Bluelight Life / Buhar Kazanl Ütü / CL-2668E. Kullan m K lavuzu. Instruction Manual

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bluelight Life / Buhar Kazanl Ütü / CL-2668E. Kullan m K lavuzu. Instruction Manual"

Transkript

1 Kullan m K lavuzu Instruction Manual

2 De erli Müflterimiz Bluelight tercih etti iniz için teflekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz de erli müflterilerimizin hayat n kolaylaflt rmak için özel olarak dizayn edilip yüksek güvenlik önlemleri planlanarak üretilmifltir. Ürünlerimizden maksimum verim alabilmek için kullan m k lavuzunda belirtilen talimatlar dikkatle okuyunuz ve uygulay n z. Kullan m k lavuzunda bulunan bilgilere ileriki zamanlarda tekrar ihtiyac n z olabilece inden lütfen ürün kutusu ile birlikte muhafaza ediniz. Bluelight Ça rı Merkezi & no lu telefon numarası ile hafta içi 09:00 18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Mesai saatleri içinde do rudan bu numaralar arayarak ya da destek@bluelight.com.tr adresine mail göndererek müflteri hizmetlerimizden teknik destek ve yardım alabilirsiniz. Bu kullanım kılavuzunu saklayın, bu sayede gerekti inde baflvurabilirsiniz. Bu kullanım kılavuzu buhar kazanl ütünün kalıcı bir parçası olarak kabul edilir ve yeniden satıfl sırasında yeni alıcıya teslim edilmelidir. G R fi / GÜVENL K MESAJLARI Sizin ve baflkalarının güvenli i çok önemlidir. Buhar kazanl ütüyü güvenle kullanmak önemli bir sorumluluktur. Güvenlik hakkındaki kararlar konusunda bilgi almanıza yardımcı olmak için etiketlerde ve bu kılavuzda iflletim prosedürleri ve di er bilgiler taraf n za sunulmufltur. Bu bilgiler size ve baflkalarına zarar verebilecek potansiyel tehlikeler hakkında uyarıda bulunur. Benzer özellikte farklı buhar kazanlı ütü kullanımı konusunda bilginiz olabilir, ancak kullanma kılavuzunu lütfen dikkatli bir flekilde okuyun. Bu kullanım kılavuzu satın almıfl oldu unuz Bluelight Buhar Kazanlı Ütüden en iyi performansı almanız için hazırlanmıfltır. ÜRÜNLER M Z 2 YIL BLUELIGHT GARANT S ALTINDADIR. HERHANG B R ARIZA DURUMUNDA MÜfiTER H ZMETLER M Z LE YAPACA INIZ GÖRÜfiME SONUCUNDA ÜRÜNÜNÜZ ADRES N ZDEN ANLAfiMALI OLDU UMUZ KARGO F RMASI LE ÜCRETS Z ALINIP GEREKL filemler YAPILDIKTAN SONRA Y NE ANLAfiMALI OLDU UMUZ KARGO F RMASI LE ÜCRETS Z OLARAK TARAFINIZA GÖNDER LECEKT R. Tabi ki sizi buhar kazanl ütünün kullanımı ve bakımı hakkındaki tüm tehlikeler konusunda uyarmak mümkün de ildir. Bu konuda kendi karar mekanizmanızı kullanmalısınız ve verdi iniz kararların sorumlulukları tarafınıza ait olacaktır.

3 ÖNEML NOT Üretici her zaman ürünlerin tasarım ve kalite olarak daha ileriye taflımak amacındadır. Bu nedenle, her ne kadar bu kılavuz basıldı ı tarih itibariyle cihazın en güncel yapısına uygun olarak gelifltirildiyse de, bu kılavuz ve makineniz arasında bir takım farklılıklar olabilir. Üretici önceden bildirmeksizin kullanım kılavuzunu revize etme hakkına sahiptir, çeviri / yazı hatalarında yasal bir sorumluluk üstlenmez. Bu sebepten dolayı ortaya çıkabilecek herhangi bir soruna mahal vermemek için, herhangi bir uygulama ya da özellik konusunda oluflabilecek sorularla ilgili olarak lütfen müflteri hizmetleri yetkililerimiz ile iletiflime geçiniz. Daha sonra kullan m veya cihaz n sonraki sahiplerine vermek için bu k lavuzu saklay n. lk kullan mdan önce, güvenlik uyar lar n mutlaka okuyun! Ürünü paketinden ç kart rken paket içeri ini kontrol edin. Nakliye hasarlar n hemen yetkili sat c ya bildirin. Eski cihazlarda, yeniden de erlendirme ifllemine tabi tutulmas gereken de erli geri dönüflüm malzemeleri bulunmaktad r. Aküler, Plastikler, ya ve benzeri maddeler do aya ulaflmamal d r. Bu nedenle eski cihazlar lütfen öngörülen toplama sistemleri arac lar na teslim edin. BUHAR KAZANLI ÜTÜNÜN GÜVENL / ÖNEML GÜVENL K B LG LER Buhar kazanl ütünün sadece amatör / ev kullan m için tasarlanm fl bir cihazd r, profesyonel kullan m amac ile üretilmemifltir. Muhtemel birçok yaralanma bu kılavuzdaki talimatlar izlenerek önlenebilir. En genel tehlikelere karflı kendinizi ve çevrenizdekileri korumanın en iyi yolları sonraki sayfalarda açıklanmıfltır. Buhar kazanl ütüyü çal fl r haldeyken ve buhar püskürtürken asla çevrenizdeki bir canlıya do rultmay n z! D KKAT! Satın almıfl oldu unuz Blueligth Buhar kazanl ütü amatör amaçlı kullanım için tasarlanmıfltır. Asla profesyonel kullanım için uygun ve yeterli de ildir. Amacı dıflında kullanılması ürünün garanti kapsamı dıflı kalmasına neden olur. Operatör Sorumlulu u! BUHAR KAZANLI ÜTÜ YÜKSEK BASINÇLI BUHAR ÜRETMEKTED R. ÜRÜNÜN KULLANILDI I ALANLARDA OLUfiAB LECEK DEFORMASYON, ARIZA VB. DURUMLARDA SORUMLULUK KULLANICIYA A T OLACAKTIR. ÖNEML NOT: HERHANG B R ARIZA DURUMUNDA LÜTFEN, ÖNCEL KLE MERKEZ TEKN K SERV S M Z LE RT BAT KURUNUZ. YETK L SERV S N DIfiINDA, ÜRÜN ÜZER NDE YAPILACAK ONARIM, MOD F KASYONLAR VE MÜDAHALELER ÜRÜNÜNÜZÜN GARANT KAPSAMI DIfiI KALMASINA NEDEN OLACAKTIR.

4 CL-2668E / Ürün Bilgisi 230V AC 50Hz 2200Watt C HAZ TANITIMI 1. Kazan 2. Kazan ve Ütü Ba lant Kablosu 3. Güç Kablosu ve Fifli 4. Kazan Aç/Kapat Tuflu ve Ifl 5. Ütü Aç/Kapat Tuflu ve Ifl 6. Buhar Haz r Ifl 7. Buhar Kazan Kapa 8. Ütü Stand 9. Termostat Ayar Dü mesi 10. Buhar Dü mesi 11. Termostat Ifl 12. Su Doldurma Kab

