365 gün durmadan taşıyoruz

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "365 gün durmadan taşıyoruz"

Transkript

1 365 gün durmadan taşıyoruz

2 Günaydın Group Hakkında 1967 yılında taşımacılık sektörüne giren Günaydın Group, hızlı gelişim göstererek Ege bölgesinde nakliye ve personel taşımacılık sektörüne yön veren öncü şirketlerden biri olmuştur. Bu gelişme Günaydın Group un müşteri memnuniyetini önde tutan deneyimli ve uzman kadroları, geniş hizmet ağı, sürekli yenilenen araç filoları ve gelişen teknolojilerden yararlanma felsefesi ile sağlanmıştır. Çağdaş teknolojiyi sürekli izleyen ve uygulayan Günaydın Group, müşterilerine beklentilerinin üzerinde hizmetler sunmaktadır. TARİHÇE Günaydın Group, Serol Günaydın tarafından 1967 yılında İzmir de kuruldu yılında Şehir içi ve Şehirler arası Yük Taşımacılığı yılında Personel Taşımacılığı yılında Konteyner Taşımacılığı yılında Proje Taşımacılığı yılında Lojistik İşletmeciliği yılında Uluslararası Kara Taşımacılığı yılında Konteyner Depo İşletmeciliği yılında Parsiyel (Kargo) Taşımacılık yılında Tüm Türkiye Parsiyel (Kargo) Taşımacılığı yılında Demiryolu Taşımacılığı yılında Kurye Taşımacılığı yılında Freight Forwarder. Hizmeti verilmeye başlandı.

3 MEVCUT KAPASİTEMİZ in Üzerinde Özmal Araç Sabit Kiralık Araç ün Üzerinde çalışan m2 Açık Alan m2 Kapalı Alan ü sürekli 4000 müşteri - İzmir - Bursa - İstanbul Anadolu Yakası - İstanbul Avrupa Yakası - Çiğli - Çorlu - Denizli - Ankara - Konya - Antalya - Sakarya ve Düzce de şubeler VİZYONUMUZ & MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ : Uluslararası platformda; ihracat ve ithalat, parsiyel, kapıdan kapıya teslimat, kombine, proje taşımacılığı gibi hizmetleri Acentalar/Partnerler vasıtasıyla yaygınlaştırarak gerek yurt içi gerekse yurt dışı dağıtım ve toplama ağları ile gerçek lojistik hizmeti veren Uluslararası tanınan bir firma olmak. MİSYONUMUZ : Çalışanına ve müşterisine değer vererek hizmet kalitesini arttırmak, Müşterilerinin beklentilerini eksiksiz yerine getirerek müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak, çağın gelişimine ayak uydurarak değişimi sürekli izlemek ve uygulamak, rekabet ortamında daima öncü, yenilikçi, topluma saygılı ve çevreye duyarlı olmaktır.

4 ŞEHİR İÇİ & ŞEHİRLER ARASI YÜK TAŞIMACILIĞI PERSONEL TAŞIMACILIĞI Günaydın Group; Ege ve Türkiye de en büyük ve modern araç filosuna sahip firmalardan biri olarak, şehir içi ve şehirler arası parsiyel ve komple araç taşımacılığı hizmeti vermektedir. Günaydın Group un kuruluşundan bu yana devam eden şehiriçi ve şehirlerarası taşımacılık ilk günden bugüne kadar geçen süreçte şirketimizin genişleyen taşıma halkalarının temelini oluşturmuştur. Firmamıza ait 1000 den fazla aracın yanı sıra den fazla kiralık araç kullanılarak Ege Bölgesi nin en güçlü taşıma kapasitesine ulaşılmıştır. Günaydın Group, kurulduğu 1963 yılından bu yana, geniş şube ağı ve uzman kadrosu ile ülkemizin her yerinden, her noktaya komple kamyon taşımacılığı yanında tüm limanlarda denizyolu + karayolu, Demiryolu + Karayolu kombine taşımacılık hizmeti vermektedir. - Yıllık ortalama araç hareketi + Ortalama 7 milyon ton / yıl sevkiyat hacmi. - 7 Bölge Müdürlüğü, 36 Şube - Limanlardan ortalama 4 Milyon Ton Dökme Yük Taşıma Hacmi - Muhtelif çıkış noktalarından Türkiye Geneline Sevkiyat - Rut Optimizasyonu ve Uygun Araçlarla Taşıma Modeli tespit edilerek Depo-Fabrika Teslimatları - Tedarikçilerden Müşteri Depolarına Ters Lojistik Hizmetleri - Liman ve Demiryolu Terminallerinde Yükleme, Tahliye ve Taşımacılık - Yazılım Destekli Arvento Araç Takip ve Güvenlik Sistemleri - Tüm araçlarda mali mesuliyet sigortası 1963 yılından beri şehir içi ve şehirler arası yük taşımacılığında faaliyet gösteren Günaydın Group bünyesinde yer alan Personel Taşıma birimi, 1989 yılında faaliyetine başlamıştır. Personel Taşıma birimi özel ve kamu kuruluşlarına servis taşımacılığı hizmetini, kazandığı ihaleler yoluyla devam ettirmiştir yılından bu yana Personel Taşımacılığı birimi, müşterilerine kaliteli hizmet vermeyi amaç edinmiş ve servis taşımacılığı konusunda lider bir kuruluş olma hedefini benimsemiştir. Bu bağlamda tüm araçlar Pergo Takip Sistemi ile izlenmektedir. Periyodik kontrolleri düzenli yapılan araçlarımızın tümünde trafik sigortasına ilave olarak Koltuk Sigortası bulunmaktadır. Araçlarımızın tamamı Karayolları Kanunu na uygundur. Çalıştığı tedarikçileri bünyesinin ayrılmaz bir parçası olarak düşünen ve tedarikçilerine adil ve sistemli bir düzen sağlayan Günaydın Group, girdiği ihaleler sonucunda aldığı tüm servis taşımacılığı hizmetlerini yürütebilecek kapasitede olup, 135 özmal araç, 1400 den fazla kiralık araç ile hizmet vermektedir. Günaydın Group kalitesini ISO 9001 belgesini alarak tescillemiştir.

