İKİ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İKİ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME"

Transkript

1 İKİ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

2 1)GENEL BİLGİLER İKİ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN

3 OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare Kauçuk Platform 2 Adet PE Merdiven H:100cm 1 Adet Kauçuk Merdiven H: 100cm 1 Adet Düz Kaydırak H:100cm 1 Adet Düz Kaydırak H:200cm 1 Adet PE Çatı 1 Adet Düz Kaydırak Giriş Panosu 2 Adet PE Pano 3 Adet Taşıyıcı Direk 8 Adet 2) POLİETİLEN ÜRÜNLER HAMMADDE ÖZELLİKLERİ 1) Oyun grubunda kullanılan polietilen hammadde EN 71 Avrupa normlarına ve FDA tüzüğüne uygun çocuk oyun parklarında kullanılan orjinal hammadde olacaktır. 2) Kullanılan polietilen malzemenin renk kaybının yavaş olması için ışık hassasiyeti 6-8 skalaları arasında olmalı ve ürünle ilgili EN 71 Sertifikası ve renk skalaları ile ilgili analiz raporu üretici firmadan alınarak idareye sunulacaktır. Bu skalaların 6-8 arasında olması solmanın çok yavaş ve uzun yıllarda olacağı anlamına gelmesidir. 3) Malzemenin ısı değişimlerinden, darbelerden etkilenmemesi için esneme kabiliyetinin olması gerekmektedir. Bu sebeple Hava hassasiyetinin 4-5 skalalarında olması gerekir. 3)MALZEME DETAYLARI A) TAŞIYICI KONSTRÜKSİYON 1) Minimum 114mm. çapında minimum 2,5mm. et kalınlığında elektro galvaniz üzeri polyester esaslı elektro statik toz fırın boya ile fırınlanmak suretiyle boyanan borulardan oluşacaktır. 2) Bu boruların üst kısımları içerisine su, nem ve yabancı madde girmesini engellemek amacıyla enjeksiyon yöntemi ile şekillendirilmiş yarım küre şeklinde minimum iki adet alüminyum perçin ile sabitlenmiş polietilen tapalarla kapatılacaktır. 3) Dikey ve yatay 114mm. çapındaki galvanizli borular birbirlerine dik açı oluşturacak şekilde, pik döküm, veya enjeksiyon yöntemi ile yapılmış polyemid esaslı bağlantı elemanları ile bağlanacaktır. 4) Taşıyıcı konstrüksiyonu oluşturan galvanizli boruların alt kısımları minimum 150x150x4mm. Ebadında sac flanş ile kaynak yöntemi ile birleştirilecektir. Eğer montaj yapılacak alan sert zemin ise taşıyıcı borular sac flanşlar üzerindeki minimum 10mm. Deliklerden minimum 10x55mm. dübel ile zemine sabitlenecektir. Montaj alanı toprak ise minimum 200mm. yüksekliğinde 114mm. çapında 2,5mm. et kalınlığında

4 galvanizli boru üzerine dört adet minimum M10x30 galvanizli cıvata kaynaklanmış minimum 150x150x4mm. ebadında sac flanştan oluşan ankraj sistemi kullanılacaktır. B) KARE KAUÇUK PLATFORM Resim 1 1) Platform minimum 1150x1150mm. ebadında olacaktır. 30x40x2mm. ölçüsündeki kutu profilden yapılan karkas üzerine platformu kaplayacak minimum 2mm. kalınlığında DKP sac sık puntolar ile tutturulacaktır. (Şekil1.1) Şekil 1.1 Platform Karkası 2) Platformların köşeleri 114mm. boruyu saracak şekilde çeyrek daire şeklinde olacaktır. 3) Platformların üst ve yan tarafları share A sertlikte 1gr/cm 3 yoğunlukta minimum 90 kgf/cm 2 kopma mukavemetinde % kopma uzamasında ve 100mm 3 (maksimum) aşınma özelliğine sahip anti statik malzeme karışımlı doğal kauçuk enjeksiyon kalıpla sıcak desenli kaplama veya gerilme mukavemeti yüksek polietilen malzeme ile kaplama yapılacaktır.

5 C) POLİETİLEN ÇATILAR Resim 2 1) Çatılar minimum 1250x1250mm. ebadında olup minimum 500mm. yüksekliğinde olacaktır. Çatıların saçak alt kenarı ile platform arasında minimum 1000mm. açıklık bulunmalıdır. 2) Çatıların her bir kenarında çocukların kolay kullanımını sağlayacak 300mm. çapında yarım daire şekilli açıklıklar bulunacaktır. 3) Çatılar ana konstrüksiyona mutlaka direkt bağlanacak şekilde olmalıdır. Arada bir bağlantı elemanı kullanılmamalıdır. 4) Çatılar yüksek yoğunluk polietilen hammaddeden rotasyon teknolojisiyle imal edilecektir. Renklendirmede kullanılan boya maddeleri çocuk sağlığına uygun gıda tüzüklerine uyacaktır. Elektriklenmeyi önlemek içinde polietilenin içine anti statik madde ilave edilecektir. D) PE MERDİVENLER Resim 3

