SİSTEMİMİZ. Değerli iş ortaklarımız, Bülten Sayı : 7 AĞUSTOS 2015 GRUP FİRMAMIZ SİSTEM-RAF GRUP FİRMAMIZ LEDECA KALİTE-ÇEVRE / KYS-SEÇG

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SİSTEMİMİZ. Değerli iş ortaklarımız, Bülten Sayı : 7 AĞUSTOS 2015 GRUP FİRMAMIZ SİSTEM-RAF GRUP FİRMAMIZ LEDECA KALİTE-ÇEVRE / KYS-SEÇG"

Transkript

1 SİSTEMİMİZ Bülten Sayı : 7 AĞUSTOS Değerli iş ortaklarımız, Dünyada ve ülkemizde ekonomilerdeki genel durgunluk ve kırılganlık ortamında Sistem Grup olarak istikrarımızı korumakta ve gelecek için sağlıklı adımlar atmaktayız. Geçtiğimiz 1 yıllık dönemde grup firmalarımıza çok kısaca baktığımızda. Grubumuzun amiral gemisi Sistem Reklamcılık 2014 yılında ihracattaki başarısıyla en büyük 1000 ihracatçı arasında yerini aldı ve bu trend yeni yılda da devam etmektedir. Ayrıca iç piyasada üstlenilen projeler başarıyla sürdürülmektedir.sistem Mağaza Ekipmanları ve Raf A.Ş. Grubumuzun yeni firması, mağaza mobilyaları ve raf sistemleri üreten firmamız kısa sürede rüştünü ispatladı.sistem İnşaat akaryakıt istasyonu inşaatı, çelik yapılar, endüstriyel tesis inşaatlarının yanında konut inşaatlarını ilave ettik. Gürcistan da konut projelerimiz devam ediyor. Apron Teknoloji artık üretime de başladı. LEDECA markası LED ekran sektöründe artık güvenin ve kalitenin adı olmaya başladı. Grup firmalarımız adeta birbirini tamamlayan ve müşterilerimize inşaattan, iç dekorasyona, mobilyadan, tabelasına ve led ekrana kadar komple ve eksiksiz hizmet veren bir yapıya ulaşmış durumdadır.firmalarımızla ilgili daha detaylı bilgileri bülten sayfalarımızda bulacaksınız. GRUP FİRMAMIZ SİSTEM-RAF GRUP FİRMAMIZ LEDECA Grubumuz yeni 10,000 M2 lik tesisin de devreye girmesi ile toplamda m2 üretim alanına ulaşmıştır. Çalışan sayımız 700 ü geçmiştir. Ülke ekonomisine katkı vermeye devam etmek en önemli motivasyonumuzdur. Tüm ticari partnerlerimize, dostlarımıza ve çalışanlarmıza bir kez daha saygı ve sevgilerimizi sunuyorum. E R TA N Y I L D I Z CEO/Sistem Grup KALİTE-ÇEVRE / KYS-SEÇG SİSTEM HABERLER S İ S T E M - YA P I K O N U T P R O J E L E R İ

2 YENİ GRUP FİRMAMIZ / SİSTEM-RAF Sistem Grubun en yeni üyesi olan Sistem Mağaza Ekipmanları ve Raf A.Ş, müşterilerimizin bir ihtiyacı ve talebi olarak doğmuştur yılı Ekim ayı itibariyle ile faaliyetlerine başlayan firmamız çok hızlı bir şekilde sektöre hizmet verecek konuma gelmiştir. Sistem grubun güç ve tecrübesini de arkasına alan firmamız ile hizmet alanlarımız biraz daha genişlemiş, iç konsept ve uygulamaları konusunda da proje, AR-GE,üretim, montaj/servis hizmeti verilmeye başlanmış ve tam anlamıyla bir ÇÖZÜM ORTAĞI haline gelmiştir. Ekim 2014 itibariyle 4000 m2 lik tesisimizde faaliyete geçen Sistem Mağaza ve Raf A.Ş Faaliyete geçtiği ilk günden itibaren son teknoloji ahşap makineleri ile her türlü ahşap çözümü kendi bünyesinde yapar vaziyettedir. Kurulmakta olan otomatik metal saf sistemi ile çok kısa sürede seri imalata geçilecek ve böylece sektörde bu konuda da lider firma hedefine hızla yaklaşılmış olacaktır. Hem grup bünyesinde, hem de sektörde ki tecrübemizin birleştirilmesi ile oluşan bu yeni organizasyonla firmamız kısa süre içerisinde mevcut müşterilerin ahşap mobilya ve raf taleplerine cevap vermekle beraber yeni müşteri portföylerine de ulaşmış ve bağımsız denetleme kurumlarınca ( SQ Mart, Bureau Veritas, Tüv Austria) tamamlanan denetimleri başarıyla geçerek yeterliliğini ispat etmiştir. ÜRETIM VE KAPASITE; Üretim kapsamımızda hedeflenen 30 Ton/ay metal üretim kapasitesi ve geniş ürün yelpazesi ile mini marketten hiper market / yapı marketlere kadar her türlü projeyi gerçekleştirmeye adaydır. Metal üretim hattının da tamamlanmasıyla, üretim hattını oluşturan gerekli progresif kalıplar, sürücülü pres hatları, elektrostatik toz boya tesisi belirlenen program dahilinde devreye alınmaktadır. Mevcut ahşap üretim hattımızdaki CNC 5 eksen işleme, asansörlü ebatlama, otomatik kenar bantlama ve minifix makinaları ile her türlü hassas, detaylı, özel ve seri üretim projeler gerçekleştirilmektedir. Erdoğan Yücedal Genel Müdür Sistem Mağaza Ekipmanları ve Raf A.Ş.