5 KONTEYNER TAŞIMACILIĞI PROJE TAŞIMACILIĞI Günaydın Group, özmalı tır ve kamyonlardan oluşan filosuna ilave olarak, sahip olduğu R2 belgesiyle bünyesinde yer alan kiralık araçları ve uzun yıllar iş birliği içinde olduğu güvenilir taşeronları ile, tüm Türkiye de müşterilerine hızlı ve güvenilir ihracat ön taşıma ve ithalat son taşıma hizmetleri sunuyor. Günaydın Group, her türlü konteyner taşımacılığını yapabilecek ekipmana sahiptir. (20 lik, 40 lık, 45 lik reefer, damper ve tüm konteyner tipleri) Ayrıca İstanbul, Gemlik ve Mersin limanlarında da özmal araçlarıyla hizmet veren şirketimiz yatırımlarına devam etmektedir. Toplam 700 den fazla özmal aracı (çekici, kamyon, kamyon römork) olan aylık konteyner ile dan fazla ton taşıyan Günaydın Group; 250 si sürekli, 400 den fazla müşteriye hizmet vermektedir. Şirketimizde tüm firmamıza ait sözleşmeli araçlar Arvento Takip Sistemi ile izlenmektedir. Verdiğimiz Hizmetler: Liman - Depo - Liman Boş / Dolu Konteyner Taşımacılığı Konteyner Depolama Konteyner Sahası Yönetimi Konteyner Elleçleme Depolama Hizmetleri Konteyner İçi Dolum / Boşaltma Hizmetleri Gümrüklü Sahalar Arası Teminatlı Taşımalar Sigorta Güvencesinde Emniyetli Taşımacılık Günaydın Group proje taşımacılığı hizmetleri ile; gabari dışı kabul edilen ağır ve hacimli yükleri profesyonel ekibiyle planlayıp yöneterek güvenle istenilen noktaya ulaştırmaktadır. Sektörel lojistik ortağı olmaya yönelik hedefi dahilinde Günaydın Group; sahip olduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güvenilir ve güçlü partner ağı ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun senaryolar yaratıp uygulamaktadır. Müşterilerine sunduğu şeffaf fiyat politikası ile izlenebilir maliyetler yaratarak, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda çözümler üretmektedir. Günaydın Group un Proje Taşımacılığı alanında uzman ekibi, yenilikçi ve müşteriye özel çözümler üreterek iş planlarını ortaya koymakta ve kaynak yönetim stratejilerini geliştirerek uygulamaktadır. Günaydın Group; enerji, endüstri, inşaat, gaz ve madencilik sektörlerine yönelik uzmanlığı ile sektörel proje yönetimi gerçekleştirmektedir. Ayrıca Günaydın Group; lashing, escort, yol izinleri, yol analizi, sigorta, gümrükleme, depolama hizmetleri verebilmektedir. Proje taşımacılığı kapsamında verilen hizmetler: Fabrika taşımaları, Trafo taşımaları, İş makinası taşımaları, Tanker taşımaları, Tank taşıması, Tekne ve yat taşıması, Döküm ünitesi taşıması