5 Önemli Güvenlik Kurallar 1. Cihaz kullanmadan önce tüm talimatlar okuyup anlad n zdan emin olunuz. 2. Cihaz n s cak yüzeylerine asla ç plak elle dokunmay n z. Is ya dayan kl eldiven kulan n z. 3. Elektrik çarpmas ndan korunmak için, kabloyu, fifli veya cihaz suya veya baflka bir s v ya sokmay n z. 4. Cihaz çocuklar n yan nda kullan lmas gerekti inde gerekli önlemlerin al n ve çok dikkatli davran n. 5. Cihaz temizlemeden önce ve kullan lmad nda, fifli prizden ç kar n z. Ütü sadece, fifli prizde ve Aç & Kapat tuflu aç kken çal fl r. 6. E er kablo hasar görürse, olas tehlikeleri önlemek için üretici veya yetkili servis taraf ndan de ifltirilmelidir. 7. Bu cihaz n, fiziksel ve zihinsel engelliler, çocuklar, gerekli bilgi ve tecrübeye sahip olmayan kifliler için kullan lmas uygun de ildir. 8. Çocuklar n bu cihaz ile oynamamalar için gerekli önlem ve uyar lar n yap ld ndan emin olunuz. 9. Bu cihaz belirtilen amac n n d fl nda kullanmay n z. Bu cihaz sadece ev iflinde kullan ma uygundur. 10. Cihaz n dengeli ve sa lam bir yüzeye yerlefltirildi inden emin olunuz. 11. Bu cihaz asla s cak oldu u süre boyunca, bir gözetim olmaks z n veya çal fl r konumda b rak lmamal d r. 12. Kablonun tezgah n veya masan n ucundan sarkmas na ve s cak yüzeyler ile temas etmesine izin vermeyiniz. Ayr ca, cihaz perde, tül, duvar ka d vb. gibi materyallere zarar vermeyecek bir yerde kullan n z. 13. Orijinal olmayan parça ve aksesuar kullan mlar ndan kaynaklanan ar zalar ve yetkili servis d fl müdahaleler cihaz n garanti d fl kalmas na neden olacakt r. Bu tür durumlardan kaynaklanabilecek kaza ve yaralanmalardan firmam z sorumlu de ildir. 14. Banyo, dufl, lavabo gibi su olan yerlerin yakınında cihazı kullanmayınız. 15. Üretici, cihazın yanlıfl kullanımından kaynaklanan herhangi bir zarardan sorumlu olamaz. 16. Kazan kapa ını sadece orijinal yedek parça ile de ifltiriniz. 17. Cihazı atmosferik olaylara karflı koruyunuz (ya mur, günefl, sis vb.). 18. Cihazın su kazanını akan muslu un altına tutarak doldurmayınız. 19. Cihazın kazanını aflırı doldurmayınız (max. 500ml min. 200ml.). Kazana doldurdu unuz suya kireç sökücü vb. kimyasal maddeler kesinlikle eklemeyiniz. 20. Cihaz prize takılıyken cihazın buhar kazanı kapa ını kesinlikle açmayınız. 21. Kazana su doldururken su doldurma kabını kullanınız. Böylece su taflmasının önüne geçmifl ve fazla su eklemeden do acak hataları engellemifl olursunuz. 22. Kullanım sonras kazanda kalan suyu boflaltınız, aksi halde kazan içerisinde kireçlenme meydana gelece inden buhar performansında azalma meydana gelecektir.

6 Kullanaca n z buhar kazanl ütü için, afla daki hususlar dikkate al n z: 1. Kullan m k lavuzu talimatlar nca belirtilen durumlar d fl nda buhar kazan haznesini asla açmay n z. 2. Cihaz n buhar püskürtme kapasitesi çok yüksek oldu undan asla canl lara do rultmay n z. 3. Kazana su ilave ederken, cihaz n üzerine su dökülmemesine dikkat ediniz. E er aksi olursa, kullanmadan önce kurulay n z. 4. Buhar kazanl ütünün çal flma s cakl na ve bas nca ulaflmas birkaç dakika alacakt r. Bu süre zarf nda, ütü s cak olacakt r fakat tam olarak verimli çal flmayacakt r. Bu süreç s nma periyodu aç s ndan normaldir ve s nma süresinin sonunda kazan gösterge fl sönecektir. 5. Buhar Kazanın içine su haricinde herhangi bir deterjan veya kimyasal maddeler koymayın. 6. Cihaza zarar verece inden çalıflma esnasında buhar kazanını asla bofl bırakmayınız. Cihazı gereksiz yere çalıflır durumda bırakmayınız. UYARI! - Ütüleme ifllemine bafllamadan önce; ütülenecek giysinin buharlı ütüleme ifllemine uygun olup olmadı ını kontrol ediniz. - Cihazın ilk kullanımında basit bir kumaflı ütüleyiniz. - Cihaz ütü stantında dururken buhar uygulamayınız. - Ütüleme esnasında çok buharın gücünde bir azalma meydana geliyorsa, buhar kazanındaki su bitmek üzere oldu unu ifade eder. - Buhar kazanı basınçlı iken buhar kazanı kapa ını kesinlikle açmayınız. Kullan mdan Önce 1. Cihaz n çal flmas için gerekli olan voltaj de eri ile flebeke voltaj n n uyumlu olup olmad n kontrol ediniz. Her zaman toprakl priz kullan n z. 2. Bu cihazda, daha fazla güvenlik için topraklama korumas vard r. Tüm ambalajlar ütüden ç kart n z, ütü taban ndaki koruyucu filmi (tekrar kullan lamaz) de ç karmay unutmay n z. Kazan Doldurma - Evinizde kireçsiz su olsa bile, demineralize su kullanman z tavsiye ediyoruz; ütünün sa lam ve düz bir yüzeyde ve kapal konumda oldu undan emin olunuz; s cakl min. seviyesinde tutunuz, su haznesi kapa n aç n z ve su doldurma kab yla 500 ml (yar m litre) kadar su ilave ediniz. Kazana kesinlikle belirtilen ölçüden fazla su koymay n z. Su koyma ifllemi bittikten sonra hazne kapa n n s k ca kapat ld ndan emin olunuz. Cihaz çal flt r ld ndan itibaren do ru prosedür uygulanmadan kapa kesinlikle açmay n z. Cihaz Buharl Modunda Çal flt rma - Hem ütünün hem de kazan n Aç&Kapat tufluna basarak buhar kazanl ütünüzü çal flt rabilirsiniz. Ifl klar yanmaya bafllayacakt r.

7 - Buhar kazanl ütünün çal flma s cakl na ve buhar bas nc na ulaflmas yaklafl k 7-10 dakika sürecektir. Bu süre boyunca buhar kazanl ütüyü verimli bir flekilde kullanamayabilirsiniz. Is nma periyodunun sonunda buhar kazan gösterge fl sönecektir. Buhar fl n n sönmesi ütünüzün buhar bas nc n n istenilen seviyeye geldi ini ve buharl ütülemeye haz r oldu unu gösterir. 1. S cakl k ayar n elbisenizin özellik bilgilerine uygun olarak, belirtilen s cakl a getiriniz. 2. Elbisenizi ütülerken buhar kullanmak için, buhar teti ine bas n z. 3. Ütünün kullan m s ras nda ana ünite üzerindeki belirtilen yere ütüyü yerlefltirebilirsiniz. yi bir sonuç almak için afla da belirtilen yöntemi tavsiye ediyoruz: Elbisenin buharla slat lmas için, ütüyü elbisenin 20 cm kadar üstünde tutunuz ve buhar püskürtme tufluna bas n z. Dairesel hareket ile kumafl n tamam n buhar ile temas ettirebilirsiniz. Buharla slatma miktar giysinin a rl na göre de iflecektir. Buhar püskürtmenin hemen sonras nda yap lacak ütüleme ifllemi daha iyi sonuç alman z sa layacakt r. Buharl Ütüleme Modunda ken Kazana Su lavesi - Bu talimatlar muhtemel tehlikeleri önlemek için do ru bir flekilde uygulanmal d r. E er buhar ç k fl kullan m s ras nda durursa, bu kazandaki suyun bitti ine iflaret eder. Ütülemeye devam etmek için, afla daki talimatlar takip ediniz. 1. Kazan Aç & Kapat tufluna bas n z. Gösterge fl n n kayboldu unu gördü ünüzde buhar kazan kapal duruma gelmifl demektir. 2. Buhar kazan ndaki buhar ya da hava boflalana kadar ütü üzerindeki buhar püskürtme teti ine bas l tutunuz. 3. Fifli prizden ç kar n z ve 15 dakika kadar bekledikten sonra su haznesi kapa n yavaflça gevfletiniz. Bu ifllem s ras nda son derece dikkatli olunmal d r, buhar kazan içinde bir miktar buhar kalm fl olabilir. Buhar tamamen boflaltana kadar kapa kesinlikle açmay n z. 4. Belirtilen miktarda su ilave ediniz. 5. Kapa n tamamen kapat ld ndan emin olunuz (kapa n gere inden fazla s k lmas kapak contas na zarar verebilir). 6. Hem ütünün hem de kazan n Aç & Kapat tufluna basarak buhar kazanl ütünüzü çal flt rabilirsiniz. Ifl klar yanmaya bafllayacakt r. - Buhar kazanl ütünün çal flma s cakl na ve bas nca ulaflmas birkaç dakika alacakt r. Bu süre zarf nda, ütü s cak olacakt r fakat tam olarak verimli çal flmayacakt r. Is nma süresinin sonunda kazan gösterge sönecektir.

