi kolay kullanımlı, kullanıcı dostu ve Türkçe bir arazi kontrol yazılımıyla kullanılır. Bu yazılım tüm ölçme tekniklerini hızlı, kolay ve esnek bir şekilde yerine getirir. Kısa sürede maksimum üretkenlik ve maksimum verim sağlar. Siz ve ekibiniz kısa süreli bir eğitim alarak, verimli bir GPS ölçümüne başlarsınız.

3 ÖZELLİKLERİ VE FAYDALARI YÜKSEK HASSASİYETLİ GPS ALICISI Üstün uydu izleme kabiliyeti Verimli ölçüm zamanı Yüksek hassasiyet Düşük güç tüketimi DÜŞÜK MULTIPATH, YÜKSEK HASSASİYET GPS ANTENİ Epoch 25 GPS sistemi patentli sinyal yansıması giderme ve parazit yaratan istenmeyen sinyalleri azaltma kapasitesine sahiptir. Multipath kaynaktan çıkan GPS sinyallerinin yansıtıcı yüzeyler, ağaçlık alanlar, binalar ve çeşitli objelerden yansıyarak hata kaynağı haline gelmesidir. UZUN MENZİLLİ RADYO MODEM Epoch 25 GPS sistemi endüstriyel data link üreticisi Pacific Crest'in ürettiği PDLHPB radyo modemleri kullanır. Çok güçlü olan PDLHPB radyo modemler bu günden kullanıma hazırdır. Bu radyo sabit ve gezici alıcılar arasında uzun menzil RTK data yayınını sağlar. SAĞLAM EL KONTROL ÜNİTESİ Spectra Precision Recon el kontrol ünitesi Güçlü Intel XScale işlemci Zor ölçme gereksinimleri için dayanıklı tasarım Askeri standartları karşılayan çalışma sıcaklığı, su geçirmezlik ve çevresel özellikler Zayıf ışıkta bile kolayca görülebilen, renkli ve dokunmatik ekran Dokunmatik ekranla hızlı ve kolay navigasyon ÇOK FONKSİYONLU PDA Pocket PC'ler için Windows Mobile işletim sistemi Farklı nitelikteli Pocket PC uygulamalarıyla uyumlu, Windows Mobile Office içerikli. KOLAY VE SADE ARAZİ YAZILIMI Yeni GPS kullanıcıları için kısa sürede öğrenme Sezgisel seçenekler, menüler ve komutlar Türkçe dil seçeneği, temiz ve büyük grafik ekran HIZLI DATA TRANSFERİ RS 232 protokolü ile bir PC ile saniyede 1 Mb'dan daha hızlı data transferi ARTTIRILABİLİR HAFIZA Büyük boyutlu datalarınız için Compact Flash kart slotu ve hafıza arttırabilme Ana bellek üzerinde bulunan datalarınızı Compact Flash karta taşıyarak yedek alma Araziden ofise process datası veya diğer bilgileri gönderebilme

4 KOMPLE BİR L1/L2 GPS ÖLÇME SİSTEMİ SAĞLAM : ZOR ARAZİ ŞARTLARINA DAYANIKLI Epoch 25 GPS sistemi bütünleşik yapısıyla, Spectra Precision Recon el kontrol ünitesiyle zor arazi şartlarında en yüksek koruma sağlayarak şartlar ne olursa olsun ölçüm yapma imkanı sunar. Epoch 25 GPS alıcısı, Epoch ve L1/L2 GPS anteni düşmelere, yüksek sıcaklık altında çalışmaya, çamura, suya ve arazide karşılaşabileceğimiz tüm çevresel şartlara karşı dayanıklıdır. GÜVENİLİR : HER ZAMAN YÜKSEK PERFORMANS Epoch 25 sisteminin donanımdan yazılıma tüm bileşenleri birlikte ve uyumlu çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Arazide hızlı data toplamak, sorunsuz bir şekilde iş transferi yapmak ve zaman kazandıracak fonksiyon ve özelliklere sahiptir. Bu özellikler ile : GPS teknolojisinin getirdiği yüksek güven düzeyi, hassasiyet ve kaliteli sonuçlar elde edersiniz. RTK ölçmeleri için kolayca bir sabit, bir gezici edinebilir, üretkenliğinizi maksimize edersiniz. Statik ve hızlı statik ölçmeler için basit bir biçimde iki veya daha fazla alıcı ile birlikte çalışarak, jeodezik ağ ölçmeleri yapabilir ve güvenilir datalar toplarsınız. GPS alıcılarınızın kompakt ve hafif oluşundan yararlanabilir, kolayca istediğiniz yere taşırsınız. Gezici alıcıda bulunan dahili batarya, radyo modem ve GPS alıcısı ile minimum sayıda kablo kullanımı sağlar ve bu yüzden arazide rahat bir ölçü yaparsınız. KULLANICI DOSTU : HIZLI VE KOLAY KULLANIMLI YAZILIM Epoch 25 ölçme sistemi Pocket Pc ler için kullanılan Microsoft Windows Mobile işletim sistemiyle çalışır. Bu özellik Pocket Pc nize farklı özellikler eklemenizi, farklı yazılımlarla çalışabilmenizi, Pocket World ve Excel gibi ofis uygulamalarını araziye taşımanızı sağlar. Tüm bu özellikler çok esnek ve ihtiyaca uygun çalışmaları beraberinde getirir. Sonuç olarak datalarınızı kolayca yönetebilirsiniz. Spectra Precision Field Surveyor yazılımı sade bir iş akışı ve ekran üzerinde hızlı operasyonlar üretir. En az sayıda buton ile ölçme, data kaydı, aplikasyon ve navigasyon yapılabilir. Verimlilik Genişletilmiş detay kodu kütüphanesi Ölçmelerde hızlı kod tekniği kullanma Şimdiye kadar toplanılan datalardan daha kaliteli sonuçlar Field Surveyor Yazılımı Renkli ikonlarla sade bir görsellik sağlar. Verimliliği arttırarak hataları en aza indirir. Arka plan harita desteği sağlar. Uydu fotografları, raster görüntü ve dxf proje desteği Gerçek Zamanlı Görüntüleme Yeni alınan bir bilgiyi hemen güncelleştirir. Hızlı çalışmalara olanak sağlar. Esneklik İş dosyalarının exportunda JobXML formatının kullanımı Rapor türetme ve birçok formatı ASCII olarak düzenleyebilme.

