SİSTEMİMİZ. Bülten Sayı : 9 / NİSAN 2016 GRUP FİRMAMIZ SİSTEM-RAF GRUP FİRMAMIZ LEDECA KALİTE YÖNETİMİ / SEÇG SİSTEM HABERLER

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SİSTEMİMİZ. Bülten Sayı : 9 / NİSAN 2016 GRUP FİRMAMIZ SİSTEM-RAF GRUP FİRMAMIZ LEDECA KALİTE YÖNETİMİ / SEÇG SİSTEM HABERLER"

Transkript

1 SİSTEMİMİZ Bülten Sayı : 9 / NİSAN Değerli iş ortaklarımız, Bir yıl daha geride kaldı, Dönüp baktığımızda artısını eksisini daha iyi değerlendirebiliyoruz yılı ülkemiz açısından siyasi açıdan çalkantılı çok seçimli geçti nihayetinde belirsizliğin ortadan kalkmış olması çok önemli. Geçtiğimiz yıl kur hareketlerinin yoğun olduğu, büyümenin yavaşladığı, durgun geçen bir yıl olarak tamamlandı. Makro faktörler tüm ekonomiyi ve tüm aktörleri etkiliyor. İç piyasada yatırımların azaldığı, genelde bekle gör yaklaşımının hakim olduğu bir yıl tamamlandı. GRUP FİRMAMIZ SİSTEM-RAF Ana firmamız Sistem Reklam tüm bu faktörlere rağmen başarılı bir yılı daha geride bıraktı. Bunda en önemli etken ihracat performansının devamı oldu. Satışlarımızın %60 ı yurtdışı pazarlara gerçekleşti. Yaklaşık 40 ülkeye ihracat yaptık. En önemli başarımız sağladığımız müşteri memnuniyetidir. Reklamasyon oranlarımız %1 in altında gerçekleşti. Hızla Büyüyen genç firmamız Apron Teknoloji Outdoor ve Indoor LED ekran üretim ve uygulamaları alanında sektörünün önde gelen firmalarından birisi haline geldi m2 nin üzerinde uygulama gerçekleştirildi. Apron teknoloji olarak LED aydınlatma ürünleri de üretmekteyiz. Firmamız 2016 da yapacağı yeni yatırımlarla büyümesini sağlıklı bir şekilde devam ettirmeyi planlamaktadır. GRUP FİRMAMIZ LEDECA Grubumuzun diğer önemli firmaları Sistem İnşaat ve Sistem Raf ta 2015 i tüm zor piyasa koşullarına rağmen pozitif sonuçlarla kapattı yılında tamamladığımız ilave fabrika binamızla toplam kapalı üretim alanımız 45,000 m2 ye ulaştı çalışan sayımız taşeronlarımız hariç 700 kişiye yaklaştı hedefimiz öncelikle bulunduğumuz yeri korumak olacak, mevcut konjonktürde önce yere sağlam basmak ve sağlıklı adımlar atarak ilerlemek şarttır. Müşteri memnuniyetini artarak devam ettirmeye, kalitemizi daha da artırmaya, daha verimli olmaya gayret edeceğiz. KALİTE YÖNETİMİ / SEÇG Tüm iş ortaklarımıza, çalışanlarımıza, müşterilerimize başarıyla dolu, sağlıklı ve barışı içinde bir 2016 diliyorum. ERTAN YILDIZ CEO/Yön. Kurulu Üyesi SİSTEM GRUP SİSTEM HABERLER SİSTEM-YAPI KONUT PROJELERİ

2 SİSTEM REKLAM Sistem Grup un öncü firmasi olan Sistem Reklamcılık 2016 yılına yeni projeler ile başlangıç yaptı Aynı zamanda Global olarakta devam Total ve Shell kurumsal kimlik çalışmalarımız da ihracat yaptığımız ülke sayılarında artışlar olmuş iş kapsamımız genişlemiştir. Yurt içindeki yeni projelerimiz; Opet ile tarihinde Led dönüşüm işi ile başladığımız projeler kapsamında fiyat panoları, kanopi ışık bandı, ve market alnı led dönüşüm işleri tamamlanmıştır yılı içerisinde yapılan anlaşmalar kapsamında önümüzdeki 2 yıllık süreç içerisinde kurumsal kimlik yenileme ve istasyon bakım işi için çalışmalar başlamıştır. Sunpet kurumsal kimlik çalışmalarına başlanmış olup, 2 yıllık süreç içerisinde tüm çalışmaların tamamlanması planlanmaktadır. Honda 2015 yılı içerisinde kurumsal kimlik çalışmalarına başladığımız honda için prototip çalışmaları tamamlanıp İstanbul Honda Park bayisinde uygulama müşterimize sunulmuştur. Honda nın tüm bayilerinde hizmet vermeye başlayacağımız proje kapsamında cephe reklamları,yönlendirmeler, ve totemler bulunmaktadır. Yeni boya tesisimiz; Yenilenen boya tesislerimiz de müşterilerimizin beklentisini en iyi şekilde karşılamamızı sağlayacak yüksek kalite teknoloji kullanılmıştır. Sektördeki lider boya tedarikçileri ile çalışarak, tüm Standard RAL renkleri ve ayrıca müşteri isteğine bağlı olarak özel renklerde boya yapabilmekteyiz. Boya prosesinin her safhada yapılan kalite kontrol ile en yüksek kaliteyi garanti ediyoruz

3 SİSTEM-RAF Artık «Metal» ve «Ahşap malzemeyi» birlikte işliyor, dış mekanda olduğu kadar iç mekanda da varlığımızı gösteriyoruz Yurt içinde tamamlanan projelerimiz; AKARYAKIT SHELL&TURCAS Select ve Shop konseptleri, TOTAL Bonjour ve Total konseptleri, İPRAGAZ GO, AYTEMİZ, SOCAR, HAZAR, OMV PETROL OFİSİ, BP, GULF konseptleri olarak Akaryakıt Sektöründe bugüne kadar yüzlerce istasyonda Market Ekipmanları ve Raf Sistemleri projeleri başarı ile tamamlanmıştır. OTOMOTİV «Reklamcılık» tan sonra «Mağazacılık» ta da sektörde lider olma yolundayız Sistem Mağaza Ekipmanları ve Raf A.Ş. nin kuruluşu ve Grup bünyesine ahşap üretim tesisinin de katılmasıyla çok hızlı bir ivme ile hem mevcut müşterilere hem de yeni kazanılan müşterilere Market, Showroom, Mağazacılık ve Dekorasyon alanlarını da kapsayacak şekilde daha geniş bir alanda hizmet verilmeye başlanmıştır. Amacımız diğer grup firmalarımızla birlikte birbirini tamamlayan hizmetleri bir arada toplayarak müşteri memnuniyetimizi daha üst düzeye çıkartabilmektir. Bu doğrultuda ahşap üretim kapasitemiz de verimli bir şekilde artmaya devam etmektedir. Aslı SAR Satış Müdürü Sistem Mağaza Ekipmanları ve Raf A.Ş.

4 SİSTEM YAPI-KONUT PROJELERİ GÜRCİSTAN-VAKE RESİDENCE İNŞAATINDA SONA YAKLAŞILDI. Hilltop Green Residental Palace adı altında GÜRCİSTAN DA tamamlamak üzere olduğumuz residence konut projemiz de ilk teslimatlar 2016 temmuz ayında planlanmaktadır.