6 ASKILI TEKSTİL TAŞIMACILIĞI ŞEHİR İÇİ & ŞEHİRLER ARASI EKSPRES KURYE TAŞIMACILIĞI Teknolojinin gelişmesi ile taşıma standartları da yükselmiştir. Geçmiş dönemlerde, koli ile taşınan takım elbise, pantolon, mont, kaban vb. ürünler sevkiyat tamamlandıktan sonra tekrar temizlik ve ütü aşamalarından geçirilip, uzun uğraşlardan sonra tüketicinin beğenisine sunulmaktaydı. Günümüzde ise yüksek kaliteli ve Avrupa standartlarına uygun araçlar ile yapılan taşımalarda takım elbise, mont vb. tüm ürünler kırışmadan, tozlanmadan, özel bölümlerde ve tam zamanında satış merkezlerine teslim edilmektedir. Günaydın Group; Türkiye nin her noktasına hizmet veren 16, 29, 39, 48 stangalı 20 m³ den 100 m³ büyüklüğe kadar 38 den fazla askılı araç filosuna sahiptir ve bu filoda bulunan araçlar, olası düşme, sürtünme, yıpranma payını en aza indirgemek adına körüklü dorselere sahiptir. Günaydın Group bünyesindeki tüm askılı araçların dört tarafı ve zemini halıfleks ile kaplıdır. Araçların her sevkiyattan sonra temizliği yapılır. Fabrikadan satış mağazasına ürün sevk edebilecek hijyene sahiptir. Günaydın Group 1967 yılından bu yana başarılı bir şekilde yürüttüğü taşımacılık sektöründeki kaliteli hizmet ağına bir yenilik daha ekleyerek, 2012 yılında Express Kurye Hizmeti vermeye başlamıştır. Türkiye nin her noktasına ulaşan Günaydın Group, İstanbul Avrupa ve Anadolu yakalarında, İzmir, Bursa, Çorlu, Ankara ve Denizli bölgelerinde başlattığı Express Kurye Hizmetleri ile en kısa sürede tüm Türkiye ye ulaşmayı hedeflemektedir. 100 KG a kadar olan kargolarınızı en kısa sürede güvenli şekilde adrese teslim eden Günaydın Group 850 den fazla personel, 650 yi geçen özmal aracı ile 3000 den fazla müşteriye hizmet sunmaya devam etmektedir.

7 DEMİRYOLU TAŞIMACILIĞI FORWARDER HİZMETLERİ Günaydın Group, daha çevreci, daha ekonomik demiryolu taşımacılığına 2011 de başlamıştır. Yıllık konteyner hareketiyle toplam tonu geçen yük sevk ederek müşterilerine Denizli ve Aydın da hizmet vermeye devam etmektedir. Demiryolu lojistik merkezi 20 den fazla özmal tır, 4 adet stacker, 2 adet forklift, 2 adet mini yükleyici, 2 adet dolu makinesi ve 2 adet boş makinesi ile servis vermektedir. Günaydın Group demiryolu taşımacılığı ile birlikte her gidiş - dönüş tren seferlerinde, Euro 5 araç tüketim değerlerine oranla; lt dizel tasarrufu sağlıyor ve CO2 emisyonunu kg azaltmaktadır. Bu sayede yıllık lt dizel tasarrufu ve kg daha az CO2emisyonu ile daha iyi bir dünya için çalışmaya devam etmektedir. Demiryolu Lojistik Merkezi nde anlaşmalı olduğu acentelere ait konteynerlerin stoklarını bulundurarak müşterilerinin talepleri doğrultusunda en hızlı şekilde konteyner teminini sağlamaktadır. Müşterilerin ihracat konteynerleri Demiryolu Lojistik Merkezi nde biriktirilip katarlara yüklenerek varış destinasyonları olan limanlara nakil gerçekleştirilir. İthalat konteynerleri de Alsancak ve Aliağa Limanları ndan katarlara yüklenerek Denizli Sarayköy Demiryolu Lojistik Merkezi mize nakledilir ve buradan müşterilerin talepleri doğrultusunda istenilen adette fabrikalarına teslim edilir. Dünya ticaretinin %80 inin denizyoluyla gerçekleştiği günümüzde Günaydın Group, Günaydın Group çatısı altında bulunan ve Günaydın NorthWestern in baş harflerinden oluşan GNW Logistics Freight Forwarding şirketi 2012 yılında faaliyete başlamıştır. GNW firması; Türkiye de ve dünyada söz sahibi armatör firmalar ile yaptığı tedarik anlaşmaları ile, müşterilerine dünyadaki ticaret noktaları arasında düzenli, hızlı ve alternatifli denizyolu taşıma hizmeti sunmaktadır. GNW; Genel kargoların yanısıra, askılı tekstil ürünlerinden yanıcı veya yanıcı olmayan kimyasallara ve gıda ürünlerine kadar, tüm katı, sıvı ve gaz maddelerin taşınmasını sağlamaktadır. Ürün tipi ve özelliklere göre standart, open top, openside, reefer, flat-rack,platform, Isotank, flexitank ve askılı sistem gibi özel konteynerleri içeren her türü konteyner taşımacılık hizmetlerini sunar. Servislerimiz : Uluslararası Komple ve Parsiyel Konteyner Taşımacılığı Hava Taşımacılığı Kara Taşımacılığı Depolama ve Dağıtım Servisleri Liman Operasyonları Yük Sigortası Çapraz ve Transit Ticaret Hizmetleri Dökme Yük Hizmetleri

