TÜRKİYE OKUL SPORLARI FEDERASYONU YILI FAALİYET RAPORU. Federasyonumuzun 3. Olağan Mali Genel Kurul faaliyet raporudur.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜRKİYE OKUL SPORLARI FEDERASYONU 2012-2014 YILI FAALİYET RAPORU. Federasyonumuzun 3. Olağan Mali Genel Kurul faaliyet raporudur."

Transkript

1 TÜRKİYE OKUL SPORLARI FEDERASYONU YILI FAALİYET RAPORU Federasyonumuzun 3. Olağan Mali Genel Kurul faaliyet raporudur. Federasyonumuz; göreve geldiği günden bugüne, Toplumun çıkarlarını kendi çıkarlarının önünde tutma, Başkalarına bağımlı hale getirecek bağlantılara girmeme, tarafsız olma, hesap verebilir olma, Şeffaflık, Açıklık ve Dürüstlük, davranışlarıyla bu ilkeleri yaşatmak gibi etik değerlere önem vermiştir. Federasyonumuz; Başkan ve yönetimiyle, diğer kurullarla yapmış olduğu çalışmalardaki sürekliliğiyle uluslararasında bir güç ve başarıda bir istikrar abidesi olmuştur. 1-KURUMSAL ÇALIŞMALAR Federasyonumuz kurumsal yapının oluşturulması hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalara öncelik vermiş, Stratejik Planını doğrultusunda uygun olarak daha önce hayata geçirdiği kurullara, talimatlar hazırlamak suretiyle kurumsal yapının mevzuat çalışmalarının tamamlanmasında son aşamaya gelinmiştir. Bu sebeple hazırladığı; Yurt Dışı Spor Faaliyetleri Talimatı, Sağlık ve Doping talimatı, ISF Kurul Çalışma Talimatı, Organizasyon Gönüllü Eğitim Talimatı. Millik Belge Talimatı ile daha kalıcı ve kurumsal çalışmalarını Ocak 2015 tarihinden itibaren uygulamaya koyacaktır. Daha profesyonel etkin ve aktif çalışma prensibi federasyon çalışmalarımızda öncelikli hedefimiz olmuştur. Federasyonumuz düzenlediği Millilik Belgelerini Web sayfasından ilan etmek suretiyle şeffaf ve açık örnek bir işleyişi yürürlüğe koymuştur. Bu kamuoyunda takdir edilen bir uygulama olmuştur. Federasyonumuz Okul takımlarımızın yanı sıra Karma Milli takım oluşturmak suretiyle göreve geldiğimiz tarihten itibaren 181 sporcu öğrencimizin Milli olmasını sağlayarak, burs almalarını ve BESYO ların ilgili bölümlerine yerleşmelerini gerçekleştirmiştir. 2-ISF İLE İLİŞKİLER(ULUSLARARASI OKUL SPORLARI FEDERASYONU) Ülkemiz 1972 yılından bu yana hiç olmadığı kadar ISF(Uluslar Arası Okul Sporları Federasyonu) ile ilişkilerini geliştirmiş, Lider ülke, güçlü federasyon vizyonuyla, etkin ve aktif rol üstlenmiş, yönetilen bir ülkeden artık yöneten ülkeye, sözü geçen bir federasyona, her platformda hakkını koruma gücüne erişmiştir. Bu başarılı işbirliğin temel felsefesi, ISF ruhuna uygun hareket etme, Dünya Çocukları arasında barış, kardeşlik ve dostluğun gelişimine katkı sağlama, Ülkemizde başarılı organizasyonlar gerçekleştirme, ISF organizasyonlarına katılma, ISF organizasyonlarında üstün sportif başarı elde etme, ISF kurullarında söz sahibi olma, anlayışın gerçekleşmesi sayesinde olmuştur. 2.1.ISF YÖNETİM VE TEKNİK KURULLAR TOPLANTISI YAPTIK/İZMİR ISF General Assembly ve ExcutiveCommittee 27 Kasım -04 Aralık 2012 tarihlerinde İzmir de yapıldı. Ülkemiz ilk böyle bir organizasyon gerçekleştirmiştir. Tüm ISF e üye ülkelerin federasyon Başkanları, temsilcileri, yönetim ve teknik kurul üyeleriyle yapılan toplantıda önemli kararlar alındı.bu organizasyonun başarısı ülkemiz ve federasyonumuz adına ISF de önemli yankı buldu.

2 2.2. RAYMOND DEFEVER ONUR ÖDÜLÜNÜ ALDIK Federasyonumuz 2012 yılında Uluslararası Dünya Okul Sporlarına yaptığı katkı ve başarılı çalışmaları nedeniyle ISF RAYMOND DEFEVER TROPHY ONUR ÖDÜLÜ NE layık görüldü.istanbul Balta Limanı Polis evinde gerçekleştirilen törene ISF Başkanı Andrea DELPİN, Genel Sekreter Jan COOLEN ve yönetim kurulu, Avrupa Kıta Başkanı, Nicos MEGALEMOS katıldı. Bu ödülün; ülkemizin 40 yıllık Okul Sporları tarihinde ilk kez alınıyor olması onurumuzu ve haklı gururumuzu bir o kadar daha arttırmıştır 2.3. ISF GENEL KURULUNDA TARİH YAZDIK ISF Genel Kurulu 4-8 Haziran 2014 tarihleri arasında Fransa nın Beşanson kentinde yapıldı. Genel Kurul seçimlerinden Federasyonumuz; ülkemiz adına tarihi ve muhteşem bir başarıyla çıktı. Yönetim ve Teknik kurullara önerdiği on bir (11) adayın bir bütün olarak ISF de görev almasını sağlayarak dünyada en fazla temsilciyle temsil edilme hakkını da kazandı. Artık yönetilen den yönetene; hakkında karar verenden karar alanlara; ülkemizin uluslararasında öncü olunmasına geçilmiştir. Seçilen arkadaşlarımız kendi alanlarında mesleki donanımı, bilgi düzeyleriyle yeterli ve temsil etme yetenekleri üst düzeydedir. Dört yıllığına görev yapmak üzere yapılan seçimlerin sonucunda Federasyonumuz adayı Sağlık Kurulu Başkanımız Doç. Dr. Bülent BEKTAŞER, ISF Yönetim Kurulu Üyeliği ve Sağlık ve Doping Başkanlığına en fazla oyu alarak seçilmiştir. Levent TANIK; Hentbol Kurul Üyeliğine ve ISF İletişim Koordinatörlüğüne Nihat DOKER; Atletizm Teknik Kurul Asbaşkanlığına, Birol VURAL; Tenis Teknik Kurul Asbaşkanlığına Ramazan İMAMOĞLU; Badminton Teknik Kurul Asbaşkanlığına, Turgut PAŞALI; Basketbol Teknik Kurul Üyeliğine, Manolya AKIN; Aletli Jimnastik Teknik Kurul Üyeliğine, Gürbüz BALEMİR; Yüzme Teknik Kurul Üyeliğine, Pervin AVŞAR; Oryantring Teknik Kurul Üyeliğine, Mehmet DEMİRDELEN; Voleybol Teknik Kurul Üyeliğine Rıza Savaş YAĞCI; Futbol Teknik Kurul Üyeliğine, seçilmişlerdir 3-SPORTİF BAŞARILAR Türkiye Okul Sporları Federasyonu 2013 yılında altın yılını yaşamıştır. ISF (Uluslararası Okul Sporları Federasyonu)faaliyetlerinde; 5 ayrı branşta 14 takımla katıldığımız Dünya şampiyonalarından; 6 Dünya Şampiyonluğu 4 Dünya ikinciliği 3 Dünya Üçüncülüğü elde ederek, öncesi olmayan ve kırılması güç birrekorun da sahibi oldu. Sportif anlamda elde edilen bu başarılar Uluslararası Okul Sporları kamuoyunda da büyük yankı buldu ISF Türkiye Yılı olarak ilan edildi Hep isabet edene hiç tesadüf denir mi.? sözünden hareketle bu başarımız sistemli, planlı, programlı, disiplinli ve ekip çalışmamızın bir karşılığıdır.

