KAHRAMANMARAŞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KAHRAMANMARAŞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ"

Transkript

1 KAHRAMANMARAŞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1

2 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEİS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

3 öğretim yılı sonu ve öğretim yılı başı sayısal verileri, bütün örgün ve yaygın eğitim kurumlarımızca elektronik ortamda girilecektir. Buna göre; 1- e-okul sisteminden, tüm resmi-özel bağımsız anaokulları, ilkokul, ortaokul ve tüm ortaöğretim kurumları bünyesindeki anasınıfları ile ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarına ait öğrenci ve bina bilgileri bilgi girişleri yapılacaktır. - MEİS modülünden ise eğitim olanakları ekranlarına tüm resmi-özel kurumlar, öğretmen bilgileri ekranlarına veri girişi yapacaklardır.

4 Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğüne bağlı tüm kurumlar, kursiyer bilgileri ekranlarına sadece; Özel Öğretim Kursu, Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu ve Özel Muhtelif Kurslar bilgi girişi yapacaktır. Okula dönüşen dershaneler, geçmiş (eski kurum kodu ile) döneme ait kursiyer bilgilerini MEİS Modülüne, Eğitim öğretim yılına ait öğrenci, bina ve bina kullanımı bilgilerini (yeni kurum kodu ile) e-okul sisteminden gireceklerdir.

5 2- MEİS modülü ekranları yenilenip güncellendiğinden her kurum, kullanıcı adı ve şifresini girdiğinde karşısına gelen ekranlardan sadece kurum genel bilgileri altındaki ilgili ekranlara ve bağlı olduğu genel müdürlük altındaki ilgili ekranlara bilgi girişi yapacaktır. 3- Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı ikili mesleki eğitim merkezlerinin tüm bilgi girişleri MEİS Modülünden yapılacaktır. 4- Pansiyonlu okullarla ilgili bilgi girişleri; pansiyon açma, kapama, kapasite artırımı ve pansiyon türü değişikliği gibi işlemlerle ilgili yetkiler, pansiyonun bağlı olduğu genel müdürlüklerde olduğundan bu gibi değişiklikler Devlet Kurumları Modülünden ilgili genel müdürlüklerce girilecektir. Yatılı öğrenci ekleme işlemi, öğrencinin pansiyonunda kaldığı okul müdürlüğü tarafından e- Okul sisteminden Kurum e-pansiyon bölümünden zamanında yapılacaktır. 5

6 5- Okul ve kurumlar, kullandıkları bina kendilerine ait ise bina kullanım ekranını dolduracak, tahsis ekranına herhangi bir bilgi girişi yapmayacaktır. Tahsis ekranı sadece, kendi binası olmayan başka okulun binasını kullanan okul ve kurumlar tarafından doldurulacaktır sayılı Kanun kapsamında dönüştürme işlemi yapılmış olan ayrı kurum koduna sahip ilkokul ve ortaokul aynı binada eğitim veriyor ise, e-okul sistemi içerisinde bulunan bina kullanımı ve diğer bina bilgileri ekranlarına bilgi girişi yapılırken; a) İlgili Kanun kapsamında dönüşüm işlemlerinde oluşturulan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Bölümü Planlama Komisyonunca, bina mülkiyetinin ilkokula mı, ortaokula mı ait olduğu belirlenip okul müdürlüğüne bildirilecektir. b) Bilgi girişlerindeki mükerrerliğin önlenmesi için, aynı binada eğitim yapan okulların bina kullanımı ve diğer bina bilgileri ekranları, komisyonca binanın mülkiyeti verilen okul tarafından doldurulacaktır. Aynı binada eğitim yapan diğer okul ise, sadece tahsis ekranına hangi okulun binasını ve kaç dersliğini kullandığı bilgisini girecektir. 6

7 6- Bina kullanım ekranları güncellenirken, derslik, anasınıfı olarak kullanılan derslik, spor salonu, kütüphane, laboratuvar, vb. sayılarda hatalı veri girişi yapılmaması hususuna özen gösterilecektir. 7- Öğretmenevi, öğretmenevi ve akşam sanat okulu, eğitim merkezi ve sosyal tesisler yatak kapasitelerini MEİS Modülünde bina bilgileri içerisindeki bina kullanımı ekranına, uygulama oteli bulunan anadolu otelcilik ve turizm meslek liseleri ise yatak kapasitelerini e-okul sistemindeki bina bilgileri bölümü altındaki bina kullanımı ekranına girecektir. 8- e-okul Sisteminde; taşımalı eğitime tabi öğrenci, birleştirilmiş sınıflarda okuyan öğrenci ve kaynaştırma eğitimine tabi öğrenci bilgilerinin özür grupları ile birlikte eksiksiz olarak tanımlamalarının yapılması gerekmektedir. 9- Halk Eğitim Merkezi, Mesleki Eğitim Merkezi, kursiyer, personel ve bina bilgi girişlerini adresindeki e-yaygın Modülünden, eğitim olanakları bilgi girişlerini ise önceki yıllarda olduğu gibi MEİS Modülü üzerinden yapılacaktır. 7

8 10- Yaygın eğitim kapsamındaki özel özel eğitim okullarının rehabilitasyon birimleriyle özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde kayıtlı olan bireylerin kursiyer bilgileri ve kursiyerlerin öğrenim durumları adresindeki Özürlü Birey Modülünden öğrenim bilgisi giriş ekranı kullanılarak girilecektir. Bina bilgileri, eğitim olanakları ve personel durumu bilgileri ise MEİS Modülünden girilecektir. 11- Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumlar bilgisayar sayılarını, e-okul sisteminde yer alan bina kullanım ekranlarına, Büroda kullanılan bilgisayar sayısı, Eğitim amaçlı kullanılan bilgisayar sayısı ve Fatih projesi kapsamında tablet bilgisayar sayısı ayrıntısında gireceklerdir. 8

9 Bilgiler girilmeden önce tablolardaki AÇIKLAMALAR MUTLAKA okunmalıdır. Kurum Genel Bilgileri kontrol edilerek hatalı ve eksik olan bilgiler tespit edilerek, Şubemize bildirilecek gerekli düzeltme işlemleri yaptırılacaktır.

10 GÜNCELLEME YAPILACAK EKRANLAR; Resmi ve Özel Okulların ivedilikle güncellemesi gereken ekranlar: e-okul sisteminde İlkokul-Ortaokul Kurum İşlemleri/Okul Bilgileri altındaki Okul Bilgileri Öğretim Şekli Tahsis Durumu Bina Durumu Lojman Durumu Bina Kullanımı Bilgilerinin doğru ve eksiksiz girilmesinin sağlanması gerekmektedir.

11 MEİS MODÜLÜNE BİLGİ GİRİŞİ YAPILACAK EKRANLAR; Yaygın Eğitim Kurumlarının yanısıra, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğüne bağlı ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarının Personel Bilgileri ekranları doldurulacaktır. Personel bilgileri ekranları doldurulurken: MEİS MODÜLÜ GENEL BİLGİLER EKRANI içerisinde KURUM BİLGİLERİ altında o okula ait öğretmen branş ve personel görevleri seçilerek ilgili ekranların açılması sağlanmalıdır. Daha sonra açılan ekranlara öğretmen sayıları ve görevlere göre personel sayıları girecektir.

12 Resmi Özel Bütün Kurumlar MEİS Modülü nde EĞİTİM OLANAKLARI altındaki; *Kütüphane Materyal *Kütüphane Kullanımı *Bilişim İnternet ve Çevre Birimleri ekranlarını mutlaka eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulacaktır. Kütüphanesi bulunan bütün kurumlar (resmi-özel) Bina Kullanımı Durumu ekranında, Kütüphane Sayısı (Sınıf Kitaplıkları Hariç) hücresine bilgi girdikten sonra MEİS Modülünde mutlaka Kütüphane Materyal / Kütüphane Kullanımı ekranlarını doldurmaları gerekmektedir.

13 Resmi Kurumlardaki Bilgisayar Sayıları; E-okul Bina Kullanımı Ekranına eklenen alanlara bilgi girişi yapılacaktır. Ancak özel kurumlar Meis Modülü ne, Eğitim Olanakları Bölümündeki; Kütüphane Materyal ve Çevre Birimleri yanında Bilişim Bilgisayar ekranı ile Bilgisayar Laboratuarı/BT Sınıfları ekranlarına bilgi girişleri yapacaklardır.

14 öğretim yılında öğretmenevlerinin bina kullanım bilgileri yine MEİS Modülü nden girilecektir. Öğretmenevleri MEİS Modülü nde Bina Bilgileri Bina Kullanımı ekranına Yatak Kapasitesi ve Öğretmenevi olarak kullanılan oda sayısı hücresini mutlaka dolduracaklardır. Halk Eğitim Merkezleri bilgi girişlerini HEM Modülünden yapacak, MEİS Modülünde Kütüphane Materyal, Kütüphane Kullanımı ile Bilişim/İnternet ve Çevre Birimleri ekranlarını mutlaka dolduracaklardır.

