HABİP AŞAN BEYTÜŞŞEBAP İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞIRNAK / MERKEZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HABİP AŞAN BEYTÜŞŞEBAP İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞIRNAK / MERKEZ"

Transkript

1 BEYTÜŞŞEBAP İLÇE HABİP AŞAN 1975 YILINDA BEYTÜŞŞEBAP İLÇESİNDE DOĞMUŞTUR. İLAHİYAT FAKÜLTESİ MEZUNUDUR YILINDAN BERİ (25 YIL )VE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDE GÖREV YAPMAKTADIR. ŞIRNAK İLİ GENELİNDE BİR ÇOK CAMİİ VE KURAN KURSU YAPIMI VE ONARIMINDA AKTİF GÖREV ALMIŞTIR. AYNI ZAMANDA ŞIRNAK ARICILAR BİRLİĞİNE 3 DÖNEMDİR YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI YAPMAKTADIR. ŞIRNAK TA ARICILIĞIN GELİŞMESİ İÇİN BİR ÇOK PROJE UYGULAMIŞ, PROJELER KAPSAMINDA YURT İÇİ VE YURT DIŞI BİR ÇOK TEKNİK GEZİ, ÇALIŞTAY VE FUARA KATILIM SAĞLAMIŞTIR, BÖYLECE İLİMİZİN VE ÜLKEMİZİN TANITIMINDA KATKIDA BULUNMUŞTUR. BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KALKINMA PROGRAMI (UNDP ) UYGULADIĞI ORGANİK KÜME PROJESİNDE 9 YIL BOYUNCA AKTİF OLARAK YER ALMIŞTIR. BİR ÇOK STK DA YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLARAK YER ALMAKTADIR. RİSK YÖNETİMİ, PROJE DANIŞMANLIĞI, ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ, İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ TAMAMLAYARAK SERTİFİKA VE BELGELERİNİ ALMIŞTIR. ORTA DERECEDE İNGİLİZCE VE ARAPÇA BİLEN AŞAN EVLİ VE 4 ÇOCUK BABASIDIR.

2 YEREL SEÇ?MLER? AK PART? CİZRE İLÇE EŞRAF MÜJDE 1979 CİZRE DOĞUMLU, EVLİ VE İKİ ÇOCUK BABASIDIR. İLK, ORTA VE LİSE EĞİTİMİNİ CİZRE'DE TAMAMLAMIŞTİR. YILLARCA OTOMOTİV TEKNİKERLİĞİ YAPARAK HAYATİNİ SEVİLEN BİR ESNAF OLARAK İDAME ETMİŞTİR YILINDA KONGRE TARAFİNDAN CİZRE SANAYİ SİTESİNİN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA SEÇİLMİŞ VE BU GÖREVİNİ LAYIĞIYLA 2018 YILININ İKİNCİ YARISINDA TAMAMLAMIŞTIR. AYRICA İLÇEDE ÇEŞİTLİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDA AKTİF GÖREV YAPMIŞ; CİZRESPOR KULÜBÜ YÖNETİMİNDE, CİZRE KIZILAY YÖNETİMİNDE AKTİF GÖREVLERDE BULUNMUŞTUR. SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİYLE CİZRE'DE ÇEŞİTLİ FAALİYETLER İÇİNDE BULUNARAK HALKIN GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞTUR. CİZRE BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINDA MAKİNA IKMAL BÖLÜMÜ BAŞKANLIĞINI YAPMIŞTIR.

3 GÜÇLÜKONAK İLÇE BAHATTİN AKTUĞ 1948 YILINDA ERUH İLÇESİ GÜÇLÜKONAK KÖYÜNDE DOĞDU. İLKOKULU GÜÇLÜKONAK TA, ORTAOKULU İSE SİİRT TE TAMAMLADI. 8 YIL KÖY KORUCULUĞU GÖREVİNİ YAPTI. EVLİ VE 12 ÇOCUK BABASIDIR.

4 İDİL İLÇE İSMAİL GENÇ 10/10/1978 Y I L I N D A Ş I R N A K İ L İ, İ D İ L İ L Ç E S İ, K U R T U L U Ş K Ö Y Ü DOĞUMLUDUR. İLKOKUL EĞİTİMİNİ KURTULUŞ KÖYÜNDE, LİSE EĞİTİMİNİ İSE MARDİN İMAM-HATİP LİSESİ'NDE TAMAMLAMIŞTIR YILINDA 9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ MEZUNUDUR DİYANET İDİL İLÇE VAİZİ OLARAK GÖREVE BAŞLAMIŞTIR YILINDA MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYONU TAMAMLAMIŞTIR ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN YÜKSEK LİSANS TEMEL İSLAM BİLİMLERİ TEFSİR ANA BİLİM DALINDA YÜKSEK LİSANS YAPMAYA BAŞLAMIŞTIR DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİ OLARAK MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINDA ÖĞRETMEN OLMAYA GEÇİŞ YAPMIŞTIR. HALEN ŞIRNAK İLİ, İDİL İLÇESİ, KIRCA ORTAOKULUNDA OKUL MÜDÜRÜ OLARAK GÖREVE DEVAM ETMEKTEDİR.EVLİ, YEDİ (7) ÇOCUK BABASIDIR.

5 SİLOPİ İLÇE İBRAHİM TAYŞUN 1965 SİLOPİ DOĞIMLUDUR. YAPTI. EVLİ VE 5 ÇOCUK BABASIDIR YILINDA REFAH PARTİSİNDEN SİLOPİ OLDU. AİLE ŞİRKETLERİNDE DANIŞMANLIK YAPMAKTADIR. 24 HAZİRAN 2018 TARİHİNDEKİ GENEL SEÇİMLERDE AK PARTİ'DEN ŞIRNAK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU.

6 ULUDERE İLÇE SAİT ÜREK ULUDERE SAİT ÜREK, 1978 ULUDERE D O Ğ U M L U D U R. İ L K Ö Ğ R E T İ M V E L İ S E E Ğ İ T İ M İ N İ U L U D E R E'D E TAMAMLADI. 2000'Lİ YILLARIN BAŞLARINDA TİCARET HAYATINA ATILDI. BAŞTA ŞIRNAK İLİ VE İLÇELERİ OLMAK ÜZERE TÜRKİYE'NİN BİRÇOK YERİNDE GEREK KAMU GEREK ÖZEL SEKTÖRDE SAYISIZ PROJELERE İMZA ATAN SAİT ÜREK, HALEN ALYAN YAPI GAYRİMENKUL FİRMASININ YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLARAK ÇALIŞMAKTA. SİYASİ HAYATINA 2011 YILINDA BAŞLAYAN ÜREK 2012 YILINDA AK PARTİ ULUDERE İLÇE BAŞKAN YARDIMCILIĞINDA GÖREV ALDI. DAHA SONRA PARTİ ADINA BİRÇOK ALANDA GÖREV ALARAK ÇALIŞMALARA DEVAM ETTİ. BU KUTLU YÜRÜYÜŞTE SON OLARAK ULUDERE İLÇESİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURUDA BULUNDU. ÇEŞİTLİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİN DE AKTİF OLARAK KATKIDA BULUNAN SAİT ÜREK, EVLİ VE 5 ÇOCUK BABASIDIR.

