MARMARA ADASI KAMPLI BİSİKLET FESTİVALİ TANITIM DOSYASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MARMARA ADASI KAMPLI BİSİKLET FESTİVALİ TANITIM DOSYASI"

Transkript

1 MARMARA ADASI KAMPLI BİSİKLET FESTİVALİ

2 İÇİNDEKİLER 01 TUR HAKKINDA TUR PROGRAMI 05 ULAŞIM 06 LOGO 07 FORMA 08 KİMLİK

3 01 TUR HAKKINDA TUR TARİHİ : 23 Ağustos Ağustos 2019 SON KAYIT : 31 Temmuz 2019 MAKS. KATILIMCI : 250 KATILIM ÜCRETİ : 150 TL 0-7 Yaş Ücretsiz (Kit Verilmeyecek r) 7-12 Yaş 100 TL BBK ÜYELERİNE ÖZEL 100 TL Ulaşım (Otobüs) + Taşıma Aracı (Tır) kullanım bedeli 20 TL dir. Feribot tüm ka lımcılarımıza ücretsizdir Ağustos tarihleri arasında Marmara Adası Kamplı Bisiklet Fes valine, bisikle, doğayı, güneşi ve denizi seven, dolu dolu eğlenmek isteyen her yaş grubundaki bisiklet sevdalılarını bekliyoruz. DİKKAT 23 Ağustos 2019 İlk gün akşam saatlerinde feribo an inen ka lımcılar, Çınarlı bölgesindeki tarihi ağaçların yer aldığı kamp alanına görevliler eşliğinde yerleşecekler. Ka lımcılar dinlendikten ve kampa yerleş kten sonra aynı anda kit dağı mı ve yemek servisi başlayacak olup ka lımcılar önce kitlerini alabilir ya da akşam yemeklerini yiyebilirler. Dileyen ka lımcılar gece de görevlilerimiz eşliğinde Ada Merkezi Açma Turu na ka labilirler. 24 Ağustos 2019 Ka lımcılar eşyalarını hazırlayıp, toplayacak ve araçlara verecekler. Ada merkezine 5 km lik kısa bir sürüş yapılacak ve akabinde adanın yöresel yiyecek ve içeceklerininde yer aldığı enfes bir açık büfe kahval yapılacak r. Kahval nın ardından Belediye Başkanı Sn. Süleyman Aksoy konuşması gerçekleşecek ve bisiklet sergisi gezilecek r. Ada merkezinde son olarak toplu bir fotoğraf alınacak ve Saraylar Yana kamp alanımıza doğru yola çıkılacak r. Topağaç a kadar molalar verilecek, Topağaç da öğle yemeği yenilecek r. Öğle yemeği sonrası tekrar pedallar dönecek ve kamp alanına varılacak r. Varan ka lımcılar ister dinlenebilecek isterlerse Saraylar Plajı nda denize girebilecekler. Akşam yemeğimiz kamp alanında restoranda yenilecek ve aynı anda çekiliş yapılacak r. Gün, çeşitli etkinlikler ile son bulacak r. Dileyen ka lımcılar Sessiz Alan ismini verdiğimiz bölgelerde eğlenceden uzak dinlenebilecekler. 25 Ağustos 2019 Sabah kahval sı sonrası yola çıkan ka lımcılar ile kısa ve uzun tur olmak üzere iki farklı rotada sürüş gerçekleş rilecek. Uzun tur grubu Nato Tepesi ne çıkacakken, kısa tur grubu daha çok vakite sahip olduğu için denizin tadını çıkarabilecekler. Nato tepesi'ne gitmeyi tercih etmeyip kısa tur yapan grup, öğle yemeğini kendi imkanları ile temin edecek; Nato tepesine çıkan gruba ise öğle yemeği tepede verilecek r. Kısa tur ka lımcıları ise voleybol turnuvasına ka labilecekler.belir len saa e kamp alanına geri dönecek ve dönüş hazırlıkları yapılacak r. Dönüş yolunda ka lımcıları bekleyen sürprizlerimiz yer alacak r.