15 TAHSİS EKRANI!!! Aynı binayı birden fazla kurum müdürlüğünün kullanması durumunda bina sahibi, Bina Durumu ile Bina Kullanımı ekranlarına bilgilerini girecek kiracı konumundaki okul yalnızca Tahsis Durumu ekranını dolduracaktır. Tahsis Durumu Ekranında işlem yapan okul/kurumlarımız Bina Durumu ile Bina Kullanımı ekranında bilgi var ise bilgileri silerek boş kaydedeceklerdir.

16 RESMİ VE ÖZEL İLKOKUL VE ORTAOKULLAR, BAĞIMSIZ ANAOKULU İLKOKUL, ORTAOKUL VE ORTAÖĞRETİM BÜNYESİNDEKİ ANASINIFLARI, ORTAÖĞRETİM BİLGİ GİRİŞLERİ E-OKUL MODÜLÜNDEN YAPILACAKTIR. NOT: İLKOKUL, ORTAOKUL VE ORTAÖĞRETİME AİT BAZI BUTONLAR MEİS MODÜLÜNDE AÇIKTIR.BU BİLGİLERİN MEİS MODÜLÜNDEN DE GÜNCELLENMESİ GEREKMEKTEDİR. REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZLERİ RAM MODÜLÜNDE BULUNAN BİLGİLERİ GÜNCELLEYECEK VE MEİS MODÜLÜNDE BULUNAN EKRANLARA BİLGİ GİRİŞLERİNİ YAPACAKLARDIR.

17 DERSHANE, MTSK, MUHTELİF KURSLAR, ÖZEL ETÜD EĞİTİM MERKEZİ VE DİĞER ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI BİLGİ GİRİŞLERİNİ MEİS MODÜLÜNDEN YAPACAKLARDIR. REHABİLİTASYON MERKEZLERİ ÖZÜRLÜ BİREY MODÜLÜNDE BULUNAN BİLGİLERİ GÜNCELLEYECEK VE MEİS MODÜLÜNDE BULUNAN EKRANLARI DOLDURACAKLARDIR.

18 Resmi ve Özel Okulöncesi, İlkokul, Ortaokul ve Ortaöğretim Okullarımız tarafından bilgi girişi yapılacak ekranlar.

19 Renkli alanlar bilgi değişikliğine kapalı bölümlerdir. Hatalı bilgi var ise Müdürlüğümüze yazılı olarak bilgi verilerek gerekli güncelleme işlemleri yaptırılacaktır. Diğer alanlar okullarımız tarafından güncellenecektir.

20 Bina Sahibi Olmayan Okullarımız Bina Kullanımı Ekranında Yalnızca Derslik Sayısı (aktif kullanılan-anasınıfı hariç) Alanına bilgi girişi yapacak, diğer alanları boş kaydedecektir. Bilgi Girişi Yapılmış İse «Derslik Sayısı (aktif kullanılan-anasınıfı hariç)» Alanı Hariç Diğer Bilgiler Silinerek Kaydedilecektir. Tahsis Durumu Ekranını Bina Sahibi Olmayan Okul Dolduracak, Bina Sahibi Olan Okullarımız Bu Ekranı Boş Kaydedecektir. Bilgi Girişi Yapılmış İse Silinecektir. Lojman Durumu Ekranını Yalnızca Bina Sahibi Okullarımız İşleyecek, Bina Sahibi Olmayan Okullarımız Bu Ekranı Boş Kaydedecektir. Bilgi Girişi Yapılmış İse Silinecektir. Bina Durumu Ekranını Yalnızca Bina Sahibi Okullarımız İşleyecek, Bina Sahibi Olmayan Okullarımız Bu Ekrana Bilgi Girişi Yapmayacaktır. Bilgi Girişi Yapılmış İse Silinecektir.

21 Bina bilgileri ekranında bulunan bilgiler kontrol edilerek gerekli güncelleme işlemi yapılacak, Bina Bilgisi yok ise Yeni Kayıt butonu tıklanarak Bina Bilgileri tablosu oluşturulacaktır.

22 Lojman Durumu Ekranına var ise Lojmanda bulunan Daire Sayısı Girilecektir.

23

24 Bürolarda Kullanılan Bilgisayar Sayıları Girilecek. İdari Odalar dahil Bu alana Aynı Binayı Birden Fazla Kurum Kullanıyor İse Kurum Sahibi Okul Diğer Derslik Sayılarını İşledikten Sonra Kendisinin Kullandığı Derslik Sayısını Yazacak. Kiracı Durumunda Olan Okul İse Tahsis Ekranında Kullandığı Derslik Sayısını Yazdıktan Sonra Bu Ekranda Yalnızca Bu Alanı Dolduracaktır. Diğer Müstakil Okullarımızda Bu Alanı Dolduracaklardır. Sınıf, Laboratuvar, BT Sınıflar vb.

25 Fatih Projesi Kapsamında Okul/Kurumlarımıza Dağıtılan Malzemeler Kütüphane Sayısı Girilmiş İse MEİS Modülünde Buluınan Kütüphane Kullanımı İle Kütüphane Materyal Ekranlarının Doldurulması Zorunludur. Kütüphane Yok İse Bu Alana Sıfır «0» Giriniz.

26 Bina Kullanımı Ekranında bulunan bilgiler kontrol edilerek gerekli güncelleme işlemleri yapılacak, özellikle derslik sayıları, bilgisayar sayıları ile fatih projesi bilgilerinin girişine özen gösterilecektir.

27 Birleştirilmiş Sınıf uygulaması olan okullarımız, Şube İşlemleri/Birleştirilmiş Şube Tanımlama Ekranında gerekli işlemleri yaparak kaydedecektir.

28 Öğrenci Genel Bilgileri Ekranında bulunan bilgiler sürekli güncel tutulacaktır. Bu ekranda bulunan bilgiler her dönem en az bir kez güncellenecektir.

29 MEİS MODÜLÜNDE BULUNAN EKRANLAR

30 30

31 Bu ekranlara giriş yapmadan önce "Bina Adres/Kontrol" ekranının doldurulması GEREKMEKTEDİR. 31

32 32

33 Kütüphanesi olan okullarımız MEİS Modülü Kütüphane Materyal Ekranını işleyeceklerdir.

34 Kütüphanesi olan okullarımız MEİS Modülü Kütüphane Kullanım Ekranını işleyeceklerdir.

35 Bilişim/İnternet ve Çevre Birimleri Ekranında Bulunan bilgi başlıklarına ait bilgiler girilecektir. Bilgi girişinde Çevre Birimleri Başlığı altında bulunan bilgi başlıklarına girilen bilgi Taşınır Mal Modülünde bulunan bilgi ile tutarlı olmasına dikkat edilecektir.

36 DURUM VE ONAY Başlığı Altında Kurum Durum Raporu İşlem Durumunu Göstermektedir.

37 Kurum Onay İşlemi, Kayıtlarda Eksik yada Tutarsızlık Yok İse Kurum Amiri Bilgileri Girilerek Onay İşlemi Yapılacaktır.

38 Anlatılanlara İlave Olarak MEİS Modülünde Bulunan Özel Okulöncesi, Özel İlköğretim ve Özel Ortaöğretim Okullarına Ait Ekranlar.

39 Öğretmen Branşları Ekranında Branşlar seçilerek kaydedilecektir.

40 Personel Bilgileri Ekranında Görevler seçilerek kaydedilecektir.

41 Anasınıfı Öğretmenleri Ekranı Anaokullarımız ve Bünyesinde Anasınıfı Bulunan Okullarımız Tarafından Doldurulacaktır.

42 Branş Öğretmenleri Ekranı Doldurulacaktır.

43 Görevlere Göre Personel Ekranı Açıklamalar Doğrultusunda Doldurulacaktır.

44 Bilişim/Bilgisayar Ekranında Bilgisayar Sayıları Girilecektir. Yeni Kayıt Butonu Tıklanarak Bilgi Girişi Yapılacaktır.

45 Bilgisayar Laboratuvarları/BT Sınıfları Ekranında Bilgisayar Sayıları Girilecektir. Yeni Kayıt Butonu Tıklanarak Bilgi Girişi Yapılacaktır.

46 DURUM VE ONAY Başlığı Altında Kurum Durum Raporu İşlem Durumunu Göstermektedir.

47 Kurum Onay İşlemi, Kayıtlarda Eksik yada Tutarsızlık Yok İse Kurum Amiri Bilgileri Girilerek Onay İşlemi Yapılacaktır.

48 Mesleki Eğitim Merkezi ile Mesleki Teknik Eğitim Yapan Ortaöğretim Okullarımız Tarafından Yapılacak Bilgi Girişleri

49 Meslek Kursları Ekranı, Kurumda 3308 Sayılı Kanuna Göre Açılan Meslek Kursları var ise Açılan Kurslar Seçilecektir.

50 Meslek Dalları Ekranı, Kurumda Açılan Meslek Dalları Seçilecektir.

51 Meslek Dalları Ekranında Seçilen Meslek Dallarına Ait Çırak Sayıları, Çırak Sayıları Ekranından Girilecektir.

52 Meslek Dalları Ekranında Seçilen Meslek Dallarına Ait Kalfa Sayıları, Kalfa Sayıları Ekranından Girilecektir.

53 Meslek Dalları Ekranında Seçilen Meslek Dallarına Ait İşyeri Açma Belgesi Alan Sayıları, İşyeri Açma Belgesi Alan/Yaş Ekranından Girilecektir.

