Ideal Standard olarak, banyonun evin ruhunu yansıtan yaşam alanı olduğuna inanıyoruz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ideal Standard olarak, banyonun evin ruhunu yansıtan yaşam alanı olduğuna inanıyoruz."

Transkript

1 BATH WORLD

2

3 3 Ideal Standard olarak, banyonun evin ruhunu yansıtan yaşam alanı olduğuna inanıyoruz. Banyolar, yenilikçi çözümleri içeren kusursuz tasarımlarıyla evi tamamlayarak işlevsel, konforlu ve zarif mekanlara dönüşmelidir. İhtiyaç ve isteklerinizi düşünerek sizi yansıtan, kullanışlı ve akılcı çözümlerin bulunduğu bir yaşam alanı haline gelmelidir. Bu sebeble 200 yıldır çevreyle dost üretim teknolojileri, öncü ve yenilikçi tasarımlarla Ideal banyonuzu hayata geçirmek için çalışıyoruz

4 4 ULUSLARARASI ÖNCÜ TASARIM Ideal Standard tasarımcılarında bulunan üç önemli özellik; Uluslararası ödüllere sahip olmaları, herbirinin kendine özel öncü anlayışları, kullanıcı beklentilerine cevap veren yenilikçi çözümleri içeren kusursuz tasarımlarıdır. MATTEO BARONI & FABIO VALERIANI Baroni ve Valeriani atölyesi 1997 yılında Floransa da kurulmuştur. Uluslarası üne sahip tasarımları akılcı ve sade çizgileri ile öne çıkmaktadır. Vatikan da uygulanan bir çok projede imzaları bulunmaktadır. ARTEFAKT Artefakt, Alman tasarımcılardan oluşan, yüksek yaratıcılık ve konsantrasyona sahip bir ekiptir. Sadeli ve duyarlılık ilkelerini Artefakt Studio ticari markaları haline getirmiş ve bir çok ürün tasarımları uluslararası otoriteler tarafından ödüllendirilmiştir.

5 5 RONEN JOSEPH DICK POWELL MARC SADLER FRANCO BERTOLI ROBIN LEVIEN 1958 doğumlu tasarımcı 1990 yılında Milano Domus Academy, Endüstriyel Tasarım bölümünden mezun oldu. 20 yılı aşan tasarımcılık karierine Atelier Mendini de Merone modern sanatlar müzesinin tasarımında başlamıştır yılında Studio RJD kurmuştur. Tasarımlarında tarihi, kültürel, görsel, geometrik ve yapısal DNA'nın benzersiz çizgilerini kullanmaktadır. Seymourpowell in birlikte kurucusu, Dick Powell ın tasarım anlayışı yaşam kalitesinin kapsamlı bir geliştirmesi üzerine hedeflidir. DEA nın gelişmesiyle sentez olarak geliştirilmiş fonksiyonları kombine eden fiziki garipsenen şekillerle anlaşılan yeni bir banyo tasarımıdır. 40 yılı aşkın deneyime sahip tasarımcı geniş bir faaliyet alanına sahiptir. Marc Sadler in tasarımları, mobilya, inşaat sektörü ve aydınlatma sektöründeki firmalar tarafından kullanılmaktadır. Tasarımları uluslararası otoriteler tarafından bir çok defa ödüle layık görülmüştür. Tanınmış mimar ve tasarımcı Bertoli 1984 yılından bu güne Ideal Standard ile çalışmaktadır. Milano da bulunan stüdyosunda yaptığı tasarımlarında banyolar için yenilikçi fikirler üreterek ünlü olmuştur. Ödüllü tasarımcı, İngiltere nin son 25 yılda yetiştirdiği en başarılı tasarımcılarındandır. Tasarımcınn çizgilerini fonksiyonellik, elde edilebilirlilik ve güzellik kavramları oluşturmaktadır. Çalışmaları Londra Victoria ve Albert müzesinde kalıcı olarak sergilenmektedir. Ayrıca Royal Society of Arts ile beraber bir çok çalışma yapmaktadır.

6 6 U.S.A ALMANYA İNGİLTERE İTALYA FRANSA İSPANYA TÜRKİYE Kökeni 1875 yılında kurulan American Sdandard a dayanan grup kuzey Amerika da banyo ürünleri teknolojisinin gelişmesinde söz sahibi olmuştur yılından bugüne Almanya da faaliyet göstermektedir ve birçok yenilikçi ürüne öncülük etmiştir yılında İngiltere de kurulan Armitage Shanks markası Ideal Standard International bünyesinde Birleşik Krallık ülkelerinde pazar lideri olarak faaliyet göstermektedir. Banyo alanında trend belirleyen ülke konumunda ki İtalya da her iki banyodan birinde Ideal Standard ürünleri kullanılmaktadır. Yüzyıılı aşkın bir deneyime sahip Porcher markası Ideal Standard International bünyesinde faaliyet göstermektedir. İspanya ve Portekiz pazarlarında Sangra markası Ideal Standard International bünyesinde faaliyet göstermeketdir. Ideal Standard International Türkiye pazarında 2007 yılından bugüne Ideal Standard ve Jado markaları ile faaliyet göstermektedir.

7 7 200 yıllık tecrübe... Çok uluslu bir dünya firması olan Ideal Standard International, Almanya da 1901, Amerikada 1875, İngiltere de 1815 yıllarından bugüne faaliyettedir. Farklı ülkelerin kültür ve teknolojik özelliklerini bir araya toplayan Ideal Standard, global teknolojiyi, yerel tasarım kültürü ile zenginleştiren bir yapıya sahiptir. Geçmişte ABD de American Standard olarak başlayan marka hikayesini günümüzde Global markaları Ideal Standard ve Jado nun yanısıra İngiltere de Armitage Shanks, İtalya da Ceramica Dolomite, Fransa da Porcher ve İspanya da Sangra, Baltık ülkelerinde Borma, İskandinav ülkelerinde Venlo, CIS ülkelerinde ise Vidima ile devam ettirmektedir. Ideal Standard 200 yıllık geçmişi, 30 dan fazla ülkede 10 bin den fazla çalışanı ile banyo ürünlerinde dünyanın lider markasıdır.

8 8 ÜRÜN ÖNERİLERİ Hayalinizdeki banyo için, en yeni tasarımlı ve teknolojik yeniliklere sahip özel ürünlerden bazılarını burada bulabilirsiniz. Melange lavabo armatürleri farklı yüksekliklerde bulunur: Örneğin saçlarınızı lavaboda yıkamak istediğinizde rahatlık sağlar. S.23 Strada V lavabolar, hem süper ince kenarları hem de keskin formu ile banyonuzun havasını değiştiriyor. S.15 SERAMİK VE BANYO MOBİLYALARI Kanalsız olarak geliştirilen ve kolay temizlenebilen RIMLESS WC ile mükemmel hijyen, etkili temizlik... S. 16 DEA, şıklığı, zerafeti, fonksiyonelliği ve teknolojisiyle banyolara enerji ve hareketlilik getiriyor. S. 10 Tonic II Armatür, lavabo, bide, küvet ve duş teknelerini mükemmel tasarımı ile tamamlayan etkileyici batarya ve aksesuarlar sunmaktadır. S. 12 Archimodule armatür serisi, tasarımındaki sadelikle yeni, modüler sistemi gösteriyor. S. 22 ARMATÜR & AKSESUAR

9 9 9 Geometrik hatlar: Strada banyo küveti ve Strada banyo bataryası ile mükemmel kombinasyon. S. 48 DUŞ TEKNESİ VE KABİN DUŞ SİSTEMLERİ Idealrain duş setinin ürün çeşitliliği her isteğe en iyi çözümü sunar. S.38 BANYO & DUŞ TEKNELERİ Küveti banyonuzun merkezi haline getiriniz. Hafif eğimlendirilmiş kenarlara sahip free-standing DEA küveti mükemmel fonksiyonlarıyla size konforu sunar. S. 45 Ultraflat serisi duş tekneleri zeminle aynı yükseklikte olan farklı versiyonlarıyla sınırsız konforla donatılmıştır. S. 42 Idealrain duş setinin ürün çeşitliliği her isteğe en iyi çözümü sunar. S.38 Konfor ve tasarımda son nokta: Moments duş sistemi talep edilen wellness isteklerini karşılar. S. 40

10 10 SERAMİK & BANYO MOBİLYALARI DEA LÜKS VE ZARİF TASARIM DEA serisinin her öğesi şıklığın, zerafetin, teknolojinin ve fonksiyonelliğin kombinasyonudur. DEA nın geniş ürün çeşitliliği size özel lüks ve zarif bir banyo için vitrifiye, banyo dolabı sistemiyle tüm çözümleri birarada sunuyor. Tasarım: Dick Powell Ideal Flow Yavaş Kapanan Mobilya Kapakları Yavaş Kapanan Klozet Kapakları Gizli montajlı asma klozet bide DEA mobilyalı lavabo parlak mavi vernikli. DEA asma klozet ve asma bide. Melange lavabo bataryası ve bide armatürü.