6 1) Merdivenler zeminden platforma ve platformdan platforma 1000mm kot farkına erişebilecek şekilde beş basamaklı gruplar halinde imal edilecektir. 2) Merdivenlerin basamak yüksekliği minimum 110mm. olacaktır. 3) Polietilen merdiven çift cidarlı kendisinden renkli olarak imal edilecektir. 4) Bu ürünlerde yüzey kalitesinin düzgün olması ve görselliğin öne çıkması amaç edinildiğinden özellikle alüminyum kalıplarda yapılması gerekir. 5) Merdiven korkuluğu minimum 500mm. maksimum 850mm. yüksekliğinde her merdiven grubu için 2 adet imal edilecektir. 6) Merdiven korkuluğunun kenarları minimum 27x2mm. borudan, parmaklıklar minimum 21x2mm. Borudan imal edilecektir. Korkuluğu oluşturan malzemeler birbirlerine kaynaklama yöntemi ile birleştirilecek ve tüm olarak galvanize edildikten sonra polyester esaslı elektro statik toz fırın boya ile fırınlanmak suretiyle boyanacaktır. 7) 100 cm üzerindeki yüksekliklerde korkuluk araları maksimum 89mm genişliğinde olmalıdır. Şekil 2.1 PE Merdiven Korkuluğu 8) Metal korkuluğun uçlarına en az M10x50 gijon kaynatılarak montajı yapılacaktır. 9) Metal Korkuluk, platformlar arasında PE merdivenin üzerinde açılan deliklerden geçirilip alt ve üst uçlarından somun yardımıyla bağlanacaktır. Zemin platform bağlantısında zemine gömülebilecek kadar uzatılacaktır.

7 E) KAUÇUK MERDİVEN Resim 6 1) Merdivenler zeminden platforma ve platformdan platforma minimum 800mm. Maksimum 1200 mm. kot farkına erişebilecek şekilde minimum dört, maksimum altı basamaklı gruplar halinde imal edilecektir. 2) Merdivenlerin basamak yüksekliği minimum 110mm. olacaktır. 3) Merdiven korkuluğu minimum 500mm. maksimum 850mm. yüksekliğinde her merdiven grubu için 2 adet imal edilecektir. Merdiven korkuluğunun kenarları minimum 27x2mm. borudan, parmaklıklar minimum 21x2mm. borudan, ana taşıyıcı ise 30x70x3mm. kutu profilden imal edilecektir. Korkuluğu oluşturan malzemeler birbirlerine kaynaklama yöntemi ile birleştirilecek ve tüm olarak galvanize edildikten sonra polyester esaslı elektro statik toz fırın boya ile fırınlanmak suretiyle boyanacaktır. Şekil 4 Merdiven Korkuluğu 4) Platformdan platforma çıkan merdiven korkuluğundaki parmaklık araları maksimum 89 mm. olacaktır. 5) Merdivenlerin platforma montesi ana taşıyıcı olan 30x70x3mm. galvanizli profil üzerinde bulunan yuvalardan galvanizli cıvata ve somunların sıkıştırılması ile tutturulacaktır.

8 6) 100 cm üzerindeki yüksekliklerde korkuluk araları maksimum 8 cm genişliğinde olmalıdır. Kauçuk basamaklar bu korkuluklara galvanizli cıvatalarla monte edilecektir. F) POLİETİLEN KORKULUKLAR Resim 4 1) Oyun gruplarında kullanılan polietilen korkuluklar çocukların platform üzerinde güvenli bir şekilde durmalarına yardımcı olacaktır. Polietilen korkuluklar çift cidarlı kendisinden renkli olarak imal edilecektir. 2) Polietilen korkulular alttan ve üstten 27mm. çapında 2mm. et kalınlığında galvanizli borularla kelepçe sistemi yardımı ile ana konstrüksiyona sabitlenecektir. Bu borular polietilen korkulukların içerisinden bütün olarak geçirilecektir. 3) Boruların panolarla birleşim noktalarında 27mm çapında borunun geçebileceği enjeksiyon yöntemi ile şekillendirilmiş yüzük şeklinde aparatlar kullanılacaktır. 4) Bu ürünlerde yüzey kalitesinin düzgün olması ve görselliğin öne çıkması amaç edinildiğinden özellikle alüminyum kalıplarda yapılması gerekir.

9 G) DÜZ KAYDIRAKLAR Resim 5 1) Uzun kaydıraklar en az 200 cm yüksekliğindeki platformlardan kayacak gibi tasarlanmış ve polietilen malzemeden tek parçalı ve çift cidarlı olarak min. 55 kg gelecek şekilde üretilecektir. 2) Kısa kaydıraklar en az 100 cm yüksekliğindeki platformlardan kayacak gibi tasarlanmış ve polietilen malzemeden tek parçalı ve çift cidarlı olarak min. 25 kg gelecek şekilde üretilecektir. 3) Kaydıraklar HDPE lineer polietilen malzemeden özel preslerle şekillendirilerek imal edilecektir. 4) Polietilen ürünlerde renk solmasına karşın ışık hassasiyeti 6 8 skalaları arasında olan orijinal polietilen kullanılacaktır. 5) Kaydıraklarda direk merdivenden sonra kayma yüzeyi oluşuyorsa mutlaka ayakta emniyetli duracak şekilde cm kaydırak giriş düzlemi olacak; ancak kaydırak herhangi bir düzleme, platforma bağlanıyorsa bu zorunluluk olmaktan çıkar. 6) Üstte çocukların kaydırağa güvenli girişini sağlayacak metalden imal edilecek emniyet tutacakları ve aşağıda çocuğun hızını kesecek şekilde 100 cm yükseklik için cm uzunluğunda durma düzlemi bulunacaktır. Kaydıktan sonra düşme yükseklikleri 100 cm lik kaydırakta cm olacaktır. 7) Kaydırakların yan duvarları girişte cm kayma yüzeyinde en az cm yüksekliğinde olacaktır. 8) Kaydırağın genişliği cm olacak şekilde polietilen malzemeden tek parça olarak imal edilecektir.