7 ŞIRNAK / BALVEREN BELDESİ ABDULAZİZ BAYRAM 1971 DOĞUMLUDUR. EVLİ VE 4 ÇOÇUK BABASIDIR. İLKOKUL MEZUN VE 2 SENE YURTDIŞINDA ÖZEL BİR ŞİRKETE ÇALIŞMIŞTIR.7 YILDIR AKTİF OLARAK AK PARTİYE ÜYEDİR VE 5 YILDIR BALVEREN TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI YAPMAKTADIR.

8 SİLOPİ / BAŞVERİMLİ BELDESİ MEDENİ TATAR 1976 SİLOPİ DOĞUMLUDUR. EVLİ VE 6 ÇOCUK B A B A S I D I R Y I L I N D A N B E R İ A İ L E C E K U R D U K L A R I Ş İ R K E T T E Y Ö N E T İ M K U R U L U BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ YÜRÜTMEKTEDİR YILINDA TANKERCİLER KOOPERATİFİ KURUCU BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ YÜRÜTMENİN YANI SIRA, DOĞU ANADOLU İHRACATÇILAR BİRLİĞİNİN AKTİF ÜYELİK VE FAHRİ BAŞKANLIK GÖREVİNİ DE SÜRDÜRMEKTEDİR YILINDAN BERİ AK PARTİ Ş I R N A K/S İ L O P İ İ L Ç E S İ B A Ş V E R İ M L İ B E L D E BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ YAPMIŞTIR.

9 YEREL SEÇ?MLER? AK PART? SİLOPİ / ÇALIŞKAN BELDESİ NADİR TOSUN 1961 YILINDA SİLOPİ ÇALIŞKAN KÖYÜ NDE DOĞMUŞTUR YILINDA ÇALIŞKAN İLKOKULUNDAN MEZUN OLUP 1973/1990 YILLAR ARASI ÇİFTÇİLİK VE HAVANCILIKLA UĞRAŞMIŞTIR. 1993/2014 YILLAR ARASINDA SİLOPİ BÖLGE KORUCU BAŞI GÖREVLERİNDE BULUNMUŞTUR. 30 MART 2014 TARİHİNDE YEREL SEÇİMLERDE ADALET VE KALKINMA PARTİSİNDEN ADAY ADAYI OLUP %78 OY ALARAK ÇALIŞKAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA SEÇİLMİŞTİR. EVLİ OLUP 7 ÇOCUK BABASI, HALEN BELEDİYE BAŞKALIĞI GÖREVİNİ YÜRÜTMEKTEDİR.

10 GÜÇLÜKONAK / FINDIK BELDE ABDULSELAM İMRE 1964 YILINDA ERUH İLÇESİ GÜMÜŞYAZI KÖYÜNDE DOĞDU. GÜMÜŞYAZI KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULUNU BİTİRDİ SİİRT L İ S E S İ N D E N M E Z U N, 1990 Y I L I N D A G Ü Ç L Ü K O N A K KAYMAKAMLIĞINDA MEMUR OLARAK GÖREVE BAŞLADI YILLARI ARASINDA KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜR VEKİLİ OLARAK GÖREVİ YAPTI YILLARI ARASINDA AK PARTİ'DEN FINDIK BELDE BELEDİYE BAŞKANI GÖREVİNİ, YILLAR ARASINDA GÜÇLÜKONAK KHGB MÜDÜRLÜĞÜ YAPMIŞ EVLİ 6 ÇOCUK BABASIDIR.

11 SİLOPİ/GÖRÜMLÜ BELDE RUŞEN TELLİOĞLU 1975 S İ L O P İ D O Ğ U M L U D U R. İ L K, O R TA, L İ S E ÖĞRENİMİNİ SİLOPİ'DE TAMAMLADI. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜNÜ 2005 YILINDA BİTİRDİ. İŞADAMI OLUP MÜSİAD ŞIRNAK ŞUBESİ ÜYESİDİR. S İ L O P İ B Ö L G E S İ N D E E N E R J İ V E İ M A L AT S E K T Ö R Ü N D E G İ R İ Ş İ M C İ D İ R. İ L E R İ D Ü Z E Y D E K Ü R T Ç E V E O R TA D Ü Z E Y D E İ N G İ L İ Z C E BİLMEKTEDİR. EVLİ VE 6 ÇOCUK BABASIDIR.

12 ULUDERE / HİLAL BELDE CEHVER BENEK 1975 YILINDA HİLAL BELDESİNDE DOĞDU. İLK VE ORTA ÖRETİMİ HİLAL BELDESİNDE OKUMUŞTUR.1992 YILINDA KÖY KORUCUSU OLARAK GÖREV YAPMAYA BAŞLAMIŞTIR YILLARI ARASINDA HİLAL BELDESİNDE KORUCU BAŞI GÖREVİNE GELMİŞTİR YILINDA AK PARTİ OLDU VE BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ YILINDA YİNE AK PARTİ OLDU VE BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ. BELEDİYE BAŞKANI GÖREVİNİ DEVAM ETMEKTEDİR. EVLİ VE 10 ÇOCUK BABASIDIR.

13 İDİL / KARALAR BELDE HALEF İNAN 1952 İDİL-KARALAR DOĞUMLUDUR.EVLİ 12 ÇOCUK BABASIDIR. ESNAFLIK VE TİCARET İLE UĞRAŞMAKTADIR YILARI ARASINDA REFAH PARTİSİNDE MARDİN VE ŞIRNAK İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİ YAPMIŞTIR YILLARI ARASINDA REFAH PARTİSİ KARALAR BELEDİYESİ MECLİS ÜYELİĞİ SORUMLULUĞUNU ÜSTLENMİŞTİR YILINDA KARALAR BELEDİYE BAŞKANI'NIN VEFAT ETMESİ ÜZERİNE YILARI ARASINDA KARALAR BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖREV YAPMIŞTIR YILLARI ARASINDA FAZİLET PARTİSİ BELDE BAŞKANLIĞI YAPMIŞTIR YILINDA AK PARTİNİN KURULMASI İLE ŞIRNAK AK PARTİ KURUCULARINDAN OLUP YILLARI ARASINDA AK PARTİ KARALAR BELDE BAŞKANLIĞI YAPMIŞTIR YILINDA YAPILAN YEREL SEÇİMLERDE AK PARTİ KARALAR BELEDİYE BAŞKANI OLARAK SEÇİLDİ YILINDA DA YAPILAN YEREL SEÇİMDE YİNE AK PARTİ K A R A L A R B E L E D İ Y E B A Ş K A N I O L A R A K S E Ç İ L D İ V E H A L E N D E VA M ETMEKTEDİR.

