FAALİYET ALANLARI BG50 BM55 BS66

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FAALİYET ALANLARI BG50 BM55 BS66"

Transkript

1

2

3 TARİHÇE

4 BG50 FAALİYET ALANLARI BM55 BS66 Burak Alüminyum Endüstriyel: Burak Aluminyum, standart alaşımlı ekstrüzyon profilin yanı sıra özel alaşımlı alüminyum profil üretimi de yapmaktadır. Nitelikli tasarım ihtiyacı olan otomotiv, havacılık sanayi, ısıtmasoğutma, mobilya reklam ve raylı sistemler gibi sektörlere A dan Z ye hizmet vermenin yanı sıra güneş enerjisi, karavan, otomotiv, endüstriyel buzdolabı ve radyatör gibi alüminyumdan müteşekkil yarı mamul ve bitmiş ürünler üretmektedir. Burak Alüminyum Mimari Sistemler: Burak, alu-line markasıyla da mimari çözümler geliştirmektedir. Cephe giydirme, kapı ve pencere, sürme, ofis bölme sistemleri, küpeşte profilleri ve uyumlu aksesuarlarını üreten Burak, ayrıca alüminyum kompozit panelleri de BURAKBOND ve alu-linebond markalarıyla üretmekte ve tüm bu ürünleri 50 ülkeye ihraç etmektedir.

5

6 HAMMADDE Üretimin ana hammaddesi alüminyum biyetlerdir. En iyi mekanik özelliklerdeki ürünleri üretmek için 6063, 6082, 6061,1050,1070, 5754, 6005 biyet alaşımları tercih edilir. Burak Alüminyum, kendi dökümhanesinde döküm parametrelerinin optimizasyonunu sağlayarak ve döküm sonrası yapılan homojenizasyon ısıl işlemiyle yüksek kalitede biyet üretir. Burak ayrıca, HYDRO marka 1.kalite alüminyum biyet kullanır. Hammaddelerimiz TS EN standartlarına göre kontrol edilir.

7 TASARIM VE KALIP Kullanılan tasarım teknikleri ve CAD-CAM sistemleri deneyimli uzman kadro ile birleştirilerek müşterilerimize hizmet sağlamakta, ürünlerin üretilebilirliği ve fiyatı da optimize edilerek müşteri isteklerine göre profil dizaynları yapılmaktadır. Kalıplarımız TS-EN standardına uygundur ve TS-EN hassas toleranslarına göre üretilir. Kalıp imalatını bilgisayar destekli CNC makineler yapar. Kalıplar düzenli olarak Nitrasyon (Tenifer) işlemine tabi tutulur. Burak Alüminyum tesislerinde çeşitli ölçü ve dizaynlarda i aşkın kalıp mevcuttur.

8 KALIPHANE

9 ÜRETİLEBİLİRLİK Üretilebilen Alaşımlar: 6063, 6082, 6061,1050,1070, 5754, 6005 Üretilebilir Sertlikteki Profiller: F13, F18, F22, F25, F27 Üretilebilir Profil Boyu: Eloksal: 8,70 m Boya: 10 m Pres: 12 m

10 EKSTRÜZYON Burak Alüminyum, 3 adet 1400, 3 adet 2000, 1 adet 2250, 1 adet 2750 ton olmak üzere toplam 8 adet gelişmiş PLC kontrollü ekstrüzyon pres hatları sayesinde çok çeşitli profil üretme imkanına sahiptir. Gelişmiş teknolojisi sayesinde üretim optimizasyonu yapabilmekte ve fire miktarını kontrol edebilmektedir. Alüminyum biyet indüksiyon ocağımız, izotermal ekstrüzyon sayesinde en mükemmel eloksal kalitesini elde etmemizi sağlamaktadır. Programlanabilir konveyör ve germe sistemimiz, termik fırınımız ile birlikte en gelişmiş ekstrüzyon tesislerinden birini oluşturmaktadır.

11 EKSTRÜZYON HATLARI

12 MEKANİK İŞLEMLER Mekanik işlem ünitemizde, alüminyum profiller üzerinde; delik delme, havşa açma, diş açma, frezeleme, talaşlı imalat, bükme, kaynak ve montaj işlemleri yapılabilmektedir. Profilde büküm, kıvrım istenen yerlerde, teknik şartnamelere ve istenen toleranslara uygun büküm tezgahlarıyla seri büküm ve plastik şekil verme işlemleri yapılabilmektedir. Müşterilerden gelen talep doğrultusunda; Karavan kapıları, çerçeveler, birleştirilmiş profil mamullerin montaja hazır istendiği yerlerde, TIG ve MIG kaynakları ile uluslararası standartlarda üretim yapılmaktadır. Dış cephe, otomotiv ve İklimlendirme sanayileri için ısı izolasyonlu profiller de üretilmektedir. HERMANN MULLER marka full otomatik ısı bariyer montaj bandımız, profilin ve ısı bariyerinin teknik özelliklerine göre otomatik basınç kontrolü ile en az fire ve en yüksek kalite ve hızda ısı yalıtımlı profil imalatı yapmaktadır.

13 MEKANİK İŞLEM HATTI

14 ISI YALITIM BARİYER HATTI

15 ELOKSAL HATTI

16 TOZ BOYAMA HATTI Boyama işleminden önce, yüzey temizleme, asidik yüzey aşındırma, chrome-free kaplama işlemleri yapılmaktadır. Yüzey iyileştirmeden sonra, profiller kontrol edilmekte ve yüzeyleri silinmektedir. Boyama işlemi otomatik Tribo Sistem ile yapılmaktadır. Boyama ve yüzey iyileştirme kalitesi QUALICOAT standartlarında yapılmaktadır. Şahit numuneler ve üretim bilgileri, gelecekte doğabilecek problemlere önlem alabilmek ve kaliteyi iyileştirmek için düzenli olarak tutulmaktadır. Tesisimizde 10 metre uzunluğunda profil boyanabilmektedir.

17 PAKETLEME Alüminyum profillerin taşınma, nakliye veya stok anında çevresel faktörlerden hasar görmemesi için muhafaza edilmesi gerekir. Alüminyum ekstrüzyon profil yüzeylerinin korunması için bant veya film kaplanması, naylon veya kraft kağıdı ile balyalar halinde ambalajlanması, şehirlerarası veya ihracat nakliyelerinde forklift, vinç veya kamyonlarla taşınabilmesi için de ayrıca paketlenmesi gerekli olmaktadır. Burak Alüminyum, ulusal ve uluslararası standartlar çerçevesinde paletleme yapmakta olup, müşteri istekleri doğrultusunda özel ölçülerde de paletleme hizmeti verebilmektedir.

