CAN DOSTLARI HAREKETİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "CAN DOSTLARI HAREKETİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 CAN DOSTLARI HAREKETİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Konusu ve Amacı Can Dostları Hareketi Resim Yarışması, Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü ve TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları iş birliğinde yürütülen Can Dostları Hareketi projesi kapsamında düzenlenmektedir. Yarışmayla, projenin uygulandığı okullardaki ilkokul öğrencilerinin trafik güvenliği konusundaki kazanımlarının pekiştirilmesi amaçlanmaktadır. Yarışmanın konusunu ise öğrencilerin edindikleri bilgi ve becerileri kullanarak, trafik güvenliği üzerine, serbest teknik ve malzemeyle resim yapmak oluşturmaktadır. 2. Yarışmanın Kapsamı Can Dostları Hareketi Resim Yarışması, Can Dostları Hareketi projesinin eğitim öğretim yılında uygulandığı 95 ilkokulun 4. sınıf öğrencileriyle sınırlıdır. Bu okulların listesi, Madde 11 de yer almaktadır. 3. Yarışmaya Katılma Şekli ve Esasları 3.1. Yarışmaya katılım bireyseldir. Birden çok kişi tarafından yapılmış resimlerle yarışmaya başvurulamaz Her öğrenci, yarışmaya en fazla bir eserle katılabilir Başka yarışmalara katılan eserler bu yarışmaya katılamaz Yarışmaya yalnızca trafik güvenliği konulu resimlerle katılım olabilir Resim tekniği ve malzemeler serbesttir Resimlerin boyutu A3 resim kâğıdı ile sınırlıdır. Daha büyük bir kâğıt kullanılamaz Başvuruyu yapan öğrenci, eserinin arkasına aşağıda listelenen bilgileri okunaklı ve silinmeyecek bir şekilde (tercihen tükenmez kalemle) yazmalıdır. 1 Adı-Soyadı : Sınıfı : Öğretmeninin adı : Okulunun adı : 4. Başvuru Şekli 4.1. Öğrenciler, resimlerini kendi sınıf öğretmenlerine teslim eder Sınıf öğretmeni resmin arkasında öğrencinin bilgilerine yer verilip verilmediğini kontrol eder, eksik bilgilerin tamamlanmasını sağlar Sınıf öğretmenleri, öğrencilerinden topladıkları resimleri, okullarındaki Can Dostları Hareketi temsilci öğretmenine teslim eder Temsilci öğretmen, okulundaki tüm resimleri karşı ödemeli olarak başvuru adresine gönderir Gönderilen resimler başvuru adresine ulaştıktan sonra başvuru süreci tamamlanır Kargo şirketine teslim edilen resimlerin takibinin yapılabilmesi için, teslim anında verilen alındı belgesinin, resimler başvuru adresine ulaşana dek saklanması tavsiye edilir Gönderilen resimlerin zarar görmemesi için gerekli önlemleri almak sınıf öğretmenlerinin sorumluluğudur Taşıma sürecinde zarar gören veya kaybolan, zamanında başvuru adresine ulaşmayan resimlerle ilgili hiçbir hak talep ve iddia edilemez Kargo ücreti TÜVTÜRK tarafından karşılanır.

2 4.10. Karşı ödemeli gönderim için gerekli bilgiler: Alıcı: BM Kurumsal Sosyal Sorumluluk İletişim ve Danışmanlık Ltd. Şti. Telefon: Başvuru Adresi Alıcı :BM Kurumsal Sosyal Sorumluluk İletişim ve Danışmanlık Ltd. Şti. Adres :Cumhuriyet Mahallesi, Nakiye Elgün Sokak, No: 30/6, Osmanbey, 34380, Şişli/İstanbul Telefon : Yarışma Takvimi 6.1. Yarışmaya son başvuru tarihi 3 Nisan 15'tir. Yarışmaya katılım için gönderilen eserler en geç 3 Nisan 15 tarihinde mesai bitimine (17:00) kadar kargoya verilmiş olmalıdır Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmez Gerekli görülmesi halinde, yarışmaya başvuru süresi, Millî Eğitim Bakanlığı ve TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları tarafından uzatılabilir. Yarışma Takvimi Yarışma ile İlgili İş ve İşlemler Sorumlu kişi/kurum Tarih Yarışma şartnamesinin yayınlanması ve okullara gönderilmesi Yarışmanın 4. sınıf öğretmenlerine duyurulması 4. sınıf öğrencilerinin yarışma hakkında bilgilendirilmesi Yarışmaya gönderilecek resimlerin yapılması MEB 23 Şubat 15 Okul yöneticileri 2 Mart sınıf öğretmenleri 2 Mart sınıf öğrencileri 2 Mart Mart15 Resimlerin öğrencilerden toplanması 4. sınıf öğretmenleri 25 Mart 15 Resimlerin Can Dostları Hareketi temsilci öğretmenine teslim edilmesi Okuldaki tüm resimlerin başvuru adresine gönderilmesi Eserlerin Jüri tarafından değerlendirilmesi ve Sonuçların açıklanması 4. sınıf öğretmenleri 27 Mart 15 CDH temsilci öğretmeni ve okul yöneticileri MEB ve TÜVTÜRK 30 Mart 15-3 Nisan Nisan15 Ödüllerin gönderimi TÜVTÜRK 27 Nisan 15 Ödüllerin okullarda dağıtılması Okul yöneticileri ve CDH temsilci öğretmeni 4 Mayıs 15 (Trafik Haftası) 2 7. Değerlendirme 7.1. Değerlendirme, Millî Eğitim Bakanlığı ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları temsilcileri ile güzel sanatlar dalında uzman bir akademisyen tarafından yapılır Jüri değerlendirmesinde gizlilik ilkesi esas alınır Jürinin kararı kesindir, itiraz edilemez, değiştirilemez Jüri, eserleri aşağıdaki ölçütler çerçevesinde değerlendirir.

