Neden Kampnet Organizasyon?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Neden Kampnet Organizasyon?"

Transkript

1

2

3 Neden Kampnet Organizasyon? Kampnet Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Organizasyonumuza ait spor salonu - atletizm sahası - kondisyon merkezimiz ve doğa ile iç içe otellerimiz ile sorunsuz kamp dönemleri sunmaktayız. Bütün antrenman imkanlarını bir arada sunan salonumuz ile, Türkiye deki büyük bir eksiği kapatıyoruz. Spor Salonumuz içerisinde bulunan kondisyon merkezi ve hemen yanındaki atletizm sahası ile antrenmanlarınızı tek bir konumda yapabileceksiniz. Kamp dönemleriniz boyunca tecrübeli kamp görevlilerimiz, kampınızın sorunsuz geçmesi için çalışacaklardır. Her gruba en az bir asistan lider görevlendirilir.

4 Gençlik Kamplarının Amaçları Gençlik Kamplarımızda öğrencilerimiz, tamamen güvenli ve pozitif bir ortamda yeni beceriler edinebilme, kendi yeteneklerinin farkına varabilme, tek başına bir şeyler başarabilme, yeni şartlara ve yeni arkadaşlıklara çabuk adaptasyon, özgüven, sorumluluk alma, liderlik ve zaman yönetimi gibi önemli kazanımlarda bulunurlar. Gençlik Kamplarımıza katılan tüm öğrencilerimiz, yapacakları etkinlikler sayesinde yarışma duygusunu, macerayı, tatlı rekabeti, ekip olabilmeyi, huzuru, arkadaşlığı doyasıya yaşarlar. Katılacakları gezilerde yeni yerler görebilme, yeni kültürler tanıyabilme fırsatı bulurlar. Kamp programı çerçevesinde kişilik gruplar halinde, kendileriyle özel olarak ilgilenen kamp liderleri eşliğinde hareket ederler. Farklı yaşıtlarıyla tanışarak yeni dostluklar kurar, uzlaşmayı ve saygıyı yaşayarak öğrenirler.

5 Gençlik Kampına Çocuğumu Neden Göndermeliyim? Çocuklarımızın toplum içerisinde sağlıklı bireyler olarak var olabilmeleri, onların kendilerini fiziksel, zihinsel, duyuşsal ve sosyal olarak ifade edebilmeleri ile mümkündür. Bu saydığımız özelliklerin gelişimi ise en kolay ve hızlı şekilde çocukluk döneminde olmaktadır. Bu bağlamda, oyun ile organize edilmiş spor faaliyetleri çok önemli araçlar olup her özelliğin gelişimine aynı anda katkıda bulunur. Kamplar ise; yukarıda sayılan bütün bu özelliklerin yanı sıra, çocuğun aile ortamının koruyuculuğundan uzakta, kendini bir birey olarak ifade ettiği, sorumluluk bilincini taşımaya başladığı, arkadaşlık ilişkilerinin kesintisiz olarak yaşandığı, zevkli ve eğlenceli ortamlardır.

6 Kamp Süresince Çocuğumla Nasıl İletişim Kurarım? Kamp süresince çocuklar, lider öğretmenlerinin belirlediği saatler arasında aileleri ile iletişim kurabileceklerdir. Gün içerisinde liderler tarafından telefonlar toplanmış olup, akşam yemeği saatinden sonra saat arasında çocuklara tekrar geri verilecek ve aileleri ile iletişimleri sağlandıktan sonra geri toplanacaktır. Ayrıca Kamp Koordinatörümüze dilediğiniz zaman ulaşıp her konuda bilgi alabilirsiniz. Kamp Süresince Sağlık Problemleri Nasıl Çözülür? Katılımcı gençlerin tamamına, yolculukları ve kamplarda geçirdikleri günler için seyahat ve sağlık sigortası yapılarak teminatlar çerçevesinde sağlık hizmeti de verilecektir. Ayrıca kamp süresince otelimizde sürekli bir sağlık görevlisi bulundurulacaktır. Ulaşım Nasıl Olacak? Ulaşım, Ankara dan katılacak kamp öğrencilerimiz için hava yolu ile, diğer illerden katılacak öğrencilerimiz için karayolu ile sağlanacaktır. Kampnet Organizasyon görevlileri seyahat boyunca geliş ve gidişlerde öğrencilerimize eşlik edeceklerdir.

7 Konaklama Çanakkale İda Kale Resort Hotel İda Kale Resort Hotel tarih ve doğanın birbiriyle en güzel kaynaştığı Çanakkale nin Güzelyalı koyunda konfor ve huzuru güleryüzlü hizmet anlayışıyla birleştirerek konuklarına sunmaktadır. Otelimiz Çanakkale Merkeze 15km., tarihe tanıklık etmiş Troya Antik Kentine 10 km, olup Gelibolu Yarımadası ve Şehitler Abidesi otelimizin tam karşısındadır. Kamp dönemleri boyunca tesis kullanımı Kampnet Organizasyona aittir ve dışardan misafir alınmayacaktır. Böylece öğrencilerimiz daha rahat bir kamp imkanı sağlanacaktır.