3 YENİ GRUP FİRMAMIZ / SİSTEM-RAF TAMAMLANAN BAZI PROJELERİMİZ; Bugüne kadar yaklaşık 85 akaryakıt istasyonu marketinde Select, Shop ve Bronz başarı ile tamamlanmış olup güncel olarak yeni projelerde de çalışılmaya devam edilmektedir. Kurumsal kimlik uygulamalarında da olduğu gibi tek tedarikçi olarak çalışmakta olduğumuz Bonjour ve Total konseptlerinde yaklaşık 20 civarında istasyonda uygulama yapılmış olup yeni projelerde çalışmalarımız devam etmektedir. Türkiye de kurumsal kimlik kapsamında,ilk bayi olarak uygulamasını yaptığımız Hyundai Odak Otomotiv için yeni konsept mobilya çalışmaları tamamlanmıştır.yeni yapılacak bayilikler için proje ve üretim çalışmalarımız hızla devam etmektedir. FARKLI SEKTÖRLER DE ÇÖZÜM ÖNERİLERI SUNUYORUZ... Mevcut projelerimizin dışında,ayrıca montajları tamamlanan 1 Socar istasyonu, 2 BP istasyonu, 3 Gulf istasyon marketleri Firma konseptlerine uygun olarak tamamlanmış olup portföyümüz sadece akaryakıt sektörü değil, üretim kapasitemiz dahilinde hizmet verebileceğimiz tüm sektörler de büyüyecek şekilde yatırım ve çalışmalarımız devam edecektir.

4 SİSTEM YAPI-İNŞAAT PROJELERİ GÜRCİSTAN DA İNŞAATLARIMIZ DEVAM EDİYOR; Vake Konut Projesi tamamlanmıştır. Hilltop Green Residental Palace, Gürcistan ın başkenti Tiflis in en nezih semtlerinden biri olan Vake de, alışverişin ve şehir hayatının en yoğun yaşandığı Chavchavadze caddesine 900 mt uzaklıkta, ve bir vadinin eteklerinde yer almaktadır. Farklı ev planları; 1+1, 2+1,3+1, 4+1 olarak farklı ev planları ile alternatifler sunmanın yanı sıra bahçe dublex katları ve özel teras bahçeli evleri ile ayrıcalıklı müşteriler içinde alternatif olabilmektedir. Ayrıca, iki bodrum kata yayılmış olan kapalı otopark alanı ve günümüz teknolojisini yansıtan alt yapı sistemleri projede içerisinde yer almaktadır. Doğa ile iç içe bir yaşam; Projenin en güçlü özelliği şehir hayatına 900 mt mesafede iken, insanın kendisini doğal bir güzelliğin içerisinde hissetmesidir. Proje, kapalı yüzme havuzu,teras bahçesi ve çocuk oyun alanı, fıtness center, sauna gibi ortak alanları içerisinde bulundurmakta ve bu alanlardan sadece kat sahipleri bedelsiz olarak faydalanabilmektedir.

5 SİSTEM YAPI-İNŞAAT PROJELERİ GÜRCİSTAN SOCAR OFİS BİNASI; SOCAR GÜRCİSTAN - BATUM TEMSİLCİLİĞİ BİNASI kullanılan modern inşaat teknolojileri ve bölgesel mimariye uyum sağlayarak tamamlanmış olan özel bir projedir. Tesis dâhilinde 2000 m2 ofis kullanım alanı, 5 yıldız konforunda yaşayış alanları, VIP ofis alanları, teras katında SPA ve yüzme havuzu ile panaromik teras alanları bulunmakta ve toplam 7500 m2 lik kullanım alanı ile hizmet vermektedir. Bölgesel mimari ile uyum içerisinde tasarlanmış olan binamızın tamamında sektörde tecrübeli ve kaliteleri dünyaca kabul görmüş iş ortakları ile çalışılmış olup kullanılan malzemelerin tamamı üst düzey standartlardadır. Özellikle cephe kaplamasında kullanılan doğal taş Bakü den getirtilerek yerinde uygulanmıştır. Tesisin tarihinde Sayın Gürcistan Başbakanı Irakli Garibaşvili, SOCAR presidenti i Sayın Rovnag Abdullayev in katılımları ile açılışı yapılmıştır. SOCAR GÜRCİSTAN-BATUM TEMSİLCİLİĞİ BİNASI nın tamamında müşterimizin kurumsal kimliğini yansıtan malzeme ve işçilik kalitesi imalatların en ufak parçasına kadar detaylı dizayn, proje, imalat ve montaj safhalarından geçmiştir. Şirketimizin imalat sanayi içerisinde de yer almasından dolayı inşaat ve imalat süreçleri birbiri içerisine daha detaylı olarak nüfuz etmiştir. Bu birliktelikten ortaya çıkan yapıt rakiplerine nazaran çok daha net, kaliteli ve hızlı sonuçlanmıştır.

6 APRON TEKNOLOJİ Sistem Grup bünyesi altında,başta açık hava reklam sektörü olmak üzere, mimari uygulamalar, iç ve dış mekan dijital reklam ve enformasyon yayıncılığına (digital signage) yönelik farklı sektörlerdeki kurumlar için en kapsamlı teknolojik altyapı çözümlerini üretiyoruz. Led teknolojisi konusunda sektörde geçirdiğimiz yılların birikimiyle oluşan tecrübemiz ve profesyonel ekibimizle sizlere maliyet ve rekabet avantajı sağlıyoruz. Profesyonel LCD monitörlerden dev LED ekranlara, renk kalibrasyon sistemlerinden medya yönetim yazılımlarına, her türlü digital signage uygulamanız için profesyonel çözümlerimizi sunarak, projelerinizin tasarımından kullanım aşamasına her adımında, anahtar teslim profesyonel çözümlerimizle hizmetinizdeyiz. Ürünlerimizi yerinde görebileceğiniz 800 m2 kapalı SHOWROOM alanımız aklınızda oluşabilecek soruları sorup detaylı bilgi alma imkanı sunmaktadır.. Ekranınızı nasıl alırdınız? Ekranınız hangi formda olsun? Profesyonel LCD videowall monitörler ile siz sadece hayal edin... Çok ince çerçeveli ve yüksek parlaklıktaki endüstriyel LCD ekranların çeşitli konfigürasyonlarda bir araya getirilmesi ile ULTRAHD çözünürlük elde edebildiğimiz ekranlar ile sizlere istediğiniz ekran büyüklüğünde ve hayal ettiğiniz formda çözümler üretebiliriz. CANLI RENKLER Yüksek parlaklık ve kalitede led seçimi, 2 hassasiyetle sınıflandırma, üretim esnasında iki aşamalı modül ve panel kalibrasyonları, dünya standartlarında beyaz renk dengesi ve sonucunda en canlı renkler ile LEDECA çözümleri! DÜŞÜK ENERJİ TÜKETİMİ Her geçen gün doğal kaynaklarını tükettiğimiz dünyamızda, hedefimiz daha az enerji tüketimi. Çevreyi korumaya yardımcı olmakla birlikte, işletme maliyetlerinizi de minimize ediyoruz.

