Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce Bodrum da, terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemleri başlıklı bir seminer verildi.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce Bodrum da, terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemleri başlıklı bir seminer verildi."

Transkript

1 LİSELİLERE SEMİNERİ ANTİ TERÖR Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce Bodrum da, terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemleri başlıklı bir seminer verildi. Bodrum da faaliyet gösteren beş lisenin 9. Sınıf öğrencilerine yönelik verilen seminerde görsel sunuma ağırlık verildi. Türkiye de 1970 li yılların başından bu yana içinde bulunduğu terör sorununun anlatıldığı seminerde özellikle terör örgütlerinin eleman kazanmak için izledikleri yollar ve yöntemleri hakkında bilgiler verildi. Çok faydalı bilgilere sahip olduklarını ifade eden gençler yaklaşık bir saat süren terör seminerinden sonra Polis ağabeylerinin küçük hediyeleri ile uğurlandılar. Seminere yaklaşık 500 öğrenci katıldı. Seminer sonunda konuştuğumuz öğrenciler, daha çok bizim yaşımızdakileri kandırıyorlarmış bu yüzden bilgilendirdiler. Çok yararlı olduğunu düşünüyorum dediler.

2 Kral Jokey vefat etti Bir dönemin ünlü jokeyi, Kral jokey lakaplı Selçuk Aslan yakalandığı amansız rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü İzmir Yeşilyurt hastanesinde vefat etti. Ünlü jokey cenazesi, ailesi, kızı Çağlayan ve jokey arkadaşları tarafından uçakla İstanbul a getirildi. Aslan nın cenazesi, Bakırköy İncirli Camisinde öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazının sonra, Silivrikapı mezarlığında babasının mezarına defnedildi. Ünlü Jokey Selçuk Aslan bir dönem Türkiyenin en ünlü jokeyleri arasından 1036 yarışa katılarak kendisinden Kral Jokey Selçuk Aslan olarak bahsediliyordu tarihinde istanbul doğumlu Selçuk Aslanın 1972 den 1992 yılına kadar çok sayıda koşuya katılmış daha sonra da yarış atlarına eğitim hizmeti vermişti.

3 Yemek Kültürünü Koruyorlar Bodrumlu iki kadın girişimci Ayşe Özbey ve Şükran Sert Ortakent te kurdukları Yöresel Yemek Atölyesi nde Bodrum a özgü yemek değerlerini koruyarak, hem Bodrum un yemek kültürünü öğretiyorlar, hem de aldıkları siparişler ile Bodrum a özgü yöresel tatları Türkiye nin birçok yerine gönderiyorlar. Bodrum Reçel Evi adı altında faaliyet gösteren, Bodrum düğün yemeklerinden, narenciye reçellerine kadar birçok yöresel tadı, aldıkları siparişler doğrultusunda müşterilerine teslim eden girişimci bayanlar, unutulan tatların da yeniden hatırlanmasında katkıda bulunuyorlar. Mandalina, Turunç, Bergamot, Portakal Bodrum Yarımadası nda bulunan tamamen yerli ürünlerden yaptıkları reçelleri de satışa sunan girişimci bayanlardan Şükran Sert, Bodrum mandalinasından yaptığımız reçeller çok beğenilmekte. Şu anda Bodrum da birçok kahvaltı verilen restoranda menülerde yer almakta. Bizim hedefimiz Bodrum narenciyesini de koruyarak hem bahçe sahiplerine katkıda bulunmak, hem de bölgemizin yemek kültürünü tanıtmak. dedi. 50 Yıl Sonra Dürme Makarna Aynı zamanda Halk Eğitim Merkezi nde yemek öğretmenliği yapan Ayşe Özbey ise Bodrum un düğünlerinde yapılan dürme makarnayı da yeniden insanlara hatırlattıklarını belirterek şunları söyledi: Biz burada yaptığımız reçellerin dışında düğün ve özel günler için Bodrum un yöresel tatları ile aldığımız siparişler doğrultusunda lokum pilavı, erişte, keşkek, sarma gibi klasik yemeklerimizin dışında, unutulmak üzere olan dürme makarnamızı da müşterilerimize sunmaya başladık. Aldığımız tepkiler çok olumlu ve dürme makarna siparişlerimiz de gün geçtikçe artmakta. dedi. Yemek Kültürünü Öğretiyorlar

4 Ayşe Özbey kendilerine gelen teklifler doğrultusunda Bodrum a sonradan yerleşen ve Bodrum un yemek kültürünü öğrenmek isteyenlere de yardımcı olduklarını belirterek şunları söyledi; Bodrum a yerleşen birçok bayan arkadaşımıza sadece bölgemizde bilinen yemek kültürünün önemli yemeklerinin yapımını öğrettik. Kendileri de bu yemekleri yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söylediklerinde biz de Bodrum un yemek kültürünü yaşattığımız için ayrıca mutlu oluyoruz. dedi. bfuarlara Katılıp Yarışmalarda Ödül Alıyorlar En son Milas ta düzenlenen 2014 Milas Tarım Fuarı na katılan girişimciler, tamamen el emeği ve Bodrum Yarımadası na özgün ürünlerden yapılan reçellerin çok beğenildiğini ve olumlu tepkiler aldıklarını söylediler. Ayrıca Şükran Sert geçen yıl Yalı Beldesi nde düzenlenen Ot Festivali ne de katılarak yaptığı kenkerle birinci oldu. Haber: Mehmet Can Meral