8 KONTEYNER DEPOLAMA HİZMETLERİ KONTEYNER DOLUM BOŞALTIM HİZMETLERİ m2 den fazla üzerinde TEU kapasitesine sahip depomuz şu anda 17 den fazla acentaya depolama hizmeti sunmaktadır. Konteyner depomuzda, hasar tespit, konteyner tamir, bakım ve servis hizmetleri de sunulmaktadır. Boş ve dolu konteynerlerin istiflenmesinde 6 adet boş, 2 adet dolu olmak üzere 8 ayrı makine kullanılmaktadır. 3 adet 10 tonluk Hyster marka forklift - 1 adet 10 tonluk Baoli marka forklift - 2 adet 18 tonluk Fantuzzi marka sidelifter - 1 adet 40 tonluk Bellotti marka reachstacker - 1 adet 42 tonluk Fantuzzi marka toplifter. Konteynerlerin durumları, armatör ve leasing firmalarının istemiş olduğu uygunluk dereceleri göz önünde bulundurularak, uzman sertifikalı eksperlerimiz tarafından kontrolleri yapılıp raporlanır. Hasarlı konteynerlerin tamir ve bakımları yüksek donanımlı atölyelerimizde uluslararası standartlara uygun olarak, uzman kadromuz tarafından yapılmaktadır. Son model makina parkurumuz ve deneyimli operatör kadromuz ile konteyner teslim alma ve teslim etme sürelerimizin sektörde standardı belirleyici bir noktaya getirilmesi hedeflenmiştir. Konteynerlerin istiflenmesinden önce yapılan hasar kontrolleri ve konteyner teslim edilirken yapılan son kontroller sayesinde; müşteri tipine uygun konteyner seçimi yapılmakta ve firmaların yükleme programları aksatılmamaktadır. Sahamızda faal olarak çalışmakta olan bu makine parkuru ve liman deneyimli operatör kadromuz ile konteyner teslim alma ve teslim etme süremiz, İzmir için standart belirleyici bir noktaya gelmiştir. Konteynerlerin istiflenmesinden önce yapılan hasar kontrolleri ve konteynerler teslim edilirken yapılan son kontroller sayesinde, müşteri tipine uygun konteyner seçimi yapılmakta ve firmaların yükleme programları aksatılmamaktadır. Depomuzda stuffing için oluşturulmuş m² den fazla beton sahamız ve dolu konteyner için ayrılmış m² den fazla alanımız mevcuttur. Beton alanın m² den fazlası sundurulmalı olup, yüklemesi yapılacak olan malların yağmur ve kardan etkilenmemesi sağlanmıştır. Beton zeminin üzerinde yapılan yüklemelerde forklift esnemesi olmadığı için özellikle paletli mallar ve diğer mallar için hasar oranı minimuma indirgenmiştir. Demir yüklemelerimiz için özel yaptırdığımız aparatlar sayesinde 6 ve 12 mt lik demir ürünler kolaylıkla yüklenmektedir. Yüklediğimiz demir ürünler; -Kütük demir -Çubuk demir -Te demiri -Lama demiri firkete -Filmaşin (Kangal) tufaldir. Stuffing makine parkurunda; -1 adet 3 tonluk TCM marka forklift -1 adet 3 tonluk Hyster marka forklift -1 adet 3 tonluk Baoli marka forklift -1 adet 22 tonluk Valmet marka forklift -1 adet 25 Tonluk Komatsu marka forklift -1 adet 28 Tonluk Kalmar marka forklift -1 adet 35 tonluk Fantuzzi marka forklift bulunmaktadır.