5 SİSTEM YAPI-İNŞAAT PROJELERİ GÜRCİSTAN DA SOCAR PETROL İÇİN TERMİNAL YAPIMI; SOCAR ( Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi ) firmasına ait, Gürcistan ın başkenti Tiflis şehrinde yapımı sürmekte olan Petrol Terminali toplamda TON ürün kapasiteli bir depolama ve aktarma tesisidir. Parçalı olarak 2 ad ve 6 ad metreküplük tanklar ile Dizel, Euro Dizel, Regular, Euro Regular, Süper ve Premium olarak altı farklı ürün için depolama ve dağıtım yapılması planlanmaktadır. Ürünlerin işlenmiş halde tesis içerisine kadar tren yolu ile ulaşımı sağlanacak şekilde projelendirilen terminalde çağın gereksinimlerine uygun aktarma ve güvenlik sistemleri projelendirilmiştir. Ana akış şeması olarak tren vagonları ile sahaya ulaşan ürünler, ürün gamlarına özel hazırlanmış farklı boru sistemleri ile ana pompa ( manifolt ) odasına gelerek buradan ana depolama tanklarına yine bağımsız boru sistemleri ile aktarılacaktır. Proje detayları; Ana depolama tanklarından ürünleri son kullanıcıya götürecek olan tankerlere yüklenmesi ise yine ana tanklardan çıkan ürünün manifolt odası üzerinden tanker kanopisine boru sistemleri vasıtası ile taşınması ile olacaktır.yangına karşı hem su soğutma sistemi hem de yangın söndürücü köpük sistemleri için +1 yedekli olmak üzere pompa grupları merkezi ve 400M3 kapasitesi bir yer üstü su tankı teşkil edilecektir. Ana tank çiftliği, manifolt odası, vagon ve tır kanopilerinde yangın söndürme sistemi köpüklü olarak dizayn edilmiştir. Biri yedek olmak üzere iki köpük yapıcı pompa bu sisteme hizmet verecektir. Ana yangın pompaları ise yine bir yedekli olmak üzere aynı pompa merkezinde teşkil edilmiştir. İlgili sistem sadece su basarak tanklarda oluşabilecek genel ısınmaları ve olası yangın anında yangının sıçramadığı alanları soğutmak üzere dizayn edilmiştir.

6 APRON TEKNOLOJİ YURT İÇİ PROJELERİMİZ; VODAFONE TÜRKİYE VE TÜRK TELEKOM IÇIN MAĞAZA LED EKRANLARI; İletişimin Öncü kuruluşlarından Vodafone ve Turk TELEKOM Mağazalarında LED Ekran Sektörünün Öncü kuruluşlarından LEDECA nın LDSISP03 LED ekranları kullanılmaktadır. Projede kullanılan LDSISP03 LED ekranları Yüksek Parlaklığa, Yüksek yenileme hızına ve uzun MTBF değerine sahiptir. A VM LER İÇİN LED EKRANLAR; Tiffany İç Mekan Led Ekran uygulaması LEDECA tarafından İstanbul un gözbebeği istiklal caddesinde Demirören Alışveriş merkezine yapılan LDSOSP05 LED Ekran Türkiye de kurulumu yapılmış en yüksek çözünürlüklü dış mekan LED ekran uygulamasıdır. Projede kullanılan 5mm çözünürlüğünde LDSOSP05 LED ekran LEDECA AR-GE birimi tarafından geliştirilmiş maske yapısı sayesinde 170 derecelik net görüş açısı sağlamaktadır. Projede kullanılan LDSOSP05 LED ekranları pasif soğutma teknolojisine sahip, fansız ve önden servis imkanına sahip olarak üretilmiştir.

7 APRON TEKNOLOJİ YURT DIŞI PROJELERİMİZ; SUUDI ARABISTAN ATOM SAATI LED EKRAN UYGULAMASI; Tübitak ile Ortaklaşa gerçekleştirilen projede Suudi Arabistan Metroloji Enstitüsüne Sezyum Atom Saati LED Ekran uygulaması yapılmıştır, Projede kullanılan LDSISP03 LED ekranı Saniyenin ( milyar ) da 1 ( bir ) ini gösterebilecek hassasiyettedir. Bu özelliği ile dünyanın en hassas üç saat uygulamasından birisidir. TÜRKMENISTAN OLIMPIYAT KOMPLEKSI; Türkmenistan ın başkenti Aşkabat ta 2010 yılında yapımı başlanan Olimpiyat Kompleksi 2017 Asya Olimpiyatlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Orta Asya nın en büyük Olimpiyat Kompleksi olacak projede, LDSOSP06 LED ekranından oluşturulan Media Cube uygulaması yerini aldı.

8 KALİTE YÖNETİMİ-SEÇG KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ; Bünyemizde daha önceden tek bir departman altında hizmet veren Kalite Yönetim ve SEÇG artan Grup Firmalarımız ve her bir firma iş ortaklarımıza karşı sorumluluklarımız neticesinde, reorganizasyonla iki farklı departman olarak hizmet vermeye başlamıştır. Kalite Yönetim Departmanı olarak Yönetim Sistemleri kapsamında Süreç Geliştirme ve ERP Yönetim Faaliyetlerini yürütmekte, Çalışmalarımızda,tüm Grup Çalışanlarının oluşturduğu bu büyük proje ekibi ile problemelere çözüm odaklı yaklaşarak, Sürekli iyileştirme stratejimizden ödün vermeyerek, Değişimi Yönetimi Sürecini en iyi şekilde yürütmeyi, Siparişten Satış Sonrası Destek Süreçlerine kadar her aşamada Müşteri Memnuniyetini en üst seviyede tutmayı Toplam Kaliteyi sürdürmeyi hedeflemekteyiz. Müşterilerimiz ve çalışma arkadaşlarımızın iyileştirme talep ve önerileri geliştirme faaliyetlerimize yön veren en önemli unsuru oluşturmaktadır. web sayfasındaki Kalite Yönetim Menüsünden çalışmalarımızı takip edebilirsiniz. SEÇG ; Sistem Grup SEÇG (Sağlık, Emniyet, Çevre ve Güvenlik) Departmanı olarak sektörde var olduğumuz yılların getirdiği tecrübe ile tüm ekibimize saha öncesinde ve iş başındayken sürekli eğitimler düzenlemekteyiz. Özellikle, Riskleri bertaraf etmek amacıyla iş başlangıçlarından önce kısa süreli sohbetler şeklinde geçen TOOLBOX Toplantılarımız ile bulunduğumuz sektörde fark yaratmaktayız. RİSK KONTROLÜ OLARAK İŞ BAŞI (TOOL- BOX) TOPLANTILARI Sektör için en önemli dönemlerden olan 18 eylül sürecinde yaklaşık 110 toolbox toplantısı düzenledik SEÇG Yönetici ve Mühendislerimiz, Proje Koordinatörlerimiz, Şantiye ve Ekip Şeflerimizin düzenlemiş olduğu TOOLBOX toplantılarında çalışmalarımız ile ilgili yüksek riskli operasyonlara dikkat çekmekteyiz. Toolbox toplantı konularımızı saha içerisinde karşılaşabileceğimiz risklere göre seçerek, farkındalık yarattık Yaşar KABA İnsan Kaynakları & SEÇG Müdürü Süleyman AYAR Grup Müdürü Dış Montaj,Bilgi işlem,kalite yönetim;- Süreç geliştirme ve ERP yönetim İpek BEŞER Kalite Yönetim Sorumlusu (Süreç geliştirme ERP yönetim) Merve AKGÜL SEÇG Sorumlusu