8 Cihaz Buhars z Kullanma 1. Sadece ütü Aç & Kapat tufluna basarak, ütüyü çal flt r n z. Gösterge fl yanmaya bafllayacakt r. Kazan Aç & Kapat tuflunu kullanmay n z. 2. Buharl ütünüz, istenilen s cakl k ayar na ulaflt nda gösterge fl söndükten sonra verimli olarak çal flmaya bafllayacakt r. 3. Elbise ve kumafllar n üzerlerinde belirtilen özelliklere göre ütü s cakl k ve buhar ayarlar n yaparak ütüleme ifllemini yap n z. 4. Kazana su eklenmedi inde kazan Aç & Kapat dü mesini açmay n z. Kuru ütüleme s ras nda buhar üretmeyecektir. Kullan m Sonras Bak m ve Temizlik - Cihaz n fiflini prizden ç kard n zdan emin olunuz ve tamamen so umas n bekleyiniz. Yumuflak, nemli bir bez yard m yla siliniz. Kazan ve ütüyü temizlemek için asla kimyasal maddeler kullanmay n z. - Buhar dü mesine basılı tutarak içerideki buharın tamamen tahliye olmasını sa layınız. - Suyun sertli inden dolay buhar kazan içerisinde oluflan kirecin giderilmesi için kazan içerisine %25 oran nda sirke ve %75 oran nda su ekledikten sonra 10 dakika kaynatip buhar teti ine bas l tutarak ütü ve kazan içerisindeki kirecin giderilmesini sa layabilirsiniz. - Cihaz n temizli inde asla kimyasal kireç çözücü veya kimyasal temizleyiciler kullanmay n z. - Kimyasal temizleyici kullan lmas durumunda cihaz kazan nda, ütü taban nda paslanmalar ve plastik conta aksam n n deforme olmas na neden olacakt r. Bu durum garanti kapsam nda ifllem görmeyecektir. Bu iflaret, bu ürünün di er ev at klar yla at lmamas n söylemektedir. Çevreye ve insan sa l na zarar vermemesi için, lütfen ürünü geri dönüflüme kazand r n z. Ürünü geri dönüfltürmek için, geri dönüflüm ve toplama merkezleri veya sat n ald n z firma ile görüflünüz. Onlar çevresel geri dönüflüm için ürününüzü alacakt r. BEKLENMEYEN SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER Sorun Buhar teti ine bas ld nda buhar yerine su püskürtüyor. Çözüm Buhar kazan na 500 ml den fazla su ilave edilmesinden kaynaklan r. Buhar kazan ndaki suyun 500 ml den fazla olmad ndan emin olun. Buhar hortumundaki buhar n yo unlaflarak suya dönüflmesinden kaynaklan r. K sa süreli bu durum normal olarak karfl lan r. Sorun Ütü s nm yor. Çözüm Ütünün açma & kapatma dü mesini kontrol ediniz ve aç k oldu undan emin olunuz. Cihaz n fiflinin prize tak l oldu undan emin olunuz.

9 Sorun Cihaz buhar üretmiyor. Çözüm Cihaz n açma & kapatma dü mesinin aç k oldu undan emin olunuz. Cihaz n fiflinin prize tak l oldu undan emin olnunuz. Buhar kazan içerisinde yeteri kadar su oldu undan emin olunuz (Min. 200 ml - Maks. 500 ml). Sorun Cihaz buhar kazan kapa ndan buhar kaç r yor. Çözüm Kapak contas deformasyona u ram fl olabilir. Contay de ifltiriniz. Kapak tam olarak s k flt r lmam fl olabilir, kapa n tam olarak kapat ld ndan emin olunuz. Sadece üretici tarafından onaylanmıfl aksesuar ve yedek parçalar kullanılmalıdır. Orijinal aksesuar ve orijinal yedek parçalar, cihazın güvenli ve arızasız bir biçimde çalıflmasının güvencesidir. En sık kullanılan yedek parça çeflitlerini kullanım kılavuzunun paket içeri i bölümünde bulabilirsiniz. Yedek parçalar hakkında di er bilgileri, müflteri hizmetlerimize danıflabilirsiniz. Orijinal olmayan yedek parça ve aksesuar kullanımlarından oluflan arıza, hata, kusur ve size ya da çevrenize verdi iniz zararlarda Üretici/ thalatçı firma sorumluluk kabul etmez. Orijinal olmayan yedek parça ve aksesuar kullanımlarından do acak sorun, hata ve arızalar garanti kapsamında ifllem görmeyecektir. Yukarıda sıralananlar dıflında sorunlarla karflılaflmanız durumunda lütfen müflteri hizmetlerimizi arayınız. TEKN K ÖZELL KLER Kazan Su Kapasitesi : 0,80 Litre Buhar Basınç Gücü : 3 Bar Kazan Rezistans Gücü : 1200W Ütü Rezistans Gücü : 1000W Besleme Voltaj De eri : 220 /230V - 50/60Hz. Ürün A ırlı ı : 2.7 kg Kutu Ölçüleri : 37 x 19 x 38 cm

10 UYARI! KUTU ÇER S NDEN ÇIKAN POfiET VE AMBALAJ MALZEMELER N HERHANG B R BO ULMA TEHL KES N ÖNLEMEK Ç N ÇOCUKLARINIZDAN UZAK TUTUNUZ. D KKAT! LÜTFEN SATIN ALMIfi OLDU UNUZ ÜRÜNE A T KOL VE MUHAFAZA ÇER KLER N 2 YIL GARANT SÜRES NCE MUHAFAZA ED N Z. OLASI ARIZA DURUMUNDA ÜRÜN SEVK YATI Ç N GEREKL OLACAKTIR. ÖNEML NOT: HERHANG B R ARIZA DURUMUNDA LÜTFEN, ÖNCEL KLE MERKEZ TEKN K SERV S M Z LE RT BAT KURUNUZ. YETK L SERV S N DIfiINDA, ÜRÜN ÜZER NDE YAPILACAK ONARIM, MOD F KASYONLAR VE MÜDAHALELER ÜRÜNÜNÜZÜN GARANT KAPSAMI DIfiI KALMASINA NEDEN OLACAKTIR. BLUELIGHT ÜRÜNLER MERKEZ TEKN K SERV S ÜRÜNLER M Z 2 YIL BLUELIGHT GARANT S ALTINDADIR. HERHANG B R ARIZA DURUMUNDA MÜfiTER H ZMETLER M Z LE YAPACA INIZ GÖRÜfiME SONUCUNDA ÜRÜNÜNÜZ ADRES N ZDEN ANLAfiMALI OLDU UMUZ KARGO F RMASI LE ÜCRETS Z ALINIP GEREKL filemler YAPILDIKTAN SONRA Y NE ANLAfiMALI OLDU UMUZ KARGO F RMASI LE ÜCRETS Z OLARAK TARAFINIZA GÖNDER LECEKT R. KT Ç VE DIfi T C. GIDA SAN. LTD fit / (BLUE) / destek@bluelight.com.tr ADRES: Seyrantepe Mah. Didenur Sok. No:8/A Seyrantepe - Ka thane / stanbul

11 ÜTÜLEME KARTI KUMAfi TÜRÜ ÖNER LEN TERMOSTAT AYARI ÜTÜLEME TAL MATI Asetat, Akrilik, Naylon Polyester, Suni pek pek Ürün üzerindeki ütüleme talimatlar n uygulay n z. Bu tür kumafllar genellikle çok düflük s larda ütülenir. Kuru ütüleme önerilir. Bu tür kumafllar tersten ütüleyiniz. E er kumafl birden fazla kumafl türünden olufluyorsa en düflük s ayar n tercih ediniz. Buharl ütüleme önerilir. Bu tür kumafllar tersten ütüleyiniz. Yün, Az Yo unluklu Pamuk, Az Yo unluklu Keten Pamuk, Saf keten, Kolal Kumafllar Keten Kuru ütüleme önerilir. Bu tür kumafllar tersten ütüleyiniz. Ütüleme s ras nda kumafl n üzerine ince bir bez koyarak ütüleme yapman z, s dan kaynakl muhtemel parlamalar n önüne geçecektir. Buharl ütüleme önerilir. Bu tür kumafllar ütülemeden önce nemlendiriniz. A r kumafllar ve kolal kumafllar düz; koyu renkli ve ifllenmifl kumafllar tersten ütülenmelidir. Buharl ütüleme önerilir. Bolca buhar kullan n z ve koyu renkli kumafllar tersten ütüleyiniz. Yaka ve kol manfletlerinde düz ütüleme yapabilirsiniz. D KKAT: Ütüleme kart nda belirtilen talimatlar bilgilendirme amaçl d r. Ütülenecek ürün üzerindeki ütüleme talimatlar dikkate al nmal d r.

12 Garanti Belgesi Belge Onay Tarihi: Belge No: Bu belgenin kullanılmasına; 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve bu Kanuna dayanılarak yürürlü e konulan Garanti Belgesi Uygulama Esaslarına Dair Yönetmelik uyarınca, T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlı ı Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlü ü tarafından izin verilmifltir. MALATÇI / THALATÇI F RMANIN Ünvan : KT ç ve D fl Tic. G da San. Tic. Ltd. fiti Merkez Adresi : 1. Levent, Levent Mah. Lale Sok. No.14 Befliktafl / stanbul Telefonu : Faks : Firma Yetkilisinin mzas / Kaflesi ÜRÜNÜN Cinsi : BUHAR KAZANLI ÜTÜ Markas : BLUELIGHT Modeli : CL-2668E Bandrol ve Seri No. su : - Teslim Tarihi ve Yeri : - Garanti Süresi : 2 YIL Azami Tamir Süresi : 20 (Yirmi) fi GÜNÜ

13 Garanti Belgesi / Sat c ve Müflteri Bilgileri SATICI B LG LER Ünvan Adresi Telefonu Fatura Tarihi ve No. su.. No Firma Yetkilisinin mzas / Kaflesi MÜfiTER B LG LER Ad / Soyad Faks 0 0 Adresi li / lçesi E-Posta Adresi Telefonu 0 SERV S GEÇM fi Ar za Takip No. KT. Ar za Takip No. KT. Ar za Takip No. KT. Ar za Takip No. KT. Ar za Aç klamas Ar za Aç klamas Ar za Aç klamas Ar za Aç klamas ÖNEML NOT: GARANT YALNIZCA, SATIfi FATURASI VE GARANT BELGES LE B RL KTE GEÇERL D R. LÜTFEN FATURANIZI VE GARANT BELGEN Z MUHAFAZA ED N Z.

