DYALOX ENDÜSTRİYEL PC G ü v e n i l i r e n d ü s t r i y e l d i y a l o g

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DYALOX ENDÜSTRİYEL PC G ü v e n i l i r e n d ü s t r i y e l d i y a l o g"

Transkript

1 DYALOX ENDÜSTRİYEL PC G ü v e n i l i r e n d ü s t r i y e l d i y a l o g» H a re ke t l i p a rç a y o k» 3 yıl garanti ve 7 yıl servis» E n d ü s t r i y e l k a l i t e d e b i l e ş e n l e r

2 DyaloX güvenilir seçim DyaloX endüstriyel PC özellikle 7/24 çalışma için yaratılmıştır ve en zor endüstriyel ortamlarda bile güvenilirlik açısından yeni standartlar oluşturur. Bu rakipsiz güvenilirlik dizayndan üretime, montaja ve son kontrole kadar giden toplam konsept ile elde edilir. Soğutma fanları gibi potansiyel sorun kaynakları elimine edilir ve sadece en yüksek kalitede endüstriyel bileşenler kullanılarak tüm parçaların en zor endüstriyel ortamlara bile dayanması sağlanır. Güvenilirlik iddiamızı 3 yıl garanti ve DyaloX IPC nizi satın alma tarihinden itibaren 7 yıla kadar onarma garantimizle desteklenmektedir. Eşsiz kendi kendine teşhis konsepti DyaloX IPC serisi Omron un benzersiz RAS (Güvenilirlik, Kullanılabilirlik, Servis) kendi kendine teşhis donanım ve yazılımına sahiptir, bu sayede güvenilir ve sürekli çalışma sağlanır ve koşullar dengesizleştiğinde sizi uyarır. RAS konsepti endüstriyel ölçekte otomasyon, otomatik para makineleri (ATM ler), satış noktası cihazları (POS) ve bilet makineleri gibi tek başına çalışan ekipmanlardaki uzun yıllara dayanan deneyimlerimize dayanmaktadır. RAS, gerilimler, sıcaklıklar ve yazılım davranışları gibi parametreleri izler ve hataları çözme için gereken önlemleri alarak kayıtlı verilerin zarar görmesini önler.

3 Güvenilirlik Güvenilir endüstriyel kalitede bileşenler Yeni DyaloX IPC ler endüstriyel sınıf güç kaynağı ve Celeron CPU yu da içeren son teknoloji ürünü üretici-garantili bileşenler kullanılarak yapılmıştır. Ana kartların tasarımı ve montajı Omron tarafından yapılır. Bu yüksek, sürekli kalite sağlar ve düşük bir olasılık olmasına karşın herhangi bir arıza durumunda Avrupa da 5 gün içinde onarım yapabilmemizi garanti eder, böylelikle endüstriyel prosesiniz minimum ölçüde etkilenir. Gömülü yazılım DyaloX IPC ler önceden kurulmuş yazılımla teslim edilir. RAS yardımcı yazılımı dışında,windows XP Gömülü işletim sisteminin son derece dengeli endüstri versiyonu da mevcuttur. Sorun yaratacak hareketli parça yok Hareketli parça olmaması daha az potansiyel sorun demektir. Yeni DyaloX IPC serisi silikon bellek modülleri kullanmaktadır, bu modüller hızlı erişim ve rakipsiz dayanıklılık sağlarlar. CPU ısısı soğutucu kanatlara sahip bir soğutucu tarafından soğutulur. Servis Garantili devamlılık DyaloX IPC kullanım süresi boyunca çalıştığı her zaman istisnai performans sağlamak için tasarlanmıştır. Bunun yanında, Omron 3 yıl tam garanti, minimum 5 yıl boyunca aynı ürünün bulunabilmesi ve satın alma tarihinden itibaren 7 yıla kadar onarım garantisi sunmaktadır. Bu yüzden, çok kısa ömür süresi olan ofis tipi PC lerden farklı olarak DyaloX IPC serisi size mümkün olan en yüksek güvenilirliği ve PC tabanlı endüstriyel otomasyon sisteminiz için faaliyet sürekliliğini sunar. yıl garanti yıl bulunabilme yıl satın alma sonrasında onarım güvenilir flash bellek soğutucu ile fansız soğutma endüstriyel kalitede CPU ve Bileşenler Sürekli izleme DyaloX IPC serisi ayrı bir RAS kartına sahiptir, bu kart gömülü RAS yardımcı yazılımı ara yüzüne sahiptir ve ana kartı sürekli olarak izler. Tek başına çalışan bir kart olduğundan, işletim sistemi ya da donanım şartları ne olursa olsun ana karttan veri toplayabilir. Kayıt verisi İzleme değerlerinin uyarı seviyeleri RAS aracında manuel olarak ayarlanabilir. Hata anında kaydedilen ana kart sıcaklığı, voltajlar, tarih ve zaman, LCD koşulları ve diğer ilgili verilerin tümü otomatik olarak yeniden başlarken ya da RAS yazılımının kullanılmasıyla manuel olarak görüntülenebilir. Böylelikle arıza sebebi ne olursa olsun, RAS kartı sistemin anlık görüntüsünü alabilir ve bu alta yatan sebebin belirlenmesi, gelecekte daha yüksek güvenilirlik sağlanması için analiz edilebilir.

4 Esnek güvenilirlik DyaloX Kutu Endüstriyel PC Son derece esnek kutu IPC sayesinde iki farklı şekilde monte edilebilir: kabin yerinden tasarruf etmek için ayrı olarak, veya panel IPS olarak kullanmak amacıyla dokunmatik ekranın arkasına. 2 GB veya 4 GB disk-on modüllü depolama ve 512 MB ya da 1 GB lık RAM ile sunulan DyaloX, genişletilmiş Windows XP Gömülü sürümü ile çok çeşitli uygulamalar için yüksek performans sağlar. Fonksiyonellik iki PCI yuvası ve ses çıkış portlarının kullanımı ile daha da artırılabilir, dahili DVI-I port 15 veya 17 inç Omron dokunmatik ekran (veya istediğiniz başka bir ekran) bağlanmasını sağlar. DVI bağlantısı döner kollara sahip büyük makineler için ideal olmasını sağlar çünkü 10 metreye kadar mesafeler desteklenmektedir. Aynı avantaj aşırı vibrasyona sahip makineler için de geçerlidir. Özellikler Endüstriyel sınıf 1,3 GHz Intel Celeron CPU Güvenilir modül üzeri disk depolama İstediğiniz ekranı bağlayabilmeniz için DVI-I ara yüz Önde iki USB porta sahip yüksek kaliteli dokunmatik ekran Ses çıkış bağlantısı

