AYDINLIK YARINLAR İÇİN BEYAZ BİR DOKUNUŞ A.B.GENÇLİK PROJESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AYDINLIK YARINLAR İÇİN BEYAZ BİR DOKUNUŞ A.B.GENÇLİK PROJESİ"

Transkript

1 AYDINLIK YARINLAR İÇİN BEYAZ BİR DOKUNUŞ A.B.GENÇLİK PROJESİ

2 Projemiz kapsamında Edirne merkeze bağlı dokuz ve Edirne merkezden iki ilköğretim okulundaki öğrencilere: bulaşıcı hastalıklardan korunma, ağız ve diş sağlığı, etkin el yıkama ve tuvalet hijyeni konularında konularında interaktif sunum eğitimleri ve lavabo başında bire bir uygulamalı eğitimler(etkin el yıkama ve doğru diş fırçalama) verildi. T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

3 Bulaşıcı Hastalıklardan Korunma eğitimimizle İlköğretim öğrencilerine: Bulaşıcı hastalıkların ne olduğu Bulaşıcı hastalıkların vücudumuza etkileri Temizlik kurallarına uyma,aşı vb ile bulaşıcı hastalıklardan korunma Eğitimleri verildi ve öğrencilerle tekrar edildi. T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

4 T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

5 T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

6 T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

7 Etkin el yıkama eğitimimizle İlköğretim öğrencilerine: Doğru ve etkin el yıkamanın bulaşıcı hastalıklardan korunmada önemi Doğru ve etkin el yıkama Lavabo başında birebir uygulamalı el yıkama eğitimleri verildi. T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

8 T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

9 T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

10 Etkin el yıkama sunumlarından T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

11 Etkin el yıkama sunumlarından T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

12 Bütün el yıkama aşamaları Lavabo başına astığımız uygulama rehberleri eşliğinde, Birebir anlatımla, Lavabo başında uygulamalı olarak gösterildi. Etkin el yıkama uygulamalarından

13 Etkin el yıkama uygulamalarından

14 Etkin el yıkama uygulaması yapan arkadaşlarımız T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

15 Ağız ve Diş Sağlığı eğitimleriyle İlköğretim öğrencilerine: Ağız ve diş sağlığının önemi Etkin diş fırçalama Diş ipi kullanımı ve önemi Ağız ve diş sağlığını koruyucu beslenme alışkanlıkları Diş hekimi kontrollerinin önemi Eğitimleri verildi ve öğrencilerle tekrar edildi.

16 T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

17 T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

18 Diş ipi kullanımını anlatmak için beyaz önlüklü diş abilerimiz ve diş ablalarımız vardı. Onları fırçayla fırçalayınca yanları temizlenemiyordu. Ama sonra sunumdaki ablalarımız diş ipi ile onların aralarını tertemiz yapıyordu.

19 T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

20 Bütün diş fırçalama aşamaları Lavabo başına astığımız uygulama rehberleri eşliğinde, Birebir anlatımla, Lavabo başında uygulamalı olarak gösterildi Etkin diş fırçalama uygulamalarından

21 Etkin diş fırçalama uygulamalarından T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

22 Etkin diş fırçalama uygulamalarından

23 Etkin diş fırçalama uygulamalarından T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

24 Tuvalet Hijyeni eğitimleriyle İlköğretim öğrencilerine: Tuvalet hijyeninin önemi Tuvalete girerken yapılması gerekenler Eski ve yeni tip tuvaletlerin doğru kullanımı Tuvalet temizliği ve tuvalet kağıdı kullanımı Tuvaletten çıkarken yapılması gerekenler Anlatıldı ve öğrencilerle tekrar edildi.

25 T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

26 T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

27 Peki biz bu sunumlara nasıl hazırlandık? İlköğretim okullarına vereceğimiz sunumlar için bizler de eğitimler aldık. Dt.Ayten Eren den Etkin Diş Fırçalama ve Ağız ve Diş Sağlığı Trakya Üniversitesi Tıp fakültesinden o Halk Sağlığı A.B.D. dan Doç.Dr.Galib Ekuklu dan Bulaşıcı Hastalıklar dan Korunma o Enfkeksiyon Hastalıkları A.B.D. den Yard. Doç.Dr. Zerrin Yuluğkural dan Etkin El Yıkama ve Tuvalet Hijyeni o Biyokimya A.B.D. den Prof.Dr.Selma Süer Gökmen den İnteraktif Sunum Teknikleri Eğitimlerini aldık. T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

28 T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

29

30

31 Projemizi pek çok kişi ile paylaştık Proje boyunca yerel medya ve basınla Trakya Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğunun 6.Ulusal Tıp Öğrencileri Kongresi Kardiyoloji ve Hipertansiyon da Müzik öğretmenliği öğrenimi gören arkadaşlarımızla düzenlediğimiz Sokak Çalgıcıları etkinliği ile Ve projemizin resim yarışması ödül törenli proje şenliğimizle T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

32 Trakya Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğunun 6.Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi Kardiyoloji ve Hipertansiyon dan Aydınlık Yarınlar İçin Beyaz Bir Dokunuş Projesi Balkan Kongre Merkezi nde Resim Standı nda Projemiz sözlü olarak anlatıldı.