11 11 SERAMİK & BANYO MOBİLYALARI ACTIVE BANYO TASARIMINDA YENİ KOLAYLIK Minimalist tasarım ve uyumlu şıklığın mükemmel dengesi; Active, yuvarlaştılmış köşeleri ve ince kesitleriyle hayranlık uyandırıyor. Minimalist çizgileri isyteyenerle bu mükemmel uyumu vererek onların gözdesi oluyor. Franco Bertoli Seramik Tasarım: Yavaş Kapanan Mobilya Kapakları Active tezgah üstü lavabo ve stream klozet mükemmel bir uyum sağlıyor.

12 12 SERAMİK & BANYO MOBİLYALARI TONIC II LÜKS VE ZARİF TASARIM Tonic II Ideal Standard ın yeni banyo serisi. Seramik ürünlerin yumuşak geometrisi, seriye ayırt edici ve estetik bir görünüm kazandırır. Tonic II tezgah üstü lavabo ve asma klozet, gündelik hayatı kolaylaştırmak için her ayrıntı özenle düşünülerek tasarlanmıştır. Tasarım: ARTEFAKT Yavaş Kapanan Mobilya Kapakları Yavaş Kapanan Klozet Kapakları Asma Klozetlerde Gizli Montaj Kolay Temizlik Tonic II tezgah üstü lavabo ve asma klozet, gündelik hayatı kolaylaştırmak için her ayrıntı özenle düşünülerek tasarlanmıştır.

13 13 SERAMİK & BANYO MOBİLYALARI STRADA İDEAL BİR BANYO Asil ve sade çizgilere hayran olanlar, Strada serisi geniş ürün çeşitiyle banyonuz için size birçok çözüm sunmaktadır. Bu ürünlerin her biri sizi ayrı ayrı etkileyeceği için, hangisini seçtiğinizin çok da önemi olmayacaktır. Zarif görünüşlü Ideal Standard armatürleri ile, tüm ürünler banyonuzun tarzına ahenk ve estetik katacaktır. Yavaş Kapanan Mobilya Kapakları Yavaş Kapanan Klozet Kapakları Gizli montajlı asma klozet bide Strada monoblok ayaklı lavabolar mekana farklı bir hava katıyor.

14 14 SERAMİK & BANYO MOBİLYALARI STRADA O ZARİF TASARIM, ESTETİK BİÇİMLER Strada O geometrik formu, sade ve heykelsi çizgisiyle günümüz tasarımlarından en iyi örneklerini banyonuza getirmektedir. Net çizgilerle özel olarak tasarlanan Strada O serisi modern banyoları tamamlayacaktır. Gizli montajlı asma klozet bide Yavaş Kapanan Klozet Kapakları Active tezgah üstü lavabo ve stream klozet mükemmel bir uyum sağlıyor.

15 15 SERAMİK & BANYO MOBİLYALARI STRADA V KESKİN İNCELİK STRADA V lavabolar hem süper ince kenarları hem de keskin formu ile banyonuzun havasını değiştiriyor. Kademeli Oturuşla 2 farklı ebat; Strada V 85 cm ve 70 cm lavabo alternatifleri tezgah a uygulanabilen kademeli oturuş özelliği ile farklı ebatlardaki tezgahlara uygulanmaktadır.

16 16 SERAMİK & BANYO MOBİLYALARI STREAM KONFOR VE FONKSİYON BİRARADA Minimalist çizgileriyle Stream serisi, banyonuza zerafet katıyor. Kanalsız klozet alternatifi ile banyoda hijyeni destekliyor. Stream dolap ve klozetler mükemmel bir kombin oluşturuyor Yavaş Kapanan Mobilya Kapakları Yavaş Kapanan Klozet Kapakları Kolay Temizlik Stream Serisinde 4 farklı klozet çeşidi bulunuyor.

17 17 SERAMİK & BANYO MOBİLYALARI CALLA KLASİK GÜZELLİK Calla koleksiyonu, çok şık ve zarif 1930 lu yılların Art Deco akımının modern klasik çizgisi ile şekillendirilmiştir.

18 18 SERAMİK & BANYO MOBİLYALARI REFLECTIONS Studio Levien den Dave Tilbury tarafından tasarlanan Reflections serisi dekoratif detayları ile yüzyılın başlarında kullanılan tasarımlara geri bakmamızı sağlıyor. Tasarımın daha ölçülü yorumlandığı bugüne nereden geldiğini daha iyi anlamamızı sağlamaktadır.

19 19 SERAMİK & BANYO MOBİLYALARI ARC-SPHERE-CUBE BANYOLARDA MODÜLER TASARIM ÇÖZÜMLERİ Arc, Sphere, Cube; yaratıcı tasarımın, pratik çözümler ile buluştuğu yerdir. Üç farklı lavabo tasarımından zevkinize hitap eden bir stil seçin ve hayalinizdeki banyoyu çevresinde inşa edin. Arc, Sphere, Cube ile, tüm isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. ARC Hayal gücünüz sınır tanımaz. Banyonuzda kullanacağınız ürünleri istediğiniz gibi kombine edebilir ve modern bir görünüm oluşturabilirsiniz. Akıllı Tasarım Köşe tasarım lavabo sayesinde küçük banyolarda rahatlık sağlar ve kullanım alanını ortaya çıkartır. CUBE Su Tasarrufu Su tasarrufu sağlayan iç takımlı sistemi çevreyi ve bütçenizi korur. İç takımlar ürünlerle beraber standart ekipman olarak gelmektedir. Robin Levien Tasarım: Yavaş Kapanan Klozet Kapakları

20 20 SERAMİK & BANYO MOBİLYALARI EXCLUSIVE METALİK RENKLER ALTIN, PLATİN, BRONZ ZERAFETİN IŞILTISI Altın Renk Altın Renk Platin Renk Bronz Renk

21 21 SERAMİK & BANYO MOBİLYALARI Opak Siyah EXCLUSIVE OPAK RENKLER SİYAH, FİLDİŞİ, SATEN BEYAZ RENKLERİN HARMONİSİ Birbirinden farklı renkler ve duygular. Hepsi Exclusive Opak renklerde... Siyah Fildişi Saten Beyaz

22 22 ARMATÜRLER & AKSESUARLAR ARCHIMODULE SINIRSIZ ÖZGÜRLÜK. ESTETİK. MÜKEMMELLİK... Archimodule serisi armatürler, ihtiyaçlarınızı tam anlamı ile karşılayacak kişisel çözümler sunmaktadır. Bu sofistike modülerlik, yenilikçi teknoloji ile milimetrik hassasiyette birleşmekte ve her zaman kusursuz görünüşü garanti etmektedir, hatta diyagonal yapıştırılmış veya standart dışı ölçülere sahip duvar seramiklerinde bile. Tasarım: ARTEFAKT Uyumlu olduğu kadarda sitil sahibi: Sınızrsız duş keyfi sağlayan ankastre yağmur tepe duşu ve ankastre bağlantılı el duş sistemi.

23 23 ARMATÜRLER & AKSESUARLAR MELANGE TASARIMDA YENİ DÖNEM Melange; minimalist ancak duyarlı. Melange ın mükemmel kavisli formu, banyonuza fark ettirmeden karakter kazandıracaktır. Geniş alternatifler arasından seçim yapabilirsiniz. Düz geometrik şekilleri yumuşatılmış çizgileri ile tamamlayan Melange, tüm lavabo, küvet ya da bidelere kolaylıkla uyum sağlayacaktır. Kullanırken size aşırı pürüzsüzlüğü ve bir rüyayı yaşatacak olan Melange, banyoların olmazsa olmaz tasarımıdır. ARTEFAKT Tasarım:

24 24 ARMATÜRLER & AKSESUARLAR TONIC II SAFLIK VE ZERAFET Tonic II Armatür, lavabo, bide, küvet ve duş teknelerini mükemmel tasarımı ile tamamlayan etkileyici batarya ve aksesuarlar sunmaktadır. Cool Body teknolojisi termostatik yüzeyin hiç bir zaman aşırı ısınmasına izin vermeyerek tam bir güvenlik sağlar. Ayrıca Click teknoloji ile %50 ye varan su tasarrufu sağlar. Tasarım: ARTEFAKT Su Tasarrufu Cool Body Teknolojisi

25 25 ARMATÜRLER & AKSESUARLAR REFLECTIONS Lavabo Bataryası Lavabo Bataryası Studio Levien den Dave Tilbury tarafından tasarlanan Reflections serisi dekoratif detaylar yüzyılın başlarında kullanılan tasarımlara geri bakmamızı sağlıyor. Tasarımın daha ölçülü yorumlandığı bugüne nereden geldiğini daha iyi anlamamızı sağlamaktadır. Banyo Bataryası 3 delikli lavabo bataryası

26 26 ARMATÜRLER & AKSESUARLAR STRADA ÇAĞDAŞ MİNİMALİZM Strada klasik bir tasarımın modern yorumlanışını göstermektedir. Yalın çizgiler ve hafif dokunuşlarla seri tasarlanmıştır.

27 27 ARMATÜRLER & AKSESUARLAR ATTITUDE STİL VE YENİLİK Attitude modern hayata mükemmel uyum sağlıyor. Minimalist ve net çizgilerin fonksiyonellikle birleşimi, yüksek performans ve tasarımıyla mükemmel ürünü oluşturmaktadır. Arkefact tarafından dizayn edilen Attitude, su tasarrufunu en üst düzeye güvenle çıkarmaktadır. ARTEFAKT Tasarım: Su Tasarrufu Cool Body Şelale su akışlı yüksek lavabo bataryası otel stili bir görünüm kazandırır.