9 SİSTEM HABER 2015 HİZMET ÖDÜL TÖRENİMİZ; Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz,sistem reklam hizmet ödül törenimiz 2015 sonu itibariyle de tüm yönetim ve çalışanlarımızın katılımıyla gerçekleşmiştir.sistem reklam bünyesinde uzun bir dönemdir vermiş oldukları katkılardan dolayı ödül alan çalışanlarımızı tebrik eder çalışma hayatlarında başarılar dileriz. Shell tarafından ödüllendirildik; 2015 dönemi Petrol İstasyonları sözleşme yenileme sürecinde göstermiş olduğumuz fedakarlık yoğun çaba ve üstün başarımızı shell bir plaketle ödüllendirmiştir.verilen ödülden dolayı shell e ve tüm projede görev alan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

10 SOSYAL PROJELERİMİZ & YÖNETİM İLK OKUL ÖĞRENCİLERİMİZ MASA TENİSİ SPORUNA ADIM ATTI... Sistem Reklamcılık olarak sosyal sorumluluk projelerine önem ve hassasiyet gösteriyoruz. Bedensel engelli derneklerine verdiğimiz destekten,burs verdiğimiz üniversite öğrencilerimiz, ve başarılı öğrencilerimizin ödüllendirilmesine kadar sorumluluklarımızı ciddiye alıyor ve imkanlarımızı bu tür projelerde de kullanmayı görev biliyoruz. Bu kapsamda Sistem reklamı temsilen Sistem Masa Tenisi Kulübümüzün de destekleriyle son olarak Konya`da bulunan Bozkır Cumhuriyet İlkokuluna hediye ettiğimiz masa tenisi masası ile ilkokul öğrencilerimizin küçük yaşlarda farklı bir spora ilgi duyarak bu alanda yeteneklerini geliştirmelerinde katkıda bulunduk. SİSTEM REKLAM MASA TENİSİ; Aynı zamanda Türkiye profosyonel masa tenisi liğinde mücadele eden Sistem Reklam ligte de başarıyla mücadele etmektedir.sezonunun ilk yarısını 6.bitirdiğimiz ligte bu sezon sonunda ki hedeflerimizden biri avrupa kupalarına katılıp ülkemizi ve firmamızı temsil etmek olacaktır. YÖNETİM TOPLANTILARIMIZ; Yönetim ve yöneticilerimizin katılımıyla, düzenli olarak gerçekleşen kahvaltı toplantılarımız da genel olarak iş akışlarıyla alakalı değerlendirmeler yapılıp çözüm önerileri konularında paylaşımlar yapılmaktadır.

11 GEZİ REHBERİ ABANT Bolu ili sınırları içinde yer alan Abant Gölü, kente yaklaşık 30 km. uzaklıktadır. Abant dağları üzerinde arazi kaymaları ile oluşan bu set gölüne E-5 karayolundan ayrılan 20 km lik asfalt bir yolla ulaşılır. Deniz seviyesinden 1328 metre yüksekte yer alan göl, 1.28 kilometrekarelik bir alanı kaplamaktadır. En derin yeri 17 metreyi bulan gölün uzunluğu 900 metre civarındadır. Çevresindeki küçük akarsularla beslenen gölün seviyesi, yeraltı sularının zengin olduğu Mart Nisan döneminde 2530 cm. kadar yükselir. Bu küçük akarsulardan en önemlisi Beşpoyraz deresidir. Abant Gölü sularını kuzeydoğu ucundan boşaltır ve bu su çevredeki ormanlardan gelen sularla birleşerek, Filyos Çayı nın kollarından biri olan Bolu Suyu nu oluşturur. Gölün çevresi çam, göknar ve kayın ağaçları ile çevrilidir. Yabani meyve ağaçları ve çiçekler, çeşitli mantarlar ve gölün yüzeyini kaplayan nilüferler ile oldukça zengin bir bitki örtüsüne sahiptir. Kaynak: Nasıl gidilir? Bolu iline bağlı Abant şehir merkezine 40 km uzaklıktadır. Milli parklar statüsünde koruma altında olduğu için etrafında ya da içerisinde çok fazla çalışma yapmaya izin verilmiyor. Ancak Ankara İstanbul karayoluna yakın olması ulaşım alternatiflerini çoğaltmaktadır. Özellikle bahar ve yaz aylarında yöreye yoğun ilgi gösteriliyor. Abant a nasıl gidilir sorunuza pek çok farklı şekilde cevap verebiliriz. Bolu il merkezinden minibüslere binebilir, taksi kiralayabilir, kendi aracınızı kullanabilirsiniz. Ayrıca Bolu ya sefer yapan otobüs firmalarının araçlarını, uzak illerden geliyorsanız da en yakın havalimanını tercih edebilirsiniz. Kendi aracınızla yola çıktığınızda E-5, TEM, Ankara-Bursa, Afyon-Antalya gibi yolları kullanabilirsiniz. İstanbul ve Ankara dan yaklaşık 3 saatlik bir yolculuk sonunda bölgeye ulaşmış olursunuz. Neler yapılır? Abant Gölü kenarında bir bankta oturup, doğanın dört mevsim farklı güzellikleri yaşattığı manzaranın ve sonsuz dinginliğin keyfini sıcak/soğuk içeceğinizi yudumlayarak iliklerinize kadar hissetmeniz. Abant Gölü etrafında zengin oksijeni akciğerlerinize doldurarak keyifli bir yürüyüş yapmanız. At a binmeniz ve turlamanız. Abant ın yöreye özgü meşhur serpme Köy Kahvaltısının keyfini çıkarmanız. Abant a has yolüstü lezzet duraklarında mangalda sucuk ekmeğin tadına varmanız. Ya da sadece Abant Göl ünde yaşayan oraya özgü kırmızı/iri benekli Abant alabalığının tadına bakmanız. Abant yaylalarında veya yayla köylerinde doğa yürüyüşlerine veya jeep safarilerine katılmanız öncelikli yapılabilecek şeylerdir.

12 SİSTEMİMİZ bülten 2016 TÜRKİYE GENEL MERKEZ; SİSTEM REKLAMCILIK AYDINLATMA İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş Yakuplu Mh. 81.Sk. No: Beylikdüzü / İstanbul / TÜRKİYE TEL : FAKS : sales@sistemreklamcilik.com Sistem Kurumsal

EMRE MONTAJ KİMDİR? Ekiplerimiz 6 aylık periyodlarla ISEC eğitimi almaktadır.