18 ÜRÜN YELPAZESİ ALÜMİNYUM MİMARİ SİSTEMLERİ Kapılar ve Pencereler Ofis Bölme Dış Cephe Giydirme Çatı Işıklık Güneş Kırıcı Kış Bahçesi İNŞAAT PROFİLLERİ Seramik Fayans Bahçe Kapıları ve Çitler Panjurlar ve Kepenkler Tente Kablo Kanalları Asansörler Denizlik Merdivenler Parmaklıklar Tavanlar Çatılar Kapı Eşikleri BİNA İÇ PROFİLLERİ Zemin Kaplamaları Perde Rayları Duş Kabinleri Paspas Küpeşte Sineklik OTOMOTİV VE ULAŞIM PROFİLLERİ Otomotiv Ekipmanları Kamyon ve Treyler Organları Karavan Kapıları Otobüs Kapıları, Pencereleri Tren İç Ekipmanları Otobüs Durakları Bisiklet Tekerlekleri Trafik İşaretleri

19 ENERJİ, ISITMA, SOĞUTMA PROFİLLERİ Güneş Kollektörleri Fotovoltaik Yapıları Klima ve Havalandırma Izgara ve Difüzörler Radyatörler MOBİLYA PROFİLLERİ Elbise Dolapları Sandalyeler Masa Ayakları Mutfak Dolapları Masalar Mobilya Kulp ve Aksesuarları ÇEŞİTLİ UYGULAMALAR İÇİN PROFİLLER Fuar Standları Vitrinler Teşhir Üniteleri Hastane Ekipmanları Seralar Yönlendirme Tabelaları Aydınlatma Ekipmanları Konveyörler Akvaryumlar Solaryumlar Yüzme Havuzu Kapaklar ve Korumalar Posta Kutuları Ev aletleri STANDART PROFİLLER Üçgen Profiller Boru Profiller Dairesel Profiller Çubuk Profiller

20 BG50 Twoside AG50 AL68 Kapaklı Giydirme Cephe Kapaklı giydrme cephe sistemi, esas itibaryle binada bir tok duruşu yansıtır. Derzler arasında görünen alüminyum yatay ve dikey kapaklar, binanın daha güçlü ve sert bir duruşla tarzını belli eder. CEPHE SİSTEMLERİ Silikon Giydirme Cephe Bu sistem, esas itibarıyla binaya cepheden bakıldığında alüminyumun görünmesi ekseninde oluşturulmuştur. Cephede bir bütünlük sağladığı gibi, cam üzerinde verilecek renklendirmeyle kurumsal kimlik yansıtılabilir. Çelik Takviyeli Cepheler Alüminyumun statik değerleri belli bir yüksekliğin üstünü kaldırmaz. Bu durumda çelik kolonlar üzerine montajı yapılan bu sistemle cephe oluşturulmaktadır. Bu sistem çelik konstrüksyon ile yapılan yüksek katlı binalar için uygundur.

21 SW11 Güneş Kırıcı Sistemler Daha çok güneşin do uşu ve bat ş nda iç mekanda bulunan insanlar güneşten etkilenmemeleri ve rahats z olmamalar için geliştirilen bu sistem, cephede fonksiyonel bir etki yapmaktad r. Bina bütününde kullan lan güneş k r c lar n kat aralar nda at lmas yla estetik bir görüntü elde edilmektedir. Çatı Işıklık Sistemleri Yeni nesil binalarda ve daha çok al şveriş merkezlerinin çat lar nda uygulanan bu sistem, ekolojik binalar n oluşturulmas nda güneş kontrolünü sa lamaktad r. Güneş ş nlar n n do ru yerlerden binan n içine girmesini sa layarak, hem do al ayd nlatma hem de iç s üzerinde etkili olmaktad r.

22 ES45 EY45 BM55 KAPI VE PENCERE SİSTEMLERİ ES45: ş merkezi, konut ve resmi dairelerin d ş hava şartlar ile temas olmayan her türlü uygulamalar nda ve slak zemin havaland rma pencerelerinde rahatl kla kullan labilir. EY45: Is de işkenliklerin çok yüksek olmad bölgelerde, maliyetin ön planda oldu u projelerde tercih sebebidir. BM55: Hem yalıtımlı hem de yalıtımsız olarak uygulanabilen BM55, ekonomik yapısıyla geniş bir yelpazede kullanım imkanı sunmaktadır. 55 mm ölçüsündeki kasa derinliği ve dar alın genişlikleriyle maksimum şeffaf alan sunan BM-55, iç mekanlarda bile tercih edilebilecek estetik bir yapıya sahiptir. Isı yalıtım ve kolay uygulanabilme özellikleri sayesinde ise konutlarda kullanıma son derece uygun bir yapı sergilemektedir.

23 S58 Y58 S58: Binalar niç bölgelerinde kullan labilece i gibi sert iklim şartlar n n olmad bölgelerde d ş uygulamalarda da kullan labilecek yal t ms z sistemlerdir. Özelikle ticari meskenlerin vitrin uygulamalar nda s kça tercih edilen S58, maksimum şeffaf alan oluşturulabilecek şekilde takviyeli kasa profilleri ile desteklenmiş ve geniş aç kl klar geçebilecek şekilde tasarlanm şt r. Y58: alu-line mimari sistemleri aras nda en çok tercih edilen yal t ml do rama sistemleri olan Y58, optimum s ve ses yal t m sa lamaktad r. Sadece ticari meskenlerde de il ayn zamanda konutlarda da ciddi anlamda kullan l r hale gelmiş sistemlerdir. Çok farkl aksesuar çeşitlerinin kullan mlar na imkan sa lamas da tercih nedenlerinden biridir.

24 Y65 Y70 BM72 Y65: Cam yuvas n n 50 mm ye ç kabilecek şekilde dizayn edilmiş, Y65 serisi ile 3 lü cam kombinasyonu sa lamas önemli bir avantaj d r. alu-line yal t ml do rama sistemleri, özellikle otel ve lüks konutlarda talep edilen katlan r kap uygulamalar nda kullan labilecek tarzda tasarlanm şt r. Y-65 ise bu tür uygulamalarda en çok tercih edilen seridir. Ayn zamanda uygulamac lar n geniş aç kl klar geçme problemini de aşm ş bir sistemdir. Y70: Yüksek atalet momentine sahip Gold sistem 70 mm lik derinli i ile en geniş aç kl klarda bile yüksek performansla ve sorunsuz çal şma imkân sunmaktad r. Azami s yal t m ve ses yal t m na ulaş labilmesi için 4 odac kl olarak tasarlanm şt r. BM72: Burak Alüminyum Ar-Ge bölümü tarafından dizayn edilen menteşeli doğrama sistemi BM72, 28mm bariyer uzunluğuyla, Termal açıdan rakiplerinin 34mm bariyerlerle elde ettiği performans seviyesine sahiptir. Hava, su, rüzgar ve ses yalıtımı değerleri ise bir menteşeli doğramanın ulaşabileceği en üst performans seviyelerindedir. BM72, kullanım seçenekleri açısından da esnek bir yapıdadır. Binili ve hemyüz kapı, çekme-sürme, katlanır, çifteksen gibi seçeneklerin yanında gizli kanat uygulaması yapabilmek de mümkündür.

