ÖZEL TASARIMLI AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÖZEL TASARIMLI AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 ÖZEL TASARIMLI AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. GENEL Konu Ve Kapsam Bu şartname, yol, cadde ye sokak aydınlatma tesislerinde kullanılacak LED ışık kaynaklı armatürlerin özelliklerini ve deneylerini kapsar. Bu şartnamede bundan sonra LED ışık kaynaklı armatürler "LED'li armatür" olarak tanımlanacaktır.

2 LED'li armatür; LED paket, LED modül, lens, yansıtıcı (reflektör), saydam kapak (refraktör), sürücü vb. yardımcı donanım ile birlikte komple ünite olarak teslim edilecektir. LED'li armatürlerin özellikleri, bu şartname ve eklerinde belirtilmiştir. Ça1ışma Koşulları Kullanım yeri LED'Ii armatürlerin çalışacağı şebekenin Gerilimi Frekansi ça1ışma Ortam Sıcaklığı (ta) Bağıl Nem Rüzgâr hızı Harici 230+%l0 ve -%15 VAC 50±1 Hz - 40 C ila + 50 C arasında % 60 ila % 95 arasında 57 metre/saniye (205 km/saat) 2. ÖZELLİKLER 2.1 Genel Özellikler 1. LED'li armatürler mal ve can emniyeti açısından tehlike oluşturmayacak biçimde tasarlanacak ve imal edilecektir. 2. LED'li armatürler kolay tesis edilebilir ye bakim yapılabilir olacaktır. Teçhizatın LED'li armatüre montajında yapıştırıcı malzeme ve ek bağlantılarında lehim kullanılmayacaktır. Tüm elektriksel ve mekanik teçhizat direk titreşimine dayanıklı şekilde LED'li armatür içerisine tespit ettirilecektir. 3. LED'li armatürlerin yapısı iç ısınmalara karşı dayanıklı olacak, iç ısınmalardan ve normal çevre koşullarından dolayı yapısı değişmeyecek, LED ışık kaynaklarının kararlı ve verimli ça1ışmalarını sağlayacak şekilde tasarlanacaktır. 4. Tüm elektriksel ye optik teçhizatın birbirleri ile bağlantıları konnektörler vasıtası ile yapılacaktır. 5. LED'li armatür içerisinde iç iletkenlerin geçirildiği yerler; tel/kablo yalıtımlarını bozmayacak şekilde döküm çapaklardan arındırılmış ye pürüzsüz olacaktır. 6. Metal vidalar iletkenlerin geçirildiği yollara doğru çıkıntı yapmayacaktır. 7. LED'li armatürler içerisinden en az 3 x 1.5 mm 2 kesitinde, dışarıda kalan bölümü en az 30 cm uzunluğunda enerji kablosu çıkarılacaktır. Dış bağlantılar da konnektör vasıtası ile yapılacaktır. 8. LED'li armatürlerde dış iletken kablosu için kablo tutucu olarak rakor kullanılacaktır. LED'li armatürler açılmadan konsola monte edilecektir. 9. Besleme kablosunun uç bağlantıları montaj esnasında ilk önce toprak terminaline temas eden, demontaj halinde ise en son topraklama terminalinden arılan yapıda bir dişi-erkek

3 Güç (W) Ağırlık (kg) 100'e kadar (100 dahil) < (dahil) < ve Üzeri < Elektriksel Özellikler 1. LED'li armatürlerin ters polarite koruması olacaktır. LED'li armatürlerde kullanılacak LED modülleri hiçbir zaman ters polarize edilemeyecektir. 2. LED'li armatürlerde kullanılan LED modüllerindeki herhangi bir LED arızalandığında, diğerleri çalışmaya devam edecektir. 3. LED'li armatürlerin tasarımı, LED paketlerin şebeke gerilimine hiçbir şekilde maruz kalmayacakları şekilde izolasyon trafolu sürücülerle yapılacaktır. 4. LED'li armatürlerde LED modülleri çalıştırmak için sabit akim sürücüleri kullanılacaktır. LED cipler Üzerinden gecen beyan akimi, maksimum sürme akiminin % 70'ini geçmeyecek ve 700 ma'den büyük olmayacaktır. 5. LED'li armatürlerin içerisinde bulunan sürücüler aşırı gerilime karşı en az 4 kv parafudr korumalı olacak, kısa devre ve termal koruma bulunacaktır. 6. Sürücüler için istenen bu korumalar belgelendirilecektir. Sürücülerin güç faktörü en az 0.95 olacaktır. 7. LED'li armatürlerde kullanılan sürücülerin verimliliği tasarımlandığı güçte en az % 90 olacaktır. 8. LED'li armatür sürücülerinin toplam harmonik distorsiyonu (THD) %10'dan fazla olmayacaktır. 9. LED'li armatürlerde kullanılacak kablolar alev almaz malzemeden olacaktır. LED'li armatür iç iletkenleri en az 0,75 mm kesitinde çok damarlı bakir olacaktır. Nötr iletkeni için kullanılacak kablonun rengi açık mavi olacaktır. 2.3 Fotometrik Özellikler 1. LED'li armatürlerin tasarımında kullanılan LED paketlerin renk sıcaklıkları (CCT) 4000 K + % 5 olacaktır. 2. LED'li armatürlerin tasarımında kullanılan LED paketlerin renksel geri verim endeksi (CRI) en az 70 olacaktır. 3. LED'li armatür etkinlik faktörü minimum 110 lm/w olacaktır. Etkinlik faktörü fotometrik akrediteye sahip bir laboratuarda ölçülüp belgelendirilecektir. 4. LED'li armatürlerin üst uzaya gönderdikleri ışık akısı oranı (ULOR) % 5'den fazla olmayacaktır.

4 Gövde Gövde, korozyona karşı dayanıklı 5mm kalınlığında etial 141 alüminyum döküm den imal edilmiş olacaktır. Tüm elektriksel malzemeler -25 / C ortam sıcaklığına dayanıklı olacaktır. Tüm cıvatalar paslanmaz çelik olacaktır. LED lerin aşırı ısınmasını önlemek üzere kasanın üst bölümünde alüminyum kanallar bulunacaktır. Kanal yükseklikleri 2.5cm den az olmayacaktır. LED lerin ön bölümünde bulunan diffüzör PMMA olacak ve homojen ışık dağılımı sağlayacaktır. LED li armatürün ışık dağılım dosyaları eulumdat formatında onaya sunulacaktır. Üretici verdiği ışık dağılım tablosunun doğruluğunu fabrika kabul testleri sırasında ölçerek doğruluğunu ispat edecektir. Armatürün mekanik mukavemet derecelendirmesi en az IK05 olacaktır. Armatür ENEC (European Norms Of Electrical Certification), CE- EN standartlarına ve EN ISO 9001: 2000 Kalite Güvence sistemine göre üretilmelidir. Firma idareye CE belgesi verecektir. Optik Ledlerin ömrü min saat olmalıdır Üründen çıkan lumen/w değeri en az 65 lümen /w olacaktır. Ürünün sistem gücü watt arasında bir değer olacaktır. Ledlerin sürme akımı sabit 110mA olmalıdır, ledlerin soğutma sistemi bu akım değerlerine göre tasarlanacak ve termal analiz raporları verilecektir. Armatürlerin çalışma ömürleri IESNA-LM-80 test protokolüne uygun olarak üretilmiş olup yüklenici bunu belgelendirecektir. Armatür performansları IESNA-LM-79 standartına uygun olarak elektriksel ve fotometrik ölçümleri olup yüklenici bunu belgelendirecektir.

