PÇG YOLCULUĞU DÜN, 2000

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PÇG YOLCULUĞU DÜN, 2000"

Transkript

1 PÇG YOLCULUĞU DÜN, 2000 BUGÜN, 2014 YARIN

2 2000 yılında başlayan PÇG çalıştaylarının 15. sini sizlerle birlikte Side de Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleştiriyoruz. Zaman geçiyor Geçen süreler içerisinde bu grubun kurulmasından çalıştayların düzenli bir şekilde yürütülmesine kadar her zaman ve her aşamada katkı koyan tüm meslekdaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnanıyoruz ki her yeni bir gün bir öncekinden daha güzel olmalı Bu nedenle bu güzelliğe katkı koyan tüm yerbilimci arkadaşlarımızı Side de aramızda görmekten dolayı mutluluk duymaktayız.

3 I. Stratigrafi-Paleontoloji Çalıştayı, Ekim 2000, Alanya-Antalya Ananas Otel: Düzenleme ve Yürütme Kurulu Başkanları: Prof.Dr. Vedia TOKER (AÜ) Aydın ÇELEBİ (JMO) Düzenleme Kurulu Sekreterliği: Huriye DEMİRCAN (AÜ) Serkan SEVİM (AÜ) Mutlu GÜRLER (JMO) Ece GÖKPINAR (JMO)

4 İki gün süren çalıştay programı kapsamında ammonitler, kalponellidler, iz fosiller, Loftusia lar ve bentik foraminiferler gibi konularda gelen bilgiler sunulmuş, eğitim sorunları ele alınmış ve ilk toplantının devamı konusunda fikir birliği oluşmuştur.

5 Kaya Ertuğ (TPAO)

6 II. Stratigrafi-Paleontoloji Çalıştayı, Ekim.2001, Alanya-Antalya Dinler Otel: Yönetim Kurulu: Prof.Dr. Vedia TOKER (AÜ) Nihat BOZDOĞAN (TPAO) Dr. Uğur Kağan TEKİN (MTA) Dr. Mehmet AKYAZI (CÜ) Dr. Nuray ÖNOĞLU (JMO) Düzenleme Kurulu: Nihat BOZDOĞAN (TPAO) Dr. Uğur Kağan TEKİN (MTA) Doç. Dr. Cemal TUNOĞLU (HÜ) Erkan EKMEKÇİ (MTA) Dr. Cengiz ALİŞAN (TPAO) İsmet CENGİZ (JMO).. Çalıştay gecesinde, paleontoloji mesleğine yoğun emek veren, başarılı çalışmalar yapan ve yapılmasını teşvik eden, yurtiçi ve yurtdışı yayınları ile mesleğinde kalıcı izler bırakan, özgün araştırmalara imza atmış değerli paleontologlardan Prof. Dr. Engin Meriç, Prof. Dr. Türker Özsayar, Prof. Dr. İsmet Gedik ve merhum Prof. Dr. Erol Akyol a Üstün Hizmet Plaketi verilmiştir. Aynı gecede, Paleontoloji Çalışma Grubu nun kurulmasında ve aktivitelerine devam etmesinde maddi ve manevi desteğini ve cesaret verici tavırlarını esirgemeyen Jeoloji Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu ile II. Çalıştaya ve bu bilim dalına desteklerinden dolayı Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü ne Teşekkür Plaketi verilmiştir. Nihat Bozdoğan 29 Ekim 2001

7 Üçgün süren çalıştay kapsamında bildiri sayısı artmış, meslek sorunları paneli düzenlenmiş ve PÇG tüzüğü görüşülmüştür.

8

9 III. Paleontoloji-Stratigrafi Çalıştayı, 3-7.Ekim.2001, Akçakoca-Düzce: Yönetim Kurulu: Prof.Dr. Engin MERİÇ (İÜ) Nihat BOZDOĞAN (TPAO) Dr. Yeşim İSLAMOĞLU (MTA) Doç. Dr. Cemal TUNOĞLU (HÜ) Dr. Nuray ÖNOĞLU (JMO) Düzenleme Kurulu: Nihat BOZDOĞAN (TPAO) Dr. Yeşim İSLAMOĞLU (MTA) Doç.Dr. Cemal TUNOĞLU (HÜ) İsmet CENGİZ (JMO) Uğraş IŞIK (TPAO) Ferhat KAYA (MTA)

10 Beş gün süreyle en uzun yapılan çalıştaydır. MTA Akcakoca tesislerinde gerçekleştirilen çalıştayda bir çok konu ele alınmış, fosilankara grubu oluşturulmuştur. Özler bir araya getirilmiştir.

11 Kaya Ertuğ (TPAO)

12 IV. Paleontoloji-Stratigrafi Çalıştayı, Eylül.2003, Eğirdir-Isparta: Yönetim Kurulu: Prof.Dr. Engin MERİÇ (İÜ) Prof.Dr. Sefer ÖRÇEN (YYÜ) Doç.Dr. Cemal TUNOĞLU (HÜ) Serpil TEYMÜR PİNÇE (TPAO) Ferhat KAYA (AÜ) Düzenleme Kurulu: Prof.Dr. Cemal TUNOĞLU (HÜ) Serpil TEYMÜR PİNÇE (TPAO) Kemal ERDOĞAN (MTA) İsmet CENGİZ (JMO) Serap KURT (JMO)

13 Değerli ustalar Cahide Kırağlı ve Mehlika Rıbnıkar bu çalıştaya katılmışlardır. Çalıştay kapsamında düzenlenen Sagalasus, Burdur ve Gölcük gezisi gerek kültürel gerekse de jeolojik anlamda katkı sağlamıştır.

14

15

16

17

18 Kaya Ertuğ (TPAO)

19 V. Paleontoloji-Stratigrafi Çalıştayı, (Ürgüp): Yönetim Kurulu: Prof.Dr. T.Tanju KAYA (EÜ) Kemal ERDOĞAN (MTA) Ayşegül AYDIN (MTA) Dr. Ali Murat KILIÇ (CÜ) Serpil TEYMÜR PİNÇE (TPAO) Düzenleme Kurulu: Prof.Dr. Cemal TUNOĞLU (HÜ) Ayşegül AYDIN (MTA) Dr. Ali Murat KILIÇ (CÜ) Eşref ATABEY (MTA) Huriye DEMİRCAN (AÜ) Hüseyin YAKAR (TPAO) İbrahim ERTEKİN(HÜ) F. Serap KURT (JMO) Serpil TEYMÜR PİNÇE (TPAO)

20

21

22 VI. Paleontoloji-Stratigrafi Çalıştayı, Eylül. 2005, Sinop: Yönetim Kurulu: Prof.Dr. T.Tanju KAYA (EÜ) Kemal ERDOĞAN (MTA) Ayşegül AYDIN (MTA) Serpil TEYMÜR PİNÇE (TPAO) Dr. Ali Murat KILIÇ (CÜ) Düzenleme Kurulu: Prof.Dr. Niyazi AVŞAR (ÇÜ) Uğraş IŞIK (TPAO) Serpil TEYMÜR PİNÇE (TPAO) Dr. Ali Murat KILIÇ (CÜ) Ayşegül AYDIN (MTA) Serap KURT (JMO) Kemal ERDOĞAN (MTA) Huriye DEMİRCAN (MTA) İbrahim Kadri ERTEKİN (HÜ)

23 Sinop Belediyesi tarafından desteklenen çalıştay kapsamında paleontolojideki terminaloji panel olarak ele alınmış, Prof. Dr. Fikret Ozansoy oturumu düzenlenmiştir.