7 APRON TEKNOLOJİ Ü R E T İ M V E K A PA S I T E ; 2010 yılının ikinci yarısında başladığımız LED li Ürün Üretiminde 5. yılımızı başarıyla tamamladık. Geride kalan 5 yılda; Sistem Reklamcılık ın projelerinde ihtiyaç duyduğu; şerit ve modül LED ler, fiyat panelleri, aydınlatma armatürlerinin imalatını gerçekleştirdik. İmalat alanımız Fabrika 3 ün de faaliyete girmesiyle birlikte yaklaşık 2.500m2 kapalı alana ulaşmıştır. Kütüphanemizde bulunan 300 den fazla tasarım ile Shell, Total, PO, Socar, Bemol, Petrom gibi bir çok yerli ve yabancı firmaya LED li ürün sağlamaktayız. Tüm LED li ürünlerin donanımsal tasarımları ve yazılım geliştirme süreçleri bölümümüz arge departmanı tarafından yürütülmektedir. Test laboratuvarımız sayesinde tüm aydınlatma paremetreleri (lux, kelvin, CRI, nit, lumen/w vb) ölçülerek amaca uygun, verimli ürünler tasarlanmaktadır. Üretilen tüm ürünler %100 oranında akım ve iklimlendirme testlerine tabi tutulmaktadır. Üretim miktarlarımız artan taleplerle orantılı olarak her geçen yıl artmaktadır. Örneğin 2011 yılında 767 adet fiyat paneli üretilirken 2014 yılında bu rakam lere ulaşmıştır yılının son çeyreğinde ürün portföyümüze yerli üretim LED ekranda katılacaktır. FA R K L I S E K T Ö R L E R D E FA R K L I Ü R Ü N L E R 12 ülkede den fazla led ekran projemizde edindiğimiz tüm tecrübemiz ile sektörünüz ne olursa olsun; bir metrekareden bin metrekareye, tek bir noktadan yüzlerce ekranın olduğu bir ağa, her türlü çözünürlük ve özellikteki led ekran projeniz için size özel çözüm üretiriz.

8 KALİTE-ÇEVRE İŞ GÜVENLİĞİ SAFETY DAY (EMNIYET GÜNÜ) KUTLAMALARI SHELL firması tarafından her yıl periyodik olarak düzenlenen SAFETY DAY ( EMNİYET GÜNÜ) 6 Mayıs 2015 tarihinde yoğun katılımla firmamızda kutlanmıştır. SHELL yurt içi ve yurt dışı yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Safet Day Merkezi, Yakuplu lokasyonundaki firmamız olmak üzere yaklaşık 15 ülke ile telekonferans bağlantısı yapılmıştır.bu yılın ana teması olarak Personel, Yol ve Proses Güvenliği konusunda ülke temsilcileri mesajlarını paylaşmışlardır.sistem Grup Bünyesinde 25 farklı lokasyonda 300 den fazla personelimizin aktif katılımı ile program gerçekleştirilmiştir. Lokasyonlarda personellerin daha önceden seçmiş olduğu bir olayı, tehlikeleri oluşabilecek sonuçları ve alınması gerekli önlemleri, yazarak grup önünde interaktif paylaşmıştır. Böylece riskleri önceden görerek, müdahale etmek ve raporlamak yetileri gelişmiştir. Aynı anda canlı yayınla yurtiçi ve yurt dışı SHELL yöneticileri ve diğer misafirler tarafından canlı olarak izleme imkanı olmuştur. Katılımcı misafirlerin ve firmamız üst yönetiminin günün teması ile ilgili mesajlarına yer verilmiş, iş birlikteliği içinde olan firmalarla sinerji yaratılmıştır. Geçtiğimiz yıl içindeki SEÇ (Sağlık, Emniyet ve Çevre) performans ve KYS & SEÇG departmanı çalışmaları sunulmuş, çalışmaların sektöre katkıları paylaşılmıştır. Personel, Proses ve Yol Güvenliği ile ilgili hazırlanan posterler tüm çalışma alanlarına asılarak çalışanların farkındalıklarının artması hedeflenmiştir. Firma içinde gönüllü oluşturulan 6 grubun hazırlamış oldukları kısa videolar (12 Hayat Kurtaran Kurallar içerikli) gösterimi yapılmış katılımcı misafirler tarafından oylama yapılarak ilk üçe giren gruplara (Yol Güvenliği, Yüksekte Çalışma, Elektrikli Çalışma) yöneticiler tarafından ödülleri verilmiştir. Grup videoları tüm çalışanlar ve sektörle paylaşılarak Hayat Kurtaran Kurallar mizahi biçimde anlatılarak katkı sağlanmıştır. Firmamız 13 yıldır yapmış olduğu çalışmalarla, İş Sağlığı & Güvenliği ve Çevre Konuların da kültür oluşturma yolunda hızla ilerlediği görülmektedir Yılı SAFETY DAY (EMNİYET GÜNÜ) başarılı bir organizasyon ve yoğun katılımla gerçekleşmiştir. Çalışanlarımız, müşterilerimiz ve komşularımız güvenli bir çalışma ortamı içinde bulunduklarını hissetmeleri sağlanmıştır. Yaşar KABA KYS & SEÇG MÜDÜRÜ