5 YÜKSEK HASSASİYETLİ GPS ŞİMDİ SİZE DAHA YAKIN Yüksek hassasiyetli bir GPS çözüm sistemi en sonunda kolay temin edilebilir bir durumdadır. Epoch 25 GPS sistemi dünyanın her yerindeki ölçmecilerin ve teknolojinin ihtiyaçlarını karşılamak için üretildi. Epoch 25 ile arazinin sınırlarını siz belirleyin. Epoch 25 ölçmecilere ileri tekonolojiye sahip bir sistem içinde performans ve güvenilirliği uygun bir bedelle sunuyor. Sistem maksimum üretkenlik sağlayarak, RTK statik ve hızlı statik ölçme gereksinimlerinizi tek bir personelle sağlıyor. GPS kullanan ölçmeciler arasına katılın ve kısa sürede yüksek verimlilik elde edin. Bunları yüksek hassasiyet çizgisinde yer alan EPOCH ürünleri ile sağlayın. SAĞLAM GÜVENİLİR KULLANICI DOSTU Kendiniz için avantajlı Epoch 25 RTK GPS sistemini seçin. İşiniz için bugün bizimle temasa geçin ve bize danışın.

6 EPOCH 25 L1/ L2 GPS SİSTEMİ GENEL El kontrol ünitesi fonksiyon ve özellikleri : Renkli ve dokunmatik ekranla data kaydı, uydu izleme Program uygulamaları, data ve iş yönetimi Compact Flash cart ile çıkarılabilir ve arttırılabilir hafıza TEKNİK ÖZELLİKLER Statik ve Hızlı Statik Ölçüm 2 Yatay... ± 5 mm +0.5 ppm RMS Düşey... ± 5 mm +1.0 ppm RMS Real-Time* / Post process Kinematik Ölçüm 2 Yatay... ± 10 mm ppm RMS Düşey... ± 20 mm ppm RMS Initiyalizasyon Otomatik OTF (on-the-fly) Inıtiyalizasyon Süresi.... Tipik olarak < 30 saniye Başlangıç < 90 saniye < 30 saniye GPS Konumlaması 2 WAAS/EGNOS diferansiyel konum hassasiyeti 1... Tipik olarak < 5 m 3DRMS 3 Ölçümler Yüksek doğruluklu L1/L2 GPS konumu Süzülmemiş, düşük kalitede ve düzeltilmemiş taşıyıcı faz ölçmeleri, düşük sinyal yansıması hatası ve zaman düzeltmesi, yüksek yanıt hızı 1 Hz bant genişliğinde, 1 mm hassasiyetle düşük gürültülü L1 ve L2 taşıyıcı faz ölçümü Alçak yükseklik uydu izleme teknolojisi 24 kanal L1 C/A kod, L1/L2 tam dalga boyu taşıyıcı, WAAS/EGNOS 1 NMEA-0183: AVR, GSV, HDT, VGK, VHD, ROT, GGK, GGA, GSA, ZDA, VTG, GST, PJT, ve PJK 5 Hz konumlama hızı Fiziksel Boyutlar (En x Boy x Derinlik) GPS alıcısı cm x 8.1 cm x 14 cm EPOCH L1/L2 GPS Anteni cm çap x 5.8 cm yükseklik Ağırlık Sabit kg Gezici kg, dahili batarya ile Dahili Radyo*, UHF Anten* EPOCH L1/L2 GPS Anteni kg Portlar Giriş / Çıkış... DE-9, RS232 GPS Anteni TNC Radyo Modem Anteni... BNC (Sadece Gezici)* ÇEVRESEL Çalışma Sıcaklığı C to +60 C Depolama Sıcaklığı C to 75 C Nem % 100 korumalı Su / Toz... IEC 144/ IP67, su ve toz geçirmez kasa Şok ve Titreşim Çevresel gereksinimlere uygunluğu test edilmiştir. Şok metreden betona düşmeye dayanıklı Titreşim..... MIL-STD-810F, Metot 514.5, Prosedür II, Kategori 5 GÜÇ Port 1 ve Port 2 (DE-9) üzerinde yüksek güç korumalı, harici güç girişi, 0-20 V DC Şarj edilebilir, 7.4 V,3600 mah, Lityum-Polimer dahili batarya Güç tüketimi : RTK modunda, dahili radyo ile < 2.5 W Dahili batarya ile ortalama çalışma süresi : RTK : 8 saat Static / Post Process Kinematik : >10 saat HABERLEŞME * Sabit : Pacific Crest HPB radyo modem OTA 9600 bps Transparent GMSK modülasyon RTCM 2.1, 2.2, 2.3, 3.0, CMR, CMR+ Gezici : Dahili radyo modem RTCM 2.X, 3.X, CMR+ 1 WAAS/EGNOS yeteneğini GPS alıcısı üzerindeki yazılım sağlar. 2 Atmosferik koşullar, uydu geometrisi, engeller ve sinyal yansımaları hassasiyet ve güvenilirlik parametrelerinde değişikliğe neden olabilir. 3 WAAS/EGNOS performansına bağlıdır. 4 Harici Bluetooth modülü -40 C ye kadar çalışır. * Statik alıcılar için geçerli değildir. SKALA ANKARA Uğur Mumcu Cad. No:84/2 Gaziosmanpaşa / ANKARA Tel : Faks : SKALA İSTANBUL Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat:11 No:1590 Okmeydanı / İSTANBUL Tel : Faks : info@skala.com.tr

