TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU. Mastırlar Bisikletle Oryantiring Dünya Serisi 2. Ayak 4-Gün Bisikletle Oryantiring ve TOF 1.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU. Mastırlar Bisikletle Oryantiring Dünya Serisi 2. Ayak 4-Gün Bisikletle Oryantiring ve TOF 1."

Transkript

1 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU Mastırlar Bisikletle Oryantiring Dünya Serisi 2. Ayak 4-Gün Bisikletle Oryantiring ve TOF 1. Kademe Yarışı MART 2016, Kapadokya/NEVŞEHİR BÜLTEN 2

2 TERTİP KURULU Türkiye Oryantiring Federasyonu Adına Başkan : Doç. Dr. Tekin ÇOLAKOĞLU - Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Etkinlik Direktörü: Fatih UYGUN Kurul Üyeleri Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü : Mustafa ÜNLÜER TOF Genel Sekreteri : İsa GENÇTÜRK Organizasyon Kurulu Başkanı : Metin DEĞİRMENCİ Harita Kurulu Üyesi : Osman FİLİZ TOF Nevşehir İl Temsilcisi : Osman ÇÖLGEÇEN Harita: Olles Maps (CZE), Mehmet KÜÇÜKÇOLAK (TUR), Osman Filiz (TUR) Parkur Planlama: Osman FİLİZ Parkur Kontrolörü: Başhakem: Köksal AKSOY YARIŞMA TEKNİK KURULU Teknik Kurul Üyesi : Kenan AKSIN (Başkan) Başhakem : Köksal AKSOY Çıkış Hakemi : Ali KARALTI Etkinlik Direktörü : Fatih UYGUN Parkur Planlama : Osman FİLİZ Jüri: Keith DAWSON (SCT), Wolf EBERLE (AUT), Cevdet ALYILMAZ (TUR) IOF Etkinlik Danışmanı Nermin FENMEN (TUR)

3

4 I. ETKİNLİK PROGRAMI 23 Mart 2016 Çarşamba Etkinlik Merkezinin Açılışı ve Kayıtlar Çalışma Saatleri (16:00-22:00) 24 Mart 2016 Perşembe Karma Sürat Bayrak Yarışı Mustafapaşa 14:00 Yarışmanın başlaması ve ilk çıkışlar 16:00 Karma Sürat Bayrak Yarışı Ödül Töreni (Mustafa Paşa Şehir Merkezi) 25 Mart 2016 Cuma Uzun Mesafe Mustafapaşa (Mastırlar Kupası Etabı) 10:00 Yarışmanın başlaması ve ilk çıkış 26 Mart 2016 Cumartesi Orta Mesafe (WRE) Göreme (Mastırlar Kupası Etabı & TOF 1.Kademe Yarışı 1.Gün) 10:00 Yarışmanın başlaması ve ilk çıkış 13:30 Orta Mesafe WRE için Ödül Töreni ( Göreme İlkokulu) 27 Mart 2016 Pazar Sürat (WRE) Göreme (TOF 1.Kademe Yarışı 2.Gün) 10:00 Yarışmanın başlaması ve ilk çıkış Sürat WRE ve Kapadokya Kupası Genel Sıralama için Ödül Töreni (Göreme İlkokulu)

5 II. ETKİNLİK MERKEZİ Göreme Belediye Binası (38 38'39.03"N, 34 49'45.95"E) Çalışma Saatleri: Mart 16:00-22: Mart tarihlerinde yarışma alanında açılacak olan bilgi masası etkinlik merkezi görevi yapacaktır. III. KAYITLAR: Kayıtlar 03 Mart 2016 gününden itibaren Oryantiring lisansına sahip olan sporcular kayıtlarını Ori-Oto üzerinden, Oryantiring lisansı olmayan Türkiye Bisiklet Federasyonu lisansına sahip sporcular ise internet sitesindeki kayıt formu doldurularak yapılacaktır. Kayıtlarla ilgili telefon, faks ve e-posta ile iletilen başvurular dikkate alınmaz. Çıkış listeleri 22 Mart Salı günü yayınlanacak ve 20 Mart 2016 dan sonra Yeni Başlayan kategorileri dışında hiçbir kayıt alınmayacaktır * Organizasyon IOF kurallarına uygun olarak bir kategoride 5 den az sporcu olması durumunda kategorileri birleştirme hakkını saklı tutar. IV. ETKİNLİK DETAYLARI a. Tüm günler için ortak olan bilgiler 1) Patika dışında bisiklet sürmek serbesttir. Bisiklet sürülmeye uygun olan açık araziler haritada %100 sarı ile gösterilmiştir. (ISMTBOM 401) 2) Girilmesi yasak olan bahçeler, özel mülkler, tarım arazileri ve bağ bahçeleri girilmesi yasak olan bölge (ISTMBOM 709) veya yerleşim alanı olarak haritada gösterilmiştir. Bu bölgelere arazide şerit çekilmemiştir. Haritanın okunması ve bu bölgelere girilmemesi sporcuların sorumluluğundadır. 3) Şehir içerisinde dik merdivenlerin olduğu dar geçişler bulunmaktadır. Bu bölgeler, inişlerin başladığı noktalarda mor bir çizgi (ISTMBOM 843 ) ile gösterilmiştir.

6 4) Arazide bazı dik teknik inişler bulunmaktadır. Yokuş yukarı çıkan sporcular yokuş aşağı inen sporculara yol vermek zorundadır! 5) Bazı kör tepelerde dik teknik inişler bulunmaktadır. Bu inişlerde sporcuların karşılaşacakları şeyleri önceden görememe riski bulunmaktadır. Bu bölgeler harita üzerinde mor bir ünlem işareti ile gösterilecektir. Aynı zamanda arazide de bu işaret! olacaktır. 6) Az da olsa, bazı hedefler patikaların dışında bulunmaktadır; fakat bu noktalara bisikletten inmeden kolayca ulaşmak mümkündür. 7) Bu etkinlik patikalar dışında sürüşlerin izin verildiği bir Bisikletle Oryantiring etkinliğidir. Teker patlağına karşı önlem alınması önerilir. 8) Dikkat: Bahar geldiğinden dolayı arazide birçok böcek bulunmaktadır. Haritanızı okumak için durmayı planlıyorsanız böcek uzaklaştırıcı sprey kullanmanızı öneririz. 9) Tüm yarışma günlerinde bitiş alanında bisikletlerin yıkanması için imkanlar sağlanacaktır. Yarış alanındaki talimatları takip ediniz. Özel Harita İşaretleri: Peri bacaları %70 siyah (koyu gri), geçilmez duvar sembolü ve ortası beyaz olarak çizilmiştir. Bazı peribacalarının dış duvarları eski dönemlerde oyulmuş ve içi barınak veya kilise olarak kullanılmıştır. Bu durumdaki peribacalarının girişi %70 siyah(koyu gri) V şeklinde, mağara sembolü ile gösterilmiştir. Açık gri taşlık alanı ifade etmektedir. Bu alanlar bisiklet sürüşüne uygundur. b. Yarışlara özgü bilgiler 24 Mart 2016 Perşembe Sprint Bayrak Yarışı 13:50 Toplu çıkış için bisikletlerin ve sporcuların başlangıç noktasında sıra alması 14:00 1. Ayak için Yarış Başlangıcı 15:10 Değişim alanında başlangıç almamış ayaklar ve bireysel sporcuları için toplu çıkış(aşağı Bakınız) 16:00 Mustafapaşa Şehir Merkezinde Bayrak Yarışı için Ödül Töreni Bayrak Yarışı Takımları ve Bireysel Yarışmacılar Bayrak yarışı takımları, en az biri kadın olmak üzere üç kişiden oluşacaktır. Bu resmi bir yarışma olmadığından, takım üyelerinin aynı ülkeden olma zorunlulukları yoktur. Bayrak yarışı için sadece bir kategori olacaktır. Takımların son kayıt tarihi 23 Mart 22:00 dır. Bu tarihten sonra yarışmaya bayrak yarışı takımı olarak katılmak mümkün olmayacaktır. Bayrak yarışına takım olarak kaydolmak için Etkinlik Sekreterine e- posta(dorukbalkan@gmail.com) ile başvurabilir veya Etkinlik Merkezinde kayıt masasına başvurabilirsiniz.

