Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Eğitim Öğretim Yılı Sosyal - Kültürel ve Sportif Faaliyetleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Sosyal - Kültürel ve Sportif Faaliyetleri"

Transkript

1 Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Eğitim Öğretim Yılı Sosyal - Kültürel ve Sportif Faaliyetleri

2 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

3 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, öğrencilerin beden ve ruh sağlığının korunması, beslenme, barınma ve ders dışı boş zamanlarının değerlendirilmesi amacıyla kurulmuştur. Bu amaçla Üniversitemiz öğrencilerinin beslenme, kültür-sanat ve spor alanlarında ihtiyaca yönelik olarak çalışmalar yürütmektedir.

4 BESLENME HİZMETLERİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Üniversitemiz öğrencilerine kaliteli beslenme hizmeti sunmaktadır. Hijyenik koşullarda ve diyetisyen gözetiminde 4 çeşit olarak üretilen yemekler, öğrencilerimize 1,50 TL den sunulmaktadır.

5 Üniversitemizin yemek hizmetleri, ihale sonucunda belirlenen özel firmalar eliyle yürütülmektedir.

6 Üniversitemizin tüm yerleşkelerinde birer Yemekhane mevcut olup, halen Balkan Yerleşkesinde Menza binasında sunulan yemek hizmeti 2016 Ocak ayından itibaren yeni yemekhanemizde hizmet vermeye başlayacaktır.

7 SOSYAL HİZMETLER ENEZ ÖĞRENCİ EĞİTİM, UYGULAMA VE DİNLENME TESİSLERİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Otopark ve Satış İşletmeleri Sosyal Tesisler İşletme Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ve ilimiz Enez ilçesinde, Saros Körfezi kıyısında yer alan, Üniversitemiz Enez Öğrenci Eğitim, Uygulama ve Dinlenme Tesislerinde, her yıl belirli dönemler halinde öğrencilerimize ve personelimize uygun koşullarda eğitim, tatil ve dinlenme olanağı sağlanmaktadır. Sosyal hizmetler bağlamında; Enez Sahilinde bulunan 92 yatak kapasiteli, 23 prefabrik yapı şeklinde olan Üniversitemiz Enez Öğrenci Eğitim, Uygulama ve Dinlenme Tesisleri bulunmaktadır.

8

9 Meriç Nehri Kenarı Öğrenci Sosyal Tesisleri

10 MERİÇ NEHRİ KENARI ÖĞRENCİ SOSYAL TESİSLERİ Meriç Nehri kenarında yer alan, 250 kişilik kapalı alan kapasiteli Meriç Nehri Kenarı Öğrenci Sosyal Tesisleri, başta öğrencilerimize ve Üniversitelerimiz çalışanlarına açık ve kapalı alanda restoran hizmeti sunmaktadır.

11 UYGULAMA OTELLERİ Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal Tesisler İşletme Müdürlüğü bünyesinde, konaklama hizmeti sunulan iki adet otelimiz bulunmaktadır. Üniversitemiz Balkan Yerleşkesinde yer alan bu oltellerimizden, Armağan Dönertaş Engelliler Oteli nde, 35 oda ve 37 kişilik konaklama kapasitesi ile, Balkan Kongre Merkezi Misafirhanesi nde ise 27 oda ve 50 kişilik konaklama kapasitesi ile hizmet verilmektedir.

12

13 T.Ü. Anaokulu

14 ANAOKULU Üniversitemiz Keşan ilçesinde hizmet veren Üniversitemiz Keşan Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Anaokulu, tarihinden itibaren Sosyal Tesisler İşletme Müdürlüğü bünyesine alınmış ve 40 öğrenci kapasitesi ile çalışanlarımızın okul öncesi ve okul çağındaki çocuklarının çalışma saatleri içerisinde bakım ve eğitimlerini sağlanmaktadır.

15 SPOR HİZMETLERİ Üniversitemiz hemen hemen tüm spor dallarında çalışmalarını sürdürmektedir. Daire Başkanlığımız Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu işbirliği ile; futbol, voleybol, basketbol, hentbol, judo, karate, taekwando, yüzme, atletizm başta olmak üzere yoğun bir faaliyet içerisindedir. Spor takımlarımız belli bir takvim doğrultusunda katıldıkları üniversitelerarası spor karşılaşmalarında çeşitli branşlarda Türkiye 1.lik, 2.lik ve 3.lükleri elde etmişlerdir.

16 S.NO BRANŞ ÖĞRENCİ ETKİNLİK ALINAN DERECELER SAYISI 1 ERKEK BASKETBOL Üniversite Erkek Basketbol Takımımız Türkiye Üniversitelerarası Basketbol Lig müsabakalarında grubunda 2. olarak Finallere gitmeye hak kazandı ve Samsun da düzenlenen Finallerde Türkiye 6. sı oldu. 2 ERKEKHENTBOL 18 1 Üniversiteler Hentbol Erkekler 2. Liginde yer alan Üniversite Erkek Hentbol Takımımız Ligini 1. sırada tamamlayarak 1. Lige yükselmeye hak kazandı. 3 BADMİNTON BAY / BAYAN 12 1 Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunca Antalya da düzenlenen Badminton Şampiyonasında, Üniversite Badminton Takımımız Türkiye Şampiyonu oldu LİG FUTBOL 22 1 Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 1.Lig Futbol müsabakalarında, Üniversite Futbol Takımımız 3.cü oldu 5 KADIN RAGBİ 31 2 Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunca Samsun da düzenlenen Ragbi Şampiyonasında, Üniversite Ragbi Kız Takımımız Türkiye 2. si oldu.

17 6 KIZ-ERKEK GÜREŞ 22 1 Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunca Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen Güreş Şampiyonasında, Üniversite Güreş Kız Takımımız Türkiye Şampiyonu oldu. Bediha GÜN Türkiye Şampiyonu Burcu ÇEBİÇ Türkiye Şampiyonu Neslihan ULUSOY Türkiye Şampiyonu Hafize ŞAHİN Türkiye Şampiyonu Sinem TOPÇU Türkiye Şampiyonu Begüm MISIRALTI Türkiye 3. sü oldu. 7 KIZ HENTBOL 31 2 Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunca Adana da düzenlenen Hentbol Şampiyonasında, Üniversite Kız Takımımız 2. olarak Süper Lige yükselmeye hak kazandı. 8 KARATE 19 1 Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunca Sakarya da düzenlenen Karate Şampiyonasında, Üniversite Bayan Karate Takımımız Türkiye Şampiyonu oldu. Bireysel bazda Hilal GÖK 68 kg Türkiye Şampiyonu oldu Alperen DOĞAN 84 kg Türkiye 3. sü oldu. Takımlar bazında, Merve ÇOBAN Türkiye Şampiyonu Melis YEREBAKAN Türkiye Şampiyonu Hiranur SARUHAN Türkiye 2. si Hilal Nur PUNAR Türkiye 3. sü oldu.

18 9 KICK BOX 2 1 İzmir de düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında, Gökhan KILIÇ 67 kg Türkiye Şampiyonu oldu. Sedanur AKOĞLU 60 kg Türkiye 2. si oldu. TOPLAM

19 Kültürel faaliyetler, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde kurulmuş bulunan topluluklarımız tarafından yürütülmektedir.bir akademik danışman gözetiminde, Rektörlük oluru ile kuruluşu tamamlanan toplulukların üye kaydı sağlanarak Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının Desteği ile ürettiklerini çeşitli platformlarda sergilemektedirler. KÜLTÜR HİZMETLERİ

20 Halen 40 öğrenci topluluğu bünyesinde; yaklaşık 5500 öğrenci belirli bir program dahilinde kültürel, sanatsal ve bilimsel çalışma yapmaktadır. Bu çalışmaların en değerli ürünü de büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirilen geleneksel bahar şenlikleridir.

21 21. KÜLTÜR SANAT VE 31. SPOR ŞENLİKLERİ

22 22.KÜLTÜRSANAT VE 32. SPOR ŞENLİKLERİ

23 ŞENLİK YÜRÜYÜŞÜ

24 04 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat de Topluluk üyesi öğrencilerin de renk kattığı Kortej Yürüyüşünün ardından saat da, Üniversitemiz Balkan Kongre Merkezi ndeki Saygı duruşu ve istiklal Marşı nın okunması ve çeşitli gösteriler ile açılışı yapılan şenlik haftasında; toplam otuzsekiz adet (38) adet planlı etkinlik gerçekleştirilmiştir. [ Kortej Yürüyüşü (1), Şenlik Açılışı (1), Konser (4), Sabancı Baharı Gündüz Aktiviteleri (1) Halk Oyunları gösterileri (4) adet Tiyatro (4) adet Fotoğraf- Resim sergisi (2) adet, Konferans-Sempozyum- Söyleşi- Seminer (6) Tırmanış ve Eğlence Yarışma Aktiviteleri (6) adet - Şarkı ve Şiir Dinletisi (2) adet, Spor Show (2), Graffiti Çalışması (2), Hatıra Fotoğrafı Satandı (2), Obezite Farkındalık Satandı (1)] Spor şenlikleri boyutunda oynanan müsabakalardan finale kalan takımlarımızın katılımı ile şenlik haftası süresince futbol-voleybol (erkekbayan) ve basketbol (erkek-bayan) branşlarında toplam yirmiiki (22) karşılaşma ile satranç turnuvası, masa tenisi turnuvası, streetball turnuvası, badminton turnuvası gerçekleştirilmiştir.

25 ŞENLİK AÇILIŞI Açılış etkinlikleri; Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı Cihad Veysel AKİ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr.Yener YÖRÜK ve Vali Dursun Ali ŞAHİN in konuşmalarının ardından Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı topluluklarının çeşitli gösterileri ile devam etti.

26 ŞENLİK AÇILIŞ GÖSTERİLERİ

27 SERGİ AÇILIŞLARI

28 AÇIK ALAN KONSERLERİ Gece Yolcuları Emre KAYA Gülşen Halil Sezai BEYAZ

29 GECE YOLCULARI

30 EMRE KAYA

31 GÜLŞEN

32 HALİL SEZAİ

33 SABANCI BAHARI

34 SPOR ETKİNLİKLERİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Fenerbahçeliler Topluğu Streetball Turnuvası ve Doğa Sporları Topluluğu Tırmanma Gösterisi

35 TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI AİKİDO TOPLULUĞU ARKEOLOJİ TOPLULUĞU AR-GE BİLİŞİM TOPLULUĞU BALKAN DİLLERİ TOPLULUĞU BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TOPLULUĞU ÇOCUK DOSTU TOPLULUĞU DÜŞÜNCE EDEBİYAT VE TİYATRO TOPLULUĞU EDİRNE'DE SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM VE AĞAÇLANDIRMA TOPLULUĞU ERDEMLİLER TOPLULUĞU ESN TRAKYA TOPLULUĞU FOTOĞRAFÇILIK TOPLULUĞU GASTRONOMİ TOPLULUĞU GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU TOPLULUĞU GENÇ GÖNÜLLÜLER TOPLULUĞU GİRİŞİMCİLİK TOPLULUĞU GIDA TOPLULUĞU GÜZEL SANATLAR TOPLULUĞU KARİYER VE YÖNETİM TOPLULUĞU KİCK BOKS TOPLULUĞU KÜLTÜR VE MEDENİYET TOPLULUĞU LOJİSTİK VE DIŞ TİCARET TOPLULUĞU ORTAK AKIL VE DÜŞÜNCE TOPLULUĞU ÖZEL EĞİTİM TOPLULUĞU RUMELİ GENÇLİK TOPLULUĞU SİNEMA TOPLULUĞU RAGBİ TOPLULUĞU TASARIM VE PROJE TOPLULUĞU TEMİZ NEFES TOPLULUĞU TOPLUM SAĞLIĞI TOPLULUĞU

36 TRAKYA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ TOPLULUĞU T.Ü. ARAMA VE KURTARMA TOPLULUĞU T.Ü. BALKAN MÜZİK VE GÖSTERİ SANATLARI TOPLULUĞU Halk Oyunları Balkan Dansları Ekibi Artvin Ekibi Trakya Ekibi Kuzey Kafkas Ekibi Zeybek Ekibi Çiftetelli Ekibi Tiyatro Yaşam Sahnesi Grubu Sahnemeydan Grubu Tiyatral Tuşe Grubu Müzik Müzik Grubu Rock Grubu Türk Musikisi Grubu T.Ü.SAĞLIK VE TIBBİ ARAŞTIRMALAR TOPLULUĞU Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Türk Tıp Öğrencileri Birliği (TURKMSIC) Bilimsel Araştırma Trakyakök Genç Yeryüzü Doktorları Sağlık Hakkı T.Ü. TARAFTAR TOPLULUĞU Fenerbahçeliler Beşiktaşlılar Galatasaraylılar

37 T.Ü. SPOR TOPLULUĞU Doğa Sporları Bisiklet Satranç Briç Su Sporları TÜRK KIZILAYI TOPLULUĞU TÜRK DÜNYASI ARAŞTIRMALARI TOPLULUĞU T.Ü. EDEBİYAT TOPLULUĞU Şiir ve Edebiyat ULUSLARARASI İLİŞKİLER VE HUKUK TOPLULUĞU YEŞİLAY TOPLULUĞU

38 TOPLULUK FALİYETLERİ

39 TİYATRO Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Tiyatro Topluluğu nun sahnelenen tiyatro oyunları beğeni ile izlendi.

40

41 SÖYLEŞİ SEMİNER

42 ANİMASYONLAR VE DİĞER GÖSTERİLER

43 HALK OYUNLARI VE DANS GÖSTERİLERİ

44

45

46

47

48

49 Tasarım ve Proje Topluluğu

50 Eğitim-Öğretim Yılı Gerçekleştirilen Etkinlik Sayıları Etkinliğin Türü Adet Söyleşi, seminer, panel, konferans, kongre, sunum 33 Halk oyunlari gösterileri 8 Film-Slayt -Belgesel Gösterimi 5 Konser 4 Tiyatro Gösterisi 10 Gezi, Kamp, Piknik 6 Fotoğraf Resim Sergisi 4 Nevruz Kutlaması, Anma Programları, Şiir Dinletisi, Kermes, Yarışmalar ve Diğer Akt. 120 Tanışma Toplantısı 5 Toplam 195

51 ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARINDA ÜNİVERSİTEMİZİN KATILDIĞI BRANŞLAR SPOR DALI KADIN ERKEK SPOR DALI KADIN ERKEK ATLETİZM - X OKÇULUK X - BASKETBOL X X SU ALTI DALIŞLARI - X VOLEYBOL X X TAEKWONDO X X FUTBOL - X TENİS X X SATRANÇ X X BADMİNTON X X HENTBOL X - RAGBİ X X BRİÇ X X YÜZME X X JUDO X X FUTSAL X X KARATE X X GÜREŞ X X BİLEK GÜREŞİ - X

52

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYANLAR Şef G. Ali AKYOL Bil. İşl. Halil

Detaylı

Değerli Öğretmenler ve Öğrenciler, Atılım Üniversitesi Bilgilendirme Toplantısına HOŞGELDİNİZ. www.atilim.edu.tr

Değerli Öğretmenler ve Öğrenciler, Atılım Üniversitesi Bilgilendirme Toplantısına HOŞGELDİNİZ. www.atilim.edu.tr Değerli Öğretmenler ve Öğrenciler, Atılım Üniversitesi Bilgilendirme Toplantısına HOŞGELDİNİZ 2016 www.atilim.edu.tr ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE ATILIM ÜNİVERSİTESİ Kızılay Meydanı Atılım Üniversitesi Kızılay

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PLNLRI, KTS VE KREDİLERİ DK KTS 8010121 tatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi -I GK BSE101 Basketbol BSE103 Beden Eğitimi ve Sporun Temelleri BSE105 Eğitim Bilimine

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Amaç Ordu Üniversitesi öğrencilerinin beden, ruh ve düşünce sağlığının gelişimine yönelik sosyal, kültürel, sportif her türlü desteği vermek, bireysel ve sosyal gelişimlerine

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI I. YARIYIL (GÜZ) 2811001012012 Spor Bilimlerine Giriş 3 0 3 4 2811001032012 Spor Anatomisi ve Kinesiyolojisi

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Amaç Ordu Üniversitesi öğrencilerinin beden, ruh ve düşünce sağlığının gelişimine yönelik sosyal, kültürel, sportif her türlü desteği vermek, bireysel ve sosyal gelişimlerine

Detaylı

Yönetim Kurulu. Yönetim kurulu bir başkan bir başkan yardımcısı ve 3 üye olmak üzere beş kişiden oluşmaktadır. Yönetim kurulumuzdaki yedek üyeler;

Yönetim Kurulu. Yönetim kurulu bir başkan bir başkan yardımcısı ve 3 üye olmak üzere beş kişiden oluşmaktadır. Yönetim kurulumuzdaki yedek üyeler; Spor Topluluğu Yönetim Kurulu Yönetim kurulu bir başkan bir başkan yardımcısı ve 3 üye olmak üzere beş kişiden oluşmaktadır. Süleyman Burak ÇELENER Hakan ATILGAN Ahmet Çetin KARAGÜLLE Ömer ALPASLAN Hakan

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2013-2014 KATILDIĞIMIZ SPOR BRANŞLARI VE TAKIM ANTRENÖRLERİ 1 ATLETİZM Arş. Gör. Görkem AYBARS 2 BADMİNTON Yrd. Doç. Dr. Ersin ALTIPARMAK 3 BASKETBOL

Detaylı

9 MAYIS PAZARTESİ. 13.00-17. 00 Futsal Çeyrek Final Maçları Yer: Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu

9 MAYIS PAZARTESİ. 13.00-17. 00 Futsal Çeyrek Final Maçları Yer: Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu 9 MAYIS PAZARTESİ 10.30 Açılış - Protokol Konuşmaları - Halk Oyunu Gösterisi Yer: Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Önü Takı Tasarımı, Ebru ve Rölyef Sergisi (2 Gün) Yer: Merkez Kütüphane Sergi Salonu

Detaylı

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS DERS PROGRAMI

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS DERS PROGRAMI ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS DERS PROGRAMI 1. YIL Yarıyıl 1 TUR 101 Türk Dili I Zorunlu 2 0 2 2 ING 101 İngilizce I Zorunlu 3 0 3 3 BSÖ 101 Beden Eğitimi Bilimine Giriş Zorunlu 3 0 3 5 BSÖ 105 İnsan

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR B E L E D İ Y E S İ 2015 PERFORMANS PROGRAMI Performans i H1 Kültürel Ve Sanatsal Gerçekleştirmek 1 Kültür Ve Sanat Tesisi Olanaklarımızı Plan Dönemi Sonuna Kadar 3 Kat Arttırmak.

Detaylı

TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU DÖNEMİ FAALİYET RAPORU. Uygulama Tarihi

TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU DÖNEMİ FAALİYET RAPORU. Uygulama Tarihi Sıra No İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU 14.02. - 30.09. DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Branş 1 Faaliyetin Adı SÜPER LİG 2. DEVRE 2 1. LİG 2. DEVRE 3 2. LİG 2. DEVRE 4 5 SÜPER LİG 1. DEVRE SÜPER

Detaylı

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği - 2014

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği - 2014 Yüksekokulu Öğretmenliği - 2014 Genel Toplam Ortalama Yarıyıl Ders = [62 / 8 = 7,75] + 3 = 11 T = 116 U = 70 Toplam Saat = 186 Kredi = 240 ECTS = 240 1. YARIYIL 2. YARIYIL 1 ATA121 Atatürk İlkeleri ve

Detaylı

Rekreasyon Programı Ders Listesi KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS. Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 16 4 18 26

Rekreasyon Programı Ders Listesi KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS. Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 16 4 18 26 1. Yarıyıl Rekreasyon Programı Ders Listesi İNG127 TEMEL İNGİLİZCE I Z 2 2 3 3 SBR141 TEMEL HAREKET EĞİTİMİ Z 1 2 2 4 SBR175 SPOR BİLİMLERİNİN TEMELLERİ Z 3 0 3 4 SBR177 SERBEST ZAMAN SOSYOLOJİSİ Z 3 0

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI SUNUM HAZİRAN 2014 YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI TEMMUZ 2010 TARİHİNDE KURULDU. ANKARA DA 5 İNCİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ MİSYONUMUZ BİLİMSEL BİLGİNİN ÜRETİLMESİ VE YAYILMASI

Detaylı

insanlar sana bakıyorlar... gözlerini dikip sana bakıyorlar.. işaret edip senin farklı olduğunu hissettiriyorlar... BU MUHTEŞEM BİR ŞEY...

insanlar sana bakıyorlar... gözlerini dikip sana bakıyorlar.. işaret edip senin farklı olduğunu hissettiriyorlar... BU MUHTEŞEM BİR ŞEY... ÖZEL OLİMPİYATLAR insanlar sana bakıyorlar... gözlerini dikip sana bakıyorlar.. işaret edip senin farklı olduğunu hissettiriyorlar... BU MUHTEŞEM BİR ŞEY... KURULUŞ 1968 de Eunice Kennedy Shriver tarafından

Detaylı

4 MAYIS PAZARTESİ. Bahar Şenliği Etkinlikleri

4 MAYIS PAZARTESİ. Bahar Şenliği Etkinlikleri 4 MAYIS PAZARTESİ 10.30 Açılış Yer: KMYO Önü Protokol Konuşmaları Halk Oyunları Gösterisi Geleneksel Türk Sanatları Sergisi - Yer: Mavi Salon Girişi 11.15 Türk Halk Müziği Konseri Yer: Mavi Salon 13.35

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI SUNUM HAZİRAN 2014 YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI TEMMUZ 2010 TARİHİNDE KURULDU. ANKARA DA 5 İNCİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ MİSYONUMUZ BİLİMSEL BİLGİNİN ÜRETİLMESİ VE YAYILMASI

Detaylı

YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI YAPILACAK ETKİNLİKLER

YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI YAPILACAK ETKİNLİKLER YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ / EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI SIRA 1 17-21 / 09 / İlköğretim a)cumhuriyet Alanında Tören b)halk Eğitim Konferans nda Tören c)kurumları Ziyaretler

Detaylı

ARHAVİ GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI

ARHAVİ GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI ARHAVİ GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI İLÇE FİKSTÜRÜ Sayfa 1 2012-2013 YILI OKUL SPORLARI FAALİYETLERİ MÜSABAKA TAKVİMİ KÜÇÜKLER KORT TENİSİ Küçükler

Detaylı

Gezi Gezi

Gezi Gezi Birim çalışanları arasında işbirliği ortamını geliştirmek için yapılan faaliyet Faaliyet Adı Tarih Kapsam Kameralarımızla Büyükada'dayız Bursa'nın Doğallığını Sanatla Buluşturuyoruz 8.10. Gezi 15.10. Gezi

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI HEDEFLERİMİZ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI HEDEFLERİMİZ ÖZEL KÜÇÜK PRENS ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI HEDEFLERİMİZ 1-"Beslenme Dostu Okul Projesi" ile öğrencilerin, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

Ali AKYOL Spor Şube Müd.

Ali AKYOL Spor Şube Müd. T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SPOR ŞUBESİ ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYAN Ali AKYOL Spor Şube

Detaylı

Ali AKYOL Spor Şube Müd.