5 SOMNUR VAN DER KRAAN "BIRAKIN IŞIK İÇERİ GİRSİN!" RESİM SERGİSİ, BODRUM NUROL SANAT GALERİSİ NDE... Bırakın ışık içeri girsin! diyor sanatçı Somnur Van Der Kraan. Işık olmadan renkleri ve biçimleri göremeyiz, yarattığımız renkler ve biçimler ne kadar saflıktan geliyorsa, titreşimleri o kadar güçlü ve yapıcıdır. Bugün insanlık keder dolu bir dünyadan şikayetçi ise bunu değiştirmenin en güzel yollarından biri, ışıklı imgeler yaratmaktır. Düşüncelerimiz ne kadar aydınlık olursa, hayatımız da o kadar renkli olacaktır. Bırakın ışık içeri girsin. Ressam anne ve babanın çocuğu olarak İstanbul da dünyaya gelen Somnur Van Der Kraan, Mimar Sinan Üniversitesi Resim Bölümü nden mezun oldu. Amatör bir tiyatroda dekor ve kostüm üzerine çalışmalar yapan sanatçının, sahne dekoru, sahne kostümü, sanat yönetmenliğinin yanı sıra heykel çalışmaları da bulunmaktadır yılında İstanbul dan Bodrum a yerleşerek çalışmalarına özel resim dersleri ve düzenlediği workshoplarla devam etti. Bir dönem Oasis AVM deki atölyesinde sanat terapisi ve resim çalışmaları da yapan sanatçı, 1. İstanbul Bienali nin kuruluş aşaması ve etkinlik çalışmalarında yer aldı. Almanya, Karlsruhe Müzesi nde kostüm çalışmaları yaptı. Uçan Üniversite isimli çağdaş sanat grubunun kurulmasını sağladı ve galeri yöneticiliği yaptı. Sanatçının, 1999 yılından bugüne kadar, biri Washington D.C. International Visions The Gallery de, diğeri The Gallery at The Marmara Manhattan olmak üzere İstanbul, Bodrum ve A.B.D. de 14 kişisel sergisi ve çok sayıda katıldığı karma sergiler bulunmaktadır.

6 Sergileri ve sanatsal etkinlikleriyle birlikte, on beş yıldır çeşitli yayın kuruluşlarında yazdığı makaleler, alternatif terapiler, hastalanmadan yaşam, sanat terapisi ve yoga felsefesiyle de ilgilenerek katıldığı workshoplarda yer almaktadır. Somnur Van Der Kraan, çalışmalarına 2011 yılından bu yana yaşadığı Hollanda nın Nijmegen şehrinde devam etmektedir. Sanatçı, Bodrum Nurol Sanat Galerisi ndeki serginin resimlerini, Bu sergideki çalışmalar, tuval üzerine yağlıboya ancak, malzemeye açık ve özgür çalışmaktan yanayım. Sanatçı her konuda bağımsız ve özgürdür. sözleriyle açıklıyor. Somnur Van Der Kraan nın Bırakın Işık İçeri Girsin! Resim Sergisi, sanatçının katılımıyla 7 Mart 2014 Cuma günü, saat 18:30 da yapılacak kokteyl ile Bodrum Nurol Sanat Galerisi nde açılacak ve 30 Mart 2014 tarihine kadar, Pazartesi günleri hariç, her gün 12:00-20:00 saatleri arasında gezilebilecek.

7 BODRUM DA ÇUKUROVALILAR BULUŞTU Bodrum da YAŞAYAN KAHVALTIDA yaşayan Çukurovalılar, Bodrum Çukurovalılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Royal Arena Otel de düzenlenen kahvaltıya dernek üyelerinin yanı sıra Bodrum ve beldelerinde yaşayan Çukurovalılar da katıldı. Kahvaltıda bir araya gelen Çukurovalılar, uzun uzun sohbet edip keyifli bir gün yaşadı. Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Bodrum Çukurovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Birol Yoleri, kısa bir süre önce kurulan derneğin 187 üyeye ulaştığını belirterek şunları söyledi derneğimizi yaklaşık üç ay önce açtık. Açılışımızın ardından ilk kez bir araya geldik. Dileğimiz bu tür etkinlikleri sık sık yapıp her zaman bir arada olmak. Aileler birbirlerini tanısın ve kaynaşsın istedik. Çok yeni bir dernek olmamıza rağmen kısa sürede üye sayımızı yükselttik. Bodrum da yaşayan Çukurovalılar olarak bir çok sosyal sorumluluk projesinde yer almayı düşünüyoruz. Önümüzde ki dönemlerde bir çok faaliyetimizde olacak. Bunları hep birlikte yapacağız. Artık güzel bir çatı altında toplandık. Hepimiz için hayırlı olsun dedi.