24 VII. Paleontoloji-Stratigrafi Çalıştayı, Eylül.2006, Mersin: Yönetim Kurulu: Prof.Dr. Atike NAZİK (ÇÜ) Kemal ERDOĞAN (MTA) Yrd.Doç.Dr. Ali Murat KILIÇ (BÜ) Yrd.Doç.Dr. Güldemin DARBAŞ (KSÜ) Uğraş IŞIK (TPAO) Düzenleme Kurulu: Prof.Dr. Niyazi AVŞAR (ÇÜ) Feyza DİNÇER (ÇÜ) Prof.Dr. Ümit ŞAFAK (MÜ) Mehmet TATAR (JMO) Gonca NALCIOĞLU (MTA) Deniz İBİLİOĞLU (ÇÜ) Ayşegül AYDIN (MTA) Mustafa BAYKAL (TPAO)

25 Fosilname sergisi ve turistik gezi dikkat çekicidir.

26

27 VIII. Paleontoloji-Stratigrafi Çalıştayı, 7-9.Eylül.2007, Çanakkale: Yönetim Kurulu: Prof.Dr. Atike NAZİK (ÇÜ) Kemal ERDOĞAN (MTA) Yrd.Doç.Dr. Ali Murat KILIÇ (BÜ) Yrd.Doç.Dr. Güldemin DARBAŞ (KSÜ) Uğraş IŞIK (TPAO) Düzenleme Kurulu: Prof. Dr. Sacit ÖZER (DEÜ) Prof. Dr. Tanju KAYA (EÜ) Dr. Bilal SARI (DEÜ) Prof. Dr. Hülya İNANER (JMO İzmir Şube, DEÜ) Yard. Doç. Dr. Sevinç KAPAN-YEŞİLYURT (ÇOMÜ) Yard. Doç. Dr. Ali Murat KILIÇ (BÜ) Aslı KORKMAZ ELMACI (TPAO)

28 TROIA Gezisi

29

30

31 IX. Paleontoloji-Stratigrafi Çalıştayı, Ekim.2008, Pamukkale-Denizli: Yönetim ve Düzenleme Kurulu: Prof.Dr. Sefer ÖRÇEN (YYÜ) Gonca NALCIOĞLU (MTA) Kemal ERDOĞAN (MTA) Doç.Dr. Uğur Kağan TEKİN (HÜ) Y. Doç. Dr. Ali Murat KILIÇ (BÜ) Alev GÜRAY (TPAO)

32

33

34 X. Paleontoloji-Stratigrafi Çalıştayı, 1-4.Ekim.2009, Kemaliye-Erzincan: Yönetim ve Düzenleme Kurulu: Prof.Dr. Sefer ÖRÇEN (YYÜ) Gonca NALCIOĞLU (MTA) Kemal ERDOĞAN (MTA) Doç.Dr. Uğur Kağan TEKİN (HÜ) Yard. Doç. Dr. Ali Murat KILIÇ (BÜ) Alev GÜRAY (TPAO)

35

36

37

38 XI. Paleontoloji-Stratigrafi Çalıştayı, Ekim.2009, Adıyaman: Yönetim ve Düzenleme Kurulu: Prof.Dr. Sefer ÖRÇEN (YYÜ) Prof.Dr. Nazire ÖZGEN ERDEM (CÜ) Dr. Yeşim İSLAMOĞLU (MTA) Dr. R. Hayrettin SANCAY (TPAO) Ayşe GÜZEL (TPAO) Gonca NALCIOĞLU (MTA)

39

40

41 XII. Paleontoloji-Stratigrafi Çalıştayı, 30.Eylül-2.Ekim.2010, Muğla: Yönetim Kurulu: Prof.Dr. Sefer ÖRÇEN (YYÜ) Prof.Dr. Nazire ÖZGEN ERDEM (CÜ) Dr. Yeşim İSLAMOĞLU (MTA) Dr. R. Hayrettin SANCAY (TPAO) Ayşe GÜZEL (TPAO) Gonca NALCIOĞLU (MTA) Düzenleme Kurulu: Prof.Dr. Sefer ÖRÇEN (YYÜ) Prof.Dr. Nazire ÖZGEN ERDEM (CÜ) Dr. Yeşim İSLAMOĞLU (MTA) Doç.Dr. Murat GÜL (MÜ) Ayşe GÜZEL (TPAO) Dr. R. Hayrettin SANCAY (TPAO)

42

43

44

45 13. Paleontoloji-Stratigrafi Çalıştayı Düzenleme Kurulu: Başkan: Prof. Dr. Sacit ÖZER (D.E.Ü) II. Başkan: Y. Dç. Dr. Enis Kemal SAGULAR (SDÜ) Sekreterya: Dr. Gonca NALCIOĞLU (MTA) Sayman: Ayşe GÜZEL (JMO-TPAO) Yayın Üyesi: Dr. R. Hayrettin SANCAY (TPAO) Prof.Dr. T. Tanju KAYA (EÜ) Dr. M. Sezgül KAYSERİ ÖZER (DEÜ) Dr. Serdar MAYDA (EÜ)

46

47

48 14. Paleontoloji-Stratigrafi Çalıstayı Düzenleme Kurulu Baskan Sacit ÖZER (D.E.Ü) II. Baskan Enis Kemal SAGULAR (S.D.Ü) Sekreterya Gonca NALCIOGLU (M.T.A) M. Serkan AKKİRAZ (D.P.Ü) Sayman Ayse GÜZEL (J.M.O-T.P.A.O) Yayın Üyesi R. Hayrettin SANCAY (T.P.A.O) Üyeler Yasar KİBİCİ (D.P.Ü) S. Duygu ÜÇBAS (D.P.Ü)

49

50

51 Kütahya da Ekim 2013 tarihleri arasında yapılan 14. PÇG toplantısı sonrasında alınan kararlar gereği 15. Dönem Yönetim Kurulu olarak hedefimizi büyük tutmamış, ancak sunulan araştırmaya dayalı bilimsel makalelerin bir araya getirilmesi için özel sayı girişimlerimizin, e-paleontoloji referans kitapcığının hazırlanmasının ve bir sonraki toplantının daha fazla bir katılımla gerçekleşmesinin sağlanması gibi hedefler koymuştuk. Bazı engellemelere rağmen özel sayı girişimlerimiz Acta Geologica Polonica dergisi ile sonuç vermiş ve bu kapsamda bize ulaşan makaleler hakemlere gönderilmiştir. Öyle umuyoruz ki en kısa zamanda bu özel sayıyı çıkarmayı başarırız. Keza, Side deki sunumlarında ayrı bir özel sayı olarak yayınlanması girişimlerimiz de olacaktır. E-referans kitapcığının hazırlanmasında ise bilgilerin tümüne ulaşmamız nedeniyle çalışmalarımızın devam ettiğini belirtmek isteriz. Sözün özünde bir olmak, diri olmak ve iri olmak (H.Bektaşi Veli) için çalışıyoruz.

52 ÖZEL SAYI DEĞERLENDİRMELERİ

53 15. PÇG Yönetim Kurulu Baskan Muhittin GÖRMÜS (AÜ) II. Baskan Serkan AKKİRAZ (DU) Sekreter Huriye DEMİRCAN (MTA) Üye Tuba AYDIN (TPAO) Üye Ayse GÜZEL (TPAO, JMO) Üye Sevilay SÜREKÇİ (MTA) Üye Büsra KABAKCI (AÜ)

54 Bilindiği gibi Türkiye de çok fazla sayıda paleontoloji ile uğraşan araştırmacılarımız bulunmamakta Özellikle makro fosil gruplarını, omurgalıları araştıran bilimcilerimizin az sayıda bulunduğunu ve mikro fosil gruplarında da yine eksikliklerin olduğunu görüyoruz. Bu nedenle ülkemiz ve çevresinde yapılan her paleontolojik bilimsel çalışmanın bir değerinin olduğuna inanıyoruz. Negatif bakmak yerine pozitif bir bakış açısıyla yapılan araştırmaları iyileştirmek için uğraşıyor daha güzeli nasıl yapabiliriz düşüncesiyle yaklaşıyoruz olaylara Bu bakış açısıyla bize katkı koyan meslekdaşlarımıza tekrar teşekkür ediyoruz.

55 15. PÇG çalıştayının ana konusu Paleontoloji ve jeoparklar olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda bu konulara ağırlık verilmiş değerlerin bir envanterinin oluşturulması için çaba gösterilmiştir. Yaklaşık 10 dan fazla sözlü bildiri bu konularda sunulmaktadır. Bu bilgilerin bir kitap içerisinde derlenmesi de düşünülmektedir. Bu çalıştayda iki yabancı paleontoloğun sunumlarının yer alması da düşünülmüş fakat son andaki değişiklikler nedeniyle bu gerçekleşememiştir. Paleontoçınarlarına saygı kapsamında emekli olan ve aramızdan ayrılan değerli meslekdaşlarımız dikkate alınmıştır. 32 sözlü ve 9 poster sunum olmak üzere toplam 41 sunumun gerçekleştirileceği çalıştayın verimli geçeceğini ve bir sonraki yıl için ivme kazandıracağını da düşünüyoruz. Bu sunumlar farklı oturumlar olarak düzenlenmiş, program ve özler aynı kitapcığın içerisine konmuştur. Özler kitabının yayınlanmasında katkı sağlayan başta Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Hüseyin Alan ve yönetim Kurulu üyelerine, delege katılımlarıyla destek veren MTA, TPAO, AÜ YEBİM ve TKİ gibi kurum ve kuruluşlara da şükranlarımızı sunarız.

