LED LEnSER * H14. 13h**

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "LED LEnSER * H14. 13h**"

Transkript

1 LED LEnSER * H m* 13h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lumen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

2 LED LEnSER * H14R m* 25h** * Tamamen şarj edilmiş aküler ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lumen) ve/veya maksimum aydınlatma mesafesi (metre). Verilen değerler, münferit durumda çip ve akülere bağlı olarak +/- %15 sapma gösterebilen ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

3 LED LEnSER * H7R m* 40h** * Tamamen şarj edilmiş aküler ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lumen) ve/veya maksimum aydınlatma mesafesi (metre). Verilen değerler, münferit durumda çip ve akülere bağlı olarak +/- %15 sapma gösterebilen ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

4 LED LEnSER * H m* 85h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lumen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

5 LED LEnSER * H m* 20h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lumen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lumen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

6 LED LEnSER * H m* 15h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lumen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lumen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

7 LED LEnSER * H m* 62h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lumen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

8 LED LEnSER * P2 BM m* 7h** * Yeni bir alkali pil ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

9 LED LEnSER * P2 AFS m* 6h** * Yeni bir alkali pil ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

10 LED LEnSER * P3 BM 16 31m* 7h** * Yeni bir alkali pil ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

11 LED LEnSER * P3 AFS m* 6h** * Yeni bir alkali pil ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

12 LED LEnSER * P3 AFSP m* 1,1h** * Yeni bir alkali pil ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

13 LED LEnSER * P4 BM m* 8,5h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

14 LED LEnSER * P4 AFS m* 7,5h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

15 LED LEnSER * P m* 3h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lumen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

16 LED LEnSER * P5E m* 20h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lumen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

17 LED LEnSER * P5R m* 7h** * Tamamen şarj edilmiş akü ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma mesafesi (metre). Verilen değerler, münferit durumda çip ve aküye bağlı olarak +/- %15 sapma gösterebilen ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

18 LED LEnSER * P m* 8h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

19 LED LEnSER * P m* 64h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

20 LED LEnSER * P m* 84h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

21 LED LEnSER * P m* 480h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

22 LED LEnSER * B m* 64h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

23 LED LEnSER * D m* 20h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında karada ve en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 7 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

24 LED LEnSER * T m* 3 h** * Yeni bir alkali pil ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

25 LED LEnSER * T m* 64h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

26 LED LEnSER * HOKUS FOCUS m* 52h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

27 LED LEnSER * HOKUS FOCUS FS m* 30h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

28 LED LEnSER * M m* 7 h** * Yeni bir lityum pil ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

29 LED LEnSER * M m* 4,5h** * Yeni bir alkali pil ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

30 LED LEnSER * M m* 11h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

31 LED LEnSER * M m* 17h** * Yeni bir lityum pil ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

32 LED LEnSER * MT m* 11h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

33 LED LEnSER * M7R m* 20,5h** * Tamamen şarj edilmiş akü ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma mesafesi (metre). Verilen değerler, münferit durumda çip ve aküye bağlı olarak +/- %15 sapma gösterebilen ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

34 LED LEnSER * M m* 60h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

35 LED LEnSER * M14X m* 15h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

36 LED LEnSER * M7RX m* 8,5h** * Tamamen şarj edilmiş akü ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma mesafesi (metre). Verilen değerler, münferit durumda çip ve aküye bağlı olarak +/- %15 sapma gösterebilen ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

37 LED LEnSER * L m* 3 h** * Yeni bir alkali pil ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

38 LED LEnSER * L m* 8 h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

39 LED LEnSER * L m* 42 h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

40 LED LEnSER * L7E m* 47 h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

41 LED LEnSER * K m* * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

42 LED LEnSER * K1L m* * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

43 LED LEnSER * K m* 6 h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

44 LED LEnSER * K2L m* 5,5 h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

45 LED LEnSER * K m* 2 h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

46 LED LEnSER * X7R m* 7,5h** * Tamamen şarj edilmiş akü ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma mesafesi (metre). Verilen değerler, münferit durumda çip ve aküye bağlı olarak +/- %15 sapma gösterebilen ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

47 LED LEnSER * X m* 10h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

48 LED LEnSER * X m* 25h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

49 LED LEnSER * X21R m* 7h** * Tamamen şarj edilmiş aküler ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma mesafesi (metre). Verilen değerler, münferit durumda çip ve akülere bağlı olarak +/- %15 sapma gösterebilen ** 1 lumen ışık akımına kadar en düşük kademedeki ortalama aydınlatma süresi.

50 LED LEnSER * V2 ALE m* 15h** * Yeni bir alkali pil ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

51 LED LEnSER * V 2 ALE m* 45h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

52 LED LEnSER * V m* 37h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

53 LED LEnSER * V2 Triplex m* 24h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

54 LED LEnSER * V9 Micro m* * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

55 LED LEnSER * Photonenpumpe V m* 9h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

56 LED LEnSER * V m* 27h** * Yeni bir alkali pil seti ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

57 LED LEnSER * Laiser Pointer V9 4h** ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

58 LED LEnSER * Automotive m* 34min** * Tamamen şarj edilmiş akü ile çalıştırıldığında en aydınlık ayarda ölçülen ışık akımı (lümen) ve/veya maksimum aydınlatma mesafesi (metre). Verilen değerler, münferit durumda çip ve aküye bağlı olarak +/- %15 sapma gösterebilen ** 1 lümen ışık akımına kadar ortalama aydınlatma süresi.

59 LED LEnSER * F m* 2h** * ANSI FL1 Standardı, en aydınlık ayarda ölçülmüştür.

60 LED LEnSER * P17R m* 10h** * ANSI FL1 Standardı, en aydınlık ayarda ölçülmüştür.

61 LED LEnSER * M17R m* 5h** * ANSI FL1 Standardı, en aydınlık ayarda ölçülmüştür.

62 LED LEnSER * SEO 3 YOĞUNLUK 90 lm/15 lm* MENZİL 40 m/18 lm* YANMA SÜRESİ 10 h/40 h* * ANSI FL1 Standardı, en aydınlık ayarda ölçülmüştür.

63 LED LEnSER * SEO 5 YOĞUNLUK 180 lm/20 lm* MENZİL 120 m/40 m* YANMA SÜRESİ 7 h/25 h* * ANSI FL1 Standardı, en aydınlık ayarda ölçülmüştür.

64 LED LEnSER * SEO 5 YOĞUNLUK 180 lm/20 lm* MENZİL 120 m/40 m* YANMA SÜRESİ 7 h/25 h* * ANSI FL1 Standardı, en aydınlık ayarda ölçülmüştür.