3 YILI SPORTİF BAŞARILARIMIZ BASKETBOL: 28Mart-5 Nisan 2013 Güney Kıbrıs Rum Kesimi Kız: İstanbul Bostancı Doğa Koleji; Dünya Şampiyonu Erkek: İstanbul Mürüvvet Evyap Koleji; Dünya Şampiyonu YÜZME: Nisan 2013 İsrail Kız: İstanbul Anabilim Eğitim Kurumları; Dünya İkincisi Erkek: İzmir Özel Fatih Koleji; Dünya İkincisi Kız- Federasyon Karma Milli Takımı; Dünya Şampiyonu Erkek Federasyon Karma Milli Takımı; Dünya Şampiyonu TENİS: Nisan 2013 AVUSTRALYA Kız: İstanbul İstek Vakfı Kemal Atatürk Anadolu Lisesi; Dünya Şampiyonu Erkek: İstanbul İstek Vakfı Kemal Atatürk Anadolu Lisesi; Dünya Üçüncüsü Gelibolu Turnuvasında İpek Soylu; Dünya Şampiyonu FUTBOL: Nisan 2013 FRANSA Erkek: İstanbul Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi; Dünya şampiyonu Kız: Kocaeli Karşıyaka Koleji; Dünya Dokuzuncusu ATLETİZM: Haziran 2013 Çek Cumhuriyeti Kız: Bursa Faik Çelik Kız Teknik ve Meslek Lisesi; Dünya İkincisi Erkek: Ankara Yenimahalle Endüstri Meslek Lisesi; Dünya İkincisi Kız: Federasyon Karma Milli Takımı; Dünya Üçüncüsü Erkek Federasyon Karma Milli Takımı; Dünya Üçüncüsü YILI SPORTİF BAŞARILARIMIZ Türkiye Okul Sporları Federasyonu 2014 yılında; ISF (Uluslararası Okul Sporları Federasyonu)faaliyetlerinde; 7 ayrı branşta 21 takımla katıldığı Dünya Şampiyonalarından; 6 Dünya Şampiyonluğu, 1 Dünya İkinciliği, 3 Dünya Üçüncülüğü elde etmiştir. KROS: 30 Mart-04 Nisan 2014 İsrail Kız: Ağrı Kız Teknik ve Meslek Lisesi; Dünya Şampiyonu Erkek: Erzurum Adnan Menderes Anadolu Lisesi; Dünya Şampiyonu Erkek Federasyon Karma Milli Takımı; Dünya Şampiyonu Kız: Federasyon Karma Milli Takımı; Dünya İkincisi

4 VOLEYBOL:07-09 Nisan 2014 Portekiz Kız: İstanbul Bostancı Doğa Koleji; Dünya Şampiyonu Erkek: İstanbul Suadiye Hacı Tarman Anadolu Lisesi; Dünya Üçüncüsü FUTSAL:26 Nisan/06 Mayıs 2014 İtalya Kız: İstanbul Mevlana Kız Teknik ve Meslek Lisesi; Dünya Şampiyonu Erkek: İstanbul Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi; Dünya Üçüncüsü HENTBOL: Haziran 2014 Trabzon Kız: İstanbul Üsküdar Doğa Koleji; Dünya Şampiyonu Kız: Antalya Muratpaşa Anadolu Lisesi; Dünya Beşincisi Erkek: Ankara Genç Osman Anadolu Lisesi; Dünya Altıncısı Erkek: İstanbul Çengelköy Endüstri Meslek Lisesi; Dünya Yedincisi BADMİNTON: 6-12 Mayıs 2014 Çin Taipei Kız: Ankara Elmadağ Anadolu Lisesi Dünya Üçüncüsü Erkek: Bursa Tophane Endüstri Meslek Lisesi; Dünya Yedincisi Erkek Federasyon Karma Milli Takımı; Dünya Dördüncüsü Kız: Federasyon Karma Milli Takımı; Dünya Dördüncüsü MASA TENİSİ: 4-10 Nisan 2014 Fransa Erkek: Yalova Bahçeşehir Koleji Dünya Beşincisi Kız: Ankara Zübeyde Hanım Kız teknik ve Meslek Lisesi; Dünya Altıncısı Erkek Federasyon Karma Milli Takımı; Dünya Beşincisi Kız: Federasyon Karma Milli Takımı; Dünya Altıncısı BASKETBOL (3X3) Mayıs 2014 Çin Kız: İstanbul Özel Oğuz Kağan Koleji; Dünya Dokuzuncusu 3.3.GYMNASİADE DE TARİHİ BAŞARI ELDE ETTİK. 27 Kasım-04 Aralık 2013 tarihlerinde Brezilya nın Brasil kentinde Dünya Okul sporları Olimpiyatlarında 67 sporcu ile jimnastik-yüzme-atletizm branşlarında yarışmalar katıldık. Ülkemiz 1 Altın-Gümüş-5 Bronz madalya elde edilerek 43.sıradan 11.sıraya yükselmiştir.