7 1. Ayağın başlamasından 70 dakika sonra, bayrak yarışı takımlarının çıkış almamış sporcularına toplu çıkış verilecektir. Bayrak Yarışı takımı kuramayan yarışmacılar bu ikinci toplu çıkışta yarışmaya başlayabilir ve bayrak yarışının ayaklarından birinde yarışabilirler. Bayrak yarışının bir ayağında yarışmak isteyen bireysel sporcular da e- posta ile veya Etkinlik Merkezinden en geç 23 Mart 22:00 a kadar kayıt yaptırmalıdır. Bireysel yarışan sporcular Bayrak Yarışı ödüllerinden feragat etmek durumundadır. Toplu çıkış ve Harita Değişimi İlk ayakta yarışacak sporcular bisikletlerini belirtilen çizgiye bırakmalı ve başlangıç çizgisine geri dönmelidir. Haritalar başlangıç noktasından 50 metre ileride bulunmaktadır. Toplu çıkış verildiğinde, yarışmacılar bisikletlerine koşmalı, bisikletlerini aldıktan sonra haritalara kadar bisikletleri ile koşmalı (BİSİKLETİ SÜRMEMELİ) ve haritalarını almalıdırlar. (Aşağıdaki Şema ya bakınız) Arazi: Yarış, Mustafapaşa Köyünün dar sokaklarında yapılacaktır. Yarışmacılar trafik kurallarına uymakla yükümlüdürler. Yerel halk yarışma hakkında önceden bilgilendirilmiştir ve yarışma süresince yarışma alanındaki trafiğin yavaşlatılması için görevliler olacaktır. Buna rağmen, yarışmacılar trafiği ve yayaları göz önünde bulundurarak dikkatli olmalıdırlar. Toplanma Alanının GPS Koordinatları: 38 35'2.93"N 34 53'46.26"E Diskalifiye Süreleri: 120 dakika (3 kişilik takımlar için) 40 dakika (bireysel yarışan sporcular için)

8 Su Noktaları: Parkur boyunca su noktası bulunmamaktadır. Bitiş noktası suyun içilebilir olduğu köy çeşmesine yakındır. Haritalar: A4, ISMTBOM 2010, Ölçek: 1:5000, Eş yükselti aralığı: 5 m 25 Mart 2016 Cuma Uzun Mesafe 10:00 İlk Çıkışlar Uzun mesafe için herhangi bir ödül töreni yapılmayacaktır. Bu yarışma Kapadokya Kupasının ilk etabı olacaktır. Ayrıca bu yarış Dünya Mastırlar Serisine dâhildir. Isınma ve Başlangıç Başlangıca doğru dik bir yokuş vardır ve ısınma için sınırlı bir alan vardır. Bundan dolayı, yarışmacıların ısınmalarını bitirdikten sonra dik yokuştan tırmanıp başlangıç çizgisine gitmeleri önerilmektedir. Diğer yarışmacılar başlangıç noktasına giderken yokuş aşağı antrenman yapılmasını engellemek amacıyla başlangıca giden patikanın başlangıcında -10 dakika koridoru olacaktır. Sadece başlangıç zamanı yaklaşan sporcuların yokuşun tepesine çıkmasına izin verilecektir. Yokuşun tepesine çıkan yarışmacıların, gerekli olmadığı sürece ve görevlilerin izni olmadığı müddetçe yokuştan aşağı inmemeleri gerekmektedir. Ön-çıkıştan başlangıç çizgisine olan uzaklık 120m dir. Başlangıç alanında tuvalet ve su olacaktır. Arazi Parkur çoğunlukla tepelerden ve vadilerden oluşmakta, ayrıca şehir içi oryantiringinden oluşmaktadır. Arazi dik yamaçları ve derin vadilerinden dolayı IOF standartlarında belirtildiği üzere zor bir uzun parkur sunamayabilir. Buna rağmen, bu parkur yarışmacılara keyif vermekle birlikte dayanıklılıklarını ve harita okunması test etmesi üzerine tasarlanmıştır. Birkaç bölgede yarışmacıların bisikletten inmedikleri takdirde dağ bisikleti konusunda deneyimli olmaları gerekmektedir. Hedefler nehirlerin aktığı ve ağaçların çiçek açtığı bölgelerde güzel vadilerde yer almaktadır. Nehirler, hızlı akıyor gibi gözükse de derin değil ve kolayca karşıdan karşıya geçilebilir. Bu bölge doğa yürüyüşü için popüler bir bölge olduğundan birkaç noktada tahta kütükler bu nehirlere köprü şeklinde yerleştirilmiştir. Bu köprülerden geçişler de dağ bisikleti deneyimi gerektirebilir. Buna rağmen, nehirlerin içinden geçilmesi köprülerin üstünden geçilmesiyle karşılaştırıldığında dezavantaj oluşturmamaktadır. Bu köprüler harita üzerinde gösterilmemiştir. Parkur boyunca yarışmacılar yakındaki köylere giden asfalt yollar ile karşılaşabilir. Bu yol üzerinden çok az miktarda trafik olsa da, sürücülerin uyarılması için görevliler belirli noktalara yerleştirilecektir. Yarışmacılar bu yolu kullanırken veya geçerken dikkatli olmalıdır. Bu yolların kullanımı yasak değildir. Lütfen yolların sağ tarafından gidiniz. Lütfen yolların ortasından gitmeyiniz! Toplanma Alanının GPS Koordinatları 38 34'52.80"N, 34 54'0.59"E Diskalifiye Süresi 180 dakikası Haritalar: A4, ISMTBOM 2010, Ölçek: 1:15000, Eşyükselti Aralığı: 5 m

9 Su Noktaları: Parkur boyunca 2 adet su noktası bulunacak ve harita üzerinde işaretlenecektir. Bu noktalar hedef değildir; fakat birçok yarışmacının geçeceği noktalarda konumlandırılacaktır. Ayrıca bitiş noktasında su bulunacaktır. 26 Mart 2016 Cumartesi Orta Mesafe(WRE) 10:00 İlk Çıkışlar 13:30 Orta Mesafe WRE için ödül töreni Orta Mesafe WRE de derece yapan sporcular için özel ödüller 1.- Göreme üzerinde Balon Turu kişilik 3 gün konaklamaaccommodation for 3 nights for kişilik Kapadokya Turu TOF 1.Kademe Yarışı 1.Gün Ödül Töreni Isınma ve Çıkışlar Başlangıca doğru dik bir yokuş vardır. Yarışmacılar bu dik yokuşu göz önünde bulundurarak fazladan 15 dakikalık bisiklet sürüşünü hesaba katmalıdır. Başlangıç noktasında ısınmak için alan, tuvalet ve içecek imkanı bulunacaktır. Ayrıca seyircilerin zaman geçirmesi için de bir kafe imkanı olacaktır. Yarışmacılara eşlik edilmesi ve Göreme Vadisinin harikulade bir manzarasının tadını çıkarmak, yarışmacıların peri bacaları arasındaki yarışmalarını izlemek için seyircilerin buraya gelmesini öneririz. Aşağıdaki fotoğraf başlangıç noktasından görülecek manzaradır. Şehir merkezinden yarışma başlangıcına nasıl gidileceğinin krokisi kayıtlar esnasında dağıtılacaktır. Arazi Mustafapaşa ile karşılaştırıldığında Göreme deki tepeler ve vadiler daha küçüktür. Parkur haritayı takip etmeyi bırakmadığınız sürece kolay gözüken büyülü bir araziden geçmektedir. Haritayı takip edilemediği anda tüm peri bacaları birbirine benzemeye başlamakta ve yarışmacıların orta mesafe oryantiring becerileri performansılarını belirlemektedir.

10 Mustafapaşa da olduğu gibi bu arazide de kör tepelerin olduğu birkaç teknik iniş bulunmaktadır. Bu kör tepeler arazide ve haritada ünlem işareti ile belirtilmiştir. Parkur, trafiğin hızlı olduğu bir asfalt yoldan geçmektedir. Bu yol üzerinden görevlilerin araçları durduracağı ve yarışmacıların geçmesine izin verileceği bir zorunlu geçiş noktası bulunmaktadır. Bu yol üzerinden başka herhangi bir noktadan geçilmesi kesinlikle yasaktır. Göreme özellikle balon turları ile meşhurdur. Bazı bölgeler balonların iniş bölgesi olması için düzleştirilmiştir. (Fotoğraflarda gösterildiği üzere) Bu iniş bölgeleri kaldırım bölgesi(ismtbom 529) şeklinde haritada gösterilmiştir. Toprak sert ve bisiklet sürüşüne uygundur. Balon turları gün doğumunda yapılmaktadır, ve tüm turlar yarışmalar başlamadan bitmiş olacaktır, dolayısıyla yarışmacıların üzerine balonların iniş yapma gibi bir riski bulunmamaktadır Toplanma Alanının GPS Koordinatları: 38 38'26.86"N 34 49'56.16"E Diskalifiye Süresi: 150 minutes Su Noktaları: Parkur boyunca su noktaları bulunmayacaktır. Başlangıç ve bitiş noktalarında su imkanı olacaktır. Haritalar: A4, ISMTBOM 2010, Ölçek: 1:10000, Eşyükselti Aralığı: 5 m

11 27 Mart 2016 Pazar Sürat Mesafesi (WRE) 09:50 Karantina Kapanışı 10:00 İlk Başlangıcı 12:30 Sürat Mesafesi WRE için ödül töreni Kapadokya Kupası için ödül töreni (Uzun, Orta ve Sürat) TOF 1.Kademe Yarışı 2.Gün Ödül Töreni Sürat Mesafe WRE de derece yapan sporcular için özel ödüller 1.- Göreme üzerinde Balon Turu kişilik 3 gün konaklamaaccommodation for 3 nights for kişilik Kapadokya Turu Karantina Karantina ve başlangıç noktası Orta Mesafe yarışındaki ile aynı yerdedir. Yarışmacılar bir gün önceki gibi manzaranın ve tuvalet, su ve yiyecek hizmetlerinin olduğu kafeye dik yokuşu tırmanarak ulaşabilirler. Karantinaya girişler 9:50 de kapanacaktır. Başlangıca ulaştıktan sonra hiçbir yarışmacının dik yokuştan inmesine izin verilmeyecektir. Seyircilerin yarışmacılara bu noktaya kadar eşlik etmesi önerilmektedir. Son çıkışa kadar sadece yürüyerek karantina bölgesinden ayrılabilirler, son çıkıştan sonra yokuştan bisiklet ile inilmesine izin verilecektir. Bu noktada Göreme şehrinin peri bacalarını, mağara otellerini ve bazıları çıkmaz sokak olan dönemeçli sokaklarını görebilirsiniz. Aşağıdaki fotoğraf karantina noktasındaki manzarayı göstermektedir: Başlangıç Noktasından İlk Hedefe Dikkat: Başlangıç noktasına gelirken çıktığınız dik patikadan ineceksiniz. Yağmur yağması durumunda kaldırım taşı kaygan olabilir. Dikkatli ininiz!