5 Elektrik Armatür Koruma Sınıfı en az IP 65 koruma sınıfı özelliklerine sahiptir. Sistemin kontrol sistemine 0-10V arayüz ilave edilebilme özelliği olmalıdır. Güç Kaynağı Armatür içinde bulunmalıdır.güç kaynağının ENEC belgesi olacaktır. Armatür ; CE- EN standartlarına göre üretilmelidir. Aydınlatma Direği 4 Metre ALÜMİNYUM KONİK AYDINLATMA DİREK ŞARTNAMESİ Tanımlar: Ekstrüzyon Al. Profil T6 Temper ISO 9001 EN40-6 Malzemelere sıcak veya soğuk halde basınç altında sürekli plastik şekil verme prosesidir. Ekstrüzyon prosesiyle elde edilen alüminyum alaşımlı mamuldür. T4 temper elde edildikten sonra 200 C de 8 saat bekletilir. T5 sonrası temperleme işlemleri yapay yaşlandırma olarak bilinirler. Malzemenin sertlik ve dayanımını arttırmaya yönelik işlemlerdir. Uluslararası Standartlar Kurumu (International Standards Organization) Avrupa Standartları Kısaltılması (European Norm) Alüminyum ektrüzyon malzemeden üretilip konikleştirilecek olan aydınlatma direği aşağıdaki özellikleri kesinlikle sağlamalıdır. 1. Alüminyum direk yüksekliği yekpare 4mt yüksekliğinde olacaktır. 2. Aydınlatma direği dairesel kesitli konik olarak üretilecektir. 3. Aydınlatma direği aluminyum 6060 alaşımı malzemeden ektrüzyon ve kaynaksız olarak üretilecektir. (Aydınlatma direği yüzeyinde boyuna kaynak olmayacaktır.) Aydınlatma direkleri özel termik fırınında 200 C de 8 saat bekletildikten sonra T6 sertlik derecesine getirilecektir. Termik fırında ısıl işlem gören malzeme, sulu zımparalama makinesinden geçirilerek, zımparalanmış yüzey oluşturulacaktır. 4. Aydınlatma direği alt çapı en az 114 mm olmalıdır. 5. Aydınlatma direği üst çapı 60 mm olmalıdır. 6. Alümiyum extrüzyon profilin et kalınlığı en az 3mm olmalıdır. 7. Aydınlatma direği üzerinde yerden 600mm yükseklikte 600X115mm ölçülerinde özel kilit sistemli sigorta kapağı olmalıdır. Sigorta kapağı direk yüzeyine tam oturacak, kapak ile direk arasında açıklık olmayacaktır. 8. Direk içinde V otomat rayının montajı için gerekli düzenek hazırlanmalıdır.

6 9. Kaynak işlemi DIN EN 287 2: Kaynak ve Benzer İşlemler için Personel Özellikleri (Personele uygulanacak olan test prosedürü, kaynak prosesi ve kaynak şekilleri, yapılan kaynak testi parçasının değerlendirilmesi) standardına uygun olarak, sertifikalandırılmış kaynakçılar tarafından yapılmalıdır m uzunluğundaki direğin statik hesapları EN40 Avrupa Standartlarına göre yapılmalıdır. Direklerin statik hesaplarının kontrolü 20kg ağırlığında ve rüzgar yüzeyi 0,18m² olan armatür kullanılacak şekilde yapılmalıdır. 11. Temel hesaplamaları üretici tarafından verilecektir. Statik hesaplamalar ve temel hesapları EN40 standartlarına göre yapılacak ve 160km/saat rüzgar yüküne dayanıklı olacaktır. 12. Aydınlatma direğinin imalatında kullanılacak olan alüminyum profilin hammaddesinin alaşımı 6060 özelliklerinde olmalıdır alaşımındaki elementlere bulunması gereken limitler aşağıda yer almaktadır. 13.Direk elektrostatik toz boya ile boyanacaktır. Direk rengi idare tarafından belirlenecektir. 14. Aydınlatma direğinin imalatında kullanılacak alüminyum malzemenin; Akma Mukavemeti (Rp0,2) min. 160 MPa, Çekme Mukavemeti (Rm) min. 215 MPa, % Uzaması (A50mm) ise %6 olmalıdır. 15. Üretici firma EN40 Avrupa standartları ve ISO 9001 standartlarına sahip olmalıdır.

7 ANKRAJ VE BETON DETAYI

8 ARMATÜR TESTLERİ Testler Testler üreticinin tesislerinde yapılacaktır. Fabrika kabul testlerinde aşağıdaki testlerin hepsi uygulanacaktır. a. Optik Test b. IP65 toz testi c. IP65 su testi d. Armatür komponentleri üzerinde ısı artış testi e. Elektriksel izolasyon testleri f. Dokunma gerilim testleri g. Toprak devamlılık testleri h. Güç, Akım, Güç faktörü testleri i. Mekanik darbelere karşı dayanım testi j. Montaj mukavemet testleri k. Boya yapışma testleri l. Boya kalınlık testleri m. Etiketleme testleri n. Kablo testleri Klemens testleri

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ LED Lİ SAHA VE CEPHE AYDINLATMA ARMATÜRLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ LED Lİ SAHA VE CEPHE AYDINLATMA ARMATÜRLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ LED Lİ SAHA VE CEPHE AYDINLATMA ARMATÜRLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1 GENEL...3 1.1 Konu ve Kapsam...3 1.2 Standartlar...3 1.3

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 10metre ÇİFTLİ DEKORATİF AYDINLATMA DİREĞİ Direk Ana Gövde : Direk gövdesi kullanılan Ø114*3mm Ø139*4mm, Ø168*4mm çelik (S 235 JR) kalite borulardan imal edilecektir.