33 Trakya Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğunun 6.Ulusal Tıp Öğrencileri Kongresi Kardiyoloji ve Hipertansiyon dan T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

34 Ne fotoğraf sergimiz ne de standımız boş kaldı. Böylece Türkiye nin çeşitli illerinden gelen tıp fakültesi öğrencileri ile sözlü iletişimimizi asla kesmedik. Projemiz takdir edildi ve güzel arkadaşlıklar kurduk. Onlara da A.B. Gençlik projesi hevesi aşıladık. T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu Dileyen Tıp Fakültesi öğrencileri Bulaşıcı Hastalıklardan Korunma, Ağız ve Diş Sağlığı, Etkin El Yıkama ve Tuvalet Hijyeni broşürlerimizden alarak ilköğretim öğrencilerine verdiğimiz broşürler ve eğitimler hakkında bilgi sahibi oldular.

35 Sergimiz Balkan Kongre merkezinde büyük bir alana yayıldı. Proje fotoğraflarımız rektör tarafından kongre merkezinde uzun bir süre daha sergilendi.

36 Kongrenin Nisan da yapılması Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nı da kapsayan bir tarihe denk gelmesine ve fotoğraf sergimizin ana unsuru olan ilköğretim çocuklarının ve projenin daha çok ilgi görmesini sağladı. T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu Kongrede tanıştığımız tıp fakültesinde öğrenim gören yeni arkadaşlarımız A.B. Gençlik Projeleri ve projemiz hakkında pek çok soru sordular.

37 T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu Sokak Çalgıcıları etkinliği ile Edirne nin en ünlü caddesi Saraçlar da birden çok noktada müzik öğretmenliği öğrencisi arkadaşlarımız klasik müzik çaldılar ve bizler de afişlerimiz, broşürlerimiz ve sözlü anlatımlarımızla halkımıza projemizi ve A.B. Gençlik projelerini anlattık.

38 Arkadaşlarımız zevkle çaldılar. Ve projemizin Edirne halkı ile paylaşılmasına aktif rol aldılar. T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu Halkın sorularını cevaplamak projemizi anlatmak ve bunu güzel bir klasik müzik eşliğinde yapmak bizim için çok güzeldi.

39 Projemizi oluşturmadan önce projemiz kabul edilince ve projemizin uygulama aşamalarında 11 ilköğretim okulunda da bizi yalnız bırakmayan topluluğumuzun lideri sayın Prof.Dr.Kenan Sarıdoğan (T.Ü.T.F. Ortopedi ve Travmaloji A.B.D. Başkanı) Sokak Çalgıcıları etkinliğiyle de bizzat ilgilendi.

40

41 Projemizin resim yarışması ile temizlik bilincini resim kağıtlarına döken ilköğretim öğrencileri A.B.Gençlik projemizin şenliği ile hem eğlendiler hem de ödüllerini alıverdiler. Doyran İlköğretim Okulu Bahçesinde yapılan şenlikte öğrenciler şenlik alanına yavaş yavaş gelmeye başladılar.

42 Mustafa Necati İ.Ö.O. Suyun Ötesi Ritm Topluluğu nun gösterileri ile roman müzikleri eşliğinde dokuz sekizlik oynayarak eğlendik.

43 Doyran İ.Ö.O. öğrencileri çeşitli dans gösterileri ile şenliğin en tatlı eğlencesini ortaya koydular.

44 Bizlerse Bulaşıcı Hastalıklardan Korunma, Ağız ve Diş Sağlığı, Etkin El Yıkama ve Tuvalet Hijyeni etkinlik masaları ile ilköğretim öğrencilerine eğitimlerimiz eğlenceli bir şekilde hatırlattık.

45

46 T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu

47 Şenlik yemeğinin hazırlanması işte böyle oldu. Şenlikte karnımız açıktı, menümüzde tavuklu pilav ve ayran vardı. Aşçılık ve pişirme yardımlarıyla köy kadınları bizi yalnız bırakmadı.

48 Ve topluca yemeğimizi yedik.

49 Tıp Fakültemizin Musicare adlı müzik grubunun sahne almasıyla ilköğretim okulu öğrencileri çok güzel bir şekilde eğlendiler.toplam 500 kişi için güzel bir eğlence olmuştu. O gün gözler hem sahnede hem de etkinlik masalarındaydı.

50 Ardından proje resim yarışmasının ödül töreni yapıldı ve 21 vites bisiklet, dijital fotoğraf makinesi, paten takımı(dizlikli), mp3 player, resim takımı ve 1 yıllık bilim çocuk aboneliği hediyeleri dereceye giren ilköğretim okulu öğrencilerine verildi.

51 Projemiz sayesinde yaklaşık 1400 ilköğretim öğrencisine Bulaşıcı Hastalıklardan Korunma, Ağız ve Diş Sağlığı, Etkin El Yıkama ve Tuvalet Hijyeni interaktif sunumları yapılmış ve her bir öğrenciye lavabo başında etkin el yıkama ve doğru ve etkin diş fırçalama eğitimleri verilmiştir. Bu eğitimler esnasında grup liderimiz Kenan Sarıdoğan her zaman yanımızda durmuş ve bizi desteklemiştir.