12 Arazi Bu şehir oryantiringi, hızlı oryantiring yeteneğinizi ölçecek ve çok hızlı (umarız ki doğru) karar alma yeteneğinizi sorgulayacaktır. Diğer parkurlardakine benzer şekilde dik merdiven inişlerinin olduğu bölgeler tehlikeyi göstermek amacıyla mor çizgi ile gösterilmiştir. Yarışmacıların bu noktalardan inerken alacakları risk kendilerine aittir. Toplanma Alanının GPS Koordinatları: 38 38'26.86"N, 34 49'56.16"E Diskalifiye Süresi: 60 dakika Harita: A4, ISMTBOM 2010 Ölçek: 1:5000, Eşyükselti Aralığı: 2.5 m Su Noktaları: Parkur boyunca su noktası olmayacaktır. Başlangıç ve bitiş noktalarında su imkanı olacaktır. Kategoriler Katılımın az olmasından dolayı aşağıdaki kategoriler birleştirilmiştir: M16, M18 kategorisi ile, M45, M40 kategorisi ile, M65, M60 kategorisi ile, W18, W20 kategorisi ile birleştirilmiştir. Bayrak Yarışı Tek Kategori, en az 1 kadının bulunduğu 3 kişilik takımlar Bireysel Yarışmacılar - M18, 20, 21E, 40, 50, 55, 60, 70+, W20, 21E, 45, 65, Yeni Başlayan V. PARKUR VE ARAZİ AYRINTILARI: Parkur Mesafeleri ve Tırmanış Kategori Bayrak Yarışı (MUSTAFAPAŞA) Uzun (MUSTAFAPAŞA) Orta WRE (GÖREME) Sürat - WRE (GÖREME) Hedef Sayısı Mesafe Tırmanış Hedef Sayısı Mesafe Tırmanış Hedef Sayısı Mesafe Tırma nış Hedef Sayısı Mesafe M ,4-6, , , ,8 45 M ,4-6, , , ,9 45 M21E 12 6,4-6, , , ,8 60 M ,4-6, , , ,9 40 M ,4-6, , , ,6 35 M ,4-6, , ,4 35 M ,4-6, , , ,1 30 M ,4-6, , , ,6 25 W ,4-6, , , ,2 35 W21E 12 6,4-6, , , ,1 50 W ,4-6, , , ,5 40 W ,4-6, , , ,5 25 Yeni Başlayan 12 6,4-6, , , ,4 25 Not: Türkiye Oryantiring Federasyonu, parkur mesafeleri, hedef sayıları ve tırmanışları, yarış öncesinde arazide meydana gelebilecek değişiklikler ve kazanma süresi hesaplamaları sonucunda değiştirme hakkını saklı tutar. Tırmanış

13 ARAZİ VE HARİTALAR Yarışmalar genellikle peri bacalarının arasındaki karmaşık detayların olduğu açık bir arazide gerçekleştirilecektir. Milan BILY, Zdenek SOKOLAR, Jan DERBAL (CZE), Mehmet KÜÇÜKÇOLAK (TUR) tarafından çizilen örnek koşu oryantiringi haritaları aşağıdaki gibidir. Haritalar Osman Filiz(TUR) tarafından tekrar düzenlenecek ve ISMTBOM 2010 e uygun hale dönüştürülecektir. 1.Gün Karma Sprint Bayrak Yarışı, Mustafapaşa Şehir Merkezi 2.Gün Uzun Mesafe, Mustafapaşa 3.Gün Orta Mesafe(WRE), Göreme 4.Gün Sprint (WRE), Göreme Şehir Merkezi

14 VI. YARIŞMA ALANLARINA ULAŞIM Şehir Merkezinden, Göreme ve Mustafapaşa ya hem sporcular hem de bisikletler için servis hizmeti sağlanacaktır. Bu hizmetten yararlanmak isteyenler Fatih Uygun a telefon (Tel: ) veya e- posta(fatihuygun75@gmail.com) ile en geç 22 Mart 2016 tarihine kadar bilgi vermek durumundadırlar. Güzergahlar sporculardan gelen talep yoğunluğuna göre belirlenecektir. Bisikletler üstü açık araçlar ile taşınacağından, bisikletlerin zarar görmeden taşınması için baloncuklu poşetler/koruma kılıflarının temini sporcuların sorumluluğundadır. VII. KONAKLAMA LİSTESİ HOTEL ÇİNER GÖREME ÇİNER HOTEL A.Ş. - GÖREME Tel : ciner@cinerhotel.com Web : ÜRGÜP ÖĞRETMENEVİ Adres:Musa Efendi Mahallesi No:14. Ürgüp / NEVŞEHİR. Tel : Fax: E- mail : urgupogretmenevi@hotmail.com AVANOS ÖĞRETMENEVİ Adres: Ahmet Ergün İlköğretim Okulu Yanı Avanos/NEVŞEHİR Tel : Fax : ayhankurt@hotmail.com NEVŞEHİR TURİZM OTELCİLİK LİSESİ UYGULAMA OTELİ Ali Dirikoç Bulvarı Bulv.Yeni Niğde Yolu Merkez / NEVŞEHİR Tel: Fax: nevsehiraotml@hotmail.com Web : FEZA OTEL ADRES : SIVRITAS MH. ELGIN SK. NO: 11, ÜRGÜP TEL : E- mail : dozami@dozami.com NEVŞEHİR POLİSEVİ ADRES: Güzelyurt Mah. Ürgüp Cad. No:49 Ürgüp Yolu NEVŞEHİR TEL : Aygün Otel Adres: Cumhuriyet mah. Zelve Cad. No:48 AVANOS Tel: Erol Aygün

15 GÖREME HOTEL, MOTEL, PANSİYONLAR VE KAMPİNGLER Adı Yetkili Telefon (0 384) Web Site ANADOLU EVLERİ ANATOLİA HALI TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ ANATOLİA PANSİYON BEKİR OKUR ARİF PANSYON ÜMMEHAN ŞEHİRLİOĞLU ARCH PALAS PANSİYON MUSTAFA YELKALAN ATAK MOTEL OSMAN ATAK AYDINLI HOUSE CEM DEMİRCİ BERLİN PANSİYON & KAMPİNG FİKRET BALTACI BLUE MOON MOTEL CEMİL CELEP BOYVADA TRAVEL İNN CAVE HOTEL CEMAL DOĞANAY CANYON VİEW SEYİT ÜNSAL CAPPADOCİA CAVE SUITES BAYBORA HALICILIK KUYUMCULUK VE TRZM TİC. LTD. ŞTİ CARAVANSERAİ CAVE HOTEL SERDAR ÇELİK DİVAN CAVE HOTEL OSMAN ÖZBEK DOLUNAY MOTEL DOĞAN ŞAFAK DORA MOTEL MERVE IŞIK ELİF STAR PANSİYON MERT MIZRAK ELYSEE PANSİYON ADNAN ODACI EMRE'S CAVE PANSİYON SÜLEYMAN MUMCU FLİNTSTONES PANSİYON MEHMET ALİ SOYDEMİR GÖREME HOUSE HOTEL AGM TURİZM VE İNŞ. TİC. LTD. ŞTİ GÖREME KAYA HOTEL ATA TURİZM İŞLETMELERİ TAŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ GÖREME SUİTES SİNAN AYDINOĞLU GÜLTEKİN MOTEL YAŞAR COŞKUN GÜMÜŞ PANSİYON YÜKSEL GÜMÜŞ GÜVEN CAVE PENSİON MUSTAFA DURMUŞ HALİL PANSİYON HALİL MIZRAK HOTEL ÇİNER GÖREME ÇİNER HOTEL A.Ş KÖSE PANSİYON MEHMET KÖSE KAPADOKYA AKADEMİ HOTEL KAPADOKYA AKADEMİ TRZM. SEY. SAN. TİC. LTD. ŞTİ KAPADOKYA ŞATO HOTEL OSMAN YÜCEFAYDALI KATPATUKA OTEL MUSTAFA KELEŞ KELEBEK PANSİYON ALİ YAVUZ

