A Product of Hard Work VIBROMAX VMT260

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "A Product of Hard Work VIBROMAX VMT260"

Transkript

1 A Product of Hard Work VIBROMAX VMT260

2 Sınıfın yeni standartları VMT260 asfalt silindirleri yüksek hacimli bu sektörün en yüksek kapasiteli makinasıdır. Gerçekte JCB bu sınıfa konfor, kontrol, güvenilirlik, servis kolaylığı ve performans anlamında yeni kriterler getirmiştir. VMT 160 ile aynı dizaynı paylaşan VMT260 iki modelden oluşur. VMT ve VMT sırasıyla 1000 mm ve 1200 mm tambur genişlillerine sahiptir.

3 İKİ KAT DAHA FAZLA ÇALIŞIR Tüm VMT260 modelleri sınıf lideri 95 litre yakıt tankı ve ilaveten 230 litre su tankı ile donatılmıştır. Böylece bir tam günden daha fazla ve en yakın rakibinden çok daha uzun süreyle VMT260 ın tam kapasiteyle çalışması sağlanır. Ayrıca düşük vibrasyon seviyeli operatör paltformu üzerinde uygun pozisyona yerleştirilmiş kullanıcı dostu kontroller ve yeni ergonomik operatör koltuğu vardır. Ne yaparsanız yapın (temel, asfalt, yama ve tamir işleri) ve nerede yaparsanız yapın (yan yollar, sahalar, site içi caddeler, araç parkları, otoyollar, havalanları) bu silindirler işinizi kolaylaştıracaktır. Tüm bunlara ilaveten efsanevi JCB kalitesi ve en iyi iş desteği ile yanilmez bir asfalt silindiri yelpazesine sahipsiniz.

4 Güç ve performans En büyük yakıt ve su tankının anlamı iki katından daha fazla süreyle çalaışabileceğinizdir. Üç silindirli, su soğutmalı, dört zamanlı dizel motor maksimum güç verir. Her iki tamburda elektrik kontrollü hidrostatik direk tahrik sistemi fonksiyonelliği artırır. AVC otomatik vibrasyon kontrol sistemi standart olarak sunulur. Muhteşem stabilite iş güvenliğini artırır. JCB Vibromax VMT ürün grubu statik ağırlığı, santrifüj kuvveti, genliği, dar alanda dönebilmesi ve yüksek sıkıştırma hızının mükemmel bir kombinasyonu ile ünlüdür. Aynı kalite özellikleri ile övünen yeni VMT 260 lar bu özelliklere daha fazla güç ve performans ekleyerek detaylarda dikkat çekmektedir. Belki bu makinaya eklenen en etkileyci gelişme, verimlilik söz konu olduğunda, rekabette öne geçmelerini sağlayan yüksek kapasiteli yakıt ve su tanklarıdır. 95 litrelik yakıt tankı pazardaki makinaların ortalama litre arasında olan tanklarının nerderyse iki katıdır. Yine 230 litrelik su tankı pazardaki makinaların litrelik ortalamalarından önemli ölçüde daha büyüktür. Tüm bunları anlamı, saatte 5 litrelik ortalama yakıt tüketimi kabulüyle, VMT260 rakiplerinden 10 saat daha fazla çalışma imkanı sunar. Temel olarak bu makinalar durmadan iki kat daha fazla çaışabilir. Makinalar düşük gürültü seviyesiyle maksimum güç üreten üç silidirli, su soğutmalı, dört zamanlı dizel motorla ile donatılmıştır. Her iki tamburda elektrik kontrollü hidrostatik direk tahrik sistemi, çift tambur vibrasyonu, tek ön tambur vibrasyonu veya tek arka tambur vibrasyonu seçenekleriyle tüm uygulamalarda performansınızı artırır. VMT260 lar cift tambur, tek ön, tek arka tambur vibrasyon özellikleri ve AVC otomatik vibrasyon kontrol sistemini standart olarak sunarken, sıradışı stabilitesi optimum çalışma emniyeti sağlar. Bunlara ilaveten, +/- 80 mm manuel offset standarttır. Böyle inanılmaz güç ve performansa ilaveten kolay nakladilebilme ile gelen artırılmış fonksiyonellik VMT260 ları sıkıştırma işlerinde vazgeçilemez haline getirmiştir.

5

6 Konforlu, kontrol edilebilir, güvenilir Yeni dizayn, aşırı sağlamlıkla kombine edilmiş geliştirilmiş operatör konforu. Tamamen ayarlanabilir geniş operatör koltuğuna her iki taraftan ulaşılabilir. Mükemmel manevra karekteristiği ve yüksek sıkıştırma hızı. Sezgisel çalışmaya imkan veren yeni dizayn kontrol paneli yerleşimi. Kontrol edilebilmeyi geliştiren ergonomik sürüş levyesi ve gaz kontrolu. Operatör platformunda aşırı düşük vibrasyon seviyesi. Sade ekipman dizaynı ile ünlemiş VMT260 ın modern tasarımı çok hoş değişiklikleri beraberinde sunmaktadır. Bu makineler kesin olarak operatör konforu ve güvenlik göz önünde bulundurularak dizayn edilmişlerdir. Kol dayama, bardaklık ve güvenlik sivicine sahip tamamen ayarlanabilir, konforlu ve geniş oturma posizyonlu opeartör koltuğuna makinenin her iki tarafından kolayca ulaşılabilir. Aynı zamanda çalışırken güvenlik ve hassasiyeti artıran açık bir görüş sunar. Geri sürüş alarmı, acil stop butonu, ön, arka lambalar ve ROPS standart olarak sunularak saha güvenliği artırılmıştır. Ayrıca katlanabilir ROPS, trafik ışıkları ve tepe lambası opsiyon olarak sunulmaktadır. VMT260 çok kolay ve açık bir şekilde etiketlenmiş kontroller ve gösterge paneli ile yeni dizayn kontrol yerleşimi makineyi çok daha kullanıcı dostu yapmaktadır. Bu arada ergonomik sürüş levyesi ve motor gaz kontrolu ile hassas kontrol başarılmaktadır. Ayrıca mükemmel manevra karakteristiğine ilaveten yüksek sıkıştırma hızı ile VMT260 her türlü saha şartlarına uygun esnek bir makina haline gelmektedir. Mükemmellik ünü ile dünya çapında bir üreticiden bekleyeceğiniz gibi VMT260 imalat kalitesi en yüksek standarttadır, maksimum dayanıklılık ve güvenilirlik sağlar. Servise gelince, bakım gereksinimlerini azaltıp tüm rutin kontrollere ulaşılabilir kılarak hayatı kolaylaştırdık. Güç ve performans sadece daha fazla konfor, daha kolay kontrol veya güvenli bir paketle gelmeyecektir.

7 VMT260 KONFORLU, KONTROL EDİLEBİLİR, GÜVENİLİR

8 Operatör platformu Çok geniş, konforlu ve kol dayamalı ayarlanabilir operatör koltuğu Optimum görüş Bardaklık Optimize edilmiş kauçuk takoz ile vibrasyona karşı emsalsiz operatör platformu yalıtımı. Şasi Sağlam ve güçlü, mafsallı Ağır hizmet tipi bakım gerektirmeyen merkezi mafsal +/- 80 mm tambur offset Ön arka eşit ağırlık dağılımı Vibrasyon AVC - otomotik vibrasyon kontrolu Çift, tek ön veya tek arka vibrasyon Ekipmanlar Yüksek kaliteli, güvenilir ekipmanlar Yıllarca kendini ispat etmiş Güçlü, su soğutmalı ve düşük gürültü seviyeli motor Servis erişimi Hafif kaput altındaki tüm elemanlara %100 erişim, sigortalar direksiyon kolonuna yerleştirilmiştir. Sulama Sistemi Her tamburda çift sağlam prinç bar Kolay ulaşılabilen değiştirilebilir nozullar Basınçlı sulama sistemi 230 litrelik çok büyük su tankı Frenler Her tamburda yaylı, hidrolik olarak boşaltılan park frenleri Sıyırıcılar Her tamburda iki adet Yaylı olması sayesinde optimum kullanm ve uzun ömür Tambur Güçlü ve güvenilir vibrasyon ve yürüyüş motoru Çarpmalı sistem yağlamalı vibrasyon rulmanları Hidrostatik çekiş ve vibrasyon sistemi Eşmerkezlilik için işlenmiş tambur yüzeyi Uzun ömürlü yekpare dairsel eksantrik şaft

9 VMT260 GENEL ÖZELLİKLER

10 VMT260 TEKNİK ÖZELLİKLER VMT260 : TAMBUR GENİŞLİĞİ : 1000mm 1200mm (39.4in 47.2in) ÇALIŞMA AĞIRLIĞI : 2440kg 3050kg (5379lb 6724lb) E VMT260 D J F G A H C K B STATİK BOYUTLAR ÇALIŞMA BİLGİLERİ A B C D E F G H J K Ölçüler milimetredir (inç) Aks mesafesi Toplam genişlik Tambur çapı Operatör koltuğu yüksekliği ROPS yüksekliği Zemin açıklığı Kaldırım açıklığı Toplam seyehat uzunluğu Tambur kalınlığı Tambur genişliği VMT (66.9) 1080 (42.5) 700 (27.5) 1760 (69.3) 2480 (97.6) 270 (10.6) 550 (21.6) 2490 (98) 12 (0.47) 1000 (39.3) VMT (66.9) 1280 (50.4) 700 (27.5) 1760 (69.3) 2480 (97.6) 270 (10.6) 550 (21.6) 2490 (98) 12 (0.47) 1200 (47.2) Nominal ağırlık Çalışma ağırlığı (CECE) Maksimum çalışma ağırlığı Çalışma genişliği Lineer statik ağırlık Frekans Genlik Santrifüj kuvveti (her tambur) Maksimum yürüyüş hızı Manuel tambur offset (sağ/sol) Dönüş açısı Osilasyon İç dönme çapı Vibrasyonlu maksimum tırmanabilme Vibrasyonsuz maksimum tırmanabilme kg (Ib) kg (Ib) kg (Ib) mm kg /cm (Ib/in) Hz mm kn km/h mm mm derece (%) derece (%) VMT (5379) 2670 (5886) 2790 (6151) (74.8) ± 35 ± (30) 22 (40) VMT (5952) 2940 (6481) 3050 (6724) (68.6) ± 35 ± (30) 22 (40)

11 VMT 160 TEKNİK ÖZELLİKLER MOTOR DOLUM KAPASİTELERİ Marka Model Tip Motor hacmi Motor gücü Çalışma devri Marş Hava filitresi Yakıt filitresi cm 3 kw (hp) dak -1 (rpm) KUBOTA D703M - E3B (EPA Tier IV / EU 3a) 3 Silindirli, su soğutmalı, dört zamanlı dizel motor (32.7) 2800 Elektrikli motor Muhafazalı kuru kartuş Kartuş Yakıt Sulama Suyu Servis freni Park freni : Hidrolik itme sistemi : SAHR FREN SİSTEMİ Litre Litre ÇEKİŞ SİSTEMİ ELEKTRİK SİSTEMİ Hidrostatik değişken deplasmanlı pompa ve her iki tamburda sabit deplasmanlı hidromotor = çift tamburdan tahrik Çalışma farları, geri sürüş alarmı, operatör koltuğunda güvenlik sivici Voltaj Akü Kapasitesi Alternatör V Ah A EKSANTRİK ŞAFT Çift tamburda vibrasyon veya ön/arka tamburda bağımsız vibrasyon için elektrik kontrollu hidrostatik direk tahrik Üstün dayanıklılık için yekpare eksantrik şaft EKSANTRİK ŞAFT OPERATÖR PLATFORMU /GÖSTERGELER Yakıt, akü şarj akımı, sulama sitemi, park freni, çalışma saati, motor yağ basıncı, hava filtresi, hidrolik yağ ve su seviye/sıcaklık göstergeleri Servo destekli, osilasyon özellikli merkezi mafsal. BELDEN KIRMA SİSTEMİ Katlanabilir ROPS, trafik ışıkları, tepe lambası, akü şalteri OPSİYONLAR

12 JCB SATIŞ SONRASI HİZMETLER Etkin, güvenli ve sağlıklı çalışan bir makina için Satış sonrası hizmetlerimiz ile müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı hedefliyoruz Pazar taleplerindeki değişiklikleri en iyi şekilde karşılamak amacıyla ürün hattını her geçen gün genişleten SİF JCB İş Makinaları, satış sonrasında da müşterilerine alternatif çözümler sunarak, makinalarından maksimum verimi almalarını amaçlıyor. JCB Garage ve JCB Garage Extra İş makinalarını koruma altına alan JCB Garage ve JCB Garage Extra, JCB sahiplerine makinalarının işletim maliyetlerinde büyük avantaj sağlıyor. Makinaların ömrünü uzatan ve uzun vadede değerini koruyan JCB Garage, filtre, yağ, yol ve işçilik masraflarının tümünü kapsarken, JCB Garage Extra, bunlara ek olarak, iki ila beş yıl geçerlilik süresi olan uzatılmış garanti paketi ni de içeriyor. JCB müşterileri, bakım maliyetlerini ve standart garanti sonrası ortaya çıkabilecek tahmin edilemeyen maliyetleri kontrol etme imkanı sunan bu ürünlere, makinayı satın almalarını takiben ilk altı ay içerisinde satın alma hakkına sahipler. JCB OIL Farklı modellerdeki JCB marka iş makinaları için sekiz ayrı çeşitte üretilen JCB OIL ile JCB sahipleri, makinalarına ihtiyacı olan üstün kalitede yağı temin edebilmenin rahatlığını yaşıyorlar. 20 litrelik ambalajların yanısıra 5 litrelik ambalajlarda da sunulan JCB OIL, bu sayede daha rahat taşınıyor ve daha kolay saklanabiliyor. Özellikle her motor yağı değişiminde 14 litre yağ gereksinimi duyan kazıcı-yükleyici sahipleri için 5 litrelik ambalajlar büyük avantaj yaratıyor. JCB Usta Mobil Gezici Servis Hizmeti SİF JCB nin bu donanımlı gezici servis aracı, JCB sahiplerinin bir takvim içerisinde ziyareti dışında, belirli arızalara SİF JCB Satış Sonrası Hizmetler bünyesindeki teknik ekip ile müdahale edilmesi amacıyla hizmete sunulmuştur. Hızlı müdahale ve çabuk çözüm üretimi sayesinde makinalarının arıza sürelerini minimuma indirmeyi amaçlayan bu hizmet ile, JCB sahiplerinin maksimum memnuniyeti ve kazancı amaçlanmıştır.

13 KATMA DEĞER JCB NİN DÜNYA ÇAPINDAKİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ BİRİNCİ SINIFTIR. Katma NEREDE, değerli NEYE İHTİYACINIZ OLURSA MAKİNANINIZDAN TAM RANDIMAN ALMANIZI SAĞLAYACAK, HIZLI VE VERİMLİ HİZMET İÇİN BİZLER DAİMA HAZIRIZ Teknik Destek ekibimiz fabrika ile sürekli temas halinde olup size kaliteli azami hizmeti vermeye gayret gösterir. 2 JCB, makina koruma programları ile uzatılmış garanti ve servis anlaşmalarını farklı çözümlerle size sunar. 3 Global network ağına sahip JCB parça merkezi diğer bir vermililik unsurudur; 16 bölge üssünden %95 talep karşılama oranı ile 24 saat boyunca dünyanın her yerine sevkiyat yapılmaktadır. Orijinal JCB parçaları makinanızla mükemmel uyumlu çalışıp optimum performs sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir. Satış Temsilcilikleri

14

15 SIKIŞTIRMA NOTLAR

16 9999/ /13 Yay n 1

JCB ASFALT SİLİNDİRLERİ VMT160/260

JCB ASFALT SİLİNDİRLERİ VMT160/260 JCB ASFALT SİLİNDİRLERİ VMT160/260 VMT160 Motor Gücü: 16,8 kw (22,5 bg) Tambur Genişliği: 800 1.000 mm Çalışma Ağırlığı: 2.670 3.050 kg VMT260 Motor Gücü: 28 kw (38,1 bg) Tambur Genişliği: 1.000 1.200

Detaylı

444F2. Caterpillar 444F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

444F2. Caterpillar 444F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 9600-11 500 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4330-5300 444F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre değişebilir.

Detaylı

A Product of Hard Work VIBROMAX

A Product of Hard Work VIBROMAX A Product of Hard Work VIBROMAX Sınıf lideri performans, stil ve bakım kolaylığı üst düzey verimlilik için mükemmel kombinasyon PERFORMANS, KALİTE VE KONFOR - KOMPLE SIKIŞTIRMA ÇÖZÜMÜ JCB Vibromax, yüksek

Detaylı

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW 360 görüş açısı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

Zemin Sıkıştırma Ekipmanları

Zemin Sıkıştırma Ekipmanları Zemin Sıkıştırma Ekipmanları LT Vibrasyonlu Tokmaklar 2 3 Vibrasyonlu Tokmaklar LT Serisi Vibrasyonlu Tokmaklar Vibrasyonlu Tokmaklar LT Serisi Vibrasyonlu Tokmaklar Taşıma Halkası Taşıma halkası sayesinde

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw 360 görüş sahası En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde

Detaylı

PRESTİJ SX. Her Şehrin Prestiji Artacak...

PRESTİJ SX. Her Şehrin Prestiji Artacak... PRESTİJ SX Her Şehrin Prestiji Artacak... 1992 yılında başladı Prestij efsanesi. Kullanıcısı için her zaman güçlü, yakışıklı ve havalı, yolcusu içinse konforlu, rahat ve ferah oldu Prestij Her daim kendi

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

A Product of Hard Work TOPRAK SİLİNDİRLERİ

A Product of Hard Work TOPRAK SİLİNDİRLERİ A Product of Hard Work TOPRAK SİLİNDİRLERİ Yüksek performans, tam sıkıştırma JCB Vibromax İŞİNİ DÜZGÜN YAPAR Vibromax ismi 80 yıldan daha uzun süredir yüksek performanslı sıkıştırma makineleri ile eş anlamlı

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı ZEMİN SIKIŞTIRMA MAKİNELERİ (SİLİNDİR) OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı ZEMİN SIKIŞTIRMA MAKİNELERİ (SİLİNDİR) OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı ZEMİN SIKIŞTIRMA MAKİNELERİ (SİLİNDİR) OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI ANKARA 2010 KURUMUN ADI : KURUMUN ADRESİ : KURUCUNUN ADI : PROGRAMIN

Detaylı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74.5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-10 900 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4353-5330 mm 434F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

Ürün Hattı. Vibrasyonlu Silindirler ARX 1.5-4.5 t. www.tsmglobal.com.tr

Ürün Hattı. Vibrasyonlu Silindirler ARX 1.5-4.5 t. www.tsmglobal.com.tr Ürün Hattı Vibrasyonlu Silindirler ARX 1.5-4.5 t www.tsmglobal.com.tr 2 Tek Konsept 13 Model 3 Platform - 8 Farklı Model 13 Versiyon ARX serisi vibrasyonlu silindirler 8 modele ait 13 farklı versiyonda

Detaylı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı MİNİ DAMPER 1100 kg Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması 2TE67L-FW3 10.2 HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı KOMPAKTLIK Yanmar her türlü arazide kullanım için idealdir. Çok yönlülük ve üretkenlik

Detaylı

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler Manuel Transpalet 2,5 (1,0) ton Manuel Transpalet Manuel transpalet malzeme istiflemede hiç şüphesiz en temel ve gerekli araçtır. On yıl

Detaylı

EKSKAVATÖR. John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3. Gücü Uzaklarda Aramayın...

EKSKAVATÖR. John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3. Gücü Uzaklarda Aramayın... EKSKAVATÖR John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3 Gücü Uzaklarda Aramayın... ÖZELLİKLER Kontrol Valfi Arm, bom ve dönüş hareketleri kontrol

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw 360 görüş alanı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

Ürün Hattı. Tek Tamburlu Toprak Silindirleri ASC 7-25 t Tier 3.

Ürün Hattı. Tek Tamburlu Toprak Silindirleri ASC 7-25 t Tier 3. Ürün Hattı Tek Tamburlu Toprak Silindirleri ASC 7-25 t Tier 3 www.tsmglobal.com.tr 2 Üstün emniyet özellikleri, çağdaş tasarım ve yüksek verimli motoru, mükemmel sıkıştırma gücü ile mümkün olan tüm çalışma

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 34.000 kg ~ 36.500 kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

Panel Radyatörler Dekoratif Radyatörler Havlupanlar Aksesuarlar

Panel Radyatörler Dekoratif Radyatörler Havlupanlar Aksesuarlar Panel Radyatörler Dekoratif Radyatörler Havlupanlar Aksesuarlar Yalın Düşünce Coşkunöz Holding şirketlerinin tamamında olduğu gibi COPA olarak bizler, değer zincirimizdeki israfları yok etme sorumluluğu

Detaylı

Boyutlar. Teknik Özellikler

Boyutlar. Teknik Özellikler Boyutlar Teknik Özellikler Tanım 1.1 Üretici HYUNDAI 1.2 Model 1.3 Yürüyüş türü: elektrik, dizel, benzin, gaz, manuel Elektrikli Elektrikli Elektrikli 1.4 Operasyon tipi : el, yaya, ayakta, oturarak, sipariş

Detaylı

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi Motor Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü 123.5 kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi 0.35-1.18 m 3 M320D2 Çalısma Ağırlığı * 18 850-19 800 kg * Çalısma ağırlığı ve kepçe makine konfigürasyonuna göre değisebilir. Caterpillar

Detaylı

YENİ TAKIM ARKADAŞLARI

YENİ TAKIM ARKADAŞLARI YENİ TAKIM ARKADAŞLARI Conventional boom TADANO Triple-Boom System Connecting the 3 tubes via partitions YOL TİPİ (ALL TERRAIN) TELESKOBİK VİNÇLER 40 Tondan 600 tona kadar 11 farklı model seçeneği sunar.

Detaylı

MINI Cooper Cabrio 1.6 115 HP

MINI Cooper Cabrio 1.6 115 HP İlan no: 209686 MINI Cooper Cabrio 1.6 115 HP Sahibinden Kiralık Cooper - BEYAZ - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL MAVİ - KIRMIZI - UYGUN FİYAT GARANT İlan tarihi: 17 Ekim 2014 İlan detayları

Detaylı

OPALİN. Standartların Dışında...

OPALİN. Standartların Dışında... OPALİN Standartların Dışında... Standartların dışında... Sağlam gövde yapısı, modern tasarımı, ferah iç hacmi ve konforu ile orta mesafe seyahatlerin vazgeçilmezi olan Opalin, yolculuğun standartlarını

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Alçak Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Katlanabilir Aynalar

Detaylı

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi Güç İhtiyacınız Olan Her Zaman Her Yerde Seyyar kompresörlerin tek görevi vardır: ihtiyaç olan yerde ve zamanda

Detaylı

Yýllarca Yollarca Þampiyon

Yýllarca Yollarca Þampiyon Yýllarca Yollarca Þampiyon nadolu Isuzu, dünya teknolojisinde Türkiye'ye uygun araçlar A üretiyor. Her yolda, her koþulda yüksek performans gösteriyor. Þampiyon Isuzu, yüksek kalitesi sayesinde uzun yýllar

Detaylı

432F2. Caterpillar 432F2 Bekolu Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

432F2. Caterpillar 432F2 Bekolu Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-11086 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4281-5274 mm 432F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

Ford Ranger 2.5 TDCi 4x4 Thunder Çift Kabin Otomatik

Ford Ranger 2.5 TDCi 4x4 Thunder Çift Kabin Otomatik İlan no: 302402 Ford Ranger 2.5 TDCi 4x4 Thunder Çift Kabin Otomatik Sahibinden BİR HEVES ALDIK, KULLANAMADIK! ACELE SATIYORUZ! 37.500 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl İzmir

Detaylı

BİR YOLCULUĞUN BİTTİĞİ HER ZAMANKİNDEN YERDE, DİĞERİ BAŞLAR. DAHA GÜÇLÜ!

BİR YOLCULUĞUN BİTTİĞİ HER ZAMANKİNDEN YERDE, DİĞERİ BAŞLAR. DAHA GÜÇLÜ! 1 BİR YOLCULUĞUN BİTTİĞİ YERDE, DİĞERİ BAŞLAR. Sizinde bir karizmanız olsun, diğer motosikletler ile oyun oynayın. Karizma yı çalıştırdığınızda, sadece bir motosiklet olmadığını hissedeceksiniz. HER ZAMANKİNDEN

Detaylı

Online teknik sayfa GME700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa GME700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN.

CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN. CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN. 2 CLG2160H FORKLIFT YATIRIMINIZIN GERİ DÖNÜŞÜNÜ MAKSİMİZE EDİN LiuGong un müşteri-odaklı tasarımı ve kalite-odaklı mühendisliği günün sonunda size

Detaylı

LF 230 Yerüstü Sondaj Makinesi

LF 230 Yerüstü Sondaj Makinesi LF 230 Yerüstü Sondaj Makinesi 1 Giriş LF230 yüksek delgi kapasitesi, üstün motor gücü, geniş kapasiteli hidrolik tankı ve yıllardır kazanılan derin sondaj tecrübelerinin yansıtıldığı diğer tüm bileşenleriyle

Detaylı

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 1 2 LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 3 ÖZELLİKLER A Max. çalışma yüksekliği (paletin alt kısmından pime kadar) 18.480 mm B Max. öne uzama mesafesi 14.940 mm C Max. yükseklikte max. açıklık 12.250 mm

Detaylı

NEW HOLLAND. TDD Serisi

NEW HOLLAND. TDD Serisi NEW HOLLAND TDD Serisi İşinin Uzmanı TDD Serisi Modern çizgilere sahip yeni kabin ve kaportasıyla TDD serisi güçlü, güvenilir, her işin üstesinden gelebilen 6 ayrı modelde 65 beygirden 110 beygire kadar

Detaylı

Ürün Hattı. Belden Kırmalı Tandem Silindir ARX 9-11 t Serisi. www.tsmglobal.com.tr

Ürün Hattı. Belden Kırmalı Tandem Silindir ARX 9-11 t Serisi. www.tsmglobal.com.tr Ürün Hattı Belden Kırmalı Tandem Silindir ARX 9-11 t Serisi www.tsmglobal.com.tr 2 Ammann yeni nesil ARX 90 ve ARX 110 belden kırmalı tandem silindirleri asfalt sıkıştırma teknolojisine farklı bir tasarım

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler EW 100 Tekerlekli Ekskavatörler EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun 10 tonluk mobil ekskavatör EW100, güçlü bir çıkış, düşük yakıt tüketimi ve özellikle kullanıcı dostu özellikleriyle göz doldurur.

Detaylı

Panora-View -Detaylı Teknik Katalog-

Panora-View -Detaylı Teknik Katalog- Panora-View -Detaylı Teknik Katalog- # 3589 PENCERE ve KAPILAR / PANORA VIEW Libart olarak, dünyanın her yerinden fark yaratmak isteyen mimarlar ve profesyoneller için hareketli mimari sistemler tasarlıyor

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 36.100 kg ~ 38.200 kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 360 40.25 360 50.19 360 50.21 360 60.16 PEGASUS 360 Dieci Türkiye Distribütörü Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 Pegasus360.indd 2 11/04/18 12:19 PERFORMANS PEGASUS 40.25 PEGASUS 50.19 PEGASUS 50.21 PEGASUS

Detaylı

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU 90 Ters Çevrilebilir Vibrasyonlu Kompaktörler DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU90 vibrasyonlu kompaktör, kumlu zeminlerin sıkıştırılması için uzmandır. Alt gövde dengelidir, hafiftir ve

Detaylı

lagoon Advanced Care Başlangıç set Kuru temizleme işlemi için mükemmel bir tamamlayıcı PROFESSIONAL LAUNDRY Özellikler ve faydalar Ana özellikler

lagoon Advanced Care Başlangıç set Kuru temizleme işlemi için mükemmel bir tamamlayıcı PROFESSIONAL LAUNDRY Özellikler ve faydalar Ana özellikler PROSSIONAL LAUNRY lagoon Advanced Care Başlangıç set Kuru temizleme işlemi için mükemmel bir tamamlayıcı Özellikler ve faydalar Müşterinizi kaybetmeyin %100 doğal deterjanlar ve özel programlar sayesinde

Detaylı

BEKO LODER. Gücü Uzaklarda Aramayın... BEKONOMİ. Perkins Motor Motor Gücü 85 hp / 63,5 kw Çalışma Ağırlığı 7,1 Ton Kepçe Kapasitesi 1,0 m 3

BEKO LODER. Gücü Uzaklarda Aramayın... BEKONOMİ. Perkins Motor Motor Gücü 85 hp / 63,5 kw Çalışma Ağırlığı 7,1 Ton Kepçe Kapasitesi 1,0 m 3 BEKO LODER Perkins Motor Motor Gücü 85 hp / 63,5 kw Çalışma Ağırlığı 7,1 Ton Kepçe Kapasitesi 1,0 m 3 YENİ BEKONOMİ Gücü Uzaklarda Aramayın... ÖZELLİKLER Optimum Ağırlık Dağılımı Yeni nesil Çukurova 880

Detaylı

NEW HOLLAND. TDD Delta Serisi

NEW HOLLAND. TDD Delta Serisi NEW HOLLAND TDD Delta Serisi NEW HOLLAND TDD Delta Serisi Modern kaporta, sade donanım ve yüksek performansı bir arada sunan TDD Delta serisi, 4 farklı model seçeneği ile üreticinin hizmetkarı olmaya

Detaylı

Hyundai Dizel Forkliftler. *Fotoğrafta opsiyonel donanım bulunabilir.

Hyundai Dizel Forkliftler. *Fotoğrafta opsiyonel donanım bulunabilir. Hyundai Dizel Forkliftler Memnuniyetiniz Önceliğimizdir! Hyundai 9 serisi yeni dizel forkliftleri sunar. Yeni tasarım 4 tekerlekli forkliftler operatörlere konforlu bir sürüş deneyimi, arttırılmış verimlilik

Detaylı

Daha fazla esneklik sunan yükleyici. WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³

Daha fazla esneklik sunan yükleyici. WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³ WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³ Daha fazla esneklik sunan yükleyici Dar alan koşulları için özellikle bir şey gerekir: daha fazla esneklik. Wacker Neuson tekerlek yükleyicisi

Detaylı

ARX VE ARP HAFİF TANDEM SİLİNDİRLER

ARX VE ARP HAFİF TANDEM SİLİNDİRLER MACHINES ARX VE ARP HAFİF TANDEM SİLİNDİRLER ARX VE ARP SERİSİ HAFİF TANDEM VİBRASYONLU SİLİNDİRLER GÖZE ÇARPAN AVANTAJLAR AMMANN HAFİF TANDEM SİLİNDİRLER HANGİ ÖZELLİKLERİ İLE ÖNE ÇIKAR? ARX KOMPAKTÖRLER

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

Yeni nesil fren sistemi JCB nin daha etkin, daha az güç harcayarak daha iyi frenleme imkanı sunan yeni hidrolik fren sistemi standart olarak sunulmaktadır. Sistem kendinden ayarlıdır, çoklu disk donanım

Detaylı

Geberit pisuvar sistemleri. Tüm ihtiyaçları karşılar.

Geberit pisuvar sistemleri. Tüm ihtiyaçları karşılar. Geberit pisuvar sistemleri Tüm ihtiyaçları karşılar. Tüm avantajlar tek bir üründe. Geberit pisuvar sistemlerinin ayırt edici özelliği esnekliktir tüm ihtiyaçlar için mükemmel çözüm sunar. Geniş ürün yelpazesinin

Detaylı

PNÖMATİK KAS. Pnömatik kas bu doğrultuda geliştirilmiştir.basit fikir olarak esnek bir hortumun kombinasyonu diyebiliriz. (şekil 1) Şekil 1.

PNÖMATİK KAS. Pnömatik kas bu doğrultuda geliştirilmiştir.basit fikir olarak esnek bir hortumun kombinasyonu diyebiliriz. (şekil 1) Şekil 1. 437 PNÖMATİK KAS Enver ÇATAK ÖZET Teknolojinin gelişimi ile artık kuvvet ve hareket üreten sistemlerin daha esnek, sorunsuz, küçük güçlerle büyük kuvvet elde edebilme, kullanımın kolay ve hareketlerin

Detaylı

ET 65. Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65

ET 65. Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65 ET 65 İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65 ET65, nihai kullanıcıların istediği bir ekskavatör.kompakt tasarımı ve manevra kabiliyetiyle

Detaylı

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA Sektörün en geniş kabini, yüksek verimli klima, maksimum konfor Traktörün ortasına yerleştirilmiş kabin Kullanımı son derece kolay kontrol paneli ve renkli

Detaylı

OTOMATİK KAYAR KAPILAR

OTOMATİK KAYAR KAPILAR OTOMATİK KAYAR KAPILAR Eğer aradığınız en yeni teknolojiye sahip, en verimli ve pürüzsüz bir sistem ise, size sunmaktan gurur duyduğumuz çözüm: Holux X-Serisi TANITIM OTOMATİK KAYAR KAPILAR 150 120 43

Detaylı

Dizel Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100. Geniş Satış Sonrası Ağı. Düşük İşletme Maliyeti. Güçlü Performans

Dizel Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100. Geniş Satış Sonrası Ağı. Düşük İşletme Maliyeti. Güçlü Performans Geniş Satış Sonrası Ağı Düşük İşletme Maliyeti Güçlü Performans Kolay ve Güvenli Kullanım Rahat ve Ergonomik Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100 Dünyaca Tanınmış Bir Marka... ~ Tayvan

Detaylı

OPALİN CITY. Ulaşımın Yeni Starı...

OPALİN CITY. Ulaşımın Yeni Starı... OPALİN CITY Ulaşımın Yeni Starı... Beklentilerin çok ötesinde... Toplu taşımacılık sektöründe sürekli artan beklentilere en iyisini üreterek cevap veren Temsa, bu kez de Opalin City ile yolculuk keyfini

Detaylı

ASC VE ARS TEK TAMBURLU SİLİNDİRLER

ASC VE ARS TEK TAMBURLU SİLİNDİRLER MACHINES ASC VE ARS TEK TAMBURLU SİLİNDİRLER ASC VE ARS SERISI TOPRAK SİLİNDİRLERİ GÖZE ÇARPAN AVANTAJLAR AMMANN TEK TAMBURLU SILINDIRLERI HANGI ÖZELLIKLERI ILE ÖNE ÇIKAR? ASC ASC HAFIF TEK TAMBURLU SILINDIRLER

Detaylı

New Holland Trakmak Servis Bülteni

New Holland Trakmak Servis Bülteni New Holland Trakmak Servis Bülteni No: 2002-S.019 31/12/2002 MODEL: : TD SERİSİ TRAKTÖRLER : Traktörlerde yapılan iyileştirme ve değişiklikler. : Aşağıda verilen konularla ilgili iyileştirmeye yönelik

Detaylı

G1-M1 (Koruma Rölesi)

G1-M1 (Koruma Rölesi) G1-M1 (Koruma Rölesi) G1 ve M1 serisi koruma rölelerinin basit bir şekilde tanımlanması G1 ve M1 serisi Koruma röleleri, elektriksel değerleri ölçen ve arızaları algılayan bir otomasyon cihazıdır. Yenilenen

Detaylı

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı...

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı... PRESTİJ SD Rahatlığın Tanımı... Tasarruflu... Kısa ve orta mesafe taşımacılık alanında, personel taşımacılığı, transfer turları, VIP taşımacılığı ve özel turlara uygun olarak üretilen Prestij SD, konforu

Detaylı

CUTEC etkisi: -Yüksek verimlilik -Yüksek Işlem güvenliği -Yüksek Yaşam - H7 Kalite Delik

CUTEC etkisi: -Yüksek verimlilik -Yüksek Işlem güvenliği -Yüksek Yaşam - H7 Kalite Delik CUTEC araç uzmanı CUTEC IsoG yüksek hassasiyetli CNC taşlama makinesi S20 onun araçlarını biler. S20 uygulama alanı çok klasik araç taşlama ek ötesine ulaşır. Medikal, havacılık ve S20 üretilmektedir karmaşık

Detaylı

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Ekonomik, modern, çok amaçlı Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Geçmişinden gelen gücün modern teknoloji ile

Detaylı

www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016

www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016 www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016 Küresel Türk Markası Memnuniyet Üretiyoruz Vidalı Hava Kompresörleri Düşük Ses Seviyesi Tamsan, vidalı kompresörlerinin tasarımını yaparken, dikkate aldığı

Detaylı

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD)

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD) Ürün Gamı TIER III HRT yeni nesil motor 12+3 vites Sürüngen vites 540-540ECO PTO 3.000kg hidrolik kaldırma kapasitesi Kabin seçeneği Üstün manevra kabiliyeti Performans ve yakıt ekonomisi TIGER 55 65 (2WD)

Detaylı

WL20. Dar alanlarda çok yönlü. Özel Tekerlekli Yükleyiciler

WL20. Dar alanlarda çok yönlü. Özel Tekerlekli Yükleyiciler WL20 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Dar alanlarda çok yönlü Wacker Neuson tekerlek yükleyici WL20 her yerde çalışmaya hazır, şeritlerin en darında bile. Sadece bununla kalmaz: Tekerlek yükleyici aynı zamanda

Detaylı

Çözüm Ortağınız... Örümcek Vinç bir kuruluşudur...

Çözüm Ortağınız... Örümcek Vinç bir kuruluşudur... Çözüm Ortağınız... Örümcek Vinç bir kuruluşudur... NEDEN ÖRÜMCEK VİNÇ TERCİH ETMELİSİNİZ Türkiye de sayılı firma tarafından kullanıma sunulan örümcek vinç hizmetlerindeki firmalardan biri olan ERTEK CAM

Detaylı

Honda Civic 1.6i ES 25.750 TL. İlan detayları. Değişensiz bakımlı exper raporlu. Sahibinden. İlan tarihi: 5 Aralık 2015.

Honda Civic 1.6i ES 25.750 TL. İlan detayları. Değişensiz bakımlı exper raporlu. Sahibinden. İlan tarihi: 5 Aralık 2015. Honda Civic 1.6i ES Sahibinden Değişensiz bakımlı exper raporlu İlan no: 252966 25.750 TL İlan tarihi: 5 Aralık 2015 İlan detayları İlan detayları İl İzmir, Buca, Buca Model yılı Ocak 1998 Km Kasa tipi

Detaylı

CDD Toz Boya Çözme ve Gönderim Sistemi

CDD Toz Boya Çözme ve Gönderim Sistemi Toz Boya Çözme ve Gönderim Sistemi Toz Boya Sistemleri Hiç şüphesiz ki tekstil boyama prosesleri için en kritik unsur boyar maddelerdir. Boyar maddelerin, boyama makineleri tarafından prosese en uygun

Detaylı

MIKRO EKSKAVATÖR SV08-1AS. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn

MIKRO EKSKAVATÖR SV08-1AS. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn MIKRO EKSKAVATÖR Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn KOMPAKTLIK İşte, kapalı alanlarda basit ve verimli çalışma için uygun şekil., konut temelleri, iç

Detaylı

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Sahibinden Bravo 120 Bg 6 İleri 2010 Model 128000km İlan no: 386185 40.000 TL İlan tarihi: 20 Ocak 2017 İlan detayları İlan detayları İl Denizli Model yılı Ocak 2010 Km Kasa

Detaylı

Sentetik Çuval. www.dempocuval.com

Sentetik Çuval. www.dempocuval.com Sentetik Çuval www.dempocuval.com Konya Organize Sanayi Bölgesinde 1997 yılında kurulan firmamız, 8000 m² si kapalı toplam 25000 m² alanda son sistem makine parkuru ve kendi alanında uzman personeli ile

Detaylı

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 Gelişmiş Özellikler ve Seçkin Konforun Yeni Temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen vitesi

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ

YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ Servo Hidrolik Üniversal Yatay Çekme Test Sistemleri Servo Hidrolik Yatay Çekme Statik Test Sistemleri; çekme testlerinin uygulanmasında kullanılan makinalardan

Detaylı

AGRI PIVOT T50 AGRI PIVOT T80 AGRI PIVOT T40 AGRI PIVOT T60 AGRI PIVOT T70 AGRI PIVOT. Dieci Türkiye Distribütörü

AGRI PIVOT T50 AGRI PIVOT T80 AGRI PIVOT T40 AGRI PIVOT T60 AGRI PIVOT T70 AGRI PIVOT. Dieci Türkiye Distribütörü AGRI PIVOT T40 AGRI PIVOT T50 AGRI PIVOT T60 AGRI PIVOT T70 AGRI PIVOT AGRI PIVOT T80 Dieci Türkiye Distribütörü AgriPivot.indd 1 11/04/18 12:16 AgriPivot.indd 2 11/04/18 12:16 PERFORMANS Standart kova

Detaylı

CAT YAMA KOMPAKTÖRLERİ CB14B, CB22B, CB24B, CB24B XT, CB32B, CB34B, CB34B XW, CC24B, CC34B

CAT YAMA KOMPAKTÖRLERİ CB14B, CB22B, CB24B, CB24B XT, CB32B, CB34B, CB34B XW, CC24B, CC34B CAT YAMA KOMPAKTÖRLERİ CB14B, CB22B, CB24B, CB24B XT, CB32B, CB34B, CB34B XW, CC24B, CC34B R Her Konuda EN İYİ GELİŞTİRİLMİŞ PERFORMANS, YAKIT VERİMLİLİĞİ CB14B 900 mm (35 inç) CB14B 1000 mm (39 inç) CB22B

Detaylı

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30kW altındaki yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler için kapsamlı teklifimizi

Detaylı

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık 5 8 HP SU SOĞUTMALI MOTOR ÖN VE ARKA PAPATYA DİSK FREN DİJİTAL GÖSTERGE SAATİ AYARLANABİLİR AMORTİSÖR GÜÇLÜ ŞASE : Su soğutmalı, zamanlı, tek silindirli : 9 cc : 5 vites : 7 LT : 8 HP : Hidrolik tek papatya

Detaylı

300.9D. Mini Hidrolik Ekskavatör

300.9D. Mini Hidrolik Ekskavatör 300.9D Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç (ISO 14396) 13,7 kw 18 hp Net Güç 9,6 kw 13 hp Ağırlık Güvenlik şasisi olmadan çalışma ağırlığı 935 kg 2.061 lb Güvenlik şasisi ile birlikte çalışma ağırlığı

Detaylı

Toyota Corolla Sedan 1.4 D-4D Comfort

Toyota Corolla Sedan 1.4 D-4D Comfort Toyota Corolla Sedan 1.4 D-4D Comfort Sahibinden SAHİBİNDEN 2011 COMFORT İlan no: 321707 48.500 TL İlan tarihi: 9 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Tekirdağ, Malkara Model yılı Ocak 2011 Km 174.600

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 60 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve

Detaylı

Marka, Model PERKINS Tip 1104D - 44TA dizel motor Emisyon Sınıfı Faz III - A (Tier 3) Silindir Adedi 4 adet sıra Çap x Strok 105 x 127 mm Hacim 4.400 cc Max. Güç 74,5 kw, 100 hp (2200 d/dk) Max. Tork 410

Detaylı

TESCOM UPS TEST TÜM ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş

TESCOM UPS TEST TÜM ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş KESİNTİSİZ GÜÇ,GÜVENLİ ENERJİ TESCOM UPS TEST TÜM ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş KESİNTİSİZ GÜÇ,GÜVENLİ ENERJİ Sunum İçeriği A) Şirkete Genel Bakış B) Hybrid UPS C) Solar Sulama Sistemi Şirkete Genel

Detaylı

YENİ CITROËN C1 1 FR YeniC1_Brosur rvz page 1

YENİ CITROËN C1 1 FR YeniC1_Brosur rvz page 1 YENİ CITROËN C1 1 FR YENİ CITROËN C1 ŞEHİR İÇİN B1REB1R T A R Z I N I Ş E H R E Y A N S I T [ŞEHİRDE FARK YARATAN] TASARIM YENİ CITROËN C1, şehre farklı tasarımıyla renk katıyor. Şık, pozitif ve enerjik

Detaylı

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 80 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor EZ80, Wacker Neuson'un en büyük zero tail ekskavatörüdür. Kompakt boyutlar, azaltılmış yakıt tüketimi ve yüksek performans

Detaylı

LF90D Yerüstü Sondaj Makinesi

LF90D Yerüstü Sondaj Makinesi LF90D Yerüstü Sondaj Makinesi 1 Giriş Tüm dünyada başarıyla kullanılan LF70 sondaj makinesinden sonra geliştirilen LF90 sondaj makinesi, sınıfının en verimli makinesi olduğunu saha çalışmalarında kanıtlamıştır.

Detaylı

NEW HOLLAND TT4 Serisi

NEW HOLLAND TT4 Serisi NEW HOLLAND TT4 Serisi tt4.50 tt4.55 tt4.65 Gelişmiş özellikler ve seçkin konforun yeni temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

Mercedes Vito 109 CDI

Mercedes Vito 109 CDI İlan no: 321426 Mercedes Vito 109 CDI Sahibinden Günlük : 199 TL Haftalık : - Aylık : - YAZA TAM BAKIMLI MERCEDES VİTO 199TL İlan tarihi: 6 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya,

Detaylı

WL32. Güçlü ufaklık: WL32

WL32. Güçlü ufaklık: WL32 WL32 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Güçlü ufaklık: WL32 WL32 tekerlek yükleyici, dar makine eni sayesinde özellikle tüm dar alanlarda birinci sınıf iç sonuçları sağlar. Düşük geçit yüksekliği de onu yapı

Detaylı

Selectomat SL Lider Kalite - Mükemmel Fiyat

Selectomat SL Lider Kalite - Mükemmel Fiyat Selectomat SL Lider Kalite - Mükemmel Fiyat Ömür boyu güvenilirlik Başarılı kaynak kontrolü Global hızlı servis MMM. İnsan sağlığını korur. Selectomat SL Lider Kalite - Mükemmel Fiyat MMM, hastane sterilizasyon

Detaylı

4 SİLİNDİR BENZİNLİ MOTOR COK-G.ENRJ.005

4 SİLİNDİR BENZİNLİ MOTOR COK-G.ENRJ.005 4 SİLİNDİR BENZİNLİ MOTOR COK-G.ENRJ.005 Teknik Açıklama Komple bir motor test standı olarak denet seti amaçlı tasarlanmıştır. Burada kullanılan motor kontrollü bir katalitik konvertör ile dört silindirli

Detaylı

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL52 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL 52 tekerlek yükleyici hiçbir şantiyede eksik olmamalıdır. Güçlü hidroliklere ek olarak, operatörlere uzun iş günlerinde dahi yorulmadan

Detaylı

Her açıdan mükemmel! Me Too Ailesi. Me Too, Fluid Motion / Fluid Motion Plus. Me Too, Fluid Motion High

Her açıdan mükemmel! Me Too Ailesi. Me Too, Fluid Motion / Fluid Motion Plus. Me Too, Fluid Motion High Her açıdan mükemmel! Me Too, bedeni mükemmel șekilde tamamlar ve çalıșma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan Me Too, yorgunluğu en aza indirerek

Detaylı

Kiraz Boylama Rehberi. InVision 5 Görüş Açılı Kabin. Özet

Kiraz Boylama Rehberi. InVision 5 Görüş Açılı Kabin. Özet Kiraz Boylama Rehberi InVision 5 Görüş Açılı Kabin Özet Bölgesel ürün farklılıkları, makinanın konfigürasyonu, InVision programını kullanan operatörün bilgi ve kabiliyetine bağlı olarak makinanın performansında

Detaylı