56 Küsmek nedir bilir misin? Küsmek dürüstlüktür... Çocukçadır ve ondan dolayı Saftır. Yalansızdır. Küsmek ; Seni Seviyorumdur Vazgeçememektir. Beni anlatır Küsmek Kızdım ama hala buradayımdır, gitmiyorumdur, gidemiyorumdur Küsmek ; nazlanmaktır, yakın bulmaktır, benim için değerlisindir Küsmek ; sevdiğini Söyle demektir Hadi Anla demektir Küsmek ; umuttur, acabaları bitirmektir, emin olmaktır Yani, diyeceğim o ki : Ben Sana Küstüm! Nazım Hikmet

57 Başarılı bir çalıştay dileğiyle

13. «PALEONTOLOJİ VE DOĞA TARİHİ MÜZECİLİĞİ» EKİM. 2012

13. «PALEONTOLOJİ VE DOĞA TARİHİ MÜZECİLİĞİ» EKİM. 2012 PALEONTOLOJİ ÇALIŞMA GRUBU - Doğa Tarihi Müzeciliği - Biyostratigrafi - Paleoiklim - Evrim 13. PALEONTOLOJİ-STRATİGRAFİ ÇALIŞTAYI PROGRAMI «PALEONTOLOJİ VE DOĞA TARİHİ MÜZECİLİĞİ» 12-14. EKİM. 2012 Dokuz

Detaylı

P R O G R A M. 11. PALEONTOLOJİ - STRATİGRAFİ ÇALIŞTAY PROGRAMI Ekim 2010, ADIYAMAN. 29 Ekim, Cuma

P R O G R A M. 11. PALEONTOLOJİ - STRATİGRAFİ ÇALIŞTAY PROGRAMI Ekim 2010, ADIYAMAN. 29 Ekim, Cuma P R O G R A M 11. PALEONTOLOJİ - STRATİGRAFİ ÇALIŞTAY PROGRAMI 29-31 Ekim 2010, ADIYAMAN 29 Ekim, Cuma 09:00 KAYIT 09:30 AÇILIŞ KONUŞMALARI Sefer ÖRÇEN 11.PSÇ Başkanı Dündar ÇAĞLAN JMO Başkanı Adıyaman

Detaylı

P R O G R A M. 12. PALEONTOLOJİ - STRATİGRAFİ ÇALIŞTAY PROGRAMI 30 Eylül -02 Ekim 2011 MUĞLA ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) D SALONU

P R O G R A M. 12. PALEONTOLOJİ - STRATİGRAFİ ÇALIŞTAY PROGRAMI 30 Eylül -02 Ekim 2011 MUĞLA ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) D SALONU P R O G R A M 12. PALEONTOLOJİ - STRATİGRAFİ ÇALIŞTAY PROGRAMI 30 Eylül -02 Ekim 2011 MUĞLA ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) D SALONU 30 Eylül, Cuma 09:00 KAYIT 09:30 AÇILIŞ KONUŞMALARI Sefer

Detaylı

4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4.1 DANIŞMA KURULLARI Danışma Kurulu Çalışma Programı nı tartıştı 23. Genel Kurul`un ardından 24. Dönem I. Danışma Kurulu Toplantısı 09 Haziran 2012 tqrihinde

Detaylı

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 NO ADI SOYADI GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 3 SELMAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00

Detaylı

ANKARA BAROSU FAALİYET RAPORU

ANKARA BAROSU FAALİYET RAPORU ANKARA BAROSU FAALİYET RAPORU 13 MART 2011 31 EKİM 2011 ANKARA BAROSU YAYINLARI Ankara Barosu Başkanlığı, 2011 Tüm hakları saklıdır. ANKARA BAROSU BAŞKANLIĞI Adliye Sarayı Kat: 5 Sıhhiye/ANKARA Tel: (0.312)

Detaylı

16.PÇG Çalıştayı, 25-28 Ekim 2015, Rize PROGRAM

16.PÇG Çalıştayı, 25-28 Ekim 2015, Rize PROGRAM PROGRAM 1 2 16.PÇG Çalıştayı, 25-28 Ekim 2015, Rize 25.10.2015-PAZAR BATUM GEZİSİ (7.00-19.00) Kalkış: Dedeman Otel önü 26.10.2015-PAZARTESİ AÇILIŞ VE KAYIT (8.00-10.00) 10.00 10.45 AÇILIŞ KONUŞMALARI

Detaylı

İstanbul Yeminli Malî Müşavirler Odası Adına YAYIN KOORDİNATÖRÜ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ. Oda Danışmanları : Nihat Uzunoğlu. Oda Başkanı : Sezai Onaral

İstanbul Yeminli Malî Müşavirler Odası Adına YAYIN KOORDİNATÖRÜ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ. Oda Danışmanları : Nihat Uzunoğlu. Oda Başkanı : Sezai Onaral Sahibi : İstanbul Yeminli Malî Müşavirler Odası Adına Oda Başkanı : Sezai Onaral YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İbrahim Aktan Hüseyin Perviz Pur Vehbi Karabıyık M. Cihan Eray YAYIN KOORDİNATÖRÜ Nihat Uzunoğlu

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Sektör Temsilcileri Toplantısını Gerçekleştirdi 06 Nisan 2016 - İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 4. Sektör temsilcileri toplantısı 06

Detaylı

1.TİG Kursu "Tüm Yönleriyle TİG" Katılımcı Listesi

1.TİG Kursu Tüm Yönleriyle TİG Katılımcı Listesi 1.TİG Kursu "Tüm Yönleriyle TİG" 09-10 Eylül 2015- Ankara Adı-Soyadı ABDULKADİR DOST ABDULKADİR DENİZ AHMET GENÇ AHMET GÖDEKMERDAN AHMET KÜRŞAT ACAR AHMET ÖZYALÇIN AHMET ÜZÜM AHMET ZEREN ALAİDDİN DOMAÇ

Detaylı

KOMİSYON SORUMLULUK ALANI ALT KURUL KOMİSYONU Prof. Dr. Mete GÜNDOĞAN BAŞKAN Yrd. Doç. Dr. Ayşe ÖZDEMİR

KOMİSYON SORUMLULUK ALANI ALT KURUL KOMİSYONU Prof. Dr. Mete GÜNDOĞAN BAŞKAN Yrd. Doç. Dr. Ayşe ÖZDEMİR KOMİSYON SORUMLULUK ALANI ALT KURUL KOMİSYONU Prof. Dr. Mete GÜNDOĞAN BAŞKAN Yrd. Doç. Dr. Ayşe ÖZDEMİR Prof. Dr. Galip SAİD Prof. Dr. Mahmut KARTAL Prof. Dr. Selman KARAYILMAZLAR SEKRETERYA MÜHENDİSLİK

Detaylı

09:00 09:50 09:00 09:50 10:00 10:50 11:00 11:50 12:00 12:50 13:00 13:50 14:00 14:50 15:00 15:50 16:00 16:50 17:00 17:50

09:00 09:50 09:00 09:50 10:00 10:50 11:00 11:50 12:00 12:50 13:00 13:50 14:00 14:50 15:00 15:50 16:00 16:50 17:00 17:50 Jeoloji Mühendisliği Yüksek Lisans Programı Mineraloji Petrografi Anabilim Dalı İleri Mineraloji 1 802611012001 Cuma B-B.104 0 0 3+0 Prof.Dr. YAŞAR KİBİCİ Uzmanlık Alan Dersi 1 802611012601 Çarşamba B-B.104

Detaylı

TUJK : 5020-189420 -12 13 Nisan 2012 : Toplantı Sonuç Raporu.

TUJK : 5020-189420 -12 13 Nisan 2012 : Toplantı Sonuç Raporu. T.C. MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI TÜRKİYE ULUSAL JEODEZİ VE JEOFİZİK BİRLİĞİ TEMSİLCİ KURUM BAŞKANLIĞI HARİTA GENEL KOMUTANLIĞI ANKARA TUJK : 5020-189420 -12 13 Nisan 2012 KONU : Toplantı Sonuç Raporu. İLGİ

Detaylı

4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4.1- DANIŞMA KURULLARI ODAMIZ 23. DÖNEM I. DANIŞMA KURULU TOPLANTISI Odamız 23 Dönem 1. Danışma Kurulu toplantısı 17 Temmuz 2010 tarihinde Ankara da gerçekleştirildi.

