BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZ İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ YÜKSEKOKULU DENİZCİLİK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZ İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ YÜKSEKOKULU DENİZCİLİK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ"

Transkript

1 BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZ İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ YÜKSEKOKULU DENİZCİLİK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ Amaç * Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Bülent Ecevit Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü öğretim planına göre, öğrencilerin, staja başlama şartları ve esaslarını belirlemek, okuldaki öğrenim süreleri içinde kazandıkları teorik, pratik bilgi ve becerilerini pekiştirmelerini ve mesleki görgülerini artırmalarını sağlamak, staj sırasında uyacakları kurallar ile işyerlerinden beklenen hizmetleri saptamaktır. Kapsam Madde 2- Staj Uygulama Yönergesi, Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü öğrencilerinin staja başlama şartları ile esaslarını sağlayıcı yöntemleri kapsamaktadır. Dayanak * Madde 3- Bu Yönerge, Bülent Ecevit Üniversitesi Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği dayanak alınarak hazırlanmıştır. Staj çalışmasının seçmeli olması ve tamamlanma zorunluluğu Madde 4- Staj çalışması zorunlu olmamakla birlikte, ders kataloğunda farklı dönemlerde (5.,6.,7. ve 8. dönemler) seçmeli ders olarak yer alan staj çalışmasını bu dönemlerin herhangi birinde seçen her öğrenci mezun olabilmek için bu Yönerge hükümleri uyarınca staj çalışmalarını başarı ile tamamlamak zorundadır. Staj türleri ve süresi Madde 5- Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü öğrencilerinin yapmaları gereken staj türleri ve süreleri aşağıdaki şekildedir. a) İşletme stajı : Lojistik, gemi imalat işletmeciliği, deniz işlemeciliği ve ithalat-ihracat ile ilgili tüm kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşlarını kapsar. Süresi 20 gündür. b) Liman İşletme Stajı : Liman işletmeleri kapsamında tüm yük, yolcu, yat, marina ve liman hizmetlerini kapsar. Süresi 25 gündür. Öğrenciler, öğrenimleri süresince yukarıdaki stajlardan herhangi birini veya her ikisini de yapabilir. Cumartesi günleri çalışılan iş yerlerinde, öğrencinin bu günlerde yaptığı staj çalışması/çalışmaları da staj süresine dahildir.

2 Staj uygulaması yapılabilecek zamanlar Madde 6- Öğrenciler seçtikleri stajlarını, eğitim ve öğretimlerini aksatmayacak şekilde yıl içerisinde ve/veya bahar yarıyılı sonu ile güz yarıyılı başlangıcı arasındaki yaz dönemi içerisinde herhangi bir zamanda yapar. Staj Komisyonu Madde 7- Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü öğrencilerinin stajları, Yüksekokul Yönetim Kurulu kararları çerçevesinde Staj Komisyonu tarafından düzenlenir, yürütülür ve denetlenir. Staj Komisyonu, Yüksekokul Müdürü tarafından Bölümde görevli öğretim elemanları arasından 3 yıl süreli olarak görevlendirilen bir başkan ve iki üyeden oluşur. Süresi dolmadan ayrılan üyenin yerine yenisi görevlendirilir. Süresi dolanların Komisyonda yeniden görevlendirilmesi mümkündür. Staj Komisyonunun kararları Komisyon üyeleri tarafından imzalandıktan sonra dosyalanır ve saklanır. Ayrıca kararların bir nüshası Bölüm Başkanlığı aracılığıyla Yüksekokul Müdürlüğüne verilir. Staj çalışmalarının yönetimi Madde 8- Bir işyerinde staj yapan öğrenciye iş ve görev veren onu denetleyen kişi o öğrencinin iş yeri staj yöneticisidir. Öğrenciler staj çalışmalarını, bu Yönerge, Staj Komisyonu ve Yüksekokul Yönetim Kurulu kararları çerçevesinde ve işyeri staj yöneticisi tarafından belirlenen çalışma program ve esaslarına uygun olarak yapmak zorundadır. Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü öğrencileri, staj yerlerinin tüm kurallarına uymak zorundadır. Stajda kullanılacak belgeler Madde 9- Öğrencilerin stajlarında kullanılacak belgeler aşağıda sıralanmış ve belge örnekleri Yönergeye eklenmiştir. a) Staj Defteri b) Staj Değerlendirme Formu(Gizli) Öğrenciler, staj evrakını Yüksekokul Öğrenci İşleri Bürosundan ücret karşılığında temin eder. Staj Defteri Madde 10- Staj yapan her öğrenci çalışmaları süresince işyeri staj yöneticisinin yönetim, gözetim ve denetiminde yaptığı işleri gerekli her türlü şekil, hesap, fotoğraf ve diğer belgelerle birlikte Staj Komisyonu tarafından belirtilen şekilde staj defterine işlemek ve staj defterini staj yöneticisine onaylatarak en geç staj çalışmalarını izleyen öğretim döneminin ilk dört haftası içinde Staj Komisyonuna sunmak zorundadır. Bu süre geçtikten sonra sunulan staj defteri kabul edilmez. Staj defterleri ve dökümanlarının muhafazası Madde 11- Staj defteri ve evrakları öğrenciye iade edilmez. Bu dokümanlar, öğrencilerin yapmış olduğu tüm stajların işlendiği Staj İzleme Formu nda takip edilir. Bütün staj