10 L1 GPS SİSTEMİ SAĞLAM GÜVENİLİR KULLANICI DOSTU

10 L1 GPS SİSTEMİ SAĞLAM GÜVENİLİR KULLANICI DOSTU EPOCH TM 10 L1 GPS SİSTEMİ SAĞLAM GÜVENİLİR KULLANICI DOSTU YAPTIĞINIZ İŞ KADAR SAĞLAM VE YETENEKLİ BİR CİHAZ Epoch 10 zorlu arazi koşulları için tasarlanmıştır. Sistemin bütünleşik üniteleri olan GPS

Detaylı

SLC Tablet PC'ler İçin GNSS Alıcısı Çözümü

SLC Tablet PC'ler İçin GNSS Alıcısı Çözümü SLC Tablet PC'ler İçin GNSS Alıcısı Çözümü www.satlab.com.tr SLC Tablet PC'ler İçin GNSS Alıcısı Çözümü Sınırsız Uygulama Desteğine Sahip, 6G Uydu İzleme Kapasiteli GNSS Alıcısı İsveç Tasarımı Hafif Bluetooth

Detaylı

SL 55+ DGPS Alıcısı.

SL 55+ DGPS Alıcısı. SL 55+ DGPS Alıcısı www.satlab.com.tr SL 55+ Yüksek Hassasiyetli DGPS Çözümü GIS Veri Toplama İhtiyaçlarınız İçin Yüksek Hassasiyetli GNSS Alıcısı Avrupa Kalitesi ve Standartları Hafif Bluetooth Çoklu

Detaylı

SLX-1 GNSS Referans İstasyonu

SLX-1 GNSS Referans İstasyonu SLX-1 GNSS Referans İstasyonu www.satlab.com.tr SLX-1 GNSS Referans İstasyonu Akıllı referans istasyonu çözümü Avrupa Standartları GPS GLONASS BEIDOU GALILEO SBAS QZSS 24 Saat Batarya Ömrü Linux İşletim

Detaylı

Bağıl Konum Belirleme. GPS ile Konum Belirleme

Bağıl Konum Belirleme. GPS ile Konum Belirleme Mutlak Konum Belirleme Bağıl Konum Belirleme GPS ile Konum Belirleme büroda değerlendirme (post-prosessing) gerçek zamanlı (real-time) statik hızlı statik kinematik DGPS (kod) gerçek zamanlı kinematik

Detaylı

ProMark 800 ve GNSS Teknolojisindeki Büyük Gelişmeler. Türkiye Tek Yetkili Temsilcisi

ProMark 800 ve GNSS Teknolojisindeki Büyük Gelişmeler. Türkiye Tek Yetkili Temsilcisi ProMark 800 ve GNSS Teknolojisindeki Büyük Gelişmeler Türkiye Tek Yetkili Temsilcisi 10.Eylül.2012 ProMark 800 ü Tanıtmak Spectra Precision dan yeni GNSS Alıcısı Trimble Firması Ashtech Firmasını kendi

Detaylı

SL 600 6G RTK GNSS Alıcısı

SL 600 6G RTK GNSS Alıcısı SL 600 6G RTK GNSS Alıcısı www.satlab.com.tr SL 600 6G RTK GNSS Alıcısı 6G GNSS çağının en gelişmiş CORS+RTK çözümü! Avrupa Kalitesi ve Standartları SL600 Hafif Bluetooth GPS GLONASS BEIDOU GALILEO SBAS

Detaylı

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300 3D Lazer Tarayıcı 3D Lazer Tarayıcı 3D lazer tarayıcı çevredesindeki nesnelerin konumsal verilerini hassas bir şekilde ölçen bir cihazdır. Toplanan nokta bulutu verileri daha sonra dijital üç boyutlu modeller

