ESNEK BARİYER ve DARBE KORUMA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ESNEK BARİYER ve DARBE KORUMA"

Transkript

1 ESNEK BARİYER ve DARBE KORUMA HER SEKTÖRDE İŞ GÜCÜNÜZÜ KORUMAYI AMAÇLAYAN GÜVENLİK ÇÖZÜMLERİ Ürün Ve Hizmetlerimize Genel Bakış

2 RAF PROFİL KORUMA Çelik konstrüksiyon raf sistemi bulunan işletmelerde, forklift ve diğer iş makinalarının çarpması sonucu ciddi hasarlar oluşabilmekte ve bu hasarlar beklenmeyen iş kazalarına neden olabilmektedir. Çarpma sonucu hasar gören profiller iş güvenliği gereği değiştirilmelidir Bu değişim palet dolu raflarda zahmetli ve yüksek maliyetli bir işlemdir. Yüksek yoğunlukta polietilen (HDPE)' den üretilen raf profil koruyucu ürünleri sayesinde, çarpma sonucu oluşacak hasarları önlemeniz mümkündür.

3 RAF BAŞI BARİYERİ Raf başları ve sonları, palet yükleme ve boşaltma esnasında en çok forklift hareketi olan yerlerdir. Profil bağlantı elemanlarının en açıkta ve darbeye maruz kalan noktalardır. Forklift giriş çıkışlarında en çok hasar alan raf başı ve sonlarında raf başı bariyerleri mükemmel bir koruma sağlamaktadır. Yüksek yoğunlukta polietilenden imal edilen esnek bariyer sistemlerimiz, dayanıklı ve uzun ömürlü olmasının yanı sıra bakım onarım gerektirmez.

4 TEK KOLLU BARİYER (2350X X300) Hareketli araçların ve ekipmanların savunmasız raf bağlantı elemanlarını etkileyebileceği raf koridorlarının önünü korumak için tasarlanmıştır. Dairesel köşeler, çarpmaya en duyarlı olan bariyer uçlarında daha fazla koruma sağlar.

5 ÇİFT KOLLU BARİYER (2350X X600) Dairesel köşeler 300mm yükseltilip bir orta profil eklenerek raf önleri için ideal koruma haline getirilmiştir. Hareketli araçların ve ekipmanların savunmasız raf bağlantı elemanlarını etkileyebileceği raf koridorlarının önünü korumak için tasarlanmıştır. Dairesel köşeler, çarpmaya en duyarlı olan bariyer uçlarında daha fazla koruma sağlar.

6 ÜÇ KOLLU BARİYER (2350X X900) Sirkülasyonun çok olduğu araç ve ekipmanların yoğun çalıştığı yerlerde yüksek ölçüde koruma sağlar. Hareketli araçların ve ekipmanların savunmasız raf bağlantı elemanlarını etkileyebileceği raf koridorlarının önünü korumak için tasarlanmıştır. Dairesel köşeler, çarpmaya en duyarlı olan bariyer uçlarında daha fazla koruma sağlar.

7 KOLON KORUMA Kare, dikdörtgen, dairesel bina kolonları veya çelik kolonlara koruma sağlamak için tasarlanmıştır. Tabandaki metal üzerine monte edilmiş hdpe kilavuz köşelerde daha fazla direnç gösterir. Enerji emici bariyerler, sürücülere görsel rehberlik sağlarken çarpma esnasında aşırı dayanıklı fiziksel koruma sağlayarak kolonu ve çarpan nesneyi hasarlardan kurtarır.

8 KÖŞE DUBALARI Ticari ve kamusal alanlarda yaygın olarak kullanılan çok işlevli bir üründür. Yapıları ve ekipmanları darbe hasarından korumak ve araçların erişimini önlemek için sağlam bir fiziksel direnç sağlamak için tasarlanmıştır. Güçlü, dayanıklı ve yüksek oranda görülebilen trafik güzergâhları boyunca rehberlik sunar.

9 SEKSİYONEL KAPI DUBALARI İşletmelerde alanlar arası yaya ve forklift geçiş kapıları, seksiyonel kapılar, yükleme boşaltma rampa kapıları ve bu kapılarda bulunan sensör mekanizmaları da darbe sonucu en çok hasar alan noktalardır. Seksiyonel kapı, rampa kapıları ve sensör mekanizmaları çarpmalara karşı korumak için tasarlanmıştır.

10 ENDÜSTRİYEL KAPI KORUMASI Kapı açıklıkları için kenar korumasına ve yüksek düzeyde hasarın önlenmesi için yükseklik sınırlamasına sahiptir. Araçların ve yüklerin, kapı çarpma kenarları ve panjur kapı kanalları ile temas etmesini engelleyerek, yüksek maliyetli çarpma hasarlarına karşı koruma sağlar.

11 ESNEK ZEMİN BARİYERİ Sürücülere görsel rehberlik sağlar ve darbe kuvvetlerini emerek ve saptırarak, olayları önleyerek ve arıza sürelerini önleyerek hayati varlıklar için fiziksel koruma sağlar. Araç giriş rampaları ve duvar kenarları için idealdir.

12 YAYA YÜRÜYÜŞ YOLU BARİYERİ İnsanları yaralanmalardan korumak ve binaları ve ekipmanları hem içeride hem dışarıda hasarlardan korumak için tasarlanmıştır. Yüksek mukavemetli, çift fonksiyonlu bariyer, yayaları ve sürücüleri yönlendirir ve araç etkilerine karşı ağır bir direnç sağlarken, olayları ve kazaları önler. İnsanların ve araçların karıştığı yoğun ortamlar ve yoğun trafik alanları için tasarlanmıştır.