14 Garanti fiartlar 1. Garanti süresi, mal n teslim tarihinden itibaren bafllar ve 2 ( ki) y ld r. 2. Mal n tüm parçalar dahil (kullan m hatalar ndan kaynaklanan k s mlar hariç) olmak üzere tamam firmam z n garantisi alt ndad r. 3. Mal n garanti süresi içinde ar zalanmas durumunda tamirde geçen süre garanti süresine eklenir. Mal n tamir süresi en fazla 20 (Yirmi) ifl günüdür. Bu süre mal n servis istasyonuna, servis istasyonu olmamas durumunda mal n sat c s, bayii, acentesi, temsilcili i, ithalatç s veya imalatç s ndan birisine bildirim tarihinden itibaren bafllar. Sanayi mal n n ar zas n n 10 (on) ifl günü içerisinde giderilememesi halinde, imalatç ve ithalatç, mal n tamiri tamamlan ncaya kadar benzer özelliklere sahip baflka bir sanayi mal n tüketicinin kullan m na tahsis etmek zorundad r. 4. Mal n garanti süresi içerisinde gerek malzeme ve iflçilik, gerekse montaj hatalar ndan dolay ar zalanmas halinde, iflçilik masraf, de ifltirirlen parça bedeli ya da baflka bir ad alt nda hiçbir ücret talep edilmeksizin tamiri yap lacakt r. 5. Mal n teslim tarihinden itibaren garanti süresi içerisinde kalmak kayd yla bir y l içerisinde, ayn ar zay ikiden fazla tekrarlamas veya farkl ar zalar n dörtten fazla ortaya ç kmas, veya belirlenen garanti süresi içinde farkl ar zalar n toplam n n alt nda olmas sonucu, maldan yararlanamaman n süreklilik kazanmas, tamiri için gereken azami sürenin afl lmas, servis istasyonunun mevcut olmamas durumunda s ras yla sat c, bayii, acentesi, temsilcili i, ithalatç s veya imalatç s ndan birinin düzenleyece i raporla ar zan n tamirinin mümkün bulunmad n n belirlenmesi durumlar nda ücretsiz olarak de ifltirme ifllemi yap lacakt r. 6. Mal n kullan m k lavuzunda yer alan hususlara ayk r kullan lmas ndan kaynaklanan ar zalar garanti kapsam d fl ndad r. 7. Garanti süresi içinde, servis istasyonlar taraf ndan yap lmas n n zorunlu oldu u, imalatç veya ithalatç taraf ndan flart koflulan periyodik bak mlarda verilen hizmet karfl l nda tüketiciden iflçilik ücreti veya benzeri bir ücret talep edilemez. 8. Voltaj düflmesi ya da yükselmesinden dolay meydana gelebilecek ar zalar garanti kapsam d fl ndad r. 9. Sat c /Bayi taraf ndan kaflelenip imzalanmayan garanti belgeleri geçersizdir. 10. Garanti belgesi ile ilgili olarak ortaya ç kabilecek sorunlar için Sanayi ve Ticaret Bakanl, Tüketicinin ve Rekabetin Korunmas Genel Müdürlü ü ne baflvurulabilir.

15 Servis Listesi 1 Y ld r m Elektronik T A Nuriye Mah. Mimar Sinan Cad. No.85 MALATYA 2 Ahmet Cinkaya T A Saltak Mah. O uzhan Cad. No.57 DEN ZL 3 Asteknoloji Biliflim T A Yavuz Selim Cad. No.12 Funtoro Plaza, Esenler, STANBUL 4 Ata Teknik / Mustafa Kuru T A Ünalan Mah. Yi it Sok. No:26/A UfiAK 5 Atak Elektrik Elektronik T A Tophane Mah. Bar fl Cad. No.15/A R ZE 6 Baha Teknik Servis T A fieyh fiamil Cad. Medine Bulvar K s m B3 Blok, D YARBAKIR 7 Seda Elektrik Elektronik T A Hastane Cad. No.16, BAYBURT 8 Bekir Ayy ld z T A Tuna Cad. No.3/16, K z lay, ANKARA 9 Bilaks Bilgisayar Aksesuar T A Çaml k Cad. Kas mpat Sok. No.13, Bahçelievler, STANBUL 10 Cennet Bilgisayar T A Fafit Mah. stasyon Cad. No.32/A Kocasinan, KAYSER 11 Ça r Elektronik / Hulusi Tok T A Fatih Mah. Mete Cad. No.58, KAYSER 12 Datateknik Elektronik Servis T A Mehves maz Mah. Turgut Özal Bulv. No.103 D.17, ADANA 13 Etüd D fl Ticaret T A Mecidiyeköy Mah. Dereboyu Cad. No.69/A, fiiflli, STANBUL 14 Feza Bilgisayar ve Elektronik T A fiirinevler, Mareflal Çakmak Cad. 3. Sokak No.9, Bahçelievler, STANBUL 15 Yuvam Elektronik / Fahrettin Güldafl T A stiklal Mah. mamo lu Sok. No.1 MALATYA 16 Günefl Teknik T A Haci Siyam Mah. Fatih Cad. No.113 G RESUN 17 Yal Teknik Servis T A Fatih Mah. Yeflil Yal Arsin TRABZON 18 Hasan Candan T A Y ld r m Beyaz t Mah. S rasö ütler Cad. No.166, KAYSER 19 Candan Elektronik Servis T A Yeniköy Mah. Seher Bulv. Pembe Köflk Apt. 11/A, KAYSER 20 hsan Sazc T A Veysel Karani Mah. Tando an Cad. Delen Apt. No.3/B, Yeniflehir fianliurfa 21 Jet Teknik T A 1 Nolu Erdo du Mah. Nazif Bey Sok. No.17/A, TRABZON 22 Kalem Yaz l m San. ve Tic. T A Merkezefendi Mah. Ayazma Cad. No.23 Kat 1/B, Zeytinburnu STANBUL 23 Cevahir Elektronik T A Tophane Mah. Atatürk Cad. fl Bankas Pasaj No.4/B, R ZE 24 Marafl Elektronik T A Güzelköy Köyü Salarha Yolu Üzeri Mim Petrol Yan, R ZE 25 Mert Elektronik T A Firuzköy Mah. Gülmez Cad. Aral k Sok. No.22, Avc lar STANBUL 26 Mert Is tma So utma T A Kemerkaya Mah. Türk fl Han Z/12 TRABZON 27 Öztürk So utma T A Çevreyolu Üzeri Çevre Apt. No.1/1 MALATYA 28 Cande Servis / Musa Kalyon T A Cumhuriyet Mah. Kaflüstü Beldesi Mobilyac lar San. Sit. No.122/A TRABZON 29 Normdata Ltd. fiti. T A Güneflli Evren Mah. Gülbahar Cad. No.55 Kat 4, Ba c lar, STANBUL 30 NST Elektronik T A Kavakp nar Mah. Yasemin Sok. No.18/A, Kaynarca, STANBUL 31 Özen Teknik T A Sö ütlü Beldesi Adnan Kahveci Bulv. No.108/A, Akçaabat, TRABZON 32 Sad k Elektronik T A Tophane Mah. Ordu Vad. No.5/A R ZE 33 Ifl n Elektronik T A Asfalt Cad. No.18/E, fianliurfa 34 Sekman Biliflim T A Reflatbey Mah Sok. No.8 ADANA 35 SETA Teknik T A Merkezefendi Mah. zmir Cad. No.222/C, MAN SA 36 Sistem Dan flmanl k ve Pazarlama T A stasyon Cad. No.21, KAYSER 37 Teknoservis Servis Hizmetleri T A Ba larbafl Mah. Atatürk Cad. No.74 Kat 3, Maltepe, STANBUL 38 TR KOB Sanayi ve Ticaret T A Kocavezir Mah. Kocavezr fl Han No.24/B, ADANA 39 Atom Elektrik T A Orta Mah. Erenler Sok. No.5, Akçaabat TRABZON 40 Zaman Elektronik A Tophane Mah. Atatürk Cad. Kopuz fl Han No.319/C, R ZE

QT-U601 Kullan m K lavuzu

QT-U601 Kullan m K lavuzu QT-U601 Kullan m K lavuzu Instruction Manual 01 De erli Müflterimiz, Bluelight ı tercih etti iniz için teflekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz de erli müflterilerimizin hayatını kolaylafltırmak için