Detaylı

BANDIRMA ve EMET BOR İŞLETME MÜDÜRLÜKLERİ İHTİYACI OLAN LED PROJEKTÖRLER ve LED SOKAK AYDINLATMA ARMATÜRLERİ ALIMI

BANDIRMA ve EMET BOR İŞLETME MÜDÜRLÜKLERİ İHTİYACI OLAN LED PROJEKTÖRLER ve LED SOKAK AYDINLATMA ARMATÜRLERİ ALIMI BANDIRMA ve EMET BOR İŞLETME MÜDÜRLÜKLERİ İHTİYACI OLAN LED PROJEKTÖRLER ve LED SOKAK AYDINLATMA ARMATÜRLERİ ALIMI ELEKTRİK VE OTOMASYON TEKNİK ŞARTNAMESİ TEMMUZ 2015 1.GENEL 1.1 Taraflar ve İsimlendirme:

Detaylı

C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

TEDAŞ - MLZ/ C TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI

TEDAŞ - MLZ/ C TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI TEDAŞ - MLZ/2010-057.C TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI LED IŞIK KAYNAKLI YOL AYDINLATMA ARMATÜRLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Eylül-2010 Revize Aralık 2013 Revize Mart 2015 Revize

Detaylı

K.K.T.C. ELEKTRİK KU K.K.T.C. ELEKTRİK KURUMU LED IŞIK KAYNAKLI SOKAK AYDINLATMA ARMATÜRLERİ TASLAK TEKNİK ŞARTNAMESİ

K.K.T.C. ELEKTRİK KU K.K.T.C. ELEKTRİK KURUMU LED IŞIK KAYNAKLI SOKAK AYDINLATMA ARMATÜRLERİ TASLAK TEKNİK ŞARTNAMESİ K.K.T.C. ELEKTRİK KU K.K.T.C. ELEKTRİK KURUMU LED IŞIK KAYNAKLI SOKAK AYDINLATMA ARMATÜRLERİ TASLAK TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu taslak şartname 29 Eylül 2014 pazartesi mesai bitimine kadar Web Sayfamızda yayınlanacaktır.

Detaylı

PASLANMAZ ÇELİK BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL

PASLANMAZ ÇELİK BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL PASLANMAZ BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1/5 PASLANMAZ ÇELİK BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL 1.1 KAPSAM Aydınlatma ünitesi, projektör, kamera, pano, anten, bayrak, flama

Detaylı

GENÇLİK ve SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON 2011 AVRUPA GENÇLİK OLİMPİK OYUNLARI GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ

GENÇLİK ve SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON 2011 AVRUPA GENÇLİK OLİMPİK OYUNLARI GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ GENÇLİK ve SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON 2011 AVRUPA GENÇLİK OLİMPİK OYUNLARI GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ Trabzon Tarihi Mekânları Aydınlatma Projesi Kapsamında Elektrik Malzemesi Alınması İşine Ait Teknik Şartname

Detaylı

TEDAŞ-MLZ(GES)/2015-060 (TASLAK) TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ FOTOVOLTAİK SİSTEMLER İÇİN DC ELEKTRİK KABLOLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TEDAŞ-MLZ(GES)/2015-060 (TASLAK) TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ FOTOVOLTAİK SİSTEMLER İÇİN DC ELEKTRİK KABLOLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ FOTOVOLTAİK SİSTEMLER İÇİN DC ELEKTRİK KABLOLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ.. - 2015 İÇİNDEKİLER 1. GENEL 1.1. Konu ve Kapsam 1.2. Standartlar 1.3. Çalışma Koşulları

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI KONU VE KAPSAM: Alçak gerilim dağıtım panoları, bina içinde kullanılan, zemine montajlı, serbest dikili tip olarak prefabrik standart fonksiyonel

Detaylı

TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. AR-GE PLANLAMA VE DIŞ İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. AR-GE PLANLAMA VE DIŞ İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. AR-GE PLANLAMA VE DIŞ İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI LED IŞIK KAYNAKLI YOL AYDINLATMA ARMATÜRLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TEDAŞ-ARGEP/2010-057.B Eylül-2010 Revize Aralık 2013 Revize

Detaylı

V-2 TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

V-2 TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME V-2 TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

www.dialight.com 11 W / 22 W Ex d e mb IIC T6 Gb, Ex tb IIIC T85 C Db II 2GD ABS Değerlendirmesi: #11-LD678508-1-PDA

www.dialight.com 11 W / 22 W Ex d e mb IIC T6 Gb, Ex tb IIIC T85 C Db II 2GD ABS Değerlendirmesi: #11-LD678508-1-PDA Uygulama: Dialight SafeSite LED Acil Aydınlatma armatürü, alçak profili ve dayanıklı tasarımıyla çok çeşitli Tehlikeli Alan uygulamaları için uzun kullanım ömrü ve yüksek düzeyde güvenilirlik sağlar. Sunulan

Detaylı

İridyum gen3 Mini Yeni nesil, LED'li yol aydınlatma armatürü

İridyum gen3 Mini Yeni nesil, LED'li yol aydınlatma armatürü Lighting İridyum gen3 Mini Yeni nesil, LED'li yol aydınlatma armatürü Iridium gen3 LED Mini İridyum gen3 Mini, istendiği takdirde ekstradan herhangi bir kontrol ve haberleşme cihazına ihtiyaç duymadan

Detaylı

POWER LEDLİ PROJEKTÖR TEKNİK ŞARTNAMESİ

POWER LEDLİ PROJEKTÖR TEKNİK ŞARTNAMESİ POWER LEDLİ PROJEKTÖR TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.KONU Bu şartname;.. Sürekli Çalışmaya Müsait Power Ledli Armatürün,teknik özellik,muayene ve kabul işlemi ile garanti ve eğitimini kapsar. 2.GENEL HUSUSLAR 2.1-Teklifte

Detaylı

HPS1Y-AC SERIES. Ledli Yol Aydınlatma Armatürleri. Genel Özellikler. LED Sayısı. Ürün Kodu Güç Lumen Optik Ağırlık

HPS1Y-AC SERIES. Ledli Yol Aydınlatma Armatürleri. Genel Özellikler. LED Sayısı. Ürün Kodu Güç Lumen Optik Ağırlık Ledli Yol Aydınlatma Armatürleri HPS1Y-AC SERIES HPS1Y-84S-40-AC-XX-AS 40 W 4.800 lm AS 6 Kg >90 84S HPS1Y-84S-60-AC-XX-AS 60 W 7.200 lm AS 6 Kg >90 84S HPS1Y-84S-75-AC-XX-AS 75 W 9.100 lm AS 6 Kg >90

Detaylı

FL-1 Led Acil Aydınlatma Kitleri (3-80V DC Led sistemleri için)

FL-1 Led Acil Aydınlatma Kitleri (3-80V DC Led sistemleri için) Acil Aydınlatma Kitleri FL-1 Led Acil Aydınlatma Kitleri (3-80V DC Led sistemleri için) www.femto.com.tr/urun/acil-durum-aydinlatma-kitleri/lk1-led-acil-kitleri Ürün Özellikleri 3-80V DC Led li armatürlerde

