Mobiloskop S. Geçerli teklifler Mikroskop ile LED-aydınlatma ünitesi. İç sayfalardaki çok iyi diğer teklifleri keşfediniz!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Mobiloskop S. Geçerli teklifler 31.05.2016. Mikroskop ile LED-aydınlatma ünitesi. İç sayfalardaki çok iyi diğer teklifleri keşfediniz!"

Transkript

1 Mobiloskop S Mikroskop ile LED-aydınlatma ünitesi 5- ve 10-kat büyütme sayesinde en yüksek hassasiyet Toplam görüş alanı içinde deformasyonsuz ve homojen görüş keskinliği Yüksek derinlik ve kenar odaklanması sayesinde geniş görüş alanı Mobiloskop S, tutucu kol ile, Ürün no LED-aydınlatma ünitesi, Ürün no , İç sayfalardaki çok iyi diğer teklifleri keşfediniz! Geçerli teklifler Tel. (0362) Tel. (0232)

2 YENI! SILENT compact Tek tüketici için vakum ünitesi Toz poşeti gerektirmeyen en ince filtre teknolojisi ve mekanik filtre temizlik fonksiyonu sayesinde toz poşeti değiştirmek zorunda kalmıyorsunuz Akıllı siviç otomatiği yardımıyla tüketici elemanlarını kontrolü Tamamen kapsül içine alınmış türbin ünitesi yardımıyla az gürültü YENI! SILENT compactcam Dental CAM-üniteleri için tek tüketici için vakum ünitesi PLC-ara birimi sayesinde vakum ünitesi ile CAM-makinesi arasında çift yönlü iletişim Toz poşeti gerektirmeyen vakumlama fonksiyonu sayesinde toz poşeti değiştirmek zorunda değilsiniz CAD-CAM-ünitesinde sürece göre optimize edilen emiş performansı SILENT compact, Ürün no , SILENT compactcam, Ürün no , Millo pro Dental ark freze cihazları Güçlü, bakım gerektirmeyen motoru sayesinde diş kronlarının hızlı ve zahmetsizce yontulması Diş kronunda pürüzsüz yontulmuş yüzey görünümü ve kesinlikle eşit konik yüzey sayesinde işlev güvenliği ve boyutsal kesinlik Millo pro freze ayrıca yüksekliğin ayarlanabilmesi olanağını sunmaktadır Millo pro, Ürün no , yıl garanti yıl yedek parça hizmeti Işletme güvenilirliği Açıklanan servis hizmetleri Renfertcihazlarının satın alınması durumunda geçerlidir.

3 Top spin Pin deliği açma cihazı Benzersiz mil yatağı teknolojisi sayesinde 0,01mm delik açma hassasiyeti Delme işlemi esnasında materyalin içinden geçerken gücü düşürmeyen motor ( /dakika) Benzersiz matkap ucu geometrisi sayesinde son derece kolay ve dirençsiz delme işlemi Top spin, Ürün no , Tilo Burgbacher, Tasarım ve Geliştirme Bölümü Yönetimi»Pin deliği açma işlemini daha ekonomik yapmak için yeni bir fonksiyon konsepti tasarladık: Ana şalter bir yenileşimci dokunmatik sensör üzerinden etkinleştirilmektedir. Cihaz daha sonra Stand-by- moduna geçmektedir. Matkap mili tablanın indirilmesiyle otomatik olarak etkinleştirilmektedir. Cihaz 2 dakika süreyle kullanılmaz ise ana şalter kendiliğinden kapanmaktadır.«vortex compact 3L Islak ve kuru vakum ünitesi M-sınıfı ince filtre ile donatılmış 2-aşamalı filtreleme sistemi sayesinde (% 99,9 ayırma derecesi) tehlikeli ince tozlara karşı en uygun korumayı sağlar Serbest filtre sistemi sayesinde bir düğmeye basarak filtreleme kapasitesi % 25 oranında yükseltilmektedir Watt gücünde ve litre / dakika debilik yüksek turlu emiş türbini sayesinde son derece yüksek bir performans sunar Vortex compact 3L, Ürün no , Hemen yetkili satıcınıza sipariş verebilirsiniz:

4 YENI! Basic eco 2-tanklı ince kumlama cihazı Yenilikçi LED-aydınlatma sistemiyle donatılmış büyük bakma camı sayesinde maksimum görüş alanı Dental kumlama tekniği alanında uzun yıllara dayalı deneyim sayesinde proses güvenliği Optimum hava-kum karışımı sayesinde kumlama malzemesinden tasarruf Basic eco, Ürün no , 1 x µm, 1 x µm 498, Vibrax Vibratörler Her biri 4 adet yoğunluk kademesiyle donatılmış iki adet dalga ünitesi sayesinde kabarcık içermeyen akışkanlık Titreşimle ilişkisi kesilmiş muhafaza sayesinde çalışma levhası üzerine düşük miktarda titreşim aktarımı söz konusudur Bakım gerektirmeyen titreşim mıknatısı sayesinde uzun ürün ömrü Christian Pilz Ürün Yönetimi Bölüm Müdürü»Diş teknisyeni ve kumlama teknolojisi ürün müdürü olarak şunu biliyorum: Tasarruf bir çok şeyden daha önemli; fakat mümkün olan en iyi kumlama kalitesi için belirleyici olan kumlama teknolojisidir.«vibrax, Ürün no , yıl garanti yıl yedek parça hizmeti Işletme güvenilirliği Açıklanan servis hizmetleri Renfertcihazlarının satın alınması durumunda geçerlidir.

