XOA-E 10 cihaz Toplam: 10 XOA-E 2-Web 10 cihaz Toplam: 12

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "XOA-E 10 cihaz Toplam: 10 XOA-E 2-Web 10 cihaz Toplam: 12"

Transkript

1 CIHAZ KOMBINASYON ÖRNEKLERI XOA-E 10 cihaz Toplam: 10 XOA-E 2-Web 10 cihaz Toplam: 12 Cihazların kombine edilmesi için en az 1 yönetici cihaz (tercihen A3 fotokopi makinesi) gerekmektedir. Sadece 1 ek lisansla, 5 cihaza kadar ekleyebilirsiniz.* * Not: Bir XOA Web cihaz sağlayıcısı beş adede kadar XOA Web cihazını destekler. XOA Web sağlayıcısını kullanmak için, bir veya daha fazla, XOA-E-donanımlı cihaz ve Usage Tracker Core, Printing Security Core veya Document Workflow Core lisansları gerekmektedir. ÇÖZÜM PORTFÖYÜ Samsung; sunucusuz, sunucu tabanlı ve bulut tabanlı yazıcı çözümleri sunarak, küçük ve orta ölçekli işletmelerden (KOBİ'ler) geniş işletmelere kadar, her müşteriye özgü altyapı ortamının ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler. SAMSUNG BASKI ÇÖZÜMLERI Sunucusuz Sunucu tabanlı Bulut tabanlı BUSINESS CORE SMART UX BUSINESS PRO BUSINESS CLOUD Samsung Electronics Co., Ltd. Hakkında Samsung Electronics Co., Ltd. dünyaya ilham kaynağı olur ve dönüşümcü fikirler ve teknolojilerle TV, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, kameralar, dijital araçlar, yazıcılar, medikal ekipmanlar, ağ sistemleri ve yarı iletkenlerin tanımını yeniden yaparak geleceği şekillendirir. Aynı zamanda Dijital Sağlık ve Akıllı Ev gibi girişimlerle Nesnelerin İnterneti alanına liderlik eder. Ve bunu 84 ülkede çalışanıyla gerçekleştirir. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen resmi İnternet sitemiz olan ve resmi blogumuz olan global.samsungtomorrow.com adreslerini ziyaret edin. Telif hakkı 2016 Samsung Electronics Co., Ltd. Her hakkı saklıdır. Samsung ve Samsung Bulut Yazıcı, Samsung Electronics Co., Ltd.'nin ticari markası veya tescilli ticari markasıdır. Özellikler ve tasarımlar önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. Metrik olarak ifade edilmeyen ağırlıklar ve ölçüler yaklaşık değerlerdir. Bütün veriler üretim zamanı içerisinde doğru kabul edilmiştir. Samsung, hatalardan veya eksikliklerden sorumlu değildir. Bütün marka, ürün, hizmet adları veya logolar kendi sahiplerinin markaları ve/veya tescilli markaları olup burada tanınmış ve kabul edilmiştir. Samsung Electronics Co., Ltd. 129 Samsung-ro, Yeongtong-gu, Suwon-si, Gyeonggi-do , Kore

2 Business Core 2.0 Küçük ve Orta Ölçekli Işletmeler için Temel IT: Daha Kolay Kontrol ve Daha Maliyet Odaklı Çözümlerin Kısa Yolu

3 Business Core 2.0 Arka plan Sunucusuz ofis ortamında faaliyet gösteren Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, yüksek maliyetler ve üretkenliğin yükseltilmesi gibi temel zorluklarla karşı karşıya kalmaktadır. IT yöneticileri, iş hacminin artışıyla birlikte bu zorlukları aşmak için düzenli olarak maliyetleri azaltmanın yollarını aramaktadır. Çözümün Faydaları Business Core 2.0 yazıcı çözümleri işin etkililiğini artırır, yazıcı kullanımını izlemenize olanak tanır ve sunucu bulunmasa bile dosyaları güvende tutar. Otomatik iş akışı ve bulut bağlanabilirliğiyle dokümantasyonu daha kolay ve hızlı hale getirir. Business Core 2.0 ailesi ayrı ayrı veya herhangi bir kombinasyon halinde kullanılabilen 5 modüler çözüm içerir. Yeni güncellenen özellikler Business Core 2.0'nin yeni güncellenen özellikleri mobil telefon kimlik doğrulaması ve Printing Security Core ve Secure Login Core için tek noktadan kimlik doğrulaması içerir. Usage Tracker çözümü artık sizin için basit PDF raporları sağlar ve Document Workflow Core, taramaları MS Office dosya formatına dönüştürmenize, Bulut Bağlantılayıcı aracılığıyla çeşitli bulut sistemlerinden doğrudan tarama veya basım yapmanıza olanak tanır. Usage Tracker Core Cihaz kullanımın takip ve Kontrolü Usage Tracker Core, sunucu bulunmaksızın bütün doküman işlerini izler. Kullanıcılar, 12 cihaza kadar baskıdan taramaya, kopyalamaya ve fakslamaya kadar her işlemi takip edebilir. Printing Security Core Doküman güvenliğini arttırır ve sarfiyatı azaltır Printing Security Core, gizli belgeler için güvenliği kişisel baskı ve uygun güvenli kullanıcı kimlik doğrulaması kullanarak sağlar. Tek dokunuşla kart kayıt özelliği sayesinde, aynı ağ üzerindeki cihazlar için kartınızı kaydetme ihtiyacı duymazsınız.

4 Secure Login Core Değerli verileri ve cihazları koruyun Secure Login Core, sadece yetkili kullanıcılara erişim olanağı sunarak, değerli şirket verisini ve cihazları yetkisiz kullanıcılara karşı korur. Mobil cihazlar için NFC ve Bluetooth Düşük Enerji (BLE) dahil olmak üzere çeşitli kimlik doğrulama metotları sunar. Document Workflow Core İş akışı otomasyonu Document Workflow Core sadece bir tıkla, taranmış dokümanları ve gelen faksları otomatik olarak organize eder ve önceden belirlenmiş birden fazla hedefe dağıtır. Güncellenmiş bir OCR motoru kullanarak taranmış dokümanları MS Office dosyalarına doğrudan dönüştürür. Cloud Connector Core Çeşitli bulut servislerine kolay erişim Cloud Connector Core buluta taramanızı ve dokümanları, sunucusuz bir şekilde doğrudan buluttan bastırmanızı mümkün kılar. Altı büyük bulut servisini destekler Microsoft SharePoint Online, Google Drive, OneDrive, OneDrive for Business, Evernote, Dropbox ve Hightail.