52 Projemizi kabul eden A.B.Gençlik programları başkanlığına, Projenin başından beri ulaşımımıza ve şenlik standımıza destek veren Edirne Belediyesi (Ayhan Dağlı ve Salih Meşhur aracılığıyla) ne, Proje öncesi biz tıp fakültesi öğrencilerine eğitimler veren Dt.Ayten Eren e, Prof.Dr.Selma Süer Gökmene e, Doç.Dr.Galib Ekuklu ya ve Yar.Doç.Dr.Zerrin Yuluğkural a, Proje boyunca T.Ü.T.F. Kokino Öğrenci Topluluğu na yiyecek içecek paketleri sağlayan Address Cafe ye, Radyo Mola da defalarca konuğu olup projemizi anlattığımız Fatih Çetintaş a, Projemizi haberlerinde ve yasal temsilcimiz Musa Murat Çalışkan a, kendisinin köşe yazılarıyla yer vererek sürekli yayın yapmamızı sağlayan Edirne Meydan Gazetesi ne, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne ve Müdürümüz Şerafettin Demirci ye, İlköğretim okulu müdür, müdür yardımcısı ve öğretmenlerine, Şenlik yemeklerindeki destekleri için Doyran Köyü Kadınlarına ve muhtar Ali Kart a, Şenliğimizde çalan Müsicare grubuna (Namık Kemal Kaya ve Arda Erdağ ın gitarları Elif Damla Öz ün solistliğiyle), Çaldıkları roman havalarıyla bizi oynatan Mustafa Necati İ.Ö.O. Suyun Ötesi Ritm Grubu na Tatlı gösterileriyle bizi eğlendiren Doyran İ.Ö.O. Miniklerine, Proje yazılması ve uygulanması hakkında tecrübelerini paylaşan Edirne Doğa Sporları Klubü ne, Şenlik resim yarışmamızın juri üyeliğini yapan resim öğretmeni Nurhayat Güneş, Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi nden Yar.Doç.Dr.Deniz Bayav ve Öğr.Gör.Deniz Gökduman a, Bizi ilgiyle dinleyen ilköğretim okulu öğrencilerine ve tüm Edirne Halkı na TEŞEKKÜR EDERİZ. "Bu proje T.C. Başbakanlık AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ( Gençlik Programı kapsamında ve Avrupa Komisyonu'ndan sağlanan hibeyle gerçekleştirilmiştir. Ancak burada yer alan görüşlerden AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı veya Avrupa Komisyonu sorumlu tutulamaz."

İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ AMAÇLARIMIZ Antalya İli Kepez İlçesi İrenoğulları Şehit Atila Nizam İlkokulu'nda Beslenme Dostu Okul Programının 2017-2018 uygulamaları

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması,

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması, EK-4:MENTEŞ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇ: Mersin İli Yenişehir ilçesi Menteş Ortaokulu nda Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında; aşağıda belirlenen hedeflere

Detaylı

MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM UYGULAMA PROGRAMI

MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM UYGULAMA PROGRAMI MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM UYGULAMA PROGRAMI EYLÜL EKİM 1. Okul Beslenme Panosunun Oluşturulması 2. Öğrencilere Temizlik Alışkanlığının Kazandırılması 3.Kahvaltı

Detaylı

EK-4:ÖĞRETMEN ŞEVKET ÖZAY İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI

EK-4:ÖĞRETMEN ŞEVKET ÖZAY İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI EK-4:ÖĞRETMEN ŞEVKET ÖZAY İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇ: Kocaeli ili Çayırova ilçesi Öğretmen Şevket Özay İlkokulunda Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında; aşağıda

Detaylı

BESLENME DOSTU OKUL PLANI

BESLENME DOSTU OKUL PLANI DEMİRTAŞPAŞA İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇ 1 Bursa ili, Osmangazi İlçesi Demirtaşpaşa İlkokulu nda Beslenme Dostu Okul Programı nın uygulamaları ile öğrencilerin

Detaylı

KORGAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

KORGAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KORGAN İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ Öğrencilerin kişiliği özellikle okul çağlarında şekillenmekte ve yetişkin çağdaki

Detaylı

Çevre ve sürdürülebilirlik koordinatörlüğü

Çevre ve sürdürülebilirlik koordinatörlüğü Çevre ve sürdürülebilirlik koordinatörlüğü Hakkımızda: İstanbul Aydın Üniversitesi Çevre ve Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü, çevre kirliliğinin önlenmesi alanında sosyo-ekonomik faktörleri de ele alarak;

Detaylı

1. Beslenme, Hareketli Yaşamve Denetleme Ekibinin oluşturulması ve ilk toplantısının gerçekleştirilmesi.

1. Beslenme, Hareketli Yaşamve Denetleme Ekibinin oluşturulması ve ilk toplantısının gerçekleştirilmesi. GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Sıra No Ay Planlanan Çalışmalar Açıklamalar 1. Beslenme, Hareketli Yaşamve Denetleme Ekibinin oluşturulması

Detaylı

BARLA İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLÜL AYI ETKİNLİKLER İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU AÇIK HEDEF UYGULANDI MI? Evet. Evet

BARLA İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLÜL AYI ETKİNLİKLER İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU AÇIK HEDEF UYGULANDI MI? Evet. Evet EYLÜL AYI İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibinin Kurulması Eylül tarafından Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibinin Kuruldu. Yıllık çalışma planının hazırlanması

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KARAOSMAN İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KARAOSMAN İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ Öğrencilerin Sağlıklı Beslenme Davranış Biçimi Geliştirmeleri ve İyi Uygulamaların Ödüllendirilmesi Koruyucu sağlık hizmetleri kapsamında, "Beslenme

Detaylı

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik.