8 Çanakkale İris Otel İris Otel, Çanakkale nin Güzelyalı semtinde, deniz kıyısındadır. Tam karşısında Gelibolu yarımadası uzanır ve otelin bahçesinden şehitlikleri simgeleyen Çanakkale Abidesi görülür. Güzelyalı semti; çam ağaçları içerisinde konumlanmış iki katlı bahçeli evlerin bulunduğu, ılık ve tertemiz boğaz havasıyla sakin, huzurlu bir dinlenme köşesidir. İris Otel; Gelibolu Yarımadası ve Şehitlikler ile Truva ve Kaz Dağları arasında tam merkezi bir konumdadır. Dolayısıyla, İris Otel de konaklayıp dinlenirken bütün bu tarihi ve doğal güzellikleri günlük olarak planlayıp rahat bir şekilde gezip keşfedebilirsiniz. Otelimiz konumu itibariyle, çam ağaçlarının yoğun olarak bulunduğu tertemiz havasi ile kamplar için son derece uygundur.

9 2016 Kamp Dönemleri 1. Dönem Haziran (İlköğretim - Lise) 2. Dönem 27 Haziran - 2 Temmuz (İlköğretim - Lise) İlköğretim ve lise öğrencilerimizin konaklamaları aynı tarihlerde farklı otellerde yapılacaktır. Ayırca eğitmen ve lider kadroları farklıdır. Beslenme Çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu kalori miktarınca kamp yemekleri; diyetisyen gözetiminde hazırlanacaktır. Sabah kahvaltısı açık büfe, öğlen yemeği set menü, ikindi coffee break, akşam yemeği açık büfe olacaktır.

10 Aktiviteler Karasal Aktiviteler Bisiklet gezileri, amerikan bilardo masası, langırt masaları, dart tahtaları, masa tenisi, step tahtaları, irili ufaklı pilates topları, açık hava sinema sistemi, gece eğlenceleri, barbekü partisi. Deniz Aktiviteleri Sörf dersleri, kano, deniz içi basketbol potaları, deniz içi voleybol filesi, deniz içi su topu kaleleri, plaj voleybolu sahası. Kamp Sırasında Gezi Organizasyonları Profesyonel tur rehberleri eşliginde Çanakkale Şehitlik, Truva ve Asos Antik Kenti gezileri düzenlenecektir.

11

12 Spor Salonu Spor salonumuz içerisinde basketbol sahası, kondisyon merkezi ve atletizm sahası bir arada bulunmaktadır. Spor salonumuzda basketbol, voleybol gibi bütün salon sporlarının oynanmasına müsaittir. Salonumuzda FIBA onaylı parke kullanılmıştır. 4 adet basketbol potası mevcuttur. Salon tamamen organizasyonumuza aittir. Kondisyon Merkezi ve Atletizm Sahası Spor salonumuz içerisinde bulunan kondisyon merkezinde, basketbol ve voleybol takımlarının ağırlık ve kondisyon antrenmanlarını yapabilmeleri için gerekli olan bütün ekipmanlar mevcuttur. Serbest ağırlıklar, fitness makineleri, fonksiyonel antrenman yapılabilecek makineler, spininig bisikletleri, bosu topları, ağırlık topları, 2,5kg dan 30kg a kadar dumbell seti, atlama ipi, halat, zincir gibi ekipmanları içinde bulunduran kondisyon merkezimizin en büyük özelliği, basketbol antrenman sahası ile iç içe olmasıdır. Takımın bir bölümü sahada top antrenmanı yaparken, diğer bölüm kondisyon merkezinde rahatlıkla çalışabilir. 200m uzunluğunda ve tartan pist olan atletizm pisti hemen salonun yanında olup, atletizm antrenmanı sonrası salonda kondisyon veya top antrenmanı yapabilme olanağına sahiptir. Kampa Nasıl Kayıt Olabilirim? Detaylı bilgi ve iletişim için İstanbul Ofis: ANKARA Barış Coşkun bariscoskun@kampnet.org İSTANBUL Zeynep Gül Ene zeynepgulene@kampnet.org

13

14 6 GÜNLÜK ÖRNEK 1.GÜN 2.GÜN 3.G 07:30-08:00 GÜNAYDIN GÜNA 08:00-08:30 SABAH SPORU SABAH 08:30-09:00 OTELE KAHVALTI KAHV 09:00-09:15 YERLEŞİM DENİZ ETK HAZ. DENİZ ET 09:15-10:00 MÜZİK ETK MÜZİK 10:00-12:00 DENİZ-HAVUZ ETK. DENİZ-HA 12:00-12:30 TEMİZLİK VE DUŞ TEMİZLİK 12:30-13:30 ÖĞLE YEMEĞİ ÖĞLE YEMEĞİ ÖĞLE Y 13: DİNLENME DİNLENME DİNLE 15:00-15:15 DENİZ ETK HAZ. DENİZ ETK HAZ. DENİZ ET 15:15-16:45 DENİZ-HAVUZ ETK. DENİZ-HAVUZ ETK. DENİZ-HA 16:45-17:15 TEMİZLİK VE DUŞ TEMİZLİK VE DUŞ TEMİZLİK 17:15-18:00 TOPLANTI VE İLGİ GRUPLARI İLGİ GRU 18:00-19:30 TANIŞMA SPORTİF ETK. SPORT 19:30-20:30 AKŞAM YEMEĞİ AKŞAM YEMEĞİ AKŞAM 20:30-21:30 GECE ETK HZ YAKIN GECE E 21:30-23:00 GECE ETKİNLİĞİ ÇEVRE GEZİSİ GECE ET 23:00-23:30 GRUP TOPLANTISI GRUP TOPLANTISI GRUP TOP 23:30-24:00 İYİ GECELER İYİ GECELER İYİ GEC Bu program örnek amaçlıdır