9 DEPOLAMA HİZMETLERİ KAPSAMLI TAŞIMACILIK Günaydın Group, depolama hizmetlerini salt stoklama, yükleme veya boşaltmanın ötesine taşıyabilmek için gerekli teknoloji, bilgi birikimi ve altyapıya yatırım yapıyor. Ürünler İzmir, İstanbul, Çorlu, Bursa, Denizli ve Ankara daki kapalı depolarda 24 saat kameralarla izlenerek özel güvenlikli ve all risk sigortalı olarak depolanmaktadır. Depomuzda stoklanan tüm ürünlere kendi stok takip programımız haricinde, müşterilerimizin stok takip programlarına da entegrasyon yapılabilmektedir. Bu sayede stokların kalite ve lokasyon olarak planlanması, kontrol edilmesi ile daha hızlı ve hatasız stok yönetimi sunulmaktadır. Depolanması düşünülen her ürün çeşidi ayrı bölmelerde muhafaza edilmektedir. Depolarımızda yükleme - boşaltma ve depolama işlemlerimizin yanı sıra paletleme, ambalajlama ve etiketleme de yapılabilmektedir. Depolama için toplam m² den fazla kapalı, m² den fazla açık ve 5.000m² den fazla sundurmalı alanımız mevcuttur. Günaydın Group bünyesinde yer alan Günaydın Lojistik Firması Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü tarafından Kapsamlı Teminat iznine sahip bir firmadır. Kapsamlı Teminat; Ortak transit Türkiye Cumhuriyeti ile AB+EFTA ülkeleri arasında karayolu ile yapılan taşımacılık ve Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde serbest dolaşıma girmemiş gümrüklü eşyanın gümrük idareleri arasındaki taşınması sırasında bu taşımaya ilişkin gümrük vergilerinin teminat altına alınması gerekliliği konusunda uygulanan bir sistemdir. Günaydın Lojistik Karayolları Taşıma Yönetmeliği çerçevesinde Ulaştırma Bakanlığı yetki belgeleri ile transit taşımalarda C2 Uluslararası ve Yurtiçi Ticari Eşya Taşımacılığı ve K1 Yurtiçi Ticari Eşya Taşımacılığı üzerinden hizmet verirken aynı zamanda da R2 Uluslararası ve Yurtiçi Taşıma İşleri Organizatörlüğü belgesi ile taşımada grup şirketleri ve harici oluşturulduğu tedarikçi zinciri ile ISO kalite belgesi üzerinden de kaliteli güvenilir taşıma hizmeti vermektedir. Kapsamlı teminata bağlı yapılan NCTS sistemi üzerinden gerçekleştirilecek olan ortak transit taşımalarda, yapılan gümrük beyannameleri işlemleri sorumluluğu tamamen taşıyıcı sorumlu üzerine geçmiş ve bu konuda konusunda deneyimli ekip ve şubeler oluşturarak tüm Türkiye de Transit T1 gümrük hizmeti verebilmektedir.

10 PARSİYEL TAŞIMACILIK VIP TAŞIMACILIK 2007 yılı itibari ile parsiyel taşımacılık alanında hizmet vermeye başlayan Günaydın Group; müşterilere günlük ihtiyacı kadar ürün sevk etmesini sağlayacak bir hizmet vermeyi hedeflemiştir. Bu hedef doğrultusunda, merkez ofisi İzmir de bulunan Günaydın Group, İstanbul Avrupa yakasına, Sakarya, Eskişehir ve Bursa ya şubeler açmıştır. Ardından İstanbul Anadolu yakası, Tekirdağ / Çorlu, Ankara, Antalya ve Denizli de şubeler açan Günaydın Group bu bölgelerde faaliyetlerini büyütmüştür. Tüm Türkiye ye parsiyel taşımacılık alanında hizmet veren Günaydın Group; kendisine ait depolarının dışında anlaşmalı sözleşmeli acenteler, tedarikçiler ve depolar kullanmaktadır. Günaydın Group; bir koli, bir paket gibi mikro ürünlerden IBC tank veya paletli makro ürünlere kadar her ürünü, herhangi bir noktadan alıp, başka bir noktaya sevk edebilmektedir. Bütün dağıtım ağında kaliteyi en üst, maliyetlerini en alt seviyede tutmayı ilke edinmiştir. Hizmet kapsamında ihtiyaç duyulan noktalarda liftli araç tedariği de Günaydın Group tarafından sağlanabilmektedir. Ticaret hacminin %70 inin gerçekleştiği bölgelerde, öz mal depolarla dağıtım ağını yöneten Günaydın Group, mevcut dağıtım ağı dışında kalan bölgelerde ürün cins ve vasfına göre alt taşıyıcı ve/veya sözleşmeli depo kullanarak Türkiye nin 81 ilinde 900 ün üzerinde ilçeye hatta interland dışı adalara bile rekabetçi maliyet ve teslimat sürelerinde ürün dağıtımını gerçekleştirebilmektedir. Araç Takip Sistemi ile izlenen 120 den fazla kargo toplayıcı - dağıtıcı ve 45 den fazla hat araç ve m² si kapalı, m² den fazla açık alan ile ü sürekli den fazla müşteriye hizmet veren Günaydın Group; öz mal depolara m³, anlaşmalı depolara ise m³ olmak üzere günde toplamda m³ mal elleçlemektedir. Günaydın Group, özel misafirleriniz için gerekli olacak lüks araçlarıyla, misafirlerinize veya kendinize keyifli ve lüks bir ulaşım hizmeti vermektedir. Günaydın Group bünyesinde sunulan VIA TUR, müşteri odaklı olarak verilen hizmetlerdendir. Tamamen kalite ve müşteri memnuniyeti kriterleri çerçevesinde sunulan VIA TUR da, hizmetinize sunulan araçlar yüksek kalite standartlarında donatılmıştır. Araçların kapasitesi dört ve sekiz kişiliktir. VIA TUR araçlarında geçireceğiniz yolculukla unutulmayacak zevki yaşayacaksınız. VIA TUR da hizmetinizde olacak personelimiz, kadromuzun en seçkin şoförlerinden seçilmiş olup, hizmetinizde hiçbir detayı göz ardı etmeyecek, müşterilerimize kusursuz hizmet sunacaklardır.