9 SOSYAL PROJELERİMİZ SİSTEM REKLAM MASA TENİSİN DE BİR KEZ DAHA ŞAMPİYON OLDU İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği tarafından düzenlenen Sezonu Kuruluşlar 1. Lig Avrupa`da Saim Polatkan, Hasan Doğan, Ertan Yıldız, Murat Ekmekçi ve Ufuk Coşkun`dan kurulu kadrosu ile Sistem Reklam yenilgisiz şampiyon Oldu. TÜRKİYE SÜPER LİGİ; Ayrıca Profesyonel Türkiye Masa Tenisi Süper liginde de mücadele eden Sistem Reklam geçtiğimiz sezonda Fenerbahçe, İBB, gibi güçlü rakiplerinde bulunduğu 16 takımlı ligi 9.sırada tamamlamıştır. 2015/2016 yılı içinde süper ligde hedeflerimiz doğrultusunda daha kuvvetli daha etkin bir takım olabilmek için bazı adımlar atıyoruz. Bu yıl Kadromuza kattığımız yeni transferimiz Mısırlı oyuncu Karim ile daha da güçlendik. Mısır milli takımında da zaman zaman görev alan genç oyuncumuz Karim ile birlikte bu yıl takımımız 4 kişiden oluşacaktır. Bu yıl ligte en büyük hedeflerimizden biri ligde öncelikle ilk 5 içerisinde olmak, ve 2 sezon önce yer aldığımız Avrupa kupasında Sistem Reklamı tekrar temsil etmek olacaktır. BURS ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ; Sistem Reklamcılık tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bünyesinde çalışan personelin üniversite eğitimi gören 25 çocuğuna sağlamakta olduğu burs geçtiğimiz dönemde de devam etmiştir.burs kapsamında Nişantaşı, Anadolu, Kırklareli, Bülent Ecevit, Yıldız teknik, Dumlupınar, İstanbul Aydın, İstanbul, Düzce, Trakya, Kocaeli, İstanbul Arel, Bozok, Selçuk, Hitit, Akdeniz, Marmara, İstanbul Gelişim ve Balıkesir gibi üniversiteler bulunmaktadır. Burs alan öğrencilerimize yeni yıl döneminde de aynı burs imkanlarını sağlamak öncelikli ilkelerimiz arasında olacaktır.

10 SİSTEM HABER TESİSLERİMİZ ARTIK DAHA DA BÜYÜK; Yaklaşık 2 yıl önce mevcut tesislerimizi büyütmek amacıyla inşaatına başlanan yeni fabrika binamız tüm katlarında devreye girmesiyle tamamlanmıştır. İş ortaklarımıza daha da geniş imkânlarda hizmet sunabilmek amacıyla tesislerimize ilave olan binada bodrum katı ile beraber 1 2.katlar ve çatı katları yer almaktadır.10,000 M2 lik bu yeni tesisin de devreye girmesi ile tüm tesisler de toplamda m2 üretim alanına ulaşılmıştır. Sistem Ailesi iftar yemeğinde buluştu; Geleneksel olarak her yıl organize edilen iftar yemeğimiz bu yılda yönetim kurulu kadromuz, ve tüm Sistem Reklamcılık grup firma çalışanlarımızın katılımıyla gerçekleşmiştir.

11 GEZİ REHBERİ HUZURLU BİR YER CEŞME ALAÇATI; Kumsalı, limanları ve sert rüzgârıyla ünlü İzmir in incisi Alaçatı, masmavi deniziyle rüzgâr sörfü tutkunlarına ev sahipliği yapıyor. Rumlar zamanında bağları ve şaraplarıyla tanınan Alaçatı da Ege mutfağının tüm lezzetlerini bir arada.tarihi taş evleri, plajları, sanat galerileriyle ve gece hayatıyla Alaçatı da her gün dolu dolu yaşanıyor. İzmir ilinin, Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı beldesi, Çeşme yarımadasının ince belinde, rüzgarın kuzeyden güneye, güneyden kuzeye cirit attığı koridorun merkezinde yer alır. Yazın hakim rüzgar olan poyraz Alaçatı ya nefes aldırır, kışın ise daha çok esen lodos beldede ılık bir iklim oluşturur. Alaçatı da rüzgarlı gün sayısı (yılda 330 gün ile) Türkiye ortalamasının çok üzerindedir, bu da beldeyi dünyanın en önemli rüzgar surf ü merkezlerinden biri yapmıştır. Kuzeyinde kumsalıyla ünlü Ilıca, güneyinde rüzgar surf ü klüplerinin olduğu Alaçatı limanı, batısında zeytinlikler ve yeni yeni bağlarla kaplanmaya başlayan Karadağ bulunur. İzmir den 70 km. uzaklıkta olan Alaçatı ya, 90 km. uzaklıkta olan Adnan Menderes Havaalanından da ulaşım otoyolla çok kolay. İstanbul dan kendi aracıyla yola çıkanlar için Yenikapı- Bandırma feribotundan indikten sonra 340 km.lik bir yol, Balıkesir- Manisa- İzmir üzerinden sizi 4-5 saatte Alaçatı ya ulaştırıyor. Kaynak: Rüzgarla Dans Keyfi: Sörf yapılmaya çok uygun denizi, yılın on bir ayı dinmeyen rüzgârı, (meltem) Alaçatı yı sörf tutkunları için vazgeçilmez bir cazibe merkezi kılmaktadır. Sörf, sosyo-kültürel katkısının yanında, sosyo-ekonomik olarak da ülke ve belde turizmi için önemli bir kazanç kaynağıdır. Siz de kendinizi rüzgarın şovuna bırakıp heyecan dolu anlar yaşamak istiyorsanız Alaçatı ya doğru yola düşün. Yel Değirmenleri: Alaçatı nın bir diğer simgesi de tarihi Alaçatı Yel Değirmenleri dir. Büyük kısmı restore edilip cafe ve restoran olarak hizmete giren yel değirmenlerini mutlaka gezmekte fayda var. Günümüzde Eski yel değirmenlerinin yerini elektrik enerjisi üretenler yer almaktadır.