15 KAMP PROGRAMI ÜN 4.GÜN 5.GÜN 6.GÜN YDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN SPORU KAHVALTI SABAH SPORU KAHVALTI ALTI KAHVALTI HAZIRLIK K HAZ. DENİZ ETK HAZ. VE ETK MÜZİK ETK BAVUL TOPLAMA VUZ ETK. DENİZ-HAVUZ ETK. VE VE DUŞ EMEĞİ NME K HAZ. GELİBOLU ŞEHİTLİK GEZİ TEMİZLİK VE DUŞ ÖĞLE YEMEĞİ DİNLENME DENİZ ETK HAZ. AYRILIŞ VUZ ETK. DENİZ-HAVUZ ETK. VE DUŞ TEMİZLİK VE DUŞ PLARI İLGİ GRUPLARI İF ETK. SPORTİF ETK. YEMEĞİ AKŞAM YEMEĞİ AKŞAM YEMEĞİ TK HZ GECE ETK HZ VEDA GECESİ HZ. KİNLİĞİ GECE ETKİNLİĞİ VEDA GECESİ LANTISI GRUP TOPLANTISI ve ELER İYİ GECELER VEDA ATEŞİ. Dönemsel değişiklikler olabilir.

16

Neden Kampnet Organizasyon?

Neden Kampnet Organizasyon? Neden Kampnet Organizasyon? Kampnet Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Organizasyonumuza ait spor salonu - kondisyon merkezimiz

Detaylı

Neden İhtisas Organizasyon?

Neden İhtisas Organizasyon? Neden İhtisas Organizasyon? İhtisas Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Firmamiza ait spor salonu - atletizm sahası - kondisyon

Detaylı

Neden Kampnet Organizasyon?

Neden Kampnet Organizasyon? Neden Kampnet Organizasyon? Kampnet Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Organizasyonumuza ait spor salonu - atletizm sahası - kondisyon

Detaylı

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Çocuklarımız eğitim öğretim yılı bittiğinde yorgunluklarını atabilecekleri ve eğlenebilecekleri yaz kamplarını iple çekmektedir.

Detaylı

Çanakkale ye erişim için birçok seçenek mevcuttur. Havayolu, karayolu ve denizyolu ile Çanakkale ye erişim oldukça kolaydır.

Çanakkale ye erişim için birçok seçenek mevcuttur. Havayolu, karayolu ve denizyolu ile Çanakkale ye erişim oldukça kolaydır. Neden Çanakkale? Çanakkale Boğazının iki kıyısında yer alan, üstün tabiat güzellikleri yanında Türk tarihinde destanlar yazıldığı bir ilimizdir. Fiziki olarak ilin nerdeyse yarısı ormanlarla kaplıdır.

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

BU TUTKUYA SENDE KATIL Cuma, 18 Nisan 2014 06:03

BU TUTKUYA SENDE KATIL Cuma, 18 Nisan 2014 06:03 1/9 2/9 BASKETBOL TUTKUSU'NA SENDE KATIL 2007 yılında kurduğumuz kulübümüz geçmişten gelen deneyimlerle inşaa edilmiş ve büyük bir kulüp olma yolunda hızla ilerlemektedir. Her geçen gün, artan oyuncu sayımızla

Detaylı

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Bir yaz çok şey değiştirir! Günümüzde 35 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

THE GREEN PARK KARTEPE SPOR KÖYÜ. Kartepe 5 Yıldızlı Kamp ve Turnuva Merkezi

THE GREEN PARK KARTEPE SPOR KÖYÜ. Kartepe 5 Yıldızlı Kamp ve Turnuva Merkezi THE GREEN PARK KARTEPE SPOR KÖYÜ Kartepe 5 Yıldızlı Kamp ve Turnuva Merkezi Muhteşem Samanlı Dağları nın zirvesinde yer alan, The Green Park Kartepe Resort & SPA, bir tarafta Sapanca Gölü diğer yanda İzmit

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 İŞBİRLİĞİYLE Lise Hazırlık - 9 ve 10 Sınıflar 15-21 Ağustos 2017 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Spor Sanat Doğa Sosyal Sorumluluk Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Lise Hazırlık - 9 ve 10

Detaylı

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Bir kamp çok şey değiştirir! 38 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 işbirliği ile 3-4-5-6-7-8. sınıflar 23-30 Haziran 2016 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 3-4-5-6-7-8. sınıflar 23-30 Haziran 2016 Senin

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 BURSA: Uludağ Yaz Kampı İSTANBUL: Bağlarbaşı Yaz Okulu Beykoz Summer City Camp Koç Topluluğu şirketlerinin katılımı ile kurulan, çalışanların yanı sıra çalışan

Detaylı

ÇANAKKALE & GELİBOLU 1 Gece / 2 Gün

ÇANAKKALE & GELİBOLU 1 Gece / 2 Gün ÇANAKKALE & GELİBOLU 1 Gece / 2 Gün 1.GÜN 06:00 Okul önünden hareket 08:00 İhtiyaç molası 11:00 Bigalı Köyü 12:30 Öğle yemeği 13:30 Kilitbahir Köyü ve Kalesi, Seyit Onbaşı Anıtı, Morto Koyu, Alçıtepe,

Detaylı

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel Otel Bilgisi Büyük Abant Oteli Büyük Abant Oteli Abant Gölü Milli Parkı mevkiinde, tertemiz havası ve büyüleyici güzelliği ile misafirlerinin memnuniyetini sağlamaktadır. A'la carte restoranı ve barıyla

Detaylı

Kulübümüzün Şampiyon, Rekortmen ve Milli olan sporcuları; yaz ve kış spor okullarından seçilerek, alt yapı gruplarımızdan yetişmişlerdir.