54 Öğrenimden Ayrılanlar Ekranı İşlenecektir.

55 Usta Öğretici Ekranı Meslek Dallarına Göre İşlenecektir.

56 Engelli Öğrenci Ekranı İşlenecektir.

57 Seçilen Meslek Dallarına Göre Aday Çırak Sayıları, Aday Çırak Sayısı Ekranından Girilecektir.

58 Seçilen Meslek Kurslarına Göre Meslek Kursları Öğrenci Sayıları, Meslek Kursları Öğrenci Ekranından Girilecektir.

59 Kalfalık Ustalık Belgesi Alanlar Seçilen Meslek Dallarına Göre Kalfalık Ustalık Belgesi Alanlar Ekranından İşlenecektir.

60 Kütüphanesi olan okullarımız MEİS Modülü Kütüphane Materyal Ekranını işleyeceklerdir.

61 Kütüphanesi olan okullarımız MEİS Modülü Kütüphane Kullanım Ekranını işleyeceklerdir.

62 Bilişim/İnternet ve Çevre Birimleri Ekranında Bulunan bilgi başlıklarına ait bilgiler girilecektir. Bilgi girişinde Çevre Birimleri Başlığı altında bulunan bilgi başlıklarına girilen bilgi Taşınır Mal Modülünde bulunan bilgi ile tutarlı olmasına dikkat edilecektir.

63 DURUM VE ONAY Başlığı Altında Kurum Durum Raporu İşlem Durumunu Göstermektedir.

64 Kurum Onay İşlemi, Kayıtlarda Eksik yada Tutarsızlık Yok İse Kurum Amiri Bilgileri Girilerek Onay İşlemi Yapılacaktır.

65 ÖZEL DERSHANELER

66 Dershane Kurslar Ekranında Açılan Kursların Seçimi Yapılacaktır.

67 Öğretmen Branşları Ekranından Kurumda Görev Yapan Öğretmenlerin Branşlarının Seçimi Yapılacaktır.

68 Kursiyer Öğrenciler Ekranından Açılan Kurslara Göre Öğrenci Sayıları İşlenecektir. Bilgi Girişinde Kurs Grup Sayılarına Dikkat Edilecek, Bu Alana Toplam Öğrenci Sayısı Değil, Açılan Grup Sayısı Yazılacaktır.

69 Dershane Öğretmenleri Ekranı İşlenecektir.

70 Personel Durumu Ekranı İşlenecektir.

71 Bina bilgileri ekranında bulunan bilgiler kontrol edilerek gerekli güncelleme işlemi yapılacak, Bina Bilgisi yok ise Yeni Kayıt butonu tıklanarak Bina Bilgileri tablosu oluşturulacaktır.

72 Lojman Durumu Ekranına var ise Lojmanda bulunan Daire Sayısı Girilecektir.

73 Bürolarda Kullanılan Bilgisayar Sayıları Girilecek. İdari Odalar dahil Bu alana Aynı Binayı Birden Fazla Kurum Kullanıyor İse Kurum Sahibi Okul Diğer Derslik Sayılarını İşledikten Sonra Kendisinin Kullandığı Derslik Sayısını Yazacak. Kiracı Durumunda Olan Okul İse Tahsis Ekranında Kullandığı Derslik Sayısını Yazdıktan Sonra Bu Ekranda Yalnızca Bu Alanı Dolduracaktır. Diğer Müstakil Okullarımızda Bu Alanı Dolduracaklardır. Sınıf, Laboratuvar, BT Sınıflar vb.

74 Fatih Projesi Kapsamında Okul/Kurumlarımıza Dağıtılan Malzemeler Kütüphane Sayısı Girilmiş İse MEİS Modülünde Buluınan Kütüphane Kullanımı İle Kütüphane Materyal Ekranlarının Doldurulması Zorunludur. Kütüphane Yok İse Bu Alana Sıfır «0» Giriniz.

75 Bina Kullanımı Ekranında bulunan bilgiler kontrol edilerek gerekli güncelleme işlemleri yapılacak, özellikle derslik sayıları, bilgisayar sayıları ile fatih projesi bilgilerinin girişine özen gösterilecektir.

76 Kütüphanesi olan okullarımız MEİS Modülü Kütüphane Materyal Ekranını işleyeceklerdir.

77 Kütüphanesi olan okullarımız MEİS Modülü Kütüphane Kullanım Ekranını işleyeceklerdir.

78 Bilişim/İnternet ve Çevre Birimleri Ekranında Bulunan bilgi başlıklarına ait bilgiler girilecektir. Bilgi girişinde Çevre Birimleri Başlığı altında bulunan bilgi başlıklarına girilen bilgi Taşınır Mal Modülünde bulunan bilgi ile tutarlı olmasına dikkat edilecektir.

79 Bilişim/Bilgisayar Ekranında Bilgisayar Sayıları Girilecektir. Yeni Kayıt Butonu Tıklanarak Bilgi Girişi Yapılacaktır.

80 Bilgisayar Laboratuvarları/BT Sınıfları Ekranında Bilgisayar Sayıları Girilecektir. Yeni Kayıt Butonu Tıklanarak Bilgi Girişi Yapılacaktır.

81 DURUM VE ONAY Başlığı Altında Kurum Durum Raporu İşlem Durumunu Göstermektedir.

82 Kurum Onay İşlemi, Kayıtlarda Eksik yada Tutarsızlık Yok İse Kurum Amiri Bilgileri Giriler Onay İşlemi Yapılacaktır.

83 ÖZEL ETÜD EĞİTİM MERKEZLERİ

84 Etüd Alanları Ekranından Kurumda Açılan Kursların Seçimi Yapılacaktır.

85 Kursiyer Öğrenciler Ekranından Açılan Kurslara Göre Öğrenci Sayıları Girilecektir.

86 Öğretmen, Öğretici Durumu Ekranından Kurumda Görev Yapan Öğretmen Bilgileri Girilecektir.

87 Yabancı Öğretmen Ekranından Kurumda Görev Yapan Yabancı Uyruklu Öğretmen Bilgileri Girilecektir.

88 Personel Durumu Ekranından Kurumda Görev Personel Bilgileri Girilecektir.

89 Bina bilgileri ekranında bulunan bilgiler kontrol edilerek gerekli güncelleme işlemi yapıla Bina Bilgisi yok ise Yeni Kayıt butonu tıklanarak Bina Bilgileri tablosu oluşturulacaktır.

90 Lojman Durumu Ekranına var ise Lojmanda bulunan Daire Sayısı Girilecektir.

91 Bürolarda Kullanılan Bilgisayar Sayıları Girilecek. İdari Odalar dahil Bu alana Aynı Binayı Birden Fazla Kurum Kullanıyor İse Kurum Sahibi Okul Diğer Derslik Sayılarını İşledikten Sonra Kendisinin Kullandığı Derslik Sayısını Yazacak. Kiracı Durumunda Olan Okul İse Tahsis Ekranında Kullandığı Derslik Sayısını Yazdıktan Sonra Bu Ekranda Yalnızca Bu Alanı Dolduracaktır. Diğer Müstakil Okullarımızda Bu Alanı Dolduracaklardır. Sınıf, Laboratuvar, BT Sınıflar vb.

92 Fatih Projesi Kapsamında Okul/Kurumlarımıza Dağıtılan Malzemeler Kütüphane Sayısı Girilmiş İse MEİS Modülünde Buluınan Kütüphane Kullanımı İle Kütüphane Materyal Ekranlarının Doldurulması Zorunludur. Kütüphane Yok İse Bu Alana Sıfır «0» Giriniz.

93 Bina Kullanımı Ekranında bulunan bilgiler kontrol edilerek gerekli güncelleme işlemleri yapılacak, özellikle derslik sayıları, bilgisayar sayıları ile fatih projesi bilgilerinin girişine özen gösterilecektir.

94 Kütüphanesi olan okullarımız MEİS Modülü Kütüphane Materyal Ekranını işleyeceklerdir.

95 Kütüphanesi olan okullarımız MEİS Modülü Kütüphane Kullanım Ekranını işleyeceklerdir.

96 Bilişim/İnternet ve Çevre Birimleri Ekranında Bulunan bilgi başlıklarına ait bilgiler girilecektir. Bilgi girişinde Çevre Birimleri Başlığı altında bulunan bilgi başlıklarına girilen bilgi Taşınır Mal Modülünde bulunan bilgi ile tutarlı olmasına dikkat edilecektir.

97 Bilişim/Bilgisayar Ekranında Bilgisayar Sayıları Girilecektir. Yeni Kayıt Butonu Tıklanarak Bilgi Girişi Yapılacaktır.