Detaylı

JB-3228 Kullan m K lavuzu

JB-3228 Kullan m K lavuzu JB-3228 Kullan m K lavuzu Instruction Manual AfiIRI ISINMA KORUMASI Ø18.5 CM P fi RME ALANI 18.5 CM ÇAPINDA Genifl Piflirme Alan 1500 Watt 1500 Watt l k YÜKSEK GÜÇ 01 De erli Müflterimiz, Bluelight ı tercih

Detaylı

2 si1. Kullan m K lavuzu. Bluelight Gourmet / Çift Tarafl & Tüplü Piknik Sac. Instruction Manual. Ø 45 CM GEN fil K ARADA

2 si1. Kullan m K lavuzu. Bluelight Gourmet / Çift Tarafl & Tüplü Piknik Sac. Instruction Manual. Ø 45 CM GEN fil K ARADA Kullan m K lavuzu Instruction Manual Ø 45 CM GEN fil K 2 si1 ARADA 45 CM ÇAPINDA Genifl Piflirme Alan ÇEV R N GÖZLEME YAPIN ÇEV R N KAVURMA YAPIN 01 De erli Müflterimiz, Bluelight ı tercih etti iniz için

Detaylı

PRATİK EGZERSİZ ALETİ

PRATİK EGZERSİZ ALETİ Görsel Kullanım Kılavuzu PRATİK EGZERSİZ ALETİ EVİNİZİN KONFORUNDA VE KOLAY Elastik bantlı ºeritleri sayesinde her yöne doğru rahatça esner. Vücudunuz her bölgesi için uygun. Değerli Müºterimiz, DINNOX'u

Detaylı

BAYMAK ELEKTR KL AN SU ISITICI BANYO T P / MUTFAK T P. TS 6844 / EN 60335-2 - 35 e UYGUN ÜRET LM fit R. MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU

BAYMAK ELEKTR KL AN SU ISITICI BANYO T P / MUTFAK T P. TS 6844 / EN 60335-2 - 35 e UYGUN ÜRET LM fit R. MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU BAYMAK ELEKTR KL AN SU ISITICI BANYO T P / MUTFAK T P TS 6844 / EN 60335-2 - 35 e UYGUN ÜRET LM fit R. MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU 63 9810.0211 - Rev.02-17/06/2008 ELEKTR KL AN SU ISITICI GARANT

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual Kullanım Kılavuzu Instruction Manual KART YUVASI Değerli Müºterimiz, Bluelight ı tercih ettiğiniz için teºekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz değerli müºterilerimizin hayatını kolaylaºtırmak için özel

Detaylı

Garanti Belgesi. Ürüne yetkisiz kifliler taraf ndan yap lan müdahalelerde ürüne verilmifl garanti sona erecektir.

Garanti Belgesi. Ürüne yetkisiz kifliler taraf ndan yap lan müdahalelerde ürüne verilmifl garanti sona erecektir. Garanti Belgesi BEKO taraf ndan verilen bu garanti, Hand Blender n normalin d fl nda kullan lmas ndan do acak ar zalar n giderilmesini kapsamad gibi, afla daki durumlarda garanti d fl d r: 1. Kullanma

Detaylı

Mutfak Robotu Kullanma K lavuzu BKK 2154

Mutfak Robotu Kullanma K lavuzu BKK 2154 Mutfak Robotu Kullanma K lavuzu BKK 2154 Ç NDEK LER 1 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 2 1 11 8 4 7 2 3 6 5 9 10 12 13 14 15 16 17 17A 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 1 2 3 4 5

Detaylı

K EEE Yönetmeli ine Uygundur.

K EEE Yönetmeli ine Uygundur. K-8020 Bu ürün, çevreye sayg l modern tesislerde do aya zarar vermeden üretilmifltir. EEE Yönetmeli ine Uygundur. Garanti Belgesi Arçelik taraf ndan verilen bu garanti, Cam Blender n z n normalin d

Detaylı

EEE Yönetmeli ine Uygundur.

EEE Yönetmeli ine Uygundur. Bu ürün, çevreye sayg l modern tesislerde do aya zarar vermeden üretilmifltir. EEE Yönetmeli ine Uygundur. Garanti Belgesi Arçelik taraf ndan verilen bu garanti, Cam Kapl Mutfak Robotu nun normalin

Detaylı

EFP005 / Kullan m K lavuzu

EFP005 / Kullan m K lavuzu EFP005 / Kullan m K lavuzu Instruction Manual 220-230V AC 50-60Hz 1500Watt ITEM Nr. EFP - 005 thalatç Firma KT ç ve D fl Tic. G da San. Ltd. fiti. Lale Sokak No:14 1. Levent - stanbul T 0212 270 74 70

Detaylı

2 si1. Kullan m K lavuzu. Bluelight Gourmet / Paslanmaz Çelik Çay Makinesi / DC-108B. Instruction Manual. 2000 Watt ARADA

2 si1. Kullan m K lavuzu. Bluelight Gourmet / Paslanmaz Çelik Çay Makinesi / DC-108B. Instruction Manual. 2000 Watt ARADA Kullan m K lavuzu Instruction Manual 2 si1 ARADA HEM SU ISITICI HEM ÇAY MAK NES 2000 Watt 2000 Watt l k Yüksek Güç De erli Müflterimiz Bluelight tercih etti iniz için teflekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen

Detaylı

EEE Yönetmeli ine Uygundur.

EEE Yönetmeli ine Uygundur. Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi sunmas n istiyoruz. Bunun için, bu k lavuzun

Detaylı

DC-108C / Kullan m K lavuzu

DC-108C / Kullan m K lavuzu DC-108C / Kullan m K lavuzu Instruction Manual 2000 Watt 2000 Watt l k Yüksek Güç De erli Müflterimiz Bluelight tercih etti iniz için teflekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz de erli müflterilerimizin

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU : SES MĐKSERĐ MODEL EUROPOWER PMP-1000 EUROPOWER PMP-3000 EUROPOWER PMP-5000

TÜRKÇE TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU : SES MĐKSERĐ MODEL EUROPOWER PMP-1000 EUROPOWER PMP-3000 EUROPOWER PMP-5000 TÜRKÇE TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU CĐNS MARKA MODEL : SES MĐKSERĐ : BEHRINGER EUROPOWER PMP-1000 EUROPOWER PMP-3000 EUROPOWER PMP-5000 EUROPOWER PMP1000/PMP3000/PMP5000 ÖZELLĐKLER PM P1000 PM

Detaylı

hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W

hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W HP2500W HP1000W hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W İÇİNDEKİLER Güvenlik Tedbirleri... 4,5,6 Elektrikli Ocağın Hotplate kullanımı... 7 Önemli Uyarılar... 8,9 Sorunlar ve Çözüm Önerileri... 10 Bakım ve Temizlik...

Detaylı

Davlumbaz Kullanma Kılavuzu ALA 510 ALA 520

Davlumbaz Kullanma Kılavuzu ALA 510 ALA 520 Davlumbaz Kullanma Kılavuzu ALA 510 ALA 520 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3. Kireçlenme hakkında önemli hatırlatmalar 8

Kullanım Kılavuzu. İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3. Kireçlenme hakkında önemli hatırlatmalar 8 Kullanım Kılavuzu İçindekiler İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3 MONTAJ o Koşullar 4 o Musluğa su bağlantısının yapılması 4 Kullanım o Kuru buhar ile temizleme

Detaylı

Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz.

Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz. Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz. Gazl cihazlar n za ba lad n z gaz hortumu boyunun maksimum 150cm. olmas na ve hortum ba

Detaylı

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız

Detaylı

SHB 3070 KARIfiTIRICI

SHB 3070 KARIfiTIRICI SHB 3070 KARIfiTIRICI RU Children being supervised not to play with the appliance. This appliance is not intended for use by persons (including children) with reduced physical, sensory or mental capabilities,

Detaylı

Hava Nemlendirici Kullanma Kılavuzu BKK 1185

Hava Nemlendirici Kullanma Kılavuzu BKK 1185 Hava Nemlendirici Kullanma Kılavuzu BKK 1185 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi

Detaylı

FİERCE AR 173 KIYMA KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG AR 173 MEAT AR 173 HACKFLEISCH

FİERCE AR 173 KIYMA KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG AR 173 MEAT AR 173 HACKFLEISCH FİERCE AR 173 KIYMA M A K İ N E S İ AR 173 MEAT G R I N D E R AR 173 HACKFLEISCH M A S C H I N E KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 16 17 FİERCE AR 173 KIYMA MAKİNESİ 1- Ana gövede

Detaylı

elero SoloTel Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z!

elero SoloTel Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z! SoloTel elero Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z! elero GmbH Antriebstechnik Linsenhofer Str. 59 63 D-72660 Beuren info@elero.de www.elero.com 309400 Nr. 18 101.5401/0305 çerik Güvenlik