16 KEMAL_S GUEST HOUSE KEMAL DÖNMEZ KISMET PANSİYON FARUK KELEŞ KOOKABURRA PANSİYON İHSAN ÖZER KOZA HOTEL AYSEL DURAL LEGEND HOTEL ROSE TOUR SEY.LTD. ŞTİ LOKAL PANSİYON HARUN KOCATÜRK MİRAS HOTEL MİRAS OTELCİLİK ORGANİZASYON TURİZM TİC. LTD MARON CAVE PANSİYON ADEM KÖSE MELEK PANSİYON HÜSEYİN KANBUR NATURA PARK HOTEL MUSTAFA ÜNLÜ PACHA HAN HOTEL SEDAT İKMAN PANORAMA KAMPİNG OSMAN DEMİRCİ PARADİSE PANSİYON SEFA ÖZDEMİR PERİ CAVE PANSİYON HALİS TEMEL ROCK WALLEY PANSİYON İNAN EKİCİ ROYAL STONE HOTEL ROYAL BALON VE HAVACILIK İŞLT. TURİZM TİC. A.Ş S O S PANSİYON MUSA KANLIBAŞ SAKSAĞAN MOTEL OSMAN ATAK SARIHAN CAVE PANSİYON ALİ KOCATÜRK SES HOTEL ECE TURİZM İNŞ. REKLAM ÇİÇEK SAN. TİC.LTD. ŞTİ SHOESTRİNG PANSİYON SABİHA ÇİFTÇİ STONE CAVE HOTEL MUSTAFA CİNGİL SUHAN PARK HOTEL SULTAN CAVE SUITE SULTAN CAVE SUITE SUHAN KAPADOKYA OTELCİLİK VE TURİZM LTD. ŞTİ. SULTAN KELEBEK TURİZM SAN. TİC. LTD. ŞTİ. SULTAN KELEBEK TURİZM SAN. TİC. LTD. ŞTİ TAŞKONAK GUEST HOUSE ALİ YAVUZ TAN PANSİYON AHMET FATİH TAN TEKKAYA GEST HOUSE MUSTAFA TEKKAYA TERRA CAVE HOTEL NİHAL ERGÜN TRAVELLER'S HOTEL YAŞAR COŞKUN TRAVELLER'S PANSİYON YAŞAR COŞKUN TURİST HOTEL NAZAR TURİZM İŞLETMELERİ SAN. VE TİC. A.Ş UFUK PENSİON MOTEL ORHAN KALLE VİLLAGE HOUSE HALİL YURDAKUL VEZİR CAVE SUITES HAZIM AYDINLI WALNUT HOUSE İSMAİL KÖSE YÜKSEL MOTEL YÜKSEL EREN

17 MUSTAFAPAŞA HOTEL, MOTEL, PANSİYONLAR İŞYERİNİN ÜNVANI VE ADRESİ TEL FAKS E-MAİL WEB GOMEDA HOTEL YENİ MAH.TURİZM CAD.NO: GÜL KONAKLARI YENİ MAH.SÜMER CAD.NO: HOTEL VİLLA COLUMBA (ŞİRKET) YENİ MAH.SÜMER CAD.NO: (OLD GREEK HOUSE) ÖZTÜRK HOTEL (I) (Niyazi ÖZTÜRK) DAVUTLU MAH.ŞAHİN CAD.NO: (UPPER OLD GREEK HOUSE) ÖZTÜRK HOTEL(II) (Niyazi ÖZTÜRK) YUKARI MAH.ZAFER CAD. NO: HOTEL PACHA (Demirhan KARAGÖZ) YENİ MAH. KALE SK. NO: MONASTERY PANSİON (Ercan KARAGÖZ) DAVUTLU MAH.ZAFER CAD.NO: UNIQUE CAVE HOTEL (Figen YAĞCIOĞLU) YUKARI MAH.ZAFER CAD.GAZİ SK. NO:26 KONAK BEZİRHANE (Cem DİZBAY) DAVUTLU MAH.ZAFER CAD.NO: CAVİT HOTEL (Cavit ÇELEBİ) YENİ MAH.BARAJ CAD.SARMAŞIK SK.NO: PERİMASALI HOTEL DAVUTLU MAH.ŞEHİT ASLAN YAKAR SK.NO:

18 AKYOL HOTEL (I) (Ali AKYOL) YENİ MAH.SARMAŞIK SK. NO: ali_sinasos msn.com AKYOL HOTEL (II) (Ali AKYOL) DAVUTLU MAH.BARAJ CAD. NO: ali_sinasos msn.com HAN PANSİYON (Samiye ATASOY) DAVUTLU MAH.ZAFER CAD.NO: CAPPADOCİA ESTATES (ŞİRKET) SRM.Tur. İç ve Dış Tic. Ltd. DAVUTLU MAHALLE VEZİR SK. NO: SİNASOS CAVE OTEL YUKARI MAH. CUMHURİYET MEYDANI MESCİT SOKAĞI NO: CAVE ART CAPPADOCİA ( Oya BAŞARAN) YUKARI MAH. MANASTIR SK. NO: info@cavearthotel.com --- JERVENİ CAVE OTEL (Süreyya AYTAŞ) YUKARI MAH. ZAFER CAD. NO: 17 MUSTAFAPAŞA KASABASI info@jervenicaveotel.com EFSANE HOTEL DAVUTLU MAHALLE KILIÇARSLAN SK.No: ARNOVALLEY HOTEL (Nurten TOPAÇ) YUKARI MAH.MANASTIR SK.No: info@arnovalleyhotel.com

19 VIII. İLETİŞİM Etkinlik Direktörü: Fatih UYGUN Tel: Etkinlik Sekreteri: Doruk Balkan Tel: İl Temsilcisi: Osman ÇÖLGEÇEN Tel: Türkiye Oryantiring Federasyonu: ( )

YARIŞMA TERTİP KURULU

YARIŞMA TERTİP KURULU YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan: Tekin ÇOLAKOĞLU Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kurul Üyeleri: Mustafa BOZBEY, Nilüfer Belediye Başkanı Süleyman ŞAHİN, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU GELİBOLU BARIŞ KUPASI ve TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIŞMA BÜLTENİ 01-03 MAYIS 2015/ÇANAKKALE DÜZENLEME KURULU: Türkiye Oryantiring Federasyonu adına Etkinlik Direktörü: Umut

Detaylı

BÜLTEN-3- TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2.KADEME HATAY ORYANTİRİNG YARIŞMASI ARALIK 2015/HATAY YARIŞMA TERTİP KURULU

BÜLTEN-3- TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2.KADEME HATAY ORYANTİRİNG YARIŞMASI ARALIK 2015/HATAY YARIŞMA TERTİP KURULU TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2.KADEME HATAY ORYANTİRİNG YARIŞMASI 26-27 ARALIK 2015/HATAY BÜLTEN-3- YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan: Tekin ÇOLAKOĞLU Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kurul üyeleri:

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU BİSİKLET- O TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIŞMA BÜLTENİ 16-17 MAYIS 2015 BOLU

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU BİSİKLET- O TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIŞMA BÜLTENİ 16-17 MAYIS 2015 BOLU TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU BİSİKLET- O TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIŞMA BÜLTENİ 16-17 MAYIS 2015 BOLU ORGANİZASYON: TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TERTİP KURULU: Başkan: İlker BURGAÇ - Türkiye Oryantiring

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ULUSLARARASI KAPODOKYA KUPASI 4. KADEME YARIŞMA BÜLTENİ 27-28-29 MART 2015 NEVŞEHİR

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ULUSLARARASI KAPODOKYA KUPASI 4. KADEME YARIŞMA BÜLTENİ 27-28-29 MART 2015 NEVŞEHİR TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ULUSLARARASI KAPODOKYA KUPASI 4. KADEME YARIŞMA BÜLTENİ 27-28-29 MART 2015 NEVŞEHİR DÜZENLEME KURULU:. Türkiye Oryantiring Federasyonu adına Harita : Milan BILY, Zdenek

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2. KADEME & AKDENİZ ÜLKELERİ ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI & ANTALYA O DAYS ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 23-26 Şubat 2017 ANTALYA BÜLTEN 1&2 YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan Sportif Direktör

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE BİSİKLETLE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Haziran 2017 BOLU YARIŞMA BÜLTENİ 3

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE BİSİKLETLE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Haziran 2017 BOLU YARIŞMA BÜLTENİ 3 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE BİSİKLETLE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 03-04 Haziran 2017 BOLU YARIŞMA BÜLTENİ 3 YARIŞMA TERTİP KURULU BAŞKAN: Hacer AKYÜZ : Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı

Detaylı

İSTANBUL BİSİKLETLE ORYANTİRİNG KUPASI DÜNYA SIRALAMASINA PUAN VEREN 2 YARIŞ BİSİKLETLE ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI. Belgrad Ormanları, İstanbul

İSTANBUL BİSİKLETLE ORYANTİRİNG KUPASI DÜNYA SIRALAMASINA PUAN VEREN 2 YARIŞ BİSİKLETLE ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI. Belgrad Ormanları, İstanbul İSTANBUL BİSİKLETLE ORYANTİRİNG KUPASI DÜNYA SIRALAMASINA PUAN VEREN 2 YARIŞ BİSİKLETLE ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI Belgrad Ormanları, İstanbul www.oryantiring.org 1 Haziran 2013 Cumartesi Sürat (WRE)