10 9) Kaydıraklar 100 cm yüksekliğindeki platformlardan 32 derece eğimli inecek şekilde; 255 cm uzunluğunda imal edilecektir. 10)Polietilen kaydıraklar çift cidarlı, yüksek yoğunluk polietilen HDPE hammaddeden rotasyon teknolojisiyle tek parça olarak imal edilecektir. 11) Elektriklenmeyi minimuma indirmek içinde polietilenin içine anti statik madde ilave edilecektir. Bu madde kaydıraktan kayma esnasında meydana gelen statik elektriği yok edecektir. 12) Kaydıraklar galvanizli cıvatalarla platforma monte edilecektir. Bu cıvatalar görüntüyü bozmaması ve daha uzun ömürlü kalması amacıyla enjeksiyon yöntemi ile şekillendirilmiş plastik tapalar ile kapatılacaktır. Şekil 8. T Ankraj 13) Kaydıraklar çiziminde gösterilen galvanizli ankraj malzemesiyle yere sabitlenecektir. H) PE BAĞLANTI KELEPÇESİ Şekil 6.1 Bağlantı Kelepçesi 1) Taşıyıcı platform ve korkuluk kelepçeleri pik döküm veya enjeksiyon yöntemi ile yapılmış polyemid esaslı malzemelerden şekil 1.1 deki çizime uygun olarak oluşturulacaktır.

11 2) 114mm. çapında taşıyıcı konstrüksiyonu birbirlerine 90 derece bağlamak amacı ile kullanılan kiriş bağlantı malzemesi pik döküm, veya enjeksiyon yöntemi ile yapılmış polyemid esaslı malzemelerden oluşacaktır. (Şekil 1.2) 3) İç çapı 114mm (4 ) boruya uygun olarak tasarlanacak ve kule borusuna bağlanıp cıvataları sıkıldığında yerinde boşluk ya da oynama yapmayacaktır. 4) Bu kiriş bağlantı aparatının bir tarafı boruya minimum iki adet M10x25 galvanizli cıvata ile sabitlenecektir. Diğer taraf ise arka tarafından iki adet 114mm. çaplı yarım daire şeklinde pik döküm veya enjeksiyon yöntemi ile yapılmış polyemid esaslı kelepçe ile galvanize edilmiş cıvata ve somunlar vasıta ile bağlanacaktır. 5) Kelepçelerin borudan çıkıntısı çocuk sağlığını korumak amacıyla maksimum 16mm,sistemde kullanılan tüm cıvata ve somunların çıkıntıları maksimum 3 mm olacaktır. 6) Kelepçe bağlantısı yapılıp bittikten sonra hiçbir yerinde yaralanmaya sebebiyet verebilecek çıkıntılar, keskin köşeler olmamalıdır. Cıvata bağlantıları kendiliğinden gevşemeyecek şekilde tasarlanacaktır. Cıvata başları ve somunlar plastik ürünün içinde kalacaktır. 7) Enjeksiyon yöntemi ile yapılmış polyemid esaslı bağlantı malzemelerinin renklendirmesinde kullanılan boya maddeleri çocuk sağlına uygun gıda tüzüklerine uyacaktır. Şekil 6.2 Bağlantı Kelepçesi 8) Kurtağzı bağlantılar enjeksiyon ile imal edilecek ve PE malzemeden yapılacaktır. (Şekil 1.2) 9) Bağlantılar en az 32mm (1 ) çaplı borulara uygun olarak tasarlanacaktır. Bağlanacak boru, kurtağzı bağlantının içinden boydan boya geçen M6 cıvata bağlanacaktır.

12 10) Kurtağzı bağlantılar, bağlantı kelepçesine tam olarak tespit edildikten sonra hiçbir şekilde yerinde dönme ya da oynama yapmamalıdır. I) KURTAĞZI KELEPÇE Şekil 7.1 Kurtağzı Kelepçe 1) Salıncak bağlantılarında ve mukavemet gerektiren yerlerde alüminyum döküm kelepçe kullanılacaktır. 2) 3 parçadan oluşan kelepçenin iç çapı 114mm (4 ) boruya uygun olarak tasarlanacak ve bir taraftan salıncak H ına diğer taraftan 114mm salıncak orta borusuna birleştirilecektir. (Şekil 1.2) 3) Boruya bağlanıp, cıvataları sıkıldığında yerinde boşluk ya da oynama yapmayacaktır. 4) Kelepçe bağlantısı yapılıp bittikten sonra hiçbir yerinde yaralanmaya sebebiyet verebilecek çıkıntılar, keskin köşeler olmamalıdır. Cıvata bağlantıları kendiliğinden gevşemeyecek şekilde tasarlanacaktır. Cıvata başları ve somunlar döküm ürünün içinde kalacaktır. 5) Kurtağzı borulara ve kelepçe parçaları birbirine M10x30 mm Civata ve Fiberli Somunlarla birleştirilecektir. 6) Parçalar elektrogalvaniz üzeri polyester esaslı elektrostatik toz fırın boya ile fırınlanmak suretiyle boyanacaktır.