Detaylı

FOCUS 6 TOTAL STATION

FOCUS 6 TOTAL STATION FOCUS 6 Hızlı ve Hassas EDM yapısı 2" veya 5" Açı Ölçme Hassasiyetli 2 Farklı Model 300 m Reflektörsüz Mesafe Okuma Seri ve Bluetooth Aktarım Seçenekleri Her Hava Koşulunda Çalışabilme Dayanıklı ve Hafif

Detaylı

GeoMax GPS/GNSS Zenith10 & Zenith20 Serisi ZENITH10 & 20

GeoMax GPS/GNSS Zenith10 & Zenith20 Serisi ZENITH10 & 20 GeoMax GPS/GNSS Zenith10 & Zenith20 Serisi ZENITH10 & 20 GeoMax Hakkında GeoMax kaliteli ölçüm cihazları geliştiren, üreten ve dağıtımını yapan uluslararası bir şirkettir. GeoMax harita, mimari ve inşaat

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

Daha genişbantlı, tamamen mobil

Daha genişbantlı, tamamen mobil Thuraya IP Daha genişbantlı, tamamen mobil T h u r a ya olarak, dünya çapında geniş bant uydu pazarı için yenilikçi, ucuz ve yüksek kalitede çözümler sunan öncü kuruluşuz. Performans ve tasarıda bir jenerasyon

Detaylı

GNSS (GLOBAL NAVIGATION SATELITE SYSTEMS) SİSTEMİ VE ÇEVRE BİRİMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GNSS (GLOBAL NAVIGATION SATELITE SYSTEMS) SİSTEMİ VE ÇEVRE BİRİMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GNSS (GLOBAL NAVIGATION SATELITE SYSTEMS) SİSTEMİ VE ÇEVRE BİRİMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- AMAÇ 1-1) Kurumumuz hizmetlerinin daha ekonomik, verimli ve kaliteli bir şekilde verilmesini sağlamak amacıyla

Detaylı

GNSS VE ÇEVRE BİRİMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GNSS VE ÇEVRE BİRİMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Sayfa:1#5 GNSS VE ÇEVRE BİRİMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ 1.1. Kadastro hizmetlerinin merkez ve taşra birimlerince daha ekonomik, verimli ve kaliteli bir şekilde verilmesini sağlamak amacıyla 50 adet

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı Hexagon Metrology 7.10.7 SF Üretim Noktasında Kaliteye Bakış Hexagon Metrology 7.10.7 SF, kalite kontrolü için başka hiçbir CMM in zorlu atölye

Detaylı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Da / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Bu kadar hassas ölçüm yapabilir mi? ±.0 mm ölçüm hassasiyetle; Leica DISTO Da tek tuşa basarak hassas ölçüm yapabilmenize olanak sağlar.

Detaylı

Mıknatıslı Portatif GPS Takip Cihazı

Mıknatıslı Portatif GPS Takip Cihazı Genel Açıklama MTK7 BOYUTU KÜÇÜK, TAŞINABİLİR GPS İZLEME/ TAKİP CİHAZIDIR. ÖZEL NEODMİUM MIKNATISLARI İLE HER TÜRLÜ METAL AKSAMIN ÜSTÜNE KOLAYCA VE SANİYELER İÇİNDE MONTAJ YAPILABİLİR. ÜSTÜN GPS MODÜLÜ

Detaylı

KONUMSAL VERİNİN ELDE EDİLMESİNDE MOBİL CBS OLANAKLARI: GELENEKSEL YÖNTEMLERLE KARŞILAŞTIRMA. Fatih DÖNER

KONUMSAL VERİNİN ELDE EDİLMESİNDE MOBİL CBS OLANAKLARI: GELENEKSEL YÖNTEMLERLE KARŞILAŞTIRMA. Fatih DÖNER KONUMSAL VERİNİN ELDE EDİLMESİNDE MOBİL CBS OLANAKLARI: GELENEKSEL YÖNTEMLERLE KARŞILAŞTIRMA Fatih DÖNER TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Ulusal Coğrafi Bilgi Sistemleri CBS'2007 Kongresi, 30

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera]

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] [PCE-TC 9] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

TASNİF DIŞI. 4700 Telsiz Ailesi. Profesyonel Haberleşme Sistemleri Program Direktörlüğü

TASNİF DIŞI. 4700 Telsiz Ailesi. Profesyonel Haberleşme Sistemleri Program Direktörlüğü TASNİF DIŞI 4700 Telsiz Ailesi Profesyonel Haberleşme Sistemleri Program Direktörlüğü Haziran 2014 İçindekiler 4700 Telsiz Ailesi... 1 4700 Telsiz Tipleri... 1 4700 Telsizlerin Genel Özellikleri... 1 4700

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

GEOMATICS GROUP MEHMET KOCAMANOĞLU MEHMET İLVAN. Harita Mühendisi Geomatics Group Genel Müdürü. Yazılım Departman Müdürü

GEOMATICS GROUP MEHMET KOCAMANOĞLU MEHMET İLVAN. Harita Mühendisi Geomatics Group Genel Müdürü. Yazılım Departman Müdürü GEOMATICS GROUP MEHMET İLVAN Yazılım Departman Müdürü MEHMET KOCAMANOĞLU Harita Mühendisi Geomatics Group Genel Müdürü 1 2 Yeni MobileMapper 10 Arazi şartlarına dayanıklı GPS/CBS Cihazı Harici anten bağlama