12 SİSTEMİMİZ TÜRKİYE GENEL MERKEZ; SİSTEM REKLAMCILIK AYDINLATMA İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş Yakuplu Mh. 81.Sk. No: Beylikdüzü / İstanbul / TÜRKİYE TEL : FAKS : sales@sistemreklamcilik.com Sistem Kurumsal

SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe

SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe Satılık - Apartman Dairesi 490,000 TL 98 m2 İstanbul / Sancaktepe Oda Sayısı : 2 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı

Detaylı

FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI

FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI BURASI, YAŞAMIN MERKEZİ... İSTANBUL GEBZE Çeşme nin dünyaca ünlü eşsiz koylarına, plajlarına, marinalarına, yani hayatın dolu dolu aktığı her yere oldukça yakın

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI FOLKART ARDIÇ ÇEŞME CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI Dünyada bazı özel lokasyonlar vardır. Coğrafyası, dokusu ve ruhuyla bir kez hayatınıza girer, bir daha da hiç çıkmaz. İşte Çeşme tam da böyle bir yer..

Detaylı

ÇEŞME NİN EN ÖZEL YERİNDE BENZERSİZ BİR FOLKART PROJESİ

ÇEŞME NİN EN ÖZEL YERİNDE BENZERSİZ BİR FOLKART PROJESİ ÇEŞME NİN EN ÖZEL YERİNDE BENZERSİZ BİR FOLKART PROJESİ ÇEŞME DE YAŞAMANIN EN GÜZEL HALİ Çeşme, İzmir in en mavi noktası Folkart Ilıca Çeşme, sizi bu maviliğin tam ortasında yer alan benzersiz bir yaşama

Detaylı

Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz.

Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz. Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz. Bugüne dek çalıştığı farklı projelerle ödüller alan, 2012 senesinde

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

Hakkımızda LAVİSER olarak 2003 yılında; gayrimenkul, dekorasyon, mobilya ve tadilat sektöründe ilk adımı attık. 2014 yılında bünyemize kattığımız Laviser markamızla dekorasyon sektöründe inovatif düşünce

Detaylı

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015 contracthotelexpo.com NEDEN COHO? Nitelikli ürünler, güçlü tedarikçiler, yeni işbirlikleri için uluslararası tek platform.

Detaylı

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız.

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. HAKKIMIZDA yılından itibaren ülkemizin farklı bölgelerinde birçok konut ve işyeri projesini başarıyla gerçekleştiren Kavşut ailesinden ayrılıp, yeni bir anlayış ile bilgi ve tecrübeyi birleştirerek 00

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu.

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum Hakkında Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum, Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri kapsamında 2001 yılında Centrum İş Merkezi nin, 2012 yılında da C2 İş Merkezi nin yapımını tamamlayarak

Detaylı

Firmamız sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte, bunun ışığında mevcut ürünlerini geliştirmekte ve yeni ürünlerini portföyüne eklemektedir.

Firmamız sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte, bunun ışığında mevcut ürünlerini geliştirmekte ve yeni ürünlerini portföyüne eklemektedir. YAZLED Tel : 0262 324 44 23 Fax : 0262 528 59 05 Email : info@yazled.com Web : HAKKIMIZDA Yazled San. Tic. Ltd. Şti. olarak ledli aydınlatma ürünleri ile ilgili çözümler üretiyoruz. Sektörde 10 yılı aşan

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir.

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir. Firmamız, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Mezunu Mehmet MEÇİN ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu kardeşi Mansur MEÇİN ortaklığı ile kamu ve özel sektöre her türlü

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU FRANCHISE TANITIM KATALOĞU Asırlık Hikayemiz 1927 yılından beri 3 nesildir tecrübe ve güven ile Bursa da 5 şubeyle hizmet vermeye devam eden markamız Ayanoğlu, Türkiye nin birçok şehrinden özenle seçtiğimiz

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Sanayi Tipi Led Aydınlatma Çözümleri NAKLİYE VE MONTAJ HİZMETLERİ

ÜRÜN KATALOĞU. Sanayi Tipi Led Aydınlatma Çözümleri NAKLİYE VE MONTAJ HİZMETLERİ Sanayi Tipi Led Aydınlatma Çözümleri MAKSİMUM KALİTE VE HİZMET ANLAYIŞI VERİMLİ VE EKONOMİK AYDINLATMA İÇİN ARGE NAKLİYE VE MONTAJ HİZMETLERİ ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATALOĞU İçindekiler 1-Yüksek

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

OTELİMİZDE ; RESTORAN, KONFERANS SALONU, ZİYAFET SALONU, OYUN SALONU VE OTOPARK BULUNMAKTADIR.

OTELİMİZDE ; RESTORAN, KONFERANS SALONU, ZİYAFET SALONU, OYUN SALONU VE OTOPARK BULUNMAKTADIR. OTELİMİZDE ; RESTORAN, KONFERANS SALONU, ZİYAFET SALONU, OYUN SALONU VE OTOPARK BULUNMAKTADIR. ODA SAYISI:28 (2 SUİT ODA) ODALARDA; MİNİ BAR, KLİMA VE TELEVİZYON MEVCUTTUR. OTELİMİZ PLAJA 100 MT UZAKLIKTADIR.

Detaylı

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr DENİZE AÇILAN KAPI Ege nin gözbebeği Çeşme de maviyle yeşili birbirinden ayırmadık, Çeşme ye yakışan bir hayat tasarladık. ÇEŞME MARİNA PAŞALİMANI KOYU ILICA

Detaylı

Mavi bayraklı plajları, pırıl pırıl denizi, yemyeşil doğası ile Ege'nin cennet köşesi Özdere Orta mahalle... zmir'in Menderes ilçesine bağlı şirin bir turizm beldesi olan Özdere orta mahalle batısında

Detaylı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON 2011 yılında; bariyer montajı, solar enerji montajı ve çelik konstrüksiyon üzerine faaliyet göstermek amacıyla

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Namık Kemal Üniversitesi 2006 yılında kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir. Üniversitenin merkez yerleşkesi, Marmara nın İncisi unvanıyla anılan Tekirdağ dadır. ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : Tekirdağ

Detaylı

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ!

