ŞÖVALYE RESTORANI ÖDÜLLÜ AÇIK FİKİR VE MİMARİ KONSEPT TASARIMI YARIŞMASI ŞARTNAME

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ŞÖVALYE RESTORANI ÖDÜLLÜ AÇIK FİKİR VE MİMARİ KONSEPT TASARIMI YARIŞMASI ŞARTNAME"

Transkript

1 ŞÖVALYE RESTORANI ÖDÜLLÜ AÇIK FİKİR VE MİMARİ KONSEPT TASARIMI YARIŞMASI ŞARTNAME 1. Yarışmanın Adı: Şövalye Restaurantı ödüllü açık fikir ve mimari konsept tasarımı yarışması. 2. Düzenleyen Firma: Schloss Schaumburg GmbH 3. Yarışmanın Türü ve Şekli: Herkesin ücretsiz katılabileceği açık ve tek aşamalı olarak düzenlenen bir ödüllü açık fikir ve mimari konsept tasarımı yarışması. 4. Yarışmanın Konusu Ve Amacı: Almanya, 19. Yüzyılın sonlarına kadar, prenslikler halinde yönetilmiştir. Prenslikler döneminde, her bir Prens, kendisi ve ailesinin yaşadığı güvenli bir ev, ülkesini idare edenlerin bulunduğu hükümet merkezi, askerlerinin yaşadığı ve silahlarını depoladığı bir askeri merkez olarak şatolar yaptırmıştır. Şatolar aynı zamanda, asalet ve gücün sembolü binalarıdır. Bu özelliği gereği olarak, genellikle tepelerin üzerine, güvenliğin maksimum sağlandığı yüksekliklerde inşa edilmişlerdir. Schaumburg Şatosu da bahsettiğimiz yapıların en önemlilerinden bir tanesidir.

2 İlk etapta Schaumburg şatosunda, bir restoran kurulacaktır. Şato, Almanya nın Frankfurt şehrine 80 km mesafededir. Döneminin en büyük derebeyliklerinden birisinin merkezi olarak kullanılmıştır. Yaklaşık 1000 yıllık geçmişe sahiptir. Meşe ve çam ormanlarıyla bezenmiş bir tepenin tam üstünde, bir derebeylik yönetimi, prens ikametgâhı ve savunma merkezi olarak kurulmuş ve kullanılmıştır. Napolyon dan, Franz List e kadar birçok Dünyaca ünlü şahsiyete ev sahipliği yapmıştır ve Avusturya İmparatorluğu nun kurulmasında rol oynamıştır. Bu şatonun etrafındaki orman içinde, bir restoran kurulacaktır. Kurulacak Restoran a, Şövalye Restoranı adı verilmesi düşünülmektedir. Restoran ın oluşturulmasında göz önünde bulundurulması gereken bazı ölçütler şunlardır: a. Lokantanın kurulacağı yer, şato surlarının altında, bir tepenin yamaçlarıdır. Orman içidir. Yaşlı birçok ağacın (meşe ve çam) ortasında kalacaktır. Eğim, derece aralığındadır. b. Yemeğin yapılışı süreci ile yenilmesi mümkün olabildiği kadar aynı mekânda olmalıdır. Aşçının ve genel olarak misafirin yiyeceği tüm ürünlerin hazırlanmasına ilişkin faaliyetler, misafirler tarafından izlenebilmelidir. c. Açık havalı olmalıdır. Misafirler, güneşin ısıtıcı etkisinden yararlanmalı, yağan kar ile iç içe olunabilmeli ancak oturulup yemek yenirken, içeriye yağmur girmemeli veya rüzgârdan en az biçimde etkilenilmeli, kışın soğuklarında üşünmemesine yönelik çözümler (ısınma çözümleri) üretilmelidir.

3 d. Yapılacak yemek, temizlik standartları bakımından en üst seviyede, misafirlerin iç rahatlığını temin edecek bir ortamda yapılmalıdır. Lokantanın açık havada olduğu gözetilerek, toz veya dış etkenlerden mümkün olabildiği kadar az etkilenecek şekilde düşünülmesi icap eder. e. Orta çağın atmosferine ve yaşam / beslenme alışkanlıklarına tahmin edildiği kadarıyla- uygun tek çeşit yemek sunulacaktır. Katılımcıların bu konuda bilimsel bir araştırma yapmaları gerekmez. Akıl yürüterek varacakları sonuç çerçevesinde ulaştıkları sonuç yeterlidir. Yarışmayı düzenleyenler tarafından bu yemek, cağ kebabı olarak düşünülmüştür. Ortaçağ da, avlanan hayvanların etlerinin bir şişe geçirilip, ateşte çevrilerek yenildiği düşünülerek belirlenmiştir. Çok lezzetli ve yapımı izlenmeyi gerektiren bir süreç olması koşuluyla başka yemekler de önerilebilir. Ancak bu durumda da yalnızca o yemeğin verildiği bir lokanta olarak çalıştırılacaktır. Örneğin, İskilip Kebabı önerildiğinde, lokanta bu kebap için tasarlanacaktır. f. Mümkün olabildiği kadar farklı, basit ancak uzun saatler oturulmaya müsait ölçüde konforlu, salt mimarisiyle bile görülmeye değer bir lokanta üretilmelidir. g. Zeminde mümkün olabildiği kadar hiçbir hafriyat yapılmadan kurulmalıdır. Mümkün olabildiği kadar sökülüp götürülmeye müsait ve söküldüğünde geride hiçbir iz bırakmayacak nitelikte düşünülmelidir. Bu kapsamda bütün alt yapı tesislerinin de mümkün olabildiği kadar az hafriyat yapılarak üretilmesi beklenmektedir. Zorunluluk nedeniyle hafriyat yapılması gerekirse, bu durumda da bunun mümkün olduğu kadar kalıcı olmayan kazılar olmasına gayret edilmelidir. h. Bütün mimari gerekler, ortaçağda kullanılan ürünler düşünülerek (modernize edilebilir) çözülmelidir.