5 DyaloX Panel Endüstriyel PC DyaloX panel-ipc iki farklı CPU ile sunulmaktadır, genişletilebilir 600 MHz model çok çeşitli temel uygulamaları çalıştırmak için idealdir ve yüksek performans uygulamaları için 1.3 GHz model. Her iki model de 12 ve 15 dokunmatik panellere sahiptir. 600 MHz model standart olarak iki Ethernet porta ve bir PCI yuvaya sahiptir, bu sayede size bağlantı esnekliği sağlar. Arkadaki iki portu ve öndeki IP65 korumalı iki portu kullanarak USB aygıtları kolayca bağlayabilirsiniz. 1.3 GHz model iki PCI yuvaya ve klavye ile fare için PS/2 konnektörlere sahiptir. 256 MB dan 1GB a kadar RAM. Güvenilir silikon depolama ortamı ile geleneksel HDD arasından seçim yapabilirsiniz. DyaloX IPC 2, 4, veya 8 GB CF hafıza kartı ya da 2 veya 4 GB modül üzeri disk üzerine kurulmuş Windows XP Gömülü genişletilmiş sürümü ile sağlanır. Özellikler Endüstriyel kalitede 600 MHz veya 1.3 GHz Intel Celeron CPU Güvenilir flash depolama belleği Yüksek kaliteli 12 veya 15 dokunmatik ekran Çok çeşitli genişletme özellikleri, örn. CF yuvası, PCI yuvası, USB, serti ve Ethernet portları DyaloX Endüstriyel PC ye kontrol ekleyin DyaloX IPC lerin işlevsellikleri PCI yuvalar, USB, seri ve Ethernet portlar ile genişletilebilirler. Omron PCI genişletme için aşağıdakileri içeren çeşitli olasılıklar sunmaktadır: Omron CS1 PLC özelliğine sahip PLC PCI kart. Bu kart, makinenizi kontrol etmek için bağımsız ikinci bir CPU ekleyerek ana kartın güvenilirliğini yükseltir. Bunun anlamı, CX_One gibi standart Omron yazılımı kullanarak PC tabanlı otomasyon sistemine bütünleşik PLC kontrolü sağlayabilmenizdir. Kartta DeviceNet master ağ arabirimi ve Compact Flash kart yuvası mevcuttur.

6 Makineniz ile diyalog Omron makine görselliği için iki HMI yazılım paketi sunmaktadır: İleri seviyeli makine görselliği için açık HMI yazılımı olan CX-Supervisor, ve NS-serisi HMI ile birlikte standart HMI görselliği için NS-Runtime yazılımı. CX-Supervisor CX-Supervisor makine görselliği için güçlü ve ileri seviyeli bir yazılımdır, tamamen esnek, PC tabanlı HMI ortamı sunar. Zengin özellikler ve sadece çok daha pahalı paketlerden bekleyeceğiniz fonksiyonlar ile CX-Supervisor sadece küçük denetim ve kontrol görevleri içeren basit uygulamaları dizayn etmeniz için değil aynı zamanda en karmaşık uygulamaları dizayn etmeniz için de uygundur. CX-Supervisor Omron un tüm PLC serisi, hareket cihazları, sıcaklık kontrolörleri ve sensörleri gibi tüm en yeni teknoloji cihazlar yanında daha eski cihazlarla da haberleşmek için esneklik ve uyumluluğa sahiptir. Bunun da ötesinde, Omron un Tek Bağlantı Akıllı Platform mimarisi ile geleceğe yönelik uyumluluk da sağlanmıştır. NS-Runtime NS-Runtime NS serisine denk fonksiyonlara sahiptir ve tüm üretim hattı için bilgileri görüntülemenizi ve operasyonları gerçekleştirmenizi sağlar. NS-Runtime CX-Designer ile oluşturulan NS projesini tam ekran modunda çalıştırır. Mevcut NS işlevselliklerine ek olarak, NS-Runtime ilave işlevler de sunar. Örneğin, veriler noktaya kadar tek bir dosyada saklanarak arka plan işleme ile kaydedilebilir. Doküman gösterme fonksiyonu dokümanları (örn. PDF dosya) ekranda gösterebilmeyi sağlar, bu özellik bakım talimatları ve raporlama için çok kullanışlıdır. Bunun da ötesinde, herhangi bir kullanıcı uygulamasını NS-Runtime içinden bir düğmeye tıklayarak çalıştırabilirsiniz.

7 CX-Supervisor iki sürüme sahiptir: CX-Supervisor Machine Edition hemen hemen tüm makine görselleştirme gereksinimleri için mükemmel tercihtir. 15 cihaza ve 500 kullanıcı tanımlı noktaya kadar bağlantı desteği ile makinenin tamamının veya tüm üretim prosesinin kontrolü ve denetimi için yeteri kadar esnek ve güçlüdür. CX-Supervisor PLUS, CX-Supervisor Machine Edition tarafından işlenebilenden daha fazla sayıda cihaz veya nokta gerektiren uygulamaların olduğu istisnai durumlar içindir. Bunun dışında aynı güce ve özelliklere sahiptir.

8 Omron Europe B.V. Wegalaan 67-69, NL-2132 JD, Hoofddorp, Hollanda. Tel: +31 (0) Faks: +31 (0) Türkİye Omron Electronics Ltd. Altunizade, Kısıklı Cad. No: 2 A-blok K Istanbul Tel: Pbx Faks: Almanya Tel: +49 (0) Avusturya Tel: +43 (0) Hollanda Tel: +31 (0) İngiltere Tel: +44 (0) Norveç Tel: +47 (0) Polonya Tel: +48 (0) Belçika Tel: +32 (0) İspanya Tel: Portekiz Tel: Çek Cumhuriyeti Tel: İsveç Tel: +46 (0) Rusya Tel: Danimarka Tel: İsviçre Tel: +41 (0) Finlandiya Tel: +358 (0) Fransa Tel: +33 (0) İtalya Tel: Macaristan Tel: Orta Doğu & Afrika Tel: +31 (0) Diğer Omron Temsilcileri Yetkili Distribütör: Kontrol Sistemleri Programlanabilir lojik kontrolörler İnsan makine arabirimleri Uzak I/O Hareket Kontrolü ve Sürücüler Hareket kontrolörleri Servo sistemler İnvertörler Kontrol Komponentleri Sıcaklık kontrolörleri Güç kaynakları Zaman röleleri Sayıcılar Programlanabilir röleler Dijital gösterge panelleri Elektro mekanik röleler Kontrol ve izleme röleleri Solid state röleler Limit switchler Push buton switchler Düşük gerilim anahtarlama elemanları Algılama ve Emniyet Fotoelektrik sensörler İndüktif sensörler Kapasitif sensörler ve basınç sensörleri Kablo konektörleri Lazer sensörler ve genişlik ölçen sensörler Görsel denetim sistemleri Emniyet sistemleri Emniyet sensörleri Emniyet üniteleri/röle üniteleri Emniyet kapısı/koruma kilitleme switchleri KPP_DYALOX_TR03 Mükemmeli hedeflememize rağmen, Omron Europe BV ve/veya bağlı ortakları ve bağlı irketleri, bu belgede izah edilmili olan bilgilerin doğruluğu veya eksiksizliği hakkında garanti vermez veya sorumluluk kabul etmez. Önceden haber vermeksizin herhangi bir zaman herhangi bir deği ikliği yapma hakkımız mahfuzdur.