25 BS66 S2000 SÜRME SİSTEMLERİ BS66: Hem yalıtımlı hem de yalıtımsız olarak tercih edilebilen BS66 her iki çözüm için de ortak aksesuarlara sahiptir. 4 cm lik kenet genişliğiyle estetik görünümün yanında geniş vizyon alan ve ferah bir iç mekanı garanti eden BS66, dar kenet ölçüsüne rağmen 3 metre yüksekliğe kadar rahatlıkla uygulanabilmektedir. Sistem 1,4mm et kalınlığıyla ekonomik olma vurgusunu ön plana çıkartırken 90 köşe birleşim metoduna ve cam çıtasız özelliğe sahip olması ise diğer bazı önemli avantajlarındandır. 24 mm kalınlığa kadar ısıcam uygulaması yapılabilmekte olup hem havuzlu hem de ispanyolet kol kullanımı mümkündür. İmalat kolaylığı açısından punch makinesi kullanımına uygun yapısı ve 45 köşe pres makinasına ihtiyaç duymaması öne çıkmaktadır. S2000: Evlerdeki ve iş yerlerindeki iç mekan bölme işlerine uygun olarak tasarlanm ş olan S2000, hafif, ekonomik bir seri olmas ndan dolay s kça tercih edilmektedir. Özellikle iş yerlerinde sürekli olarak aç l p kapat lacak olan uygulamalarda uzun vadede a r kanatlar n çal şma problemleri ç karabildi i göz önünde tutularak, kanat a rl k yükünü minimuma indirecek şekilde tasarlanm ş kullan şl bir sistemdir.

26 S3000 S4000 S5000 S3000: Hem konut hem de ticari meskenlerin d ş hava şartlar na maruz kalacak uygulamalar nda kullan lmak üzere tasarlanan S3000, s bariyerleri ile hava yal t m sa lar. Dış mekanlarda kullan lan sürme do ramalar n en büyük problemi olan su ve hava yat l m s k nt s, s zd rmazl k contalar ve labirent mant ile çal şan su tahliye sistemi sayesinde mekandaki konforu uzun süreli muhafaza eder. S4000 Hebe Schiebe : Hebe Schiebe (kald r-sür) en geniş aç kl klarda dahi yüksek performans ile çal ş r. Özel mekanizmas sayesinde kanatlar n hareket kabiliyeti art r larak kolay aç l p kapat lmas na imkân sa lar. Mekanizman n istenilen bir ara mesafesinde kanad kilitleyebilmesi sayesinde, hem kap aral k b rak larak odan n do al bir şekilde havaland r lmas sa lanabilir, hem de çocuklar n kap y açarak d şar ç kma imkân ortadan kald r l r. Bu arada normal sürme sistemi olarak da uygulanabilmektedir. S5000 Hebe Schiebe : S4000 serimizle ayn çal şma sistemini içeren yüksek performansl, gerek profil tasar mlar, gerekseözel mekanizmas sistemi ekonomik anlamda avantajl k lmaktad r. Özellikle konut,otel projelerinde yo un olarak tercih edilmektedir.yine normal sürme sistemi olarak da uygulanabilmektedir.

27

28

29

30 SATIŞ KANALLARI

31 MÜŞTERİ PORTFÖYÜ

32 REFERANSLAR SKY Tower /Ukrayna İŞ GYO / Tuzla Torunlar Tower

33

34

35

TARİHÇE 1984 2002 alu-line 1991 1994 2011 1995 2012 Aksan Alüminyum 2013 46.500 1996 200.000 1997

TARİHÇE 1984 2002 alu-line 1991 1994 2011 1995 2012 Aksan Alüminyum 2013 46.500 1996 200.000 1997 1984 yılında İstanbul Bayrampaşa da alüminyum levha üretimine başladı. 1991 yılında ilk ekstrüzyon presini kurarak alüminyum profil üretimine start verdi. 1994 te Hadımköy Tesislerine taşındı. 1995 te

Detaylı

TARİHÇE 1984 2002 alu-line 1991 2011 1994 1995 2012 Aksan Alüminyum 2013 46.500 200.000 1996 1997

TARİHÇE 1984  2002 alu-line 1991 2011 1994 1995 2012 Aksan Alüminyum 2013 46.500 200.000 1996 1997 hayatın her yerinde hayatın her yerinde 1984 yılında İstanbul Bayrampaşa da alüminyum levha üretimine başladı. 1991 yılında ilk ekstrüzyon presini kurarak alüminyum profil üretimine start verdi. 1994 te

Detaylı

Dökümhanemizde müşterilerimizin farklı talepleri doğrultusunda fiziksel ve kimyasal özellikleri karşılayacak şekilde, uluslararası standartlara uygun alışımlar üretilmektedir. Üretimlerimizde primer alüminyum

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI. 11 Mart 2016, İstanbul

İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI. 11 Mart 2016, İstanbul İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 11 Mart 2016, İstanbul 17. Uluslararası İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP

Detaylı

yapıdekorasyon adres : Kuştepe Mah. Yoncalı Sk. 25-F Şişli / İSTANBUL telefon : +90 212 217 53 87 info@yapidekorasyon.com

yapıdekorasyon adres : Kuştepe Mah. Yoncalı Sk. 25-F Şişli / İSTANBUL telefon : +90 212 217 53 87 info@yapidekorasyon.com yapıdekorasyon adres : Kuştepe Mah. Yoncalı Sk. 25-F Şişli / İSTANBUL telefon : +90 212 217 53 87 info@yapidekorasyon.com AKG Yapı Dekorasyon katalog 2015 Cephe Giydirme, Taahhüt, Cam Kapı, Dekoratif Camlar,

Detaylı

AKGUL GROUP STANDART PREFABRİK YAPILAR www.akgul-group.com

AKGUL GROUP STANDART PREFABRİK YAPILAR www.akgul-group.com AKGUL GROUP STANDART PREFABRİK YAPILAR www.akgul-group.com 1 STANDART PREFABRİK YAPILAR Prefabrike hazır yapılar amacına göre geniş ve uzunlukları değişken, istenilen her türlü yerleşim alanına uygulanabilecek

Detaylı

Akdeniz Bölge Müdürlüğü Akdeniz Sanayi Sitesi 5004. Sk. No:48 Kepez - Antalya Tel. : 0242 221 4353 Fax: 0242 221 4354