Detaylı

MOBİL HİDROLİK SİSTEMLER İÇİN ÇÖZÜMLER

MOBİL HİDROLİK SİSTEMLER İÇİN ÇÖZÜMLER MOBİL HİDROLİK SİSTEMLER İÇİN ÇÖZÜMLER REKARMA MAKİNE SAN ve TİC. A.Ş. Kimya Sanayicileri O.S.B. Aromatik Cadde No: 37, 34959 Tuzla İSTANBUL Tel: +90 (216) 593 09 42 Fax: +90 (216) 593 09 45-46 www.rekarma.com

Detaylı

TUSAGA-AKTİF CORS İSTASYONLARININ YER DEĞİŞİKLİĞİNİN AĞ BAZLI RTK ÖLÇÜMLERİNE ETKİSİ. Sermet Öğütcü, İbrahim Kalaycı Necmettin Erbakan Üniversitesi

TUSAGA-AKTİF CORS İSTASYONLARININ YER DEĞİŞİKLİĞİNİN AĞ BAZLI RTK ÖLÇÜMLERİNE ETKİSİ. Sermet Öğütcü, İbrahim Kalaycı Necmettin Erbakan Üniversitesi TUSAGA-AKTİF CORS İSTASYONLARININ YER DEĞİŞİKLİĞİNİN AĞ BAZLI RTK ÖLÇÜMLERİNE ETKİSİ Sermet Öğütcü, İbrahim Kalaycı Necmettin Erbakan Üniversitesi ÇALIŞMA BÖLGESİ ÖLÇÜMLER Konya Aksaray-Cihanbeyli-Yunak

Detaylı

Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi.

Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi. Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi www.aselsan.com.tr HF TELSİZLER ASELSAN HF Telsiz Ailesi, 1.6-30 MHz bandında Kara, Deniz ve Hava Platformlarında, güvenilir ve emniyetli haberleşme imkanını Yazılım Tabanlı

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK

HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK VECTRO. OTOMASYON İÇİN TASARLANDI Vectro Third Dimension ın en çok satan taşınabilir lazer ölçüm sistemi GapGun Pro nun gelişmiş

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU HUSQVARNA YIKIM ROBOTU Anten,ikaz lambası ve kablo kolu. Dahili fişler ile ataşman ilave-çıkarma işleminde alet kulanımına gerek kalmaz. Radyo uzaktan kumanda. Standart otomatik yağ pompası. Elle kolayca

Detaylı

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı Monoblok trifaze KGK sistemi PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı PowerWave 33 güç merkezi ABB, kesintisiz güç kaynağı sistemlerinde global standartlar ortaya koymuștur. PowerWave 33 ün en

Detaylı

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE-

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- TEL : +33 4 76 41 86 39 - FAX : +33 4 76 41 92 27 MAIL : SALES@TETHYS-INSTRUMENTS.COM - WEB : WWW.TETHYS-INSTRUMENTS.COM

Detaylı

RTK Sabit İstasyon Kurulumu (V )

RTK Sabit İstasyon Kurulumu (V ) RADYO RTK REFERANS (SABİT) KURULUMU FieldGenius, radyo modem donanımı bulunduran GNSS alıcılarını RTK yöntemi üzerinden kontrol edebilir. Koordinatları bilinen bir jeodezik yer kontrol noktasına sehpa

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, ısı pompaları ve bölgesel

Detaylı

IT ve Data Fiziksel Güvenliği ve Uygulamaları

IT ve Data Fiziksel Güvenliği ve Uygulamaları Spectro-Data Vision Spectro-Data modüler sistemleri: Kontrol ve monitörle izleme, planlama ve iletişim, idari bölüm, organizasyon ve arşivleme, yeni teknikler öğrenme olanağı, bilgi ve iletişim teknolojilerinin

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek bir haberleşme

Detaylı

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T46 PC, güçlü Intel N2930 1.8GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard veya Linux işletim sistemi kullanır. SC-T46, Citrix ICA/HDX, PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak

Detaylı

Android için X PAD. İlk ve en gelişmiş. Designed and developed by: X PAD

Android için X PAD. İlk ve en gelişmiş. Designed and developed by: X PAD Android için X PAD Designed and developed by: X PAD Android için X PAD Android için X PAD, mobil cihazlarda en gelişmiş ve teknolojik olarak en ileri platforma dayalı yeni bir çalışma yolu sunuyor. Geniş

Detaylı

Cihaz Bağlantı Ayarları (V )

Cihaz Bağlantı Ayarları (V ) 1. FIELD GENIUS ARAZİ YAZILIMININ GENEL YAPISI MicroSurvey Field Genius, Hexagon grubuna bağlı Kanada lı MicroSurvey firması tarafından geliştirilen bir arazi ölçme yazılımıdır. 3 boyutlu bir çizim düzlemine

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

LEVELUPS. 96% Yüksek Verim 3 UPS. SERİSİ kva FAZ kva ONLINE UPS 3:3 3:1 FAZ VFI TYPE. Yeni Nesil 3 Level Teknolojisi