98 Bilgisayar Laboratuvarları/BT Sınıfları Ekranında Bilgisayar Sayıları Girilecektir. Yeni Kayıt Butonu Tıklanarak Bilgi Girişi Yapılacaktır.

99 DURUM VE ONAY Başlığı Altında Kurum Durum Raporu İşlem Durumunu Göstermektedir.

100 Kurum Onay İşlemi, Kayıtlarda Eksik yada Tutarsızlık Yok İse Kurum Amiri Bilgileri Girilerek Onay İşlemi Yapılacaktır.

101 ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ

102 Öğretmen, Öğretici Durumu Ekranından Kurumda Görev Yapan Öğretmen Bilgileri Girilecektir.

103 Yabancı Öğretmen Ekranından Kurumda Görev Yapan Yabancı Uyruklu Öğretmen Bilgileri Girilecektir.

104 Personel Durumu Ekranından Kurumda Görev Personel Bilgileri Girilecektir.

105 Bina bilgileri ekranında bulunan bilgiler kontrol edilerek gerekli güncelleme işlemi yapılacak, Bina Bilgisi yok ise Yeni Kayıt butonu tıklanarak Bina Bilgileri tablosu oluşturulacaktır.

106 Lojman Durumu Ekranına var ise Lojmanda bulunan Daire Sayısı Girilecektir.

107 Bürolarda Kullanılan Bilgisayar Sayıları Girilecek. İdari Odalar dahil Bu alana Aynı Binayı Birden Fazla Kurum Kullanıyor İse Kurum Sahibi Okul Diğer Derslik Sayılarını İşledikten Sonra Kendisinin Kullandığı Derslik Sayısını Yazacak. Kiracı Durumunda Olan Okul İse Tahsis Ekranında Kullandığı Derslik Sayısını Yazdıktan Sonra Bu Ekranda Yalnızca Bu Alanı Dolduracaktır. Diğer Müstakil Okullarımızda Bu Alanı Dolduracaklardır. Sınıf, Laboratuvar, BT Sınıflar vb.

108 Fatih Projesi Kapsamında Okul/Kurumlarımıza Dağıtılan Malzemeler Kütüphane Sayısı Girilmiş İse MEİS Modülünde Buluınan Kütüphane Kullanımı İle Kütüphane Materyal Ekranlarının Doldurulması Zorunludur. Kütüphane Yok İse Bu Alana Sıfır «0» Giriniz.

109 Bina Kullanımı Ekranında bulunan bilgiler kontrol edilerek gerekli güncelleme işlemleri yapılacak, özellikle derslik sayıları, bilgisayar sayıları ile fatih projesi bilgilerinin girişine özen gösterilecektir.

110 Kütüphanesi olan okullarımız MEİS Modülü Kütüphane Materyal Ekranını işleyeceklerdir.

111 Kütüphanesi olan okullarımız MEİS Modülü Kütüphane Kullanım Ekranını işleyeceklerdir.

112 Bilişim/İnternet ve Çevre Birimleri Ekranında Bulunan bilgi başlıklarına ait bilgiler girilecektir. Bilgi girişinde Çevre Birimleri Başlığı altında bulunan bilgi başlıklarına girilen bilgi Taşınır Mal Modülünde bulunan bilgi ile tutarlı olmasına dikkat edilecektir.

113 Bilişim/Bilgisayar Ekranında Bilgisayar Sayıları Girilecektir. Yeni Kayıt Butonu Tıklanarak Bilgi Girişi Yapılacaktır.

114 Bilgisayar Laboratuvarları/BT Sınıfları Ekranında Bilgisayar Sayıları Girilecektir. Yeni Kayıt Butonu Tıklanarak Bilgi Girişi Yapılacaktır.

115 DURUM VE ONAY Başlığı Altında Kurum Durum Raporu İşlem Durumunu Göstermekted

116 Kurum Onay İşlemi, Kayıtlarda Eksik yada Tutarsızlık Yok İse Kurum Amiri Bilgileri Giriler Onay İşlemi Yapılacaktır.

117 MUHTELİF KURSLAR

118 Muhetelif Kurslar Ekranından Kurumda Açılan Kursların Seçimi Yapılacaktır.

119 Kursiyer Öğrenciler Ekranından Kurslara Göre Öğrenci Sayıları Girilecektir.

120 Öğretmen, Öğretici Durumu Ekranından Kurumda Görev Yapan Öğretmen Bilgileri Girilecektir.

121 Yabancı Öğretmen Ekranından Kurumda Görev Yapan Yabancı Uyruklu Öğretmen Bilgileri Girilecektir.

122 Personel Durumu Ekranından Kurumda Görev Personel Bilgileri Girilecektir.

123 Bina bilgileri ekranında bulunan bilgiler kontrol edilerek gerekli güncelleme işlemi yapılacak, Bina Bilgisi yok ise Yeni Kayıt butonu tıklanarak Bina Bilgileri tablosu oluşturulacaktır.

124 Lojman Durumu Ekranına var ise Lojmanda bulunan Daire Sayısı Girilecektir.

125 Bürolarda Kullanılan Bilgisayar Sayıları Girilecek. İdari Odalar dahil Bu alana Aynı Binayı Birden Fazla Kurum Kullanıyor İse Kurum Sahibi Okul Diğer Derslik Sayılarını İşledikten Sonra Kendisinin Kullandığı Derslik Sayısını Yazacak. Kiracı Durumunda Olan Okul İse Tahsis Ekranında Kullandığı Derslik Sayısını Yazdıktan Sonra Bu Ekranda Yalnızca Bu Alanı Dolduracaktır. Diğer Müstakil Okullarımızda Bu Alanı Dolduracaklardır. Sınıf, Laboratuvar, BT Sınıflar vb.

126 Fatih Projesi Kapsamında Okul/Kurumlarımıza Dağıtılan Malzemeler Kütüphane Sayısı Girilmiş İse MEİS Modülünde Buluınan Kütüphane Kullanımı İle Kütüphane Materyal Ekranlarının Doldurulması Zorunludur. Kütüphane Yok İse Bu Alana Sıfır «0» Giriniz.

127 Bina Kullanımı Ekranında bulunan bilgiler kontrol edilerek gerekli güncelleme işlemleri yapılacak, özellikle derslik sayıları, bilgisayar sayıları ile fatih projesi bilgilerinin girişine özen gösterilecektir.

128 Kütüphanesi olan okullarımız MEİS Modülü Kütüphane Materyal Ekranını işleyeceklerdir.

129 Kütüphanesi olan okullarımız MEİS Modülü Kütüphane Kullanım Ekranını işleyeceklerdir.

130 Bilişim/İnternet ve Çevre Birimleri Ekranında Bulunan bilgi başlıklarına ait bilgiler girilecektir. Bilgi girişinde Çevre Birimleri Başlığı altında bulunan bilgi başlıklarına girilen bilgi Taşınır Mal Modülünde bulunan bilgi ile tutarlı olmasına dikkat edilecektir.

131 Bilişim/Bilgisayar Ekranında Bilgisayar Sayıları Girilecektir. Yeni Kayıt Butonu Tıklanarak Bilgi Girişi Yapılacaktır.

132 Bilgisayar Laboratuvarları/BT Sınıfları Ekranında Bilgisayar Sayıları Girilecektir. Yeni Kayıt Butonu Tıklanarak Bilgi Girişi Yapılacaktır.

133 DURUM VE ONAY Başlığı Altında Kurum Durum Raporu İşlem Durumunu Göstermektedir.

134 Kurum Onay İşlemi, Kayıtlarda Eksik yada Tutarsızlık Yok İse Kurum Amiri Bilgileri Giriler Onay İşlemi Yapılacaktır.

135 MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSU

136 Serfitika Türlerine Göre Öğrenci Bilgileri Kursiyer Öğrenci Durumu Ekranından Yapılacaktır.

137 Kursiyer Öğrenci Durumu Ekranından Seçilen Sertifika Türüne Göre Öğrenci Bilgileri Girilecektir.

138 Öğretmen/Öğretici (MTSK Branş) Ekranından Öğretmen Sayıları Girilecektir.

139 Öğretmen, Öğretici Durumu Ekranından Öğretmen Sayıları Girilecektir.

140 Personel Durumu Ekranından Kurumda Görev Personel Bilgileri Girilecektir.

141 Bina bilgileri ekranında bulunan bilgiler kontrol edilerek gerekli güncelleme işlemi yapılacak, Bina Bilgisi yok ise Yeni Kayıt butonu tıklanarak Bina Bilgileri tablosu oluşturulacaktır.

142 Lojman Durumu Ekranına var ise Lojmanda bulunan Daire Sayısı Girilecektir.

143 Bürolarda Kullanılan Bilgisayar Sayıları Girilecek. İdari Odalar dahil Bu alana Aynı Binayı Birden Fazla Kurum Kullanıyor İse Kurum Sahibi Okul Diğer Derslik Sayılarını İşledikten Sonra Kendisinin Kullandığı Derslik Sayısını Yazacak. Kiracı Durumunda Olan Okul İse Tahsis Ekranında Kullandığı Derslik Sayısını Yazdıktan Sonra Bu Ekranda Yalnızca Bu Alanı Dolduracaktır. Diğer Müstakil Okullarımızda Bu Alanı Dolduracaklardır. Sınıf, Laboratuvar, BT Sınıflar vb.