CP1L. K o m p a k t m a k i n e k o n t r o l ö r ü. » G e l i şm i ş h a re ke t i şl e v s e l l i ği. » Y ü k s e k i ş l e m e h ı z ı

CP1L. K o m p a k t m a k i n e k o n t r o l ö r ü. » G e l i şm i ş h a re ke t i şl e v s e l l i ği. » Y ü k s e k i ş l e m e h ı z ı CP1L K o m p a k t m a k i n e k o n t r o l ö r ü» Y ü k s e k i ş l e m e h ı z ı» G e l i şm i ş h a re ke t i şl e v s e l l i ği» Ko l a y b a ğl a n t ı v e h a b e r l e ş m e Büyük düşünün...küçük

Detaylı

Makine kontrolünde yeni strateji

Makine kontrolünde yeni strateji Makine kontrolünde yeni strateji CJ1-SERİSİ akıllı, sorunsuz ve bölümlere ayrılabilir Advanced Industrial Automation Makina üretim endüstrisinde rekabet edebilmek için, esnek, verimli ve hızlı olmalısınız.

Detaylı

ÖLÇÜM SENSÖRLERİ. Yüksek hassasiyetli kalite incelemesi

ÖLÇÜM SENSÖRLERİ. Yüksek hassasiyetli kalite incelemesi ÖLÇÜM SENSÖRLERİ Yüksek hassasiyetli kalite incelemesi 2 ÖLÇÜM SENSÖRLERİ 3 ölçüm disiplininde yüksek performans FARKLILIK/MESAFE Hassas mesafe ölçümü lazer üçgenleme, indüktif veya taktil prensiplerle

Detaylı

KONTROL CIHAZLARI VE SSR LER

KONTROL CIHAZLARI VE SSR LER Scakl k alg lama prosesinden s yükü anahtarlamaya. KONTROL CIHAZLARI VE SSR LER Omron un mükemmel ortakl ğ Omron dünyanın en büyük sıcaklık kontrol cihazı üreticisidir. Rakipsiz bir ürün yelpazesine sahiptir

Detaylı

PROFINET Gelecek için hazır haberleşme ağı

PROFINET Gelecek için hazır haberleşme ağı PROFINET Gelecek için hazır haberleşme ağı» O r tam ye d e k l i l i ğ i» Açık standart» Ko l a y y a p ı l a n d ı r m a PROFINET Otomasyon için Açık Endüstriyel Ethernet standartı Endüstriyel otomasyon

Detaylı

E3Z FOTOELEKTRİK SENSÖRLER Sonsuza kadar dayanacak makineler için

E3Z FOTOELEKTRİK SENSÖRLER Sonsuza kadar dayanacak makineler için E3Z FOTOELEKTRİK SENSÖRLER Sonsuza kadar dayanacak makineler için» H e r o r t a m i ç i n m ü k e m m e l» K a n ı t l a n m ı ş p e r f o r m a n s» E ş s i z g ü v e n i l i r l i k Milyonlar kullanıyor

Detaylı

Fotoelektrik lazer sensörler

Fotoelektrik lazer sensörler Fotoelektrik lazer sensörler E3C-LDA SERİSİ u z u n a l g ı l a m a m e s a f e s i n e s a h i p, a y a r l a n a b i l i r l a z e r ı ş ı n d e m e t i Advanced Industrial Automation Omron un E3C-LDA

Detaylı

E m n i y e t k o n t r o l ü i ç i n m a n t ı k s a l a l t e r n a t i f

E m n i y e t k o n t r o l ü i ç i n m a n t ı k s a l a l t e r n a t i f G9SX ESNEK GÜVENLİK ÜNİTESİ E m n i y e t k o n t r o l ü i ç i n m a n t ı k s a l a l t e r n a t i f» U y g u l a m a l a r d a e s n e k l i k» A n l a ş ı l ı r teşhis» Ko l a y b a k ı m Advanced

Detaylı

NQ HMI SERİSİ. Ya r a t v e Ç a l ı ş t ı r. Güçlü HMI özellikleri Yü ksek ka l i te e k ra n U y g u l a m a l a r ı ko l a y c a y a ra t ı n

NQ HMI SERİSİ. Ya r a t v e Ç a l ı ş t ı r. Güçlü HMI özellikleri Yü ksek ka l i te e k ra n U y g u l a m a l a r ı ko l a y c a y a ra t ı n NQ HMI SERİSİ Ya r a t v e Ç a l ı ş t ı r»» Güçlü HMI özellikleri Yü ksek ka l i te e k ra n» U y g u l a m a l a r ı ko l a y c a y a ra t ı n Kompakt yapıdaki güçlü, renkli HMI Omron un kullanımı kolay

Detaylı

CELCIUX. Ç o k l u d ö n g ü l ü s ı c a k l ı k k o n t r o l c i h a z ı. » P r o g r a m s ı z h a b e r l e ş m e

CELCIUX. Ç o k l u d ö n g ü l ü s ı c a k l ı k k o n t r o l c i h a z ı. » P r o g r a m s ı z h a b e r l e ş m e CELCIUX Ç o k l u d ö n g ü l ü s ı c a k l ı k k o n t r o l c i h a z ı» P r o g r a m s ı z h a b e r l e ş m e» Ko n t rol & bağlanabilirlik» M a ksimum d ö ngü b ü t ü nlüğü Eşsiz kontrol ve basit

Detaylı

Robotik Otomasyon Endüstriyel Robotlara Genel Bakış

Robotik Otomasyon Endüstriyel Robotlara Genel Bakış Robotik Otomasyon Endüstriyel Robotlara Genel Bakış 2 Endüstriyel Robotlar 3 Omron'un 5 faydası Yeni Omron Robotik Otomasyon, sunduğu 5 temel fayda sayesinde en zorlu üretim hatlarını geliştiriyor Performans