LEVELUPS. 96% Yüksek Verim 3 UPS. SERİSİ kva FAZ kva ONLINE UPS 3:3 3:1 FAZ VFI TYPE. Yeni Nesil 3 Level Teknolojisi LEVELUPS SERİSİ VERİ MERKEZİ MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM ACİL DURUM Three LEVEL UPS 96% Yüksek Verim VFI TYPE PF= 0.9 Service UPS ONLINE TOWER GÜÇ FAKTÖRÜ SERVİS ÖZELLİKLER Gerçek Level Doğrultucu ve Evirici

Detaylı

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi Sistemi tartım sistemleri birçok yapının birbirine entegre edilmesiyle oluşur. kalite kriteri sistemleri direkt olarak etkilemektedir. Bu parçaların çoğunun direkt üretimini gerçekleştirebiirnek kurulacak

Detaylı

SİNO GNSS COMNAV T 300 CARLSON SURVCE 5.0 KULLANIM KILAVUZU

SİNO GNSS COMNAV T 300 CARLSON SURVCE 5.0 KULLANIM KILAVUZU SİNO GNSS COMNAV T 300 CARLSON SURVCE 5.0 KULLANIM KILAVUZU www.adastekmuhendislik.com.tr Öveçler mah.1315.sok.6/4 Çankaya/ANKARA TEL: 0 312 473 83 37 FAX: 0 312 473 83 39 info@adastekmuhendislik.com.tr

Detaylı

Radyo Frekans Ayarları Klavuzu - ( )

Radyo Frekans Ayarları Klavuzu - ( ) Hi-Target V30, V60 ve V90 PLUS modellerinde dahili radyo modem (modül) cihazı mevcuttur. 1 watt ve 2 watt yayın gücüne sahip olan bu modüller, PasificCrest veya Satel marka olabilmektedir. Doğru bir radyo

Detaylı

TASNİF DIŞI. 4900 Telsiz Ailesi. Profesyonel Haberleşme Sistemleri Program Direktörlüğü

TASNİF DIŞI. 4900 Telsiz Ailesi. Profesyonel Haberleşme Sistemleri Program Direktörlüğü TASNİF DIŞI 4900 Telsiz Ailesi Profesyonel Haberleşme Sistemleri Program Direktörlüğü Haziran 2014 İçindekiler 4900 Telsizler... 1 4900 Telsiz Tipleri... 1 4900 Genel Özellikleri... 1 4900 Telsiz Standartları...

Detaylı

İnfrared sıcaklık ölçüm

İnfrared sıcaklık ölçüm İnfrared sıcaklık ölçüm cihazı testo 830 Hızlı, temassız yüzey sıcaklık ölçümü Maks./min. değer gösterimi, temassız yüzey sıcaklığı ölçümü C Lazer ölçüm noktası işaretleyicisi ve daha uzun mesafelerde

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME DAĞITIM ŞİRKETİ Kontrol Odası Yönetimi IP Altyapısı MV Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek

Detaylı

LEVELUPS T3 3 UPS. SERİSİ kva ONLINE UPS 3:3 FAZ VFI TYPE. Endüstriyel Yükler için daha Yüksek Güvenilirlik ve Güçlü Koruma

LEVELUPS T3 3 UPS. SERİSİ kva ONLINE UPS 3:3 FAZ VFI TYPE. Endüstriyel Yükler için daha Yüksek Güvenilirlik ve Güçlü Koruma LEVELUPS T SERİSİ VERİ MERKEZİ MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM ACİL DURUM Three LEVEL UPS VFI TYPE PF= 0.9 Service UPS ONLINE TOWER GÜÇ FAKTÖRÜ SERVİS ÖZELLİKLER İnverter İzolasyon Trafosu ile daha Yüksek Güvenilirlik

Detaylı

LEVELUPS T3 3 UPS. SERİSİ kva ONLINE UPS 3:3 FAZ VFI TYPE. Dahili İzolasyon Trafosu ile Daha Yüksek Güvenilirlik

LEVELUPS T3 3 UPS. SERİSİ kva ONLINE UPS 3:3 FAZ VFI TYPE. Dahili İzolasyon Trafosu ile Daha Yüksek Güvenilirlik LEVELUPS T SERİSİ 0-00 kva : VERİ MERKEZİ MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM ACİL DURUM Three LEVEL UPS VFI TYPE PF= 0.9 Service UPS ONLINE TOWER GÜÇ FAKTÖRÜ SERVİS ÖZELLİKLER Gerçek Level Doğrultucu ve Evirici Teknolojisi

Detaylı

Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi

Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi Gelişmiş Verimlilik için Akıllı Çözüm Hızlı ve Kolay Kurulum NaviENT, uygun rutin kullanım için tasarlanmıştır. Bağlanacak herhangi bir kablosu, küresel

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

Smart-UPS On-Line SRC

Smart-UPS On-Line SRC Smart-UPS On-Line SRC 230V Bilgi Teknolojileri, Telekom ve Endüstriyel kullanımlar için giriş seviyesi çift çevrimli UPS Dünyada en zorlu güç koşullar için geliştirilmiş çok yönlü bir UPS Smart-UPS On-Line

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi.

Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi. Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi www.aselsan.com.tr YAZILIM TABANLI HF TELSİZ AİLESİ HF TELSİZLER ASELSAN HF Telsiz Ailesi, 1.6-30 MHz bandında Kara, Deniz ve Hava Platformlarında, güvenilir ve emniyetli

Detaylı

Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi

Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi Komple güvenirlik için sağlam motor Çalışma güvenliği için ileri teknoloji Çevre ile uyumlu, modern ve zarif tasarım Çok yönlülük Globe otomasyon sistemi,

Detaylı

3DLevelScanner. 3 Boyutlu Seviye Ölçümü

3DLevelScanner. 3 Boyutlu Seviye Ölçümü 3DLevelScanner 3 Boyutlu Seviye Ölçümü S E V İ Y E Ö L Ç Ü M Ü H İ Ç B U K A D A APM 3DLevelScanner - silo veya tanklarda seviye ölçümünün yanısıra aynı anda hacim ve kütle ölçümü de yapabilen yeni bir

Detaylı

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM Proximity Kart Okuyuculu Sistem RFID Okuyuculu Sistem Proximity Kart Okuyuculu Sistem Ana Bilgisayar ACT (Otomatik Tartım Terminali) Kamera Trafik

Detaylı

Teknik Katalog [Güç Analizörü]

Teknik Katalog [Güç Analizörü] Teknik Katalog [Güç Analizörü] [PCE-PA8000] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

ORTA GERİLİM HAVAİ ELEKTRİK HATLARI İÇİN KABLOSUZ ARIZA VE YÜK GÖSTERGE CİHAZLARI (AYGC) VE ALICI/VERİCİ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

ORTA GERİLİM HAVAİ ELEKTRİK HATLARI İÇİN KABLOSUZ ARIZA VE YÜK GÖSTERGE CİHAZLARI (AYGC) VE ALICI/VERİCİ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 ORTA GERİLİM HAVAİ ELEKTRİK HATLARI İÇİN KABLOSUZ ARIZA VE YÜK GÖSTERGE CİHAZLARI (AYGC) VE ALICI/VERİCİ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Konu ve Kapsam Bu şartname orta gerilim havai dağıtım hatlarında

Detaylı

Güç Parmaklarınızın Ucunda

Güç Parmaklarınızın Ucunda Güç Parmaklarınızın Ucunda BU YAKIT SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... BU ARIZA TESPİT ETMİŞ... BU BAKIM ZAMANI UYARISI VERMİŞ... BU AKÜ VOLTAJINI BAKMIŞ... BU RADYATÖR SU SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... WEB TABANLI

Detaylı

TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi

TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi TOU-S02 Akıllı kontrol ünitesi, 0.75-7.5KW (1-10 HP) güç aralığındaki direk kalkışlı üç fazlı ikili derin kuyu pompalarının, hidrofor pompalarının ve drenaj pompalarının

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217512 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217512 1217512 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

TYSSO. Insist on the best. TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT. www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr

TYSSO. Insist on the best. TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT. www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr TYSSO TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr Tel : +90(356)276-10-76 Fax : +90(356)276-50-65 QR Kod POS Sistemleri POP-650 Modüler ve Fansız Soğutma Hepsi Bir Arada

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Anemometre]

Teknik Katalog [Anemometre] Teknik Katalog [Anemometre] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

PLC (Programlanabilir Kontrol Cihazı) TABANLI SİSTEMLERİN İNTERNET ÜZERİNDEN İZLENMESİ

PLC (Programlanabilir Kontrol Cihazı) TABANLI SİSTEMLERİN İNTERNET ÜZERİNDEN İZLENMESİ PLC (Programlanabilir Kontrol Cihazı) TABANLI SİSTEMLERİN İNTERNET ÜZERİNDEN İZLENMESİ Derya Birant, Alp Kut Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü İÇERİK Giriş PLC nedir? PLC lerin Uygulama

Detaylı

Ek bilgi Internet:.../cecx

Ek bilgi Internet:.../cecx Modüler PLC ler CECX İki ürün versiyonu: CoDeSys tabanlı modüler PLC CoDeSys ve SofMotion tabanlı motion PLC Kolay konfigürasyon Otomatik modül algılaması Network de PLC yi bulmak için arama fonksiyonu

Detaylı

Soleoline, yüksek performans

Soleoline, yüksek performans TR Soleoline Soleo Sono Soleoline, yüksek performans Yüksek teknoloji ve 40 yıllık deneyimin usta bir birleşimi olan Soleoline, modern fizyoterapinin tüm ihtiyaçlarını karşılar. Sade Ergonomik Yüksek performanslı

Detaylı

Data Sheet [BAROMETRE]

Data Sheet [BAROMETRE] Data Sheet [BAROMETRE] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

Teknik Katalog [Akım Ölçer]

Teknik Katalog [Akım Ölçer] Teknik Katalog [Akım Ölçer] [PCE-PA 8000] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Trifaze KGK sistemi. DPA UPScale ST 10 200 kw Maksimum kullanım için sınıfının en iyisi modüler KGK

Trifaze KGK sistemi. DPA UPScale ST 10 200 kw Maksimum kullanım için sınıfının en iyisi modüler KGK Trifaze KGK sistemi DPA UPScale ST 10 200 kw Maksimum kullanım için sınıfının en iyisi modüler KGK Orta büyüklükte güç uygulamaları için büyük sistem faydaları sağlamak üzere tasarlandı Orta büyüklükte

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa SIDOR E 1217524 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Ayrıntılı teknik bilgiler SIDOR E 1217524 Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Ölçülen