144 Fatih Projesi Kapsamında Okul/Kurumlarımıza Dağıtılan Malzemeler Kütüphane Sayısı Girilmiş İse MEİS Modülünde Buluınan Kütüphane Kullanımı İle Kütüphane Materyal Ekranlarının Doldurulması Zorunludur. Kütüphane Yok İse Bu Alana Sıfır «0» Giriniz.

145 Bina Kullanımı Ekranında bulunan bilgiler kontrol edilerek gerekli güncelleme işlemleri yapılacak, özellikle derslik sayıları, bilgisayar sayıları ile fatih projesi bilgilerinin girişine özen gösterilecektir.

146 Kütüphanesi olan okullarımız MEİS Modülü Kütüphane Materyal Ekranını işleyeceklerdir.

147 Kütüphanesi olan okullarımız MEİS Modülü Kütüphane Kullanım Ekranını işleyeceklerdir.

148 Bilişim/İnternet ve Çevre Birimleri Ekranında Bulunan bilgi başlıklarına ait bilgiler girilecektir. Bilgi girişinde Çevre Birimleri Başlığı altında bulunan bilgi başlıklarına girilen bilgi Taşınır Mal Modülünde bulunan bilgi ile tutarlı olmasına dikkat edilecektir.

149 Bilişim/Bilgisayar Ekranında Bilgisayar Sayıları Girilecektir. Yeni Kayıt Butonu Tıklanarak Bilgi Girişi Yapılacaktır.

150 Bilgisayar Laboratuvarları/BT Sınıfları Ekranında Bilgisayar Sayıları Girilecektir. Yeni Kayıt Butonu Tıklanarak Bilgi Girişi Yapılacaktır.

151 DURUM VE ONAY Başlığı Altında Kurum Durum Raporu İşlem Durumunu Göstermektedir.

152 Kurum Onay İşlemi, Kayıtlarda Eksik yada Tutarsızlık Yok İse Kurum Amiri Bilgileri Girilerek Onay İşlemi Yapılacaktır.

153 İstatistik Bölümü Birim Amiri Ahmet AKKÜNCÜ Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Birim Personeli Mebbis İl Yöneticisi Şef :Ahmet BİTTİ Cuma KARACA İstatistik Birim Sorumlusu Tekn:Mehmet Ali KABAK İletişim : istatistik46@meb.gov.tr

20 Kasım 2017 Pazartesi günü başladı. 19 Ocak 2018 Cuma günü tamamlanmış olacaktır.

20 Kasım 2017 Pazartesi günü başladı. 19 Ocak 2018 Cuma günü tamamlanmış olacaktır. 20 Kasım 2017 Pazartesi günü başladı 19 Ocak 2018 Cuma günü tamamlanmış olacaktır. 05 Ocak 2018 Cuma Tüm öğrenci ( okullaşma oranlarında kullanılmak üzere ) ve kursiyer sayılarının (örgün ve yaygın) e-okul

Detaylı

MEİS VERİ GİRİŞLERİ KLAVUZU

MEİS VERİ GİRİŞLERİ KLAVUZU MEİS VERİ GİRİŞLERİ KLAVUZU Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) ne giriş yaptıktan sonra sol menüden MEİS Modülüne giriş yaparak istatistik bilgileri girebilirsiniz. 1. Adım Bilgi girişi

Detaylı

T.C. EDİRNE VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. EDİRNE VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SIRA 1 Mesleki Eğitim Merkezi çırak sözleşmelerinin imzalanması 01 Temmuz 2015-30 Eylül 2015 2 Bursluluk müracaatlarının yapılması 14 Ağustos 2015 Cuma - 30 Eylül 2015 3 Öğretmenlerin Göreve Başlaması

Detaylı

SIRA NO Eğitim Öğretim Yılı Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Liseler ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Öğretmenlerin Göreve Başlaması

SIRA NO Eğitim Öğretim Yılı Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Liseler ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Öğretmenlerin Göreve Başlaması T.C. DÜZCE VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKULÖNCESİ, İLKOKUL, ORTAOKUL, LİSELER ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO ÇALIŞMA KONULARI TARİHİ 1 2013-2014

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMÎ PANSİYONLU OKULLARDA 2016 MALÎ YILI GELİR-GİDER CETVELİ HAZIRLAMA REHBERİ

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMÎ PANSİYONLU OKULLARDA 2016 MALÎ YILI GELİR-GİDER CETVELİ HAZIRLAMA REHBERİ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMÎ PANSİYONLU OKULLARDA 2016 MALÎ YILI GELİR-GİDER CETVELİ HAZIRLAMA REHBERİ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMÎ PANSİYONLU OKULLARDA 2016 MALÎ YILI GELİR-GİDER CETVELİ

Detaylı

BT Rehber Öğretmenliği 1. Dönem Görevlendirmeleri (Müracaatlar, Valilik onayı ve görevlendirilenlerin ilçe ve okullara duyurulması)

BT Rehber Öğretmenliği 1. Dönem Görevlendirmeleri (Müracaatlar, Valilik onayı ve görevlendirilenlerin ilçe ve okullara duyurulması) ÇANAKKALE İLİ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM, İLKÖĞRETİM, ORTAÖĞRETİM, MESLEKİ VE TEKNİK ÖĞRETİM İLE DİĞER ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2018-2019 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ MADDE NO KONU TARİHLER

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI BİLGİ İŞLEM GRUP BAŞKANLIĞI ÖZEL MTSK MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI BİLGİ İŞLEM GRUP BAŞKANLIĞI ÖZEL MTSK MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI BİLGİ İŞLEM GRUP BAŞKANLIĞI ÖZEL MTSK MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU 1 ÖZEL MTSK MODÜLÜNDE KURUMLARIN YAPACAKLARI İŞLEMLER Aday Dönem Kayıt İşlemleri Şekil.1 Aday Dönem Kayıt İşlemleri

Detaylı

MUĞLA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

MUĞLA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Örgün Eğitim Kurumlarında (Okul öncesi ve İlköğretim kurumları hariç) 2013-2014 öğretim yılı Öğrenci kayıtları: a) Sınavsız öğrenci alan Ortaöğretim Kurumlarının 9. sınıflarına öğrencilerin tercihlerini

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S. NO 1 OKUL/KURUM/ KURUL/İŞ/İŞLEM / KONU Açık Ortaokul Birinci Dönem Yeni

Detaylı

ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2013-2014 ÖĞRETİM YILI İLKOKULLARDA ÖĞRENCİ KAYITLARI UYGULAMALI ANAOKULU VE OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KURUMLARINDA ÖĞRENCİ KAYITLARI Bakanlıkça belirlenen süre içinde ve e-kayıt ortamında yapılacaktır. 2 a)

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü S. NO 1 OKUL/KURUM/ KURUL/İŞ/İŞLEM / ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ KONU Açık Ortaokul Birinci Dönem Yeni

Detaylı

S.N. YAPILACAK ÇALIŞMALAR TARİH EYLÜL Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları Öğretmenlerinin Göreve Başlamaları 02 Eylül

S.N. YAPILACAK ÇALIŞMALAR TARİH EYLÜL Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları Öğretmenlerinin Göreve Başlamaları 02 Eylül T.C. SAKARYA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.N. YAPILACAK ÇALIŞMALAR TARİH EYLÜL 2013 1 Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ NO 1 2 OKUL/KURUM/ KURUL/İŞLEM TARİH 17 Ağustos-30 Ekim 24 Ağustos-19 Eylül 2015 01 Eylül-19 Eylül 2015 Örgün ve Yaygın Eğitim nda 3 Öğretmenlerin Göreve Başlaması/Mesleki 01 Eylül 2015, Salı Çalışmalar

Detaylı

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2 Ortaöğretim Kurumlarına Öğrenci kayıtları a) Tercihe Esas Kontenjan

Detaylı

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DYNED Sistemi EBA-MEBBİS-EOKUL ile koordineli olarak veri alışverişi yapmaktadır. Bu sebeple E- Okul, MEBBİS ve EBA Profil Sayfalarındaki bilgilerin güncel olması gerekmektedir.