13 Şekil 7.2 Kurtağzı Kelepçe J) ANKRAJ 170x170mm. ölçüsünde minimum 4mm. et kalınlığındaki kare saclara dört köşesinden uygun ölçülerde delinmiş deliklere dört adet M10x30 cıvatalar kaynatılacaktır. Sacın alt kısmına 114mm. çapında minimum 200mm. yüksekliğinde boru kaynaklamak sureti ile monte edilecektir. Bu borunun üzerine betonu iyi tutması amacıyla minimum 100mm. uzunluğunda parça boru profiller kaynaklamak sureti ile birleştirilecektir. Montaj esnasında 300x300mm. ölçüsünde ve 400mm. derinlikte kazılan çukurlara bu ankraj aparatları özel şablonlar vasıtasıyla terazisinde yerleştirilerek betonla nacaktır. Taşıyıcı dikey konstrüksiyonların alt kısımlarında bulunan ve et kalınlığı minimum 4mm. olan 170x170mm. Ebadındaki önceden kaynatılmış ve elektro statik toz fırın boya ile fırınlanmak suretiyle boyanmış karşılıklar ankraj cıvatalarına geçerek M10 somunların sıkıştırılmasıyla monte edilir. Bu ankraj aparatları su ve nemden ve yeraltında beton içinde kalmalarından dolayı paslanmanın engellenmesi için beton lama öncesi iki kat anti pas boya ile boyanır. K) GALVANİZLEME ve ELEKTROSTATİK TOZ FIRIN BOYA Tüm metal aksamlar öncelikle korozyona karşı maksimum koruma amacıyla elektrostatik fırın boyama işlemi öncesi elektro galvanizleme işlemine tabi tutulacaktır. Galvanizleme işlemi biten imalat önce 10 dakika süre ile 70 derecede % 5 konsantrasyonlu yağ alma banyosunda bekletilecek olan metal aksamlar durulama işleminden sonra sülfürik asit konsantrasyonu içinde en ufak pas zerreciklerinin bile asit içinde erimesinin süresince havuzlarda bekletilecektir. Ardından yapılacak durulama banyosundan sonra aynı zamanda fosfat kaplama yapma özelliğine sahip özel alaşımlı deterjanlı hülasa ile yıkandıktan sonra toz boya kaplama işlemi

14 gerçekleştirilecektir. Polyester esaslı toz boya 200 derece fırın içinde minimum 20 dakika süreyle fırınlanacak ve elektrostatik toz fırın boya işlemi tamamlanacaktır.

TEK PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

TEK PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME TEK PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER: TEK PLATFORMLU METAL OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare Kauçuk Platform 1 Adet Kauçuk Merdiven H:100cm

Detaylı

İKİ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

İKİ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME İKİ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER: İKİ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBU PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare Kauçuk Platform 2 Adet Kauçuk Merdiven H:100cm 2 Adet Düz Kaydırak

Detaylı

ÜÇ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

ÜÇ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME ÜÇ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER: ÜÇ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare Kauçuk Platform 2 Adet Kauçuk Dikdörtgen Platform

Detaylı

TEK PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

TEK PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME TEK PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER: TEK PLATFORMLU METAL OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare Kauçuk Platform 1 Adet PE Merdiven H:100cm

Detaylı

ÜÇ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

ÜÇ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME ÜÇ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER: ÜÇ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare Kauçuk Platform 3 Adet Taşıyıcı Direk 12 Adet

Detaylı

BEŞ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

BEŞ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME BEŞ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER: BEŞ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare Kauçuk Platform 4 Adet Kauçuk Dikdörtgen

Detaylı

İKİ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

İKİ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME İKİ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER: İKİ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare Kauçuk Platform 2 Adet Kauçuk Merdiven H:100cm

Detaylı

ÜÇ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

ÜÇ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME ÜÇ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER: ÜÇ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare Kauçuk Platform 3 Adet Taşıyıcı Direk 8 Adet

Detaylı

İKİ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

İKİ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME İKİ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER: İKİ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare Kauçuk Platform 2 Adet Kauçuk Merdiven H:100cm

Detaylı

ÜÇ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

ÜÇ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME ÜÇ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER: ÜÇ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare Kauçuk Platform 4 Adet Kauçuk Dikdörtgen Platform

Detaylı

İKİ KATLI ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

İKİ KATLI ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME İKİ KATLI ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER İKİ KATLI ÇOCUK OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Merdiven 3 Adet Yay Merdiven 1 Adet Kare Platform 4 Adet

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 7 basamaklı ara merdiven 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu 2 ad güneş figürü çatı kemeri 2 li salıncak seti 1 tk POLİETİLEN

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule helezon kaydırak platformu 3 gen platform 2 ad 5 basmaklı merdiven çatı 150 cm helezon kaydırak 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu 3 ad yaprak figürü bacak giydirme figürü

Detaylı

STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 05 ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME

STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 05 ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 05 ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER STANDARD ÇOCUK OYUN GRUBU MTD 05 PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Merdiven 2 Adet Platform 2 Adet Düz

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 2 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 100 cm tüp kaydırak 1 ad tüp geçit 1 ad 100 cm düz kaydırak 1 ad kütük merdiven 1

Detaylı

STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 12 ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME

STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 12 ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 12 ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER STANDARD ÇOCUK OYUN GRUBU MTD 12 PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Merdiven 1 Adet Platform 2 Adet Tüp

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 4 ad kare platform 3 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 2 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad tüp geçit 1 ad 100 cm düz kaydırak

Detaylı

STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 10 ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME

STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 10 ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 10 ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER STANDARD ÇOCUK OYUN GRUBU MTD 10 PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Merdiven 2 Adet Platform 2 Adet Tüp

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 5 ad kare platform 4 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 3 gen platform 6 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad 7 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 3 ad 100

Detaylı

İKİ PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

İKİ PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME İKİ PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER İKİ PLATFORMLU OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare ahşap platform 2 Adet Ahşap merdiven H:100cm 1 Adet Düz

Detaylı

AHŞAP TREN OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

AHŞAP TREN OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME AHŞAP TREN OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER AHŞAP TREN OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare ahşap platform 2 Adet Ahşap Merdiven H:100cm 1 Adet Ahşap Yay

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 5 basmaklı merdiven 100 cm düz kaydırak platform korkuluğu tırmanma basmakları 1 tk dal figürü yaprak figürü çatı kemeri POLİETİLEN