Detaylı

TownGuide Yeni nesil dekoratif aydınlatma armatürü

TownGuide Yeni nesil dekoratif aydınlatma armatürü Lighting TownGuide Yeni nesil dekoratif aydınlatma armatürü TownGuide Core TownGuide ailesi, iki modern tasarımdan oluşur: Düz Koni tip (BDP001) ve eğimli çanak tip(bdp002). Kapsamlı bir lümen paketi çeşitleri

Detaylı

Yeni Bir Çağın Başlangıcı APUS AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ v1

Yeni Bir Çağın Başlangıcı APUS AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ v1 Yeni Bir Çağın Başlangıcı AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ 2017 v1 2003 de İstanbul da kurulan TTAF ; profesyonel led aydınlatma uygulamaları, ileriteknoloji bağlantı elemanları ve kablo gruplama konusunda müşterilerine

Detaylı

UniStreet basit, düşük maliyetli yol aydınlatma serisi

UniStreet basit, düşük maliyetli yol aydınlatma serisi Lighting UniStreet basit, düşük maliyetli yol aydınlatma serisi UniStreet Görece düşük bir başlangıç maliyetiyle, yüksek verimli LED tabanlı UniStreet aydınlatma armatürü geleneksel sokak aydınlatmasına

Detaylı

Kesintisiz aydınlatma

Kesintisiz aydınlatma Kesintisiz aydınlatma Kesintisiz aydınlatma... Süpermarket ve endüstriyel sektörde genel aydınlatmada ekonomik çözümler sunar. Sarkıt ve yüzeye montaj seçenekleri ile kullanıcıya kolaylık sağlar. 5 Aydınlatmada

Detaylı

FL-1 Acil Aydınlatma Kitleri (4 Pinli Floresanlar için)

FL-1 Acil Aydınlatma Kitleri (4 Pinli Floresanlar için) Acil Aydınlatma Kitleri FL-1 Acil Aydınlatma Kitleri (4 Pinli Floresanlar için) www.femto.com.tr/urun/acil-durum-aydinlatma-kitleri/fl1-floresan-acil-kitleri Ürün Özellikleri 4-pinli floresan lambalar

Detaylı

Kesintisiz aydınlatma

Kesintisiz aydınlatma Kesintisiz aydınlatma Kesintisiz aydınlatma... Süpermarket ve endüstriyel sektörde genel aydınlatmada ekonomik çözümler sunar. Sarkıt ve yüzeye montaj seçenekleri ile kullanıcıya kolaylık sağlar. 5 Aydınlatmada

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı Ürün no.: 544007 MLC510R14-300-IP Set güvenlik sensörü alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı Ürün no.: 544027 MLC510R30-1200-IP Set güvenlik sensörü alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

LED cleanroom: hijyenik ve verimli

LED cleanroom: hijyenik ve verimli Lighting LED cleanroom: hijyenik ve verimli Cleanroom LED Yüksek oranda hijyenik tesisler işleten müşteriler tüm aydınlatma gerekliliklerini ve kurallarını karşılayan, temizlenmesi kolay, toza dayanıklı

Detaylı

Sokak Aydınlatmaları

Sokak Aydınlatmaları Sokak Aydınlatmaları S okak aydınlatması uygulamalar da profesyonel düzeyle binlerce deneyimimizi şimdi yeni teknoloji olan Led ışık kaynakları ile tanıştırıyoruz. Led armatürlerimizin tasarımını yaparken,

Detaylı

Işığı, doğrudan ihtiyaç duyulduğu yere verimli bir şekilde yönlendiren Maxos LED'li panel

Işığı, doğrudan ihtiyaç duyulduğu yere verimli bir şekilde yönlendiren Maxos LED'li panel Işığı, doğrudan ihtiyaç duyulduğu yere verimli bir şekilde yönlendiren Maxos LED'li panel Maxos LED panel Maxos LED li panelimiz, süpermarketlerin vazgeçilmez gereksinimlerini karşılamak üzere piyasadaki

Detaylı

TEDAŞ-MLZ(GES)/

TEDAŞ-MLZ(GES)/ İÇİNDEKİLER 1. GENEL 1.1. Konu ve Kapsam 1.2. Standartlar 1.3. Çalışma Koşullan 1.4. Tanımlar 2. TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1. Genel 2.2. Yapısal Özellikler 2.2.1. İletken 2.2.2. Yalıtım 2.2.3. Dış Kılıf 3. İŞARETLEME

Detaylı

İhale Makamı. Poz No İmalatın Cinsi Birim Miktarı

İhale Makamı. Poz No İmalatın Cinsi Birim Miktarı İş Grubu: Ana Grup>Elektrik Tesisatı Sayfa: 1 1 32.12.1-030 1kV, 3x2.5 mm2 NYY Kablo (beton kanala, direğe, duvara) m 1.500,000 AG Kablolar: İlgili T.E. standardına uygun Y kablolar ve ilgili T.E. standardına

Detaylı

Düşük gerilim AER hat aksesuarları Ensto Pro Eğitimi

Düşük gerilim AER hat aksesuarları Ensto Pro Eğitimi Düşük gerilim AER hat aksesuarları Ensto Pro Eğitimi 22.10.2015 ENSTO UTILITY NETWORKS 1 Düşük gerilim AER hatlar için aksesuarlar Klemensler Askı Klempleri Gergi Klempleri Direkler için sigortalı yük

Detaylı

LED Projektör. GigaTera. LED Aydınlatma beyond light 1

LED Projektör. GigaTera. LED Aydınlatma beyond light 1 LED Projektör LED Aydınlatma 2017-2018 beyond light 1 İçindekiler Ürünler Açık / Kapalı Saha Aydınlatma WAPA... 8 Geniş Saha Aydınlatma MAHA... 12 SUMA... 16 Stadyum Aydınlatma SUFA-A... 20 SUFA-X...