13 MAKİNA KORUMA BARİYERİ Darbe kuvvetlerini emerek ve dağıtarak maliyetleri önemli ölçüde azaltır. Makine veya koruma yaptığı alanda oluşabilecek darbelere karşı eşsiz koruma sağlarken sürücü ve yayalara görsel rehberlik yaparak kazaları önlemek için tasarlanmıştır. İşletme içerisinde konuşlandırılmış makine ve araçların güvenliğini sağlayarak kazanımlarınızı korumak ve personelinize güvenli çalışma ortamları sunmak için idealdir.

14 DUVAR-PANEL KORUMA Duvarların, yapıların, malların hareketli makine, teçhizattan korunması ve korunan bölgeyi belli bir mesafede tutarak oluşacak zararları önlemek ve yakın yerlerde düşük enerji etkilerinin yıpranması için tasarlanmıştır. Zaman içinde güvenliği bozan bu tür etkiler, yüzeylere, malzemelere ve stoklara zarar verebilir ve ekipmanın bozulmasına neden olabilir. Bariyer bu araçları ve yüklerini gerekli bir rotada tutar ve korunan alanlara girmelerini önler.

15 JENERATÖR KORUMA BAİYERİ Makinelerin ve ekipmanın, aracın dış çarpışmalarından kaynaklanan hasarlardan korunması için tasarlanmıştır. Esnek ağır hizmet tipi bariyer, sürücülere görsel rehberlik sağlar ve yüksek etkili kuvvetleri emerek ve saptırarak, olayları önleyerek ve arıza sürelerini önleyerek hayati varlıklar için fiziksel koruma sağlar. Yüksek trafik alanları için idealdir.

16 ELEKTRİK PANO BARİYERİ Çarpışma kuvvetlerine karşı daha fazla direnç ve sık çarpışmalardan kaynaklanan yıpranma ve yıpranmaya karşı gelişmiş koruma sağlayan darbe alanının yüksekliğini ve gücünü artırır.

17 YANGIN HİDRANT İSTASYON BARİYERİ İletme içerisinde elektrikli ve motorlu araçlarından bölgeleri korumak için tasarlanmıştır. Zaman içinde güvenliği bozan bu tür etkiler, yüzeylere, malzemelere ve stoklara zarar verebilir ve ekipmanın bozulmasına neden olabilir. Dörtlü orta profil, hassas bölgelerde çarpışma kuvvetlerine karşı daha fazla direnç ve koruma sağlar.

18 DIŞ KAPI RAMPA BARİYERİ Rampaları, açık kenarları korumak, yayaların, sürücülerin, araçların ve hayati varlıkların, hem içeride hem dışarıdan gelen kaza ve yaralanmalardan korunması için tasarlanmıştır. Esnek dış kapı rampa bariyerleri, darbe kuvvetlerini emerek ve dağıtarak maliyetleri önemli ölçüde azaltır, yani zeminler korunur, darbeden sonra bariyerlerin değiştirilmesi gerekmez ve araç hasarı azalır.

19 OTOPARK BARİYERİ Darbelere karşı esnek ve esnek hale gelen, zeminde, araçlarda ve bariyerlerde hasarı önleyen enerji emici bariyerler ile araç park noktalarını görsel ve fiziksel olarak belirlemek, içerden ve dışardan gelecek darbelere karşı korumak ve işletme içerisindeki güvenlik düzenini kontrolde tutmak için tasarlanmıştır.

20 ARAÇ YANAŞMA KILAVUZU Kılavuz bariyerler zemine kadar alçak konumdadır depolar ve otoparklar gibi yoğun trafik bulunan alanlarda tekerlek kılavuzu olarak iyi bir koruma sağlar. Rampa önlerinde ve otoparklarda sürücülere görsel rehberlik sunar, araçların sorunsuz yanaşması için tekerlek kılavuzu olarak sürücülere yönlendirme yapar.

21 YANGIN DOLABI KORUMA BARİYERİ Duvara veya dikey zemine monteli ekipmanlar için tasarlanmıştır. Çarpmalara ve darbelere karşı yüksek direnç göstererek koruma sağlarken, çarpma veya darbe esnasında arada tampon görevi görerek ekipmanı ve çarpan aracın hasarlanmasını önler.

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

CONIDECK. Otopark Kaplamasında Rakipsiz Çözüm

CONIDECK. Otopark Kaplamasında Rakipsiz Çözüm CONIDECK Otopark Kaplamasında Rakipsiz Çözüm İlk Savunma Hattı Otoparklar, üzerlerine dökülen yağların, asitlerin ve karbondioksit gazlarının sonucu olarak sürekli agresif kimyasalların zararlarına maruz

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri VERİMLİ KÜMES SİSTEMLERİ Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri www.tavsan.com.tr Tek bir hava dağıtım ünitesinden kuru ısı. Sadece mükemmel! Kümesler için sıcak sulu ısıtma sistemleri Kümeste canlı sağlığı ve verimliliği

Detaylı

ÜRÜNLERİNİZE VE STOĞUNUZA EMNİYET VE DEĞER KATIN

ÜRÜNLERİNİZE VE STOĞUNUZA EMNİYET VE DEĞER KATIN ÜRÜNLERİNİZE VE STOĞUNUZA EMNİYET VE DEĞER KATIN Malzeme İşleme ve Lojistik Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel

Detaylı

İMALAT TEKNİKLERİ. oksi-asetilen kesim. gaz altı kaynak. gazaltı kaynak. abkant büküm. plazma kesim. talaşlı imalat

İMALAT TEKNİKLERİ. oksi-asetilen kesim. gaz altı kaynak. gazaltı kaynak. abkant büküm. plazma kesim. talaşlı imalat Şirketimiz 2012 yılında kuruldu. İki ortaklı limited bir şirket olan Prama Endüstriyel Makine şu anda Ikitellide faaliyet göstermektedir. Firmamızda 20ye yakın çalışan bulunmaktadır. Toplamda 800 m² imalat

Detaylı

PERDE KAPAKLAR. WALL ROLL-UP COVER - Ön rulo perde kapakları. 22

PERDE KAPAKLAR. WALL ROLL-UP COVER - Ön rulo perde kapakları. 22 WALL ROLL-UP COVER - Ön rulo perde kapakları WALL ROLL-UP COVER çalışma alanı ile motor alanı arasındaki ayrılma bariyeridir, büyük ölçekli tornalar için. WALL ROLL-UP COVER özel P.E.I rulo perde kapakları

Detaylı

Yükümüz ağır! Doğru tasarlanmış Yükleme Sistemleri işinizi kolaylaştırır...

Yükümüz ağır! Doğru tasarlanmış Yükleme Sistemleri işinizi kolaylaştırır... Yükümüz ağır! Doğru tasarlanmış Yükleme Sistemleri işinizi kolaylaştırır... MENTEŞELİ Yükümüzü hafifleten köprüler kuralım HİDROLİK ÜNİTE 3 çıkışlı İtalyan hidrolik ünite Flapı hidrolik güçle geriye çekme

Detaylı

DEPOLARDA İŞ GÜVENLİĞİ UYGULAMALARI. ÖĞRENCI NO:145148012 MUSTAFA ışık

DEPOLARDA İŞ GÜVENLİĞİ UYGULAMALARI. ÖĞRENCI NO:145148012 MUSTAFA ışık DEPOLARDA İŞ GÜVENLİĞİ UYGULAMALARI ÖĞRENCI NO:145148012 MUSTAFA ışık Depolar ciddi kazaların meydana geldiği tehlikeli lokasyonlardır. Özellikle ekipmanların çalıştığı, yükseklik faktörünün devreye girdiği,

Detaylı

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Hörmann sanayi kapı yenilikleri Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Depolarda ve üretim hollerinde ve de diğer ticari amaçlı tesislerde aralıksız süreçler, personel için uygun ortam

Detaylı

Yükünüz ağır! Doğru tasarlanmış Yükleme Sistemleri işinizi kolaylaştırır...

Yükünüz ağır! Doğru tasarlanmış Yükleme Sistemleri işinizi kolaylaştırır... Yükünüz ağır! Doğru tasarlanmış Yükleme Sistemleri işinizi kolaylaştırır... R MENTEŞELİ RAMPA HİDROLİK ÜNİTE 3 çıkışlı İtalyan hidrolik ünite Flapı hidrolik güçle geriye çekme özelliği PLATFORM SACI Haddelenmiş

Detaylı

Hidrolik Yapılarda (Kanallar, Kıyı Koruma Yapıları, Göletler) Erozyon Koruması

Hidrolik Yapılarda (Kanallar, Kıyı Koruma Yapıları, Göletler) Erozyon Koruması HİDROLİK YAPILAR»» Taşkın Kanalları Yeterli mesafenin olmadığı durumlarda hücre içleri beton veya kırmataş ile doldurularak Flexi HDS istinat duvarı uygulaması yapılabilir.»» Dere ve Akarsular»» Hendek

Detaylı

W152 Diamant Bölme Duvar

W152 Diamant Bölme Duvar W152 Diamant Bölme Duvar DC Profili Duvar C Profiller, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Diamant Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir.

Detaylı

1. TRAFİK EĞİTİM PARKI İÇERSİNDE ENGELLİLER İÇİN ÖZEL SINIF

1. TRAFİK EĞİTİM PARKI İÇERSİNDE ENGELLİLER İÇİN ÖZEL SINIF İSTANBUL DA ENGELLİLERE YÖNELİK GELİŞTİRİLEN UYGULAMALAR 1. TRAFİK EĞİTİM PARKI İÇERSİNDE ENGELLİLER İÇİN ÖZEL SINIF Topkapı Trafik Eğitim Parkında engelliler için özel tasarlanmış sınıfta her hafta düzenli

Detaylı

RELAYrack. Açık sistem çatı D=600 - D=800 - D=1000. RELAYrack tekli çatı, D= 600 mm. RELAYrack çiftli çatılar, D= 800 mm

RELAYrack. Açık sistem çatı D=600 - D=800 - D=1000. RELAYrack tekli çatı, D= 600 mm. RELAYrack çiftli çatılar, D= 800 mm RELAYrack / Açık sistemler, network teknolojisi ve elektronik alanında sayısız uygulama için, uygun maliyetli ve montaj dostu çözümler sunar 19 standart cihazların montajı için tasarlanmıştır. Ekipmanlara

Detaylı

Sağlam Yenilikçi Güvenli. Depolama Sistemleri. RIDGID KNAACK, şantiye ve endüstriyel alet ve malzeme depolama çözümlerinde dünya lideridir.