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 3. KADEME & AKDENİZ ÜLKELERİ ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI & ANTALYA O DAYS ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 23-26 Şubat 2017 ANTALYA BÜLTEN 1&2 YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan Sportif Direktör

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ULUSLARARASI FİNİKE ORYANTİRİNG GÜNLERİ & 3.KADEME YARIŞI BÜLTEN 4-

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ULUSLARARASI FİNİKE ORYANTİRİNG GÜNLERİ & 3.KADEME YARIŞI BÜLTEN 4- TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ULUSLARARASI FİNİKE ORYANTİRİNG GÜNLERİ & 3.KADEME YARIŞI BÜLTEN 4- 1. YARIŞMA TERTİP KURULU BÜLTEN 4- Başkan : Hacer AKYÜZ, Türkiye Oryantiring Federasyonu BaĢkanı Kurul

Detaylı

YARIŞMA TERTİP KURULU

YARIŞMA TERTİP KURULU YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan: Tekin ÇOLAKOĞLU Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kurul Üyeleri: Mustafa BOZBEY, Nilüfer Belediye Başkanı Süleyman ŞAHİN, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU SAYI : TOF/415 02 Mart 2016 KONU : MTB-O Masterlar Dünya Kupası 2. Serisi, Bisiklet -O Kapadokya Kupası ve 1.Kademe Yarışma Talimatı... SPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA. GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE YARIŞIN

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1 ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1 Organizasyon ODTÜ Orienteering ve Navigasyon Takımı tarafından gerçekleştirilecek olan ODTÜ OPEN 2018 SPRINT CUP, 29-30 Eylül 2018

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 8. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG YARIŞMASI OSMANİYE BÜLTEN 1

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 8. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG YARIŞMASI OSMANİYE BÜLTEN 1 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 8. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG YARIŞMASI OSMANİYE BÜLTEN 1 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 8. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 1. KADEME ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Kasım 2016-Bergama/İZMİR BÜLTEN 1/2

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 1. KADEME ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Kasım 2016-Bergama/İZMİR BÜLTEN 1/2 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 1. KADEME ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 26-27 Kasım 2016-Bergama/İZMİR BÜLTEN 1/2 YARIŞMA TERTİP KURULU BAŞKAN KURUL ÜYELERİ: Bergama Kaymakamı Bergama Belediye Başkanı Bergama

Detaylı

İçindekiler. Organizasyon Komitesi...4 Etkinlik Programı...4 Bölge Haritası...5. Etkinlik Merkezi, İletişim...5 Park Alanları, Ulaşım...

İçindekiler. Organizasyon Komitesi...4 Etkinlik Programı...4 Bölge Haritası...5. Etkinlik Merkezi, İletişim...5 Park Alanları, Ulaşım... BÜLTEN 3 1 2 İçindekiler Organizasyon Komitesi...4 Etkinlik Programı...4 Bölge Haritası...5 Etkinlik Merkezi, İletişim...5 Park Alanları, Ulaşım...6 Yarış Kuralları, Zamanlama Sistemi...7 Sportmenlik...7

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 1

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 1 ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 1 Organizasyon Yarışmalar, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Orienteering ve Navigasyon Takımı tarafından 2- gün, 2-etap şeklinde 7-8 Mayıs

Detaylı

NG FEDERASYONU 2. KADEME ORYANT

NG FEDERASYONU 2. KADEME ORYANT TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2. KADEME ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 07-08 Ocak 2017-Kartepe/KOCAELİ BÜLTEN 1 YARIŞMA TERTİP KURULU BAŞKAN : Hacer AKYÜZ KURUL ÜYELERİ: Kartepe Kaymakamı Kartepe Belediye Başkanı

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU SAYI : TOF/868 14.04.2017 KONU : Patika -O Türkiye Şampiyonası Yarışma Talimatı.. SPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA. GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE YARIŞIN TANIMI: a. nun 2016-2017 yılı faaliyet programında

Detaylı

BÜLTEN. : Ramazan KULAKOGLU. : Yefim SHTEMPLER ve Fırat CANİKLİ. : Yüksel KÖSEM

BÜLTEN. : Ramazan KULAKOGLU. : Yefim SHTEMPLER ve Fırat CANİKLİ. : Yüksel KÖSEM BÜLTEN TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU BAYRAK, GECE ORYANTİRİNG MÜSABAKASI VE ESKİŞEHİR ÖZEL YARIŞI ( 17-18 EKİM 2015, ESKİŞEHİR ) Etkinlik Direktörü : Fırat CANİKLİ Harita: Bayrak Yarış Haritası : Ramazan

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU SAYI : TOF/463 07/04/2015 KONU : Gelibolu Barış Kupası ve Türkiye Oryantiring Şampiyonası Yarışma Talimatı... GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE.. SPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA 1. YARIŞMANIN TANIMI:

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI GRUP MÜSABAKALARI 2. GRUP ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 30 NİSAN-01 MAYIS 2016 /ISPARTA BÜLTEN 1

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI GRUP MÜSABAKALARI 2. GRUP ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 30 NİSAN-01 MAYIS 2016 /ISPARTA BÜLTEN 1 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI GRUP MÜSABAKALARI 2. GRUP ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 30 NİSAN-01 MAYIS 2016 / BÜLTEN 1 YARIŞMA TERTİP KURULU Türkiye Oryantiring Federasyonu Adına

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2. KADEME ORYANTİRİNG YARIŞMALARI Ocak 2017-Kartepe/KOCAELİ BÜLTEN 2

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2. KADEME ORYANTİRİNG YARIŞMALARI Ocak 2017-Kartepe/KOCAELİ BÜLTEN 2 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2. KADEME ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 07-08 Ocak 2017-Kartepe/KOCAELİ BÜLTEN 2 YARIŞMA TERTİP KURULU ÜST KURUL Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kocaeli Büyükşehir Belediye

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 2

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 2 ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 2 Organizasyon Yarışmalar, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Orienteering ve Navigasyon Takımı tarafından 2- gün, 2-etap şeklinde7-8 Mayıs

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 1. KADEME NİKSAR AYVAZSUYU ve ULUSLARARASI NİKSARCUP YARIŞMASI EKİM 2018 NİKSAR/TOKAT

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 1. KADEME NİKSAR AYVAZSUYU ve ULUSLARARASI NİKSARCUP YARIŞMASI EKİM 2018 NİKSAR/TOKAT DÜZENLEME KURULU HACER AKYÜZ TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ADINA BAŞKAN KURUL ÜYELERİ ÖZDİLEK ÖZCAN MAHİR IRMAK CEMİL ÇAĞLAR HAKAN ARSLAN MUZAFFER BOLAT ÖZGÜR MORBEL İLKER MELİKOĞLU KEMAL KORKMAZ ETKİNLİK

Detaylı

14-16 Ekim 2011 Bursa. 4. Oturum Parkur Tipleri

14-16 Ekim 2011 Bursa. 4. Oturum Parkur Tipleri TOF İleri Düzey Parkur Planlayıcılar için Parkur Planlama Semineri 14-16 Ekim 2011 Bursa 4. Oturum Parkur Tipleri Program ve seminer: Zoran Milovanovic Çeviri: Nermin Fenmen Parkur Tipleri Parkur planlamanın

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU KAYAKLA ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 5 6 MART 2016/SARIKAMIŞ ...BÜLTEN

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU KAYAKLA ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 5 6 MART 2016/SARIKAMIŞ ...BÜLTEN TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU KAYAKLA ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 5 6 MART 2016/SARIKAMIŞ...BÜLTEN 1-2... TERTİP KURULU: Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı: Doç. Dr. Tekin ÇOLAKOĞLU Etkinlik Direktörü:

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI BÖLGESEL YARIŞMALARI 2.GRUP (KIRMIZI)-4.BÖLGE-1.KADEME YARIŞMASI

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI BÖLGESEL YARIŞMALARI 2.GRUP (KIRMIZI)-4.BÖLGE-1.KADEME YARIŞMASI TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI BÖLGESEL YARIŞMALARI 2.GRUP (KIRMIZI)-4.BÖLGE-1.KADEME YARIŞMASI 04 MART 2017 MERSİN (Adana,Gaziantep,Hatay,Kahramanmaraş,Karaman,Kilis,Mersin,Osmaniye)

Detaylı

Talep edilmekte ise düzenleyicinin önerisi (*) : Yarışmaya ait internet sitesinin adresi. Başlama tarihi:

Talep edilmekte ise düzenleyicinin önerisi (*) : Yarışmaya ait internet sitesinin adresi. Başlama tarihi: EK-1 Yarışmanın adı Yarışmanın türü ÖZEL YARIŞMA DÜZENLEME BAŞVURU FORMU Yerel ( ) Ulusal ( ) Uluslararası ( ) WRE ( ) Ülke sıralamasına puan etkisi Talep edilmektedir ( ) Talep edilmemektedir ( ) Talep