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. 6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. Bu yıl 6. düzenlenen İlkokul Yabancı Diller Festivali 26.05.2016 tarihinde saat 17.30 da okulumuz konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin

Detaylı

T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması

T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA (Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü) İlgi : Kütahya

Detaylı

GÖLCÜK SARAYLI YUNUS EMRE ANAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇLARIMIZ:

GÖLCÜK SARAYLI YUNUS EMRE ANAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇLARIMIZ: GÖLCÜK SARAYLI YUNUS EMRE ANAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇLARIMIZ: 1. Öğrencilerimizin sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşullarının teşvik edilmesi, 2. Sağlıklı beslenme konusunda öğrenci ve

Detaylı

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI ŞUBAT 1. Farklı Yeteneklere Sahip Öğrencilerin Tespit Edilmesi Öğrencilerin Yetenekleri keşfetmekmelerini Sağlamak Sınıf Rehber (06-10 ŞUBAT) 2. okuma saati planını hazırlamak ve her hafta planı uygulamaya

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ADAPAZARI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI AMAÇLAR:

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ADAPAZARI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI AMAÇLAR: 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ADAPAZARI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI AMAÇLAR: Sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak için; 1- Çocuk ve ailede

Detaylı

4-7 HAZİRAN 2014, İSTANBUL/TÜRKİYE KONUŞAN BALIK YARIŞMALARI

4-7 HAZİRAN 2014, İSTANBUL/TÜRKİYE KONUŞAN BALIK YARIŞMALARI 4-7 HAZİRAN 2014, İSTANBUL/TÜRKİYE KONUŞAN BALIK YARIŞMALARI Konuşan Balık Deniz ve Çocuk Şenliği Yarışmaları Yarışmaların Konusu Konuşan Balık Deniz ve Çocuk Şenliği kapsamında gerçekleştirilen tüm yarışmaların

Detaylı

GEDELEK ORHAN ÖCALGİRAY ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

GEDELEK ORHAN ÖCALGİRAY ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI GEDELEK ORHAN ÖCALGİRAY ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI AMAÇ: Aile ve çocuk eğitimleri ile sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağmak için; **

Detaylı

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ 2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Köy Okulu Ziyareti 23 Nisan 2014 İzmir Bayındır Yakacık Köyü İlköğretim Okulunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nda ziyaret

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI CEMİL NARDALI İLKOKULU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI CEMİL NARDALI İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI CEMİL NARDALI İLKOKULU SOSYAL ETKİNLİKLER KURULU YILLIK ÇALIŞMA PLANI AYLAR YAPILACAK ETKİNLİKLER DÜŞÜNCELER EKİM 1 -Bütün kulüpler yıllık çalışma takvimlerini oluşturacaklar

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

SEDAŞ İcra Başkanı 23 Nisan da Öğrencileri Makamında Ağırladı

SEDAŞ İcra Başkanı 23 Nisan da Öğrencileri Makamında Ağırladı SEDAŞ İcra Başkanı 23 Nisan da Öğrencileri Makamında Ağırladı Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Detaylı

7.3. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildiriler:*

7.3. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildiriler:* Sevtap YILDIRIR dryildirir@gmail.com ORCID ID: 0000-0002-0766-178X (505) 799 23 35 1. Doğum Tarihi : 06 / 06 / 1969 2. Unvanı : Pratisyen Hekim 3. Öğrenim Durumu : Yüksek Lisans 4. Çalıştığı Kurum : İstanbul

Detaylı

SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ

SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ T.C. 19 MAYIS KAYMAKAMLIĞI Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ HAZIRLAYAN: 19 MAYIS ATATÜRK ORTAOKULU Hasan KAYA- Okul Müdürü Özgür CİNEL - Beden Eğitimi Öğretmeni

Detaylı

Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM

Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL ÇANKAYA PINAR İLKOKULU EKO OKULLAR PROGRAMI 2. DÖNEM SONU RAPORU Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ Birinci dönem faaliyet raporu hazırlandı

Detaylı

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi pişirdik. Topla tanışma oyunları oynadık. Heykel ol, adını

Detaylı

SINAV TARİHİ SINAV SAATİ SINAV BİLGİLERİ (Ders / Öğretim Görevlisi / Derslik)

SINAV TARİHİ SINAV SAATİ SINAV BİLGİLERİ (Ders / Öğretim Görevlisi / Derslik) OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ AŞÇILIK PROGRAMI 1. SINIF YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 25 Aralık 2017 Pazartesi 14:00 26 Aralık 2017 Salı 14:00 27 Aralık 2017 Çarşamba

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Kodu A Puan Grubu ARAŞTIRMA VE YAYIN ETKİNLİKLERİ A1. Makaleler A1.1 SCI (Science Citation Index)- Expanded, SSCI (Social Science

Detaylı

3. SINIFLAR ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

3. SINIFLAR ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI T.C. SELÇUKLU KAYMAKAMLIĞI Kemal Rızvanoğlu İlkokulu Müdürlüğü 1 GERÇEK KAHRAMANLARI TANIYOR MUSUN? 3. SINIFLAR ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 2016 Madde 1: Bu şartname Konya Selçuklu Kemal