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual Kullanım Kılavuzu Instruction Manual 3 BAR Buhar Basıncı 70 gr./dk. Buhar Çıkıºı 2200 Watt Değerli Müºterimiz, Bluelight ı tercih ettiğiniz için teºekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz değerli müºterilerimizin

Detaylı

Saç Kurutma Makinesi Kullanma Kılavuzu BKK 2169

Saç Kurutma Makinesi Kullanma Kılavuzu BKK 2169 Saç Kurutma Makinesi Kullanma Kılavuzu BKK 2169 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en

Detaylı

Davlumbaz Kullanma Kılavuzu ADV 9910 I

Davlumbaz Kullanma Kılavuzu ADV 9910 I Davlumbaz Kullanma Kılavuzu ADV 9910 I Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Beko ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yüksek kalite ve teknoloji ile üretilmiş olan ürününüzün size

Detaylı

SK 7310 SU ISITICISI (KETTLE)

SK 7310 SU ISITICISI (KETTLE) SK 7310 SU ISITICISI (KETTLE) AR - 32 - - 33 - - 34 - MÜfiTER H ZMETLER De erli Müflterimiz, En uygun fiyata en iyi ürünü vermenin yan s ra; en iyi hizmeti vermenin de önemli oldu una inan yoruz. Bu nedenle

Detaylı

3 ü1. DC-203 / Kullan m K lavuzu. Bluelight Gourmet / Paslanmaz Çelik Çay & Kahvesi Makinesi. Instruction Manual. Watt. Watt ARADA

3 ü1. DC-203 / Kullan m K lavuzu. Bluelight Gourmet / Paslanmaz Çelik Çay & Kahvesi Makinesi. Instruction Manual. Watt. Watt ARADA DC-203 / Kullan m K lavuzu Instruction Manual 800 Watt 800 Watt l k Yüksek Güç (Kahve Makinesi) 2000 Watt 2000 Watt l k Yüksek Güç (Çay Makinesi) 3 ü1 ARADA SU ISITICI ÇAY MAK NES KAHVES MAK NES 01 De

Detaylı

Genel Özellikler Bu kılavuz GENERAL Life GMK-05-MB kalorimetresinin çalışmasını, özelliklerini ve montajın nasıl yapıldığı bilgisini içerir.

Genel Özellikler Bu kılavuz GENERAL Life GMK-05-MB kalorimetresinin çalışmasını, özelliklerini ve montajın nasıl yapıldığı bilgisini içerir. Mekanik Kalorimetre (M-BUS) GMK-05-MB Genel Özellikler Bu kılavuz GENERAL Life GMK-05-MB kalorimetresinin çalışmasını, özelliklerini ve montajın nasıl yapıldığı bilgisini içerir. GENERAL Life kalorimetre,

Detaylı

Su Perisi WF 5500 KULLANMA KILAVUZU SU F LTREL ELEKTR KL SÜPÜRGE T P WFDC 18

Su Perisi WF 5500 KULLANMA KILAVUZU SU F LTREL ELEKTR KL SÜPÜRGE T P WFDC 18 Su Perisi WF 5500 SU F LTREL ELEKTR KL SÜPÜRGE T P WFDC 18 KULLANMA KILAVUZU Say n dostu; Modern tesislerde üretilmifl ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmifl olan SU PER S WF 5500 Su Filtreli

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI 1. Cihazı kullanmadan önce lütfen talimatları okuyunuz. 2. Cihazı kullanmaya başlamadan önce evinizdeki voltaj değeri ile cihazda belirtilen voltaj değerini kontrol ediniz.

Detaylı

EVOTRON EVOTRON D EVOTRON SOL EVOTRON SAN

EVOTRON EVOTRON D EVOTRON SOL EVOTRON SAN EVOTRON 40-60 - 80 EVOTRON D 60-80 EVOTRON SOL 40-60 - 80 EVOTRON SAN 40-60 - 80 EVOTRON SER S POMPALAR MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU www.baymak.com.tr UYARI! Lütfen cihazınızı kullanmaya bafllamadan önce

Detaylı

Güvenlik uyar lar Güvenlik uyar lar Kullanma k lavuzunda verilen bilgilerin dikkate al nmamas halinde, üretici firman n sorumluluk kabul etmeyece ini unutmay n. En son ürün gam içerisinde yer alan bu ürün

Detaylı

Model: HTS-807 5.1 EV S NEMA KOLON S STEM KULLANIM KILAVUZU

Model: HTS-807 5.1 EV S NEMA KOLON S STEM KULLANIM KILAVUZU th. Firma Adresi Tel. : DESER ELEKTRON K SAN. VE T C. LTD. fit. : Halkal Cad. No.:187/2 Sefaköy / ST. : (0212) 426 40 00/pbx Belgeyi Veren Kuruluflun; Ad : Bay Area Compliance Laboratory Adresi : 230 Commercial

Detaylı

SK 7302 SU ISITICISI (KETTLE)

SK 7302 SU ISITICISI (KETTLE) SK 7302 SU ISITICISI (KETTLE) RU - 22 - No: 1-7302-20122013 - 23 - MÜfiTER H ZMETLER De erli Müflterimiz, En uygun fiyata en iyi ürünü vermenin yan s ra; en iyi hizmeti vermenin de önemli oldu una inan

Detaylı

SHB 3111 MUTFAK ROBOTU KULLANMA KILAVUZU 700W.

SHB 3111 MUTFAK ROBOTU KULLANMA KILAVUZU 700W. SHB 3111 MUTFAK ROBOTU KULLANMA KILAVUZU TR EN RU AR 700W www.sinbo.com.tr - 1 - - 22 - No: 1-3111-07112016 - 23 - - G ARANT fiartlari - 1. Garanti süresi, mal n teslim tarihinden itibaren bafllar

Detaylı

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok. No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok. No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE Tel. : +90 (212) 671 18 30 (pbx) Faks : +90 (212) 549 18 13 www.enerjielektrikcihazlari.com

Detaylı

BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ

BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ KULLANMA KILAVUZU 45 W 1 BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ 1 2 3 1. Yumuşak Dokulu Ana gövde 2. Titanyum Seramik Kaplı düzleştirici plakalar 3. Açma/Kapama

Detaylı

Kullanım ömrü 7 yıldır. ÜRETİCİ FİRMA

Kullanım ömrü 7 yıldır. ÜRETİCİ FİRMA AEEE Yönetmeliğine uygundur. WEEE Bu cihaz WEEE direktiflerine uygun olarak geri dönüşümü olan parçalardan oluştuğu için çöpe atılmaması gerekmektedir. Kullanım ömrü 7 yıldır. ÜRETİCİ FİRMA İTHALATÇI FİRMA

Detaylı

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri > 7. Güvenlik Uyar lar >4-5

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri > 7. Güvenlik Uyar lar >4-5 Ekmek K zartma Makinas Kullanma K lavuzu BKK 09 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi

Detaylı

HAMARAT P1500 KULLANMA KILAVUZU KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5

HAMARAT P1500 KULLANMA KILAVUZU KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5 HAMARAT P1500 KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5 KULLANMA KILAVUZU Say n dostu; Modern tesislerde üretilmifl ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmifl olan HAMARAT P 1500 Kuru Tip Elektrik Süpürgemizi

Detaylı

MD8562/8562D. 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance

MD8562/8562D. 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance MD8562/8562D 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Çalıştırma

Detaylı

SHB 3075 KARIfiTIRICI

SHB 3075 KARIfiTIRICI SHB 3075 KARIfiTIRICI HR a b c d e AC230V, 50Hz, 750W - 1 - Children being supervised not to play with the appliance. This appliance is not intended for use by persons (including children) with reduced

Detaylı

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1 1. Ürün Açıklaması Testo 417 Testo 416 Pervane Prob Ekran Kontrol tuşları Pil kompartmanı Servis kompartmanı Cihazı açma /

Detaylı

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI Lütfen biberon ve mama ısıtıcısını kullanmadan önce bu kullanma talimatlarını dikkatlice okuyun. www.loobex.com Bu ısıtıcı ile her çeşit bebek maması ve içeceğini

Detaylı

Kettle Kullanma Kılavuzu BKK 2112

Kettle Kullanma Kılavuzu BKK 2112 Kettle Kullanma Kılavuzu BKK 2112 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi sunmasını

Detaylı

Mikser Kullanma K lavuzu BKK 1150

Mikser Kullanma K lavuzu BKK 1150 Mikser Kullanma K lavuzu BKK 1150 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi sunmas n istiyoruz.

Detaylı

Gebrauchsanleitung Operatinginstruction Kullanmatalimatı KDN53A00NE

Gebrauchsanleitung Operatinginstruction Kullanmatalimatı KDN53A00NE de en tr Gebrauchsanleitung Operatinginstruction Kullanmatalimatı KDN53A00NE tr tr tr tr 17* E - Nr FD - Nr 14 A B A B 15* SW 22 16* De erli Müflterimiz Bosch

Detaylı

ELEKTRİKLİ ÇAY MAKİNELERİ. Kullanma Kılavuzu LÜTFEN..! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE OKUYUNUZ.