65 LED LEnSER * SEO 7 R YOĞUNLUK 220 lm/20 lm* MENZİL 130 m/40 m* YANMA SÜRESİ 5 h/20 h* * ANSI FL1 Standardı, en aydınlık ayarda ölçülmüştür.

Teslimat kapsamı: Piller, bileklik, çanta, karabina, kullanma tâlimatı

Teslimat kapsamı: Piller, bileklik, çanta, karabina, kullanma tâlimatı LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * Profesyoneller için fokuslanabilen ışık LED Uzunluk Ağırlık Lümen Piller Enerji tankı süresi mesafesi High End Power LED Teknik veriler 130 mm 175

Detaylı

LED LENSER * LED LENSER * H7.2. Güçlü yeni versiyonuyla bir dünya klasiği. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * H7.2. Güçlü yeni versiyonuyla bir dünya klasiği. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * H7.2 Güçlü yeni versiyonuyla bir dünya klasiği Ağırlık Işık akımı Piller High End Power 165 g Boost: 250 lm* Power: 200 lm* Low Power: 20 lm* 4 x AAA 1,5

Detaylı

LED LENSER * LED LENSER * X21R.2. Mükemmellikte artış 2. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * X21R.2. Mükemmellikte artış 2. Creating New Worlds of Light LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * Mükemmellikte artış 2 LED Uzunluk Ağırlık Lümen Piller Enerji tankı Aydınlatma süresi Aydınlatma mesafesi 7 x Xtreme Power LED 406 mm 1300 g Boost:

Detaylı

LED LENSER * P5 E. Üstün dayanma gücüne sahip ışık profesyoneli

LED LENSER * P5 E. Üstün dayanma gücüne sahip ışık profesyoneli LENSER * P5 E Üstün dayanma gücüne sahip ışık profesyoneli Uzunluk Ağırlık Işık akımı Pil Enerji tankı süresi mesafesi Teknik veriler High End 100 mm 62 g 25 lm* 1 adet AA 1,5 V 4,2 Wh*** 20 h** 75 m*

Detaylı

LED LENSER * LED LENSER * P2 AFS. Cep formatında odaklama harikası. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * P2 AFS. Cep formatında odaklama harikası. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * P2 AFS Cep formatında odaklama harikası Boy Ağırlık Işık akımı Pil Enerji tankı süresi High End 94 mm 31 g 25 lm* 1 adet AAA 1,5 V 1,8 Wh*** 6 h** 45 m* Teknik

Detaylı

LED LENSER * LED LENSER * P2 BM. Hızlı odaklamalı ışık maskotu. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * P2 BM. Hızlı odaklamalı ışık maskotu. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * P2 BM Hızlı odaklamalı ışık maskotu Uzunluk Ağırlık Işık akımı Pil Enerji tankı süresi Teknik veriler High End 103 mm 36 g 16 lm* 1 adet AAA 1,5 V 1,8 Wh***

Detaylı

Gözü almayan kırmızı LED ışığı. 3 Power LEDs (Yanıp sönme fonksiyonlu)

Gözü almayan kırmızı LED ışığı. 3 Power LEDs (Yanıp sönme fonksiyonlu) LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * SEO 3 Gözü almayan kırmızı ışığı 3 Power s (Yanıp sönme fonksiyonlu) 100% low power 15% signal Ağırlık Enerji tankı süresi 3 White High End s 1 Red High End

Detaylı

Yapılarınıza Değer Katar...

Yapılarınıza Değer Katar... Yapılarınıza Değer Katar... Aydınlatma Armatürleri www.netelsan.com.tr Aydınlatma Armatürleri Krom Birim Fiyatı 48,00 TL. M.U.KAR.00003 Birim Fiyatı 47,00 TL. M.U.KAR.00004 00303 00304 00305 00306 00307

Detaylı

HVL-LBPC. LED pilli video ışığı. Genel Bakış

HVL-LBPC. LED pilli video ışığı. Genel Bakış HVL-LBPC LED pilli video ışığı Genel Bakış Yüksek yoğunluk (1 m'de 2100 lükse kadar), uzun ömür ve düşük ük güç tüketimi HVL-LBPC LED pilli video ışığı, yüksek yoğunluk (1 m'de 1800 lüks ve Blight güçlendirme

Detaylı

Teslimat kapsamı: Akü, şarj tutuculu Floating Charge System duvara montaj için, Intelligent Clip

Teslimat kapsamı: Akü, şarj tutuculu Floating Charge System duvara montaj için, Intelligent Clip LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * M7R X Devrim yaratan bir ışık hacmiyle şarj edilebilir güç paketi SLT - Logo für LENSER * M7 / M7R / M14 Englische - Version Uzunluk Ağırlık Lümen Pil Enerji

Detaylı

SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Deutsche - Version

SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Deutsche - Version LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * P5R Doğanın sevdiği bir ışık devi SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Deutsche - Version SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Englische - Version SLT

Detaylı

LED LENSER * LED LENSER * M17R. Creating New Worlds of Light. Ürün kodu 8317-R

LED LENSER * LED LENSER * M17R. Creating New Worlds of Light. Ürün kodu 8317-R LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * M17R 2 Energy Modes Energy Saving Constant Current Smart Light Technology Pro 4 Light Programs Low Action Signal Defence 8 Light Functions Uzunluk Ağırlık

Detaylı

DT-9881 Parçacık Sayacı

DT-9881 Parçacık Sayacı DT-9881 Parçacık Sayacı HCHO ve CO yoğunluğunu ve havadaki CO parçacıklarını ölçmek için Parçacık Sayacı / hafıza ile / parçacıkların altı boyutu: 0.3, 0.5, 1.0, 2.5, 5.0 ve 10 μm / sıcaklık ve bağıl nem

Detaylı

Koli Adedi KLASIK ŞEFFAF KROM SOFT KROM ŞEFFAF. Ürün Kodu Koli Ad. Fiyatı Ürün Kodu Koli Ad. Fiyatı Ürün Kodu Koli Ad. Fiyatı

Koli Adedi KLASIK ŞEFFAF KROM SOFT KROM ŞEFFAF. Ürün Kodu Koli Ad. Fiyatı Ürün Kodu Koli Ad. Fiyatı Ürün Kodu Koli Ad. Fiyatı SENSÖRLER 129 KLASİK (SOFT) Klasik Birim Fiyatı 99,00 TL. 1 x E27 M.U.SIN.00001 Ledli (250 LÜMEN) Birim Fiyatı 153,00 TL. M.U.SIN.00005 Şarjlı Ledli Birim Fiyatı 198,00 TL. M.U.SIN.00012 180 DİJİTAL SENSÖRLÜ

Detaylı

Venüs Radar Sensörlü Led li Armatürler

Venüs Radar Sensörlü Led li Armatürler Aydınlatma Armatürleri Venüs Radar Sensörlü Led li Armatürler www.femto.com.tr/urun/aydinlatma-armaturleri/venus-radar-sensourlu-ledli-armaturler Üstün led teknolojisi sayesinde A sınıfı enerji tüketimi

Detaylı

LED LENS LED SÜRÜCÜLER RGB KONTROLÖRÜ

LED LENS LED SÜRÜCÜLER RGB KONTROLÖRÜ Green Light LED LENS LED SÜRÜCÜLER RGB KONTROLÖRÜ YENİGÜN Elektroteknik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1965 yılında elektrik malzemeleri toptan ve perakende alım satım faliyetleri ile sektöre katılmıştır.