Detaylı

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU EDİRNE TABİP ODASI 2013 2014 ÇALIŞMA RAPORU Edirne Tabip Odası Yönetim Kurulu görev dağılımı ve diğer organlarda görev alan meslektaşlarımızın isimleri aşağıda ki gibi sıralanmıştır. BAŞKAN GENEL SEKRETER

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

HAZİRAN 2014. LİDER, 17. BAL Kültür Festivaline Katıldı

HAZİRAN 2014. LİDER, 17. BAL Kültür Festivaline Katıldı HAZİRAN 2014 LİDER, 17. BAL Kültür Festivaline Katıldı Bornova Anadolu Lisesi nin 17. sini gerçekleştirdiği Kültür ve Sanat Festivalinde Lider Evcil Hayvan Beslenme Ürünleri olarak standımız ile yer aldık.

Detaylı

TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA

TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA KONU BAŞLIĞI: ÇÖP VE ATIK TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA EKİM 2016 * Eko okul komitesininoluşturulması. *Eko okul timinin oluşturulması. * Eko Okul panosunun yer tespiti ve içeriğinin belirlenmesi. * Tüm okulun

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 65 YAŞ ÜSTÜ İLE ENGELLİ VATANDAŞLARA ZİYARETLERİMİZ 28 Mayıs 2015 Perşembe günü Müstecep, Vakıfiğdemir ve Deliler Mahallelerine gidip, ihtiyaç

Detaylı

HEDEFLER: A)YÖNETİM FAALİYETLERİ. 2- Okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması için çalışmalar yapmak.

HEDEFLER: A)YÖNETİM FAALİYETLERİ. 2- Okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması için çalışmalar yapmak. HEDEFLER: A)YÖNETİM FAALİYETLERİ 1- Okulumuzda sağlıksız beslenme ve obezitenin önlenmesi için gerekli tedbirleri almak. 2- Okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması için çalışmalar yapmak. 3- Sağlıklı

Detaylı

Beslenme Dostu Okul Projesi Yıllık Çalışma Planı

Beslenme Dostu Okul Projesi Yıllık Çalışma Planı Beslenme Dostu Okul Projesi Yıllık Çalışma Planı ORHAN CEMAL FERSOY İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının

Detaylı

İLKÖĞRETİM KURUMLARINA YÖNELİK SU ELÇİLERİYİZ SUYUN BEKÇİLERİYİZ YARIŞMA REHBERİ

İLKÖĞRETİM KURUMLARINA YÖNELİK SU ELÇİLERİYİZ SUYUN BEKÇİLERİYİZ YARIŞMA REHBERİ İLKÖĞRETİM KURUMLARINA YÖNELİK SU ELÇİLERİYİZ SUYUN BEKÇİLERİYİZ YARIŞMA REHBERİ MADDE 1- YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI Su Elçileri Eğitim ve Farkındalık Artırma Teknik Destek Projesi kapsamında düzenlenen

Detaylı

Sevim AYTEMİZ GÜLER. [Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni, Ressam, Grafik Tasarımcı] 22 Haziran 1976. Sivas

Sevim AYTEMİZ GÜLER. [Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni, Ressam, Grafik Tasarımcı] 22 Haziran 1976. Sivas Sevim AYTEMİZ GÜLER [Kılavuz Yenilikçi, Ressam, Grafik Tasarımcı] Kişisel Bilgiler Doğum Tarihi 22 Haziran 1976 Doğum Yeri Sivas Deneyimler Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni MEB - Eğitim Teknolojileri

Detaylı

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ Kutlu Doğum Haftası Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v) i hatırlama, anlama ve anlatma amacı ile düzenlediğimiz

Detaylı

AYLIK PLAN (48-60 AYLAR) GÜNEŞ GRUBU 2016 / 2017 EĞİTİM YILI. Öğretmenler! Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır. K. ATATÜRK

AYLIK PLAN (48-60 AYLAR) GÜNEŞ GRUBU 2016 / 2017 EĞİTİM YILI. Öğretmenler! Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır. K. ATATÜRK AYLIK PLAN (48-60 AYLAR) GÜNEŞ GRUBU 2016 / 2017 EĞİTİM YILI DÜNYA V Öğretmenler! Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır. K. ATATÜRK BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR ÖZEL GÜNLER İlköğretim Haftası Hayvanları Koruma

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

TOSUNLAR ORTAOKULU /İLOKULU YILI BESLENME DOSTU OKULLAR PROGRAMI YILLIK ÇALIŞMA PLANI

TOSUNLAR ORTAOKULU /İLOKULU YILI BESLENME DOSTU OKULLAR PROGRAMI YILLIK ÇALIŞMA PLANI EK-4: BESLENME DOSTU OKUL PLANI TOSUNLAR ORTAOKULU /İLOKULU 2015- YILI BESLENME DOSTU OKULLAR PROGRAMI YILLIK ÇALIŞMA PLANI ETKİNLİK VE İZLEME DEĞERLENDİRME BU PROGRAM ŞUBAT AYINDAN İTİBAREN 3 YIL PERİYODİK