ELEKTRİKLİ ÇAY MAKİNELERİ. Kullanma Kılavuzu LÜTFEN..! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE OKUYUNUZ. ELEKTRİKLİ ÇAY MAKİNELERİ Kullanma Kılavuzu LÜTFEN..! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE OKUYUNUZ. ÜRETİM ADRESİ İkitelli O.S.B. Atatürk Cad. Pik Dökümcüler Sanayi Sitesi A-3 Blok No: 2 İkitelli Başakşehir/İSTANBUL

Detaylı

VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 BEYAZ KABLOSUZ EL BLENDERI KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ

VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 BEYAZ KABLOSUZ EL BLENDERI KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 BEYAZ KABLOSUZ EL BLENDERI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu kullanım talimatlarının tamamını dikkatlice

Detaylı

Issue date: March 2011 / 6992280

Issue date: March 2011 / 6992280 Issue date: March 2011 / 6992280 2. Banyo Mobilyas Ahflap Özellikler 7 6. Garanti fiartlar ve Garanti Belgesi 29 29 29 2. Banyo Mobilyalar Malzeme Özellikleri 3. 4. 5. 6. 7. 2. Banyo Mobilyalar Malzeme

Detaylı

Temizlik Fýrçasý Kullanma Kýlavuzu TF 24-240

Temizlik Fýrçasý Kullanma Kýlavuzu TF 24-240 Temizlik Fýrçasý Kullanma Kýlavuzu TF 24-240 www.koltukfircasi.com Lütfen önce bu kýlavuzu okuyunuz! Deðerli müþterimiz, bu kýlavuzun tamamýný, ürününüzü kullanmadan önce dikkatle okumanýzý ve bir baþvuru

Detaylı

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151 Özellikler 400 mah kapasiteli, bakım gerektirmeyen ve uzun ömürlü batarya 500 Şarj batarya ömrü Yüksek ışık veren, enerji tasarrufu sağlayan, uzun ömürlü 15+1 LED 15 LED ve 1 LED aydınlatma şeklinde 2

Detaylı

Bu ürün çevreye sayg l modern tesislerde do aya zarar vermeden üretilmifltir. EEE Yönetmeli ine Uygundur.

Bu ürün çevreye sayg l modern tesislerde do aya zarar vermeden üretilmifltir. EEE Yönetmeli ine Uygundur. Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilmifl ve titiz kalite kontrol ifllemlerinden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi sunmas n istiyoruz. Bunun için, bu

Detaylı

Merkezi Yaðlama Sistem ve Ekipmanlarý HP1 - HP2 MANUEL KUMANDALI POMPALAR TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU Ürünü kullanmaya baþlamadan önce mutlaka okuyunuz. SANAYÝ ve TÝCARET BAKANLIÐINCA TESPÝT EDÝLEN KULLANIM

Detaylı

MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU

MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU BAYMAK ELEKTR KL AN SU ISITICI BANYO T P / MUTFAK T P MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU BAYMAK ELEKTR KL AN SU ISITICISI MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU UYARI: Lütfen cihaz n z kullanmaya bafllamadan önce bu k lavuzu

Detaylı

VESTEL EV S NEMA HOPARLÖR SET. HT Cube 9 KULLANIM KILAVUZU

VESTEL EV S NEMA HOPARLÖR SET. HT Cube 9 KULLANIM KILAVUZU VESTEL EV S NEMA HOPARLÖR SET HT Cube 9 thalatç Firma: VESTEL Dayan kl Tüketim Mallar Pazarlama A.fi. Merkez: Zorlu Plaza Avc lar 34310 stanbul Tel: (212) 456 22 00 Faks: (212) 422 02 03 www.vestel.com.tr

Detaylı

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

BKK Kullanma K lavuzu

BKK Kullanma K lavuzu BKK 1160 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilmifl ve titiz kalite kontrol ifllemlerinden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi sunmas n istiyoruz. Bunun

Detaylı

Magician saç şekillendirme seti Kullanma kılavuzu

Magician saç şekillendirme seti Kullanma kılavuzu Magician saç şekillendirme seti Kullanma kılavuzu K 5119 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün

Detaylı

SHB 3075 KARIfiTIRICI KULLANMA KILAVUZU

SHB 3075 KARIfiTIRICI KULLANMA KILAVUZU SHB 3075 KARIfiTIRICI KULLANMA KILAVUZU TR a b c d e AC230V, 50Hz, 750W - 1 - De erli Müflterimiz, Ürün seçiminde S NBO'yu tercih etti iniz için teflekkür ederiz. Uzun ve verimli bir kullan m için cihaz

Detaylı

Mini tost makinesi Kullanma kılavuzu

Mini tost makinesi Kullanma kılavuzu Mini tost makinesi Kullanma kılavuzu K 2366 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi

Detaylı

LK 001 / 002 SERİSİ DÖNER YIKAMA KOLLARI KULLANIM VE MONTAJ BİLGİLERİ

LK 001 / 002 SERİSİ DÖNER YIKAMA KOLLARI KULLANIM VE MONTAJ BİLGİLERİ LK 001 / 002 SERİSİ DÖNER YIKAMA KOLLARI KULLANIM VE MONTAJ BİLGİLERİ LK 001 DÖNER YIKAMA KOLU - TEKLİ TEKNİK ÖZELLİKLER BASINÇ : 200 Bar SICAKLIK : 0-70 o C GİRİŞ : ¼ NPT ÇIKIŞ : ½ NPT ph : 7-10 SİPARİŞ

Detaylı

CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz.

CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

TESLİM TARİHİ VE YERİ: FABRİKA AZAMİ TAMİR SÜRESİ : 30 (OTUZ) GÜN

TESLİM TARİHİ VE YERİ: FABRİKA AZAMİ TAMİR SÜRESİ : 30 (OTUZ) GÜN İMALATÇI FİRMANIN ÜNVANI: AKAY ASANSÖR İML. İNŞ. TEKS. İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. İSTİKLAL MAH. YILDIRIM BEYAZIT CAD. NO:11 / B KIRAÇ-ESENYURT / İSTANBUL TELEFON : 0212 624 32 15 16 FAKS : 0212 424

Detaylı

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri > 7. Güvenlik Uyar lar >4-5

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri > 7. Güvenlik Uyar lar >4-5 Ekmek K zartma Makinesi Kullanma K lavuzu BKK 09 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri 9 > Güvenlik Uyar lar >2-3 >5-7

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri 9 > Güvenlik Uyar lar >2-3 >5-7 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi sunmas n istiyoruz. Bunun için, bu k lavuzun

Detaylı

PROKETTLE 2650KG. Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU

PROKETTLE 2650KG. Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU PROKETTLE 2650KG Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM PROFESSIONAL dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș PROKETTLE 2650KG Otel

Detaylı

Bluelight Life / Dijital Kulaktan Atefl Ölçer ET-100B. Kullan m K lavuzu. Instruction Manual SON 10 ÖLÇÜM HAFIZASI. 34 / 44 C Aral nda ÖLÇÜM YAPAB LME

Bluelight Life / Dijital Kulaktan Atefl Ölçer ET-100B. Kullan m K lavuzu. Instruction Manual SON 10 ÖLÇÜM HAFIZASI. 34 / 44 C Aral nda ÖLÇÜM YAPAB LME Kullan m K lavuzu Instruction Manual 10 SON 10 ÖLÇÜM HAFIZASI 34 / 44 C Aral nda ÖLÇÜM YAPAB LME 01 De erli Müflterimiz, Bluelight ı tercih etti iniz için teflekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz de erli

Detaylı

MIRRA AR 343-R TÜRK KAHVESİ ROBOTU AR 343-R TURKISH COFFEE MAKER AR 343-R TÜRKISCHE KAFFEEMASCHIENE

MIRRA AR 343-R TÜRK KAHVESİ ROBOTU AR 343-R TURKISH COFFEE MAKER AR 343-R TÜRKISCHE KAFFEEMASCHIENE MIRRA AR 343-R TÜRK KAHVESİ ROBOTU AR 343-R TURKISH COFFEE MAKER AR 343-R TÜRKISCHE KAFFEEMASCHIENE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 850 W 1 2 6 7 8 5 4 3 MIRRA AR 343-R TÜRK KAHVESİ

Detaylı

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce Bu cihaz, ev tipi kullanım içindir, ticari kullanım için uygun değildir. Kullanma kılavuzunu itinalı bir şekilde okuyunuz ve ileride lazım olma ihtimaline karşı saklayınız! Güvenlik Bilgileri Uyarılar

Detaylı

CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu

CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EHG7835X http://tr.yourpdfguides.com/dref/629098

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EHG7835X http://tr.yourpdfguides.com/dref/629098 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

KAHVE SAATİ KS 7200. Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU

KAHVE SAATİ KS 7200. Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU KAHVE SAATİ KS 7200 Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș KAHVE SAATİ KS 7200 Plastik Türk Kahvesi

Detaylı

BKK 2205. Saç Kurutma Makinesi Kullanma Kılavuzu

BKK 2205. Saç Kurutma Makinesi Kullanma Kılavuzu BKK 2205 Saç Kurutma Makinesi Kullanma Kılavuzu Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Beko ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yüksek kalite ve teknoloji ile üretilmiş olan ürününüzün

Detaylı

Akrilik Küvet. Garanti Belgesi

Akrilik Küvet. Garanti Belgesi Akrilik Küvet Garanti Belgesi KÜVET GARANTİ BELGESİ Ece ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. ECE KÜVETİNİZİN BÜTÜN PARÇALARI DAHİL TAMAMI ÜRETİM HATALARINA KARŞI 2 (İKİ) YIL SÜRE İLE GARANTİ ALTINDADIR.