28 28 ARMATÜRLER & AKSESUARLAR GIO NET VE KAREKTERİSTİK GIO net hatları ve karakteristik tasarımı ile dikkat çekiyor. Armatür serisi, yüksek tasarım istekleri olan, ancak sade ve düz hatlı formların değerini bilenlere yönelik. GIO banyoda vurgulama yapıyor: lavabo bataryası, banyo ve duş armatüründen bide armatürüne kadar. Tasarım: ARTEFAKT Su Tasarrufu Güçlü bir görüntü: yüksek GIO lavabo bataryası, bir Strada O serisi lavabosu ile kombine edilmiş.

29 29 ARMATÜRLER & AKSESUARLAR MARA TASARIMDA NETLİK Bir armatürde yuvarlak kenarların ve gelişmiş teknolojinin makul fiyatlarla keyfini çıkartabileceksiniz. Mara maksimum zevk için, şık ve modern bir paket içinde, hergün ihtiyacınız olan güncel tasarım özelliklerini sunuyor. ARTEFAKT Tasarım: Lavabo Bataryası

30 30 ARMATÜRLER & AKSESUARLAR CERAPLAN III ÜSTÜN TEKNOLOJİ EŞSİZ TASARIM Ödüllü Ceraplan III serisi, BLUESTART teknolojisi ile fark yaratıyor. Yalın ve geometrik hatlara sahip tasarımı ile banyolarınıza hem estetik hem de enerji tasarrufu getiriyor. Tasarım: ARTEFAKT Blue Start Teknolojisi Su Tasarrufu Lavabo Bataryası

31 31 ARMATÜRLER & AKSESUARLAR ACTIVE AKILLI SADELİK Zerafet ve yenilikcilik arasındaki mükemmel dengenin keyfini çıkartın. Geometrik şekiller, akıllı özellikler ile birleşiyor ve güvenlikle beraber Active koleksiyonunu oluşturuyor. Active, performans ve konforun ideal seçimi. ARTEFAKT Tasarım: Gizli perlatöre ve CLICK kartuşa sahip lavabo bataryası

32 32 ARMATÜRLER & AKSESUARLAR VİTO GÜÇLÜ DURUŞ Vito serisi, güçlü duruşu ve karakteristik tasarımı ile banyo ihtiyaçlarına cevap veriyor. Her banyo stiline uyum sağlayan Vito, banyoların vazgeçilmezi olmaya aday.

33 33 ARMATÜRLER & AKSESUARLAR CERATHERM TERMOSTATİK BATARYALAR KONFORU GÜVENLE YAŞAYIN Ceratherm termostatik bataryalar, teknolojik açıdan gelişmiş tasarımı ile güvenilir ve dayanıklı ürünler sunar. Özel P-tech termostatik kartuşu sayesinde tüm kullanım boyunca su aynı sıcaklıkta kalır. Su ve enerji tasarrufunu konfor ile birleştirir. Ceratherm 50 serisi Cool Body özelliği sayesinde güvenli kullanım sağlar ve kazara yanmaları önler.

34 34 ARMATÜRLER & AKSESUARLAR SENSÖRLÜ ZAMAN AYARLI BATARYALAR HİJYEN VE TEKNOLOJİ BİRARADA Idealpure özelliği sayesinde kurşun ve nikele temas etmeden daha temiz su sağlar. Ceraplus sensörlü bataryalar, yenilikçi teknoloji ile üretilerek yeni standardlar ortaya koyar. Sensörlü armatürler, toplu kullanım alanlarında hem su tasarrufu hem de hijyen sağlar. Ceraplus Sensörlü Termostatik Ankastre Lavabo Bataryası Dış darbelere karşı extra dayanıklı yapısı ile antivandaldır.

35 35 ARMATÜRLER & AKSESUARLAR MUTFAK BATARYALARI Elduşu sayesinde fonksiyonel ve rahat kullanım sağlar. MUTFAKTAKİ YARDIMCINIZ Ideal Standard mutfak bataryaları, hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlandı. Mutfakta geçirilen dakikalar artık daha keyifli olacak.

36 36 AKSESUARLAR CONNECT FONKSİYONEL VE PRATİK Connect Aksesuarlar fonksiyonel ve uyumlu tasarımı ile banyolarınızın vazgeçilmezi olacak... Köşe Duş Sürgü Takımı Sabunluk Sıvı Sabunluk Tuvalet Kağıtlığı

37 37 AKSESUARLAR IOM SADE VE KOORDİNE IOM koleksiyonu o kadar geniştir ki banyonun her köşesi bu seriyle donatılabilir. Hepsi tek stil. Basit. IOM in uygun şekilde eklenemeyeceği hiç bir banyo tipi yoktur. Sabunluk Havlu Kancası Tuvalet Kağıtlığı Diş Fırçalığı Cam Sabunluk Sabunluk, diş fırçalığı, çift havluluk ve kozmetik aynası kullanışlı ve güzel.

38 38 DUŞ SİSTEMLERİ IDEALRAIN KUSURSUZ RAHATLIK KUSURSUZ ZEVK IdealRain duş keyfinizi bir deneyimine çevirmektedir. Zarif, modern ve ultra ince tasarım kusursuz bir duş keyfi yaratabilmek için her detayında en üst kalite ve gelişmiş fonksiyonellik ile buluşmaktadır. Sadece tek bir el duşu ya da tam bir duş sistemi veya tepe duşu sistemi arıyor olsanız bile her ihtiyaç için mükemmel çözümler sunmaktadır. Tasarım: ARTEFAKT Ceratherm 100 duş bataryası, Idealrain duş kolonu ve 20 cm lik tepe duşu

39 39 IdealRain el duşları, Sadece güzel olmaktan daha fazlası için tasarlandı. Benzersiz bir konfor, mükemmel performans ve gelişmiş fonksiyonellik sunmaktadır. Farklı fonksiyon çeşitleri ile keyifli kullanım sağlar. Modern tasarımları ile her tarz banyo ile uyumludur Ideal Standard ankastre banyo bataryaları ile tam bütünlük sağlar.

40 40 DUŞ SİSTEMLERİ MOMENTS KİŞİSEL GÜZELLİK Moments Totem teknoloji ve güzelliği birleştirmektedir: Ultra ince paslanmaz çelik duş paneli, üç bölgede jet sistemi, tepe duşu ve el duşu ile donatılmıştır. Tasarım: ARTEFAKT

41 41 DUŞ TEKNELERİ & KABİNLER STRADA SADELİĞİN EN İYİ SUNUMU Sade bir tasarıma sahip Strada flat duş tekneleri, alanında öncülük etmeye adaydır. Paslanmaz çelik gider kapağı ile farklılığını öne çıkartmaktadır. Strada armatürler, küvetler ve banyo mobilyaları ile banyonuzun çizgisini tamamlayacaktır.

42 42 DUŞ TEKNELERİ & KABİNLER ULTRA FLAT FARKLI STİL, DÜZ YÜZEYLER Ultra-Flat duş tekneleri zeminle aynı düzeyde tasarlanmış, hijyenik akrilikten oluşmuş yüzeyi ile size geniş ürün alternatifleri sunmaktadır. Küçük bir banyoda dahi büyük bir duş konforu yakalanabilir.

43 43 DUŞ TEKNELERİ & KABİNLER TONIC ESTETİK VE FONKSİYONEL Tonic serisinin çok beğenilen 12 farklı ebattaki flat duş teknesi farklı mekanlarda kullanımı için panel alternetifleriyle sunuluyor.

44 44 DUŞ TEKNELERİ & KABİNLER KUBO DEĞİŞMEYEN TASARIM... SİZİN İÇİN Kubo ile tanışın: gösterişli, modern, minimalist bir duş kabin serisi. 6 mm temperli güvenli cam Sarsıntısız Çalışan Tekerlekler IdealClean Yüzey Cam yüzeyin temizlenmesini kolaylaştırır ve çok daha uzun süre temiz kalmasını sağlar. Yatay Ayarlama Opsiyonu Tüm profillerde 25 mm ye kadar ayarlama opsiyonu sunar. Köşe kabinlerde ise bu opsiyon 50 mm ye kadar cıkmaktadır.

45 45 KÜVETLER & HİDROMASAJ SİSTEMLERİ DEA STİL SAHİBİ VE ESTETİK Küvetinizi banyonuzun merkezi yapın. Freestanding hafif eğimli kenarlarıyla DEA küveti hem hacimli hem de davetkardır. Üç ebatı vardır.

46 46 KÜVETLER & HİDROMASAJ SİSTEMLERİ TONIC II LÜKSÜN VE SADELİĞİN MÜKEMMEL UYUMU Tonic II farklı ebat ve tasarımdaki tüm banyolar için mükemmel çözümler sunar. Banyonuza çizgisiyle farklılık getiren küvetler... Tasarım: ARTEFAKT

47 47 KÜVETLER & HİDROMASAJ SİSTEMLERİ ROLL TOP KLASİĞİN MODERN YORUMU Ideal Standard ın 200 yıllık geçmişi bulunmaktadır. Klasik ürün tasarımında bu geçmişinden edindiği teknik uzmanlığı kullanmaktadır. IdealCast Roll Top küvetler ister klasik isterse de modern tasarıma sahip bir evde kullanılsın, geleneksel kökenleri ile banyonuza stil ve zenginlik katacaktır.