Detaylı

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ FORM-19 A 2014-2015 ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ULUSAL BİLİMSEL TOPLANTILAR VE BUNLARIN SAYISAL DAĞILIMI (KONGRE, SEMPOZYUM, SEMİNER, FORUM, WORKSHOP

Detaylı

YAZI KÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

YAZI KÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ YAZI ÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL FAALİYET RAPORU 2006 FAALİYET RAPORU GÖREVİ ültür hizmetlerinin y a y g ı n l a ş t ı r ı l m a s ı v e geliştirilmesi ile ilgili araştırma ve planlama yapmak, halkın

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI AY TARİH KONU SORUMLU EKİM EYLÜL AĞUSTOS 01.07.2015 14.08.2015 Okulda çalışan veya çalışacak personelden görevden ayrılan ya da

Detaylı

AHU HETMAN ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROJESİ 2.DÖNEM RAPORU. KONU: Çevre Bilinci Çöp Atık Geri Dönüşüm

AHU HETMAN ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROJESİ 2.DÖNEM RAPORU. KONU: Çevre Bilinci Çöp Atık Geri Dönüşüm 2018 AHU HETMAN ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROJESİ 2.DÖNEM RAPORU KONU: Çevre Bilinci Çöp Atık Geri Dönüşüm 29.06.2018 AHU HETMAN ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

ÖZEL DENİZ YILDIZI ANAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ DERS YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI

ÖZEL DENİZ YILDIZI ANAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ DERS YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI ÖZEL DENİZ YILDIZI ANAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ 2018-2019 DERS YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI BESLENME DOSTU OKUL POGRAMI OKUL POLİTİKASI 1- Sağlıklı Yaşam ve Düzenli Beslenme Konusunda Okul Öğretim

Detaylı

4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE VE KÜTAHYA BELEDİYESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI 2018 PROJE PROTOKOLÜ Bu protokol Eğitim- Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi ve Kütahya Belediyesi nin ortaklaşa düzenlediği

Detaylı

İbrahim Çeçen ilkokulu

İbrahim Çeçen ilkokulu 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İBRAHİM ÇEÇEN İLKOKULU BESLENME DOSTU OKULLAR KONULU YILLIK EYLEM PLANI nin oluşturulması Okul Müdürü İsmail DURAK Beslenme dostu okul projesi yıllık planın hazırlanması Beslenme

Detaylı

MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ

MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ İlkbaharın son ayı bize yazı hatırlatır. Mayıs bültenine çocuklar bakın neleri sığdırır. Enerji, hareket, sağlık var bu ayda, Coşkumuz hiç bitmesin, koşalım yarınlara Mayısta

Detaylı

T E M M U Z

T E M M U Z 12-13-14 Türkiyemizin en köklü festivalidir Silivri Yoğurt Festivali. 57 yıldır süren bu sosyal ve kültürel etkinliğimiz sayesinde bölge halkımızın barış, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma duygularını perçinleyen,

Detaylı

.. EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.OKULU SAĞLIK, TEMİZLİK, BESLENME KULÜBÜ YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI

.. EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.OKULU SAĞLIK, TEMİZLİK, BESLENME KULÜBÜ YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI BELİRLİ GÜN LAR - - - - - EYLÜL 1. Okul bazında kulübe seçilen öğrencilerin belirlenmesi. 2. Yönetim kurulunun seçilmesi. 3. Denetleme kurulunun seçilmesi. 4. Öğrenci Kulübünün amaçlarının açıklanması

Detaylı

YAVUZELİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE GENELİ İSTİKLÂL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YÖNERGESİ

YAVUZELİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE GENELİ İSTİKLÂL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YÖNERGESİ YAVUZELİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE GENELİ İSTİKLÂL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YÖNERGESİ Amaç ve kapsam Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu Yönergenin

Detaylı

AYLIK PLAN (36-48 AYLAR) BULUT GRUBU 2016 / 2017 EĞİTİM YILI. Öğretmenler! Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır. K. ATATÜRK

AYLIK PLAN (36-48 AYLAR) BULUT GRUBU 2016 / 2017 EĞİTİM YILI. Öğretmenler! Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır. K. ATATÜRK AYLIK PLAN (36-48 AYLAR) BULUT GRUBU 2016 / 2017 EĞİTİM YILI DÜNYA V Öğretmenler! Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır. K. ATATÜRK BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR ÖZEL GÜNLER İlköğretim Haftası Hayvanları Koruma

Detaylı

EKO(Ü) ENERJİ. Enerjİ VerİmlİlİĞİ Projesİ. Kocaelİ Ünİversİtesİ Toplumsal Sorumluluk ProjeLERİ. Danışman: Prof. Dr. Veli Deniz Güz Dönemi

EKO(Ü) ENERJİ. Enerjİ VerİmlİlİĞİ Projesİ. Kocaelİ Ünİversİtesİ Toplumsal Sorumluluk ProjeLERİ. Danışman: Prof. Dr. Veli Deniz Güz Dönemi Kocaelİ Ünİversİtesİ Toplumsal Sorumluluk ProjeLERİ Enerjİ VerİmlİlİĞİ Projesİ Danışman: Prof. Dr. Veli Deniz 2013-14 Güz Dönemi 100107008 SALİH AYDIN 100209004 IŞILAY ÜĞLÜ 100209126 BÜŞRA KAYMAKLI 100401074