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad 3 gen platform 1 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 100 cm tüp kaydırak 1 ad kütük merdiven 1 ad platform korkuluğu 1 ad metal tırmanma 1 tk bacak giydirme

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 7 basamaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad platform korkuluğu

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 7 basamaklı ara merdiven 150 cm düz kaydırak 150 cm helezon kaydırak platform korkuluğu palmiye figürü çatı 2 li salıncak seti 1 tk TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN

Detaylı

SPİRAL, DÜZ KAYDIRAKLI VE SALINCAKLI METAL ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

SPİRAL, DÜZ KAYDIRAKLI VE SALINCAKLI METAL ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME SPİRAL, DÜZ KAYDIRAKLI VE SALINCAKLI METAL ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER SPİRAL, DÜZ KAYDIRAKLI VE SALINCAKLI METAL ÇOCUK OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME

Detaylı

MTD 27A AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

MTD 27A AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME MTD 27A AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER MTD 27A AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare Ahşap platform 3 Adet Merdiven 1 Adet Köprü

Detaylı

İKİ PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

İKİ PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME İKİ PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER İKİ PLATFORMLU OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare ahşap platform 2 Adet Ahşap merdiven H:100cm 1 Adet Eğik

Detaylı

DÖRT PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

DÖRT PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME DÖRT PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER DÖRT PLATFORMLU OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare ahşap platform 2 Adet Dikdörtgen Ahşap Platform 1 Adet

Detaylı

İKİ KATLI ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

İKİ KATLI ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME İKİ KATLI ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER İKİ KATLI ÇOCUK OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Merdiven 3 Adet Platform 4 Adet Düz Kaydırak H: 100 cm 1

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 5 basamaklı ara merdiven 100 cm düz kaydırak platform korkuluğu palmiye figürü çatı kemeri 2 li salıncak seti 1 tk Tırmanma seti 1 tk TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN

Detaylı

AHŞAP KALE OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

AHŞAP KALE OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME AHŞAP KALE OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER AHŞAP KALE OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare ahşap platform 2 Adet Ahşap Merdiven H:150cm 1 Adet Ahşap Taşlı

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad 3 gen platform 6 ad 5 basmaklı merdiven 2 ad çatı 2 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 100 cm tüp kaydırak 1 ad tüp geçit

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 3 gen platform 6 ad Rampa 3 ad çatı 100 cm ikiz kaydırak 100 cm tüp kaydırak 2 ad kütük merdiven platform korkuluğu 4 ad h 100 tırmanma basamakları 1 tk çatı

Detaylı

GEMİ SERİSİ ÇİFT KATLI SEKİZGEN KULELİ METAL ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

GEMİ SERİSİ ÇİFT KATLI SEKİZGEN KULELİ METAL ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME GEMİ SERİSİ ÇİFT KATLI SEKİZGEN KULELİ METAL ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER GEMİ SERİSİ ÇİFT KATLI SEKİZGEN KULELİ METAL ÇOCUK OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 3 ad kare platform 2 ad 3 gen platform 1 ad 5 basmaklı merdiven 2 ad çatı 1 ad 100 cm düz kaydırak 1 ad 100 cm tüp kaydırak 1 ad tüp geçit 1

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 3 ad kare platform 3 gen platform 12 ad 5 basmaklı merdiven Rampa 3 ad çatı 100 cm ikiz kaydırak 100 cm tüp kaydırak 2 ad 100 cm düz kaydırak kütük merdiven platform korkuluğu

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 3 ad kare platform 2 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 7 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 3 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform helezon kaydırak platformu 5 basmaklı merdiven çatı 150 cm helezon kaydırak 150 cm tüp kaydırak 100 cm düz kaydırak ara merdiven platform korkuluğu 2 ad yaprak

Detaylı

SPİRAL, TÜP VE DÜZ KAYDIRAKLI METAL ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

SPİRAL, TÜP VE DÜZ KAYDIRAKLI METAL ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME SPİRAL, TÜP VE DÜZ KAYDIRAKLI METAL ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER SPİRAL, TÜP VE DÜZ KAYDIRAKLI METAL ÇOCUK OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Merdiven

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 3 ad kare platform 3 ad 3 gen platform 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 100 cm tüp kaydırak 1 ad tüp geçit kütük merdiven platform korkuluğu

Detaylı

TÜP VE DÜZ KAYDIRAKLI MİNİ ÇOCUK OYUN PARKI

TÜP VE DÜZ KAYDIRAKLI MİNİ ÇOCUK OYUN PARKI TÜP VE DÜZ KAYDIRAKLI MİNİ ÇOCUK OYUN PARKI 1) GENEL BİLGİLER TÜP VE DÜZ KAYDIRAKLI MİNİ ÇOCUK OYUN PARKI PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare ahşap platform 1 Adet Ahşap Merdiven (6

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kare platform 3 gen platform 12 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kare platform 3 gen platform 12 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 4 ad kare platform 2 ad 3 gen platform 12 ad 5 basmaklı merdiven Rampa 4 ad çatı 2 ad 100 cm ikiz kaydırak 100 cm tüp kaydırak 2 ad 150 cm düz

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 4 ad kare platform 3 ad helezon kaydırak platformu 5 basmaklı merdiven çatı 100 cm düz kaydırak 150 cm helezon kaydırak platform korkuluğu 4 ad dümen tırmanma basmakları 1 tk

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 3 ad kare platform 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad üçgen platform 12 ad 5 basmaklı merdiven 3 ad çatı 2 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 200 cm helezon kaydırak 1 ad 270 cm

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kare platform helezon kaydırak platformu 1 ad 3 gen platform 2 ad 5 basmaklı merdiven 2 ad