Detaylı

1 Mart https://twitter.com/schneider_tr

1 Mart https://twitter.com/schneider_tr http://www.facebook.com/schneiderelectrictr https://twitter.com/schneider_tr n n n n n 3 4 5 6 B: Sepam 10 B serisi, aflırı yüklere, faz-faz hatalarına ve toprak hatalarına karfl koruma sa lar A: Sepam

Detaylı

Taşınabilir Güneş Enerjili Lamba Sistemi - SRY 001

Taşınabilir Güneş Enerjili Lamba Sistemi - SRY 001 Taşınabilir Güneş Enerjili Lamba Sistemi - SRY 001 ŞARJ LAMBASI KIRMIZI: Şarj oluyor. YEŞİL: Tamamen dolu. (Dolduğu zaman şarj otomatik olarak durur.) ÇALIŞMA LAMBASI Yanıp söndüğü zaman akünün azaldığını

Detaylı

LED LAMBA 2.90 $ A ++ Beyaz. Enerji Tasarrufu. Alüminyum E27. Hayat için Enerji. Al+Pl. Kodu Özellikler Renk. KE W, 720lm, 6400K 1 100

LED LAMBA 2.90 $ A ++ Beyaz. Enerji Tasarrufu. Alüminyum E27. Hayat için Enerji. Al+Pl. Kodu Özellikler Renk. KE W, 720lm, 6400K 1 100 Hayat için LED LAMBA Renk KE48403 9W, 720lm, 6400K 00 KE48404 9W, 720lm, 4000K 00 2.90 $ A ++ Al+Pl Alüminyum 2 Hayat için LED LAMBA Renk KE4820 0W, 900lm, 6400K 0 00 2.90 $ A ++ Al Alüminyum Hayat için

Detaylı

FL-1 Led Acil Aydınlatma Kitleri (3-80V DC Led sistemleri için)

FL-1 Led Acil Aydınlatma Kitleri (3-80V DC Led sistemleri için) Acil Aydınlatma Kitleri FL-1 Led Acil Aydınlatma Kitleri (3-80V DC Led sistemleri için) www.femto.com.tr/urun/acil-durum-aydinlatma-kitleri/lk1-led-acil-kitleri Ürün Özellikleri 3-80V DC Led li armatürlerde

Detaylı

FL-1 Acil Aydınlatma Kitleri (4 Pinli Floresanlar için)

FL-1 Acil Aydınlatma Kitleri (4 Pinli Floresanlar için) Acil Aydınlatma Kitleri FL-1 Acil Aydınlatma Kitleri (4 Pinli Floresanlar için) www.femto.com.tr/urun/acil-durum-aydinlatma-kitleri/fl1-floresan-acil-kitleri Ürün Özellikleri 4-pinli floresan lambalar

Detaylı

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB TEKNİK ÖZELLİKLER 8 bölge kablolu, 32 bölge kablosuz toplam 40 bölge Türkçe sesli yönlendirme özelliği, 85 db dahili siren Sökülmelere karşı tamper swich PTSN

Detaylı

SİM LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ

SİM LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ SİM LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ simled.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2015-2016 SİMLED Aydınlatma Sistemleri olarak Ledli Aydınlatma Ürünleri ile ilgili çözümler üretiyoruz. Sektördeki 5 yılı aşan tecrübemizle ve

Detaylı

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0 ÜRÜN RESİMLERİ MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER LİSTE FİYATI DC-808T 8 Kablolu ve 16 kablosuz bölge desteği 1 Adet mühendislik, 4 Adet kullanıcı ve 1 adet zorlama şifre desteği AHM merkezi Ademco 4+2 ve contact

Detaylı

ANGULDURVA MOTORLARI

ANGULDURVA MOTORLARI ANGULDUVA ANGULDUVA BAŞLIKLAI 127 SL2028 SL2026 SL2044 SL2207 SL2245 SL2010 SL2010 SL2008 MANDALLI KAFA SİSTEMİ 25.000 PM HIZ PUSH BUTON FEZ DEĞİŞTİME 40.000 PM HIZ ANGULDUVA GÖVDELEİ SL2001 SL2002 MANDALLI

Detaylı

İçerik. Ürün no.: LS5I/9D-P1 Tek yön çalışan sensör verici

İçerik. Ürün no.: LS5I/9D-P1 Tek yön çalışan sensör verici Ürün no.: 50130543 LS5I/9D-P1 Tek yön çalışan sensör verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU Us Elektrik Elektronik İletişim San. Tic. Ltd. Şti.

ÜRÜN KATALOĞU Us Elektrik Elektronik İletişim San. Tic. Ltd. Şti. ÜRÜN KATALOĞU 2016 www.acilaydinlatma.org US-LASA-E333 -EKSTRA MODEL Spotlar: 3 adet spot, Yansıtmalı iç ayna, cam far. Sağ, sol ve yukarı aşağı hareket kabiliyetli Ledler: 3W lık Power LED,9 adet. Soğuk

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU Us Elektrik Elektronik İletişim San. Tic. Ltd. Şti.