48 48 KÜVETLER & HİDROMASAJ SİSTEMLERİ STRADA GEOMETRİK HATLAR Geometrik hatlar Strada küvetlerde hayat buluyor. Hidromasaj özelliği sayesinde banyo keyfi katlanıyor.

49 49 KÜVETLER & HİDROMASAJ SİSTEMLERİ FIRST YÜKSEK YAŞAM TARZI Hygiene Plus kontrol paneli sayesinde First serisi hidromasajlı küvetler, suyun bedeninizi hafifletici etkisini size hissettirecektir. First Hidromasajlı Küvet Idealwaste gider sifonu sayesinde küvetin su hacmi değişmez ve gider kapağı manyetiktir. 48cm yüksekliği ile diğer küvetlere göre daha alçaktır ve rahat kullanım sağlar.

50 A BEAUTIFUL USE OF SPACE

51

52 Ideal Standard Türkiye İstanbul Merkez Şerif Ali Çiftliği Yan Yol Bölgesi Bayraktar Bulvarı Miras Sokak No:53 Ümraniye/İSTANBUL Tel: Fax: Marmara Bölgesi İletişim Bilgileri Tel: Ege Bölgesi İletişim Bilgileri Tel: Akdeniz Bölgesi İletişim Bilgileri Tel: Marmara Bölgesi Projeler İletişim Bilgileri Tel: İç Anadolu Bölgesi İletişim Bilgileri Tel: Karadeniz Bölgesi İletişim Bilgileri Tel: /idealstandardturkiye /idealstandardturkiye Ideal Standard Leaflet / Ağustos 2015 / V.02

Kale Banyo Zero 1 ADOLF BABEL

Kale Banyo Zero 1 ADOLF BABEL ZERO Collection Kale Banyo Zero 1 ADOLF BABEL Adolf Babel, 1980 yılından itibaren banyo malzemeleri ve özellikle akrilik küvet ve duş tekneleri tasarımına yöneldi. Bu çalışmaları takiben buhar banyoları,

Detaylı

U.S.A ALMANYA İNGİLTERE İTALYA İSPANYA TÜRKİYE FRANSA de Ideal Standard International ın kökeni olan American Standard kurulmuştur.

U.S.A ALMANYA İNGİLTERE İTALYA İSPANYA TÜRKİYE FRANSA de Ideal Standard International ın kökeni olan American Standard kurulmuştur. BATH WORLD NEW 2016 U.S.A ALMANYA İNGİLTERE 1875 de Ideal Standard International ın kökeni olan American Standard kurulmuştur. Ideal Standard International 1901 yılından bugüne faaliyettedir. 1815 de Ideal

Detaylı

Ideal Standard olarak, banyonun evin ruhunu yansıtan yaşam alanı olduğuna inanıyoruz.

Ideal Standard olarak, banyonun evin ruhunu yansıtan yaşam alanı olduğuna inanıyoruz. BATH WORLD 1 Ideal Standard olarak, banyonun evin ruhunu yansıtan yaşam alanı olduğuna inanıyoruz. Banyolar, yenilikçi çözümleri içeren kusursuz tasarımlarıyla evi tamamlayarak işlevsel, konforlu ve zarif

Detaylı

Az daha çoktur. Ross Lovegrove dan MOD Koleksiyonu

Az daha çoktur. Ross Lovegrove dan MOD Koleksiyonu Az daha çoktur. Ross Lovegrove dan MOD Koleksiyonu Daha az hammadde, daha az enerji, daha az ambalaj kullan larak üretilen, üstelik daha az su tüketen çok özel bir seri. MOD, baflar l mimarileri ve modern

Detaylı

U.S.A FRANSA ALMANYA İTALYA İNGİLTERE İSPANYA TÜRKİYE

U.S.A FRANSA ALMANYA İTALYA İNGİLTERE İSPANYA TÜRKİYE 283 BATHROOM WORLD U.S.A ALMANYA İNGİLTERE İTALYA FRANSA İSPANYA TÜRKİYE Kökeni 1875 yılında kurulan American Sdandard a dayanan grup kuzey Amerika da banyo ürünleri teknolojisinin gelişmesinde söz sahibi

Detaylı

reward fonksiyonellik

reward fonksiyonellik evo Evo banyo dolabı, banyonuzun ihtiyaçları düşünülerek sizin için özel olarak tasarlandı. Birbirinden farklı ve fonksiyona sahip modüler bir sistemden oluşan Evo sizlere geniş bir alternatif sunuyor.

Detaylı

PRICE BOOK 16 Bathroom Furniture

PRICE BOOK 16 Bathroom Furniture PRICE BOOK 16 Bathroom Furniture U.S.A ALMANYA İNGİLTERE İTALYA FRANSA İSPANYA TÜRKİYE Kökeni 1875 yılında kurulan American Sdandard a dayanan grup kuzey Amerika da banyo ürünleri teknolojisinin gelişmesinde

Detaylı

200 yıllık tecrübe...

200 yıllık tecrübe... 200 yıllık tecrübe... Çok uluslu bir dünya firması olan Ideal Standard International'ın kökeni 1875'te ABD'de kurulan American Standard'a dayanıyor. Farklı ülkelerin kültür ve teknolojik özelliklerini

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Gate, köprü görevi gören ana platform ve bu platform üzerinde sistemi tamamlayan depolama birimlerinden oluşur. Giderek artan gereksinimler için pratik, yenilikçi

Detaylı

Ürün Kataloğu 01/2007 Conergy Montaj Sistemleri

Ürün Kataloğu 01/2007 Conergy Montaj Sistemleri Ürün Kataloğu 01/2007 Conergy Montaj Sistemleri Conergy ile güvende Conergy, yenilenebilir enerji alanında dünyadaki en başarılı şirketlerden biridir. Çünkü Conergy tüm bileşenleri tek bir elden çıkan

Detaylı

ankaralazerkesim.com PLEKSİ UYGULAMA YÖNLENDİRME LAZER KESİM CNC KESİM ÖZEL KESİMLER

ankaralazerkesim.com PLEKSİ UYGULAMA YÖNLENDİRME LAZER KESİM CNC KESİM ÖZEL KESİMLER ankaralazerkesim.com PLEKSİ UYGULAMA YÖNLENDİRME LAZER KESİM CNC KESİM ÖZEL KESİMLER Hizmette kalite ve güven... Morgül Pleksi Tasarım & Cnc. 2008 yılında Ankara da kurulmuş olup, reklam sektöründe faaliyet

Detaylı

Özgün banyolar, Özgün yorumlar. 1 Çanakcýlar, çeyrek asrý aþkýn bir süredir sektörde faaliyet göstermenin saðladýðý tecrübenin ýþýðýnda hep daha iyisini üretebilmek amacýyla çalýþmalarýna devam ediyor.

Detaylı

Viega Advantix Vario. Milimetrik doğruluk. Sınırsız esneklik.

Viega Advantix Vario. Milimetrik doğruluk. Sınırsız esneklik. Viega Advantix Vario Milimetrik doğruluk. Sınırsız esneklik. Viega Advantix Vario Bireyselliğin en güzel şekli. İddialı tasarım ve yüksek kaliteli malzemelerle modern banyolarda uzun süredir sıkça karşılaşılıyor

Detaylı

Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz yakıtlı ısıtıcı bacalı ve hermetik işletme için: 10,5 24 kw (9 000 20 600 kcal/h)

Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz yakıtlı ısıtıcı bacalı ve hermetik işletme için: 10,5 24 kw (9 000 20 600 kcal/h) VITOPEND 100-W Gaz yakıtlı kombi / ısıtıcı Bacalı veya hermetik işletme için Modülasyonlu, atmosferik brülörlü Anma ısı gücü aralığı: 10,5 30 kw (9 000 25 800 kcal/h) Düşük Sıcaklık Kazanı Vitopend 100-W,

Detaylı

MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR

MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR Vector, kesimde operasyonel mükemmelliğin özüne ulaşiyor. Lectra, otomatik kesim alanindaki 30 yillik DENEYİMİ ve süregelen YENİLİKÇİLİĞİ sayesinde, teknolojik uzmanliği ve

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri 2 Makinaya farklı bakış açıları sayesinde uzun veya kısa boylu operatör oturarak ya da ayakta çalışabilir - Rittal taşıyıcı kol sistemleriyle izleme ve kumanda

Detaylı

Hayallerinizin sınırlarıyla vedalaşın...

Hayallerinizin sınırlarıyla vedalaşın... TÜRKİYE 2009 1 21 2 Hayallerinizin sınırlarıyla vedalaşın... Banyonun bitmek bilmeyen evrimini yaratıcılığın tetiklediğine inanıyoruz. Amacımız; doğru yaşam alanlarını, istekleriniz doğrultusunda üretmek.