5 Usage Tracker Core CIHAZ KULLANIMINI KOLAYLIKLA GÖRÜNTÜLEYEREK BASKI MALIYETLERINI KONTROL EDIN Arka plan Yüksek rekabet gerektiren Küçük ve Orta Ölçekli İşletme ortamında operasyon masraflarını azaltmak önemlidir. IT yöneticileri ve hatta Operasyon Direktörleri sürekli olarak maliyetleri azaltmanın yollarını ararlar. Özellikle baskı maliyetlerinin etkin olarak yönetilmesi gerekmektedir. Çözümün Faydaları Usage Tracker Core operasyon maliyetlerini önemli oranda azaltır. Uyumlu 12 cihaza kadar, kullanımı periyodik olarak (geçmiş/güncel) takip edebilir ve baskı, kopya, tarama ve faks işlemleri için detaylı kullanım raporlarını sunucuya ihtiyaç duymaksızın alabilirsiniz IT Yöneticisi Iş Akışı 1. Cihaz zincirlerini kurun 2. Giriş yapın ve işleri (Baskı, Kopyalama, Yollama, Fakslama) yürütün 3. Kullanım bilgisini toplayın 4. Para birimi ve ünite ayarlarına bağlı olarak kullanımı dönüştürün 5. Raporu E-postanıza yollayın (Dosya formatı: CSV/PDF) Desteklenen Özellikler Maliyet ayarları sağlar mı? (para birimi, ünite sayımı, ücretsiz sayım) Kullanım detaylarını sağlar mı? - Baskı/Kopyalama: Renkli Büyük/Renkli Küçük/Tek Renk Geniş/ Tek Renk Küçük/Toplam - Yolla: SMB/FTP/USB/Eposta/Diğer*/Toplam - Gönderilen Faks * Diğerleri: WebDAV, SharedFolder, vb.

6 Baskı Maliyet Takibi Usage Tracker Core, baskıdan taramaya, kopyalamaya ve fakslamaya kadar bütün dokümantasyon işlerini, bir sunucuya ihtiyaç duymaksızın izler. Aşağıdakilerin detaylı kullanım takiplerini yapabilirsiniz: 1. Renkli/Tek renk ve boyuta göre (küçük/büyük) baskı ve kopyalama 2. SMB/FTP/USB/Eposta/Diğer tarama 3. Gönderilen faks Yeni Proaktif Izleme Usage Tracker Core, e-posta bilgilendirmeleri kullanarak, kullanımı bir merkez lokasyonda izler. Aynı zamanda çoklu cihazlar için izleme, 12 uyumlu cihaza kadar raporlar toplama olanağı sunar (maksimum XOA-E/Web 12 cihaz). Kolay Kontrol Aracı Usage Tracker Core, kullanımı takip etmenizi ve karşılaştırmanızı sağlayan web-tabanlı bir araç sunar. Kullanım raporlarının zaman periyodunu ve para birimi, ünite sayımı ve ücretsiz sayım gibi bir çok maliyet ayarlamasını kolaylıkla ayarlayabilirsiniz.

7 Printing Security Core GÜVENLI KIŞISEL BASKIYLA MALIYETLERI AZALTIRKEN GÜVENLIĞI ARTIRIN Arka plan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler rekabetçi pazar ortamında faaliyet gösterdiği için doküman güvenliği temel önceliklerdendir. Özellikle, birden fazla yazıcıya sahip olan ofisler, uygun kimlik doğrulama sağlayan ve gizli belgeleri güvende tutabilecek olan çözümlere ihtiyaç duyar. Çözümün Faydaları Printing Security Core iş yerindeki baskı faaliyetlerinin güvenlik seviyesini hızlı bir şekilde ve bir sunucu eklemeksizin uygun maliyetle yükseltir. Cihaz kullanımı, kullanıcı kimlik doğrulaması yapan kullanıcılara özel olacaktır, böylelikle gereksiz baskı maliyetlerini de azaltacaktır. Kimlik Doğrulama Cihazda Depolanan Aynı ağ Desteklenen Özellikler Sunucusuz kişisel baskı sunar mı? LDAP veya SLDAP'lı Samsung Fleet Admin Pro entegrasyonunu destekler mi? Güvenli ve akıllı sürümü destekler mi? Otomatik kart kaydını destekler mi?

8 Güvenli Kimlik Doğrulama ve serbest bırakma Bütün baskı işleri şifrelenir ve cihaz içinde güvenli bir şekilde depolanır. Yetkili kullanıcı geçerli kart kimlik doğrulamasını sağladığında yazıcı dokümanı yayınlar ve baskıya başlar. Sunucusuz ve Güvenli Havuz Baskı Printing Security Core sunucusuz çalışır ve en fazla 12 uyumlu cihaza bağlanabilir. PrinterOn ile entegre edilen Printing Security Core, kart kimlik doğrulamasıyla güvenliği artırır ve talep edilmeyen baskılar nedeniyle oluşabilecek kağıt masraflarını azaltır. Yeni Tek Dokunuşla Kayıt Tek dokunuşla kayıt sayesinde dokümanlarınızın güvenliğinden emin olursunuz ve etkili ve uygun baskı işlemleri yapabilirsiniz. Kartınızı sadece bir defa kaydederek, kullanıcı kimlik doğrulaması gerektiren bütün cihazlara erişim sağlarsınız.