14 ŞIRNAK / KASRİK BELDESİ MEHMET ŞANLI 1972 ŞIRNAK DOĞUMLU, LİSEYİ BAŞARI İLE BİTİRDİKTEN SONRA İŞ YAŞAMINA KATILDI YILLARINDA YÜKSEK BİR KATILIMLA KASRİK BELDE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA LAYIK GÖRÜLDÜ VE BAŞARI İLE GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ, ŞU AN BİR ÇOK FİRMADA YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ YÜRÜTMEKTEDİR.

15 ŞIRNAK/KUMÇATI BELDE EKREM DEMİR 19 AĞUSTOS 1992 ŞIRNAK MERKEZ KUMÇATI DOĞUMLU. İLK VE ORTA ÖĞRENİMİNİ KUMÇATI İLKÖĞRETİM OKULU'NDA, LİSE EĞİTİMİNİ ŞIRNAK ÇOK PROGRAMLI LİSESİ'NDE OKUDU. KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME YÖNETİMİ MEZUNUDUR. ÜNİVERSİTE HAYATI BOYUNCA YILLARI ARASINDA AKŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU AK PARTİ ÜNİVERSİTE BİRİM BAŞKANLIĞI YAPTI. ÖZEL BİR FİRMADA MUHASEBE MÜDÜRÜ OLARAK ÇALIŞMAKTADIR.

16 İDİL / SIRTKÖY BELDESİ ABDULKADİR BALİCA 1968'DE SIRTKÖY BELDESINDE DOĞDU. ILKOKUL MEZUNU, EVLİ VE 9 ÇOCUK BABASIDIR. 1995'TE KÖY KORUCULUĞU GÖREVİNİ ÜSTLENDİ. 22 YIL KORUCULUK, 3 DÖNEM DE MUHTARLIK YAPMIŞTIR YILLARI ARASINDA AK PARTİ SIRTKÖY BELDE BAŞKANLIĞINI İFA ETTİ.

17 ŞIRNAK / ŞENOBA BELDESİ ALİHAN BABAT 1966 YILINDA BEYTÜŞŞEBAP İLÇESİNE BAĞLI KOVANKAYA KÖYÜ NDE DOĞDU. İLKOKUL MEZUNU, EVLİ VE 11 ÇOCUK BABASIDIR. 20 SENEDİR KORUCU OLARAK GÖREV YAPMAKTADIR.

18 ULUDERE / UZUNGEÇİT BELDESİ CEMİL YILDIZ 1975 BEYTÜŞŞEBAP DOĞUMLU, EVLİ VE 6 ÇOCUK BABASI YILLARI ARASINDA TSK'DA GÖREV YAPTI YILLARI ARASINDA SAĞLIK BAKANLIĞI BÜNYESİNDE MEMURDUR.

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu.

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu. ARDEŞEN AVNI KAHYA 07.11.1962 Yılında Ardeşen de doğdu. İlk orta öğrenimi mi Ardeşen de Liseyi Rize de tamamladı. Siyasete 1978 de Milli Türk Talebe Birliği ile başladı, 1994 yılında Refah Partisinde Teşkilat

Detaylı

AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır.

AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır. AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ 1981 Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve 3 Çocuk Babasıdır. ARPAÇAY ERÇETİN ALTAY 1964 Kars Arpaçay Doğumludur.

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

Alaaddin TOSUN İl Müftü Yardımcısı

Alaaddin TOSUN İl Müftü Yardımcısı Alaaddin TOSUN İl Müftü Yardımcısı 04/05/1962 yılında samsun İli Havza İlçesinde doğdu.ilkokulu ilçesinde bitirdi.imam Hatip Lisesini Çorum İlinde tamamladı.1984-1989 yıllarında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesini

Detaylı

İbrahim ÖZKAN AKSEKİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 27 OCAK PAZAR ANTALYA

İbrahim ÖZKAN AKSEKİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 27 OCAK PAZAR ANTALYA AKSEKİ İbrahim ÖZKAN 10 Mayıs 1981 tarihinde Akseki de doğdu. 1997 yılında İmam Hatip Lisesini bitirip aynı yıl iş hayatına atıldı. 1997 yılından itibaren serbest muhasebecilik ve mali müşavirlik bürosunda

Detaylı

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı,

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı, AHMET BAHA ÖĞÜTKEN 24.DÖNEM İSTANBUL MİLLETVEKİLİ TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI 1961'de İstanbul, Fatih te doğdu, Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ (CV) I-Kimlik Bilgileri. II-İletişim Bilgileri. III-Eğitim Bilgileri ve Kişisel Nitelikler

ÖZGEÇMİŞ (CV) I-Kimlik Bilgileri. II-İletişim Bilgileri. III-Eğitim Bilgileri ve Kişisel Nitelikler ÖZGEÇMİŞ (CV) % I-Kimlik Bilgileri 1. Adı Soyadı: Miktat BEKTAŞ 2. Doğum Yeri: Konya 3. Doğum Tarihi: 01.01.1957 4. T.C. Kimlik No: 14546585334 II-İletişim Bilgileri 1. Adres: Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

ŞIRNAK İL ÖZEL İDARESİ 2009 YILI EĞİTİM HİZMETLERİ

ŞIRNAK İL ÖZEL İDARESİ 2009 YILI EĞİTİM HİZMETLERİ ŞIRNAK İL ÖZEL İDARESİ 2009 YILI EĞİTİM HİZMETLERİ Sıra Yapılan İşin Adı Yeri İhale Bedeli (TL) 1 Şırnak Merkez Aslanbaşar Köyü 8 Derslikli İlköğretim Okulu Yapım (294 M2) MERKEZ 2 Şırnak Merkez Kumçatı

Detaylı

CHP milletvekili adaylarının tanıtıldığı kahvaltılı toplantı Konca Garden tesislerinde yapıldı.

CHP milletvekili adaylarının tanıtıldığı kahvaltılı toplantı Konca Garden tesislerinde yapıldı. CHP Milletvekili Adaylarını Tanıttı CHP milletvekili adaylarının tanıtıldığı kahvaltılı toplantı Konca Garden tesislerinde yapıldı. Kahvaltıya yerel basının yanı sıra CHP'den milletvekili adayları M. Akif

Detaylı

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi.