Detaylı

HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA

HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA Bağcılar ın seçkin semtlerinden Kirazlı da sizi hayal ettiğiniz yaşama davet ediyoruz. Ulaşımı, konforu, kalitesi, estetiği ve

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL 1 4 6 5 3 7 2 Küçük panolar Dünya çapında onaylı ve çok sayıda standart ölçülerde stoklarımızda mevcut. Pratik sistem aksesuarları, KL terminal kutularını yaygın

Detaylı

LED LL DP CD WW CS CF AC CG LC EL FO. DecoPendant BLZ DRM QDR QDR2 LLT15

LED LL DP CD WW CS CF AC CG LC EL FO. DecoPendant BLZ DRM QDR QDR2 LLT15 LED LL DP D WW S F A G L EL FO DecoPendant DecoPendant serisi genel aydınlatmada tavana monte edilerek yada tavandan sarkıtılarak kullanılır. Estetik ve modern tasarımlı DecoPendant armatürler ile iç mekanlarda

Detaylı

Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli

Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli Sıva altı montaj için enerji tasarruflu Symaro sensörleri DELTA anahtarları serisi ile kullanım için uygun Answers for infrastructure

Detaylı

2014 Fiyat Listesi FREEDOM OF EXPRESSION

2014 Fiyat Listesi FREEDOM OF EXPRESSION 2014 Fiyat Listesi FREEDOM OF EXPRESSION İçindekiler Jes Joy Glance 2 12 13-23 24-38 Neon IQ Geometry New Haven 39-48 49-62 63-72 73-82 Retro Perlrand Cristal Oriental Lighthouse 83-96 97-106 107-115

Detaylı

DORMA AGILE KAYAR KAPILAR

DORMA AGILE KAYAR KAPILAR KAPILAR DORMA AGILE KAYAR KAPILAR Sürme cam kapıların mimarideki kullanımına paralel olarak, mekanizmalarının dış görünüşünün önemi de gün geçtikçe daha belirgin hale gelmektedir. Bu özellik otellerde,

Detaylı

BİNA GİRİŞİ MK0025 1

BİNA GİRİŞİ MK0025 1 BİNA GİRİŞİ MK0025 1 OTEL YATAK BAŞI ATA0026 2 OTEL RECEPTION ATA0027 3 OTEL YATAK BAŞI ATA001 4 OTEL YATAK BAŞI ATA0034 5 OTEL YATAK BAŞI OTEL TV ÜNİTESİ ATA005 OTEL LOBİ ATA0027 BOYA BOYA KULLAN 3DUVAR

Detaylı

yapıdekorasyon adres : Kuştepe Mah. Yoncalı Sk. 25-F Şişli / İSTANBUL telefon : +90 212 217 53 87 info@yapidekorasyon.com

yapıdekorasyon adres : Kuştepe Mah. Yoncalı Sk. 25-F Şişli / İSTANBUL telefon : +90 212 217 53 87 info@yapidekorasyon.com yapıdekorasyon adres : Kuştepe Mah. Yoncalı Sk. 25-F Şişli / İSTANBUL telefon : +90 212 217 53 87 info@yapidekorasyon.com AKG Yapı Dekorasyon katalog 2015 Cephe Giydirme, Taahhüt, Cam Kapı, Dekoratif Camlar,

Detaylı

Design For Life. www.hoek.com.tr

Design For Life. www.hoek.com.tr www.hoek.com.tr E ndüstriyel tasar m, ürün geliştirme ve imalat alanlar nda hizmet veren firmam z, inovasyon süreçlerine de hakim olup tecrübeli ekibimiz ile bu süreçleri başar l bir şekilde hayata geçiriyor.

Detaylı

MAKSDER 4. MOBİLYA AKSESUAR ÜRÜNLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2013

MAKSDER 4. MOBİLYA AKSESUAR ÜRÜNLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2013 MAKSDER 4. MOBİLYA AKSESUAR ÜRÜNLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2013 YARIŞMANIN AMACI MAKSDER tarafından her yıl; sektördeki gelişimi teşvik etmek, uluslararası pazarlarda rekabet edebilecek ürünlerin

Detaylı

Konforun Tanımı Değişti...

Konforun Tanımı Değişti... 2 Konforun Tanımı Değişti... Beyterrace özgün mimarisi ve merkezi lokasyonu ile alışıla gelmiş yapılardan farklı olarak doğayla iç içe, güvenli ve huzurlu bir yaşamın sunduğu ayrıcalıklı olanaklarla ev

Detaylı

Dräger X-plore 8000 Başlıklar, kasklar, vizörler ve maskeler

Dräger X-plore 8000 Başlıklar, kasklar, vizörler ve maskeler Dräger X-plore 8000 Başlıklar, kasklar, vizörler ve maskeler Yenilikçi Dräger X-plore 8000 başlıkları, yeni motorlu hava temizleme respiratörlerinin (PAPR) ayrılmaz bir parçasıdır. Hem bol hem de dar seçenekleri,

Detaylı

SolaGlide / RRG - RRP -Detaylı Teknik Katalog-

SolaGlide / RRG - RRP -Detaylı Teknik Katalog- SolaGlide / RRG - RRP -Detaylı Teknik Katalog- ÇÖZÜMLERİMİZ RESTORAN & KAFE Kötü hava şartlarından dolayı dış mekanlarda müşterilerinize hizmet veremediğiniz için para mı kaybediyorsunuz? Tabi ki dışarıda

Detaylı

NOVELTIES. www.isveabagno.it

NOVELTIES. www.isveabagno.it NOVELTIES 2015 www.isveabagno.it İtalyan Isvea dan Yeni Tasarımlarla En Yeniler... 52 yıllık deneyimiyle İtalyan Isvea beklentilerin önüne geçen tasarımlarına devam ediyor. Tarz sahibi olan, yaratıcı,

Detaylı

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com Hayatımıza hergün başka bir elektrikli cihaz girmekte. Ses sistemlerinden güvenlik sistemlerine, sinema sistemleri, akıllı televizyonlardan media oynatıcılara

Detaylı

DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog

DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog KONYA KARAMAN BÖLGESİ BOŞANMA ANALİZİ 22.07.2014 Tarihsel sürece bakıldığında kalkınma,

Detaylı

GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI

GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 HASTANE ENFEKSİYONUYLA MÜCADELE BASİT VE ETKİLİ Çekici modern tasarımı, kolay çalıştırılması ve

Detaylı

Tarım için yeni bir marka. Adama nın anlamı nedir? Logomuz. Çiftçi Tarım Dünya

Tarım için yeni bir marka. Adama nın anlamı nedir? Logomuz. Çiftçi Tarım Dünya Tarım için yeni bir marka Sizler ile birlikte amaçlarımızı, değerlerimizi, hedeflerimizi ve ilkelerimizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu ilkeler global organizasyonumuz ve markamız gibi gelecek stratejilerimizi

Detaylı

Ponta Yatay Besleme Sistemi Tıbbi Destek Üniteleri

Ponta Yatay Besleme Sistemi Tıbbi Destek Üniteleri Ponta Yatay Besleme Sistemi Tıbbi Destek Üniteleri Geniş bir yelpazede yatay ünite uzunluğu, kolon tipi ve iş istasyonu opsiyonlarına sahip çok yönlü Dräger Ponta, daha iyi bir çalışma alanı verimliliği

Detaylı

MAKİNELERİN YÜKSELİŞİ: Avrupa, mobil işgücü seçeneklerini araştırmaya başlıyor

MAKİNELERİN YÜKSELİŞİ: Avrupa, mobil işgücü seçeneklerini araştırmaya başlıyor MAKİNELERİN YÜKSELİŞİ: Avrupa, mobil işgücü seçeneklerini araştırmaya başlıyor Hibrit cihazlar, iş amaçlı dizüstü bilgisayarların Avrupa daki egemenliğini tehdit ediyor Tabletlerin mobil çalışma biçimini

Detaylı

Sanatsal bir yaklaşımla bir yaşam stili sunan Meram Park Villaları ile tasarım ve fonksiyonelliğin mimari bütünlükle birleşimine şahit olacaksınız

Sanatsal bir yaklaşımla bir yaşam stili sunan Meram Park Villaları ile tasarım ve fonksiyonelliğin mimari bütünlükle birleşimine şahit olacaksınız Konya nın son dönemlerde en hızlı gelişen bölgesinde, DEKOR inşaatın 30 yılı aşkın tecrübesinin yansıması, yakından tanıdığınız yaşamınıza kalite kazandıran felsefesiyle MERAM PARK VİLLARI hayata geçiyor.

Detaylı

Doğa nın Siże Özel Tasarımları

Doğa nın Siże Özel Tasarımları Doğa nın Siże Özel Tasarımları O heybetli ağaçların tohumları yüzyıllar önce atılmıştı... Hayat, kendi meyvesinden tekrar doğan bir ağaçla anlatılacaktı tabi ki. Güçlü dallarına salıncak kurduğumuz, meyvesini

Detaylı

Lavabolar. Klozetler. yavaş kapanır. ince kapak. hijyen. kanalsız sistem. duvara sıfır. yarım tezgah. çıkarılabilir kapak. dolap uyumlu.