4 02 TUR PROGRAMI CUMA GÜNÜ - 23 Ağustos 2019 Ulaşım ve taşıma hizme alan ka lımcılar aşağıdaki saatlerde duraklarımızda hazır bulunmaları gerekmektedir. DİKKAT Feribot hareket saa aksa lamacağı için bekleme yapılmayacak r TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE ATİRUS İETT DURAĞI (EDİRNE İSTİKAMETİ) MİMAROBA ANIT SİLİVRİ KİPA ÖNÜ Tüm ka lımcılarımızın da limanda hazır bulunmaları gerekmektedir. Belir len saatler kesin kalkış saatleri olup bekleme yapılmayacak r. Feribot etkinliğe özel kalkacak, ücret alınmayacak r. Tahmini 1-2 saat sürecek feribot yolculuğu ardından ka lımcılar Çınarlı Limanına iniş yapacak r. Etkinlik görevlilerimiz ka lımcılarımızı yürüme mesafesinde olan Çınarlı Kamp Alanımıza götüreceklerdir Saatleri arası kit dağı mı yapılacak, eş zamanlı olarak saatlerinde ise akşam yemeği yenecek r. Gece de dileyen ka lımcılar Merkez Açma Turu na ka labilecek r. Açma turuna ka lım sağlayacak bisikletçilerin kaskı ve aydınlatması olması zorunludur. Görevlilerimiz eşliğinde gidilecek r, akşam turunda güvenlik önlemi bulunmamaktadır. Birinci gün sonu.

5 03 TUR PROGRAMI CUMARTESİ GÜNÜ - 24 Ağustos HAZIRLANMA EŞYALARIN KAMYONA YÜKLENMESİ HAREKET 6 Km sürüş ardından Marmara Adası nın yöresel yiyecek ve içecekleriyle hazırlanmış enfes açık büfe kahval verilecek r. Kahval için ayrılan süre bir saa r. Kahval nın ardından Marmara Adası Belediye Başkanı Sn. Süleyman Aksoy ka lımcılarımıza hoş geldiniz diyecek ve konuşmasını gerçekleş recek r. Başkanımızın konuşması ardından Bisiklet Fotoğraf Sergisi gezilecek r ETKİNLİK STARTI VERİLECEKTİR. Sn. Süleyman Aksoy un ka lımıyla başlayan bisiklet turumuz Topağaç köyüne kadar aralıklı molalarla sürecek r. Yeşilin ve mavinin buluştuğu yollardan geçirecek r. Her pedalda manzaraya doyuracak r. Topağaç Köyünde 1.5 saat öğle yemeği molası verilecek r. Sahil kenarında leziz yemekler yenilecek r. Yemeğin ardından kamp alanımıza tekrar pedallar çevrilecek r. Tahmini da kamp alanına varılacak r. Kamp alanına varıldıktan sonra dileyen ka lımcılar kamp alanımızdan etkinliğe özel kaldıracağımız otobüslerle 5 km ötedeki muhteşem Saraylar Plajına götürülecek r ve Denize gidiş ve Denizden dönüş Akşam yemeği ve eş zamanlı çekiliş Çeşitli Etkinlikler Sessizlik. DİKKAT Gece den sonra tüm ka lımcılarımızdan sessiz olmalarını rica ediyoruz. Erken saa e uyumak isteyen ka lımcılarımız Sessiz Alan ismini koyduğumuz bölgelere çadırlarını kurarak daha erken saa e sesten/eğlenceden uzak kalabilirler. İkinci gün sonu.

6 04 TUR PROGRAMI PAZAR GÜNÜ - 25 Ağustos KAHVALTI HAREKET Pazar günü için iki ayrı sürüş rotası bulunmaktadır. Nato Tepesi (Birinci Rota): Dileyen ka lımcılar Nato tepe ekibine ka larak Marmara Adası nın en yüksek noktasına çıkabilirler. Nato Tepesine çıkacak ka lımcılar öğle yemeklerini burada yiyeceklerdir. Nato tepesi yolu taşlı, çukurlu ve engebelidir. Tecrübeli ve bisiklet türü uygun olan ka lımcıların ka lım sağlaması önerilir. Saraylar Turu: Dileyen ka lımcılar Saraylar turuna ka labilir, Saraylar bölgesini gezdikten sonra denizde/plajda günlerini geçirebilirler de yapılacak Ödüllü Voleybol Turnuvamıza takımlarıyla ka labilirler. Saraylar Turu ka lımcıları öğle yemeklerini kendi imkanlarıyla çevrede bulunan yemek yerlerinden yiyebilirler. DİKKAT KAMP ALANINA DÖNÜŞ VE AKŞAM YEMEĞİ DÖNÜŞ İÇİN KAMP ALANINDAN KESİN HAREKET FERİBOT KALKIŞ, GERİ DÖNÜŞ TAHMİNİ TEKİRDAĞ VARIŞ TEKİRDAĞ OTOBÜS KALKIŞ Üçüncü gün sonu.