8 Türkiye Enduro Şampiyonası 89 Mart'ta Bodrum'da Bodrumda yapılacak olan şampiyonaya, Kenan Sofuoğlu onur konuğu olarak katılacak. 8-9 Mart ta Bodrum d yapılacak olan Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Bodrum yarışlarına 150 sporcu ile sınırlama getirildi. Türkiye Motosiklet Federasyonunca (TMF) Bodrum da düzenlenecek olan şampiyona öncesinde Bodrum Ticaret Odasında toplantı düzenlendi. Toplantıda gazetecilere açıklamalarda bulunan Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Faysal Şefkatlioğlu, yarışmayı geçtiğimiz haftakarda hayatını kaybeden milli sporcu Burak Özel anısına yapacaklarını söyledi. Türkiye Enduro Şampiyonasının 1. Ayağını Kızılağaç mevkindeki arenada yapacaklarını ifade eden Şefkatlioğlu, Türkiye Enduro Şampiyonasının Türkiye genelindeki ilk yarışı. Bu yarışlara TMF üyeleri tam kadro olarak geliyor. Kenan Sofaoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu gibi dünyaca ünlü isimler katılacak. Bu yarışa çok büyük destek var dedi. Burak Özel in Türkiye çapında büyük başarılara imza attığını belirten Şefkatlioğlu, Burak Özel 2008 yılından bu yana BMK sporcusu. Geçen sene hariç 2008 den bu yana hep Türkiye şampiyonu oldu. Çok iyi bir sporcuydu. Kendisini geçtiğimiz haftalarda kaybetmiştik diye konuştu. Türkiye nin büyük bir bölümünde Mart ayında birçok yerde yarış yapılamadığının altını çizen Şefkatlioğlu, şöyle konuştu: Ama Bodrum da yapılabiliyor. Bodrum un havası buna çok uygun. Bizim geçen seneki katılımcımız 132 idi. Dünya şampiyonasına bile 200 sporcu katılabiliyor ama bu sene bu yarışlara 150 kişi katılabilecek. Bu yılda bir rekor bekliyoruz. Şampiyonada bayan yarışmacılarımız da olacak. Bunlardan birisi Bodrum dan yarışa katılan Nilgün Bayırlı. Muğla bölgesinden,lki kadın

9 yarışmacı var. Diğerleri ise Ankara, İstanbul ve Antalya bölgelerinden. Yarış 8 Mart ta Bodrum belediye meydanından başlıyor. Geçen senede büyük ilgi vardı. Geçen sene Bodrum Belediye Başkanı ve federasyon başkanımız da motosiklete binmişti güzel görüntüler yaşanmıştı. 8 Mart olduğu için kadınları da bekliyoruz. Cumartesi yarışların açılışı olacak. TÜRKİYE DE, İLK SÜPERMOTO VE ENDURO PİSTİ BİRLİKTE BODRUM DA YAPILIYOR Şampiyonaya destek veren Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum a katkı sağlamak için bir proje geliştirdiklerini anlatarak, GEKA ile 980 bin liralık bir projeye imza attık. 146 dönümlük bir orman arazisinin tahsisiyle uğraşıyoruz ve az bir zaman sonra bu arazisi alacağız. 2 ay içerisinde inşaata başlayacağız. Amacımız Bodrum a bu sporlarla Bodrum a daha çok kişi getirmek. Ekonomiye özellikle kış aylarında hareket kazandırmak ifadelerini kullandı. TKP VE HALKEVLERİ DUYURUSU BODRUM KAMUOYUNA Haziran Direnişinin şekillendirdiği günümüz Türkiyesinde güncel politikamız AKP nin ve benzerlerinin geriletilmesidir.

10 Rejimin kimi aktörleri böylesi bir baskı ve yağma düzeninini yenileme çabası içindedir. Bu aktörler de mutlaka başarızlığa uğratılmalıdır.halkımıza alternatif diye dayatılan sağ-sol adaylar, solun önünü tamamıyla kapatan karanlık politikanın somut bir örneğidir. Bodrum da AKP İlçe Örgütünün önüne yığılan binlere; kadınıerkeği, genci-yaşlısı, emekçisi-esnafıyla sokağa çıkıp yenilmez görünenleri yenen, bu gerici hükümeti dünyaya rezil eden bizlere büyük bir sorumluluk ve görev düşmektedir. Söz konusu harekete kendisini sadece sandığa endekslemeyecek siyasi yönelimler kazandırabilecek çeşitli siyasi birliktelikler ve eylemlilikler üretilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle Bodrum a bir şekilde dayatılmaya çalışılan Mehmet Tosun ve Mehmet Kocadon seçenekleri Bodrum Halkının insiyatifi dışında gelişmiştir. Bu sürece eklemlenmeyeceğimiz ortadadır. Bodrum da bağımsız ortak aday çalışması bu çerçevede oluşturduğumuz politikalardan biridir. Haziran ayından bugüne dek bu düşünceleri ortaklaştırma çabamız eksikte olsa sonuçlanmıştır. Bu nedenlerle; 1- Bodrum Belediyesi ve diğer belediyeler bünyesinde çalışan emekçilerin aylardır çalışma şartlarını ödenmeyen maaşlarını ve güvencesiz görmezden gelmeyen bir belediye istediğimizi tekrarlıyoruz. 2- Bodrum da hizmet ve diğer sektörlerde güvencesiz, taşeron çalıştırılan çalışanlara karşı sorumluluğumuz ortadadır. 3- Bodrum Belediyelerinin sorumluluğunda olan pahallı toplu taşıma hizmetine altarnatif ve geçerli çözüm arayışlarımız sabittir. 4- Bodrumun daha fazla talan edilmesine dur diyecek bir belediyenin varlığı gerekmektedir. 5- Kamu alanlarını halka açacak ve sermayenin çıkarlarını