3 Ölçütler Alınabilecek en yüksek puan Kompozisyon (Konuyu kâğıdın bütününde değerlendirebilme becerisi ) Özgünlük (Öğrencinin yardım alıp almaması, çocuksuluk) Armoni (Renkleri kullanabilme becerisi) Temaya Uygunluk (Temaya uygunluk- farklı fikir üretebilme becerisi) Teknik Beceri (Farklı teknik uygulayabilme-teknik çözümleme becerisi) TOPLAM PUAN Verilecek Ödüller 8.1. Birincilik Ödülü: Eser sahibine bir adet yaratıcı etkinlik seti ve 1 yıllık çocuk dergisi aboneliği, sınıf öğretmenine 500 TL değerinde hediye çeki, öğrencinin okuluna bir adet çok işlevli yazıcı verilecektir İkincilik Ödülü: Eser sahibine bir adet yaratıcı etkinlik seti ve 1 yıllık çocuk dergisi internet aboneliği, sınıf öğretmenine 350 TL değerinde hediye çeki, öğrencinin okuluna bir adet çok işlevli yazıcı verilecektir Üçüncülük Ödülü: Eser sahibine bir adet yaratıcı etkinlik seti, sınıf öğretmenine 250 TL değerinde hediye çeki, öğrencinin okuluna bir adet çok işlevli yazıcı verilecektir Yarışmaya katılan tüm eser sahiplerine katılım belgesi verilecektir Ödüllerin tamamı, yarışma takvimi doğrultusunda ilgili kişilere teslim edilmek üzere, Can Dostları Hareketi temsilci öğretmenine kargo yoluyla gönderilecektir. Ödüller Can Dostları Hareketi temsilci öğretmeni ve okul yöneticileri tarafından dağıtılacaktır. Ayrıca bir ödül töreni düzenlenmeyecektir Gönderilen ödüllerin okullarda öğrencilere dağıtımı sırasında Millî Eğitim Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve TÜVTÜRK temsilcileri okulu ziyaret edebilir Kargo masrafları TÜVTÜRK tarafından karşılanacaktır TÜVTÜRK, haber vermeksizin ödül türlerinde ve miktarlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir Telif ve Kullanım Hakkı, Eserlerin İadesi ve Gösterimi 9.1. Yarışma çerçevesinde değerlendirilmek üzere sunulan eserin, eser sahipliği hakkı katılımcılara ait olmak üzere, bu eserlerin çoğaltılması, sergilenmesi, farklı iletişim araçlarında kullanılması hakkı herhangi bir bedel ödemeksizin Can Dostları Hareketi projesinin ortaklarına (Millî Eğitim Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve TÜVTÜRK) aittir Yarışmaya katılan tüm eserlerin kullanım hakları, başvuru yapıldıktan itibaren proje ortaklarına (Millî Eğitim Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve TÜVTÜRK) aittir. 10. Çeşitli Hükümler Katılımcılar işbu Şartname yi kabul etmiş sayılır Yarışmaya başvuru ücretsizdir.

4 11. Can Dostları Hareketi Eğitim Öğretim Yılı Kapsamındaki Okullar 1 Ceyhan Cumhuriyet İlkokulu 2 Çukurova Adana Tabipler Odası İlkokulu 3 Çukurova Emine Sapmaz İlkokulu 4 Kozan Halit Dağlı İlkokulu Adana 5 Seyhan Petrol Ofisi İlkokulu 6 Seyhan Süreyya Nihat Oral İlkokulu 7 Yüreğir Mehmet Ali Yılmaz İlkokulu 8 Yüreğir Vehbi Necip Savaşan İlkokulu 9 Altındağ Yıldırım Beyazıt İlkokulu 10 Çankaya Akşemsettin İlkokulu 11 Etimesgut Etimesgut İlkokulu 12 Keçiören Faik Erbağı İlkokulu Ankara 13 Polatlı Atatürk İlkokulu 14 Pursaklar Satı Öztürk İlkokulu 15 Sincan Kazım Karabekir İlkokulu 16 Yenimahalle Barbaros İlkokulu 17 Şahinbey Hatice Karslıgil İlkokulu 18 Şahinbey Hoşgör İlkokulu 19 Şahinbey K. Karabekir İlkokulu Şahinbey N. Mehmet Abar İlkokulu 21 Gaziantep Şehitkamil Abdullah Kepkep İlkokulu 22 Şehitkamil Bahattin Teymur İlkokulu 23 Şehitkamil Malazgirt İlkokulu 24 Şehitkamil S. Teymur E. Ulusoy İlkokulu 25 Şehitkamil Sani Konukoğlu İlkokulu 26 Arnavutköy Arnavutköy İlkokulu 27 Bahçelievler Ali Haydar Günver İlkokulu 28 Esenler Ressam Şevket Dağ Ortaokulu 29 Esenyurt Emine Seviye Divrik İlkokulu 30 İstanbul Eyüp Feridun Tümer İlkokulu 31 Sultanbeyli Ahmet Yesevi İlkokulu 32 Sultangazi Esentepe İlkokulu 33 Tuzla Tapduk Emre İlkokulu 34 Zeytinburnu Celalettin Gözüsululu İlkokulu 35 Balçova 80. Yıl Orhangazi İlkokulu 36 Bayraklı 100. Yıl İlkokulu 37 Bornova Batıçim İlkokulu 38 Çiğli İsmail Rahmi Karadavut İlkokulu İzmir 39 Gaziemir Emlak Bankası Gazi Kent İlkokulu 40 Karabağlar Cevdet Güçlüer İlkokulu 41 Karşıyaka Türkbirliği İlkokulu 42 Narlıdere Mustafa Şık İlkokulu 43 Dulkadiroğlu Atatürk İlkokulu 44 Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Dulkadiroğlu İlkokulu 45 Dulkadiroğlu Fatih İlkokulu 4

5 46 Dulkadiroğlu Yahya Kemal İlkokulu 47 Dulkadiroğlu Yaşar Gölcü İlkokulu 48 Onikişubat Ayşe Gümüşer İlkokulu 49 Onikişubat Cahit Zarifoğlu İlkokulu 50 Onikişubat Dumlupınar İlkokulu 51 Onikişubat İsmail Kurtul İlkokulu 52 Onikişubat Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu 53 Akyaka 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu 54 Arpaçay Atatürk İlkokulu 55 Merkez Atatürk İlkokulu Kars 56 Merkez Mehmetçik İlkokulu 57 Merkez Namık Kemal İlkokulu 58 Sarıkamış Gazipaşa İlkokulu 59 Battalgazi Derme İlkokulu 60 Battalgazi Fırat İlkokulu 61 Battalgazi Hidayet İlkokulu 62 Battalgazi Rahmi Akıncı İlkokulu 63 Malatya Yeşilyurt Abdulkadir Eriş İlkokulu 64 Yeşilyurt Mehmet Emin Bitlis İlkokulu 65 Yeşilyurt Sümer İlkokulu 66 Yeşilyurt Şeker İlkokulu 67 Yeşilyurt Yeşiltepe Ahmet Parlak İlkokulu 68 Malazgirt Atatürk İlkokulu 69 Merkez 100. Yıl Zafer İlkokulu 70 Merkez Gazi İlkokulu 71 Merkez Hikmet Uluğbay İlkokulu 72 Muş Merkez İlyas Sami İlkokulu 73 Merkez Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 74 Merkez Türk Telekom İlkokulu 75 Merkez Vali Adil Yazar İlkokulu 76 Merkez Yavuz Selim İlkokulu 77 Ardeşen Cumhuriyet İlkokulu 78 Çayeli Hasan Yılmaz İlkokulu 79 Fındıklı 11 Mart İlkokulu 80 Merkez Cumhuriyet İlkokulu 81 Rize Merkez Hüseyin Yardımcı İlkokulu 82 Merkez Kurtuluş İlkokulu 83 Merkez Merkez Atatürk İlkokulu 84 Merkez TOBB İlkokulu 85 Merkez Vakıflar İlkokulu 86 Ayancık Av. H. Hüsnü Kılıç İlkokulu 87 Boyabat Fatih İlkokulu 88 Durağan Cumhuriyet İlkokulu 89 Sinop Gerze Gazı M. Kemal İlkokulu 90 Merkez Atatürk İlkokulu 91 Merkez Cumhuriyet İlkokulu 92 Merkez Fatih İlkokulu 5