Lavabolar. Klozetler. yavaş kapanır. ince kapak. hijyen. kanalsız sistem. duvara sıfır. yarım tezgah. çıkarılabilir kapak. dolap uyumlu. gizli montaj tezgah alltı Klozetler çıkarılabilir kapak asma duvara sıfır tezgah üstü dolap uyumlu Lavabolar kanalsız sistem duvara sıfır yarım tezgah hijyen Kalite Belgelerimiz İçindekiler NEO CLASSIC...3

Detaylı

RMK Marine ve Hot Lab Yacht & Design. RMK 5000 konsepti için güçlerini birleştirdi

RMK Marine ve Hot Lab Yacht & Design. RMK 5000 konsepti için güçlerini birleştirdi RMK Marine ve Hot Lab Yacht & Design RMK 5000 konsepti için güçlerini birleştirdi True Luxury Explorer ve Leisure olmak üzere iki farklı varyasyonu bulunan RMK 5000 tasarım projesi Hot Lab Yacht & Design

Detaylı

EXCLUSIVE. 81 Exclusive Renkli ve Dekorlu Ürünler

EXCLUSIVE. 81 Exclusive Renkli ve Dekorlu Ürünler EXCLUSIVE 81 Exclusive Renkli ve Dekorlu Ürünler SERAMİK ÜRÜNLER EXCLUSIVE RENKLER UYGULAMA ESASLARI Exclusive serisi renkler bir sonraki sayfada fiyat listesinde belirtilen Ideal Standard Strada ve StradaO

Detaylı

yap elemanlar Hayal gücünüz flekilleniyor products

yap elemanlar Hayal gücünüz flekilleniyor products yap elemanlar Hayal gücünüz flekilleniyor products Ravboard Dow Chemical firmas n n ekstrüde polistren sert köpük markas Styrofoam dan üretilmifltir. yap elemanlar Styrofoam un her iki yüzeyi cam elyaf

Detaylı

Kapılar & pencereler. Çelik ve paslanmaz çelikten yapılmış yalıtımsız profil sistemleri

Kapılar & pencereler. Çelik ve paslanmaz çelikten yapılmış yalıtımsız profil sistemleri Kapılar & pencereler Çelik ve paslanmaz çelikten yapılmış yalıtımsız profil sistemleri STEEL SYSTEMS YLITIMSIZ KPI VE PENCERELER Yalıtımsız kapı ve pencereler. Yalıtımsız ancak tam fonksiyonel. Kapı ve

Detaylı

Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil;

Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil; Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil; keyifli bir yaşam sunuyor. Yaşadıklarınızdan çok daha

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ DERS İÇERİKLERİ

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ DERS İÇERİKLERİ YAŞAR ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ DERS İÇERİKLERİ I.YARIYIL INDD 101 Temel Sanat Eğitimi I (2-6-5) 7: Sanat ve tasarım olgusunun temel unsuru olan ışık, renk, gölge,

Detaylı

HAUTAU PRIMAT. sistemi. Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil!

HAUTAU PRIMAT. sistemi. Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil! yüksek vasistas HAUTAU PRIMAT sistemi Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil! Esneklik ve çok yönlülük alan nda HAUTAU PRIMAT kimseye söz b rakm yor:

Detaylı

100 % Cube 100 % Grohe

100 % Cube 100 % Grohe 100 % Cube 100 % Grohe.com.TR Grohe eurocube %100 GROHE CUBE BANYO Göz alıcı ve özel bir banyo için Eurocube u tercih edebilirsiniz. Son derece gelişmiş bir mühendislik anlayışı ile ortaya çıkan geniş

Detaylı

Akdeniz in İncisi Antalya

Akdeniz in İncisi Antalya Akdeniz in İncisi Antalya Turizm zenginlikleri ve sahip olduğu birbirinden kaliteli tesisleriyle Türk turizminin başkenti kabul edilen Antalya, her sene milyonlarca turiste ev sahipliği yapmakta. Yüksek

Detaylı

Öne Çıkanlar Tasarım Ödülleri Seriler İnovatif, Teknik Çözümler Tasarım

Öne Çıkanlar Tasarım Ödülleri Seriler İnovatif, Teknik Çözümler Tasarım Öne Çıkanlar Tasarım Ödülleri Seriler İnovatif, Teknik Çözümler Tasarım 1 İyi tasarım kazandırır. Tasarımı, yenilikçiliği, üretim kalitesi, hayata değer katan özellikleriyle VitrA ürünleri dünyanın en

Detaylı

Seramik Sağlık Gereçleri. Seramik Sağlık Gereçleri

Seramik Sağlık Gereçleri. Seramik Sağlık Gereçleri fiyat listesi Seramik Sağlık Gereçleri Seramik Sağlık Gereçleri içindekiler VEGA RENA VENÜS D VA SAMANYOLU DUVARA SIFIR GÖKKUŞA I BEDENSEL ENGELL AFACAN ENGELL YOG AFACAN TEK PARÇALAR & AKSESUARLAR MERKÜR

Detaylı

TAŞIMACILIK ENDÜSTRİSİ İÇİN YAPIŞTIRICI ÇÖZÜMLERİ. Yapıştırmada güvenilir yenilik

TAŞIMACILIK ENDÜSTRİSİ İÇİN YAPIŞTIRICI ÇÖZÜMLERİ. Yapıştırmada güvenilir yenilik TAŞIMACILIK ENDÜSTRİSİ İÇİN YAPIŞTIRICI ÇÖZÜMLERİ Yapıştırmada güvenilir yenilik Simson: taşımacılık endüstrisi için yapıştırıcı çözümleri Gelecekle bağlantınızı kaybetmeyin SIMSON: BİR DÜNYA MARKASI OLAN

Detaylı

2007 yýlýnda kurulan ALTEZ BANYO Aksesuar, sektöründe bilgi ve tecrübesini günden güne artýrarak sektörün öncü firmalarýndan biri olmuþtur. Banyo aksesuar sektöründe kurulduðu günden bu yana yeniliði izleyen

Detaylı

Konveyörler NP, NI Serisi

Konveyörler NP, NI Serisi NP, NI Serisi NP Serisi T-Max konveyörleri, üretim şartlarınıza uygun olarak, Avrupa da, optimum verimde çalışacak şekilde imal edilmiştir. Alüminyum konstrüksiyon kasası, yüksek sıcaklığa dayanıklı bant

Detaylı

Kişiye Özel Hizmet. Üst Düzey Konfor

Kişiye Özel Hizmet. Üst Düzey Konfor Kişiye Özel Hizmet Üst Düzey Konfor İç mekanları sanat galerisi anlayışı ile şekillendirilen Samm Hotel 2010 yılında misafirlerini ağırlamaya başladı.ana teması sanatla iç içe konaklama üst düzey konfor

Detaylı

Defne 6 Palmiye 7 Nergis 8 Papatya 9 Erguvan 10 Nilüfer 65 11 Nilüfer 85 12 Nilüfer 100 13 Piyen 14 Azelya 15 Azelya 16 Lilyum 17 Lilyum 18 Menekşe

Defne 6 Palmiye 7 Nergis 8 Papatya 9 Erguvan 10 Nilüfer 65 11 Nilüfer 85 12 Nilüfer 100 13 Piyen 14 Azelya 15 Azelya 16 Lilyum 17 Lilyum 18 Menekşe Defne 6 Palmiye 7 Nergis 8 Papatya 9 Erguvan 10 Nilüfer 65 11 Nilüfer 85 12 Nilüfer 100 13 Piyen 14 Azelya 15 Azelya 16 Lilyum 17 Lilyum 18 Menekşe 19 Lale 20 Hazeran 21 Toprak 65-75 22 Toprak 85-100 23

Detaylı

KALİTE HER ZAMAN PAHALI DEĞİLDİR. Dünyanın 4. Büyük fabrikası teknolojinin önünde

KALİTE HER ZAMAN PAHALI DEĞİLDİR. Dünyanın 4. Büyük fabrikası teknolojinin önünde Japon dizayn ve teknolojisi ile üretilmiş çevre dostu klimalar artık Türkiye de KALİTE HER ZAMAN PAHALI DEĞİLDİR Dünyanın 4. Büyük fabrikası teknolojinin önünde 30.000 kişinin çalıştığı ve Sektöründe ilk

Detaylı

alvitr FİYAT KATALOĞU

alvitr FİYAT KATALOĞU alvitr 2016 FİYAT KATALOĞU İçindekiler Seramik Sağlık Gereçleri Genova Gideros Efes Safran İnkum Efekta Dekorlu Engelli Ürünleri Çocuk Ürünleri Tasarım Lavabolar Dolap Uyumlu Lavabolar Proje Lavabolar

Detaylı

BETON MAHFAZALI MONOBLOK TELEKOM KÖŞK TEKNİK ŞARTNAMESİ

BETON MAHFAZALI MONOBLOK TELEKOM KÖŞK TEKNİK ŞARTNAMESİ BETON MAHFAZALI MONOBLOK TELEKOM KÖŞK TEKNİK ŞARTNAMESİ HAZİRAN-2011 1.GENEL 1.1 Konu ve Kapsam Bu teknik şartname Türk Telekom tarafından kullanılacak olan monoblok beton köşklerin imalat koşullarını

Detaylı

ÖNEMLİ NOT: 2016 BÜTÇESİ HAZIRLAMA ÇALIŞMASI. NYC Nilgün Yetiş Koçluk ve Danışmanlık. Gözden Geçirme Tarihi:

ÖNEMLİ NOT: 2016 BÜTÇESİ HAZIRLAMA ÇALIŞMASI. NYC Nilgün Yetiş Koçluk ve Danışmanlık. Gözden Geçirme Tarihi: ÖNEMLİ NOT: Bütçe kısıtlamalar için değil, sizi arzu ettiğiniz hayatı yaşamanız ve hedeflerinize ulaşmanız için yapıldığı zaman oldukça anlamlı ve faydalıdır. Bu çalışmayı yıl başında yapmanız ve 3 er

Detaylı

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni İL/ İLÇE OKUL ADI ADRES : KAYSERİ/YEŞİLHİSAR : YEŞİLHİSAR ANADOLU TEKNİK LİSESİ VE MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ : YAVUZ SELİM MAH. ADANA CADDESİ İLETİŞİM KURULACAK KİŞİLER Müdür Yardımcısı Ekip Lideri

Detaylı

Akıllı Çözümler. Beko dan günlük hayatınızı kolaylaştıracak akıllı çözümler.