11 ortadan kaldıracak bir belediye arzusu içerisindeyiz. 6- Bodrum suyunun büyük işletmelere peşkeş çekiliyor olmasından ziyade Bodrum suyunu ihtiyaç sahiplerine yani halka en makul şekilde ulaştırma çabasındayız. 7- Bodrumun en önemli renkleri olan mavi ve yeşile sahip çıkabilecek bir belediye istiyoruz. 8- İmar durumu güncellemesi, ruhsat başvuru cevapları gibi belediye özlük işlerinin sermayenin isteği doğrultusunda değil hak sahiplerinin isteği doğrultusunda şekillendirecek bir belediye istiyoruz. 9- Bodrum Yanaşma iskelesine her ay yanaşan Amerikan donanması askerlerine kur yapmaktan uzak bir belediye istiyoruz. Daha birçok başlıkta itirazı olan ve bu metnin altında imzası bulunan bizler, Haziran İsyanı ile yüzünü sola dönen kitlelerin sağa çekilmesine, sağ seçeneklere mahkum kılınmasına itiraz etmek için gerçek bir sol adaya destek veriyoruz. Kenti ve kentsel hizmetleri meta yığını, kentte yaşayan insanları ise müşteri olarak gören sömürücü, rantçı belediyecilik anlayışlarına karşı halkçı, demokratik, katılımcı, toplumcu bir yerel yönetim anlayışını kitlelere ulaştırma ve onları yöneten konumuna getirme tarihsel hedefiyle Bodrum da Bodrum Gezi Dayanışmasını desteklediğimizi tüm Bodrumlulara duyuruyoruz. HALKEVLERİ BODRUM- TKP BODRUM İLÇE ÖRGÜTÜ MİNİKLER KARABAŞ, ÇOMAR VE

12 DİĞERLERİ RESİM SERGİSİ Nİ GEZDİ PARMAK İZİ KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ, BARINAKLAR ÇÖZÜM DEĞİL! EV SİZSİNİZ PROJESİNİN İLK ETKİNLİĞİ OLAN KARABAŞ, ÇOMAR VE DİĞERLERİ RESİM SERGİSİ Nİ GEZDİ. Barınaklardaki sokak köpekleri için sosyal sorumluluk projesi başlatan Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi BARINAKLAR ÇÖZÜM DEĞİL! EV SİZSİNİZ diyor. Proje kapsamında Bodrum Nurol Sanat Galerisi nde yer alan Hakan Derya Ömürlüoğlu nun Karabaş, Çomar ve Diğerleri Resim Sergisi, hayvan sever ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Serginin son gününde öğrencileriyle galeriyi ziyaret eden Parmak İzi Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğretmenleri, projenin öğrencilerini bilinçlendirmek ve barınaklardaki köpekleri öğrencilerine tanıtmak adına bire bir ders niteliğinde olduğunu söylediler. Her hafta bir sergi, sağlık kuruluşları ve öğrencilerine faydalı olabilecek bir çok farklı yere ziyaretlerde bulunduklarını söyleyen öğretmenler, en kısa zamanda da barınakları ziyaret ederek Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi nin bu anlamlı projesine katkıda bulunmak istediklerini belirttiler. Parmak İzi Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğretmenleri, öğrencilerimizle birlikte barınakları ziyaret ederek sevgiyle büyüteceğimiz bir köpeği de biz sahiplenmek istiyoruz.