Detaylı

Okyanus Yolu LED çağdaş kent ortamlarını şekillendiren farklı seçkin ve akışkan

Okyanus Yolu LED çağdaş kent ortamlarını şekillendiren farklı seçkin ve akışkan Lighting Okyanus Yolu LED çağdaş kent ortamlarını şekillendiren farklı seçkin ve akışkan Ocean Road LED 4 ila 9 m yüksekliklere takmak için tasarlanan Ocean Road LED aydınlatma armatürü kompaktlık, incelik

Detaylı

2014 Entek LED İç Aydınlatma Kataloğu

2014 Entek LED İç Aydınlatma Kataloğu 2014 Entek LED İç Aydınlatma Kataloğu INDEXINDEX Hakkımızda Sertifikalarımız 04 05 Led Ampuller Asil Serisi Zarif Serisi Kararlı Serisi 06 07 08 Downlight Görkemli Serisi Alımlı Serisi Sade Serisi Papatya

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC500T IP Set güvenlik sensörü verici

İçerik. Ürün no.: MLC500T IP Set güvenlik sensörü verici Ürün no.: 544006 MLC500T14-1200-IP Set güvenlik sensörü verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

DUYLAR. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası

DUYLAR. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası Giriş Elektrik Lamba Duyu, içine vidalanan lamba başlığı aracılığı ile elektrik lambasının beslenmesini ve elektrik devresine bağlanmasını sağlayan içi Edison vidalı düzendir. İlgili Standartlar TS EN

Detaylı

StyliD PremiumWhite moda sektörü için mükemmel ışık kalitesi ve enerji tasarrufu birleşimi

StyliD PremiumWhite moda sektörü için mükemmel ışık kalitesi ve enerji tasarrufu birleşimi Lighting StyliD PremiumWhite moda sektörü için mükemmel ışık kalitesi ve enerji tasarrufu birleşimi StyliD PremiumWhite Mağazanız için enerji tasarrufundan taviz vermeden, yüksek kalitede ışık ve renksel

Detaylı

Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı

Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı Teknik veriler Temel veriler Seri MLC 500 Cihaz türü Alıcı içeriği 2 adet çevirme yuvası BT-IP Uygulama Eldiven İşlevler İşlev paketi İşlevler Temel Transfer kanalı değişimi Otomatik start/restart Karakteristik

Detaylı

Lineer Ürün Teknik Çizimleri. 1m Başlangıç Modelleri Ölçüler AxBxH (mm) x 53 x m Tekli Modelleri Ölçüler AxBxH (mm)

Lineer Ürün Teknik Çizimleri. 1m Başlangıç Modelleri Ölçüler AxBxH (mm) x 53 x m Tekli Modelleri Ölçüler AxBxH (mm) Lineer Ürün Teknik Çizimleri Teknik Özellikler Gövde : Alüminyum ekstrüzyon gövde : Alüminyum enjeksiyon kapak Tüketim Gücü : 18.46 W / 17.04 W / 24.98 W / 17.98 W / 22 W : 36.91 W / 34.08 W / 49.95 W

Detaylı

LumiRoad basit yol serisi

LumiRoad basit yol serisi Lighting LumiRoad basit yol serisi LumiStreet Bugün bir çok yerel kurum eski kamu alanı aydınlatma kurulumlarına sahip ve bunların acilen değiştirilmesi gerekiyor, diğer taraftan bütçeler kısıtlı. Bu ihtiyaçlar

Detaylı

CitySphere kendi renk imzası ile çekici, rahat bir atmosfer yaratıyor

CitySphere kendi renk imzası ile çekici, rahat bir atmosfer yaratıyor Lighting CitySphere kendi renk imzası ile çekici, rahat bir atmosfer yaratıyor CitySphere Hızla değişen sosyal uygulamalar ile birlikte her şehir daha çekici, davetkar, uygun ve güvenli görünüşe sahip

Detaylı

SRK LED aydınlatma ürünleri Omega Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından özel olarak EDS Aydınlatma Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına üretilmektedir.

SRK LED aydınlatma ürünleri Omega Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından özel olarak EDS Aydınlatma Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına üretilmektedir. Teknolojinin hız kesmeyen ilerlemesine paralel olarak tüketiciye sunulan ürün ve hizmet yelpazesinde de sürekli bir gelișim yașanmaktadır. Biz, yılların tecrübesiyle hem ürünleri hem de müșterilerin ihtiyaçlarını

Detaylı

CoreLine SlimDownlight - LED'e dönüş için optimum çözüm

CoreLine SlimDownlight - LED'e dönüş için optimum çözüm Lighting CoreLine SlimDownlight - LED'e dönüş için optimum çözüm ultra ince sıva altı armatür serisi, CFL-ni/CFL-I teknolojisini kullanan downlight aydınlatma armatürlerinin yerini almak üzere tasarlanmıştır.

Detaylı

CoreLine SlimDownlight - LED'e dönüş için optimum çözüm

CoreLine SlimDownlight - LED'e dönüş için optimum çözüm Lighting CoreLine SlimDownlight - LED'e dönüş için optimum çözüm CoreLine SlimDownlight CoreLine SlimDownlight ultra ince sıva altı armatür serisi, CFL-ni/CFL-I teknolojisini kullanan downlight aydınlatma

Detaylı

LED cleanroom: hijyenik ve verimli

LED cleanroom: hijyenik ve verimli Lighting LED cleanroom: hijyenik ve verimli Cleanroom LED Yüksek oranda hijyenik tesisler işleten müşteriler tüm gerekliliklerini ve kurallarını karşılayan, temizlenmesi kolay, toza dayanıklı özel IP65

Detaylı

E1 GENEL TEKNĠK ġartnamesġ ĠĢin Süresi: 15 ( On BeĢ ) Takvim Günüdür. A) YAPILACAK ĠġĠN TARĠFĠ:

E1 GENEL TEKNĠK ġartnamesġ ĠĢin Süresi: 15 ( On BeĢ ) Takvim Günüdür. A) YAPILACAK ĠġĠN TARĠFĠ: E1 GENEL TEKNĠK ġartnamesġ ĠĢin Süresi: 15 ( On BeĢ ) Takvim Günüdür. A) YAPILACAK ĠġĠN TARĠFĠ: 1) Fizibilitesi yapılmış yerlere teknik şartnamesine göre kullanılacak malzemeler çalışır vaziyette yerine

Detaylı

GRE EPOXY BORUNUN İZOLASYONU ŞARTNAMESİ

GRE EPOXY BORUNUN İZOLASYONU ŞARTNAMESİ GRE EPOXY BORUNUN İZOLASYONU ŞARTNAMESİ 1.1. GENEL HUSUSLAR GRE Epoxy Borular İdare tarafından temin edilecek olup borular yüklenici fabrikasına araç üstü teslim edilecektir. İzole edilmiş borular İDARE

Detaylı

GreenSpace yüksek verimlilik sunan dayanıklı LED çözümü

GreenSpace yüksek verimlilik sunan dayanıklı LED çözümü Lighting GreenSpace yüksek verimlilik sunan dayanıklı LED çözümü GreenSpace Müşteriler, başlangıç yatırımları ile sistemin kullanım ömrü boyunca oluşacak maliyetler arasında ideal bir denge bulmak ister.

Detaylı

GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA...

GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA... GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA... SRound SRound SRound, (@70 0 C'de) 60.000 saati aşan armatür ömrü sayesinde flouresanlı armatürlere nazaran 2 kat, metal halideli armatürlere nazaran 6 kat daha uzun ömürlüdür.