5 ATLETİZM Enis KORKMAZ 3000M 1. Batuhan ALTINTAŞ 400M 2. Zeynep METE 2000M Engel 2. Samet TAN 2000M Engel 2. Büşra YILDIRIM 400M Engel 3. YÜZME Ahmet Mustafa KURTULMUŞ 100M Kurbağalama 2. Ahmet Mustafa KURTULMUŞ 50M Kurbağalama 3. Nida Eliz ÜSTÜNDAĞ 100M Kelebek 3. Esra Kübra KAÇMAZ-Nihan ÇAKICI 4X100M Serbest Zeynep Büşra ÖNAL-Başak ER Bayrak Yarışı 2. Mehmet Şamil ŞAP-Kaan ÖZCAN 4X 100MKarışık A.Mustafa KURTULMUŞ-Deniz PALALAR Bayrak Yarışı 3. Nida Eliz ÜSTÜNDAĞ-Merlin AŞKIN 4X100 Karışık Gülşah Sude ÖZGEN-Nihan ÇAKICI Bayrak Yarışı ISF World School SportEducatıonal Sportif Oyunları Atina/Yunanistan 31 Mart-4 Nisan 2014 tarihlerinde Yunanistan ın Atina kentinde yapıldı. Ülkemizi temsilen Uluslararasında başarılı olmuş olimpiyat adayı sporcularımızla katıldık. Bu organizasyonla Olimpiyat ruhunun ve felsefesinin küçük yaşlardan itibaren olimpizm sporcularında olması amaçlanmaktadır 4-FEDERASYONUMUZUN ÜLKEMİZDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ORGANİZASYONLAR 4.1.FUTSAL DÜNYA ŞAMPİYONASI NİSAN 2012-ANTALYA ISF Futsal Dünya Şampiyonasını Antalya da gerçekleştirildi. ISF tarihinde ilk kez bir branşın başlangıcı ülkemizde yapıldı. Futsal ülkemizin öncülüğünde ISF faaliyetlerinde yerini aldı HENTBOL DÜNYA ŞAMPİYONASI Haziran 2014-Trabzon Hentbol Dünya Şampiyonasını Haziran 2014 tarihlerinde Trabzon ilimizde gerçekleştirdik. Ülkemizi temsilen kız ve erkeklerde ikişer takımla katıldık.24 ülkeden 44 takımla,9 ayrı salonda 162 maç gerçekleştirdik. İlk kez ISF etkinliğinde Barış ve dostluk adına ülkelerin getirdiği fidanlarla Hatıra Ormanı oluşturuldu. Kültürel etkinliklerle bir şölen yaşandı. Bu organizasyon federasyonumuza gönülden bağlı Beden Eğitimi Öğretmenleri ve gönüllülerin fedakârca emek ortaya koyarak çalışmasının sonucunda gerçekleştirilmiştir. Onları teşekkürü fazlasıyla hak etmektedirler. Açılış ve kapanış törenleriyle kültür günü etkinlikleri büyük beğeni kazanmıştır. Yapılan törenle şampiyona bayrağı Fransa ya devredilmiştir. Hentbol Dünya Şampiyonası ISF heyeti tarafından çok çok iyi ve örnek bir organizasyon olarak değerlendirilmiştir.

6 5-FEDERASYONUMUZUN ÜLKEMİZDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİ ORGANİZASYONLAR 5.1.ORYANTRİNG DÜNYA ŞAMPİYONASI NİSAN 2014-ANTALYA Oryantring Dünya Şampiyonası Nisan 2014 tarihlerinde Antalya ilimizde yapılacaktır. Burada ülkemizi değişik yaş gruplarında 40 Sporcu temsil edecektir. Bu sayı Federasyon tarihimizde birbranşta rekordur. Federasyonumuz Oryantring i yeni branş olarak faaliyetlerimize eklenmiştir.oryantring ile dünya gençlerinin bir araya gelmesi sağlanarak ülkemizin tanıtımına katkıda bulunulacaktır. 5.2.GYMNASİADE-OKUL SPORLARI OLİMPİYATLARI TEMMUZ 2016 TRABZON Gymnasiade (Okul Sporları Olimpiyatları) bayrağı ülkemizde. Brezilya nın Brasil kentinde gerçekleştirilen Gymnasiade ardından 16. Okul sporları Olimpiyatları Bayrağı Büyükelçimiz Hüseyin Diriöz ile birlikte aldık. Bu organizasyon sayesinde olimpiyatlarda madalya branşları olan Cimnastik-Yüzme-Atletizm branşlarında 210 sporcu yarışmalara katılma şansını elde edecektir. Ayrıca Tenis-Judo-Karate-Eskirim-Satranç-Bilardo-Masa Tenisi- branşlarının da yer aldığı ve yaklaşık 50 Ülkenin 5000 sporcu ile katıldığı bu organizasyon dünyanın en büyük üçüncü organizasyonudur. Gmynasiade sayesinde tabanda büyük bir hareketlilik meydana gelmiş bu organizasyonu spor dünyası ülkemiz için bir şans olarak nitelendirilmektedir. Bu şampiyona Ülkelerin gelecekte olimpiyat oyunlarında yarıştıracağı yıldızların katılacağı bir organizasyondur. Çok önemli ve önceliklidir. Çünkü üç yılda bir yapılmaktadır. 6- ULUSLARARASI FEDERASYONLARI BİRLİK KURMA ÇALIŞMALARINDA YER ALDIK 6.1.GÜNEY DOĞU AVRUPA OKUL SPORLARI BİRLİĞİ Güney Doğu Avrupa Okul sporları Federasyonları Birliğini kurma çalışmalarında lider ülkenin aktif rol alan federasyonu olduk. Ülkemiz öncü olmasının yanı sıra Kosova, Makedonya, Bosna Hersek ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ninde bu uluslararası yapıda yer alabilmesi için çalışmalarını sürdürmekte onlarında haklarını korumaktadır. Bu çalışmaların 1. Toplantısı Sırbistan ın Belgrad kentinde Aralık 2013, 2.si 8-10 Mayıs 2014 tarihlerinde Makedonya da yapıldı. Alınan kararlar gereği yıldızlar kategorisinde Güney Doğu Avrupa ülkeleri arasında daha küçük yaşlarda öğrencilerin spor yapmaları hedeflenmektedir TARİHİMİZE VE KÜLTÜREL GEÇMİŞİMİZE SAHİP ÇIKTIK 2013 Nisan ayında Çanakkale Ruhu Avusturalya da yaşatıldı. Dünya barışı açısından son derece önemli ve tarihi olayların yaşandığı Anzac haftasında Anzac ların torunları 95 yıl öncesini sorgulama fırsatı buldular. Dünya liselerarası Tenis Şampiyonasının Avustralya da gerçekleşeceği tarihlerle Anzac günü ve Gelibolu turnuvasının aynı tarihlerde çakışması üzerine federasyonumuzun davetlisi olarak Avustralya ya takımımızla birlikte gelen ülkemizin son Gazisi Hüseyin KAÇMAZ ın oğlu Turgut Kaçmaz burada çeşitli sivil toplum kuruluşlarını, Türk okullarını ve basın yayın kurumlarını ziyaret ederek konferans ve panellerde Çanakkale savaşlarını babasının ağzından anlattı.25 Nisan günü sabah saatlerinde Çanakkale de 57 alayın bulunduğu yerde gençlik sabah namazı kılıp o anı yaşarken; federasyonumuz da Anzac yürüyüşünde en önde Türk bayrağımızı gururla taşıyarak Avustralya da Çanakkale ruhunu yeniden yaşattı. Burada yapılan ve Türkiye den ilk katılan federasyon olma gururunu yaşadığımız, Gelibolu turnuvasında Milli Sporcumuz İpek SOYLU şampiyon oldu.