13 Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi ne duyarlılığı ve gündeme taşıdığı bu değerli proje için teşekkür ederiz. dediler. Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi yetkilileri, serginin son günü olmasına rağmen yoğun ilginin devam ettiğini söyleyerek, sergi süresince ziyaretleriyle ve yardımlarıyla projeyi destekleyen herkese teşekkür ettiler. SAHİL GÜVENLİK SURİYELİ KAÇAK GÖÇMENLERİ DENİZ ORTASINDA BULDU Bodrum dan, Yunanistan ın Kos adasına kaçmak isteyen 16 Suriyeli kaçak göçmen sahil güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Bodrum Yalıçiftlik Barbaros koyu açıklarında Alendelon isimli

14 yata operasyon düzenleyen sahil güvenlik ekipleri 13 erkek 3 kadın toplan 16 kaçak göçmen ele geçirildi. Sahil güvenlik ekiplerinin denizin ortasından 7 metre uzunluğundaki tekneyi fark etti. Deniz ortasında bekleyen tekneden şüphelenen ekipler tekneye operasyon düzenledi. Operasyon sonucundan 13 erkek 3 kadın toplam 16 Suriyeli kaçak göçmen ele geçirildi. Kos adasına geçmek isteyen göçmenlerin, oradan da İtalya ya geçecekleri öğrenildi. Organizatör tarafından terk edilmiş halde bulunan göçmeler adam başı 2 bin dolar ödeyerek yasa dışı yollar ile Avrupa ülkelerine gitmek istedikleri belirtildi. Yakalanan 16 göçmen sahil güvenlik botu ile Milta Marina da bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığına getirildi. Sahil güvenlik komutanlığına getirilen göçmenler yapılan sorgulamanın ardından sağlık muayenesinden geçirilmek üzere önce hastaneye daha sonra ise Bodrum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube müdürlüğüne götürüldü. BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ

15 SANAYİ SİTESİ NDE Bodrum Belediyesi ne bağlı tüm ekipler ve makine teçhizatları Bodrum Sanayi Sitesi nde çalışmalara başladı. Sanayi Sitesi ndeki yenilenen alt yapı çalışmalarının ardından bordürler, yağmursuyu hatları ve mazgallar yenilenecek, eksik kanalizasyon bağlantıları tamamlanacak, aydınlatma direklerinin bakımı, binaların boyaları, çevre temizliği ve düzenlemeleri yapılacak. Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yapılan çalışmaların ardından bölgedeki hurdalar da kaldırıldıktan sonra asfaltlama çalışması yapılacağını söyledi.

16

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ Klasik Türk süsleme sanatçısı Gülşah İkbal Özkeskin Cesur un, Bodrum Kalesi nde 13 üncü kişisel sergisini açtı. Sergi açılışında sanatçının 9 yaşındaki kızı Neslişah

Detaylı

LİSELİLERE ANTİ TERÖR SEMİNERİ

LİSELİLERE ANTİ TERÖR SEMİNERİ LİSELİLERE ANTİ TERÖR SEMİNERİ Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce Bodrum da, terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemleri başlıklı bir seminer verildi. Bodrum da faaliyet gösteren

Detaylı

KAYMAKAMLIK KUPASI VOLEYBOL ŞAMPİYONASI BAŞLADI

KAYMAKAMLIK KUPASI VOLEYBOL ŞAMPİYONASI BAŞLADI KAYMAKAMLIK KUPASI VOLEYBOL ŞAMPİYONASI BAŞLADI Bodrum Kaymakamlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kaymakamlık Kupası Voleybol Şampiyonası Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonunda gerçekleştirilen

Detaylı

Gümüşlük Festival Akademisi Flüt konseriyle son buldu

Gümüşlük Festival Akademisi Flüt konseriyle son buldu Gümüşlük Festival Akademisi Flüt konseriyle son buldu Piyanist Gülsin Onay ve Piyanist Eren Levendoğlu nun verdikleri konserle bir önceki akşam son bulan 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali

Detaylı

TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ

TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ THE MARMARA BAYK KIŞ TROFESİ IRC A SINIFININ TROFE KUPASI SAHİBİ FLAYING BOX -LEMON ARKAS TEKNESİ, IRC B SINIFININ TROFE KUPASI SAHİBİ LADY DENİZ TEKNESİ OLDU.

Detaylı

50. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE

50. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE 50. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM DAN GEÇTİ 27 Nisan 04 Mayıs 2014 tarihleri arasında Alanya İstanbul arasında düzenlenen 50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu nun 183 kilometrelik

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

Türkiye Enduro Şampiyonası 8-9 Mart ta Bodrum da

Türkiye Enduro Şampiyonası 8-9 Mart ta Bodrum da Türkiye Enduro Şampiyonası 8-9 Mart ta Bodrum da Bodrumda yapılacak olan şampiyonaya, Kenan Sofuoğlu onur konuğu olarak katılacak. 8-9 Mart ta Bodrum d yapılacak olan Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak

Detaylı

BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ Dünya sanat günü etkinliği kapsamında Bodrum da çeşitli sanat etkinlikleri düzenlendi. Bodrum Belediye Meydanında yere açılan toplam 60 metre uzunluğunda siyah bez

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

Büyükşehir Belediyesi Veteran Sporcusu İzmir de

Büyükşehir Belediyesi Veteran Sporcusu İzmir de Büyükşehir Belediyesi Veteran Sporcusu İzmir de Muğla Büyükşehir Belediyesi nin veteran sporcusu Fikret Akay, İzmir de düzenlenecek Masterler Türkiye Pist Şampiyonası na katılacak. Türkiye Atletizm Federasyonu