6 93 Merkez Gazi M. Kemal İlkokulu 94 Merkez İstiklal İlkokulu 95 Türkeli Atatürk İlkokulu 6

BESLENEBİLİRİM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

BESLENEBİLİRİM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ BESLENEBİLİRİM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI Beslenebilirim resim yarışması, Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile Nestlé Türkiye iş birliğinde yürütülen Beslenebilirim

Detaylı

2017 DÜNYA CBS GÜNÜ AKILLI NESİLLER, AKILLI ŞEHİRLER RESİM YARIŞMASI

2017 DÜNYA CBS GÜNÜ AKILLI NESİLLER, AKILLI ŞEHİRLER RESİM YARIŞMASI 17 DÜNYA CBS GÜNÜ AKILLI NESİLLER, AKILLI ŞEHİRLER RESİM YARIŞMASI Yarışmanın Amacı Coğrafi Bilgi Sistemleri konusunda farkındalığı artırmak üzere tüm dünyada Kasım ayı içerisinde kutlanan "Dünya CBS Günü"nü

Detaylı

SAĞLIKLI ADIMLAR RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

SAĞLIKLI ADIMLAR RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ SAĞLIKLI ADIMLAR RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI Sağlıklı Adımlar resim yarışması, Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile Nestlé Türkiye iş birliğinde yürütülen

Detaylı

T.C. YAYLADAĞI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü..MÜDÜRLÜĞÜNE. İlgi :İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 12/02/2015 tarihli ve sayılı yazısı.

T.C. YAYLADAĞI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü..MÜDÜRLÜĞÜNE. İlgi :İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 12/02/2015 tarihli ve sayılı yazısı. T.C. YAYLADAĞI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 52656196/821.05/1707467 Konu: Beslenebilirim Resim Yarışması 16/02/2015..MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi :İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 12/02/2015 tarihli

Detaylı

SAĞLIKLI ADIMLAR RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

SAĞLIKLI ADIMLAR RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ SAĞLIKLI ADIMLAR RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI Sağlıklı Adımlar resim yarışması, Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile Nestlé Türkiye iş birliğinde yürütülen

Detaylı

SAĞLIKLI ADIMLAR RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

SAĞLIKLI ADIMLAR RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ SAĞLIKLI ADIMLAR RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI Sağlıklı Adımlar resim yarışması, Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile Nestlé Türkiye iş birliğinde yürütülen

Detaylı

BİLGİ TOPLUMUNDA İNTERNETİN ROLÜ KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMASI USUL VE ESASLARI

BİLGİ TOPLUMUNDA İNTERNETİN ROLÜ KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMASI USUL VE ESASLARI KONU BİLGİ TOPLUMUNDA İNTERNETİN ROLÜ KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMASI USUL VE ESASLARI Bilgi Toplumunda İnternetin Rolü NOT: Yarışmacılar tarafından hazırlanan eserlerde; 1. İnternetin sosyal, psikolojik

Detaylı

Yarışma, Bursa nın 17 ilçesinde bulunan tüm ortaokul 5., 6. ve 7. Sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilecektir.

Yarışma, Bursa nın 17 ilçesinde bulunan tüm ortaokul 5., 6. ve 7. Sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilecektir. T.C. BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 5 HAZİRAN 2016 DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİK HAFTASI DAHA TEMİZ BİR BURSA İÇİN BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN BEKLEDİKLERİMİZ KONULU MEKTUP

Detaylı

KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ

KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ 2016 Bu Şartname Kitap Okuma Yarışması adlı projemizin, amacını, katılım şartlarını, yarışmanın şeklini, başvuru şeklini, yürütme

Detaylı

YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI YAPILACAK ETKİNLİKLER

YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI YAPILACAK ETKİNLİKLER YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ / EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI SIRA 1 17-21 / 09 / İlköğretim a)cumhuriyet Alanında Tören b)halk Eğitim Konferans nda Tören c)kurumları Ziyaretler

Detaylı

İYİ DERSLER ŞOFÖR AMCA AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

İYİ DERSLER ŞOFÖR AMCA AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ İYİ DERSLER ŞOFÖR AMCA AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Konusu ve Amacı İyi Dersler Şoför Amca Afiş Yarışması, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü, T.C. İçişleri

Detaylı

DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖNSÖZ Değerli Öğretmenler, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden ce84-4797-3b54-bd75-1cfb kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden ce84-4797-3b54-bd75-1cfb kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden ce84-4797-3b54-bd75-1cfb kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr

Detaylı

İstanbul TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar

İstanbul TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar On5yirmi5.com İstanbul TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar 2015-2016 yılı İstanbul hangi liselerde boş kontenjan var, taban puanları, toplam kontenjları ve TEOG okul türleri işte bu listede. Yayın

Detaylı

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Değerli Öğretmenlerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi

Detaylı

İl / İlçe / Okul Tür Taban Puan

İl / İlçe / Okul Tür Taban Puan İl / İlçe / Okul Tür Taban Puan Ankara / Çankaya Ankara Fen Lisesi Fen Lisesi 496.9842 Ankara / Yenimahalle Atatürk Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi 488.7414 Ankara / Pursaklar Ankara Pursaklar Fen Lisesi

Detaylı

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması... İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ...MÜDÜRLÜĞÜ Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri

Detaylı

GÜVENLİ HAYAT VE GÜVENLİ GELECEK İÇİN ÇOCUK VE GENÇLER SOSYAL KORUMA VE DESTEK PROGRAMI

GÜVENLİ HAYAT VE GÜVENLİ GELECEK İÇİN ÇOCUK VE GENÇLER SOSYAL KORUMA VE DESTEK PROGRAMI GÜVENLİ HAYAT VE GÜVENLİ GELECEK İÇİN ÇOCUK VE GENÇLER SOSYAL KORUMA VE DESTEK PROGRAMI CUMHURİYETİMİZİN 90. YILINDAGENÇLERİMİZİNGÖZÜYLE POLİS KONULU KOMPOZİSYON, ŞİİR VE AFİŞ TASARIMI YARIŞMALARI İLE

Detaylı

Bilişim Teknolojileri SAFRANBOLU 722714 Emek Safranbolu Ortaokulu Teknik ve Endüstri Meslek

