EcoLogic ASANSÖR KUMANDA KARTI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EcoLogic ASANSÖR KUMANDA KARTI"

Transkript

1

2 M İT. İR. PZ. ve Tİ. Ş. SNSÖR KUMN V OTOMSYON SİSTMLRİ coloic SNSÖR KUMN KRTI KULLNM KILVUZU Seri No:. Sürüm: 1.00 NOT: Kullanma kılavuzunuzun ve ürünün sürüm numaralarının aynı olduğuna emin olunuz. ksi takdirde kullandığınız ürün ile kullanma kılavuzundaki açıklamalar birbirinden farklı olabilir.

3 M İth.İhr.Paz.ve Tic.Ş. sansör Kumanda ve Otomasyon Sistemleri evzi Çakmak Mah. Ticaret orsası rkası Sok.No:24 Karatay / KONY Tel: ax: OLOİ KUMN KRTINKİ KLMNS NUMRLRI V NLMLRI: 10 : mniyet devresi nötrü 120 : Stop dönüşü, iş başlanıcı 130 : iş dönüşü, Kilit başlanıcı 140 : Kilit dönüşü Ru1/Rah : alatlı asansörlerde aşağı yön, hidrolik asansörlerde aşağı hızlı rölesi ve bağlantı noktası Ru2/Ryh : alatlı asansörlerde yukarı yön, hidrolik asansörlerde yukarı hızlı rölesi ve bağlantı noktası Rh/Ray : alatlı asansörlerde hızlı, hidrolik asansörlerde aşağı yavaş rölesi ve bağlantı noktası Rf/Ryy : alatlı asansörlerde yavaş, hidrolik asansörlerde yukarı yavaş rölesi ve bağlantı noktası 1, 2 : Kabin lambası rölesinin normalde kapalı uçları LIR, LIR : Pompa rölesinin normalde açık uçları K3 : Kapama sinyali (müştereği K15) K5 : çma sinyali (müştereği K15) K15 : K3-K5 in ortak ucu K16 : Otomatik kapı açma limit ucu (müştereği ) K19 : Otomatik kapı kapama limit ucu (müştereği ) : +24 Volt 0 : sinyalinin ortağı (-24 Volt) a,b,c,d,e,f,, : isplay çıkışları (müştereği ) 02 : Servis dışı lambası (müştereği 0) 12 : Meşul lambası (müştereği 0) 031 : şağı yön ok lambası (müştereği 0) 032 : Yukarı yön ok lambası (müştereği 0) 190 : asit kumanda için dış kat çağrı müştereği M1 : istabil şalter irişi (müştereği ) 142 : Panoda kurtarıcı yoksa J bistabil şalter irişi (müştereği ) 817 : lt sınır kesici bistabil şalter (müştereği ) 818 : Üst sınır kesici bistabil şalter (müştereği ) 804 : şırı yük kontağı (müştereği ) K20 : Otomatik kapı aç butonu, fotosel kontağı, baskı kontağı (müştereği ) TS : Otomatik kapı kapat butonu (müştereği ) 869 : Kuyu revizyon anahtarı (müştereği ) 500 : Revizyon aşağı butonu (müştereği ) 501 : Revizyon yukarı butonu (müştereği ) KR : Kontaktör kontrol (KR) sinyal bilisi irişi (müştereği ) PT : Motor termistör bağlantısı (müştereği ) X1-X8 : Çağrı uçları (müştereği, sinyal müştereği 0) NOT: şağı ok, yukarı ok ve servis dışı lambaları fabrika ayarı olarak müştereği 0 olacak şekilde ayarlanmıştır. İstenirse coloic in üzerindeki jumperdan müştereği olacak şekilde düzenlenebilir. 2 Sürüm:

4 M İth.İhr.Paz.ve Tic.Ş. sansör Kumanda ve Otomasyon Sistemleri evzi Çakmak Mah. Ticaret orsası rkası Sok.No:24 Karatay / KONY Tel: ax: KUMN PNOSUNKİ KLMNS NUMRLRI V NLMLRI: R,S,T : na azlar Mp : Nötr P : Topraklama U1,V1,W1 : alatlı asansörler için yüksek hız motor çıkışları, hidrolik asansörler için motor sarı uçları. U2,V2,W2 : alatlı asansörler için düşük hız motor çıkışları, hidrolik asansörler için motor sarı uçları. : +24 Volt 0 : sinyalinin ortağı (-24 Volt) R+,R- : ren bobin uçları PO+,PO- : Pompa bobin uçları 1 : irekt az 1 : Kabin üstü direkt faz 2 : Kabin lambası 110 : üvenlik devresi başlanıcı 111,112,113 : oş bağlantı klemensleri 120 : Stop dönüşü, iş başlanıcı 130 : iş dönüşü, Kilit başlanıcı 140 : Kilit dönüşü K3 : Kapama sinyali (müştereği K15) K5 : çma sinyali (müştereği K15) K15 : K3-K5 in ortak ucu K16 : Otomatik kapı açma limit ucu (müştereği ) K19 : Otomatik kapı kapama limit ucu (müştereği ) 24+,24- : Panoda kurtarıcı varsa 24V kapı açma erilimi. Sürüm:

5 M İth.İhr.Paz.ve Tic.Ş. sansör Kumanda ve Otomasyon Sistemleri evzi Çakmak Mah. Ticaret orsası rkası Sok.No:24 Karatay / KONY Tel: ax: eğerli Müşterimiz, Mikroelektronik sistemlerinin imkân verdiği son teknoloji ile üretilen coloic Kumanda Kartını tercih ettiğiniz için size teşekkür ediyoruz. Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden eçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi sunmasını istiyoruz. unun için, bu kılavuzun tamamını, ürününüzü montaja başlamadan önce dikkatle okumanızı ve bir başvuru kaynağı olarak saklamanızı rica ederiz. Ürününüzün montajını ve kullanımını doğru bir şekilde sağlayarak size uzun yıllar hizmet vermesi için uğraş vermekteyiz. unun için teknik dokümanlarımızı sürekli üncelleyerek enişletmekteyiz. Tüm teknik çizimler defalarca kontrol ederek kullanımınıza sunulmaktadır. ncak takdir edersiniz ki, bu uzun çalışmada bazı hatalarımız olabilir. Lütfen özellikle teknik çizimlerde karşılaştığınız hataları tarafımıza bildirerek, dokümanlarımızın hatalardan ayıklanması konusunda bizlere yardımcı olunuz. Sürekli yeni dokümanlar ve zeninleştirilmiş üncel sürümlerle karşınızda olacağız. Lütfen internet sayfamızdan yeni ürünlerimizi ve üncellemeleri sürekli takip ediniz. üle üle kullanın. UYRI! : u kataloda yer alan tüm dokümanlar öneri niteliğindedir. Tüm çabalarımıza karşın hatalar ve eksiklikler içerebilir. Lütfen dokümanlardaki bilileri kontrol ederek, üzerinde düşünerek ve sorulayarak uyulayın. 4 Sürüm:

6 M İth.İhr.Paz.ve Tic.Ş. sansör Kumanda ve Otomasyon Sistemleri evzi Çakmak Mah. Ticaret orsası rkası Sok.No:24 Karatay / KONY Tel: ax: İRİŞ: coloic asansör kumanda kartı mikrokontrolör denetimli bir elektronik asansör kontrol sistemidir. u kart, sürtünme tahrikli asansörlerin kontrol edilmesinde kullanılabilir. 2. ÜRÜNÜN ÖZLLİKLRİ: sansör tipine bağlı olarak farklı uyulama makrolarıyla her türlü asansör için eşsiz kullanma kolaylığı ve performans üstünlüğü sağlanmaktadır. Kumanda tipi ayarlanabilmektedir. urak sayısı ayarlanabilmektedir. Çağrı lamba ve butonları yalnızca bir kablo ile sisteme bağlanabilir. Tüm parametreler L ekran ve proram butonları yardımı ile kolaylıkla ayarlanabilir. asit ve hatasız montaj ile zamandan ve kontrol panosu klemenslerinden tasarruf sağlar. Kısa devre korumalı, her durak için istenilen kod ayarlanabilen display çıkışları vardır. şırı yük fonksiyonu mevcuttur. yarlanabilir park durağı ve parka idiş süresi mevcuttur. Kat seçici olarak ray kod veya sayıcı modu mevcuttur. yarlanabilir pozisyon reset özelliği mevcuttur. istabil hatalarında hatalı bistabil şalter kolaylıkla tesbit edilebilir. KR, düşük hız hatası ve yüksek hız hatasının otomatik reset edilmesi sağlanabilir. arklı uyulamalarda kullanılmayan Rlir rölesinin örevi farklı amaçlar için proramlanabilir. Kapı uzun süre açık kaldığında L ekranda uyarı fonksiyonu vardır. yarlanabilir meşul süresi, durakta bekleme süresi, kilit bekleme süresi, kapı açık kalma süresi, kapı açık hatası verme süresi, park süresi, maksimum yüksek hız süresi ve maksimum düşük hız süresi özellikleri vardır. arklı yapıdaki butoniyerler için klasik olarak yedi sement display çıkışı alınabildiği ibi ray, ters ray, binary veya ters binary çıkışları da alınabilmektedir. üvenlik sebebiyle şifre sorulması aktif hale etirilebilir. Otomatik kapı tipi seçilebilmekte, tam otomatik kapının açık/kapalı bekleme konumu ayarlanabilmektedir. yrıca her kat için ayrı ayrı otomatik kapı tipi belirlenebilmektedir. öylece örneğin zemin katta ve 1. katta tam otomatik, arajda ise yarım otomatik kapı çalıştırılabilmektedir. yrıca zemin katta kapının açık, 1. katta kapının kapalı beklemesi sağlanabilmektedir. eçmişe dönük en son oluşan 50 hatayı hafızasında tutabilmektedir. Tüm iriş ve çıkışlar test menüsü üzerinden test edilebilmektedir. Türkçe ve İnilizce dil seçenekleri standart olarak mevcuttur. 3. PRMTRLR: Sahada asansörlerin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek için kullanıcıya birçok ayarlanabilir parametre imkânı sunulmuştur. yarlanabilir parametre sayısı arttığı için kullanımı rahatlatmak ve kolaylaştırmak adına parametreler özelliklerine ve/veya fonksiyonlarına öre sınıflandırılmıştır. u manada bir parametreye ulaşmak ve değerini değiştirmek benzer sistemlere öre daha pratik ve daha kolaydır. Sürüm:

7 M İth.İhr.Paz.ve Tic.Ş. sansör Kumanda ve Otomasyon Sistemleri evzi Çakmak Mah. Ticaret orsası rkası Sok.No:24 Karatay / KONY Tel: ax: OLOİ PRMTR LİSTSİ Par. No: Parametre dı: 1.1. Kumanda Tipi 1.2. Otomatik Kapı yar Sahası 1. KUYU YRLRI asit Kumanda Karışık Toplama ir uton şağı Yön Toplama ir uton Yukarı Yön Toplama ir uton Çift Yön Toplama İki uton Çift Yön Toplama Yok Yarım Otomatik Tam Otomatik Tam Otomatik Katta çık Özel Kapı abrika yarı Karışık Toplama Yarım Otomatik 1.3. Özel Kapı - 2. SÜRLR 2.1. Meşul Süresi 1 ~ 20 saniye 8 saniye 2.2. urakta ekleme Süresi 1 ~ 15 saniye 4 saniye 2.3. Kilit ekleme Süresi 5 ~ 25 saniye 15 saniye Kapı çık Kalma Süresi Kapı çık atası Verme Süresi 1 ~ 40 saniye 6 saniye 10 ~ 240 saniye 60 saniye 2.6. Park Süresi 20 ~ 250 saniye 30 saniye 2.7. Yavaş Seyir Süresi 5 ~ 20 saniye 10 saniye 2.8. ızlı Seyir Süresi 10 ~ saniye 15 saniye 3. URK YRLRI 3.1. urak Sayısı 2 ~ 8 durak isplay Çıkış Tipi 7 Sement isplay ray Kod Ters ray inary Kod Ters inary 7 Sement isplay 3.3. isplay yarı Park urağı İptal, 1 ~ 8 durak İptal 4.1. Pozisyon Reset 5.1. az Koruma Kontrol 5.2. Otomatik Reset KR Otomatik Reset üşük ız atası Otomatik Reset Yüksek ız atası vet ayır vet ayır vet ayır vet ayır vet ayır 4. KT SÇİİ YRLRI 5. İĞR YRLR ayır vet ayır ayır ayır çıklamalar ağlantı prensibi için 6x numaralı çizimlere bakınız. u parametre sadece otomatik kapı tipi özel kapı olarak ayarlandığı zaman örüntülenmektedir. u parametre sadece otomatik kapı tipi tam otomatik kapı veya özel kapı olarak ayarlandığı zaman örüntülenmektedir. u parametre sadece 3.4-Park durağı parametresi iptal den farklı bir değere ayarlandığında örüntülenebilmektedir. u parametre sadece 3.2-isplay çıkış tipi parametresi 7 sement display değerine ayarlandığında örüntülenmektedir. yrıca sadece 3.1- urak Sayısı parametresinde ayarlanan duraklar ayarlanabilir. Park süresini 2.6-Park süresi parametresinden ayarlayabilirsiniz. 6 Sürüm:

8 M İth.İhr.Paz.ve Tic.Ş. sansör Kumanda ve Otomasyon Sistemleri evzi Çakmak Mah. Ticaret orsası rkası Sok.No:24 Karatay / KONY Tel: ax: Rlir Rölesi İptal Revizyon on ata sansör Çalışıyor Lir - u parametre sadece otomatik kapı tipi Tam Otomatik, veya Tam Otomatik Katta çık olarak ayarlandığında örüntülenmektedir. iğer durumlarda bu röle standart olarak Rlir rölesi olarak örev yapmaktadır. OLOİ PRMTR LİSTSİ 5.6. Stop Çağrı Sil vet ayır 7. TLR 7.1. atalar - n son oluşan hatanın numarası 1'dir ataları Sil - vet 8. SİSTM İLİLRİ 8.2. Versiyon Numarası Seri Numarası Üretici ilileri Satıcı ilileri - 9. TST MNU 9.1. Input Test Çağrı Test Röle Test Şifre Sorulması çık Kapalı 10. ÜVNLİK Kapalı krandaki bililer ile enel amaçlı irişlerin sıralaması aynıdır. krandaki bililer çağrı irişlerini sıralaması ile aynıdır. Menüye irebilmek için asansörü revizyona almalı ve cil Stop utonuna basmalısınız. yrıca herhani bir sebeple KR sinyali kesilirse bu menüden otomatik olarak çıkılır Şifre eğiştirme RİK YRLRIN ÖN alatlı sansör İL - LNU 12. il - Lanuae Türkçe İnilizce Türkçe Şifre sorulması kapalı ise bu menü örüntülenmez. Sürüm:

9 150V V V V Köprü iyod 35/0V _ /30m Kaçak kım Rölesi NOT: Topraklama direnciniz 5 ohm ve daha küçük bir değerde ise izolasyon transformatörü kullanmanıza erek yoktur. u durumda kaçak akım rölesinin irişleri doğrudan motor koruma şalterinin çıkışındaki S ve Mp klemenslerine bağlanabilir. İzolasyon transformatörü kullanılmadığı için de transformatörün primer veya sekonderinde herhani bir topraklama tesisatına erek yoktur. ncak transformatörün övdesi topraklanmalıdır. (*) : u kontaklar RU1,RU2 kontaktörlerini ana kontakları olmalıdır. (**) : Kontaktörler -3 sınıfı 220V bobinli olmalıdır. Kontaktörlerin bobinlerine R filtresi mutlaka bağlanmalıdır. RU1 RU2 3 3 RU1 RU2 R RU2 RU1 RU1** RU2** R** Mp T R S T RU1 RU2 R R 1 S R 2 LIR LIR Motor Koruma Şalteri KR 0 coloic U1 V1 W1 R RU1 Yüksek ız RU2 M İth.İhr.Paz.ve Tic.Ş. sansör Kumanda Sistemleri Proje dı Çizim dı _ PO- PO+ + Pompa Köprü iyod 35/0V 3 R 35/0V ren Köprü iyod coloic sansör Kumanda Sistemi Tek ız Kumanda Panosu ağlantı Sistemi Kumanda Panosu cil Stop utonu Tel : ax : çıklama Sürüm 1.00 Tarih Çizim No: _ + R- R+ RU1* RU2* M1 PT X1 X2 X3 X4 X5 X6 X7 X8 M1 PT X1 X2 X3 X4 X5 X6 X7 X8 Çizen Kontrol Z - S Sayfa 8

10 150V V V V Köprü iyod 35/0V _ /30m Kaçak kım Rölesi NOT: Topraklama direnciniz 5 ohm ve daha küçük bir değerde ise izolasyon transformatörü kullanmanıza erek yoktur. u durumda kaçak akım rölesinin irişleri doğrudan motor koruma şalterinin çıkışındaki S ve Mp klemenslerine bağlanabilir. İzolasyon transformatörü kullanılmadığı için de transformatörün primer veya sekonderinde herhani bir topraklama tesisatına erek yoktur. ncak transformatörün övdesi topraklanmalıdır. (*) : u kontaklar RU1,RU2 kontaktörlerini ana kontakları olmalıdır. (**) : Kontaktörler -3 sınıfı 220V bobinli olmalıdır. Kontaktörlerin bobinlerine R filtresi mutlaka bağlanmalıdır. RU1 RU2 3 3 RU1 RU2 R R RU2 RU1 R R RU1** RU2** R** R** Mp T R S T S R RU1 RU2 R R 1 2 LIR LIR KR 0 coloic Motor Koruma Şalteri U1 V1 W1 R RU1 Yüksek ız Termik Röle I> I> I> U2 V2 W2 RU2 R üşük ız M İth.İhr.Paz.ve Tic.Ş. sansör Kumanda Sistemleri Proje dı Çizim dı _ PO- PO+ + Pompa Köprü iyod 35/0V 3 R R 35/0V ren Köprü iyod coloic sansör Kumanda Sistemi Çift ızlı Kumanda Panosu ağlantı Sistemi Kumanda Panosu cil Stop utonu Tel : ax : çıklama Sürüm 1.00 Tarih Çizim No: _ + R- R+ RU1* RU2* M1 PT X1 X2 X3 X4 X5 X6 X7 X8 M1 PT X1 X2 X3 X4 X5 X6 X7 X8 Çizen Kontrol Z - S Sayfa 9

11 ÇĞRI UTONLRI ĞLNTI PRNSİİ Kumanda Kartı Çağrı irişleri KUMN TİPİ ÇĞRI KLMNSLRİ X1 X2 X3 X4 X5 X6 X7 X : şağı dış çağrılar : Yukarı dış çağrılar : Kabin içi çağrılar : ış çağrılar. asit Toplama Karışık Toplama (Maksimum 16 durak) ir uton şağı Yön Toplama ir uton Yukarı Yön Toplama ir uton Çift Yön Toplama (Maksimum 4 durak) İki uton Çift Yön Toplama (Maksimum 3 durak) oş R S T RU1 RU2 R R 1 2 LIR LIR KR 0 K20 TS K16 K3 K15 K5 K19 kran Kartı coloic Kapı Kartı TS K20 2 M1 PT X1 X2 X3 X4 X5 X6 X7 X8 M İth.İhr.Paz.ve Tic.Ş. sansör Kumanda Sistemleri Proje dı Çizim dı coloic sansör Kumanda Sistemi kran Kartı, Kapı Kartı ağlantıları ve Çağrı utonları ağlantı Prensibi Tel : ax : çıklama Çizen Kontrol Sürüm 1.00 Tarih Çizim No: 2 Z - S Sayfa 10

12 KONTROL PNOSU KONTROL PNOSU 120 Çarpma Kapı Tam Otomatik Yarı Otomatik MKİN İRSİ KİN RK KUYUKK MYS Kabin tesisatı bağlantılarına bakınız. RKMS 1 2 STOP 2. KT K3 KK3 leksibıl kablo KKK KİN K3 K3 KK3 leksibıl kablo KKK KİN KK PK 1. KT K2 KK2 KKK K2 K2 KK2 KTK KUYU KTK RKK USKK SKK KMS ZMİN KT K1 MYS : Makine yanı stop butonu KUYUKK : Kuyu kapağı kontağı RK : ız reülatörü kontağı RKMS : Kabin üstü acil stop butonu STOP : Kabin içi stop butonu PK : Kabin paraşüt fren kontağı KK : Kabin evşek halat kontağı KK1 KKK : Kabin çatı kapağı kontağı KTK : Kabin tamponu kontağı RKK : ız reülatörü kasnak eri kontağı KMS : Kuyu dibi acil stop butonu SKK : lt son kesici kontağı USKK : Üst son sınır kesici kontağı K1 Kx : Kapı fiş kontakları KKx : Kapı kilit kontakları KKK : Kabin kapısı kontağı K1 KK1 M İth.İhr.Paz.ve Tic.Ş. sansör Kumanda Sistemleri Proje dı Çizim dı coloic sansör Kumanda Sistemi üvenlik devresi bağlantıları Tel : ax : çıklama Çizen Kontrol Sürüm 1.00 Tarih Çizim No: 3 Z - S Sayfa 11

13 f f Kontrol Panosu NOT: Paralel tesisat display çıkışlarını kullanmak için P3.2-isplay Çıkış Tipi parametresini a,b,c,d Sement olarak ayarlayınız. 0 a b c d e 2bc asit Kumanda İç / ış Karışık Toplama ir uton şağı (Yukarı,Çift) Yön Toplama Çift uton Toplama (301) 202 (302) 203 (303) 216 (316) durak Meşul Servis ışı a a b f b c d e e c f d 2bc Ortak nod + isplay 2bc 2bc YK K3 K3 3(Y3) n üst katta dış yukarı buton yoktur durak Meşul Servis ışı a a b f b c d e e c f d 2bc Ortak nod + isplay 2bc 2bc YK K2 K2 2(Y2) Y durak Meşul Servis ışı a a b f b c d e e c f d 2bc Ortak nod + isplay 2bc 2bc YK K1 K1 1(Y1) n alt katta dış aşağı buton yoktur. Y1 P3.2-isplay Çıkış Tipi parametresini ray,ters ray, inary veya Ters inary olarak ayarlamanız durumunda aşağıdaki bağlantıyı yapmanız erekmektedir. 680 ohm 5 Watt X 4 e d / 3 c / 2 b / 1 a / 0 M3 / 3 M2 / 2 M1 / 1 M0 / 0 Mx = ray kod bağlantısı x = inary kod bağlantısı Kx : Çağrı butonları ve lambaları x : şağı çağrı butonları ve lambaları Yx : Yukarı çağrı butonları ve lambaları SS : Servis dışı lambası YK : Yanın kontağı : 24V, max 2W lamba NOT: abrika ayarı olarak yukarı ok, aşağı ok ve servis dışı sinyallerinin müştereği olarak ayarlanmıştır. izmo Kumanda Kartının üzerindeki jumperdan bu sinyallerin müştereği 0 olacak şekilde ayarlanabilir. Proje dı coloic sansör Kumanda Sistemi Çizen Z - M İth.İhr.Paz.ve Tic.Ş. sansör Kumanda Sistemleri Çizim dı Kat tesisatı, fren, motor, termistör bağlantıları Kontrol S Tel : ax : çıklama Sürüm 1.00 Tarih Çizim No: 3 Sayfa 12 R+ ren obini R- MKİN İRSİ PT PT

14 M Kontrol Panosu 2 1 Mp on f 0 TS K20 a b c d e 812 M PO+ PO- Kabin Üstü (Revizyon Kutusu) Priz on Kiti M1 J KSR1 KSR2 YK TYK R RV RVY f üvenlik evresi ağlantılarına 1 2 Pompa Kapı Kilit obini Kabin İçi İK8 Kabin Lambası şırı Yük TS K20 K İK2 İK1 K + a f e d Ortak nod isplay c b a b c d e f P3.2-isplay Çıkış Tipi parametresini ray,ters ray, inary veya Ters inary olarak ayarlamanız durumunda aşağıdaki bağlantıyı yapmanız erekmektedir. e d / 3 c / 2 b / 1 a / 0 Vatman nahtarı İKx : İç kumanda butonları ve çağrı lambaları Mx : ray kod bistabil şalter YK : şırı yük kontağı TYK : Tam yük kontağı J : Kat seviyeleme bistabil şalter KSR1 : lt sınır kesici bistabil şalter KSR2 : Üst sınır kesici bistabil şalter R : Revizyon anahtarı RV : Revizyon aşağı butonu RVY : Revizyon yukarı butonu V : Vatman anahatarı K : askı kontağı K : otosel kontağı NOT: Paralel tesisat display çıkışlarını kullanmak için P3.2-isplay Çıkış Tipi parametresini a,b,c,d Sement olarak ayarlayınız. 680 ohm 5 Watt X 4 M3 / 3 M2 / 2 M1 / 1 M0 / 0 Mx = ray kod bağlantısı x = inary kod bağlantısı M İth.İhr.Paz.ve Tic.Ş. sansör Kumanda Sistemleri Proje dı Çizim dı coloic sansör Kumanda Sistemi Kabin Tesisatı Tel : ax : çıklama Çizen Kontrol Sürüm 1.00 Tarih Çizim No: 3 Z - S Sayfa 13

15 1. POMP SİNYLİ İL ÇLIŞN OTOMTİK KPI ĞLNTISI 2. KONTROL KRTI OLMYN 3Z 380V MOTORLU OTOMTİK KPI ĞLNTISI 3. KONTROL KRTI OLN OTOMTİK KPI KRTI ĞLNTISI * : 220V bobinli 3 sınıfı kontaktörler kullanılmalıdır. R filtresi mutlaka bağlanmalıdır. KİN ÜSTÜ KONTROL PNOSU R (P) Mp (N) NOT: idrolik asansörlerde parantez içinde belirtilen P ve N klemenslerini kullanınız. OK1 OK2 LIR LIR Otomatik kapı Kontrol kartı Mp T S R L: çma Limiti KL: Kapama Limiti K* U1 V1 W1 3 az Motor K KK* Otomatik Kapı KK KK K K16 K19 L K: çma Kontaktörü KK: Kapama Kontaktörü KL NOT: idrolik asansörlerde parantez içinde belirtilen P ve N klemenslerini kullanınız. Mp (N) K20 TS K16 K3 K15 K5 K19 K20 TS K16 K3 K15 K5 K19 R (P) K20 TS K16 K3 K15 K5 K19 K15 K5 K3 SO S KS R Mp Otomatik Kapı K16 L K19 KL L: çma Limiti KL: Kapama Limiti SO: Sinyal Ortağı S: çma Sinyali KS: Kapama Sinyali M İth.İhr.Paz.ve Tic.Ş. sansör Kumanda Sistemleri Proje dı Çizim dı coloic sansör Kumanda Sistemi Kapı kartı bağlantısı Tel : ax : çıklama Çizen Kontrol Sürüm 1.00 Tarih Çizim No: 3 Z - S Sayfa 14

16 16. urak 13. urak 12. urak 14. urak 15. urak 11. urak 10. urak 9. urak Y NOT: M1 mıknatısının katlara olan uzaklığı temsili olarak belirtilmiştir. u mıknatıslar kat ayarı yapmak maksadıyla aynı durak içerisinde J nin iki siyah mıknatısı arasına istenilen noktaya konulabilmektedir. ncak yanyana duran iki M1 mıknatısın arasında en az 8-10 cm olmalıdır. 8. urak YY 7. urak 6. urak 5. urak M1 mıknatısı bu böle içerisinde istenilen noktaya konulabilir. 2. urak 3. urak 4. urak M 1. urak KSR1 M1 KSR2 J M1 : Sayıcı tip bistabil şalter J : Kat seviyeleme bistabil şalter KSR1 : lt sınır kesici bistabil şalter KSR2 : Üst sınır kesici bistabil şalter YY : Yukarı yönde düşük hız mesafesi Y : şağı yönde düşük hız mesafesi M : urma mesafesi : istabil şalter açık (kumanda kartındaki led sönük,mıknatısın kırmızı yüzü) : istabil şalter kapalı (kumanda kartındaki led yanık,mıknatısın siyah yüzü) M İth.İhr.Paz.ve Tic.Ş. sansör Kumanda Sistemleri Proje dı Çizim dı coloic sansör Kumanda Sistemi Sayıcı sistemli bistabil mıknatıs dizilimi Tel : ax : çıklama Sürüm 1.00 Tarih Çizim No: 4 Sayfa 15 Çizen Kontrol Z - S

17 ÇNSİZ KONUŞM KRTI Ses Potu ğer kat seçici olarak RY KO sistemi kullanıyorsanız, 1. Kart üzerindeki jumperı rumuzlu pinlere takınız. 2. p,p klemenslerine hoparlörü bağlayınız. 3. M0/032 klemensine M0 kablosunu bağlayınız. 4. M1 klemensine M1 kablosunu bağlayınız /M2 klemensine M2 kablosunu bağlayınız /M3 klemensine M3 kablosunu bağlayınız. 7. TT klemensine tetikleme kablosunu bağlayınız. 8. Y klemensine 804 kablosunu bağlayınız. 9. S klemensine 02 kablosunu bağlayınız. 10. klemensine kablosunu bağlayınız klemensine 0 kablosunu bağlayınız. P P M0 M1 M2 M3 TT Y S 0 ğer kat seçici olarak SYII sistemi kullanıyorsanız, 1. Kart üzerindeki jumperı rumuzlu pinlere takınız. 2. p,p klemenslerine hoparlörü bağlayınız. 3. M0/032 klemensine 032 kablosunu bağlayınız. 4. M1 klemensine M1 kablosunu bağlayınız /M2 klemensine 817 kablosunu bağlayınız. 6. 1,0m/s den yüksek hızlı asansörlerde 819/M3 klemensine 819 kablosunu bağlayınız. 1,0m/s ve daha düşük hızlı asansörlerde bu klemensi 817/M2 klemensine şöntleyiniz. 7. TT klemensine tetikleme kablosunu bağlayınız. 8. Y klemensine 804 kablosunu bağlayınız. 9. S klemensine 02 kablosunu bağlayınız. 10. klemensine kablosunu bağlayınız klemensine 0 kablosunu bağlayınız. 0 NOT 1: Tetikleme irişini yavaş kontaktörünün normalde açık kontağından besleyebilirsiniz. Tetikleme irişi aktif olduktan sonra ilili ses söylenecektir. ncak tetikleme irişi aktif olduğu sürece aynı ses sürekli olarak tekrar edilmez. Tetikleme klemensine ucu bağlanırsa asansör her katın önünden eçerken ilili ses söylecektir. NOT 2: Servis dışı sesi 5 dakikada bir 5 kere söylenir. NOT 3: şırı yük sesi 5 saniyede bir söylenir. M İth.İhr.Paz.ve Tic.Ş. sansör Kumanda Sistemleri Proje dı Çizim dı Çenesiz Konuşma Kartı Kat Seçici Olarak ray Kod veya Sayıcı Kullanılması urumunda Uyulanacak Çenesiz ağlantıları Tel : ax : çıklama Çizen Kontrol Sürüm 1.00 Tarih Çizim No: 5 Z - S Sayfa 16

18 f RİPİN KRTI M0 M1 M2 M M ray Kod Ters ray Kod inary Kod Ters inary Kod ripin Kartı: ripin kartı, kat seçici olarak SYII sistemini kullanan asansörlerde farklı ihtiyaçlar için kabinin bulunduğu durağı ray, ters ray, binary veya ters binary koda dönüştürür. NOT: 1 m/s ve daha düşük hızdaki asansörler için 819 klemensini boş bırakınız. 1 m/s den yüksek hızlı asansörler için 819 klemensi 819 kablosuna bağlanmalıdır M bc Sayöster M0 M1 M2 M3 0 e d c b a 0 ray Kod Sayıcı Not: Mod değişikliği yapıldıktan sonra değişikliklerin eçerli olabilmesi için enerjiyi açıp kapatmak ereklidir. Sayöster Kartı: Sayöster kartı, kabin kasedinde bulunan display için erekli dijital uçlarını fleksibıldan kablodan çekmeden kabin üzerinde oluşturmak için kullanılmaktadır. Kat seçici olarak RY KO veya SYII sistemini kullanan asansörlerde erekli farklı ihtiyaçlar için kabinin bulunduğu durağı ray, ters ray, binary veya ters binary koda dönüştürür. Kat seçici olarak RY KO kullanılan sistemlerde, 1. M0 klemensine M0 kablosunu bağlayınız. 2. M1 klemensine M1 kablosunu bağlayınız. 3. M2 klemensine M2 kablosunu bağlayınız. 4. M3 klemensine M3 kablosunu bağlayınız klemensine 0 kablosuna bağlayınız. 6. klemensine kablosunu bağlayınız. Kat seçici olarak SYII kullanılan sistemlerde, 1. 1,0m/s den yüksek hızlı asansörlerde 819 klemensine 819 kablosunu bağlayınız. 1,0m/s ve daha düşük hızlı asansörlerde bu klemensi boş bırakınız. 2. M1 klemensine M1 kablosunu bağlayınız klemensine 817 kablosunu bağlayınız klemensine 032 kablosunu bağlayınız klemensine 0 kablosuna bağlayınız. 6. klemensine kablosunu bağlayınız. M İth.İhr.Paz.ve Tic.Ş. sansör Kumanda Sistemleri Proje dı Çizim dı ripin ve Sayöster Kartları ripin ve Sayöster kartları bağlantı şekilleri Tel : ax : çıklama Çizen Kontrol Sürüm 1.00 Tarih Çizim No: 5 Z - S Sayfa 17

19

20 UYUNLUK YNI - LRTION of ONORMITY M İthalat İhracat Paz. ve Tic. Ş. evzi Çakmak Mah. Yaş Meyve ve Sebzeciler Sit Sok. No:24 Karatay/Konya/Türkiye Tel: ax: İMLTÇI / MNUTURR : M İT. İR. PZ.ve Tİ..Ş. TİP /TYP : coloic İMLTÇI RSİ / MNUTURR RSS : evzi Çakmak Mah. Yaş Meyve ve Sebzeciler Sit Sok. No:24 Karatay / Konya / Türkiye ÜRTİM YILI / YR O MNUTUR : tiket Üzerinde / See data label on product ÜRÜNÜN I / PROUT NM : sansör Kumanda Kartı / Lift ontroller oard SRİ NO / SRIL NUMR : tiket Üzerinde / See data label on product UYULNN STNRTLR / T OLLOWIN STNRTS : N 81-1, N 81-2, N :2007, TS N : , N :2007, TS N : , N12015:2004, TS N 12015: , N12016:2004, TS N 12016: UYULNN İRKTİLR / T OLLOWIN IRTIVS : sansör irektifi 95/16/T / Lift irective 95/16/ M irektifi / M irective 2004/108/T Üzerinde seri numarası yer alan ürün için, kullanıcıya teslim edilen kullanım kılavuzundaki şartlara uyulması durumunda yukarıda belirtilen standartlara ve direktiflere uyunluğunu beyan ederiz. We declare eliibility of above mentioned standards and directives to comply with the represented conditions on the user manual for the serial number on the product. TST LORTURI / TST LORTORY ldaş lektrik lektronik.ş. 1.Oranize San. ölesi. üyük Selçuklu ulvarı No:2/ Sincan / nkara / Türkiye ONYLNMIŞ KURULUŞ / NOTII OY Türk Standartları nstitüsü Ürün elelendirme Merkezi irektifler Müdürlüğü Necatibey cad. No:112 akanlıklar / nkara / Türkiye M TST L NO / M TST RTIIT NUMR : M İRM SORUMLUSU / RSPON O OMPNY : Yön.Kur.şk. şır KMİR YR TRİ / PL-T : KONY / TÜRKİY / YTKİLİ İMZ / LLLY ININ SINTUR :

21 Sayın Müşterimiz, M Ş. olarak müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmak en önemli sorumluluklarımızdan biridir. u konuda bize yardımcı olmanızı rica ediyoruz. irkaç dakikanızı ayırıp bu formu doldurup bize posta ile veya faksla önderebilirseniz, ürünlerimizin elişiminde sizinde bir katkınız olmuş olacaktır. Şimdiden çok teşekkür ederiz. irmanızı bize tanıtır mısınız? irma dı : İlili Kişi : dres : Tel : aks : irmanızın faaliyet alanı nedir? Montaj Malzeme toptan satışı Kumanda panoları imalatı irmamız hakkında nasıl bili sahibi oldunuz? uar Tavsiye iğer. sansör elektroniği Mekanik aksam imalatı iğer. İnternet eri/azete reklamları ani ürünlerimizi kullandınız? izmetlerimizden memnun musunuz? Kumanda ız Kontrol Kumanda Revizyon izmet\ürün Kurtarıcı Kartı ihazı Panosu Seti Kapı Kartı Satış iyat Kalite Teslimat evreye lma Teknik estek Satış Sonrası Servis : İyi : Orta : Kötü Yeni bir ürün, teknik destek veya tedarikçi firma arıyor musunuz? vet ayır çıklama: Sizin için bir üründe en önemli iki faktör nedir? (n fazla iki tercih yapınız.) üvenirlilik Kolay evreye lma iyat Satış Sonrası Servis Teslimat Süresi Teknik estek

22 PUL ÖNRİİ : LII : M İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Ş. evzi Çakmak Mah. Yaş Meyve ve Sebzeciler Sit Sok. No:24 Karatay / KONY uradan kıvırınız!

23

İRİS ASANSÖR KUMANDA KARTI

İRİS ASANSÖR KUMANDA KARTI M İT. İ. PZ. ve Tİ. Ş. SNSÖ KUMN V OTOMSYON SİSTMLİ İİS SNSÖ KUMN KTI KULLNM KILVUZU Seri No:. Sürüm:.00 NOT: Kullanma kılavuzunuzun ve ürünün sürüm numaralarının aynı oluğuna emin olunuz. ksi takire kullanığınız

Detaylı

GİZMO ASANSÖR KUMANDA KARTI

GİZMO ASANSÖR KUMANDA KARTI M İT. İR. PZ. ve Tİ. Ş. SNSÖR KUMN V OTOMSYON SİSTMLRİ İZMO SNSÖR KUMN KRTI KULLNM KILVUZU Seri No:. Sürüm: 3.20 NOT: Kullanma kılavuzunuzun ve ürünün sürüm numaralarının aynı olduğuna emin olunuz. ksi

Detaylı

GİZMO ASANSÖR KUMANDA KARTI

GİZMO ASANSÖR KUMANDA KARTI İZMO SNSÖR KUMN KRTI KULLNM KILVUZU Seri No:. Sürüm: 3.20 NOT: Kullanma kılavuzunuzun ve ürünün sürüm numaralarının aynı olduğuna emin olunuz. ksi takdirde kullandığınız ürün ile kullanma kılavuzundaki

Detaylı

TOPRAK 35A / 1000V AC + 24V DC Köprü Diyot RU2 RYA RYB RTO RT COM RTC RML3 2 1 LIR1 LIR2 RXA RXB RU2 RU B A CON2 RU1

TOPRAK 35A / 1000V AC + 24V DC Köprü Diyot RU2 RYA RYB RTO RT COM RTC RML3 2 1 LIR1 LIR2 RXA RXB RU2 RU B A CON2 RU1 R S T Kontktörlr -3 sınıı 220V oinli kullnılmlıır! Kontktörlrin oinlrin RC iltrsi mutlk ğlnmlıır! 2*Bu kontklr v kontktörlrinin n kontğı olmlıır! 4A 3A 380V 18V 220V TOPRAK 2A 4A 35A / 0V + - 24V DC Köprü

Detaylı

HT-52 ASANSÖR KUMANDA KARTI (LİFT CONTROL CARD)

HT-52 ASANSÖR KUMANDA KARTI (LİFT CONTROL CARD) HT-52 ASANSÖR KUMANDA KARTI (LİFT CONTROL CARD) KULLANIM KILAVUZU (USER MANUEL) EN81-1/2 GÜVENLİK NOTLARI HEYTECH HT-52 Kumanda kartı tahrik tipi halatlı Asansörler için tasarlanmış EN81-1/2 standartlarına

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. Seri No:. Kılavuz Sürümü: 1.00 (HV: 1.01, SV: 1.00)

Kullanma Kılavuzu. Seri No:. Kılavuz Sürümü: 1.00 (HV: 1.01, SV: 1.00) Kullanma Kılavuzu Seri No:. Kılavuz Sürümü: 1.00 (HV: 1.01, SV: 1.00) NOT: u kılavuz, donanım sürümü 1.01 ve yazılım sürümü 1.00 olan kartlar için hazırlanmıştır. arklı sürüm ürünlerde içerik ve fonksiyonlarda

Detaylı

HM150 ZEMİN KAT 1. KAT 2. KAT KUMANDA PANOSU 031 032 02 12 100 A B C D E F G 2BC 2G İBRAHİMOĞLU MÜHENDİSLİK ÇAĞRI BAĞLANTILARI

HM150 ZEMİN KAT 1. KAT 2. KAT KUMANDA PANOSU 031 032 02 12 100 A B C D E F G 2BC 2G İBRAHİMOĞLU MÜHENDİSLİK ÇAĞRI BAĞLANTILARI ZEMİN KAT 1. KAT 2. KAT KUMANDA PANOSU 031 032 02 12 SDS MEŞGUL SDS MEŞGUL SDS MEŞGUL 1000 816 YK YK YK 100 A B C D E F G 2BC 2G g 2g ORTAK ANOT DISPLAY e d c d 2g ef f g b a bc a g 2g ORTAK ANOT DISPLAY

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. Seri No:. Kılavuz Sürümü: 1.01 (HV: 1.00, SV: 1.08)

Kullanma Kılavuzu. Seri No:. Kılavuz Sürümü: 1.01 (HV: 1.00, SV: 1.08) Kullanma Kılavuzu Seri No:. Kılavuz Sürümü:. (V:., SV:.8) NOT: u kılavuz, donanım sürümü. ve yazılım sürümü.8 olan kartlar için hazırlanmıştır. arklı sürüm ürünlerde içerik ve fonksiyonlarda değişiklikler

Detaylı

TOPRAK 35A / 1000V AC + - 24V DC Köprü Diyot RV COM RYA RYB RTO RT COM RTC HRB1 HRB2 LIR1 LIR2 RXA RXB ML70S RH RU2 RU1 11 10B 140 130 120 VER-2 10A

TOPRAK 35A / 1000V AC + - 24V DC Köprü Diyot RV COM RYA RYB RTO RT COM RTC HRB1 HRB2 LIR1 LIR2 RXA RXB ML70S RH RU2 RU1 11 10B 140 130 120 VER-2 10A Kontaktörler 3 sınıfı 220V bobinli kullanılmalıdır! Kontaktörlerin bobinlerine RC filtresi mutlaka bağlanmalıdır! F Bu kontaklar RU ve RU2 kontaktörlerinin ana kontağı olmalıdır! 2* 0A P P N N In Out UPS

Detaylı

HSK 1 ACİL KURTARMA SİSTEMİ

HSK 1 ACİL KURTARMA SİSTEMİ M İT. İR. PZ. ve Tİ. Ş. SNSÖR KUMN V OTOMSYON SİSTMLRİ SK 1 İL KURTRM SİSTMİ KULLNM KILVUZU Seri No:. Sürüm: 3.01 NOT: Kullanma kılavuzunuzun ve kullandığınız SK 1 cil Kurtarma Sisteminin sürüm numaralarındaki

Detaylı

ÖZKAY ELEKTRONİK. BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU

ÖZKAY ELEKTRONİK. BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU ÖZKAY ELEKTRONİK BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU 1. GİRİŞ BK-103 asansör kumanda kartında kumanda ayarlarını yapabilmek ve arıza kayıtlarını izleyebilmek gibi fonksiyonlar için 2x16 LCD

Detaylı

ÖZKAY ELEKTRONİK. TK-103 Asansör Kumanda Kartı. ARIZA TESPİT KILAVUZU v1.00

ÖZKAY ELEKTRONİK. TK-103 Asansör Kumanda Kartı. ARIZA TESPİT KILAVUZU v1.00 ÖZKAY ELEKTRONİK TK-103 Asansör Kumanda Kartı ARIZA TESPİT KILAVUZU v1.00 TK-103 ASANSÖR KUMANDA KARTI ARIZA TESPİT KILAVUZU v1.00 ÖZKAY ELEKTRONİK 2008 Eğitim Mahallesi Postane Sokak 13/2 Kadıköy İstanbul

Detaylı

Elektronik Kurtarma Sistemleri KULLANIM KILAVUZU V - 2.0

Elektronik Kurtarma Sistemleri KULLANIM KILAVUZU V - 2.0 Elektronik Kurtarma Sistemleri KULLANIM KILAVUZU V - 2.0 SKY ELEVATOR KATA GETİRME SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU VE ÖZELLİKLERİ BU BELGE KULLANICILAR İÇİN KILAVUZ OLMASI AMACIYLA HAZIRLANMIŞTIR SKY ELEVATOR

Detaylı

ASANSÖR KUMANDA KARTLARI KULLANIM KILAVUZU V - 2.0

ASANSÖR KUMANDA KARTLARI KULLANIM KILAVUZU V - 2.0 ASANSÖR KUMANDA KARTLARI KULLANIM KILAVUZU V - 2.0 1 SKY 301 KULLANMA KILAVUZU VE ÖZELLİKLERİ BU BELGE KULLANICILAR İÇİN KILAVUZ OLMASI AMACIYLA HAZIRLANMIŞTIR SKY ELEVATOR ÖNCEDEN HABER VERMEKSİZİN BELGENİN

Detaylı

KONELCE KULLANIM KILAVUZU

KONELCE KULLANIM KILAVUZU 81/20 ASANSÖR KUMANDA KARTI REVULATION KULLANIM KILAVUZU KULLANIM KILAVUZU 2019 içindekiler 1. İçindekiler 1 2. Parametreler 2 3. Teknik Özellikler 3 4. Genel Özellikler 3 5. Fiziksel Özellikler 3 6. Rumuzlar

Detaylı

HSK 1 ACİL KURTARMA SİSTEMİ

HSK 1 ACİL KURTARMA SİSTEMİ SK 1 İL KURTRM SİSTMİ KULLNM KILVUZU Seri No:. Sürüm: 3.01 NOT: Kullanma kılavuzunuzun ve kullandığınız SK 1 cil Kurtarma Sisteminin sürüm numaralarındaki major indeksin aynı olduğunu kontrol ediniz. Örneğin

Detaylı

ML60XS LCD Ekran Kullanımı

ML60XS LCD Ekran Kullanımı ML60XS LCD Ekran Kullanımı ML60XS kartının üzerindeki LCD ekranın üst satırında asansörün durum veya hata bilgileri gösterilir. Kabin duruyorken alt satırda ise kabinin bulunduğu durak, haberleşme varlık

Detaylı

İMALATÇI FİRMA VE SERVİS İSTASYONUMUZ:

İMALATÇI FİRMA VE SERVİS İSTASYONUMUZ: İMLTÇI İRM V SRVİS İSTSYONUMUZ: SRONİK SNSÖR V LKTORNİK SN. Tİ. LT. ŞTİ. evzi Çakmak mah. 10569. Sok. No:26 Karatay / Konya Tel: 0332. 342 41 39 aks: 0332. 342 41 43 sm: 0531. 686 08 81 Kullanım ömrü 10

Detaylı

VVVF ASANSÖR KUMANDA PANOLARI MONTAJ VE KULLANIM KLAVUZU

VVVF ASANSÖR KUMANDA PANOLARI MONTAJ VE KULLANIM KLAVUZU VVVF ASANSÖR KUMANDA PANOLARI MONTAJ VE KULLANIM KLAVUZU Niosis ver1.1 PANO KLEMENS BAĞLANTILARI R,S,T - Faz girişleri, U,V,W Motor uçları, Nötr Nötr Mp, UPS + (ups fazını bağlayınız) (Eğer UPS yoksa R

Detaylı

www.hedefsan.net 1 2015

www.hedefsan.net 1 2015 1 2 PARAMETRE LİSTESİ 00 Asansör tipi 01 Kumanda tipi 02 Kapı tipi 03 Otomatik kapı katta 04 Otomatik kapı Parkta 05 Tek kapı tam otomatik 06 Kapı özel ayarı 07 Durak sayısı 08 Kabin seri kart 09 Faz koruma

Detaylı

www.hedefsan.net PARAMETRE LİSTESİ

www.hedefsan.net PARAMETRE LİSTESİ 1 PARAMETRE LİSTESİ 00 Lisan seçimi ( Türkçe / İngilizce ) 01 Asansör tipi 02 Kumanda tipi 03 Durak sayısı 04 Bodrum sayısı 05 Kapı tipi 06 Meşgul süresi 07 Kilit bekleme süresi 08 Katta bekleme süresi

Detaylı

ML70S mikrolift MLKR1 VER-3 ML70S VER-2 - + VERSİYON : 1.0 : 14.02.2013 : ML70S_07 TARİH ŞEMA NO

ML70S mikrolift MLKR1 VER-3 ML70S VER-2 - + VERSİYON : 1.0 : 14.02.2013 : ML70S_07 TARİH ŞEMA NO Kontaktörler -3 sınıfı 220V bobinli kullanılmalıdır! Kontaktörlerin bobinlerine C filtresi mutlaka bağlanmalıdır! E ST 0 ML3 SF2 SF1 KI ÇIK SEVİYELEME VE EKE KI ÇM DEVESİ (KI KÖÜLEME) C MLK1 VE-3 In Out

Detaylı

S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu. S50 Genel Tanıtım

S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu. S50 Genel Tanıtım S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu S50 Genel Tanıtım Fonksiyon Tanımı İlgili özellik ve input için aşağıdaki tabloyu inceleyiniz Programlama Moduna Giriş * 888888 # Kodundan sonra programlamaya başlayabilirsiniz

Detaylı

Semboller : :Açma kapama alteri :Ate leme butonu :Yardımcı röle :Merkez kontak :Normalde açık kontak :Normalde kapalı kontak :UV.

Semboller : :Açma kapama alteri :Ate leme butonu :Yardımcı röle :Merkez kontak :Normalde açık kontak :Normalde kapalı kontak :UV. ALEV MONİTÖRÜ 03A1 Uygulama Alev monitörleri, uygun alev elektrodu veya UV. fotosel ile birlikte, alevin belirli bir standardın altında olduğunu, yanmanın iyi olduğunu veya alevin söndüğünü haber verir.

Detaylı

OPEN ADVANCE V.1.1 FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

OPEN ADVANCE V.1.1 FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU OPEN ADVANCE V.. FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU Adres : SAKARYA. ORG.SAN.BÖL. 964 ADA PARSEL NO: HENDEK/SAKARYA Tel No : 009 064 64 8 0 Fax No : 009 064 64 8 3 www.alkur.com.tr info@alkur.com.tr

Detaylı

SIGNO BARİYER BAĞLANTI ŞEMASI

SIGNO BARİYER BAĞLANTI ŞEMASI SIGNO BARİYER BAĞLANTI ŞEMASI Mekanik Montaj 1) Bariyerle gelen malzemeleri resim 1 de görüldüğü gibi kontrol edin. 2) Bariyerin kolunun sağa mı yoksa sola mı çalışacağını belirleyip yay yönünü kolun

Detaylı

HD ONE X S Kumanda Kartı Üzerindeki Ortak Rumuzlar

HD ONE X S Kumanda Kartı Üzerindeki Ortak Rumuzlar Kumanda Kartı Üzerindeki Ortak Rumuzlar R Şebeke Besleme S T MP Şebeke Nötr 1 Kabin Beslemesi Girişi 2 LamKabin bası Beslemesi LIR1 Kapı Açma Magneti Röle Kontak Ortağı LIR2 Kapı Açma Magneti Röle Kontak

Detaylı

B1+ B2+ B2- DS+ B1- DS- SLN SO1 SC2 SO2 SC1 KUMANDA PANOSU HAZIR TESİSATLI. Mikosis G2 ADL VVVF. Sayfa No : 1 UPS KUYU AYDINLATMA BAĞLANTILARI 1 F2

B1+ B2+ B2- DS+ B1- DS- SLN SO1 SC2 SO2 SC1 KUMANDA PANOSU HAZIR TESİSATLI. Mikosis G2 ADL VVVF. Sayfa No : 1 UPS KUYU AYDINLATMA BAĞLANTILARI 1 F2 DBB-A BAĞLANTI KLMNSLRİ SO SO SC SC B- DS+ DS- 8 000 FN FF B+ B- B+ P IN IL ON OL ^ SLN N5 L5 OS OL W V U N L L L P U RG. NO KONTAK RG. NC KONTAK U VARISTOR + Y - 9 DC HR DURDURMA SİSTMİ VK 5AC VARISTOR

Detaylı

ÖZKAY ELEKTRONİK. TK-103 Asansör Kumanda Kartı. KULLANIM KILAVUZU v1.00

ÖZKAY ELEKTRONİK. TK-103 Asansör Kumanda Kartı. KULLANIM KILAVUZU v1.00 ÖZKAY ELEKTRONİK TK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU v1.00 TK-103 ASANSÖR KUMANDA KARTI KULLANIM KILAVUZU v1.00 ÖZKAY ELEKTRONİK 2008 Eğitim Mahallesi Postane Sokak 13/2 Kadıköy İstanbul Tel

Detaylı

YÜZYIL MAH. MATBAACILAR SİTESİ YOLU NO:56 34200 BAĞCILAR / İSTANBUL / TÜRKİYE. www.momentum-lift.com FİRMA PROJE TANIMI

YÜZYIL MAH. MATBAACILAR SİTESİ YOLU NO:56 34200 BAĞCILAR / İSTANBUL / TÜRKİYE. www.momentum-lift.com FİRMA PROJE TANIMI YÜZYIL MH. MTILR SİTSİ YOLU O: 00 ĞILR / İSTUL / TÜRKİY www.momentumlift.com FİRM KUM SİSTMİ PROJ TIMI ÜİT ĞLTI KPI ÇIK SVİYLM RK KPI ÇM VLF GRİLİMİ GRİ LM KUM H/W S/W TRİH ŞM UMRSI OSY İSMİ SYF SYISI

Detaylı

REV01 13/02/2012 KARTIN ÜZERİNDE BULUNAN MALZEMELER VE ANLAMLARI

REV01 13/02/2012 KARTIN ÜZERİNDE BULUNAN MALZEMELER VE ANLAMLARI KARTIN ÜZERİNDE BULUNAN MALZEMELER VE ANLAMLARI REV01 13/02/2012 *** Motor ve kontrol ünitesi arasındaki kablo bağlantısı yapılmıştır. Bu bağlantının değiştirilmesi veya kablonun eklenmesi ve kesilmesi

Detaylı

8- Makine Motor Şasesi : 100 lük NPU ile imal edilecek (NPU ların beton zemine bakan

8- Makine Motor Şasesi : 100 lük NPU ile imal edilecek (NPU ların beton zemine bakan Frekans Kontrolüü Engelli Asansör Şartnamesi 95/16/AT Asansör Yönetmeliği ile TSE 863 ve 8237 (Nisan 1995) Standartlarına uygun Yürüme Özürlü İnsan Asansörü İmal ve Montajı için aşağıdaki özellikler sağlanacaktır.

Detaylı

ASANSÖRLER Yapı Denetçisinin Görev Kapsamı İçine Giren Konular

ASANSÖRLER Yapı Denetçisinin Görev Kapsamı İçine Giren Konular ASANSÖRLER Yapı Denetçisinin Görev Kapsamı İçine Giren Konular ASANSÖRÜ OLUŞTURAN PARÇALAR VE İŞLEVLERİ Asansörler yüzlerce elemandan oluşmaktadır. Bu elemanların bazıları seri güvenlik elemanlarıdır;

Detaylı

TAM OTOMATİK KAPI KARTI

TAM OTOMATİK KAPI KARTI İBRAHİMOĞLU MÜHENDİSLİK TAM OTOMATİK KAPI KARTI KULLANMA KILAVUZU KAPI KARTINA GENEL BAKIŞ SOĞUTUCULARI İLE BİRLİKTE MOTOR SÜRME TRANSİSTÖRLERİ 15V AKÜ BESLEME SİGORTASI AC GİRİŞ BESLEME SİGORTASI Kapı

Detaylı

Ontrol E110 KONTROL PANELİ MÜHENDİSLİK KILAVUZU KP0048

Ontrol E110 KONTROL PANELİ MÜHENDİSLİK KILAVUZU KP0048 Ontrol E0 KONTROL PANELİ MÜHENDİSLİK KILAVUZU KP0048 GİRİŞ E0 Kontrol Paneli, bir dizi parametre ayarına dayanan basit konfigürasyon olanağıyla, çok geniş bir yelpazede kapsamlı otomatik kontrol çözümleri

Detaylı

1- Su ve elektrik tesisatının yukarıda anlatıldığı şekilde yapıldığını kontrol ediniz. 2- Hidroforun besleyeceği tesisattaki tüm muslukları kapatınız.

1- Su ve elektrik tesisatının yukarıda anlatıldığı şekilde yapıldığını kontrol ediniz. 2- Hidroforun besleyeceği tesisattaki tüm muslukları kapatınız. ÇALIŞTIRMA 1- Su ve elektrik tesisatının yukarıda anlatıldığı şekilde yapıldığını kontrol ediniz. 2- Hidroforun besleyeceği tesisattaki tüm muslukları kapatınız. 3- Hidrofor emme hattındaki vanayı tamamen

Detaylı

Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu

Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz Magic Pass cihaz cihaz bağlantı ve kullanıma yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı

Detaylı

IDC101 Bağlantı Şeması

IDC101 Bağlantı Şeması IDC101 Bağlantı Şeması 1 Şubat 2018 IDC101 Kontrol Panosuna ait kullanım kitapçığı okunduktan sonra elektriksel bağlantıların nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiler bu dokümanda yer almaktadır. Her bir elektriksel

Detaylı

2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu)

2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu) 2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu) 2K-61 Kullanım Kılavuzu RF CARD 2K-61 Villa Zil Paneli 1.Bölümler ve Fonksiyonları Balık Gözü Kamera Hoparlör Gece Görüş Ledi RF CARD Kart Okutma Penceresi 182

Detaylı

FUJI G11S SERİSİ İNVERTERLER İÇİN AUTOTUNING İŞLEMLERİ

FUJI G11S SERİSİ İNVERTERLER İÇİN AUTOTUNING İŞLEMLERİ UJI 11S SRİSİ İNVRTRLR İÇİN UTOTUNIN İŞLMLRİ UTOTUNIN,sistemi devreye almadan önce invertere motorunuzu tanıtmak amacıyla bir kez Yapılır.UTOTUNIN işlemleri aşağıda sıralanmıştır. 1.Inverterin kontrol

Detaylı

OTOMATİK TRANSFER ŞALTERLERİ

OTOMATİK TRANSFER ŞALTERLERİ OTOMATİK TASFE ŞALTELEİ Otomatik Transfer Şalterleri MAU Otomatik Transfer Şalterleri İçindekiler Genel Bilgi.... 71 Modüler Otomatik Transfer Şalteri (100A den 800A e kadar)... 73 İzleme & Kontrol...

Detaylı

TOPRAK AC + RV COM RYA RYB RTO RT COM RTC RB1 RB2 LIR1 LIR2 RXA RXB RF RU2 RU1 11 10B 140 130 120 10A CON2 FLAT KABLO 16 GERİ ALMA EL TERMİNALİ GASB

TOPRAK AC + RV COM RYA RYB RTO RT COM RTC RB1 RB2 LIR1 LIR2 RXA RXB RF RU2 RU1 11 10B 140 130 120 10A CON2 FLAT KABLO 16 GERİ ALMA EL TERMİNALİ GASB F P P N N In Out UPS TOPK KÇK KOUMLI OTOMTİK SİGOT 220V 220V 20V TOPK 2 35 / V + - 24V DC Köprü Diyot OTOMTİK KPI ĞLNTILIN E ST ML3 KPI ÇIK SEVİYELEME VE EKEN KPI ÇM DEVESİ (KPI KÖPÜLEME) PC SF2 SF MLK

Detaylı

Q-P 50 B KULLANIM KILAVUZU

Q-P 50 B KULLANIM KILAVUZU Q-P 50 B KULLANIM KILAVUZU BÖLÜM 1: ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Bu Q-P 50 B okuyucu özellikle, akıllı binalar, yerleşim alanlarındaki toplu geçişlerde, ofislerin binaların, fabrika girişlerinin kontrolü için dizayn

Detaylı

Asansör bekleme konumunda iken ENTER butonuna 2 sn. basılı tutularak programlama moduna girilir.

Asansör bekleme konumunda iken ENTER butonuna 2 sn. basılı tutularak programlama moduna girilir. PROGRAMLAMA (Ver:1.50 ve üzeri) Asansör bekleme konumunda iken ENTER butonuna 2 sn. basılı tutularak programlama moduna girilir. Ana Program No Program İsmi B02:Kumanda Tipi 2ButonToplama B02:KumandaTipi

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı.

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı. 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Giriş besleme voltajı Maks. güç harcaması Besleme koruması Motor gerilimi Motor çıkış akımı Motor kontrol şekli Motor koruması Encoder tipi Encoder çözünürlüğü Encoder voltajı Kumanda

Detaylı

2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu)

2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu) 2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu) 2K-61 Kullanım Kılavuzu RF CARD 2K-61 Villa Zil Paneli 1.Bölümler ve Fonksiyonları Kamera RF CARD Kart Okutma Penceresi 182 mm Hoparlör Gece Görüş Ledi RF CARD

Detaylı

FİYAT LİSTESİ ÜRÜN KODU ÜRÜN AÇIKLAMASI FİYAT KNT-PN144

FİYAT LİSTESİ ÜRÜN KODU ÜRÜN AÇIKLAMASI FİYAT KNT-PN144 KİNETİK ASANSÖR www.kinetikasansor.com info@kinetikasansor.com TEL: 0216 594 0340 TEL-FAX: 0216 594 0341 Tepeüstü Mah. Yenilik Sok. No:42B/B - Ümraniye/İstanbul FİYAT LİSTESİ ÜRÜN KODU ÜRÜN AÇIKLAMASI

Detaylı

ML20ES kartının 24VDC besleme voltajı kesilir, ENTER butonuna basılı tutularak voltaj tekrar verildiğinde 2 saniye sonra programlama modu başlar.

ML20ES kartının 24VDC besleme voltajı kesilir, ENTER butonuna basılı tutularak voltaj tekrar verildiğinde 2 saniye sonra programlama modu başlar. PROGMLAMA (Vr:2.7) S krtının 24VDC slm voltjı ksilir, ENTER utonun sılı tutulrk voltj tkrr vriliğin 2 sniy sonr prormlm mou şlr. Prorm No Prorm İsmi 06:YukskH.Sur 15 Sniy 06:YukskH.Sur -> 15 Sniy Kyıtlı

Detaylı

SBAR HIZLI KULLANIM KILAVUZU

SBAR HIZLI KULLANIM KILAVUZU SBAR HIZLI KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKSEL BAĞLANTI Bağlantılar Giriş Voltaj kablosu Fotosel Kablousu Buton Kablosu Kablo Tipi 3x 1,5 mm² 2x 0,5 mm² 4x 0,25 mm² Maksimum Kablo Boyutu 30 m Daha uzun mesafe

Detaylı

HSK 1 ACİL KURTARMA SİSTEMİ

HSK 1 ACİL KURTARMA SİSTEMİ M İT. İR. PZ. ve Tİ. Ş. SNSÖR KMN OTOMSYON SİSTMLRİ SK İL KRTRM SİSTMİ KLLNM KILZ Seri No:. Sürüm:.0 NOT: Kullanma kılavuzunuzun ve kullandığınız SK cil Kurtarma Sisteminin sürüm numaralarındaki major

Detaylı

Centronic UnitControl UC52

Centronic UnitControl UC52 Centronic UnitControl UC52 tr Montaj ve İs letme Talimatı Kumanda elemanlı tekli kontrol cihazı As ağıdaki kis ilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili

Detaylı

Detaylı bilgi için www.ekont.com veya http://www.ekont.com/index.php?id=119 adreslerine göz atabilirsiniz. -1-

Detaylı bilgi için www.ekont.com veya http://www.ekont.com/index.php?id=119 adreslerine göz atabilirsiniz. -1- -1- -2- Temel Fonksiyonlar-Özellikler 1. Ücretsiz çağrı atarak kapı ve bariyer kumanda edebilme (1 adet kuru kontak çıkış) 2. Tüm programlama işlemlerinin SMS ile yapılabilmesi ve SMS ile geri bildirim

Detaylı

HP SERİSİ POMPA KONTROL PANOLARI

HP SERİSİ POMPA KONTROL PANOLARI HP SERİSİ POMPA KONTROL PANOLARI https://www.facebook.com/kerimelektromotor H-01 / H-01 M TEK POMPALI POMPA KONTROL PANOSU GENEL ÖZELLİKLER H-01/H-01M TEK POMPALI POMPA KONTROL PANOSU Pompa sistemlerinin

Detaylı

2 Kablolu Villa Zil Paneli

2 Kablolu Villa Zil Paneli 2 Kablolu Villa Zil Paneli 2K-91-2K-92 Kullanım Kılavuzu 2K-91 2K-92 2K-91-2K-92 2 Kablolu Villa Zil Paneli İÇİNDEKİLER 1.Bölümler ve Fonksiyonları... 1 2.Terminal Açıklamaları... 1 3.Özellikler... 2 4.Montaj...

Detaylı

NİCE TURKİYE. ROBUS 600-1000 Hızlı Kullanma Kılavuzu ELEKTRİKSEL BAĞLANTI

NİCE TURKİYE. ROBUS 600-1000 Hızlı Kullanma Kılavuzu ELEKTRİKSEL BAĞLANTI ELEKTRİKSEL BAĞLANTI ROBUS 600-1000 Hızlı Kullanma Kılavuzu Bağlantı yapılmayan hiçbir yere köprüleme yapmanıza gerek yok. Bağlantilarınızda Nice marka ürünleri kullanmanızda fayda vardır. SMX2 Bağlantısı

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

Gösterge. Açıklama. Genel. Takometre. Kalibrasyon

Gösterge. Açıklama. Genel. Takometre. Kalibrasyon Açıklama Açıklama Genel Motor devri ve yağ basıncı için C49 soketine ekran göstergeleri bağlamak mümkündür. Bu bölüm bu bağlantıların nasıl yapılacağını anlatır. Pim 7 bir takometre bağlamak ve pim 8-12

Detaylı

ALC ELEKTRİKLİ PANO TEST PROSEDÜRÜ. 2 Tablo elektriğe bağlanır. OK. 3.1 Üç faz kontrol edilir. L1 L2 L3

ALC ELEKTRİKLİ PANO TEST PROSEDÜRÜ. 2 Tablo elektriğe bağlanır. OK. 3.1 Üç faz kontrol edilir. L1 L2 L3 ALC ELEKTRİKLİ PANO TEST PROSEDÜRÜ Tarih: Seri No: 1.1 Tablodaki elemanlar gözle kontrol edilir. OK 1.2 Terminallerdeki kablo bağlantılarının sıkılığı el ile kontrol edilir. OK 2 Tablo elektriğe bağlanır.

Detaylı

WINGO2024-3524 Hızlı Kullanma Kılavuzu

WINGO2024-3524 Hızlı Kullanma Kılavuzu WINGO2024-3524 Hızlı Kullanma Kılavuzu Mekanik Montaj 1) Motorları kapıların açılma yönüne göre Motor1 i sol kanada, Motor2 yi sağ kanata takınız. Başka türlü bağlantılarda kapıların programlamasında sıkıntı

Detaylı

Ýki Setli, Ýki Çýkýþlý, Çok Fonksiyonlu Pozisyon Ýndikatörü

Ýki Setli, Ýki Çýkýþlý, Çok Fonksiyonlu Pozisyon Ýndikatörü Pozisyon Ýndikatörü TCS37-200.PSI TCS37-200 Timer&Counter&Speed Ýki Setli, Ýki Çýkýþlý, Çok Fonksiyonlu Pozisyon Ýndikatörü 6 dijit LED Display (Yeþil veya Kýrmýzý), 8mm dijit boyu Mekanik reset deðeri

Detaylı

PRO 95 Dairesel Motor Kontrol Kartı. Genel özellikler

PRO 95 Dairesel Motor Kontrol Kartı. Genel özellikler Genel özellikler Kart giriş voltajı 220VAC 50 \ 60 Hz Giriş sigorta değeri 3A 250VAC Maksimum motor gücü 800 W Harici cihazlar için besleme değeri 24VAC 315 ma max. Harici cihazlar için sigorta değeri

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU

ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU Makine Kapalıyken: LCD Ekranda üretici firma yazısı vardır. Sistem kapalıyken kazan üzerindeki motorlar 5, 6, 7 ve 8 numaralı düğmeler kullanılarak test

Detaylı

SPIN21KCE Hızlı Kullanma Kılavuzu

SPIN21KCE Hızlı Kullanma Kılavuzu SPIN21KCE Hızlı Kullanma Kılavuzu MEKANİK MONTAJ Montaj yapılacak yerin ölçüleri maksimum olarak; Maksimum Yükseklik Genişlik Seksiyonel kapılar 2,4 m 4,4 m 1 ***Montaj yapılacak yerin konsol bağlantısı

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

Nice RUN400HS RUN1200HS. Montaj Kılavuzu

Nice RUN400HS RUN1200HS. Montaj Kılavuzu Nice RUN400HS RUN00HS Montaj Kılavuzu TR 387mm 08mm 400mm 53mm 3 5 E 3 8 6 7 0 D C F 4 C 9 F B A 3 4 5 Max. 40mm 40 0 0 0 50 400 6 7 40 0 0 0 50 400 8 9 mm 0 3 3 8 mm 4 3 4 3 5 6 7 LUCYB S.C.A 4V 4W TX

Detaylı

SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ :

SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ : SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ : SSM Serisi servo motorlar Era Ltd.Şti. ticari ürünüdür. Saha da çalışması için basit ve sorunsuz bir yapıya sahiptir. 4 Pinli bağlantı soketi ile, kolay

Detaylı

Endüstriyel. D-Pro Automatic. Kontrol Ünitesi. TR - Kullanma Kılavuzu

Endüstriyel. D-Pro Automatic. Kontrol Ünitesi. TR - Kullanma Kılavuzu Endüstriyel D-Pro Automatic Kontrol Ünitesi TR - Kullanma Kılavuzu Kontrol Ünitesi Ana Kartı D-PRO Automatic - 2.2kW Uzaktan kumanda alıcısı Anten Optik sensör Jumper ı Kontrol kartı Kısmi Açma klemensi

Detaylı

ML60X MİKROLİFT MÜHENDİSLİK

ML60X MİKROLİFT MÜHENDİSLİK Kontaktörler 3 sınıfı 0V bobinli kullanılmalıdır! Kontaktörlerin bobinlerine filtresi mutlaka bağlanmalıdır! OK KÇK KOUMLI OOM İO In Out U V 35 / 0V + ompa Köprü iyot H U U 0V U U 8V 0V OK U 35 / 0V +

Detaylı

ERTEKNIK ELEKTRIK ELEKTRONIK SAN. TIC. LTD. ŞTİ.

ERTEKNIK ELEKTRIK ELEKTRONIK SAN. TIC. LTD. ŞTİ. ERTEKNIK ELEKTRIK ELEKTRONIK SAN. TIC. LTD. ŞTİ. ADRES : 99/ Sok. No A Yenişehir/İZMİR TEL : +90 8 8 ASANSOR TAHRIK TURU ASANSOR TAHRIK TIPI KUMANDA SISTEMI MAKINA DAIRESI KATA GETİRME HABERLESME KUMANDA

Detaylı

AYBEY ELEKTRONİK GRAFIX Asansör Gösterge Sistemi KULLANIM KILAVUZU. F/7.5.5.02.76 R:0 1 / 11 Grafix

AYBEY ELEKTRONİK GRAFIX Asansör Gösterge Sistemi KULLANIM KILAVUZU. F/7.5.5.02.76 R:0 1 / 11 Grafix AYBEY ELEKTRONİK GRAFIX Asansör Gösterge Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.76 R:0 1 / 11 Grafix GRAFIX GRAFİK LCD KULLANIM KILAVUZU SÜRÜM: 1.00 AYBEY ELEKTRONİK LTD. ŞTİ. Fabrika : Orhanlı Mah. Katip

Detaylı

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU 1 AKE.370.502.01.03

Detaylı

Gizmo+A3 Kullanma Klavuzu

Gizmo+A3 Kullanma Klavuzu Gizmo+A3 Kullanma Klavuzu EEM İTH. İHR. PAZ. ve TİC. A.Ş ASANSÖR KUMANDA ve OTOMASYON SİSTEMLERİ Gizmo+A3 ASANSÖR KUMANDA KARTI KULLANMA KLAVUZU Seri No:. Donanım Sürümü: 3.00 Yazılım Sürümü: 1.00 Klavuz

Detaylı

Nice RUN1800 RUN2500. Montaj Kılavuzu

Nice RUN1800 RUN2500. Montaj Kılavuzu Nice RUN1800 RUN500 Montaj Kılavuzu TR 1 387mm 108mm 400mm 53mm 1 3 5 E 3 8 11 6 7 10 D C F 4 C 1 9 F B A 3 4 5 Max. 40mm 40 0 10 0 50 400 6 7 40 0 10 0 50 400 8 9 1 mm 10 11 1 13 3 8 mm 14 1 3 4 3 15

Detaylı

FP52 PROXIMITY KART OKUYUCUSU KULLANIM KILAVUZU

FP52 PROXIMITY KART OKUYUCUSU KULLANIM KILAVUZU FP52 PROXIMITY KART OKUYUCUSU KULLANIM KILAVUZU FP52 kart okuyucusunu; Mody serisi dış kapı buton modülleri ile birlikte kullanılır. Fp52 ile iki farklı röle çıkışı vardır.500 kullanıcıya kadar tanımlanabilir.

Detaylı

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 tek kapı için tasarlanmış Stand alone ve Wiegand çıkışlı şifreli kart okuyucudur. IP 68 standartda

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ

Detaylı

Güvenliğinizi şansa bırakmayın! www.sigmaelektrik.com

Güvenliğinizi şansa bırakmayın! www.sigmaelektrik.com Güvenliğinizi şansa bırakmayın! ACBCB Açık Tip Güç Şalterleri ACB Genel Sigma açık tip güç şalterleri; Bağlı bulundukları devreyi aşırı yük ve kısa devre akımlarından koruma ve ayırma fonksiyonunu yerine

Detaylı

MPRD-FAZ ALICI ÜNİTE KULLANIM KILAVUZU

MPRD-FAZ ALICI ÜNİTE KULLANIM KILAVUZU MPRD-FAZ ALICI ÜNİTE KULLANIM KILAVUZU kalite UDEA ELEKTRONİK A.Ş. İçindekiler MPRD-FAZ ALICI ÜNİTE... 2 MPRD-FAZ ALICI ÜNİTENİN GENEL ÖZELLİKLERİ... 2 Kumanda Öğretme İşlemi... 3 Kumanda Silme İşlemi...

Detaylı

AYBEY ELEKTRONİK CX Serisi Asansör Kumanda Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.29 R:5 1 / 26 CX

AYBEY ELEKTRONİK CX Serisi Asansör Kumanda Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.29 R:5 1 / 26 CX AYBEY ELEKTRONİK Serisi Asansör Kumanda Sistemi KULLANIM KILAVUZU 1 / 26 SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU SÜRÜM: 1.5 AYBEY ELEKTRONİK LTD. ŞTİ. Fabrika : Merkez Mah. Güney Yanyol Cad. No:17

Detaylı

ART S602W Standalone Kart Okuyucu

ART S602W Standalone Kart Okuyucu ART S602W Standalone Kart Okuyucu ART S602W Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com

Detaylı

PRO 96 Dairesel Motor Kontrol Kartı. Genel özellikler

PRO 96 Dairesel Motor Kontrol Kartı. Genel özellikler Genel özellikler Kart giriş voltajı 220VAC 50 \ 60 Hz Giriş sigorta değeri 3A 250VAC Maksimum motor gücü 800 W Harici cihazlar için besleme değeri 24VAC 315 ma max. Harici cihazlar için sigorta değeri

Detaylı

PÝSUVARLAR ÝÇÝN FOTOSELLÝ ELEKTRÝKLÝ YIKAMA SÝSTEMÝ

PÝSUVARLAR ÝÇÝN FOTOSELLÝ ELEKTRÝKLÝ YIKAMA SÝSTEMÝ PÝSUVARLAR ÝÇÝN FOTOSLLÝ LKTRÝKLÝ YIKAMA SÝSTMÝ www.vitra.com.tr czacýbaþý Yapý Gereçleri San. ve Tic. A.Þ. P.K. 6 34860 Kartal, Ýstanbul INTMA Büyükdere Cad. No: 185 34394 Levent, Ýstanbul Tel: (212)

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

ML65X HİDROLİK ŞEMALAR INDEKS

ML65X HİDROLİK ŞEMALAR INDEKS HİOLİK ŞML IK Şema o _07 _09 _0 6 _7 _8 _9 5 _6 6 35_d _35_y-u _36 _39 _40 _4 _4 _43 _44 çıklama Hidrolik (4 Valfli ağlantı) MLK Hidrolik Kabin esisatı Kat esisatı üvenlik evresi Kapı çık eviyelemeli Hidrolik

Detaylı

İçindekiler. Teknik Özellikler 6. Parametre Tablosu 8. Kullanıcı Arabirimi 10. Montaj 16. Ürün Seçimi 20

İçindekiler. Teknik Özellikler 6. Parametre Tablosu 8. Kullanıcı Arabirimi 10. Montaj 16. Ürün Seçimi 20 İçindekiler Teknik Özellikler 6 Parametre Tablosu 8 Kullanıcı Arabirimi 10 Montaj 16 Ürün Seçimi 20 Teknik Özellikler 6 Teknik Özellikler AC Besleme DC Besleme Giriş Voltajı 100 220 VAC ± %10 24 VDC ±

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 MIG Tabanca Bağlantısı 2 Su Soğutma Ünitesi Bağlantısı(Kırmızı) Torçtan su soğutma ünitesine dönen su için. 3 Su Soğutma Ünitesi Bağlantısı(Mavi) Su soğutma ünitesinden torca giden

Detaylı

Nice MC424. Kontrol Ünitesi

Nice MC424. Kontrol Ünitesi Nice MC424 Kontrol Ünitesi TR A E B C F= 30 mm D C B 90 100 100 110 120 130 Model: Wg2024 WG3524 (mm) C B WINGO 2024... 90 110 120 101 110 D (mm): 700 850 E (mm) 100 600 750 110 590 740 120 580 730 130

Detaylı

yapılmış ve test edilmiştir. Böylece çabuk ve kolay montaj imkanı sağlanmaktadır. * Uzaktan izlemeli alarm panosu sesli ve görsel ikazlıdır.

yapılmış ve test edilmiştir. Böylece çabuk ve kolay montaj imkanı sağlanmaktadır. * Uzaktan izlemeli alarm panosu sesli ve görsel ikazlıdır. EN 12845 standardı Avrupa topluluğu ülkelerinin tamamında hayat koruma önlemleri ve sistemleri için belirli kuralları ve binalar ile endüstride kullanılan yangını önlemeye yönelik sabit sprinkler sistemlerinin

Detaylı

SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0

SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0 SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0 EKİM, 2010 KONTAL ELEKTRONİK :: SEESAW BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V2.0 0 SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KARTI VE KULLANIMI Seesaw

Detaylı

PROGRAMLAMA (Ver:1.1x ve üzeri)

PROGRAMLAMA (Ver:1.1x ve üzeri) PROGRAMLAMA (Ver:1.1x ve üzeri) Asansör bekleme konumunda iken ENTER butonuna 2 sn. basılı tutularak programlama moduna girilir. Ana Program PROGRAM ANA MENU A.Lisan Secimi >B.Sistem Ayarlari C.Kapi Ayarlari

Detaylı

GEPA. RFD-121 Arıza Gösterge Düzeneği. Kullanma Kılavuzu. Orta Gerilim Yer Altı Şebekeleri İçin Arıza Akımı Gösterge Düzeneği.

GEPA. RFD-121 Arıza Gösterge Düzeneği. Kullanma Kılavuzu. Orta Gerilim Yer Altı Şebekeleri İçin Arıza Akımı Gösterge Düzeneği. GEPA RFD-121 Arıza Gösterge Düzeneği Orta Gerilim Yer Altı Şebekeleri İçin Arıza Akımı Gösterge Düzeneği Kullanma Kılavuzu www.gepaelk.com İçindekiler 1. Genel... 1 2. Özellikler... 1 3. Bağlantı ve Montaj...

Detaylı

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz

Detaylı

FİYAT LİSTESİ ŞUBAT 2018

FİYAT LİSTESİ ŞUBAT 2018 ŞUBAT V1.0 ANA KUMANDA KARTLARI YARDIMCI KARTLAR ANA KUMANDA KARTLARI 1001305 ARL-100 Asansör Kumanda Kartı - Maksimum 8 Durak 110.00 1001306 ARL-200S Asansör Kumanda Kartı - Maksimum 16 Durak 170.00 1001307

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.02.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL

Detaylı

MALTEPE REZİDANS ASANSÖRLERİN REVİZYON İŞİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ TEKNİK ŞARTNAME 1/13

MALTEPE REZİDANS ASANSÖRLERİN REVİZYON İŞİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ TEKNİK ŞARTNAME 1/13 MALTEPE REZİDANS ASANSÖRLERİN REVİZYON İŞİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ TEKNİK ŞARTNAME 1/13 1.0- İŞİN KONUSU : Maltepe rezidans ta bulunan 7 adet 18362144/01, 18362144/02 18362144/03 18362144/04 18362144/05

Detaylı

AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ. Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK

AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ. Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK AC SERİSİ GENEL ÖZELLİKLERİ CANBus tabanlı kat, kabin ve grup haberleşme sistemi Kat bilgisini sayıcı, monostabil sayıcı, gray kod, kuyu

Detaylı

ERA 03P BRÜLÖR KONTROL RÖLESĠ

ERA 03P BRÜLÖR KONTROL RÖLESĠ ERA 03P BRÜLÖR KONTROL RÖLESĠ Uygulama : 03P ; Tek yada çift kademeli gaz veya sıvı yakıtla çalıģan yakıcılarda yarım, yada tam otomatik olarak yanma programı ve alev denetimi için tasarlanmıģtır. ġık

Detaylı