Detaylı

S8VK GÜÇ KAYNAKLARI. Dünya çapında güvenilir ve kolay kullanım

S8VK GÜÇ KAYNAKLARI. Dünya çapında güvenilir ve kolay kullanım S8VK GÜÇ KAYNAKLARI Dünya çapında güvenilir ve kolay kullanım»» Piyasadaki en kompakt tasarım»» Zorlu ortam koşullarına karşı dayanıklı»» Kolay ve hızlı kurulum 2 Kompakt güç kaynakları Omron, yeni ve

Detaylı

Advanced Industrial Automation. Basit servo çözümlerine mantıksal adım SMARTSTEP. kullanımı kolay, son derece dinamik

Advanced Industrial Automation. Basit servo çözümlerine mantıksal adım SMARTSTEP. kullanımı kolay, son derece dinamik Advanced Industrial Automation Basit servo çözümlerine mantıksal adım SMARTSTEP kullanımı kolay, son derece dinamik Omron un SmartStep i, hareket kontrol işleminin bir parçası olan noktadan noktaya (PTP)

Detaylı

DC back-up opsiyonlu blok yapılı güç kaynağı S8TS SERISI

DC back-up opsiyonlu blok yapılı güç kaynağı S8TS SERISI Advanced Industrial Automation DC back-up opsiyonlu blok yapılı güç kaynağı S8TS SERISI esnek güç ve sistem bütünlüğü için Omron un S8TS güç kaynakları blok yapı sistemi ve back-up ünite opsiyonu ile otomasyon

Detaylı

SMARTSLICE N o k t a d a n n o k t a y a z e k a

SMARTSLICE N o k t a d a n n o k t a y a z e k a SMARTSLICE N o k t a d a n n o k t a y a z e k a» M ü h e n d i s l i k z a m a n ı n ı a z a l t ı n» Verimliliğinizi arttırın» Makine aksama zamanını azaltın SmartSlice: I/O seviyesinde zeka Otomatik

Detaylı

Endüstriyel PC Platformu Açıklık, otomasyon kontrolüyle bir araya geliyor

Endüstriyel PC Platformu Açıklık, otomasyon kontrolüyle bir araya geliyor Platformu Açıklık, otomasyon kontrolüyle bir araya geliyor Güçlü performans - verimliliğinizi artırın Sağlam yapı - çalışma süresini iyileştirin Dahili gerçek zamanlı işletim sistemi - güvenilir makine

Detaylı

Endüstriyel ağ optimizasyonu DEVICENET

Endüstriyel ağ optimizasyonu DEVICENET Advanced Industrial Automation Endüstriyel ağ optimizasyonu DEVICENET komple otomasyon çözümleri için DeviceNet; geniş bir ürün yelpazesini içeren çok sayıda cihazın kolayca bir ağ sistemi oluşturacak

Detaylı

NB SERİSİ. Özellik açısından zengin, ekonomik HMI.» LED arka ışıklandırmalı renkli kaliteli ekran» Eksiksiz HMI ailesi» Kapsamlı özellikler

NB SERİSİ. Özellik açısından zengin, ekonomik HMI.» LED arka ışıklandırmalı renkli kaliteli ekran» Eksiksiz HMI ailesi» Kapsamlı özellikler NB SERİSİ Özellik açısından zengin, ekonomik HMI» LED arka ışıklandırmalı renkli kaliteli ekran» Eksiksiz HMI ailesi» Kapsamlı özellikler 2 Eksiksiz bir HMI ailesi... Kısaca özetlemek gerekirse, Omron

Detaylı

KONTROL. Ethernet tabanlı entegre kontrol sistemleri. CONTROLnet

KONTROL. Ethernet tabanlı entegre kontrol sistemleri. CONTROLnet KONTROL Ethernet tabanlı entegre kontrol sistemleri CONTROLnet KONTROL LUXORnet LUXOR A kurutucu serisi için gelişmiş kontrol teknolojisi LUXORnet özellikleri: Bir kurutucu kontrol ünitesi, 16 kurutma

Detaylı

AS-Interface. Ağ Geçitleri. PC Kartlar/PCB Kart Modüller. G/Ç Modülleri

AS-Interface. Ağ Geçitleri. PC Kartlar/PCB Kart Modüller. G/Ç Modülleri www.spd.com.tr AS-Interface AS-Interface (Aktüatör Sensör Arayüzü) fieldbus iletişimi için uluslararası kabul görmüş bir standarttır. Dünya çapında kurulu 32 milyonun üzerinde düğümleri ile ağır otomasyon

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

A BAYİİ YENİ BAYİLİKLERİMİZ BAYİLİKLERİMİZ. Sipariş Hattı: 0212 222 00 61-0216 660 16 16

A BAYİİ YENİ BAYİLİKLERİMİZ BAYİLİKLERİMİZ. Sipariş Hattı: 0212 222 00 61-0216 660 16 16 MART 2015 67 YETKİLİ ANKA AN YENİ BAYİLİKLERİMİZ BAYİLİKLERİMİZ Sipariş Hattı: 0212 222 00 61-0216 660 16 16 A BAYİİ SC Serisi Operatör Paneller Operatör Paneller SC103A0101 / Adet SC103A0101 SC103 - Dokunmatik

Detaylı

Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu. Nurcan Konak, Mayıs 2012

Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu. Nurcan Konak, Mayıs 2012 Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu Nurcan Konak, Mayıs 2012 İçerik Omron Hakkında Sysmac Platfotmuna Genel Bakış Gerçek Bir Uygulama Mercek Altında Omron Şirketleri Endüstriyel Otomasyon

Detaylı

Zaman röleleri ve sayıcılarda yeni global standart H5CX H7CX

Zaman röleleri ve sayıcılarda yeni global standart H5CX H7CX Zaman röleleri ve sayıcılarda yeni global standart H5CX H7CX Gereksinimlerinize uygun olarak tasarlanmış Advanced Industrial Automation Dünya çapında lider zaman rölesi ve sayıcı üreticisi olan Omron,

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

TYSSO. Insist on the best. TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT. www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr

TYSSO. Insist on the best. TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT. www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr TYSSO TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr Tel : +90(356)276-10-76 Fax : +90(356)276-50-65 QR Kod POS Sistemleri POP-650 Modüler ve Fansız Soğutma Hepsi Bir Arada

Detaylı

.. YILI BİLGİSAYAR SİSTEM KURULUM BAKIM ONARIM VE ARIZA GİDERME KURS PLANI MODÜL SÜRESİ

.. YILI BİLGİSAYAR SİSTEM KURULUM BAKIM ONARIM VE ARIZA GİDERME KURS PLANI MODÜL SÜRESİ .... YILI BİLGİSAYAR KURULUM BAKIM ONARIM VE ARIZA KURS PLANI KURS MERKEZİNİN ADI ALAN ADI KURSUN ADI. TOPLAM SÜRE BAŞLAMA TARİHİ BİTİŞ TARİHİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ 352 SAAT.. /.. /... /.. /. BİLGİSAYAR

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME FORMU

TEKNİK ŞARTNAME FORMU BİLGİSAYAR VE BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 - a) Masaüstü Bilgisayar 36 Adet 1. Intel Core i5-4.nesil ve işlemci hızı 2.6 Ghz veya üzeri olmalıdır. 2. İşlemci Önbelleği en az 3Mb olmalıdır.