EMRE MONTAJ KİMDİR? Ekiplerimiz 6 aylık periyodlarla ISEC eğitimi almaktadır. EMRE MONTAJ KİMDİR? Emre Montaj, 1999 yılında girdiği reklam sektöründe sorunsuz ve kesintisiz hizmet vermeyi amaçlamıştır. O günden bugünlere, hizmet verdiğimiz büyük projelerde edindiğimiz saha tecrübeleri

Detaylı

1 PETROTURK SUNUM 2 PETROTURK N-Pet Petrol Ürünleri Pazarlama Nakliye Sanayi Ticaret ve Dağıtım Limited Şirketi, 1991 yılında Mersin de kurulan Ağaoğlu Akaryakıt Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi nin sektördeki

Detaylı

Satılık Depolama Tesisi / Arsa. Haramidere, Avcılar, İstanbul

Satılık Depolama Tesisi / Arsa. Haramidere, Avcılar, İstanbul Haramidere, Avcılar, İstanbul İçerik Yatırım Özeti Konum & Ulaşım Bölgedeki Önemli Yatırımlar Mülkiyet & İmar Durumu Teknik Özellikler Satış İşleminin Yapısı İletişim 2 Yatırım Özeti Yatırım arsası, İstanbul

Detaylı

ÜNĠVERSiTESĠ ULAġTIRMA VE LOJĠSTĠK BÖLÜMÜ LOJĠSTĠK KULÜBÜ 7.LOJĠSTĠK ZĠRVESĠ. 10 Mayıs 2010. Bakü-Tiflis-Ceyhan ve Nabucco Boru Hattı Projeleri

ÜNĠVERSiTESĠ ULAġTIRMA VE LOJĠSTĠK BÖLÜMÜ LOJĠSTĠK KULÜBÜ 7.LOJĠSTĠK ZĠRVESĠ. 10 Mayıs 2010. Bakü-Tiflis-Ceyhan ve Nabucco Boru Hattı Projeleri ĠSTANBUL ÜNĠVERSiTESĠ ULAġTIRMA VE LOJĠSTĠK BÖLÜMÜ LOJĠSTĠK KULÜBÜ 7.LOJĠSTĠK ZĠRVESĠ 10 Mayıs 2010 Bakü-Tiflis-Ceyhan ve Nabucco Boru Hattı Projeleri Osman Z. Göksel BOTAġ BTC Proje Direktörü Nabucco

Detaylı

FEZA Bandırma Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisi Tanıtım Dosyası ALMATY INVESTMENT

FEZA Bandırma Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisi Tanıtım Dosyası ALMATY INVESTMENT FEZA Bandırma Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisi Tanıtım Dosyası ALMATY INVESTMENT Mayıs, 2015 Edincik, Bandırma 1 İçindekiler İçindekiler... 2 Yönetici Özeti... 3 1 TESİS GENEL TANITIMI... 4 1.1 Tesis

Detaylı

TURQUALITY DESTEKLERİ

TURQUALITY DESTEKLERİ TURQUALITY DESTEKLERİ PROGROUP, Dünyanın En Güvenilir Danışmanlık ve Eğitim Markasıdır Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, Marka Tesciline İlişkin Harcamalar Yurtdışında tescil ettirilmesine ilişkin bütün

Detaylı

Fuel Automation Systems

Fuel Automation Systems Fuel Automation Systems Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Back Office Yönetim Sistemleri 444 8 129 / www.turksist.com.tr HAKKIMIZDA about us TURKSİST sektöre yeni giriş yapmış

Detaylı

Çelikarme Hakkında. www.celikarme.com

Çelikarme Hakkında. www.celikarme.com Çelikarme Hakkında Çelikarme, bünyesinde bulundurduğu uzman kadrosu ile akaryakıt istasyonları, petrol ve lpg tesisleri inşaatı, ekipmanlarının temini, montajı, bakımı, mühendisliği ile teknik emniyet

Detaylı

Basit rafineri niteliğindeki ATAŞ, 2004 yılı sonlarında dönüşüm ünitesine yönelik yatırımın maliyetini yüklenmeyerek,

Basit rafineri niteliğindeki ATAŞ, 2004 yılı sonlarında dönüşüm ünitesine yönelik yatırımın maliyetini yüklenmeyerek, Dosya Türkiye'nin ilk modern rafinerisi, 1955 yılında Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından Batman'da kuruldu. 1972 yılında ham petrol işleme kapasitesi 1,1 milyon ton/yıla yükseldi. 1953

Detaylı

MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE...

MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE... 4 5 MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE... KONSEPT 4 İHRACAT DESTEĞİ 10 TASARIM 12 MİMARİ KONSEPT 14 KONUM 18 HAKKIMIZDA 19 İLETİŞİM 20 6 7 KONSEPT MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN YENİ ÇEKİM MERKEZİ! Türkiye

Detaylı

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU ŞUBAT

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU ŞUBAT 1 ŞUBAT 2 TABLOLAR LİSTESİ Tablo 1 2013 Şubat Ayı Toplam Petrol İthalatı (Ton) 6 Tablo 2 Ocak 2013 Şubat 2013 Aylarına Ait Ülkelere Göre Toplam Petrol İthalatı 7 Tablo 3 Ocak 2013 Şubat 2013 Aylarına Ait

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

BP, Bostancı da karşılıklı iki yeni istasyon hizmete açtı

BP, Bostancı da karşılıklı iki yeni istasyon hizmete açtı Basın Bülteni 05 Mart 2016 BP, Bostancı da karşılıklı iki yeni istasyon hizmete açtı BP nin Bostancı Güney ve Kuzey olarak adlandırılan E5 karayolu üzerindeki karşılıklı iki yeni istasyonu, hem Kadıköy

Detaylı

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU NİSAN 2014 Ankara ÖZET Üretim Rafinerici lisansı sahiplerinin Nisan ayında toplam benzin ve motorin üretimi 777.414 ton olurken, toplam petrol ürünleri üretimi 1.623.620 ton

Detaylı

RES M 1 Pınarba ı Bp istasyonu çelik çatı kanopi montajı

RES M 1 Pınarba ı Bp istasyonu çelik çatı kanopi montajı RES M 1 Pınarba ı Bp istasyonu çelik çatı kanopi montajı Resim 2 Pınarba ı Bp istasyonu genel görünü Resim 3 Antalya Havalimanı RESİM 4 Antalya Havalimanı Boşaltım kanopisi kolonları montajı. RESİM 5 Antalya

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

ANALİST TOPLANTISI SUNUMU

ANALİST TOPLANTISI SUNUMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (SAYAS) ANALİST TOPLANTISI SUNUMU ARALIK 2015 İSTANBUL SAY Reklamcılık A.Ş İştiraklerimiz Faaliyetler Finansal Göstergeler

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU NİSAN 2014

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU NİSAN 2014 PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU NİSAN 24 Ankara 24 İÇİNDEKİLER ÖZET 4 Tablolar Listesi Tablo : Nisan 24 Dönemi Petrol İthalat Miktarları (ton) 6 Tablo 2 : Mart 24 ve Nisan 24 Dönemlerinde Petrol İthalatının

Detaylı

PETDER ATIK YAĞLARIN YÖNETİMİ PROJESİ TÜRKİYE ATIK YÖNETİMİ PANELİ

PETDER ATIK YAĞLARIN YÖNETİMİ PROJESİ TÜRKİYE ATIK YÖNETİMİ PANELİ PETDER ATIK YAĞLARIN YÖNETİMİ PROJESİ TÜRKİYE ATIK YÖNETİMİ PANELİ Niyazi İLTER Genel Sekreter Ankara, 22.09.2015 1. PETDER Organizasyonu Hakkında Bilgilendirme 2. Türkiye Madeni Yağ ve Atık Yağ Piyasası

Detaylı

SARAL GAYRİMENKUL'DEN MEYDAN'DA ULTRA LÜX SATILIK OTEL Trabzon / Ortahisar

SARAL GAYRİMENKUL'DEN MEYDAN'DA ULTRA LÜX SATILIK OTEL Trabzon / Ortahisar SARAL GAYRİMENKUL'DEN MEYDAN'DA ULTRA LÜX SATILIK OTEL Trabzon / Ortahisar Satılık - Otel 5,000,000 TL 420 m2 Trabzon / Ortahisar Oda Sayısı : 43 Bina Kat Sayısı : 5 İnşa Yılı : 2015 Krediye Uygun : Evet