Akıllı Çözümler. Beko dan günlük hayatınızı kolaylaştıracak akıllı çözümler. Akıllı Çözümler Beko dan günlük hayatınızı kolaylaştıracak akıllı çözümler. Beko Solo Fırın Serisi estetik tasarımları ve teknolojileriyle yaşam kalitenizi yükseltiyor. Akıllı çözümleri ve fonksiyonellikleriyle

Detaylı

Me Too. tasarım Nurus D Lab. teknik doküman

Me Too. tasarım Nurus D Lab. teknik doküman Me Too tasarım Nurus D Lab teknik doküman Me Too, bedeni mükemmel şekilde tamamlar ve çalışma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan Me Too,

Detaylı

Dünya Hububat Pazarında Neredeyiz?

Dünya Hububat Pazarında Neredeyiz? Dünya Hububat Pazarında Neredeyiz? Şebnem BORAN 1.Dünya Hububat Pazarı Günümüzde dünyanın stratejik ürün grubunu oluşturan hububat pazarında önemli gelişmeler yaşanıyor. Dünya toplam hububat üretimine

Detaylı

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch USB KVM Switch Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch Kullanma Kılavuzu DS-11403 (2 Portlu) DS-12402 (4 Portlu) 1 NOT Bu cihaz FCC kurallarının 15. Bölümü uyarınca,

Detaylı

Birincil alüminyum üretiminde 2010 yılı itibariyle Kanada ve ABD ile temsil edilen Kuzey Amerika ile Doğu ve Orta Avrupa ön plana çıkmıştır.

Birincil alüminyum üretiminde 2010 yılı itibariyle Kanada ve ABD ile temsil edilen Kuzey Amerika ile Doğu ve Orta Avrupa ön plana çıkmıştır. Alüminyumu metal olarak değerli yapan özelliklerin başında hafifliği, mukavemeti, geri dönüşüm özelliği, korozyon dayanımı, dayanıklılığı, şekil verilebilirliği ve elektrik-ısı iletkenliği gelir. Diğer

Detaylı

ÇINAR KOLEJ Ö RENC LER Ç N RENKL B R DÜNYA

ÇINAR KOLEJ Ö RENC LER Ç N RENKL B R DÜNYA ÇINAR KOLEJ Ö RENC LER Ç N RENKL B R DÜNYA B üyükçekmece deki yeni kampüsünü e itim ve ö retime açan, anas n f, ilkö retim, anadolu ve fen liselerini içeren Ç nar Koleji 32 bin metrekarelik alana kurulu

Detaylı

Hastanelerde LED Aydınlatma Çözümleri

Hastanelerde LED Aydınlatma Çözümleri Hastanelerde LED Aydınlatma Çözümleri Dinlendirici çözümlerle, maksimum enerji tasarrufu, düşük bakım maliyetleri Konforlu Mevcut manyetik balastlı floresan lambaların 50hz lik stroboskobik kırpışma sebebiyle

Detaylı

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi Akıllı e Yaşam size evinizdeki tüm elektrikli eşyaları, aydınlatma sistemini, güvenlik sistemini mobil uygulamayla kontrol etmenizi ve yönetmenizi sağlar. Akıllı e Yaşam aynı zamanda min. %30 enerji tasarrufu

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Güven ve hakimiyet duygusunu güçlendiren Noor, şıklığı, kalitesi ve güçlü duruşu ile fark yaratır. Yöneticinin kalesi olan çalışma alanlarında tanımlı bir ortam yaratarak

Detaylı

Kaliteli ve yüksek verim sağlayan, soğutmalı AC motorlar ile Ekstruderlerde yüksek kapasite ve mükemmel performans.

Kaliteli ve yüksek verim sağlayan, soğutmalı AC motorlar ile Ekstruderlerde yüksek kapasite ve mükemmel performans. EKSTRUDER TÜRKÇE NT grubu Plastik Ekstruderler proses uygulamalarına bağlı olarak 3 farklı seride dizayn edilmiştir. NTB Basic, NTE Extra ve NTV Degazaj serisi ekstruderler, yüksek kalite ve optimum verimlilikte

Detaylı

Üç-fazlı 480 volt AC güç, normalde-açık "L1", "L2" ve "L3" olarak etiketlenmiş vida bağlantı uçları yoluyla kontaktörün tepesinde kontak hale gelir

Üç-fazlı 480 volt AC güç, normalde-açık L1, L2 ve L3 olarak etiketlenmiş vida bağlantı uçları yoluyla kontaktörün tepesinde kontak hale gelir Kontaktörler Röle kontakları üzerinden büyük bir miktar elektrik gücü anahtarlamak için kullanıldığında kontaktör terimi ile adlandırılır.. Kontaktörler tipik olarak çoklu kontaklara sahiptir ve kontakları

Detaylı

Ürün teknik özellikleri

Ürün teknik özellikleri Ürün teknik özellikleri 18 June 2016 İçindekiler ROZETLER Tulip Badge Classic 3 Tulip Badge Classic Name 5 Tulip Badge Dome 7 Tulip Badge Dome Name 9 Tulip Badge Classic. İstediğiniz her şekilde isim rozetleri.

Detaylı

İÇİNDEKİLER 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33

İÇİNDEKİLER 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33 İÇİN İÇİNDEKİLER Modüler Seri Cellia Modüler Metal Millanta Modüler Kare Modüler Modül Seçenekleri Montaj Şekli Teknik Çizimler Ambalaj Bilgileri 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33 Modüler

Detaylı

G E N E R A L C A T A L O G U E G E N E L K A T A L O G

G E N E R A L C A T A L O G U E G E N E L K A T A L O G G E N E R A L C A T A L O G U E G E N E L K A T A L O G Ürünlerimiz Takımlar Proje Çözümleri Teknik Çizimler Didyma 01 Dropia 03 Punta 05 Harpasa 07 Palmira 09 Zeugma 10 Teos 11 Tyana - Tyana Compact 13

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU GODMORGON. Banyo mobilyaları

SATIN ALMA KILAVUZU GODMORGON. Banyo mobilyaları SATIN ALMA KILAVUZU Banyo mobilyaları BAKIM Mobilyayı nemli veya yumuşak deterjanlı bezle temizleyin. Sonra kuru ve temiz bir bezle kurulayın. Nemin mobilyaya işlemesini önlemek için su birikintilerinin

Detaylı

Kolayca bağlanın %100. Acti 9: Daha fazla verimlilik. Acti 9 haberleşme sistemi, size ve müşterilerinize tam kontrol olanağını sağlar

Kolayca bağlanın %100. Acti 9: Daha fazla verimlilik. Acti 9 haberleşme sistemi, size ve müşterilerinize tam kontrol olanağını sağlar Kolayca bağlanın Acti 9 haberleşme sistemi, size ve müşterilerinize tam kontrol olanağını sağlar %100 Schneider Electric e özel Acti 9: Daha fazla verimlilik Artık tesisimizdeki her katta, üretim alanında,

Detaylı

Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara.

Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara. www.vetroart.com.tr Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara. Gündelik yaşantımızda birçok alanda kullandığımız camın tarihi MÖ 3000 yıllarına dayanmakta, M.Ö 2500 yılına ait olduğu belirlenen Antik

Detaylı

Basın Bülteni. Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası BD235 23.06.2014

Basın Bülteni. Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası BD235 23.06.2014 Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası Bosch Rexroth ana bayisi Rota Teknik A.Ş. ile Japon TAISEI ve ANEL firmasının ortak olarak geliştirdiği Marmaray Tünel Havalandırma Elektropnömatik Kontrol Sistemi

Detaylı

Amway İşinizi Destekleyin

Amway İşinizi Destekleyin ZINDE YA AM EV GÜ Amway İşinizi Destekleyin Büyüyen bir iş için Araçlar İşinizi güçlendirmenize yardım için geliştirdiğimiz komple Amway desteğini keşfedin. Bu broşürde size ve müşterilerinize ürün seçimlerinizi

Detaylı

Ürün Tan m. 4250 Entegre Lavabo, 60 cm. 0016 Armatür deliksiz, su taflma deliksiz, sifon dahil. (polyester resin) Metal ayaklar ve sifon dahil.