11 TEKNOLOJİMİZ DEĞERLERİMİZ - Müşteri Odaklılık - Güvenilirlik - Dürüstlük - Çevreye Saygı - Yenilikçilik - Sürekli Gelişim - Girişimcilik - Kalite Bilinci - Çalışan Memnuniyeti - Sürekli Eğitim Günaydın Group, ileri teknolojilerden yararlanan deneyimli, uzman kadrolarıyla müşterilerine gereken her türlü desteği en uygun çözümler üreterek sağlamaktadır. Merkez ve ofisler arasında kurulan bilgisayar ağı ile işletme, satış, finans konularında müşterilere düzenli bilgi akışı sunulmaktadır. Uluslararası çalışan araçlarımız GPRS sistem ile gerçek zamanlı takip edilmektedir.

12 HİZMET KALİTEMİZ İLETİŞİM BİLGİLERİ GÜNAYDIN, personel eğitimine ve teknolojik yeniliklere ciddi yatırımlar yaparak hizmet kalitesini yükseltmiştir. Müşteri Memnuniyetini ilke edinerek, müşterilerinin artan ve değişen ihtiyaçlarına en uygun çözümler sunmaktadır. Yüksek hizmet kalitesi ile Türkiye nin öncü kuruluşları arasında yer alan GÜNAYDIN GROUP, ISO 9001:2008 Kalite Güvence Belgesine (No : TR699-QC) ve 25/01/2012 tarihli 4925 sayılı Karayolları Taşıma Kanunun gerekliliği olan; Şehirlerarası Yolcu Taşımacılığı alanında D2, Yurtiçi Eşya Taşımacılığında K1,Uluslararası ve Yurtiçi Eşya Taşımacılığında C2, Kargo Taşımacılığında N2 ve Yurtiçi Taşıma Organizatorlüğünde de R2, yetki belgelerine sahiptir. Genel Merkez : Tel : Fax : Işıkkent Garaj : Tel : Fax : Manisa Garaj : Tel : Fax : Pınarbaşı Konteyner Deposu : Tel : Fax : Aliağa Konteyner Deposu : Tel : Fax : İzmir Parsiyel Depo : Tel : Fax : GNW Lojistik : Tel : Fax : Demiryolu Alsancak Ofis : Tel : Fax : İstanbul Avrupa Konteyner Depo : Tel : Fax : İstanbul Avrupa Parsiyel Depo : Tel : Fax : İstanbul Anadolu Parsiyel Depo : Tel : Fax : Bursa Parsiyel Depo : Tel : Fax : Çorlu Parsiyel Depo : Tel : Fax : Denizli Parsiyel Depo : Tel : Fax : Çiğli Parsiyel Depo : Tel : Fax : Ankara Parsiyel Depo : Tel : Fax : Düzce Parsiyel Depo : Tel : Fax : Konya Parsiyel Depo : Tel : Fax : Antalya Parsiyel Depo : Tel : Fax : Sakarya Parsiyel Depo : Tel : Fax : Sarayköy Demiryolu Lojistik Merkezi : Tel : Fax : Orhanlı Lojistik Depo : Tel : Fax : / gunaydingroup

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir.

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. İstanbul, 2013 Hakkımızda KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. KITA, taşıma ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef alarak ve kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde

Detaylı

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro!

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Quattro Hakkında Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayarak, onlara beklentilerinin ötesinde bir hizmet sunmaktayız. Quattro Lojistik; 2012 yılında %100 Türk

Detaylı

Kara Yolu. KITA, başta Avrupa olmak üzere Ortadoğu ve BDT ülkeleriyle karşılık olarak çalışmaktadır.

Kara Yolu. KITA, başta Avrupa olmak üzere Ortadoğu ve BDT ülkeleriyle karşılık olarak çalışmaktadır. TANITIM Kıta Ulaştırma Hizmetleri A.Ş. 1995 te kurulmuş bir lojistik hizmet firmasıdır. Kıta, verdiği taşıma ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef almış, kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde

Detaylı

Azerbaycan parsiyel nakliye

Azerbaycan parsiyel nakliye Azerbaycan'a lojistik taşı m alarınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş ŞAH LOJİSTİK müşterilerimizin her türlü memnuniyeti odaklı hizmet

Detaylı

Ucuz Hızlı Kaliteli Biz sadece ikisini garanti edebiliriz! PETEK LOJİSTİK Your Logistics Solutions Partner 2015

Ucuz Hızlı Kaliteli Biz sadece ikisini garanti edebiliriz! PETEK LOJİSTİK Your Logistics Solutions Partner 2015 Ucuz Hızlı Kaliteli Biz sadece ikisini garanti edebiliriz! PETEK LOJİSTİK Your Logistics Solutions Partner 2015 HAKKIMIZDA Petek Lojistik 2001 yılının 11 Eylül'ünde İstanbul'da Bostancı'daki ofisinde forwarder