Sağlam Yenilikçi Güvenli. Depolama Sistemleri. RIDGID KNAACK, şantiye ve endüstriyel alet ve malzeme depolama çözümlerinde dünya lideridir. Depolama Sistemleri RIDGID KNK Profesyonel Depolama Sistemleri D nin başta gelen profesyonel depolama ekipmanı geliştiricisi olan Knaack Manufacturing ompany, inşaat ve sanayi sektörlerinde kullanılmak

Detaylı

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr EKOEDGE Plastik Sınırlama Sistemleri www.ekoplas.com.tr 01 hakkımızda... // Bu gereksinimleri ve gelişmeleri yakından takip ederek 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Ekoplas, ülkemizde mimari ve peyzaj

Detaylı

Kordon tip tepsi konveyörü

Kordon tip tepsi konveyörü Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

NEDEN KONTROL EDİLMELİDİR?

NEDEN KONTROL EDİLMELİDİR? ENDÜSTRİYEL RAF SİSTEMİ PERİYODİK KONTROLLERİ STANDARTLAR RAF TANIMI PRSES UZMAN DENETÇİ KONTROL VE BAKIM KAYITLARI AKIŞ DİYAGRAMI UYGUN YÜKLEME UYGUNSUZLUKLAR RAF KAZALARI Tuncay Töngel Makina Mühendisi

Detaylı

industrial sectional door letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı Door Point Letoon Hangar

industrial sectional door letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı   Door Point Letoon Hangar letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı www.letoonyapi.com.tr Seksiyonel Kapı Genel Özellikleri Yoğun poliüretan izolasyonlu kapı panellerinden oluşan seksiyonel kapı, yapının duvar, tavan ve diğer özelliklerine

Detaylı

W345 Vidipan Ses Duvarı

W345 Vidipan Ses Duvarı W345 Vidipan Ses Duvarı Çift dikmeli 75/100 mm duvar M Profili ve her iki tarafta 12,5mm kalınlığında üç kat Vidipan kullanılarak oluşturulan, içinde Profil genişliğine göre 40mm kalınlığında üç kat yalıtım

Detaylı

2015 MAYIS AYI RİSK DEĞERLENDİRMESİ

2015 MAYIS AYI RİSK DEĞERLENDİRMESİ 2015 MAYIS AYI RİSK DEĞERLENDİRMESİ 27 mayıs 2015 tarihinde yapılan riskli alanların tespitinde aşağıda belirtilen problemler tespit edilmiştir. Bu risklerin öncelikli yapılacak işler kapsamında değerlendirilmesi

Detaylı

W361 Vidipan Bölme Duvar

W361 Vidipan Bölme Duvar W361 Vidipan Bölme Duvar DC Profili Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Vidipan Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir. Taban

Detaylı

Pano Kalınlığı M M M M

Pano Kalınlığı M M M M BRT 1708 1 Birleştirme Somunu Dik açılı bir bağlantı gerektiği yerlerde Birleşik Rakor Somunlarıyla kullanılmak üzere tasarlanmış Maliyet etkin bir çözüm için Çinko Alaşım M6 Somunları tedarik edilir.

Detaylı

Plastra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır. Katalogda yer alan ürünler Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillenmiştir.

Plastra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır. Katalogda yer alan ürünler Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillenmiştir. Plastra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır. Katalogda yer alan ürünler Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillenmiştir. 202018 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2018 Hakkımızda Plastra markalı yol güvenliği

Detaylı

TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj

TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj sistemi, arabalı palanga sistemi ve tahditleri, çelik

Detaylı

Tantimber Deck UYGULAMA ÖNERİLERİ

Tantimber Deck UYGULAMA ÖNERİLERİ www.tantimber.com Tantimber Deck UYGULAMA ÖNERİLERİ İŞ GÜVENLİĞİ ÖNLEMLERİ Önce İnsan Çalışmaya başlamadan önce, tüm iş güvenliği önlemlerinin alınması gerektiğini hatırlatırız. Gerekli güvenlik teçhizatlarının

Detaylı

W112 Bölme Duvar. DC Profili Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Alçıpan Kaplama

W112 Bölme Duvar. DC Profili Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Alçıpan Kaplama W112 Bölme Duvar DC Profili Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Alçıpan Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir. Taban DU

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

YAĞMUR İNDİRME ÇÖZÜMLERİ. Modüler, uzun ömürlü yağmur indirme çözümleri.

YAĞMUR İNDİRME ÇÖZÜMLERİ. Modüler, uzun ömürlü yağmur indirme çözümleri. YAĞMUR İNDİRME ÇÖZÜMLERİ Modüler, uzun ömürlü yağmur indirme çözümleri. Çatıda yağmur indirme sistemi ayrı bir önem taşır. Çünkü; kırılan, çatlayan, yağmur suyunun düzenli akışını engelleyen, yapının estetiğini

Detaylı

ERPİLİÇ ENTEGRE TESİSLERİ

ERPİLİÇ ENTEGRE TESİSLERİ ERPİLİÇ ENTEGRE TESİSLERİ DEPREM TALİMATI REVİZYON REVİZYON NO AÇIKLAMA TARİH 0 YENİ YAYIN 08.07.2013 DEPREM TALİMATI Depremden Önce Depremi önleyemezsiniz! Fakat; Yaralanmayı önlemeye, Hasarı minimuma