9 Secure Login Core Secure Login Core, Printing Security Core un alt ayarlarından biridir. SADECE YETKILI PERSONELIN ERIŞIMINE IZIN VERIR Arka plan Ofislerinde paylaşımlı baskı cihazları kullanan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, sadece yetkili personel için hazırlanmış gizli dokümanların bastırılması sırasında ekstra ihtiyatlı olmalıdır. Hassas bilgilere belirlenen kullanıcıların erişimini sınırlamak, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler için büyüyen bir ihtiyaçtır. Çözümün Faydaları Secure Login Core, sadece özel olarak yetkilendirilmiş kullanıcıların sisteme giriş yapabilmesini sağlayarak firmaların gizli verilerini korumalarına olanak sağlar. Bu güvenlik çözümü, kullanıcıların kolaylıkla giriş yapmalarına olanak sağlayan çeşitli kimlik doğrulama metotlarına sahiptir. Kart Okutma Kimlik / ŞİFRE PİN Desteklenen Özellikler *Çeşitli HID/Mifare Kart Okuyucu tiplerini destekler mi? *Kullanıcının iş kaydını destekler mi? Otomatik kart kaydını destekler mi? * Samsung B2B Teknik Destek Portalı üzerinden Secure Login Core, Giriş bölümününe başvurun (

10 Güvenli Kimlik Doğrulama Güvenli giriş kimlik doğrulamasıyla, IT yöneticileri baskı cihazlarının kullanımını sadece yetkili personele sağlayabilir. Bazı fonksiyonların yetkili kullanıcıların erişimi için sınırlanmasıyla, firmalar gizli dokümanlarının güvenliğinde en üst düzeyi garantileyebilir. Yeni Esnek Kullanıcı Erişimi Yetkili kullanıcılar, Kullanıcı Adı ve şifre, kart okutma veya kişisel kimlik numarası da dahil olmak üzere bir dizi kimlik doğrulama metodunu kullanarak dokümanlarına güvenli ve rahat bir şekilde erişebilir. Aynı zamanda, mobil cihaz kimlik doğrulaması için Active NFC veya BLE kullanabilirler.

11 Document Workflow Core IŞ AKIŞI OTOMASYONUYLA VERIMLILIĞI ARTIRIN Arka plan Çok büyük miktardaki kağıt işlerini gerçekleştirmek aşırı zaman kaybına neden olur. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, işleri benzersiz bir şekilde ve düşük maliyetlerle gerçekleştirmelerini sağlamak, işlemlerin gerçekleşmesini ve kaydedilmesini garanti etmek ve verimliliği artırmak için bir çözüme ihtiyaç duyar. Çözümün Faydaları Document Workflow Core, dokümanları dijital olarak alarak, işleyerek ve dağıtarak zamanı ve kaynakları koruyan otomatik bir iş akışı çözümüdür. Kategorize ettiği dijital dokümanları hızlı bir şekilde tarayabilir ve dağıtmak için fakslayabilir. Tek Dokunuşla Tarama/Dağıtım için Fakslama Tarama Bölgesel OCR / Barkod Tanıma FTP E-posta Paylaşımlı Dosya Bulut Servisleri Faks Otomatik Kategorizasyon Desteklenen Özellikler Kolay iş akışı oluşturmayı destekler mi? (Eposta/SMB/FTP/Ana Dosya/MS SharePoint/Bulut Servisleri*) Genişletilebilir dosya formatı sağlar mı? (Arama yapılabilir PDF, RTF, CSV, HTML TXT, PPTX, XLSX, DOCX) SDT** sağlar mı? Alan-OCR sağlar mı? * Bulut Bağlantılayıcı kurulduğunda, 6 adet bulut servisi (Google Drive, Evernote, Microsoft SharePoint Online, OneDrive, OneDrive for Business, Dropbox, Hightail) desteklenir ** Samsung Dinamik Etiket: Kaydetmek için dinamik olarak bir dosya adı oluşturulur veya Veri Dışa Aktarım eklentisinde kullanılabilir

12 Tek Dokunuşla Tarama/ Dağıtım için Fakslama Document Workflow Core taranmış dokümanları ve gelen faksları, önceden belirlenen hedeflere, sunucuya ihtiyaç duymaksızın otomatik olarak dağıtır. Tek dokunuşla tarama/fakslama özelliğiyle baskı paneli üzerinde bir iş formu oluşturur ve tekrar eden işlerde bir akış sağlar. Otomatik Kategorizasyon Dijitalleştirilmiş taramalar ve fakslamalar barkod, arayan kullanıcı adı, metaveri tarafından ve gömülü OCR* ile otomatik olarak kategorize edilebilir, böylelikle değerli zamanınız korunur ve iş etkinliğiniz artar. Notlar: OCR/Bölgesel OCR özelliği içeren bir iş akışı, XOA-web cihazları üzerinde gösterilmeyecektir. OCR-bağlantılı iş akışları sadece XOA-E cihazlarıyla gerçekleştirilmelidir. * OCR: Optik Karakter Tanıma Yeni Daha Iyi Doküman Dönüştürme Gömülü OCR motoru güncellenmiştir ve taranmış dosyaları doğrudan MS Office dosya formatlarına dönüştürebilecek (pptx, docx, xlsx) ve bu sayede bu işlemi manüel olarak yapmak için ihtiyaç duyduğunuz zamandan çok daha az zaman gerektirecektir. Notlar: Tanıma oranları yazı tipine, boyutuna, vb. bağlı olarak değişebilir.

13 Cloud Connector Core ÇEŞITLI BULUT SERVISLERINDE KOLAYLIKLA VE GÜVENLE DOKÜMANLARIN YÜKLENMESI VE ERIŞIMI Arka plan Modern iş ortamı her geçen gün daha hareketli hale gelmektedir ve bulut desteği, nerede olursanız olun, benzersiz bir şekilde çalışmanıza yardımcı olmak için yükselen öneme sahip bir rol oynamaktadır. Çözümün Faydaları Cloud Connector Core sayesinde taramaları manüel olarak yükleme ve dokümanları bulut servislerinden indirme zahmetinden kurtulursunuz. Hatta, buluta yükleme yapmadan önce içeriğin bir ön izlemesini de size gösterir. Giriş Tarama Baskı JPG TIFF PDF XPS Desteklenen Özellikler Microsoft SharePoint Online, Evernote, Dropbox, OneDrive, OneDrive for Business, Hightail üzerinden baskı veya taramalar yapmak mümkün mü? Google Drive üzerinden baskı ve taramalar yapmak mümkün mü?