Detaylı

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket Fransa Şatolar Loire Vadisi ve Cher nehri kıyılarına kurulmuş surlar ve asma köprüler ile çevrili Ortaçağ şatolarını gezerken, Loire vadisinin ünlü üzüm bağlarını ziyaret ediyoruz. Tarih : 26-10-2016-30-10-2016

Detaylı

NUKON PETROL MÜHENDİSLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ

NUKON PETROL MÜHENDİSLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ NUKON PETROL MÜHENDİSLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ Hedef ve ilkeler; Müşterimiz önceliğimizdir. Sürekli iyileştirme felsefesi ile müşteri memnuniyetini mümkün olan en yüksek noktaya çıkarmak, verimli iş ortaklıkları

Detaylı

renk kodları PANTONE RENK KODU BOYA RENK KODU FOLYO RENK KODU CMYK RENK KODU Mavi Oracal 005 / mavi Mavi RAL 5005

renk kodları   PANTONE RENK KODU BOYA RENK KODU FOLYO RENK KODU CMYK RENK KODU Mavi Oracal 005 / mavi Mavi RAL 5005 kurumsal kimlik renk kodları FOLYO RENK KODU BOYA RENK KODU CMYK RENK KODU PANTONE RENK KODU Mavi Oracal 005 / mavi Mavi RAL 5005 Mavi CMYK 95-60 - 0-20 Mavi PANTONE 7686 C Sarı Oracal 020 / Sarı Sarı

Detaylı

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR.

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU OCAK 2014

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU OCAK 2014 PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU OCAK 2014 Ankara 2014 ÖZET Üretim Rafinerici lisansı sahiplerinin toplam benzin ve motorin üretimi 674.291 ton olurken, toplam petrol ürünleri üretimi 1.334.329 ton olarak

Detaylı

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MART 2014

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MART 2014 PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MART 214 Ankara 214 İÇİNDEKİLER ÖZET 4 Tablolar Listesi Tablo 1 : Mart 214 Dönemi Petrol İthalat Miktarları (ton) 6 Tablo 2 : Şubat 214 ve Mart 214 Dönemlerinde Petrol İthalatının

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. 2009 YIL SONU FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. 2009 YIL SONU FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. 2009 YIL SONU FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI Basın Bülteni 12 Şubat 2010 2009 da Net Kâr %5 arttı Türkiye nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojisi şirketi Türk Telekom 2009

Detaylı

SİSTEMİMİZ. Değerli iş ortaklarımız, Bülten Sayı : 7 AĞUSTOS 2015 GRUP FİRMAMIZ SİSTEM-RAF GRUP FİRMAMIZ LEDECA KALİTE-ÇEVRE / KYS-SEÇG

SİSTEMİMİZ. Değerli iş ortaklarımız, Bülten Sayı : 7 AĞUSTOS 2015 GRUP FİRMAMIZ SİSTEM-RAF GRUP FİRMAMIZ LEDECA KALİTE-ÇEVRE / KYS-SEÇG SİSTEMİMİZ Bülten Sayı : 7 AĞUSTOS 2015 www.sistemreklamcilik.com www.sistem-yapi.com www.sistem-raf.com www.ledeca.com Değerli iş ortaklarımız, Dünyada ve ülkemizde ekonomilerdeki genel durgunluk ve kırılganlık

Detaylı

SOCAR TÜRKİYE Türkiye de Entegre Enerji

SOCAR TÜRKİYE Türkiye de Entegre Enerji SOCAR TÜRKİYE Türkiye de Entegre Enerji Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi: SOCAR Rakamlarla SOCAR: 51.000 Çalışan 11 ülkeden 21 uluslararası enerji şirketi ile anlaşmalar Dünyada 17 noktada faaliyet: 15

Detaylı

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. Yenişehir Gayrimenkul Otelcilik İnşaat San. ve Tic. A.Ş. mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri

Detaylı

Basın Toplantısı 12 Eylül 2006

Basın Toplantısı 12 Eylül 2006 Basın Toplantısı 12 Eylül 2006 S2 Dünya Petrol Sektöründe Gelişmeler Şirkete Genel Bakış İlk 6 Aylık Operasyonel Faaliyetler İlk 6 Aylık Finansal Veriler Petrol Sektörünü Etkileyen Önemli Olaylar S3 Çin

Detaylı

GÜNLÜK YATIRIM BÜLTENİ 22 Mart 2012

GÜNLÜK YATIRIM BÜLTENİ 22 Mart 2012 GÜNLÜK YATIRIM BÜLTENİ 22 Mart 2012 PİYASALARA BAKIŞ 80,000 70,000 60,000 50,000 40,000 30,000 20,000 10,000 0 Günün odak noktasında Avrupa da açıklanacak Mart ayı PMI endeksleri yer alıyor. Bloomberg

Detaylı

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax:

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax: DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ Düğün Paket Fiyatlarımız Set Menü 1 Set Menü 2 Set Menü 3 280 TL 290 TL 300 TL Yiyecek İçecek Hizmet Fiyatları After Party (beach) 110 TL (2 saat limitli 12:00-02:00) Hizmetler: Limitsiz

Detaylı

Türkiye Denizcilik ve Lojistik

Türkiye Denizcilik ve Lojistik Türkiye Denizcilik ve Lojistik Türkiye İki kıtayı buluşturan, coğrafi konumu ve jeopolitik yapısı sebebiyle denizcilik ve lojistik faaliyetlerinde tarihte de bugün olduğu gibi kilit öneme sahip bir ülke

Detaylı

MİLLİ GURURU. Türkiye nin. YILMAZ: 2023 TE HEDEFİMİZ 25 MİlYAr DOlAr İHrAcAT YAPMAK

MİLLİ GURURU. Türkiye nin. YILMAZ: 2023 TE HEDEFİMİZ 25 MİlYAr DOlAr İHrAcAT YAPMAK Türkiye nin MİLLİ YILMAZ: 2023 TE HEDEFİMİZ 25 MİlYAr DOlAr İHrAcAT YAPMAK 2015 yılında 5 milyar ciroya ulaşan savunma sanayisi sektörü, 1.7 milyar lık ihracata imza atıyor. Türk savunma sanayisinin her

Detaylı

AYGAZ ANALİST TOPLANTISI

AYGAZ ANALİST TOPLANTISI AYGAZ ANALİST TOPLANTISI 22 Mart 2017 11 Nisan 2018 LPG pazarı 2017 yılında artan fiyatların etkisiyle büyümeye ara verdi Türkiye toplam LPG satışları Türkiye otogaz satış hacmi Türkiye tüpgaz satış hacmi

Detaylı

SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe

SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe Satılık - Apartman Dairesi 490,000 TL 98 m2 İstanbul / Sancaktepe Oda Sayısı : 2 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı

Detaylı

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2 1 FACTSHEET GENEL BİLGİLER - İLETİŞİM BİLGİLERİ VE MESAFELER Otel sahibi : Doğan Jeotermal Gruop Sezon : 12 ay Kategori : Özel Belgeli Tesis Toplam kapalı alan : 15.000 m 2 Pansiyon durumu : Oda Kahvaltı-Yarım

Detaylı

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz!