Bilişim Teknolojileri SAFRANBOLU 722714 Emek Safranbolu Ortaokulu Teknik ve Endüstri Meslek ALAN_ADI Alanlara Göre Normal Tür Kurum Durum Listesi ILCE KURUM KODU KURUM NORM MEVCUT NET Bilişim Teknolojileri MERKEZ 964338 Vakıfbank Zübeyde Hanım Anadolu Lisesi 1 1 0 Bilişim Teknolojileri MERKEZ

Detaylı

UNUTULMASIN. ÖDENMiŞ BEDELLER. Mehmet Akif İnan. Darbelerin Baskıların Yaşattıgı Magduriyet Anıları. Hatıra Yarışması

UNUTULMASIN. ÖDENMiŞ BEDELLER. Mehmet Akif İnan. Darbelerin Baskıların Yaşattıgı Magduriyet Anıları. Hatıra Yarışması Mehmet Akif İnan Hatıra Yarışması ÖDENMiŞ BEDELLER UNUTULMASIN Darbelerin Baskıların Yaşattıgı Magduriyet Anıları Tekerrür Etmemesi İçin Tarihe Not Düşelim Son Katılım Tarihi 25 KASIM 2011 www.egitimbirsen.org.tr

Detaylı

Karar No : 170 Karar Tarihi : 06/03/2010

Karar No : 170 Karar Tarihi : 06/03/2010 Karar No : 170 Karar Tarihi : 06/03/2010 Başkanlık Makamınca Kurulumuza sunulan 13/02/2010 tarihli, C.05.0.İMİ.0.88- sayılı yazıda, aynen; 2839 sayılı Milletvekili Seçimi Kanunu nun 5 inci maddesinde,

Detaylı

Res FebeResFebeResFebeResFebe

Res FebeResFebeResFebeResFebe ResFe eresfeberesfebe Febe ResFeb Res OKUDUĞUM Febe KİTAPLAR KONULU ResFeb RESFEBE eresfeberesfebe YARIŞMASI Febe ResFeb Res Febe Res FebeResFebeResFebeResFebe 3. SELİM İLKOKULU RESFEBE YARIŞMASI ÖZEL

Detaylı

GAZİANTEP İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 TEOG TERCİHE ESAS LİSTE (GAZİANTEP)

GAZİANTEP İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 TEOG TERCİHE ESAS LİSTE (GAZİANTEP) KODU ADI TÜRÜ SÜRESİ KARMA PANSİYON Y.DİL KONTENJAN % 40949 ŞEHİTKAMİL / Vehbi Dinçerler Fen Lisesi Pansiyon() 120 1,33 51994 ŞEHİTKAMİL / Abdulkadir Konukoğlu Fen Lisesi Pansiyon() 150 42389 NİZİP / Nizip

Detaylı

T.C. HAKKARİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. HAKKARİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. HAKKARİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Sıra No 1 2 FAALİYET Ortaöğretim Kurumlarına Öğrenci kayıtları a) A Gurubu

Detaylı

İl / İlçe / Okul Tür Dil

İl / İlçe / Okul Tür Dil İl / İlçe / Okul Tür Dil A Gurubu Taban Puan Vehbi Dinçerler Fen Fen İngilizce 482.2836 Abdulkadir Konukoğlu Fen Fen İngilizce 473.3785 TOBB Fen Fen İngilizce 465,4839 Nizip Fen Fen İngilizce 455.6456

Detaylı

OKUL DÖNÜŞÜMLERİ. 100 Yıl Ortaokulunda bulunan İlkokul ögretmen ve öğrencilerinin Reşit Gümüşer İlkokulu'na aktarılmasına

OKUL DÖNÜŞÜMLERİ. 100 Yıl Ortaokulunda bulunan İlkokul ögretmen ve öğrencilerinin Reşit Gümüşer İlkokulu'na aktarılmasına İLÇE 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAKİ ÖĞRENİM DURUMU İDARECİ-ÖGRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN OKUL OKUL DÖNÜŞÜMLERİ AKTARILACAGI AÇIKLAMA 100.Yıl Ortaokulu 100 Yıl Ortaokulunda bulunan İlkokul ögretmen ve öğrencilerinin

Detaylı

2012-2013 İzmir Anadolu Liseleri Taban Puanları

2012-2013 İzmir Anadolu Liseleri Taban Puanları 2012-2013 İzmir Anadolu Liseleri Taban Puanları 2012-2013 yılı İzmir ilinde bulunan Anadolu Liseleri kontenjanları ve İzmir ili Anadolu Liseleri taban ve tavan puanları. İl Adı İlçe Adı Okul Adı Kont.

Detaylı

Hayata Adanmış Tıpçılar Derneği (HAYAT-DER) Ataşehir Mahallesi Mazı Sokak No:3 ELAZIĞ

Hayata Adanmış Tıpçılar Derneği (HAYAT-DER) Ataşehir Mahallesi Mazı Sokak No:3 ELAZIĞ DOĞRUDAN TEMİN İLANI Hayata Adanmış Tıpçılar Derneği Elazığ ili SODES Çekirdekten Çınara, Mutlu Yarınlara Projesi kapsamında Eğitim Malzemesi Materyali ihalesi İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TESİS YÖNETİMİ DİREKTÖRLÜĞÜ ARAÇ / İŞMAKİNASI SATIŞI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TESİS YÖNETİMİ DİREKTÖRLÜĞÜ ARAÇ / İŞMAKİNASI SATIŞI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TESİS YÖNETİMİ DİREKTÖRLÜĞÜ ARAÇ / İŞMAKİNASI SATIŞI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TESİS YÖNETİMİ DİREKTÖRLÜĞÜ ARAÇ / İŞMAKİNASI SATIŞI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU:

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KIRŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ KIRŞEHİR Sayı : Konu : 2012-2013 Eğitim - Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları Çalışma Takvimi T.C.

Detaylı

Karar No : 110 Karar Tarihi : 05/04/2013

Karar No : 110 Karar Tarihi : 05/04/2013 Karar No : 110 Karar Tarihi : 05/04/2013 Başkanlık Makamınca Komisyonumuza sunulan 22/3/2013 tarihli yazıda: 2839 sayılı Milletvekili Seçimi Kanunu nun 5 inci maddesinde; seçim çevreleri ve her seçim çevresinin

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri Tartışa Tartışa ANLATIYORUZ-Tartışa Tartışa ANLIYORUZ Münâzara Etkinliği Usûl ve Uygulama Esasları

Detaylı

BEYOĞLU 57214 Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 474,651 102 0 ERKEK İNG.