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2 3 4 Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında 2012-2013 Öğretim Yılı Öğrenci Kayıtları: a) Başvurular 11-22 Haziran 2012 b) Seçici komisyon tarafından kayıtları yapılacak çocukların tespiti 25 Haziran 2012 c)

Detaylı

T.C BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2 Sıra No FAALİYET TARİH 1 2 Ortaöğretim Kurumlarına Öğrenci kayıtları

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMÎ PANSİYONLU OKULLARDA 2018 MALÎ YILI GELİR-GİDER CETVELİ HAZIRLAMA REHBERİ

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMÎ PANSİYONLU OKULLARDA 2018 MALÎ YILI GELİR-GİDER CETVELİ HAZIRLAMA REHBERİ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMÎ PANSİYONLU OKULLARDA 2018 MALÎ YILI GELİR-GİDER CETVELİ HAZIRLAMA REHBERİ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMÎ PANSİYONLU OKULLARDA 2018 MALÎ YILI GELİR-GİDER CETVELİ

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ a) Ortaöğretim Kurumları Zümre Başkanlarının 02 Eylül 2013 Pazartesi 1 b) Orta Öğretim Kurumları Zümre Toplantıları ve Yıllık Planların Hazırlanması 03-08 Eylül 2013 tarihleri arasında c) Orta Öğretim

Detaylı

01-31 Ağustos Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Sene başı Mesleki Çalışmalar Eylül 2014

01-31 Ağustos Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Sene başı Mesleki Çalışmalar Eylül 2014 1 T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 27 Temmuz 2014 Pazar saat13:00 de başlar, 30 Ramazan Bayramı Temmuz 2014 Çarşamba akşamı sona erer. Mesleki

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ a) Ortaöğretim Kurumları Zümre Başkanlarının 02 Eylül 2013 Pazartesi 1 b) Orta Öğretim Kurumları Zümre Toplantıları ve Yıllık Planların Hazırlanması 03-08 Eylül 2013 tarihleri arasında c) Orta Öğretim

Detaylı

Yüreğir Müftülüğü ĠÇĠNDEKĠLER

Yüreğir Müftülüğü ĠÇĠNDEKĠLER 1 Yüreğir Müftülüğü ĠÇĠNDEKĠLER - Yeni Kullanıcı oluşturma (3/6 Sayfa) - Öğrenci Kursa Ekleme (8/12 Sayfa) - Temel Öğretim Dersi Açma (13/29 Sayfa) - Ek Öğretim Dersi Açma (30/46 Sayfa) - Tahakkuk Beyanı

Detaylı

AMASYA ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

AMASYA ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AMASYA ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Özel Okulların Yıllık Çalışma Takvimlerini Onaylamak Üzere Bağlı Bulundukları İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine Göndermeleri 01 Ağustos 2017-31

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -Çalışma takviminde yapılacak olan değişiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalışma

Detaylı

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1. 2. ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK İŞ 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve Başlaması Örgün Eğitim Kurumlarındaki Öğretmenlerin Mesleki

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2016-2017 EĞITIM ÖĞRETIM YILI ÖĞRETMENLERIN GÖREVE BAŞLAMASI 2 Halk Eğitim Merkezlerinde Görevli Öğretmenlerin

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2015-2016 EĞITIM ÖĞRETIM YILI ÖĞRETMENLERIN GÖREVE BAŞLAMASI 01 Eylül 2015 Salı 2 Örgün Eğitim Kurumlarındaki

Detaylı

ÇANKIRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK İŞLER VE FAALİYETİN KONUSU

ÇANKIRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK İŞLER VE FAALİYETİN KONUSU SIRA NO ÇANKIRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK İŞLER VE FAALİYETİN KONUSU 1 KURBAN BAYRAMI 2 3 4 2017-2018 eğitim öğretim yılı öğretmenlerin göreve başlaması

Detaylı

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0-06 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL AYI ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları 0 06 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı;.Öğretmenler

Detaylı

T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Ramazan Bayramı 27 Temmuz 2014 Pazar saat 13:00 de başlar, 30 Temmuz 2014 Çarşamba akşamı sona erer.

Detaylı

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1. 2. 3. 4. 5. 6. YAPILACAK İŞ 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı öğretmenlerin göreve başlaması 2013 2014 Öğretim Yılı Eğitim Bölgelerinde

Detaylı

DYNED SİSTEMİNİ AKTİF OLARAK KULLANMAK İÇİN ÖĞRETMEN OLARAK HANGİ İŞLEMLER YAPACAĞIZ AŞAĞIDA ADIM ADIM YAZILMIŞTIR

DYNED SİSTEMİNİ AKTİF OLARAK KULLANMAK İÇİN ÖĞRETMEN OLARAK HANGİ İŞLEMLER YAPACAĞIZ AŞAĞIDA ADIM ADIM YAZILMIŞTIR DYNED SİSTEMİNİ AKTİF OLARAK KULLANMAK İÇİN ÖĞRETMEN OLARAK HANGİ İŞLEMLER YAPACAĞIZ AŞAĞIDA ADIM ADIM YAZILMIŞTIR Öncelikle İngilizce öğretmenlerimizin EBA (Eğitim Bilişim Ağı) web sitesine üye olmaları

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ TEMMUZ 2014 T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın

Detaylı

KİLİS İLİ ÖRGÜN VE YAYGIN ÖĞRETİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

KİLİS İLİ ÖRGÜN VE YAYGIN ÖĞRETİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ KİLİS İLİ ÖRGÜN VE YAYGIN ÖĞRETİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.NO KONU TARİH 1. 2. 3. 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU, AÇIK LİSE VE MESLEKİ AÇIKÖĞRETİM

Detaylı

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1. 2. 3. YAPILACAK İŞ 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve Başlaması Örgün Eğitim Kurumlarındaki Öğretmenlerin

Detaylı

MERSİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

MERSİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Kurban Bayramı 20 Ağustos 2018 Pazartesi günü saat 13:00'da başlar 24 Ağustos 2018 Cuma saat 24.00'da sona erer. 2 İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısı 27-28.08.2018 3 30 Ağustos Zafer Bayramı

Detaylı

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2012-2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SNO YAPILACAK FAALİYETLER TARİHİ Ramazan Bayramı 18 Ağustos 2012 Cumartesi

Detaylı

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 07-08 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ EYLÜL AYI ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları 07 08 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı;.Öğretmenler

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1/7 Güncelleme Tarihi: 31/08/2016 Sıra 1 Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu 25

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2016- Eğitim - Öğretim Yılı Örgün

Detaylı

KONYA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

KONYA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2 3 4 2012-2013 ÖĞRETİM YILI Bakanlıkça belirlenen süre içinde İLKÖĞRETİM OKULLARINDA ÖĞRENCİ KAYITLARI ve e-kayıt ortamında yapılacaktır UYGULAMALI ANAOKULU VE OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KURUMLARINDA ÖĞRENCİ

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 0 07 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -Çalışma takviminde yapılacak olan değişiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir.

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ

T.C. ĠSTANBUL VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ a) Ortaöğretim Kurumları Zümre Başkanlarının Toplantısı 02 Eylül 2013 Pazartesi 1 b) Orta Öğretim Kurumları Zümre Toplantıları ve Yıllık Planların Hazırlanması 03-08 Eylül 2013 tarihleri arasında c) Orta

Detaylı

BİLGİ İŞLEM GRUP BAŞKANLIĞI MEBBİS OKULLAR HAYAT OLSUN MODÜLÜ TANITIMI

BİLGİ İŞLEM GRUP BAŞKANLIĞI MEBBİS OKULLAR HAYAT OLSUN MODÜLÜ TANITIMI BİLGİ İŞLEM GRUP BAŞKANLIĞI MEBBİS OKULLAR HAYAT OLSUN MODÜLÜ TANITIMI TANIMI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Okullar Hayat Olsun projesinin uygulamalarına yönelik verilerinin tutulması,izleme

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 İlçe 'Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği Komisyonu' Toplantısı İl 'Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği Komisyonu' Toplantısı Açık Ortaokul 1. Dönem Yeni Kayıt/Kayıt

Detaylı

31 Ağustos 2017 Perşembe günü başlar. 04 Eylül 2017 Pazartesi günü akşamı sona erer. 3 Öğretmenlerin Göreve Başlaması 05 Eylül 2017 Salı

31 Ağustos 2017 Perşembe günü başlar. 04 Eylül 2017 Pazartesi günü akşamı sona erer. 3 Öğretmenlerin Göreve Başlaması 05 Eylül 2017 Salı 1 İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu 25 Ağustos 2017 Cuma Saat : 10.00 2 Kurban Bayramı 31 Ağustos 2017 Perşembe günü başlar. 04 Eylül 2017 Pazartesi günü akşamı sona erer. 3 Öğretmenlerin Göreve Başlaması

Detaylı

T.C. SARIYER KAYMAKAMLIĞI İstinye Anadolu Lisesi Müdürlüğü

T.C. SARIYER KAYMAKAMLIĞI İstinye Anadolu Lisesi Müdürlüğü SIRA NO AY TARİHİ YAPILACAK İŞ 1 AĞUSTOS 14 Ağustos 2015 Cuma akşamı sona erer Mesleki Eğitim Merkezlerinde Güz Dönemi Sınav Öncesi Kalfalık ve Ustalık Sınavları Başvurularının Sona Ermesi 2 AĞUSTOS Ağustos

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SAMSUN Ö N S Ö Z 2012 2013 eğitim öğretim yılına sizlerle başlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Tüm eğitim

Detaylı

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO YAPILACAK İŞ TARİHİ 1. 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı öğretmenlerin göreve başlaması 02 Eylül 2013 Pazartesi 2. 3. 4. 2013 2014

Detaylı

SÜRMENE HALİS ÇEBİ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

SÜRMENE HALİS ÇEBİ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SÜRMENE HALİS ÇEBİ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ NOT: MESLEKİ EĞİTİM(ÇIRAKLIK) İLE İLGİLİ KISIMLAR BORDO RENK İLE GÖSTERİLMİŞTİR.