Detaylı

Mevlana Değişim Programı Birim Koordinatörleri

Mevlana Değişim Programı Birim Koordinatörleri Mevlana Değişim Programı Birim Koordinatörleri Fakülte/Enstitü/Yüksekokul/MYO Bölüm Görevi Unvanı Adı Soyadı Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet Koordinatör Yrd. Doç. Dr. Ahmet UĞUR Adalet Meslek Yüksekokulu

Detaylı

43. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU (NİSAN 2012-NİSAN 2014)

43. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU (NİSAN 2012-NİSAN 2014) TMMOB KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI 43. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU (NİSAN 2012-NİSAN 2014) Kimya Mühendisleri Odası nın 43. Çalışma Döneminde yürütülen tüm çalışmalara doğrudan ya da görüş ve önerileri sunarak katkıda

Detaylı

ÇAMLIDERE SİLİSLEŞMİŞ AĞAÇ ORMANININ KORUMA ALTINA ALINMASI SÜRECİ

ÇAMLIDERE SİLİSLEŞMİŞ AĞAÇ ORMANININ KORUMA ALTINA ALINMASI SÜRECİ ÇAMLIDERE SİLİSLEŞMİŞ AĞAÇ ORMANININ KORUMA ALTINA ALINMASI SÜRECİ Dr. Eşref ATABEY Jeoloji Yüksek Mühendisi Kaynak göstermeden kullanmayınız. TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) 2003 Dönemi Bilimsel

Detaylı

II. KIYI VE DENİZ JEOLOJİSİ SEMPOZYUMU IODP-ECORD TOPLANTISI

II. KIYI VE DENİZ JEOLOJİSİ SEMPOZYUMU IODP-ECORD TOPLANTISI II. KIYI VE DENİZ JEOLOJİSİ SEMPOZYUMU IODP-ECORD TOPLANTISI TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü, İstanbul Üniversitesi

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SINAV SONUÇ LİSTESİ SIRA SOYAD AD KURUM ADAY NO SERTİFİKA TÜRÜ PUAN SONUÇ. 06924 Çağrı Merkezi Elemanı 95 GEÇTİ

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SINAV SONUÇ LİSTESİ SIRA SOYAD AD KURUM ADAY NO SERTİFİKA TÜRÜ PUAN SONUÇ. 06924 Çağrı Merkezi Elemanı 95 GEÇTİ Sayfa : 1 / 7 1 BULUT Abdulsamet 07001 Çağrı Merkezi Elemanı 85 GEÇTİ 2 AHMET TAHİR Ahmet 06898 Çağrı Merkezi Elemanı 55 GEÇTİ 3 KAYABAŞI Akgün 07002 Çağrı Merkezi Elemanı 50 GEÇTİ 4 DİNÇ Ali 06919 Çağrı

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ BASVURU GRUBU SOY ÖZEL DURUM 1+1 *******6134 NEVRUZ PARLAZ 1 ÖZEL DURUM 1+1 *******7022 HÜSNÜ SAVAŞ 2 ÖZEL DURUM

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 1 Salahattin KİRİŞ ASİL 2 Sinan TOMBALAK ASİL 3 Alev ANBAR ASİL 4 Mehmet Şafii KARABULUT ASİL 1 Burak YILDIRIM ASİL TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ DOKTORA PROGRAMI 1 Yusuf

Detaylı

YEREL ENERJİ FORUMLARI

YEREL ENERJİ FORUMLARI Mezopotamya Enerji Forumuna Giderken YEREL ENERJİ FORUMLARI Enerji hayatımızı devam ettirmemiz için gerekli temel unsurlardan biridir. Endüstriyel ve ticari faaliyetlerin gerçekleştirilebilmesi ve günlük

Detaylı

PANEL: "Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş"

PANEL: Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş E- BÜLTEN Sayı: 03 Mart 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com PANEL: "Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş" Odamızın paydaşı olduğu BUSİAD Gıda Uzmanlık Grubu

Detaylı

ANKARA BAROSU FAALİYET RAPORU

ANKARA BAROSU FAALİYET RAPORU ANKARA BAROSU FAALİYET RAPORU 10 Ekim 2010-12 Mart 2011 ANKARA BAROSU YAYINLARI Ankara Barosu Başkanlığı, 2011 Tüm hakları saklıdır. İLETİŞİM ADRESİ ANKARA BAROSU BAŞKANLIĞI Adliye Sarayı Kat: 5 Sıhhiye/ANKARA

Detaylı

ENSTİTÜ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ

ENSTİTÜ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ Geçmişte Farabi Programına hizmet veren Koordinatörlerimize candan teşekkür ederiz. Öğretim Gör. H.Serhan Yaylacı (2009) Doç.Dr. Seçil Deren Van HET HOF ve Ar.Gör Umut TUNCER (2010) ENSTİTÜ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ

Detaylı

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 HAZĠRAN 2014 BÜLTENĠ ĠZMĠR INNER WHEEL DERNEĞĠ Gazi Bul. No.90 Çankaya İş Merkezi K.8/801 Çankaya/İZMİR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Burçin

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ (PFE) 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI 14:25 15:10 15:20 16:05

EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ (PFE) 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI 14:25 15:10 15:20 16:05 Pazartesi Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Dersi 2015-2016 Güz Dönemi Haftalık Ders Programı Derslik 17:10 17:55 18:05 18:50 20:40 Derslik 1. Grup: İlahiyat+İlitam-1 B-201 10. Grup: Tarih A-Z3

Detaylı

İZMİR KENT KONSEYİ 1.OLAĞAN (KURUCU) GENEL KURULU TUTANAĞI

İZMİR KENT KONSEYİ 1.OLAĞAN (KURUCU) GENEL KURULU TUTANAĞI İZMİR KENT KONSEYİ 1.OLAĞAN (KURUCU) GENEL KURULU TUTANAĞI İzmir Kent Konseyi 1.Olağan (Kurucu) Genel Kurulu 8 Haziran 2010 tarihinde saat 9:00-17:00 arasında Kültürpark alanı İsmet İnönü Sanat Merkezi

Detaylı

TNDer SPSCG eğitim-öğretim grubu 2018 Kış toplantısı, Rize-Ayder, 8-10 şubat 2019

TNDer SPSCG eğitim-öğretim grubu 2018 Kış toplantısı, Rize-Ayder, 8-10 şubat 2019 TNDer SPSCG eğitim-öğretim grubu 2018 Kış toplantısı, Rize-Ayder, 8-10 şubat 2019 Değerli Meslektaşlarımız; TNDer SPSC Öğretim ve Eğitim Grubunun düzenlediği ve geleneksel hale gelen Kış toplantılarının

Detaylı

SAYGIYLA ANIYORUZ. Yusuf Kenan KUL Elektrik Mühendisi Elektrik Mühendisleri Odası 9, 10,11 ve 12. Dönem Onur Kurulu Üyesi (

SAYGIYLA ANIYORUZ. Yusuf Kenan KUL Elektrik Mühendisi Elektrik Mühendisleri Odası 9, 10,11 ve 12. Dönem Onur Kurulu Üyesi ( Yusuf Kenan KUL 9, 10,11 ve 12. Dönem Onur Kurulu Üyesi (01.03.1927-15.12.2015) Münir Zekai TANYELOĞLU 2. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi 12 ve 13. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı (23.03.1923-08.12.2015) Galip

Detaylı

Veremsiz. yönelik. durdurmak. Durdurma. taahhüt. Durdurma. çalıştayın. önemi

Veremsiz. yönelik. durdurmak. Durdurma. taahhüt. Durdurma. çalıştayın. önemi Türkiye de Veremle Mücadeledee Ortak Hareket Çalıştayı Veremsiz bir Türkiye oluşturmak ülküsünü gerçekleştirmeye yönelik çalışmalar yapmak amacıyla 14.07.2010 tarihinde Ankara da Türkiye de Veremle Mücadelede

Detaylı

İKTİSAT (EKONOMİ) ÖĞRETİMİ ÇALIŞTAYI

İKTİSAT (EKONOMİ) ÖĞRETİMİ ÇALIŞTAYI İKTİSAT (EKONOMİ) ÖĞRETİMİ ÇALIŞTAYI YAŞAR ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EKONOMİ BÖLÜMÜ 27-29 Mart 2015 Düzenleme Komitesi: Prof. Dr. N. Oğuzhan Altay Doç. Dr. Umut Halaç Arş. Gör.