14 BULUTA KOLAY ERIŞIM Cloud Connector Core ile, ek sunucu olmaksızın, doğrudan MFP'niz üzerinden bulut servislerine bağlanabilir, kolaylıkla doğrudan buluta tarayabilir veya doğrudan buluttan baskı yapabilirsiniz. Çeşitli Bulut Servislerine Dokümanlar Yükleyin veya Servislerdeki Dokümanlara Erişin Cloud Connector Core bir dizi büyük bulut servisine kolaylıkla yükleme ve erişim yapmanıza olanak tanır: Microsoft SharePoint Online, Google Drive, OneDrive, OneDrive for Business, Evernote, Dropbox ve Hightail.

UYGULAMALAR VE PENCERE ÖĞELERİ

UYGULAMALAR VE PENCERE ÖĞELERİ UYGULAMALAR VE PENCERE ÖĞELERİ OFİSİNİZE EN DOĞRU YENİLİĞİ GETİRİR Giriş Geçmişte, yazıcılar yalnızca yazıcıydı ve ilk alındığı zaman sahip oldukları işlevler zamanla aynı şekilde kaldı. Smart UX uygulaması

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma alanları ve iş faaliyetleri

Detaylı

HP kimlik doğrulamalı baskı çözümleri

HP kimlik doğrulamalı baskı çözümleri HP kimlik doğrulamalı baskı çözümleri Hangi kimlik doğrulamalı baskı çözümü işiniz için doğru olanı? HP işinizin eşsiz olduğunu çok iyi biliyor. İşte bu nedenle kimlik doğrulamalı baskı dağıtımını yapmanız

Detaylı

İşletmenize. güç katan. yazıcı çözümleri. Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın

İşletmenize. güç katan. yazıcı çözümleri. Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın İşletmenize güç katan yazıcı çözümleri Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın İşinizi Güçlendirmek İçin Yetenekli Baskı Çözümleri Brother olarak işiniz için iyi bir teknoloji partneri olmak isteriz

Detaylı

KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI

KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN ÇALIŞMA BIÇIMINIZE UYGUN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma

Detaylı

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar KARTUŞLARA VEDA EDİN Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar ULTRA DÜŞÜK MALİYETLİ GÜNLÜK BASKI İster evde çalışın ister ofiste, bir Epson mürekkep tanklı (ITS) yazıcı, baskı ve iş maliyetlerinizi azaltacaktır.

Detaylı

Ofisinizin potansiyelini en üst seviyeye taşıyan güvenilir yardımcınız

Ofisinizin potansiyelini en üst seviyeye taşıyan güvenilir yardımcınız Çok Fonksiyonlu Mürekkep Püskürtmeli Ofis Yazıcısı Ofisinizin potansiyelini en üst seviyeye taşıyan güvenilir yardımcınız Küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik hızlı, güvenilir ve üst düzey performans

Detaylı

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır.

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. ? NEDEN BİYOMETRİK DOĞRULAMA SUNUCU TABANLI BİYOMETRİK MICROSOFT WINDOWS OTURUM AÇMA UYGULAMASI Biyometrik veri taklit edilemez, şifre gibi unutulamaz!

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR ların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: lar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer

Detaylı

Rex-Rotary Embedded Solution

Rex-Rotary Embedded Solution fotokopi - yazıcı - faks - tarayıcı denetimi Rex-Rotary Embedded Solution Bilar Bilgi Araçları ve Elektronik Tic. Ltd. Şti. - 0212 2170830 t - 0212 2170834 f - bilgi@bilarltd.com e Equitrac Office, Rex-Rotary

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin

Detaylı

SAP Mobile Documents. İlave Şartlar ve Koşullar

SAP Mobile Documents. İlave Şartlar ve Koşullar SAP Mobile Documents SAP ve Müşteri, belirli SAP ürünlerinin ve hizmetlerinin satın alınmasına ilişkin bir anlaşma ( Anlaşma ) imzalamıştır; bu Anlaşma uyarınca Müşteri, SAP Mobile Documents hizmetini

Detaylı

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır.

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. NEDEN BİYOMETRİK?DOĞRULAMA Biyometrik veri taklit edilemez, şifre gibi unutulamaz! Şifre olmadığı için, casus yazılımlara karşı güvenlidir! Biyometrik

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP LaserJet Enterprise M4555 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Detaylı

İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri

İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun A.B.D de tescilli ticari markasıdır.

Detaylı

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Kurumsal unsurlar ve BT üzerindeki etkileri ÇEVİKLİK Hızlı hareket edin, çevik ve esnek olun İşletme sahiplerinin %66'sı kurumsal çevikliğin öncelik olduğunu

Detaylı

Lexmark Embedded Solution

Lexmark Embedded Solution fotokopi - yazıcı - faks - tarayıcı denetimi Lexmark Embedded Solution Bilar Bilgi Araçları ve Elektronik Tic. Ltd. Şti. - 0212 2170830 t - 0212 2170834 f - bilgi@bilarltd.com e Lexmark çok fonsiyonlu

Detaylı

Ekip içi işbirliğini artırın ve yapım takvimlerini kısaltın Yapım işleri için HP DesignJet baskı ve tarama çözümleri

Ekip içi işbirliğini artırın ve yapım takvimlerini kısaltın Yapım işleri için HP DesignJet baskı ve tarama çözümleri Ekip içi işbirliğini artırın ve yapım takvimlerini kısaltın Yapım işleri için HP DesignJet baskı ve tarama çözümleri Zamanında ve bütçeyi aşmadan teslim edin Yerinde baskı ve taramayla bina ve takvim değişikliklerini