7 8-GENÇLİK VE SPOR BAKANIMIZI ZİYARET ETTİK Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ ı makamında ziyaret ettik. Ziyarette eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanımız Sayın Faruk Nafiz ÖZAK ta hazır bulundu. Okul Sporları federasyonu faaliyetleri hakkında bilgilendirme gerçekleştirdik. 9-PROJE ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERDİK 9.1.Türkiye nin Minikleri Dünyanın Yıldızları Projemizle Van, İstanbul, İzmir pilot bölgelerinden 5000 sporcu taramadan geçirilmiş, seçilen öğrenciler yapılan iki ayrı grupla 120 kişilik ekipler halinde Antalya da kampa alınmış ve Barselona Futbol Okulu Antrenörleri tarafından eğitime tabi tutulmuşlardır. Bu taramalarda ağız diş sağlığı ve diğer sağlık taramaları da yapılmıştır 9.2.Türk Dünyası Okul Sporları Federasyonu kurma çalışmalarını başlattık. Bu kapsamda Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, okul sporları ile iletişime geçildi. Gelecek dönemde bu ülke temsilcilerinin bir araya gelmesi sağlanacak. Yapılan çalışmaların sonunda bu ülke gençlerinin birbirleriyle tanışması,kaynaşması ve sportif etkinlikler yapması planlanmaktadır. 9.3.Atanamayan Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Antrenörlerin sistem içerisinde yer alması ve hareket eğitimi modeli üzerinde çalışmalar yapılabilmesi için proje çalışmaları sürdürülmemektedir. 10-SPORCU ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ Federasyonumuz, bu çalışma dönemi içerisinde ISF(Uluslararası Okul Sporları Federasyonu)Gymnasiade ve Dünya Şampiyonalarında derece elde eden sporcu öğrencilerimizin Spor Genel Müdürlüğü Ödül Yönetmeliği kapsamında ödüllendirilebilmesi için çalışmalar yapmıştır.2013 yılında derece elde eden okul takımı ve ferdi sporculara 2013 Haziran da Spor genel Müdürlüğünün emirleriyle 3-4 gün içerisinde hazırlıkları ve uygulaması gerçekleştirilen ödül töreni ile 97 Sporcu ve antrenörün ödüllendirilmesi sağlanmıştır. ISF Gymnasiade ve Dünya Şampiyonalarında derece elde eden okul takımları ve ferdi sporcu öğrencilerin, Spor Genel Müdürlüğümüz 16 Aralık 2013 tarih sayılı resmi gazetede yayımlanan Spor Hizmet ve Faaliyetlerinde Üstün Başarı Gösterenlerin Ödüllendirilmesi Hakkındaki Yönetmelikte yer verilmediğinden büyük mağduriyet yaşanmaktadır. Bu konunun düzeltilebilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. 11- OKUL SPORLARINDA DÜNYA MODELİ ISF (Uluslara Arası Okul sporları Federasyonu) üye ülkelerin Okul Spor faaliyetleri modeli incelenmiş uluslararası toplantılarda yapılan çalışmalar değerlendirilmiş dokuman haline getirilen bilgiler STRATEJİK PLAN da yayınlanmıştır. Özellikle Avrupa ülkeleri olmak üzere ISF üyesi ülkelerde Okul Sporları bütçesi Spor veya Eğitim Bakanlıklarından karşılanırken faaliyet uygulaması, sonuçlandırılması ile Dünya Şampiyonalarına katılım Okul Sporları Federasyonlarınca yapıldığı görülmektedir. Avrupa Birliği Müktesebatı, MEB ve Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 Kasım 2010 Protokolü ve Kalkınma Bakanlığın 10. Kalkınma Planı olan Spor Özel İhtisas Komisyon Raporunda da yer aldığı gibi ISF mevzuatlarına uygun olarak çalışmaların daha verimli olabilmesi için sonucu Dünya Şampiyonalarına varan, ülkemizde Spor Genel Müdürlüğümüz Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan Okul Spor Faaliyetleri içerisindeki ISF branşlarının düzenleme yetkisinin Federasyonumuza devredilerek uygulanması ülkemizin Dünya Okul sporlarına entegrasyonu açısından çok önemlidir.

8 12-PANALLERE KATILDIK Okul Sporlarının Dünya daki yeri ve Önemi konulu Hitit Üniversitesi BESYO tarafından organize edilen Okullardan Olimpiyata paneline katıldık. Ayrıca Beden eğitimi Müfredatı ve Beden Eğitimi Öğretmenlerinin mesleki sorunları konularında Türk sporuna katkı sağladık. Avrupa Birliği normlarında Okul Sporları hak ettiği yeri alması, yeteneklerin küçük yaşlarda belirlenmesi, daha çok öğrencimizin spor ile sosyal hayata hazırlanması, diğer federasyonlarımızın alt yapılarına kaynak oluşturulması federasyonumuzun öncelikleri arasındadır. Federasyonumuzun başarısı; ekip çalışması anlayışıyla hareket eden, birlik ve beraberlik içerisinde birbirine inanan insanların inanç ve güvenle bağlılığının karşılığıdır.. Bu başarıda herkesin katkısı vardır. Başarımızın anahtarı, etik değerlere bağlı çalışmak ekip çalışmasına önem vermek, dünyadaki okul sporlarındaki gelişmeleri takip etmek, kurum ve kuruluşlarla uyumlu hareket etmekten geçmektedir. Emeği geçen herkese Teşekkür Ederiz. Değerli Genel Kurul Üyelerinin Bilgilerine Sunarız. Türkiye Okul Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 23.10.2010 05.10.2012 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde 2010 2011 ve 2011 2012 yılı

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TARAFINDAN ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRİLEN 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER ARASI TAKIM SPORLARI VE FERDİ YARIŞMALARA ÜNİVERSİTEMİZİ

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ. Türkiye Üniversitelerarası Spor Müsabakaları 2011-2012

EGE ÜNİVERSİTESİ. Türkiye Üniversitelerarası Spor Müsabakaları 2011-2012 EGE ÜNİVERSİTESİ Türkiye Üniversitelerarası Spor Müsabakaları 2011-2012 ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI KATILDIĞIMIZ SPOR MÜSABAKALARI VE ANTRENÖRLER 1 ATLETİZM 2 BADMİNTON Yrd. Doç. Dr. Ercan Haslofça,

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 27 Şubat 13 Mart 2017 ) Sayfa 1 BASKETBOL LİSE BASKETBOL İlçe ve Özyeğin turnuvalarına hazırlanan basketbol takımımız Cent Koleji ile hazırlık maçı yaptı. KÜÇÜK BASKETBOL ENKA SPOR 56 CENT

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2013-2014 KATILDIĞIMIZ SPOR BRANŞLARI VE TAKIM ANTRENÖRLERİ 1 ATLETİZM Arş. Gör. Görkem AYBARS 2 BADMİNTON Yrd. Doç. Dr. Ersin ALTIPARMAK 3 BASKETBOL

Detaylı

TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU 3. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL VE MALİ GENEL KURULYÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU 3. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL VE MALİ GENEL KURULYÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU 3. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL VE MALİ GENEL KURULYÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Kick Boks ailesinin değerli üyeleri ve kıymetli misafirler, Türkiye Kick Boks Federasyonu son

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI Okulumuz sportif anlamda 2000 yılında okulumuza beden eğitimi öğretmeni olarak atanan Kubilay KIZILBUĞA ile başlamaktadır. Beden eğitimi öğretmenimizin üstün gayretleriyle

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 29 Şubat 14 Mart 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 01 Mart Salı günü Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda İstanbul En Hızlı Çocuk Yarışları yapıldı. Okulumuzdan yarışmaya katılmaya hak kazanan

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR 2012-2013 KATILDIĞIMIZ SPOR VE ANTRENÖRLER 1 ATLETİZM Prof. Dr. B. Muzaffer Çolakoğlu, Yrd. Doç. Dr. Ercan Haslofça, Yrd. Doç. Dr. Fehime Haslofça, Arş. Gör. Görkem

Detaylı

TRABZONSPOR RESMİ DERGİSİ

TRABZONSPOR RESMİ DERGİSİ 7 EKİM 2010 7 EKİM 2010 7 EKİM 2010 TRABZONSPOR RESMİ DERGİSİ 6 EKİM 2010 6 EKİM 2010 TRABZON KAZANACAK! Zihni Ağırman /TAKA GAZETESİ Trabzon büyük bir organizasyona hazırlanıyor. Sadece Trabzon değil,

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 16 Şubat 01 Mart 2015 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız, Bayrampaşa Sancak Ortaokulu ile oynadığı İstanbul İl Elemeleri Grup Finali ni kaybetti. Yoluna, gelişim

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2010-2011

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2010-2011 EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2010-2011 ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI KATILDIĞIMIZ SPOR MÜSABAKALARI VE ANTRENÖRLER 1 ATLETİZM Prof. Dr. Muzaffer Çolakoğlu, Yrd. Doç. Dr.

Detaylı

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖDÜL TALİMATI

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖDÜL TALİMATI TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖDÜL TALİMATI Amaç MADDE 1- (1) Bu talimatın amacı; ulusal ve uluslararası atletizm yarışmalarında üstün başarı gösteren sporcular ile bunların kulüpleri, teknik direktörleri

Detaylı

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle 2006-2007 Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle başlayan süreç bu gün 300 öğrenciyle eğitim sistemindeki

Detaylı

TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU DÖNEMİ FAALİYET RAPORU. Uygulama Tarihi

TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU DÖNEMİ FAALİYET RAPORU. Uygulama Tarihi Sıra No İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU 14.02. - 30.09. DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Branş 1 Faaliyetin Adı SÜPER LİG 2. DEVRE 2 1. LİG 2. DEVRE 3 2. LİG 2. DEVRE 4 5 SÜPER LİG 1. DEVRE SÜPER

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 15 Mayıs 29 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mayıs Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Gençlik Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuzu iki takım ile ENKA Lisesi temsil

Detaylı

TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde:1-Bu talimatın amacı, Türkiye Dağcılık Federasyonu bünyesinde yer alan dağcılık, spor

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 16 ( 30 Mayıs 15 Haziran 2016 ) Sayfa 1 SPORCU ÖDÜL TÖRENİ 09 Haziran Perşembe günü, tüm okulun katılımı ile Sporcu Ödül Törenimizi coşku ile gerçekleştirdik. Atletizm, basketbol, eskrim, binicilik,

Detaylı

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ 2001 Yılı Faaliyetleri 2000-2001 dönemi Gençlik ve Spor Kulübünün sezon açılışı 10 Ekim 2001 tarihinde Fuar Yüzme Havuzunda düzenlenen kokteylle yapılmıştır. Bayan-erkek basketbol,

Detaylı

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYANLAR Şef G. Ali AKYOL Bil. İşl. Halil

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 14 ( 02 Mayıs 16 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. sunu gerçekleştirdiğimiz Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi günü başladı. 4 Mayıs Çarşamba günü coşkulu bir törenle kapandı.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 15 ( 13 Nisan 10 Mayıs 2015 ) Sayfa 1 9.SPOR FESTİVALİ 11-12-13 Mayıs tarihlerinde 9.Spor Festivalimizi gerçekleştireceğiz. Voleybol, tenis, basketbol, atletizm, futbol branşlarında misafir

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU Türkiye Golf Federasyonu nun 2009-10 yılları faaliyet raporu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. ULUSAL SPORTİF FAALİYETLER 2009 Yılı Faaliyetleri

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Ali AKYOL Spor Şube Müd.