Detaylı

KBS - MATRAH BİRLEŞTİRME (KBS DIŞINDA HESAPLANARAK ÖDENEN DÖNER SERMAYE KATKI PAYI VB. ÖDEMELERE AİT MATRAHLARIN MAAŞ MATRAHLARI İLE BİRLEŞTİRİLMESİ)

KBS - MATRAH BİRLEŞTİRME (KBS DIŞINDA HESAPLANARAK ÖDENEN DÖNER SERMAYE KATKI PAYI VB. ÖDEMELERE AİT MATRAHLARIN MAAŞ MATRAHLARI İLE BİRLEŞTİRİLMESİ) KBS - MATRAH BİRLEŞTİRME (KBS DIŞINDA HESAPLANARAK ÖDENEN DÖNER SERMAYE KATKI PAYI VB. ÖDEMELERE AİT MATRAHLARIN MAAŞ MATRAHLARI İLE BİRLEŞTİRİLMESİ) UYGULAMA KILAVUZU (VERSİYON-2) PERSONEL YAZILIM VE

Detaylı

İL/İLÇE M.E.M. ZÜMRE İŞLEMLERİ

İL/İLÇE M.E.M. ZÜMRE İŞLEMLERİ E-MÜFREDAT PROJESİ YILLIK PLAN MODÜLÜ İL/İLÇE M.E.M. ZÜMRE İŞLEMLERİ İlçe Sınıf/Alan Zümre Toplantıları İl Sınıf/Alan Zümre Toplantıları Tarih : 19 Ekim 2017 Hazırlayan : E-Müfredat Proje Ekibi Not: Dokümanın

Detaylı

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1. 2. 3. 4. 5. 6. ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK İŞ 2018-2019 Eğitim - Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve Başlaması Eğitim-Öğretim Kurumlarındaki

Detaylı

İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR

İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI SIRA NO YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR TARİH 1 Açık Öğretim Kurumları İş Takvimi * Bakanlıkça belirlenecektir. 2 Yönetici

Detaylı

Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu

Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu YETKİ VE KAYIT İŞLEMİ Kayıt yapacak kullanıcıya yetki verilmesi Kayıt yapacak kullanıcı yetkilendirilirken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, kullanıcının

Detaylı

E-PANSİYON İŞLEMLERİ. Kullanma Kılavuzu T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ PANSİYONLARI VE BURSLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI

E-PANSİYON İŞLEMLERİ. Kullanma Kılavuzu T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ PANSİYONLARI VE BURSLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI E-PANSİYON İŞLEMLERİ Kullanma Kılavuzu T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ PANSİYONLARI VE BURSLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI İçindekiler 1. GİRİŞ... 3 2. e-pansiyon MODÜLLERİNİN KULLANIMI...

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -Çalışma takviminde yapılacak olan değişiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalışma

Detaylı

Her işin esas hedefine kısa ve kestirme yoldan varmak arzu edilmekle beraber, yolun kabul edilebilir; mantıki ve özellikle ilmî olması şarttır.

Her işin esas hedefine kısa ve kestirme yoldan varmak arzu edilmekle beraber, yolun kabul edilebilir; mantıki ve özellikle ilmî olması şarttır. Her işin esas hedefine kısa ve kestirme yoldan varmak arzu edilmekle beraber, yolun kabul edilebilir; mantıki ve özellikle ilmî olması şarttır. Mustafa Kemal Atatürk Müdürlüğümüzün Tarihçesi : İlköğretim

Detaylı

MEB LERİ LOGO. Eğitim Teknolojileri Genel MüdürlM Bilişim im Hizmetleri Dairesi Başkan. kanı 29 NİSAN 2008 - İSTANBUL

MEB LERİ LOGO. Eğitim Teknolojileri Genel MüdürlM Bilişim im Hizmetleri Dairesi Başkan. kanı 29 NİSAN 2008 - İSTANBUL MEB BİLİŞİM M TEKNOLOJİLER LERİ ÇALIŞMALARI Yrd. Doç.. Dr. Turan ŞİŞMAN Eğitim Teknolojileri Genel MüdürlM rlüğü Bilişim im Hizmetleri Dairesi Başkan kanı 29 NİSAN 2008 - İSTANBUL Vizyon Eğitim sistemini

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. BİLECİK VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü BİLECİK AĞUSTOS 2015 Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü nce hazırlanan Örgün

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ NO 1 İlçe 'Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği Komisyonu' Toplantısı İl 'Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği Komisyonu' Toplantısı Açık Ortaokul 1. Dönem Yeni Kayıt/Kayıt

Detaylı

T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013 KARABÜK

T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013 KARABÜK T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013- EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013 KARABÜK T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013- EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.NO FAALİYETİN

Detaylı

KURSİYER İSMEK ONLİNE KAYIT MODÜLÜ YARDIM DÖKÜMANI

KURSİYER İSMEK ONLİNE KAYIT MODÜLÜ YARDIM DÖKÜMANI KURSİYER İSMEK ONLİNE KAYIT MODÜLÜ; İSMEK kursiyerlerinin internet üzerinden kurslara ön kayıt yapmalarına olanak sağlayan modüldür. Bu modül ile ilçedeki kurs merkezleri, kurs merkezlerindeki branşları,

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi. Ağustos 2015 Kırşehir

T.C. KIRŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi. Ağustos 2015 Kırşehir T.C. KIRŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi Ağustos 2015 Kırşehir 1 T.C. KIRŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü İlgi : M.E.B.Ortaöğretim Genel

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1. 2. 3. ÇALIŞMA KONULARI Mesleki Eğitim Çalışmaları ve Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı(Örgün ve Yaygın Eğitim

Detaylı

EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. MAÇKA KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ Sıra Numarası YILLIK ÇALIŞMA PLANI YAPILACAK İŞLER GERÇEKLEŞME ARALIĞI AĞUSTOS-2015 1

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI EĞİTİM KURUMLARI YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN NORM KADROLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI EĞİTİM KURUMLARI YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN NORM KADROLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK 6191 MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI EĞİTİM KURUMLARI YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN NORM KADROLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 16/6/2014 No : 2014/6459 Dayandığı KHK nin Tarihi

Detaylı

T.C İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S. NO FAALİYETİN ADI TARİHİ a) Ortaöğretim Kurumları 2010-2011 Eğitim Öğretim Sorumluluk 26 Ağustos 2010 Perşembe Sınavı Öncesi Öğretmenler Kurulu 1 b) Ortaöğretim

Detaylı

İLKÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜNÜN 2008 YILINA AİT HİZMETİÇİ EĞİTİM FAALİYETLERİ. KATILACAK OLANLAR KATILACAK OLANLAR YERİ TARİHİ gün Katılımcı

İLKÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜNÜN 2008 YILINA AİT HİZMETİÇİ EĞİTİM FAALİYETLERİ. KATILACAK OLANLAR KATILACAK OLANLAR YERİ TARİHİ gün Katılımcı İLKÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜNÜN 2008 YILINA AİT HİZMETİÇİ EĞİTİM FAALİYETLERİ SIRA NO 1 27 e Okul uygulamaları yardımcıları 18/02/2008 22/02/2008 2 37 İlköğretim Yatırımları İl milli eğitim müdürlüklerinde

Detaylı

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAKARYA VALİLİĞİ SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÇALIŞMA TAKVİMİ HAZIRLAMA KOMİSYONU Ahmet ALTIN Harun DOĞAN Cenk KOCA İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube

Detaylı

T.C İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S. NO FAALİYETİN ADI TARİHİ a) Ortaöğretim Kurumları 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı Sorumluluk Sınavı Öncesi Öğretmenler Kurulu,Zümre Başkanları 05 Eylül 2011 Pazartesi Seçimi ve Zümre Başkanları 1 b)ortaöğretim

Detaylı

E-MÜFREDAT PROJESİ YILLIK PLAN MODÜLÜ EĞİTİM KURUMLARI İŞLEMLERİ

E-MÜFREDAT PROJESİ YILLIK PLAN MODÜLÜ EĞİTİM KURUMLARI İŞLEMLERİ E-MÜFREDAT PROJESİ YILLIK PLAN MODÜLÜ EĞİTİM KURUMLARI İŞLEMLERİ Öğretmenler Kurulu Sınıf/Şube Öğretmenler Kurulu Eğitim Kurumu Sınıf/Alan Zümre Başkanları Kurulu Eğitim Kurumu Sınıf/Alan Zümreleri Rehberlik