Detaylı

NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI

NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI Y. Mimar Dekoratör Fikret Tekiner in özgün tasarımlarının teşhir edildiği ve satışa sunulduğu New Antik Sanat Galerisi Meral Beylem yönetiminde Bodrumda açıldı. Galeride

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

10-16 MART 2014 DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI

10-16 MART 2014 DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI 10-16 MART 2014 DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI Sağlığınız İçin Daha Az Tuz Tüketin Daha Az Tuz Daha Sağlıklı Yaşam Demektir Gıdaları Satın Alırken Etiketlerine Bakın ve Daha Az Tuz/Sodyum İçeren Seçenekleri

Detaylı

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU BJK YAZ SPOR OKULU ERSAN RESORT&SPA İŞBİRLİĞİYLE ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU Bodrum Kartalları Bjk Yaz Spor Okulu ERSAN Resort&Spa işbirliğiyle yaz spor okulu faaliyetlerine

Detaylı

Takım Ruhuyla Engelleri Aşıyorlar

Takım Ruhuyla Engelleri Aşıyorlar Takım Ruhuyla Engelleri Aşıyorlar Muğla Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel program kapsamında Bodrum da yaşayan engelli gençlere yüzme ve basketbol kursları veriliyor.

Detaylı

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM Bodrum un sevilen öğretmeni, sporcu Demet Tezgider sevenlerinin ellerinde, gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Demet Yorgancı Tezgider, dün sabah saatlerinde İzmir

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

ZIPKINLA 3,5 KİLO KALAMAR YAKALADI

ZIPKINLA 3,5 KİLO KALAMAR YAKALADI ZIPKINLA 3,5 KİLO KALAMAR YAKALADI Bodrum da amatör bir balıkçı zıpkın ile 3,5 kilogramlık kalamar tuttu. Kalamarı karaya çıkaran balıkçı gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Akyarlar mevkiinde

Detaylı

KÖYLER PANAYIRI 15 MART TA BARIŞ MEYDANINDA

KÖYLER PANAYIRI 15 MART TA BARIŞ MEYDANINDA KÖYLER PANAYIRI 15 MART TA BARIŞ MEYDANINDA Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu köyler panayırı düzenleneceğini açıkladı. Hamdi Topçuoğlu nun yaptığı açıklma şöyle: Konseyimiz, köylerimizin sosyal-

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI Bodrum da, Soma kömür madeni faciasında yakınlarını kaybedenlerin, turistik tesislerde iş imkanı sağlanması için çalışma başlatıldı. Konuyla ilgili

Detaylı

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI BODRUM DA BAŞLADI ENDURO HEYECANI Bodrum da, Türkiye Enduro Şampiyonası nın Dünya süpersport şampiyonu Kenan Sofuoğlu nun adı verilen 6 ncı ve son ayak yarışları magazin startı ile başladı. TMF (Türkiye

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Ustalarının izinden!..

Beşiktaş Gazetesi. Ustalarının izinden!.. Ustalarının izinden!.. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Dolmabahçe Sanat Galerisi'nde '- Ustaların İzinde' isimli sergiyi açtı. Katıldığı ve açılışını yaptığı diğer faaliyetlerden farklı olarak bu sergiyi önemsediğini

Detaylı

ALEVLER BİR ANDA EVİ SARDI

ALEVLER BİR ANDA EVİ SARDI ALEVLER BİR ANDA EVİ SARDI Bodrum Ortakent beldesinde bulunan bir evde çıkan yangın sonucu ev küle döndü Ortakent beldesinde ocaktan çıkan kıvılcım sonucunda bir ev kül oldu. Bir anda alevlere yenik düşen

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ

GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ Önceki gün vefat eden gazeteci yazar Bülent Akkurt Bodrum da dostları, yakınlarının kollarında son yolculuğuna defnedildi. Bülent Akkurt un yazıları bir

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı

İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı Türk şiirinde İkinci Yeni akımın usta şairi İlhan Berk, aramızdan ayrılışının 6.yılında Bodrum da ailesi ve sevenlerinin katıldığı sergide anıldı. Bodrum

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE Bodrum Hilmi Uran Meydanı nda uzun bir süre Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan ve geçtiğimiz yıl, 1960 lı yıllarda sonradan eklenen kısımları

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

ÖZEL SPORCULAR ŞAMPİYONASI BODRUM'DA

ÖZEL SPORCULAR ŞAMPİYONASI BODRUM'DA ÖZEL SPORCULAR ŞAMPİYONASI BODRUM'DA 10-14 Nisan 2014 Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Türkiye Voleybol Şampiyonası Bodrum Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun düzenleyeceği Türkiye Voleybol

Detaylı

Benimle Evlenir misin?