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! www.omia.com.tr Gayrimenkulde; garantili ve kârlı yatırım projeleri üretir... Omia İnşaat; yatırımcılarına kârlı yatırım fırsatları sunuyor. Kurulduğu tarihten itibaren

Detaylı

Her katı ayrı bir dünya...

Her katı ayrı bir dünya... www.evdema.com Avcılar Merkez Her katı ayrı bir dünya... Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... Evdema şık tasarımlı showroomlarını yedi şubesinde de yaşatıyor.yaşam alanınızın ihtiyacı, dünya markalarını tek

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

www.zeytuniteras.com Hayalini Kurduğunuz Müstakil Yaşam... www.zeytuniteras.com Diğerleri... Kargaşa içinde... Trafikten bunalmış... Şehir hayatını stres içinde yaşarken... Zeytuni Teras sakinleri ne

Detaylı

EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ...

EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ... EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ... Akuzman Havuz, yüzme havuzu ve SPA uygulamaları alanında; proje tasarımı ve uygulaması, bakım sonrası hizmeti ve satış organizasyonu ile sektöründe 25 yıla yakın

Detaylı

GENSER Güvenlik Sistemleri A.Ş yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuştur.

GENSER Güvenlik Sistemleri A.Ş yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuştur. 1 Değerli müşterilerimiz, GENSER Güvenlik Sistemleri A.Ş. 1995 yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuştur. Koruma ve güvenlik hizmetlerinin en iyi şekilde verilmesi için alt yapısını ve kadrosunu 5188

Detaylı

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV...

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA... 1 2 - REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... 2 3 4 5 3 - İZMİR KALIP FABRİKA A - KALIP İŞLETMESİ... B - PRES

Detaylı

SİSTEMİMİZ. Bülten Sayı : 9 / NİSAN 2016 GRUP FİRMAMIZ SİSTEM-RAF GRUP FİRMAMIZ LEDECA KALİTE YÖNETİMİ / SEÇG SİSTEM HABERLER

SİSTEMİMİZ. Bülten Sayı : 9 / NİSAN 2016 GRUP FİRMAMIZ SİSTEM-RAF GRUP FİRMAMIZ LEDECA KALİTE YÖNETİMİ / SEÇG SİSTEM HABERLER SİSTEMİMİZ Bülten Sayı : 9 / NİSAN 2016 www.sistemgrup.org www.sistemreklamcilik.com www.sistem-yapi.com www.sistem-raf.com www.ledeca.com Değerli iş ortaklarımız, Bir yıl daha geride kaldı, Dönüp baktığımızda

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri TÜV SÜD

TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri TÜV SÜD İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri 149 yıllık uzmanlık ile gelen başarı 1866 21 teknisyen ve buhar kazanı sahibi tarafından Mannheim da, teknolojinin bilinmeyen formundan

Detaylı

ÖZEL BİR YAŞAM BU ÇINAR IN ALTINDA

ÖZEL BİR YAŞAM BU ÇINAR IN ALTINDA ÖZEL BİR YAŞAM BU ÇINAR IN ALTINDA BURSA NIN YÜKSELEN DEĞERİ NİLÜFERKÖY DE BENZERSİZ BİR PROJE PROJE KONSEPTİ Her bireyin kişisel anlamda sağlıklı ve nitelikli ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir çevrede

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ.

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ. UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ www.klyapi.com.tr İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 2 ÜRETİM TESİSLERİ 4 MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER 18 POLİTİKALAR 20 SEKTÖRLER 22 ÜRÜNLER VE HİZMETLER 24 PREFABRİK PANEL BİNALAR 26 PREFABRİK

Detaylı

w w w. k a h y a o t e l. c o m

w w w. k a h y a o t e l. c o m www.kahyaotel.com Elegant bir şehir oteliyiz Kahya Otel Ankara, Konforun ve şıklığın ön planda olduğu mimarisiyle, güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerin konforlu, kaliteli zamanlar geçirebilmesi

Detaylı

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Beylerbeyi'nin eşsiz tarihi dokusu modern yaşamla buluşması Boğaza karşı, her yere yakın Yaşama hazır, hemen teslim Kaliteli yaşam Mahalle kültürü Her aileye göre

Detaylı

. Cd. 1940. Cd. . Sk. Batıkent Metro M

. Cd. 1940. Cd. . Sk. Batıkent Metro M 2113. Cd. im Ost Sk. 947. 1. Cd. 1940. Cd. 1940.. Sk 5 195 d..c 969 1. 26 20. Cd ne tık Ba Mah. Mah. arı ulv tb erle ulv h. Ma pm op Batıkent Metro M İlky arı koo o ntk Ke tb ah. şke n şim Ba Ke nt len

Detaylı

dizayn 9900 0,19 0,22 oluruz web dizayn 1300 0,78 1,76 dızayn boru 10 0,09 0,29 ofis dizayn 590 0,66 1,28 eczane dizayn 260 0,15 0,4 dizayn grup 2400

dizayn 9900 0,19 0,22 oluruz web dizayn 1300 0,78 1,76 dızayn boru 10 0,09 0,29 ofis dizayn 590 0,66 1,28 eczane dizayn 260 0,15 0,4 dizayn grup 2400 dizayn 9900 0,19 0,22 oluruz web dizayn 1300 0,78 1,76 dızayn boru 10 0,09 0,29 ofis dizayn 590 0,66 1,28 eczane dizayn 260 0,15 0,4 dizayn grup 2400 0,12 0,09 fuar dizayn 210 0,63 3,28 mutfak dizayn 320