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU. ERGAN KAYAK ORYANTİRİNG YARIŞMALARI Şubat 2017 ERZİNCAN BÜLTEN 3

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU. ERGAN KAYAK ORYANTİRİNG YARIŞMALARI Şubat 2017 ERZİNCAN BÜLTEN 3 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ERGAN KAYAK ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 12-13 Şubat 2017 ERZİNCAN BÜLTEN 3 YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan : Hacer AKYÜZ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erzincan İl Temsilcisi

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI GRUP MÜSABAKALARI 2. GRUP ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 30 NİSAN-01 MAYIS 2016 /ISPARTA BÜLTEN 2

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI GRUP MÜSABAKALARI 2. GRUP ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 30 NİSAN-01 MAYIS 2016 /ISPARTA BÜLTEN 2 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI GRUP MÜSABAKALARI 2. GRUP ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 30 NİSAN-01 MAYIS 2016 / BÜLTEN 2 YARIŞMA TERTİP KURULU Türkiye Oryantiring Federasyonu Adına

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2. KADEME & AKDENİZ ÜLKELERİ ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI & ANTALYA O DAYS ORYANTİRİNG YARIŞMALARI ANTALYA

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2. KADEME & AKDENİZ ÜLKELERİ ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI & ANTALYA O DAYS ORYANTİRİNG YARIŞMALARI ANTALYA TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2. KADEME & AKDENİZ ÜLKELERİ ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI & ANTALYA O DAYS ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 23-26 Şubat 2017 ANTALYA BÜLTEN 3 1 YARIŞMA TERTİP KURULU Türkiye Oryantiring

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Mayıs Selçuk Üniversitesi/KONYA

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Mayıs Selçuk Üniversitesi/KONYA TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 02-03 Mayıs 2017 Selçuk Üniversitesi/KONYA YARIŞMA BÜLTENİ 1/2 YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan : Nasuh Evrim ACAR (Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanını temsilen)

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI 15. YIL ETKİNLİKLERİ

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI 15. YIL ETKİNLİKLERİ ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI 15. YIL ETKİNLİKLERİ Uzun mesafe yarışı, Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Ülke Sıralamasına Puan Verecek Özel Yarışma olarak kabul edilmiştir. Organizasyon

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 3

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 3 ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 3 Bu sporu ilk kez yapacakların, yeni başlayan kategorilerini tercih etmeleri önemle hatırlatılır. Bülten 3 ile gelen önemli hususlar 7 Mayıs

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 4. KADEME YARIŞI 6-7 MAYIS 2017 BÜLTEN 3

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 4. KADEME YARIŞI 6-7 MAYIS 2017 BÜLTEN 3 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 4. KADEME YARIŞI 6-7 MAYIS 2017 BÜLTEN 3 TRABZON Tertip Kurulu: Hacer AKYÜZ Nusret ŞAHİN Av. Ahmet Metin GENÇ Birdal ÖZTÜRK Fatih BEKTAŞ Ali AYVAZOĞLU Özgür MORBEL Ömer

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI ŞİRİNCE/İZMİR 1.KADEME YARIŞI BÜLTEN 3

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI ŞİRİNCE/İZMİR 1.KADEME YARIŞI BÜLTEN 3 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI ŞİRİNCE/İZMİR 1.KADEME YARIŞI BÜLTEN 3 YARIŞMA TARİHİ: 11/KASIM /2017 1. YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan : Hacer AKYÜZ, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI BÖLGESEL YARIŞMALARI 3.GRUP (YEŞİL)-4.BÖLGE-1.KADEME YARIŞMASI

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI BÖLGESEL YARIŞMALARI 3.GRUP (YEŞİL)-4.BÖLGE-1.KADEME YARIŞMASI TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI BÖLGESEL YARIŞMALARI 3.GRUP (YEŞİL)-4.BÖLGE-1.KADEME YARIŞMASI 05 MART 2017 BALIKLIGÖL PARKI ŞANLIURFA (Diyarbakır,Şanlıurfa,Batman,Hakkari,Mardin,Siirt,Şırnak)

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI 15. YIL ETKİNLİKLERİ

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI 15. YIL ETKİNLİKLERİ ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI 15. YIL ETKİNLİKLERİ Uzun mesafe yarışı, Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Ülke Sıralamasına Puan Verecek Özel Yarışma olarak kabul edilmiştir. Organizasyon

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 3. KADEME ORYANTİRİNG YARIŞMALARI Mart 2017-Kartepe/KOCAELİ BÜLTEN 3

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 3. KADEME ORYANTİRİNG YARIŞMALARI Mart 2017-Kartepe/KOCAELİ BÜLTEN 3 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 3. KADEME ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 25-26 Mart 2017-Kartepe/KOCAELİ BÜLTEN 3 YARIŞMA TERTİP KURULU ÜST KURUL Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kocaeli Büyükşehir Belediye

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUBU 2. GRUP (KIRMIZI) 1. BÖLGE 1.KADEME YARIŞMASI

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUBU 2. GRUP (KIRMIZI) 1. BÖLGE 1.KADEME YARIŞMASI TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUBU 2. GRUP (KIRMIZI) 1. BÖLGE 1.KADEME YARIŞMASI 11 MART 2017 / DÜZCE (Bartın-Bolu-Çankırı-Düzce-Karabük-Kastamonu- Zonguldak) YARIŞMA BÜLTENİ - 2 YARIŞMA

Detaylı

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+ İZNİK TRIATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (GENÇLER HARİÇ TÜM KATEGORİLER PUANLI ) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Sprint Mesafe İznik Triatlon Yarışı 29 Haziran2014 Pazar günü İznik de

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI KIRMIZI BÖLGE 1.KADEME YARIŞI KONYA / BEYŞEHİR BÜLTEN-2. Yarışma Tarihi: 11/11/2017

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI KIRMIZI BÖLGE 1.KADEME YARIŞI KONYA / BEYŞEHİR BÜLTEN-2. Yarışma Tarihi: 11/11/2017 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI KIRMIZI BÖLGE 1.KADEME YARIŞI KONYA / BEYŞEHİR BÜLTEN-2 Yarışma Tarihi: 11/11/2017 1. YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan : Hacer AKYÜZ, Türkiye Oryantiring Federasyonu

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI BÖLGESEL YARIŞMALARI 3.GRUP (YEŞİL)-1.BÖLGE-1.KADEME YARIŞMASI

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI BÖLGESEL YARIŞMALARI 3.GRUP (YEŞİL)-1.BÖLGE-1.KADEME YARIŞMASI TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI BÖLGESEL YARIŞMALARI 3.GRUP (YEŞİL)-1.BÖLGE-1.KADEME YARIŞMASI 11 MART 2017 TRABZON (Trabzon,Rize,Artvin,Giresun,Gümüşhane,Bayburt) BÜLTEN 1 YARIŞMA

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI KIRMIZI BÖLGE 1.KADEME YARIŞI KONYA / BEYŞEHİR BÜLTEN-3. Yarışma Tarihi: 11/11/2017

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI KIRMIZI BÖLGE 1.KADEME YARIŞI KONYA / BEYŞEHİR BÜLTEN-3. Yarışma Tarihi: 11/11/2017 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI KIRMIZI BÖLGE 1.KADEME YARIŞI KONYA / BEYŞEHİR BÜLTEN-3 Yarışma Tarihi: 11/11/2017 1. YARIġMA TERTĠP KURULU BaĢkan : Hacer AKYÜZ, Türkiye Oryantiring Federasyonu

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞEHİT ASTEĞMEN KUBİLAY ANISINA DÜZENLENEN 7. CUMHURİYET ŞEHİTLERİ ULUSAL KOŞUSU STATÜSÜ 23 ARALIK 2013 / İZMİR

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞEHİT ASTEĞMEN KUBİLAY ANISINA DÜZENLENEN 7. CUMHURİYET ŞEHİTLERİ ULUSAL KOŞUSU STATÜSÜ 23 ARALIK 2013 / İZMİR İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞEHİT ASTEĞMEN KUBİLAY ANISINA DÜZENLENEN 7. CUMHURİYET ŞEHİTLERİ ULUSAL KOŞUSU STATÜSÜ 23 ARALIK 2013 / İZMİR 23 Aralık 2013 tarihinde saat 08:15 'te gerçekleşecek

Detaylı

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR 1- MÜSABAKA ADI : Yaz Biatlonu Ferdi Türkiye Şampiyonası ve Kulüpler Türkiye Kupası Yarışmaları 2- MÜSABAKA TARİHİ : 25 26 Ekim 2014

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT MAVİ GRUB BÖLGE ŞAMPİYONASI YARIŞMASI

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT MAVİ GRUB BÖLGE ŞAMPİYONASI YARIŞMASI TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT MAVİ GRUB BÖLGE ŞAMPİYONASI YARIŞMASI 29-30 NİSAN 2017 MENTEŞE/MUĞLA (İSTANBUL-İNEGÖL/BURSA-İZMİR-BURDUR-YALOVA- TAVŞANLI/KÜTAHYA-ÇANAKKALE-DENİZLİ) YARIŞMA

Detaylı

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+ 1TUR YÜZME, 4 TUR BİSİKLET,2 TUR KOŞU 750m.Yüme,20km.Bisiklet 5km. Koşu