Benimle Evlenir misin? Benimle Evlenir misin? Bodrum sokakları ilginç bir evlenme teklifine daha sahne oldu. Bodrumlu genç kaptan Ali Özbaylan 9 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Tuba Cihat a, Milta Marina da bulunan bir kafede

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

NOSTALJİK TEKNELERLE TURİZM BALIKÇILIĞI

NOSTALJİK TEKNELERLE TURİZM BALIKÇILIĞI NOSTALJİK TEKNELERLE TURİZM BALIKÇILIĞI Başkan Mehmet Tosun Yalıkavak Beldesi nde balıkçıları ziyaret etti. Balıkçı barınağında balıkçılarla sohbet eden Başkan Mehmet Tosun, Bu işi turizme dönüştürebiliriz.

Detaylı

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Gençlere anlatacaklar

Beşiktaş Gazetesi. Gençlere anlatacaklar Gençlere anlatacaklar BEŞİKTAŞ Belediyesi genç girişimciler için başlattığı projesi ile eğitimde çalışmalarını sürdürüyor. Genç girişimciler için düzenlenen seminer etkinliklerinde etkinliğe katılacaklara

Detaylı

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Şubat ayında Bodrum u tanıtmak amacıyla 6 ülkede düzenlenen turizm fuarlarına katıldı. Belçika, İtalya, Bulgaristan, Danimarka,

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU İstanbul da bir süre önce evini terk eden genç kızı Bodrum polisi buldu. Ulusal televizyon kanallarında kızının eviden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini açıkladığını

Detaylı

Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe

Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe Bodrum Yüzme İhtisas Kulübü nün 4 sporcusu İstanbul da düzenlenen 13+ yaş milli takım seçmelerinde Galatasaray ve Fenerbahçe gibi yüzmede birinciliği bırakmayan

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU NDAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET Karabağlar

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor

Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor Karya Torba Unlu Mamülleri; Ekmek, pasta katkıları ve çikolata sektöründe büyük ölçüde önem taşıyan IBATECH Fuarına katılıyor. Bodrum Torba da hizmet

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

Benimle Evlenir misin?

Benimle Evlenir misin? Benimle Evlenir misin? Bodrum sokakları ilginç bir evlenme teklifine daha sahne oldu. Bodrumlu genç kaptan Ali Özbaylan 9 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Tuba Cihat a, Milta Marina da bulunan bir kafede

Detaylı

4. BİLİM - KÜLTÜR - SANAT VE SPOR GÜNLERİ 15-20 MAYIS 2012 ETKİNLİK REHBERİ

4. BİLİM - KÜLTÜR - SANAT VE SPOR GÜNLERİ 15-20 MAYIS 2012 ETKİNLİK REHBERİ 4. BİLİM - KÜLTÜR - SANAT VE SPOR GÜNLERİ 15-20 MAYIS 2012 ETKİNLİK REHBERİ Değerli Tuzlalılar; Bilim, Kültür, Sanat ve Spor günlerinin dördüncüsünde yeniden bir aradayız. Üretmenin gururunu, paylaşmanın

Detaylı

HERKES BODRUM A KOŞUYOR

HERKES BODRUM A KOŞUYOR HERKES BODRUM A KOŞUYOR Global Ports projesinin yapılacağı Bodrum Global Run adlı 15 kilometrelik yarışın yapılacağı Bodrum Yolcu Limanının başında, yönetici olarak Gonca Uygun bulunuyor. 27 Nisan Pazar

Detaylı

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ YARIM ELMA ETKİNLİĞİ 13.09.2014 Salı günü Erciyes Üniversitesi nin ev sahipliğinde hazırlanan Yarım Elma etkinliğine 1.sınıf öğrencilerimiz ile biz de katıldık. Sosyal sorumluluk çalışmalarını her zaman

Detaylı

CAMBRIDGE KOLEJİ LİDERLERİN OKULU 9-13 ŞUBAT 2014-2015 / SAYI 21

CAMBRIDGE KOLEJİ LİDERLERİN OKULU 9-13 ŞUBAT 2014-2015 / SAYI 21 CAMBRIDGE KOLEJİ LİDERLERİN OKULU 9-13 ŞUBAT 2014-2015 / SAYI 21 SÖMESTR TATİLİNDE BİNİCİLİK KEYFİ Sömestr tatilini Atköyü Binicilik Kulübü nde binicilik eğitimi alarak geçiren Cambridge Koleji Binicilik

Detaylı

TÜRÇEV 20 YAŞINDA! ÜÇ AYLIK TÜRÇEV E-BÜLTENİ 30 Eylül 2013. www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr. Çevrenin Genç Sözcüleri

TÜRÇEV 20 YAŞINDA! ÜÇ AYLIK TÜRÇEV E-BÜLTENİ 30 Eylül 2013. www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr. Çevrenin Genç Sözcüleri TÜRÇEV 20 YAŞINDA! www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr İÇİNDEKİLER 2014 Yılı Mavi Bayrak Başvuruları- Son Gün 15 Kasım 2013! Plajlarda Çevre Bilinçlendirme Projesi'nin Dördüncüsü

Detaylı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum un Ortakent mahallesinde yer alan Bodrum Belediyesi Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi ni ziyaret etti.