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran Genel Bakış SD-Z226, sıfır istemci entegreli 21,5" bir monitördür. Teradici 2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z226 sıfır istemci, VMware tabanlı ağlarda

Detaylı

.. YILI BİLGİSAYAR SİSTEM KURULUM BAKIM ONARIM VE ARIZA GİDERME KURS PLANI MODÜL SÜRESİ

.. YILI BİLGİSAYAR SİSTEM KURULUM BAKIM ONARIM VE ARIZA GİDERME KURS PLANI MODÜL SÜRESİ .... YILI BİLGİSAYAR SİSTEM KURULUM BAKIM ONARIM VE ARIZA KURS PLANI KURS MERKEZİNİN ADI ALAN ADI KURSUN ADI. TOPLAM SÜRE BAŞLAMA TARİHİ BİTİŞ TARİHİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ 352 SAAT.. /.. /... /.. /. BİLGİSAYAR

Detaylı

Dell Vostro 230. Uyarılar Hakkında. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler

Dell Vostro 230. Uyarılar Hakkında. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Dell Vostro 230 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. UYARI: Bilgisayarı kendiniz

Detaylı

Wake-On-Lan& LDCM Nedir?

Wake-On-Lan& LDCM Nedir? Wake-On-Lan& LDCM Nedir? Wake-On-Lan - Sıkça Sorulan Sorular Wake-On-LAN özelliği, Wake-On-LAN?ı destekleyen sistemlere, bir Wake-On-LAN paketi gönderip, sonra da müşteriye dosyaları yükleyerek veya müşteriden

Detaylı

Sysmac genel amaçlı servo 1S Servo Sistemi

Sysmac genel amaçlı servo 1S Servo Sistemi 1S Servo Sistemi Optimize edilmiş montaj ve kurulum Artırılmış makine verimliliği Global erişilebilirlik ve global uyumluluk industrial.omron.com.tr En son teknoloji ile donatılmış genel amaçlı servo İyileştirilmiş

Detaylı

Aydınlatma kontrolü için çözüm

Aydınlatma kontrolü için çözüm Aydınlatma kontrolü için çözüm Phoenix Contact Elektronik Tic. Ltd. Şti. Kısıklı Mah. Hanım Seti Sok. No:38/A 34692 B. Çamlıca - Üsküdar İstanbul/Türkiye Mersis:0729002180800018 +90 216 481 0300 06.10.2016

Detaylı

SC-Z56. Genel Bakış. Yüksek performanslı Teradici işlemci ve 512MB sistem belleği

SC-Z56. Genel Bakış. Yüksek performanslı Teradici işlemci ve 512MB sistem belleği Genel Bakış ViewSonic SC-Z56 dört çıkışlı sıfır istemci, VMware tabanlı ağlarda güvenli, yönetilmesi kolay, güvenilir bir seçenek arayan şirketler için mükemmel çözümdür. VMware Horizon View sertifikasına

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

Bağımsız emniyet kontrolörü

Bağımsız emniyet kontrolörü Bağımsız emniyet kontrolörü G9SP HMI kontrolörüyle eksiksiz emniyet çözümü Standart olarak sunulan yeniden konfigürasyon aracı Kolay anlaşılır kurulum rehberliği ve tanılama için GUI industrial.omron.eu/g9sp

Detaylı

E3FA FOTOELEKTRİK SENSÖRLER

E3FA FOTOELEKTRİK SENSÖRLER E3FA FOTOELEKTRİK SENSÖRLER Algılama perpormasında yeni nesil ürünler»» Kolaylık»» Tüm amaçlara uygun tek bir ürün ailesi»» Kesintisiz algılama 2 Algılama performansında yeni nesil ürünler! Omron, yıllık

Detaylı

Sürücü Kalitesi Q2A özel uygulama sürücüsü

Sürücü Kalitesi Q2A özel uygulama sürücüsü Sürücü Kalitesi Q2A özel uygulama sürücüsü 2 Q2A özel uygulama sürücüsü Uygulama iş akışının tamamını optimize edin Q2A sürücüsü ile, tasarımdan devreye almaya ve sonrasında bakım sürecine kadar, makine

Detaylı

Optik Sürücüler CD/CD-ROM DVD HD-DVD/BLU-RAY DİSK Disket Monitör LCD LED Projeksiyon Klavye Mouse Mikrofon Tarayıcı

Optik Sürücüler CD/CD-ROM DVD HD-DVD/BLU-RAY DİSK Disket Monitör LCD LED Projeksiyon Klavye Mouse Mikrofon Tarayıcı 1 Donanım Bileşenleri ve Çalışma Prensipleri Anakart (Mainboard) İşlemci (Cpu) Ekran Kartı Bellekler Ram Rom Ses Kartı Ağ Kartı TV Kartı Sabit Diskler HDD HHD SSD Optik Sürücüler CD/CD-ROM DVD HD-DVD/BLU-RAY

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T46 PC, güçlü Intel N2930 1.8GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard veya Linux işletim sistemi kullanır. SC-T46, Citrix ICA/HDX, PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak

Detaylı

Dell Precision İş İstasyonu T1500 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Teknik Bilgi Sayfası

Dell Precision İş İstasyonu T1500 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Teknik Bilgi Sayfası Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Dell Precision İş İstasyonu T1500 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Teknik Bilgi

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Teklif edilen her bir sunucu aşağıdaki teknik özellikleri karşılayacaktır;

TEKNİK ŞARTNAME. Teklif edilen her bir sunucu aşağıdaki teknik özellikleri karşılayacaktır; TEKNİK ŞARTNAME Bu şartname, Kurum ihtiyaçlarını karşılamak üzere satın alınacak olan 15 (onbeş) adet sunucu, 8 (sekiz) adet CNA kart ve 1 (bir) adet kabinetin minimum teknik özelliklerini tanımlar. 1.

