Bodrum'da ses denetimleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bodrum'da ses denetimleri"

Transkript

1 Bodrum'da ses denetimleri Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından Bodrum genelinde ses denetimleri yapılıyor. Bodrum Belediyesi ne vatandaşlar tarafından iletilen şikayetler doğrultusunda Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ne bağlı Çevre Yönetimi Teknik Ekibi tarafından bar, restoran ve kafelerde ses denetimleri yapılıyor. Bodrum Yarımadası genelinde değişik noktalarda belirli periyotlarda gerçekleşen denetimlerin ardından tutanaklar tutuluyor. Şikayetleri de değerlendiren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerine, Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de eşlik ediyor.

2 BODRUM BELEDİYESİ ODA ORKESTRASI KONSERİ Bodrum Belediyesi Oda Orkestrası her ay sundukları konserin bu ayki konu sanatçısı Klarinet Sanatçısı Tuğer Doruk idi. Klasik müzik sevenler her ay yapılan bu konserlerin, daha da gelişmesini ve sıklaştırılmasını beklerken Bodrum Belediyesi Kültür komisyonunun kararına göre bir daha yapılamayacağı söylentileri karşısında, bir imza kampanyası başlattılar. Konser girişinde yüzlerce imza toplayan klasik müzik sevenler, konseri her zamanki gibi izlemeye gelen Bodrum Belediyesi Başkan Vekili meclis üyesi Mecit Poyraz a da ilettiler. Ancak Mecit Poyraz böyle bir karardan haberi olmadığını konu ile mutlaka ilgileneceğini söyledi. 1.kemanda Arif Manavlı, 2. Kemanda Fatih Evcil, Viyolada Nadi Atasoy ve Viyolonselde Prof. Eldar İskenderov dan oluşan Bodrum Belediyesi Oda Orkestrası konserine A.Vivaldinin Concerto in Re minor adlı eseri ile başladı. Daha sonra klarinet sanatçısı Tuğer Doruk ile birlikte W.A.Mozart ın Clarinet Quintet adlı eserini yorumladılar. Verilen aranın ardından Veber in Fantasia-Rondo adlı eserini yorumlayan sanatçılar, Oğuzhan Balcının düzenlemesi ile İsmail Dede Efendinin Yine bir gül Nihal adlı eserini ve Yüksek Yüksek Tepelere ev kurmasınlar adlı eserini yorumladılar. Konserin sonunda çaldıkları Tango da bir çiftin tango yapması izleyicilere sürpriz oldu. Konser sonunda Başkan Vekili Mecit Poyraz, solist Tuğer Doruk a çiçek verdi. Salonu dolduran izleyiciler sanatçıları dakikalarca alkışladılar Klarinet Sanatçısı Tuğer DORUK 1985 yılında Trabzon da doğdu yılında Dokuz Eylül

3 Üniversitesi Devlet Konservatuvarı na girerek Klarinet çalışmalarına başladı. Dünyaca ünlü Klarinet virtüözlerinden Alain Daimiens ve Nicolas Baldeyrou ile Master Class çalışmalarına katıldı. İZDSO Genç solistler yarışmasını kazanmış ve 28 Mart 2008 tarihinde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde Carl Maria von WEBER in Op.73 Fa minör 1no lu Klarinet Konçertosu nu seslendirmiştir yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı ndan pekiyi derece alarak mezun olan sanatçı birçok konser ve etkinlikte yer almıştır. 21 Ocak 2011 tarihinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü nün açtığı sınavı kazanarak, İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası nın kadrolu klarinet sanatçısı olmuştur. Yaşar Üniversitesi nin düzenlediği oda müziği yarışmasında Hermes Trio nun bir üyesi olarak birincilik ödülü kazanmış ve İngiltere ye davet edilmiştir. Orkestra şefi ve besteci Selman Ada nın sanatçıya ithafen bestelediği Klarinet Rapsodi sini Mersin ve İzmir Devlet Opera Orkestraları eşliğinde solist olarak seslendirmiştir. Dilek Cebeci

4 ZEYBEKLER BODRUM'DA BULUŞUYOR Bodrum Belediyesi ve Türk Halkoyunları Federasyonu nun destekleri ile düzenlenen Zeybekler Halkoyunları Grup Yarışması Mayıs 2014 tarihlerinde saat da Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu nda düzenleniyor.

5 BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin son bir ayda yaptığı çalışmalardan bazı örnekler: FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Mumcular Mahallesi 120 m² Mumcular Ek Hizmet Binası önüne kaplama, 2.8 km. imar yolu tesviyesi, 17 km. Güvercinlik- Mumcular karayolu kenarı çalışması. Yalıkavak Mahallesi Cadde ve sokakların bozulan bölümlerine 50 ton sıcak asfalt, 60 ton yama ve 250 m² parke taşı tamiri. Çarşı içinde 30 m² granit küp taş (8 10) tamiri. Yalı Mahallesi Karahabur Deresi 100 m. betonarme köprü kenar taş duvar yapımı.

6 Bitez Mahallesi Muhtelif cadde ve sokaklarda 210 ton asfalt dökümü, 550 m. kaldırım çalışması, bin 800 m²lik otopark alanın temizlik ve bakımı. Ayrıca 1.5 kilometrelik sahil şeridinde yaz sezonuna hazırlık çalışmaları. Gümüşlük Mahallesi Muhtelif cadde ve sokaklarda 1211 m² parke taşı tamiri ve döşenmesi. Ortakent Mahallesi Ortakent Ek Hizmet Binası etrafı ile köy içine 115 m² parke taşı tamiratı, muhtelif cadde ve sokaklarda 40 ton yama asfalt, 5.5 ton torba ile yama asfalt çalışması. Gündoğan Mahallesi 6 ton yama asfalt, 100 m² parke taşı döşenmesi ile sahil şeridinin temizliği ve düzenlenmesi. Turgutreis Mahallesi Muhtelif cadde ve sokaklarda 10 bin m² parke ve bordür taşı döşenmesi, 600 m² parke taşı parke taşı tamiratı, 50 m² perde beton, bin m² beton dökümü, 3 bin m. yol açımı, 2 kamyon rotmik asfalt, 4 kamyon da sıcak asfalt tamiri.

7 Konacık Mahallesi Muhtelif cadde ve sokaklara 100 m² asfalt, 50 m² parke ve bordür taşı döşemesi, 150 ton yama asfalt çalışması ve arıtma suyu patlağı tamiri. Bodrum Merkez Muhtelif cadde ve sokaklarda toplam 7 bin 120 m² asfalt, köprü yapımı için 395 m³ beton döküldü, 250 m³ betonarme yol yapımı, 510 m² mermer, 25 m² andezit taş, 30 m² kilit parke taşı, bin 250 m² parke taşı döşenmesi. Ayrıca dere yatağına 25 m³ beton dökümü. PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ Mumcular Mahallesi 1500 m. havuz, park, orta refüj ve ot temizliği. Yalı Mahallesi 3 bin m. yabani ot temizliği. Konacık Mahallesi Muhtelif cadde, sokak, kavşak ve parklarda 10 bin 170 m² yabani ot temizliği, çim biçimi, zakkum ve palmiyelerin budanması.

8 Göltürkbükü Mahallesi Orta refüjde 9 bin m² yabani ot temizliği. Turgutreis Mahallesi Orta refüjde 20 bin 500 m² yabani ot temizliği ve çim biçimi. Gümüşlük Mahallesi 300m² yabani ot temizliği. Yalıkavak Mahallesi 20 bin m² çim alanlarda ve futbol sahasında çim biçimi. 2 bin m² Cumhuriyet Caddesi nde yabani ot temizliği. Ortakent Mahallesi Cumhuriyet Caddesi nde 50 kamyon orta refüj toprak dolgusu, 4 km. orta refüj ot biçimi ve temizliği. Bodrum Merkez Muhtelif yerlere 15 bin 321 bitki dikimi ve 10 bin 750 m² çim biçimi, Çömlekçi Köyü İlköğretim Okulu na oyun gurubu yapımı, Turgutreis İlköğretim Okulu nda 50 m² kauçuk döşenmesi.

9 BODRUMLU İSTİKLAL GAZİSİ NİN MEZARI DÜZENLENDİ Bodrumlu İstiklal Savaşı gazisi Mehmet Asar ın kaybolmaya yüz tutan mezarı Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından yapıldı. 30 mayıs 1926 gün 869 sayılı istiklal madalyası kanunu gereğince Kurtuluş savaşında üstün hizmetleri geçtiği için 17 Mayıs 1971 tarihinde İstiklal madalyası verilen, Gazi Mehmet Asar ın Mumcular Bayır mezarlığında bulunan mezarı kaybolmaya yüz tutmuştu. Bu bilgiyi öğrenen Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri birimi tarafından İstiklal Savaşı Gazisi Mehmet Asar ın mezarı inşa edildi. Milli Savunma Bakanlığı namına ASAL daire Başkan vekili Kurmay Albay Nihat Gültekin imzalı İstiklal Madalyası belgesi sahibi olan Bodrum Mumcular Bayır Doğumlu Hacı Ali oğlu Mehmet Asar, 11 inci hudut taburu 3 üncü bölük avcı eri olarak görev yapmış.

10 numaralı istiklal madalyası sahibi Gazi Mehmet Asar 18 Nisan 1977 tarihinde vefat etmesinin ardından, İstiklal Madalyası oğlu Hüseyin Asar a intikal etmiş bulunuyor. BODRUM GENÇLİĞİ TEK ÇATI ALTINDA TOPLANIYOR Bodrum Gençlik ve Spor Kulübü: BOGES Bodrum yarımasında bulunan gençlik kulüpleri tek çatı altında bir araya geliyor. Bu amaçla bir platform oluşturmak amacıyla, Bodrum Gençlik ve Spor Kulübü, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başkanlığında kuruldu. Bodrum Trafo restoran da düzenlenen kokteyl ile tanıtılan kulüpte bir çok branş için her biri branşında başarılı, yarımadadaki kulüp temsilcilerini belirleyerek platform oluşturacak kurucu başkanlar bulunuyor. Bodrum gençliğini bir çatı altında toplayan BODES in, ilk hedefi kültür, sanat ve spor alanlarında Platformlar oluşturmak olarak açıklandı. BOGES in Kurucu üyesi Atilla Tamdemir, Saymanı Mehmet Dirin, Sekreteri Funda Karacan, Başkan Yardımcısı Fatih Özvezneci oldu.

11 İşte Bodrum Bu Sahneye son olarak davet edilen Bodrum Belediye Başkanı ve BOGES Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon sahnede bulunun herkesi kutlayarak başladığı konuşmasına şu şekilde devam etti; artık Bodrum yarımadasında birliğin beraberliğin el ele tutuşmanın zamanının geldiğinin en güzel göstergesidir ve ilk başlangıcıdır. Artık Bodrum Yarımadası bir bütün oldu arkadaşlar ve bu bütünlüğü de sağlayan ilk kardeşlerim oldu. Bana bu proje ile geldiklerinde, bundan 3 ay öncesi çok hoşuma gitmişti. Hemen altına imzayı attık, beni de onursal başkan yaptılar. Tabi biz geçici olarak onursal başkanlık görevini üstlendik, bundan sonrada devam edeceğiz ama gerçekten şunu söylüyorum bir elin nesi var iki elin sesi var ın en güzel göstergisi arkamdadır diyerek branş kurucu başkanları ve yönetimi gösteren başkan Kocadon işte Bodrum bu dedi ve kulübün kuruluşunda emeği geçenler için alkış istedi. Hepsinin Birlik beraberlik İçine Olmasına İnanıyorum Başkan Kocadon Bodrum da bütün sektörlerin birleşmesi gerektiğini söylediği konuşmasına şöyle devam etti; bir şeyi de unutmamak lazım arkadaşlar, maalesef bütün yarımadamız bir mahalle oldu. Bir tek Bodrum çatısı altında topladık. Bunun için bütün bu mahallemizde olan her türlü etkinliklerin, bunun yanında diğer sivil toplum örgütlerinin, hatta taşımacılık sektöründen otelcilik sektörüne kadar olsun, ulaşımına kadar hepsinin birlik beraberlik içinde olması gerektiğine inanıyorum çünkü artık güçlerin birleşme zamanıdır. Bu birleşmeler sağlandığı zaman gerçekten Bodrum istediği yere gerçekten gelecektir, bunda en güzel göstergesi arkamızdaki topluluktur arkadaşlar. Başkan Kocadon un konuşmasından sonra sahneye Ortakent Yahşi Spor Kulübü öğrencileri çıkarak tanıtım kokteyline katılanlara taekwando gösterisi sundular. Yaklaşık 3 saat süren tanıtım kokteylinde eğitmenler, veliler ve öğrenciler bir birleriyle sohbet etti.

12 Haber Mehmet Can Meral DÜNYA ŞAMPİYONUNA VALİ GÜVENÇER DEN ALTIN Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, 24 Şubat- 2 Mart 2014 tarihleri arasında Fransa nın Nimes şehrinde yapılan Salon Dünya Okçuluk Şampiyonasında Dünya Şampiyonu olan Muğla Gençlikspor Kulübü sporcusu Yeşim Bostan,

13 antröner Tahir Karataş ve sporcunun babası ile birlikte Vali Güvençer i makamında ziyaret etti. Vali Güvençer, ülkemizi milli takım adına temsil eden Muğla Gençlikspor Kulübü sporcusu Yeşim Bostan a başarısından dolayı çeyrek altın hediye etti. İlimize ve ülkemize yaşattığı gururdan dolayı genç sporcuya teşekkür eden Vali Güvençer, Başarılarının devamını diliyorum. Gösterdiğin büyük emek sonucunda başarı elde ederek Dünya Şampiyonu olarak ülkemize geri döndün. Bu başarı sana büyük bir sorumlulukta yükleyecektir. Dilerim bundan sonra da aynı şekilde başarıların devam eder. Seni, antrenörünü ve aileni tebrik ediyorum. ifadelerini kullandı. Yaptığı açıklamada okçuluk sporuna 2 yıl önce başladığını söyleyen Bostan ise, Tek bir hedefim vardı. İstiklal Marşı nı dünyaya duyurmak istedim. İlk kez uluslararası müsabakada mücadele ettim. İnanınca başarıda arkasından geliyor. Ben destekleriniz için size, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz Bekir Çeker e, antrenörümüz Tahir Karataş a, aileme ve Muğlalılara sonsuz teşekkür ediyorum. dedi.

14 ZEYYAT MANDALİNCİ İLKOKULUNDA YANGIN TATBİKATI YAPILDI Turgutreis Belediyesi İtfaiye Amirliği ile işbirliği içerisinde Yangın tatbikatı Okulumuz bahçesinde gerçekleştirildi. Öğrencilerimize İtfaiye amirliği tarafından gerekli bilgiler verildi, evde yangın ile karşı karşıya gelindiğinde yapacaklarımız,yangın söndürücü kullanımı öğrencilere anlatıldı.etkinliği gerçekletiren yetkililere Okul Müdür Yrd.Ahmet Özşeker tarafından teşekkür edildi. BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ SANAYİ SİTESİ NDE Bodrum Belediyesi ne bağlı tüm ekipler ve makine teçhizatları Bodrum Sanayi Sitesi nde çalışmalara başladı. Sanayi Sitesi ndeki yenilenen alt yapı çalışmalarının ardından bordürler, yağmursuyu hatları ve mazgallar yenilenecek, eksik kanalizasyon bağlantıları tamamlanacak, aydınlatma direklerinin bakımı, binaların boyaları, çevre temizliği ve düzenlemeleri yapılacak. Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yapılan çalışmaların ardından bölgedeki hurdalar da kaldırıldıktan sonra asfaltlama

15 çalışması yapılacağını söyledi. SEVGİLİLER GÜNÜ NE ÖZEL ÇİKOLATA VE KONSER Bodrum Belediyesi tarafından, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu konudas yapılan duyuru metni şöylele:

16 Bunlardan ilki Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası ve Sınır Tanımayan Şefler Derneği nin katkılarıyla Sevgililer Günü nde Belediye Meydanı nda Çikolata Şöleni dir. 14 Şubat 2014 Cuma günü saat de başlayacak olan Sevdiğine Çikolatanı Kendin Yap etkinliğine yurtiçi ve yurt dışından gelen şefler katılacaktır. Aynı gün saat de ise Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi nde Bodrum Belediyesi Oda Orkestrası tarafından Sevgililer Günü Özel Konseri yapılacaktır. Ilgın Kalın ın piyano ile katılacağı konserin vokal solistleri Elif Genek, Şeniz Çimen, Tankut Eşber, Murat Direk ve Nejat Beğde dir. Her iki etkinliğe de tüm halkımız davetlidir.

Bodrum da Belediye ekipleri 42 muhtarlığı ziyaret etti

Bodrum da Belediye ekipleri 42 muhtarlığı ziyaret etti Bodrum da Belediye ekipleri 42 muhtarlığı ziyaret etti Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlileri, yeni çalışmalara yön verebilmek için Bodrum genelinde bulunan tüm muhtarlıkları

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

HERKES BODRUM A KOŞUYOR

HERKES BODRUM A KOŞUYOR HERKES BODRUM A KOŞUYOR Global Ports projesinin yapılacağı Bodrum Global Run adlı 15 kilometrelik yarışın yapılacağı Bodrum Yolcu Limanının başında, yönetici olarak Gonca Uygun bulunuyor. 27 Nisan Pazar

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

BERKAY CANER TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI

BERKAY CANER TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI BERKAY CANER TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI Bodrum, Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencisi Berkay Caner Eryazar Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) Sınavında 120 soruyu doğru yanıtladı. Eryazar

Detaylı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ

ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, gençler için şölen tadında etkinlikler düzenledi. Minik mehteran

Detaylı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Ekonomik krize rağmen yılmayarak iş hayatına atılan Alaaddin ve Anıl arkadaşlar en büyük hayalleri olan Kadın Dünyası isimli Kuaför Salonu nu açtılar. Güzelliğine önem veren

Detaylı

Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi

Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Özel Turgutreis Marmara Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Atık ve Geri Dönüşüm Malzemelerinden Yapılan

Detaylı

BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI

BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI Bodrum Kültür & Sanat Forumu Toplanıyor Bodrum da kültür ve sanat adına faaliyet gösteren birçok dernek ve sanatçı biraraya gelerek, sorun ve taleplerini bir

Detaylı

AZERBAYCAN DA BODRUMLU KARATECİLER FIRTINA GİBİ

AZERBAYCAN DA BODRUMLU KARATECİLER FIRTINA GİBİ AZERBAYCAN DA BODRUMLU KARATECİLER FIRTINA GİBİ Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı 16-17 Mayıs tarihlerinde Azerbaycan ın Bakü Kentinde Serhedci İdman Olimpiya Spor Kompleksinde 10 ülkeden 523

Detaylı

TURGUTREİS MART 2009 ŞUBAT 2014

TURGUTREİS MART 2009 ŞUBAT 2014 TURGUTREİS MART 2009 ŞUBAT 2014 TURGUTREİS BELEDİYE BAŞKANI MEHMET DİNÇBERK 5 YILLIK ÇALIŞMALARINDA EKONOMİK DURUMU VE YOL ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, 30 Mart

Detaylı

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK..

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. 13-16 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul da düzenlenen TED İstanbul Koleji Ulusal Forumuna ( TİUF ), Müzik Öğretmenimiz Eren TOKMAK rehberliğinde okulumuzdan

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ ODA ORKESTRASI KONSERİ

BODRUM BELEDİYESİ ODA ORKESTRASI KONSERİ BODRUM BELEDİYESİ ODA ORKESTRASI KONSERİ Bodrum Belediyesi Oda Orkestrası her ay sundukları konserin bu ayki konu sanatçısı Klarinet Sanatçısı Tuğer Doruk idi. Klasik müzik sevenler her ay yapılan bu konserlerin,

Detaylı

ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI

ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI Ankara Meteoroloji Bölge Müdürü Ergün GÜLER in İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü olarak atanması dolayısıyla ve

Detaylı

KIBRIS GAZİLERİ MİNİK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

KIBRIS GAZİLERİ MİNİK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU KIBRIS GAZİLERİ MİNİK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi nin 102 inci yıldönümü dolayısıyla Mod Bodrum International School un minik öğrencileri Kıbrıs gazileri

Detaylı

DSİ BORUSU PATLADI, AKAN SU PLAJI BASTI

DSİ BORUSU PATLADI, AKAN SU PLAJI BASTI DSİ BORUSU PATLADI, AKAN SU PLAJI BASTI Bodrum da patlayan DSİ ye ait borudan akan sular plajı bastı. Plajdaki işletmeler su altında kalırken şezlonglar ve masalar denize sürüklendi. Sabahın erken saatlerinde

Detaylı

TED Ankara Koleji'nden K-12 Bütünlüğü Çerçevesinde Anlamlı Ziyaret

TED Ankara Koleji'nden K-12 Bütünlüğü Çerçevesinde Anlamlı Ziyaret İNGİLİZCE KURS DUYURUSU Sayın Velimiz, İngilizce kursumuz 28.09.2013 12.05.2014 tarihleri arasında Cumartesi günleri 09:00 12:20 saatleri arasında yapılacaktır. Ayrıntılar için tıklayınız TED Ankara Koleji'nden

Detaylı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Ekonomik krize rağmen yılmayarak iş hayatına atılan Alaaddin ve Anıl arkadaşlar en büyük hayalleri olan Kadın Dünyası isimli Kuaför Salonu nu açtılar. Güzelliğine önem veren

Detaylı

BOTAV 2015 Turizm Değerlendirme Toplantısı

BOTAV 2015 Turizm Değerlendirme Toplantısı BOTAV 2015 Turizm Değerlendirme Toplantısı Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Başkanı Mehmet Kocadon, sürdürülebilir turizm ve Bodrum u uluslararası arenada bir marka haline getirmek için

Detaylı

OPERA SANATÇISI TANIM. Sözlerinin bütünü veya çoğu şarkılı olarak söylenen müzikli tiyatro eseri olan opera sanatını icra eden kişidir.

OPERA SANATÇISI TANIM. Sözlerinin bütünü veya çoğu şarkılı olarak söylenen müzikli tiyatro eseri olan opera sanatını icra eden kişidir. TANIM Sözlerinin bütünü veya çoğu şarkılı olarak söylenen müzikli tiyatro eseri olan opera sanatını icra eden kişidir. A- GÖREVLER - Her gün düzenli olarak performansını koruyabilmek için ses ve beden

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU

BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU Hafta sonunda İzmir de düzenlenen Türkiye Mastırlar Atletizm Şampiyonasına katılan 4 Bodrumlu atlet 3 Türkiye rekoru kırdı 6 birincilik bir ikincilik madalyası

Detaylı

Bodrum Global Run 3'te başlıyor

Bodrum Global Run 3'te başlıyor Bodrum Global Run 3'te başlıyor Global Liman İşletmeleri nin Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde gerçekleştireceği Bodrum Global Run 3 için ön hazırlıklar tamamlandı, geri sayım başladı. Aralarında ünlü

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Karar No: 204/36 Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Konu: Ödüllendirme. Evrak No: 77740 Özet: Cihan Spor Kulübünün başarılı sporcularından Burcu ÖZKAN ile Anıl KARA'nın ödüllendirilmesi. "0/2/204

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ TİCARET ODASINA YENİ YER TAHSİS ETTİ

BODRUM BELEDİYESİ TİCARET ODASINA YENİ YER TAHSİS ETTİ BODRUM BELEDİYESİ TİCARET ODASINA YENİ YER TAHSİS ETTİ Bodrum Ticaret Odası (BODTO) na, Belediye Meclisinden alınan kararla yeni yer tahsisi yapıldı. Şubat ayı toplantısında gündeme gelen yeni yer tahsisi

Detaylı

Klarnet Virtüözü Şenlendirici Mandalin de Sahne Aldı

Klarnet Virtüözü Şenlendirici Mandalin de Sahne Aldı Klarnet Virtüözü Şenlendirici Mandalin de Sahne Aldı Klarnetin büyüsünü kendine has üslubuyla ülke sınırları dışında da geniş kitlelere ulaştıran ve Türkiye nin klarnet sesi olan Hüsnü Şenlendirici, Mandalin

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

BODRUM DEVLET HASTANESİ NİN İHALESİ YAPILDI

BODRUM DEVLET HASTANESİ NİN İHALESİ YAPILDI BODRUM DEVLET HASTANESİ NİN İHALESİ YAPILDI Yeni Bodrum Devlet Hastanesi 150 yataklı olacak AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk ün Sağlık Bakanlığı nezdinde girişim ve çalışmaları

Detaylı

SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER

SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER Çağdaş Holding bünyesinde yer alan Swissotel Resort Bodrum Beach personeli yaza merhaba partisinde buluştu. Muhteşem deniz ve ada manzarasıyla Bodrum un en güzel lokasyonunda

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI

5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI 5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI YAŞAM İÇİN EĞİTİM İSTANBUL UN KURTULUŞUNUN 92. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN! İstanbul un kurtuluşunun 92. Yıldönümünü okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık.

Detaylı

2015 Yılı Genel Kurul Toplantısı

2015 Yılı Genel Kurul Toplantısı 2015 Yılı Genel Kurul Toplantısı 20 Mart 2016 9 Komitemiz Yıl Boyu Çalıştı Üye Plaketlerimiz Yenilendi Sizi Dinliyoruz Üye memnuniyet anketi yapıldı. Zekeriyaköy Kooperatif faaliyetlerinin tümünü bir

Detaylı

2016 GEK VİZYON. 10 / 13 Mart 2016 İLAÇ DIŞI SATIŞ ETKİNLİĞİ

2016 GEK VİZYON. 10 / 13 Mart 2016 İLAÇ DIŞI SATIŞ ETKİNLİĞİ 2016 GEK VİZYON 10 / 13 Mart 2016 İLAÇ DIŞI SATIŞ ETKİNLİĞİ GEK VİZYON 2016 İlaç dışı ürün kategorisinde en doğru ürünü eczanelerinizde en avantajlı koşullar ile müşterilerinize sunmanız için hazırladığımız

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :57 KARAR 57 : Urla Merkez Revizyon İmar Plan Notlarının A- Kentsel Kullanım alanlarındaki koşullar başlığının 5. maddesi Bina derinlikleri en az 7 m. En çok 20 m dir. Ancak site şeklindeki inşaatlarda

Detaylı

Konacık Pazar Yeri kuraları çekildi

Konacık Pazar Yeri kuraları çekildi Konacık Pazar Yeri kuraları çekildi Bodrum Konacık Mahallesi nde bulanan pazar yerinde gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarının ardından mevcut pazarcıların yer kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimi

Detaylı

SANCAR IN ADI PARKTA YAŞAYACAK

SANCAR IN ADI PARKTA YAŞAYACAK SANCAR IN ADI PARKTA YAŞAYACAK Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı olağan genel toplantısında Prof. Dr. Aziz Sancar ın adını Aksu Mahallesi Karataş mevkiinde yapılan parkta Prof. Dr. Aziz

Detaylı

KALABA ANADOLU LİSESİ 2015 / 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI

KALABA ANADOLU LİSESİ 2015 / 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI KALABA ANADOLU LİSESİ 2015 / EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK PLANI SIRA ALAN NIN AMACI 1 02 Eylül 2015 2015 / Eğitim-Öğretim Yılı Senebaşı Kurul Eğitim Öğretim Yılına başlamak 2 03 Eylül 2015 Sene Başı nın

Detaylı

ENKAZ KALDIRMA VE KURTARMA EĞİTİMİ

ENKAZ KALDIRMA VE KURTARMA EĞİTİMİ ENKAZ KALDIRMA VE KURTARMA EĞİTİMİ AKUT Bodrum Ekibi tarafından, Bodrum Belediyesi personeline, enkaz kaldırma ve kurtarma eğitimi verildi. Bodrum Belediyesi nde çeşitli müdürlüklerde götrevli 30 kişilik

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ Okul tanıtım toplantılarımız ve ara sınıflar giriş sınavlarımız sürüyor. 8 Mart 2014 Cumartesi günü

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

BAŞKAN YARDIMCISI TANER USLU SON BİR YILI DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN YARDIMCISI TANER USLU SON BİR YILI DEĞERLENDİRDİ BAŞKAN YARDIMCISI TANER USLU SON BİR YILI DEĞERLENDİRDİ Bodrum Belediyesi 2015 Aralık Ayı Basın toplantısında son bir yıl değerlendirildi Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum Belediyesi

Detaylı

Manzara Fotoğrafçılığı

Manzara Fotoğrafçılığı Manzara Fotoğrafçılığı SUNUM&SÖYLEŞİ: İLHAN EROĞLU 18 Aralık 2015 Cuma 18.30 Oasis Toplantı Salonu Yasemin Sokak 317-318 (THY alt katı) İLHAN EROĞLU Instagram takipçilerinin çok iyi tanıdığı 293.000 takipçiye

Detaylı

YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI YAPILACAK ETKİNLİKLER

YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI YAPILACAK ETKİNLİKLER YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ / EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI SIRA 1 17-21 / 09 / İlköğretim a)cumhuriyet Alanında Tören b)halk Eğitim Konferans nda Tören c)kurumları Ziyaretler

Detaylı

Tuval üzeri yağlıboya, 160x140cm. Yolu Trabzon dan Geçen Sanatç lar 237

Tuval üzeri yağlıboya, 160x140cm. Yolu Trabzon dan Geçen Sanatç lar 237 Tuval üzeri yağlıboya, 160x140cm Yolu Trabzon dan Geçen Sanatç lar 237 Tuval üzeri yağlıboya, 100x100cm 238 Yolu Trabzon dan Geçen Sanatç lar Tuval üzeri yağlıboya, 80x110cm Yolu Trabzon dan Geçen Sanatç

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

TED Malatya Koleji Oda Orkestrası Yaylı Çalgılar Kursu Yönetmeliği

TED Malatya Koleji Oda Orkestrası Yaylı Çalgılar Kursu Yönetmeliği TED Malatya Koleji Oda Orkestrası Yaylı Çalgılar Kursu Yönetmeliği Şef. Yardımcı Şefler... Seçilme Şartları 9-17 yaşları arasında olmak, TED Malatya Kolejinde eğitim görmek, Orkestra enstrümanlarından

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ

ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ GENEL BİLGİLER Türkiye Cumhuriyeti nin Başkenti Ankara'nın, Başkent olma vasfını tamamlayıcı ve kendisine layık olan bir Konser Salonu mevcut değildir. Bu eksiklik, kısa zamanda

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 01 T.C. KARAR 01 Belediye Meclisimizin 05.10.2000 tarih ve 181 sayılı kararının iptal edilmesine ilişkin alınan Belediye Meclisimizin 05.07.2013 tarih 192 sayılı kararın iptal edilmesine İmar

Detaylı

BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ Dünya sanat günü etkinliği kapsamında Bodrum da çeşitli sanat etkinlikleri düzenlendi. Bodrum Belediye Meydanında yere açılan toplam 60 metre uzunluğunda siyah bez

Detaylı

SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ

SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ SIRA NO ÇALIġMA KONULARI TARĠHĠ 1. Eğitim Bölgesi Müdürler Toplantısı 6 Eylül -2013

Detaylı

SOMA YA EL VER KAMPANYASI

SOMA YA EL VER KAMPANYASI SOMA YA EL VER KAMPANYASI SOMANIN EVLATLARI ARTIK HEPİMİZİN EVLATLARI! Sayın Velimiz, Türk Eğitim Derneği, sivil toplum kuruluşu kimliği ve milli sorumluluğundan hareketle Soma da hayatını kaybeden emekçilerin

Detaylı

BODTO 2015 Hijyen Eğitimleri Başlıyor

BODTO 2015 Hijyen Eğitimleri Başlıyor BODTO 2015 Eğitimleri Başlıyor Sağlık, İçişleri, Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlıkları tarafından, 05 Temmuz 2013 tarih ve 28698 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan Yönetmeliği kapsamında, hijyen eğitimlerinin

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Özel Başkent Okulları. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı AKADEMİK TAKVİMİ İ L K O K U L

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Özel Başkent Okulları. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı AKADEMİK TAKVİMİ İ L K O K U L BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Özel Başkent Okulları 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı AKADEMİK TAKVİMİ İ L K O K U L A ğ u s t o s 2 0 1 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR B E L E D İ Y E S İ 2015 PERFORMANS PROGRAMI Performans i H1 Kültürel Ve Sanatsal Gerçekleştirmek 1 Kültür Ve Sanat Tesisi Olanaklarımızı Plan Dönemi Sonuna Kadar 3 Kat Arttırmak.

Detaylı

FEN İŞLERİ 2012 FAALİYET RAPORU TAŞ DUVAR İMALATI

FEN İŞLERİ 2012 FAALİYET RAPORU TAŞ DUVAR İMALATI FEN İŞLERİ 2012 FAALİYET RAPORU TAŞ DUVAR İMALATI 1. AKSU FEN LİSESİ ARKASI TAŞ DUVAR İMALATI(35 UZUNLUĞUNDA 4,50M YÜLSEKLİĞİNDE 1,90M GENİŞLİĞİNDE) 2. ADA HASTANESİ ARKASI TAŞ DUVAR İMALATI(7M YÜKSEKLİĞİNDE

Detaylı

A ğ u s t o s 2 0 1 5

A ğ u s t o s 2 0 1 5 A ğ u s t o s 2 0 1 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Z A F E R B A Y R A M I 31 1 E y l ü l 2 0 1 5 Hoşgeldiniz Kahvaltısı Saat:9.00-10.30 Açılış Tanışma

Detaylı

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ, TARİHİ GÜNLER

Detaylı

Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu

Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu Bodrum Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, beraberindeki heyet ile birlikte Türk Mühendis ve Mimar Odaları

Detaylı

Etkinliğe ayrıca Türkbükü Şehit Gaffur Kaynar İlkokulu öğrencileri de katıldı. Dalgıçlar denizde temizlik yaparken öğrenciler sahili temizledi.

Etkinliğe ayrıca Türkbükü Şehit Gaffur Kaynar İlkokulu öğrencileri de katıldı. Dalgıçlar denizde temizlik yaparken öğrenciler sahili temizledi. Türkbükü nde deniz temizliği yapıldı dibi Bodrum Belediyesi tarafından Türkbükü nde deniz dibi temizliği yapıldı. Etkinliğe katılan küçük öğrenciler ise kıyılarda gördükleri çöpleri toplayarak büyüklerine

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 260 KARAR 260 - Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan, Ekim ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis toplantısının 21 Ekim 2013 Pazartesi

Detaylı

KARSANAT BAROK MÜZİK FESTİVALİ

KARSANAT BAROK MÜZİK FESTİVALİ KARSANAT BAROK MÜZİK FESTİVALİ Karya Kültür ve Sanat Derneği nin (KARSANAT) düzenlediği VII. KARSANAT BAROK MÜZİK FESTİVALİ bu yıl ilk kez Kontrtenor Kaan Buldular ın Sanat Yönetmenliği nde, değerli sponsorlarımız

Detaylı

Şekil 1: Planlama Alanı Genel Konumu

Şekil 1: Planlama Alanı Genel Konumu GAZİANTEP İLİ, ŞEHİTKAMİL İLÇESİ, İNCİLİPINAR MAHALLESİ, 636 ADA 37, 42 VE 44 PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU Kapak dahil 8 sayfa PLANLAMA ALANININ

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

Bodrum'da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum'da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum'da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi e-bülten

Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi e-bülten Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi 5 e-bülten facebook.com/kocaelidogaanadolulisesi ÖĞRENCİ MECLİSİMİZ 4 UZMAN 4 EĞİTİM 4 SERTİFİKA SEMİNERİNDE Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi 26 Aralık tarihinde

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı

Geri dönüşümün önemi miniklere anlatıldı

Geri dönüşümün önemi miniklere anlatıldı Geri dönüşümün miniklere anlatıldı önemi Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Küçük Şeyler Anaokulu öğrencilerine ambalaj atıkları ve yönetim planı kapsamında ambalaj atıklarının kaynağında ayrıştırılması,

Detaylı

FUAR RAPORU 3.ULUSLARARASI MOBİLYA, DEKORASYON, HALI, EV TEKSTİLİ VE EŞYALARI FUARI

FUAR RAPORU 3.ULUSLARARASI MOBİLYA, DEKORASYON, HALI, EV TEKSTİLİ VE EŞYALARI FUARI FUAR RAPORU 3.ULUSLARARASI MOBİLYA, DEKORASYON, 21-25 Kasım 2013 CEZAYİR FUAR HAKKINDA 3. ALGERIA DECOREXPO, 21 25 Kasım 2013 tarihleri arasında Atılım Fuarcılık ve Elan Expo işbirliğinde SAFEX Fuar Alanı'nda

Detaylı

Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak asılsız haberlere itibar edilmemesini istedi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak asılsız haberlere itibar edilmemesini istedi. ASILSIZ ETMEYİN HABERLERE İTİBAR Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak asılsız haberlere itibar edilmemesini istedi. BASIN DUYURUSU Ülkemizin bazı illerinde meydana gelen müessif terör olayları

Detaylı

DERS SÜRE VE PERİYOTLARI

DERS SÜRE VE PERİYOTLARI DERS SÜRE VE PERİYOTLARI Okul Öncesi Okul öncesi dönem 4 yaş grubunda dersler 08:30 da başlar ve 12:00 da sona erer. Ana sınıflarda ise dersler 08:00 da başlar, 12:00 da sona erer. Her iki yaş grubunda

Detaylı

TURGUTREİSLİ MİNİKLER ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

TURGUTREİSLİ MİNİKLER ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI TURGUTREİSLİ MİNİKLER ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI Zeyyat Mandalinci ilkokulu Anasınıfı A Şubesinin hazırladığı anneler günü programı ile ailelerimize güzel ve keyifli bir gün geçirdi. Şiirler şarkılar ve dans

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nı okulumuzda öğrencilerimizin ve velilerimizin çok yoğun katılımı ile coşkulu

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015. Sene başında akademik takvimde de paylaşıldığı üzere 31 Aralık ve 1 Ocak günleri okulumuz tatildir.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015. Sene başında akademik takvimde de paylaşıldığı üzere 31 Aralık ve 1 Ocak günleri okulumuz tatildir. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015 YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ Sayın Rektörümüzün başkanlığında bu yılın ilk Üst Yönetim Kurulu toplantısı geçtiğimiz Salı günü okulumuzda yapıldı. İlkokul, Ortaokul

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 20.04.2010 18.05.2010 MARKETLER İLE TOPLANTI ODAMIZ 1 İNCİ VE 16 NCI MESLEK KOMİTELERİMNİZ İLE ALANYA BAKKALAR VE BAYİLER ODASI İŞBİRLİĞİNDE ÜYE MARKETLERE YÖNELİK BİR TOPLANTI

Detaylı

2

2 2 3 4 5 6 7 İklim ve Çevre Dostu Muğla Çevre Koruma Ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Muğla Büyükşehir Belediyesi kurulmadan önce ilçe de herhangi bir hafriyat sahası mevcut değildir. Bodrum ilçesi Torba Mahallesi

Detaylı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır. T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI ULU ÖNDER ATATÜRK ÜN VEFATININ 74. YILI ANMA PROGRAMI Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

MESLEKİ BELGE ZORUNLULUĞU BAŞLIYOR

MESLEKİ BELGE ZORUNLULUĞU BAŞLIYOR MESLEKİ BELGE ZORUNLULUĞU BAŞLIYOR MESLEKİ BELGE ZORUNLULUĞU BAŞLIYOR TOBB tarafından kurulan ve Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilen MEYBEM A.Ş tarafından Mesleki Yeterlilik Belgesi

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA Atletizm Federasyonu ve İstanbul Masterlar Kulübü tarafından İstanbul da düzenlenen Türkiye Atletizm Masterlar Salon Şampiyonası na Bodrum

Detaylı

15 OCAK TOPLANTI 16 OCAK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI 3 / 8

15 OCAK TOPLANTI 16 OCAK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI 3 / 8 Wilfrid J. WILKINSON U.R. Başkanı 2007 08 Ali GÖKBEN U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2007 08 Jorj BASUS 11. Grup Guvernör Yardımcısı ANTAKYA DEFNE ROTARY KULÜBÜ ROTARY CLUB OF ANTAKYA DEFNE Dernek Merkezi (Head

Detaylı

Değerli Öğretmenler ve Öğrenciler, Atılım Üniversitesi Bilgilendirme Toplantısına HOŞGELDİNİZ. www.atilim.edu.tr

Değerli Öğretmenler ve Öğrenciler, Atılım Üniversitesi Bilgilendirme Toplantısına HOŞGELDİNİZ. www.atilim.edu.tr Değerli Öğretmenler ve Öğrenciler, Atılım Üniversitesi Bilgilendirme Toplantısına HOŞGELDİNİZ 2016 www.atilim.edu.tr ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE ATILIM ÜNİVERSİTESİ Kızılay Meydanı Atılım Üniversitesi Kızılay

Detaylı

ÖĞRETMEN KADROLARININ EĞİTİM VE ÖĞRETİM KURUM VE KURULUŞLARINA DAĞILIMI TÜZÜĞÜ

ÖĞRETMEN KADROLARININ EĞİTİM VE ÖĞRETİM KURUM VE KURULUŞLARINA DAĞILIMI TÜZÜĞÜ ÖĞRETMEN KADROLARININ EĞİTİM VE ÖĞRETİM KURUM VE KURULUŞLARINA DAĞILIMI TÜZÜĞÜ (16.3.2011 R.G. 48 EK III A.E. 143 Sayılı Tüzük) ÖĞRETMENLER YASASI (25/1985, 33/1985, 11/1986, 32/1987, 14/1988, 34/1988,

Detaylı

TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ

TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ Bodrum oda orkestrası 29 ekim de Turgutreis Atatürk meydanında Tobav çoksesli korosunun da yer aldığı konserde yer alıyor. Konser Turgutreis mahalle meclisinin etkinlikleri

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1 YAPILACAK İŞ Öğrencilerinin Beceri Eğitimlerinin Sona Ermesi Öğrencilerinin Beceri Eğitimi Sınav Öncesi Öğretmenler Kurulu Öğrencilerinin Beceri Eğitimi Sınavı 2 KURBAN BAYRAMI 21 Eylül 2015

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf Sayfası

Detaylı

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere

Detaylı

TURGUTREİS, YALI,MAZI VE AKYARLARDA ELEKTRİK KESİNTİSİ

TURGUTREİS, YALI,MAZI VE AKYARLARDA ELEKTRİK KESİNTİSİ TURGUTREİS, YALI,MAZI VE AKYARLARDA ELEKTRİK KESİNTİSİ Aydem den yapılan açıklamaya göre13 ve 15, 16 Eylül tarihlerinde; Bodrum, Turgutreis, Yalı, Mazı ve Akyarlar mahallelerinde uygulanacak eklektrik

Detaylı

AĞUSTOS 2013 2013 ELAMAN MI ARIYORSUNUZ? www.fethiyekariyer.com

AĞUSTOS 2013 2013 ELAMAN MI ARIYORSUNUZ? www.fethiyekariyer.com AĞUSTOS 2013 2013 SAYI SAaYI:31 33 ELAMAN MI ARIYORSUNUZ? www.fethiyekariyer.com AKİF ARICAN DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, 30 Ağustos

Detaylı

Vakıf Yönetim Kurulu VAKIF YÖNETİM KURULU

Vakıf Yönetim Kurulu VAKIF YÖNETİM KURULU Vakıf Yönetim Kurulu VAKIF YÖNETİM KURULU Ömer ÖZBAKIR Yönetim Kurulu Başkanı Ömer ÖZBAKIR 1962 yılında Kayseri de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Kayseri Koleji nde (1979) tamamladı. 1985 yılında

Detaylı

Akaryakıt kaçakçılığına geçit yok

Akaryakıt kaçakçılığına geçit yok Akaryakıt kaçakçılığına geçit yok Ağustos 28, 2012-12:23:11 Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, bu yılın ilk 6 aylık döneminde yakalanan kaçak akaryakıt miktarının 30 bin 800 ton olduğunu bildirdi.

Detaylı