7 05 ULAŞIM 23 Ağustos 2019 Cuma günü saat de feribot ile Marmara Adası için yola çıkacak r. NOT: Feribo an inen ka lımcılar kısa mesafedeki kamp alanına sürüş yaparak gidecek r. Servis Saat ve Yerleri 23 Ağustos 2019 Cuma günü aşağıda belir lmiş bölgelerde servisler ka lımcıları alacak r. Servis kalkış yerleri ve saatleri şu şekildedir: TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE ATİRUS İETT DURAĞI (EDİRNE İSTİKAMETİ) MİMAROBA ANIT SİLİVRİ KİPA ÖNÜ ÇORLUDAN OTOBÜSÜMÜZ KALKACAKTIR. ÇORLUDAN KATILIM SAĞLAYACAK KATILIMCILARIMIZIN İLETİŞİME GEÇMELERİ RİCA OLUNUR. ULAŞIM BİLGİLERİ İÇİN İLERLEYEN GÜNLERDE DAHA FAZLA BİLGİ EKLENECEKTİR.

8 06 LOGO Fransa Bisiklet Turu ndan esinlenerek sarı tonları kullanarak üre ğimiz logomuzu bisiklet severlerin seveceğini düşündük. Bu sayede yokuş rmanışlarında sarı formanın hakkını verecek performanslar sergileyeceklerini ve mo ve olacaklarından eminiz. Logomuzu formalarda, tüm tanı m malzemelerinde kullanacak şekilde tasarladık. Bu turun geleneksel olması açısından özenerek hazırladığımız logomuzu tüm bisiklet severlerin seveceğini düşünüyoruz.

9 07 FORMA rt.gro.kbb rt.gro.kbb g.tr BBK.or g.tr BBK.or

10 08 KİMLİK ANA RENK YILIN RENGİ ARA RENK ARA RENK ARA RENK ARA RENK

11

MARMARA ADASI KAMPLI BİSİKLET TURU TANITIM DOSYASI

MARMARA ADASI KAMPLI BİSİKLET TURU TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI İÇİNDEKİLER 01 TUR HAKKINDA 02 ETKİNLİKLER 03 ULAŞIM 04 ROTA 05 HARİTA 06 LOGO 07 FORMA TANITIM DOSYASI 01 TUR HAKKINDA TUR TARİHİ : 25 Ağustos 2017-27 Ağustos 2017 SON

Detaylı

www.facebook.com/bbktr www.twitter.com/bbisiklet www.youtube.com/user/bbkcyclingtv bbisiklet@gmail.com TANITIM DOSYASI VİZYON Gelecekte olgun bir spor kültürünün oluştuğu ülkemizde bu reforma öncülük etmek.

Detaylı

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra)

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) SUHAN HOTEL KONAKLAMALI KAPADOKYA TURU SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Standart Paket Kişi Başı Kapadokya SUHAN Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri

Detaylı

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Yunanistan - Mikonos Yunanistan - Mikonos Dünya nın en iyi 22 adası arasında gösterilen ve Avrupa Jet Set inin uğrak tatil yerlerinden biri, Ege nin serin, masmavi denizine sahip, sabahın ilk ışıklarına

Detaylı

3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan)

3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan) 3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan) Üç yarımadadan oluşan Yunanistan ın kuzey bölgesi Halkidiki nin 3 yarımadası de farklı özellikleriyle öne çıkmış durumda. Biri dini merkezleri ve doğal güzellikleri,

Detaylı

UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü

UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü KULAKKAYA YAYLASI Zifin Otel Ağaçbaşı Tabiat Parkı 25-27 Ağustos 2017 Sevgili Babalar, UR 2430.BÖLGE ORDU ROTARY KULÜBÜ ve ÜNYE ROTARY KULÜBÜ BABA &

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI A- 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Oslo (1) / Alta (5) 6 Gece 7 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 6 Gece 7 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi:

Detaylı

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün VAN & DOĞUBEYAZIT Tur Hakkında VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / 10-12 Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün Van & Nemrut Krater Gölü & Ahlat & Akdamar Adası & Van Gölü & Doğu Beyazıt & İshak Paşa Sarayı & Muradiye Şelalesi

Detaylı

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI 27.01.2017-04.02.2017 Cape Town 3 Gece Cape Town Strand Tower Hotel 4* 2 Gece Lagoon Beach Hotel 4* Elgin Valley 2 Gece Old Mac Daddy Luxury Caravan 27.01.2017

Detaylı

Önemli olan varmak değil, yolda olmaktır.