Detaylı

Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm

Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm Lighting Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm Maxos LED Endüstri ve perakende sektörlerindeki müşteriler, hem süpermarket ve endüstri uygulamalarının tüm ilgili normlarını

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLD500-T3 Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör verici

İçerik. Ürün no.: MLD500-T3 Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör verici Ürün no.: 66501200 MLD500-T3 Çok ışınlı güvenlik verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar 1 / 7 Teknik

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 5 basmaklı merdiven 100 cm düz kaydırak platform korkuluğu tırmanma basmakları 1 tk dal figürü yaprak figürü çatı kemeri POLİETİLEN

Detaylı

İçerik. Ürün no.: PRK5/4P Reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu

İçerik. Ürün no.: PRK5/4P Reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu Ürün no.: 50117705 PRK5/4P Reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Reflektörler ve yansıtma folyosu Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı

Detaylı

LumiRoad basit yol serisi

LumiRoad basit yol serisi Lighting LumiRoad basit yol serisi LumiStreet Bugün bir çok yerel kurum eski kamu alanı aydınlatma kurulumlarına sahip ve bunların acilen değiştirilmesi gerekiyor, diğer taraftan bütçeler kısıtlı. Bu ihtiyaçlar

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 7 basamaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad platform korkuluğu

Detaylı

YATAY SİGORTALI YÜK AYIRICILAR

YATAY SİGORTALI YÜK AYIRICILAR Giriş VOLTRANO Markalı Yatay Sigortalı yük ayırıcılarda, güvenirlik ve performans sağlamak için en son teknoloji kullanılır. Yatay Sigortalı Yük ayırıcılar TS EN 60647-3 de belirtilen şartlara ve ölçülere

Detaylı

Iridium gen3 Bağlanabilir, akıllı tak ve çalıştır yol aydınlatma armatürleri

Iridium gen3 Bağlanabilir, akıllı tak ve çalıştır yol aydınlatma armatürleri Lighting Iridium gen3 Bağlanabilir, akıllı tak ve çalıştır yol aydınlatma armatürleri Iridium gen3 LED Medium Iridium gen3, sorunsuz bağlanabilirlik için tasarlanan aslında ilk akıllı aydınlatma armatürüdür.

Detaylı

CoreLine Panel LED için doğru tercih

CoreLine Panel LED için doğru tercih Lighting LED için doğru tercih İster yeni bir bina için isterse mevcut bir alanın yenilenmesi için olsun; müşteriler, kaliteli ışık sunan ve enerji ve bakım maliyetlerinden önemli ölçüde tasarruf sağlayan

Detaylı

GRUP-EX PBB-XX-YY POWER BATTERY BOX - KULLANICI KILAVUZU -

GRUP-EX PBB-XX-YY POWER BATTERY BOX - KULLANICI KILAVUZU - GRUP-EX PBB-XX-YY POWER BATTERY BOX - KULLANICI KILAVUZU - Bu kılavuz GRUP ASM tarafından üretilen PBB-XX-YY Akü hakkında güvenliğiniz için gerekli bilgileri ve kullanım talimatlarını içerir. 1. Genel

Detaylı

K.K.T.C. ELEKTRİK KURUMU PARSELASYON PROJELERİNDE KULLANILACAK AG DAĞITIM PANOLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

K.K.T.C. ELEKTRİK KURUMU PARSELASYON PROJELERİNDE KULLANILACAK AG DAĞITIM PANOLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ K.K.T.C. ELEKTRİK KURUMU PRSELSYON PROJELERİNDE KULLNILCK G DĞITIM PNOLRI TEKNİK ŞRTNMESİ Haziran 2007 İÇİNDEKİLER. Panoların Genel Özellikleri 2 B. Panoların İçeriği 3 C. Genel Parselasyon Kuralları 4

Detaylı

ClearFlood Large. ClearFlood Large. Faydaları. Özellikler. Uygulama

ClearFlood Large. ClearFlood Large. Faydaları. Özellikler. Uygulama Lighting, 1000W HID projektörler ile birebir değişim imkanı sağlayan yüksek verimliliğe ve çok sayıda optik seçeneğe sahip bir geniş alan projektörüdür. Geniş lümen paketi ve optik seçenekleri sayesinde

Detaylı

Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm

Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm Lighting Maxos LED Industry: İdeal ışık çıkışı sağlayan yenilikçi ve esnek çözüm Maxos LED Endüstri ve perakende sektörlerindeki müşteriler, hem süpermarket ve endüstri uygulamalarının tüm ilgili normlarını

Detaylı

luxtra www.asyatrafik.com.tr Luxtra rkasıdır

luxtra www.asyatrafik.com.tr Luxtra rkasıdır luxtra 2 Luxtra bir Asy a Trafik Sinyali zas yon ma rkasıdır. 2014 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2014 LUXTRA LED Aydınlatma Sistemleri Hakkımızda Luxtra LED li Aydınlatma Armatürleri; Türk mühendisler

Detaylı

ClearFlood Large. ClearFlood Large. Faydaları. Özellikler. Uygulama. şartlar

ClearFlood Large. ClearFlood Large. Faydaları. Özellikler. Uygulama. şartlar Lighting ClearFlood Large ClearFlood Large ClearFlood Large, 1000W HID projektörler ile birebir değişim imkanı sağlayan yüksek verimliliğe ve çok sayıda optik seçeneğe sahip bir geniş alan projektörüdür.

Detaylı

TRİFAZE VOLTAJ REGÜLATÖRLERİ

TRİFAZE VOLTAJ REGÜLATÖRLERİ TRİFAZE VOLTAJ REGÜLATÖRLERİ Trifaze mikro-işlemci kontrollü voltaj regülatörlerimiz 10,5 kva ile 2000 kva güç değerleri arasında standart veya korumalı olarak üretilmektedir. Regülatörlerimiz dengelenmiş

Detaylı

DecoScene LED büyüleyici alttan aydınlatma

DecoScene LED büyüleyici alttan aydınlatma Lighting DecoScene LED büyüleyici alttan aydınlatma DecoScene LED BBP621 Bir mimari eseri projektörle aydınlatmak ya da abajurlu aydınlatma efekti yaratmak söz konusu olduğunda, birçok tasarımcı için ideal

Detaylı

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46 Kompakt panolar Kompakt panolar AE Kompakt panolar AE...46 Kompakt sistem panoları CM Genişlik 600 800 mm...50 Genişlik 1000 1200 mm...51 Plastik panolar KS Plastik panolar KS...52 Rittal Katalog 34/Endüstriyel