Detaylı

KURS BAŞKANLARI. N. Serdar TURHAL (Türk Tıbbı Onkoloji Derneği) Kubilay DEMİRAĞ (Klinik Enteral Parenteral Nütrisyon Derneği)

KURS BAŞKANLARI. N. Serdar TURHAL (Türk Tıbbı Onkoloji Derneği) Kubilay DEMİRAĞ (Klinik Enteral Parenteral Nütrisyon Derneği) Kurullar KURS BAŞKANLARI N. Serdar TURHAL (Türk Tıbbı Onkoloji Derneği) Kubilay DEMİRAĞ (Klinik Enteral Parenteral Nütrisyon Derneği) (Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği Adana Şubesi) DÜZENLEME

Detaylı

Birinci Bas m: Nisan 2011 Bask Adedi: zmir Büyükflehir Belediyesi

Birinci Bas m: Nisan 2011 Bask Adedi: zmir Büyükflehir Belediyesi İZMİR DEPREMLERİ Bu kitap BB Ahmet Pirifltina Kent Arflivi ve Müzesi taraf ndan yay na haz rlanm fl olup zmir Büyükflehir Belediyesi nin kültür hizmetidir. zmir Büyükflehir Belediyesi Konak- ZM R Tel:

Detaylı

Şube Günlüğü. Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos TMMOB-EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni. Şube Günlüğü

Şube Günlüğü. Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos TMMOB-EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni. Şube Günlüğü Şube Günlüğü Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos 2011 1. 1 Mayıs 2011 tarihinde, İlimizde 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları çerçevesinde yapılan basın açıklaması ve etkinliklerine Şubemizce 2. 02 Mayıs 2011

Detaylı

ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER

ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER Nejat Semerci Anadolu Üniversitesi Resim Nejat Semerci Tansel Diplikaya Anadolu Üniversitesi Çizgi Film Satı Gamze Erdoğan

Detaylı

JFMO BURSA ŞUBE BAŞKANLIĞI DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILIM

JFMO BURSA ŞUBE BAŞKANLIĞI DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILIM OCAK 2011 03.01.2011 YAYIN KURULU TOPLANTISI 04.01.2011 ODA 06.01.2011 ODA ODAMIZ VE BAŞBAKANLIK AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ BAŞKANLIĞI, İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜKLERİNDE YENİ İŞE BAŞLAYAN JEOFİZİK

Detaylı

TÜRK DERMATOLOJİ YETERLİK KURULU ÇALIŞMA RAPORU (2012-2014)

TÜRK DERMATOLOJİ YETERLİK KURULU ÇALIŞMA RAPORU (2012-2014) TÜRK DERMATOLOJİ YETERLİK KURULU ÇALIŞMA RAPORU (2012-2014) Türk Dermatoloji Yeterlik Kurulu (TDYK), Ekim 2012 de yapılan seçim sonrasında çalışmalarına devam etmiştir. Çalışma raporunda 2012-2014 döneminde

Detaylı

5. KENTSEL ALTYAPI ULUSAL SEMPOZYUMU

5. KENTSEL ALTYAPI ULUSAL SEMPOZYUMU TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI HATAY ŞUBESİ 5. KENTSEL ALTYAPI ULUSAL SEMPOZYUMU 5. KENTSEL ALTYAPI ULUSAL SEMPOZYUMU BİLDİRİLER VE PANEL KİTABI 1-2 Kasım, K 2007 1-2 KASIM 2007,, Antakya Kapak: İsmail

Detaylı

5 ŞUBAT 2014 Gençlik Komisyonumuz tarafından mesleğe yeni başlayan genç meslektaşlarımız ile tanışma yemeği düzenlenmiştir.

5 ŞUBAT 2014 Gençlik Komisyonumuz tarafından mesleğe yeni başlayan genç meslektaşlarımız ile tanışma yemeği düzenlenmiştir. 1 ŞUBAT 2014 Güney Bölgesi Eczacı Odaları Toplantısı Odamız ev sahipliğinde Adana da gerçekleşmiştir. Toplantıya Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mersin, Hatay, Aksaray, Osmaniye, Karaman, Nevşehir ve

Detaylı

T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği 04.11.2010 AÇIKLAMA Yükseköğretim Genel Kurulu 2010 yılının 17. toplantısını yapmak üzere 03.11.2010-04.11.2010 da toplanmış; Eğitim, Kadro, Mevzuat ve Vakıf Üniversiteleri Koordinasyon komisyonları raporlarının

Detaylı

OGM ÇALIŞANLARININ SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇALIŞTAYI

OGM ÇALIŞANLARININ SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇALIŞTAYI OGM ÇALIŞANLARININ SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇALIŞTAYI YER ANKARA / KIZILCAHAMAM ÇAM HOTEL TARİH 15-17 ARALIK 2015 S. NO ADI SOYADI UNVANI BİRİMİ 1 İsmail ÜZMEZ Genel Müdür Genel Müdürlük 2 M. Zeki

Detaylı

TARİH YAZAR/SANATÇI DÜZENLEYEN İMZA SAAT SÖYLEŞİ SAAT SÖYLEŞİ KONUSU

TARİH YAZAR/SANATÇI DÜZENLEYEN İMZA SAAT SÖYLEŞİ SAAT SÖYLEŞİ KONUSU TARİH YAZAR/SANATÇI DÜZENLEYEN İMZA SAAT SÖYLEŞİ SAAT SÖYLEŞİ KONUSU AHMET ŞAFAK AYGAN YAYINLARI 15:00 14:00-15:00 VURAL SAVAŞ BİLGİ YAYINEVİ 11:00-17:00 İLKER BAŞBUĞ 16:30-18:00 15:30-16:30 VURAL SAVAŞ

Detaylı

YARGITAY ÜYELİĞİNE SEÇİLENLERE İLİŞKİN LİSTE. Uluslararası Hukuk Ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü

YARGITAY ÜYELİĞİNE SEÇİLENLERE İLİŞKİN LİSTE. Uluslararası Hukuk Ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü 1 21910 AHMET SIRRI ULAŞ İstanbul Hâkim 2 22805 SADİ SARIYILDIZ Ankara Çoc.Acm Bşk. 3 22935 MAHMUT KAYA Ankara ACM Bşk. 4 24959 ŞEFİK AKYILDIRIM Büyükçekmece C.Savcısı 5 25141 REFİK EĞRİ Mersin Hâkim 6

Detaylı

Unesco Anlayışı Çerçevesinde JEOPARK ve JEOLOJİK MİRAS Çalıştayı

Unesco Anlayışı Çerçevesinde JEOPARK ve JEOLOJİK MİRAS Çalıştayı Unesco Anlayışı Çerçevesinde JEOPARK ve JEOLOJİK MİRAS Çalıştayı Tarih: 16 Ocak 2014 Yer: Ankara Üniversitesi 100. Yıl Salonu Tandoğan/Ankara Düzenleyen Kuruluşlar Ankara Üniversitesi Rektörlüğü ve UNESCO

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA

ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA TAM EĞİTİM BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA TED Genel Merkezi öğrencilerimizin iletişimlerinin pekiştirilmesi ve kurumsal aidiyetlerinin desteklenmesi amacıyla 5-7 Şubat 2014 tarihlerinde Antalya da tam

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 05.02.2013 TOPLANTI SAYISI : 2013/ 4 KARAR NO: 2013 / 71 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Orman Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı

Detaylı

Divriği Çiğdemli Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği (Köy Sülale Listesi)

Divriği Çiğdemli Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği (Köy Sülale Listesi) ADAR AİLESİ 1 Sadık ADAR 2 Hikmet ADAR ZEHRA ADAR AKAN AİLESİ 1 Hasan AKAN HATİCE AKAN GÜLDANE AKAN AKIŞ AİLESİ 1 Muharrem AKIŞ 2 Ahmet AKIŞ Ahmet AKIŞ Haydar AKIŞ Mustafa AKIŞ İbrahim AKIŞ Güllü AKIŞ

Detaylı

PFESP MEZUN ÖĞRENCİLER ÖN KAYIT LİSTESİ KAYIT NO ADI SOYADI BÖLÜM/ANABİLİM DALI GANO ÖSYM PUANI 195 EMRE KARABIYIK ANTRENÖRLÜK 2,49 237,894 127 KEMAL

PFESP MEZUN ÖĞRENCİLER ÖN KAYIT LİSTESİ KAYIT NO ADI SOYADI BÖLÜM/ANABİLİM DALI GANO ÖSYM PUANI 195 EMRE KARABIYIK ANTRENÖRLÜK 2,49 237,894 127 KEMAL PFESP MEZUN ÖĞRENCİLER ÖN KAYIT LİSTESİ KAYIT NO ADI SOYADI BÖLÜM/ANABİLİM DALI GANO ÖSYM PUANI 195 EMRE KARABIYIK ANTRENÖRLÜK 2,49 237,894 127 KEMAL SEYHAN KARAKAŞ ANTRENÖRLÜK 2,4 201,314 128 RAMİZ ZEVKER

Detaylı

ELEKTRÝK MÜHENDÝSLERÝ ODASI HARÝTA VE KADASTRO MÜHENDÝSLERÝ ODASI ÝNÞAAT MÜHENDÝSLERÝ ODASI JEOLOJÝ MÜHENDÝSLERÝ ODASI MAKÝNA MÜHENDÝSLERÝ ODASI MÝMARLAR ODASI ZÝRAAT MÜHENDÝSLERÝ ODASI ÇEVRE MÜHENDÝSLERÝ