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

Temizlik Teknolojisi Çevre temizliği. Temizlik Teknolojisi - Çevre Temizliği. Hako-Jonas 1200 / 1500. Büyük alanların ekonomik temizliği için

Temizlik Teknolojisi Çevre temizliği. Temizlik Teknolojisi - Çevre Temizliği. Hako-Jonas 1200 / 1500. Büyük alanların ekonomik temizliği için Temizlik Teknolojisi Çevre temizliği Temizlik Teknolojisi - Çevre Temizliği Hako-Jonas 1200 / 1500 Büyük alanların ekonomik temizliği için Binilebilir vakum süpürücü 16.200 m 2 /h kadar, alan performansı

Detaylı

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI 1991 yılında İstanbul'da kurulan şirketimiz özellikle elektromekanik techizatlar, vinçler, kaldırma ve basınçlı hava sistemleri konusunda uzmanlaşmıştır. ERA, ağır endüstrinin

Detaylı

BLB TİP MAKİNE GÜVENLİK ÇİTİ KULLANMA KILAVUZU VE MONTAJ TEKNİKLERİ

BLB TİP MAKİNE GÜVENLİK ÇİTİ KULLANMA KILAVUZU VE MONTAJ TEKNİKLERİ BLB TİP MAKİNE GÜVENLİK ÇİTİ KULLANMA KILAVUZU VE MONTAJ TEKNİKLERİ 1 İÇİNDEKİLER 1. ÜRÜN BİLGİSİ : 3 2. MONTAJ-SÖKME-TAŞIMA.. : 4 3. İŞLETİM VE KULLANIM. : 8 4. BAKIM. : 8 5. GÜVENLİK.. : 8 6. ÖNEMLİ

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

BORU VE KAPLAR ÜZERİNDEKİ İŞARETLER İLE İLGİLİ ASGARİ GEREKLER

BORU VE KAPLAR ÜZERİNDEKİ İŞARETLER İLE İLGİLİ ASGARİ GEREKLER BORU VE KAPLAR ÜZERİNDEKİ İŞARETLER İLE İLGİLİ ASGARİ 1 1. İçinde tehlikeli madde veya preparatların bulunduğu veya depolandığı kaplar ile bunları ihtiva eden veya taşıyan, görünür borular; yürürlükte

Detaylı

www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr

www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr Tekrar kullanılabilir modüler plastik duvar kalıbı www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr GEOPANEL AVANTAJLAR HIZ Her bir GEOPANEL sadece 11 kg ağırlığındadır ve sistem tek bir kişi tarafından inşa edilebilir.

Detaylı

W118 Bölme Duvar. W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5mm sac levha

W118 Bölme Duvar. W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5mm sac levha W118 Bölme Duvar W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5 sac levha W118 WK3 _ Her iki yüzünde üç kat Diamant ve çift kat 0,5 sac levha Tek dikmeli 5075/100 duvar Duvar C veya M Profili

Detaylı

KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM KULLANIMI (Kafa Koruma) İÇERİK Kafa Koruma

KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM KULLANIMI (Kafa Koruma) İÇERİK Kafa Koruma KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM KULLANIMI (Kafa Koruma) İÇERİK Kafa Koruma 1 Amaç Her katılımcı, çimento fabrikalarında kafa koruma için kullanılan KKE hakkında bilgi sahibi olabilecek. Her katılımcı kendisine

Detaylı

W362 Vidipan Bölme Duvar

W362 Vidipan Bölme Duvar W362 Bölme Duvar DC Profili Knauf Artfix Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir. Taban

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri Zemin Çözümleri Daha temiz, daha güvenli mekânlar 3M San ve Tic A.Ş. Nispetiye Cad. Akmerkez Blok 3 Kat: 4-5-6 Etiler 34340 İstanbul Türkiye Tel: (212) 350 77 77 Faks: (212) 350 77 99 www.3m.com.tr Türkiye

Detaylı

Enerji dağıtım tesisleri ve elektrikle çalışma

Enerji dağıtım tesisleri ve elektrikle çalışma 1 Enerji dağıtım tesisleri ve elektrikle çalışma 13. Enerji dağıtım tesisleri, yangın veya patlama riski oluşturmayacak şekilde tasarlanarak kurulur ve işletilir. Kişilerin, doğrudan veya dolaylı teması

Detaylı

Elek.dikdörtgen kazanlar - Elektronik

Elek.dikdörtgen kazanlar - Elektronik Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH12 2D 12 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

W116 Bölme Duvar. Islak hacimlerde sıhhı tesisatların kolaylıkla yerleştirilmesi için kullanılan tesisat duvarıdır.

W116 Bölme Duvar. Islak hacimlerde sıhhı tesisatların kolaylıkla yerleştirilmesi için kullanılan tesisat duvarıdır. W116 Bölme Duvar W116 Knauf Tesisat Duvarı Sistemleri, taşıyıcı olmayan bölme duvarlarda güvenirliği, hızlı ve ekonomik olması sebebiyle tercih edilir, içinden su borusu, gider tesisatı geçen bölme duvar

Detaylı

EMNİYET KEMERİ KULLANIMI

EMNİYET KEMERİ KULLANIMI Emniyet kemeri kullanımı, kazalardaki yaralanmaları büyük ölçüde azaltmaktadır ve otomobilin ön koltuklarında kemer kullanmamanın büyük risk oluşturduğunu büyük bir çoğunluk kabul etmektedir. Yine de "Emniyet