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! a) Shell Akaryakıt Ürünleri Kalite Zinciri b) Tank Temizliği c) Gezici Kalite Kontrol Laboratuvarları d) Shell Kalite Kontrol Merkezleri

Detaylı

Çuhadaroğlu Metal Halka Arz Bilgileri

Çuhadaroğlu Metal Halka Arz Bilgileri Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş. Halka Arz Bilgilendirme Notu Çuhadaroğlu Metal Halka Arz Bilgileri Borsa Kodu Halka Arz Yöntemi Halka Arz Şekli CUSAN Sabit Fiyat ile Talep Toplama Sermaye Artırımı

Detaylı

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MART 2014

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MART 2014 PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MART 2014 Ankara 2014 ÖZET Üretim Rafinerici lisansı sahiplerinin toplam benzin ve motorin üretimi 819.905 ton olurken, toplam petrol ürünleri üretimi 1.677.061 ton olarak

Detaylı

Hidroloji: u Üretim/Koruma Fonksiyonu

Hidroloji: u Üretim/Koruma Fonksiyonu Hidroloji: u Üretim/Koruma Fonksiyonu Ormanların yağışlardan yararlanmayı artırma, su ekonomisini düzenleme ve sürekliliğini sağlama, su taşkınlarını önleme, dere, nehir, bent, baraj, su kanalı ve benzeri

Detaylı

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111 I WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ Satılık - Apartman Dairesi 9,011,111 TL 169 m2 İstanbul / Beylikdüzü Oda Sayısı : 3 KADİR ÖZEL Telefon 212-875 55 57 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli

Detaylı

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MAYIS 2014

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MAYIS 2014 PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MAYIS 2014 Ankara 2014 1 İÇİNDEKİLER ÖZET 3 Tablolar Listesi Tablo 1 : Mayıs 2014 Dönemi Petrol İthalat Miktarları (ton) 5 Tablo 2 : Ocak-Mayıs 2013 ve Ocak-Mayıs 2014 Dönemlerinde

Detaylı

DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ DEMA Makina İnşaat Ltd. 1989 yılında kurulmuş bir mühendislik, tedarik, inşaat (EPC) firmasıdır. Ağırlıklı olarak petrokimya sektöründe faaliyet göstermekte

Detaylı

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır.

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır. METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER ve grup firmalarıdır. İstanbul Silivri'de inşa edilen 3.200 m² kapalı alana sahip hastanenin; Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Sıhhi Tesisat, Yangın Tesisatı, Teknolojik

Detaylı

PARK DENİZCİLİK VE HOPA LİMANI İŞLETMELERİ AŞ

PARK DENİZCİLİK VE HOPA LİMANI İŞLETMELERİ AŞ PARK DENİZCİLİK VE HOPA LİMANI İŞLETMELERİ AŞ TANITIM VE TARİHÇE HopaPort Limanı Doğu Karadeniz in doğu sınırında B.D.T. Gürcistan Cumhuriyeti hududu olan Sarp Sınır kapısına 15 km. mesafededir. Batum

Detaylı

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MAYIS 2014 Ankara 1 ÖZET Üretim Rafinerici lisansı sahiplerinin Mayıs ayında toplam benzin ve motorin üretimi 639.492 ton olurken, toplam petrol ürünleri üretimi 1.483.490

Detaylı

BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, ÜÇPINAR MAHALLESİ, 22L-III PAFTA,5192 ADA, 19 PARSELE AİT

BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, ÜÇPINAR MAHALLESİ, 22L-III PAFTA,5192 ADA, 19 PARSELE AİT BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, ÜÇPINAR MAHALLESİ, 22L-III PAFTA,5192 ADA, 19 PARSELE AİT 1 / 1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU ÇELİK ŞEHİR PLANLAMA KASAPLAR MH. VASIFÇINAR CAD.

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

Petrol Ofisi Ocak-Haziran 2004 Faaliyetleri. Analist Sunumu 13 Eylül 2004

Petrol Ofisi Ocak-Haziran 2004 Faaliyetleri. Analist Sunumu 13 Eylül 2004 Petrol Ofisi Ocak-Haziran 2004 Faaliyetleri Analist Sunumu 13 Eylül 2004 2004 Temmuz-Sektöre Bakış Pazardaki gelişim Motorinde %11 artış Toplam benzinde %2 artış Fuel Oillerde %10 düşüş Havacılık yakıtlarında

Detaylı

SEKTÖRDEKİ GELİŞMELER VE PETROL OFİSİ FAALİYETLERİ 19 Eylül 2003

SEKTÖRDEKİ GELİŞMELER VE PETROL OFİSİ FAALİYETLERİ 19 Eylül 2003 SEKTÖRDEKİ GELİŞMELER VE PETROL OFİSİ FAALİYETLERİ 19 Eylül 2003 1 Bölgedeki Rafineri ve Boru Hatları 2 Akaryakıt Pazar Payları 90 80 70 74 77 68 71 71 Pazar Payı (%) 60 50 40 30 28 29 35 36 36 20 10 19

Detaylı

HAZAR COĞRAFYASI RAPORU (İRAN AZERBAYCAN KAZAKİSTAN TÜRKMENİSTAN ÖZBEKİSTAN)

HAZAR COĞRAFYASI RAPORU (İRAN AZERBAYCAN KAZAKİSTAN TÜRKMENİSTAN ÖZBEKİSTAN) TESPAM AYLIK ÜLKE / BÖLGE RAPORLARI MAYIS 2016 HAZAR COĞRAFYASI RAPORU (İRAN AZERBAYCAN KAZAKİSTAN TÜRKMENİSTAN ÖZBEKİSTAN) OĞUZHAN AKYENER GİRİŞ Hazar Coğrafyasında düşen petrol fiyatları sektörü ve yeni

Detaylı

01.01.2015 30.09.2015 Dönemi Faaliyet Sonuçları

01.01.2015 30.09.2015 Dönemi Faaliyet Sonuçları 01.01.2015 30.09.2015 Dönemi Faaliyet Sonuçları 1/ 2015 Yılı Ocak Eylül Dönemi Mali Sonuçları Yılsonu Beklentileri (Revize) Faaliyet Grupları ile İlgili Detay Bilgiler Taahhüt Grubu Tarımsal Sanayi Grubu

Detaylı

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir.

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. 1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. Kurumsal 1935 yılında İşyurdu Nakliyat Ambarı olarak Devlet Demir Yolları tarafından Malatya ya taşınan ve üçüncü şahıslara ait parsiyel ticari emtiayı yük

Detaylı

İksir Resort Town. Daday / Kastamonu

İksir Resort Town. Daday / Kastamonu İksir Resort Town Daday / Kastamonu Daday Kastamonu iline 29 km. mesafede bulunan Daday, en yakın ilçe konumundadır. 3.100 nüfuslu ilçe, Türkiye nin ikinci Göğüs Hastalıkları Hastanesi olan Ballıdağ Sanatoryumuna

Detaylı

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir A HOŞGELDİNİZ Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir Egsan Egzoz Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Otomotiv sektörünün talebi olan egzoz sistemleri üretimini yapmak için 1989 da kuruldu.

Detaylı

GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 2007 YILI 12 AYLIK FAALİYET RAPORU

GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 2007 YILI 12 AYLIK FAALİYET RAPORU GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 2007 YILI 12 AYLIK FAALİYET RAPORU 1.- Ekonominin Genel durumu ABD de başlayan ve ardından tüm gelişmiş ülke piyasalarına

Detaylı

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3 Şehri içinde yaşa Şehrin Yeni Değeri Bugünden geleceğin yaşam standartlarını şekillendiren Kuzu Grup, Çankaya daki yeni projesiyle şehri, şehirde yaşamak isteyenlere çok özel bir değer hediye ediyor. O

Detaylı

Kurumsal Tanıtım. We are working for your success

Kurumsal Tanıtım. We are working for your success Kurumsal Tanıtım We are working for your success Kurumsal Kurumsal Firmamız 1960 yılından bu yana elektrik sektöründe faaliyet göstermektedir.kurucumuz Orhan KURTULUŞ kentimizin ve sektörümüzün saygın

Detaylı

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. No:1 Süleymanpaşa Tekirdağ (tümenin Karşısı) Tel: 0282 261 4927 Gsm: 0532

Detaylı

Çevre Alanında Kapasite Geliştirme Projesi Düzenleyici Etki Analizi Ön Çalışma

Çevre Alanında Kapasite Geliştirme Projesi Düzenleyici Etki Analizi Ön Çalışma Çevre Alanında Kapasite Geliştirme Projesi Düzenleyici Etki Analizi Ön Çalışma Yaban Kuşlarının Korunması Direktifi 2009/147/EC İçerik Kuş Direktifi Ön DEA raporu Rapor sonrası yapılanlar İstişare Süreci

Detaylı

DEMİRYOLU TAŞIMACILIK İSTASYONLARI TERMİNOLOJİSİ. Hande Baki Hasan Akkılıç Mustafa Akkulak Sertaç Altunbaş

DEMİRYOLU TAŞIMACILIK İSTASYONLARI TERMİNOLOJİSİ. Hande Baki Hasan Akkılıç Mustafa Akkulak Sertaç Altunbaş DEMİRYOLU TAŞIMACILIK İSTASYONLARI TERMİNOLOJİSİ Hande Baki Hasan Akkılıç Mustafa Akkulak Sertaç Altunbaş Demiryolu Taşımacılığı İÇERİK Demiryolu Taşımacılığının Avantajları Demiryolu Taşımacılığının Dezavantajları

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş. 2014 Yıl Sonu Finansal Sunumu

PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş. 2014 Yıl Sonu Finansal Sunumu PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş. 2014 Yıl Sonu Finansal Sunumu Pınar Et in Gücü Yenilikçi ve öncü kimlik 300 den fazla SKU AR-GE deneyimi Ürün Portföyü En itibarlı markalar içerisinde ilk 10 da* Türkiye

Detaylı

TEB MALİ YATIRIMLAR A.Ş. 2009 YILI I. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU. Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2009 31.03.2009

TEB MALİ YATIRIMLAR A.Ş. 2009 YILI I. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU. Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2009 31.03.2009 TEB MALİ YATIRIMLAR A.Ş. 2009 YILI I. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2009 31.03.2009 Şirketin Ticaret Ünvanı : TEB Mali Yatırımlar A.Ş. Genel Müdürlük Adresi : Meclis-i

Detaylı

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU ŞUBAT 2014

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU ŞUBAT 2014 PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU ŞUBAT 2014 Ankara 2014 ÖZET Üretim Rafinerici lisansı sahiplerinin toplam benzin ve motorin üretimi 823.680 ton olurken, toplam petrol ürünleri üretimi 1.559.445 ton olarak

Detaylı

SkyWay Güzergahı Kentsel Konsepti. Erzurum Şehri

SkyWay Güzergahı Kentsel Konsepti. Erzurum Şehri «Raylı Teknolojiler» A.Ş Belarus Cumhuriyeti, Minsk,. Dzerzhinskogo,104 B, www.sw-tech.by, info@sw-tech.by, Tel:. +375-17-3882020 SkyWay Güzergahı Kentsel Konsepti Erzurum Şehri Ön Teklif Minsk 2016 Teknik

Detaylı

2013 Finansal Sonuçları

2013 Finansal Sonuçları 2013 Finansal Sonuçları Ajanda 2013 Yılı Gelişmeleri Haydar Yenigün Ford Motor Company ve Avrupa Pazarı Verileri William Periam Finansal Sonuçlar Oğuz Toprakoğlu Sorular & Cevaplar Sayfa 2 Haydar Yenigün

Detaylı

2016 YAZ FACT SHEET. Kuruluş yılı 2010 Rönovasyon 2014

2016 YAZ FACT SHEET. Kuruluş yılı 2010 Rönovasyon 2014 2016 YAZ FACT SHEET Otelin adı Onkel Resort Beldibi Kuruluş yılı 2010 Rönovasyon 2014 Yüz ölçümü 8000 m2 Adres Göynük Mah. Başkomutan Atatürk cad.no: 171 Beldibi /Antalya Telefon +90 242 824 9292 Fax.

Detaylı

2015 Yılı Genel Kurul Toplantısı

2015 Yılı Genel Kurul Toplantısı 2015 Yılı Genel Kurul Toplantısı 20 Mart 2016 9 Komitemiz Yıl Boyu Çalıştı Üye Plaketlerimiz Yenilendi Sizi Dinliyoruz Üye memnuniyet anketi yapıldı. Zekeriyaköy Kooperatif faaliyetlerinin tümünü bir

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz!

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! a) Dağıtım Güvencesi b) Tank Temizliği c) Gezici Kalite Kontrol Laboratuvarları d) Shell Kalite Kontrol Merkezleri e) Bilgisayar-Pompa

Detaylı

Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız...

Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız... Büyük Göçler Kenya Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız... Tarih : 02-07-2016-08-07-2016 Şehirler : Masai Mara, Nairobi,

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

SUBOR dan 4 metre Çapında Özel Tasarım İletim Hattı...

SUBOR dan 4 metre Çapında Özel Tasarım İletim Hattı... SUBOR İletİşİm Bültenİ SAYI: 4/2011 SUBOR dan 4 metre Çapında Özel Tasarım İletim Hattı... SUBOR, Ahmet Aydeniz İnşaat ile imzaladığı yeni sözleşme kapsamında Suruç Ovası Pompaj Sulaması Ana İletim Kanalı

Detaylı

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU EKİM

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU EKİM 1 EKİM 2 TABLOLAR LİSTESİ Tablo 1-2013 Ekim Ayı Toplam Petrol İthalatı (Ton) 1 Tablo 2- Eylül 2013 Ekim 2013 Aylarına Ait Ülkelere Göre Toplam Petrol İthalatı 2 Tablo 3- Eylül 2013 Ekim 2013 Aylarına Ait

Detaylı

1920 lerden... 1928: Türkiye nin ilk özel enerji girişimi

1920 lerden... 1928: Türkiye nin ilk özel enerji girişimi 1920 lerden... 1928: Türkiye nin ilk özel enerji girişimi 1928 yılında genç ve öngörülü bir işadamı Standart Oil (Mobil) Ankara temsilciliğini alarak enerji sektörüne ilk adımını attı. Enerji sektörünün

Detaylı

Otokar OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 ARA HESAP DÖNEMİ NE AİT FAALİYET RAPORU

Otokar OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 ARA HESAP DÖNEMİ NE AİT FAALİYET RAPORU OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 ARA HESAP DÖNEMİ NE AİT FAALİYET RAPORU OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 31.03.2014 FAALİYET RAPORU Şirketimizin, 2014 yılının ilk çeyreğini

Detaylı

BAK MÜHENDİSLİK. Bak Mühendislik; müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı, hizmet üretirken en son

BAK MÜHENDİSLİK. Bak Mühendislik; müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı, hizmet üretirken en son BAK MÜHENDİSLİK Bak Mühendislik; müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı, hizmet üretirken en son teknolojileri kullanmayı, mümkün olan en kısa sürede en az hatayla hizmet vermeyi, verilen hizmeti

Detaylı

Dünya Devlerinin Logoları Bizimle Parlıyor. Şimdi Sıra Sizde...