Detaylı

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SINAVLARA GİRİŞ BELGESİ

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SINAVLARA GİRİŞ BELGESİ ÖĞRENCİ NO 090551075 BUKET ÜÇERLER İŞLETME (İ.Ö) 23.03.2013 13:30 0551804 STRATEJİK YÖNETİM 405 34 25.03.2013 13:30 0551802 FİNANS TAB. ANALİZİ 124 22 26.03.2013 08:30 0551801 YATIRIM PROJELERİ ANALİZİ

Detaylı

NÖROŞİRÜRJİ HEMŞİRELİĞİ DERNEĞİ 14. BİLİMSEL KONGRESİ KONGRE PROGRAMI SÖZEL VE POSTER BİLDİRİ SUNUMLARI

NÖROŞİRÜRJİ HEMŞİRELİĞİ DERNEĞİ 14. BİLİMSEL KONGRESİ KONGRE PROGRAMI SÖZEL VE POSTER BİLDİRİ SUNUMLARI NÖROŞİRÜRJİ HEMŞİRELİĞİ DERNEĞİ 14. BİLİMSEL KONGRESİ KONGRE PROGRAMI SÖZEL VE POSTER BİLDİRİ SUNUMLARI Nöroşirürji Hemşireliği Derneği 14. Bilimsel Kongre Programı NÖROŞİRÜRJİ HEMŞİRELİĞİ DERNEĞİ YÖNETİM

Detaylı

KOMİTE ÜYELERİ İSİM LİSTESİ BEYİN ÖLÜMÜ TESPİT KURULU KOMİTESİ. Anestezi Uzmanı BİLGİ YÖNETİMİ KOMİTESİ BİLGİ GÜVENLİĞİ SORUMLU EKİBİ EĞİTİM KOMİTESİ

KOMİTE ÜYELERİ İSİM LİSTESİ BEYİN ÖLÜMÜ TESPİT KURULU KOMİTESİ. Anestezi Uzmanı BİLGİ YÖNETİMİ KOMİTESİ BİLGİ GÜVENLİĞİ SORUMLU EKİBİ EĞİTİM KOMİTESİ KOMİTE ÜYELERİ İSİM LİSTESİ BEYİN ÖLÜMÜ TESPİT KURULU KOMİTESİ Başkan Dr. Enis GÜMÜŞTEKİN Organ ve Doku Nakli Koordinatörü Dr. Mustafa ŞİMŞEK Anestezi Uzmanı Sekreterya Meltem YILDIZ Organ ve Doku Nakli

Detaylı

İDARECİ VE ÖĞRETMEN ARKADAŞLARA

İDARECİ VE ÖĞRETMEN ARKADAŞLARA T.C. KAĞITHANE KAYMAKAMLIĞI İstinye Anadolu Lisesi SAYI : 326283.13-.755.02.06/ KONU : Komisyon-Kurul Görevleriniz 16.09.2016 Orta Öğretim kurumları Yönetmeliği gereğince 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı

Detaylı

NİJERYA ELEKTRİK-ELEKTRONİK VE BİLİŞİM SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU

NİJERYA ELEKTRİK-ELEKTRONİK VE BİLİŞİM SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU NİJERYA ELEKTRİK-ELEKTRONİK VE BİLİŞİM SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU Ülkemiz ile Nijerya arasında ticari ilişkilerin gelişmesi amacıyla 12-17 Aralık 2011 tarihleri arasında EKONOMİ BAKANLIĞI

Detaylı

BBP JEOLOJİ. Prof.Dr. Atike NAZİK Ç.Ü. Jeoloji Mühendisliği Bölümü

BBP JEOLOJİ.  Prof.Dr. Atike NAZİK Ç.Ü. Jeoloji Mühendisliği Bölümü BBP JEOLOJİ http://i44.tinypic.com/9rlwea.jpg Prof.Dr. Atike NAZİK Ç.Ü. Jeoloji Mühendisliği Bölümü I.HAFTA Jeoloji hakkında temel bilgiler, dalları, tarihçe, jeoloji mühendisinin uğraş alanları, jeoloji

Detaylı

Sıra No: Fatmanur MİZAN Serkan AKGÜN Halil İbrahim ÇELEBİ

Sıra No: Fatmanur MİZAN Serkan AKGÜN Halil İbrahim ÇELEBİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI Uygulama Okulu : İbrahim Bodur Anadolu Lisesi Öğrenim Türü(N.Ö/İ.Ö.) : N.Ö Grup : 1 Öğretim Elemanı : Yrd. Doç. Dr. Yunus AKYÜREK 1. 130303002 Esra KURUCAN 2. 130303003

Detaylı

50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 15-18 AĞUSTOS 2013 HACIBEKTAŞ TÖRENİN BİR GÜN ÖNCESİ 15 AĞUSTOS 2013 PERŞEMBE : 11.00 : Atatürk Anıtına Çelenk

Detaylı

TÜRMOB SAKARYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜ AVİRLER ODASI

TÜRMOB SAKARYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜ AVİRLER ODASI TÜRMOB SAKARYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜ AVİRLER ODASI 2009 YILI FAALİYET RAPORU 1 YÖNETİM KURULU Başkan Selattin Çakırsoy Başkan Yardımcısı Abdullah Karaman Oda Sekreteri Ertuğrul Kocacık Sayman Rahmi

Detaylı

Resim 4. (Soldan sağa) Mehmet Toker, Derya Toparlak, Tahsin Birgen, Doç. Dr. Esin Cantez (oturan), Meral Adaoğlu, Çiğdem Tok, Kâmile Tombul

Resim 4. (Soldan sağa) Mehmet Toker, Derya Toparlak, Tahsin Birgen, Doç. Dr. Esin Cantez (oturan), Meral Adaoğlu, Çiğdem Tok, Kâmile Tombul ÖNSÖZ istanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi'nde Psikoloji Eğitimi 1915 yılında başlamıştır. O yıl Almanya'dan istanbul Üniversitesi'ne çeşitli bilim dallarında ders vermek üzere getirtilen 29 öğretim

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440 BÖLGE Kuruluş:26051996 Charter:01111998 ID:51491 Bülten No: 930 2440 Bölge Guvernörü V Grup Guvernör Yardımcısı Çiiğli RK Dönem Başkanı TOLGA NASUH ARAN BU HAFTA Toplan-

Detaylı

85,283 84,283 Albayrak Mevlana 80,500 80,500. 7 HÜSEYİN AKKUŞ İZMİR ACM BAŞKANI 79,378 82,378 Albayrak - Karşıyaka - Bornova merkez Mevlana

85,283 84,283 Albayrak Mevlana 80,500 80,500. 7 HÜSEYİN AKKUŞ İZMİR ACM BAŞKANI 79,378 82,378 Albayrak - Karşıyaka - Bornova merkez Mevlana İZMİR KONUT TAHSİS KOMİSYONUNCA 31/01/2015 TARİHİ İTİBARİYLE DÜZENLENEN HAKİM ve CUMHURİYET SAVCILARINA AİT BORNOVA-MEVLANA LOJMANLARINA İLİŞKİN LOJMAN SIRA LİSTESİDİR. 04/052015 SIRA NO AD - SOYAD GÖREVİ

Detaylı

Beden Eğitimi (5900) - (70)-KARAMAN / (2) -ERMENEK / (747769) - Fikret Ünlü Yatılı Bölge Ortaokulu

Beden Eğitimi (5900) - (70)-KARAMAN / (2) -ERMENEK / (747769) - Fikret Ünlü Yatılı Bölge Ortaokulu T.C KARAMAN VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM M ÜDÜRLÜĞÜ 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI (2) NO'LU ÖĞRETMEN ONAY LİSTESİ SIRA T.C KİMLİK NO ADI SADI GÖREV 1 ERCAN ATAĞAN Beden Eğitimi GÖREV YERİ -ERMENEK / (747769) -

Detaylı

ŞUBE'den. 26087 Sicil Numaralı Üyemiz Mehmet Ufuk Özbek'in 25. Yıl plaketi Edirne Belediye Başkan Yardımcımız Murat Muratoğlu tarafından verildi.