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm A TUR Notların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar, ortaya çıkabilecek bir duruma nasıl yanıt vermeniz gerektiğini size söyler

Detaylı

Yazılım Destek Hizmeti

Yazılım Destek Hizmeti Veri sayfası Yazılım Destek Hizmeti HP Care Hizmetleri kapsamında Care Pack ve Sözleşmeli Hizmetler Hizmetin sağladığı avantajlar Sorun çözme amacıyla HP teknik kaynaklarına Yazılım güncellemelerini ayrı

Detaylı

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih Vodafone dan Office 365 Satış temsilcisi ismi Tarih Yeni Office 365 Paketleri Bir işletmenin tüm temel çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak üretkenlik paketi Sadece Office uygulamalarını güncellemek isteyen

Detaylı

Birey Okulları Office 365

Birey Okulları Office 365 Birey Okulları Office 365 Birey Okulları Microsoft ile Office 365 Exchange Plan 1 anlaşması sağlamıştır. Peki Office 365 nedir? Birey Office 365, Microsoft tarafından sağlanan e-posta (adsoyad@bireyokullari.com)

Detaylı

Kullanıcı Menü Haritası

Kullanıcı Menü Haritası Kopyalama Kopyala Çıktı Rengi Otomatik Algıla Siyah Beyaz Renkli Tek Renkli Küçült/Büyüt % Orantılı Bağımsız %X-Y Otomatik Ortala Değişkenlik Yüzdesi Ön Ayarlar Kağıt Besleme 2 Taraflı Kopyalama 1-1 Taraflı

Detaylı

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır.

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. ? NEDEN BİYOMETRİK DOĞRULAMA SUNUCU TABANLI BİYOMETRİK MICROSOFT WINDOWS OTURUM AÇMA UYGULAMASI Biyometrik veri taklit edilemez, şifre gibi unutulamaz!

Detaylı

Daha düşük işletme maliyeti, daha yüksek verimlilik

Daha düşük işletme maliyeti, daha yüksek verimlilik WorkForce Pro WF-C5000 Inkjet Serisi Daha düşük işletme maliyeti, daha yüksek verimlilik Ekolojiye uyumlu teknologi Daha verimli bir çalışma ortamı oluşturun Gün boyunca baskı alın ve çalışın Yenilikçi

Detaylı

RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma

RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma İÇİNDEKİLER 1. Tüm Kullanıcılara Giriş...3 Kılavuz Hakkında Bilgi...3 Ticari Markalar...4 RICOH Smart Device Connector nedir?... 5 RICOH

Detaylı

Kurumsal & Biz Kimiz?

Kurumsal & Biz Kimiz? Kurumsal & Biz Kimiz? Hakkımızda TEKNOLOJİNİN SUNDUĞU OLANAKLARI MÜŞTERİLERİNİN İŞ VERİMLERİNİ ARTIRMALARINA HİZMET EDECEK BİÇİMDE YORUMLAYAN OPAK AİLESİ HER SEKTÖR VE ÖLÇEKTEN ŞİRKETE ÇÖZÜM SUNUYOR. Şirketleri

Detaylı

Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi

Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi 444 0 262 www.kocsistem.com.tr Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi KoçSistem Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi Sitelink, uzaktaki kritik lokasyonlarınızı tek noktadan izlemek

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI İZLEME VE KAYIT YAZILIMI hanwha-security.eu Herkes için kolaylık Tek Çekirdek Sunucu Ücretsiz Deneme 45 gün Tam Özellik Kullanıcı Dostu Oynatma Canlı Arayüz Özellikler Merkezileştirilmiş Yönetim Operatörler

Detaylı

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL.

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. TEK TUŞLA, BİRDEN FAZLA BELGE TARAMA HER MEKAN İÇİN ZAMAN KAZANDIRAN, ÜRETKENLİK SAĞLAYAN TARAMA KOMPAKT BİR PAKETTE YÜKSEK PERFORMANS MI ARIYORSUNUZ? MALİYETLERİ

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM ORYANTASYON KİTAPÇIĞI (ÖĞRENCİ)

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM ORYANTASYON KİTAPÇIĞI (ÖĞRENCİ) İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM ORYANTASYON KİTAPÇIĞI (ÖĞRENCİ) 1 Değerli Öğrencimiz İstanbul Aydın Üniversitesine Hoşgeldiniz, Bu kitapçıkta, İAÜ bünyesindeki bilgi işlem teknolojilerini kullanabilmeniz

Detaylı

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN SUNUMLARI SOHBETE, FİKİRLERİ YARATICILIĞA VE VERİMLİLİĞİ ÜRETKENLİĞE DÖNÜŞTÜRÜN YARATIN, BİRLİKTE ÇALIŞIN VE PAYLAŞIN İnsanlar,

Detaylı

Papercut ile TÜKETİMİ AZALTIN, BASKILARI TAKİP EDİN & TASARRUF EDİN.

Papercut ile TÜKETİMİ AZALTIN, BASKILARI TAKİP EDİN & TASARRUF EDİN. Papercut ile TÜKETİMİ AZALTIN, BASKILARI TAKİP EDİN & TASARRUF EDİN. PaperCut MF SysAdmin lerin En Sevdiği Yazılım MFP Gömülü Yazılım ve Donanım entegrasyonu Yazdırma, Fotokopi, Tarama ve Faks özelliklerine

Detaylı

Rugila Classification

Rugila Classification Rugila Classification Belge Sınıflandırma Yazılım Grubu Rugila Teknoloji Rugila Classification Belge Sınıflandırma Yazılım Grubu Rugila Classification Belge Sınıflandırma Yazılım Grubu, kurumların belge

Detaylı

Kart Kimlik Doğrulaması. Yönetici Kılavuzu

Kart Kimlik Doğrulaması. Yönetici Kılavuzu Kart Kimlik Doğrulaması Yönetici Kılavuzu Eylül 2014 www.lexmark.com İçindekiler 2 İçindekiler Genel Bakış...4 Ön şartların ayarlanması...5 Kullanıcı hesabı ekleme...5 iç hesaplar için güvenlik şablonu