Kulübümüzün Şampiyon, Rekortmen ve Milli olan sporcuları; yaz ve kış spor okullarından seçilerek, alt yapı gruplarımızdan yetişmişlerdir. ENKA SPOR KULÜBÜ YAZ SPOR ETKİNLİKLERİ Sadi Gülçelik Spor Sitesinde 1983 yılından bu yana Türk sporunun hizmetinde olan kulübümüz İstinye de bulunan yemyeşil alanda faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu güne

Detaylı

ÇANAKKALE & GELİBOLU (Günübirlik)

ÇANAKKALE & GELİBOLU (Günübirlik) ÇANAKKALE & GELİBOLU (Günübirlik) TUR PROGRAMI Saat 02:00 da okul önünden hareket. Sabah 07:00 da Gelibolu Yarımadası na varış. Kahvaltı sonrasında Kabatepe Tanıtma Merkezi ve Müzesi, Mehmetçiğe Saygı

Detaylı

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Otel Bilgisi Sherwood Breezes Resort Sherwood Breezes Resort; Lara Kundu mevkiinde denize sıfır konumda bulunmaktadır. Tesis, 499 odası ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır. Tesis; ana restoran,

Detaylı

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 3. ULUSLARARSI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 -KUŞADASI İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için

Detaylı

KENDİNİ GELİŞTİRMEK VE GERÇEKLEŞTİRMEK EN BÜYÜK BAŞARIDIR

KENDİNİ GELİŞTİRMEK VE GERÇEKLEŞTİRMEK EN BÜYÜK BAŞARIDIR KENDİNİ GELİŞTİRMEK VE GERÇEKLEŞTİRMEK EN BÜYÜK BAŞARIDIR Yarın başarıyı hayal ediyorsan, bugün çalışmaya çoktan başlamış olmalısın. Hiç bir sporcu odaklanmadan, kendini ve hayatını yaptığı spora adamadan

Detaylı

ORGANİZASYON BİLGİLERİ:

ORGANİZASYON BİLGİLERİ: ORGANİZASYON BİLGİLERİ: SPORCU KONAKLAMALARI: 3 KİŞİLİK ODALARDA VE TEK KİŞİLİK STANDART YATAKLAR.ODALAR CLUP VE ANA BİNA BÖLÜMÜNDE OLACAKTIR. 20 KİŞİYE 1 FREE ANTRENÖR 40 KİŞİYE 2 FREE ANTRENÖR 50 KİŞİYE

Detaylı

BAK. BİLİM, ASTRONOMİ ve KAYAK EĞİTİMİ KAMPI. 27 Ocak 3 Şubat. Kamp Koordinatörü : Osman PİŞİRİCİ. İletişim & Kayıt :

BAK. BİLİM, ASTRONOMİ ve KAYAK EĞİTİMİ KAMPI. 27 Ocak 3 Şubat. Kamp Koordinatörü : Osman PİŞİRİCİ. İletişim & Kayıt : BAK BİLİM, ASTRONOMİ ve KAYAK EĞİTİMİ KAMPI 27 Ocak 3 Şubat Kamp Koordinatörü : Osman PİŞİRİCİ İletişim & Kayıt : www.atalab.net KAMP İÇERİĞİ Alanında uzman hocalardan eğitim ve teleskop yapımı Türkiye

Detaylı

w w w. k a h y a o t e l. c o m

w w w. k a h y a o t e l. c o m www.kahyaotel.com Elegant bir şehir oteliyiz Kahya Otel Ankara, Konforun ve şıklığın ön planda olduğu mimarisiyle, güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerin konforlu, kaliteli zamanlar geçirebilmesi

Detaylı

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER 9-16 Yaş Grupları için Antalya Çamyuva da 29 Haziran - 9 Ağustos tarihleri arasında YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER katkılarıyla Türkiye nin Quality English İNGİLİZCE

Detaylı

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı,

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, Yaz Kampı Hakkında Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, gençler ve çocuklara adanmış Adriyatik in en büyük uluslararası gençlik kampıdır. 20 yıldır Dalmaçya kalbindeki Solta

Detaylı

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU PROJE : A Trip Across Europe TOPLANTI NO : 4 TOPLANTI YERİ : Malaga,İSPANYA TOPLANTI TARİHİ

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ULUSLARARASI GENÇLİK KAMPI-TÜRKİYE ORTAK DEĞERLER, ORTAK GELECEK VE GENÇ LİDERLER Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Çalışmaları Dairesi ULUSLARARASI GENÇLİK KAMPI-TÜRKİYE

Detaylı

3. YARIYIL (GÜZ) KODU DERSİN ADI

3. YARIYIL (GÜZ) KODU DERSİN ADI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU Antrenörlük Eğitimi Bölümü Lisans Programı 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında Kayıt Yaptıranlar 1. YARIYIL (GÜZ) BSA-101 Beden Eğitimi ve Spor Bilimine

Detaylı

THE BLUE CONCEPT 2016 all inclusive plus +++++

THE BLUE CONCEPT 2016 all inclusive plus +++++ THE BLUE CONCEPT 2016 all inclusive plus +++++ THE BLUE CONCEPT 2016 HOTEL BİLGİLERİ İsim : SEASHELL RESORT & SPA Sınıf : 5 Açılış : 01.06.2013 Adres : Evren Mahallesi 23. Sokak No:3 Evrenseki Side Antalya

Detaylı

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 4. ULUSLARARASI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 13-18 EYLÜL 2010 -BODRUM İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için büyük fırsat Hem eğlenin

Detaylı

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri)

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri) Mentora Language Schools Fethiye 30.000 m2 alana yayılan kampüsü ile doğa içerisinde (en yakın yerleşime yürüme mesafesinde) alışılmışın dışında bir öğrenme deneyimi sunuyor. 8-16 yaş arası öğrencilerimiz

Detaylı

ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN

ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN 1.GÜN 22.00 Okul önünden hareket ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN 2.GÜN 08.00 Antalya ya varış ve Düden Şelalesi gezisi, 09.00 Kurşunlu Şelalesi Tabiat Parkı gezisi, 10.00 Expo fuar alanına varış, 12.00 Öğle

Detaylı

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR.

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER:

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER: ULUDAĞ KAYAK KAMPI 2 gece - 3 gün TUR PROGRAMI: 1.GÜN: Sabah saat 07:00 da okuldan hareket. Öğlen otele varış. Öğle yemeği, odalara yerleşme ve yarım gün kayak yapma imkanı, akşam yemeği ve konaklama.

Detaylı

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (BİRİNCİ /İKİNCİ ÖĞRETİM) DERS PROGRAMI

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (BİRİNCİ /İKİNCİ ÖĞRETİM) DERS PROGRAMI Adnan Menderes Üniversitesi BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR YÜKSEKOKULU BÖLÜMLER ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ (İkinci Öğretimi) BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ REKREASYON REKREASYON (İkinci Öğretim)

Detaylı

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. WORLD FOOD MOSCOW 2013 MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ

Detaylı

ADIM ADIM KURTULUŞ YOLUNDA

ADIM ADIM KURTULUŞ YOLUNDA ADIM ADIM KURTULUŞ YOLUNDA TUR PROGRAMI: GEYVE BOZÖYÜK İNÖNÜ AFYON POLATLI 2 Gece / 3 Gün 1.GÜN: 06.30 Okul bahçesinde buluşma ve hareket 08.00 Otobüste kahvaltı paketi ikramı 09.00 Geyve Geçidi, Kuvvayi

Detaylı

2016 YAZ BASKETBOL TURNUVASI VE KAMPI

2016 YAZ BASKETBOL TURNUVASI VE KAMPI ORGANİZASYON BİLGİLERİ: ORGANİZASYONU ÜSKÜDAR BASKETBOL SPOR KULÜBÜ VE SSO SPORTİF ORGANİZASYONLAR ÜSTLENMEKTEDİR. SPORCU KONAKLAMALARI: 3 VE 4 KİŞİLİK ODALARDA VE TEK KİŞİLİK STANDART YATAKLAR 20 KİŞİYE

Detaylı

ÖĞRENCİ YURTLARI 2015-2016. www.yurtburs.itu.edu.tr. www.yurtburs.itu.edu.tr 1

ÖĞRENCİ YURTLARI 2015-2016. www.yurtburs.itu.edu.tr. www.yurtburs.itu.edu.tr 1 ÖĞRENCİ YURTLARI www.yurtburs.itu.edu.tr 2015-2016 www.yurtburs.itu.edu.tr 1 İTÜ Öğrenci Yurtlarımız Öğrenci Yurtlarımız yaklaşık 4.500 yatak kapasitesi ile öğrencilerine Gümüşsuyu ve Ayazağa yerleşkeleri

Detaylı

T.C. Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Ara Sınav Programı

T.C. Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Ara Sınav Programı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Sayfa: 1 / 4 ANT101 BSY101 BSY111A BSY111B BSY112A BSY112B BSY113A BSY113B BSY125 BSY127 BSY129 BSY131 BSY135 BSY137 BSY141 BSY143 BSY145 BSY147 Antrenörlük

Detaylı

THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil

THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil THE BLUE CONCEPT 2017 HOTEL BİLGİLERİ İsim : SEASHELL RESORT & SPA Sınıf : 5 Açılış : 01.06.2013 Adres : Evren Mahallesi 23. Sokak No:3 Evrenseki Side

Detaylı

OKUL GEZİSİ ( 1 MAYIS - 4 MAYIS 2013)

OKUL GEZİSİ ( 1 MAYIS - 4 MAYIS 2013) OKUL GEZİSİ ( 1 MAYIS - 4 MAYIS 2013) TARİHİMİZİN YAZILDUIĞI ÇANAKKALE ye ŞEHİTLERİMİZİ ANMAYA GİDİYORUZ. (Bize Katılın) ANKARA BURSA, ÇANAKKALE Tur Programı: Araç hareket noktası ve saati; (1 Mayıs Çarşamba

Detaylı

ÇANAKKALE & EDİRNE GEZİSİ

ÇANAKKALE & EDİRNE GEZİSİ TUR PROGRAMI: ÇANAKKALE & EDİRNE GEZİSİ 2 GECE 3 GÜN 1.GÜN: 06.00 Okul önünden EDİRNE ye hareket, otobüste kahvaltı paketi ikramı, 08.00 İhtiyaç molası 09.00 Edirne ye varış ve sırasıyla Şükrü paşa anıtı

Detaylı

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER ÖNEMLE DUYRULU ŞİRKET SORUMLUMUZ CEO SAYIN ŞENAY CAPLIK BİRSAT BÖLGEYE GİDEREK OTELLERİMİZİ ENGİN TECRÜBELERİNE DAYANARAK VE SPORCULARIMIZIN HEM RAHATINDAN ÖDÜN VERMEDEN TEK TEK OTELLERİ İNCELEMİŞ OLUP

Detaylı

V.PROJE YAZMA KAMPI DENİZLİ/PAMUKKALE

V.PROJE YAZMA KAMPI DENİZLİ/PAMUKKALE V.PROJE YAZMA KAMPI DENİZLİ/PAMUKKALE ZIFT UNITED PROJECT GROUPS www.ziftorganization.com 1.GÜN(5 ŞUBAT) 2.GÜN(6 ŞUBAT) 3.GÜN(7 ŞUAT) 4.GÜN(8 ŞUBAT) 5.GÜN(9 ŞUBAT) 09:00-10:00 KAHVALTI KAHVALTI KAHVALTI

Detaylı

İstanbul a Çok Yakın Deniz ve Yeşil Alan Çocuklara Özel Aktiviteler (Her Pazar günü hava koşulları vb. uygun olduğu sürece yapılmaktadır.

İstanbul a Çok Yakın Deniz ve Yeşil Alan Çocuklara Özel Aktiviteler (Her Pazar günü hava koşulları vb. uygun olduğu sürece yapılmaktadır. YELKENKAYA DİNLENME TESİSİ BU TESİSİ SEÇMEK İÇİN 3 NEDEN! İstanbul a Çok Yakın Deniz ve Yeşil Alan Çocuklara Özel Aktiviteler (Her Pazar günü hava koşulları vb. uygun olduğu sürece yapılmaktadır. TESİSE

Detaylı

www.kuzeydoguanadolu.com Kıs Sporları Merkezi Sen de Kesfet...

www.kuzeydoguanadolu.com Kıs Sporları Merkezi Sen de Kesfet... www.kuzeydoguanadolu.com Kıs Sporları Merkezi Sen de Kesfet... Palandöken Kayak Merkezi 2 Doğal iklim şartları ile 6 ay boyunca kayak yapmaya elverişli kar kalitesi, uzun pistleri ve tesisleri ile dünyanın

Detaylı

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa, dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham Hotel Group a bağlı olup; dağ, deniz ve termali bir arada bulabileceğiniz dünyadaki tek noktadır. Aynı zamanda Türkiye de

Detaylı

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu.

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. İ T A L Y A Yaz Okulu 12-18 yaş L I G N A N O 2019 Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. Okulumuz Adriatik sahillerinin en gözde turizm mekanı olan

Detaylı

DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı)

DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı) DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı) 1.GÜN 03.45 06.00 İstanbul Denizli Uçuşu 07.30 Denizli hava Limanına Varış 08.00 Hava Limanında otobü ile buluşma 09.00 Hierapolis Antik Kenti, (Sütunlu

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT REHBERLİK SERVİSİ SOSYAL ve KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT REHBERLİK SERVİSİ SOSYAL ve KÜLTÜREL HAYAT TARİH FAALİYET HAZ. BİRİM MEKAN Eylül Oryantasyon Seminerleri R. Zümresi Kongre Merkezi Eylül

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

PLATFORMUMUZUN YURTDIŞI TANITIM HİZMETLERİ

PLATFORMUMUZUN YURTDIŞI TANITIM HİZMETLERİ PLATFORMUMUZUN YURTDIŞI TANITIM HİZMETLERİ Hedefimiz, öncelikli pazarlarda ülkemizin sağlık turizmi potansiyelini tanıtmaktır. Sunmuş olduğunuz sağlık hizmetinin kalitesini ve imkânlarınızı tanıtmak, sağlık

Detaylı

BURGAZADA YAZ KAMPI. Bu yaz sonunda anlatacağım bir maceram olacak. Anlatmaya nasıl mı başlayacağım? BURGAZADA da müthiş bir kampa katıldım, diyerek.

BURGAZADA YAZ KAMPI. Bu yaz sonunda anlatacağım bir maceram olacak. Anlatmaya nasıl mı başlayacağım? BURGAZADA da müthiş bir kampa katıldım, diyerek. BURGAZADA YAZ KAMPI Bu yaz sonunda anlatacağım bir maceram olacak. Anlatmaya nasıl mı başlayacağım? BURGAZADA da müthiş bir kampa katıldım, diyerek. Ve sorular birbiri ardına gelirken; Bu kamp ne kampı?

Detaylı

GD VOLEYBOL ARENA BOLU ALADA 2015 KAMP REHBER. Oyunlar.. Bilgi yarışmaları.. Ateş başı sohbetleri.. Doğa sporları.. Drama çalışmaları..

GD VOLEYBOL ARENA BOLU ALADA 2015 KAMP REHBER. Oyunlar.. Bilgi yarışmaları.. Ateş başı sohbetleri.. Doğa sporları.. Drama çalışmaları.. GD VOLEYBOL ARENA BOLUALADA2015KAMPREHBER " 21-26 Haziran 2015 Bolu Aladağ Takım Kampı " Oyunlar.. Bilgi yarışmaları.. Ateş başı sohbetleri.. Doğa sporları.. Drama çalışmaları.. Ve tabi ki voleybol.. "

Detaylı

ULUSLARARASI FOLKLOR, KORO & ORKESTRA FESTİVALİ PARGA-YUNANİSTAN 4-8 Temmuz 2016

ULUSLARARASI FOLKLOR, KORO & ORKESTRA FESTİVALİ PARGA-YUNANİSTAN 4-8 Temmuz 2016 MEDITERANIAN ORGANIZATION Adres: Balkanska 14, 11000 Beograd PIB: 107929227 Kayıt numarası 20899026 Lisans numarası: 37/2013 Tel: +381114076490 e-mail: mediteranian.folklor.festival@gmail.com www.mediteranian-folklore-festivals.org

Detaylı

Everest Ana Kamp Trekking Turu

Everest Ana Kamp Trekking Turu Everest Ana Kamp Trekking Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/everest-ana-kamp-trekking-turu/ Süre:13 GECE 15 GÜN(Hergün Hareketli) Everest Ana Kamp Trekking Turu. Katmandu şehir turu dahil 15 günlük

Detaylı

Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari

Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari Nairobi (2) / Amboseli (3) BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir yaşayabileceksiniz.

Detaylı

07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya

07-17 Ağustos 2009 - Rusya  2009 - Trust The World Rusya 07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya 16 Ağustos 27 Ağustos tarihleri arasında Rusya nın Karalia Bölgesinde yapılan Uluslar Arası Gençlik Ödülü kampına Türkiye den altı kişilik bir

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

GENÇ KARTALLAR HAFTASI 2016 HAKKINDA BİLGİ

GENÇ KARTALLAR HAFTASI 2016 HAKKINDA BİLGİ GENÇ KARTALLAR HAFTASI 2016 HAKKINDA BİLGİ Hava Harp Okulu 2016 yılı Genç Kartallar Haftası nı 9-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında kıtaları birleştiren muhteşem şehir İstanbul da icra edilecektir. Bu etkinliğimizde

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları *BE8VL9F6* T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü Sayı : 61219748-813.03-8417 03/10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları GENEL SEKRETERLİK MAKAMINA Üniversitemiz Selçuk Yaşar Kampüsü

Detaylı

Esnek Kapadokya Tatili Paketleri. İstediğinizi Seçerek Tatil Paketinizi Kendiniz Oluşturun

Esnek Kapadokya Tatili Paketleri. İstediğinizi Seçerek Tatil Paketinizi Kendiniz Oluşturun Esnek Kapadokya Tatili Paketleri İstediğinizi Seçerek Tatil Paketinizi Kendiniz Oluşturun Eko Transfer Paketi Kayseri Havalimanı, Nevşehir Havalimanı, Nevşehir Otogarı, Ürgüp Otogarı, Göreme Otogarı Otel

Detaylı

YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ MÜFREDATI 1. YIL YARIYIL D.KODU DERSİN ADI ZOR/SEÇ

YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ MÜFREDATI 1. YIL YARIYIL D.KODU DERSİN ADI ZOR/SEÇ 1. YIL 1. YARIYIL BSE 111 Türkçe 1. Yazılı Anlatım Zorunlu 2 0 2 2 8010131 Yabancı Dil 1 Zorunlu 3 0 3 3 SYB 101 Spor Bilimine Giriş Zorunlu 3 0 3 4 SYB 103 Yönetim Bilimi Zorunlu 3 0 3 5 SYB 105 Genel

Detaylı

İTÜ de Spor ve Yaşam

İTÜ de Spor ve Yaşam İTÜ de Spor ve Yaşam Geçmişten Geleceğe İTÜ İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 240 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye de mühendislik ve mimarlık

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15

ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15 Turizm Seyahat Acentası ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15 ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15 J.Y.Cousteau'ya göre dünyanın en güzel 10 dalış noktasından biri Saros'daki Bebek Kayalıkları.

Detaylı

YEREL YÖNETİMLERDE REKREASYON YEREL PROGRAM YÖNETİMLERDE VE REKREASYON

YEREL YÖNETİMLERDE REKREASYON YEREL PROGRAM YÖNETİMLERDE VE REKREASYON YEREL YÖNETİMLERDE REKREASYON YEREL PROGRAM YÖNETİMLERDE VE REKREASYON PROGRAM HİZMETLERİ VE HİZMETLERİ Yrd.Doç.Dr.Ümit KESİM Marmara Üniversitesi BESYO Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Ümit KESİM TMOK ve SBD

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ w w w. o h u. e d u. t r NİĞDE Anadolu nun ortasında yer alan Niğde, karayolu ve demiryolu ulaşımı bakımından son derece elverişli bir konuma sahiptir. Kapadokya Bölgesi nin

Detaylı

YAZ OKULU BAŞLIYOR TENİS K A Y I T L A R B A Ş L A D I 12 HAZİRAN - 15 EYLÜL CİMNASTİK YÜZME RESİM DRAMA.

YAZ OKULU BAŞLIYOR TENİS K A Y I T L A R B A Ş L A D I 12 HAZİRAN - 15 EYLÜL CİMNASTİK YÜZME RESİM DRAMA. YAZ OKULU BAŞLIYOR 12 HAZİRAN - 15 EYLÜL K A Y I T L A R B A Ş L A D I Biz Kimiz? Pamukspor Spor Merkezi 14000 m2 üzerinde kurulmuş bünyesinde 4 adet Kapalı 4 adet Açık Kortları, açık yüzme havuzu,kapalı

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

ULUSLARARASI FOLKLOR KORO&ORKESTRA FESTİVALİ NEA KALİKRATİA- SELANİK, YUNANİSTAN

ULUSLARARASI FOLKLOR KORO&ORKESTRA FESTİVALİ NEA KALİKRATİA- SELANİK, YUNANİSTAN MEDITERANIAN ORGANIZATION Adres: Balkanska 14, 11000 Beograd PIB: 107929227 Kayıt numarası.20899026 Lisans numarası: 37/2013 Tel: +381114076490 e-mail: mediteranian.folklor.festival@gmail.com www.mediteranian-folklore-festivals.org

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

MATEMATİK KÖYÜ KAMPI ŞİRİNCE-EFES-MERYEMANA GEZİLERİ 2 Gece 3 Gün

MATEMATİK KÖYÜ KAMPI ŞİRİNCE-EFES-MERYEMANA GEZİLERİ 2 Gece 3 Gün 1. GÜN: 23.30 Okul önünden İzmir Şirinceye hareket, 2. GÜN: 08.00 Kampa varış ve kahvaltı, 10.00 12.00: Tanışma, tanıtım ve yerleşme 13.00 15.00: Ders 15.00 19.00: Şirince Gezisi 19.00 20.00: Aksam yemeği

Detaylı

LİKYA TURU 05-09 MAYIS 2015

LİKYA TURU 05-09 MAYIS 2015 Gidilecek Yerler : PAMUKKKALE - SAKLIKENT - KEKOVA - KAYAKÖY - GÖKOVA - KAŞ Süre : 3 Gece 4 Gün Başlangıç Tarihi : 5 Mayıs 2015 Bitiş Tarihi : 9 Mayıs 2015 Zümre : Sosyal Bilgiler Yaş Grubu : 5.,6.,7.,8.