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kare platform helezon kaydırak platformu 1 ad 3 gen platform 2 ad 5 basmaklı merdiven 2 ad TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 3 ad kare platform 2 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 3 gen platform 2 ad 5 basmaklı merdiven 2 ad çatı 1 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 200

Detaylı

TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj

TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj sistemi, arabalı palanga sistemi ve tahditleri, çelik

Detaylı

AHTAPOT FİGÜRLÜ OYUN GRUBU (SİSTEMLİ)

AHTAPOT FİGÜRLÜ OYUN GRUBU (SİSTEMLİ) AHTAPOT FİGÜRLÜ OYUN GRUBU (SİSTEMLİ) Ø 114 mm. çaplı minimum 3 mm et kalınlığın da galvaniz borudan oluşturulacak. Kesinlikle sonradan elektro galvaniz yapılmış olmayacaktır. Boruların açıkta kalan üst

Detaylı

KOMANDO HALKALI TRAPEZLİ ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

KOMANDO HALKALI TRAPEZLİ ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME KOMANDO HALKALI TRAPEZLİ ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER KOMANDO HALKALI TRAPEZLİ ÇOCUK OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare ahşap platform 1 Adet

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 3 ad kare platform 2 ad üçgen platform helezon kaydırak platformu 5 basmaklı merdiven çatı 100 cm tüp kaydırak 150 cm helezon kaydırak 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu

Detaylı

İKİ PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

İKİ PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME İKİ PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER İKİ PLATFORMLU OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare ahşap platform 1 Adet Dikdörtgen Ahşap Platform 1 Adet

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 4 ad kare platform 3 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad 7 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 2 ad 100 cm ikiz kaydırak 1

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 4 ad kare platform 3 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 3 gen platform 2 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 2 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad 150 cm helezon

Detaylı

STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 07A ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME

STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 07A ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 07A ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER STANDARD ÇOCUK OYUN GRUBU MTD 07A PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare ahşap platform 2 Adet Düz Kaydırak

Detaylı

GEMİ OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

GEMİ OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME GEMİ OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER: GEMİ OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare Kauçuk Platform 8 Adet Spiral Kaydırak Platformu 1 Adet Taşıyıcı Direk 17

Detaylı

STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 08A ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME

STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 08A ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 08A ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER STANDARD ÇOCUK OYUN GRUBU MTD 08A PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare ahşap platform 1 Adet Dikdörtgen

Detaylı

TAŞIYICI KONSTRÜKSYON:

TAŞIYICI KONSTRÜKSYON: TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 7 ad kare platform 5 ad helezon kaydırak platformu 3 gen platform 15 ad 5 basmaklı merdiven çatı 150 cm düz kaydırak 200 cm tüp kaydırak 200

Detaylı

STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 12A ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME

STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 12A ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 12A ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER STANDARD ÇOCUK OYUN GRUBU MTD 12A PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare ahşap platform 1 Adet Dikdörtgen

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI:

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 5 ad kare platform 3 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 3 gen platform 6 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad 7 basamaklı

Detaylı

İKİ PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

İKİ PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME İKİ PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER İKİ PLATFORMLU OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare ahşap platform 1 Adet Dikdörtgen Ahşap Platform 1 Adet

Detaylı

MTD 26A AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

MTD 26A AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME MTD 26A AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER MTD 26A AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare Ahşap platform 2 Adet Merdiven 1 Adet Köprü

Detaylı

STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 01 ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME

STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 01 ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 01 ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER STANDARD ÇOCUK OYUN GRUBU MTD 01 PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Merdiven 2 Adet Platform 2 Adet Düz

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 5 ad kare platform 3 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 3 gen platform 8 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 2 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad 150 cm

Detaylı

AHSAP GEMİ OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

AHSAP GEMİ OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME AHSAP GEMİ OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER AHŞAP GEMİ OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Dikdörtgen Ahşap Platform 1 Adet Kare ahşap platform 4 Adet Ahşap Tırmanma

Detaylı

EKO-02 OYUN GRUBU TEKNİK ÖZELLİKLERİ

EKO-02 OYUN GRUBU TEKNİK ÖZELLİKLERİ EKO-02 OYUN GRUBU TEKNİK ÖZELLİKLERİ İhale Teklif Zarfı içerisinde sunulacak evraklar aşağıda belirtilmiştir. 1) ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi. 2) ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi. 3) ISO 18001:2007

Detaylı

ALTIGEN PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

ALTIGEN PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME ALTIGEN PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER ALTIGEN PLATFORMLU OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Ahşap Altıgen Çatı 1 Adet Altıgen Ahşap Platform 1

Detaylı

METAL OYUN GRUPLARI TEKNİK ŞARTNAMERİ

METAL OYUN GRUPLARI TEKNİK ŞARTNAMERİ TAŞIYICI KONSTRÜKSİYON Minimum 114 mm. çapında minimum 2 mm. et kalınlığında galveniz üzeri polyester esaslı elektro statik toz fırın boya ile fırınlanmak suretiyle boyanan borulardan oluşacaktır. Bu boruların

Detaylı

ÜÇ PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

ÜÇ PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME ÜÇ PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER ÜÇ PLATFORMLU OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare ahşap platform 2 Adet Dikdörtgen Ahşap Platform 1 Adet Düz

Detaylı

ÜÇ PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

ÜÇ PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME ÜÇ PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER ÜÇ PLATFORMLU OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare ahşap platform 3 Adet Ahşap Merdiven H:100cm 2 Adet Ahşap