4 i. Lokantada sunulan her yiyeceğin, kullanılan her objenin ve bazı hediyelik eşyaların sergilenebileceği ve satılabileceği, yemek yiyenlerin de mümkün olabildiği kadar otururlarken görüp incelemelerine imkan sağlayacak, kısaca en etkili satışı temin edecek şekilde planlanmış satış stantları bulunmalıdır. Satılacak ürünlerin şaraptan zeytinyağına, masadan sandalyeye, turptan havuca, cağ şişlerinden lavaş ekmeğine, lokantada bulunan ve sunulan her ürünün satılacak olduğu göz önünde bulundurulmalıdır. j. Restoranda kullanılabilecek tüm ürünlerden (tabaktan çatal/bıçağa, sandalyeden, masaya), yarışmacının uygun gördüklerinden dört adedinin de, üretilen konsepte uygun olarak tasarlanması beklenmektedir. k. Lokanta tuvaletlerinin de orta çağ atmosferi düşünülerek ayrıca çalışılması gerekmektedir. 5. Yarışmaya Katılım İçin Genel Koşullar: a. Katılımcılar yarışma koşullarına uygun nitelikte istedikleri sayıda tasarımla katılabilirler. b. Yarışmaya grup ve bireysel katılım kabul edilir. c. Katılımcıların adresine girip gerekli bilgileri girip bir kullanıcı profili oluşturmalıdır ve yarışmanın son teslim tarihine kadar aynı kullanıcı adıyla projelerini yüklemeleri gerekmektedir. d. Katılımcıların fikri haklara ilişkin her türlü sorunun hukuki yaptırımı yarışmacıya ait olup, doğabilecek sorunlardan şirketimiz ve seçici kurul üyeleri sorumlu tutulamazlar. e. Yarışmaya hiçbir eğitim şartı aranmaksızın herkes katılabilir.

5 f. Katılım için Başvuru formunun doldurulması ve yapılan çalışmanın istenilen herhangi bir formatta üretilmesi yeterlidir. 6. Yarışma Süreci ve Yöntemi: a. Yarışma tarafımızca hazırlanmış İsimli site üzerinden yönetilecektir. b. Katılımcılar fikir projelerini teslim ettiklerinde yükleyeceği medya türünde ve sunum tekniklerinde serbesttir. c. Yarışma sekretaryası, son değerlendirme aşamasına kadar tüm yarışmacıların isimlerini saklar ve böylece yarışma seçici kurulun tarafsızlığını güvence altına alır. d. Kazanan projeler yarışma web sayfasından ilan edilecek ve kazananlara mail ile bildirilecektir. 7. Yarışmacılardan İstenilen: a. Yarışmanın konusuyla ilgili fikir projelerin somutlaştırılması nedeniyle görsel ve yazılı sunulması gerekmektedir. b. Görsel örnekler eskiz çalışması şeklinde herhangi bir bilgisayar programıyla ya da elle düzgün bir şekilde çizilerek oluşturulabilir. (çizim, render, video, kolaj, fotoğraf, sunum, vb.) maksimum 30 MB aşmayacak şekilde web sitemiz üzerinden, aşması halinde ( We Transfer, Sky Drive vb.) transfer siteleri ile gönderilmelidir. Yüklemede oluşabilecek diğer sorunlar için info@sstasarimyarismasi.com dan bizimle iletişime geçebilirsiniz. c. Vizyon, fikir ve proje sürecini anlatacak A4 boyutunda ve PDF formatında bir özet yüklenmesi istenmektedir.

6 d. Her fikir projesinde katılımcılardan beş rakamlı bir rumuzla yüklenmesi beklenmektedir. Teslim edilecek medya türlerine ve A4 özetlere rumuzların yazılması gerekmektedir. 8. Yarışmanın Teknik Koşulları: a. Şatonun surlarının altında yaklaşık 1000 m2 lik bir alanda,, sanki açık havada oturulduğu hissi yaratan, rüzgârlardan, soğuktan ve yağıştan koruyacak, olabildiğince otantik tasarımlı, açık fakat kapalı alan konforunu sunan, çatı ile kaplanacaktır. Bu konstrüksiyon olabildiğince dikkat çekmeyecek şekilde ve en az kolonla taşıtılmalıdır. b. Kullanılacak mekân tamamıyla tarihi sit alanı olduğundan hafriyat ya da temel gerektiren yapılanmalardan kaçınılacaktır. c. Geliştirilecek tasarımların ısıtılması ve aydınlatılması hakkında da çalışma yapılması beklenmektedir. 9. Soru ve Cevaplar: Yarışmacılar 30 Ocak 2015 tarihine kadar yarışmaya ilişkin soruların e-posta adresine veya web sayfasındaki iletişim formunu doldurarak iletilmelidir. Cevaplar e-posta yoluyla bildirilecektir.

7 10. Ödüller: Birincilik Ödülü: İkincilik Ödülü: TL ve Almanya (Şato) Seyahati TL ve Almanya (Şato) Seyahati Üçüncülük Ödülü: TL veya Almanya Seyahati Mansiyon ( 5 adet): TL Fikir ve eskiz projeleri arasından seçici kurulun değerlendirmeleri sonucunda seçilmeye uygun görülen birincilik ve ikincilik ödülü karşılığı para almaya ve Almanya seyahatine katılmaya hak kazanmış olacaklardır. Üçüncülük ödülünde ise kazanan kişi para ödülü ve ya Almanya seyahatinden birini seçmesi gerekmektedir. Almanya ya gerçekleştirilecek seyahatin süresi 3 gece 4 gündür. Seyahat süresince bir gün birlikte mimari deneyim ve fikirlerin paylaşılacağı bir Schaumburg şatosu ziyareti ve şatolar bölgesi ziyareti olacaktır. Seyahate katılmaya hak kazanan yarışmacıların tüm ulaşım, konaklama ve diğer günlük masrafları Schloss Schaumburg GmbH tarafından karşılanacaktır. Vize işlemlerinden ve masraflarından, yurt dışına çıkarken bulundurulması gereken evraklardan ve yurt dışına çıkış şartlarındaki eksikliklerden yarışmacılar sorumludurlar. Bu eksiklikler nedeniyle, gezinin gerçekleşememesinden hiçbir şekilde Schloss Schaumburg GmbH sorumlu olmaz. Almanya seyahatinin tarihi, yarışma sonuçlarının ilanından sonra yapılacak görüşmede herkes için uygun olacak bir tarih olarak belirlenecektir.

8 Para Ödülünün Ödenme Şekli Yarışma sonuçlarının açıklanmasından itibaren en geç otuz gün içinde yarışmacılara para ödülleri ödenecektir. Ödeme, yarışmacıların bildirdikleri banka hesap numarasına yapılacaktır. 11. Yarışma Takvimi: Yarışmanın İlanı: 01 Aralık 2014 Son Soru Sorma Tarihi: 30 Ocak 2015 Son Proje Yükleme Tarihi: 28 Mart 2015, Saat Sonuçların Açıklanması: 20 Nisan Yarışmayı Düzenleyen Kurum ve İletişim Bilgileri: Schloss Schaumburg GmbH Türkiye Merkez: İletişim: Adres: Yukarı Yurtçu Mahallesi Mimar Sinan Caddesi 5A ANKARA