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+ 1TUR YÜZME, 4 TUR BİSİKLET,2 TUR KOŞU 750m.Yüme,20km.Bisiklet 5km. Koşu İSTANBUL-( Kartal- Dragos ) TRIATLON YARIŞI TALİMATI (GENÇLER,ELİTLER,ADAY ELİTLER VE YAŞ GURUPLARI PUANLI SPRİNT MESAFE) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Sprint Mesafe İSTANBUL

Detaylı

MARMARİS DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

MARMARİS DUATLONU YARIŞMA TALİMATI MARMARİS DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu 2019 faaliyet planında yer alan Marmaris Duatlonu, 9-10 Mart 2019 tarihlerinde Marmaris'te yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ KATEGORİLER KOŞU

Detaylı

Bülten 3 İstanbul Spring 2015

Bülten 3 İstanbul Spring 2015 Bülten 3 İstanbul Spring 2015 Etkinlik Bilgisi Bu güzel bahar ayında sizi bir kez daha İstanbul da karşılamaktan mutluluk duyuyoruz. Bahar yarışmamız artık gelenekselleşmeye başladı. Avrupa hala kar etkisi

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI VE BALIKESİR ORYANTİRİNG FESTİVALİ 19/20/21/22 MAYIS 2016 BÜLTEN 3

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI VE BALIKESİR ORYANTİRİNG FESTİVALİ 19/20/21/22 MAYIS 2016 BÜLTEN 3 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI VE BALIKESİR ORYANTİRİNG FESTİVALİ 19/20/21/22 MAYIS 2016 BÜLTEN 3 YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan: Doç. Dr. Tekin ÇOLAKOĞLU, Türkiye Oryantiring

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI RS:X - Techno 293 - RS:One 22 27 Mayıs 2017 Çeşme - İZMİR Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programında yer alan

Detaylı

CAK 2018 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU KAYAKLA ORYANTİRİNG

CAK 2018 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU KAYAKLA ORYANTİRİNG 13-14 0CAK 2018 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU KAYAKLA ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BÜLTEN 3- BÜLTEN 31. YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan : Hacer AKYÜZ, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kurul Üyeleri

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI BÖLGESEL YARIŞMALARI 3.GRUP (YEŞİL)-3.BÖLGE-1.KADEME YARIŞMASI

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI BÖLGESEL YARIŞMALARI 3.GRUP (YEŞİL)-3.BÖLGE-1.KADEME YARIŞMASI TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI BÖLGESEL YARIŞMALARI 3.GRUP (YEŞİL)-3.BÖLGE-1.KADEME YARIŞMASI 04 MART 2017 MALATYA (Adıyaman,Bingöl,Elazığ,Erzincan,Malatya,Tunceli) BÜLTEN 1

Detaylı

EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR)

EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR) EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Eğirdir Triatlon ve Küçükler Aquatlon

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI Mayıs Çeşme / İZMİR

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI Mayıs Çeşme / İZMİR TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI 420-470 22 27 Mayıs 20 17 Çeşme / İZMİR Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programında yer alan 420, 470, Gençlik

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Mayıs 2017-DÜZCE BÜLTEN 1

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Mayıs 2017-DÜZCE BÜLTEN 1 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 19-21 Mayıs 2017-DÜZCE BÜLTEN 1 YARIŞMA TERTİP KURULU ÜST KURUL Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Belediye Başkanı Valisi ETKİNLİK

Detaylı

2014 2015 OKUL SPORLARI YÜZME İL BİRİNCİLİKLERİ

2014 2015 OKUL SPORLARI YÜZME İL BİRİNCİLİKLERİ 2014 2015 OKUL SPORLARI YÜZME İL BİRİNCİLİKLERİ YARIŞMA ADI: OKUL SPORLARI GENÇLER İL BİRİNCİLİĞİ (2000 1999 1998 1997) YARIŞMA TARİHİ VE YERİ: 7 8 OCAK 2015 / BURHAN FELEK YÜZME HAVUZU SON BİLDİRİM TARİHİ:

Detaylı

TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programında yer alan Federasyon

Detaylı

U10 - U12 - U14 EPE FLÖRE KILIÇ U17 - BÜYÜKLER EPE-VETERANLAR EPE FLÖRE KILIÇ AÇIK TURNUVA TALİMATI EYLÜL 2018-KONYA

U10 - U12 - U14 EPE FLÖRE KILIÇ U17 - BÜYÜKLER EPE-VETERANLAR EPE FLÖRE KILIÇ AÇIK TURNUVA TALİMATI EYLÜL 2018-KONYA U10 - U12 - U14 EPE FLÖRE KILIÇ U17 - BÜYÜKLER EPE-VETERANLAR EPE FLÖRE KILIÇ AÇIK TURNUVA TALİMATI 04 09 EYLÜL 2018-KONYA ORGANİZATÖR BRANŞ KATEGORİ SALON TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI U10 - U12

Detaylı

GAZİPAŞA DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

GAZİPAŞA DUATLONU YARIŞMA TALİMATI GAZİPAŞA DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Gazipaşa Duatlonu Türkiye Finali, 3-4 Kasım 2018 tarihlerinde Antalya - Gazipaşa da yapılacaktır. YARIŞMA

Detaylı

İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ

İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ Yarışmalar, Uluslararası Dragon Bot Federasyonu (IDBF) Türkiye Kano Federasyonu standartlarına uygun ekipmanlarla ve yine IDBF nin belirlediği

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU MİLLİ TAKIM SPORCUSU SEÇME/SEÇİLME KRİTERLERİ Genel Hükümler: Milli Takım aday havuzuna sporcuların seçilmesinde esas sporcular arasında adil bir seçim yapmaktır. Sezon boyunca sporcuların durumunu gözlemlemek

Detaylı

İyi bir kısa mesafe parkurunun özellikleri. David May IOF Koşarak Oryantiring Komisyonu

İyi bir kısa mesafe parkurunun özellikleri. David May IOF Koşarak Oryantiring Komisyonu İyi bir kısa mesafe parkurunun özellikleri David May IOF Koşarak Oryantiring Komisyonu Konuyla ilgili özgeçmişim Kısa mesafe (Sprint) kavramının gelişme aşamasında IOF Koşarak Oryantiring Komisyon üyesi

Detaylı

ULUSLARARASI AUDI AQUAMASTERS KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI

ULUSLARARASI AUDI AQUAMASTERS KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ULUSLARARASI KISA KULVAR AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASI 18-21 Mayıs 2016 ULUSLARARASI AQUAMASTERS AÇIK SU MARATONU 22 Mayıs 2016 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA,

Detaylı

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2.KADEME ŞEHİT DİLAY&CEM KERMAN YARIŞI

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2.KADEME ŞEHİT DİLAY&CEM KERMAN YARIŞI TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2.KADEME ŞEHİT DİLAY&CEM KERMAN YARIŞI Bülten 4 18-19/11/ 2017 1. YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan : Hacer AKYÜZ, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kurul Üyeleri : ORHAN

Detaylı

BÜLTEN 2-3 YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU YARIŞMA TEKNİK KURULU. Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği

BÜLTEN 2-3 YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU YARIŞMA TEKNİK KURULU. Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği BÜLTEN 2-3 YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Proje Ortağı :Buca Belediyesi Etkinlik Direktörü: Suray DURAN Etkinlik Koordinatörü:Türker MURATDAĞ

Detaylı

İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Federasyonumuzun 2015 faaliyet programında yer alan İzmir Duatlonu 07-08 Mart 2015 tarihinde İzmir ilinde İnciraltı Kent ormanı mevkiinde yapılacaktır. İZMİR DUATLONU (PUANLI)YARIŞMA

Detaylı

Montenegro Adriatic Open. Bülten 1-2.