Ürün Tan m. 4250 Entegre Lavabo, 60 cm. 0016 Armatür deliksiz, su taflma deliksiz, sifon dahil. (polyester resin) Metal ayaklar ve sifon dahil. Tak mlar Takımlar 2007.1 stanbul Banyo Tak m nda VitrA-Artema Yetkili servislerince sadece perakende sat fllar nda bedelsiz montaj hizmeti verilmektedir. Tak m n tüm lavabo, klozet ve bideleri VitrAclean

Detaylı

Mercer küresel/yerel bazda yılda 700 ün üzerinde İK nın farklı konularında araştırma yapmaktadır.

Mercer küresel/yerel bazda yılda 700 ün üzerinde İK nın farklı konularında araştırma yapmaktadır. İnsan Kaynaklarının Dönüşümü 2010 Araştırması Sonuçları www.mercer.com 2010 PERYÖN & Mercer İK Dönüşümü Araştırması Mercer küresel/yerel bazda yılda 700 ün üzerinde İK nın farklı konularında araştırma

Detaylı

INCONTRO CON IL DESIGN ESTETICO.

INCONTRO CON IL DESIGN ESTETICO. www.rubinibotti.com RUBINI BOTTI ile suyun keyfini sürün İşimize olan sadakat ve bağlılığımızı, geçmişten aldığımız bilgi ve tecrübeyle harmanlayarak, müşteri beklentilerini ve kalite felsefemizi en iyi

Detaylı

HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU

HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU TEKNİK VERİLER 1. Çalışma voltajı: 3V ±0,2V (DC) 2. Yük Akımı: 5 A 3. Hassasiyet: ± 0,5 ºC 4. Sıcaklık ayar aralığı: 10ºC - 30ºC 5. Zamanlama Hatası: 1%

Detaylı

İçindekiler Şekiller Listesi

İçindekiler Şekiller Listesi 1 İçindekiler 1.GĠRĠġ 3 2. Mekânsal Sentez ve Analiz ÇalıĢmaları... 4 3. Konsept....5 4. Stratejiler.....6 5.1/1000 Koruma Amaçlı Ġmar Planı.....7 6.1/500 Vaziyet Planı Sokak Tasarımı....7 7.1/200 Özel

Detaylı

Banyo Ürünleri Fiyat Kataloğu 2011

Banyo Ürünleri Fiyat Kataloğu 2011 Banyo Ürünleri Fiyat Kataloğu 2011 TAMAMLAYICI ÜRÜNLER Gömme Rezervuarlar 104 Rapid 106 Modul YENİ 108 Ecolog YENİ 110 Start İç Takımlar Yıkama Sistemleri Lavabo Sifonları Klozet Kapakları Plastik Rezervuarlar

Detaylı

Seramik Ürünler Moments

Seramik Ürünler Moments Moments Moments 90 cm Lavabo 900x515x160 28 K 0715 01 513 Merkezde lavabo bataryası deliği Gizli taşma deliği aparatı dahil (N8326AA) Lavabo montaj seti (M10x140mm) dahil değildir Taşma deliği gizlidir,

Detaylı

ZENTIVA YA BAKIŞ İÇİNDE NE OLDUĞU ÖNEMLİDİR

ZENTIVA YA BAKIŞ İÇİNDE NE OLDUĞU ÖNEMLİDİR ZENTIVA YA BAKIŞ İÇİNDE NE OLDUĞU ÖNEMLİDİR Zentiva ya bakış Merkezi Avrupa nın kalbinde bulunan Zentiva, halen 32 pazarda faaliyet göstermekte ve hizmet verdiği hedef popülasyon 800 milyona yaklaşmaktadır.

Detaylı

Ara rma, Dokuz Eylül Üniversitesi Strateji Geli tirme Daire Ba kanl na ba

Ara rma, Dokuz Eylül Üniversitesi Strateji Geli tirme Daire Ba kanl na ba 1.1 Ara rman n Amac Ara rmada, Dokuz Eylül Üniversitesi Strateji Geli tirme Daire Ba kanl na ba olarak hizmet vermekte olan; 1. Bütçe ve Performans Program ube Müdürlü ü 2. Stratejik Yönetim ve Planlama

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda monitörler için kumanda Masaüstü TFT piyasada standart bulunan TFT'lere göre, zorlu endüstriyel ortamlarda dahi sürekli olarak sorunsuz çalışırlar.

Detaylı

SOLAREKS. Firma Hakkında SOLAREKS

SOLAREKS. Firma Hakkında SOLAREKS Firma Hakkında Firma Kimliği - Firma İsmi: Güneş Enerjisi Sistemleri Alper Uysal - Firma Kurucuları: Timuçin Uysal Elektrik Elektronik Mühendisi (Istanbul Teknik Üniversitesi & İngilizce İşletme) Alper

Detaylı

İlgi odağı. Geberit Monolith

İlgi odağı. Geberit Monolith İlgi odağı. Geberit Monolith Stil sahipleri için. Ve hayatın keyfini çıkaranlar için. Yeni banyonuza güçlü ve ferah bir dokunuş katmak istiyorsunuz. Geberit Monolith modülleri sayesinde hiçbir şeyden ödün

Detaylı

Akdeniz Bölge Müdürlüğü Akdeniz Sanayi Sitesi 5004. Sk. No:48 Kepez - Antalya Tel. : 0242 221 4353 Fax: 0242 221 4354

Akdeniz Bölge Müdürlüğü Akdeniz Sanayi Sitesi 5004. Sk. No:48 Kepez - Antalya Tel. : 0242 221 4353 Fax: 0242 221 4354 katlanır cam grubu Hersey Seffaf DURU KATLANIR CAM SİSTEMLERİ MET.TEKS.İNŞ.SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. İstanbul Merkez Hürriyet Mh. Dr. Cemil Bengü Cd. No: 3/A Çağlayan - İstanbul Tel. : 0 79 Tel.: 0 779 Tel.:

Detaylı

25 Nisan 2016 (Saat 17:00 a kadar) Pazartesi de, postaya veya kargoya o gün verilmiş olan ya da online yapılan başvurular kabul edilecektir.

25 Nisan 2016 (Saat 17:00 a kadar) Pazartesi de, postaya veya kargoya o gün verilmiş olan ya da online yapılan başvurular kabul edilecektir. Sıkça Sorulan Sorular Başvuru Başvuru ne zaman bitiyor? 25 Nisan 2016 (Saat 17:00 a kadar) Pazartesi de, postaya veya kargoya o gün verilmiş olan ya da online yapılan başvurular kabul edilecektir. Bursluluğun

Detaylı

Üniversitelerde Yabancı Dil Öğretimi

Üniversitelerde Yabancı Dil Öğretimi Üniversitelerde Yabancı Dil Öğretimi özcan DEMİREL 1750 Üniversiteler Yasası nın 2. maddesinde üniversiteler, fakülte, bölüm, kürsü ve benzeri kuruluşlarla hizmet birimlerinden oluşan özerkliğe ve kamu

Detaylı

3201 Debagatte Kullanılan Bitkisel Menşeli Hülasalar Ve Türevleri. 3202 Debagatte Kullanılan Sentetik Organik, Anorganik Maddeler Müstahzarlar

3201 Debagatte Kullanılan Bitkisel Menşeli Hülasalar Ve Türevleri. 3202 Debagatte Kullanılan Sentetik Organik, Anorganik Maddeler Müstahzarlar SEKTÖRÜN TANIMI 32. fasılda ağırlıklı olarak çeşitli boyayıcı ürünler olmakla birlikte, deri ve deri işleme sektöründe (debagat) kullanılan malzemeler, macunlar vb. ürünler de söz konusu faslın içerisinde

Detaylı

Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler.

Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler. Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler. Hemzemin duşlar çok moda! Gün geçtikçe daha fazla insan ferah duş tasarımlarını tercih ediyor. Geberit tasarım, fonskiyonellik, kalite ve drenaj

Detaylı

Bugünün aileleri için en yeni banyo fikirleri

Bugünün aileleri için en yeni banyo fikirleri Bugünün aileleri için en yeni banyo fikirleri İçindekiler Giriş 2-4 Nest Trendy 5-19 Nest 20-27 Blue Life 28 Teknik Sayfalar 30-62 2 Aile banyolarına, aile boyu konfor... Nest serisiyle Pentagon Design

Detaylı

Yeni Ürünler, Yeni Teknolojiler

Yeni Ürünler, Yeni Teknolojiler Yeni Ürünler, Yeni Teknolojiler DiJiTAL TEKNOLOJi SUYLA BULUŞTU. Dijital teknolojiyi konforla birleştiren Electra Serisi, keskin hatlı sıra dışı, geniş ve düz formuyla yeni bir banyo keyfinin temsilcisi.

Detaylı

İlgi odağı. Geberit Monolith

İlgi odağı. Geberit Monolith İlgi odağı. Geberit Monolith document7763710928149425415.indd 1 13.02.2014 16:53:27 Stil sahipleri için. Ve hayatın keyif çıkaranlar için. Yeni banyonuza güçlü ve ferah bir dokunuş katmak istiyorsunuz.

Detaylı