5 Twister evolution Vakumlu karıştırma cihazı Twister Vakumlu karıştırma cihazı Karıştırma motorunun yüksek tork kuvveti sayesinde büyük miktarlardaki karıştırılacak malzemenin güvenilir biçimde işlenebilme özelliği Sezgisel olarak programlama ve güçlü bir şekilde aydınlatılmış büyük ekran Bazı alçılarda ve dublikat silikonlarda oluşan hava kabarcıkları % %70 ila %100 e kadar ayarlanabilir vakum sayesinde engellenmektedir Optimize edilmiş vakumlu karıştırma teknolojisi sayesinde homojen karıştırma işlemi sonuçları Neredeyse bakım gerektirmeyen bileşenler Otomotik kap bağlantısı sayesinde tek elle konforlu kullanım Twister evolution 500 ml kap ve karıştırma düzeneği dahil, Ürün no , Twister 500 ml kap ve karıştırma düzeneği dahil, Ürün no , Basic master 2-tanklı ince kumlama cihazı Özel karıştırma haznesi teknolojisi (Venturi ilkesi) ile hassas çalışma Büyük hacimli kumlama haznesi maksimum hareket özgürlüğü sunmaktadır Kumlama haznesinin en uygun biçimde havalandırılması için havalandırma yarıkları ve en iyi görüş koşulları (PerfectView- konsepti) Basic master, Ürün no x µm, 1 x µm 1.050, Yalnızca katılımcı bayilerde geçerlidir. Değişiklik, yanılgı veya baskı kusurları çekincesiyle düzenlenmiştir. Stoklarla sınırlıdır. Fiyatlar KDV hariçtir.

6 Waxlectric II + Vario E Elektrikli mum bıçağı ve mum ısıtıcısı Waxlectric II: Sıcaklık derecesinin kesin olarak ayarlanabilmesi sayesinde kontrollü çalışma prosesleri Vario E: Ön ısıtma işlevi sayesinde % 30 zaman tasarrufu Waxlectric II, Ürün no Vario E, Ürün no GEO Snow-white L opak, 75 g, Ürün no GEO Natural opak, 75 g, Ürün no , Waxlectric light I + Waxprofi Elektrikli mum bıçağı ve mum ısıtıcısı Waxlectric light I: Potansiyometre üzerinden basit sıcaklık düzenlemesi Waxprofi: Ön ısıtma işlevi sayesinde % 50 zaman tasarrufu Kısmi ve tam protezde tüm standartları karşılayan Waxlectric light I, Ürün no Waxprofi, Ürün no Büyük mum bıçağı, Ürün no , Hemen yetkili satıcınıza sipariş verebilirsiniz:

7 YENI! GEO Expert Wax Set August Bruguera felsefesine göre Wax Set Doğal diş formu ve renklerinin August Brugera nın rehber kitabı yardımıyla kolayca uygulanması Dengeli akışkanlık ve donma süresine sahip optimum dayanıklı malzeme sayesinde çıkıntılar ve mamelonlar gibi çok ince yapıların titizlikle modellenmesi GEO Expert Wax Set, Ürün no , August Bruguera Diş Teknisyeni, Yazar, Eigentümer des Dentallabors August Bruguera Dental Teknoloji unvanlı diş laboratuvarının sahibi, Barselona da yerleşik Dental Training Center in Müdürü»Tarafımdan geliştirilmiş mum seti bana göre bizlerin gündelik uygulamalarında vazgeçilmez bir araç. Bu mum setiyle basit tanı amaçlı mumlama modelasyonundan başlayarak karmaşık, hiper-gerçekçi modelasyona kadar her yer üretilebilir. Mofolojik Wax-up, bizlerin üretim proseslerinde çok yönlü kullanılmaktadır. Laboratuvarımda Wax-up ı model üzerinde basit görüntüleme ve preslenmiş seramik halinde monolitik reprodüksiyon veya dijital proses içinde tarama amaçlı kullanıyoruz.«yalnızca katılımcı bayilerde geçerlidir. Değişiklik, yanılgı veya baskı kusurları çekincesiyle düzenlenmiştir. Stoklarla sınırlıdır. Fiyatlar KDV hariçtir.

8 MT3 Islak trimleme cihazı MT plus Islak ve kuru trimleme cihazı Pratik devirme mekanizması (90 / 98 ) yardımıyla trimleme tablasının açısının hızlı bir biçimde değiştirilmesi Güvenlik: Ön kapı açıldığında devre kesici sayesinde motorun ve suyun durdurulması En uygun biçimde konumlandırılmış püskürtme borusu eşit ıslatma sayesinde trimleme diskinin bozulmasını önlemektedir. Aletsiz olarak çıkarılabilir ön kapı sayesinde basit ve hızlı bakım Çıkarılabilir trimleme tablası ve püskürtme borusu sayesinde çok kolay temizlik Özel malzemeden (poliüretan) üretilmiş sesi yalıtan, çizilmeye karşı dayanıklı muhafaza MT3, Klettfix trimleme diski ile birlikte, Ürün no , MT plus, Marathon trimleme diski ile birlikte (kısmi elmas kaplı), Ürün no , Pro-Fix Plastik yuvalı hassas pin Diş güdüklerinin yumuşak ve sarsılmaksızın sökülmesi sayesinde gerilimsiz olarak çekerek alma işlemi Zıt diş güdüklerinin güvenli bir şekilde çekerek alınması için 1 mm lik kısa friksiyon yolu Tüm diş güdüklerinde eşit friksiyon kuvveti Isofix 2000 Alçıyı alçıya karşı yalıtan ve film tabakası oluşturmayan izolasyon malzemesi Alçı yüzeyine nüfuz eder Alçı modelin açık gözeneklerini kapatır Katman oluşturmaz Pro-Fix, plastik yuvalı, adet, Ürün no , Isofix 2000, 1 l ml püskürtme şişe, Ürün no , 116A Hemen yetkili satıcınıza sipariş verebilirsiniz:

Promolab 79, Genius YENI. Doğal kıl fırça. making work easy. Genius boy 2, 1 ad., Ürün no Özel fiyat: 15,

Promolab 79, Genius YENI. Doğal kıl fırça. making work easy. Genius boy 2, 1 ad., Ürün no Özel fiyat: 15, Promolab making work easy Genius Doğal kıl fırça Yenilikçi koruma fonksiyonu sayesinde uzun ömürlü fırça kılları Yüksek kıl kalitesi sayesinde ince kıl formu Kolaylıkla değiştirilebilir fırça ek parçaları

Detaylı

Promo 1.398, Twister evolution. Vakumlu karıştırma cihazı. making work easy. geçerli olmak

Promo 1.398, Twister evolution. Vakumlu karıştırma cihazı. making work easy. geçerli olmak making work easy Promo geçerli olmak 15.9. 31.12.2016 Twister evolution Vakumlu karıştırma cihazı Karıştırma motorunun yüksek tork kuvveti sayesinde büyük miktarlardaki karıştırılacak malzemenin güvenilir

Detaylı

Başlıca ürün özellikleri

Başlıca ürün özellikleri Darbeli matkap AdvancedImpact 900 Yenilikçi Bosch Kickback Control ve 2 vitesli şanzımana sahip yeni AdvancedImpact 900 performans ve kontrol konusunda en yüksek taleplerle gelen hafif hizmet kullanıcıları

Detaylı

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici 02/2011 Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici Maksimum verimlilik için gelişmiş tabaka kesici/router Modüler kesim konsepti. Akıllı, verimli, geleceğe hazır. G3 sadece, yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla

Detaylı

CoroMill 390 07 ölçüsünde kesici uçlara sahip parmak frezeler Çelik kalitesi GC1130

CoroMill 390 07 ölçüsünde kesici uçlara sahip parmak frezeler Çelik kalitesi GC1130 CoroMill 390 07 ölçüsünde kesici uçlara sahip parmak frezeler Çelik kalitesi GC1130 Küçük çaplarda 07 ölçüsünde kesici uçlara sahip yeni parmak frezelerle CoroMill 390'ın kanıtlanmış performansı şimdi

Detaylı

» MANYETİK TABANLI MATKAPLAR VE KENAR FREZELERİ

» MANYETİK TABANLI MATKAPLAR VE KENAR FREZELERİ » MANYETİK TABANLI MATKAPLAR VE KENAR FREZELERİ Manyetik Matkap Makineleri El Matkap Makinesi RSH 1300 Güçlü motor ve ergonomik şekilde ayarlanabilen devir sayısı ile mükemmel delme işlemi sağlanır. RUKO

Detaylı

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik IV 100/40 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Bu elektrikli süpürge, özellikle Bölge 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 toz patlama sınıflarında

Detaylı

making work easy Katalog Cihazlar El aletleri Sarf malzemeleri Ve daha fazlası

making work easy Katalog Cihazlar El aletleri Sarf malzemeleri Ve daha fazlası making work easy Katalog Cihazlar El aletleri Sarf malzemeleri Ve daha fazlası Çalışma bir diş teknisyeni için nasıl daha basit hale getirilebilir? Gelecek 192 sayfada bu soruya, güvenilir Renfert ürünleri

Detaylı

Elektrikli Chill Therm

Elektrikli Chill Therm Chilltherm, Electrolux Thermaline'ın yeni kaynatma kazanıdır. Entegre soğutma sistemi sayesinde "Cook & Chill" prosesi için geleneksel ekipmanlar yerine tek bir ekipman kullanılması yeterlidir. Bir tek

Detaylı

FIRINLARI LABORATUVAR LABORATUVAR TESTLERİ KÜL TESTİ ISIL İŞLEM KURUTMA

FIRINLARI LABORATUVAR LABORATUVAR TESTLERİ KÜL TESTİ ISIL İŞLEM KURUTMA FIRINLARI LABORATUVAR LABORATUVAR TESTLERİ KÜL TESTİ ISIL İŞLEM KURUTMA KÜL (MUFLA) FIRINLARI Tetra Isı çeşitli büyüklüklerde, farklı sıcaklık seviyelerine hitap eden ve farklı kullanım özelliklerine sahip

Detaylı

WWW.ER-CE.NET Rev. 2011 SUPERCOMBINATA SC1 40/1. İŞLEME ÇAPLARI ( Ø 42 mm den Ø 400 mm ye kadar) AKSESUARLAR. EKSTRA KiTLER. Kod Açıklama.

WWW.ER-CE.NET Rev. 2011 SUPERCOMBINATA SC1 40/1. İŞLEME ÇAPLARI ( Ø 42 mm den Ø 400 mm ye kadar) AKSESUARLAR. EKSTRA KiTLER. Kod Açıklama. SUPERCOMBINATA SC1 40/1 ( Ø 42 mm den Ø 400 mm ye kadar) SUPERCOMBINATA serisi ağır ekipmanların yenileştirme ve onarım hizmetlerinde artan taleplere cevap verebilmek için imal edilmiştir. Portatif makinalarımız

Detaylı

NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI

NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI Çift cidarlı ve arka bölümü havalandırmalı gövde, düşük dış hava sıcaklığı olan ortamlarda kullanım için geliştirilmiştir Nabertherm 3 taraflı ısıtmalı seramik

Detaylı

2015/2016. renfert katalog. Cihazlar, el aletleri, sarf malzemeler ve daha fazlası

2015/2016. renfert katalog. Cihazlar, el aletleri, sarf malzemeler ve daha fazlası 2015/2016 renfert katalog Cihazlar, el aletleri, sarf malzemeler ve daha fazlası Kalite ve servis Made in Germany. 3 Yıl garanti Renfert laboratuar cihazlarının üç yıllık garantisinin sağladığı güvenliğin

Detaylı

Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma

Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma Your reliable partner Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma Vacumat Eco her yönüyle verimli Su kalitesi performansı belirler Su kalitesi soğutma ve ısıtma sistemlerinin performansını belirler.

Detaylı

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı.

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Metal Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Yeni FEIN avuç taşlama makineleriyle yalnızca hızlı çalışmakla kalmıyorum bunlar

Detaylı

56 Profesyonel elektrikli el aletleri. Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, fayans işleme aletleri

56 Profesyonel elektrikli el aletleri. Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, fayans işleme aletleri 56 Profesyonel elektrikli el aletleri Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, Profesyonel elektrikli el aletleri 57 Tavizsiz çok yönlülük Profesyonel darbeli matkaplar ve vidalama makineleri

Detaylı

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM metkon.com OTOMATİK, HASSAS YÜZEY FREZELEME CİHAZI SPECTRAL MM SPECTRAL MM, OES ve XRF numunelerinin otomatik olarak hazırlanması için tasarlanmıştır. En kısa

Detaylı

Buharlı Chill Therm. Electrolux Thermetic Cihazlar

Buharlı Chill Therm. Electrolux Thermetic Cihazlar Chilltherm, Electrolux Thermaline'ın yeni kaynatma kazanıdır. Entegre soğutma sistemi sayesinde "Cook & Chill" prosesi için geleneksel ekipmanlar yerine tek bir ekipman kullanılması yeterlidir. Bir tek

Detaylı

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/55 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrik süpürgesidir. Özellikle 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 patlama sınıflarında bulunan tozlar için geliştirilmiştir.

Detaylı

PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ

PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ POWERTOOLS PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ POWERTOOLS 2016 PSCS 10-3,6V İki pozisyonlu akülü tornavida / matkap 3,6 V akü LED çalışma lambası Üç kademeli akü kapasite göstergesi İki pozisyonlu vidalama

Detaylı

MATKAP VİDALAMA. Güçlü ve hızlı.

MATKAP VİDALAMA. Güçlü ve hızlı. 14 MATKAP VİDALAMA Güçlü ve hızlı. 4.2Ah 21.6V YENI. EY 7460 LS2S Yeni yüksek performanslı 4.2Ah Li-Ion akü seti 65 dakikalık kullanılabilirlik ve 85 dakikalık tam şarj edilebilirlik 2.45 kg lık hafif

Detaylı

ÜRÜN YENILIKLERI KALIP YAPIMI II / E 3330 ve E 3360 Kompakt maça üniteleri. Şimdi sanal marketimizden sipariş verin!

ÜRÜN YENILIKLERI KALIP YAPIMI II / E 3330 ve E 3360 Kompakt maça üniteleri. Şimdi sanal marketimizden sipariş verin! ÜRÜN YENILIKLERI KALIP YAPIMI II / 2016 Şimdi sanal marketimizden sipariş verin! www.meusburger.com E 3330 ve E 3360 Kompakt maça üniteleri En küçük montaj alanları için son derece ince tasarımıyla yüksek

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanları - Smartline

Elektrikli kaynatma kazanları - Smartline Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

Sandvik Coromant'tan kesici takımlar. Döner takımlar FREZELEME DELİK DELME DELİK İŞLEME TAKIM TUTUCU SİSTEMLERİ

Sandvik Coromant'tan kesici takımlar. Döner takımlar FREZELEME DELİK DELME DELİK İŞLEME TAKIM TUTUCU SİSTEMLERİ Sandvik Coromant'tan kesici takımlar Döner takımlar RZLM DLİK DLM DLİK İŞLM TAKIM TUTUCU SİSTMLRİ 2012 DLİK DLM Matkap seçimi Matkap seçimi 1 Delik çapını ve delme derinliğini belirleyin Tabloda listelenen

Detaylı

BIAX 85 Yılı Aşkın Kalite

BIAX 85 Yılı Aşkın Kalite BIAX 85 Yılı Aşkın Kalite Schmid & Wezel pnömatik aletlere odaklanan öncülerdendi. Şirket 85 yıldır müşteriye en yüksek düzeyde hassasiyet, kalite ve işbirliği sunmakta. Bugünlerde, havalı el aletleri

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK VERİMLİ KESİM KAFASI Malzeme tipine göre değişiklik arz eden kesme hızı 1500 mm/s ye kadar çıkarılarak geleneksel el el kesiminden 4-6 kat daha hızlı kesim sağlar.

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI

NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI İlave donanım olarak.alt sehpa: 760 mm olan konforlu yükleme yüksekliği N 40 E - N 100 E FIRINLARA AİT GENEL ÖZELLİKLER Kapısı geniş açı ile açılabilir şekilde

Detaylı

Rieter yedek parça + servis

Rieter yedek parça + servis Rieter yedek parça + servis......................... Olağanüstü performans için........................... Rieter. Aile Bayramı.. Mayıs. 2014.. Levent. Turna./ Roger. Eberhart............... 1 Rieter yedek

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

Külfırınları. Sülfat Kül Testlerinde. Yakma Kalıntısı Testlerinde. Isıl Dayanım Testlerinde. Ambalaj Malzemesi Testlerinde

Külfırınları. Sülfat Kül Testlerinde. Yakma Kalıntısı Testlerinde. Isıl Dayanım Testlerinde. Ambalaj Malzemesi Testlerinde 24 Sülfat Kül Testlerinde Yakma Kalıntısı Testlerinde Isıl Dayanım Testlerinde Yaş Kimya Analizlerinde Hazırlık Aşamalarında Ambalaj Malzemesi Testlerinde İlaç endüstrisi Laboratuvarlarında Ar-Ge Laboratuvarlarında

Detaylı

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri KUVVETLİ ALETLER. KOLAY TERCİH. CWC S E R İ PERFORMANS, ERGONOMİ VE DAYANIKLILIK DENGESİNDE SON NOKTA. CWC Serisi güçlü performansı, kaya gibi dayanıklılığı

Detaylı

BOZKURT MAKİNA. Çivi Üretim Makinaları, Yedek Parça ve Ekipmanları BF1 MODEL ÇİVİ ÜRETİM MAKİNASI

BOZKURT MAKİNA. Çivi Üretim Makinaları, Yedek Parça ve Ekipmanları BF1 MODEL ÇİVİ ÜRETİM MAKİNASI BOZKURT MAKİNA Çivi Üretim Makinaları, Yedek Parça ve Ekipmanları BF1 MODEL ÇİVİ ÜRETİM MAKİNASI ÇİVİ ÇAPI ÇİVİ BOYU KAPASİTE MOTOR GÜCÜ MAXİMUM ÇİVİ KAFA ÖLÇÜSÜ MAKİNA PARKURU ÖLÇÜLERİ (AxBxC) AĞIRLIK

Detaylı

YIL TAM GARANTİ. TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler

YIL TAM GARANTİ. TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler 2 YIL TAM GARANTİ TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler B E N Z İ N L İ T E K S A N M İ N İ J E N E R AT Ö R S E R İ S İ TJ 3200 TJ 2700 TJ 15000 TS OTM / MS OTM TJ 12000 TS Üstün

Detaylı

Tablo: Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Araç-Gereç-Cihaz Listesi (2011)

Tablo: Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Araç-Gereç-Cihaz Listesi (2011) Tablo: Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Araç-Gereç-Cihaz Listesi (2011) No Adı ve Kaç 01 02 Metal Zımparalama ve Parlatma Cihazı, 1 Metalik malzemelerin inceleme işlemine hazırlanmasında Marka/Model ve Özellikleri:

Detaylı

Endüstriyel vakumlu temizlik makineleri

Endüstriyel vakumlu temizlik makineleri IVB 5 ve IVB 7 M/H,daha sık ve daha çesitli temizlik talebi olanlar için idealdir.ivb 5/7 şirketinizdeki,atölyenizdeki,garajınızdaki,üretim sahanızdaki bütün büyük işlerin üstesinden gelir.ayrıca bu yüksek

Detaylı

FELCO 820. Elektrikli budama bıçağı. Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com

FELCO 820. Elektrikli budama bıçağı. Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com FELCO 820 Elektrikli budama bıçağı Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com FELCO 820 Kullanıma özel mükemmel çözüm Tamamen İsviçre'deki Watch Valley'de tasarlanan ve üretilen FELCO 820, başka hiçbir

Detaylı

Viega Genel Kataloğu 2015

Viega Genel Kataloğu 2015 Viega Genel Kataloğu 2015 Viega Gömme Rezervuar Sistemleri - Gömme Rezervuarlar - Kumanda Kapakları - Aksesuarlar s.3 Viega Pisuvar Yıkama Sistemleri - Pisuvar Yıkama Sistemi Montaj Elemanları - Fotoselli

Detaylı

YÜKSEK HIZLI İŞ MİLLERİNİN TERMAL MODELLEMESİ

YÜKSEK HIZLI İŞ MİLLERİNİN TERMAL MODELLEMESİ YÜKSEK HIZLI İŞ MİLLERİNİN TERMAL MODELLEMESİ Turgut Köksal YALÇIN Muharrem Sedat ERBERDİ Prof. Erhan BUDAK İçerik Amaç Testler & Test Düzeneği İş Mili Rulmanlarındaki Isı Oluşumu Sonlu Elemanlar Analizi

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

" En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..! " Ürünlerimiz

 En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..!  Ürünlerimiz " En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..! " Ürünlerimiz Hakkımızda Firmamız 2013 yılı Haziran ayında Mehmet Yeşil Greentech Kesici Takımlar Şahıs firması olarak

Detaylı

T 17/1. Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. Ana filtre. Makine üzerinde kablo muhafaza

T 17/1. Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. Ana filtre. Makine üzerinde kablo muhafaza Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. 1 2 3 4 1 Ana filtre 3 Makine üzerinde kablo muhafaza 2 Geniş, değiştirilmeyen ana filtre sayesinde makinenin

Detaylı

GİRİŞ SAYFASI > Ürünler > Kontrol üniteleri > VARYCONTROL > VAV terminal üniteleri > Type TVR. Type TVR

GİRİŞ SAYFASI > Ürünler > Kontrol üniteleri > VARYCONTROL > VAV terminal üniteleri > Type TVR. Type TVR GİRİŞ SAYFASI > Ürünler > Kontrol üniteleri > VARYCONTROL > VAV terminal üniteleri > Type TVR Type TVR STANDART HAVA DEBISI ARALIKLARI ILE ILGILI OLARAK ÇOK ÇEŞITLI UYGULAMALAR IÇIN Değişken hava debisi

Detaylı

Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar

Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar Tarih: 16.08.2015 Yazar: Florian Pottrick Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar PFERD'in sunduğu yeni kenar bitirme (EDGE FINISH) sistemi sayesinde, son derece konforlu ve kolay bir şekilde

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

UV Mürekkep, 5 Renk + Lak UV Yazıcı için mükemmel

UV Mürekkep, 5 Renk + Lak UV Yazıcı için mükemmel UV Mürekkep, 5 Renk + Lak UV Yazıcı için mükemmel * Zararsız, düşük içerikli arom-hidrokarbon zararlı metal elementlerden arınmış; * Yüksek hızda kuruma, yüksek baskı hızına uygun; * Yapışmayı önleyici

Detaylı

NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV

NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV Nem alma kapasitesi, 30 C / %80 bağıl nemde: 30 litre / 24saat Uygun olduğu maks. oda büyüklüğü: 90 m² / 225 m³ Çalışma aralığı, sıcaklık: 5 ila 35 C Çalışma

Detaylı

Kaliteli ve yüksek verim sağlayan, soğutmalı AC motorlar ile Ekstruderlerde yüksek kapasite ve mükemmel performans.

Kaliteli ve yüksek verim sağlayan, soğutmalı AC motorlar ile Ekstruderlerde yüksek kapasite ve mükemmel performans. EKSTRUDER TÜRKÇE NT grubu Plastik Ekstruderler proses uygulamalarına bağlı olarak 3 farklı seride dizayn edilmiştir. NTB Basic, NTE Extra ve NTV Degazaj serisi ekstruderler, yüksek kalite ve optimum verimlilikte

Detaylı

MT - FP UV Dijital UV Flatbed Yazıcı

MT - FP UV Dijital UV Flatbed Yazıcı MT - FP4060 - UV Dijital UV Flatbed Yazıcı En çok baskılama alanı 60x40cm Herhangi bir materyal üzerine direk baskı Yüksek baskı hızı ile toplu üretim için ideal Bitmiş ürünler su geçirmez,uv korumalı

Detaylı

SANAEM RFQ (SPP) HIZLANDIRICISI GÜÇ KAYNAKLARI VE ÖLÇME KUTUSU KONTROL SİSTEMİ. Aydın ÖZBEY İstanbul Üniversitesi

SANAEM RFQ (SPP) HIZLANDIRICISI GÜÇ KAYNAKLARI VE ÖLÇME KUTUSU KONTROL SİSTEMİ. Aydın ÖZBEY İstanbul Üniversitesi SANAEM RFQ (SPP) HIZLANDIRICISI GÜÇ KAYNAKLARI VE ÖLÇME KUTUSU KONTROL SİSTEMİ Aydın ÖZBEY İstanbul Üniversitesi Proton hızlandırıcısı kontrol sistemi Neler üzerinde duracağız? Kontrol edilecek parametreler

Detaylı

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack 50cm'lik çalışma genişliği ve 40 litrelik tank kapasitesine sahiptir. Arkadan ittirmeli bir makinenin manevra kabiliyetine sahip ve aynı zamanda binicili tip bir makine

Detaylı

CoroMill QD. Yüksek güvenlikli kanal frezeleme

CoroMill QD. Yüksek güvenlikli kanal frezeleme CoroMill QD Yüksek güvenlikli kanal frezeleme Kanal frezelemedeki ana zorluk, özellikle derin ve dar kanallar işlenirken genelde talaş boşaltmadır. CoroMill QD içten kesme sıvısına sahip türünün ilk kesicisidir.

Detaylı

Programat P310. Ekonomik pişirme performansı. Çok kaliteli sonuçlar. Kullanıcı dostu fırın

Programat P310. Ekonomik pişirme performansı. Çok kaliteli sonuçlar. Kullanıcı dostu fırın Programat P310 Kullanıcı dostu fırın Ekonomik pişirme performansı. Çok kaliteli sonuçlar. Şimdiye kadar üretilen en ekonomik Programat Kanıtlanmış Ivoclar Vivadent in pişirme ve pres fırınlarının temeli

Detaylı

Programat CS2. Çabucak ve kolayca mükemmel. IPS e.max CAD-Restorasyonlar. Glazür ve kristalizasyon fırını

Programat CS2. Çabucak ve kolayca mükemmel. IPS e.max CAD-Restorasyonlar. Glazür ve kristalizasyon fırını Programat CS2 Glazür ve kristalizasyon fırını Çabucak ve kolayca mükemmel IPS e.max CAD-Restorasyonlar Klinikte yeni dünyalar açar. Yenilikçi yeni Programat CS2 özellikle IPS e.max CAD ürününün işlenmesi

Detaylı

Basınç düşürme damperi

Basınç düşürme damperi ,2 X X testregistrierung asınç düşürme damperi Tipi Kapalı kanat Odalarda ve iklimlendirme sistemlerin fazla basıncın giderilmesi için asınç düşürme damperleri; basınçlandırma sistemleri, gazlı yangın

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 433 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 434 Seri Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

MANYETİK MATKAPLAR 825, ,00. Özellikler / Avantajlar: Özellikler / Avantajlar:

MANYETİK MATKAPLAR 825, ,00. Özellikler / Avantajlar: Özellikler / Avantajlar: MANYETİK MATKAPLAR MiniBeast MagBeast HM40 Kompakt ve güçlü, şantiye veya atölye kullanım için idealdir. Maksimum performans için hafif ve güçlü. 13mm 825,00 1.250,00 40 mm kesme kapasitesi sunan güçlü

Detaylı

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır.

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır. % l l l. 3 Verim* Yeterli kapasitede seçen yoğuşmalı kazan, her boyuttaki yapıyı rahatlıkla ve yüksek verimle ısıtabmektedir. ( Ev, bina, site, fabrika vs. ) Cihazlar; hafif, kompakt ve küçük olması sayesinde

Detaylı

Kalıp Yapımı I / 2016

Kalıp Yapımı I / 2016 Ürün Yenilikleri Kalıp Yapımı I / 2016 Şimdi sanal marketimizden sipariş verin! www.meusburger.com 0,02 mm paralellik ile ısı yalıtım plakası Standart optimize edilmiş ısı yalıtım plakaları»» 0,02 mm paralellik

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları ecocirc BASIC / BASIC N / PREMIUM SERİSİ Anti-Blok teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları Verimliliği en üst noktaya taşımak için

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamakta amacı ile tasarlanmış özel

Detaylı

TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU

TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU ELEKTRİKLİ MATKAP MODEL RTM154 TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU 6 1 2 4 5 3 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MANDREN 2. HAVALANDIRMA ARALIKLARI 3. GERİ/İLERİ DÖNÜŞ ŞALTERİ 4. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 5. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ

Detaylı

Daha Hızlı*, Daha Kolay ve Daha Akıllı

Daha Hızlı*, Daha Kolay ve Daha Akıllı Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Buharlı ütü 50 g/dk buhar; 220 g şok buhar T-ionicGlide taban Otomatik Kapanma ve Kireç önleme 2600 Watt GC4527/00 Daha Hızlı*, Daha Kolay ve Daha Akıllı

Detaylı

2 Karbür Matkaplar 2 3. 2 Karbür Matkaplar Sayfa. 12 HSS-Frezeler. 17 Mengeneler. Teknisyenler için yeni ürünler. HSS Matkaplar. Takma Uçlu Matkaplar

2 Karbür Matkaplar 2 3. 2 Karbür Matkaplar Sayfa. 12 HSS-Frezeler. 17 Mengeneler. Teknisyenler için yeni ürünler. HSS Matkaplar. Takma Uçlu Matkaplar 1 HSS Matkaplar Teknisyenler için yeni ürünler Delme 2 Karbür Matkaplar 2 3 Takma Uçlu Matkaplar 2 Karbür Matkaplar Soğutma Kanallı Karbür Matkaplar, TB 20 ve TB 30 Ürün ilavesi 42-43 4 5 Raybalar ve havşa

Detaylı

DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MANDREN 2. ÇALIŞTIRMA ANAHTARI 3. DEVİR AYARI 4. SAĞ SOL MANDALI 5. ANAHTAR KİLİTLEME BUTONU 6. HAVALANDIRMA ARALIKLARI TEKNİK

Detaylı

DSSY-T SERİSİ ENDÜSTRİYEL TİP TERMOSTAT KONTROLLÜ ELEKTRİKLİ TERMOSİFONLAR

DSSY-T SERİSİ ENDÜSTRİYEL TİP TERMOSTAT KONTROLLÜ ELEKTRİKLİ TERMOSİFONLAR DSSY-T SERİSİ ENDÜSTRİYEL TİP TERMOSTAT KONTROLLÜ ELEKTRİKLİ TERMOSİFONLAR GENEL ÖZELLİKLER ÜRÜN TANITIMI KULLANIM ALANLARI ISITMA SÜRESİ BOYUTLAR TEKNİK TABLO ÖRNEK TESİSAT ŞEMASI MODEL & SİPARİŞ NOTASYON

Detaylı

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 2 1 Kolay kullanım için

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ Profesyoneller İçin Tertemiz Mekanlar... Cam ve Yer Temizlik Ekipmanları Endüstriyel Temizlik Deterjanları Uluslararası Kalite Azami Verimlilik Güçlü Stok Hızlı Sevkiyat

Detaylı

Gazlı Makarna Pişiriciler

Gazlı Makarna Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

KRON KÖPRÜ REVATMANI

KRON KÖPRÜ REVATMANI PORSELEN METALİ 1. Yüksek korozyon direnci sunmalı ve özellikle dental porselenler için üretilmiş olmalıdır. 2. DIN 17006 ve DIN 13912 standartlarına uygun olmalıdır. 3. Ağırlıklı olarak Nikel-Krom alaşımından

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 415 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 416 Seri Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU LUBMATIC - DC Standart ELEKTRÝKLÝ SIVI YAÐ VE SIVI GRES POMPALARI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU VERSÝYON 1.00 SANAYÝ ve TÝCARET BAKANLIÐINCA TESPÝT EDÝLEN KULLANIM ÖMRÜ 10 YIL. GÝRÝÞ Bu tanýtma ve kullanma

Detaylı

CoroMil konseptleri TUR TUR

CoroMil konseptleri TUR TUR CoroMill konseptleri CoroMill İlk tercihiniz CoroMill, ilk tanıtıldığı andan itibaren frezeleme dünyasına şekil vermeye başlamıştır. CoroMill konseptleri, hafif kesici uçlarının tipik özellikleri, farklı

Detaylı

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 TÜM YIL BOYUNCA KESİNTİSİZ KONFOR. Yeni Daikin Emura duvar tipi klima ünitesi, mühendislik harikası ileri teknolojinin, simgesel

Detaylı

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi GENEL ÖZELLÝKLER HERCULES Condensing 32 2 I Yer Tipi Boylerli

Detaylı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı Tavan tipi ısı pompalı ısı geri kazanım cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını

Detaylı

Aqua Clean BASIC. Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ. www.aquastream.at

Aqua Clean BASIC. Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ. www.aquastream.at Aqua Clean BASIC YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi www.aquastream.at Avantajlar BENZERSİZ SATIŞ NOKTALARI Sıvı maddelerin, çok sayıda uygulamada sınanmış,

Detaylı

Kaynatma kazanları - Standardline

Kaynatma kazanları - Standardline Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/40, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Elektrikli süpürge düz yüzeylerde bir kişi tarafından, hiç yormadan kullanılabilir. Dayanıklı

Detaylı

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu Akülü, 60 litre tanka sahiparkadan itmeli zemin bakım ve temizlik otomatı. 1000-2500 m² alanların temizliği için idealdir. Disk ya da rulo fırça ile kullanılabilir. 28.000,00 TL (+KDV) 1 4 aküden biri

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı Hexagon Metrology 7.10.7 SF Üretim Noktasında Kaliteye Bakış Hexagon Metrology 7.10.7 SF, kalite kontrolü için başka hiçbir CMM in zorlu atölye

Detaylı

Binicili Tip B 90 R Classic Bp. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler

Binicili Tip B 90 R Classic Bp. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler Binicili Tip B 90 R Classic Bp B 90 R, 55-65-75 cm'den oluşan çeşitli fırça kafalarıyla uyumlu, kompakt, akülü zemin bakım ve temizlik otomatıdır. Genişletilmiş tank kapasitesi ile uzun süreli kullanımlar

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamak amacı ile tasarlanmış alüminyum

Detaylı

Hoş geldiniz GoGaS. Proses Isıtma (Kurutma/Fırınlama) Goch GmbH & Co. KG. GoGaS ın 60 yılı aşkın deneyimiyle!

Hoş geldiniz GoGaS. Proses Isıtma (Kurutma/Fırınlama) Goch GmbH & Co. KG. GoGaS ın 60 yılı aşkın deneyimiyle! Hoş geldiniz GoGaS Goch GmbH & Co. KG Proses Isıtma (Kurutma/Fırınlama) GoGaS ın 60 yılı aşkın deneyimiyle! Konu Başlıkları 1. GoGaS a genel bakış 2. İnfrared brülör kavramları 3. Uygulamalar and referanslar

Detaylı

Beko Inverter klimalarda. 7 yıl garanti ve bakım hediye!

Beko Inverter klimalarda. 7 yıl garanti ve bakım hediye! Beko Inverter klimalarda Nisan 2016 7 yıl garanti ve bakım hediye! YIL GARANTİ Bakım* Hediye *Klimanın garanti süresi olan 3 üncü yılın sonunda bir bakım hizmeti verilir. Sıcaklar sizi bunaltmadan klima

Detaylı

ÜSTÜN PERFORMANS YENİLİKÇİ GÜÇ. Yenilikçi Vortex Teknolojisine sahip ince tozları bile ayıran Miele Blizzard CX1 toz torbasız elektrikli süpürge.

ÜSTÜN PERFORMANS YENİLİKÇİ GÜÇ. Yenilikçi Vortex Teknolojisine sahip ince tozları bile ayıran Miele Blizzard CX1 toz torbasız elektrikli süpürge. ÜSTÜN PERFORMNS YENİLİKÇİ GÜÇ Yenilikçi Vortex Teknolojisine sahip ince tozları bile ayıran Miele Blizzard CX1 toz torbasız elektrikli süpürge. En Yüksek Performans, Güç, İnovasyon Miele, Blizzard CX1

Detaylı

1.238BAŞLAYAN DEĞİŞTİRME İNDİRİM BEDELİ PEŞİN İNDİRİMLİ FİYAT PEŞİN PEŞİNAT 2

1.238BAŞLAYAN DEĞİŞTİRME İNDİRİM BEDELİ PEŞİN İNDİRİMLİ FİYAT PEŞİN PEŞİNAT 2 26 Kombiler MONTAJ DAHİL TL DEN 1.238BAŞLAYAN LARLA Kombi kampanyası 1 Mayıs-30 Haziran 2014 tarihleri arasında geçerlidir. DGK 20 KK LCD KOMBİLER PEŞİN INA 3 + 5 + KONVANSİYONEL (HERMETİK) KOMBİLER DEĞİŞTİRME

Detaylı

Rio Eco N 30-120 ila 80-120

Rio Eco N 30-120 ila 80-120 lfd. no. Parça sayısı Nesne Birim başına ücret KSB Rio-Eco N 30-120 Miktar Bakım gerektirmeyen, vidalı bağlantısı ve entegre edilmiş, kademesiz fark basıncı kontrolü ile ErP 2013 gereksinimlerini karşılayan

Detaylı

MUTFAKLARDA AKDENİZ LEZZETLERİ 34, 16, 90 TL 90 TL. Modunuza göre kahve. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel

MUTFAKLARDA AKDENİZ LEZZETLERİ 34, 16, 90 TL 90 TL. Modunuza göre kahve. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel 2 Eylül de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Black & White Öğütülmüş Kahve 19,90 TL 16, 90 TL 2x250g 4 Kutu Kapsül Kahve 39,90 TL 34, 90 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: MUTFAKLARDA

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

Endüstriyel Vakum Makineleri Nilfisk Aero 20 ve 25

Endüstriyel Vakum Makineleri Nilfisk Aero 20 ve 25 Nilfisk Aero nun kompakt tasarımında, üstün performans yüksek çalışma kapasitesi ve düşük ses seviyesi ile bir araya gelmektedir. Tüm seri, evinizde, arabanızda ya da atölyenizdeki ıslak & kuru döküntüleri

Detaylı

Güvenilirlik ve hassaslık

Güvenilirlik ve hassaslık CoroTap 100 -KM Güvenilirlik ve hassaslık Döküm demir işlemede fark yaratan bir kılavuz takımı geliştirilmesi amacıyla CoroTap 100 -KM mükemmel sonuçlar almak ve proses güvenliği sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Detaylı

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 Her pozisyonda daha fazla doğruluk. VECTURO OS 400 ile her uygulamada mükemmel sonuç elde edilir. Dayama

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Akülü boru kesme makinesi. REMS Akku-Cento 22 V YENI. for Professionals

Akülü boru kesme makinesi. REMS Akku-Cento 22 V YENI. for Professionals Akülü boru kesme makinesi REMS Akku-Cento 22 V YENI for Professionals Patent EP 1 782 904 Süper hızlı. 90. Talaşsız. Dış çapaksız. Kuru. Alman Kalite Ürünü 14 7 1 15 16 12 2 4 17 6 3 11 13 5 19 REMS Akku-Cento

Detaylı