9 13. Diğer Hükümler: A. Ödül Kazanan Eserlerin Mülkiyet Hakkı ve Fikri Hakları Ödül kazanan mimari eserlerin mülkiyet hakkı ve her türlü fikri hakları, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca, süre, yer ve içerik bakımından sınırsız olarak Schloss Schaumburg GmbH a devredilmiş olacaktır. Ödül alan eserin sahipleri her türlü telif ve tüm kullanma haklarını; yarışmacının eser sahibi olarak adlandırılmak hakkı saklı kalmak koşuluyla, Schloss Schaumburg GmbH a devrederler. Diğer bir ifadeyle ödül alan eser sahipleri sahibi oldukları esere ilişkin tüm mali hakları Schloss Schaumburg GmbH a münhasır şekilde devrederler. Schloss Schaumburg GmbH, yarışmada dereceye giren eserlerle ilgili yapacağı yazılı ve görsel yayınlar, sergilemeler için ve ayrıca dereceye giren eserlerin mali haklarının Türkiye ve dünya genelinde üçüncü gerçek ve tüzel kişilere, resmi kurumlara devredilmesi halinde eser sahiplerine ayrıca bir ödemede bulunmaz. Bu kapsamda eser sahipleri hiçbir hak ve alacak talebinde bulunmayacaklarını peşinen beyan ve kabul ederler. Schloss Schaumburg GmbH ödül kazanan projelerde değişiklik yapma hakkını haizdir. Ödül alan projelerin uygulanıp uygulanmayacağına Schloss Schaumburg GmbH karar verecektir.

10 Yarışmacılar, sundukları proje dolayısıyla eser üzerinde hiçbir üçüncü kişi ya da kuruluşun herhangi bir hakkının mevcut olmadığını, söz konusu projenin ve bu proje dolayısıyla Schloss Schaumburg GmbH a devrettiği hakların kendisine ait olduğunu ve daha önce bu hakları hiç kimseye devretmediğini; üçüncü kişi ya da kuruluşların eserin tümü ya da bir bölümü üzerinde herhangi bir hak iddia etmesi durumunda bundan doğabilecek tazminat ve diğer yasal sorumlulukların kendisine ait olacağını, Schloss Schaumburg GmbH un bu durumda uğrayabileceği her türlü zararı da derhal ve nakden tazmin edeceğini kabul ve beyan ederler. B. Hukuki Uyuşmazlıklarda Yetki Yarışmayı düzenleyen Schloss Schaumburg GmbH ile yarışmacılar arasındaki uyuşmazlıklar Türkiye / Ankara Mahkemelerinde çözümlenecektir. C. Katılım Tutanağı internet adresinden yarışamaya katılım başvurusu yapan herkes Schloss Schaumburg GmbH nin ŞÖVALYE RESTORANI MİMARİ KONSEPT VE TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİNİ okumuş ve aynen kabul etmiş sayılacaktır.

YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: İnsan olmak İster kendisini modern olarak ister postmodern olarak nitelendirelim, sıklıkla insanlığımızı sorguladığımız bir çağdan

Detaylı

2015 YTONG MİMARİ FİKİR YARIŞMASI "20 YIL SONRA BEN BURADAYKEN..." İÇİNDEKİLER. 1. YARIŞMANIN KONUSU ve AMACI. 2. YARIŞMANIN TÜRÜ ve ŞEKLİ

2015 YTONG MİMARİ FİKİR YARIŞMASI 20 YIL SONRA BEN BURADAYKEN... İÇİNDEKİLER. 1. YARIŞMANIN KONUSU ve AMACI. 2. YARIŞMANIN TÜRÜ ve ŞEKLİ 2015 YTONG MİMARİ FİKİR YARIŞMASI "20 YIL SONRA BEN BURADAYKEN..." İÇİNDEKİLER 1. YARIŞMANIN KONUSU ve AMACI 2. YARIŞMANIN TÜRÜ ve ŞEKLİ 3. YARIŞMAYA KATILIM KOŞULLARI 4. YARIŞMA SÜRECİ ve YÖNTEMİ 5. FORUM

Detaylı

2014 YTONG MİMARİ FİKİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KÜLTÜREL SÜREKLİLİK ARACI OLARAK MİMARLIK

2014 YTONG MİMARİ FİKİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KÜLTÜREL SÜREKLİLİK ARACI OLARAK MİMARLIK 2014 YTONG MİMARİ FİKİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KÜLTÜREL SÜREKLİLİK ARACI OLARAK MİMARLIK İÇİNDEKİLER 1. YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI 2. YARIŞMANIN TÜRÜ ve ŞEKLİ 3. YARIŞMAYA KATILIM KOŞULLARI 4. YARIŞMA SÜRECİ

Detaylı

Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz.

Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz. Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz. Başkent Üniversitesi Resmi Instagram Hesabı Yeni Yıl Kutlaması Gönderi Yarışması 1. Yarışmanın

Detaylı

TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014

TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014 TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014 1. Yarışmanın Adı Tarım Sigortaları Havuz Eksperleri ne yönelik olarak düzenlenen fotoğraf yarışmasının

Detaylı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME Yarışmanın Adı Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN

Detaylı

PALANDÖKEN BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ

PALANDÖKEN BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ PALANDÖKEN BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ KONU Erzurum Palandöken Belediyesi için yeni bir logo tasarlamak. AMAÇ Erzurum şehrinin tarihsel süreci göz önüne alındığında Anadolu ve Türk tarihinde

Detaylı

ALIŞVERİŞ, MEKAN ve SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

ALIŞVERİŞ, MEKAN ve SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ALIŞVERİŞ, MEKAN ve SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MİMARLIK ÖĞRENCİLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMA HAKKINDA Günümüzde alışveriş mekanları tüketim toplumlarının simgesi olan salt tüketim mekanları gibi algılanıyor.

Detaylı

AB ÜRÜN TASARIMI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

AB ÜRÜN TASARIMI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AB ÜRÜN TASARIMI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu Avrupa Birliği gençlik sloganı olan Bizim Avrupamız, Bizim Geleceğimiz konusunda promosyon ürünü tasarımı yapılması. Türü Promosyon ürün tasarımı yarışması Amacı

Detaylı

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME 2016-2017 İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME YARIŞMANIN AMACI VE KONUSU: İTÜ GMK AR-GE Fikirleri Yarışmasının temel amacı Türkiye de eğitim gören tüm gıda mühendisliği lisans

Detaylı

Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi

Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi Yarışmanın Amacı: Doğa Koruma Derneği, Gaziantep merkezli bir sivil toplum kuruluşudur. Bu öykü yarışması; insanlarda çevre

Detaylı

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI 2007 AMAÇ Türk denim sektörünün dünya pazarındaki payını arttırmak ve global markalarla rekabet edebilmek genç ve özgür tasarımlarla mümkündür. Ülkemizi

Detaylı

ZEKİ YURTBAY TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME

ZEKİ YURTBAY TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME ZEKİ YURTBAY TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME Yarışmanın Amacı Seramik sektörü alanında tasarımın önemini vurgulamak Genç tasarımcıları desteklemek ve seramik sektörüne teşvik edip, başarılı tasarımları ödüllendirmektir.

Detaylı

İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ORGANİZASYON Spina Bifida nın önlenmesi ve bu konuda toplumda farkındalık yaratılması amacıyla Türkiye Spina Bifida Derneği yararına İzmir Alaybey Lions

Detaylı

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 2. ART NICOMEDIA ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 1 - KONU VE AMAÇ: Fotoğraf yarışmasının amacı; Amatör veya profesyonel fotoğrafçıların, kendi pencerelerinden

Detaylı

Yarışmanın konusu, Kesit dergisinin yayın hayatında kullanılacak özgün amblem / logonun tasarlanmasıdır.

Yarışmanın konusu, Kesit dergisinin yayın hayatında kullanılacak özgün amblem / logonun tasarlanmasıdır. KESİT DERGİSİ LOGO YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. Konu ve amaç: Yarışmanın konusu, Kesit dergisinin yayın hayatında kullanılacak özgün amblem / logonun tasarlanmasıdır. Kesit Dergisi kurulduğu andan itibaren sürekli

Detaylı

EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN AMACI: Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu yarışma ile Türk Millî Eğitim Sistemi nin genel amaç ve temel

Detaylı

Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir?

Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir? Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir? Avukat stajyerlerinin sosyal sorumluluk konusunda bilinçlenmelerini,düşünmelerini ve harekete geçmelerini sağlamak,vizyonlarını genişletip motive ederek başarıyı

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 109b-7e90-32c2-8212-0611 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 109b-7e90-32c2-8212-0611 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 109b-7e90-32c2-8212-0611 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr

Detaylı

GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015

GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015 GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015 YARIŞMANIN ADI: GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ MEV Koleji Özel Güzelbahçe Ortaokulu nun düzenlediği 3. Atık Malzeme Proje Yarışması YARIŞMANIN

Detaylı

GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze

GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze Yarışmanın Amacı : Gebze nin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile kentin turistik değerlerini fotoğraf sanatıyla

Detaylı

Üniversitelerarası Kültür Ürünleri Tasarım Yarışması Mayıs-Ekim 2014. Şartnamesi

Üniversitelerarası Kültür Ürünleri Tasarım Yarışması Mayıs-Ekim 2014. Şartnamesi Üniversitelerarası Kültür Ürünleri Tasarım Yarışması Mayıs-Ekim 2014 Şartnamesi 1. AMAÇ Üniversitelerarası Kültür Ürünleri Tasarım Yanşmasının dördüncüsü Bilintur A.Ş. şemsiyesi altındaki Bilkent Kültür

Detaylı

AFİŞ VE SLOGAN YARIŞMA ŞARTNAMESİ

AFİŞ VE SLOGAN YARIŞMA ŞARTNAMESİ İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ AFİŞ VE SLOGAN YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. Amaç Dünyada ve Ülkemizde büyük önemi olan İSG-İş Sağlığı ve Güvenliği konularında, farkındalık yaratılması, halkın biliçlendirilmesi ve devamlılığının

Detaylı

NAKİPOĞLU EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VAKFI

NAKİPOĞLU EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VAKFI NAKİPOĞLU EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VAKFI Vakfımız, sivil toplum kuruluşlarının ana görevlerinden olan sosyal hizmetlerin etkin bir şekilde sürdürülmesi amacıyla kurulmuştur.ülkemizin kalkınmasının tek gerçek

Detaylı

Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu

Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu Katılımcı Bilgileri Seçici Kurul Rumuz : Fatih ÖZÇELİK Adı Soyadı : Lütfü ŞİMŞEK Adresi : Nurullah ÇELEBİ Posta Kodu : Ömer BAŞER Telefon : Özel ÇELİK

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİMDE FATİH PROJESİ EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ GELECEĞİN EĞİTİMİNE KATKI ÖDÜLLERİ YÖNERGE YARIŞMANIN KONUSU Eğitimde Teknoloji

Detaylı

T.C. 15 Temmuz ve Demokrasi. 15 Temmuz Hikâye. açıktır. bir yayın. ve metin

T.C. 15 Temmuz ve Demokrasi. 15 Temmuz Hikâye. açıktır. bir yayın. ve metin T.C. NİĞDE VALİLİĞİ Niğde 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi Müdürlüğü TÜRKİYE GENELİ 15 TEMMUZ RUHU GENÇLERİN KALEMİYLE HİKÂYELERDE YAŞATILIYOR TEMALI HİKÂYEE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: 15 Temmuz 15 Temmuz

Detaylı

HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı: Hediyem İstanbul Ahşap Oyuncak Tasarım Yarışması Yarışmanın Konusu: İSTKA Hediyem İstanbul Tasarım ve Modelleme Atölyesi

Detaylı

Beykoz Belediyesi Yarışması

Beykoz Belediyesi Yarışması Logo Yarışması Logo Yarışması Beykoz Belediyesi Logo Yarışması BEYKOZ BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI Ahmet Mithat Efendi der ki Dünya nın en güzel şehri İstanbul, İstanbul un en güzel yeri Beykoz dur. Boğaziçinin

Detaylı

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü 1 İŞYERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ (MOBBİNG) KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONUSU: İşyerlerinde bir veya birden fazla kişi tarafından diğer kişi ya da kişilere yönelik gerçekleştirilen, belirli bir süre sistematik

Detaylı

2017 DÜNYA CBS GÜNÜ AKILLI NESİLLER, AKILLI ŞEHİRLER RESİM YARIŞMASI

2017 DÜNYA CBS GÜNÜ AKILLI NESİLLER, AKILLI ŞEHİRLER RESİM YARIŞMASI 17 DÜNYA CBS GÜNÜ AKILLI NESİLLER, AKILLI ŞEHİRLER RESİM YARIŞMASI Yarışmanın Amacı Coğrafi Bilgi Sistemleri konusunda farkındalığı artırmak üzere tüm dünyada Kasım ayı içerisinde kutlanan "Dünya CBS Günü"nü

Detaylı

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli 1 Üniversiteliler Arası %100 Yarışması Türkiye çapındaki tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceği yaşam kalitesini geliştirmeyi hedefleyen proje fikirleri yarışmasıdır. Yarışmanın amacı, üniversite

Detaylı

b. Kısa film yarışmasına 35 mm lik ve 16 mm lik filmler ile video tekniği veya dijital teknoloji ile çekilmiş yapımlar katılabilir.

b. Kısa film yarışmasına 35 mm lik ve 16 mm lik filmler ile video tekniği veya dijital teknoloji ile çekilmiş yapımlar katılabilir. 4.KISADAN HİSSE KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 1. AMAÇ Amacımız din, dil, ırk vb. farklılıkları çatışma sebebi değil, bu farklılıkları mümkün mertebe birer zenginlik olarak kabul etmektir. 4. Kısadan

Detaylı

V. Altın Baret Ödülleri

V. Altın Baret Ödülleri V. Altın Baret Ödülleri ÖDÜL PROGRAMI ŞARTNA MELERİ AKADEMİK DAL ÖNLEM İSG, Yangın, Acil Durum, Çevre ve Risk Yönetimi Dergisi Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitim ve İstisnai Danışmanlık Hiz.

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: Hayata Dair 1 - KONU VE AMAÇ ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2013 yılı fotoğraf yarışmasının konusu Hayata

Detaylı

Kentsel Islak Hacimlerin Tasarımı Öğrenci Fikir Proje Yarışması

Kentsel Islak Hacimlerin Tasarımı Öğrenci Fikir Proje Yarışması Kentsel Islak Hacimlerin Tasarımı Öğrenci Fikir Proje Yarışması YARIŞMANIN AMACI Mimarlar Odası Kayseri Şubesi nin ve Melikgazi Belediyesi nin ortaklaşa açtığı yarışmanın amacı ; geleceğin profesyonelleri

Detaylı

ŞARTNAME. 1. KONU Çelik ve Yaşam

ŞARTNAME. 1. KONU Çelik ve Yaşam ERDEMİR ULUSAL ÇELİK VE YAŞAM HEYKEL ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2017 ŞARTNAMESİ ŞARTNAME Türkiye nin en büyük çelik üreticisi olan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (Erdemir) Türkiye deki üniversitelerin

Detaylı

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI: İlçe merkezi ve köylerinde bulunan tarihi ve kültürel varlıkların tanıtımı, korunması, gelecek nesillere aktarılması,

Detaylı

TAZOF AKIL VE ZEKA OYUNU TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

TAZOF AKIL VE ZEKA OYUNU TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TAZOF AKIL VE ZEKA OYUNU TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu (TAZOF) Akıl ve Zekâ Oyunu Tasarım Yarışması, toplumumuzun özgün bakış açısını oyunlara aktarması, toplumdaki

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 14 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 14 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: Hayata Dair 1 - KONU VE AMAÇ ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 14 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 14 fotoğraf yarışmasının konusu Hayata Dair olarak

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 19. ÖĞRENCİ BAHAR ŞENLİKLERİ ÖDÜLLÜ ERCİYES TEKNOPARK BİLİMSEL FİKİRLER VE PROJELER YARIŞMASI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 19. ÖĞRENCİ BAHAR ŞENLİKLERİ ÖDÜLLÜ ERCİYES TEKNOPARK BİLİMSEL FİKİRLER VE PROJELER YARIŞMASI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 19. ÖĞRENCİ BAHAR ŞENLİKLERİ ÖDÜLLÜ ERCİYES TEKNOPARK BİLİMSEL FİKİRLER VE PROJELER YARIŞMASI Yarışma Şartnamesi 1. KONU Bilimsel Fikirler ve Projeler Yarışması 2. YARIŞMANIN

Detaylı

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması.

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması. UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1) KONU 2) AMAÇ Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması. Uyuşturucu madde bağımlılığının sağlığa, insan ilişkilerine ve

Detaylı

DEEPO OUTLET CENTER 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması

DEEPO OUTLET CENTER 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması 1. Yarışmanın adı: 07 Renk Antalya DEEPO OUTLET CENTER 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması 2. Yarışmanın Konusu ve Amacı: Deepo Outlet Center ın sanata, insana ve doğaya verdiği değeri toplumla paylaşmak üzere

Detaylı

SORU 3 Hedef kullanıcının çocuk-genç-yetişkin olması kararı tasarımcıdan mı beklenmektedir? CEVAP 3 Kullanıcıların yetişkin olduğu düşünülmelidir.

SORU 3 Hedef kullanıcının çocuk-genç-yetişkin olması kararı tasarımcıdan mı beklenmektedir? CEVAP 3 Kullanıcıların yetişkin olduğu düşünülmelidir. KOÇTAŞ ÜRÜNLERİYLE İÇ MEKAN TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2014 SORU-CEVAPLAR: SORU 1 Koçtaş kataloğundan seçeceğimiz ürünlerin detay-renk ve görünüşlerinde değişiklik yapabilir miyiz? (kulp ya da kapak boyutları

Detaylı

Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu.

Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu. AMAÇ Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu. 1994 yılında Rabat ta (Fas) kurulan UMAR, Akdeniz çevresinde bulunan ülkelerdeki

Detaylı

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Dört Mevsim Kuzey Kıbrıs Ormanları Fotoğraf Yarışması Şartnamesi

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Dört Mevsim Kuzey Kıbrıs Ormanları Fotoğraf Yarışması Şartnamesi Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Dört Mevsim Kuzey Kıbrıs Ormanları Fotoğraf Yarışması Şartnamesi 1. Yarışmanın Adı: Dört Mevsim Kuzey Kıbrıs Ormanları Fotoğraf Yarışması dır. 2. Konu: Orman Genel Müdürlüğü

Detaylı

HALI Adı Soyadı :... PROFESYONEL KATEGORİ BAŞVURU FORMU TK B. Dosya No :...

HALI Adı Soyadı :... PROFESYONEL KATEGORİ BAŞVURU FORMU TK B. Dosya No :... TK B HALI Adı Soyadı :... Dosya No :... PROFESYONEL KATEGORİ BAŞVURU FORMU İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ÇOBANÇEŞME MEVKİİ SANAYİ CAD. DIŞ TİCARET KOMPLEKSİ YENİBOSNA

Detaylı

HSBC BANK ESENTEPE BİNASI HEYKEL YERLEŞTİRME YARIŞMA ŞARTNAMESİ. 1. Yarışmanın Biçimi

HSBC BANK ESENTEPE BİNASI HEYKEL YERLEŞTİRME YARIŞMA ŞARTNAMESİ. 1. Yarışmanın Biçimi HSBC BANK ESENTEPE BİNASI HEYKEL YERLEŞTİRME YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Biçimi HSBC Bank A.Ş. Genel Müdürlüğü (HSBC) tarafından genç sanatçılar arasında yapılacak (35 yaş ve altı) ulusal ve iki aşamalı

Detaylı

III. Altın Baret Ödülleri

III. Altın Baret Ödülleri III. Altın Baret Ödülleri ÖDÜL PROGRAMI ŞARTNA MELERİ AKADEMİK DAL ÖNLEM İSG, Yangın, Acil Durum, Çevre ve Risk Yönetimi Dergisi Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitim ve İstisnai Danışmanlık

Detaylı

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bilim Şenliği 15. Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bilim Şenliği 15. Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bilim Şenliği 15 Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi Bu özet Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bilim Şenliği 15 Proje Yarışması na katılacak öğrencilere ve mucitlere yardımcı

Detaylı

65+ YAŞLI HAKLARI DERNEĞİ KISA FİLM ve KAMU SPOTU YARIŞMASI

65+ YAŞLI HAKLARI DERNEĞİ KISA FİLM ve KAMU SPOTU YARIŞMASI 65+ YAŞLI HAKLARI DERNEĞİ KISA FİLM ve KAMU SPOTU YARIŞMASI Sevgili Kısa Film Yapımcıları, Bizler 65+ YAŞLI HAKLARI DERNEĞİ adında bir derneğin kurucularıyız. Çevremizdeki çoğu insanın tüm karşı önerilerine

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ NÜFUS ETÜTLERİ ENSTİTÜSÜ 50. YIL ETKİNLİĞİ. AİLE FOTOĞRAFLARI: DÜN, BUGÜN, YARIN FOTOĞRAF YARIŞMASI Son katılım: 15 Eylül 2017

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ NÜFUS ETÜTLERİ ENSTİTÜSÜ 50. YIL ETKİNLİĞİ. AİLE FOTOĞRAFLARI: DÜN, BUGÜN, YARIN FOTOĞRAF YARIŞMASI Son katılım: 15 Eylül 2017 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ NÜFUS ETÜTLERİ ENSTİTÜSÜ 50. YIL ETKİNLİĞİ AİLE FOTOĞRAFLARI: DÜN, BUGÜN, YARIN FOTOĞRAF YARIŞMASI Son katılım: 15 Eylül 2017 YARIŞMA ŞARTNAMESİ Hacettepe Üniversitesi Nüfus Etütleri

Detaylı

Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri

Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri 3. ART NICOMEDIA ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri 1 - KONU VE AMAÇ: Fotoğraf yarışmasının amacı; Amatör veya profesyonel fotoğrafçıların, kendi pencerelerinden

Detaylı

KOÇTAŞ ÜRÜNLERİYLE İÇ MEKAN TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2014

KOÇTAŞ ÜRÜNLERİYLE İÇ MEKAN TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2014 KOÇTAŞ ÜRÜNLERİYLE İÇ MEKAN TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2014 YARIŞMANIN AMACI Geleceğin endüstri ürünleri tasarımcıları, iç mimar ve mimarlarına KOÇTAŞ ve Koçtaş ürünlerinin tanıtılması, KOÇTAŞ ürünleri

Detaylı

HAYAL EDİN, GERÇEKLEŞTİRELİM!

HAYAL EDİN, GERÇEKLEŞTİRELİM! 2016 HAYAL EDİN, GERÇEKLEŞTİRELİM! ÖDÜLLER Büyük Ödül : 10.000 TL veya Yurtdışı Eğitim Programı! Kategori birincilik ödülü : 5.000 TL Kategori ikincilik ödülü : 3.000 TL Kategori üçüncülük ödülü: 1.000

Detaylı

KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNACAT VE NAAT YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GENEL HÜKÜMLER

KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNACAT VE NAAT YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GENEL HÜKÜMLER KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNACAT VE NAAT YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü GENEL HÜKÜMLER Yarışmanın Amacı:

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ GÜMÜŞHANE ŞEHİR LOGOSU TASARIM YARIŞMASI

T.C. GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ GÜMÜŞHANE ŞEHİR LOGOSU TASARIM YARIŞMASI T.C. GÜMÜŞHANE ŞEHİR LOGOSU TASARIM YARIŞMASI Yarışmanın Adı: Gümüşhane Şehir Logosu Tasarım Yarışması Yarışmanın Amacı: Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri başta olmak üzere, Gümüşhane

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü DÖRT MEVSİMDE MERAM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

T.C. MERAM BELEDİYESİ Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü DÖRT MEVSİMDE MERAM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 T.C. MERAM BELEDİYESİ Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü DÖRT MEVSİMDE MERAM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 - KONU VE AMAÇ Fotoğraf yarışmasının konusu Dört Mevsimde Meram olarak belirlenmiş olup, amacı

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 16. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 16. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AMAÇ Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, ülkemizdeki üniversitelerde öğrenim gören genç sanatçı adaylarını destekleyerek özendirmek, yeni ürünler ortaya koymalarını sağlamak

Detaylı

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/ANKARA

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/ANKARA Ünitesi : Genel Sekreterlik Sayı : 2017/02-13/21791 Konu : UEFA EURO 2024 Slogan Yarışması 05.12.2017 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/ANKARA Türkiye Futbol Federasyonu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylık

Detaylı

Üniversitelerarası Kültür Ürünleri Tasarım Yarışması Nisan-Ağustos 2015. Şartnamesi

Üniversitelerarası Kültür Ürünleri Tasarım Yarışması Nisan-Ağustos 2015. Şartnamesi Üniversitelerarası Kültür Ürünleri Tasarım Yarışması Nisan-Ağustos 2015 Şartnamesi 1. AMAÇ Kültür Ürünleri Tasarım Yarışmasının beşincisi Bilintur A.Ş. şemsiyesi altındaki Bilkent Kültür Girişimi (BKG)

Detaylı

ILDC-ULUSLARARASI ASANSÖR TASARIM YARIŞMASI. ASANSÖRLERDE IŞIKLANDIRMA VE AYDINLATMA Konulu Tasarım Yarışması Şartnamesi

ILDC-ULUSLARARASI ASANSÖR TASARIM YARIŞMASI. ASANSÖRLERDE IŞIKLANDIRMA VE AYDINLATMA Konulu Tasarım Yarışması Şartnamesi ILDC-ULUSLARARASI ASANSÖR TASARIM YARIŞMASI ASANSÖRLERDE IŞIKLANDIRMA VE AYDINLATMA Konulu Tasarım Yarışması Şartnamesi 1- AMAÇ Asansör sektöründe katma değeri yüksek ürünlerin geliştirilmesi ve endüstriyel

Detaylı

FOTOĞRAF YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESĐ

FOTOĞRAF YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESĐ FOTOĞRAF YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESĐ Yarışmanın adı : Gençlere Özel Amatör Fotoğraf Yarışması. Yarışmanın konusu : Doğa nın Direnişi Đnsan da doğanın bir parçası! Oysa insan kendini doğanın sahibi olarak

Detaylı

İnovasyon Yarışması Şartnamesi

İnovasyon Yarışması Şartnamesi İnovasyon Yarışması Şartnamesi (TİM, İOSB ve BAŞAKŞEHİR İNOVASYON ve TEKNOLOJİ MERKEZİ İŞBİRLİĞİ İLE) 1- ORGANİZASYON İnovasyon Yarışması; * Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) * Başakşehir Belediyesi *Başakşehir

Detaylı

İBB, MSGSÜ, İFSAK. 1.Ulusal İstanbul Temalı Fotoğraf Yarışması. Dört Mevsim İstanbul

İBB, MSGSÜ, İFSAK. 1.Ulusal İstanbul Temalı Fotoğraf Yarışması. Dört Mevsim İstanbul İBB, MSGSÜ, İFSAK 1.Ulusal İstanbul Temalı Fotoğraf Yarışması Dört Mevsim İstanbul YARIŞMANIN KONUSU: İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) ve İstanbul Fotoğraf

Detaylı

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu. Alman Kitabevi, Alman Kültür Merkezi. Türkiye de İkinci Yabancı Dil Almanca Bilgi Yarışması

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu. Alman Kitabevi, Alman Kültür Merkezi. Türkiye de İkinci Yabancı Dil Almanca Bilgi Yarışması YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM KATKI SAĞLAYAN KURUMLAR ETKİNLİĞİN ADI YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI YARIŞMANIN DAYANAĞI YARIŞMANIN TÜRÜ HEDEF KİTLE İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu

Detaylı

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ 2017 BİSİKLET YILI SLOGAN YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ 2017 BİSİKLET YILI SLOGAN YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GİRİŞ LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ 2017 BİSİKLET YILI SLOGAN YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Lüleburgaz Belediyesi, bisikleti bir yaşam şekli haline getirmek ve kentlilerin hayatında yer etmesini sağlamak amacıyla hem fiziksel

Detaylı

GİRNE ÜNİVERSİTESİ VAKFI MAVİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

GİRNE ÜNİVERSİTESİ VAKFI MAVİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GİRNE ÜNİVERSİTESİ VAKFI MAVİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN ADI: MAVİ Fotoğraf Yarışması YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI: MAVİ Fotoğraf Yarışmasının amacı, uçsuz bucaksız gökyüzünden derin engin

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ ÇEVRİMİÇİ SİNEMA ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ENGELSİZ AÇIKÖĞRETİM KISA FİLM YARIŞMASI

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ ÇEVRİMİÇİ SİNEMA ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ENGELSİZ AÇIKÖĞRETİM KISA FİLM YARIŞMASI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ ÇEVRİMİÇİ SİNEMA ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ENGELSİZ AÇIKÖĞRETİM KISA FİLM YARIŞMASI AMAÇ: Engelsiz Açıköğretim başlıklı kısa film yarışması; 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında

Detaylı

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü Koleksiyon Servisi İstanbul, 04.03.2014 Bülten No: 2014-6 BASIN BÜLTENİ Hatıra Para Tasarım Yarışması Birinci Dünya Savaşı nın 100. Yılı vesilesiyle, 2014 yılında satışa sunulacak olan hatıra paranın tasarımı

Detaylı

2. Yarışmanın Yemek kategorisi için konutsal bir boyutta mı tasarlanmalı yoksa Restaurant/Café gibi mekanlara göre mi tasarlanmalı?

2. Yarışmanın Yemek kategorisi için konutsal bir boyutta mı tasarlanmalı yoksa Restaurant/Café gibi mekanlara göre mi tasarlanmalı? 1. Yaşam ve Yemek kategorilerinden birine ya da hepsine katılım sağladığımızda sunduğumuz tasarım ögeleri hem iç hem dış mekana uyumlu aynı mobilyalar mı olmalı? Yoksa İç ve Dış mekanı kurgularken o alanlara

Detaylı

FIAP RENKLİ BİENALİ 2019 TÜRKİYE TAKIMI SEÇMELERİ

FIAP RENKLİ BİENALİ 2019 TÜRKİYE TAKIMI SEÇMELERİ FIAP RENKLİ BİENALİ 2019 TÜRKİYE TAKIMI SEÇMELERİ 28.ci FIAP RENKLİ BASKI BİENALİ - İSPANYA 2019 Bu yıl 28.cisi düzenlenecek olan FIAP Renkli Baskı Bienali 2019, İspanya Fotoğraf Federasyonu tarafından

Detaylı

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 34 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI

ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI 2014 İçindekiler ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI... 2 YARIġMANIN KONUSU... 2 YARIġMA KONUSU ĠLE ĠLGĠLĠ EK BĠLGĠ:... 2 KATILIM... 3 KATILIM ŞARTLARI... 3 DİĞER

Detaylı

7.Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi Fotoğraf Yarışması

7.Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi Fotoğraf Yarışması 7.Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi Fotoğraf Yarışması AMACI: Bu yarışma, 10-13 Ocak 2018 tarihlerinde Antalya da gerçekleştirilecek olan 7. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite

Detaylı

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME 3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME AMAC Bu Sene 3.sünü gerçekleştirdiğimiz, «Merter Moda Tasarımcılar Yarışması» Üniversitelerin Moda ve Tekstil bölümünde

Detaylı

HÜSNÜ GÜRSEL ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI - 2011 ANADOLU NUN IŞIĞINDA ÜRETĐM AMAÇ

HÜSNÜ GÜRSEL ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI - 2011 ANADOLU NUN IŞIĞINDA ÜRETĐM AMAÇ HÜSNÜ GÜRSEL ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI - 2011 ANADOLU NUN IŞIĞINDA ÜRETĐM AMAÇ Temelinde emeği gerekli kılan üretim, merkezine aldığı insan ile ekonominin en can alıcı unsurunu oluşturmaktadır. Milli çıkarlar

Detaylı

3D DİJİTAL TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ

3D DİJİTAL TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ 3D DİJİTAL TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ Yarışmanın içeriği, yarışma partnerinin belirleyeceği güncel sorun / ihtiyaçlarına 3D dijital tasarım yaparak çözüm üretilmesidir. Yarışmaya katılım ücretsizdir. İ.B.B.,

Detaylı

UÇAN ARABA TASARIM YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

UÇAN ARABA TASARIM YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ UÇAN ARABA TASARIM YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1 1 AMAÇ... 3 2 KAPSAM... 3 3 SENARYO... 3 4 YARIŞMAYA YÖNELİK GENEL BİLGİLER... 5 4.1 Yarışmaya Katılım Koşulları... 5 4.2 Yarışma Takvimi... 6 4.3 Yarışma

Detaylı

KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNÂCÂT VE NA T YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GENEL HÜKÜMLER

KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNÂCÂT VE NA T YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GENEL HÜKÜMLER KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNÂCÂT VE NA T YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmayı Düzenleyen Kurum : Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü GENEL HÜKÜMLER Yarışmanın Amacı

Detaylı

HALI Adı Soyadı :... ÖĞRENCİ KATEGORİSİ BA ŞVUR U F ORM U TK B. Dosya No :...

HALI Adı Soyadı :... ÖĞRENCİ KATEGORİSİ BA ŞVUR U F ORM U TK B. Dosya No :... TK B HALI Adı Soyadı :... Dosya No :... ÖĞRENCİ KATEGORİSİ BA ŞVUR U F ORM U İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ÇOBANÇEŞME MEVKİİ SANAYİ CAD. DIŞ TİCARET KOMPLEKSİ

Detaylı

Fotoğraf Yarışması Şartnamesi (TFSF Onay No:) 1. Yarışmanın Adı:

Fotoğraf Yarışması Şartnamesi (TFSF Onay No:) 1. Yarışmanın Adı: Fotoğraf Yarışması Şartnamesi (TFSF Onay No:) 1. Yarışmanın Adı: ÇEVRE BİLİNCİ 2. Konu: Trakya bölgesindeki çevre kirliliğinin boyutları. 3. Amaç Trakya Bölgesindeki sanayileşme sonucu ortaya çıkan çevre

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması... İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : 04/06/2015 tarihli ve 37805372-310-E.5756268

Detaylı

CAM TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

CAM TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ CAM TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Cam sanayii, yarattığı katma değer ve istihdam açısından ülkemiz ekonomisinin en önemli sanayilerinden olup; ihracatta yerli kaynakları en fazla kullanan ve ithal ürünlere

Detaylı

AKILLI MEKANLAR HACKATHON YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

AKILLI MEKANLAR HACKATHON YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ AKILLI MEKANLAR HACKATHON YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1 Amaç... 3 2 Yarışmaya Katılma Koşulları ve Detayları... 3 3 Yarışma Detayları... 3 3.1 Dikey -1. Akıllı Ulaşım... 3 3.2 Dikey 2. Akıllı

Detaylı

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Konu: Kültürel Miras ve Korumacılık tır. Yan Tema: Ustaya Saygı dır. Yarışmanın Amacı: Tüm Dünyanın ortak sorumluluğunda olan somut miras

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ

ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ Konu: Hayata Dair 1 - KONU VE AMAÇ ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2011 yılı fotoğraf yarışmasının konusu Hayata

Detaylı

DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR

DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR 2017 TÜRK DİLİ YILI DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KARİKATÜR, ASI VE FOTOĞRAF YARIŞMASI TÜRK DİLİ YILI 2017 yılı Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığının himayesinde, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu ile

Detaylı

İYİ FİKİR İŞ PROJELERİ VE GİRİŞİMCİLİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

İYİ FİKİR İŞ PROJELERİ VE GİRİŞİMCİLİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ İYİ FİKİR İŞ PROJELERİ VE GİRİŞİMCİLİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI IV. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri kapsamında gerçekleştirilecek olan İyi Fikir İş Projeleri ve Girişimcilik yarışması, girişimci

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ. FOTOĞRAF ve KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

EGE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ. FOTOĞRAF ve KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ EGE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ FOTOĞRAF ve KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı: Yeşil Kampüsüm Yarışmanın Teması: Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık

Detaylı

KİTAP KAPAĞI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KİTAP KAPAĞI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KİTAP KAPAĞI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AMAÇ : Almanca Türkçe dillerinde, hukuk alanında yayınlanması ve dağıtılması düşünülen aşağıda KONU bölümünde belirtilen eserimize, bir kapak ve sayfa tasarımının

Detaylı

I. YEŞİL KAMPÜS ETKİNLİKLERİ KAMU SPOTU YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Başkent Üniversitesi Öğrencileri Çevre İçin Elele

I. YEŞİL KAMPÜS ETKİNLİKLERİ KAMU SPOTU YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Başkent Üniversitesi Öğrencileri Çevre İçin Elele I. YEŞİL KAMPÜS ETKİNLİKLERİ KAMU SPOTU YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Başkent Üniversitesi Öğrencileri Çevre İçin Elele 1. Yarışmanın adı: Yeşil Kampüs Kamu Spotu Yarışması 2. Yarışmanın konusu ve amacı: Yeryüzünün

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ TAKI TEKNOLOJİSİ VE TASARIMI YÜKSEKOKULU 4C MÜHENDİSLİK II. MÜCEVHER VE TAKI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ- 2015

MARMARA ÜNİVERSİTESİ TAKI TEKNOLOJİSİ VE TASARIMI YÜKSEKOKULU 4C MÜHENDİSLİK II. MÜCEVHER VE TAKI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ- 2015 MARMARA ÜNİVERSİTESİ TAKI TEKNOLOJİSİ VE TASARIMI YÜKSEKOKULU 4C MÜHENDİSLİK II. MÜCEVHER VE TAKI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ- 2015 1- YARIŞMANIN KONUSU: Yarışmamızın teması KAPILARIN ARDINDAN olarak

Detaylı

~t hn~ T.C. BAFRA KA YMAKAMLIGI Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürlüğü I.ve II.. Kademe(747496)(747541) ~kuimüdü~ /2014

~t hn~ T.C. BAFRA KA YMAKAMLIGI Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürlüğü I.ve II.. Kademe(747496)(747541) ~kuimüdü~ /2014 T.C. BAFRA KA YMAKAMLIGI Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürlüğü I.ve II.. Kademe(747496)(747541) Sayı: 18204497-310/275 13111 /2014 Konu: Afiş Yarışması BAFRA İLÇE MİLLİ EÖİTİM MÜDÜRLÜ GÜNE ilgi:

Detaylı

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından, ülkemizde eğitim alan başta Türkiye Burslusu uluslararası öğrenciler olmak üzere

Detaylı

4. Altın Baret Ödülleri

4. Altın Baret Ödülleri 4. Altın Baret Ödülleri Ödül Programı Şar tnameleri 4. Altın Baret Fotoğraf Yarışması ÖNLEM, İSG, Yangın Güvenliği, Acil Durum, Çevre ve Risk Yönetimi Dergisi Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitim

Detaylı

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Nisan, 2017

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Nisan, 2017 BATI ANADOLU GRUBU RESİM VE HEYKEL YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Nisan, 2017 YARIŞMANIN AMACI Batı Anadlu Grubu Resim ve Heykel Yarışması; yurt çapındaki güzel sanatlar fakültelerinde lisans öğrenimi görmekte

Detaylı

EBA DENEY ORTAOKUL & LİSE II. EBA FEN DENEYLERİ (FEN BİLİMLERİ, FİZİK, KİMYA, BİYOLOJİ) VİDEO YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

EBA DENEY ORTAOKUL & LİSE II. EBA FEN DENEYLERİ (FEN BİLİMLERİ, FİZİK, KİMYA, BİYOLOJİ) VİDEO YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ EBA DENEY ORTAOKUL & LİSE II. EBA FEN DENEYLERİ (FEN BİLİMLERİ, FİZİK, KİMYA, BİYOLOJİ) VİDEO YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 1. PROJENİN AMAÇLARI: Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen

Detaylı

AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. KONU BANDIRMA BELEDİYESİ 27. ULUSLARARASI BANDIRMA KUŞCENNETİ KÜLTÜR VE TURİZM FESTİVALİ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Bandırma Kuşcenneti, tarihin çok eski dönemlerinden günümüze ulaşan bir dünya mirasıdır.

Detaylı

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ LÜLEBURGAZ YILDIZLARI KADIN AKADEMİSİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULARI VE CEVAPLARI

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ LÜLEBURGAZ YILDIZLARI KADIN AKADEMİSİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULARI VE CEVAPLARI LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ LÜLEBURGAZ YILDIZLARI KADIN AKADEMİSİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI SORULARI VE CEVAPLARI Lüleburgaz Belediyesi Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisinin yapılacağı

Detaylı