Detaylı

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Mühendislik ve mimari yaklaşımların proje sayfalarından yaşanacak alanlar haline gelmesinin bütün süreçlerini yaşayarak edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimizin

Detaylı

m u t l u l u k ü r e t i r...

m u t l u l u k ü r e t i r... mutluluk üretir... Geleceğe yön veren yapılar oluşturma hedefiyle yola çıkan, bilgi birikimi ve tecrübesiyle kente estetik, yaşama kolaylık getirmeyi başaran Şua İnşaat, kurulduğu günden bu yana öncü

Detaylı

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI. kayraenerji.com

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI. kayraenerji.com YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI kayraenerji.com Modüler depo, demonte parçalar halinde imal edilmiș ürünün hiçbir kaynak ya da bașka imalat yöntemi gerektirmeden montaj mahallinde cıvatalar

Detaylı

Tesis Alaçatı merkeze 2, Çeşme Merkeze 7, İzmir Merkeze yaklaşık 80 km mesafededir. Otelin plajımıza mesafesi (MADEO - KUM BEACH) yaklaşık 1 km dir. (Otel misafirlerine %50 indirimli kullanım) Otelimizin

Detaylı

Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam..

Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam.. Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam.. HAKKIMIZDA 2004 YILINDA BAŞLANAN BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ AYT GROUP ileri teknoloji odaklı yönetim anlayışı ve güçlü mühendislik altyapısıyla 1O

Detaylı

BAMBOO URLA. Yolu keyiften geçenlerin yeni durağı!

BAMBOO URLA. Yolu keyiften geçenlerin yeni durağı! BAMBOO URLA Yolu keyiften geçenlerin yeni durağı! Dört mevsim yolunuz kazançtan geçsin... Bamboo Urla, İzmir de lüks yaşamın yeni merkezi olan Urla nın lokasyon ayrıcalığıyla, sadece yaz mevsimi değil,

Detaylı

Teknolojinin Buluşma Noktası...

Teknolojinin Buluşma Noktası... Teknolojinin Buluşma Noktası... Şimdi Hacettepe Teknokent içinde görkemli mimarisi, konforlu ofisleri, zengin sosyal olanakları ve ileri teknolojik altyapısı ile benzersiz bir ofis konsepti hayata geçiriliyor.

Detaylı

.goldentel.com.tr www

.goldentel.com.tr www HAKKIMIZDA Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m 2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü,

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

www.zeytuniteras.com

www.zeytuniteras.com 2002 yılında başlayan inşaat sektöründeki tecrübemiz 2016 yılında da katlanarak devam etmektedir. Pek çok büyük projeyi başarı ile tamamlayan Han İnşaat, İstanbul un ardından özellikle Tekirdağ bölgesinde

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

TARİHÇE Zorlu Cam Ticaret dürüstlük ve güven kaliteyi 40 a yakın araç ve iş makinesi parkı ve uzman kadrosu metreküp hazır beton üretimi

TARİHÇE Zorlu Cam Ticaret dürüstlük ve güven kaliteyi 40 a yakın araç ve iş makinesi parkı ve uzman kadrosu metreküp hazır beton üretimi TARİHÇE Bugün Zorlu Grup olarak adından söz ettiren firmamız, babamız Duran ZORLU tarafından 1977 yılında kurulan Zorlu Cam Ticaret olarak 20 metrekarelik bir dükkanda ticari faaliyetine başlamış ve 1990

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin

yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin ... öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil Nazım Hikmet ZEYTİNL K EVLERİ

Detaylı

TASARIM KALIP. www.anot.com.tr PLASTİK

TASARIM KALIP. www.anot.com.tr PLASTİK TASARIM KALIP PLASTİK TASARIM KALIP PLASTİK ENJEKSİYON GRUPLAMA ve TAMPON BASKI TASARIMDAN - SEVKİYATA TÜM SÜREÇLERDE YANINIZDAYIZ Anot, 1982 yılında endüstriyel otomasyon alanında faaliyete başlamış olup,

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

Sizi geleceğe taşır...

Sizi geleceğe taşır... Sizi geleceğe taşır... HAKKIMIZDA Elizi Reklam İnşaat Turizm Tarım Gıda ve Hayv. San. Tic.Ltd.Şti. firması olarak 2001 yılında Antalya da faaliyetine başlamıştır. Şirketimizin ana faaliyet konusu sera

Detaylı

Sunum. produces quality

Sunum. produces quality Sunum Sürgülü Kapı ve Kapak Sistemleri Kapı Donanımları Dekoratif Menfezler 1978 yılında Bursa da otomotiv sektörüne yedek parça üretimine başladık. 1985 yılında üretimlerimize motorsiklet kaskı ve yedek

Detaylı

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal Zorlu İnşaat Güvencesiyle... TARİHÇE Bugün Zorlu Grup olarak adından söz ettiren firmamız, babamız Duran ZORLU tarafından 1977 yılında kurulan Zorlu Cam Ticaret olarak 20 metrekarelik bir dükkanda ticari

Detaylı

Kiralanabilir Teknokent Ofisleri

Kiralanabilir Teknokent Ofisleri Kiralanabilir Teknokent Ofisleri Teknolojinin Buluşma Noktası... Şimdi Hacettepe Teknokent içinde görkemli mimarisi, konforlu ofisleri, zengin sosyal olanakları ve ileri teknolojik altyapısı ile benzersiz

Detaylı

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor.

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor. İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor. Gelişim aksı üzerinde bulunan Seyrek, yeni projelerle sürekli gelişiyor, değişiyor ve değerleniyor. Seyrek te değişime öncülük eden proje Studio City; farklı konut

Detaylı

Digital Signage Solutions ERPA den gelen ekran tecrübesi. sıradanın ötesinde

Digital Signage Solutions ERPA den gelen ekran tecrübesi. sıradanın ötesinde Digital Signage Solutions ERPA 2017 1995 den gelen ekran tecrübesi sıradanın ötesinde ERPA, Teknolojiye değer katar faaliyetlerini sürdüren ERPA, Endüstriyel Teknoloji alanındaki ilklere imza atarak, sektörün

Detaylı

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM Yeryüzü Cenneti ANTALYA Binlerce yıllık tarihiyle nice hikayelere konu olmuş, dillere destan güzelliğiyle yüzlerce uygarlığa ev sahipliği yapmış bir şehirdir Antalya. Toros dağlarının ihtişamı altında

Detaylı

ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ

ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ dan, Röportaj Konumuz Olan 2014 Yılı Değerlendirmeleri ve 2015 Yılı Hedefleriyle İlgili Bilgiler Aldık. Firmanız

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL

Detaylı

Varyap Yalıkavak Residences. daha güzel. E R H O L U L C H

Varyap Yalıkavak Residences. daha güzel. E R H O L U L C H & T Varyap Yalıkavak Residences daha güzel. S I D N S & R H O B L U L H A B & & T Yalıkavak ta sahile vuran dalga sesleriyle uyanmak, gün batımını Tilkicik Koyu nda begonvil kokusuyla izlemek, size özel

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Adaları gören bu eşsiz manzara, huzur dolu bir yaşam alanı, karlı bir yatırım, ulaşımı kolay bir konum, hayatınıza renk katacak teknolojik

Detaylı

Düpol"den Köseköy Myo"ya Ziyaret KAYNAŞLI MYO DAN STANDARD PROFİL E TEKNİK GEZİ Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri

Detaylı

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. No:1 Süleymanpaşa Tekirdağ (tümenin Karşısı) Tel: 0282 261 4927 Gsm: 0532

Detaylı

Akdeniz in İncisi Antalya

Akdeniz in İncisi Antalya Akdeniz in İncisi Antalya Turizm zenginlikleri ve sahip olduğu birbirinden kaliteli tesisleriyle Türk turizminin başkenti kabul edilen Antalya, her sene milyonlarca turiste ev sahipliği yapmakta. Yüksek

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

EMRE MONTAJ KİMDİR? Ekiplerimiz 6 aylık periyodlarla ISEC eğitimi almaktadır.

EMRE MONTAJ KİMDİR? Ekiplerimiz 6 aylık periyodlarla ISEC eğitimi almaktadır. EMRE MONTAJ KİMDİR? Emre Montaj, 1999 yılında girdiği reklam sektöründe sorunsuz ve kesintisiz hizmet vermeyi amaçlamıştır. O günden bugünlere, hizmet verdiğimiz büyük projelerde edindiğimiz saha tecrübeleri

Detaylı

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz...

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... 2018 Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... Tepekaya İnşaat, kaliteden ödün vermeden inşaat sektöründe güçlü ve emin adımlar atan bir kuruluştur. İlkemiz halkımıza

Detaylı

Altyapı Hizmetleri. Donanım Çözümleri. İçerik Yönetimi. Digital Signage Eğitimi. Uzaktan Yönetim ve İzleme. Servis ve Bakım.

Altyapı Hizmetleri. Donanım Çözümleri. İçerik Yönetimi. Digital Signage Eğitimi. Uzaktan Yönetim ve İzleme. Servis ve Bakım. Altyapı Hizmetleri Misyonumuz, Genr8 Dijital Medya Çözümleri olarak, kaliteli ürün ve servis güvencesi için, internet ve teknolojik devrimlerle ivmelenen değişime uyum sağlayabilecek hız, esneklik ve bunun

Detaylı

Residence Marin. Özet. Açıklama. Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır...

Residence Marin. Özet. Açıklama. Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır... Residence Marin Özet Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır... Açıklama Bodrum'un en güzel ve nezih koylarından Ortakent bölgesinde, Denize sıfır konumu ve 7.000 m2 yeşil alanı ile

Detaylı

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA Bahçeşehir in en değerli ve en büyük arazisinde, mahalle kültürünün izleri modern yaşamla bir araya geldi Vaditepe Bahçeşehir; sıcak mahalle

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR...

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR... URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR... İzmir in URLA başta olmak üzere birçok birbirinden güzel ilçelerinde modern,sıcak ve kaliteli yeni yaşam alanları inşa etmek üzere 2007 yılında fiili çalışmalarına

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız Kalıp üretiminde güvenilir ortağınız Çeliğe şekil veriyoruz Standart kalıp ürünlerinde lider konuma yükselmiş olan Meusburger, yüksek kalitede standart parça üreterek 10.000 i aşan kalıpçı ile çalışmaktadır.

Detaylı

ETT REKLAM LOJİSTİK VE TİCARET A.Ş.

ETT REKLAM LOJİSTİK VE TİCARET A.Ş. ETT REKLAM LOJİSTİK VE TİCARET A.Ş. Ett Reklam bir AN-TES A.Ş. Kuruluşudur. www.ettreklam.com.tr TANITIM BROŞÜRÜ / 2016 HAKKIMIZDA Ett Reklam Lojistik A.Ş. Açık Hava Reklamları konusunda uzman kadrosu

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir. HAKKIMIZDA 1995 yılında kurulan firmamız Fener İskele, iskele kiralama hizmeti vermeye başlamış, günümüze kadar aralıksız büyüme ile Bursa da dış cephe iskele sistemlerinde kalite ve sistemsel çözümler

Detaylı

1 PETROTURK SUNUM 2 PETROTURK N-Pet Petrol Ürünleri Pazarlama Nakliye Sanayi Ticaret ve Dağıtım Limited Şirketi, 1991 yılında Mersin de kurulan Ağaoğlu Akaryakıt Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi nin sektördeki

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

GÖRTAŞ GÖRT mermer granit

GÖRTAŞ GÖRT mermer granit www.gortasmermergranit.com HAKKIMIZDA Görtaş Mermer Granit; uzun yıllar İnşaat sektöründe faaliyet göstermiş olan Abdurrahman ÇİMEN tarafından 1986 yılında kurulmuştur. 30 yıllık tecrube ve birikim ile

Detaylı