ÜRÜN KATALOĞU Us Elektrik Elektronik İletişim San. Tic. Ltd. Şti. ÜRÜN KATALOĞU 2017 www.acilaydinlatma.org www.uselektronik.com www.acilaydinlatma.us US-LASA-E333 -EKSTRA MODEL Spotlar: 3 adet spot, Yansıtmalı iç ayna, cam far. Sağ, sol ve yukarı aşağı hareket kabiliyetli

Detaylı

VİNÇ TARTIM SİSTEMLERİ

VİNÇ TARTIM SİSTEMLERİ VİNÇ TARTIM SİSTEMLERİ ENYO Kapasite (Kg) Adım Ölçüler A B C D Ağırlık 50 25 115 220 30 80 1250 100 50 115 220 30 80 1250 300 100 115 220 30 80 1250 500 200 115 220 30 80 1250 1000 500 115 280 30 80 1250

Detaylı

03H ALEV MONİTÖRÜ. Uygulama : Uygulama Notları : 03H Alev monitörünün yapısı : 03H Alev monitörünün uygulama alanları :

03H ALEV MONİTÖRÜ. Uygulama : Uygulama Notları : 03H Alev monitörünün yapısı : 03H Alev monitörünün uygulama alanları : ALEV MONİTÖRÜ 03H Uygulama : 03H Alev monitörünün uygulama alanları : Brülörlerde alev denetimi Proseslerde kaçak alev izlemek için. Yüksek gerilim hatlarında kıvılcım tespit etmek için. Yarı otomatik

Detaylı

VSx. TEKNİK ÖZELLİKLER Maksimum Motor Gücü : 1000 W Nominal Motor Gücü Menzil : 70 Km * Maksimum Hız : 35 Km / h ** Tırmanma Kapasitesi : 16%

VSx. TEKNİK ÖZELLİKLER Maksimum Motor Gücü : 1000 W Nominal Motor Gücü Menzil : 70 Km * Maksimum Hız : 35 Km / h ** Tırmanma Kapasitesi : 16% VSx GENİŞ KOLTUK LED GÜNDÜZ FARI UZUN MENZİL KİLİTLİ ÇIKARILABİLİR BATARYA Maksimum Motor Gücü : 1000 W : 249 W Menzil : 70 Km * Maksimum Hız : 35 Km / h ** Tırmanma Kapasitesi : 16% : 76 Kg : 48 V 20

Detaylı

YÜKSEK AKIM LABORATUVARI

YÜKSEK AKIM LABORATUVARI YÜKSEK AKIM LABORATUVARI [*] Gelişen teknolojilerle birlikte günlük yaşantıda kullanılan elektrikli cihazların sayısı artmakta ve buna bağlı olarak da şebekeden çekilen güç miktarı sürekli olarak artış

Detaylı

İçerik. Ürün no.: SET PRK5 + BT205M + TKS40x60.A Set reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu

İçerik. Ürün no.: SET PRK5 + BT205M + TKS40x60.A Set reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu Ürün no.: 50125993 SET PRK5 + BT205M + TKS40x60.A Set reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Set bundan oluşur Elektrik bağlantısı Diyagramlar

Detaylı

Plantronics Explorer 10. Kullanıcı Kılavuzu

Plantronics Explorer 10. Kullanıcı Kılavuzu Plantronics Explorer 10 Kullanıcı Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz 3 Kutunun İçinde Ne Var 4 Kulaklığa Genel Bakış 5 Güvende olun 5 Eşleştirme ve Şarj Etme 6 Eşleştirme 6 Eşleştirme modunu etkinleştirme

Detaylı

Akü voltajı Akü kapasitesi 12 V. Çelik. Delme çapı. Ahşap. Vidalama Devir. Tork ayarı. Ağırlık 14.4 V. Akü voltajı Akü kapasitesi. 1.4 Ah.

Akü voltajı Akü kapasitesi 12 V. Çelik. Delme çapı. Ahşap. Vidalama Devir. Tork ayarı. Ağırlık 14.4 V. Akü voltajı Akü kapasitesi. 1.4 Ah. Akülüler AKÜLÜ DELME V DALAMA DS 12DVF3A, 2.0 Ah / 26 Nm 2.0 Ah, 2.0 Ah Ni-Cd akü tork + delme kademesi - tork kademesi; 1-6 Nm tork aral - delme kademesi; 26 Nm max. tork 10 mm anahtars z mandren, sa

Detaylı

L ght up your l fe...

L ght up your l fe... Led sektöründe faaliyete geçen şirketimiz şuan İZMİR ve BURSA da toptan ve parakende olarak siz değerli müşterilerimize hizmet etmekteyiz. Ürünlerimiz Çin Halk Cumhuriyetinde 10.000 m² kapalı alanda yüksek

Detaylı

ELEKTRONİK PROMOSYON ÜRÜNLERİ

ELEKTRONİK PROMOSYON ÜRÜNLERİ ELEKTRONİK PROMOSYON ÜRÜNLERİ 2019 WWW.ELEKTRONİKPROMOSYON.COM Hakkımızda İçindekiler Çevreye saygılı, kişisel yaşamı kolaylaştırmaya odaklı ve pratik, portatif çözümler üreten ürünleri ile müşterilerimizin

Detaylı

floresan lambalı emniyet ayd nlatma ürünleri seçim tablosu

floresan lambalı emniyet ayd nlatma ürünleri seçim tablosu floresan lambalı emniyet ayd nlatma ürünleri seçim tablosu Seri Referans Işık Cinsi Çalışma Modu Emniyet Işık IP Ayd nlatma Seviyesi IK Süresi (Lm) DÖNÜŞTÜRME SETLER 6640 70 16-18 W Süreksiz/Sürekli 3

Detaylı

Solar Powered Traffic Lamp

Solar Powered Traffic Lamp Solar Powered Traffic Lamp PRODUCT CODE AQ- Y55-60 PRODUCT CODE AQ- Y60-2 PRODUCT CODE AQ- Y60-3 PRODUCT CODE AQ- YL65-2 PRODUCT CODE AQ- YL65-3 PRODUCT CODE AQ- YL65-4 PRODUCT CODE AQ- YL80-1 350x250x400

Detaylı

MATKAP VİDALAMA. Güçlü ve hızlı.

MATKAP VİDALAMA. Güçlü ve hızlı. 14 MATKAP VİDALAMA Güçlü ve hızlı. 4.2Ah 21.6V YENI. EY 7460 LS2S Yeni yüksek performanslı 4.2Ah Li-Ion akü seti 65 dakikalık kullanılabilirlik ve 85 dakikalık tam şarj edilebilirlik 2.45 kg lık hafif

Detaylı

2015/2 FİYAT LİSTESİ. www.forlife.com.tr

2015/2 FİYAT LİSTESİ. www.forlife.com.tr 2015/2 FİYAT LİSTESİ www.forlife.com.tr İÇİNDEKİLER bizde www.forlife.com.tr ışık var... YUVARLAK BEYAZ KASA LED PANEL ARMATÜRLER... 2-3 YUVARLAK SATİN NİKEL KASA LED PANEL ARMATÜRLER...4 KARE BEYAZ KASA

Detaylı

Led Lenser * Kullanma tâlimatı. neo

Led Lenser * Kullanma tâlimatı. neo TR Kullanma tâlimatı neo İçindekiler 1. Ürüne dair genel bilgiler 4 1.1 Ürün tanımı 4 1.2 Varyantlar 4 1.3 Teslimat kapsamı 4 1.4 Kullanım alanı 5 1.5 Ürün özellikleri 5 2. Güvenli kullanım için önemli

Detaylı

Otomatik Tanımlama Sistemleri

Otomatik Tanımlama Sistemleri Otomatik Tanımlama Sistemleri Sabit Barkod Okuyucular Teknik Bilgiler C L V 4 0 5 C L V 4 1 0 C L V 4 2 0 Okuma Mesafesi (mm) 45... 160 40... 380 50... 740 Tarama Frekans (Hz) 300... 1000 200... 800 400...