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA Atletizm Federasyonu ve İstanbul Masterlar Kulübü tarafından İstanbul da düzenlenen Türkiye Atletizm Masterlar Salon Şampiyonası na Bodrum

Detaylı

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞI YARIŞ PROGRAMI

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞI YARIŞ PROGRAMI TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞI YARIŞ PROGRAMI BODRUM/MUĞLA 30-31 MART 2013 YARIŞ BİLGİLERİ YARIŞ ADI : Türkiye Enduro Şampiyonası 1.Ayak Yarışı YER : Muğla / Bodrum Arena Motosiklet Kulübü Parkuru

Detaylı

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü Fabrika Haberleri OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü İsmail Erkovan ın, emekliye ayrılması sebebiyle yerine Oyak Bolu Çimento Sanayi A.Ş. Genel Müdürü K. Ümit Özel

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı

Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı Bodrum da, 150 bin lira değerindeki günlük tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı. Bodrum Torba Mahallesi ndeki balıkçı barınağında demirli 20 metre uzunluğundaki

Detaylı

HALE OZANSOY RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE AÇILDI

HALE OZANSOY RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE AÇILDI HALE OZANSOY RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE AÇILDI Hale Ozansoy un Babam İçin adlı resim sergisi Defne Sanat Galerisinde açıldı. Açılışa katılanların oldukça ilgisini çeken Hale Ozansoy resimleri

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ

BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ Bugün tüm Türkiye de okullar sömestr tatiline girdi. Çocuklarımız yarıyılda çalışmalarının neticesini karnelerinde gördüler.

Detaylı

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI Konacık Beldesi sanayi bölgesinde yaklaşık 7 ay önce yapımına başlanan Sariye-Saffet Çebi Cami ibadete açıldı. Bodrum İlçe Müftü Vekili Dursun Boz un kıldırdığı öğlen namazı

Detaylı

NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI

NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI Y. Mimar Dekoratör Fikret Tekiner in özgün tasarımlarının teşhir edildiği ve satışa sunulduğu New Antik Sanat Galerisi Meral Beylem yönetiminde Bodrumda açıldı. Galeride

Detaylı

Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret

Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Yaşlılar Haftası nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri ile birlikte ilçelerde vatandaşları

Detaylı

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 7. AYAK YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ ANTALYA 19-20 KASIM 2011 TMF ONAY NO : TMF ONAY TARİHİ : YARIŞ EK YÖNETMELİĞİ: Bu yarış Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun 2011 Kurallar Kitabı

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

Bodrum Global Run 3'te başlıyor

Bodrum Global Run 3'te başlıyor Bodrum Global Run 3'te başlıyor Global Liman İşletmeleri nin Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde gerçekleştireceği Bodrum Global Run 3 için ön hazırlıklar tamamlandı, geri sayım başladı. Aralarında ünlü

Detaylı

Fransa ya Yelken Açtı

Fransa ya Yelken Açtı Fransa ya Yelken Açtı 2005 Yılında Fransa ya yerleşerek aldığı eğitimlerin ardından 2011 yılında 6,5 metrelik yatıyla Dünya nın önemli açık deniz yelkencilik yarışmalarından biri olan Mini Transat a katılan

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞEHİT ASTEĞMEN KUBİLAY ANISINA DÜZENLENEN 7. CUMHURİYET ŞEHİTLERİ ULUSAL KOŞUSU STATÜSÜ 23 ARALIK 2013 / İZMİR

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞEHİT ASTEĞMEN KUBİLAY ANISINA DÜZENLENEN 7. CUMHURİYET ŞEHİTLERİ ULUSAL KOŞUSU STATÜSÜ 23 ARALIK 2013 / İZMİR İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞEHİT ASTEĞMEN KUBİLAY ANISINA DÜZENLENEN 7. CUMHURİYET ŞEHİTLERİ ULUSAL KOŞUSU STATÜSÜ 23 ARALIK 2013 / İZMİR 23 Aralık 2013 tarihinde saat 08:15 'te gerçekleşecek

Detaylı

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 2012

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 2012 TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 2012 4. AYAK YARIŞ PROGRAMI FETHİYE / MUĞLA 05 06 MAYIS 2012 YARIŞ BİLGİLERİ Bu yarış Türkiye Motosiklet Federasyonu nun 2012 Enduro Kural Kitabındaki yazılı kurallara uygun

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

Bodrum dan Adana ya yardım eli

Bodrum dan Adana ya yardım eli Bodrum dan Adana ya yardım eli Geçtiğimiz günlerde Adana da ortaokul öğrencilerinin kaldığı kız yurdunda meydana gelen ve 12 kişinin ölümüyle tüm ülkeyi yasa boğan yangın faciasının ardından yardım kampanyası

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Demokrat Bakış (Kıbrıs) 17 11 2014 www.kibrisinternetgazetesi.com 17 11 2014 EROĞLU, KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ VE TC ESKİ BAKANLARINDAN GÜREL İ KABUL ETTİ CUMHURBAŞKANI EROĞLU,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :24. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da Bisiklet Festivali ne yoğun ilgi Karabağlar Belediyesi Spor İşleri

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı