Modüler ATPL (A) Frozen (Havayolu Nakliye Pilotu Lisansı)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Modüler ATPL (A) Frozen (Havayolu Nakliye Pilotu Lisansı)"

Transkript

1 Modüler ATPL (A) Frozen (Havayolu Nakliye Pilotu Lisansı) Kursun Amacı Herhangi bir uçuş eğitimi bulunmayan adaylara; PPL (A) eğitiminden başlayarak, ATPL (A) Frozen aşamasına kadar olan bütün teorik ve uçuş eğitimlerinin verilmesidir. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler ATPL (A) Frozen Lisansına sahip olurlar. Kursa Katılım Şartları MİNİMUM YAŞ: Asgari 18 yaşını doldurmuş olmak EĞİTİM SEVİYESİ: En az lise veya dengi okul mezunu olmak (Havayolu, şirketleri başvuru koşulu olarak 4 yıllık Lisans mezuniyeti şartı aramaktadır) İleri seviyede İngilizce bilgisine sahip olmak takip edebilecek seviyede yeterli matematik, fizik bilgisine sahip olmak SAĞLIK ŞARTLARI: SHGM tarafından yetkilendirilmiş olan hastanelerden alınmış, 1. sınıf sağlık raporu almak ( DİĞER ŞARTLAR Uygun adli sicil kaydına sahip olmak HAVAYOLU NAKLİYE PİLOTU LİSANSI ATPL (A) FROZEN İÇİN GEREKLİ BELGELER ER-AH Uçuş Okulu Öğrenci Başvuru Formu (Okulda Doldurulacak) SHGM tarafından yetkilendirilmiş hastanelerden alınan 1.Sınıf Sağlık raporu Noter onaylı Diploma veya Öğrenim Belgesi - 2 adet Vesikalık Fotoğraf - 12 adet Resmi Kurum İçin Son 1 Ayda Alınmış Arşiv Kaydı Yoktur İbareli Sabıka Kaydı E-Devletten Alınabilir - 2 adet İl Nüfus Müdürlüğü ya da Muhtarlıktan Nüfus Cüzdan Sureti - 2 adet İl Nüfus Müdürlüğü ya da Muhtarlıktan İkametgâh Belgesi- 3 adet Nüfus Cüzdanı Fotokopisi- 3 adet Kan Grubu Belgesi ( Ehliyet Olabilir) - 1 adet Mevcut Pilot Lisansları, Sertifikaları ve Logbookları Varsa Güvenlik Sertifika Fotokopisi Sertifikanız yoksa Güvenlik Seminerine Eğitime Başlanıldığında Katılmanız Gerekmektedir.)

2 Bankaya elden ödenmesi gereken hizmet bedelleri; HALK BANKASI ANKARA-EMEK ŞUBESİ (BANKAYA ELDEN YATIRILARAK ORİJİNAL DEKONT ALINACAK) Hesap Adı : Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (AÇIKLAMA KISMINDA ÖĞRENCİ ADI SOYADI, TANZİM ADI VE KODU BELİRTİLECEK) IBAN NO: TR Sağlık Sertifikası Hizmet Bedeli (250,00 TL) Tanzim Kodu ( SHGM329T1 ) 2.Öğrenci Pilot Lisansı Hizmet Bedeli (20,00 TL) Tanzim Kodu ( SHGM249T1 ) **(İki ayrı dekont şeklinde yatırılacaktır) EĞİTİM KURS AŞAMALARI Modüler ATPL (A) Frozen kursu 7 aşamadan oluşur. Bu program kapsamında adaylar, belirlenen sırayla yer dersi ve uçuşlarını tamamlayarak Modüler ATPL (A) Frozen lisansını almaya hak kazanırlar. Adaylar sırasıyla; PPL, ATPL Teori, NR, PIC, IR, CPL ve ME eğitimlerini alırlar. 1. Modül PPL (A) Hususi Pilot Lisansı 1. 1 Teorik Dersler Türkçe ve İngilizce olarak verilmektedir. Günde 06:00 saat üzerinden, toplamda en az 132:00 saat olarak planlanmaktadır. İlave olarak; 18:00 saat VFR Telsizle Haberleşme dersi, SMS ve 06:00 saat Genel Uçuş Emniyeti, Matematik ve Fizik dersi verilmektedir. Eğitim yaklaşık 5 hafta sürmektedir. Türkiye de bir ilk olarak; teorik eğitim programına ilave olarak 03:00-06:00 saat arası teorik eğitim ile ayrıca Garmin-1000 ile teçhiz edilmiş uçaklarımıza hazırlık amacıyla 02:00 saat G-1000 simülatöründe (FTD) uygulama eğitimi verilmektedir. Teorik eğitimlerden alınan 10 konu başlığı aşağıdaki tabloda gösterilmiş olup, geçme notu 75 tir.(100 tam puan üzerinden) PPL (A) TEORİK EĞİTİM DERSLERİ DERS KODU DERS ADI DERS KODU DERS ADI 010 Hava Hukuku 060 Seyrüsefer 020 Uçak Genel Bilgisi 070 İşletme Prosedürleri 030 Uçuş Performansı 080 Uçuş Prensipleri 040 İnsan Performansı ve Limitleri 090 Haberleşme 050 Meteoroloji 100 Genel Uçuş Emniyeti PPL (A) Teorik Eğitimleri Sınav Detayları Yer dersi ve uçuş eğitimini başarıyla tamamlayan pilot adayı lisans almaya hak kazanabilmek için SHGM gözetiminde yazılı teorik bilgi sınavına tabi tutulur. 120 soruluk Türkçe veya isteğe bağlı olarak İngilizce yazılı sınavdan 75 ve üstü puan alan öğrenci, uçuş yetenek testine girmeye hak kazanır.

3 1.2 Uçuş Teorik eğitimini başarıyla tamamlayan pilot adayına toplam 45:00 saat uçuş eğitimi planlanır. Uçuş eğitiminin 40:00 saati uçakta, 05:00 saati ise simülatörde verilmektedir. Uçuş eğitiminin 10:00 saati yalnız (PIC) olarak, 35:00 saati ise öğretmenle çift kumanda uçuş (Dual) olarak yapılır. Hava şartlarının eğitim uçuşuna elverişli olması ve pilot adayının planlanan uçuşu aksatmaması durumunda 45:00 saatlik uçuş yaklaşık 45 uçuş gününde tamamlanır. PPL (A) Uçuş Yetenek Testi Detayları Teorik bilgi sınavından geçerli not alan öğrenci pilot, 1.30 saatlik uçuş yetenek testine girer. Uçuş yetenek testini de başarıyla geçen öğrenci pilot yaklaşık 4 ayda toplamda en az 132:00 saat teorik ve 46:30 saat uçuş eğitimini tamamlamış olarak PPL (A) almaya hak kazanır. Daha detaylı bilgiyi adresinden SHGM Lisans yönetmeliğinden alabilirsiniz. PPL (A) Tecrübe Ve Kredilendirme Microlight, ultralight, planör, helikopter lisansına sahip olan adayların 1. pilot uçuşlarının %10 u kredilendirilir. Ancak bu kredilendirme 10 saati geçemez. 2. Modül: ATPL (A) Teori %50 Uzaktan Eğitim Kursun Amacı Bu kursun amacı; entegre kurslarda teorik bilgi eğitimi almamış adayların ATPL(A) düzeyinde bilgi seviyesine ulaşmalarını sağlamaktır. Havayolu Nakliye Pilotu nin yer derslerini uzaktan almaya imkân tanıyan bir kurstur. Diğer şartlar aynı olmak kaydıyla sadece yer dersleri aşağıdaki tabloda gösterildiği gibi modüler halinde uzaktan alınır. 660 saat olan toplam ders saatinin %53 ü sınıf ortamında alınır, Eğitim süresince, toplamda yaklaşık 57 gün devam zorunluluğu vardır. Her modül tamamlandığında, kursiyer ilgili modül derslerinden SHGM tarafından yapılan sınavlara girmeye hak kazanır. 1.modül: 12 gün sınıf ortamında örgün eğitim verilir. Distance learning tanıtımı ve derslerin Ipad e yüklenmesi sonrasında 38 gün uzaktan eğitim başlar. Uzaktan eğitim sonrası 8 gün sınıf ortamında örgün eğitim verilir ve sınavlara girilir. 2.modül: 12 gün sınıf ortamında örgün eğitim verilir ve daha sonra 38 gün uzaktan eğitim başlar. Uzaktan eğitim sonrası 8 gün sınıf ortamında örgün eğitim verilir ve sınavlara girilir. 3.modül: 10 gün sınıf ortamında örgün eğitim verilir, daha sonra 30 gün uzaktan eğitim başlar. Uzaktan eğitim sonrası 7 gün sınıf ortamında örgün eğitim verilir ve sınavlara girilir. SHGM sınav takvimini görmek için:

4 3. Modül: NR (Gece Uçuş Yetkisi) Kursun Amacı Öğrenci pilotun, gece görebilme ve ayırt edebilme yeteğini kazanması için yapılan uçuş eğitimleridir. Kursa Katılma Şartları NR (Gece Uçuşu) kursuna katılabilmek için; PPL(A) Hususi Pilot Lisansına sahip olmak gerekmektedir. Eğitim Ders Konuları Eğitim ders konuları, JAR-FCL 1.125(c)'ye göre hazırlanır. Kursiyerin gece uçuş becerisini geliştirirken, gerekli bilgi düzeyini de arttırmak için iki saatlik yer dersi planlanmıştır. Uçuş Uçuş eğitimi 05:00 saattir (03:00 saat çift kumanda (dual), 02:00 saat öğretmen pilot gözetmenliğinde yalnız uçuş (PIC) Türkiye AIP'si çerçevesinde; görsel verilerle uçuş pekiştirilerek, gece görebilme ve ayırt edebilme yeteneği kazandırma, havaalanı ışıkları ile meydan turları, iniş takımı lambaları açık ve kapalı olarak inişler, alternatör arızası gibi bazı acil durum usulleri kapsayan uçuş programı uygulanır. Uçuş eğitimi bir hafta olarak planlanmıştır. 4. Modül: PIC (Sorumlu Pilot Uçuşu) PIC (Sorumlu Pilot Uçuşları), öğrenci kontrol ve sorumluluğunda gerçekleştirilmesi gereken toplamda 88 saatlik uçuştur. ATPL(A) Frozen lisansı almak için; 2. adım olan ATPL teorik uzaktan eğitim devam ederken öğrenci isterse PIC uçuşlarını da beraberinde yapabilir. Teorik eğitimlerle eş zamanlı olarak PIC uçuşlarını yapan öğrenci hem zaman kazanır, hem de uçuş kabiliyetini yitirmemiş olur. 5. Modül: IR (Aletli Uçuş) IR, aletli uçuş eğitimidir. 24:00 saat teorik eğitim verilir. Tamamı öğretmen pilot ile yapılan, 50:00 saatlik uçuş eğitimini kapsar. 15:00 saatlik kısmı uçakla gerçek uçuşta, 35:00 saatlik kısmı sentetik eğitim merkezimiz olan Antalya da FNPT-II simülatöründe gerçekleştirilir. Uçuşlar Antalya ve Isparta da yapılır. IR eğitimi, yaklaşık olarak 8 hafta sürer. 6. Modül CPL (Ticari Pilot Lisansı) EĞİTİMİ Ticari pilot lisansı alabilmek için, gereken eğitimdir. Toplamda, 15:00 saatlik uçuş eğitimini kapsar. Yaklaşık olarak, 5 hafta sürer.

5 CPL/IR Kontrol Uçuşu Bu aşama sonunda; 200:00 saat uçuş, yaklaşık 850:00 saat teorik eğitim ve sınavlardan başarılı olan öğrenci, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü nden gönderilen yetkili kontrol pilotu eşliğinde 2 saatlik CPL/IR kontrol uçuşuna tabi tutulur. CPL/IR kontrol uçuşunda, başarılı olan öğrenci çok motorlu uçakta uçuş yetkisi alabilmek için ME eğitimine devam eder. 7. Modül ME (Çok Motor Yetkisi) EĞİTİMİ CPL/IR kontrol uçuş sınavından başarılı olan öğrenci, son olarak ME yetkisi almak için bu aşamayı da tamamlar. Birden fazla motorlu uçakları kullanabilmek için gerekli olan, 12:00 saat yer dersi ve 13:00 saatlik uçuşu kapsayan eğitimdir. 10:00 saatlik kısmı uçakla gerçek uçuşta, 03:00 saatlik kısmı FNPT-II simülatöründe gerçekleştirilir. 13 saatlik eğitime dahil olan ME kontrol uçuşu okulumuzun Kontrol yetkisi bulunan öğretmen pilot eşliğinde gerçekleştirilir. EĞİTİM ÜCRETİ EĞİTİM TİPİ Liste Fiyatı Teorik Uçuş Eğitim Süreleri Simülatör Kontrol Uçuşu Toplam Uçuş AÇIKLAMALAR Modüler ATPL (A) Frozen :00 169:00 43:00 5:30 217:30 Modüler ATPL Kontrol Uçuşları Dahil PadPilot E-Kitap İle Birlikte Fiyata KDV ( %8 ) Dahildir. TAKSİT VE KREDİ SEÇENEKLERİ ER-AH Uçuş Okulu uçuş eğitimi almak isteyen adaylarına aşağıdaki bankalarla yapmış olduğu anlaşma ile "ilk 24 ay düşük ödemeli" ve "kişiye özel ödeme planları" ile kredi seçenekleri sunmaktadır. Detaylı bilgi ve kredi koşulları için aşağıdaki iletişim bilgileri ile irtibata geçebilirsiniz. Tekstil Bankası A.Ş. Merter Şubesi Sevil ERSOY Bireysel Bankacılık Birimi Phone: Dahili : Fax : Denizbank Bahçeşehir Şubesi Ahu YAŞAR AYDIN Bireysel Danışman 3. Cadde Bahçeşehir Şubesi Süzer Bulvarı A Blok A19 villa Bahçeşehir /İstanbul Phone: / ahuyasar.aydin@denizbank.com

6 KONAKLAMA Farklı şehirlerden gelen öğrencilerimizin konaklamalarına yardımcı olmak adına anlaşmalı olduğumuz apart, oteller. ISPARTA KONAKLAMA Mabeyn Apart Daire Adres: Çünkür Mh. Yusuf Yazıcı Cd./Isparta Tel: Antalya Konaklama Nebilux Hotel Adres: Çağlayan Mh Sk. NO: 2/Antalya Tel: İSTANBUL KONAKLAMA Han Hostel Adres: Değirmenbahçe Cd. Turgut Reis Sk. No:3 İst. Tel: İSTANBUL KONAKLAMA Sevcan Otel Adres: Londra Asfaltı No: 44 İstanbul Tel:

İSTANBUL HAVACILIK KULÜBÜ UÇUŞ OKULU KAYIT BİLGİLERİ

İSTANBUL HAVACILIK KULÜBÜ UÇUŞ OKULU KAYIT BİLGİLERİ www.ihk.org (Tel : 0 216 588 00 60 / Faks : 0 216 588 00 62) (Yeşilbağlar Mah. Başkent Cad. Kaptan Sok. No:21 Kat-5 Daire:6 Pendik İSTANBUL) İSTANBUL HAVACILIK KULÜBÜ UÇUŞ OKULU KAYIT BİLGİLERİ İSTANBUL

Detaylı

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü SHT-1G Revizyon 4 DEVLET HAVA ARAÇLARINDA GÖREV YAPAN PİLOTLARIN KREDİLENDİRİLMESİ TALİMATI. (SHT-1G Revizyon 4)

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü SHT-1G Revizyon 4 DEVLET HAVA ARAÇLARINDA GÖREV YAPAN PİLOTLARIN KREDİLENDİRİLMESİ TALİMATI. (SHT-1G Revizyon 4) DEVLET HAVA ARAÇLARINDA GÖREV YAPAN PİLOTLARIN KREDİLENDİRİLMESİ TALİMATI (SHT-1G Revizyon 4) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanım ve Kısaltmalar, Amaç MADDE 1 (1) Bu talimatın amacı; TSK

Detaylı

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü SHT-1G Revizyon 3 DEVLET UÇUCU PERSONELİNİN KREDİLENDİRİLMESİ TALİMATI. (SHT-1G Revizyon 3)

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü SHT-1G Revizyon 3 DEVLET UÇUCU PERSONELİNİN KREDİLENDİRİLMESİ TALİMATI. (SHT-1G Revizyon 3) DEVLET UÇUCU PERSONELİNİN KREDİLENDİRİLMESİ TALİMATI (SHT-1G Revizyon 3) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanım ve Kısaltmalar, Amaç MADDE 1 (1) Bu talimatın amacı; TSK da veya EGM de uçucu

Detaylı

ER-AH AVIATION FLIGHT TRAINING ORGANIZATION. Hayallerinize Uçun. www.er-ah.net

ER-AH AVIATION FLIGHT TRAINING ORGANIZATION. Hayallerinize Uçun. www.er-ah.net ER-AH AVIATION FLIGHT TRAINING ORGANIZATION www.er-ah.net R-AH H ER-AH ER R-AH ER-AH ER-AH AH ER-AH ER-AH ER-AH ER- ER-AH AVIATION FLIGHT TRAINING ORGANIZATION Havacılık sektörüne 1991 yılında Isparta

Detaylı

ER-AH UÇUŞ EĞİTİM ORGANİZASYONU TANITIM KATALOĞU. www.er-ah.net

ER-AH UÇUŞ EĞİTİM ORGANİZASYONU TANITIM KATALOĞU. www.er-ah.net ER-AH UÇUŞ EĞİTİM ORGANİZASYONU TANITIM KATALOĞU HAKKIMIZDA Türkiye ekonomisinin giderek iyileşmesi, teknolojinin dünya ile aynı anda ülkemizde de kullanılıyor olması, havacılığın gelişiminde dünya ile

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ANTRENÖR LİSANS KURSLARI TALİMATI EKİM 13 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU ANTRENÖR LİSANS KURSLARI TALİMATI GİRİŞ Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Beden Eğitimi

Detaylı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez teşkilatına (Ankara ili) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez teşkilatına (Ankara ili) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez teşkilatına (Ankara ili) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK SÖZLEŞMELİ PİLOT (UÇAK) İLANI ( DÖNEM)

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK SÖZLEŞMELİ PİLOT (UÇAK) İLANI ( DÖNEM) T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK SÖZLEŞMELİ PİLOT (UÇAK) İLANI (2017 1. DÖNEM) 1. GENEL HUSUSLAR a) Emniyet Teşkilatında Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli

Detaylı

SUPREME VIATION INC Sangeeta Aviation Services Pvt Ltd enterprise 5B 34 Mittal Estate MV Road Andheri E Mumbai 59 HİNDİSTAN +91 9870811224

SUPREME VIATION INC Sangeeta Aviation Services Pvt Ltd enterprise 5B 34 Mittal Estate MV Road Andheri E Mumbai 59 HİNDİSTAN +91 9870811224 SUPREME VIATION INC PROFESYONEL PİLOT PROGRAMI (35 ülkeden her yıl Supreme Aviation dan Pilotlar Mezun olmaktadır) TÜRK ADAYLAR İÇİN Sayfa # 1. Kayıt İşlemi ve Talimatlar 2-5 2. Kayıt Formu / Öğrenci başvurusu

Detaylı

TEORİK BİLGİ SINAV TALİMATI (SHT 1 F Revizyon 02) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanım ve Kısaltmalar, Referanslar

TEORİK BİLGİ SINAV TALİMATI (SHT 1 F Revizyon 02) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanım ve Kısaltmalar, Referanslar TEORİK BİLGİ SINAV TALİMATI (SHT 1 F Revizyon 02) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanım ve Kısaltmalar, Referanslar Amaç Madde 1 Bu talimatın amacı, ilk defa sivil pilot lisansı veya aletli uçuş yetkisi alacak,

Detaylı

T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE YARIŞMA SINAVI İLE 5431 SAYILI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ

Detaylı

Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır.

Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. İÇİNDEKİLER SAYFA 1- BAŞVURU İŞLEMLERİ 4 Ön Kayıt Koşulları 4 Ön Kayıt İçin Gerekli Belgeler 5 Önemli Uyarılar 6 2-

Detaylı

AIC TURKİYE AIS. PHONE : 90 (312) 2126120/2285 FAX : 90 (312) 2220976 TELEX 44083 DHMI-TR AFTN LTAAYEYX Comm NOTOF ANKARA HAVACILIK TALİMATI

AIC TURKİYE AIS. PHONE : 90 (312) 2126120/2285 FAX : 90 (312) 2220976 TELEX 44083 DHMI-TR AFTN LTAAYEYX Comm NOTOF ANKARA HAVACILIK TALİMATI DHMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Hava Enformasyon Müdürlüğü 06330 Etiler - ANKARA AIC TURKİYE AIS B SERİSİ NR : 07/95 01 ARALIK 1995 PHONE : 90 (312) 2126120/2285 FAX : 90 (312) 2220976 TELEX 44083 DHMI-TR AFTN LTAAYEYX

Detaylı

PİLOTAJ YÜKSEK LİSANSI PROGRAMI HAVAYOLU NAKLİYE PİLOTU LİSANSI ATPL(A) DERS MÜFREDATI

PİLOTAJ YÜKSEK LİSANSI PROGRAMI HAVAYOLU NAKLİYE PİLOTU LİSANSI ATPL(A) DERS MÜFREDATI PİLOTAJ YÜKSEK LİSANSI PROGRAMI HAVAYOLU NAKLİYE PİLOTU LİSANSI ATPL(A) FLT 502 Uçak ve Uçuş Aircraft and Flight 3.00 0.00 3.00 5.00 FLT 506 Seyrüseferin Temelleri Fundamentals of Navigation 2.00 0.00

Detaylı

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Sonuç Listeleri

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Sonuç Listeleri Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Sonuç Listeleri Yükseköğretim Kurulu tarafından 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar (Ek) Döneminde Üniversitemize tanınan

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU FUTBOL GELİŞTİRME MERKEZİ ANTRENÖR LİSANSI KURSLARI İÇ TALİMATI A. BAŞLANGIÇ HÜKÜMLERİ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU FUTBOL GELİŞTİRME MERKEZİ ANTRENÖR LİSANSI KURSLARI İÇ TALİMATI A. BAŞLANGIÇ HÜKÜMLERİ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU FUTBOL GELİŞTİRME MERKEZİ ANTRENÖR LİSANSI KURSLARI İÇ TALİMATI A. BAŞLANGIÇ HÜKÜMLERİ Madde 1. Amaç Bu İç Talimat ın amacı, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen

Detaylı

HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI

HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI ne yarışma sınavı İle 5431 Sayılı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Teşkilat Ve Görevleri Hakkında Kanunun 25inci Maddesi uyarınca İdari Hizmet Sözleşmesinde

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU ANTRENÖR LİSANSI KURSLARI TALİMATI I. BAŞLANGIÇ HÜKÜMLERİ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU ANTRENÖR LİSANSI KURSLARI TALİMATI I. BAŞLANGIÇ HÜKÜMLERİ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU ANTRENÖR LİSANSI KURSLARI TALİMATI I. BAŞLANGIÇ HÜKÜMLERİ MADDE 1 -AMAÇ Bu Talimat ın amacı, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Grassroots Gönüllü Lider Kursu,

Detaylı

PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (PÜSEM)

PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (PÜSEM) PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (PÜSEM) Gemi Kiralama ve Brokerlik Kursu Tanıtım En az Lise mezunlarının katılabileceği Gemi Kiralama ve Brokerlik Kursu" nun 8. dönemi

Detaylı

Yüksek Lisans Programları

Yüksek Lisans Programları Yüksek Lisans Programları Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Anabilim Dalı (MBA) İşletme Yönetimi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Finans Pazarlama İnsan Kaynakları ve Örgütsel Değişim Yönetim

Detaylı

Sorularınız olursa bize ve e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Sorularınız olursa bize ve e-posta adresinden ulaşabilirsiniz. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ TAMAMLAYICI TIP UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ HOMEOPATİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi

Detaylı

1. ETAP BAŞVURU TARİHLERİ 19.07.2012-03.08.2012

1. ETAP BAŞVURU TARİHLERİ 19.07.2012-03.08.2012 660 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME ÇERÇEVESİNDE YETKİLENDİRİLECEK MESLEK MENSUPLARINA İLİŞKİN EĞİTİM PROGRAMI 1. ETAP BAŞVURU TARİHLERİ 19.07.2012-03.08.2012 660 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME ÇERÇEVESİNDE

Detaylı

YÜKSEK LİSANS - DOKTORA PROGRAMLARI

YÜKSEK LİSANS - DOKTORA PROGRAMLARI YÜKSEK LİSANS - DOKTORA PROGRAMLARI Yüksek Lisans Programları Sosyal Bilimler Enstitüsü Fen Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Anabilim Dalı (MBA) İşletme Yönetimi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi

Detaylı

PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (PÜSEM) Uzakyol Vardiya Mühendisliği Tamamlama Kursu 15.

PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (PÜSEM) Uzakyol Vardiya Mühendisliği Tamamlama Kursu 15. PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (PÜSEM) Uzakyol Vardiya Mühendisliği Tamamlama Kursu 15. dönemi başlıyor Tanıtım Dört yıllık Fakülte ve Yüksekokulların; Gemi İnşaatı

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı MODÜLER TİCARİ HELİKOPTER PİLOTU YETİŞTİRME KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı MODÜLER TİCARİ HELİKOPTER PİLOTU YETİŞTİRME KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı MODÜLER TİCARİ HELİKOPTER PİLOTU YETİŞTİRME KURS PROGRAMI ANKARA 2010 KURUMUN ADI : KURUMUN ADRESİ : KURUCUSUNUN ADI : PROGRAMIN ADI PROGRAMIN

Detaylı

* E-Sınav sistemi ile daha kısa sürede ehliyet alabilirsiniz. Detaylı bilgi için kursumuzu arayınız.

* E-Sınav sistemi ile daha kısa sürede ehliyet alabilirsiniz. Detaylı bilgi için kursumuzu arayınız. 04 Ağustos 2018 Tarihli Sürücü Adayları Sınavı Sorularını görmek için buraya tıklayınız... Sürücü Adayları Sınavı Uygulama..:: Kayıt Takvimi İçin ::.. Gerekli Evraklar ::.. Teorik Sınav Tarihleri Türkiye

Detaylı

TÜRKĠYE FUTBOL FEDERASYONU ANTRENÖR LĠSANSI KURSLARI TALĠMATI. I. BAġLANGIÇ HÜKÜMLERĠ

TÜRKĠYE FUTBOL FEDERASYONU ANTRENÖR LĠSANSI KURSLARI TALĠMATI. I. BAġLANGIÇ HÜKÜMLERĠ TÜRKĠYE FUTBOL FEDERASYONU ANTRENÖR LĠSANSI KURSLARI TALĠMATI I. BAġLANGIÇ HÜKÜMLERĠ MADDE 1 -AMAÇ Bu Talimat ın amacı, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen TFF D, TFF C, UEFA B, UEFA A ve

Detaylı

PİLOTAJ BÖLÜMÜ DERS MÜFREDATI

PİLOTAJ BÖLÜMÜ DERS MÜFREDATI PİLOTAJ BÖLÜMÜ DERS MÜFREDATI BİRİNCİ YARIYIL Ders Kodu Türkçe Ders Adı İngilizce Ders Adı Teori Uygulama ATA 101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I Principles of Atatürk and History of the Revolution

Detaylı

T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İLANIDIR. TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE ÖNEMLİ DUYURU: Kontenjan sayıları aşağıda belirtilmiştir. Kontenjanlar doldukça

Detaylı

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU YÖK ün (Yüksek Öğretim Kurulu) Pedagojik Formasyona İlişkin Açıklama ve Duyurularına, aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: http://www.yok.gov.tr/web/guest/pedagojik-formasyonla-ilgili%20-sss

Detaylı

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU VE KABUL ŞARTLARI

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU VE KABUL ŞARTLARI KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI 20162017 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU VE KABUL ŞARTLARI Fen Bilimleri Enstitüsünce 20162017 öğretim yılı bahar dönemi için

Detaylı

Özel SMMM Sınavı na Girecekler İçin Mesleki Uyum Eğitimi ile Özel Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavı Uygulama Rehberi Sirküler 1

Özel SMMM Sınavı na Girecekler İçin Mesleki Uyum Eğitimi ile Özel Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavı Uygulama Rehberi Sirküler 1 Özel SMMM Sınavı na Girecekler İçin Mesleki Uyum Eğitimi ile Özel Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavı Uygulama Rehberi Sirküler 1 I. Mesleki Uyum Eğitimi ile Özel SMMM Sınavı Katılımcıları 1. Serbest

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı MODÜLER ALETLİ UÇUŞ SERTİFİKALI HELİKOPTER PİLOTU YETİŞTİRME KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı MODÜLER ALETLİ UÇUŞ SERTİFİKALI HELİKOPTER PİLOTU YETİŞTİRME KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı MODÜLER ALETLİ UÇUŞ SERTİFİKALI HELİKOPTER PİLOTU YETİŞTİRME KURS PROGRAMI ANKARA 2010 KURUMUN ADI : KURUMUN ADRESİ : KURUCUSUNUN ADI : PROGRAMIN

Detaylı

ÖZEL HELİKOPTER PİLOTU YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME KURS PROGRAMI

ÖZEL HELİKOPTER PİLOTU YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME KURS PROGRAMI ÖZEL HELİKOPTER PİLOTU YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME KURS PROGRAMI 1. KURUMUN ADI : 2. KURUMUN ADRESİ : 3. KURUCUNUN ADI : 4. PROGRAMIN DAYANAĞI : 625 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu, Özel Öğretim Kurumları

Detaylı

PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (PÜSEM) Uzakyol Vardiya Mühendisliği Tamamlama Kursu 16.

PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (PÜSEM) Uzakyol Vardiya Mühendisliği Tamamlama Kursu 16. PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (PÜSEM) Uzakyol Vardiya Mühendisliği Tamamlama Kursu 16. dönemi başlıyor Tanıtım Dört yıllık Fakülte ve Yüksekokulların; Gemi İnşaatı

Detaylı

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrenciler 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri 1.Aşama: Kayıt Tarihi ve Yeri TARİH 08-12 Eylül 2014 Kesin Kayıt 15-17 Eylül 2014 Yedek Aday Kaydı İŞLEM Nuh Naci Yazgan Üniversitesi

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR İÇİN (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA

Detaylı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR VE KONTENJANLARA İLİŞKİN UYGULAMA

Detaylı

Programla İlgili Bilgiler

Programla İlgili Bilgiler 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR, KONTENJANLAR VE DERSLERE İLİŞKİN

Detaylı

T.C. ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Fen Bilimleri Enstitüsü ne bağlı Yüksek Lisans (Tezli-Tezsiz) ve

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 3 ÖZEL YETENEK SINAVI GENEL BİLGİLER. Ön Kayıt Bilgileri Bölüm Kontejanları Ön Kayıt Koşulları...

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 3 ÖZEL YETENEK SINAVI GENEL BİLGİLER. Ön Kayıt Bilgileri Bölüm Kontejanları Ön Kayıt Koşulları... İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 3 ÖZEL YETENEK SINAVI GENEL BİLGİLER Ön Kayıt Bilgileri... 5 Bölüm Kontejanları... 5 Ön Kayıt Koşulları... 7 Ön Kayıtlar İçin Gerekli Belgeler... 8 Sınavda Gerekli Malzeme ve Belgeler...

Detaylı

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır. Değerli Veli, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır. Ön kayıt işlemleri için, aday öğrenci velilerinin, okula gelerek

Detaylı

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı; Talim ve Terbiye Kurulu nun 20/02/2014

Detaylı

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SAMSUN İLKADIM GÜLİZAR HASAN YILMAZ SPOR LİSESİ ne 2.YETENEK SINAVI İÇİN ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 14-18 Eylül

Detaylı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı Öğrenci Alım Duyurusu

Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı Öğrenci Alım Duyurusu Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı Öğrenci Alım Duyurusu Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı açılacaktır. Programın 1. dönemi Şubat 2019 - Haziran 2019 arasında,

Detaylı

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU İstanbul Üniversitesi 100 lük Sistemdeki Notların 4 lük sistemdeki karşılıklarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: http://hayef.istanbul.edu.tr/wp- content/uploads/2014/10/onlisans_lisans_not_donusum_tablosu.pdf

Detaylı

HAVA ARACI EĞİTİMLERİ

HAVA ARACI EĞİTİMLERİ R O B O N İ K M E K AT R O N İ K T E K N O L O J İ L E R İ S H G M O N AY L I İ N S A N S I Z HAVA ARACI EĞİTİMLERİ 2 ROBONİK HAKKIMIZDA Robonik Mekatronik Teknolojileri olarak insansız hava sistemleri

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU PİLOT EĞİTİMİ LİSANS PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ (Resmi Gazete Tarihi: 17 Haziran 2013; Resmi Gazete Sayısı: 28680) Amaç MADDE 1 BİRİNCİ

Detaylı

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİL KURSLARI

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİL KURSLARI BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİL KURSLARI 2018-2019 Yetişkin Dil Kursları İngilizce Kursu Almanca Kursu Fransızca Kursu Arapça Kursu İspanyolca Kursu YDS Hazırlık Kursu İngilizce Konuşma

Detaylı

Kurs Kayıt Saati ve Yeri: Halkapınar Spor Kompleksinde 03 Temmuz 2017 tarihinde 08:30-10:30 saatleri arasında yapılacaktır.

Kurs Kayıt Saati ve Yeri: Halkapınar Spor Kompleksinde 03 Temmuz 2017 tarihinde 08:30-10:30 saatleri arasında yapılacaktır. 03-15 TEMMUZ 2017 TARİHLERİ ARASINDA İZMİR DE YAPILACAK OLAN SPOR MASÖRÜ YETİŞTİRME KURSUNA KATILACAKLARDA ARANILACAK ŞARTLAR a) Spor Masörü Eğitim Kurslarına katılacaklarda aşağıdaki şartlar aranır. b)

Detaylı

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU VE KABUL ŞARTLARI

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU VE KABUL ŞARTLARI KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ PROGRAMLARI 2016-2017 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU VE KABUL ŞARTLARI Fen Bilimleri Enstitüsünce 2016-2017 öğretim yılı bahar dönemi için İnşaat Mühendisliği

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ANTRENÖR LİSANS KURSLARI TALİMATI EKİM 16 ANTRENÖR LİSANS KURSLARI TALİMATI GİRİŞ Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Çalışma Usul

Detaylı

YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI

YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI Yüksek Lisans ve Doktora GÜZ DÖNEMİ KAYITLARI 10 EYLÜL 2018 de BAŞLIYOR Y Ü K S E K L İ S A N S V E D O K T O R A P R O G R A M L A R I YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI SOSYAL

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU İLKOKULU VE ORTAOKULU 2017-2018 AKADEMİK YILI KAYIT SÜRECİ www.itugvo.k12.tr /itugvo ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU İLKOKULU VE ORTAOKULU TANITIM GÜNÜ Tarih

Detaylı

T. HALK BANKASI A.Ş.

T. HALK BANKASI A.Ş. T. HALK BANKASI A.Ş. UZMAN YARDIMCISI, UZMAN YARDIMCISI (MÜHENDİS), SERVİS GÖREVLİSİ VE BANKO GÖREVLİSİ GİRİŞ SINAVI Bankamızın Genel Müdürlük Birimleri, Bölge Koordinatörlükleri ve Şubelerinde istihdam

Detaylı

Bu sayfanın en alt kısmında Duyuru ve Kullanıcı Girişi bulunmaktadır.

Bu sayfanın en alt kısmında Duyuru ve Kullanıcı Girişi bulunmaktadır. BİREYSEL KAYIT EKRANI KULLANIMI Adres satırına ute.ybu.edu.tr yazınız ve bireysel başvuru sayfamıza giriniz. Açılan sayfa aşağıdaki gibi olacaktır. Bu sayfanın en alt kısmında Duyuru ve Kullanıcı Girişi

Detaylı

Önemli Tarihler 01 TEMMUZ AĞUSTOS 2018

Önemli Tarihler 01 TEMMUZ AĞUSTOS 2018 T.C. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ-GAZİ ÜNİVERSİTESİ ORTAKLIĞI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ VE DİĞER ÜNİVERSİELERDE OKUYAN ÖĞRENCİLER İLE MEZUN PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

Yüksek Lisans ve Doktora Programları

Yüksek Lisans ve Doktora Programları Yüksek Lisans ve Doktora Programları dogus.edu.tr Yüksek Lisans Programları SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Finansal İktisat Yüksek Lisans Programı (Tezli/Tezsiz) İletişim Bilimleri

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı BALON PİLOT UÇUŞ EĞİTİCİSİ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı BALON PİLOT UÇUŞ EĞİTİCİSİ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı BALON PİLOT UÇUŞ EĞİTİCİSİ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI ANKARA 2011 T.C. MiLLi EGiTiM BAKANLIGI Talim ve Terbiye Kurulu Ba kanllg1 SAYI: 16 ')_

Detaylı

CHEVENING LİSANSÜSTÜ BURSLARI. Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı

CHEVENING LİSANSÜSTÜ BURSLARI. Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı CHEVENING LİSANSÜSTÜ BURSLARI 1 Chevening Nedir? İngiltere de öğrenim görmek isteyen uluslararası lisansüstü öğrencilere finansman sağlayan prestijli bir ödül programı. Dışişleri ve Commonwealth Bakanlığı

Detaylı

T.C ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ. 2015 Yılı Özel Yetenek Giriş Sınavları Uygulama Esasları

T.C ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ. 2015 Yılı Özel Yetenek Giriş Sınavları Uygulama Esasları T.C ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015 Yılı Özel Yetenek Giriş Sınavları Uygulama Esasları A- BAŞVURU ŞARTLARI 1. Güzel Sanatlar Fakültesi Bölümleri İki farklı grup olarak

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ANTRENÖR LİSANS KURSLARI TALİMATI AĞUSTOS 17 ANTRENÖR LİSANS KURSLARI TALİMATI GİRİŞ Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Çalışma

Detaylı

AKADEMİK YILI LİSANS PROGRAMLARINA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BAŞVURULARI

AKADEMİK YILI LİSANS PROGRAMLARINA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BAŞVURULARI 2017-2018 AKADEMİK YILI LİSANS PROGRAMLARINA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BAŞVURULARI Başvuru dönemi: 3 Temmuz 2017-21 Ağustos 2017 Adaylar başvuru döneminde, aşağıda listesi verilen evrakları Uluslararası Ofise

Detaylı

Planör Pilotluğu Lisanslandırma Esasları Talimatı (SHT-1J Rev.1) BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler

Planör Pilotluğu Lisanslandırma Esasları Talimatı (SHT-1J Rev.1) BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler 06.10.2009 Planör Pilotluğu Lisanslandırma Esasları Talimatı (SHT-1J Rev.1) BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanım ve Kısaltmalar Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı,

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞVURU, YERLEŞTİRME VE KAYIT İŞLEMLERİ

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞVURU, YERLEŞTİRME VE KAYIT İŞLEMLERİ KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2018-2019 ÖĞRETİM YILINA İLİŞKİN AÇILACAK PROGRAMLAR, AKADEMİK TAKVİM UYGULAMA ESASLARI VE YEDEK KONTENJAN DUYURUSU Programla

Detaylı

Kupa uygulaması nedir?

Kupa uygulaması nedir? Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi (YBU-TATMER) tarafından düzenlenecek olan Kupa Uygulaması Kursu ile ilgili bilgi talep eden değerli meslektaşlarımız, Kupa Uygulaması

Detaylı

Let s Start Flying with You and Plan Your Career.. The sooner you start, the closer you are to your new career.

Let s Start Flying with You and Plan Your Career.. The sooner you start, the closer you are to your new career. Let s Start Flying with You and Plan Your Career.. The sooner you start, the closer you are to your new career. Dünyanın Heryerinde Uçabileceğiniz Üç Lisansı Sizlere 9 ay gibi bir sürede hemde Havacılığın

Detaylı

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLACAK ADAYLARDA ARANAN ÖN ŞARTLAR

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLACAK ADAYLARDA ARANAN ÖN ŞARTLAR ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLACAK ADAYLARDA ARANAN ÖN ŞARTLAR SİLAHSIZ ADAYLAR İÇİN; 1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 2. En az sekiz yıllık ilköğretim veya ortaokul mezunu olmak. 3. Kursa müracaatında

Detaylı

Sürücü Belgesi - Ehliyet İşlemleri

Sürücü Belgesi - Ehliyet İşlemleri Sürücü Belgesi - Ehliyet İşlemleri Sürücü belgesi işlemleri, gerekli olan tüm belgeler, yapılan son değişiklikler, 2013 yılı itibari ile alınan harç ücretleri vs. burada anlatılmıştır. Sürücü Belgesi Almak

Detaylı

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğünden:

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğünden: İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğünden: 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına

Detaylı

----------------------------------------------

---------------------------------------------- T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ M. R. EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU DUYURUSU 20.01.2015 Tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu

Detaylı

MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU. Adı ve Soyadı: Doğum Yeri ve Tarihi (Gün / Ay / Yıl) :..

MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU. Adı ve Soyadı: Doğum Yeri ve Tarihi (Gün / Ay / Yıl) :.. MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU Fotoğraf Yapıştırınız Form No: Müracaat Tarihi : / /. 1. Firmayı Temsil Edecek Üye Bilgileri Adı ve Soyadı: Doğum

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı ENTEGRE TİCARİ HELİKOPTER PİLOTU YETİŞTİRME KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı ENTEGRE TİCARİ HELİKOPTER PİLOTU YETİŞTİRME KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı ENTEGRE TİCARİ HELİKOPTER PİLOTU YETİŞTİRME KURS PROGRAMI ANKARA 2010 KURUMUN ADI : KURUMUN ADRESİ : KURUCUSUNUN ADI : PROGRAMIN ADI PROGRAMIN

Detaylı

MERKEZİMİZDE "TÜRKÇE YETERLİK SINAVI" EYLÜL AYINDA AŞAĞIDAKİ TARİH VE SAATTE YAPILACAKTIR;

MERKEZİMİZDE TÜRKÇE YETERLİK SINAVI EYLÜL AYINDA AŞAĞIDAKİ TARİH VE SAATTE YAPILACAKTIR; TÜRKÇE YETERLİK SINAV DUYURUSU MERKEZİMİZDE "TÜRKÇE YETERLİK SINAVI" EYLÜL AYINDA AŞAĞIDAKİ TARİH VE SAATTE YAPILACAKTIR; 19 EYLÜLPAZARTESİ SAAT : 14.00 (SINAV ÜCRETİ 300 TL) NOT: SINAVA GİRECEK ADAYLARIN

Detaylı

Özel Yetenek Sınavı Duyurusu

Özel Yetenek Sınavı Duyurusu Özel Yetenek Sınavı Duyurusu T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI Beden Eğitimi ve

Detaylı

KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU

KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU KATILIMCININ Unvanı :. Adı :.. Soyadı :. Kurum :.. Adres :... Tel :. Fax :. E-posta : FATURA BİLGİLERİ Fatura İsmi :. TC Kimlik No :.Firma Adı :. Vergi Dairesi

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURU KILAVUZU

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURU KILAVUZU T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURU KILAVUZU Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim bahar yarıyılında üniversitemizde lisansüstü

Detaylı

Başvuru Koşulları. Öğretim Süresi ve Programın Tamamlanması

Başvuru Koşulları. Öğretim Süresi ve Programın Tamamlanması Fırat Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Ana Bilim Dalı Eğitim Teknolojisi Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Uzaktan Öğretim Programı Hakkında Program

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı BALON TİCARİ PİLOT LİSANSI UÇUŞ EĞİTİMİ KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı BALON TİCARİ PİLOT LİSANSI UÇUŞ EĞİTİMİ KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı BALON TİCARİ PİLOT LİSANSI UÇUŞ EĞİTİMİ KURS PROGRAMI ANKARA 2011 T.C. MiLLi EGiTiM BAKANLIGI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı ı TARİH:

Detaylı

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Özel Üsküdar

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI MÜRACAAT ŞARTLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI EK:1

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI MÜRACAAT ŞARTLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI EK:1 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI MÜRACAAT ŞARTLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI EK:1 SINAVLAR TARİH-SAAT YER ve Doktora Bilim ve Mülakat 26/07/2018-10.00

Detaylı

05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek Öğrencilerin Listelerinin İlanı 28 Haziran- 30 Haziran 2017

05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek Öğrencilerin Listelerinin İlanı 28 Haziran- 30 Haziran 2017 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AFYONKARAHİSAR SPOR LİSESİ ne ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek

Detaylı

----------------------------------------------

---------------------------------------------- T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ M. R. EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU DUYURUSU 25.09.2014 Tarihli Yükseköğretim Genel Kurulu toplantısında

Detaylı

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Özel Üsküdar

Detaylı

Yüksek Lisans Programları

Yüksek Lisans Programları Yüksek Lisans Programları Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Anabilim Dalı (MBA) İşletme İşletme Yönetimi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Stratejik İşletme Yönetimi Muhasebe Finans Pazarlama

Detaylı

TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİNDEN DUYURULUR

TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİNDEN DUYURULUR BAŞLANGIÇ TARİHİ: 08.09.207 TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİNDEN DUYURULUR BİTİŞ TARİHİ : 22.09.207 Üniversitemize; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile

Detaylı

T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NE ALINACAK (SÖZLEŞMELİ) PİLOT VE MAKİNİST İLANI (19 NİSAN 2018)

T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NE ALINACAK (SÖZLEŞMELİ) PİLOT VE MAKİNİST İLANI (19 NİSAN 2018) NE ALINACAK (SÖZLEŞMELİ) PİLOT VE MAKİNİST İLANI (19 NİSAN 2018) 1. GENEL HUSUSLAR a. Orman Genel Müdürlüğünce 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında 6/6/1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü ne 20-2011 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı için aşağıda belirtilen Ana Bilim Dallarına karşılarında belirtilen sayıda

Detaylı

KESİN KAYIT DUYURUSU

KESİN KAYIT DUYURUSU T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) İÇİN PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞININ İSTEDİĞİ BELGELER

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞININ İSTEDİĞİ BELGELER T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ÖZEL HUKUK DOKTORA PROGRAMI 2014-2015 GÜZ MÜLAKAT-DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ASİL LİSTE ADI SOYADI SONUÇ SERKAN BAYRAM BAŞARILI-ÖZEL ÖĞRENCİ İLAN TARİHİ

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA ALINACAK ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU TARİHLERİ, KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA ALINACAK ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU TARİHLERİ, KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI İLAN AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İLE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ / KAFKAS ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ARASINDA ORTAKLAŞA AÇILAN ORTAK YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA 2013-2014

Detaylı

SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE YARIŞMA SINAVI İLE 5431 SAYILI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ

Detaylı

EĞİTİM ÇALIŞMA GRUBUNUN FAALİYETLERİ

EĞİTİM ÇALIŞMA GRUBUNUN FAALİYETLERİ SHGM YÖK SİVİL HAVACILIK KOMİSYONU 6. TOPLANTISI - 03 MART 2015 - EĞİTİM ÇALIŞMA GRUBUNUN FAALİYETLERİ ŞAHİN KARASAR S-1 MİNİMUM ÖĞRENME KAZANIMLARI Türkiye Yükseköğrenim Yeterlilikleri Çerçevesi nde ulaştırma

Detaylı

MUŞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER TAMAMLANMA SÜRESİ

MUŞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER TAMAMLANMA SÜRESİ ADI İSTENEN BELGELER TAMAMLANMA SÜRESİ Özel Güvenlik Görevlisi Çalışma İzni ve Kimlik Kartı TEMEL EĞİTİM 1- Diploma aslı ve fotokopisi. 2- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi. 3- Dört (4) adet biyometrik (zemin ve

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Lisansüstü Başvuru Tarihleri: Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri: İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2018-2019

Detaylı

(SUN EXPRESS DEVAM) 10 numaralı madde sadece LİSE ÖĞRENCİLERİ için geçerlidir. Üniversite öğrencilerinin staj sözleşmesi bulunmamaktadır.

(SUN EXPRESS DEVAM) 10 numaralı madde sadece LİSE ÖĞRENCİLERİ için geçerlidir. Üniversite öğrencilerinin staj sözleşmesi bulunmamaktadır. (SUN EXPRESS DEVAM) Evrak listesinde yer alan sağlık raporunuz İşyeri hekimimiz Sn. Mustafa Güzel tarafından stajınızın başladığı gün verilecektir. Yalnızca Hat Bakım Departmanımızda (uçak başı/uçak teknisyenleri

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2016-2017 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI Kontenjanlar Anabilim Dalı T.C. Vatandaşı Yabancı Uyruklu 1/5 Biyoloji 7 - -

Detaylı

SİNOP ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ

SİNOP ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ SİNOP ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ I. BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Sinop Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi

Detaylı

Kimya Anabilim Dalı 10 öğrenci 6 öğrenci ------ ----- Sayısal

Kimya Anabilim Dalı 10 öğrenci 6 öğrenci ------ ----- Sayısal TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLAR VE KOŞULLARI Giresun Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü nün aşağıda adları

Detaylı