Detaylı

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu.

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu. Cihazın Tanıtımı 360 Algılama Ucu Kontrol Ünitesi Açma - Kapama / Hassasiyet (+) Mod / / Hassasiyet (-) LED Aydınlatma Ses Çıkışı LED Pil Yuvası IP Koruma Sınıfı IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye

Detaylı

Graze MX Powercore çok katlı binaların cephelerini ve yüzeylerini yoğun bir ışıkla aydınlatma

Graze MX Powercore çok katlı binaların cephelerini ve yüzeylerini yoğun bir ışıkla aydınlatma Lighting Graze MX Powercore çok katlı binaların cephelerini ve yüzeylerini yoğun bir ışıkla aydınlatma Birçok mimari yapının, minimum mesafeden, birden fazla katı aydınlatabilecek, doğrusal bir armatüre

Detaylı

KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME

KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME Ergonomik tasarlanan yüksek kaliteli işlemler: Ürün gamı oldukça büyüktür ve size evde, bahçede ya da atölyede çalışmanıza yardım olacaktır. 142 9100 MAKET BIÇAĞI

Detaylı

www.cetaled.com info@cetaled.com

www.cetaled.com info@cetaled.com Tek ÇİPLİ (ECO) ŞERİT LED (İÇ) MEKAN 1,90TL 3 ÇİPLİ ŞERİT LED İÇ MEKAN YÜKSEK LÜMENLİ 2,70TL Tek ÇİPLİ (ECO) ŞERİT LED (DIŞ) MEKAN 2,70TL 3 ÇİPLİ ŞERİT LED DIŞ MEKAN YÜKSEK LÜMENLİ 4,40TL RGB İÇ MEKAN

Detaylı

Yüksek verimli floresanlı aydınlatma

Yüksek verimli floresanlı aydınlatma Lighting Yüksek verimli floresanlı aydınlatma Bu TL5 lamba (tüp çapı 16 mm) yüksek bir aydınlatma verimine sahip olduğundan daha düşük enerji tüketir. Yüksek Verimli TL5 lambalar mükemmel lümen sürekliliği

Detaylı

Hayatı Aydınlatır...

Hayatı Aydınlatır... Hayatı Aydınlatır... PROJEKTÖR MODELLERİ WT-151 WT-018 12-19 cm 23-12.8 cm Power Led Oto Feneri WT-350 Profesyonel Av Feneri WT-315 19-12 cm Işıldak 19.10.12 cm Panel 25.13.1-5 cm Powerbank Çift Yönlü

Detaylı

2016-NİSAN AYI FİYAT LİSTESİ

2016-NİSAN AYI FİYAT LİSTESİ 1473 1582 1442 1534 1555 1419 1418 1416 1523 1538 1433 1474 1413 1561 1425 GİZLİ KAMERA 2016-NİSAN AYI FİYAT LİSTESİ CM-555 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik Kamerası

Detaylı

Aydınlatma Temelleri -2-1.10.2011 Orhun Bıçakçı OVEO İç Eğitim

Aydınlatma Temelleri -2-1.10.2011 Orhun Bıçakçı OVEO İç Eğitim Aydınlatma Temelleri -2-1.10.2011 Orhun Bıçakçı OVEO İç Eğitim İçerik-2 Aydınlatma birimleri Lumen Işık miktarı Diagramlar Candela Lux Örnekler Verim Örnek LED specsheet: CREE XP-E serisi Toplam EM Akı

Detaylı

METAL VE ELEKTRONİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ LED MODÜLLER

METAL VE ELEKTRONİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ LED MODÜLLER METAL VE ELEKTRONİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ LED MODÜLLER LOW POWER LED DİZGİLİ MODÜLLER LED tipi : OSRAM Duris E3 LED kasa boyutu: 3.0 mm x 1.4 mm Açı: 110 30 ma kadar sürülebilme özelliği Lineer aydınlatma için

Detaylı

6000 serisi rotor sprinkler yüksek kaliteli plastik malzeme ve içindeki tüm metal aksamlar paslanmaz

6000 serisi rotor sprinkler yüksek kaliteli plastik malzeme ve içindeki tüm metal aksamlar paslanmaz WWW.CIPSANCERASUS.COM ÜRÜN ÖZELLİ KLERİ 5500 5500 serisi rotor sprinkler yüksek kaliteli plastik malzeme ve içindeki tüm metal aksamlar paslanmaz çelikten imal edilmiştir. 3/4" girişlidir. C lick set açı

Detaylı

SOLAR SOKAK LAMBALARI

SOLAR SOKAK LAMBALARI SOLAR SOKAK LAMBALARI SLN-8 SLN-12 SLN-15 SLN-18 SLN-20 SLN-25 SLN-30 SLN-40 SLN-50 SLN-60 Solenturk (8W, 12W, 15W, 18W, 20W, 25W, 30W, 40W, 45W, 50W, 60W) tek parça Solar Sokak ve Bahçe Lambaları üretmektedir.