Detaylı

ÜNİVERSAL MUKAVEMET TEST SİSTEMLERİ. Mühendislik Araştırmları Elektronik Sistemler Engineering Research Electronic System

ÜNİVERSAL MUKAVEMET TEST SİSTEMLERİ. Mühendislik Araştırmları Elektronik Sistemler Engineering Research Electronic System [ Y ı l ] ÜNİVERSAL MUKAVEMET TEST SİSTEMLERİ Mühendislik Araştırmları Elektronik Sistemler Engineering Research Electronic System Merkez Ofis : Huzur Mah. Oyak Sitesi 14. Blok Daire : 4Ayazağa-Şişli /

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Sıfıra Yakın Sensör Sapması Sarf Malzeme Yok Hareketli Parça Yok MLSS (Aktif Çamur), RAS (Geri Devir), WAS (Atık Aktif Çamur) Ölçümleri

Detaylı

R100 Kullanım Kılavuzu

R100 Kullanım Kılavuzu R100 Kullanım Kılavuzu Bluetooth Ayarlarının Yapılması: Cg Survey programı çalıştırılır. Ayarlar bölümünden çalışma seçimine tıklanır. Çalışma seçimi cihaz ayarlarının yapıldığı bölümdür.tüm RTK ve Cors

Detaylı

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması 2 AEGIS Aydınlatıcılar AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Patent bekleyen Constant Light teknolojisi, LED verim kaybını dengeler. Black Diamond

Detaylı

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili)

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili) Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi (Instant-Servo Teknolojili) Basınç Kapasitesi: Gövde Tipi: Kontrolör: Yük Ölçüm Aralığı: 1000 kn dan 5000 kn a kadar (diğer kapasiteler için bize ulaşın.)

Detaylı

Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı

Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 3820, sorumlu sürücülere nefeslerindeki alkolü test etmek için güvenilir bir yöntem sunar ve yasal olarak araç kullanmaya uygun olduklarının garantisini

Detaylı

CAN Bus'lu PSM ölçüm modülleri PSM akım rayları için DK Date : 07.Mar.2017

CAN Bus'lu PSM ölçüm modülleri PSM akım rayları için DK Date : 07.Mar.2017 CAN Bus'lu PSM ölçüm modülleri PSM akım rayları için DK 7859.410 Date : 07.Mar.2017 CAN Bus'lu PSM ölçüm modülleri PSM akım rayları için DK 7859.410 created: 07.03.2017 on www.rittal.com/tr-tr Genişlik

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

MIC400 Sualtı PTZ Kamera

MIC400 Sualtı PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Sualtı PTZ Kamera MIC400 Sualtı PTZ Kamera 25 metreye kadar tamamen suya batırılabilir Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Çoklu protokol çalıştırma

Detaylı

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Ekipmanın kalibrasyonu, ekipmanın güvenle çalıştırılmasını ve işlevselliğini sağlayacak, aynı zamanda da ilgili yasa ve yönetmelik hükümlerini

Detaylı

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa SIDOR E 1217526 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Ölçülen

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı Yüksek performanslı, güvenilir, 0.5 μm hassasiyetli, uzaktan kumandalı. MET ONE 6000P 0.5 μm sensörlü uzaktan kumanda hava kaynaklı

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217513 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217513 1217513 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

24 KANALLI DOREMİ SİSMİK CİHAZI

24 KANALLI DOREMİ SİSMİK CİHAZI Kırılma-Yansıma-MASW-Remi uygulamaları için 24 KANALLI DOREMİ SİSMİK CİHAZI DoReMi, Sismik Kırılma,Sismik Yansıma MASW,REMI ve Kuyu Sismiği çalışmaları için geliştirilmiş modüler sayısal jeofon dizilim

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD GÜVENLİK

BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD GÜVENLİK BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ TERMAL GÖRÜNTÜLEME FLIR ONE PRO KAMERA ANLIK GÖRÜNTÜ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD FREEFLIGHT THERMAL 25 DK UÇUŞ SÜRESİ BİR

Detaylı

Trimble icapture Mobil Yazılımı. Ömer ALPORAL

Trimble icapture Mobil Yazılımı. Ömer ALPORAL Trimble icapture Mobil Yazılımı Ömer ALPORAL Rev A May 2009 Trimble icapture Mobile Yazılımı İstenilen şekilde form oluşturma. Her tür öznitelik ve öznicelik tarifi, nesting, seçim listeleri oluşurma Lazer

Detaylı

BARKOD İHTİYAÇLARINIZA KAPSAMLI ÇÖZÜMLER. +90(216)

BARKOD İHTİYAÇLARINIZA KAPSAMLI ÇÖZÜMLER. +90(216) BARKOD İHTİYAÇLARINIZA KAPSAMLI ÇÖZÜMLER MOBİL BİLGİSAYARLAR El Terminalleri Forklift Terminalleri Giyilebilir Terminaller RFID Terminaller Sabit Terminaller Teknolojik gelişmeler beraberinde mobil veri

Detaylı

compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz

compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz 02 03 smilecompact Orijinal ZOLLER Mutlak hassasiyet, kolay kullanım, hızlı sonuçlar. Bunlar, ZOLLER-ayar ve ölçme

Detaylı