Detaylı

testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu

testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu 2 1 İçindekiler 1 İçindekiler...3 2 Güvenlik ve çevre...4 2.1. Doküman hakkında...4 2.2. Güvenliği sağlama...4 2.3. Çevreyi koruma...5

Detaylı

PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU

PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU NOT PRC 100 KULLANIM KLAVUZU 12 2 11 NOT PROGRAM AYARLARI Ç NDEK LER POWER BUTON 1- Ç NDEK LER... 3 GÖSTERGE Power buton ON konumuna getirildi inde ekranda

Detaylı

TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU

TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0 532

Detaylı

PROVİTA AR 1009 ZİRKONYUM BIÇAKLI EL BLENDER SETİ KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 1000 W

PROVİTA AR 1009 ZİRKONYUM BIÇAKLI EL BLENDER SETİ KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 1000 W PROVİTA AR 1009 ZİRKONYUM BIÇAKLI EL BLENDER SETİ AR 1009 Hand Blender Set With Zirconium Blade AR 1009 Hand-Blender Set Mit Zirkonium-Messern KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 1000

Detaylı

Mini Robo BKK 1156 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun!

Mini Robo BKK 1156 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! Mini Robo BKK 1156 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi sunmas n istiyoruz. Bunun

Detaylı

2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu

2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu 2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya baģlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. Ġleride referans olması için kullanma talimatını

Detaylı

DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

Türkçe PG191. LCD Monitör. H zl Bafllatma K lavuzu

Türkçe PG191. LCD Monitör. H zl Bafllatma K lavuzu PG191 LCD Monitör H zl Bafllatma K lavuzu Güvenlik Bilgisi Monitörü ayarlamadan önce, paket ile birlikte gönderilen tüm belgeleri dikkatlice okuyunuz. Yang n veya elektrik çarpmas riskini önlemek için,

Detaylı

ELEKTRĐKLĐ OCAK TR. Kurulum Kullanım Bakım

ELEKTRĐKLĐ OCAK TR. Kurulum Kullanım Bakım ELEKTRĐKLĐ OCAK TR Kurulum Kullanım Bakım Sayın Müşterimiz! Size teşekkür eder, yaptığınız seçimden dolayı da tebrik ederiz. Dikkatle tasarlanmış, en yüksek kaliteye sahip malzemelere göre imal edilmiş

Detaylı

CER1000-A GEÇİŞ KONTROL ÜRÜNLERİ KULLANIM KILAVUZU BAĞIMSIZ DENETLEYİCİ GEÇİŞ KONTROL BİRİMİ İÇİNDEKİLER

CER1000-A GEÇİŞ KONTROL ÜRÜNLERİ KULLANIM KILAVUZU BAĞIMSIZ DENETLEYİCİ GEÇİŞ KONTROL BİRİMİ İÇİNDEKİLER GEÇİŞ KONTROL ÜRÜNLERİ KULLANIM KILAVUZU CER1000-A BAĞIMSIZ DENETLEYİCİ GEÇİŞ KONTROL BİRİMİ İÇİNDEKİLER 1. BAKIM ONARIM 2. KUTU İÇERİĞİ 3. EKLENEBİLEN EKİPMANLAR 4. ÜRÜN TANIMI 5. TEKNIK ÖZELLİKLER 6.

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU OTOMATLARI

ELEKTRİKLİ SU OTOMATLARI ELEKTRİKLİ SU OTOMATLARI ÜRETİM ADRESİ İkitelli O.S.B. Atatürk Cad. Pik Dökümcüler San. Sit.A-3 Blok No: 2 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL Basım Tarihi : 01 Temmuz 2015 ONS KALIP MEKANİK MATBAA SAN. TİC.

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar

Kurulum Öncesi Uyarılar Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Çalıştırma sıcaklığı için kullanım kılavuzuna başvurun.

Detaylı

Ford Otosan TEKAY Başvuru Süreci

Ford Otosan TEKAY Başvuru Süreci Ford Otosan TEKAY Başvuru Süreci Bu döküman Teknik Acil Yardım Masası nın çalışma yöntemini açıklamak üzere hazırlanmıştır. Ford Otosan Akpınar mah. Hasan Basri cad. No:2 34885 Sancaktepe - Đstanbul Telefon

Detaylı

TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU LUBMATIC - DC Standart ELEKTRÝKLÝ SIVI YAÐ VE SIVI GRES POMPALARI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU VERSÝYON 1.00 SANAYÝ ve TÝCARET BAKANLIÐINCA TESPÝT EDÝLEN KULLANIM ÖMRÜ 10 YIL. GÝRÝÞ Bu tanýtma ve kullanma

Detaylı

KOMPAKT DUfi ÜN TELER

KOMPAKT DUfi ÜN TELER KOMPAKT DUfi ÜN TELER KOMPAKT DUfi ÜN TELER GENEL GÖRÜNÜfiÜ Dufl Teknesi nin modeline ba l olarak yukar daki görünüm, de iflmekle birlikte parçalar yap itibariyle ayn d r. 1- Dufl teknesi (modele göre

Detaylı

SHB 3078 KARIfiTIRICI

SHB 3078 KARIfiTIRICI SHB 3078 KARIfiTIRICI RU 2 1 6 7 3 4 8 10 11 9 5-1 - Children being supervised not to play with the appliance. This appliance is not intended for use by persons (including children) with reduced physical,sensory

Detaylı

4 Cihaz n Park Edilmesi > 7. 5 Bak m ve Temizlik > Tüketici Hizmetleri > 10. Güvenlik Uyar lar > 2 > 3 >4-6.

4 Cihaz n Park Edilmesi > 7. 5 Bak m ve Temizlik > Tüketici Hizmetleri > 10. Güvenlik Uyar lar > 2 > 3 >4-6. Elektrikli Süpürge Kullanma K lavuzu BKS 2520 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi

Detaylı

KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU

KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER VOLTAJ GİRİŞ GÜCÜ DEVİR HIZI MAX. BETON DELME ÇAPI UÇ TİPİ 230V-50HZ 1700W 900-1900d/dk 50mm SDS MAX CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. SDS UÇ

Detaylı

BAYMAK ELEKTR KL DEPOLU SU ISITICISI ( TERMOS FON )

BAYMAK ELEKTR KL DEPOLU SU ISITICISI ( TERMOS FON ) BAYMAK ELEKTR KL DEPOLU SU ISITICISI ( TERMOS FON ) MONTAJ ve KULLANMA KILAVUZU TS 2212 EN 60335-2 - 21 50 MTK / 65 MTK / 80 MTK / 100 MTK / 65 SMTK 80 SMTK / 100 SMTK / 15 TA - 15 TÜ / 30 TA - 30 TÜ Bu

Detaylı

SVC 3464 ELEKTR KL SÜPÜRGE

SVC 3464 ELEKTR KL SÜPÜRGE SVC 3464 ELEKTR KL SÜPÜRGE RU Children being supervised not to play with the appliance. This appliance is not intended for use by persons (including children) with reduced physical, sensory or mental capabilities,

Detaylı

LOLİTA AR 570 STANDLI SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ AR 570 HAIR STRAIGHTENER WITH STAND AR 570 HAARGLÄTTER MIT STÄNDER

LOLİTA AR 570 STANDLI SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ AR 570 HAIR STRAIGHTENER WITH STAND AR 570 HAARGLÄTTER MIT STÄNDER LOLİTA AR 570 STANDLI SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ AR 570 HAIR STRAIGHTENER WITH STAND AR 570 HAARGLÄTTER MIT STÄNDER ÖZEL STAND KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG SPECIAL STAND SPEZIELLEN STÄNDER

Detaylı

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch USB KVM Switch Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch Kullanma Kılavuzu DS-11403 (2 Portlu) DS-12402 (4 Portlu) 1 NOT Bu cihaz FCC kurallarının 15. Bölümü uyarınca,

Detaylı