Dünya Devlerinin Logoları Bizimle Parlıyor. Şimdi Sıra Sizde... Dünya Devlerinin Logoları Bizimle Parlıyor. Şimdi Sıra Sizde... Gazpromneft, ile Türkiye'de önemli sanayi kuruluşlarından biri ve sektöründe lider firma haline gelmiştir. 2 18001 Genel Bilgiler Ofis Alanı

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Ankara 16 Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi 28 Ağustos 2013, Çarşamba 18:00

Ankara 16 Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi 28 Ağustos 2013, Çarşamba 18:00 Ankara 16 Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi 28 Ağustos 2013, Çarşamba 18:00 Sayın Başbakan Yardımcım, Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım, Genel Müdürlerim,

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

B-Yetki, Görev ve Sorumluluklar

B-Yetki, Görev ve Sorumluluklar B-Yetki, Görev ve Sorumluluklar 5216 sayýlý Büyükþehir Belediyesi kanununun 2004 yýlýnda devreye girmesi ile Ýzmir Büyükþehir Belediyesine 19 ilçe ve 38 ilk kademe belediyesi dahil olmuþtur. Görev alanlarýnýn

Detaylı

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var. Demir Çağı Başlıyor Beylikdüzü nün en gözde bölgesi Yakuplu da yükselen Demir Country, benzersiz mimarisi, Açık AVM si, tatil köyünde hissettiren sosyal alanları, restoranları, Nevizade ve Galata görünümlü

Detaylı

ERZURUM 5. KURUM VE KURULUŞLAR MASA TENİSİ LİGİ 1.YARI FİKSTÜRÜ 1.HAFTA ERZURUM AZİZİYE BELEDİYESİ A 2.HAFTA ERZURUM İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

ERZURUM 5. KURUM VE KURULUŞLAR MASA TENİSİ LİGİ 1.YARI FİKSTÜRÜ 1.HAFTA ERZURUM AZİZİYE BELEDİYESİ A 2.HAFTA ERZURUM İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ERZURUM 5. KURUM VE KURULUŞLAR MASA TENİSİ LİGİ 1.YARI FİKSTÜRÜ 1.HAFTA 2.HAFTA 3.HAFTA 4.HAFTA 5.HAFTA 6.HAFTA 7.HAFTA 8.HAFTA 9.HAFTA 10.HAFTA 11.HAFTA 12.HAFTA 13.HAFTA 14.HAFTA 15.HAFTA 16.HAFTA 17.HAFTA

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

KOCAK HES PROJESI ARAZI TEMIN RAPORU

KOCAK HES PROJESI ARAZI TEMIN RAPORU KOCAK HES PROJESI PRESTİJ ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.S. ARAZI TEMIN RAPORU ARAZİ TEMİNİ RAPORLAMA FORMU PRESTİJ ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. 1. Proje Hakkında Bilgi Alt Proje Adı ve Yeri Proje Sponsoru Proje

Detaylı

NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş.

NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş. NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş. 01 Ocak 2013 30 Eylül 2013 Dönemi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu (II-14.1 Sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar tebliğine istinaden hazırlanmıştır) 1 NUH

Detaylı

Smarthome, Göletler, Şelaleler, Amf i tiyatro, Doğal yeşil alanlar, Yüzme havuzları, Zengin peysaj, Çocuk oyun alanları Fitness, Tenis, Dinlenme ve

Smarthome, Göletler, Şelaleler, Amf i tiyatro, Doğal yeşil alanlar, Yüzme havuzları, Zengin peysaj, Çocuk oyun alanları Fitness, Tenis, Dinlenme ve Club Romance ile yepyeni bir yaşamın kapıları sizin için aralanıyor. Günün tüm karmaşasını unutun ve kendinizi Club Romance ın konforlu ortamına bırakın.yorgunluk, stres, şehrin tüm karmaşası dışarıda

Detaylı

O k u l ' R Q D Q P O D U

O k u l ' R Q D Q P O D U Makam Odaları Conpact Serisi Toplantı Masaları Okul Sıraları Hakkımızda 1998 Yılından bugüne kadar 18 yıldır işimizi aynı sadakat ve saygıyla sürdürüyoruz. Gelişmekte olan eğitim sektöründe eğitimin kalitesi

Detaylı

Yeryüzündeki Cennet Maldivler

Yeryüzündeki Cennet Maldivler l Yeryüzündeki Cennet Maldivler Türk Hava Yolları ile 07 11 Ağustos 2013 Maldivler 4 gece 5 gün Keyif, tembellik, ve romantizm için yaratılmış izlenimi veren bir ada-devlet. Hint Okyanusu nun ortasında

Detaylı

AVRUPA ENERJİ BORU HATLARI

AVRUPA ENERJİ BORU HATLARI AVRUPA ENERJİ BORU HATLARI GÜNEY GAZ KORİDORU PROJELERİ ÇELİK BORU İMALATÇILARI DERNEĞİ 2012 AVRUPA ENERJİ BORU HATLARI GÜNEY GAZ KORİDORU PROJELERİ 1. Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP)

Detaylı

Firmamız sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte, bunun ışığında mevcut ürünlerini geliştirmekte ve yeni ürünlerini portföyüne eklemektedir.

Firmamız sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte, bunun ışığında mevcut ürünlerini geliştirmekte ve yeni ürünlerini portföyüne eklemektedir. YAZLED Tel : 0262 324 44 23 Fax : 0262 528 59 05 Email : info@yazled.com Web : HAKKIMIZDA Yazled San. Tic. Ltd. Şti. olarak ledli aydınlatma ürünleri ile ilgili çözümler üretiyoruz. Sektörde 10 yılı aşan

Detaylı

TÜV SÜD TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Mühendislik Çözümleri

TÜV SÜD TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Mühendislik Çözümleri İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Mühendislik Çözümleri 150 yıllık uzmanlık ile gelen başarı... 1866 1906 22 teknisyen ve buhar kazanı sahibi tarafından Mannheim da, teknolojinin bilinmeyen

Detaylı

2014 FAALİYET RAPORU

2014 FAALİYET RAPORU 2014 FAALİYET RAPORU hayatı aydınlatıyoruz... hayatı aydınlatıyoruz... 6 Balıkesir, Bursa, Çanakkale, ve Yalova olmak üzere 4 şehirde, yaklaşık 2,8 milyon müşterimize görevli tedarikçi olarak hizmet

Detaylı

Yasam, alanlarına a çılan detaylar...

Yasam, alanlarına a çılan detaylar... Yasam, alanlarına a çılan detaylar... 18. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler

Detaylı

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Mühendislik ve mimari yaklaşımların proje sayfalarından yaşanacak alanlar haline gelmesinin bütün süreçlerini yaşayarak edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimizin

Detaylı