BEYOĞLU 57214 Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 474,651 102 0 ERKEK İNG. PUI YABC KARTAL 62993 Kartal Anadolu İmam Hatip 481,013 204 0 BEYOĞLU 57214 Beyoğlu Anadolu İmam Hatip 474,651 102 0 İNG. FATİH 61287 BAŞAKŞEHİR 63184 KADIKÖY 56996 FATİH 56933 KADIKÖY 61081 PENDİK 63567

Detaylı

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Arapça Hazırlık Sınıfı Uygulayan Proje Anadolu İmam Hatip Liseleri Arapça Münazara Yarışması Usûl ve Uygulama Esasları

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Arapça Hazırlık Sınıfı Uygulayan Proje Anadolu İmam Hatip Liseleri Arapça Münazara Yarışması Usûl ve Uygulama Esasları DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Arapça Hazırlık Sınıfı Uygulayan Proje Anadolu İmam Hatip Liseleri Arapça Münazara Yarışması Usûl ve Uygulama Esasları Amaç Öğrencilerin; Arapça düşünme, konuşma, dinleme ve

Detaylı

Türkiye Psikiyatri Derneği. PsikiyARTİST'i Arıyoruz Yarışması-2016. PsikiyARTİST i arıyoruz yarışmalarının üçüncüsünü düzenliyoruz.

Türkiye Psikiyatri Derneği. PsikiyARTİST'i Arıyoruz Yarışması-2016. PsikiyARTİST i arıyoruz yarışmalarının üçüncüsünü düzenliyoruz. Türkiye Psikiyatri Derneği PsikiyARTİST'i Arıyoruz Yarışması-2016 PsikiyARTİST i arıyoruz yarışmalarının üçüncüsünü düzenliyoruz. Bu yılın konusu Öteki olarak belirlenmiştir. Tüm üyelerimizi ruh sağlığı

Detaylı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır. T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI ULU ÖNDER ATATÜRK ÜN VEFATININ 74. YILI ANMA PROGRAMI Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki

Detaylı

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ, TARİHİ GÜNLER

Detaylı

ResFebeResFebeResFebeResFebe. EĞİTİM- ÖĞRETİM ve ÖĞRETMEN KONULU RESFEBE YARIŞMASI

ResFebeResFebeResFebeResFebe. EĞİTİM- ÖĞRETİM ve ÖĞRETMEN KONULU RESFEBE YARIŞMASI EĞİTİM- ÖĞRETİM ve ÖĞRETMEN KONULU RESFEBE YARIŞMASI Rize-2015 RESFEBE YARIŞMASI ÖZEL ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN KONUSU: 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Milli Eğitim Bakanlığına

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ SAMSUN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ SAMSUN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ SAMSUN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SAMSUN BİLİM ŞENLİĞİ PROJE PAZARI SAMSUN 2016 * PROJE PAZARI ilimiz ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ödüllü bir çalışmadır. 01-02 Haziran 2016

Detaylı

TRAFİKTE GENÇ FİKİRLER YARIŞMA ŞARTNAMESİ

TRAFİKTE GENÇ FİKİRLER YARIŞMA ŞARTNAMESİ TRAFİKTE GENÇ FİKİRLER YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Konusu ve Amacı Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü,

Detaylı

TRAFİK OLİMPİYATLARI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

TRAFİK OLİMPİYATLARI YARIŞMA ŞARTNAMESİ TRAFİK OLİMPİYATLARI YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Konusu ve Amacı Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü,

Detaylı

Karar No : 119 Karar Tarihi : 26/02/2011

Karar No : 119 Karar Tarihi : 26/02/2011 Karar No : 119 Karar Tarihi : 26/02/2011 Başkanlık Makamınca Kurulumuza sunulan 19/02/2010 tarihli yazıda, aynen; 2839 sayılı Milletvekili Seçimi Kanunu nun 5 inci maddesinde, seçim çevreleri ve her seçim

Detaylı

FEN LİSELERİ YÜZDELİK DİLİMİ. Tercih Kodu Okul Adı Öğretim Şekli Pansiyon Durumu Kontenjanı

FEN LİSELERİ YÜZDELİK DİLİMİ. Tercih Kodu Okul Adı Öğretim Şekli Pansiyon Durumu Kontenjanı FEN LİSELERİ Tercih Kodu Okul Adı Öğretim Şekli Pansiyon Durumu Kontenjanı 40765 BAHÇELİEVLER / Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler L. Kız/Erkek Pansiyon(Kız/Erkek) 120 3,38 52056 BEYLİKDÜZÜ / Vali

Detaylı

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Değerli Öğretmenlerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KAVAK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI OKUMA KÜLTÜRÜ ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KAVAK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI OKUMA KÜLTÜRÜ ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KAVAK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI OKUMA KÜLTÜRÜ ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ KONU : Samsun genelindeki ilköğretim okullarındaki 6, 7, 8.sınıf

Detaylı

SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ

SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ SIRA NO ÇALIġMA KONULARI TARĠHĠ 1. Eğitim Bölgesi Müdürler Toplantısı 6 Eylül -2013

Detaylı

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK..

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. 13-16 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul da düzenlenen TED İstanbul Koleji Ulusal Forumuna ( TİUF ), Müzik Öğretmenimiz Eren TOKMAK rehberliğinde okulumuzdan

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1 YAPILACAK İŞ Öğrencilerinin Beceri Eğitimlerinin Sona Ermesi Öğrencilerinin Beceri Eğitimi Sınav Öncesi Öğretmenler Kurulu Öğrencilerinin Beceri Eğitimi Sınavı 2 KURBAN BAYRAMI 21 Eylül 2015

Detaylı

2015-1. DÖNEM ÖDENEK DAĞITIM CETVELİ. Özel Eğitim Hizmetleri. Ödenek Gönderme Belgesinin Kodu. Öğrenci. Sayısı. Ödenek Gönderme Belgesinin Kodu

2015-1. DÖNEM ÖDENEK DAĞITIM CETVELİ. Özel Eğitim Hizmetleri. Ödenek Gönderme Belgesinin Kodu. Öğrenci. Sayısı. Ödenek Gönderme Belgesinin Kodu Sayfa : 1 İl Adı : ADANA Adı 1154 Çukurova Mal Müdürlüğü Niyazi Ekerbiçer Özel Eğitim Ortaokulu 2 Niyazi Ekerbiçer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) 9 Toplamı 11 1 4.261.23 5.208.17 5.208.17 5.208.17

Detaylı

Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi

Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi Yarışmanın Amacı: Doğa Koruma Derneği, Gaziantep merkezli bir sivil toplum kuruluşudur. Bu öykü yarışması; insanlarda çevre

Detaylı

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL Vehbi Dinçerler Fen Lisesi ,834

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL Vehbi Dinçerler Fen Lisesi ,834 İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı Vehbi Dinçerler Fen Lisesi 150 485,834 Abdulkadir Konukoğlu Fen Lisesi 150 477,737 ŞAHİNBEY TOBB Fen Lisesi 150 475,499 NİZİP Nizip Fen Lisesi 90 467,035 Yasemin Erman