Detaylı

CUMALIKIZIK - BURSA & ULUDAĞ Günübirlik

CUMALIKIZIK - BURSA & ULUDAĞ Günübirlik CUMALIKIZIK - BURSA & ULUDAĞ Günübirlik PROGRAM 06.00 Okul önünden Cumalıkızık a hareket 09.00 Bursa ya varış ve Cumalıkızık köyü gezisi,serpme Köy Kahvaltısı 10:15 Uludağ a Hareket 12:30 Öğle Yemeği 15:00

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

T.C. Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Dönem Sonu Sınavı Programı

T.C. Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Dönem Sonu Sınavı Programı Sayfa: 1 / 4 ANT101 BSY101 BSY111A BSY111B BSY112A BSY112B BSY113A BSY113B BSY125 BSY127 BSY129 BSY131 BSY135 BSY137 BSY141 BSY143 BSY145 BSY147 Antrenörlük Eğitimi ve İlkeleri Tarih: 13.01.2016 Saat:

Detaylı

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI ETKİNLİK ADI: AC MILAN JUNIOR CAMP TÜRKİYE TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI LOKASYON: IM ACADEMY - FETHİYE KAMP DÖNEMLERİ: 1- I. Dönem : 11.08.2013 18.08.2013

Detaylı

Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA

Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA Paris, 11 13 Haziran 2016 Milli Takımımızın Euro 2016 da İlk Maçı Euro 2016 Coşkusuna Siz de Katılın! Işıkların şehri Paris, Euro 2016 coşkusuyla daha da

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

9_1.jpg. Type: ALANYA Agent Name: 5 STAR (*****) Price: EUR 0 Featured: 1 Description: 9_2.jpg

9_1.jpg. Type: ALANYA Agent Name: 5 STAR (*****) Price: EUR 0 Featured: 1 Description: 9_2.jpg 9_1.jpg 9_2.jpg 9_3.jpg 9_4.jpg Type: ALANYA Agent Name: 5 STAR (*****) Price: EUR 0 Featured: 1 Description: Otelimiz villa ve otel odas? tarz?nda iki konaklama seçene?i sunmaktad?r. Bunlar?n d???nda

Detaylı

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13 Türkiye'de tatilde seçici ve lüksü tercih edenler için mimarisinden konaklama seçeneklerine kadar ihtişamı yaşatan Elit Oteller de bulunuyor. Bu oteller, 24 saat boyunca yüksek kalitede, kusursuz hizmet

Detaylı

Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81

Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81 Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81 Büyük Spor Salonu : 210 21 98 Baraka Spor Salonu : 210 21 94 Spor Merkezi : 210 78 50 Havuz Müdürlüğü : 210 27 36 Tenis Kortları : 210 21 93 Internet Adresi E-posta

Detaylı

Antrenörlük Eğitimi Bölümü

Antrenörlük Eğitimi Bölümü ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ I.YARIYIL ANT101 Spor Bilimine Giriş Zorunlu 3 0 3 4 ANT103 İnsan Anatomisi ve Kinesiyoloji Zorunlu 4 0 3 6 ANT105 Psikomotor Gelişim Zorunlu 3 0 3

Detaylı

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI 2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI Program Tarihi Program Ücreti Son Başvuru Tarihi 27 Ocak 2013 / 3 Şubat 2013 (7 Gece) Programın Amaçları Genel Amaçlar ; - İngilizce

Detaylı

ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün

ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün 1.GÜN 06:00 Okul önünden Hareket 13:00 Öğle yemeği 14:30 Anıtkabir Kurtuluş Müzeleri gezisi, 17:00 Otele varış ve odalara yerleşme 19:30 Akşam yemeği 22:30 Uyku saati 2.GÜN

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI BRANŞLAR BASKETBOL VOLEYBOL - SALON FUTBOLU - MASA TENİSİ TURNUVA PROGRAMI Kayıt İçin Son Tarih : 15 Ekim 2014 Çarşamba Kura Tarihi : 20 Ekim 2014 Pazartesi

Detaylı

Toplam oda Sayısı: 670 Toplam Yatak Sayısı: 2230

Toplam oda Sayısı: 670 Toplam Yatak Sayısı: 2230 2019 YAZ FACTSHEET Toplam oda Sayısı: 670 Toplam Yatak Sayısı: 2230 ODALAR KONUMU ALAN ÖZELLİKLER STANDART ODA Kara Manzaralı 26m2 470 adettir. (6 adet bedensel engelli konuklarımıza özel odalarımız mevcuttur)

Detaylı

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011 , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD ICEP WORLD Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi 1986 dan günümüze Haziran - Eylül ayları nda 10-18 yaş çocuklarımızın ve gençlerimizin, farklı kültürden gelen öğrenci gruplarıyla birlikte hem İngilizce öğrenerek

Detaylı