Detaylı

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü GreenCAB marka kabinet ve aksesuarları profesyonel tüm markaların kabin içinde yerleşimine uygun bir markadır. Her tip yapıda, iç dış mekan için üretilmiş ürünlere

Detaylı

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban BRT 1692 1 Haddeleme yöntemiyle yekpare altıgen çubuktan üretilmiş saplama hem kesinlik, hem de diş gücü sağlar Naylon taban yüksek yük kapasitesi, kimyasal direnç ve ısı değişikliklerinde denge sağlar

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Tantimber Cephe UYGULAMA ÖNERİLERİ

Tantimber Cephe UYGULAMA ÖNERİLERİ www.tantimber.com Tantimber Cephe UYGULAMA ÖNERİLERİ İŞ GÜVENLİĞİ ÖNLEMLERİ Önce İnsan Çalışmaya başlamadan önce, tüm iş güvenliği önlemlerinin alınması gerektiğini hatırlatırız. Gerekli güvenlik teçhizatlarının

Detaylı

CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ

CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ I. Clip-In Sistem Profil ve Aksesuarları I. Montaj Öncesi ve Esnasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar 1. Uygulama yapılacak mekanın boş ve temiz olması gereklidir.

Detaylı

Ürün Kodu Genişlik Yükseklik Boş Ağırlık : A25 : 2.550 mm : 3.550 mm : 2.100 ~ 2.500 kg Geometrik Hacim : 10 16 18 26.000 l. (Kamyon tipine göre) Bölme Sayısı : 1 ~ 5 (Kamyon tipine göre) Tank Kodu : LGBF

Detaylı

Uzun merdaneli konveyör

Uzun merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

RiMatrix S. RiMatrix S. Avantajlarınız. RiMatrix S App

RiMatrix S. RiMatrix S. Avantajlarınız. RiMatrix S App RiMatrix S RiMatrix S RiMatrix S'e genel bakış...398 Standart oda...400 Standart güvenlik odası...401 Standart konteyner...402 Avantajlarınız Veri merkezi modüllerini baz alan standartlaştırılmış veri

Detaylı

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50 ECOFILM Isıtma Folyoları En yeni teknolojilerden yararlanılarak üretilen Ecofilm ısıtma folyoları, özellikle büyük yüzeylerin ısıtılmasında kullanılıyor. Bu ısıtma sistemleri; grafit kaplamalı polyester

Detaylı

Kısa merdaneli konveyör

Kısa merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarımızla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane yardımcı

Detaylı

Tepsi hazırlık konveyörü

Tepsi hazırlık konveyörü Electrolux, hastane ve klinikler için ideal bir yemek porsiyonlama ve dağıtım sistemi sunar. Bu sistem, çok karmaşık ve farklı talepler için bile uygun çözümler sağlar. Electrolux Yemek Dağıtım sisteminin

Detaylı

Baskı Betonun Avantajları

Baskı Betonun Avantajları ZEMİN KAPLAMALARI Baskı Betonun Avantajları UV Işınlarına karşı dayanıklı %100 doğal görüntü Ekonomik maliyet avantajı Üretim süresi avantajı Çökme ve tozlanmaya karşı mukavemet Kalıcı renk kalitesi Uzun

Detaylı

Elektrikli Devrilir Tavalar

Elektrikli Devrilir Tavalar Electrolux THERMALINE otel, işyeri mutfakları, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı inflight mutfaklarının ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek

Detaylı

K131 Safeboard Bölme Duvar

K131 Safeboard Bölme Duvar K131 Bölme Duvar DC Profili Duvar C Profiller, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Taban DU Profili Duvar U Profili arka yüzüne yapıştırılarak tabana monte edilir. Alçıpan Kaplama Derz ve Dolgu

Detaylı

MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER

MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER Yüksek güvenlik gerektiren yerlerde kulanılır. Her türlü darbeye dayınıklılıdır İstenilen Ölçülerde Özel üretim yapılır Bakım gerektirmeyen hidrolik ünite Opsiyonel

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ DIVERSA DERZLİ SİSTEM Çelik profillerden oluşan konstrüksiyon yapısı, cam ve alüminyum profilli modül tipleri, melamin, laminat, doğal ahşap kaplı

Detaylı

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH8 2D 8 Dokunmatik Renkli Ekran. Manuel büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Montaj Kılavuzu 27312 CEPHE. www.arline.com.tr

Montaj Kılavuzu 27312 CEPHE. www.arline.com.tr Montaj Kılavuzu 27312 CEPHE GİRİŞ Elinizdeki kılavuzda Arline Cephe Kaplama kurulumuna başlamak için ihtiyacınız olan bilgiler mevcuttur. Montaj ve kurulum tekniklerinin anlatıldığı bu kılavuz ürünlerimizin

Detaylı

NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI

NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI Çift cidarlı ve arka bölümü havalandırmalı gövde, düşük dış hava sıcaklığı olan ortamlarda kullanım için geliştirilmiştir Nabertherm 3 taraflı ısıtmalı seramik

Detaylı

TEHLİKELİ MADDE YÖNETİM PROSEDÜRÜ. KOD:STK.PR.02 Y. Tarihi: 31.05.2013 Sayfa No: 5/5 Rev. T.:15.07.2013 Rev. No: 01

TEHLİKELİ MADDE YÖNETİM PROSEDÜRÜ. KOD:STK.PR.02 Y. Tarihi: 31.05.2013 Sayfa No: 5/5 Rev. T.:15.07.2013 Rev. No: 01 1. AMAÇ: Tehlikeli Maddelerin Güvenli Taşınması, Depolanması, Kullanılması, Dökülmesi ile Tehlikeli Maddelere Maruz Kalınması Durumunda yapılması Gerekenler ve Eğitimi İçin Standart Bir Yöntem Belirlemektir.