Akdeniz Bölge Müdürlüğü Akdeniz Sanayi Sitesi 5004. Sk. No:48 Kepez - Antalya Tel. : 0242 221 4353 Fax: 0242 221 4354 katlanır cam grubu Hersey Seffaf DURU KATLANIR CAM SİSTEMLERİ MET.TEKS.İNŞ.SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. İstanbul Merkez Hürriyet Mh. Dr. Cemil Bengü Cd. No: 3/A Çağlayan - İstanbul Tel. : 0 79 Tel.: 0 779 Tel.:

Detaylı

ankaralazerkesim.com PLEKSİ UYGULAMA YÖNLENDİRME LAZER KESİM CNC KESİM ÖZEL KESİMLER

ankaralazerkesim.com PLEKSİ UYGULAMA YÖNLENDİRME LAZER KESİM CNC KESİM ÖZEL KESİMLER ankaralazerkesim.com PLEKSİ UYGULAMA YÖNLENDİRME LAZER KESİM CNC KESİM ÖZEL KESİMLER Hizmette kalite ve güven... Morgül Pleksi Tasarım & Cnc. 2008 yılında Ankara da kurulmuş olup, reklam sektöründe faaliyet

Detaylı

Ürün Kataloğu 01/2007 Conergy Montaj Sistemleri

Ürün Kataloğu 01/2007 Conergy Montaj Sistemleri Ürün Kataloğu 01/2007 Conergy Montaj Sistemleri Conergy ile güvende Conergy, yenilenebilir enerji alanında dünyadaki en başarılı şirketlerden biridir. Çünkü Conergy tüm bileşenleri tek bir elden çıkan

Detaylı

Bazı Referanslarımız. *Ankara ve çevre illerde 70 bayimizle hizmetinizdeyiz.

Bazı Referanslarımız. *Ankara ve çevre illerde 70 bayimizle hizmetinizdeyiz. ALÜMİNYUM Pimapen S-7500 Fantasia nın tüm ana profilleri 75 mm genişliğinde ve 6 odacıklıdır. Pimapen S-7500 Fantasia, 3 lü (iç-orta-dış) contalama sistemi ile gelen mükemmel ısı, ses, toz, hava ve su

Detaylı

AD 23 Giydirme Cephe Si stemi...2 AD 23 Güneş Kırıcı Si stemi...7 AD 11 42 mm Pencere Si stemi...12 AD 11 45 mm Pencere Si stemi...

AD 23 Giydirme Cephe Si stemi...2 AD 23 Güneş Kırıcı Si stemi...7 AD 11 42 mm Pencere Si stemi...12 AD 11 45 mm Pencere Si stemi... AD 23 Giydirme Cephe Si stemi...2 AD 23 Güneş Kırıcı Si stemi...7 AD 11 42 mm Pencere Si stemi...12 AD 11 45 mm Pencere Si stemi...26 AD 11 Sürme Sistemi...28 C60 Serisi Kapı ve Vitrin Doğramaları Sistemi...31

Detaylı

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum 2 CS 155 / CP 155-LS Aluminyum Yalıtımlı sürme sistemleri içerisinde en ağır yükü taşımak ve en büyük ebatlarda kanatları hareket ettirmek prensibi ile tasarlanan CP155 serisi 400 kg ağırlığa kadar olan

Detaylı

TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ

TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ Tarih Fuar Link IFEXPO 4 6 Şubat 4 6 Şubat 13. Uluslararası İstanbul İç Giyim, Çorap İSTANBUL İPLİK http://www.tuyap.com.tr/fuarlar/ifexpo-13- uluslararasi-istanbul-ic-giyim-corap-fuari#fuar-profili

Detaylı

Lamine Ahşap Pencere / Kapı Sistemleri

Lamine Ahşap Pencere / Kapı Sistemleri Lamine Ahşap Pencere / Kapı Sistemleri Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

YAPILARDA DERZLER VE SIZDIRMAZLIK MALZEMELERİ

YAPILARDA DERZLER VE SIZDIRMAZLIK MALZEMELERİ YAPILARDA DERZLER VE SIZDIRMAZLIK MALZEMELERİ Genel: Derz sözcüğü bir sistemi oluşturan parçaların birleştirildiği, yapıştırıldığı çizgi şeklindeki bölümleri tanımlar. Derzler dar ya da geniş, yatay ya

Detaylı

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi lite Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi SEPARATÖR SİSTEMLER DİVERSA LİTE S NOVA 102 1989 dan beri Türk Yap Sektörü ne modern mimarinin gereklilikleri olan malzeme ve uygulama yöntemlerini

Detaylı

Neden Ahşap? Doğaldır Uzun Ömürlüdür

Neden Ahşap? Doğaldır Uzun Ömürlüdür Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte olup, 2007 yılından

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

İNŞAAT PROJELERİNİN YAPIM SÜRECİNDE KEŞİF VE METRAJ. Ülkemizde yaygın olarak kullanılan yöntemdir.

İNŞAAT PROJELERİNİN YAPIM SÜRECİNDE KEŞİF VE METRAJ. Ülkemizde yaygın olarak kullanılan yöntemdir. İNŞAAT PROJELERİNİN YAPIM SÜRECİNDE KEŞİF VE METRAJ Yapı Maliyetinin Belirlenmesi Ön Keşif (Burada amaç projeden dolayı firmamızın kazık yememesi ve verilen teklifin ne derece geçerli olduunun belirlenmesi).

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri 2 Makinaya farklı bakış açıları sayesinde uzun veya kısa boylu operatör oturarak ya da ayakta çalışabilir - Rittal taşıyıcı kol sistemleriyle izleme ve kumanda

Detaylı

ALÜMİNYUM CEPHE GİYDİRME

ALÜMİNYUM CEPHE GİYDİRME www.erkcephe.com KARİZMA KULE ERK CEPHE Erk Cephe uzun yıllar boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren Cephe konusunda

Detaylı

Profil Kataloğu.

Profil Kataloğu. Profil Kataloğu 2017 1974 yılından itibaren Türkiye de alüminyum profil sektöründe faaliyet göstermekte olan Astaş Alüminyum San. ve Tic. AŞ sektörün öncü ve lider firmalarından birisidir. Merkez ofisi

Detaylı

ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE CAM

ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE CAM ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE CAM Türkiye İMSAD Sektörel Gelişim Toplantıları-Adana 3 Eylül 2015 Şişecam Düzcam Cam Ev Eşyası Cam Ambalaj Kimyasallar Şişecam Düzcam Düzcam üretiminde 50 yıllık tecrübe 1981 den

Detaylı

FS 50 eco. MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri. Teknik Özellikler;

FS 50 eco. MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri. Teknik Özellikler; MİMAİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri Teknik Özellikler; Drenaj (Kondens) kanalı sayesinde maksimum hava ve su tahliye performansı, Silikon cephe görüntüsü,ve sabit bölümlerde

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL 1 4 6 5 3 7 2 Küçük panolar Dünya çapında onaylı ve çok sayıda standart ölçülerde stoklarımızda mevcut. Pratik sistem aksesuarları, KL terminal kutularını yaygın

Detaylı

Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında

Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında 1/5 Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında Sapa Building System, 14 19 Ocak 2013 tarihlerinde Münih te düzenlenecek BAU fuarına ilk kez katılacak. Sapa Building System, yapı çözümlerini sunup tanıtımını

Detaylı

TALAŞLI İMALAT. Koşul, takım ile iş şekillendirilmek istenen parça arasında belirgin bir sertlik farkının olmasıdır.