Detaylı

UGD Kilometre taşları

UGD Kilometre taşları UGD Kilometre taşları 1994 Filo operatörümüz GREENEKS Kuruldu. 1994 15 Adet Araç alınarak 15 Araçlık Tır Filosu oluşturuldu. 1994 Almanya ve Hollanda Acentelik anlaşmaları yapıldı. 1995 İtalya ve Avusturya

Detaylı

6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği

6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği GİRİŞ 6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti. bünyesine katılmış ve Contrans DGL Lojistik ve Dış. Tic. Ltd. Şti. ismini alarak Doğa Global

Detaylı

gürcistan parsiyel nakliye

gürcistan parsiyel nakliye Gürcistan'a loj i stik taşımalarınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş ŞAH LOJİSTİK müşterilerimizin her türlü memnuniyeti odaklı hizmet

Detaylı

Almanya'ya lojistik taşıma l arınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş

Almanya'ya lojistik taşıma l arınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş Almanya'ya lojistik taşıma l arınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş ŞAH LOJİSTİK müşterilerimizin her türlü memnuniyeti odaklı hizmet

Detaylı

GREENEKS New Horizons in Transportation

GREENEKS New Horizons in Transportation GREENEKS New Horizons in Transportation GREENEKS Kilometre taşları - İlk On Yıl 1994 Filo operatörümüz GREENEKS Kuruldu.. 1994 15 Adet Araç alınarak 15 Araçlık Tır Filosu oluşturuldu. 1994 Almanya ve Hollanda

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA Yekaş&Fides Global Logistics olarak, yola çıktığımız 1998 yılından bu yana, hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün artırarak şeffaf, güvenilir ve müşteri odaklı lojistik hizmetleri sunuyoruz.

Detaylı

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir.

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. 1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. Kurumsal 1935 yılında İşyurdu Nakliyat Ambarı olarak Devlet Demir Yolları tarafından Malatya ya taşınan ve üçüncü şahıslara ait parsiyel ticari emtiayı yük

Detaylı

Lübnan'na lojistik taş ı malarınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş

Lübnan'na lojistik taş ı malarınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş Lübnan'na lojistik taş ı malarınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş ŞAH LOJİSTİK müşterilerimizin her türlü memnuniyeti odaklı hizmet

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

Grubumuza Ait Bazı Rakamlar

Grubumuza Ait Bazı Rakamlar Grup Şirketleri NET Lojistik hizmetler A.Ş ( NETLOG, FMCG ve Zincir Market Dağıtım Kanalında Türkiye nin en büyük Lojistik firmasıdır. Bunun yanında Plasiyer Kamyon yönetimi, katma değerli depolama hizmetleri,

Detaylı

OMSAN Müşterilerin ihtiyaç duyduğu tüm lojistik hizmetlerin entegre biçimde sağlanması Sayfa 3 2012

OMSAN Müşterilerin ihtiyaç duyduğu tüm lojistik hizmetlerin entegre biçimde sağlanması Sayfa 3 2012 OYAK Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonu olup 1961 yılında kurulmuştur. Türkiye nin ikinci en büyük endüstriyel grubudur. Otomotiv, demir-çelik, lojistik, çimento, inşaat, beton, tarım

Detaylı

Total logistics under one roof. Tanıtım Sunumu

Total logistics under one roof. Tanıtım Sunumu Total logistics under one roof Tanıtım Sunumu 2015 SERTEL; Şirketimiz 1993 yılında kurulmuş olup, yurt içi lojistik taşımacılık sektöründe faaliyet göstermektedir. Sertel Lojistik çeşitli illerde toplam

Detaylı

Bir tık uzağınızdayız...

Bir tık uzağınızdayız... Türkiye nin Lojistikte İlk ve Tek Marka Patentli 4.Parti Lojistik Şirketi Bize Ulaşın: 0212 873 87 47 www.4pl.com.tr Bir tık uzağınızdayız... Hakkımızda 2012 yılında kurulmuş olan 4PL hizmet alan ve veren

Detaylı

ŞİRKETİMİZ HAKKINDA ANTREPO KAPASİTEMİZ REFERANSLARIMIZ

ŞİRKETİMİZ HAKKINDA ANTREPO KAPASİTEMİZ REFERANSLARIMIZ ŞİRKETİMİZ HAKKINDA 2002 yılında lojistik sektöründe hizmete başladık. Yılların tecrübesini de kullanarak 2013 yılında TARIK LOJİSTİK Tahmil- Tahliye firmasını kurduk. Firmamız, lojistik hizmetleri kapsamındaki,

Detaylı

Kırgızistan'ın Başlıca Nakliye İlleri;

Kırgızistan'ın Başlıca Nakliye İlleri; lojistik taşımalarını z ın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş ŞAH LOJİSTİK müşterilerimizin her türlü memnuniyeti odaklı hizmet vermek, uzun

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

Schenker Arkas; tüm Avrupa ülkeleri ile İstanbul, İzmir ve Bursa arasında karşılıklı Grupaj ve Komple TIR ile Kara Nakliye hizmeti vermektedir.