Önemli olan varmak değil, yolda olmaktır. Önemli olan varmak değil, yolda olmaktır. YALOVA-İZNİK-YALOVA DAG-PEDAL BİSİKLET TURU FALİYET RAPORU 14-15 NİSAN 2012 Katılımcılar: Erkan KAYA Olcay GÜZEL Cumartesi günü, saat 11.00 de Eskihisar dan bisikletlerimizle

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

Yunanistan - Santorini

Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Milattan önce meydana gelen volkanik patlama sonucunda bugünkü krater görüntüsüne kavuşmuş, her yıl 1 milyonu aşkın turisti ve balayı çiftini ağırlayan, beyaz

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

19 Nisan 2009. Yürüyüşle ilgili son hatırlatmak istediklerimiz ise şöyle:

19 Nisan 2009. Yürüyüşle ilgili son hatırlatmak istediklerimiz ise şöyle: 19 Nisan 2009 Bildiğiniz gibi 125. Yıl Yürüyüşü'ne sayılı günler kaldı... Yürüyüşten önce oba içinde yapılması gereken işler olduğundan obaları önceden açıklamayı uygun gördük. Her obanın yarın ilk tenefüs

Detaylı

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Fransa - Korsika Fransa - Korsika İtalyan sıcaklığına ve Fransız asaletine sahip, 200 km. uzunluğundaki plajlarıyla ünlü, kartpostal gibi koyları olan, Napolyon Bonapart ın doğduğu ve hakkında Korsika

Detaylı

Bodrum Karacasöğüt Mavi Yolculuk Turu

Bodrum Karacasöğüt Mavi Yolculuk Turu 28.02.2017 Bodrum ࠀMav Yolculuk Turu SETUR Bodrum Mavi Yolculuk Turu 29.04.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 715,00TL 607,75TL TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı Bodrum

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

Selanik Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Selanik. 2. Gün: Selanik "Atatürk Evi ve Ekstra Taverna Gecesi"

Selanik Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Selanik. 2. Gün: Selanik Atatürk Evi ve Ekstra Taverna Gecesi Selanik Turu 23.06.2017'den itibaren kalkışlı 99,00 EUR 385,52TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Selanik Akşam saatlerinde İstanbul'dan hareket ediyor ve geceyi yolda geçiriyoruz. 2. Gün: Selanik "Atatürk

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' 25 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleşecek turlarda geçerlidir. "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN "HEMEN AL"A TIKLAYIN." Detaylar Katılmak

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor...

Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Havayolu ulaşımı dahil Kapadokya nın en büyük kaya oteli MDC Cave Hotel de 2 gün 1 gece konaklamalı 'Kapadokya Turu' Sarıçamlar Turizm ile 349 TL'den başlayan fiyatlarla! Detaylar: Özel günler hariç 31

Detaylı

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98 Lübnan - Beyrut BEYRUT Lübnan - Beyrut Gökyüzünün kapladığı o esrarengiz örtünün altında kimbilir ne hikâyeler yatıyordur diye düşünürken, diğer yandan bu kadar farklı kültürü barındıran, şık vitrinleri,

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN "HEMEN AL"A TIKLAYIN." Detaylar Katılmak istediğiniz tur tarihinin

Detaylı

THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir.

THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir. A-) KONAKLAMA: The Dhow Palace Hotel 5* THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir. Odalarda plazma TV, interaktif eğlence kanalları,

Detaylı

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece 1.Gün Almati havaalanına varış ile birlikte otele transfer. Check in sonrası otelde dinlendikten sonra turumuza başlıyoruz. Gezi, Almatı kentini çevreleyen

Detaylı

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Öne Çıkanlar Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklama, Ürgüp'ün eşsiz güzellikte bir vadi manzarasına hakim 13.000 m2 alanı ile Kapadokya nın en

Detaylı

"Nereden başlasam, nasıl anlatsam..."

Nereden başlasam, nasıl anlatsam... Bu yaz Bodrum'suz geçmez! Turgutreis Lagina Bodrum Boutique Hotel'de bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği 240 TL yerine 119 TL! (15 Haziran - 27 Ağustos arasında geçerlidir.)