Detaylı

İçindekiler. Sayfa. Uyarılar 1. Talimatlar 2. Açıklamalar 3. Ürün Bilgileri ve Tanıtımı 4. Dübel Özellikleri 5. Dübel ve Post Montajı 6

İçindekiler. Sayfa. Uyarılar 1. Talimatlar 2. Açıklamalar 3. Ürün Bilgileri ve Tanıtımı 4. Dübel Özellikleri 5. Dübel ve Post Montajı 6 KURULUM KILAVUZU İçindekiler Sayfa Uyarılar 1 Talimatlar 2 Açıklamalar 3 Ürün Bilgileri ve Tanıtımı 4 Dübel Özellikleri 5 Dübel ve Post Montajı 6 Bariyer Montajı 7-8 Montajın Resimli Anlatımı 9-10 Bariyer

Detaylı

yalıtımı sağlama alın... /akggazbeton

yalıtımı sağlama alın...  /akggazbeton yalıtımı sağlama alın... www.akg-gazbeton.com /AKG.Gazbeton @AKG_Gazbeton /akggazbeton Yeni Nesil Yalıtım Plağı Minepor Minepor, mineral esaslı yapısı sayesinde, yangın güvenliği sağlayan A1 sınıfı hiç

Detaylı

6) YOL ÇİZGİLERİ VE DİGER İŞARETLEME ELEMANLARI

6) YOL ÇİZGİLERİ VE DİGER İŞARETLEME ELEMANLARI 6) YOL ÇİZGİLERİ VE DİGER İŞARETLEME ELEMANLARI Yol Çizgileri araçların düzen ve güvenli şekilde seyretmelerini sağlamak amacı ile üzerine Çizilen çizgilerdir Ayrıca park yeri olarak ayrılmış alanlarda

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

ELEKTRİK TESİSATI VE SİSTEMLERİ

ELEKTRİK TESİSATI VE SİSTEMLERİ ELEKTRİK TESİSATI VE SİSTEMLERİ Elektrik tesisatının, kaçış yolları aydınlatmasının, acil durum aydınlatma ve yönlendirmesinin ve yangın algılama ve uyarı sistemlerinin, ilgili tesisat yönetmeliklerine

Detaylı

THK İzolasyon Tablası

THK İzolasyon Tablası Depreme Karşı Önlemler THK İzolasyon Tablası Basit kurulum yere koymanız yeterlidir Değerli eşyalarınızı depreme karşı korumak için CATALOG No.A-07TR Değerli eşyalarınızı depreme PC Sunucular Bilgisayarlar,

Detaylı

Enerji Verimli Çelik Evler

Enerji Verimli Çelik Evler Enerji Verimli Çelik Evler Enerji verimliliği nedir? Enerji verimliliği son yıllarda sıkça duyduğumuz bir kavram. Genel olarak; yaşam standardını düşürmeden, enerjinin verimli kullanılarak tüketimin azaltılmasına

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. Ömer Faruk Usluoğulları İnşaat Mühendisliği Bölümü

Yrd.Doç.Dr. Ömer Faruk Usluoğulları İnşaat Mühendisliği Bölümü Yrd.Doç.Dr. Ömer Faruk Usluoğulları İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği AMAÇ ve KAPSAM AMAÇ:, Kazaların en sık görüldüğü iş kollarından biri olan İNŞAAT SEKTÖRÜNDE, meydana

Detaylı

Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu

Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu Pioneering for You Ürün broşürü Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu Wilo ile atıksu tahliyesi ve arıtma Islak montaj hazır terfi istasyonu Wilo pompalan ve sistemleri, belediye atık yönetimi

Detaylı

LED spot lamba. Montaj talimatı 96241FV05X02VIII L N

LED spot lamba. Montaj talimatı 96241FV05X02VIII L N LED spot lamba tr Montaj talimatı 96241FV05X02VIII 2018-04 Değerli Müşterimiz! Yeni spot lambanızın 4 LED spotu esnek şekilde ayarlanabilir, bu sayede istediğiniz noktayı aydınlatabilirsiniz. Sabit entegre

Detaylı

AKSESUARLAR BAZA AKSESUARLARI. Materyal. Gerekli : Montajında M12 x 30 vida ve pul gereklidir. Sf **

AKSESUARLAR BAZA AKSESUARLARI. Materyal. Gerekli : Montajında M12 x 30 vida ve pul gereklidir. Sf ** BAZA AKSESUARLARI SABİT BAZA : 3,00 mm Galvaniz sac + RAL 7012 boya : Baza genişlik : 2 adet baza ve bağlantı parçaları. Baza derinlik : 2 adet baza ve bağlantı parçaları. Gerekli : Montajında M12 x 30

Detaylı

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN Mülkiyet Koruma Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel ve bölme sistemlerinde

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 7 basamaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad platform korkuluğu

Detaylı

PLASTİK, KAUÇUK, METAL YOL GÜVENLİĞİ ÜRÜNLERİ

PLASTİK, KAUÇUK, METAL YOL GÜVENLİĞİ ÜRÜNLERİ PLASTİK, KAUÇUK, METAL YOL GÜVENLİĞİ ÜRÜNLERİ Plastra markalı yol güvenliği ürünlerimiz, trafik ve yol standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Türkiye de 81 şehirde ve Dünya da 50 den fazla ülkede

Detaylı

Ürün Kodu Genişlik Yükseklik Boş Ağırlık : A22 : 2.550 mm : 3.550 mm : 2.100 ~ 2.500 kg Geometrik Hacim : 8 10-12 16 20 26.000 l. (Kamyon tipine göre) Bölme Sayısı : 1 ~ 5 (Kamyon tipine göre) Tank Kodu

Detaylı

15 yıllık kompozit malzemelerdeki deneyimimizi, 2007 yılı itibari Fiberpull çatısı altında topladık.