Detaylı

Ek bilgi Internet:.../cecx

Ek bilgi Internet:.../cecx Modüler PLC ler CECX İki ürün versiyonu: CoDeSys tabanlı modüler PLC CoDeSys ve SofMotion tabanlı motion PLC Kolay konfigürasyon Otomatik modül algılaması Network de PLC yi bulmak için arama fonksiyonu

Detaylı

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. Viero Araç Sayım Sistemi Viero Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı

Detaylı

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 Volümetrik debimetre nedir?? Fark basınç ölçümü ile hava akış verimini kontrol etmenizi sağlayan, bakım gerektirmeyen, yenilikçi bir Pnömatik otomasyon kontrol sistemidir, bu

Detaylı

Dell Vostro 330. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Uyarılar Hakkında. Önden ve Arkadan Görünüm

Dell Vostro 330. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Uyarılar Hakkında. Önden ve Arkadan Görünüm Dell Vostro 330 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Önden ve Arkadan Görünüm

Detaylı

Push-in Plus teknolojisine sahip röle serisi

Push-in Plus teknolojisine sahip röle serisi Push-in Plus teknolojisine sahip röle serisi PYF-PU, P2RF-PU, G2RV-SR/ G3RV-SR, G70V Kolay kablolama için Push-in Plus teknolojisi Daha esnek pano içi kablolama Kompakt tasarım ve benzersiz yapı industrial.omron.com.tr

Detaylı

Her tür sanayi ortamında çalışabilecek özelliklere sahiptir. Normal PC lere göre titreşimli, nemli, sıcak ve soğuk ortamlara daha uygundur.

Her tür sanayi ortamında çalışabilecek özelliklere sahiptir. Normal PC lere göre titreşimli, nemli, sıcak ve soğuk ortamlara daha uygundur. SİSKON ENDÜSTRİYEL BİLGİSAYAR KATALOĞU Siskon markamızla üretilen IPC lerimiz 5.7 ; 6.4 ; 8.4 ; 10.4 ; 12.1 ; 15.0 ; 17.0 ve 19,0 olmak üzere değişik boyutlarda dokunmatik renkli ekranlı endüstriyel bilgisayarlardır.

Detaylı

Endüstriyel PC ve Operatör Panelleri. Tarihçe ve Nedenler

Endüstriyel PC ve Operatör Panelleri. Tarihçe ve Nedenler Lima Endüstriyel Bilgisayar Perpa B Blok, Kat:11, No:1852 Okmeydanı 34384, Đstanbul, Türkiye http://www.lima.com.tr/ Endüstriyel PC ve Operatör Panelleri Tarihçe ve Nedenler Endüstriyel PC tanım olarak

Detaylı

Ürün yelpazesi. Robotics Man and Machine

Ürün yelpazesi. Robotics Man and Machine Ürün yelpazesi Robotics Man and Machine Sektörler ve uygulamalar Elektronik Fotovoltaik Temiz oda Yarı iletken Medikal İlaç Mekanik Gıda Plastik prosesler Otomotiv Montaj Taşıma Makina yükleme İşleme Paketleme

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Piranha Monza için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Piranha Monza için geçerlidir. monza Bu kullanma kılavuzu Piranha Monza için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir. Önsöz Değerli Piranha

Detaylı

Bölüm 1 Başlarken WindBOX

Bölüm 1 Başlarken WindBOX Bölüm 1 Başlarken WindBOX u satın aldığınız için tebrikler. Bu, ince sistem için en iyi tercihinizdir. Herhangi bir yerde kolaylıkla kurulabilir. Özelliği içinde bulunan platform, aynı zamanda size heyecan

Detaylı

S8VK güç kaynakları Dünya çapında güvenilir ve kolay kullanım

S8VK güç kaynakları Dünya çapında güvenilir ve kolay kullanım S8VK güç kaynakları Dünya çapında güvenilir ve kolay kullanım Pazardaki en kompakt tasarım Zorlu ortam koşullarına karşı dayanıklı Kolay ve hızlı kurulum industrial.omron.com.tr 2 S8VK güç kaynakları -

Detaylı

Tak ve Çalıştır USB2.0 USB Video Sınıfı Web Kamerası

Tak ve Çalıştır USB2.0 USB Video Sınıfı Web Kamerası Tak ve Çalıştır USB2.0 USB Video Sınıfı Web Kamerası Eye 320 ile gerçek tak ve çalıştır özelliğini yaşayın! Bu USB Video Sınıfı web kamerası için hiçbir sürücü gerekmez. Her yerde, her türlü dizüstü, masaüstü

Detaylı

Operatör panelleri FED

Operatör panelleri FED Operatör panelleri FED 120x32 to 1024x768 piksel çözünürlük Text bazlı monokrom ve renkli dokunmatik ekranlı tipler Entegre web tarayıcılı tipler Kullanıșlı WYSIWYG editörleriyle kolay tasarım Sistemden

Detaylı

Sisteminizi korumanın akıllıca yolu

Sisteminizi korumanın akıllıca yolu Sisteminizi korumanın akıllıca yolu K8 serisi ölçüm ve röleleri Uzun süreli kontak güvenilirliği Kontrol panosunu küçültme Kolay kablolama için Push-in Plus teknolojisi industrial.omron.com.tr/k8series

Detaylı

qscale I2 Low-End SLI

qscale I2 Low-End SLI Mobile Machine Control Solutions qscale I2 Low-End SLI Sadece Konfigure et! Programlamaya gerek yok qscale I2 2 4 5 Geleceğin orta ve küçük sınıf vinçleri için Yeni bir Standart 6 Uzunluk Mobil teleskopik

Detaylı

ViewStick 2. Öne Çıkan Özellikler

ViewStick 2. Öne Çıkan Özellikler ViewSync Kablosuz Sunum Adaptörü ViewSync ViewStick 2 ViewSonic ViewSync ViewStick 2 kablosuz sunum ağ geçit adaptörü sahip olduğu HDMI/MHL arayüzü ile içeriklerinizi kolayca kablosuz olarak aktarabilirsiniz.

Detaylı

POP-950. POS Sistemleri. Modüler Yapılı, Şık Tasarıma Sahip Hepsi Bir Arada Dokunmatik POS Terminal

POP-950. POS Sistemleri. Modüler Yapılı, Şık Tasarıma Sahip Hepsi Bir Arada Dokunmatik POS Terminal POS Sistemleri POP-950 Modüler Yapılı, Şık Tasarıma Sahip Hepsi Bir Arada Dokunmatik POS Terminal Intel Atom Core Dual 1.8GHz İşlemci DDR3 RAM Modülü (4GB a Kadar) Akıllı Fanlarla Mükemmel Soğutma Sistemi

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Rüzgar Çiftlikleri için Çözümler Enerji endüstrisinde değişim rüzgarları esiyor. Bugün ve gelecekteki başarı için yüksek kullanılabilirlik yönetilebilen

Detaylı

SORULAR (37-66) Aşağıdakilerden hangisi günümüz anakartlarının en çok kullanılan veriyoludur?