Detaylı

AHġAP OYUN GRUBU TEKNĠK ġartnamesġ

AHġAP OYUN GRUBU TEKNĠK ġartnamesġ AHġAP OYUN GRUBU TEKNĠK ġartnamesġ Tanımı ĠĢlevi : Ahşap Oyun Grubu : İpli Tırmanma, Kaydırak YaĢ Grubu : +6 Kullanıcı Kapasitesi :

Detaylı

MTD 25A AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

MTD 25A AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME MTD 25A AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER MTD 25A AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Ahşap platform 1 Adet İpli Ahşap Tırmanma H: 150

Detaylı

ALTIGEN PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

ALTIGEN PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME ALTIGEN PLATFORMLU OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER ALTIGEN PLATFORMLU OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Ahşap Altıgen Çatı 1 Adet Altıgen Ahşap Platform 1

Detaylı

EKO-01 ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ÖZELLİKLERİ

EKO-01 ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ÖZELLİKLERİ EKO-01 ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ÖZELLİKLERİ İhale Teklif Zarfı içerisinde sunulacak evraklar aşağıda belirtilmiştir. ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi. ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi. ISO 18001:2007

Detaylı

DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI SARICANLILAR KÜLTÜR YARDIMLAġMA VE DAYANIġMA DERNEĞĠ

DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI SARICANLILAR KÜLTÜR YARDIMLAġMA VE DAYANIġMA DERNEĞĠ DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI SARICANLILAR KÜLTÜR YARDIMLAġMA VE DAYANIġMA DERNEĞĠ Elazığ ili SODES Köyüm Parka KavuĢtu ġimdi Oyun Zamanı Projesi kapsamında Oyun grubu alımı ve montajı ile Çevre ve Zemin Düzenlemesi

Detaylı

OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME YPO 109-6

OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME YPO 109-6 OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME YPO 109-6 POLİETİLEN ÜRÜNLER HAMMADDE ÖZELLİKLERİ Polietilen parçalarda alçak veya orta yoğunluklu lineer polietilen (LLDPE-Lineer Low Density Polyethylene) kullanılmalıdır.

Detaylı

İKİ KULELİ, SALINCAKLI ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

İKİ KULELİ, SALINCAKLI ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME İKİ KULELİ, SALINCAKLI ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER İKİ KULELİ, SALINCAKLI ÇOCUK OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare Ahşap platform 1 Adet Altıgen

Detaylı

AHġAP OYUN GRUBU TEKNĠK ġartnamesġ

AHġAP OYUN GRUBU TEKNĠK ġartnamesġ AHġAP OYUN GRUBU TEKNĠK ġartnamesġ Tanımı ĠĢlevi : Ahşap Oyun Grubu : Kaydırak YaĢ Grubu : +6 Kullanıcı Kapasitesi :

Detaylı

ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Y-01 3 BASAMAKLI MERDİVEN:

ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Y-01 3 BASAMAKLI MERDİVEN: ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Y-01 3 BASAMAKLI MERDİVEN: Platform yüzeyinden 700 mm yüksekliğindeki diğer platform yüzeyine çıkmak için dört basamaklı olarak imal edilecektir. 27 mm çapında ve 2 mm

Detaylı

İKİ KULELİ İKİ KAYDIRAKLI HALAT KÖPRÜ BAĞLANTILI OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ

İKİ KULELİ İKİ KAYDIRAKLI HALAT KÖPRÜ BAĞLANTILI OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ İKİ KULELİ İKİ KAYDIRAKLI HALAT KÖPRÜ BAĞLANTILI OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ OYUN GRUBU TEKNİK ÖZELLİKLERİ Q 114 mm. çaplı minimum 3 mm et kalınlığın da galvaniz borudan oluşturulacak. Kesinlikle sonradan

Detaylı

BEŞ KULELİ ALTI KAYDIRAKLI METAL ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- ANA UNSULARI:

BEŞ KULELİ ALTI KAYDIRAKLI METAL ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- ANA UNSULARI: BEŞ KULELİ ALTI KAYDIRAKLI METAL ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- ANA UNSULARI: Ürünler TS EN ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİNDE imal edilecektir. Oyun grupları K-Q TSE- ISO- EN 9001 : 2008,

Detaylı

Modele ait Çizimler: EKONOMİK SERİ-03 TEKNİK ŞARTNAMESİ

Modele ait Çizimler: EKONOMİK SERİ-03 TEKNİK ŞARTNAMESİ Modele ait Çizimler: EKONOMİK SERİ-03 TEKNİK ŞARTNAMESİ Ürün Teknik Özellikleri Oturma Alanı Emniyet Alanı Kaydırak Bağlantı Yüksekliği Yaş Grubu 700X500 CM 1000X800 CM 100 CM +3 YAŞ Ürün Yedek Parça Listesi

Detaylı

ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME

ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME Oyun Grubu İçeriği; MALZEME ADI ADET POLİETİLEN TEKLİ DÜZ KAYDIRAK(H:100cm.) 1 POLİETİLEN TÜP (TÜNEL) KAYDIRAK(H:150cm.) 1 POLİETİLEN SPİRAL (HELEZON) KAYDIRAK (H:150cm.)