15 yıllık kompozit malzemelerdeki deneyimimizi, 2007 yılı itibari Fiberpull çatısı altında topladık. 15 yıllık kompozit malzemelerdeki deneyimimizi, 2007 yılı itibari Fiberpull çatısı altında topladık. Fabrikamız 2000 m 2 si kapalı olmak üzere toplam 10.000 m 2 alanda kurulmuştur. Ülkemizde gelişen sanayimiz

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı YÜZEY KAZIMA İŞ MAKİNELERİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı YÜZEY KAZIMA İŞ MAKİNELERİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı YÜZEY KAZIMA İŞ MAKİNELERİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI ANKARA 2010 KURUMUN ADI : KURUMUN ADRESİ : KURUCUNUN ADI : PROGRAMIN ADI PROGRAMIN

Detaylı

IE-30.00001 / DİKEY YAŞAM HATTI

IE-30.00001 / DİKEY YAŞAM HATTI IE-30.00001 / DİKEY YAŞAM HATTI Dikey Yaşam Hattı; Personelin dikey olarak yukarı-aşağı güvenli bir şekilde hareket etmesini sağlayan, sabir bir ankraj hattı ve bu hat üzerinde hareket eden, bir düşme

Detaylı

Enerjini muhafaza et! Doğru tasarlanmış Körük Sistemleri fabrikanızdaki ortamı dış etkilerden korur...

Enerjini muhafaza et! Doğru tasarlanmış Körük Sistemleri fabrikanızdaki ortamı dış etkilerden korur... Enerjini muhafaza et! Doğru tasarlanmış Körük Sistemleri fabrikanızdaki ortamı dış etkilerden korur... R ÇARPMA TİP YÜKLEME KÖRÜĞÜ ÇAPRAZ KOL SİSTEMİ Darbe emici hareketli çapraz kollar ÖN KARKAS Galvanizli

Detaylı

200 Amper Kaynak Pensesi

200 Amper Kaynak Pensesi KP 00 00 Amper Hafif tip hizmet pensesidir. Isı deformasyonundan korunmuş, izole edilmiş ve kuvvetlendirilmiş yay. 3 Endüstriyel tüm alanlarda sürekli elektrot kaynağına elverişli malzeme 4 Tam izole 5,5

Detaylı

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük / Head Office: Leylak Sokak Murat İş Merkezi B Blok Kat 3/14 Mecidiyeköy 34387 İSTANBUL Tel +90 212 318 88 88 (pbx) Faks/Fax +90 212

Detaylı

Hermetik Kapılar Turnikeler Hızlı Pvc Kapılar. Seksiyonel Kapılar. Sarmal Kepenk

Hermetik Kapılar Turnikeler Hızlı Pvc Kapılar. Seksiyonel Kapılar. Sarmal Kepenk Hermetik Kapılar Turnikeler Hızlı Pvc Kapılar Fotoselli Kapılar Kollu Bariyerler Yangın Kapıları Bahçe Kapısı Motorları Seksiyonel Kapılar Sarmal Kepenk Otomatik Yana Kayar Kapılar Güvenli geçiş kontrol

Detaylı

ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM...

ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM... ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM... Endüstriyel seksiyonel kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ

Detaylı

Yapı Alanlarındaki Özel Asgari Şartlar

Yapı Alanlarındaki Özel Asgari Şartlar 1 Ön yapımlı bileşenlerden oluşan cephe iskeleleri ve seyyar iskelelerde özel tedbirler: 30 Ön yapımlı bileşenlerden oluşan cephe iskelelerinin kurulumunda, taşıyıcı sisteme ait düşey ve yatay elemanların

Detaylı

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF Uyumlu Cephe İskele Sistemi v2014/12tr Çok sayıda faydalı ekipman ve ek bileşenlerle FRAMESCAFF cephe yapı iskele sistemi, her şart altında değerini kanıtlar.

Detaylı

Cengizhan KARPUZ 145148008

Cengizhan KARPUZ 145148008 Cengizhan KARPUZ 145148008 Yaşam Hattı Sistemleri Yüksekte Çalışma ; Merdiven ya da başka bir yükseltici ekipman yardımı dışında yapılamayan işler ; ayrıca yer seviyesinin altında veya üstünde kişinin

Detaylı

Plastra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır. Katalogda yer alan ürünler Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillenmiştir. www.asyatrafik.com.

Plastra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır. Katalogda yer alan ürünler Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillenmiştir. www.asyatrafik.com. Plastra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır. Katalogda yer alan ürünler Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillenmiştir. 20 2016 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2016 Hakkımızda Plastra markalı yol güvenliği

Detaylı