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Müdürlüğü ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Müdürlüğü ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE Ana. Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 22/06/2016-E.65284 T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Müdürlüğü *BEAC9LF8* Sayı : 63784619-821.05 Konu : ANA Fikir Teknogirişim Yarışması

Detaylı

Kazanan Öğrenci Sayısı. Kazandığı Okul 1 GAZİANTEP/ŞEHİTKAMİL (149625) VEHBİ DİNÇERLER FEN LİSESİ 2 GAZİANTEP/ŞAHİNBEY (758738) TOBB FEN LİSESİ

Kazanan Öğrenci Sayısı. Kazandığı Okul 1 GAZİANTEP/ŞEHİTKAMİL (149625) VEHBİ DİNÇERLER FEN LİSESİ 2 GAZİANTEP/ŞAHİNBEY (758738) TOBB FEN LİSESİ S.N T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ Şehitkamil Azize-Abdulkadir Hamamcıoğlu Ortaokulu Müdürlüğü 204-205 Öğretim Yılında Mezun Olan Öğrenciler ve Kayıt Yaptırdığı Ortaöğretim Kurumları Kazandığı Okul GAZİANTEP/ŞEHİTKAMİL

Detaylı

TABLO-3. ÖN LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2015 EKPSS/KURA )

TABLO-3. ÖN LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2015 EKPSS/KURA ) TABLO-3. ÖN LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ LAR (2015 EKPSS/KURA ) KURUM KODU DPB NO KURUM ADI / POZİSYON UNVANI İL İLÇE TEŞKİLAT SINIF 290220001 13309 290220003 13310 291520001 13539 291520003

Detaylı

Tekirdağ Bilim ve Sanat Merkezi Tekirdağ ın Genç Yetenekleri

Tekirdağ Bilim ve Sanat Merkezi Tekirdağ ın Genç Yetenekleri Tekirdağ Bilim ve Sanat Merkezi Tekirdağ ın Genç Yetenekleri Bölüm 1 Amaç: Tekirdağ bünyesindeki örgün ve yaygın eğitim kurumları arasında müzik yarışması düzenlemektir. Yarışma kategorileri: Bölüm 2 Yarışmalar;

Detaylı

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YEMEKTE DENGE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖNSÖZ Değerli Öğretmenlerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi nin

Detaylı

2 ADANA SEYHAN Adana Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi. 3 ADIYAMAN MERKEZ Adıyaman Teknik ve Endüstri Meslek Lises

2 ADANA SEYHAN Adana Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi. 3 ADIYAMAN MERKEZ Adıyaman Teknik ve Endüstri Meslek Lises Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Beceri'10 Projesi kapsamında 81 ilde bulunan 122 okulun makine/teçhizat donanım ihtiyaçları karşılanmıştır. Bununla birlikte proje çerçevesinde verilecek

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜTÜPHANELER VE MÜZELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜTÜPHANELER VE MÜZELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜTÜPHANELER VE MÜZELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Şube Müdürlüğümüz 16 Kütüphane ve

Detaylı

"Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Koruyalım"

Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Koruyalım Y A Y İ N L A R İ? MESVÂK HLmŞEEBİS CELİŞİHVAKFI Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Koruyalım Ödüllü Resim Yarışması Şartnamesi 1. GIRIŞ Firmamızca "Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Korumak" konulu resim

Detaylı

GAZİANTEP İLİ 2013 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM FAALİYETLERİ UYGULAMA YÖNERGESİ

GAZİANTEP İLİ 2013 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM FAALİYETLERİ UYGULAMA YÖNERGESİ GAZİANTEP İLİ 2013 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM FAALİYETLERİ UYGULAMA YÖNERGESİ 1-Müdürlüğümüzün 2013 Yılı Mahalli Hizmetiçi Eğitim Planı, oluşturulan komisyonca ilimizin yıllık eğitim ihtiyaçlarına göre

Detaylı

ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN MAKAM / BİRİM YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI

Detaylı

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU 2014 2015 ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU 2014 2015 ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU 2014 2015 TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI 7-8-9-10-11-12 Yaş aralığı 24 Ocak 30 Ocak 2015 SON BAŞVURU TARİHİ 19 Ocak 2015 DÜŞÜNME SÜRESİ

Detaylı

SIRA T.C KİMLİK NO ATAMA BRANŞI YENİ GÖREV YERİ

SIRA T.C KİMLİK NO ATAMA BRANŞI YENİ GÖREV YERİ ATAMA BRANŞI 1 23464085192 Okul Öncesi Öğrt 2 18160269700 Okul Öncesi Öğrt 3 41797994998 Okul Öncesi Öğrt 4 56311576970 Okul Öncesi Öğrt 5 34547086906 Okul Öncesi Öğrt 6 10130630688 Okul Öncesi Öğrt 7

Detaylı

2015-2016 TEOG İZMİR OKULLARI YERLEŞTİRME PUANLARI

2015-2016 TEOG İZMİR OKULLARI YERLEŞTİRME PUANLARI 2015-2016 TEOG İZMİR OKULLARI YERLEŞTİRME PUANLARI FEN VE SOSYAL BİLİMLER LİSELERİ OKUL ADI OKUL TÜRÜ DİL İzmir Fen Lisesi Fen Lisesi İngilizce 496.880 0,11 İzmir -Buca İnci-Özer Tırnaklı Fen Lisesi Fen

Detaylı

TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü

TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü Özel Şartnamesi Konu Madde 1- Ufukta Umutlar konulu Ortaokul ve Lise öğrencileri ile yetişkinler kategorisinde resim, şiir, öykü yarışması, yetişkinler kategorisinde fotoğraf yarışması düzenlenecektir.

Detaylı

"YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA" YARIŞMA ŞARTNAMESİ

YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA YARIŞMA ŞARTNAMESİ "YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA" YARIŞMA ŞARTNAMESİ GİRİŞ Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak için, Millî Eğitim

Detaylı

2016 ÖĞRETMEN İHTİYAÇ LİSTESİ ILC_ADI KR_ADI BRANS NORM MEVCUT İHTİYAÇ

2016 ÖĞRETMEN İHTİYAÇ LİSTESİ ILC_ADI KR_ADI BRANS NORM MEVCUT İHTİYAÇ 2016 ÖĞRETMEN İHTİYAÇ LİSTESİ Lisesi Adalet 1 0 1 Safranbolu İmam Hatip Ortaokulu Arapça 2 1 1 ESKİPAZAR Şehit Cafer Demirhan İmam-Hatip Ortaokulu Arapça 1 0 1 EFLANİ Eflani İMKB Çok Programlı Anadolu

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILINDA GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSELERİNİN 9. SINIFLARINA YENİ ALINACAK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

2013-2014 ÖĞRETİM YILINDA GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSELERİNİN 9. SINIFLARINA YENİ ALINACAK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ÇE 2013-2014 ÖĞRETİM YILINDA GÜZEL VE LİSELERİNİN 9. SINIFLARINA YENİ ALINACAK ÖĞRENCİ LARI 1 ADANA ÇUKUROVA Adana Çukurova Güzel Sanatlar ve Spor 2 ADANA SARIÇAM Adana Sarıçam Güzel Sanatlar ve Spor -