Detaylı

Güvenlik. Kullanıcı Kılavuzu

Güvenlik. Kullanıcı Kılavuzu Güvenlik Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Kaspersky Open Space Security: Release 2. İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü

Kaspersky Open Space Security: Release 2. İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü Kaspersky Open Space Security: Release 2 İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü Güncellenmiş uygulamalar Updated applications Release 2 uygulamaları: Kaspersky Anti-virus for Windows Workstations

Detaylı

BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1 İçindekiler Office 365 Nedir?... 2 Office 365 Özellikleri ve Kullanımı... 3 Kurumsal Zimbra E-Posta Adresindeki E-Postaları Yönlendirme... 9 2 Office 365 Nedir? Office

Detaylı

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G GÜÇLÜ. ENTEGRE. AKILLI. ARETE Varlık Yönetimi Çözümüyle, şirket içinde

Detaylı

Uygulamada Birlikteişlerlik! Iletisim... Cedefop bir maliyeti yoktur Europass la Bağlanın detaylı kaynaklar, belgeler ve teknik destek

Uygulamada Birlikteişlerlik! Iletisim... Cedefop bir maliyeti yoktur Europass la Bağlanın detaylı kaynaklar, belgeler ve teknik destek TR Europass la Bağlanın Europass Nedir Avrupa vatandaşlarının hareketliliğini desteklemek için Avrupa Komisyonu tarafından geliştirilmiş belgeler portfolyosudur. Cedefop tarafından yönetilen Europass internet

Detaylı

Çözüm İş Ortakları Kendi ticaret çözümlerinin entegre bir parçası olarak PayPal ödeme yöntemini sunan şirketlerdir.

Çözüm İş Ortakları Kendi ticaret çözümlerinin entegre bir parçası olarak PayPal ödeme yöntemini sunan şirketlerdir. CEMEA PayPal İş Ortağı Programı, sizler gibi ticaret ortaklarının, mağazaların artan iş ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olur. Program üyeliğinin faydaları ve şartları hakkında ayrıntılı bilgi almak

Detaylı

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi XMail Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi Yüksek Kapasiteli ve Profesyonel Özellikler Sunan XMail Mail Hosting Servisi ile Kurumsal Kimliğinizi Yansıtın Hosting Hesabına Eklenen XMail Hesapları

Detaylı

AĞ KULLANIM KILAVUZU. Yazdırma Günlüğünü Ağa Kaydetme. Sürüm 0 TUR

AĞ KULLANIM KILAVUZU. Yazdırma Günlüğünü Ağa Kaydetme. Sürüm 0 TUR AĞ KULLANIM KILAVUZU Yazdırma Günlüğünü Ağa Kaydetme Sürüm 0 TUR Notlara ilişkin açıklama Bu Kullanım Kılavuzu boyunca aşağıda belirtilen simgeler kullanılmıştır: Notlar, ortaya çıkabilecek bir duruma

Detaylı

(Bilgisayar ağlarının birbirine bağlanarak büyük bir ağ oluşturmasıdır)

(Bilgisayar ağlarının birbirine bağlanarak büyük bir ağ oluşturmasıdır) İnternet ve WWW İnternet Dünyadaki en büyük bilgisayar ağı, (Bilgisayar ağlarının birbirine bağlanarak büyük bir ağ oluşturmasıdır) İnternet teki web site sayısının yüksek bir hızla artması ve beraberinde

Detaylı

Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik

Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik 2018 KOBİ'lerin Kendilerine Özgü Sorunları ve Gereksinimleri Vardır Bulut BT'ye Geçiş Basit, hepsi bir arada çözüm Kullandığın kadar öde İzleme

Detaylı

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır.

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. NEDEN BİYOMETRİK?DOĞRULAMA Biyometrik veri taklit edilemez, şifre gibi unutulamaz! Şifre olmadığı için, casus yazılımlara karşı güvenlidir! Biyometrik

Detaylı

Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu!

Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu! Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu! Firmanıza özel karşılama ekranı oluşturabilir, farklı kimlik doğrulama yöntemlerini kolaylıkla belirleyebilirsiniz. İnternet erişimlerini kayıt

Detaylı

Böylece sistem tedarik zincirinin tümüyle şeffaf hale gelmesini sağlar.

Böylece sistem tedarik zincirinin tümüyle şeffaf hale gelmesini sağlar. Tag2Sense lojistik izleme platformu depo ve lojistik sürecini izleyerek, herhangi bir kargonun, paketin veya paletin A noktasından B noktasına ulaşıncaya kadar başından geçen, ürüne zarar verebilecek tüm

Detaylı

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ SEYAHAT İŞLETMELERİNDE OTOMASYON SUNUMU Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI

İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI İNTERNET NEDİR? Dünya genelindeki bilgisayar ağlarını ve kurumsal bilgisayar sistemlerini birbirine bağlayan elektronik iletişim ağıdır. BİLGİSAYAR AĞI NEDİR? İki ya da daha

Detaylı

BuluthanPS Kurumsal Dosya Paylaşım Uygulaması

BuluthanPS Kurumsal Dosya Paylaşım Uygulaması BuluthanPS Kurumsal Dosya Paylaşım Uygulaması Sistem Yöneticisi Kullanım Kılavuzu Buluthan PS, Kişisel verilerin güvenli ve verimli bir şekilde saklanmasını, ortak ortamlarda çalıştırılabilmesini ve paylaşılmasını

Detaylı

TÜBİTAK UEKAE ULUSAL ELEKTRONİK ve KRİPTOLOJİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ

TÜBİTAK UEKAE ULUSAL ELEKTRONİK ve KRİPTOLOJİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ TÜBİTAK UEKAE ULUSAL ELEKTRONİK ve KRİPTOLOJİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ GÜVENLİ KURUMSAL MESAJLAŞMA UYGULAMASI Ulusal Elektronik İmza Sempozyumu, 7-8 Aralık 2006 İsmail GÜNEŞ E-posta:ismail@uekae.tubitak.gov.tr

Detaylı

MailStore tüm şirket e-postalarınızı uzun yıllar güvenle saklayabileceğiniz bir mail arşivleme sistemidir.