Ali AKYOL Spor Şube Müd. T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SPOR ŞUBESİ ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYAN Ali AKYOL Spor Şube

Detaylı

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU Hazırlayanlar : Ali AKYOL (Şube Müdürü) Halil

Detaylı

YUNUS EMRE. kültür ve sanat haftası

YUNUS EMRE. kültür ve sanat haftası YUNUS EMRE kültür ve sanat haftası "Bu dünyadan gider olduk, kalanlara selam olsun. Bizim için hayır dua kılanlara selam olsun." Yunus Emre 26 Nisan - 16 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM ÖĞRETİM YILI GÜZ PROGRAMI

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM ÖĞRETİM YILI GÜZ PROGRAMI ANADAL EĞİTİM PROGRAMI LERİ. YIL. YARIYIL * KODU: GENELSOSSEC.Y.Y. SSD3 Atletizm 0 0 SSD63 Atletizm 0 2 2 0 2 BTR45 Ankara nın Tarihi ve Kültürel Değerleri 0 2 2 0 2 SSD Badminton 0 0 SSD6 Badminton 0

Detaylı

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ T.C SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 16/17 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GİRİŞ KLAVUZU 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖĞRENCİ ALIM YÖNERGESİ... 3 2. GENEL HÜKÜMLER... 3 3. KONTENJANLAR... 4 4. ÖN KAYIT İŞLEMLERİ...

Detaylı

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle 2006-2007 Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle başlayan süreç bu gün 300 öğrenciyle eğitim sistemindeki

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR 2012-2013 KATILDIĞIMIZ SPOR VE ANTRENÖRLER 1 ATLETİZM Prof. Dr. B. Muzaffer Çolakoğlu, Yrd. Doç. Dr. Ercan Haslofça, Yrd. Doç. Dr. Fehime Haslofça, Arş. Gör. Görkem

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 23.10.2010 05.10.2012 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde 2010 2011 ve 2011 2012 yılı

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI LİSE TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2013 Sene Başı Öğrenci Bilgilendirme Programı YGS - LYS

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 15 Şubat 29 Şubat 2016 ) Sayfa 1 BASKETBOL ENKA SPOR KULÜBÜ Küçük kulüp basketbol takımımız 19 Şubat Cuma günü, katıldığı C serisinde grup sıralama maçında, önde götürdüğü karşılaşmanın

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2010-2011 EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2010-2011 EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 57 3. EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 06 08 Ocak 2010 tarihleri arasında, Şubemizce EMO Genç Üyelerine yönelik satranç turnuvası düzenlendi.

Detaylı

Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81

Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81 Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81 Büyük Spor Salonu : 210 21 98 Baraka Spor Salonu : 210 21 94 Spor Merkezi : 210 78 50 Havuz Müdürlüğü : 210 27 36 Tenis Kortları : 210 21 93 Internet Adresi E-posta

Detaylı

DERS BİLGİ FORMU. Kitaplar Satış Elemanlığı Kırtasiye ve Kitap Satış Elemanlığı 2.yıl /4. Dönem Haftalık 4 Ders Saati

DERS BİLGİ FORMU. Kitaplar Satış Elemanlığı Kırtasiye ve Kitap Satış Elemanlığı 2.yıl /4. Dönem Haftalık 4 Ders Saati BİLGİ FORMU Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem / Sınıf Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Ders İle Kazandırılacak Yeterlikler Dersin İçeriği Yöntem ve Teknikler Eğitim

Detaylı

DERS SÜRE VE PERİYOTLARI

DERS SÜRE VE PERİYOTLARI DERS SÜRE VE PERİYOTLARI Okul Öncesi Okul öncesi dönem 4 yaş grubunda dersler 08:30 da başlar ve 12:00 da sona erer. Ana sınıflarda ise dersler 08:00 da başlar, 12:00 da sona erer. Her iki yaş grubunda

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT REHBERLİK SERVİSİ SOSYAL ve KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT REHBERLİK SERVİSİ SOSYAL ve KÜLTÜREL HAYAT TARİH FAALİYET HAZ. BİRİM MEKAN Eylül Oryantasyon Seminerleri R. Zümresi Kongre Merkezi Eylül

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT OKULLARI Başkent Üniversitesi Özel Başkent Okullarının Sayın Velileri, 18 Nisan 2016 Başkent Okulları olarak çalışmalarımız konusunda sizleri bilgilendirmek amacıyla hazırladığımız

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TARAFINDAN ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRİLEN 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER ARASI TAKIM SPORLARI VE FERDİ YARIŞMALARA ÜNİVERSİTEMİZİ

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI FAALİYET PROGRAMI ( ) GÜNCELLEME TARİHİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI FAALİYET PROGRAMI ( ) GÜNCELLEME TARİHİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI FAALİYET PROGRAMI (05.12.2016) GÜNCELLEME TARİHİ SPOR DALI KATEGORİ TÜR BAŞLANGIÇ TARİHİ BİTİŞ TARİHİ YARIŞMA MERKEZLERİ ATICILIK GENÇLER A (K-E) GRUP 07 Mayıs

Detaylı

4. BİLİM - KÜLTÜR - SANAT VE SPOR GÜNLERİ 15-20 MAYIS 2012 ETKİNLİK REHBERİ

4. BİLİM - KÜLTÜR - SANAT VE SPOR GÜNLERİ 15-20 MAYIS 2012 ETKİNLİK REHBERİ 4. BİLİM - KÜLTÜR - SANAT VE SPOR GÜNLERİ 15-20 MAYIS 2012 ETKİNLİK REHBERİ Değerli Tuzlalılar; Bilim, Kültür, Sanat ve Spor günlerinin dördüncüsünde yeniden bir aradayız. Üretmenin gururunu, paylaşmanın

Detaylı

T.C İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı, İnegöl Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü

Detaylı

FAALİYETLERİN ADI TARİHİ YERİ

FAALİYETLERİN ADI TARİHİ YERİ SIRA BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU 2007 YILI FAALİYET PROGRAMI TASLAĞI FAALİYETLERİN ADI TARİHİ YERİ 1 ATLETİZM 2 Türkiye Şampiyonası Muhtelif Muhtelif 3 Milli Takım Kampları Muhtelif Muhtelif 4

Detaylı

DERS DIŞI EGZERSİZ ÇALIŞMALARI AÇIKLAMASI(DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR)

DERS DIŞI EGZERSİZ ÇALIŞMALARI AÇIKLAMASI(DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR) DERS DIŞI EGZERSİZ ÇALIŞMALARI AÇIKLAMASI(DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR) Gümüşhacıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okullarımızdaki İzcilik, Beden Eğitimi ve spor çalışmaları, halk oyunları, güzel sanatlar ve

Detaylı

MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI

MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI Öğrencilerimiz; okulumuzda öğrenci merkezli öğretim yöntemleriyle, problem çözme, deney yapma, tartışma ve sorgulamaya

Detaylı

N O E K T Y E F İ. Göller Bölgesi Aylık Hakemli Ekonomi ve Kültür Dergisi Ayrıntı/ 54

N O E K T Y E F İ. Göller Bölgesi Aylık Hakemli Ekonomi ve Kültür Dergisi Ayrıntı/ 54 A S T P Ü N A V C O K R S N O T Y F 1 9 9 2 ÖZT: Afyon Kocatepe Üniversitesi Başmakçı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Kamil Güngör: Yüksekokulumuz Personeli ve Öğrencisiyle lçenin Sosyoekonomik, sportif,

Detaylı

2016-2017 www.bilecik.edu.tr Genel Bilgiler Üniversitemiz, 104.057 m 2 kapalı alan, 24.212 m 2 açık alanda spor tesisleri olmak üzere toplam 741.248 m 2 kampüs alanına sahiptir. 485 Akademik Personelimizle

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Özel Başkent Okulları. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı AKADEMİK TAKVİMİ İ L K O K U L

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Özel Başkent Okulları. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı AKADEMİK TAKVİMİ İ L K O K U L BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Özel Başkent Okulları 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı AKADEMİK TAKVİMİ İ L K O K U L A ğ u s t o s 2 0 1 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

İTÜ de Spor ve Yaşam

İTÜ de Spor ve Yaşam İTÜ de Spor ve Yaşam Geçmişten Geleceğe İTÜ İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 240 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye de mühendislik ve mimarlık

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 YILI FAALİYET RAPORU OCAK 2016 BOLU Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 2015 Yılı Faaliyet Raporu 0 Hiçbir şeye ihtiyacımız

Detaylı

Dünya Nüfus Günü, 2016

Dünya Nüfus Günü, 2016 Sayı: 21508 01 Temmuz 2016 Saat: 10:00 Dünya Nüfus Günü, 2016 Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) tarafından, her yıl 11 Temmuz Dünya Nüfus Günü nde, nüfusun önemli konularını ele alan bir tema belirlenmekte

Detaylı

A ğ u s t o s 2 0 1 5

A ğ u s t o s 2 0 1 5 A ğ u s t o s 2 0 1 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Z A F E R B A Y R A M I 31 1 E y l ü l 2 0 1 5 Hoşgeldiniz Kahvaltısı Saat:9.00-10.30 Açılış Tanışma

Detaylı

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI 15 MAYIS 2015 Gençlik Haftası Çelenk Sunma Töreni ve Valilik Makamını Ziyaret: Yer : Cumhuriyet Meydanı Saat : 10.00 (Çelenk Sunumu) Saat : 10.15 (Valilik Makamını Ziyaret), İl

Detaylı

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (I. VE II. ÖĞRETIM) 2016 MÜFREDATI

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (I. VE II. ÖĞRETIM) 2016 MÜFREDATI ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (I. VE II. ÖĞRETIM) 2016 MÜFREDATI I. YARIYIL AET101 TÜRKÇE I (YAZILI ANLATIM) Z 2 0 2 2 AEY103 YABANCI DIL I Z 3 0 3 2 BSÖ105 BEDEN EĞITIMI BILIMINE GIRIŞ Z 3 0 3 5 BSA107 ANTRENÖRLÜK

Detaylı

NİSAN AYI ETKİNLİK LİSTESİ

NİSAN AYI ETKİNLİK LİSTESİ NİSAN AYI ETKİNLİK LİSTESİ BİR ÇOCUK BİR DÜNYA TOPLULUĞU Gök Bayrak Kan Ağlıyor Haberin Var mı? adlı konferans - Abdurrahman MUSTAFA - Adil ŞAN - Ali BADEMCİ - Ali MOLLA MUSA Saat : 13:30-16:00 İLETİŞİM

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü Öğretim Programı

Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü Öğretim Programı Öğretim Programı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PLANLARI, AKTS VE KREDİLERİ I. YARIYIL 8010121 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I Z 2 0 2 2 GK BSE101

Detaylı

KALABA ANADOLU LİSESİ 2015 / 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI

KALABA ANADOLU LİSESİ 2015 / 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI KALABA ANADOLU LİSESİ 2015 / EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK PLANI SIRA ALAN NIN AMACI 1 02 Eylül 2015 2015 / Eğitim-Öğretim Yılı Senebaşı Kurul Eğitim Öğretim Yılına başlamak 2 03 Eylül 2015 Sene Başı nın

Detaylı

3. YARIYIL (GÜZ) KODU DERSİN ADI

3. YARIYIL (GÜZ) KODU DERSİN ADI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU Antrenörlük Eğitimi Bölümü Lisans Programı 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında Kayıt Yaptıranlar 1. YARIYIL (GÜZ) BSA-101 Beden Eğitimi ve Spor Bilimine

Detaylı

Buenos Aires 2018 Gençlik Olimpiyat Oyunları (YOG) Bilgi Notu

Buenos Aires 2018 Gençlik Olimpiyat Oyunları (YOG) Bilgi Notu Buenos Aires 2018 Gençlik Olimpiyat Oyunları (YOG) Bilgi Notu Organizasyon 6-18 Ekim 2018 tarihleri arasında aşağıda yer alan 33 spor dalında Arjantin in Buenos Aires kentinin ev sahipliğinde düzenlenecektir.

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK-KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KATILDIĞIMIZ ÜNİVERSİTELERASI SPOR MÜSABAKALARI Atletizm Bayanlar Türkiye

Detaylı

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ, TARİHİ GÜNLER

Detaylı

ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ETKİNLİK TALEP FORMLARI. Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü

ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ETKİNLİK TALEP FORMLARI. Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına... topluluğu olarak, ekte verilen etkinlik talep formunda ayrıntıları bildirilen etkinliğin gerçekleşmesi konusunda gereğini arz

Detaylı

1. Engelli Öğrencilerin Sayısı, Kategorisi ve Bu Öğrencilere Sağlanan Kolaylıklar

1. Engelli Öğrencilerin Sayısı, Kategorisi ve Bu Öğrencilere Sağlanan Kolaylıklar BÖLÜM-III: ÖĞRENCİ İŞLERİ B. Öğrencilere Sağlanan Kolaylıklar 1. Engelli Öğrencilerin Sayısı, Kategorisi ve Bu Öğrencilere Sağlanan Kolaylıklar Yürüme engelli, nörosensörinal işitme kaybı, bilateral doğuştan

Detaylı

YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ MÜFREDATI 1. YIL YARIYIL D.KODU DERSİN ADI ZOR/SEÇ

YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ MÜFREDATI 1. YIL YARIYIL D.KODU DERSİN ADI ZOR/SEÇ 1. YIL 1. YARIYIL BSE 111 Türkçe 1. Yazılı Anlatım Zorunlu 2 0 2 2 8010131 Yabancı Dil 1 Zorunlu 3 0 3 3 SYB 101 Spor Bilimine Giriş Zorunlu 3 0 3 4 SYB 103 Yönetim Bilimi Zorunlu 3 0 3 5 SYB 105 Genel

Detaylı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır. T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI ULU ÖNDER ATATÜRK ÜN VEFATININ 74. YILI ANMA PROGRAMI Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ. 2014 Yılı Performans Programı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ. 2014 Yılı Performans Programı 2014 YILI PERFORMANS PROGRAMI II SUNUŞ Ülkemizin yeni kamu mali yönetimini düzenleyen 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu 24.12.2013 tarihli Resmi Gazete de yayımlanmış, fakat bu kanunun tümüyle

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2016 2017 ÖZEL YETENEK GİRİŞ KILAVUZU

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2016 2017 ÖZEL YETENEK GİRİŞ KILAVUZU T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2016 2017 ÖZEL YETENEK GİRİŞ KILAVUZU DİYARBAKIR 2016 1 1. GİRİŞ Bu yönerge Dicle Üniversitesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun, Beden Eğitimi

Detaylı

BU TUTKUYA SENDE KATIL Cuma, 18 Nisan 2014 06:03

BU TUTKUYA SENDE KATIL Cuma, 18 Nisan 2014 06:03 1/9 2/9 BASKETBOL TUTKUSU'NA SENDE KATIL 2007 yılında kurduğumuz kulübümüz geçmişten gelen deneyimlerle inşaa edilmiş ve büyük bir kulüp olma yolunda hızla ilerlemektedir. Her geçen gün, artan oyuncu sayımızla

Detaylı

Ege Üniversitesi ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

Ege Üniversitesi ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI Ege Üniversitesi ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2009 2010 ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI Üniversitemiz Türkiye Üniversiteleri arasında madalya sıralamasında

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KIRŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ KIRŞEHİR Sayı : Konu : 2012-2013 Eğitim - Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları Çalışma Takvimi T.C.

Detaylı

YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN

YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN 17.04.2011 YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN ŞAMPİYONLARIN FESTİVALİ KOÇ FEST İN 2012 MARATONU BAŞLIYOR KOÇ HOLDİNG DIŞ İLİŞKİLER VE KURUMSAL

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 20.04.2010 18.05.2010 MARKETLER İLE TOPLANTI ODAMIZ 1 İNCİ VE 16 NCI MESLEK KOMİTELERİMNİZ İLE ALANYA BAKKALAR VE BAYİLER ODASI İŞBİRLİĞİNDE ÜYE MARKETLERE YÖNELİK BİR TOPLANTI

Detaylı

2016-2017 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI

2016-2017 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI 2016-2017 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel akademik ortalamaya göre değerlendirmektedir.

Detaylı

Antrenörlük Eğitimi - 2014 Genel Toplam Ortalama Yarıyıl Ders = [66 / 8 = 8,25] + 3 = 11 T = 106 U = 66 Toplam Saat = 172 Kredi = 240 ECTS = 240

Antrenörlük Eğitimi - 2014 Genel Toplam Ortalama Yarıyıl Ders = [66 / 8 = 8,25] + 3 = 11 T = 106 U = 66 Toplam Saat = 172 Kredi = 240 ECTS = 240 Eğitimi - 2014 Genel Toplam Ortalama Yarıyıl Ders = [66 / 8 = 8,25] + 3 = 11 T = 106 U = 66 Toplam Saat = 172 Kredi = 240 ECTS = 240 1 ATA121 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I 1. YARIYIL 2. YARIYIL

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2010-2011

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2010-2011 EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2010-2011 ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI KATILDIĞIMIZ SPOR MÜSABAKALARI VE ANTRENÖRLER 1 ATLETİZM Prof. Dr. Muzaffer Çolakoğlu, Yrd. Doç. Dr.

Detaylı

Okul Branş Kategori Branş Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi, MERKEZ ATMALAR-ATLAMALAR - GENÇLER A - ERKEK ATLETİZM Kastamonu Kuzeykent Anadolu Lisesi,

Okul Branş Kategori Branş Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi, MERKEZ ATMALAR-ATLAMALAR - GENÇLER A - ERKEK ATLETİZM Kastamonu Kuzeykent Anadolu Lisesi, Okul Branş Kategori Branş Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi, MERKEZ ATMALAR-ATLAMALAR - GENÇLER A - ERKEK ATLETİZM Kastamonu Kuzeykent Anadolu Lisesi, MERKEZ ATMALAR-ATLAMALAR - GENÇLER A - ERKEK ATLETİZM

Detaylı

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU Gümüşhanevi Kampüsü Bağlarbaşı Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No:85 Merkez / GÜMÜŞHANE Telefon: (0 456) 233 11 80 Faks: (0 456)

Detaylı

ÖZEL SPORCULAR ŞAMPİYONASI BODRUM'DA

ÖZEL SPORCULAR ŞAMPİYONASI BODRUM'DA ÖZEL SPORCULAR ŞAMPİYONASI BODRUM'DA 10-14 Nisan 2014 Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Türkiye Voleybol Şampiyonası Bodrum Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun düzenleyeceği Türkiye Voleybol

Detaylı

Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2016 2017 ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU

Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2016 2017 ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2016 2017 ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU http://sb.firat.edu.tr/ F.Ü. Spor Bilimleri Fakültesi Sınav Kılavuzu, 2016 1 Sevgili Gençler, Üniversiteler, bilgi öğretimine

Detaylı

BOLU MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

BOLU MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.NO YAPILACAK ÇALIŞMALAR ÇALIŞMANIN TARİHİ Eylül 2015 1 BOLU MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARINDA GÖREVLİ

Detaylı

ÖZEL TOROS YAĞMUR ANADOLU LİSESİ VE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ZÜMRE FAALİYETLERİ. YGS-LYS 12.Sınıf 11.Sınıf 10.Sınıf 9.Sınıf

ÖZEL TOROS YAĞMUR ANADOLU LİSESİ VE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ZÜMRE FAALİYETLERİ. YGS-LYS 12.Sınıf 11.Sınıf 10.Sınıf 9.Sınıf 5 Eylül 2011 Pazartesi Öğretmenler Toplantısı 19 Eylül 2011 Pazartesi Okulun Açılışı (Edebiyat Zümresi) 20 Eylül 2011 Salı Kimya panosu(n.ş) AKADEMİK TAKVİM SUNUMU 21 Eylül 2011 Çarşamba 22 Eylül 2011

Detaylı

Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi

Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Özel Turgutreis Marmara Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Atık ve Geri Dönüşüm Malzemelerinden Yapılan

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ AKADEMİK TAKVİM

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ AKADEMİK TAKVİM ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK KARTEPE GENEL KURULU 20 21 22 23 24 25 26 Kurban Bayramı Arifesi Kurban Bayramı

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 12 ( 28 Mart 2016 18 Nisan 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 24-25 Mart tarihlerinde okulumuz atletizm sahasında yapılan İstanbul Küçükler Puanlı Atletizm Yarışmları na, kız ve erkek takımlarımız ile

Detaylı

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK..

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. 13-16 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul da düzenlenen TED İstanbul Koleji Ulusal Forumuna ( TİUF ), Müzik Öğretmenimiz Eren TOKMAK rehberliğinde okulumuzdan

Detaylı

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ERZİNCAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ERZİNCAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ERZİNCAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1 S.N. YAPILACAK İŞ TARİHİ 1 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve Başlaması

Detaylı

ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ

ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, gençler için şölen tadında etkinlikler düzenledi. Minik mehteran

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ YENİ YILI COŞKUYLA KARŞILADI

TED KAYSERİ KOLEJİ YENİ YILI COŞKUYLA KARŞILADI TED KAYSERİ KOLEJİ YENİ YILI COŞKUYLA KARŞILADI 2015-2016 Öğretim yılı birinci dönemin sonuna yaklaşırken yeni yıla güzel ve mutlu başlamak, birinci dönemin stresini atmak, kaynaşmak ve 2015 teki güzel

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI KURULUŞ, İŞLEYİŞ VE ETKİNLİK ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI KURULUŞ, İŞLEYİŞ VE ETKİNLİK ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI KURULUŞ, İŞLEYİŞ VE ETKİNLİK ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Öğrenci Kültür-Sanat, Spor

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014 * 25 NİSAN 2014, CUMA * 26 NİSAN 2014, CUMARTESİ * 27 NİSAN 2014, PAZAR * 2 MAYIS 2014, CUMA TİYATRO: AY IŞIĞI Düzenleyen: SKS -

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

Ardahan Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınav Kılavuzu -2016-

Ardahan Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınav Kılavuzu -2016- Ardahan Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınav Kılavuzu -2016- Ardahan Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınav Kılavuzu -2016- ÖNSÖZ Eğitim sistemi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ I.ÖĞRETİM

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ I.ÖĞRETİM DERS KODLARI VE ADLARI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ I.ÖĞRETİM I. YARIYIL BSÖ 101 BEDEN EĞİTİMİ VE SPORUN TEMELLERİ 2 0 0 2 Z 4 BSÖ 103 GENEL CİMNASTİK 1 2 0 2 Z 4 BSÖ 105 İNSAN ANATOMİSİ VE KİNESYOLOJİ

Detaylı

Avrupa Üniversite Oyunları nın üçüncüsü 12-25 Temmuz 2016 tarihleri arasında, Hırvatistan ın Zagreb ve Rijeka kentlerinde; Badminton, Basketbol,

Avrupa Üniversite Oyunları nın üçüncüsü 12-25 Temmuz 2016 tarihleri arasında, Hırvatistan ın Zagreb ve Rijeka kentlerinde; Badminton, Basketbol, Avrupa Üniversite Oyunları nın üçüncüsü 12-25 Temmuz 2016 tarihleri arasında, Hırvatistan ın Zagreb ve Rijeka kentlerinde; Badminton, Basketbol, Basketbol 3x3, Plaj Voleybolu, Briç, Satranç, Futbol, Futsal,

Detaylı