Detaylı

ONLİNE KURSİYER KAYIT MODÜLÜ

ONLİNE KURSİYER KAYIT MODÜLÜ ONLİNE KURSİYER KAYIT MODÜLÜ Online Kursiyer Kayıt Modülü; İSMEK kursiyerlerinin internet üzerinden kurslara ön kayıt yapmalarına olanak sağlayan modüldür. Bu modül ile ilçedeki kurs merkezleri, kurs merkezlerindeki

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2017-2018 Sene Başı Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu Toplantısı 24 Ağustos

Detaylı

E-Okul Öğrencilerini Belirleme Kriterleri

E-Okul Öğrencilerini Belirleme Kriterleri E-Okul Öğrencilerini Belirleme Kriterleri 2005-2006 Eğitim Öğretim yılından itibaren tüm öğrencilerin verileri e-okul sistemine girilmeye başlanmıştır. Ancak bazı okullar teknik yetersizlik ve başka nedenlerden

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO ÇALIŞMA KONULARI TARİHİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO ÇALIŞMA KONULARI TARİHİ 2016 2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO ÇALIŞMA KONULARI TARİHİ 1. 2. 3. a) Mesleki Eğitim Çalışmaları ve Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı(Örgün ve

Detaylı

T.C. DİYARBAKIR VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DİYARBAKIR VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. DİYARBAKIR VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 0 Halk Eğitim Merkezlerinde 0 0 Eğitim-Öğretim Yılı Kursiyer Kayıtlarının başlaması 0 Eylül 0 Perşembe Mesleki Eğitim

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SAMSUN 2013 ÖNSÖZ 2013 2014 Eğitim - Öğretim yılına sizlerle başlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Tüm

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -Çalışma takviminde yapılacak olan değişiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalışma

Detaylı

ANKARA MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve

ANKARA MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve ANKARA MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ SIRA NO 1. 2. 3. YAPILACAK İŞ 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve BaĢlaması Örgün Eğitim Kurumlarındaki Öğretmenlerin

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 ZAFER BAYRAMI 30 Ağustos 2014 2 OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ ÖN KAYITLARI 18 Ağustos - 12 Eylül 2014 3 BAĞIMSIZ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KURUMU, İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA GÖREVLİ ÖĞRETMENLERİN 2014-2015

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sayı : 76198665/825.03/1009929 28/01/2015 Konu: 2015-2016Eğitim-Öğretim Yılı Ders Kitabı İhtiyacının Kitap Seçim ACELE VE GÜNLÜDÜR Modülüne

Detaylı

MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞINA BAĞLI EĞĠTĠM KURUMLARI YÖNETĠCĠ VE ÖĞRETMENLERĠNĠN NORM KADROLARINA

MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞINA BAĞLI EĞĠTĠM KURUMLARI YÖNETĠCĠ VE ÖĞRETMENLERĠNĠN NORM KADROLARINA MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞINA BAĞLI EĞĠTĠM KURUMLARI YÖNETĠCĠ VE ÖĞRETMENLERĠNĠN NORM KADROLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠKTE DEĞĠġĠKLĠK YAPILMASINA DAĠR YÖNETMELĠK MADDE 1-16/6/2014 tarihli ve 2014/6459 sayılı Bakanlar

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM ADSM ASM VE İLÇE ENTEGRE HASTANE) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM ADSM ASM VE İLÇE ENTEGRE HASTANE) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM ADSM ASM VE İLÇE ENTEGRE HASTANE) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. KHGM ADSM ASM ENTEGRE İLÇE HASTANE ANASAYFA....3 3. EVDE SAĞLIK HİZMETİ İLK İZLEM EKLEME...

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM ADSM ASM VE İLÇE ENTEGRE HASTANE) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM ADSM ASM VE İLÇE ENTEGRE HASTANE) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM ADSM ASM VE İLÇE ENTEGRE HASTANE) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. KHGM ADSM ASM ENTEGRE İLÇE HASTANE ANASAYFA....3 3. EVDE SAĞLIK HİZMETİ İLK İZLEM EKLEME...

Detaylı

T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ

T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ Sıra No YAPILACAK FAALİYETLER TARİHİ SORUMLU BİRİM Eğitim Öğretim Desteği Başvurularının Alınması 01 Ağustos 2018 1 31 Ağustos 2018 Özel Öğretim Birimi İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu 1. Toplantısı

Detaylı

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2018 2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ Kasım Mart Şubat Sıra No 1 2 3 FAALİYET Ortaöğretim Kurumlarına Öğrenci

Detaylı

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) 1. Sisteme Giriş İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu Sisteme giriş yapılabilmesi OSGB/Firma yetkilisi tarafından sisteme kaydınızın yapılması

Detaylı

ÇANKIRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK İŞLER VE FAALİYETİN KONUSU

ÇANKIRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK İŞLER VE FAALİYETİN KONUSU SIRA NO ÇANKIRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK İŞLER VE FAALİYETİN KONUSU 1 KURBAN BAYRAMI 2 3 4 2017-2018 eğitim öğretim yılı öğretmenlerin göreve başlaması

Detaylı

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2018 EYLÜL 01 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 03-14 Eylül 2018 02 Mesleki Eğitim Merkezi Güz Dönemi Sınavlar öncesi

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 ZAFER BAYRAMI 30 Ağustos 2014 2 OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ ÖN KAYITLARI 18 Ağustos - 12 Eylül 2014 3 BAĞIMSIZ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KURUMU, İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA GÖREVLİ ÖĞRETMENLERİN 2014-2015

Detaylı

2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ. Bilecik Sosyal Yapı Özel İhtisas Komisyonu Çalışmaları 09.05.2013 Bilecik İl Genel Meclis Toplantı Salonu

2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ. Bilecik Sosyal Yapı Özel İhtisas Komisyonu Çalışmaları 09.05.2013 Bilecik İl Genel Meclis Toplantı Salonu 2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Bilecik Sosyal Yapı Özel İhtisas Komisyonu Çalışmaları 09.05.2013 Bilecik İl Genel Meclis Toplantı Salonu Küreselleşme Küresel ekonominin bütünleşmesi Eşitsiz büyüme Ekonomik

Detaylı

Records Manager (DynEd in İnternet Kayıt Yöneticisi Yönetici Girişi) DynEd Courseware (DynEd Eğitim Yazılımları Öğrenci Girişi )

Records Manager (DynEd in İnternet Kayıt Yöneticisi Yönetici Girişi) DynEd Courseware (DynEd Eğitim Yazılımları Öğrenci Girişi ) Okul Sorumlusu olarak giriş için : Records Manager (DynEd in İnternet Kayıt Yöneticisi Yönetici Girişi) Oturum Açma Kimliği : Okul Kurum Kodu Şifre : MEBBİS üzerinden almış olduğunuz Okul şifresi Kayıt

Detaylı

İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşlemleri YÖNETİCİ MODÜLÜ Bölüm - 01

İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşlemleri YÖNETİCİ MODÜLÜ Bölüm - 01 0 İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşlemleri YÖNETİCİ MODÜLÜ Bölüm - 0 9 0 İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşlemleri Kullanıcı Girişi 2 3. Güvenlik Kodu örn;5622 alt tarafta bulunan kutuya yazılır.

Detaylı

Özel okullara yeni standartlar geldi

Özel okullara yeni standartlar geldi On5yirmi5.com Özel okullara yeni standartlar geldi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından özel öğretim kurumlarına yeni standartlar getirildi. Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2014 Cuma (oluşturma : 1/4/2016) Milli

Detaylı

.. MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

.. MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ .. MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI RESMİ/ÖZEL İLKOKUL-ORTAOKUL-İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜKLERİ E-OKUL YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER KILAVUZU İlkokul-Ortaokul Kurum İşlemleri

Detaylı

SIRA NO YAPILACAK İŞ TARİHİ

SIRA NO YAPILACAK İŞ TARİHİ T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL ÖNCESİ- İLKÖĞRETİM-ORTAÖĞRETİM-ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA a)ortaöğretim KURUMLARI SINAV

Detaylı

ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 1- İl/ilçe özel eğitim hizmetleri kurul kararının hangi durumlarda alınması gerekmektedir? Özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin uygun eğitim

Detaylı

T.C. SİNOP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2016 TEMMUZ

T.C. SİNOP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2016 TEMMUZ T.C. SİNOP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2016 TEMMUZ - 2015 Mustafa Kemal ATATÜRK MADDE NO 1 SİNOP İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMÎ PANSİYONLU OKULLARDA 2016 MALÎ YILI GELİR-GİDER CETVELİ HAZIRLAMA REHBERİ

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMÎ PANSİYONLU OKULLARDA 2016 MALÎ YILI GELİR-GİDER CETVELİ HAZIRLAMA REHBERİ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMÎ PANSİYONLU OKULLARDA 2016 MALÎ YILI GELİR-GİDER CETVELİ HAZIRLAMA REHBERİ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMÎ PANSİYONLU OKULLARDA 2016 MALÎ YILI GELİR-GİDER CETVELİ

Detaylı