ŞUBE'den. 26087 Sicil Numaralı Üyemiz Mehmet Ufuk Özbek'in 25. Yıl plaketi Edirne Belediye Başkan Yardımcımız Murat Muratoğlu tarafından verildi. ŞUBE'den 26055 Sicil Numaralı Üyemiz Kenan Karaçavuş'un 25. Yıl plaketi Edirne Valimiz Gökhan Sözer tarafından verildi. 26087 Sicil Numaralı Üyemiz Mehmet Ufuk Özbek'in 25. Yıl plaketi Edirne Belediye

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ SAĞLIK VE TIP ALANINDA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU DAVET

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ SAĞLIK VE TIP ALANINDA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU DAVET AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ SAĞLIK VE TIP ALANINDA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU Değerli Meslektaşlarımız, DAVET Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu nun Akdeniz

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ VETERİNER HEKİM PLATFORMU 2. KOORDİNASYON TOPLANTISI TUTANAĞI Avrupa Birliği Veteriner Hekim Platformu 2. Koordinasyon Toplantısı, 10 Şubat 2007 tarihinde Küçük Çekmece Belediyesi Meclis

Detaylı

CLASS DOJO ÖDÜL TÖRENİ

CLASS DOJO ÖDÜL TÖRENİ CLASS DOJO ÖDÜL TÖRENİ 1.Sınıflarımızda kullandığımız Class Dojo uygulamasıyla her ay sınıflarda en yüksek puan alan öğrencilerimiz sertifika ve küçük hediyelerle ödüllendirilmektedir. Geçtiğimiz Ekim

Detaylı

II. ULUSAL MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ VE EĞİTİMİ SEMPOZYUMU

II. ULUSAL MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ VE EĞİTİMİ SEMPOZYUMU t m mob makina mühendisleri odası II. ULUSAL MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ VE EĞİTİMİ SEMPOZYUMU RAPOR VE BİLDİRİLER KİTABI Yayın No : 153 15-17 NİSAN 1993 İSTANBUL tmmob makina mühendisleri odası II. ULUSAL MAKİNA

Detaylı

2013 YILI NİSAN AYI İDARİ PERSONEL TERFİ LİSTESİ

2013 YILI NİSAN AYI İDARİ PERSONEL TERFİ LİSTESİ Sayfa 1 Rektörlük Kütüphane ve Dökümantasyon Daire BaĢkanlığıĠsmet ġen ġef 3 3 / 2 3 / 3 3 / 2 3 / 2 2 / 1 3 / 2 4/3/2013 Emekli Müktesebi Derece Terfi. Rektörlük Sağlık Kültür ve Spor Daire BaĢkanlığı

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-38 12.03.2012 Özü: 1/25000 nazım imar planına itiraz K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-38 12.03.2012 Özü: 1/25000 nazım imar planına itiraz K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.03.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 12.03.2012 tarih ve M.01.1.ABB.0.10.01-301.01-26 sayılı yazısı ekinde sunulan, Büyükşehir Belediye Meclisinin 27.07.2011

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Karadeniz Teknik Üniversitesi ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI - LİSANSÜSTÜ 28/03/2014 08:42-76127911/100/193

Detaylı

ATAMA / YERDEĞİŞTİRME ONAY LİSTESİ

ATAMA / YERDEĞİŞTİRME ONAY LİSTESİ ATANDIĞI GÖREV YERİ ve ALANI MEHMET AYTEKİN GAZİANTEP ŞAHİNBEY Gaziantep Beden Eğitimi 72 2 ERGÜN ASLANARGUN GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL Bayraktar Anadolu Beden Eğitimi GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL (74909)Hacı Lütfiye

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU NİĞDE İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ NİĞDE DEVLET HASTANESİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU NİĞDE İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ NİĞDE DEVLET HASTANESİ T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ NİĞDE ZÜBEYDE HANIM SAĞLIK YÜKSEKOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ HEM3001 KOLU DOĞUM-KADIN SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI DERSİ A ve B ŞUBELERİNİN UYGULAMA ROTASYON ÇİZELGESİ

Detaylı

Adı Soyadı GÜVENLİK SORUŞTURMASI VEYA ARŞİV ARAŞTIRMASI DURUMU UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN GELMEDİ UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN

Adı Soyadı GÜVENLİK SORUŞTURMASI VEYA ARŞİV ARAŞTIRMASI DURUMU UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN GELMEDİ UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN İLGİ: 01.01.2018 TARİH 30288 SAYILI ÇALIŞMA VE SOSYAL İŞCİLERİNDEN SINAVDA BAŞARILI OLANLARIN SORUŞTURMASI VEYA ARŞİV ARAŞTIRMA 1 29**32***34 ABDULHALUK KOLDAN 2 48**95***70 ADEM BALOĞLU 3 51**14***56

Detaylı

SINAV TARİHİ VE SAATİ:

SINAV TARİHİ VE SAATİ: Gazetecilik SINAV TARİHİ VE SAATİ 09.11.2015-1200 KANİN AMFİSİ Sıra No Öğrenci No Adı Soyadı İmza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 145112020 145113040 145111089 145113019

Detaylı

KATILIMCI LİSTESİ MENTEŞE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ERASMUS PLUS KA1-KA2 PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ 1.GRUP(28-29-30-31 ARALIK 2015)

KATILIMCI LİSTESİ MENTEŞE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ERASMUS PLUS KA1-KA2 PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ 1.GRUP(28-29-30-31 ARALIK 2015) KATILIMCI LİSTESİ TD EK IV - Katılımcı Listesi 1.GRUP(28-29-30-31 ARALIK 2015) 1 Mustafa Şaban YELMER Göcek Deniz Temiz İlkokulu/FETHİYE Sınıf Öğretmeni 2 Nilgün DEBİK 3 Gülsen BEYTUT 4 Seher DİRİK Özel

Detaylı

SINAV 1 292*****934 ABDULHALUK KOLDAN

SINAV 1 292*****934 ABDULHALUK KOLDAN BÜNYESİNDEKİ HİZMET ALIMI ŞİRKET İŞCİLERİNDEN BAŞVURUSU KABUL EDİLİP A GİRENLERİN A KATILMA 1 292*****934 ABDULHALUK KOLDAN 2 489*****770 ADEM BALOĞLU 3 514*****956 ADEM DERE 4 540*****890 ADİL KURT 5

Detaylı

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR 19 20 TMMOB Makina Mühendisleri Odası, her çalışma döneminde olduğu gibi bu dönemde de örgütsel birikimiyle,

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU. İstanbul (Bakırköy İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU. İstanbul (Bakırköy İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği TC SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU NELERİ KURUMU İstanbul (Bakırköy İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği KURTARMA SERVİSİ TAKIM -1 KURTARMA

Detaylı

CAFERİYE / ORTAKÖY EVLERİ

CAFERİYE / ORTAKÖY EVLERİ CAFERİYE / ORTAKÖY EVLERİ KONUT SIRA NO SIRA NO BLOK KAT DAİRE NO AD SOYAD BAŞVURU NO ÇEKİLİŞ NO ASİL YEDEK 301 69 SC-5 Z 3 ŞÜKRÜ AYKURT 20160021200074 1 ASİL 73 123 SC-9 2 10 İBRAHİM İZGİ 20160021200049

Detaylı

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ 3 Nisan 2014 tarihinde TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu yeni dönem Sekretarya seçimi için yapılan toplantıya Başkan Ömer Pınar Afşar katıldı.

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ İSTANBUL TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 463144/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan MERKEZİ KAYIT KURULUŞU ANONİM ŞİRKETİ Eski Ünvan İş Adresi REŞİTPAŞA MAH.ÖZBORSA CAD.NO:4 SARIYER

Detaylı

ÜNİVERSİTELER HALK OYUNLARI 2014 YILI YARIŞMALARI JÜRİ PUANLAMALARI BİLGİ AMAÇLI İLANI

ÜNİVERSİTELER HALK OYUNLARI 2014 YILI YARIŞMALARI JÜRİ PUANLAMALARI BİLGİ AMAÇLI İLANI ÜNİVERSİTELER HALK LARI 2014 YILI YARIŞMALARI JÜRİ PUANLAMALARI BİLGİ AMAÇLI İLANI DİĞER TÜRLER GRUBU STİLİZE DAL YARIŞMASI UZMAN DEĞERLENDİRMELERİ VE TABLOSU RAMAZAN AYKUT NUKET NİHAL TEKİN BORA KAMİLE

Detaylı

XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars

XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars Değerli öğretim üyeleri Bu yıl XI. Rehberlik ve Psikolojik Danışma Ana Bilim Dalı Başkanları Toplantısı Kars

Detaylı

MİMARLAR DERNEĞİ DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

MİMARLAR DERNEĞİ DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU MİMARLAR DERNEĞİ 1927 25.05.2008 30.05.2010 68. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU DERNEK KOD NO: 06.05.082 ÇALIŞMA DÖNEMİ İÇİNDE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANILARI ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUZ 30 MAYIS 2010

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ANESTEZİ VE REANİMASYON DERSİ SINIF LİSTESİ 2 1101020023 KAAN ERTUĞRUL DEVAM ETMEYECEK