TALAŞLI İMALAT. Koşul, takım ile iş şekillendirilmek istenen parça arasında belirgin bir sertlik farkının olmasıdır. TALAŞLI İMALAT Şekillendirilecek parça üzerinden sert takımlar yardımıyla küçük parçacıklar halinde malzeme koparılarak yapılan malzeme üretimi talaşlı imalat olarak adlandırılır. Koşul, takım ile iş şekillendirilmek

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş METAXDOOR MR30/SA Otomatik Döner Kapıların size sunabileceklerinden

Detaylı

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, www.astasaries.com Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, beklenen konfor, güven ve rahatlığı sağlamayı ilke edinen ASTAŞARİES Yapı ortakları gerek yurtiçi gerek yurtdışı birçok önemli projede

Detaylı

Firma Bilgileri 4. Sistem Grupları 24

Firma Bilgileri 4. Sistem Grupları 24 2 Firma ilgileri 4 Firma 5 Garanti 6 Sertifikalar 7 Sistem Grupları 24 Tek çılım Sistem Tablosu 25 Vasistas Sistem Tablosu 26 Çift çılım Sistem Tablosu / Dikey Devirmeli Uygulama 27 Çift çılım Sistem Tablosu

Detaylı

Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her

Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her geçen gün kendini geliştiren Etik Alüminyum, uzman kadrosu,

Detaylı

SK 50. MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri. Teknik Özellikler;

SK 50. MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri. Teknik Özellikler; MİMAİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri Teknik Özellikler; Doğal ışığı kullanarak aydınlık mekanlar yaratmak amacıyla dizayn edilmiştir. Kondens kanallı ve kanalsız olarak uygulanabilir.

Detaylı

DORMA AGILE KAYAR KAPILAR

DORMA AGILE KAYAR KAPILAR KAPILAR DORMA AGILE KAYAR KAPILAR Sürme cam kapıların mimarideki kullanımına paralel olarak, mekanizmalarının dış görünüşünün önemi de gün geçtikçe daha belirgin hale gelmektedir. Bu özellik otellerde,

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

Hayatın her yerinde. In every aspect of life REFERANSLAR

Hayatın her yerinde. In every aspect of life REFERANSLAR Hayatın her yerinde In every aspect of life Trios 23 / İstanbul Trios 23 / İstanbul İstanbul İkitelli de 301.000 metrekarelik bir alanda inşasına devam edilen ve Haziran de bitiril mesi planlanan Trios

Detaylı

GAZALTI VE TİG KAYNAK MAKİNELERİMİZ HİDROLİK ŞERİT TESTERE VE PROFİL BÜKME MAKİNELERİMİZ SİLİNDİR BÜKME VE DAİRE KESME MAKİNELERİMİZ PROFİL KESME VE SÜTUNLU MATKAP TEZGÂHIMIZ ATÖLYEMİZİN GENEL GÖRÜNÜŞÜ

Detaylı

KAYNAKÇI METAL TEKNOLOJİLERİ ALANI TANITIMI. Metal Teknolojisi Bölümü A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ

KAYNAKÇI METAL TEKNOLOJİLERİ ALANI TANITIMI. Metal Teknolojisi Bölümü A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ METAL TEKNOLOJİLERİ ALANI TANITIMI Metal Teknolojisi Bölümü A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Metal teknolojisi alanı, küresel düzeyde hızla değişen pazar ve rekabet koşulları nedeniyle sürekli ve dinamik

Detaylı

KAPLAMALI ÜRÜNLER VE MMK METALURJİ

KAPLAMALI ÜRÜNLER VE MMK METALURJİ KAPLAMALI ÜRÜNLER VE MMK METALURJİ Aralık 2015 50 ye Yakın Sektör Beyaz Eşya Prefabrik Yapılar Isıtma, Havalandırma, Soğutma Soğuk Hava Depoları Güneş Paneli Hava Kanalı Kablo Kanalı Elektrik Panosu Yükseltilmiş

Detaylı

FASON KESİM HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER

FASON KESİM HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER FASON KESİM Profesyonellik ile teknolojinin birleştiği nokta, kesim bizim işimiz... Değerli müşterilerimiz, sizlere daha iyi hizmet vermek amacı ile kurulmuş olan firmamız bünyesinde son teknolojiye uygun

Detaylı

Tanım: Uygulama: Aksesuarlar

Tanım: Uygulama: Aksesuarlar Tanım: DSL01-LB Lineer Bar slot difüzörler, modüler veya aralıksız asma tavanlara monte edilmek üzere tasarlanmıştır. Görünür profillerin yokluğu ile karakterize edilir ve aralıksız bir hat istenildiği

Detaylı

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MEVKİİ : YAPI NİZAMI : BLOK : KAT : DAİRE : ARSA ALANI : Projedeki ölçülere uygun olarak inşaat yapılacaktır. TAŞIYICI SİSTEM : Betonarme karkas sistemi ile yapılacaktır.

Detaylı

LED LL DP CD WW CS CF AC CG LC EL FO. DecoPendant BLZ DRM QDR QDR2 LLT15

LED LL DP CD WW CS CF AC CG LC EL FO. DecoPendant BLZ DRM QDR QDR2 LLT15 LED LL DP D WW S F A G L EL FO DecoPendant DecoPendant serisi genel aydınlatmada tavana monte edilerek yada tavandan sarkıtılarak kullanılır. Estetik ve modern tasarımlı DecoPendant armatürler ile iç mekanlarda

Detaylı

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE.

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE. Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE www.alprofaluminyum.com.tr Alüminyum Profil Hakkımızda Firmamız, bünyesinde bulundurduğu aylık 2000 ust Extrizyon Pres ve 8 mt uzunluğa

Detaylı

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan 3 doğanın içinde yer alan 1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66

Detaylı

TAŞIMACILIK ENDÜSTRİSİ İÇİN YAPIŞTIRICI ÇÖZÜMLERİ. Yapıştırmada güvenilir yenilik

TAŞIMACILIK ENDÜSTRİSİ İÇİN YAPIŞTIRICI ÇÖZÜMLERİ. Yapıştırmada güvenilir yenilik TAŞIMACILIK ENDÜSTRİSİ İÇİN YAPIŞTIRICI ÇÖZÜMLERİ Yapıştırmada güvenilir yenilik Simson: taşımacılık endüstrisi için yapıştırıcı çözümleri Gelecekle bağlantınızı kaybetmeyin SIMSON: BİR DÜNYA MARKASI OLAN

Detaylı

10. STANDART PROFİLLER

10. STANDART PROFİLLER 10. STANDART PROFİLLER YU 999 32X75 KUTU 0,9 MM 0,513 KG/M YG 5448 15x15 KUTU 2,0 MM 0,281 KG/M YG 5024 10X10 KUTU 1,2 MM 0,115 KG/M YG 5025 13X13 KUTU 1,3 MM 0,165 KG/M YG 5026 10X20 KUTU 1,3 MM 0,193

Detaylı

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 30

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 30 Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 30 Demirstar, değişik kapasite ve özelliklerde ürettiği sabit beton santralleri ile beton üreticilerinin tüm ihtiyaçlarına rahatlıkla cevap verebilmektedir.

Detaylı

SolaGlide / RRG - RRP -Detaylı Teknik Katalog-

SolaGlide / RRG - RRP -Detaylı Teknik Katalog- SolaGlide / RRG - RRP -Detaylı Teknik Katalog- ÇÖZÜMLERİMİZ RESTORAN & KAFE Kötü hava şartlarından dolayı dış mekanlarda müşterilerinize hizmet veremediğiniz için para mı kaybediyorsunuz? Tabi ki dışarıda

Detaylı

www..com rokzanfiltre

www..com rokzanfiltre rokzanfiltre www..com HAKKIMIZDA Ne Zaman Başladık... Rokzan Filtre Taşımacılık ve Pazarlama faaliyetine 2014 yılında başlamıştır. İş konumuz her türlü otomobil, nakliye aracı, iş makinesi, sanayi makinesi

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME-1. Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

TEKNİK ŞARTNAME-1. Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri MODEL: LİLYUM - 07944-141,00 + 4,30 Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI KABA İNŞAAT

Detaylı

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle 2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle alüminyum doğrama,cephe giydirme ve kapı otomasyon sistemleri

Detaylı

Raylı Dolap ve Çerçeve Kapak Sistemleri Sürme Kapak Mekanizmaları T E L E F O N. dekomaks.com.tr

Raylı Dolap ve Çerçeve Kapak Sistemleri Sürme Kapak Mekanizmaları T E L E F O N. dekomaks.com.tr Raylı Dolap ve Çerçeve Kapak Sistemleri Sürme Kapak Mekanizmaları 2012 T E L E F O N 0312 348 90 30 dekomaks.com.tr Maksimum hız Maksimum kalite Maksimum estetik Hakkımızda 2006 dan günümüze... Dekomaks,

Detaylı

BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI MESLEKİ YETERLİLİK SINAV VE BELGELENDİRME MERKEZİ LTD. ŞTİ. (BTSO MESYEB)

BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI MESLEKİ YETERLİLİK SINAV VE BELGELENDİRME MERKEZİ LTD. ŞTİ. (BTSO MESYEB) BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI MESLEKİ YETERLİLİK SINAV VE BELGELENDİRME MERKEZİ LTD. ŞTİ. (BTSO MESYEB) SINAV VE BELGELENDİRME ÜCRET TARİFESİ 1-11UY0031-3 Isıtma ve Doğal Gaz İç Tesisat Yapım Personeli

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: ARMİNA - 05705-126,40 + 7,50 TEKNİK ŞARTNAME-1 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

Sürme Pencere-Kapı Donanımları

Sürme Pencere-Kapı Donanımları 3 ornax PvcNeoSlide Sürme PencereKapı Donanımları 72 Sürme PencereKapı Donanımları Sliding Hardware İÇİNDKİLR Kaldırmalı Paralel Sürme Donanımları 74 Paralel Devirmeli Sürme Donanımları 78 Basit Sürme

Detaylı

Kapılar & pencereler. Çelik ve paslanmaz çelikten yapılmış yalıtımsız profil sistemleri

Kapılar & pencereler. Çelik ve paslanmaz çelikten yapılmış yalıtımsız profil sistemleri Kapılar & pencereler Çelik ve paslanmaz çelikten yapılmış yalıtımsız profil sistemleri STEEL SYSTEMS YLITIMSIZ KPI VE PENCERELER Yalıtımsız kapı ve pencereler. Yalıtımsız ancak tam fonksiyonel. Kapı ve

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: FREZYA- FNR205-198,75 + 86,20 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM

Detaylı

FD 60 THERMO. MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri. Teknik Özellikler;

FD 60 THERMO. MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri. Teknik Özellikler; MİMAİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri FD THEMO Teknik Özellikler; mm kanat genişliği, Güvenli kullanım, kolay ve rahat hareket özelliği, Katlanır olması, uygulandığı geniş

Detaylı

5.2 CEPHE PANEL 5.2.1 K YÜZÜ METAL M NERAL YÜN YALITIMLI SANDV Ç PANEL. 5.2.1.1 DÜfiEY CEPHE PANEL UYGULAMASI

5.2 CEPHE PANEL 5.2.1 K YÜZÜ METAL M NERAL YÜN YALITIMLI SANDV Ç PANEL. 5.2.1.1 DÜfiEY CEPHE PANEL UYGULAMASI 5.2 CEPHE PANEL Resim 5.16 Mineral yün cephe paneli 5.2.1 K YÜZÜ METAL M NERAL YÜN YALITIMLI SANDV Ç PANEL Is, su, ses yal t m ve yang n güvenli i özelliklerini bünyesinde bar nd ran mineral yün yal t

Detaylı

Hakkımızda LAVİSER olarak 2003 yılında; gayrimenkul, dekorasyon, mobilya ve tadilat sektöründe ilk adımı attık. 2014 yılında bünyemize kattığımız Laviser markamızla dekorasyon sektöründe inovatif düşünce

Detaylı

ALÜMİNYUM DOĞRAMA DERSİ

ALÜMİNYUM DOĞRAMA DERSİ ALÜMİNYUM DOĞRAMA DERSİ Dersin Modülleri Alüminyum Profilleri Kesme ve Birleştirme Alüminyum Pencereler Alüminyum Kapılar Alüminyum Vitrinler Alüminyum Panjur, Asma Tavan, Cephe Giydirme Kazandırılan Yeterlikler

Detaylı

Ferhatpaşa Mahallesi Akdeniz Caddesi 53. Sokak No: 1 İmtaş Palaza Ataşehir İSTANBUL / TÜRKİYE Telefon : +90 216 389 96 85 www.moduldanismanlik.

Ferhatpaşa Mahallesi Akdeniz Caddesi 53. Sokak No: 1 İmtaş Palaza Ataşehir İSTANBUL / TÜRKİYE Telefon : +90 216 389 96 85 www.moduldanismanlik. Modül Danışmanlık & Cephe Sistemleri, Şirketimizin temel ilkesi; geçmişten bugüne kazandığımız tecrübemizi, kalite, güvenilirlik ve prensipli çalışma sistemini korumak ve geliştirmektir. Bu güne kadar

Detaylı

HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ

HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ I. Clip-In Sistem Profil ve Aksesuarları I. Montaj Öncesi ve Esnasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar 1. Uygulama yapılacak mekanın boş ve temiz olması gereklidir.

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL:HAUS CORNER-15002-79,10 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Arfa- Taşıyıcı Magu Strüktür Yapı Donanımlı Sistemini Paket Ürün n

Detaylı

FS 65. MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri. Teknik Özellikler;

FS 65. MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri. Teknik Özellikler; MİMAİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri Teknik Özellikler; Büyük açıklıkları geçmede başarılıdır. Düşeyde kapaklı cephe sistemi gibi çalışır, çelik konstrüksüyon olması yatay

Detaylı

Ekstrüzyon Extrusion. Kalıphane Die Production. Eloksal Anodizing

Ekstrüzyon Extrusion. Kalıphane Die Production. Eloksal Anodizing 2 Hakkımızda Fabal Alüminyum bir aile şirketi olup, kurucuları 1974 yılından itibaren alüminyum sektöründedir. 94.000 m 2 alan üzerinde 27.000 m 2 kapalı alanda kurulu, İstanbul- Avcılar ve Tekirdağ-Ergene

Detaylı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı Metaxdoor MR30/GLA-GLM Cam Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılar size sunduğu esneklik ile hayallerinizdeki girişi yaratmanızı sağlar. MR30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılarda teknoloji

Detaylı

ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER

ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyunuz ve doğru seçeneği işaretleyiniz. 1. Aşağıdakilerden hangisi alçı dekorasyon ve kartonpiyer yapma araçlarından biri değildir? A) Mala

Detaylı

Alüminyum Giydirme Cephe Alüminyum ve Pvc Doğrama Sistemleri

Alüminyum Giydirme Cephe Alüminyum ve Pvc Doğrama Sistemleri Alüminyum Giydirme Cephe Alüminyum ve Pvc Doğrama Sistemleri Adres : Kuzey Mah. Ağadere Cad. Okutanlar İş Mrkz. Kat:3 No:40 Körfez/KOCAELİ Tel /Fax : 0262 527 00 97 Gsm :0542 542 43 97 info@ozancephe.com

Detaylı

Sifonik Drenaj Nedir? Nasıl Çalışır?

Sifonik Drenaj Nedir? Nasıl Çalışır? Sifonik Drenaj Nedir? Nasıl Çalışır? Sifonik Drenaj temelde Bernoulli'nin bulmuş olduğu akışkanın enerji denkliği prensibinden yararlanarak suyun herhangi bir eğime gerek kalmadan istenilen yerden tahliye

Detaylı

TEKNĠK ÖZELLĠKLERĠMĠZ. Genel bilgiler; A-Kapılarımızda Galvaniz ve Yekpare plaka Çelik kullanılmaktadır.

TEKNĠK ÖZELLĠKLERĠMĠZ. Genel bilgiler; A-Kapılarımızda Galvaniz ve Yekpare plaka Çelik kullanılmaktadır. TEKNĠK ÖZELLĠKLERĠMĠZ Genel bilgiler; A-Kapılarımızda Galvaniz ve Yekpare plaka Çelik kullanılmaktadır. Bu önemli bir detay olup, galvanizli çelik malzemede üzerine yapılacak olan laminasyon, poliüretan

Detaylı

HAUTAU ATRIUM HKS. sistemi.... ve Kap lar kolayl kla sürülür.

HAUTAU ATRIUM HKS. sistemi.... ve Kap lar kolayl kla sürülür. vasistas sürme HAUTAU ATRIUM HKS sistemi... ve Kap lar kolayl kla sürülür. İşi bilenler için mükemmel sistem: HAUTAU ATRIUM HKS Aksesuarlar kolayl kla monte edilebilir! Avantajlar Form Fonksiyon oluşturur

Detaylı

KAMERUN A SATILABİLECEKLER

KAMERUN A SATILABİLECEKLER KAMERUN A SATILABİLECEKLER GIDA SEKTÖRÜ: - Makarna - Un - Bisküvi - Şekerleme - Maya ve kabartma tozları - Unlu mamul katkı malzemeleri - Konserveler - Salça ve turşular - Margarin ve sıvı yağlar - Yoğurt

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTMveya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTMveya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: AKASYA - 10888-122,40 + 2,70 TEKNİK ŞARTNAME-1 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: MİMOZA - 08437-185,65 + 29,30 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: DORA - 07666-129,60 + 12,85 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

CP 50 KOMPOZİT PANEL. MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri

CP 50 KOMPOZİT PANEL. MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri CP 50 KOMPOZİT PANEL ARCHITECTURAL CATALOGUE Aluminium Windows, Doors and Facade Systems 439 Akpa Alüminyum 1987 yılında Çağlayan da

Detaylı

www.adil.com.tr 1978 den beri...

www.adil.com.tr 1978 den beri... www.adil.com.tr 1978 den beri... extrusion 1978 den beri... Adil Endüstriyel, kalite ve hizmet odaklı anlayışı ile müşterilerine yalıtım çözümleri sunmaktadır. Kurulduğu 1978 yılından itibaren müşteri

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Gate, köprü görevi gören ana platform ve bu platform üzerinde sistemi tamamlayan depolama birimlerinden oluşur. Giderek artan gereksinimler için pratik, yenilikçi

Detaylı

KOMPOZİT ÜRÜN ÜRETİM ELEMANI (SMC BMC SICAK KALIPLAMA) (SEVİYE-3)

KOMPOZİT ÜRÜN ÜRETİM ELEMANI (SMC BMC SICAK KALIPLAMA) (SEVİYE-3) KOMPOZİT ÜRÜN ÜRETİM ELEMANI (SMC BMC SICAK KALIPLAMA) (SEVİYE-3) 1 2 KOMPOZİT ÜRÜN ÜRETİM ELEMANI (SMC BMC SICAK KALIPLAMA) (SEVİYE-3) ÖĞRETİM PROGRAMI ÖĞRENME MODÜLLERİ VE İÇERİKLERİ 3 4 ÖĞRENME MODÜLÜ

Detaylı

Dräger X-plore 8000 Başlıklar, kasklar, vizörler ve maskeler

Dräger X-plore 8000 Başlıklar, kasklar, vizörler ve maskeler Dräger X-plore 8000 Başlıklar, kasklar, vizörler ve maskeler Yenilikçi Dräger X-plore 8000 başlıkları, yeni motorlu hava temizleme respiratörlerinin (PAPR) ayrılmaz bir parçasıdır. Hem bol hem de dar seçenekleri,

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Geçiş trafiğinin, standart kapıların yetersiz kaldığı yoğun girişlerde METAXDOOR GRA30/GRAND otomatik döner kapılar

Detaylı

OKAS A HOŞ GELDİNİZ OTOMATİK KAPI & GİRİŞ SİSTEMLERİ

OKAS A HOŞ GELDİNİZ OTOMATİK KAPI & GİRİŞ SİSTEMLERİ OKAS A HOŞ GELDİNİZ OTOMATİK KAPI & GİRİŞ SİSTEMLERİ OKAS PROFİL Kuruluş 1994 Merkez Ofis Üretim Temsilcilikler İSTANBUL / TÜRKİYE OTOMATİK ve MANUEL DÖNER KAPILAR DÜZ KAYAR FOTOSELLİ KAPILAR DAİRESEL

Detaylı

Ağaç işleme makinaları. Quality Guide. Takımın değeri

Ağaç işleme makinaları. Quality Guide. Takımın değeri Ağaç işleme makinaları Quality Guide Takımın değeri 2 QuALiTy GuiDe Takımın değeri Kullanılan takım ve aletlerin birbirine çok benzediği günler artık geride kalmıştır. Günümüzde farklı uygulamalar için

Detaylı

TEKNİK RESİM. Ders Notları: Mehmet Çevik Dokuz Eylül Üniversitesi. Görünüşler - 1

TEKNİK RESİM. Ders Notları: Mehmet Çevik Dokuz Eylül Üniversitesi. Görünüşler - 1 TEKNİK RESİM 2010 Ders Notları: Mehmet Çevik Dokuz Eylül Üniversitesi 2/25 Görünüşler Birinci İzdüşüm Metodu Üçüncüİzdüşüm Metodu İzdüşüm Sembolü Görünüşlerin Çizilmesi Görünüş Çıkarma Kuralları Tek Görünüşle

Detaylı

ALÜMİNYUM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. GİYDİRME CEPHE PROFİLLERİ

ALÜMİNYUM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. GİYDİRME CEPHE PROFİLLERİ GİYDİRME CEPHE PROFİLLERİ Tel: +90 262 641 45 21 69 KONDENS KANALLI CEPHE PROFİLLERİ Tel: +90 262 641 45 21 70 STRÜKTÜREL SİLİKON CEPHE PROFİLLERİ Tel: +90 262 641 45 21 71 KAPAKLI GİYDİRME CEPHE SİSTEM

Detaylı

www.sanberkinsaat.com

www.sanberkinsaat.com www.sanberkinsaat.com Alesta apartmanı Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de, doğanın içinde yer alan 1066,85 m² alan üzerinde 12 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Alesta apartmanında 3 adet iş yeri (

Detaylı

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Formlandırılmış alüminyum kompozit panel kaplamalarının alt taşıyıcı strüktürlerinin yardımı ile mimarinize farklı yenilikler katması, sadece formları

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME-1. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

TEKNİK ŞARTNAME-1. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL:HERA-20388-130,00+13,60 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI KABA İNŞAAT PAKETİ

Detaylı

IP66 SAHA PANOLARI 98

IP66 SAHA PANOLARI 98 98 IP66 SAHA PANOLARI IP 66 SAHA PANOLARI ÇİFT CİDARLI HARİCİ TİP SAHA PANOLARI Harici tip saha panoları; data transferi,otomasyon, tren kontrol, liman kontrol, otoyol trafik sinyalizasyon ve kontrol sistemi,

Detaylı

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1 Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan doğanın içinde yer alan 0 m² alan üzerinde toplam blok, daire ve dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde Adet + (89,8-0, - 0,90 m²), 0 Adet + (,0 m²), Adet

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki. (Sayfa 1/6) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki. (Sayfa 1/6) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki. (Sayfa 1/6) Deney Laboratuvarı Adresi : Organize Sanayi Bölgesi 10. Cadde No: 4 Melikgazi 38070 KAYSERİ / TÜRKİYE Tel : 90 352 321 11 06 Faks : 90 352 321 15 69 E-Posta :

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri MODEL: İRİS - 10408-84,50 + 8,50 Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI KABA İNŞAAT

Detaylı

Karmod Metropol Kabin şehrin her yerinde

Karmod Metropol Kabin şehrin her yerinde Metropol Kabinler Karmod Metropol Kabin şehrin her yerinde Kabin üretiminde Dünya lideri Karmod, Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirdiği Metropol Kabinleri beğeninize sunuyor. Karmod Metropol Kabin, estetik

Detaylı

Yangın Güvenliği. Yangın Camı. Pilkington Pyrostop

Yangın Güvenliği. Yangın Camı. Pilkington Pyrostop Yangın Güvenliği Yangın Camı Pilkington Pyrostop Yangına dayanıklı mağaza önü perde duvar, Moskova, Rusya Kapak: Art Institute, Chicago, IL Hakkımızda Pilkington plc 2006 senesinde NSG (Nippon Sheet Glass

Detaylı

HAUTAU PRIMAT. sistemi. Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil!

HAUTAU PRIMAT. sistemi. Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil! yüksek vasistas HAUTAU PRIMAT sistemi Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil! Esneklik ve çok yönlülük alan nda HAUTAU PRIMAT kimseye söz b rakm yor:

Detaylı

Hakkımızda VIG Metal VIG Metal Magnezyum bölümü, VIG Metal Alüminyum bölümü,

Hakkımızda VIG Metal VIG Metal Magnezyum bölümü, VIG Metal Alüminyum bölümü, Hakkımızda VIG Metal, alüminyum ve magnezyum gibi hafif metallerden levha ve rulo üretmek amacıyla 2006 yılında Kütahya Organize Sanayi Bölgesi nde kurulmuştur. VIG Metal faaliyetlerine dünya da ilk kez

Detaylı

MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ. STRIPE 100 mm / DERZLİ SİSTEM LEDGE 80 mm/ OMEGALI SİSTEM GLAZE 40 mm / CAM CAMA SİSTEM

MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ. STRIPE 100 mm / DERZLİ SİSTEM LEDGE 80 mm/ OMEGALI SİSTEM GLAZE 40 mm / CAM CAMA SİSTEM www.ortho.com.tr HAKKIMIZDA Alüminyum, cam ve ahşap imalat sektörlerinin önemli bir merkezi olan Ankara da bulunan firmamız, sektördeki tecrübesini ve potansiyelini Modüler Bölme Duvar Sistemleri imalatına,

Detaylı