Detaylı

ÖZEL VEGA OKULLARI Öğretim Yılı 3.SINIF. Kendimizi Organize Etme Biçimimiz

ÖZEL VEGA OKULLARI Öğretim Yılı 3.SINIF. Kendimizi Organize Etme Biçimimiz ÖZEL VEGA OKULLARI 2015-2016 Öğretim Yılı 3.SINIF Kendimizi Organize Etme Biçimimiz KONU BAŞLIĞI: Kaynakların Kullanımı ANA FİKİR: Ekonomik faaliyetler sınırlı kaynakların kullanımını etkiler TARİH : 28.03.2016-09.05.2016

Detaylı

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle 2006-2007 Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle başlayan süreç bu gün 300 öğrenciyle eğitim sistemindeki

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman!

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI OKULLARI Haftalı 10-14 NİSAN 2017 Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, KAYI Okulları

Detaylı

SINIFLAR, SELÇUKLU UYGARLIĞI MÜZESİ NE GEZİ YAPTI

SINIFLAR, SELÇUKLU UYGARLIĞI MÜZESİ NE GEZİ YAPTI 3. SINIFLAR, SELÇUKLU UYGARLIĞI MÜZESİ NE GEZİ YAPTI İlk adı Gevher Nesibe Tıp Tarihi Müzesi iken Selçuklu Uygarlığı Müzesi olarak değiştirilen ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta cumartesi gününden itibaren etkinlikler

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU. NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER YAPTIK?

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU. NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER YAPTIK? DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER SERBEST ZAMAN YAPTIK? Çocuklara sporun önemi anlatıldı ve her sabah spor yaptırıldı. Çocuklar ilgi köşelerinde öğretmen rehberliğinde serbest

Detaylı

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 18 Nisan 2018 (Çarşamba) - Azerbaycan ın Gelişi 19 Nisan 2018 (Perşembe) - Litvanya nın Gelişi 20 Nisan 2018 CUMA EKİPLERİN GELİŞİ - Rusya, Bulgaristan

Detaylı

ÜNİVERSİTELERARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAME

ÜNİVERSİTELERARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAME ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ÜNİVERSİTELERARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAME Konu: Üniversitede Engelli Olmak, Dezavantaj yaşayan üniversite öğrencilerinin öğrenim

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YEMEKTE DENGE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖNSÖZ Değerli Öğretmenlerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi nin

Detaylı

YENİYOL İLKOKULU/ORTAOKULU EĞİTİM /ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

YENİYOL İLKOKULU/ORTAOKULU EĞİTİM /ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI KASIM HEDEFLER AMAÇ YENİYOL İLKOKULU/ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM /ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Sağlıklı beslenme ve Hareketli hayat programının Okullarda obezite ile mücadele

Detaylı

ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ NEVRUZ BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI MERKEZ KAMPÜS 19 MART 2012

ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ NEVRUZ BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI MERKEZ KAMPÜS 19 MART 2012 MERKEZ KAMPÜS 19 MART 2012 : Prof. Dr. Arif AMİROV Konferans Salonu Saat : 16.00 Yabancı Uyruklu Öğrencilerimizin Müzik, Dans ve Tiyatro Gösterisi 20 MART 2012 : Tahir KARAUĞUZ Konferans Salonu Saat :

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

ÇÜNÜR ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

ÇÜNÜR ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Sıra No ÇÜNÜR ORTAOKULU 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Ay Planlanan Çalışmalar Açıklamalar 1. Beslenme ve Hareketli Yaşam İçin "Çekirdek Eylem Ekibi"nin

Detaylı

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ OKULA UYUM OKULUM, BEN VE ARKADAŞLARIM Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme

Detaylı

OKUL SAĞLIĞI YÖNETİM EKİBİ 2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM ŞEHİT ER ÇAĞLAR MENGÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI

OKUL SAĞLIĞI YÖNETİM EKİBİ 2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM ŞEHİT ER ÇAĞLAR MENGÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI OKUL SAĞLIĞI YÖNETİM EKİBİ 2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM ŞEHİT ER ÇAĞLAR MENGÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI AMAÇ Okulun mekânı okul sağlığını koruması ve geliştirilmesine uygun olarak düzenlemek

Detaylı

KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU

KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HAZIRLAYANLAR Metinler Uz. Dr. Rabia TERZİ Metin Editör Leyla ERALP Resimler Tasarım

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Okullarımızda, eğitim ve öğretim çalışmaları planlandığı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'ın semt evlerinde şenlik var

Detaylı

GENÇ ADIMLAR DERNEĞİ KARDEŞLİK PARKURU PROJESİ BİLGİ PAKETİ

GENÇ ADIMLAR DERNEĞİ KARDEŞLİK PARKURU PROJESİ BİLGİ PAKETİ GENÇ ADIMLAR DERNEĞİ KARDEŞLİK PARKURU PROJESİ BİLGİ PAKETİ Bu belgenin hepsini okuyun lütfen!! 30 HAZİRAN 02 TEMMUZ 2012 / MUŞ Kardeşlik Parkuru Projemizin Değerli Katılımcısı, 30 Haziran 02 Temmuz 2012

Detaylı

Okulumuz Eko-Okullar Tarafından 7. Kez Yeşil Bayrağı Almaya Hak Kazanmıştır

Okulumuz Eko-Okullar Tarafından 7. Kez Yeşil Bayrağı Almaya Hak Kazanmıştır HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 05 MAYIS 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Değerli Velilerimiz, Sene başında da paylaşıldığı üzere hafta sonu gerçekleştirilecek 11.Bahar Sempozyumu nedeniyle kurs programımız yapılmayacaktır.