3 dokümanları, öğrenci mezun olduktan sonra arşive kaldırılarak sınav belgeleri için uygulanan yasal saklama süresi boyunca saklanır. Staj çalışmasının değerlendirilmesi Madde 12-Öğrencilerin sunmuş oldukları staj defterleri ve staj evrakları ile stajlarının staj defterlerinde belirtilen programlara ve bu Yönergede belirtilen sürelere uygun olarak yapılıp yapılmadığı Staj Komisyonu tarafından incelenir ve değerlendirilir. Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü Staj Komisyonu gerekli gördüğü hallerde, öğrencileri staj çalışmaları ile ilgili olarak mülakata çağırabilir. Staj Komisyonu; öğrencilerin yaptıkları stajların süresini, staj defteri ve staj belgelerini inceleyerek, mülakat yapılması halinde mülakat sonucunu da dikkate alarak öğrencinin stajını Başarılı, Başarısız veya Eksik olarak değerlendirir. Süresi eksik bulunan veya Komisyon tarafından başarısız olarak değerlendirilen stajlar için Komisyonun belirleyeceği gün sayısı kadar öğrenciye ek staj yaptırılır veya staj tekrarlatılır. Staj defterinde eksikler görülen öğrenciye eksiklerini tamamlamak üzere Staj Komisyonunca 1 (bir) ay ek süre verilir. Değerlendirme bu sürenin sonunda yapılır. Çağırıldığı halde mülakata gelmeyen veya mülakatta başarısız olduklarına karar verilen öğrencilerin staj çalışmaları, Staj Komisyonu tarafından kısmen veya tamamen başarısız olarak değerlendirilebilir. Staj Komisyonu, öğrencilerin staj çalışmasına ilişkin değerlendirmeyi en geç staj defterlerinin teslim edildiği dönemin ortasına kadar tamamlayarak sonuçları yazı ile Yüksekokul Müdürlüğüne bildirmekle yükümlüdür. Öğrencilerin staj yerlerinde yapmış oldukları çalışmaların değerlendirilmesi tamamen işyerine ait olup, staj çalışması notu, staj yerinde verilmiş olan not olarak kabul edilir. Staj Komisyonu tarafından yapılan değerlendirmeler, öğrencinin öğrenimindeki başarı ortalamasını etkilemez. Ancak öğrencinin mezun olabilmesi için, programına seçerek aldığı stajını başarıyla tamamlaması gerekmektedir. Staj çalışmalarının denetlenmesi Madde 13- Öğrencilerin staj çalışmaları, gerektiğinde Staj Komisyonu üyeleri tarafından işyerlerinde, ilgili belgeler incelenerek denetlenebilir. Staj yapan öğrencilerin sorumluluğu Madde 14- Staj yapan her öğrenci, staj yaptığı iş yerinde çalışma ve güvenlik kurallarına, düzen ve disipline uymak ve her türlü mekan, alet, malzeme, makine, araç ve gereçleri özenle kullanmak yükümlülüğündedir. Öğrenci, staj yerini izinsiz olarak (öğrenim gördüğü okula gelmek için dahi) terk edemez. Staj süresi içinde hastalık, yakının kaybedilmesi vb. durumlarda işyerinin onayı ile staja bir süre ara verilmesinden kaynaklanan eksik günler, staj bitiş tarihini takip eden günlerde ve aynı staj dönemi içinde öğrenci tarafından tamamlanmak zorundadır. Aksi takdirde staj, sonraki dönemlerde tekrar yapılmak zorundadır.

4 Yükümlülüklerini yerine getirmemesinden doğacak her türlü sorumluluk öğrenciye aittir. Bu durumda olan öğrenci hakkında ayrıca Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği uyarınca işlem yapılır. Staj yapılan işyeri sorumlusu tarafından onaylanacak Staj Değerlendirme Formu nun Yüksekokul Müdürlüğüne gizlilik dereceli olarak ulaştırılması öğrencinin sorumluluğundadır. Staj yapılacak işyerleri ve staj programlarının belirlenmesi Madde 15- Her öğretim yılında, Staj Komisyonu tarafından o öğretim yılının başlangıcından önce staj için uygun görülen işyerleri ve staj programları belirlenir. Uygun görülen staj yerleri ile staj programları, dönem başlangıcında ders seçme işlemlerinden 1 hafta önce bölüm öğrencilerine duyurulur ve Staj Komisyonu tarafından staj çalışması yapmak isteyen öğrencilere ders seçimlerini takiben staj yer ve programlarının dağıtımı yapılır (hangi öğrenciye hangi staj yerinin verileceğinin belirlenmesi). Öğrenciler, Staj Komisyonunca kendilerine sağlanan staj yerinin yanı sıra; staj yeri hakkında yeterli düzeyde bilgi vermek ve staj yeri yetkililerince staj yapmak üzere kabul edilebileceklerini belgelemek suretiyle Staj Komisyonunun onayını alarak, kendi buldukları işyerlerinde de staj çalışmalarını yapabilir. Öğrenciler, Staj Komisyonunca ilgili işyerleri ile yapılan görüşmeler sonucunda belirlenmiş ve kendilerine bildirilmiş programlara göre stajlarını yapar. Ancak, staj yapılan işyerleri, staj çerçevesi içerisinde kalmak şartı ile staj programlarında, işletme özelliklerini dikkate alarak öğrenciler için yararlı olacak değişiklikler yapabilir. Öğrenciler programlarda yapılan bu değişikliklere uymakla yükümlüdür. Staj Komisyonu tarafından kabul edilen bir mazereti olmaksızın kendisi için belirlenen staj yerine gitmeyen veya mazeretini kanıtlayamayan öğrenciye bir sonraki dönemde staj yeri verilmez. Bu durumdaki öğrenciler staj yerlerini kendileri sağlamakla yükümlüdür. Dağıtılmış olan staj yerleri Staj Komisyonunun kararı olmadıkça değiştirilemez. Yönergede bulunmayan hususlarda karar yetkisi Madde 16- Bu Yönergede yer almayan hususlar, Staj Komisyonunun önerileri üzerine Yüksekokulun ilgili kurulları tarafından karara bağlanır. Yürürlük Madde 17- Bu Yönerge, Üniversite Senatosu tarafından kabul edildiği tarihte yürürlüğe girer. Yürütme Madde 18- Bu yönergeyi, Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu Müdürü yürütür tarih ve 2009/12-14 sayılı Üniversitemiz Senato Kararı ile kabul edilmiştir. * tarih ve 2012/22-53 sayılı Üniversitemiz Senato Kararı ile kabul edilmiştir.

5 T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZ İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ YÜKSEKOKULU DENİZCİLİK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ BÖLÜMÜ * EK 1-Staj Defteri amblem STAJ DEFTERİ Bülent Ecevit Üniversitesi Deniz İşl.ve Yön.Y.O Ereğli,Tel: (0 372) Fax: (0 372)

6 T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZ İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ YÜSEKOKULU DENİZCİLİK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ OKUL TANITIM YAZISI Deniz işletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu, Ülkemizde deniz ilgi ve çıkarları kapsamında denizcilik sektöründe ihtiyaç duyulan nitelikli elemanları yetiştirmek için lisans kademesinde eğitim-öğretim verilmek üzere tarih ve sayılı resmi gazetede yayınlanan 2005/9444 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Bülent Ecevit Üniversitesine bağlı olarak kurulmuştur. İçinde bulunduğumuz yıl 5. Kuruluş yılını kutlayan Yüksekokulumuz eğitimi ve şu ana kadar verdiği mezunlarıyla Türkiye Denizcilik Sektöründe saygın bir yere sahip olmuştur. Yüksekokulumuzda Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü nde aktif olarak eğitim-öğretime devam edilmektedir. Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü nde eğitim-öğretim dili Türkçe dir. ÖSYS sınavı sonucunda yapılan tercihler ile Yüksekokulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerden yabancı dili yeterli düzeyde olmayanlar bir yıl hazırlık sınıfına devam ederler. Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü nden lisans diploması alarak mezun olanlar, özel kuruluşlarda Armatör İşletmeleri, Gemi Brokerleri ve Acenteleri, Taşıma İşleri Aracıları, Limanlar, Dış Ticaret Şirketleri, Bankalar, Gümrük Komisyoncuları, Lojistik Şirketleri, Deniz Gözetim Firmaları, Gemi Kumanya ve Yakıtçıları, Tersaneler, Yat ve Marina İşletmeleri, Denizcilikle ilgili Sigorta Şirketleri, kamu kuruluşlarında Denizcilik Müsteşarlığına bağlı tüm kuruluşlar (kıyı emniyet Limanlar, Gemi Kurtarma vs.) ve Deniz Ticaret Odaları nda görev alabileceklerdir. Bununla beraber mezunların kendi işlerini de kurmaları söz konusudur.

7 T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZ İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ YÜKSEKOKULU DENİZCİLİK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ BÖLÜMÜ LİMAN-İŞLETME STAJ DEFTERİ ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI NUMARASI DOĞUM TARİHİ STAJA BAŞLAMA TARİHİ STAJDAN AYRILIŞ TARİHİ :. :. LİMANIN/İŞLETMENİN ADI/UNVANI İŞLETMECİSİ ADRESİ TEL./FAKSI E-MAİL ADRESİ STAJ YETKİLİSİ : : TARİH-ONAY-İMZA

8 BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZ İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ YÜKSEKOKULU Çalışma Tarihi Çalıştığı Bölüm Bölüm Yetkilisinin İmza ve Kaşesi

9 İŞLETME- LİMAN STAJI Staj Çalışmasının Yapıldığı Alan: Denizcilik/Liman İşletmeleri nin yapıları, kuruluş şemaları, organizasyonları, yönetim biçimleri ve teknikleri, personel yönetimi, halkla ilişkiler, dış ilişkiler, iç ve dış haberleşme, fiziksel dağıtım, gemi ve denizcilik işletmeleri ve evrakı, teleks, fax operasyonu, acente ve broker işletmeciliği, gemi imalat işletmeciliği, gemi kiralama, taşımacılık, gemi teftişi ve denetim ilkeleri, deniz sigortaları, yükleme ve istifleme, yat, marina ve liman hizmetleri. STAJ YAPILAN KURUM TARAFINDAN VARSA STAJ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCE VE ÖNERİLERİ: Not:Öğrenci yaptığı staj hakkında rapor hazırlayacaktır.

10 DENİZ İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ YÜKSEKOKULU DENİZCİLİK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ DEĞERLENDİRME FORMU (GİZLİ) EK 2-Staj Değerlendirme Formu ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı : Tarih:././. Okul Numarası : Bölümü ve Sınıfı : AÇIKLAMALAR Staja Başlama Tarihi Staj Bitiş Tarihi Staja devam ettiği Gün sayısı(işgünü olarak) Çalışma Disiplini İşe Uyumu Konuları Kavrama ve Fikir Geliştirme Yeteneği İşe Devam Durumu İş ve Görev Verimliliği Konuları Öğrenme İstek ve Eğilimi İş arkadaşları ile ilişkiler Diğer Staj Hakkında Düşünce ve Öneriler :..... STAJ NOTU :.(Rakamla) (Yazıyla) Not değerlendirme (100) puan üzerinden yapılır.geçer not (60) puandır. STAJ YAPILAN KURUMUN Adı/Unvanı, Adresi Telefon/Fax numarası adresi : :. :. Staj Sorumlusu Stajı Yaptıran Kurumun Yetkilisi Adı Soyadı : Adı Soyadı : İmzası : Unvanı : İmza ve Mühür

T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZ İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ YÜKSEKOKULU DENİZCİLİK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZ İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ YÜKSEKOKULU DENİZCİLİK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZ İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ YÜKSEKOKULU DENİZCİLİK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ BÖLÜMÜ EK 1-Staj Defteri STAJ DEFTERİ Bülent Ecevit Üniversitesi Deniz İşl.ve Yön.Y.O 67300 Ereğli,Tel:

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZ İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ YÜKSEKOKULU DENİZCİLİK İŞLETMELERİ VE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZ İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ YÜKSEKOKULU DENİZCİLİK İŞLETMELERİ VE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK İŞLETMELERİ VE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Bülent Ecevit Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu Denizcilik

Detaylı

T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ VE GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ VE GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ VE GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1- Yönergenin amacı, Zirve Üniversitesi

Detaylı

T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ VE GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ VE GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ VE GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1- Yönergenin amacı, Zirve Üniversitesi

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI 1994 (11.06.2009)

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI 1994 (11.06.2009) DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI 1994 (11.06.2009) AMAÇ VE KAPSAMLAR Madde 1- Bu staj esaslarının amacı, Dokuz Eylül Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık

Detaylı

T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ EREĞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ EREĞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ EREĞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ ULAŞTIRMA HİZMETLERİ BÖLÜMÜ DENİZ ve LİMAN İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI ADI / SOYADI ÖĞRENCİ NO ONAY TARİHİ Bülent Ecevit Üniversitesi

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Staj Yönergesi Amaç Madde 1- Kapsam Madde 2- Dayanak Madde 3-

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Staj Yönergesi Amaç Madde 1- Kapsam Madde 2- Dayanak Madde 3- Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Staj Yönergesi Amaç Madde 1- Bu staj yönergesinin amacı, Dokuz Eylül Üniversitesi, İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencilerinin

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI PASİF BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI 2017

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI PASİF BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI 2017 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI PASİF BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI 2017 AMAÇ VE KAPSAMLAR Madde 1- Bu staj esaslarının amacı, Dokuz Eylül Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi,

Detaylı

T.C PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK

T.C PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK T.C MİMARLIK ve TASARIM FAKÜLTESİ FAKÜLTE STAJ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Pamukkale Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencilerinin staj uygulama esaslarının düzenlenmesinde

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI VE UYGULAMA YÖNERGESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI VE UYGULAMA YÖNERGESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI VE UYGULAMA YÖNERGESİ 1. GENEL KISIMLAR Madde 1. İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Staj Yönergesi eki olan bu Deniz

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR Amaç MADDE 1. Stajın amacı, öğrencilerin, öğrenim gördükleri bölümler ile ilgili iş alanlarını tanımalarını,

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. Bİ RİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. Bİ RİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ Bİ RİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönerge, Güzel Sanatlar Fakültesi bölümlerindeki

Detaylı

Öğrencinin Adı ve Soyadı Doğum Yeri ve Yılı Fakülte Numarası Bölümü Yaptığı Staj Dalı. Fotoğraf STAJ BİLGİLERİ

Öğrencinin Adı ve Soyadı Doğum Yeri ve Yılı Fakülte Numarası Bölümü Yaptığı Staj Dalı. Fotoğraf STAJ BİLGİLERİ Öğrencinin Adı ve Soyadı Doğum Yeri ve Yılı Fakülte Numarası Bölümü Yaptığı Staj Dalı Fotoğraf STAJ BİLGİLERİ İşyeri Adı Adresi Telefon Numarası Staj Başlama Tarihi Staj Bitiş Tarihi Staj Süresi (gün)

Detaylı

T.C CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ... MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ ÖĞRETİM YILI

T.C CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ... MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ ÖĞRETİM YILI T.C CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ......................... MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ ÖĞRETİM YILI 20 /20. T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ Amaç MADDE

Detaylı

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ. GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI LİSANS PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ. GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI LİSANS PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI LİSANS PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ Kabul eden makam, tarih ve sayı : Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Kurulu, 29/01/2016 (342) Ek ve değişiklikler

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönerge nin amacı, Bilecik Şeyh

Detaylı

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ. TURİZM ve OTEL İŞLETMECİLİĞİ LİSANS PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ. TURİZM ve OTEL İŞLETMECİLİĞİ LİSANS PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM ve OTEL İŞLETMECİLİĞİ LİSANS PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ Kabul eden makam, tarih ve sayı : Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Kurulu, 07/01/2016 (341) Ek ve değişiklikler :

Detaylı

T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ EREĞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ EREĞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ EREĞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ... BÖLÜMÜ... PROGRAMI ADI / SOYADI ÖĞRENCİ NO ONAY TARİHİ Bülent Ecevit Üniversitesi Karadeniz Ereğli M.Y.O. 67300 Ereğli,Tel:

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ FAKÜLTE STAJ YÖNERGESİ

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ FAKÜLTE STAJ YÖNERGESİ Evrak Tarih ve Sayısı: 02/03/2017-E.11362 T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı Sayı : 81865340-773.99-E.11362 02/03/2017 Konu : Stajlar GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

Detaylı

T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu yönergenin amacı, Yıldırım

Detaylı

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK-MĠMARLIK FAKÜLTESĠ STAJ YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç Ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK-MĠMARLIK FAKÜLTESĠ STAJ YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç Ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK-MĠMARLIK FAKÜLTESĠ STAJ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç Ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1 - Bu Yönerge, Uludağ Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi

Detaylı

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ŞAPHANE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ŞAPHANE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI 1. BÖLÜMÜ... PROGRAMI STAJ DOSYASI YENİ ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFINIZI YAPIŞTIRINIZ FOTOĞRAF ÜZERİ İŞYERİ KAŞESİ İLE ONAYLANACAKTIR. STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI VE SOYADI :.......................... PROGRAMI :..........................

Detaylı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ STAJ UYGULAMA ESASLARI*

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ STAJ UYGULAMA ESASLARI* ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ STAJ UYGULAMA ESASLARI* BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Uygulama Esaslarının amacı; Tıp, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri, Eczacılık ve Açıköğretim

Detaylı

T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ ESASLARI

T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ ESASLARI T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Yaz stajı, Artvin Çoruh Üniversitesi Sağlık Hizmetleri

Detaylı

STAJ DEFTERİ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ. Adı Soyadı : T.C. Kimlik No : Öğrenci No :

STAJ DEFTERİ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ. Adı Soyadı : T.C. Kimlik No : Öğrenci No : T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı : T.C. Kimlik No : Öğrenci No : Staj Türü : Staj Yeri : [ Ay, Yıl ] T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1 - Bu staj yönergesi, Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin teorik bilgilerini pratikle geliştirmek

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SİVİL HAVACILIK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SİVİL HAVACILIK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SİVİL HAVACILIK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönerge, Uşak Üniversitesi Sivil Havacılık

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ 03 2013/26 14/02/2013

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ 03 2013/26 14/02/2013 T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ 03 2013/26 14/02/2013 KARAR NO: 2013/26 Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ HARĠTA MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ ĠLKELERĠ/UYGULAMA ESASLARI BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE HEDEFLER

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ HARĠTA MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ ĠLKELERĠ/UYGULAMA ESASLARI BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE HEDEFLER T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ HARĠTA MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ ĠLKELERĠ/UYGULAMA ESASLARI BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE HEDEFLER Amaç MADDE 1 Bu ilkeler; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI ( )

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI ( ) DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI (01.12.2016) AMAÇ VE KAPSAM Madde 1. Bu yönergenin amacı, Mühendislik Fakültesi Öğretim ve Sınav Uygulama

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Staj Uygulama Esasları

Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Staj Uygulama Esasları Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Staj Uygulama Esasları KAPSAM Madde 1: Dokuz Eylül Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü nün staj çalışmaları

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI STAJER ÖĞRENCİNİN : Adı Soyadı Öğrenci No Sınıfı İkametgah Adresi :.. :.. :.. :...... Buraya Stajer Öğrencinin Fotoğrafı Yapıştırılacak (Tel

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU UYGULAMA VE STAJ YÖNERGESİ

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU UYGULAMA VE STAJ YÖNERGESİ T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU UYGULAMA VE STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ İLKELERİ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ İLKELERİ T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ İLKELERİ Amaç MADDE 1 (1) Bu staj ilkelerinin amacı; Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerine öğrencilik süresince

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ BİYOLOJİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ BİYOLOJİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ BİYOLOJİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1-(1) Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencilerinin mesleki bilgi ve becerilerini

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GRAFİK TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ORDU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GRAFİK TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ORDU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GRAFİK TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 Bu Yönerge, Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ GEREDE UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI Stajın Yapıldığı İş Yerinin Adı ve Kısa Adresi Öğrencinin; Okul No Adı Soyadı Bölümü Programı ABANT İZZET BAYSAL

Detaylı

12.02.2014 SENATO 2014/2-XI BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

12.02.2014 SENATO 2014/2-XI BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 12.02.2014 SENATO 2014/2-XI BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; Bitlis Eren Üniversitesi bünyesindeki lisans ve

Detaylı

T.C. MEVLANA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ YÜKSEKOKULU FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar

T.C. MEVLANA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ YÜKSEKOKULU FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar T.C. MEVLANA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ YÜKSEKOKULU FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı, Mevlana

Detaylı

DENİZCİLİK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ (KARA STAJI)

DENİZCİLİK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ (KARA STAJI) Staj Komisyonu Onay Sıra No / Tarih KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ BARBAROS DENİZCİLİK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ DENİZCİLİK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ (KARA STAJI) ADI SOYADI BÖLÜMÜ OKUL NUMARASI STAJ DEFTERİ BELGE NUMARASI

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde öğrenim gören öğrencilerin

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C.

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C. T.C. ÇANAKKALE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÇANAKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE ÇANAKKALE 2008 Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı : 48084712.304.03-417../../201

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DEĞİRMENDERE ALİ ÖZBAY MESLEK YÜKSEKOKULU TEKNİK PROGRAMLAR BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DEĞİRMENDERE ALİ ÖZBAY MESLEK YÜKSEKOKULU TEKNİK PROGRAMLAR BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DEĞİRMENDERE ALİ ÖZBAY MESLEK YÜKSEKOKULU TEKNİK PROGRAMLAR BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ STAJ YÖNERGESİ AMAÇ: Madde 1: Stajın amacı, öğrencilerin öğrenim gördükleri program ile ilgili iş

Detaylı

T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde

Detaylı

TOROS ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

TOROS ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ TOROS ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ AMAÇ Madde 1- Bu yönergenin amacı, Toros Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi öğrencilerinin staj başvuru

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu yönergenin amacı; spor yöneticisi adaylarının eğitim-öğretim programlarında yer alan

Detaylı

STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI

STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI Ad ve Soyad Numara Sınıf ve Dönem Telefon E - Posta İŞYERİ ADI SOYADI ÜNVANI FAALİYET ALANI TELEFON ve Web ADRES KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SI ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ Staj Türü

Detaylı

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ STAJ YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ STAJ YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ STAJ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu yönerge, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencilerinin öğrenim süresince

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ UYGULAMA VE ESASLARI HAKKINDAKİ YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

AMASYA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ UYGULAMA VE ESASLARI HAKKINDAKİ YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar AMASYA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ UYGULAMA VE ESASLARI HAKKINDAKİ YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI. ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ. ÇALIŞMA BÖLÜM veya ALANLARI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI. ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ. ÇALIŞMA BÖLÜM veya ALANLARI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SI Ad ve Soyad Numara Sınıf ve Dönem Telefon E - Posta ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ Staj Türü İş Günü Sayısı Başlama Tarihi İmza ÇALIŞMA

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı; Fen Edebiyat Fakültesi nde öğrenim gören öğrencilerin kamu ve/veya özel sektördeki iş alanlarını tanımalarını,

Detaylı

T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI

T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ADI SOYADI ÖĞRENCİ NO BÖLÜMÜ PROGRAMI STAJ BAŞLAMA VE BİTİŞ TARİHİ.. /.. / 20... -. /.. /20. STAJ DOSYASINA

Detaylı

TOROS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU STAJ/TEORİK VE UYGULAMALI DERS ESASLARI (Kabulü: 27/09 /2017 tarih ve 05/26 sayılı Senato Kararı)

TOROS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU STAJ/TEORİK VE UYGULAMALI DERS ESASLARI (Kabulü: 27/09 /2017 tarih ve 05/26 sayılı Senato Kararı) TOROS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU STAJ/TEORİK VE UYGULAMALI DERS ESASLARI (Kabulü: 27/09 /2017 tarih ve 05/26 sayılı Senato Kararı) AMAÇ Madde 1- Bu yönergenin amacı, Toros Üniversitesi Sağlık

Detaylı

T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu yönergenin amacı, Yıldırım

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C.

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C. T.C. ÇANAKKALE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÇANAKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE ÇANAKKALE 2008 Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı : 48084712.304.03-417../../201

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönerge, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Meslek Yüksekokullarında öğrenim gören öğrencilerin kendi programları ile

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ FIRAT ÜNİVERSİTESİ SİVRİCE MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

TÜRKİYE CUMHURİYETİ FIRAT ÜNİVERSİTESİ SİVRİCE MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ FIRAT ÜNİVERSİTESİ SİVRİCE MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Sivrice Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, öğrenim süreçlerini tamamlamak için yapmak

Detaylı

T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESİ

T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESİ T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin almış

Detaylı

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi

Detaylı

KÖŞK MYO ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ

KÖŞK MYO ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ KÖŞK MYO ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ KÖŞK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ Dayanak MADDE 1- Bu Yönerge ; a) Adnan Menderes Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği, b) Adnan

Detaylı

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU Form No: 5. Zorunlu Staj Dosyası Kapak Sayfası T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı : Programı : Numarası : ADI : ADRESİ : TELEFON : STAJ YAPILAN İŞ YERİNİN ( )

Detaylı

T.C. İSTANBUL KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ AMAÇ T.C. İSTANBUL KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ Madde 1 Bu yönergenin amacı; İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, öğrenim süreçlerini tamamlamak için, yapmak zorunda oldukları

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE TEKNİK PROGRAMLAR BÖLÜMÜ FOTOĞRAFÇILIK VE KAMERAMANLIK PROGRAMI ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (EDE-STAJ) ESASLARI AMAÇ: Yüksekokulumuz Teknik Programlar Bölümünde öğrenim gören

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA T.C. BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ MADDE 1-Amaç (1) Bu Yönergenin

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C.

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C. T.C. ÇANAKKALE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÇANAKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE ÇANAKKALE 2008 Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı : 48084712.304.03-417../../201

Detaylı

T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ ÜNİVERSİTEMİZ SENATOSU NUN 10.03.2014 TARİHLİ VE 2014/10/1 SAYILI KARARI İLE KARARIYLA KABUL EDİLEN MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİNİN İPTAL EDİLEREK 06/07/2015

Detaylı

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 20.06.2011 T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Sayın Meslektaşımız, T. C. İstanbul AREL Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık

Detaylı

T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ DEMİRÖZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ DEMİRÖZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 20. - 20. EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ PROGRAMI SINIFI STAJ TARİHİ : : : : : : ZORUNLU STAJ SÜRESİ : ( )15 iş günü ( X )30 iş günü İŞ YERİNİN ADI ADRESİ

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI ( )

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI ( ) DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI (04..01.2018) AMAÇ VE KAPSAM Madde 1. Bu yönergenin amacı, 13.09.2017 tarih ve 477/10 sayılı Dokuz Eylül

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Öğrenci Staj Yönergesi

Anadolu Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Öğrenci Staj Yönergesi Anadolu Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Öğrenci Staj Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak Amaç ve Kapsam MADDE 1 - Bu Yönerge, Anadolu Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C.

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C. T.C. ÇANAKKALE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÇANAKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE ÇANAKKALE 2008 Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı : 48084712.304.03-417../../201

Detaylı

TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İşletme Bölümü Staj Yönergesi

TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İşletme Bölümü Staj Yönergesi Amaç ve Kapsam TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İşletme Bölümü Staj Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak MADDE 1 - Bu Yönerge, Türk-Alman Üniversitesi İktisadi ve

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Öğrencinin Adı ve Soyadı Doğum Yeri ve Yılı Fakülte Numarası Bölümü FOTOĞRAF STAJ BİLGİLERİ İşyeri Adı

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ BERGAMA MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ BERGAMA MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu yönergenin amacı, EÜ Bergama Meslek Yüksekokulu nda öğrenim gören öğrencilerin yapmakla yükümlü olduğu stajlara ilişkin usul ve esasları

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ UYGULAMALI DERSLER VE İŞ YERİNDE UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ UYGULAMALI DERSLER VE İŞ YERİNDE UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ UYGULAMALI DERSLER VE İŞ YERİNDE UYGULAMA YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- (1) Bu yönergenin

Detaylı

T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam ve Tanımlar

T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç ve Kapsam T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Madde 1- Bu yönergenin amacı, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Ön Lisans ve

Detaylı

ÖNLİSANS ÖĞRETİMİ STAJ YÖNERGESİ

ÖNLİSANS ÖĞRETİMİ STAJ YÖNERGESİ Bu Yönerge Ardahan Üniversitesi Senatosu nun 27.12.2017 tarih ve 2017/88 nolu kararı ile yürürlüğe girmiştir. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU AMAÇ ÖNLİSANS ÖĞRETİMİ STAJ YÖNERGESİ

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE AMAÇ: T.C. ÇOCUK BAKIMI VE GENÇLİK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI STAJ ESASLARI Öğrencilerin teorik bilgilerini uygulama ve beceri kazandırmaya yönelik bir biçimde

Detaylı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mühendislik Fakültesi. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrenci Staj Yönergesi

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mühendislik Fakültesi. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrenci Staj Yönergesi Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrenci Staj Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak Amaç ve Kapsam MADDE 1 - Bu Yönerge, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Detaylı

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ (Yönerge Kabulü: tarih ve sayılı Senato Kararı)

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ (Yönerge Kabulü: tarih ve sayılı Senato Kararı) İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ (Yönerge Kabulü:21.03.2018 tarih ve 2018-6 sayılı Senato Kararı) BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM ve DAYANAK AMAÇ MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, İstanbul Gelişim

Detaylı

Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Öğrenci Staj Yönergesi

Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Öğrenci Staj Yönergesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Öğrenci Staj Yönergesi Amaç ve Kapsam Madde 1 - Bu Yönerge, Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu öğrencilerinin öğrenim süresince yapmakla

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ EGE MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

EGE ÜNİVERSİTESİ EGE MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ EGE ÜNİVERSİTESİ EGE MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ AMAÇ: Madde 1: Bu yönergenin amacı; Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksekokulu nda öğrenim gören öğrencilerin eğitim-öğretim süreleri içerisinde kazandıkları

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI Amaç MADDE 1- (1) Bu belgedeki staj uygulama esaslarının amacı, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM STAJ YÖNERGESİ

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM STAJ YÖNERGESİ T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM STAJ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı, Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği

Detaylı

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, Trakya Üniversitesi Edebiyat

Detaylı

TOROS ÜNĠVERSĠTESĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ

TOROS ÜNĠVERSĠTESĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ TOROS ÜNĠVERSĠTESĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ AMAÇ Madde 1- Bu yönergenin amacı, Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin staj başvuru koşulları ve esasları ile öğrencilerin staj sırasında

Detaylı

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Dayanak, Amaç, Kapsam ve Tanımlar

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Dayanak, Amaç, Kapsam ve Tanımlar T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Dayanak, Amaç, Kapsam ve Tanımlar Dayanak Madde 1. Bu yönerge Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ön Lisans, Lisans Öğretim

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ UZUNKÖPRÜ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ UZUNKÖPRÜ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR TRAKYA ÜNİVERSİTESİ UZUNKÖPRÜ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1 Bu yönergenin amacı; Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ BİLİŞİM SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ BİLİŞİM SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI 1. AMAÇ T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ BİLİŞİM SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI 1.1. Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü staj uygulama esasları "Muğla

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULLAR STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULLAR STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULLAR STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ AMAÇ MADDE 1 a) Bu Yönergenin amacı, Karabük Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği gereği, Fakülte

Detaylı

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu yönerge, Yalova Üniversitesi,

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanım

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanım İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanım Amaç MADDE 1- Mühendislik ve Kimya Bölümü eğitimi boyunca yapılacak stajlar, öğrencilerin ilgi

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM PROGRAMI ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (EDE-STAJ) ESASLARI AMAÇ: Öğrencilerin kurumsal bilgilerini uygulama ve beceri kazandırmaya yönelik bir biçimde

Detaylı

BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Staja çıkabilmenin önkoģulu;

BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Staja çıkabilmenin önkoģulu; HASAN KALYONCU ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK BĠLĠMLERĠ YÜKSEKOKULU FĠZYOTERAPĠ VE REHABĠLĠTASYON BÖLÜMÜ FTR 220 YAZ STAJI I VE FTR 316 YAZ STAJI II ZORUNLU YAZ STAJI YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM VE TANIMLAR

Detaylı

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ VE EĞİTİM UYGULAMA YÖNERGESİ

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ VE EĞİTİM UYGULAMA YÖNERGESİ ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ VE EĞİTİM UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde l- (1) Bu Yönergenin amacı, Alanya

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REHA MİDİLLİ FOÇA TURİZM FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REHA MİDİLLİ FOÇA TURİZM FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REHA MİDİLLİ FOÇA TURİZM FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ (Üniversite Senatosu'nun 17 Nisan 2018 tarihli ve 484/09 sayılı kararı) BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR Amaç

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Numarası :. :. Stajın Kodu :. Öğrenim Yılı :. T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ Bu staj defteri İnönü üniversitesi

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI 1. STAJLAR VE İZLENECEK YOL 1.1 Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencileri, aldıkları teorik ve uygulamalı

Detaylı

T.C. Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu

T.C. Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu T.C. Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu 2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı 421122501 Yaz Stajı (2. Sınıf) Değerlendirmesi Öğrencinin Adı-Soyadı : Öğrencinin Numarası : ÖĞRENCİ

Detaylı

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI AMAÇ VE KAPSAM

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI AMAÇ VE KAPSAM T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI AMAÇ VE KAPSAM Madde 1 Bu esaslar Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Ön Lisans, Lisans Eğitim-Öğretim

Detaylı