Detaylı

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak

Detaylı

2016 YILI TOKAT İLİNDE AÇILACAK MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM FAALİYETLERİ LİSTESİ

2016 YILI TOKAT İLİNDE AÇILACAK MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM FAALİYETLERİ LİSTESİ 2016 YILI TOKAT İLİNDE AÇILACAK MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM FAALİYETLERİ LİSTESİ S.NO FAALİYET NO FAALİYETİN ADI FAALİYETİ YERİ BAŞLAMA BİTİŞ İÇERİĞİ DURUMU SON BAŞVURU 1 2016600001 2 2016600002 3 2016600003

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI İLİ OKUL ADI İL DERECESİ BALIKESİR (BURHANİYE/EDREMİT) GRUBU ERKEKLER KIZLAR ISPARTA GRUBU ERKEKLER KIZLAR

2014-2015 ÖĞRETİM YILI İLİ OKUL ADI İL DERECESİ BALIKESİR (BURHANİYE/EDREMİT) GRUBU ERKEKLER KIZLAR ISPARTA GRUBU ERKEKLER KIZLAR 2014-2015 ÖĞRETİM YILI NO 25-27 MART 2015 TARİHLERİ ARASINDA YILDIZ - BASKETBOL GRUP YARIŞMALARINA KATILACAK İL VE TAKIMLARIN LİSTESİ İLİ OKUL ADI İL DERECESİ BALIKESİR (BURHANİYE/EDREMİT) GRUBU 1 AYDIN

Detaylı

Araç Muayene Süresi. Araç Muayene Ücreti. Tüvtürk İstasyonları Çalışma Saatleri. Araç Muayene Gecikme Cezası. Gerekli Evraklar - Belgeler

Araç Muayene Süresi. Araç Muayene Ücreti. Tüvtürk İstasyonları Çalışma Saatleri. Araç Muayene Gecikme Cezası. Gerekli Evraklar - Belgeler Tüvtürk Araç Muayene Randevu alma ve diğer araç muayenesi bilgilerini Minibüslere özel mümkün olduğunca tek sayfada kolay bir şekilde ulaşılması amacıyla bu sayfa oluşturulmuştur. Araç Muayene Süresi Araç

Detaylı

İLÇE KURUM yeni eğitim bölgesi

İLÇE KURUM yeni eğitim bölgesi 1 YEŞİLYURT Malatya Fen Lisesi 1.Eğitim Bölgesi 2 YEŞİLYURT Malatya Bilim ve Sanat Merkezi 1.Eğitim Bölgesi 3 YEŞİLYURT Malatya Anadolu İmam Hatip Lisesi 1.Eğitim Bölgesi 4 YEŞİLYURT Gazi Anadolu Lisesi

Detaylı

Trabzon TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar

Trabzon TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar On5yirmi5.com Trabzon TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar 2015-2016 yılı Trabzon hangi liselerde boş kontenjan var, e-okul için taban puanları, toplam kontenjları ve TEOG okul türleri işte bu listede.

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü S. NO 1 OKUL/KURUM/ KURUL/İŞ/İŞLEM Halk Eğitim / ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ KONU Açık Ortaokul Birinci

Detaylı

GAZİANTEP İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 TEOG TERCİHE ESAS LİSTE (GAZİANTEP)

GAZİANTEP İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 TEOG TERCİHE ESAS LİSTE (GAZİANTEP) KODU ADI TÜRÜ SÜRESİ KARMA PANSİYON Y.DİL KONTENJAN TÜRKİYE %LİK DİLİMİ 40949 ŞEHİTKAMİL / Vehbi Dinçerler Fen Lisesi Pansiyon() 120 1,33 52452 ŞAHİNBEY / TOBB Fen Lisesi (Bağlarbaşı Anadolu Lisesinde

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü. ...VALİLİĞİNE (Sağlık Müdürlüğü) 22.08.2003/4248 G E N E L G E 2003/100

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü. ...VALİLİĞİNE (Sağlık Müdürlüğü) 22.08.2003/4248 G E N E L G E 2003/100 SEGT :Eğit.Plan.Dai.Bşk. SAYI :B100SEG0720009 KONU :2003-2004 SML Çalışma Takvimi T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü...VALİLİĞİNE (Sağlık Müdürlüğü) 22.08.2003/4248 G E N E L G E 2003/100

Detaylı

YARIŞMA YÖNERGESİ 1.AMACI:

YARIŞMA YÖNERGESİ 1.AMACI: YARIŞMA YÖNERGESİ 2012/2013 Eğitim Öğretim Yılı Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trabzon Ticaret Sanayi Odası Ortaklığında Mesleğini Keşfet-Küçük Mucitler Proje Yarışması Mesleğini Keşfet-Küçük Mucitler

Detaylı

T.C. HALİLİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : /821/ Konu: Trafikte Genç Fikirler Yarışması.

T.C. HALİLİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : /821/ Konu: Trafikte Genç Fikirler Yarışması. T.C. HALİLİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 33136620/821/4185603 13.04.2016 Konu: Trafikte Genç Fikirler Yarışması. DAĞITIM YERLERİNE İlgi : İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 12.04.2016 tarihli

Detaylı

VODAFONE FREEZONE 18. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI

VODAFONE FREEZONE 18. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI 1 VODAFONE FREEZONE 18. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI BAŞVURU FORMU (15 SAYFADAN OLUŞMAKTADIR-LÜTFEN FAKSLAMAYINIZ) 2 Başvuru formu, illere göre farklılık gösteren aşağıda belirtilen tarihlerde,

Detaylı

TRAFİK OLİMPİYATLARI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

TRAFİK OLİMPİYATLARI YARIŞMA ŞARTNAMESİ TRAFİK OLİMPİYATLARI YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Konusu ve Amacı Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü,

Detaylı

ENDÜSTRİ MESLEK LİSELERİ

ENDÜSTRİ MESLEK LİSELERİ SIRA NO İLİ İLÇESİ OKUL ADI ENDÜSTRİ MESLEK LİSELERİ KOORDİNATÖR OKULLAR 1 ADANA CEYHAN CEYHAN TEK. VE END. MES. LİS. DENİZCİLİK ANADOLU MESLEK LİSESİ. 2 ADANA ÇUKUROVA KURTTEPE TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2011-2012 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2011-2012 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2 3 Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında 2011-2012 Öğretim Yılı Öğrenci Kayıtları: a) Başvurular 1-29 Haziran 2011 b) Seçici komisyon tarafından kayıtları yapılacak çocukların tespiti 1 Temmuz 2011 c) Kesin