Detaylı

ORHANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI

ORHANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI EKİM EYLÜL EK-7/a ORHANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI TARİH/ AYLAR AMAÇ 1- Eğitim-Öğretimin Önemini kavrama 2- Sağlıklı Beslenme ve Temiz Çevre bilincinin

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KILÇAK İLKOKULU - EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KILÇAK İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI AMAÇ: Aile ve çocuk eğitimleri ile sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı

Detaylı

AŞÇILIK PROGRAMI 1. SINIF

AŞÇILIK PROGRAMI 1. SINIF AŞÇILIK PROGRAMI 1. SINIF / BİLG. LAB. / BİLG. LAB.. Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü TEMEL BESLENME İLKELERİ TEMEL PİŞİRME YÖNT. I (T) YİY. VE İÇ. İŞL. BİLGİ TEKNO. (T) TEMEL BESLENME İLKELERİ

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

BEŞPARMAK DAĞLARI ŞENLENDİ

BEŞPARMAK DAĞLARI ŞENLENDİ BEŞPARMAK DAĞLARI ŞENLENDİ Söke İlçesi ne bağlı Karakaya Köyü ndeki Göktepe kaya sığınağında 8000 yıl önce çizilen kaya resmindeki ilkbahar şenliklerinden yola çıkılarak, EKODOSD- KARAKAYA MUHTARLIĞI işbirliğiyle

Detaylı

AYDIN ÖZEL BAŞAK KOLEJİ 25. YIL RESİM YARIŞMASI 2016 ŞARTNAMESİ

AYDIN ÖZEL BAŞAK KOLEJİ 25. YIL RESİM YARIŞMASI 2016 ŞARTNAMESİ AYDIN ÖZEL BAŞAK KOLEJİ 25. YIL RESİM YARIŞMASI 2016 ŞARTNAMESİ AMAÇ : Aydın Özel Başak Koleji tarafından düzenlenen 25. yıl Ulusal Resim Yarışması kapsamında Aydın ın çağdaş sanat ortamına genç bakış

Detaylı

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ Değişim olmadan gelişim olmaz. Değişim yönetiminin kullandığı araçlardan en vazgeçilmezi ise İLETİŞİM dir. Yeşim de insan odaklı bakış açımızın simgesi olan Önce İnsan

Detaylı

OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP)

OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 2015 YILI OCAK AYI RAPORU Hazırlayan Muharrem YILMAZ Müdür Yardımcısı 50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ

Detaylı

21 27 KASIM TOPLUM AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI FAALİYET RAPORU

21 27 KASIM TOPLUM AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI FAALİYET RAPORU 21 27 KASIM TOPLUM AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI FAALİYET RAPORU SÜLEYMANPAŞA TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ 21-27 Kasım 2016 " Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası" olması sebebiyle; Toplum Sağlığı Merkezimiz tarafından

Detaylı

Hijyen Kurallarının Küçük Yaşta. Öğretilmesinin Esasları

Hijyen Kurallarının Küçük Yaşta. Öğretilmesinin Esasları Hijyen Kurallarının Küçük Yaşta Öğretilmesinin Esasları Hijyen ne demektir? Sağlığın korunması için her türlü hastalık etmeninin ortamdan uzaklaştırılmasıdır. Kişilerin kendi sağlığını korudukları ve devam

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ NİSAN AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Çubukların ucuna

Detaylı

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 3 4 7 0 3 4 7 *Akademik kadronun göreve başlaması *Açılış Kahvaltısı 0 4 30 ZAFER BAYRAMI 3 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi EYLÜL 3 4 7 Eve Dönüş.30

Detaylı

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Yüksekokulumuz Projeleri Ankara da Tanıtıldı. Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde düzenlenen Kahramanmaraş Tanıtım Günleri nde; Yüksekokulumuzda

Detaylı

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI.

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. 26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi ODTÜ Ülkem Koleji nde hızla uygulamaya geçti. Öğrencilere temel insanî

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

VEZİRKÖPRÜ HATİCE KEMAL KAYALIOĞLU FEN LİSESİ NEVRUZ LA BAHARA MERHABA PROJESİ 2015,VEZİRKÖPRÜ

VEZİRKÖPRÜ HATİCE KEMAL KAYALIOĞLU FEN LİSESİ NEVRUZ LA BAHARA MERHABA PROJESİ 2015,VEZİRKÖPRÜ VEZİRKÖPRÜ HATİCE KEMAL KAYALIOĞLU FEN LİSESİ NEVRUZ LA BAHARA MERHABA PROJESİ 2015,VEZİRKÖPRÜ Projenin Adı: Nevruzla Bahara Merhaba Projenin Tanıtımı: Tarihimizde geçmişimizde yer alan nevruz bayramını

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR Gelişim ve başarının konu ve kazanım düzeyinde takip edilebildiği sürekli gelişen ve zenginleşen ölçme değerlendirme sistemlerine

Detaylı