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. İlkokulu 1976-81 yılları ve ortaokulu 1981-1984 yılları arasında Karabük te tamamladı. İstanbul Maliye Meslek

Detaylı

KAYSERİ DİNİ YÜKSEK İHTİSAS MERKEZİ 13. DÖNEM MEZUNLARI 13.A SINIFI

KAYSERİ DİNİ YÜKSEK İHTİSAS MERKEZİ 13. DÖNEM MEZUNLARI 13.A SINIFI KAYSERİ DİNİ YÜKSEK İHTİSAS MERKEZİ 13. DÖNEM MEZUNLARI 13.A SINIFI KAYSERİ DİNİ YÜKSEK İHTİSAS MERKEZİ 13. A SINIF LİSTESİ 1. HALİL RAHMAN ÖNAL 2. MUHAMMET ALİ İNCE 3. FERHAT DURSUN 4. METİN AKSOY 5.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ŞUBE BAŞKANI

ÖZGEÇMİŞ ŞUBE BAŞKANI ŞUBE BAŞKANI 1955 yılında İstanbul Fatih de doğdum. İlk öğrenimimi Levent, orta öğrenimimi Gültepe de tamamladıktan sonra Gültepe Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünü 1973-1974 yılında bitirdim. İki

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Proje Uygulama Başkanlığı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Proje Uygulama Başkanlığı Proje Teklif Çağrısı Son Başvuru Tarihi İller Program Bütçesi (TL) Başvuru Yapabilecek Kişi/Kurum/Kuruluşlar Ayrıntılı Bilgi İnternet üzerinden son başvuru tarihi: Mardin Batman KOBİ tanımına uyan işletmeler

Detaylı

BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ

BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ AV.BİLGİN YEŞİLBOĞAZ 1968 yılında Mersin de doğdu. İlkokulu Mersin Kurtuluş İlkokulu nda, ortaokulu ve liseyi Mersin Gazi Lisesinde okudu.1989 yılında

Detaylı

Ardahan'lıyum 30 yıldır İstanbul/Gaziosmanpaşa ilçesinde ikamet etmekteyim.

Ardahan'lıyum 30 yıldır İstanbul/Gaziosmanpaşa ilçesinde ikamet etmekteyim. Ardahan'lıyum 30 yıldır İstanbul/Gaziosmanpaşa ilçesinde ikamet etmekteyim. Evli ve 3 çocuk annesiyim. İlköğrenimimi Ardahan'ın Göle ilçesinde, lise öğrenimimi ise İstanbul'un Eyüp ilçesinde tamamladım.

Detaylı

H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ

H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ 1954 yılında Kütahya ili Tavşanlı ilçesinde doğdu. İlk, orta ve Lise eğitimini Tavşanlı da tamamladı. 1977 yılında A.D.M.M.A İnşaat Mühendisliği Bölümünü

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Proje Uygulama Başkanlığı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Proje Uygulama Başkanlığı Proje Teklif Çağrısı Son Başvuru Tarihi İller Program Bütçesi (TL) Başvuru Yapabilecek Kişi/Kurum/Kuruluşlar Ayrıntılı Bilgi İnternet üzerinden son başvuru tarihi: Mardin Batman KOBİ tanımına uyan işletmeler

Detaylı

HKMO B ü l t e n i Haziran 2002

HKMO B ü l t e n i Haziran 2002 HKMO B ü l t e n i Haziran 2002 1954 yılında Denizli-Acıpayam'da doğdu, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Harita ve Kadastro Mühendisliği bölümünü bitirdi. 1987 yılı HKMO İzmir Şubesi kurucu üyesi,

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.12.2011 24.01.2012 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SINIRLARININ GENİŞLETİLMESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MÜCAVİR ALANLARININ İL SINIRLARINA GENİŞLETMESİ İLE İLGİLİ YAPILMAKTA OLAN YASAL

Detaylı

HKMO Bülteni Mayıs 2004

HKMO Bülteni Mayıs 2004 HKMO Bülteni Mayıs 2004 1953 yılında Adapazarı'nda doğdu. 1977 yılında İstanbul Teknik Üniversitesinden mezun oldu. Tapu ve Kadastro Genel Müdti(lüQü'nde Başmüfettiş olarak görev yapmaktadır. HKMO Ankara

Detaylı

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 21.09.2018, Adana TOPLANTI KURALLARIMIZ Güven ve Şeffaflık: İlişkilerimiz, güven ve iletişimde şeffaflık ilkelerine dayanmaktadır. Katılımcılık: Üyelerimizin

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER

İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER VII İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...V İÇİNDEKİLER...VII GİRİŞ...XII I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER A. YEREL YÖNETİMLER...3 İl Özel İdareleri...3 Belediyeler...3... Köy İdareleri...4 Mahalle Muhtarlıkları...4 Yerel Yönetim

Detaylı

Sayıştay. Haber Bülteni. 2 Nevzat Altan 3. Daire. 3 Ali Osman Güçlü Sayıştay. 4 Bekir Aydınlı Sayıştay. Taykan Ataman 5. Daire Başkanlığına Seçildi

Sayıştay. Haber Bülteni. 2 Nevzat Altan 3. Daire. 3 Ali Osman Güçlü Sayıştay. 4 Bekir Aydınlı Sayıştay. Taykan Ataman 5. Daire Başkanlığına Seçildi Temmuz 2010 Yıl: 14 Sayı: 164 Bu Sayıda 1 Taykan Ataman 5. Daire Başkanlığına Seçildi 2 Nevzat Altan 3. Daire Başkanlığına Seçildi İbrahim Kandemir Sayıştay 3 Ali Osman Güçlü Sayıştay Ömer Zengin Sayıştay

Detaylı

T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI

T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI İdil

Detaylı

PROJENİN ADI PROJE SORUMLULARI PROJENİN GEREKÇESİ PROJENİN AMACI VE HEDEFLERİ PROJEYİ YÜRÜTECEK KURUM/ KURULUŞLAR PROJENİN UYGULAMA ADIMLARI

PROJENİN ADI PROJE SORUMLULARI PROJENİN GEREKÇESİ PROJENİN AMACI VE HEDEFLERİ PROJEYİ YÜRÜTECEK KURUM/ KURULUŞLAR PROJENİN UYGULAMA ADIMLARI ADI SORUMLULARI GEREKÇESİ AMACI VE HEDEFLERİ Yİ YÜRÜTECEK KURUM/ KURULUŞLAR UYGULAMA ADIMLARI UYGULAMA YERİ TAŞOLUK İLMİHÂLİNİ ÖĞRENİYOR İslâm ilmihâlinin ana hatlarıyla isteyen Ortaöğretim ve Lise düzeyindeki

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...VII SUNUŞ... IX I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...VII SUNUŞ... IX I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER I İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ......VII SUNUŞ... IX I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER A. YEREL YÖNETİMLER... 3 İl Özel İdareleri... 3 Belediyeler... 3 Köy İdareleri... 4 Mahalle Muhtarlıkları... 4 B. İL GENEL MECLİSLERİ...

Detaylı

NASIL BİR BELEDİYE BAŞKANI?

NASIL BİR BELEDİYE BAŞKANI? NASIL BİR? Yabancı dil bilen Evli Denizlili Genç Eğitimli Tanınan Yönetici Başarılı Orta yaşlı Bekar Varlıklı Giriş Belediye Başkanı Profili Araştırması, Denizli il merkezi ve çevre ilçelerde ikamet etmekte

Detaylı

TÜSİAR HAKKINDA BİZ KİMİZ

TÜSİAR HAKKINDA BİZ KİMİZ TÜSİAR HAKKINDA BİZ KİMİZ Şirketin Adı : TÜSİAR ARAŞTIRMA DANIŞMANLIK LTD ŞTİ TÜSİAR ANLAMI : Türkiye Strateji Araştırma Danışmanlık Merkezi Kaç yılında Kuruldu : 2002 Yılında Kuruldu Genel Merkezi Nerede

Detaylı

Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri. Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı

Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri. Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı 1974 Amasya Taşova da doğdu. İlköğrenimini Şeyhli köyünde, ortaöğrenimimi Samsun Ladik İlçesi Şıhlı nahiyesinde,

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ERDAL ERDEM Halk Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı

Yürütülen bu çalışmada Ankara ili ile ilgili şu spesifik bilgilerin elde edilmesi amaçlanmıştır.

Yürütülen bu çalışmada Ankara ili ile ilgili şu spesifik bilgilerin elde edilmesi amaçlanmıştır. 1.GİRİŞ Varyans İstatistik Araştırma ve Danışmanlık Ltd. Şti. tarafından hazırlanan bu çalışmanın ilgi odağı 29.03.2009 tarihinde yapılacak yerel seçim için Ankara ili seçim sonuçlarının istatistiksel

Detaylı

AĞRI SEÇMEN EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI MART 2014

AĞRI SEÇMEN EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI MART 2014 AĞRI SEÇMEN EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI MART 2014 ARAŞTIRMA HAKKINDA Amaç & Yöntem Bu araştırma Pollmark Araştırma tarafından 23-25 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Araştırmanın amacı Ağrı Belediyesi

Detaylı

DİKAB I. Ve II. Öğretim A-1

DİKAB I. Ve II. Öğretim A-1 08:00 Uygulamaları (Toplantı Salonu) 09:00 Uygulamaları Uygulamaları 10:00 Yaşayan Dünya Dinleri BAYRAM 11:00 Yaşayan Dünya Dinleri BAYRAM 13:00 Yaşayan Dünya Dinleri BAYRAM 14:00 Yaşayan Dünya Dinleri

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ HUTBE OKUMA YARIŞMASI UYGULAMA ESASLARI

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ HUTBE OKUMA YARIŞMASI UYGULAMA ESASLARI MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ HUTBE OKUMA YARIŞMASI UYGULAMA ESASLARI A. Amaç Milli eğitimin amaçlarına uygun olarak Anadolu imam hatip lisesi öğrencilerinin;

Detaylı

YİTİRDİKLERİMİZ emo izmir şubesi 31. dönem çalışma raporu 47

YİTİRDİKLERİMİZ emo izmir şubesi 31. dönem çalışma raporu 47 emo izmir şubesi 47 31. dönem çalışma raporu YAŞAR ERTURAL 17256 sicil nolu üyemiz Yaşar Ertural, 6 Şubat 2016 tarihinde aramızdan ayrıldı. 1944 yılında Manisa da doğan Yaşar Ertural; 1989 yılında Cumhuriyet

Detaylı

SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Hangi okullarda okudunuz? Nerelerde çalıştınız bugüne kadar?

SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Hangi okullarda okudunuz? Nerelerde çalıştınız bugüne kadar? İSTANBUL TOKAT PAZARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BAŞKANI CENGİZ ÇEVİK DERNEK OLARAK DAĞITTIĞIMIZ KİŞİSEL GELİŞİM DERGİLERİ ÖĞRENCİLERİMİZDE İNANILMAZ GELİŞMELERE SEBEP OLMUŞ 2014 YILINDA 10.000 KİŞİSEL GELİŞİM

Detaylı

Bölge Uzmanı Nihai Form

Bölge Uzmanı Nihai Form Bölge Uzmanı Nihai Form KİŞİSEL BİLGİLER Ad: Süleyman Soyad: YUMUŞAK TC Kimlik No: 49615818068 Uyruk: TÜRK Cinsiyet: Erkek Doğum Yeri: AKSARAY Doğum Tarihi: 09.10.1994 Telefon: 05414628199 Eposta Adresi:

Detaylı

NİTELİKLİ DIŞ TİCARET

NİTELİKLİ DIŞ TİCARET işbirliğiyle NİTELİKLİ DIŞ TİCARET P E R S O N E L İ SERTİFİKA PROGRAMI 2 27 EKİM 11 KASIM 2018 Kimler İçin? Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık ve Dış Ticarete İlişkin işlemler gerçekleştiren Dış

Detaylı

Devletin Şefleri Cumhurbaşkanları

Devletin Şefleri Cumhurbaşkanları Devletin Şefleri Cumhurbaşkanları Cumhuriyetin kuruluşu Anadolu insanının iman, namus, bağımsızlık, özgürlük, vatan ve millete sevgi ile bağlılığının inancı ve iradesi ile kendisine önderlik yapan Mustafa

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ a) Ortaöğretim Kurumları Zümre Başkanlarının 02 Eylül 2013 Pazartesi 1 b) Orta Öğretim Kurumları Zümre Toplantıları ve Yıllık Planların Hazırlanması 03-08 Eylül 2013 tarihleri arasında c) Orta Öğretim

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ a) Ortaöğretim Kurumları Zümre Başkanlarının 02 Eylül 2013 Pazartesi 1 b) Orta Öğretim Kurumları Zümre Toplantıları ve Yıllık Planların Hazırlanması 03-08 Eylül 2013 tarihleri arasında c) Orta Öğretim

Detaylı

Hüseyin BOZKURT 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRÜ

Hüseyin BOZKURT 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRÜ Hüseyin BOZKURT GRUP MÜDÜRÜ 1974 yılında Manisa/Salihli de doğdu. İlk ve ortaöğretimini İzmir de tamamladı. 1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1992 yılında

Detaylı

İMAM HATİPLER KOMİSYONU TÜRKİYE ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANLIK SEÇİMİ

İMAM HATİPLER KOMİSYONU TÜRKİYE ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANLIK SEÇİMİ İMAM HATİPLER KOMİSYONU TÜRKİYE ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANLIK SEÇİMİ OKUL MECLİS BAŞKANLIK SEÇİMLERİ ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ GENEL MERKEZ İMAM HATİPLER KOMİSYONU Meclis Başkanlığı seçimleri takvimi açıklanır

Detaylı

4. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır.

4. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır. 1 ÜNİVERSİTEMİZDE 2015-2016 ÖĞRETİM YILINDA AÇILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI 07.12.2015 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR. 1. Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

kimdir? Nazif Kerem GÖZENER ÖZGEÇMİŞ

kimdir? Nazif Kerem GÖZENER ÖZGEÇMİŞ ÖZGEÇMİŞ kimdir? 21 Nisan 1971 de Malatya nın Arapgir ilçesinde dünyaya geldim. Maliyeci bir baba ve öğretmen bir annenin ilk çocuklarıyım. Memur bir ailenin çocuğu olduğum için, eğitim hayatıma, Malatya

Detaylı

Konya Şubesinin 4. Dönem yönetim. başkanlık yapmıştır.evli ve üç çocuk babasıdır.

Konya Şubesinin 4. Dönem yönetim. başkanlık yapmıştır.evli ve üç çocuk babasıdır. Hüseyin ŞAHİN (Başkan) 1955 yılında Konya'da doğdu. 1977 yılında Konya DMMA'dan mezun oldu.toprak iskan, Konya Sanat Okulu, Meslek Yüksek Okulu, Kayseri Yapı Sanat Lisesinde meslek dersi öğretmenlikleri

Detaylı

Vakıf Emeklilik ve Hayat A.Ş. tarafından, katılım sigortasında vekil model uygulanmaktadır. KATILIM SİGORTACILIĞI ÜRÜNLERİ

Vakıf Emeklilik ve Hayat A.Ş. tarafından, katılım sigortasında vekil model uygulanmaktadır. KATILIM SİGORTACILIĞI ÜRÜNLERİ KATILIM SİGORTACILIĞI Katılımcıların kendileri ile diğer katılımcıların tazminat ve/veya birikim ödemelerine ilişkin taleplerinin karşılanmasını teminen oluşturulan risk fonuna katkıda bulundukları, söz

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

KÜRŞAT ATILGAN ÖMER ÇELĐK AKP

KÜRŞAT ATILGAN ÖMER ÇELĐK AKP KÜRŞAT ATILGAN Kürşat Atılgan, 27 Ağustos 1956 tarihinde Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde doğdu. Babasının adı Mehmet Hakkı, annesinin adı Medine'dir. Hava Pilot Tuğgeneral; 1976 yılında Hava Harp Okulu'ndan

Detaylı

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun olduktan (1972) sonra bir süre aynı bölümde kütüphane memurluğu yaptı (1974-1978). 1976 da Türk

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 ZAFER BAYRAMI 30 Ağustos 2014 2 OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ ÖN KAYITLARI 18 Ağustos - 12 Eylül 2014 3 BAĞIMSIZ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KURUMU, İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA GÖREVLİ ÖĞRETMENLERİN 2014-2015

Detaylı

MUŞ SEÇMEN EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI MART 2014

MUŞ SEÇMEN EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI MART 2014 MUŞ SEÇMEN EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI MART 2014 ARAŞTIRMA HAKKINDA Amaç & Yöntem Bu araştırma Pollmark Araştırma tarafından 20-23 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Araştırmanın amacı Muş Belediyesi

Detaylı

IĞDIR İL GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM / DENEYİM TABLOSU

IĞDIR İL GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM / DENEYİM TABLOSU İl Müdürü İl Müdürü Yardımcısı (Teknik) İl Müdürü Yardımcısı (İdari) Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Bitkisel Üretim ve Sağlığı Şube Müdürü Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 ZAFER BAYRAMI 30 Ağustos 2014 2 OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ ÖN KAYITLARI 18 Ağustos - 12 Eylül 2014 3 BAĞIMSIZ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KURUMU, İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA GÖREVLİ ÖĞRETMENLERİN 2014-2015

Detaylı

ADANA İL MÜFTÜLERİ (1924 2009) GÖREVDEN AYRILDIĞI TARİH Mehmet Hüsnü EREN Adana, 1870 Medrese 1923-1130 01.06.1920 28.03.1952

ADANA İL MÜFTÜLERİ (1924 2009) GÖREVDEN AYRILDIĞI TARİH Mehmet Hüsnü EREN Adana, 1870 Medrese 1923-1130 01.06.1920 28.03.1952 ADI SOYADI DOĞUM YERİ VE TARİHİ ADANA İL MÜFTÜLERİ (1924 2009) ÖĞRENİMİ SİCİL NO GÖREVE BAŞLADIĞI TARİH GÖREVDEN AYRILDIĞI TARİH Mehmet Hüsnü EREN Adana, 1870 Medrese 1923-1130 01.06.1920 28.03.1952 Abdullah

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Elbistan Meslek Yüksekokulu ÖZ GEÇMİŞİM, ÇALIŞMALARIM, İDARİ GÖREVLERİM.

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Elbistan Meslek Yüksekokulu ÖZ GEÇMİŞİM, ÇALIŞMALARIM, İDARİ GÖREVLERİM. ÖZ GEÇMİŞİM, ÇALIŞMALARIM, İDARİ GÖREVLERİM. Öğr. Gör. Muharrem EREN KASIM 2014 - ELBİSTAN 1970 K.Maraş Afşin doğumludur. İlk öğrenimini; Alemdar İlkokulu (1981) ve Çoğulhan Ortaokulu nda (1984), Orta

Detaylı

Bölge Uzmanı Nihai Form

Bölge Uzmanı Nihai Form Bölge Uzmanı Nihai Form KİŞİSEL BİLGİLER Ad: Abdulkadir Soyad: AKSÖZ TC Kimlik No: 48079752710 Uyruk: T.C. Cinsiyet : Erkek Doğum Yeri: İstanbul/Kadıköy Doğum Tarihi: 25/09/1995 Telefon: 05549916572 Eposta

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YAZ DÖNEMİ KONTENJAN BİLGİLERİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YAZ DÖNEMİ KONTENJAN BİLGİLERİ Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 2016 2017 Yaz Dönemi kontenjan bilgileri ve açıklamalar aşağıda sunulmuştur. Ön kayıt başvurusu yapmadan önce tüm

Detaylı

DEDENİN ADAYI, ERDOĞAN BAŞEĞMEZ, PROJELERİNİ ANLATTI

DEDENİN ADAYI, ERDOĞAN BAŞEĞMEZ, PROJELERİNİ ANLATTI DEDENİN ADAYI, ERDOĞAN BAŞEĞMEZ, PROJELERİNİ ANLATTI Bodrum Çarşı Esnafı Erdoğan Başeğmez, Esnaf Odası Seçimlerinde Başkan adaylığını açıkladı. Bodrum Esnaf Odası önünde bir açıklama yapan Erdoğan Başeğmez

Detaylı

Firmamızda Dürüstlük, Disiplin ve Zaman Değerlidir.

Firmamızda Dürüstlük, Disiplin ve Zaman Değerlidir. ARAŞTIRMACI BURSA TRAFİK BİLİRKİŞİLİK & DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ADRES ARABAYATAĞI MAHALLESİ AYVAZ SOKAK No:3/2 YILDIRIM/BURSA TEL 0532 765 66 35 0553 505 83 51 E-MAİL WEB ADRESİ info@arastirmacibursa.com

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI EĞİTİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE

T.C. BAŞBAKANLIK DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI EĞİTİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE T.C. BAŞBAKANLIK DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI EĞİTİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NE BAĞLI YURTLARDA KUR AN EĞİTİM VE

Detaylı

ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2013-2014 ÖĞRETİM YILI İLKOKULLARDA ÖĞRENCİ KAYITLARI UYGULAMALI ANAOKULU VE OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KURUMLARINDA ÖĞRENCİ KAYITLARI Bakanlıkça belirlenen süre içinde ve e-kayıt ortamında yapılacaktır. 2 a)

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Din Eğitimi Ankara Üniversitesi İlahiyat fakültesi 1977

Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Din Eğitimi Ankara Üniversitesi İlahiyat fakültesi 1977 1. Adı Soyadı: ABDURRAHMAN BORAN. Doğum Tarihi:14 NİSAN 195 3. Unvanı: DOÇ.DR 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Din Eğitimi Ankara Üniversitesi İlahiyat fakültesi 1977 Yüksek Lisans

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLARARASI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İL ŞAMPİYONASI İZMİR ŞAMPİYONU Yıldız Kız YARI FİNAL ŞAMPİYONU 3.SÜ OKULLARARASI ÇEYREK FİNAL ŞAMPİYONU 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLARARASI GENÇ KIZ VOLEYBOL

Detaylı

Diyanet İşleri Başkanlığından: DUYURU Diyanet İşleri Başkanlığı taşra teşkilatında münhal bulunan genel idare hizmetleri sınıfındaki 36 adet il müftü

Diyanet İşleri Başkanlığından: DUYURU Diyanet İşleri Başkanlığı taşra teşkilatında münhal bulunan genel idare hizmetleri sınıfındaki 36 adet il müftü Diyanet İşleri Başkanlığından: DUYURU Diyanet İşleri Başkanlığı taşra teşkilatında münhal bulunan genel idare hizmetleri sınıfındaki 36 adet il müftü yardımcısı kadrosuna sınav (yazılı ve sözlü) sonucuna

Detaylı

3. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır.

3. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır. 1 ÜNİVERSİTEMİZDE 2018-2019 ÖĞRETİM YILINDA AÇILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI 03.09.2018 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR. 1. Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika

Detaylı

T.C. SARIYER KAYMAKAMLIĞI İstinye Anadolu Lisesi Müdürlüğü

T.C. SARIYER KAYMAKAMLIĞI İstinye Anadolu Lisesi Müdürlüğü SIRA NO AY TARİHİ YAPILACAK İŞ 1 AĞUSTOS 14 Ağustos 2015 Cuma akşamı sona erer Mesleki Eğitim Merkezlerinde Güz Dönemi Sınav Öncesi Kalfalık ve Ustalık Sınavları Başvurularının Sona Ermesi 2 AĞUSTOS Ağustos

Detaylı

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ :

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ : ADI SOYADI : YAŞAR KÜÇÜKÇALIK DOĞUM TARĐHĐ : 29.11.1960 ÖĞRENĐM DURUMU : PAZARLAMA ĐŞ VE YÖNETĐMĐ (ĐNGĐLTERE) Birlik Mensucat A.Ş., Lüks Kadife A.Ş., Emintaş A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı, Birlik Denim

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-1222-330b-9b07-d4e1 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-1222-330b-9b07-d4e1 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-222-330b-9b07-d4e kodu ile teyit edilebilir. EK - MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Din

Detaylı

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı, Çemtaş Çelik Makina A.Ş. de Yönetim Kurulu

Detaylı

26. DÖNEM Anayasa Mutabakat Komisyonu ÜYE ALBÜMÜ

26. DÖNEM Anayasa Mutabakat Komisyonu ÜYE ALBÜMÜ 26. DÖNEM Anayasa Mutabakat Komisyonu ÜYE ALBÜMÜ EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR Yayın No.: TBMM 2016/21-BYHİB/9 Baskı Baskı Adedi : 20 : TBMM Basımevi/2016-1. Baskı Anayasa Mutabakat Komisyonu

Detaylı

ORDU - ÜNYE YEREL SEÇİMLER SEÇMEN EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI

ORDU - ÜNYE YEREL SEÇİMLER SEÇMEN EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI ORDU - ÜNYE YEREL SEÇİMLER SEÇMEN EĞİE ĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI Mart, 2014 1 İçindekiler Yönetici Özeti Araştırma rma Hakkında Ünye Belediye Başkan Adaylarına Yönelik Y Analizler Yerel Seçimlerde Seçmen Davranışı

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:IV, No: 56 Sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin

Detaylı

S1. 1 Kasim 2015 milletvekil genel seciminde hangi partiye oy verdiniz? 1. Ak Parti 2. CHP 3. MHP 4. HDP 5. Diger (Belirtiniz)... 6.

S1. 1 Kasim 2015 milletvekil genel seciminde hangi partiye oy verdiniz? 1. Ak Parti 2. CHP 3. MHP 4. HDP 5. Diger (Belirtiniz)... 6. 1 KASIM 2015 MILLETVEKILI SECIMI DEGERLENDIRME ARASTIRMASI S1. 1 Kasim 2015 milletvekil genel seciminde hangi partiye oy verdiniz? 1. Ak Parti 2. CHP 3. MHP 4. HDP 5. Diger (Belirtiniz)... 6. Oy vermedim

Detaylı

AKADEMİKHABERLER Prof. Dr. Hüseyin Saim Kendir

AKADEMİKHABERLER Prof. Dr. Hüseyin Saim Kendir AKADEMİKHABERLER \ FAKÜLTEMİz Prof. Dr. Hüseyin DEKANI Saim Kendir Fakültemizde 4 kasım 1977 günü yapılan seçimle Prof. Dr. H. Saim Kendir Dekanlığa getirilmiştir. 1933 yılında Mersin'de doğan Prof. Kendir

Detaylı

OKUL MÜDÜRLERİMİZ 3-HASAN YEĞİN 1970-1972 7- KAMİL SATIBEŞE 1977-1979 11-ŞÜKRÜ ŞENGEZER 1991-1992 15-AHMET KİBAROĞLU 2001-2003

OKUL MÜDÜRLERİMİZ 3-HASAN YEĞİN 1970-1972 7- KAMİL SATIBEŞE 1977-1979 11-ŞÜKRÜ ŞENGEZER 1991-1992 15-AHMET KİBAROĞLU 2001-2003 OKUL MÜDÜRLERİMİZ 1- MÜCTEBA UĞUR 1966-1969 2- MEHMET YILDIRIM 1969-1970 3-HASAN YEĞİN 1970-1972 4- MEHMET ÖZCAN 1972-1973 5- HALİT ÖZKAN 1973-1975 6- OSMAN ÖZGÜN 1975-1977 7- KAMİL SATIBEŞE 1977-1979

Detaylı

Arş. Gör. Togay Seçkin BİRBUDAK

Arş. Gör. Togay Seçkin BİRBUDAK Arş. Gör. Togay Seçkin BİRBUDAK ÖZGEÇMİŞ 10 Ocak 1983 tarihinde Ankara da doğdu. İlköğrenimini Ankara Aydınlıkevler İlkokulu Okulu ve Bilecik İnhisar İlkokulu nda tamamladı. Daha sonra Bilecik Bozüyük

Detaylı

2013-2015 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İlker Elçi 1979 yılında Malatya da doğdu, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2003 yılında İnönü Üniversitesi Kimya Bölümünden mezun oldu ve 2005 Yılında

Detaylı

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK İşletmeleri A.Ş., Ares Çimento A.Ş., Tunçkül Çimento A.Ş. ve Bursa Beton A.Ş. nde Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C ALTINORDU KAYMAKAMLIĞI ZUVER KAYA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ALTINORDU-2017 SUNUŞ İddialı okullar öğrenci merkezlidir, zengin akademik

Detaylı

Paydaşlarına Göre İMAM-HATİP ORTAOKULLARINDA DİN EĞİTİMİ

Paydaşlarına Göre İMAM-HATİP ORTAOKULLARINDA DİN EĞİTİMİ Paydaşlarına Göre İMAM-HATİP ORTAOKULLARINDA DİN EĞİTİMİ Eserin Her Türlü Basım Hakkı Anlaşmalı Olarak Ensar Neşriyat a Aittir. ISBN : 978-605-4036-86-8 Kitabın Adı: Paydaşlarına Göre İMAM-HATİP ORTAOKULLARINDA

Detaylı

TASFİYE İŞLERİ DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLERİ

TASFİYE İŞLERİ DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLERİ TASFİYE İŞLERİ DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLERİ SIRA ADI SOYADI BAŞLAYIŞ TARİHİ AYRILIŞ TARİHİ 1 Ahmet TEKİNER 27.06.1985 07.12.1989 2 İzzet ÖZCAN 26.12.1989 15.06.1993 3 İbrahimTolga AKGÜN 15.06.1993

Detaylı

adet) T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı

adet) T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Sayı : 89376558-903.02-2.0 tl

Detaylı

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILINDA HAFIZLARIN EĞİTİM GÖRECEĞİ ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ VE KONTENJAN BİLGİLERİ

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILINDA HAFIZLARIN EĞİTİM GÖRECEĞİ ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ VE KONTENJAN BİLGİLERİ DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 ÖĞRETİM YILINDA HAFIZLARIN EĞİTİM GÖRECEĞİ ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ VE KONTENJAN BİLGİLERİ Sıra No İLİ İLÇESİ OKULUN ADI Hazırlık 9. SINIF KONTENJAN ALIM ŞEKLİ

Detaylı

3. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır.

3. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır. 1 ÜNİVERSİTEMİZDE 2017 ÖĞRETİM YILINDA AÇILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI 05.06.2017 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR. 1. Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programlarına

Detaylı

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ NİSAN AYI ÇALIŞMA PROGRAMI

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ NİSAN AYI ÇALIŞMA PROGRAMI MİLLETVEK 01.04.2016 14:00 DİYARBAKIR 02.04.2016 15:00 VİYANA 03.04.2016 17:00 VİYANA 05.04.2016 10:00 ANKARA 07.04.2016 14:00 ANKARA 09.04.2016 12:00 ŞEHZADELER 09.04.2016 15:00 ŞEHZADELER 09.04.2016

Detaylı

3. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır.

3. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır. 1 ÜNİVERSİTEMİZDE 2017-2018 ÖĞRETİM YILINDA AÇILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI 05.09.2017 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR. 1. Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika

Detaylı

Adaylık iş ve işlemleri, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığınca yürütülmektedir.

Adaylık iş ve işlemleri, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığınca yürütülmektedir. CUMHURİYET HALK PARTİSİ İL/İLÇE BAŞKANLIKLARI NA 1 Kasım 2015 Günü yapılacak Milletvekili Genel Seçiminde, milletvekili adaylarının hangi usul ve esaslarla belirleneceği konusu, 23 Ağustos 2015 tarihli

Detaylı

14 ADEM POLAT Rehberlik Cizre / Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Cizre - Kaymakam Mümin Heybet Ortaokulu

14 ADEM POLAT Rehberlik Cizre / Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Cizre - Kaymakam Mümin Heybet Ortaokulu No Ad Soyad Branşı Hiz. Puanı Ek. Puan Ata. Görev YeriPuanı Sıramatik Tarafından Yerleştirildiği Kurum 1 SERKAN İŞLEK Sınıf Öğretmenliği 232 0 232 Cizre / Kaymakam Mümin Heybet Ortaokulu Cizre - Atatürk

Detaylı

Proje: COMPASS 510858-LLP-1-AT-LEONARDO-LMP. Proje hakkında açıklayıcı bilgiler

Proje: COMPASS 510858-LLP-1-AT-LEONARDO-LMP. Proje hakkında açıklayıcı bilgiler Proje: COMPASS 510858-LLP-1-AT-LEONARDO-LMP Proje hakkında açıklayıcı bilgiler Bu anketin amacı, niteliksel bilgilerin toplanıp, belirli formlarda yardım ve ihtiyacı olan, 15-25 yaş arası göçmen yada farklı

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 17.03.2009 Sayı: 09/03 ODA AİDATLARININ GECİKME ZAMLARINA AF YAŞANAN KÜRESEL EKONOMİK KRİZE KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER PAKETİ

Detaylı