Detaylı

STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 10A ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME

STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 10A ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME STANDARD ÇOCUK OYUN GRUPLARI MTD 10A ÜRÜNÜNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER STANDARD ÇOCUK OYUN GRUBU MTD 10A PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare ahşap platform 1 Adet Dikdörtgen

Detaylı

KOMANDO TRAPEZ HALKALI, ÇİFT KAYDIRAKLI ÇOCUK OYUN PARKINA AİT TEKNİK ŞARTNAME

KOMANDO TRAPEZ HALKALI, ÇİFT KAYDIRAKLI ÇOCUK OYUN PARKINA AİT TEKNİK ŞARTNAME KOMANDO TRAPEZ HALKALI, ÇİFT KAYDIRAKLI ÇOCUK OYUN PARKINA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER KOMANDO TRAPEZ HALKALI, ÇİFT KAYDIRAKLI ÇOCUK OYUN PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare

Detaylı

OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME Giriş İşbu teknik şartnamede yazılı tüm maddelerde belirtilen ölçüler TS EN 1176-1..7 den alınmış standartlara göre düzenlenmiştir. Oyun grubunda kullanılacak malzeme cinsleri

Detaylı

V-2 TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

V-2 TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME V-2 TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME

ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME Oyun Grubu İçeriği; MALZEME ADI ADET POLİETİLEN TEKLİ DÜZ KAYDIRAK(H:100cm.) 1 POLİETİLEN İKİLİ DÜZ KAYDIRAK(H:100cm.) 1 POLİETİLEN İKİLİ DÜZ KAYDIRAK(H:150cm.) 1 POLİETİLEN

Detaylı

MODÜLER TIRMANMA ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME

MODÜLER TIRMANMA ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME MODÜLER TIRMANMA ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME MODELE AİT TEKNİK ÇİZİMLER OYUN GRUBU AKSAMLARI 24 ADET POLİETİLEN MODÜLER TIRMANMA ÜRÜNÜN AMACI Koşma, zıplama, tırmanma, denge sağlama, asılma, kuvvet uygulama

Detaylı

HOġ KÖYÜ SAFA CAMĠĠ VE KURAN KURSU YAPTIRMA VE YAġATMA DERNEĞĠ DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI

HOġ KÖYÜ SAFA CAMĠĠ VE KURAN KURSU YAPTIRMA VE YAġATMA DERNEĞĠ DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI HOġ KÖYÜ SAFA CAMĠĠ VE KURAN KURSU YAPTIRMA VE YAġATMA DERNEĞĠ DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI Elazığ ili SODES Köyüm Parka KavuĢtu ġimdi Oyun Zamanı Projesi kapsamında Oyun grubu alımı ve montajı mal ve hizmet alımına

Detaylı

ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME

ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME Oyun Grubu İçeriği; MALZEME ADI ADET MERDİVEN ÇIKIŞ 150 1 ADET KARE PLATFORM 1 ADET SPİRAL KAYDIRAK 150 CM 1 ADET TÜNEL KAYDIRAK 150 CM 1 ADET POLİTİLEN SPİRAL TKM 1 ADET

Detaylı

AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ

AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ GENEL ÖZELLİKLER 1. Set içeriğinde yer alan tüm aletlerin taşıyıcı ana gövdeleri Ø 168 mm. çapında ve 5-4 mm. et kalınlığında metal malzemeden imal edilmiştir. 2. Ana

Detaylı

MACERA PARKI TEKNĠK ÖZELLĠKLERĠ

MACERA PARKI TEKNĠK ÖZELLĠKLERĠ MACERA PARKI TEKNĠK ÖZELLĠKLERĠ Ürün Malzeme Listesi: 5 adet ahşap platform 9 adet ahşap platform korkuluğu 1 adet kalın halat köprü 1 adet eğimli halat köprü 1 adet ahşap-halat köprü 1 adet zig-zag halat

Detaylı

AHŞAP OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ

AHŞAP OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ AHŞAP OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ Kurulum Alanı 5.50 X 4.00 m Güvenlik Alanı 8.50 X 7.00 m Ahsap Cinsi İthal Sarıçam Ahsap Boya Vakum Emprenye --------------------------------------------------

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 10metre ÇİFTLİ DEKORATİF AYDINLATMA DİREĞİ Direk Ana Gövde : Direk gövdesi kullanılan Ø114*3mm Ø139*4mm, Ø168*4mm çelik (S 235 JR) kalite borulardan imal edilecektir.

Detaylı

DIŞ MEKAN FITNESS ALETLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

DIŞ MEKAN FITNESS ALETLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ DIŞ MEKAN FITNESS ALETLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GENEL ÖZELLİKLER 1. Tüm aletlerin taşıyıcı ana gövdeleri Ø 140 mm. çapında ve minimum 5 mm. et kalınlığında metal malzemeden imal edilmiş olacaktır. 2. Yük

Detaylı

AÇIK ALAN SPOR ALETLERİ ( 10 LU)

AÇIK ALAN SPOR ALETLERİ ( 10 LU) AÇIK ALAN SPOR ALETLERİ ( 10 LU) Tüm Spor Üniteleri ekte sunulan ölçülere, ölçülendirilmiş plan görünüş, ön görünüş, yan görünüş çizimlerine ve perspektif görünüşlerine uygun veya dengi ürünler olmalıdır.

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

MODÜLER TIRMANMA ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME

MODÜLER TIRMANMA ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME MODÜLER TIRMANMA ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME MODELE AİT TEKNİK ÇİZİMLER OYUN GRUBU AKSAMLARI 32 ADET POLİETİLEN MODÜLER TIRMANMA 4 ADET ŞEFFAF PARÇALI TÜNEL (TÜP) KAYDIRAK (H:100cm±10) 3 ADET ŞEFFAF PARÇALI

Detaylı

- 1 - A : METAL AYAKLI KOMPOZİT AHŞAP ÇATILI PİKNİK MASASI

- 1 - A : METAL AYAKLI KOMPOZİT AHŞAP ÇATILI PİKNİK MASASI A : METAL AYAKLI KOMPOZİT AHŞAP ÇATILI PİKNİK MASASI a) GENEL ÖZELLİKLER 1) Ayaklar ve taşıyıcı kısım metal, oturma yüzeyi ve masa yüzeyi kompozit ahşap malzemeden imal edilmiş olacaktır. 2) Yükseklik,

Detaylı