MailStore tüm şirket e-postalarınızı uzun yıllar güvenle saklayabileceğiniz bir mail arşivleme sistemidir. Neden MailStore! Hatırlatma : Arşivleme, posta sunucusunda herhangi bir değişiklik gerektirmez MailStore tüm şirket e-postalarınızı uzun yıllar güvenle saklayabileceğiniz bir mail arşivleme sistemidir.

Detaylı

Güvenli Doküman Senkronizasyonu

Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyon sistemi, hızlı ve güvenli kurumsal doküman paylaşım ve senkronizasyon uygulamasıdır. GDS ne sağlar?» Kurumsal hafıza oluşturulmasını sağlar,»

Detaylı

KULLANICI KULLANIM KILAVUZU

KULLANICI KULLANIM KILAVUZU KULLANICI KULLANIM KILAVUZU İÇERİK 1. Portal üzerinden kullanım 2. Mobil uygulama üzerinden kullanım 3. E-posta üzerinden kullanım İÇERİK / Portal Kullanımı 1. Sisteme Giriş 2. Kullanıcı Ana Ekranı 3.

Detaylı

Taramanın evrimi. KV-S2087 A4 çok belgeli tarayıcı

Taramanın evrimi. KV-S2087 A4 çok belgeli tarayıcı Taramanın evrimi KV-S2087 A4 çok belgeli tarayıcı İstisnai özellikler, istisnai değer Birden fazla boyutu ve materyali aynı anda tarama esnekliğini ister miydiniz? Yüksek fiyatlar olmadan zaman kazandıran

Detaylı

iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu

iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu iş zekası business intelligence- harita- performans göstergeleri - balanced scorecard 7 boyut da görsel tasarım LOGOBI İş Zekası Platformu LOGOBI LOGOBI İş Zekası Platformu İnternet veya intranet ortamlarda

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU Üniversitemiz Webmail servisi yenilenmiş olup Roundcube webmail üzerinden servis vermeye başlamıştır. Daha önce kullanılan SquirrelMail servisi https://oldwebmail.cankaya.edu.tr/

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

5651 ve 5070 Sayılı Kanun Tanımlar Yükümlülükler ve Sorumluluklar Logix v2.3 Firewall. Rekare Bilgi Teknolojileri

5651 ve 5070 Sayılı Kanun Tanımlar Yükümlülükler ve Sorumluluklar Logix v2.3 Firewall. Rekare Bilgi Teknolojileri 5651 ve 5070 Sayılı Kanun Tanımlar Yükümlülükler ve Sorumluluklar Logix v2.3 Firewall 5651 Sayılı Kanun Kanunun Tanımı : İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen

Detaylı

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da!

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da! Logsign Hotspot Misafir Ağlar İçin Yeni Nesil Bütünleşik Erişim ve Analitik Çözümü Misafir ağların her geçen gün artan ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yeni nesil mimari ile tasarlanmış olan Logsign

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J350/J370 Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek

Detaylı

Servis olarak Altyapı

Servis olarak Altyapı Servis olarak Altyapı Servis olarak Altyapı (Infrastructure as a Servis, IaaS) fiziksel makineler, sanal makineler ve sanal depolama gibi temel kaynaklara erişebilmeyi sağlar. Bu kaynaklardan başka IaaS

Detaylı

Güç Parmaklarınızın Ucunda

Güç Parmaklarınızın Ucunda Güç Parmaklarınızın Ucunda BU YAKIT SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... BU ARIZA TESPİT ETMİŞ... BU BAKIM ZAMANI UYARISI VERMİŞ... BU AKÜ VOLTAJINI BAKMIŞ... BU RADYATÖR SU SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... WEB TABANLI

Detaylı

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri VISISYS Akıllı Görüntüleme Sistemleri 2008 Gözlem Teknolojileri: İhtiyaçlarınıza uygun Yürürlükteki Güvenlik yatırımlarını geliştirme Güvenlik İşletim Sistemi Açık Dağıtım Mimarisi Olay güdümlü Sistem

Detaylı

Bilgisayar, elektronik bir cihazdır ve kendi belleğinde depolanan talimatları sırasıyla uygulayarak çalışır. İşler. Bilgi İşlem Çevrimi

Bilgisayar, elektronik bir cihazdır ve kendi belleğinde depolanan talimatları sırasıyla uygulayarak çalışır. İşler. Bilgi İşlem Çevrimi Bilgisayar nedir? Bilgisayar, elektronik bir cihazdır ve kendi belleğinde depolanan talimatları sırasıyla uygulayarak çalışır. Veriyi toplar (girdi) İşler Bilgi üretir (çıktı) Bilgi İşlem Çevrimi 1 Bir

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir:

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW Sürüm A TUR Not

Detaylı

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük.

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. KV-S1037 Serisi kompakt tarayıcılar Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. Bilgilerle dilediğiniz gibi çalışabilme özgürlüğü Kompakt bir gövde içinde yüksek performanslı tarama Serideki her iki

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks IRONIC İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Bilgi Sistemi IRONIC Nedir? IRONIC, iş sağlığı ve güvenliği alanında bilişim alt yapısı oluşturmak amacıyla 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, ISO14001,

Detaylı

TITUS VERİ SINIFLANDIRMA ÇÖZÜMÜ

TITUS VERİ SINIFLANDIRMA ÇÖZÜMÜ TITUS VERİ SINIFLANDIRMA ÇÖZÜMÜ Yapılandırılmamış Verilerinizi Kontrol Edin TITUS.com /DETECH.com.tr TITUS Veri Sınıflandırma Çözümünün Yararları Yapılandırılmamış Verileri Tanımlayın E-posta ve dokümanların

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

Ürün Bakım ve Muhafaza

Ürün Bakım ve Muhafaza NBG4615 NBG4615 Ürün Bakım ve Muhafaza Ürünü sadece orijinal adaptörü ile çalıştırınız. Ürünün kasasını hiçbir koşulda açmayınız, herhangi bir parçasını sökmeyiniz. Arıza durumunda 4441150 no lu ZyXEL