Ali AKYOL Spor Şube Müd. T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SPOR ŞUBESİ ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYAN Ali AKYOL Spor Şube

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 ( 21 Aralık 2015 04 Ocak 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 22 Aralık Salı günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu nda İstanbul Atletizm Şampiyonası yapıldı. Her kategoride 65 e yakın öğrencinin

Detaylı

YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN

YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN 17.04.2011 YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN ŞAMPİYONLARIN FESTİVALİ KOÇ FEST İN 2012 MARATONU BAŞLIYOR KOÇ HOLDİNG DIŞ İLİŞKİLER VE KURUMSAL

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 (12 Mayıs 25 Mayıs 2014) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyor. Gelişim ligi maçında rakibi Fenerbahçe Ataşehir basketbol takımını

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 7 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL ORTAOKUL STREETBALL Streetball maçlarında, 8-B ile 8-C arasında oynanan üçüncülük dördüncülük maçını 10-9 luk skorla 8-B sınıfı kazandı.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 02 Kasım 16 Kasım 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 06 Kasım Cuma günü, Enka Okulları 12. Cumhuriyet Koşusu nu gerçekleştirdik. 4. ve 5. sınıf öğrencilerinden 134 öğrencinin katıldığı yarışımız zevkli

Detaylı

Ali AKYOL Spor Şube Müd.

Ali AKYOL Spor Şube Müd. T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SPOR ŞUBESİ ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYAN Ali AKYOL Spor Şube

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 01.10.2016 31.08.2018 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde 2016 2017 ve 2017 2018 yılı

Detaylı

ANTRENÖR SAYILARIMIZ SPORCU SAYIMIZ LİSANSLI SPORCU FAAL SPORCU BAYAN 3.674 990 ERKEK 11.196 3.133 GENEL TOPLAM 14.870 4.123

ANTRENÖR SAYILARIMIZ SPORCU SAYIMIZ LİSANSLI SPORCU FAAL SPORCU BAYAN 3.674 990 ERKEK 11.196 3.133 GENEL TOPLAM 14.870 4.123 TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 19 KASIM 2012-30 EKİM 2014 YILLARI ARASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuzun 4.Olağan Mali Genel Kurulunda delegelerimizin bilgisine sunulmak

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 (17 Mart - 30 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM İSTANBUL KÜÇÜKLER PUANLI ATLETİZM YARIŞLARI SONUÇLARI 24-25 MART 2014 ENKA ATLETİZM SAHASI ADI VE SOYADI LEYLA ÖZDOĞURAN LEYLA ÖZDOĞURAN SONUÇ YARIŞTIĞI

Detaylı

Başvuru Tarihleri Temmuz 2013

Başvuru Tarihleri Temmuz 2013 T.C HİTİT ÜNİVERSİTESİ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Başvuru Tarihleri 01-12 Temmuz 2013 2013-2014 Eğitim öğretim yılı için Antrenörlük eğitimi bölümüne alınacak öğrencilerin belirlenmesinde uygulanacak

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken, Yüzme, Basketbol ve Atıcılık

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YÜZME CEREN ÖZDEN 2014-2015 50 m. Kelebek yüzme İSTANBUL 1. si 2014-2015 100 m. Serbest yüzme İSTANBUL 4. si 2014-2015 50 m. Serbest yüzme İSTANBUL 5. si SULİN ZEHRA YEŞİLYURT

Detaylı

YETENEKLİYSEN..! BURSUN HAZIR... BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ.

YETENEKLİYSEN..! BURSUN HAZIR... BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ. GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ YETENEKLİYSEN..! www.spor.gau.edu.tr BURSUN HAZIR... BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2018 ÖZEL YETENEK SINAVI GİRİŞ KILAVUZU TESİSLERİMİZ Kapalı Yüzme Havuzu Açık Yüzme Havuzu

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 16Mart 29 Mart 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mart Salı günü, okulumuz atletizm sahasında Çanakkale Şehitlerini Anma Atletizm Kros Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuz küçükler ve yıldızlar

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 17 Şubat 02 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM ATLETİZM İSTANBUL ŞAMPİYONASI DENEME YARIŞLARI SONUÇLARI ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ

Detaylı

PAŞA DANİMARKA DA TARİH YAZDI! (ISF HANDBALL 2008) WORLD SCHOOLS CHAMPIONSHIP IKAST-BRANDE DENMARK

PAŞA DANİMARKA DA TARİH YAZDI! (ISF HANDBALL 2008) WORLD SCHOOLS CHAMPIONSHIP IKAST-BRANDE DENMARK PAŞA DANİMARKA DA TARİH YAZDI! (ISF HANDBALL 2008) WORLD SCHOOLS CHAMPIONSHIP IKAST-BRANDE DENMARK DÜNYA ŞAMPİYONASINA KATILAN ÜLKELER A GRUBU B GRUBU C GRUBU D GRUBU ALMANYA SLOVAKYA MACARİSTAN AVUSTURYA

Detaylı

11 FA Tefik Y. NASUFOV... Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Alanı..Teşfik Ödülü, Klavye,Mouse,Flash Disk,Katılım Sertifikası

11 FA Tefik Y. NASUFOV... Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Alanı..Teşfik Ödülü, Klavye,Mouse,Flash Disk,Katılım Sertifikası E-BİKO 2009 ANİMASYON ALANINDA DÜNYA 4.'SÜ OLDUK Bu yıl 5.'sinin gerçekleştirildiği E-BİKO Uluslar Arası Bilişim Olimpiyatına Okulumuz İki Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Projesi Başvurmuştur. Okulumuzun

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 7 ( 13 Şubat 27 Şubat 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 13 Şubat Pazartesi günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda İstanbul Avrupa Yakası Hızlı Çocuk Yarı Final Yarışları yapıldı. Yarışmalara

Detaylı

Ege Üniversitesi ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

Ege Üniversitesi ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI Ege Üniversitesi ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2009 2010 ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI Üniversitemiz Türkiye Üniversiteleri arasında madalya sıralamasında

Detaylı

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU Hazırlayanlar : Ali AKYOL (Şube Müdürü) Halil

Detaylı

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK 5035 SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 26/9/2006 No : 2006/11061 Dayandığı Kanunun Tarihi : 21/5/1986 No

Detaylı

NO BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI 1 YAKIN DOĞU İLKOKULU

NO BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI 1 YAKIN DOĞU İLKOKULU NO BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI 1 YAKIN DOĞU İLKOKULU 1 ATLETİZM KÜÇÜK KIZ 2 ATLETİZM KÜÇÜK ERKEK 3 ATLETİZM YILDIZ KIZ 4 ATLETİZM YILDIZ ERKEK 5 ATLETİZM GENÇ KIZ 6 ATLETİZM GENÇ ERKEK 7 8 9 10

Detaylı

DAMLA DAN BİRİNCİLİK KÜÇÜK MUCİTLERİN ETKİNLİKLERİ

DAMLA DAN BİRİNCİLİK KÜÇÜK MUCİTLERİN ETKİNLİKLERİ DAMLA DAN BİRİNCİLİK Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü nün düzenlediği Futbol konulu şiir ve kompozisyon yarışmasına katılan okulumuz 7/E sınıfı öğrencilerinden Damla Karahasan kompozisyon dalında il birincisi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER

2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER T.C. EGE ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER Bornova ĠZMĠR 2014 A. ARTĠSTĠK

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 27 Mart -17 Nisan 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 11-12 Nisan günlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı nda İstanbul Ortaokullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları yapıldı. Yarışmalara katılan öğrencilerimiz,

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2008-2009 ÜNİVERSİTELERARASI KATILDIĞIMIZ SPOR MÜSABAKALARI VE ANTRENÖRLER BRANŞ KATEGORİ MÜSABAKA TARİHİ MÜSABAKA YERİ ANTRENÖR ANTRENÖR 1 ATLETİZM

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTEN İ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTEN İ Bülten No: 12 ( 02 Mayıs 15 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 11. SPOR FESTİVALİ Festivalimizi 32 okuldan 450 öğrencinin katılımı ile başarı ile gerçekleştirdik. Sonuçları branşların altında bulabilirsiniz. ATLETİZM

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 18 Nisan 02 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. su yapılacak olan Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi başlayacak ve üç gün sürecek. 30 okuldan 400 öğrencinin davet edildiği

Detaylı

6. Milli Takım Secim Kriterleri

6. Milli Takım Secim Kriterleri 6. Milli Takım Secim Kriterleri 2015 Avrupa Kısa Kulvar Şampiyonası(25m) İlan edilen barajları gecen sporcular Barajları gecen sporcuların antrenörleri Barajına göre kadroya davet edilirler. barajını geçen

Detaylı

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU FAALİYET RAPORU TÜRKİYE KANO FEDERASYONU 2015-2016 FAALİYET RAPORU 2002 yılında kano ve rafting federasyonu olarak kurulan federasyonumuz 2006 yılında rafting branşından ayrılarak Türkiye Kano Federasyonu adı altında

Detaylı

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI...

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI... DANSTA BAŞARI 3D sınıfı öğrencimiz Gündüz Yalçıner ODTÜ de düzenlenen Uluslararası METUOPEN-2017 Cumhuriyet kupasında Minikler-1 Klasmanda, Standart ve Latin danslarda 4. olarak madalya almaya hak kazanmıştır.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 13 Mart - 27 Mart 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 15 Mart Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi 18 Mart Atletizm Yarışları yapıldı. Ortaokul ve liseden toplam 15 öğrencimizin

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU TARİH 03 07 MAYIS 2017 FMV ÖZEL IŞIK LİSESİ NİŞANTAŞI KAMPÜSÜ BRANŞ MASA TENİSİ ( GENÇ KIZ-GENÇ ERKEK ) 1. Masa Tenisi Müsabakaları 04 Mayıs 2017 Perşembe günü başlayacaktır. 2. Yarışmalar, uluslararası

Detaylı

BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI

BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI NO BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI 1 ŞHT. HASAN CAFER İLKOKULKU 1 ATLETİZM KÜÇÜK KIZ 2 ATLETİZM KÜÇÜK ERKEK 3 ATLETİZM YILDIZ KIZ 4 ATLETİZM YILDIZ ERKEK 5 ATLETİZM GENÇ KIZ 6 ATLETİZM GENÇ ERKEK 7

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 8 ( 22 Aralık 2014 11 Ocak 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 24 Aralık Çarşamba günü atletizm sahamızda İlçe Atatürk Kros Yarışları yapıldı. Okulumuz ilkokul, ortaokul ve liseden 18 öğrenci ile

Detaylı

MİLLİ TAKIM BARAJLARI VE SEÇİLME KRİTERLERİ

MİLLİ TAKIM BARAJLARI VE SEÇİLME KRİTERLERİ MİLLİ TAKIM BARAJLARI VE SEÇİLME KRİTERLERİ 2011 EYOF TRABZON/TÜRKİYE 23-30.07.2011 BAYAN 1997-1998 ERKEK 1995-1996 16. 16. 27.73 50M SERBEST 24.35 1.00.00 100M SERBEST 53.36 2.11.19 200M SERBEST 1.56.76

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 01.10.2014 31.08.2016 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde 2014 2015 ve 2015 2016 yılı

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans. Sağlık Bilimleri Ens.

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans. Sağlık Bilimleri Ens. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Ahmet Nusret BULGURCUOĞLU 2. Doğum Tarihi: 23/04/1961 3. Unvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu: Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Y. Lisans Doktora 5. Akademik Unvanlar:

Detaylı

3 Mayıs 2010, Pazartesi

3 Mayıs 2010, Pazartesi Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 23-30 Temmuz 2011 tarihlerinde Trabzon da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları hazırlıklarının planlanan şekilde yürüdüğünü belirterek organizasyona en güzel şekilde

Detaylı

1

1 1 2 3 Petek Yetke (10B) imza karşınızda ünlü bir editör olabilir Okulumuz öğrencilerinin yazdıkları denemelerin ve çeşitli yazı faaliyetlerinin yer aldığı ve yılda bir kez mayıs aylarında

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 16 ( 11 Mayıs 24 Mayıs 2015 ) Sayfa 1 9.SPOR FESTİVALİ 11-12-13 Mayıs tarihlerinde 9.Spor Festivalimizi gerçekleştirdik. Voleybol, tenis, basketbol, atletizm, futbol branşlarında 23 okul 380

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 (03 Mart - 16 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM İSTANBUL GENÇLER PUANLI ATLETİZM SALON YARIŞLARI SONUÇLARI 04-05 MART 2014 ASLI ÇAKIR A. ATLETİZM SALONU ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ

Detaylı

Olimpizm -2- Spor Bilimleri Anabilim Dalı

Olimpizm -2- Spor Bilimleri Anabilim Dalı Olimpizm -2- Spor Bilimleri Anabilim Dalı Antik (Klasik) ın tarihi tam olarak bilinmemekle birlikte ın tarihinin M.Ö. XIV. yüzyıla kadar uzandığı tahmin edilmektedir. Antik (Klasik) ının Yunanistan'ın

Detaylı

TÜRKİYE JUDO VE KURAŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE JUDO VE KURAŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 2009-2010 YILLARINA AİT FAALİYET RAPORU FEDERASYONUMUZA AİT BAZI TEKNİK BİLGİLERİ, Judo Yapılan Faal İl Sayısı; 2010 yılı itibariyle 63 ilde faal judo yapılmaktadır. Sporcu Sayımız; 2009 yılı lisanslı

Detaylı

HENTBOLDA HEDEF YIL 2020

HENTBOLDA HEDEF YIL 2020 HENTBOLDA HEDEF YIL 2020 Ülkemiz hentbolu için yapılan çalışmalar sonucunda 1980-1995 yılları arasında tüm ülke tarafından tanınmış ve tercih edilen bir spor branşı haline gelmiş ve Türk hentbolu o yıllar

Detaylı

TED İSTABUL KOLEJİ FORUMUNDAYDIK (TİUF)

TED İSTABUL KOLEJİ FORUMUNDAYDIK (TİUF) TED İSTABUL KOLEJİ FORUMUNDAYDIK (TİUF) ULUSAL 14-17 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul da düzenlenen TED İstanbul Koleji Ulusal Forumuna ( TİUF ), Müzik Öğretmenimiz Eren TOKMAK rehberliğinde okulumuzdan

Detaylı

3-) Üniversite içi Spor Faaliyetlerini koordine etmek; (Turnuvalar Sportif Şenlikler Yarışmalar, Maç organizasyonları, Spor Kursları v.

3-) Üniversite içi Spor Faaliyetlerini koordine etmek; (Turnuvalar Sportif Şenlikler Yarışmalar, Maç organizasyonları, Spor Kursları v. ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRİMİ OLARAK ASLİ GÖREVLERİMİZ ; 1-) Hizmet verdiği kesimin beden sağlıklarını korumak ve geliştirmek, onlara disiplinli çalışma alışkanlığı kazandırmak, spora ilgi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 18 Ocak 15 Şubat 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 10 Şubat Çarşamba günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Kapalı Atletizm Sahasında yapılan İstanbul Atletizm Şampiyonasına yıldız takımımız ile katıldık.

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 7 ( 04 Ocak 18 Ocak 2016 ) Sayfa 1 BASKETBOL ENKA SPOR (KULÜP) Küçük kulüp basketbol takımımız seri C grubundaki ilk maçını güçlü rakibi karşısında kaybetti. Enka 26 Bahçeşehir Yıldızları 74

Detaylı

GENEL SONUÇLAR VE MADALYA DAĞILIMI

GENEL SONUÇLAR VE MADALYA DAĞILIMI GENEL SONUÇLAR VE DAĞILIMI BRANŞLAR GENEL VE TOPLAM DAĞILIMI BRANŞ TOPLAM ÜLKE 1 2 AZERBAYCAN ERMENİSTAN 3 OKÇULUK 1 0 1 2 4 SANTRAÇ 1 0 0 1 5 ESKRİM 0 0 2 2 6 JUDO 1 0 1 2 7 GÜREŞ 2 2 4 8 0 0 0 0 5 2

Detaylı

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK 5693 SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 13/9/2010 No : 2010/956 Dayandığı Kanunun Tarihi : 21/5/1986 No :

Detaylı

SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU

SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU Ünilig, Türkiye'nin üniversitelerarası ilk çok branșlı, deplasmanlı spor ligi olarak Genel Müdürlüğümüz tarafından 2012-13 sezonunda organize edilmeye bașlandı. İlk

Detaylı

T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ

T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin amacı; ulusal ve uluslararası spor hizmet ve faaliyetlerinde üstün başarı gösteren veya derece alan ve

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 02 Mart 15 Mart 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 03-04 Mart tarihlerinde Aslı Çakır Alptekin Atletizm Pisti nde yapılan Anadolu Ligi Eleme Yarışları na katıldık. İstanbul Şampiyonası öncesinde önemli

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 4 ( 16 Kasım 07 Aralık 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 30 Kasım Pazartesi günü, okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Kaymakamlık Kupası Kros Yarışları yapıldı. Yarışmaya okulumuzdan katılan öğrencilerimiz

Detaylı

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK 2 -> 11 02.12.2011 11:33 5693 SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 13/9/2010 No : 2010/956 Dayandığı Kanunun

Detaylı

ÖZEL ÜSKÜDAR SEV BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜMÜ MEB TAKIM VE BİREYSEL BAŞARILAR. YIL SPOR BRANŞI İLÇE İL TÜRKİYE Kayak Minik Kızlar Kategorisinde Ada Hasırcı

ÖZEL ÜSKÜDAR SEV BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜMÜ MEB TAKIM VE BİREYSEL BAŞARILAR. YIL SPOR BRANŞI İLÇE İL TÜRKİYE Kayak Minik Kızlar Kategorisinde Ada Hasırcı ÖZEL ÜSKÜDAR SEV BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜMÜ MEB TAKIM VE BİREYSEL BAŞARILAR YIL SPOR BRANŞI İLÇE İL TÜRKİYE Kayak Minik Kızlar Kategorisinde Ada Hasırcı Slalom Büyük Slalom İstanbul 1.siKayak Yıldız Kızlar Kategorisinde

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI SUNUM HAZİRAN 2014 YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI TEMMUZ 2010 TARİHİNDE KURULDU. ANKARA DA 5 İNCİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ MİSYONUMUZ BİLİMSEL BİLGİNİN ÜRETİLMESİ VE YAYILMASI

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Türkiye Atletizm Federasyonu

Türkiye Atletizm Federasyonu Türkiye Atletizm Federasyonu 2013-2016 Eylül, 2016 2013-2016 Türkiye Atletizm Federasyonu olarak 2013 Eylül de iki kuşağı dopingden silinmiş bir federasyon olarak göreve başladık. Öncelikli hedefimiz dopingden

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA

ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA TAM EĞİTİM BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA TED Genel Merkezi öğrencilerimizin iletişimlerinin pekiştirilmesi ve kurumsal aidiyetlerinin desteklenmesi amacıyla 5-7 Şubat 2014 tarihlerinde Antalya da tam

Detaylı

YÜZME YÜZME FAALIYET PROGRAMI

YÜZME YÜZME FAALIYET PROGRAMI 2016 2020 YÜZME YÜZME FAALIYET PROGRAMI Sayın Yetkili, İlgili dosyalarla ilgili görüş ve sorularınızı aşağıdaki mail adreslileri ile irtibata geçerek gerçekleştirebilirsiniz. Faaliyet Programı ilgi ilgili

Detaylı