SORULAR (37-66) Aşağıdakilerden hangisi günümüz anakartlarının en çok kullanılan veriyoludur? SORULAR (37-66) SORU -37 Aşağıdakilerden hangisi günümüz anakartlarının en çok kullanılan veriyoludur? A) ISA B) AGP C) PCI D) PCI-e SORU -38 Aşağıdakilerden hangisi yavaş olması sebebiyle günümüz anakartlarında

Detaylı

Ortam İzleme Sistemi

Ortam İzleme Sistemi Her şey kontrolünüz altında. Ortam Sistemi Retmon EMS Nedir? Ortam parametrelerini ölçmek, izlemek, kaydetmek ve kontrol altında tutmak için kullanılan veri toplama ve uyarı sistemidir. Veri Toplama Terminali

Detaylı

RWD Solar Teknik Sunum

RWD Solar Teknik Sunum RWD SOLAR RWD Solar Teknik Sunum Copyright Siemens AG 2010. All rights reserved. Multi-montaj çözümü Ray veya vida ile panel içine montaj Ön panel montajı DIN raylı sistemle modüler panel içi montaj IP20

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0 Sistem Kataloğu İ N F O S E T S E S K A Y I T S İ S T E M İ V 2. 0 Sistem Kataloğu İnfoset Yazılım Marmara Cad.Yüksel Sok. 6/7 Pendik-İstanbul Telefon 216 379 81

Detaylı

Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem / Sınıf Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları

Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem / Sınıf Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem / Sınıf Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Ders İle Kazandırılacak Yeterlikler Dersin İçeriği Yöntem ve Teknikler Eğitim Öğretim Ortamı

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

SANAEM RFQ (SPP) HIZLANDIRICISI GÜÇ KAYNAKLARI VE ÖLÇME KUTUSU KONTROL SİSTEMİ. Aydın ÖZBEY İstanbul Üniversitesi

SANAEM RFQ (SPP) HIZLANDIRICISI GÜÇ KAYNAKLARI VE ÖLÇME KUTUSU KONTROL SİSTEMİ. Aydın ÖZBEY İstanbul Üniversitesi SANAEM RFQ (SPP) HIZLANDIRICISI GÜÇ KAYNAKLARI VE ÖLÇME KUTUSU KONTROL SİSTEMİ Aydın ÖZBEY İstanbul Üniversitesi Proton hızlandırıcısı kontrol sistemi Neler üzerinde duracağız? Kontrol edilecek parametreler

Detaylı

DONANIM. 1-Sitem birimi (kasa ) ve iç donanım bileşenleri 2-Çevre birimleri ve tanımlamaları 3-Giriş ve çıkış donanım birimleri

DONANIM. 1-Sitem birimi (kasa ) ve iç donanım bileşenleri 2-Çevre birimleri ve tanımlamaları 3-Giriş ve çıkış donanım birimleri DONANIM 1-Sitem birimi (kasa ) ve iç donanım bileşenleri 2-Çevre birimleri ve tanımlamaları 3-Giriş ve çıkış donanım birimleri DONANIM SİSTEM BİRİMİ ÇEVREBİRİMLERİ Ana Kart (Mainboard) Monitör İşlemci

Detaylı

VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi

VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi VIERO Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı olarak,

Detaylı

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı 1 Adet Doküman Kamera Her Dersliğe Etkileşimli Tahta Panel Tip Etkileşimli Akıllı Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene

Detaylı

HMI İNSAN MAKİNE ARAYÜZÜ

HMI İNSAN MAKİNE ARAYÜZÜ HMI İNSAN MAKİNE ARAYÜZÜ LRH LOVATO Electric senaryoları sayesinde direk kullanım SADELİK VE VERİMLİLİK Düșük enerji tüketimli sade dizayn Yüksek güvenilirlikli endüstriyel komponentler DAYANIKLI Plastik

Detaylı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı 2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı Kullanım Kılavuzu DS-11900 Sürüm 1.0 İçindekiler 1 GİRİŞ... 3 1.1 ÖZELLİKLER... 3 1.2 FİZİKSEL ÇİZİMİ... 3 1.3 PAKET İÇİNDEKİLER... 4 2 TEKNİK ÖZELLİKLER...

Detaylı

Teknik Katalog [Osiloskop]

Teknik Katalog [Osiloskop] Teknik Katalog [Osiloskop] [OX 7204] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

Online teknik sayfa MEAC300 SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MEAC300 SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MEAC300 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MEAC300 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Bilgisayar Donanımı Dersi BİLGİSAYARIN MİMARI YAPISI VE ÇALIŞMA MANTIĞI

Bilgisayar Donanımı Dersi BİLGİSAYARIN MİMARI YAPISI VE ÇALIŞMA MANTIĞI Bilgisayar Donanımı Dersi BİLGİSAYARIN MİMARI YAPISI VE ÇALIŞMA MANTIĞI Bilgisayarın Mimarı Yapısı ve Çalışma Mantığı Bilgisayarı yapısal olarak; bilgilerin girilmesi, girilen bilgilerin belirtilen durumlara

Detaylı

NE1A/DST1. DeviceNet Emniyet Sistemi

NE1A/DST1. DeviceNet Emniyet Sistemi DeviceNet Emniyet Sistemi Omron, 3 şekilde kullanılabilen DeviceNet uyumlu Emniyet Sistemi sunmaktadır: Tek başına kontrol cihazı, uzak I/O blokları ile genişletilebilir emniyet ağı veya DeviceNet ile

Detaylı

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5)

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) 1. Dizüstü Bilgisayar en az Intel Core i5 2,3 GHz hızında işlemcisi olmalıdır. 2. Dizüstü bilgisayarın 4 GB DDR3 1333 MHz belleğe sahip olmalıdır. 3. Dizüstü bilgisayar ekran kartının

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet)

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) 1) İşlemci : En az 2.3 GHz 6 MB paylaşımlı L3 önbelleğe sahip, Intel Core i7 işlemci (3.5 GHz'e kadar Turbo Boost) olmadır. 2) Ram : En az 16 GB 1600 MHz DDR3L

Detaylı

IRT63M. Bilgi Dokümanı. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) www.dtsis.

IRT63M. Bilgi Dokümanı. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) www.dtsis. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) Bilgi Dokümanı www.dtsis.com 1 İçindekiler 1. Genel Tanım... 3 2. Blok Diyagram... 4 3. Teknik

Detaylı

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili)

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili) Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi (Instant-Servo Teknolojili) Basınç Kapasitesi: Gövde Tipi: Kontrolör: Yük Ölçüm Aralığı: 1000 kn dan 5000 kn a kadar (diğer kapasiteler için bize ulaşın.)