Detaylı

Cleanroom LED CR250B homojen, güvenilir, paranızın tam karşılığı çözüm

Cleanroom LED CR250B homojen, güvenilir, paranızın tam karşılığı çözüm Lighting Cleanroom LED CR250B homojen, güvenilir, paranızın tam karşılığı çözüm Cleanroom LED CR250B Hastaneler ve gıda üretim tesisleri gibi hijyenin çok önemli olduğu uygulamalarda, müşteriler kullanımı

Detaylı

Endüstriyel Tesis Aydınlatması

Endüstriyel Tesis Aydınlatması Endüstriyel Tesis Aydınlatması Endüstriyel Tesisler ve YÜKSEK TAVANLI MEKANLAR için Aydınlatma Armatürü ? neden DIALux PREMIUM PARTNERSHIP 2011 yılından beri Dialux Premium partneri HIZLI PROTOTIP VE TASARIM

Detaylı

MileWide² tasarım ve verimin buluşması

MileWide² tasarım ve verimin buluşması Lighting MileWide² tasarım ve verimin buluşması MileWide² Philips, Holscher Design ile birlikte, oldukça popüler MileWide nin takipçisi olan MileWide2 modelini geliştirdi. MileWide2 modelinin çeşitli özel

Detaylı

Solar Enerji Teknolojileri ve Metal Sanayi Ticaret A.ġ.

Solar Enerji Teknolojileri ve Metal Sanayi Ticaret A.ġ. 1 AÇIK VE KAPALI ALAN AYDINLATMASI ĠÇĠN LED ARMATÜRLER DÜġÜK YOĞUNLUKLU LĠNEER LED ARMATÜRLER OVAS-BAS03-[D/E]-[WP]-WXX OVAS-HRN03-[D/E]-[WP]-WXX OVAS-TUS03-[D/E]-[WP/MR]-WXX DUVARA GÖMME ASĠMETRĠK AYDINLATMA

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLD510-R3L Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör alıcı

İçerik. Ürün no.: MLD510-R3L Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör alıcı Ürün no.: 66536200 MLD510-R3L Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge

Detaylı

CoreLine Waterproof LED'e dönüşüm için optimum çözüm

CoreLine Waterproof LED'e dönüşüm için optimum çözüm Lighting LED'e dönüşüm için optimum çözüm İster yeni bir bina için isterse mevcut bir alanın yenilenmesi için olsun, müşteriler kaliteli ışık sunan, enerji ve bakım maliyetlerinden önemli ölçüde tasarruf

Detaylı

OptiFlood LED alan aydınlatma için ihtiyaç duyduğunuz her şey

OptiFlood LED alan aydınlatma için ihtiyaç duyduğunuz her şey Lighting OptiFlood LED alan aydınlatma için ihtiyaç duyduğunuz her şey OptiFlood LED BVP506 OptiFlood LED, büyük alanların ışıkla aydınlatılması için kullanılabilen, şık ve oldukça etkili asimetrik aydınlatmalardan

Detaylı

CoreLine SlimDownlight - LED'e dönüş için optimum çözüm

CoreLine SlimDownlight - LED'e dönüş için optimum çözüm Lighting - LED'e dönüş için optimum çözüm ultra ince sıva altı armatür serisi, CFL-ni/CFL-I teknolojisini kullanan downlight aydınlatma armatürlerinin yerini almak üzere tasarlanmıştır. Sunulan dikkat

Detaylı

IŞIK PROJEKTÖRLERĐ ve LED li IŞIK BOYAMA PROJEKTÖRLERĐ ĐÇĐN TEKNĐK ŞARTNAME

IŞIK PROJEKTÖRLERĐ ve LED li IŞIK BOYAMA PROJEKTÖRLERĐ ĐÇĐN TEKNĐK ŞARTNAME BTD.07.(DIŞ).2010/110 IŞIK PROJEKTÖRLERĐ ve LED li IŞIK BOYAMA PROJEKTÖRLERĐ ĐÇĐN 1. AMAÇ: TEKNĐK ŞARTNAME Bu şartnamenin amacı Kurumumuz stüdyolarında kullanılmak üzere satın alınacak ışık projektörleri

Detaylı

SİM LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ

SİM LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ SİM LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ simled.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2015-2016 SİMLED Aydınlatma Sistemleri olarak Ledli Aydınlatma Ürünleri ile ilgili çözümler üretiyoruz. Sektördeki 5 yılı aşan tecrübemizle ve

Detaylı

DayZone yenilikçi tasarım sürdürülebilirlikle buluşuyor

DayZone yenilikçi tasarım sürdürülebilirlikle buluşuyor Lighting DayZone yenilikçi tasarım sürdürülebilirlikle buluşuyor DayZone Ofisler için genel aydınlatma söz konusu olduğunda, müşteriler, LED teknolojisinin görsel rahatlıktan ödün vermeden sağladığı, sürdürülebilirlik

Detaylı

Elektronik Termostat TE-1

Elektronik Termostat TE-1 Delivery address:mackenrodtstraße 14, Postal address: JUMO Adres: Instrument Co. Baraj Ltd. Yolu Cad. JUMO Ataşehir Process M Yanyol, Control, Inc. Veri Sayfası 6.551 Sayfa 1/5 Elektronik Termostat -1

Detaylı

DEKORATİF ARMATÜRLER

DEKORATİF ARMATÜRLER DEKORATİF ARMATÜRLER www.alanaydinlatma.com DEKORATİF ARMATÜRLER ALDEKO-V * Boyut (mm) :315x1050x8 * Ağırlık (kg) :4,10 * Işık Kaynağı :3528 SMD LED * Güç Tüketimi (Watt) :38 * Giriş Voltajı (V) :AC 200-240

Detaylı

Isı eşanjörleri. WL Tipi. Dairesel kesitli kanal sistemindeki hava akışının yeni den ısıtılması için. 02/2016 DE/tr K

Isı eşanjörleri. WL Tipi. Dairesel kesitli kanal sistemindeki hava akışının yeni den ısıtılması için. 02/2016 DE/tr K .1 X X testregistrierung Isı eşanjörleri Tipi Dairesel kesitli kanal sistemindeki hava akışının yeni den ısıtılması için TVR Tipi VAV terminal üniteleri ve RN veya VFC Tipi gücünü mekanik olarak kendi

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC510R14-600/V Güvenlik ışık perdesi alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC510R14-600/V Güvenlik ışık perdesi alıcı Ürün no.: 68001136 MLC510R14-600/V Güvenlik ışık perdesi alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

CoreLine Downlight LED için açık tercih

CoreLine Downlight LED için açık tercih Lighting LED için açık tercih sıva altı armatür serisi, CFL-ni/CFL-i tabanlı downlight armatürlerinin yerini almak üzere tasarlanmıştır. Bunların çekici TCO özelliği müşterilerin LED'e geçmesine yardımcı

Detaylı

İçerik. Ürün no.: SET PRK5 + BT205M + TKS40x60.A Set reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu

İçerik. Ürün no.: SET PRK5 + BT205M + TKS40x60.A Set reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu Ürün no.: 50125993 SET PRK5 + BT205M + TKS40x60.A Set reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Set bundan oluşur Elektrik bağlantısı Diyagramlar

Detaylı

GARANTİ KARAKTERİSTİKLERİ LİSTESİ 132/15 kv, 80/100 MVA GÜÇ TRAFOSU TANIM İSTENEN ÖNERİLEN

GARANTİ KARAKTERİSTİKLERİ LİSTESİ 132/15 kv, 80/100 MVA GÜÇ TRAFOSU TANIM İSTENEN ÖNERİLEN EK-2 1 İmalatçı firma 2 İmalatçının tip işareti 3 Uygulanan standartlar Bkz.Teknik şartname 4 Çift sargılı veya ototrafo Çift sargılı 5 Sargı sayısı 2 6 Faz sayısı 3 7 Vektör grubu YNd11 ANMA DEĞERLERİ

Detaylı

CoreLine Waterproof LED'e dönüşüm için optimum çözüm

CoreLine Waterproof LED'e dönüşüm için optimum çözüm Lighting CoreLine Waterproof LED'e dönüşüm için optimum çözüm CoreLine Waterproof İster yeni bir bina için isterse mevcut bir alanın yenilenmesi için olsun, müşteriler kaliteli ışık sunan, enerji ve bakım

Detaylı

DuroSite LED Yüksek Tavan - CE Endüstriyel Iç ve Dış Mekan Uygulamaları Için. Patent Beklemededir

DuroSite LED Yüksek Tavan - CE Endüstriyel Iç ve Dış Mekan Uygulamaları Için. Patent Beklemededir Patent Beklemededir DuroSite LED Yüksek Tavan - CE Endüstriyel Iç ve Dış Mekan Uygulamaları Için DuroSite LED Yüksek Tavan Özellikleri ve Faydaları 10 yıllık tam performans garantisi sunulmaktadır (sadece

Detaylı

SANAYİ GRUBU ÜRÜNLER Fiyat Listesi / 2014-1

SANAYİ GRUBU ÜRÜNLER Fiyat Listesi / 2014-1 SANAYİ GRUBU ÜRÜNLER Fiyat Listesi / 2014-1 İÇİNDEKİLER SANAYİ GRUBU ÜRÜNLER KAUÇUK FİŞ ve PRİZLER 3-5 CEE NORM FİŞ ve PRİZLER 6-31 YÜKSEK AKIM FİŞ ve PRİZ GRUPLARI 32-39 ALÜMİNYUM BUATLAR 40-41 PLASTİK

Detaylı

CoreLine Trunking LED için doğru seçenek

CoreLine Trunking LED için doğru seçenek Lighting CoreLine Trunking LED için doğru seçenek CoreLine Trunking İster yeni bir tesis için, isterse mevcut bir alanın yenilenmesi için olsun, müşteriler kaliteli ışık sunan ve enerji ve bakım maliyetlerinden

Detaylı

Sanayi de Işık Mühendisliği

Sanayi de Işık Mühendisliği Sanayi de Işık Mühendisliği YÜKSEK TAVAN LED ARMATÜRÜ Led de Endüstri Devri başladı Endüstriyel uygulamalar da profesyonel düzeyle binlerce deneyimimizi şimdi Led teknolojinin en üst sınırına dayanmış

Detaylı

CoreLine Recessed Spot; LED için net seçenek

CoreLine Recessed Spot; LED için net seçenek Lighting CoreLine Recessed Spot; LED için net seçenek CoreLine Recessed Spot CoreLine Recessed Spot, halojen temelli aydınlatma armatürlerinin yerini almak üzere tasarlanan sıva altı spot aydınlatma ürün

Detaylı

StoreFlux güçlü LED vurgu aydınlatma mağaza mimarisine mükemmel uyum sağlar

StoreFlux güçlü LED vurgu aydınlatma mağaza mimarisine mükemmel uyum sağlar Lighting StoreFlux güçlü LED vurgu aydınlatma mağaza mimarisine mükemmel uyum sağlar StoreFlux, mağazanızın ve sergilenen ürünlerinizin güzel görünmesini sağlayan yüksek kaliteli ışık sağlamak için özel

Detaylı

EcoStyle verimli ve uygun fiyatlı

EcoStyle verimli ve uygun fiyatlı Lighting EcoStyle verimli ve uygun fiyatlı EcoStyle Perakendeciler, geleneksel teknolojilere göre makul geri ödemeli düşük maliyetli bir LED vurgu aydınlatması çözümü arar. EcoStyle sayesinde artık bakım

Detaylı

İçerik. Ürün no.: ET5I.3/4P Enerjik ışık sensörleri

İçerik. Ürün no.: ET5I.3/4P Enerjik ışık sensörleri Ürün no.: 50127902 ET5I.3/4P Enerjik ışık sensörleri Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Diyagramlar Kumanda ve gösterge Aksesuarlar Uyarılar

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLD510-R1 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı

İçerik. Ürün no.: MLD510-R1 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı Ürün no.: 66533000 MLD510-R1 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge

Detaylı

AHġAP OYUN GRUBU TEKNĠK ġartnamesġ

AHġAP OYUN GRUBU TEKNĠK ġartnamesġ AHġAP OYUN GRUBU TEKNĠK ġartnamesġ Tanımı ĠĢlevi : Ahşap Oyun Grubu : Kaydırak YaĢ Grubu : +6 Kullanıcı Kapasitesi :

Detaylı

GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA...

GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA... GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA... SRound SRound EAE Aydınlatma, endüstriyel aydınlatma alanında yeni nesil ledli armatürü SRound'u sunuyor. Tek noktadan montaj edilerek daha hızlı devreye alınabilen SRound,

Detaylı

Iridium² LEDGINE geleceğin yol aydınlatması

Iridium² LEDGINE geleceğin yol aydınlatması Lighting Iridium² LEDGINE geleceğin yol aydınlatması Iridium² LED Large Iridium², performans ve sürdürülebilirlik için tasarlanmış bir yol aydınlatma armatürü ailesidir. Uygulamaya ve bütçeye bağlı olarak

Detaylı

Design. Aydınlığın Yeni Yüzü... Led Aydınlatma Armatürleri Kataloğu Environmentalist

Design. Aydınlığın Yeni Yüzü... Led Aydınlatma Armatürleri Kataloğu Environmentalist ı ş v e i ç m e k a n a y d ı n l a t m a a r m a t ü r l e r i n d e k a l i t e l i v e g ö z a l ı c ı t a s a r ı m l a r Led Aydınlatma Armatürleri Kataloğu High Performance Calculated Low energy

Detaylı