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ANESTEZİ VE REANİMASYON DERSİ SINIF LİSTESİ 2 1101020023 KAAN ERTUĞRUL DEVAM ETMEYECEK 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ANESTEZİ VE REANİMASYON DERSİ SINIF LİSTESİ Sıra No Fakülte No Adı-Soyadı Devam Durumu 1 1101000154 UTKU ŞAHİN DEVAM EDECEK 2 1101020023 KAAN ERTUĞRUL DEVAM

Detaylı

BURSA BADEMLÝ ROTARY KULÜBÜ BADEMLÝBÜLTEN KURULUÞ: 27.05.2010 / CHARTER: 21.06.2010 / KULÜP NO: 83357 2012-13 U.R. Baþkaný Sakuji TANAKA U.R. 2440. Bölge Guvernörü Güneþ ERTAÞ 1. Grup Guvernörü Yrd. Denizhan

Detaylı

TMMOB METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLERİ ODASI

TMMOB METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLERİ ODASI TMMOB METALURJİ VE MALZEME MESLEK ÖRGÜTÜ NEDİR? Siyasi partiler; ideolojik örgütlerdir. Sendikalar; ekonomik çıkarı aynı olan kişilerden oluşan sınıf temelli örgütlerdir. Meslek Odaları; Farklı sınıflardan

Detaylı

ÜRGÜP İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE BAĞLI EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EĞİTİM BÖLGELERİ ZÜMRE ÖĞRETMENLER KURULU ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÜRGÜP İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE BAĞLI EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EĞİTİM BÖLGELERİ ZÜMRE ÖĞRETMENLER KURULU ÇALIŞMA TAKVİMİ ÜRGÜP İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE BAĞLI EĞİTİM KURUMLARI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EĞİTİM BÖLGELERİ ZÜMRE ÖĞRETMENLER KURULU ÇALIŞMA TAKVİMİ 1.TOPLANTI EĞİTİM KURUMU SINIF/ALAN ZÜMRE TOPLANTILARI

Detaylı

Adı Soyadı Sertifika Sınav Hakkı 100034 ÖMER EMRE B 2 MERKEZ Denizli Lisesi

Adı Soyadı Sertifika Sınav Hakkı 100034 ÖMER EMRE B 2 MERKEZ Denizli Lisesi Sınav Kodu Adı Soyadı Sertifika Sınav Hakkı İlçe Adı Kurum Adı 100034 ÖMER EMRE B 2 Denizli 100034 ENGİN GÜLDAL B 3 Endüstri Meslek 100034 BAYRAM KUTLU A2 1 Anafartalar 100034 ÖZCAN CEYHAN B 1 Denizli

Detaylı

NÖROŞİRÜRJİ HEMŞİRELİĞİ DERNEĞİ 12. BİLİMSEL KONGRESİ KONGRE PROGRAMI SÖZEL VE POSTER BİLDİRİ SUNUMLARI

NÖROŞİRÜRJİ HEMŞİRELİĞİ DERNEĞİ 12. BİLİMSEL KONGRESİ KONGRE PROGRAMI SÖZEL VE POSTER BİLDİRİ SUNUMLARI NÖROŞİRÜRJİ HEMŞİRELİĞİ DERNEĞİ 12. BİLİMSEL KONGRESİ KONGRE PROGRAMI SÖZEL VE POSTER BİLDİRİ SUNUMLARI Nöroşirürji Hemşireliği Derneği 12. Bilimsel Kongresi, Sözlü Sunumlar NÖROŞİRÜRJİ HEMŞİRELİĞİ DERNEĞİ

Detaylı

T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TARİHİNDE YAYIMLANAN ÖĞRETİM ELEMANI (ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ VE OKUTMAN) İLANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TARİHİNDE YAYIMLANAN ÖĞRETİM ELEMANI (ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ VE OKUTMAN) İLANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 06.09.2013 TARİHİNDE YAYIMLANAN ÖĞRETİM ELEMANI (ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ VE OKUTMAN) İLANI ÖN SONUÇLARI Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan

Detaylı

03 MART 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin SÖZLÜ yü ziyaret etti.

03 MART 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin SÖZLÜ yü ziyaret etti. 03 MART 2015 CHP Adana İl Başkanlığı görevine atanan Oda Eski Başkanımız Sayın Ecz. Burhanettin BULUT ve CHP Adana İl Yönetimi, Odamızı ziyaret etti. Yapılan ziyarette; yaklaşan genel seçimlerle ilgili

Detaylı

Kula Entegre Tesis Bilgilendirme Toplantısı, Manisa, 25 Temmuz 2011. 2. Kula Aile Günü Etkinliği, Süreko Kula Entegre Tesis, Manisa,

Kula Entegre Tesis Bilgilendirme Toplantısı, Manisa, 25 Temmuz 2011. 2. Kula Aile Günü Etkinliği, Süreko Kula Entegre Tesis, Manisa, Süreko dan Haberler E-Haber Bülteni No: 3 Değerli Dostlarımız, Süreko E-Bültenlerinin üçüncü sayısını sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Üçüncü sayımızda, Süreko daki gelişmeler ve Süreko nun yapmış

Detaylı

İlk Müracaat Yeri : Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

İlk Müracaat Yeri : Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İkinci Müracaat Yeri : Adana Valiliği Adana Bölge Müdürlüğü İsim : Rıfat KALKAN İsim : Burhan TERZİOĞLU Adres : İnönü Cd. No:65 Seyhan/ADANA Adres : Adana Valiliği Tel : 0 322 352 57 22-359 91 72 Tel :

Detaylı

TRABZON-ÇAYKARA-TAŞÖREN KÖYÜ KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ÜYE LİSTESİDİR

TRABZON-ÇAYKARA-TAŞÖREN KÖYÜ KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ÜYE LİSTESİDİR TRABZON-ÇAYKARA-TAŞÖREN KÖYÜ KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ÜYE LİSTESİDİR NO ADI SOYADI BABA ADI İKAMET YERİ TELEFON NUMARASI EMAİL ADRESİ İMZA 1 Ahmet ÇİFTÇİ Abdülaziz Güngören-İSTANBUL 0212

Detaylı

TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA SEKTÖREL ÇALIŞMA GRUBU FAALİYET ÖZETİ -2011-

TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA SEKTÖREL ÇALIŞMA GRUBU FAALİYET ÖZETİ -2011- TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA SEKTÖREL ÇALIŞMA GRUBU FAALİYET ÖZETİ -2011- 22 Aralık 2010 tarihli Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Kalkınma Kurulu toplantısında belirlenen 4 farklı sektörel çalışma grubundan

Detaylı

SİSTEMİK FUNGAL ENFEKSİYONLARDA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM SEMPOZYUMU. 27-28 Şubat 2016 RAMADA OTEL-TRABZON

SİSTEMİK FUNGAL ENFEKSİYONLARDA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM SEMPOZYUMU. 27-28 Şubat 2016 RAMADA OTEL-TRABZON SİSTEMİK FUNGAL ENFEKSİYONLARDA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM SEMPOZYUMU 27-28 Şubat 2016 RAMADA OTEL-TRABZON 04.01.2016 Değerli Meslektaşlarım, 27-28 Şubat 2016 tarihleri arasında Trabzon Ramada Otel de SİSTEMİK

Detaylı

Mesken Genel Durum Listesi

Mesken Genel Durum Listesi C0-01 1 C0-0101 CUMALİ DURU 2 C0-0103 KENAN AĞÖREN 60,75 (Borçlu) 3 C0-0105 HANDAN GÖKOVA 4 C0-0107 SERVET TULUM 307,16 (Borçlu) 5 C0-0113 MUHAMMET ALİ AYDIN 118,10 (Borçlu) 6 C0-0114 YUSUF VOLKAN YÜCEL

Detaylı

DSİ 22. BÖLGE MÜDÜRLÜLÜĞÜ DAİMİ İŞÇİ AĞIR KAMYON ŞOFÖRÜ (ŞOFÖR) SINAV SONUÇ LİSTESİ

DSİ 22. BÖLGE MÜDÜRLÜLÜĞÜ DAİMİ İŞÇİ AĞIR KAMYON ŞOFÖRÜ (ŞOFÖR) SINAV SONUÇ LİSTESİ AĞIR KAMYON ŞOFÖRÜ (ŞOFÖR) 1 TRABZON DURSUN SARIALİOĞLU KAZANDI 2 TRABZON SERKAN KÜÇÜK KAZANDI 3 TRABZON AHMET EROĞLU KAZANDI 4 TRABZON HASRET DİLLİ KAZANDI 5 TRABZON FATİH YÜKSEL 1.YEDEK 6 TRABZON CENGİZ

Detaylı