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

Türk Telekom Grubu 2011 de %46 pazar payıyla 12 milyar TL gelir elde eden Türkiye deki lider Telekom grubudur

Türk Telekom Grubu 2011 de %46 pazar payıyla 12 milyar TL gelir elde eden Türkiye deki lider Telekom grubudur BuluTT TÜRK TELEKOM Gurubu Türk Telekom Grubu 2011 de %46 pazar payıyla 12 milyar TL gelir elde eden Türkiye deki lider Telekom grubudur Gelirde Türkiye telekom pazarında %46 pazar payı ~15 milyon erişim

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

GENEL BAKIŞ MOBILTECH

GENEL BAKIŞ MOBILTECH GENEL BAKIŞ MOBİL ÇÖZÜMÜMÜZ ile sağlanacak kazanımları sıralarsak; İşletme maliyetlerinizi azaltır, Daha verimli ve güncel bilgilerle çalışmasını sağlar, Anlık olarak merkezden hatasız bilgi alımını sağlar,

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite

Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite DR-7580 DR-9080C Yüksek Hızlı Tarayıcı Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite DR-7580 / DR-9080C Ultra verimli, yüksek kapasiteli tarayıcı Canon'un yeni seri başı yüksek kapasiteli

Detaylı

Module. ZA-ARC Tek kullanıcı versiyonu

Module. ZA-ARC Tek kullanıcı versiyonu Modüller ZA-ARC Tek kullanıcı versiyonu ZA-ARC Tek kullanıcı Lisansı (Ürün No.: HKO-002010) Yasal düzenlemelerin talep ettiği Arşivleme yükümlülükleri karşılayan temel yazılım sürümüdür. Verileri Arşivleyebilir

Detaylı

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans Bilgiyi Keşfedin! LOGO MIND INSIGHT (powered by Qlik) İŞ ANALİTİĞİ ÜRÜNÜ, HERKESİN SEZGİLERİ İLE ARAŞTIRMA VE KEŞİF YAPMASINI SAĞLAYAN ÇOK ÇEŞİTLİ ESNEK VE İNTERAKTİF GÖRSELLER OLUŞTURABİLECEĞİ YENİ NESİL

Detaylı

Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı

Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı asiston.com.tr 7/24 Bilgisayarcınıza nasıl ulaşırsınız? Telefon ile ara Bizi telefonla arayabilir, 0850 532 0 100 7/24 Bilgisayarcım hattında 1 i Tuşlayarak destek

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

Copyrights I.R.I.S. Bütün Hakları Saklıdır.

Copyrights I.R.I.S. Bütün Hakları Saklıdır. Kullanım Kılavuzu GIRIŞ IRISCompressor Pro, birkaç fare tıklamasıyla görüntü ve PDF dosyalarınızı sıkıştırılmış PDF dosyalarına dönüştürmenizi sağlayan oldukça kullanışlı bir sıkıştırma aracıdır. IRISCompressor'ün

Detaylı

GEODI: Dokümanlarınıza Erişmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

GEODI: Dokümanlarınıza Erişmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı GEODI: Dokümanlarınıza Erişmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı Aradığınız verileri önceden bulun ki Yönetim Kurulu toplantısında zor durumda kalmayın! GEODI: Aradığınızı Sizden Önce Bulan Yazılım! Rakamlar

Detaylı

E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları

E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları Bu derste neler öğreneceğiz? E-posta Nedir? Hangi amaçla kullanılır? Yararları nelerdir? Anında mesajlaşma yazılımı nedir? Anında mesajlaşma yazılımlarını

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Leader in Safe City Technologies Ekin Safe Traffic, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak şehrin tüm trafik sistemlerini

Detaylı

315.381945. 315.381947 Forcepoint WDLP-C-CP24-N. 315.381949 Forcepoint TDSD-C-CP24-N

315.381945. 315.381947 Forcepoint WDLP-C-CP24-N. 315.381949 Forcepoint TDSD-C-CP24-N 315.381945 Forcepoint WSPA-C-CP24-N Forcepoint TRITON AP-WEB URL Filtreleme yazılımı ile İnternet üzerinde istenmeyen sitelere erişimler filtrelenebilirken Malware, Trojan ve zararlı içeriklerinde kullanıcılara

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı Hexagon Metrology 7.10.7 SF Üretim Noktasında Kaliteye Bakış Hexagon Metrology 7.10.7 SF, kalite kontrolü için başka hiçbir CMM in zorlu atölye

Detaylı

ednet Smart Memory Kullanma Kılavuzu 31519

ednet Smart Memory Kullanma Kılavuzu 31519 ednet Smart Memory Kullanma Kılavuzu 31519 iphone 'unuzun veya ipad 'inizin hafızası yine mi doldu? Çözümünü biliyoruz! Bir MicroSD kullanıp 256 GB'a kadar alan ekleyerek ednet Smart Memory ile iphone

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

Çevirmenin Verimliliği

Çevirmenin Verimliliği Çevirmenin Verimliliği Özellikler şunları içerir: Güçlü dosya sıralama Daha önceden çevirilen dosyalardan çeviri belleği yaratmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sıralama aracı Studio ortamına tamamen entegre

Detaylı

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 [E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 Neden Ayser Bilgisayar? Bundan 10 yıl önce insanlar bir ürün almak için mağaza mağaza dolaşırlar ve farklı fiyatları

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Doxis4 mobilecube. Bilgi Sayfası. Mobil cihazlar için istemci. Kısa Özet

Doxis4 mobilecube. Bilgi Sayfası. Mobil cihazlar için istemci. Kısa Özet Mobil cihazlar için istemci Doxis4 mobilecube Kısa Özet Doxis4 mobilecube ile bilgileri, belgeleri ve işlemleri hızlı bir şekilde kullanmak üzere Doxis4 iecm-suite'un içeriklerine erişim için mobil bir

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı