2011 YILI YÖNETİM KURULU KARARLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2011 YILI YÖNETİM KURULU KARARLARI"

Transkript

1 Tarih : No : YILI YÖNETİM KURULU KARARLARI Süt ve süt ürünleri üretim endeksi Günde 2 bardak süt kampanyası Okul sütü raporu 1. Süt ve süt ürünleri üretim endeksi oluşturulması konusunda Akademetre tarafından yapılan sunumdan sonra; a. Maliyet ve fiyatların paylaşılmasının hukuki sonuçları konusunda Akademetre tarafından Rekabet Kurulu ndan görüş alınmasına, b. Sistemin Güvenlik altyapısının üyelerin değerlendirmesine sunulmasına, c. Görüş ve değerlendirmelerin alınmasından sonra tekrar değerlendirilmesine, 2. Tetra Pak tarafından yürütülen Günde 2 Bardak Süt kampanyası hakkında bilgi verildi ve 2011 yılı için hazırlanan reklam filmi gösterildi. Filmin ücretsiz reklam kuşağında yayınlanabilmesi için TSH Genel Müdürü Şeracattin Çam la görüşülmesine, 3. Okul Sütü Projesi Raporu nun; a. Üyelerimizle paylaşılmasına ve görüşlerinin alınmasına, b. Rapora ekonomik değerlendirmeninde eklenmesine, c. Raporun Başbakan a sunulmasına, Mayıs Dünya Süt Günü etkinlikleri ile ilgili planın uygulanmasına, 5. Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ hakkında Dilek Emil tarafından bilgi verildi. Tebliğde sözü edilen imkânlardan faydalanılabilmesi için Dilek Emil liderliğinde bir çalışma yapılmasına ve bir sonraki toplantıda sunulmasına, 6. IDF Daimi Çalışma Komiteleri ile ilgili Bilim Kurulumuzun katılımıyla yapılan toplantı değerlendirildi. Komite çalışmalarına aktif olarak katılmaya, İcra ve Yönetim Kurulunda bulunan firmalardan gönderilecek temsilcilerinde Komitelere eklenmesine, 7. Etik Kurul Modeli ile ilgili Adnan Çavuş tarafından bir sunum yapıldı. Sunumun üyelerimize gönderilmesine ve görüşlerinin alınmasından sonra tekrar değerlendirilmesine, 8. ASÜD bünyesinde bir iktisadi işletme kurulmasına gerek olmadığına, 9. Rusya ya ihracat ile ilgili Rusça belgelerin tercümesinin üstlenilmesine, 10. Aidatların arttırılmamasına, süt üretim çiftliklerin üyeliklerinin şimdilik kabul edilmemesine, 11. Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. ve Tic. A.Ş. den alınan yazıya istinaden, Danone Tikveşli nin tarihinden itibaren Yönetim Kurulumuzda Emil GOTCHEV tarafından temsil edilmesine, 12. Bir sonraki Yönetim Kurulu toplantısının tarihinde saat 10:30 da ASÜD Ankara ofisinde yapılmasına karar verildi.

2 Tarih : No : 2 Avukatlık hizmeti alınması Günde 2 Bardak Süt kampanyası Üyelik müracaatları 1. Derneğimizin ve üyelerinin hukuki hak ve menfaatlerinin korunması, Derneğimize hukuki danışmanlık ve avukatlık desteklerinin alınabilmesi için Av. Mustafa Karaman, Av. Onur Çubukçu, Av. İklim Kılıç, Av. Ömer Küçükozan a vekalet çıkarılmasına; işlemler için Harun Çallı ve Dilek Emil e yetki verilmesine, 2. İcra Kurulu kararları ile ilgili bilgi verildi. Buna göre; a. Günde 2 Bardak Süt kampanyası ve Türkiye Süt ve Süt Ürünleri Sektörünün AB Pazarına Girişinin Desteklenmesi projesi hakkında bilgi verildi. b. Etik Kurul ile ilgili çalışmalara devam edilmesine, Mart 01 Nisan 2011 tarihlerinde yapılacak Türkiye Süt ve Süt Ürünleri Sektörünün AB Pazarına Girişinin Desteklenmesi projesi kapsamında yapılacak eğitim toplantısının sonuçları hakkında üyelerimizin bilgilendirilmesine, 4. Günde 2 Bardak Süt kampanyası ile ilgili olarak; a. Hazırlanan televizyon reklamının ücretsiz reklam kuşağında yayınlanabilmesi için Sağlık Bakanlığı ile görüşmelere devam edilmesine, b. Kampanya logosunu paketleme malzemesi ve diğer iletişim malzemelerinde kullanmaları için hazırlanan tavsiye yazısının üyelerimize gönderilmesine ve kampanyaya katılım için teşvik edilmelerine, 5. Üyelik başvurusunda bulunan; a. Tarım Kredi Gıda Hayvancılık Yem ve Süt San. Tic. A.Ş. b. Bentley- Merkim Süt Analitik Cihazları Kimyasal Medikal Gıda Tarım Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti., c. İntermak Makine İmalat İthalat San. ve Tic. A.Ş., d. GEA Westfalia Separator San. ve Tic. Ltd. Şti. nin üyelik müracaatlarının kabul edilmesine, Atatürk Orman Çiftliği nin üyeliğe davet edilmesine, 6. Aidat ödemelerini geciktiren üyelerimize tekrar hatırlatma yapılmasına, 7. Bir sonraki Yönetim Kurulu toplantısının _daha önce alınan Yönetim Kurulu kararına uygun olarak_ 04 Mayıs 2011 tarihinde saat 11:00 de TGDF İstanbul ofisinde yapılmasına, yılı Dernek Beyannamesinin onaylanmasına karar verildi.

3 Tarih : No : 3 Süt Endüstrisi Raporu KDV Genel Tebliği Taslağı 1. Ulusal Süt Konseyi nin sektörün en üst çatı örgütü olarak önemli bir kurum olduğu, ASÜD temsilcilerinin USK yönetiminde bulunmasının sektörün gelişmesine önemli katkılar yapacağı değerlendirildi ve gerekli çalışmalar yapılmasına, 2. Dünya ve Türkiye Süt Endüstrisi Raporu 2010 un İstanbul Ritz Carlton Otel de, Dünya Süt Günü vesilesiyle 20 Mayıs 2011 de saat 09:30 da kahvaltılı bir basın toplantısıyla kamuoyuna sunulmasına, 3. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı nın yeni teşkilat yapısı ve görevleri ile ilgili olarak hazırlanan raporun ilgili kişi ve kurumlarla paylaşılmasına, de Rekabet Kurumu tarafından düzenlenen Hızlı Tüketim Ürünleri Perakendeciliği Çalıştayı hakkında bilgi verildi. Gelişmelerin takip edilmesine ve üyelerimizin bilgilendirilmesine, 5. KDV Genel Tebliği Taslağı hakkında Gelir İdaresi Başkanlığı ile yapılan görüşmeler hakkında bilgi verildi. Sürecin takip edilmesine, 6. UGKK nın 2011/3 sayılı toplantısında görüşülen ve değerlendirilmesine karar verilen, Gazlı Ayran ve kriterlerinin belirlenmesi ile ilgili sürecin takip edilmesine karar verildi. 7. UGKK nın 2011/3 sayılı toplantısında, TBMM Dilekçe Komisyonu nun gıda etiketlerinde Üretim Tarihi ninde bulundurulmasının zorunlu hale getirilmesi talebinin uygun bulunmadığı bilgisi verildi. 8. Derneğimizin ve üyelerinin hukuki hak ve menfaatlerinin korunması, Derneğimize hukuki danışmanlık ve avukatlık desteklerinin alınabilmesi için Av. Mustafa Karaman, Av. Onur Çubukçu, Av. İklim Kılıç ve Av. Ömer Küçükozan a vekâlet çıkarılmasına, işlemler için Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çallı ve Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özkan a yetki verilmesine, 9. Bir sonraki toplantının Cuma günü saat 11:00 de TGDF İstanbul ofisinde yapılmasına karar verildi.

4 Tarih : No : 4 Süt tüketiminin arttırılması Solitin hk. CCEURO Cenevre toplantısı Aidat ödemeleri 1. Tetra Pak ile görüşülerek Günde 2 Bardak Süt filminin süresinin kısaltılmasının istenmesine, 2. Akademisyenlerden konunun önemi ile ilgili görüş istenmesine, 3. Sağlık Bakanlığı ndan konunun önemi ile ilgili görüş istenmesine, 4. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu na yazılı olarak müraacat edilmesine karar verildi. 5. Türkiye Süt ve Süt Ürünleri sektörünün AB Pazarına Girişinin Desteklenmesi Projesi kapsamında ortaya çıkan sorunlarla ilgili yapılan toplantı hakkında bilgi verildi. 6. Solitin ile ilgili alınan aksiyonlar hakkında bilgi verildi. 7. Süt ve Süt Ürünleri Üretim Endeksi ile ilgili çalışmaların 2012 de tekrar ele alınmasına, 8. Etik Kurul Modelinin üyelerimiz arası anlaşmazlıkları çözecek ve tağşişler ile mücadele edecek şekilde oluşturulmasına, bu konuda İcra Kuruluna yetki verilmesine, ürün analizlerinin yetkili laboratuarlar tarafından yapılmasına, 9. Codex Alimenterius Cenevre toplantısı için hazırlanan Ayran ve Gazlı Ayran ile ilgili görüşlerimizin Prof. Dr. Nevzat Artık ın toplantıya katılımı ile savunulmasına, konunun ülke görüşü olarak sunulması için gerekli girişimlerin yapılmasına, 10. USK dan gelen talep üzerine, IDF üyeliğinin üst sektör kuruluşu olan USK ya devredilmesinde bir sakınca olmadığına, sürecin gerek iç mevzuatımız gerekse IDF mevzuatı açısından değerlendirilerek gerekli çalışmaların yapılmasına, 11. Aidatını geciktirmiş üyelere tekrar hatırlatma yapılmasına, aidat gelirleriyle karşılanamayacak faaliyet giderleri için üyelerimizin sponsor olması için Abdurrahman Kaan ve Adnan Çavuş tarafından bir çalışma yapılmasına, 12. DİB izin süresinin uzatılması için DTM ye yazılı olarak başvurulmasına, 13. Bir sonraki Yönetim Kurulu toplantısının 27 Temmuz 2011 Çarşamba günü saat 11:00 de TGDF İstanbul ofisinde yapılmasına, ancak yeni bakan atamalarının yapılmasından sonra, tebrik ziyaretlerinin takvimine göre tarih ve yer değişikliği yapılabileceğine karar verildi.

5 Tarih : No : 5 IDF Parma Zirvesi Bakan dan randevu Ekim 2011 tarihlerinde İtalya Parma da yapılacak IDF Dünya Süt Zirvesi ne ASÜD adına Ali Osman Mola, Elif Avcı ve Murat Gülderen in katılmasına, 2. Çiğ süt fiyatlarında görülen dalgalanmalar ve sektörümüzün sorunları ile ilgili görüşmek üzere Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ndan randevu talep edilmesine, 3. Bir sonraki Yönetim Kurulu toplantısının, 25 Ekim 2011 Salı günü saat 10:00 da TGDF İstanbul ofisinde yapılmasına karar verildi. Tarih : No : 6 Okul sütü projesi Bilim Kurulu nun ihtiyaçları TGDF Gıda Kongresi TGDF Delegeliği 1. COMART a, Kurumsal İletişim ve Yönetim Hizmetlerinden doğan alacaklarının ödenmesine karar verildi. 2. Türkiye Süt ve Süt Ürünlerinin AB Pazarına Girişinin Desteklenmesi Projesi nde gelinen aşama ile ilgili bilgi verildi. 3. İtalya nın Parma Kentinde yapılan IDF Dünya Sütçülük Zirvesi hakkında bilgi verildi. 4. Mehdi Eker tarafından Okul Sütü projesi ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardım paketlerine süt ve süt ürünleri konulması ile ilgili yapılan açıklamalardan memnuniyet duyulduğu ifade edildi. a. Bu konulardaki düşüncelerini öğrenmek ve süt ihaleleri, süt ürünlerinin ihracatı ve ihracat projemiz hakkında ASÜD ün görüşlerini aktarmak üzere Bakan ve ilgililerle görüşülmesine,

6 b. Süt ve süt ürünleri tüketiminin arttırılmasına yönelik kampanyalarla ilgili çalışma yapılmasına, 5. Bilim Kurulu üyelerimizin bilimsel çalışmalar için talep ettiği ihtiyaçlarının değerlendirilerek karşılanmasına, 6. Kasım ayı içinde İzmir de yapılacak TGDF Gıda Kongresi ne ASÜD adına Ali Osman Mola ve Elif Avcı nın katılmasına, 7. Okay Eğdirici nin kurumundan ayrılması sonucu boşalan TGDF delegeliğine Dilek Emil in atanmasına, 8. Van depremi sonrası yardımlar için üyelerimizin teşvik edilmesine, 9. Bir sonraki Yönetim Kurulu toplantısının 14 Aralık 2011 Çarşamba günü saat 11:00 de TGDF İstanbul ofisinde yapılmasına karar verildi. Tarih : No : 7 Üyelik müracaatı Süt piyasası düzenleme kurulu Olağan Genel Kurul 2012 Yılı Taslak Bütçesi Süt karşıtı kampanyalar Peynir altı suyu komisyonu 1. Çaycuma Süt Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. nin üyeliğinin ve Hüsnü Sami Alpan ın temsilciliğinin kabul edilmesine, 2. Et ve Balık Kurumu tarafından görüş istenen yazıya; bu konuda USK nın yetkilendirilmesi, sistemin şeffaf olması, bu sebeple oluşturulacak bütçenin üreticisi, sanayici ve tüketiciye yeni yük getirmemesi yönünde karar bildirilmesine, 3. İkinci Olağan Genel Kurul ile ilgili olarak; a. Ankara da 12 Mart 2012 Pazartesi günü, yeterli çoğunluk sağlanamazsa 22 Mart 2012 Perşembe günü yapılmasına, b. Yönetim Kurulu üye sayısının 11 e çıkarılmasının teklif edilmesine, c. Cumhurbaşkanı ve Başbakan ın eşleri ile birlikte Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı nın davet edilmesine, 4. Öz Denetim Sistemi adıyla bir denetim sistemi kurulması düşüncesinin Genel Kurul a sunulmasına, maliyetlerin bütçe içinden karşılanmasına, 5. Aidat borçlarını ödemeyen üyelerimize; ödeme yapmalarının, Tüzüğümüze göre ödeme yapmadan Genel Kurul a katılamayacaklarının ve üyeliklerinin sonlandırılacağının yazılı olarak hatırlatılmasına, 6. Dernek Taslak bütçesi ile ilgili olarak; a TL lik Dernek Taslak bütçesinin kabul edilmesine, gerektiğinde değişiklik yapılmasına,

7 b yılı bölge toplantılarının ilkinin 23 Şubat 2012 Perşembe günü Balıkesir de TEKSÜT ün ev sahipliğinde yapılmasına, c. İstanbul da yapılacak Sağlık ve Beslenme Bieanli ne katılmaya ve stant almaya, d. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından İstanbul da yapılması düşünülen CCEURO toplantısının giderlerinin, ASÜD ve SETBİR tarafından ortaklaşa karşılanmasına, e. Süt Hijyen Kılavuzlarının basım ve dağıtımının bütçeden çıkarılmasına ve konunun Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile tekrar değerlendirilmesine, 7. Isıl işlem görmüş süt ve süt ürünleri karşıtı kampanyalara karşı alınan ve alınacak aksiyonlarla ilgi bilgi verildi. 8. Türkiye de Gotmilk ve Whymilk benzeri kampanyalar yapılması için COMART tarafından bir proje çalışması yapılmasına, bu projenin sosyal medya ve Bakanlıkların Gıda Güvenliği yayınları ile ilişkilendirilmesine, 9. Peyniraltı Suyu konusunda çalışacak bir komisyon kurulmasına ve komisyona üye vermeleri için üyelerin bilgilendirilmesine, 10. Üyelerimize Süt Hattı Gazetesinin desteklemesi için hatırlatma yapılmasına, 11. Sonraki Yönetim Kurulu toplantısının 20 Ocak 2012 Cuma günü saat 11:00 de CALLI GIDA nın İstanbul ofisinde yapılmasına karar verildi.

2012 YILI YÖNETİM KURULU KARARLARI

2012 YILI YÖNETİM KURULU KARARLARI Tarih : 20.01.2012 No : 1 2012 YILI YÖNETİM KURULU KARARLARI Üyelik müracaatları Genel Kurul gündemi Tüzük değişikliği Öz denetim sistemi Bölgesel toplantı Yeni mevzuat 1. Akpınar Süt Ürünleri San. Tic.

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Gıda Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu Toplantısı

Gıda Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu Toplantısı Toplantı Tarihi: 17.02.2014 Toplantıya Katılanlar: Şehmus Alparslan, Levent Yergök, Zafer Erbay, Deniz Kaypak Tona, Veli Gökkaya, Nuray Yumukgöz, Eyüp Civelek, Ahmet Pan Toplantı Gündemi: 1. Son toplantıdan

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN NİSAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş. 04.06.2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2014 yılına ilişkin pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı,

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 ŞUBAT AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2015 ŞUBAT AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2015 ŞUBAT AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ silinmesi hususunu düzenleyen 15. Maddesi 3. ve 4. Fıkrasına göre ; ndeki kaydı 1 8013 8360 Unvanı FETHİYE

Detaylı

2015/03 EK İŞGÜCÜ EĞİTİM PLANI

2015/03 EK İŞGÜCÜ EĞİTİM PLANI ALINAN KARARLARA İLİŞKİN FAALİYETLERİN İZLEME VE DEĞERLENDİRME TABLOSU (BURSA 26.01.2016 2016/01 OLAĞAN TOPLANTI) TOPLANTI ve KARAR NO KARAR SORUMLU İLGİLİ KURULUŞ PLANLANMIŞ FAALİYETLER GERÇEKLEŞME DURUMU

Detaylı

Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği

Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği Bilgi Teknolojisi Çözümleri Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği Faaliyet ve Bilgilendirme Raporu 2016 Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği Mustafa Kemal Cd Hukukçular Towers Kat 15 D.100

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ 03.06.2015 tarih ve 27 sayılı olağan Haziran ayı toplantısındaki tekliflerle ilgili 09.06.2015 tarih ve

Detaylı

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018 TURKLAB Bülten 2018 Ocak-Şubat-Mart Metot Validasyonu Eğitimi 13-14 Şubat 2018 13-14 Şubat 2018 tarihlerinde Metot Validasyonu konulu eğitim gerçekleştirilmiştir. Katılımcılara, TS EN ISO/IEC 17025 standardı

Detaylı

23- TÜKETİCİNİN VE TÜKETİCİ SAĞLIĞININ KORUNMASI

23- TÜKETİCİNİN VE TÜKETİCİ SAĞLIĞININ KORUNMASI 23- TÜKETİCİNİN VE TÜKETİCİ SAĞLIĞININ KORUNMASI 8 Mart 2001 tarihli Katılım Ortaklığı Belgesinin yayımlanmasından bu yana Avrupa Birliğinin Tüketicinin Korunması kapsamındaki mevzuatına uyum çerçevesinde

Detaylı

Endüstrinin Sağlık Politikalarını Engellemesi. Prof Dr Elif Dağlı

Endüstrinin Sağlık Politikalarını Engellemesi. Prof Dr Elif Dağlı Endüstrinin Sağlık Politikalarını Engellemesi Prof Dr Elif Dağlı Uzlaşmasız ihtilaf : Kamu sağlığı karşısında tütün endüstrisi çıkarları Tütün endüstrisinin çıkarları sağlık çıkarları ile kökten çelişir.

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

YÖNETİM KURULU 18 ARALIK 2012 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 18 ARALIK 2012 GÜNDEMİ YÖNETİM KURULU 18 ARALIK 2012 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ KARAR Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜRKİYE İKLİMLENDİRME MECLİSİ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜRKİYE İKLİMLENDİRME MECLİSİ 2014 YILI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜRKİYE İKLİMLENDİRME MECLİSİ 2014 YILI FAALİYET RAPORU TOBB Türkiye İklimlendirme Meclisi, mutat aralıklarla yaptığı meclis toplantıları, protokol ziyaretleri, alt komite

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI 12.01.2015;2015/001 EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. 2015 YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI Şirket in Yatırımcı İlişkileri bölümü yöneticisi olan Zeynep Ece ARABUL GÜNEL in Kurumsal Yönetim Komitesi

Detaylı

SIRA SAYISI: 677 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

SIRA SAYISI: 677 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ YASAMA DÖNEMİ YASAMA YILI 24 5 SIRA SAYISI: 677 Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Fransa Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Enerji Alanında İşbirliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun

Detaylı

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ Türkiyenin döviz kazandırıcı hizmet gelirlerinin arttırılması ve film sektörünün uluslararası rekabet gücünü geliştirilmesi için, Türkiyede yerleşik, film sektöründe faaliyet gösteren şirketler (film yapımcısı

Detaylı

YETERLİĞE TABİ GELİR UZMANLARI DERNEĞİ 2016 FAALİYET RAPORU

YETERLİĞE TABİ GELİR UZMANLARI DERNEĞİ 2016 FAALİYET RAPORU 2016 2016 YILI FAALİYET RAPORU Derneğimizin Tarihçesi Gelir Uzmanlığı 1993 yılında kariyer bir meslek olarak ihdas edilmiştir. Ancak derneğimizin kuruluş yılı olan 2013 yılına kadar geçen 20 yıllık sürede

Detaylı

PANEL: "Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş"

PANEL: Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş E- BÜLTEN Sayı: 03 Mart 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com PANEL: "Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş" Odamızın paydaşı olduğu BUSİAD Gıda Uzmanlık Grubu

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 MARTAYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2015 MARTAYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2015 MARTAYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ silinmesi hususunu düzenleyen 15. Maddesi 3. ve 4. Fıkrasına göre ; Ticaret ndeki kaydı terkin edilmiş olup

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek komite üyeleri kırmızı

Detaylı

YÖNETMELİK. d) Genel Müdür: Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürünü,

YÖNETMELİK. d) Genel Müdür: Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürünü, 24 Aralık 2014 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29215 Gümrük ve Ticaret Bakanlığından: YÖNETMELİK REKLAM KONSEYİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı;

Detaylı

KAMU ALIMLARI YOLUYLA TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VE YERLİ ÜRETİM PROGRAMI EYLEM PLANI

KAMU ALIMLARI YOLUYLA TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VE YERLİ ÜRETİM PROGRAMI EYLEM PLANI KAMU ALIMLARI YOLUYLA TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VE YERLİ ÜRETİM PROGRAMI EYLEM PLANI 1. Programın Amacı ve Kapsamı 2013 yılı itibarıyla yaklaşık 105 milyar TL ile GSYH nin yaklaşık yüzde 7 si olarak gerçekleşen

Detaylı

FASIL 8 REKABET POLİTİKASI

FASIL 8 REKABET POLİTİKASI FASIL 8 REKABET POLİTİKASI Öncelik 8.1 Müktesebata uygun bir Devlet Yardımları Kanununun kabul edilmesi ve mevcut şeffaflık taahhütlerini yerine getirebilecek, işlevsel olarak bağımsız bir devlet yardımları

Detaylı

2. ULUSAL KAĞIT SEMPOZYUMU BİLDİRİLERİ

2. ULUSAL KAĞIT SEMPOZYUMU BİLDİRİLERİ tmmob makina mühendisleri odası 2. ULUSAL KAĞIT SEMPOZYUMU BİLDİRİLERİ MMO YAYIN NO: 180 tmmob makina mühendisleri odası / MMO YAYIN NO : 180 ISBN: 975-395-166-3 Bu Yapıtın Yayın Hakkı MMO'na Aittir. Kitabın

Detaylı

DEVLET MALZEME OFİSİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMA VE ÖDÜL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

DEVLET MALZEME OFİSİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMA VE ÖDÜL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar DEVLET MALZEME OFİSİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMA VE ÖDÜL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde l - Bu Yönergenin amacı, Devlet Malzeme Ofisi Merkez, Taşra Teşkilâtı ve

Detaylı

Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği. Faaliyet Raporu Sunuşu Yılı Olağan Genel Kurulu 15 Mart 2008

Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği. Faaliyet Raporu Sunuşu Yılı Olağan Genel Kurulu 15 Mart 2008 Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği Faaliyet Raporu Sunuşu 2008 Yılı Olağan Genel Kurulu 15 Mart 2008 GÜNDEM 1. Genel Kurul sonrası işlemler 2. Yönetim Kurulu ve toplantıları

Detaylı

TÜRKSOY ÜYESİ ÜLKELER UNESCO MİLLÎ KOMİSYONLARI İKİNCİ TOPLANTISI ÇALIŞMA RAPORU

TÜRKSOY ÜYESİ ÜLKELER UNESCO MİLLÎ KOMİSYONLARI İKİNCİ TOPLANTISI ÇALIŞMA RAPORU TÜRKSOY ÜYESİ ÜLKELER UNESCO MİLLÎ KOMİSYONLARI İKİNCİ TOPLANTISI ÇALIŞMA RAPORU (16 17 Eylül 2011, Kazan, Tataristan Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu) Tataristan Cumhuriyeti (RF) Kültür Bakanlığı ve Uluslararası

Detaylı

HAVA-İŞ Türkiye Sivil Havacılık Sendikası Ocak 2016 www.havais.org.tr HAVA- GENEL BA KANI AL KEMAL TATLIBAL: VERD M Z BÜTÜN SÖZLER N ARKASINDAYIZ...

HAVA-İŞ Türkiye Sivil Havacılık Sendikası Ocak 2016 www.havais.org.tr HAVA- GENEL BA KANI AL KEMAL TATLIBAL: VERD M Z BÜTÜN SÖZLER N ARKASINDAYIZ... HAVA-İŞ İmtiyaz Sahibi Hava-İş Sendikası adına Ali Kemal Tatlıbal Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Murat Kallenci Görsel Yönetmen Muhammed Safa Arıkan Haber Müdürü Aslıcan Orhan Editör Mevlüt Çiftcibaşı Grafik-Tasarım

Detaylı

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 08 Mayıs 2014 (Turgut Gür) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği işbirliğinde geliştirilen TUYUP: Turizm Sektöründe

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (12-18 Mart 2012)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (12-18 Mart 2012) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (12-18 Mart 2012) 12 Mart 2012, PAZARTESİ 09:00-17:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanlığı AB İşleri Uzmanı Pınar Başpınar

Detaylı

T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönetmeliğin amacı, Kütahya

Detaylı

Manşet TÜSİAD YÜKSEK İSTİŞARE KONSEYİ TOPLANTISI BODRUM DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. Haziran, 2009. No: 2009-06

Manşet TÜSİAD YÜKSEK İSTİŞARE KONSEYİ TOPLANTISI BODRUM DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. Haziran, 2009. No: 2009-06 TÜSİAD YÜKSEK İSTİŞARE KONSEYİ TOPLANTISI BODRUM DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ TÜSİAD, 2009 yılının ilk Yüksek İstişare Konseyi toplantısını 18-19 Haziran tarihlerinde Bodrum'da düzenledi. Devlet Bakanı ve Başbakan

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 000290 28/01/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 41 Sayın Üyemiz, 1. GİK 45.Dönem Toplantısı

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2014 ARALIK AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2014 ARALIK AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2014 ARALIK AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ 1 no.lu Meslek Komitesi'nin 01/10/2014 tarih ve 18 no.lu toplantısında, ilçemizde kullanılan suyun metreküp

Detaylı

2015 Temmuz Ayı Bülteni

2015 Temmuz Ayı Bülteni 2015 Temmuz Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 08.07.2015 tarihinde AFSİAD ın düzenlediği iftar yemeğine Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MÜHSÜRLER katılım

Detaylı

FASIL 10 BİLGİ TOPLUMU VE MEDYA

FASIL 10 BİLGİ TOPLUMU VE MEDYA FASIL 10 BİLGİ TOPLUMU VE MEDYA Öncelik 10.1. 2002 AB düzenleyici çerçevesi için anahtar başlangıç koşullarının kabul edilmesinin ve uygulanmasının tamamlanması 1 Mevzuat uyum takvimi Tablo 10.1.1 1 2002/20/AT

Detaylı

2015 Ağustos Ayı Bülteni

2015 Ağustos Ayı Bülteni 2015 Ağustos Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 05.08.2015 tarihinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Zafer Toplantı Salonunda saat 15:00 te Toprak Koruma Kurulu

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 9. Hafta (27 Şubat-04 Mart 2012)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 9. Hafta (27 Şubat-04 Mart 2012) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 9. Hafta (27 Şubat-04 Mart 2012) 27 ŞUBAT 2012, PAZARTESİ 09:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanı Sn. M. Süreyya Süner ile Mali

Detaylı

ERTÜRK YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş. SİRKÜLER 2015/57

ERTÜRK YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş. SİRKÜLER 2015/57 04.06.2015 ERTÜRK YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş. SİRKÜLER 2015/57 KONU : Döviz Kazandırıcı Hizmet Ticaretinin Desteklenmesi Döviz Kazandırıcı Hizmet Ticaretinin Desteklenmesi Hakkında

Detaylı

EİB EGE DEMİR VE DEMİR DIŞI METALLER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2012/2013 DÖNEMİ ÇALIŞMA RAPORU

EİB EGE DEMİR VE DEMİR DIŞI METALLER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2012/2013 DÖNEMİ ÇALIŞMA RAPORU EİB EGE DEMİR VE DEMİR DIŞI METALLER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2012/2013 DÖNEMİ ÇALIŞMA RAPORU ĐÇĐNDEKĐLER 1 2012 YILI ĐHRACAT PERFORMANSIMIZIN DEĞERLENDĐRĐLMESĐ... 1 1.1 ÜRÜN GRUPLARI ĐTĐBARĐYLE... 1 1.2

Detaylı

İNTEMA İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47

İNTEMA İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47 A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47 Genel Kurul Kararları Tescili Adres Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok: No:5 Levent-İstanbul Telefon 212-3179433 Faks 212-2844988 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI PROJE HAZIRLAMA, GELİŞTİRME VE UYGULAMA YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI PROJE HAZIRLAMA, GELİŞTİRME VE UYGULAMA YÖNETMELİĞİ Başkanlık Divanı Karar Tarihi : 02.04.2013 Sayı : 45 Resmi Gazete Yayım Tarihi : 07.06.2013 Sayı : 28670 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI PROJE HAZIRLAMA, GELİŞTİRME VE UYGULAMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ

Detaylı

3 Kasım 2006, İstanbul

3 Kasım 2006, İstanbul İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ için STK BULUŞMALARI 3 Kasım 2006, İstanbul Bölgesel Çevre Merkezi - REC ( ) Tarafsız, bağımsız ve kar amacı gütmeyen uluslararası bir kuruluş olan REC, çevreyle ilgili sorunların çözümüne

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARI

YÖNETİM KURULU KARARI : 2017 Takvim Yılı Faaliyetleri ile İlgili Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısının Yapılması Hk. uyarınca yapılan müzakereler sonucunda; Şirketin 2017 takvim yılı işlemlerinden dolayı Yıllık Ortaklar Olağan

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

I. TÜRKİYE ÇOCUK ve MEDYA KONGRESİ KONGRE PLANI

I. TÜRKİYE ÇOCUK ve MEDYA KONGRESİ KONGRE PLANI I. TÜRKİYE ÇOCUK ve MEDYA KONGRESİ KONGRE PLANI Bu Kongre Planı, Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Çocuk Vakfı, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu arasında Mart 2013 te imzalanan Protokol

Detaylı

AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda belirtilen gündemi görüşmek ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 06.11.2015 Cuma Günü saat 15.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO) YÖNERGESİ

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO) YÖNERGESİ ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO) YÖNERGESİ Amaç Madde 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Üsküdar Üniversitesinde üretilen bilgi ve teknolojinin uygulamaya dönüştürülerek ticarileştirilmesine,

Detaylı

BİLİŞİM EĞİTİM KÜLTÜR ve ARAŞTIRMA DERNEĞİ

BİLİŞİM EĞİTİM KÜLTÜR ve ARAŞTIRMA DERNEĞİ İç Kontrol Uyum Eylem Planı Danışmanlığı İç kontrol ; Sistemli, sürekli, süreç odaklı, kontrollü iyi yönetimi ifade etmektedir. Buradaki kontrol anladığımız tarzda denetimi ifade eden kontrol değildir.

Detaylı

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni 2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 1 Şubat 2015 tarihinde Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU nun Afyonkarahisar Ziyaretine geldiği sırada Yön. Kur. Bşk.

Detaylı

2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni

2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni 2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 04.05.2016 tarihinde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan Toprak Koruma Kurulu Toplantısına Genel

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ ÇEVRE FASLI MÜZAKERE SÜRECİ

AVRUPA BİRLİĞİ ÇEVRE FASLI MÜZAKERE SÜRECİ AVRUPA BİRLİĞİ ÇEVRE FASLI MÜZAKERE SÜRECİ 1. Genel Süreç Çevre Faslı Müzakere Sürecine ilişkin; Çevre Faslı Tanıtıcı Tarama Toplantısı 03-11 Nisan 2006, Çevre Faslı Ayrıntılı Tarama Toplantısı 29 Mayıs

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA SEKTÖR TOPLANTISI YAPILDI. "İnşaat Mühendisleri Odası Edremit Temsilciliğinin Katkıları ve Turgutlu Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği Katılımı ile Yapı Malzemeleri Yönetmeliğine Uygun Malzeme

Detaylı

YÖNETİM KURULU 02 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 02 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 02 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA Sigorta Acentelerinin Türkiye Geneline Göre Dağılım Oranı (%) Sigorta Acentelerine İlişkin Bazı Veriler 7.794 Gerçek kişi acente sayısı

Detaylı

GIDA ve KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Dursun KODAZ Gıda Mühendisi Gıda İşletmeleri ve Kodeks Daire Başkanlığı

GIDA ve KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Dursun KODAZ Gıda Mühendisi Gıda İşletmeleri ve Kodeks Daire Başkanlığı GIDA ve KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Dursun KODAZ Gıda Mühendisi Gıda İşletmeleri ve Kodeks Daire Başkanlığı GENEL MÜDÜRLÜK YAPISI GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ-ORGANİZASYON ŞEMASI GENEL MÜDÜR GENEL MÜDÜR

Detaylı

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. www.gmo.org.tr GEMİ İNŞAA&TASARIM SEKTÖRÜNDE DEVLET DESTEĞİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. www.gmo.org.tr GEMİ İNŞAA&TASARIM SEKTÖRÜNDE DEVLET DESTEĞİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRDİK ENDAZE TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Gemi ve Deniz Teknolojisi dergisinin özel sayısıdır. Gemi Mühendisleri Odası üyelerine faks ve e-posta yolu ile iletilir. Ulaşmasını istediğiniz faks/eposta detaylarını

Detaylı

1 -> :23

1 -> :23 http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/08/20130817-10.htm 1 -> 3 19.10.2013 13:23 17 Ağustos 2013 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28738 Karar Sayısı : 2013/5171 BAKANLAR KURULU KARARI Ekli Okul Sütü

Detaylı

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir.

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir. Değerli İş Ortağımız, İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 11, düzenlenmeye başladığı 2009 yılından buyana inşaat endüstrisinin gündemini değiştiriyor İMSAD

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 4. Hafta (25 31 Ocak 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 4. Hafta (25 31 Ocak 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 4. Hafta (25 31 Ocak 2010) 25 OCAK 2010, PAZARTESİ 09:00-17:00 Avrupa Birliği Genel

Detaylı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 05 Mart Konu : Ana Sözleşme değişikliği

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 05 Mart Konu : Ana Sözleşme değişikliği Özel Durum Açıklaması Tarih : 05 Mart 2012 Konu : Ana Sözleşme değişikliği Şirketimizin 02.03.2012 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Ana Sözleşmemizin 13,15,17,20 ve 21'inci maddelerinin ekteki şekilde

Detaylı

TÜRKİYE DE SÜT HAYVANCILIĞI POLİTİKALARI

TÜRKİYE DE SÜT HAYVANCILIĞI POLİTİKALARI TÜRKİYE DE SÜT HAYVANCILIĞI POLİTİKALARI DOÇ.DR. AYŞE UZMAY ZMO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi E.Ü. Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü 1 İÇERİK DÜNYADA SÜT ÜRETİMİ TÜRKİYE DE SÜT HAYVANCILIĞI POLİTİKALARI

Detaylı

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri,

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri, MARMARĐS ALTINYUNUS TURĐSTĐK TESĐSLER A.Ş. NĐN 22 MART 2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMi 1. Açılış ve Başkanlık Divanı nın seçimi, 2. 2010 yılı faaliyet ve hesapları hakkında, Yönetim Kurulu ve Denetçi

Detaylı

BASIN, YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN, YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Revizyon Tarihi 016 Görev ve Yetki Tanımları BASIN, YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Çeşme Belediyesi nin kurum içi ve kurum dışı tüm iletişim faaliyetlerini

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULACAKTIR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

NET HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

NET HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Sermaye Piyasası Kurulu nun, Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Seri: X, No.22 Tebliği gereğince, Şirket Ana Sözleşmesine bir madde eklenmesinin ve

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Görkem Şavluğ Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü 10-14 MART 2015 IDS KÖLN 2015 ULUSLARARASI

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Unvanı/Ortakların Adı Adresi ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU : TAV Havalimanları Holding A.Ş. : TAV Havalimanları Holding Yönetim Merkez Binası Istanbul Ataturk Havalimanı Dış Hatlar Terminali (A

Detaylı

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ Sayı :31775355-153.08-9 Konu :Donatım ve işletme malzemeleri T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI 21.01.2014 / 01297 GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından alınan

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 23. Hafta (4-10 Haziran 2012)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 23. Hafta (4-10 Haziran 2012) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 23. Hafta (4-10 Haziran 2012) 4 HAZİRAN 2012, PAZARTESİ 09:00-17:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanı Pınar Tanlak

Detaylı

1) MESLEK STANDARTLARI HAKKINDA ( ÖNEMLİ SÜRELİ )

1) MESLEK STANDARTLARI HAKKINDA ( ÖNEMLİ SÜRELİ ) 1) MESLEK STANDARTLARI HAKKINDA ( ÖNEMLİ SÜRELİ ) Türkiye Tekstil Sanayi İşverenleri Sendikası ndan alınan yazıda aynen; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ilgili kuruluşu olarak temel görevi Avrupa

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

TSPAKB 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı

TSPAKB 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı (15 Mayıs 2008, İstanbul) Nevzat Öztangut Başkan, Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği Sayın Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı, Üyeleri ve Yöneticileri Sayın

Detaylı

GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU

GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU I- GİRİŞ 1. Raporun dönemi: 01/01/2008-30/06/2008 2. Ortaklığın ünvanı: Garanti Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında

Detaylı

AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş. 01.01.2014 31.03.2014 FAALİYET RAPORU

AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş. 01.01.2014 31.03.2014 FAALİYET RAPORU AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş. 01.01.2014 31.03.2014 FAALİYET RAPORU *SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞTIR. w w w. a k d e n i z g u v e n l i k. c o m. t

Detaylı

MALİYE BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RAPOR TESPİT TABLOSU

MALİYE BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RAPOR TESPİT TABLOSU Şube Adı: Uygulama ve Koordinasyon (I) Şubesi Müdürlüğü MALİYE BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RAPOR TESPİT TABLOSU A ve B Grubu Kadroların birimler ve unvanlara göre dağıtımının yapılması Yıl içerisinde

Detaylı

TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA SEKTÖREL ÇALIŞMA GRUBU FAALİYET ÖZETİ -2011-

TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA SEKTÖREL ÇALIŞMA GRUBU FAALİYET ÖZETİ -2011- TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA SEKTÖREL ÇALIŞMA GRUBU FAALİYET ÖZETİ -2011- 22 Aralık 2010 tarihli Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Kalkınma Kurulu toplantısında belirlenen 4 farklı sektörel çalışma grubundan

Detaylı

İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ PROJE GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ PROJE GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ PROJE GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu yönergenin amacı; İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesinde kurulan Proje

Detaylı

EGE GÜBRE SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ

EGE GÜBRE SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ EGE GÜBRE SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan, Şirketimizin 2014 faaliyet yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 2 Nisan 2015 Perşembe günü

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

KAMU POLİTİKASI BELGELERİ

KAMU POLİTİKASI BELGELERİ Ünite 4 Doç. Dr. Nuray ERTÜRK KESKİN Türkiye deki kamu politikası belgelerinin tanıtılması amaçlanmaktadır. Kamu politikası analizinde görüş alanında olması gereken politika belgeleri altı başlık altında

Detaylı

1. KAMU İHALE HUKUKU KONGRESİ

1. KAMU İHALE HUKUKU KONGRESİ 1. KAMU İHALE HUKUKU KONGRESİ PROJENİN ADI 1. Kamu İhale Hukuku Kongresi PROJE TARİHİ 27-28 Mart 2014 PROJENİN GERÇEKLEŞTİRİLECEĞİ ADRES Doğuş Üniversitesi Acıbadem Kampüsü Gözaçan Kültür ve Sanat Merkezi

Detaylı

1. Adı Soyadı: Murat DOĞAN. İletişim Bilgileri

1. Adı Soyadı: Murat DOĞAN. İletişim Bilgileri 1. Adı Soyadı: Murat DOĞAN İletişim Bilgileri Ev Adresi: Bahçeşehir 2.Kısım Mah. Boğazköy Cad. 22/5 Başakşehir- İSTANBUL Telefon: 0 532 622 67 86 E-Posta : muratdogan72@gmail.com / murat.dogan@yeniyuzyil.edu.tr

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

ekim 2017 / 7. sayı / üç ayda bir yayınlanır / adaptto.net

ekim 2017 / 7. sayı / üç ayda bir yayınlanır / adaptto.net ekim 2017 / 7. sayı / üç ayda bir yayınlanır / adaptto.net 7. [İmtiyaz Sahibi] Prof.Dr. Tahsin Engin [Yazarlar] Gözde Sofuoğlu [Tasarım] Murat Tamcı Bilal Altun Sakarya Üniversitesi Teknoloji Geliştirme

Detaylı

Konseyin görevleri MADDE 6

Konseyin görevleri MADDE 6 XXXIV Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Konseyi Yönetmeliği b) Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı,

Detaylı

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / RHEAG, 2015 [] 19.06.2015 18:10:52. Genel Kurul Toplantısı Çağrısı

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / RHEAG, 2015 [] 19.06.2015 18:10:52. Genel Kurul Toplantısı Çağrısı RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / RHEAG, 2015 [] 19.06.2015 18:10:52 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı Adres Telefon 212-3862600 Faks 212-3862635 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi

Detaylı

TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. Dönem Çalışma Raporu 2010-2012

TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. Dönem Çalışma Raporu 2010-2012 TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. Dönem Çalışma Raporu 2010 2012 TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. KURUMSAL ĐLĐŞKĐLER VE ÖRGÜTLENME 1.1. ĐL TEMSĐLCĐLĐKLERĐ ĐLE ĐLĐŞKĐLERĐN GELĐŞTĐRĐLMESĐ

Detaylı

DENETİM KOMİTESİ ÇALIŞMA ESASLARI Madde 1: Kapsam ve Yasal Dayanak Bu çalışma esasları ( Çalışma Esasları ) Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş.

DENETİM KOMİTESİ ÇALIŞMA ESASLARI Madde 1: Kapsam ve Yasal Dayanak Bu çalışma esasları ( Çalışma Esasları ) Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. DENETİM KOMİTESİ ÇALIŞMA ESASLARI Madde 1: Kapsam ve Yasal Dayanak Bu çalışma esasları ( Çalışma Esasları ) Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. ("Şirket") Yönetim Kurulu Denetim Komitesi'nin ("Komite") görev

Detaylı