Detaylı

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1:

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: Yayın Tarihi: 26/12/2012 Rev. :01 EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: nin Kazandırılması için Tavsiye Edilen Eğitime İlişkin Bilgiler Bu birimin kazandırılması için aşağıda tanımlanan içeriğe sahip bir eğitim programının

Detaylı

BEIJER 2009 FİYAT LİSTESİ

BEIJER 2009 FİYAT LİSTESİ OPERATÖR PANELLERİ K10 Grafik operatör Paneli Monokrom 160x32 piksel 260,00 K20 Grafik operatör Paneli Monokrom 240x64 piksel 395,00 K30 Grafik operatör Paneli Monokrom 240x64 piksel 650,00 K60C Grafik

Detaylı

Bilgisayar (Computer) Bilgisayarın fiziksel ve elektronik yapısını oluşturan ana birimlerin ve çevre birimlerin tümüne "donanım" denir.

Bilgisayar (Computer) Bilgisayarın fiziksel ve elektronik yapısını oluşturan ana birimlerin ve çevre birimlerin tümüne donanım denir. Bilgisayar (Computer) Bilgisayarın fiziksel ve elektronik yapısını oluşturan ana birimlerin ve çevre birimlerin tümüne "donanım" denir. Bilgisayar ve Donanım Ana Donanım Birimleri Anakart (Motherboard,

Detaylı

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM Proximity Kart Okuyuculu Sistem RFID Okuyuculu Sistem Proximity Kart Okuyuculu Sistem Ana Bilgisayar ACT (Otomatik Tartım Terminali) Kamera Trafik

Detaylı

Dräger Flame 3000 Alev Algılama

Dräger Flame 3000 Alev Algılama Dräger Flame 3000 Alev Algılama Dräger Flame 3000, patlamaya dayanıklı görüntüleme tabanlı bir alev dedektörüdür. Bu görsel alev algılama sistemi, alev özelliklerini işleyip yorumlamak için dijital görüntü

Detaylı

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay.

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. B-Tronic Motorlar Çift-yönlü alıcı entegreli motorlar B01 Serisi Çift yönlü kablosuz alıcı ve hafıza fonksiyonu

Detaylı

Donanımlar Hafta 1 Donanım

Donanımlar Hafta 1 Donanım Donanımlar Hafta 1 Donanım Donanım Birimleri Ana Donanım Birimleri (Anakart, CPU, RAM, Ekran Kartı, Sabit Disk gibi aygıtlar, ) Ek Donanım Birimleri (Yazıcı, Tarayıcı, CD-ROM, Ses Kartı, vb ) Anakart (motherboard,

Detaylı

Dell Latitude E6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgiler

Dell Latitude E6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgiler Uyarı Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Dell Latitude E6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgiler 1 2 3 4 24 25 26

Detaylı

PV tesisleri yeniden güçlendiriliyor

PV tesisleri yeniden güçlendiriliyor PV tesisleri yeniden güçlendiriliyor PID sorununa karşı koruma Endüstriyel Otomasyon 2 PID oluştuğunda en kolay çözüm basit bir donanım iyileştirmesidir PID, PV güç üretimini %70 oranında düşürür Fraunhofer

Detaylı

SENTEZ GEA İnşaat mühendisliğinde sarsıntı ölçümleri için yeni çözümler

SENTEZ GEA İnşaat mühendisliğinde sarsıntı ölçümleri için yeni çözümler SENTEZ GEA İnşaat mühendisliğinde sarsıntı ölçümleri için yeni çözümler SENTEZ GEA Vibrasyon kayıt sistemi, yapılardaki vibrasyon ölçümleri ve analizleri için size büyük kolaylıklar sağlar. Üstün özellikleri

Detaylı

PR042012 1 Şubat 2012 Hannover Messe 2012 Sayfa 1 / 6. Üretim süreçlerinde ve mühendislikte verimlilik artışı

PR042012 1 Şubat 2012 Hannover Messe 2012 Sayfa 1 / 6. Üretim süreçlerinde ve mühendislikte verimlilik artışı Hannover Messe 2012 Sayfa 1 / 6 Üretim süreçlerinde ve mühendislikte verimlilik artışı Beckhoff, 23 ve 27 Nisan tarihleri arasında, Hannover Messe fuarında tüm IPC, I/O, Otomasyon ve Hareket Teknolojileri

Detaylı

%100 Yerli, Donanım + HMI Yazılım. Profesyonel Operatör Paneli. Operatör Paneli - Proop10. Operatör Paneli - Proop7.

%100 Yerli, Donanım + HMI Yazılım. Profesyonel Operatör Paneli. Operatör Paneli - Proop10. Operatör Paneli - Proop7. %100 Yerli, Donanım + HMI Yazılım Profesyonel Operatör Paneli Operatör Paneli - Proop10 Operatör Paneli - Proop7 www.emkoelektronik.com.tr Panel Boyutları & Ekran Çözünürlükleri Operatör Paneli - Proop10

Detaylı

Cooling. Soğutma Otomasyon Sistemleri ve Enstalasyon Tekniği. Uzaktan izleme ve kontrol sistemi...

Cooling. Soğutma Otomasyon Sistemleri ve Enstalasyon Tekniği. Uzaktan izleme ve kontrol sistemi... Cooling Uzaktan izleme ve kontrol sistemi... Soğutma Otomasyon Sistemleri ve Enstalasyon Tekniği Nem ve Dokunmatik TFT Ekran Dokunmatik TFT Ekran Soğuk Oda Kontrol Cihazları Soğutma Sistemleri Kontrol

Detaylı

Her bakımdan üstün performans. KX-HDV130 ve KX-HDV230 SIP telefonlar

Her bakımdan üstün performans. KX-HDV130 ve KX-HDV230 SIP telefonlar Her bakımdan üstün performans KX-HDV130 ve KX-HDV230 SIP telefonlar Her koşulda uygun maliyet Yeni nesil KX-HDV serisi telefonlar, ekonomik fiyatlarla olağanüstü esneklik ve kullanılabilirlik özellikleri

Detaylı

WAT Endüstriyel Sürücüler

WAT Endüstriyel Sürücüler WAT Endüstriyel Sürücüler WAT Endüstriyel Sürücüler İçindekiler Yüksek verimli WAT motorlarla entegre sistem çözümleri 4-5 WF 80 in özellikleri 6-7 WF 80 in pompa uygulamalarına özel fonksiyonları 8-9

Detaylı

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE-

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- TEL : +33 4 76 41 86 39 - FAX : +33 4 76 41 92 27 MAIL : SALES@TETHYS-INSTRUMENTS.COM - WEB : WWW.TETHYS-INSTRUMENTS.COM

Detaylı