Detaylı

Plantronics Explorer 50. Kullanıcı Kılavuzu

Plantronics Explorer 50. Kullanıcı Kılavuzu Plantronics Explorer 50 Kullanıcı Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz 3 Kutunun içinde ne var 4 Kulaklığa Genel Bakış 5 Güvende olun 5 Eşleştirme ve Şarj Etme 6 Eşleştirme 6 Eşleştirme modunu etkinleştirme

Detaylı

Kameralý Aydýnlatma Sistemi

Kameralý Aydýnlatma Sistemi Us e r M an ual Smartguard M otion Li ght wit h Video Ca mera Kameralý Aydýnlatma Sistemi AEC-939AD Paket Ýçeriði Kameralý Aydýnlatma Sistemi Kullanma kýlavuzu 1 Adet alyan anahtar 1 Adet 300w halojen

Detaylı

Yüksek Tavan Aydınlatma Armatürleri Saver Comfort HB 115

Yüksek Tavan Aydınlatma Armatürleri Saver Comfort HB 115 Yüksek Tavan Aydınlatma Armatürleri Saver Comfort 5 Lightmaster LED aydınlatma armatürlerinin ömrü LM80 - TM standardına göre 60.000 saatin üzerindedir. Konvensiyonel aydınlatma armatürlerine göre yaklaşık

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2017/01

FİYAT LİSTESİ 2017/01 FİYAT LİSTESİ 2017/01 1100 Serisi Alüminyum Priz Kasası Seti 1100 05 01 Eloksal ABS + AL. AD. 1100 05 02 5 Siyah ABS + AL. AD. 63,00 1100 05 03 Beyaz ABS + AL. AD. 1100 08 01 Eloksal ABS + AL. AD. 1100

Detaylı

Kaynak: İstanbul Enerji

Kaynak: İstanbul Enerji Elektrikli Araçlar (EA) & Akıllı Şebekeler (Smart-Grid) Yrd. Doç. Dr. Bülent VURAL ELEKTRIKLI ARAÇLAR NEDEN ŞIMDI? 2 Kaynak: İstanbul Enerji Elektrikli Araçlar (Geçmişten Günümüze EA) 1897- Morris ve Salomon'un

Detaylı

Türkçe. BT-03i Kullanıcı Kılavuzu

Türkçe. BT-03i Kullanıcı Kılavuzu BT-03i Kullanıcı Kılavuzu 1 Genel Bakış İçindekiler Başlangıç Telefon çağrısı nasıl yanıtlanır? Spesifikasyonlar 2 1. Genel Bakış A B E D F 1-1 Fonksiyon Tuşları: C A B C D E F Silikon kulak askısı Güç

Detaylı

Park, Bahçe ve Çevre Aydınlatmada Yönetmeliğe Uygun IŞIK KONTROL (DIM) SİSTEMİ

Park, Bahçe ve Çevre Aydınlatmada Yönetmeliğe Uygun IŞIK KONTROL (DIM) SİSTEMİ Park, Bahçe ve Çevre Aydınlatmada Yönetmeliğe Uygun IŞIK KONTROL (DIM) SİSTEMİ ile Genel Aydınlatma Yönetmeliğinin Gereksinimlerine Uygun %81 e varan ENERJİ TASARRUFU DİMKO; park ve bahçelerinizin aydınlatmalarında,

Detaylı

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu.

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu. Cihazın Tanıtımı 360 Algılama Ucu Kontrol Ünitesi Açma - Kapama / Hassasiyet (+) Mod / / Hassasiyet (-) LED Aydınlatma Ses Çıkışı LED Pil Yuvası IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye

Detaylı

Süpermarket LED Aydınlatma Çözümleri

Süpermarket LED Aydınlatma Çözümleri Süpermarket LED Aydınlatma Çözümleri Maksimum enerji tasarrufu ve satışta pozitif etki LUXAR LED Ürünlerinin Avantajları Düşük Enerji Tüketimi Düşük Enerji Tüketimi - Yüksek Verim İçerdikleri son teknoloji

Detaylı

BUCK-Libra MODEL L4 KULLAN (407) 851-8910

BUCK-Libra MODEL L4 KULLAN (407) 851-8910 BUCK-Libra MODEL L4 KULLAN NIM KILAVUZUU 7101 Presidents Drivee Suite 110 Orlando, FL 328099 Tel: (407) 851-8602 Fax: (407) 851-8910 apbuck@apbuck.com www.apbuck.com Buck-Libra Plus Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Detaylı

icolor Cove dar alanlarda etkileyici aydınlatma

icolor Cove dar alanlarda etkileyici aydınlatma icolor Cove dar alanlarda etkileyici aydınlatma icolor Cove Philips icolor Cove ile cumbalarda, vurgulama alanlarında ve diğer dar alanlarda dinamik aydınlatma efektleri sağlayabilirsiniz. Eğimli ve daha

Detaylı

DC ac. Bu sistem, güneş panellerinden ürettiği DC elektriği inventör aracılığıyla 230V AC elektriğe çevirip. akülerde depolamaktadır.

DC ac. Bu sistem, güneş panellerinden ürettiği DC elektriği inventör aracılığıyla 230V AC elektriğe çevirip. akülerde depolamaktadır. şarj kontrol cihazı Şarj kontrolü / invertör 5*15w LED LAMBA (Günlük 6 saat) PV panel akü 1. 1 adet 100w PV paneli 2. 1 adet 100w PV montaj seti 3. 1 adet 8A Şarj regülatörü 4. 1 adet 150w modifiye sinüs

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2017/01

FİYAT LİSTESİ 2017/01 FİYAT LİSTESİ 2017/01 1100 Serisi Alüminyum Priz Kasası Seti 1100 05 01 Eloksal ABS + AL. AD. 11000502 5 Siyah ABS + AL. AD. 1100 05 03 Beyaz ABS + AL. AD. 1100 08 01 Eloksal ABS + AL. AD. 11000802 8 Siyah

Detaylı

Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/5) Kalibrasyon Laboratuvarı Adresi : Organize Sanayi Bölgesi 10. Cad. No:4 38070 KAYSERİ / TÜRKİYE Tel : 0 352 321 17 48 Faks : 0 352 321 19 19 E-Posta: kalibrasyon@tse-sjt.com

Detaylı

TEKOLOJİ KALİTE PERFORMAS REKLİ BOX KAMERALAR BLW-424 1/4" Renkli SOY Super Had CCD 420 TV Lines, 0,5 Lux Oto Iris: DC Drive/Video Drive, Lens Hariç VG-424 1/4 Renkli SOY Super HAD CCD BLC, AGC, AWB Özellikleri,

Detaylı

24.10.2012. 4.1 Anahtar. Çeşitleri ve Bağlanma Şekilleri:

24.10.2012. 4.1 Anahtar. Çeşitleri ve Bağlanma Şekilleri: 4.1 ANAHTARLAR: Basit olarak anahtarların görevi elektrik devresini açıp kapamaktır.220 V gerilimlerde kullanılırlar.daha yüksek gerilimlerde ark ve izolasyon tehlikeleri olduğu için kullanılmazlar. Anahtarın

Detaylı

İçerik. Ürün no.: Set PRK5/4P-M8 + TKS 40x60.A Set reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu

İçerik. Ürün no.: Set PRK5/4P-M8 + TKS 40x60.A Set reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu Ürün no.: 50133946 Set PRK5/4P-M8 + TKS 40x60.A Set reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Set bundan oluşur Boyutlandırılmış çizimler Elektrik

Detaylı

ENERJİMİZİ GÜNEŞTEN ALIYORUZ

ENERJİMİZİ GÜNEŞTEN ALIYORUZ ENERJİMİZİ GÜNEŞTEN ALIYORUZ MiniSolar-5A PWM Solar Şarj Kontrol Cihazı Kullanma Kılavuzu **Önemli** Ürünlerimizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Cihazın doğru çalışmasını sağlamak ve etkili

Detaylı

RTX356 Remote Control

RTX356 Remote Control RTX356 Remote Control delab Deniz Elektronik Laboratuvarı Tel-Fax:06-348 65 Uzak mesafeli kontroller için (km) butonlu uzaktan kumanda seti. Çalışma frekansı 35 MHz. FONKSIYONLU RADYO KONTROL Kullanım

Detaylı

içindekiler 01 02 03 04 05 06 07 08 09-10 11-12 13 14 15 16 17-18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29-30 SIVA ALTI LED PANEL YUVARLAK

içindekiler 01 02 03 04 05 06 07 08 09-10 11-12 13 14 15 16 17-18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29-30 SIVA ALTI LED PANEL YUVARLAK içindekiler 01 02 03 04 0 06 07 08 09-11-12 13 14 1 16 17-18 19 21 22 23 24 2 26 27 28 29-30 SIVA ALTI LED PANEL YUVARLAK SIVA ALTI LED PANEL KARE SIVA ALTI CAMLI LED PANEL YUVARLAK SIVA ALTI CAMLI LED

Detaylı

içindekiler ÇUBUK LED OSRAM-SAMSUNG-UZAKDOĞU ÇUBUK LED ÖZEL TASARIM ÇUBUK LEDLER SAMSUNG SMD 2835 SAMSUNG SMD 2835 / LENSLİ

içindekiler ÇUBUK LED OSRAM-SAMSUNG-UZAKDOĞU ÇUBUK LED ÖZEL TASARIM ÇUBUK LEDLER SAMSUNG SMD 2835 SAMSUNG SMD 2835 / LENSLİ içindekiler 01 SAMSUNG SMD 2835 SAMSUNG SMD 2835 / 160 0 LENSLİ 10 ÇUBUK LED OSRAM-SAMSUNG-UZAKDOĞU ÇUBUK LED ÖZEL TASARIM ÇUBUK LEDLER 02 03 LG INNOTEK SMD 5152 LG INNOTEK SMD 5152 SMD 5630 / 160 0 LENSLİ

Detaylı

EXPOTECH DAHUA IP SİSTEM EXPOHD * Lens : Opsiyonel Lens * Led Sayısı : - * Ir Aydınlatma Mesafesi : - * Bağlantı : RS485 220 $ EX-2000 B * Resim Sensörü : 1/3 Aptina Cmos * Çözünürlük : 1.3 Megapiksel

Detaylı

Gizli Aydınlatmada Esnek Işık Dönemi

Gizli Aydınlatmada Esnek Işık Dönemi Gizli Aydınlatmada Esnek Işık Dönemi Gizli ışık ile yapılmak istenen aydınlatma tasarımlarında geçmişten bu yana kullanılan konvansiyonel teknikler, gerek aydınlatma sonuçları gerekse mimari tasarım özgürlüğünü

Detaylı

8.8 M5 M6 M7 M8 M10 M12 M14 M16 M18 M20 1,75 1, , , ,5 19 6,4 17 BOY L M5 M6 M7 M8 M10 M12 M14 M16 M18 M20

8.8 M5 M6 M7 M8 M10 M12 M14 M16 M18 M20 1,75 1, , , ,5 19 6,4 17 BOY L M5 M6 M7 M8 M10 M12 M14 M16 M18 M20 DIN 9 - DIN 9 0 Hexagon Hea Bolt. www.teman.com.tr DIN 9 DIN 9 M M M7 M M M M M M M 0, -, : mm : mm > 0 mm : > 0 mm - -, -,, 7 9 7, 9, 7, 7,, BOY M M M7 M M M M M M M 7 0 0 0 0 0 0,0,0,0,7,7,,9,, 7,,,77,77,

Detaylı

- TESTO 608 -H1/H2 - Ortamda Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 608 -H1/H2 - Ortamda Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 608 -H1/H2 - Ortamda Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün: 1 2. Genel Bilgi Cihazı kullanmadan önce lütfen bu dokümanın tamamını dikkatlice okuyunuz. Gerekli olduğu

Detaylı

KLEEMANN Çözümleri. Engineering

KLEEMANN Çözümleri. Engineering KLEEMANN Çözümleri Makine Dairesiz Çözümler (MRL) Düşük kuyu dibi / Son kat için çözümler Eşsiz Özel Çözümler / Sertifikalı ler Makine Daireli Çözümler (MR) Yürüyen Merdivenler & Yürüyen Bantlar Araç Park

Detaylı

Acil Durum, Yönlendirme ve Sensörlü Aydınlatma Emergency, Direction and Lighting with Motion Sensor ENESIS. Ürün Kataloğu Product Catalogue

Acil Durum, Yönlendirme ve Sensörlü Aydınlatma Emergency, Direction and Lighting with Motion Sensor ENESIS. Ürün Kataloğu Product Catalogue Acil Durum, Yönlendirme ve Sensörlü Aydınlatma Emergency, Direction and ighting with Motion Sensor EESIS Ürün Kataloğu Product Catalogue ESP EESIS 00 ESP1CWH ESP1CW Sensörlü, 1W, 1050lm, Soğuk Beyaz, Saat

Detaylı

Mekanik Sabit Debi Ayar Damperi CM-R / CM-Q

Mekanik Sabit Debi Ayar Damperi CM-R / CM-Q Mekanik Sabit Debi Ayar Damperi CM-R / CM-Q Mekanik Sabit Debi Ayar Cihazı CM-Q/R Model: CM-R (Dairesel Kesitli Mekanik CAV) CM-Q (Dikdörtgen Kesitli Mekanik CAV) Mekanik olarak kendi kontrolünü kendisi

Detaylı

EĞİTİM DENEY SETLERİ Bu katalogda gösterilmeyen deney ve eğitim amaçlı ürünler için müşteri taleplerine uygun olarak özel tasarım ve

EĞİTİM DENEY SETLERİ Bu katalogda gösterilmeyen deney ve eğitim amaçlı ürünler için müşteri taleplerine uygun olarak özel tasarım ve EĞİTİM DENEY SETLERİ Bu katalogda gösterilmeyen deney ve eğitim amaçlı ürünler için müşteri taleplerine uygun olarak özel tasarım ve üretimler gerçekleştirilebilir. BİR ve ÜÇ FAZLI DENEY TRANSFORMATÖRÜ

Detaylı

Fabrika LED Aydınlatma Çözümleri. Maksimum enerji tasarrufu ve dü ük bakım maliyetleri LUXAR

Fabrika LED Aydınlatma Çözümleri. Maksimum enerji tasarrufu ve dü ük bakım maliyetleri LUXAR Fabrika LED Aydınlatma Çözümleri Maksimum enerji tasarrufu ve dü ük bakım maliyetleri Fabrikalarda Aydınlatma Üretimde verimlilik Artı ı Aydınlatmanın insan fizyolojisi ve psikolojisindeki pozitif etkisi

Detaylı

LS- LSH Primer Pil Serileri

LS- LSH Primer Pil Serileri LİTYUM PİL SERİLERİ Tıbbi uygulamalardaki kritik ekipmanlar için kullanılan piller, uzun bir raf ömrüyle hafif, düşük maliyetli ve son derece dayanıklı olmalıdır. Yüksek performanslı Saft pilleri, taşınabilir

Detaylı

Teknik Katalog [Pirometre]

Teknik Katalog [Pirometre] Teknik Katalog [Pirometre] [PCE-TC 32] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

OSMAN ÖZER MEL 97032 4-B

OSMAN ÖZER MEL 97032 4-B OSMAN ÖZER MEL 97032 4-B AYDINLATMA PROJESİ AYDINLATMA HESAPLARI BODRUM KAT AYDINLATMA HESAPLARI : 1. BÖLÜM : a : 3,5 m b : 7,6 m h = H hç c K =[( 0,8*a)+(0.2*b)]/h h = 2,6 1-0,3 K =[(0,8*3,5)+(0,2*7,6)]/1,3

Detaylı

Gece Görüşlü Dome Kameralar

Gece Görüşlü Dome Kameralar Gece Görüşlü Dome Kameralar D1024 S TV Line (Çözünürlük) 540 TV Line IR Led Sayısı 24 IR Led Lens Açısı 3,6 mm Sabit Lens Gece Görüş Mesafesi 25 Metre 50,00 $ D1036 C IR Led Sayısı 36 IR Led Lens Açısı

Detaylı

Depo Aydınlatma Armatürleri Rack Compact 115

Depo Aydınlatma Armatürleri Rack Compact 115 Depo Aydınlatma Armatürleri Rack Compact 5 Depo ve raf sistemlerine yönelik özel optik çözümleri ile maksimum performans için tasarlanmış Rack ailesi; DALI, -0V gibi otomasyon sistemlerine ve sensörlere

Detaylı

Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm

Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm Lighting Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm Maxos LED Endüstri ve perakende sektörlerindeki müşteriler, hem süpermarket ve endüstri uygulamalarının tüm ilgili normlarını

Detaylı

Gururla PILOTCAR ı sunuyoruz...

Gururla PILOTCAR ı sunuyoruz... www.pilotcar.com.tr Piyasalardaki elektrikli araçlara yeni bir soluk... PILOTCAR, Pilot Taşıt Koltukları San. ve Tic. A.Ş. sahibi, tutkulu girişimci Ahmet Özkılıç tarafından geliştirilmiş yeni bir markadır.

Detaylı

www.acf.com.tr ACF Medikal Ürünler Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Sti.

www.acf.com.tr ACF Medikal Ürünler Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Sti. www.acf.com.tr A00 120 ACF Cerrahi Motor Sistemleri / Kablolu / Tip / 02 Referans Kodu Tanımı Adet A01 120 A01 130 * Delici / Tip / 02 1 * Oyucu/ Tip / 02 1 A01 220 ci / Tip / 02 1 A02 200 Güç Ünitesi

Detaylı

Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm

Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm Lighting Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm Maxos LED Endüstri ve perakende sektörlerindeki müşteriler, hem süpermarket ve endüstri uygulamalarının tüm ilgili normlarını

Detaylı

6. Osiloskop. Periyodik ve periyodik olmayan elektriksel işaretlerin gözlenmesi ve ölçülmesini sağlayan elektronik bir cihazdır.

6. Osiloskop. Periyodik ve periyodik olmayan elektriksel işaretlerin gözlenmesi ve ölçülmesini sağlayan elektronik bir cihazdır. 6. Osiloskop Periyodik ve periyodik olmayan elektriksel işaretlerin gözlenmesi ve ölçülmesini sağlayan elektronik bir cihazdır. Osiloskoplar üç gruba ayrılabilir; 1. Analog osiloskoplar 2. Dijital osiloskoplar

Detaylı

PRATİKTE AYDINLATMA KAVRAMLARI VE TERİMLERİ

PRATİKTE AYDINLATMA KAVRAMLARI VE TERİMLERİ İSO ATMK - AGİD Sektör Toplantısı PRATİKTE AYDINLATMA KAVRAMLARI VE TERİMLERİ A.Kamuran TÜRKOĞLU, Kevork BENLİOĞLU, Tuba BASKAN 23.06.2011 1 İÇERİK 1. Işık Şiddeti - Kandela 2. Işık Akısı - Lümen 3. Aydınlık

Detaylı

Güç Bankası 10000 mah

Güç Bankası 10000 mah Güç Bankası 10000 mah Kılavuz 31883 I. Giriş Bu ürün, her an her yerde kullanılabilen çoğu taşınabilir cihazlar için hafif, yüksek kapasiteli, şık ve çevre dostu bir taşınabilir güç bankasıdır. Ürün, yüksek

Detaylı

LED PANELLER KAYAN YAZI ADAPTÖRLERİ P10 - KIRMIZI LED PANEL P10 - BEYAZ LED PANEL P10 - MAVİ LED PANEL P10 - YEŞİL LED PANEL P10 - RGB LED PANEL

LED PANELLER KAYAN YAZI ADAPTÖRLERİ P10 - KIRMIZI LED PANEL P10 - BEYAZ LED PANEL P10 - MAVİ LED PANEL P10 - YEŞİL LED PANEL P10 - RGB LED PANEL LED PANELLER P10 - KIRMIZI LED PANEL P10 - BEYAZ LED PANEL P10 - MAVİ LED PANEL P10 - YEŞİL LED PANEL P10 - RGB LED PANEL TF-SU 2Lİ USB GİRİŞLİ PANEL DEVRESİ TF - A3 RS 232 GİRİŞLİ LED PANEL DEVRESİ TF

Detaylı