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

27 Subat 2015-04 Mart 2015

27 Subat 2015-04 Mart 2015 KUZEY IŞIKLARINA YOLCULUK VAR 27 Subat 2015-04 Mart 2015 1. GÜN :Lapland a HOSGELDİNİZ 27 SUBAT 2015 THY yolları ile sabah saat05:40 daankara dan Istanbul a gidiş. 08.40 da Helsinki ye uçuyoruz. Üç saatlik

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' 25 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleşecek turlarda geçerlidir. "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli )

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) 01 Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün Yılın en iyi döneminde Saffet Emre Tonguç eşliğinde harika bir gezide Amalfi

Detaylı

Karacasöğüt Bodrum Mavi Yolculuk Turu

Karacasöğüt Bodrum Mavi Yolculuk Turu 28.02.2017 Bodrum ࠀMav Yolculuk Turu SETUR Bodrum Mavi Yolculuk Turu 03.05.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 715,00TL 607,75TL TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı,

Detaylı

ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili

ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili Hotel Saint Ivan Rilski & SPA 4* Otel HB Konaklamalı Bansko Merkezi Yürüyerek Sadece 15 Dakikalık Mesafededir. (Açık Büfe

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ

ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ ROMANYA TRANSILVANYA & BÜKREŞ 25 Nisan Salı 30 Nisan Pazar 23 Haziran Cuma 28 Haziran Çarşamba 18 Temmuz Salı 23 Temmuz Pazar 29 Ağustos Salı 3 Eylül Pazar 10 Ekim Salı 15 Ekim

Detaylı

Kamp Malzemeleri: Çadır, uyku tulumu, mat, ocak, yemek takımı vs.

Kamp Malzemeleri: Çadır, uyku tulumu, mat, ocak, yemek takımı vs. Etkinliğin Adı: Hasandağı (3268 m) Kış Zirve Tırmanışı Etkinliğin Bölgesi: Helvadere / AKSARAY Etkinliğin Tarih: 27/28 Şubat 2010 Etkinliğin Türü: Eğitim Etkinliğe Katılanlar: Seyhan Çolak (Lider), Nezihe

Detaylı

09 Temmuz 2018, Pazartesi. 10. Temmuz 2018, Salı. 11. Temmuz 2018, Çarşamba. 12. Temmuz 2018, Perşembe

09 Temmuz 2018, Pazartesi. 10. Temmuz 2018, Salı. 11. Temmuz 2018, Çarşamba. 12. Temmuz 2018, Perşembe 15:00 : İstanbul Atatürk Havalimanında Toplanma 19:10 : Kalkış 09 Temmuz 2018, Pazartesi 10. Temmuz 2018, Salı 10:05: Ulaanbaatar Cengiz Han Havalimanına Varış 12:00 Otele Yerleşme 13:00 Öğle Yemeği 15:00

Detaylı

FERONIA NIN İZİNDE: MİDİLLİ TURU VE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

FERONIA NIN İZİNDE: MİDİLLİ TURU VE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ FERONIA NIN İZİNDE: MİDİLLİ TURU VE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ 6-8 Nisan 2018 280 AVRO Konaklama süresi: 2 gece Toplam gezi süresi: 3 gün ÖZET VE ROTA Doğanın uyanışına tanıklık ederken, tarihi neolitik dönemlere dayanan

Detaylı

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün 20-24 Haziran & 04 08 Eylül Doğa ile tarihin buluştuğu yeşil ülke İsviçre. Yüksek Alp Dağları nın arasına saklanmış

Detaylı

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER ÖNEMLE DUYRULU ŞİRKET SORUMLUMUZ CEO SAYIN ŞENAY CAPLIK BİRSAT BÖLGEYE GİDEREK OTELLERİMİZİ ENGİN TECRÜBELERİNE DAYANARAK VE SPORCULARIMIZIN HEM RAHATINDAN ÖDÜN VERMEDEN TEK TEK OTELLERİ İNCELEMİŞ OLUP

Detaylı

Impressive Tanzania Lodge Safari ( Grup Turu )

Impressive Tanzania Lodge Safari ( Grup Turu ) Impressive Tanzania Lodge Safari ( Grup Turu ) 5 Günlük "Etkileyici Tanzanya Lodge Safari" programında Tarangire ve Serengeti Milli Parkı'nın yanı sıra dünyaca ünlü Ngorongoro Krater'ini ziyaret edeceksiniz.

Detaylı

LİKYA TURU 05-09 MAYIS 2015

LİKYA TURU 05-09 MAYIS 2015 Gidilecek Yerler : PAMUKKKALE - SAKLIKENT - KEKOVA - KAYAKÖY - GÖKOVA - KAŞ Süre : 3 Gece 4 Gün Başlangıç Tarihi : 5 Mayıs 2015 Bitiş Tarihi : 9 Mayıs 2015 Zümre : Sosyal Bilgiler Yaş Grubu : 5.,6.,7.,8.

Detaylı

Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu

Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu 24.05.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 890,00 756,50 TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı Fethiye, Göcek Körfezi, Yassıca Adaları

Detaylı

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI 11 Nisan 15 İSTANBUL Q LOS ANGELES! SAN DIEGO Cumartesi Saat 10:45 te İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde B2B Travel deski önünde buluşma. Deskten yapılacak seyahat

Detaylı

ÇANKIRI-ILGAZ (19-20 Şubat 2011)

ÇANKIRI-ILGAZ (19-20 Şubat 2011) ÇANKIRI-ILGAZ (19-20 Şubat 2011) 19 Şubat cumartesi sabah saat 07.30 da FSK Başkanı Ahmet Bozkurt un öncülüğünde Çankırı ve Ilgaz a gitmek için yola çıkıyoruz. Hava biraz kapalı, hafiften yağmur çiseliyor.

Detaylı

11 GÜN 10 GECE / ODA KAHVALTI HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala

11 GÜN 10 GECE / ODA KAHVALTI HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala A-3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: CAMİKEBİR MAH.SABUCALI SOK.NO:6/2 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297 www.madalyontur.com

Detaylı

İRAN TURU. Kapı komşumuz olduğu halde hakkında ne kadar az şey

İRAN TURU. Kapı komşumuz olduğu halde hakkında ne kadar az şey İRAN TURU Kapı komşumuz olduğu halde hakkında ne kadar az şey bildiğimizi fark edeceğimiz İran, dost canlısı halkı, tanıdık kültürü ve muhteşem tarihi ile bizleri şaşırtacak. İran Turu programında seyyahların

Detaylı

MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE

MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC ile MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE LÜKSEMBURG - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE Lüksemburg - Grevenmacher - Trier(1) - Bernkastel - Cochem - Koblenz(1)

Detaylı

Süha Derbent ile Kenya da Foto Safari. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün

Süha Derbent ile Kenya da Foto Safari. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün Süha Derbent ile Kenya da Foto Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax:

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax: DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ Düğün Paket Fiyatlarımız Set Menü 1 Set Menü 2 Set Menü 3 280 TL 290 TL 300 TL Yiyecek İçecek Hizmet Fiyatları After Party (beach) 110 TL (2 saat limitli 12:00-02:00) Hizmetler: Limitsiz

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON 5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON ile YILBAŞINDA AVİGNON & RHONE NEHRİ PROVENCE & GÜNEY FRANSA Lyon(1)(*Oingt) - Vienne - Viviers(*Grignan) - Avignon(2)(*Arles / Baux de Provence) - Tournon - Andance -Lyon(1)

Detaylı

FETHİYE- LİKYA YOLU GEZİ PROGRAMI

FETHİYE- LİKYA YOLU GEZİ PROGRAMI FETHİYE- LİKYA YOLU GEZİ PROGRAMI 1.GÜN...Hisarönü Likya yolu başlangıcına varış ve Faralya parkuru 16.05.2017 tarihinde Antalya havalimanından 08:30 da ve Otogarından 09:00 da aracımızla sizleri alıyoruz,

Detaylı

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018 İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi 27-30 Ekim 2018 Slow Food un kurucusu Carlo Petrini nin Ne yersek oyuz felsefesiyle yarattığı markası Eataly işbirliği ve Murat Yankı

Detaylı

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı,

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, Yaz Kampı Hakkında Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, gençler ve çocuklara adanmış Adriyatik in en büyük uluslararası gençlik kampıdır. 20 yıldır Dalmaçya kalbindeki Solta

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON 5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON ile YILBAŞINDA AVİGNON & RHONE NEHRİ PROVENCE & GÜNEY FRANSA Lyon(1) - Vienne - Le Pouzin - Viviers - Avignon(1) - Arles - Tournon -Lyon(1) 28 ARALIK 2017 01. Gün İSTANBUL

Detaylı

ROMANYA - UKRAYNA MOLDOVA - BULGARİSTAN

ROMANYA - UKRAYNA MOLDOVA - BULGARİSTAN 4 ÜLKEYİ KAPSAYAN BÜYÜK TRANSİLVANYA TURU VİYATRAVEL DAN EMSALSİZ BİR GEZİ PROGRAMI GEZGİNLER İÇİN DÜNYA KÜÇÜKTÜR ROMANYA - UKRAYNA MOLDOVA - BULGARİSTAN KARPATLAR, SOVYETLER DÖNEMİNE YOLCULUK, ŞATOLAR,

Detaylı

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA)

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA) 4*(Superior Butik) SWISS RUBY ile ROMANTİK REN NEHRİ Köln - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim(1) - Mannheim(*Heidelberg) - Strazburg(*Colmar-Riquewihr-Alsace Bölgesi) - Mainz(*Frankfurt)

Detaylı

BODRUM DAN ÇANAKKALE YE ŞEHİTLERE SAYGI BİSİKLET TURU

BODRUM DAN ÇANAKKALE YE ŞEHİTLERE SAYGI BİSİKLET TURU BODRUM DAN ÇANAKKALE YE ŞEHİTLERE SAYGI BİSİKLET TURU Bodrum Bisiklet Kulübü, geçtiğimiz günlerde Çanakkaleye 3. Şehitlere Saygı Bisiklet Turu düzenledi. BBK Bodrum Bisiklet Kulübü adına Emrah Tezer bu

Detaylı

ULUSLARARASI FOLKLOR KORO&ORKESTRA FESTİVALİ NEA KALİKRATİA- SELANİK, YUNANİSTAN

ULUSLARARASI FOLKLOR KORO&ORKESTRA FESTİVALİ NEA KALİKRATİA- SELANİK, YUNANİSTAN MEDITERANIAN ORGANIZATION Adres: Balkanska 14, 11000 Beograd PIB: 107929227 Kayıt numarası.20899026 Lisans numarası: 37/2013 Tel: +381114076490 e-mail: mediteranian.folklor.festival@gmail.com www.mediteranian-folklore-festivals.org

Detaylı

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir köşe Çam ağaçlarıyla çevrelenmiş dağ yollarında, kıvrılarak

Detaylı

Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15

Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Kemer-Kaş- Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Akdeniz in masmavi sularıyla buluşmak, hem mavi yolculuk hem de dalış

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari 11 18 Temmuz 2015 Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi

Detaylı

FAALİYET RAPORU DEDEGÖL YAZ ZİRVE TIRMANIŞI-1 Isparta- Klasik Dağ Faaliyetin Tarihi Mayıs 2017 Yeri

FAALİYET RAPORU DEDEGÖL YAZ ZİRVE TIRMANIŞI-1 Isparta- Klasik Dağ Faaliyetin Tarihi Mayıs 2017 Yeri Faaliyet 2017-DEDEGÖL YAZ ZİRVE TIRMANIŞI-1 Isparta- Klasik Dağ Faaliyetin Tarihi 28-29 Mayıs 2017 Yeri Süresi 2 gün Türü Eğridir Tırmanışı Güzergâh İstanbul-Eğridir-Melikler Yaylası Kamp Alanı-Dönüş 1.700

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cmt Pazar İstanbul Alexandropoli (350 KM 4 Saat)

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cmt Pazar İstanbul Alexandropoli (350 KM 4 Saat) Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cmt Pazar İstanbul Alexandropoli (350 KM 4 Saat) OHRİD GÖLÜ 16 Ağustos 2015 14ü akşamı yola çıkıyoruz. Mümkünse Alexandropoli de konaklıyoruz. Eğer sınırı rahat geçtiysek,

Detaylı

Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo)

Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo) Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 1.520,00 EUR 5.789,53TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Oslo Bergen Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde

Detaylı

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI SÜRMELİ OTEL ile CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi - 13:00 Cumartesi Patmos 16:00 21:00 Pazar Girit (Heraklion), Yunanistan 07:00

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

Iron Butt Reports - 09 July 2011

Iron Butt Reports - 09 July 2011 İstanbul (Kağıthane) Bolu Çankırı Yozgat Sivas Erzincan Bayburt Artvin Rize Trabzon 1.767 Km Henüz yola çıkmadan önce Kağıthane deki evin önünde sanırım saat 02:20 civarı. Yola çıkmanın heyecanı ile yanlızca

Detaylı

Hornbill Festivali - Nagaland

Hornbill Festivali - Nagaland Hornbill Festivali - Nagaland Hindistan'ın en eski kabilelerine ev sahipliği yapan Nagaland bölgesini, bölgenin en renkli geleneksel festivali "Hornbill Festivali" döneminde ziyaret edeceğiz! Tarih : 01-12-2017-09-12-2017

Detaylı

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Kathmandu 04 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 04 Gece 05 Gün Zorluk Derecesi: Kolay Vize: Var

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE Amsterdam(1) - Köln - Cochem - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Entebbe (1) / Bwindi (4) BU SEYAHATTE... Dünya Doğayı Koruma Vakfı WWF in Afrika nın Yeşil Kalbi olarak adlandırdığı volkanik altyapılı ormanlarda

Detaylı

Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu

Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu Ali Canip Olgunlu ile Kapadokya Tur Programı Göreme, 6-8 Eylül 2013 Tur Rehberimiz: Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu Öne Çıkanlar: Ali Canip Olgunlu nun anlatımlarıyla Kapadokya Anadolu daki ilk kiliselerden

Detaylı

TURU HELSINKI - HELSINKI - SILJA LINE CRUISE - STOCKHOLM - HAMAR - BERGEN GEILO - OSLO - DFDS CRUISE - KOPENHAG 10 GÜN 9 GECE

TURU HELSINKI - HELSINKI - SILJA LINE CRUISE - STOCKHOLM - HAMAR - BERGEN GEILO - OSLO - DFDS CRUISE - KOPENHAG 10 GÜN 9 GECE İSKANDİNAVYA ve FİYORDLAR TURU HELSINKI - HELSINKI - SILJA LINE CRUISE - STOCKHOLM - HAMAR - BERGEN GEILO - OSLO - DFDS CRUISE - KOPENHAG 10 GÜN 9 GECE 1. Gün ISTANBUL HELSINKI Atatürk Havalimanı Dış Hatlar

Detaylı

ESKİŞEHİR İLİ DOĞA TURİZMİ MASTER PLANI

ESKİŞEHİR İLİ DOĞA TURİZMİ MASTER PLANI gibidir. Sakarya başı nda turizm hareketliliğine cevap verebilecek konaklama, balık lokantaları, çay bahçeleri, günübirlik piknik ve mesire alanları ve doğal yüzme havuzu vardır. Sakarya Başı Sulak alanında

Detaylı

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ ,0 LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar Milos (Yunanistan) 09:00

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

1: Tebrize varış; 2: Kendivan köyüne ziyaret ;

1: Tebrize varış; 2: Kendivan köyüne ziyaret ; İRAN TURU Kapı komşumuz olduğu halde hakkında ne kadar az şey bildiğimizi fark edeceğimiz İran, dost canlısı halkı, tanıdık kültürü ve muhteşem tarihi ile bizleri şaşırtacak. İran Turu programında seyyahların

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ & 4 ÜLKE ALMANYA (*LÜKSEMBURG) - FRANSA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ & 4 ÜLKE ALMANYA (*LÜKSEMBURG) - FRANSA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ & 4 ÜLKE ALMANYA (*LÜKSEMBURG) - FRANSA - İSVİÇRE Düsseldorf - Köln - Cochem - Trier(*Lüksemburg) - Bernkastel - Koblenz - Romantik

Detaylı

Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız..

Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız.. İzlanda Ve Kuzey Işıkları Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız.. Tarih : 02-03-2017-07-03-2017 Şehirler :

Detaylı

(4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC

(4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC ile ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE İSVİÇRE - FRANSA - ALMANYA - HOLLANDA Zürih - Basel - Strazburg(*Colmar-Riquewihr) - Speyer(*Heidelberg) - Rüdesheim(1) - Romantik

Detaylı

İSTANBUL BİSİKLETLE ORYANTİRİNG KUPASI DÜNYA SIRALAMASINA PUAN VEREN 2 YARIŞ BİSİKLETLE ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI. Belgrad Ormanları, İstanbul

İSTANBUL BİSİKLETLE ORYANTİRİNG KUPASI DÜNYA SIRALAMASINA PUAN VEREN 2 YARIŞ BİSİKLETLE ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI. Belgrad Ormanları, İstanbul İSTANBUL BİSİKLETLE ORYANTİRİNG KUPASI DÜNYA SIRALAMASINA PUAN VEREN 2 YARIŞ BİSİKLETLE ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI Belgrad Ormanları, İstanbul www.oryantiring.org 1 Haziran 2013 Cumartesi Sürat (WRE)

Detaylı

Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER

Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde... 19 Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER Bergama: Asırlar boyunca çağının çok önünde koşmuş bir kültür yuvası; muhteşem

Detaylı

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS BRILLIANT ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Münih - Passau - Emmersdorf(*Melk) - Wachau Vadisi Geçişi - Viyana(1) - Budapeşte(1)(*Visegrad-Szentendre)

Detaylı