Detaylı

Maliye Bakanlığı Tercih Yapılabilecek Kurumlar Tablosu

Maliye Bakanlığı Tercih Yapılabilecek Kurumlar Tablosu 900510001 ANKARA 62851009 ADALET BAKANLIĞI 11 (I) SAYILI CETVEL - GENEL BÜTÇE KAPSAMINDAKİ KAMU İDARELERİ 900610001 ANKARA 62851024 AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI 10 (I) SAYILI CETVEL - GENEL BÜTÇE

Detaylı

Kont Sayı. İZMİR KARŞIYAKA (MERKEZ) ÖZEL YAMANLAR FEN LİSESİ 22 495,244 500 İZMİR BORNOVA (MERKEZ) İzmir Fen Lisesi 78 493,731 498,575

Kont Sayı. İZMİR KARŞIYAKA (MERKEZ) ÖZEL YAMANLAR FEN LİSESİ 22 495,244 500 İZMİR BORNOVA (MERKEZ) İzmir Fen Lisesi 78 493,731 498,575 İl Adı İlçe Adı Kont Adı Kont Sayı Kont Taban Puan Kont Tavan Puan KARŞIYAKA ÖZEL YAMANLAR FEN LİSESİ 22 495,244 500 BORNOVA İzmir Fen Lisesi 78 493,731 498,575 KARŞIYAKA ÖZEL YAMANLAR ANADOLU LİSESİ 18

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı: 88013337/821.05/1841473 18/02/2015 Konu: Model Birleşmiş Milletler Konferansı (MUN).VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Detaylı

İl / İlçe / Okul Tür Dil A Gurubu Taban Puan

İl / İlçe / Okul Tür Dil A Gurubu Taban Puan İl / İlçe / Okul Tür Dil A Gurubu Taban Puan Atatürk Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 482.4703 Atatürk Lisesi Anadolu Lisesi Almanca 481.4910 Atatürk Lisesi Anadolu Lisesi Fransızca 480.1685 Bornova Anadolu

Detaylı

T.C. NARLIDERE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. NARLIDERE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. NARLIDERE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 47439461/604-E.1907419 18.02.2016 Konu: Can Dostlar Hareketi Projesi İyi Uygulamalar Paylaşımı Yarışması NARLIDERE İLHAN ONAT İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 60305806/102/3707190 03/09/2014 Konu: 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi

T.C. ÇANAKKALE VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 60305806/102/3707190 03/09/2014 Konu: 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi T.C. ÇANAKKALE VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 60305806/102/3707190 03/09/2014 Konu: 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi VALİLİK MAKAMINA İlgi : Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim

Detaylı

ESKİPAZAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ORTAOKUL VE LİSELER ARASI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ BİLGİ YARIŞMASI

ESKİPAZAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ORTAOKUL VE LİSELER ARASI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ BİLGİ YARIŞMASI ESKİPAZAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ORTAOKUL VE LİSELER ARASI BİLGİ YARIŞMASI AMAÇ: Öğrencilerin Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Siyer Temel Dini Bilgiler derslerinde işlenen bilgilere farkındalık oluşturmak

Detaylı

KARAMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORTAÖĞRETİM OKULLARI ARASI BİLGİ VE GENEL KÜLTÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARAMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORTAÖĞRETİM OKULLARI ARASI BİLGİ VE GENEL KÜLTÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KARAMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORTAÖĞRETİM OKULLARI ARASI BİLGİ VE GENEL KÜLTÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1-AMAÇ: Öğrencilerin görev ve sorumluluk duygularının gelişmesini,

Detaylı

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ERZİNCAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ERZİNCAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ERZİNCAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1 S.N. YAPILACAK İŞ TARİHİ 1 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve Başlaması

Detaylı

DEVLET KEMER TAKIYOR. Kamu Aracı Kullanan Sürücüler ve Kurum Yöneticileri için Emniyet Kemeri Kullanımı Farkındalık Projesi. Doç. Dr.

DEVLET KEMER TAKIYOR. Kamu Aracı Kullanan Sürücüler ve Kurum Yöneticileri için Emniyet Kemeri Kullanımı Farkındalık Projesi. Doç. Dr. 1 DEVLET KEMER TAKIYOR Kamu Aracı Kullanan Sürücüler ve Kurum Yöneticileri için Emniyet Kemeri Kullanımı Farkındalık Projesi Doç. Dr. Tuncay DURNA 27.02.2015 2 Paydaşlar İPA Türkiye Bölümü Başkanlığı TUGAM

Detaylı

BOLU MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.NO YAPILACAK ÇALIŞMALAR ÇALIŞMANIN TARİHİ. Ağustos 2012.

BOLU MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.NO YAPILACAK ÇALIŞMALAR ÇALIŞMANIN TARİHİ. Ağustos 2012. BOLU MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.NO YAPILACAK ÇALIŞMALAR ÇALIŞMANIN TARİHİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYITLARI 1-Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Ağustos

Detaylı

2014-Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar

2014-Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar 106510001 ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ / KAYSERİ 3 0 83,89214 85,94417 900510001 ADALET BAKANLIĞI / ANKARA 11 0 85,05904 88,40501 100210001 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ / ADIYAMAN 1 0 82,56837 82,56837 100310001

Detaylı

EK-1 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ GRUBU POSTA-KARGO İŞLEME GRUBU TOPLAM ÜNİTE

EK-1 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ GRUBU POSTA-KARGO İŞLEME GRUBU TOPLAM ÜNİTE 1 ADANA 8 0 8 Adliyesarayı PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Cemalpaşa PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Çarşı PTT Merkezi Müdürlüğü 2 Çukurova PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Sarıçam PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Ceyhan PTT Merkezi Müdürlüğü

Detaylı

No Ulusal Yeterlilikler Başvuru Şartları

No Ulusal Yeterlilikler Başvuru Şartları TREN MAKİNİSTİ ( SEVİYE 4) BELGELENDİRME SINAVI SINAV TARİHİ- YERİ: TEORİK SINAV: 25 KASIM 2014 ANKARA ( RAYTEST MERKEZİ, adresimizi öğrenmek için web sayfamızda yer alan iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz)

Detaylı

T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması

T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA (Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü) İlgi : Kütahya

Detaylı

BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ORTAK SINAV Kılavuzu http://bursa.meb.gov.tr ORTAK SINAVLAR UYGULAMA TAKVİMİ Sınıf Dönem Sınav Tarihleri Mazeret Sınavı Tarihleri Sınav Sonuçlarının

Detaylı

Fresenius Medikal Hizmetler A.Ş

Fresenius Medikal Hizmetler A.Ş SERTİFİKA Ekte belirtilen sirket birimleri ile birlikte şirketinin, aşağıda belirtilen geçerlilik alanında bir Kalite Yönetim Sistemini yürürlüğe koyduğunu ve uygulamakta olduğunu teyit eder. Faaliyet

Detaylı