Montenegro Adriatic Open. Bülten 1-2. Montenegro Adriatic Open 06-09 Haziran 2013. 07 Haziran günü IOF World Ranking Event olmak üzere 3 günlük uluslararası oryantiring etkinliği www.mao-orienteering.me Bülten 1-2. Ekim 2012. Düzenleyiciler:

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 1. KADEME ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Kasım 2016-Bergama/İZMİR BÜLTEN 3

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 1. KADEME ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Kasım 2016-Bergama/İZMİR BÜLTEN 3 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 1. KADEME ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 26-27 Kasım 2016-Bergama/İZMİR BÜLTEN 3 YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan : Hacer AKYÜZ, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kurul Üyeleri

Detaylı

YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU YARIŞMA TEKNİK KURULU ETKİNLİK MERKEZİ ETKİNLİK PROGRAMI. Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü

YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU YARIŞMA TEKNİK KURULU ETKİNLİK MERKEZİ ETKİNLİK PROGRAMI. Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü BÜLTEN 1 YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü Proje Ortağı :Buca Belediyesi Etkinlik Direktörü: Suray DURAN Organizasyon Sorumlusu: Göksel BİLENLER Baş

Detaylı

KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Kuşadası Triatlonu, 10-12 Ağustos 2018 tarihlerinde Aydın-Kuşadası ında yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 12. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG YARIŞMASI

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 12. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG YARIŞMASI TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 12. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG YARIŞMASI BÜLTEN 1 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 12. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 2. AYAK YARIŞMASI TARİH: 09 AĞUSTOS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 2. AYAK YARIŞMASI TARİH: 09 AĞUSTOS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 2. AYAK YARIŞMASI TARİH: 09 AĞUSTOS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA EK KURALLAR ASN Onay No: 2015 / 2207 İKDBMY.2 ASN Onay Tarihi: 04 / 08 /2015

Detaylı

BÜLTEN 1 20 ARALIK 2015 / KONYA

BÜLTEN 1 20 ARALIK 2015 / KONYA TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 7. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG YARIŞMASI BÜLTEN 1 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 7. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG

Detaylı

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ ÖZEL SPORCULAR BRANġ AÇIKLAMALARI

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ ÖZEL SPORCULAR BRANġ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatları ile Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 19-21 Mayıs 2017-DÜZCE BÜLTEN 2 YARIŞMA TERTİP KURULU ÜST KURUL Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Düzce Valisi Düzce Belediye Başkanı

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ANTALYA ORYANTİRİNG GÜNLERİ VE 3. KADEME MUSTAFA KARATAŞ YARIŞMASI BÜLTENİ 26 ŞUBAT-01 MART 2015/ALANYA - ANTALYA

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ANTALYA ORYANTİRİNG GÜNLERİ VE 3. KADEME MUSTAFA KARATAŞ YARIŞMASI BÜLTENİ 26 ŞUBAT-01 MART 2015/ALANYA - ANTALYA TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ANTALYA ORYANTİRİNG GÜNLERİ VE 3. KADEME MUSTAFA KARATAŞ YARIŞMASI BÜLTENİ 26 ŞUBAT-01 MART 2015/ALANYA - ANTALYA DÜZENLEME KURULU: Türkiye Oryantiring Federasyonu adına

Detaylı

BULUŞMA NOKTASI VE KAYIT: SULTANSAZLIĞI/SULTAN PANSİYON (Koordinat 38 14'35.13"N 35 11'53.12"E)

BULUŞMA NOKTASI VE KAYIT: SULTANSAZLIĞI/SULTAN PANSİYON (Koordinat 38 14'35.13N 35 11'53.12E) !!! Detaylar ve Program; tarihler ve kamp yeri hariç etkinlik haftasına kadar değişebilir. Lütfen seyahate çıkmadan önce güncellemeleri takip ediniz. PROGRAM ve DETAYLARIN SON HALİ KAYIT MASASINDA VERILECEKTİR.

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Optimist ve Laser Türkiye Şampiyonası

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH: 24 MAYIS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH: 24 MAYIS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH: 24 MAYIS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA EK KURALLAR ASN Onay No: 2015/0605-İKDBMY.01 ASN Onay Tarihi: 15/ 05 /2015 ORGANİZATÖR:

Detaylı

U10 - U12 - U14 EPE KILIÇ AÇIK CUMHURİYET TURNUVASI TALİMATI EKİM 2018-ALANYA

U10 - U12 - U14 EPE KILIÇ AÇIK CUMHURİYET TURNUVASI TALİMATI EKİM 2018-ALANYA U10 - U12 - U14 EPE KILIÇ AÇIK CUMHURİYET TURNUVASI TALİMATI 27-28 EKİM 2018-ALANYA ORGANİZATÖR BRANŞ KATEGORİ SALON TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI U10 - U12 - U14 Epe-Kılıç (Kızlar-Erkekler) U10

Detaylı

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 2016 Alanya Yaş Grupları Triatlon Yarışması

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 2016 Alanya Yaş Grupları Triatlon Yarışması TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 2016 Alanya Yaş Grupları Triatlon Yarışması YARIŞ BİLGİLERİ: Federasyonumuzun 2016 faaliyet takviminde yer alan Alanya Triatlon yarışları 15-16 Ekim tarihleri arasında Alanya

Detaylı

TARİH: 20 EYLÜL 2015 PAZAR

TARİH: 20 EYLÜL 2015 PAZAR İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH: 20 EYLÜL 2015 PAZAR YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA EK KURALLAR ASN Onay No: 2015 /0209 İKDBMY.04 ASN Onay Tarihi: 14 / 09 /2015

Detaylı

TOSFED Gözlemcisi : Gökhan ELBİR (TOSFED) Şampiyona Direktörü : Yalçın YILMAZ (TOSFED)

TOSFED Gözlemcisi : Gökhan ELBİR (TOSFED) Şampiyona Direktörü : Yalçın YILMAZ (TOSFED) ASN Onay No : 2016/2005-TKS.3 ASN Onay Tarihi : 20/05/2016 1 1 ) PROGRAM Ek Kuralların yayınlanması 16 Mayıs 2016 Pazartesi 09:00 Kayıtların açılması 16 Mayıs 2016 Pazartesi 09:00 Kayıtların Kapanması

Detaylı

TÜRKİYE TRATLON FEDERASYONU KONYA AQUATLON FİNALİ YARIŞLARI

TÜRKİYE TRATLON FEDERASYONU KONYA AQUATLON FİNALİ YARIŞLARI TÜRKİYE TRATLON FEDERASYONU KONYA AQUATLON FİNALİ YARIŞLARI Federasyonumuzun 2015 faaliyet programında yer alan Konya Aquatlon yarışları 3 Ekim 2015 tarihinde Konya da icra edilecektir. Akuatlon yarışları

Detaylı

Milan BILY (CZE) Jiri VISTEJN (CZE) Georgi HADZIMITEV (BUL) Cesare TARABOCCHIA (ITA) Mehmet KÜÇÜKÇOLAK (TUR)

Milan BILY (CZE) Jiri VISTEJN (CZE) Georgi HADZIMITEV (BUL) Cesare TARABOCCHIA (ITA) Mehmet KÜÇÜKÇOLAK (TUR) DÜZENLEME KURULU Türkiye Oryantiring Federasyonu Adına Etkinlik Direktörü: Harita: Parkur Planlama: Parkur Kontrolörü: Başhakem: TERTİP KURULU Yrd. Doç. Dr. Umut Davut BAŞOĞLU Jan DRBAL (CZE) Milan BILY

Detaylı

Önemli Tarihler. Yarışma Yeri ve Ulaşım. Karamürsel Altın Kemer Plajı Yarışma Konumu İçin Tıklayınız. İletişim

Önemli Tarihler. Yarışma Yeri ve Ulaşım. Karamürsel Altın Kemer Plajı Yarışma Konumu İçin Tıklayınız. İletişim Önemli Tarihler Yarışma Kayıt Son Tarih : 10 Ağustos 2018 saat 23:59 a kadar Kontrol Listesinin yayınlanması : 11 Ağustos 2018 Yarışma Tarihi : 12 Ağustos 2018 Yarışma Yeri ve Ulaşım Karamürsel Altın Kemer

Detaylı

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 34 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Ünye Triatlonu, 20-22 Temmuz 2018 tarihlerinde Ordu-Ünye de yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ KATEGORİLER

Detaylı

BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI )

BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI ) BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI ) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Balıkesir Aquatlon Yarışı 24 Ağustos2014

Detaylı

13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ

13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ 13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ Yarışma Tarihi : 04 Ağustos 2018 Cumartesi Yer : Çınarlık Meydanı Değirmendere - Gölcük Kocaeli / Türkiye Son Başvuru : 02 Ağustos 2018 Perşembe

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU EĞİTİM KURULU. Eğitici Eğitimleri 1.Gün

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU EĞİTİM KURULU. Eğitici Eğitimleri 1.Gün TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU EĞİTİM KURULU Eğitici Eğitimleri 1.Gün 1 Açılış-Kısa Bilgilendirme, ORYANTİRİNG DERS PLANI 1. GÜN Ön Test, Oryantiringin Tanımı ve Tarihçesi, Oryantiring Türleri ve Yarışma

Detaylı

YILDIZLAR U17 KILIÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI KASTAMONU

YILDIZLAR U17 KILIÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI KASTAMONU YILDIZLAR U17 KILIÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI KASTAMONU ORGANİZATÖR BRANŞ KATEGORİ SALON TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI Yıldızlar U17 Kızlar Erkekler Kılıç Yıldızlar U17 ( 2006 2005 2004 2003 2002 doğumlular)

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 29/12/15 Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı

Detaylı

EFC U14 CIRCUIT KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ ULUSLARARASI ÇOCUK KUPASI U10&U12 KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ

EFC U14 CIRCUIT KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ ULUSLARARASI ÇOCUK KUPASI U10&U12 KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ EFC U14 CIRCUIT KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ ULUSLARARASI ÇOCUK KUPASI U10&U12 KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ Türkiye Eskrim Federasyonu sizleri 20-28 Nisan 2019 tarihleri arasında Antalya'da

Detaylı

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 4. AYAK YARIŞ EK KURALLARI TOPÇAM / TOKAT 22 23 AĞUSTOS 2015 YARIŞ BİLGİLERİ Bu Yarış Türkiye Motosiklet Federasyonu nun 2015 Enduro Kural Kitabındaki yazılı kurallara uygun

Detaylı