Schenker Arkas; tüm Avrupa ülkeleri ile İstanbul, İzmir ve Bursa arasında karşılıklı Grupaj ve Komple TIR ile Kara Nakliye hizmeti vermektedir. Schenker, 8 milyar euro cirosu, beş kıtada 1100 ofis ve 39 000 çalışanı ile hava, deniz ve kara taşımacılığının yanı sıra kapsamlı lojistik çözümleri ve global tedarik zinciri yönetimi sunmakta olan dünyanın

Detaylı

OK Trans Uluslararası Ulaşım ve Lojistik

OK Trans Uluslararası Ulaşım ve Lojistik OK Trans Uluslararası Ulaşım ve Lojistik Uluslararası Kara Yolu Taşımacılığı HİZMETLERİMİZ Uluslararası Deniz Yolu Taşımacılığı Uluslararası Hava Yolu Taşımacılığı Tren Yolu Taşımacılığı Depolama Hizmetleri

Detaylı

çözüm odaklı yaklaşım

çözüm odaklı yaklaşım çözüm odaklı yaklaşım 29 30 proje dahilde işlem gümrük hizmetleri serbest bölge danışmanlığı banka ve kambiyo işlemleri dış ticaret mevzuat danışmanlığı teminat ve taahhütlerin kapatılması uluslararası

Detaylı

Ürdün parsiyel nakliye

Ürdün parsiyel nakliye Ürdün'e lojistik taşımalarınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş ŞAH LOJİSTİK müşterilerimizin her türlü memnuniyeti odaklı hizmet vermek,

Detaylı

Global Lojistik. kita.com.tr

Global Lojistik. kita.com.tr 2014 Sunum KITA, 1995 yılında kurulmuş bir entegre lojistik hizmet üreticisidir. Taşımacılık ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef alan KITA, kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde; bilgiyle,

Detaylı

GÖKBORA ULUSLARARASI NAKLĐYAT TĐC.A.Ş.

GÖKBORA ULUSLARARASI NAKLĐYAT TĐC.A.Ş. GÖKBORA ULUSLARARASI NAKLĐYAT TĐC.A.Ş. Firmamızın temelleri 1954 yılında Tekirdağ ilinde Fahrettin Çak tarafından atılmıştır.başlangıçta inşaat, akaryakıt, otomotiv sektörlerini iştigal edinen yapı, Đstanbul

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo

Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo 40 23 58.3 N 29 06 51.9 İnşaat çalışmalarına 2015 yılı içinde başladığımız çok amaçlı A tipi gümrüklü ve gümrüksüz depo ve antrepo yaklaşık 32 dönüm arazi üzerine kuruldu.

Detaylı

Seray Uluslararası Taşımacılık

Seray Uluslararası Taşımacılık HAKKIMIZDA Dünya çapında hizmet sunan Seray Uluslararası Taşımacılık Şirketi 1998 yılında kurulmuştur. 8 ülkede bulunan Uluslararası acente ofisleri ve 20 yılı aşan tecrübesiyle Seray, müşterilerine geniş

Detaylı

İRAN'a nakl i ye taşım a ların güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş

İRAN'a nakl i ye taşım a ların güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş İRAN'a nakl i ye taşım a ların güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş ŞAH LOJİSTİK uluslararası müşterilerimizin her türlü memnuniyeti odaklı

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ & DIŞ TİCARET

GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ & DIŞ TİCARET Gümrük Hizmetleri Özel Çözümler Lojistik Hizmetleri Sigorta ve Aracılık Hizmetleri Uluslar arası Dış Ticaret GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ & DIŞ TİCARET Ticaret Güvenle Şekillenir GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ & DIŞ TİCARET

Detaylı

ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ALANI TANITIMI

ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ALANI TANITIMI ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ALANI TANITIMI LOJİSTİK DALI Lojistik meslek dalı; ürün veya hizmetlerin hedef pazarlara, daha ekonomik ve hızlı bir şekilde ulaştırılmasını içermektedir. Lojistik; siparişlerin alımından

Detaylı

Lojistik Çözüm Ortağınız

Lojistik Çözüm Ortağınız 2017 Lojistik Çözüm Ortağınız KITA Lojistik, Türkiye merkez olmak üzere 6 ülkede 11 şubeyle faaliyet göstermektedir. 20 yıllık tecrübemize dayanarak sektörünüze özel en uygun çözümleri üretiyoruz. Hava

Detaylı

Tanımı Rolü Temel Fonksiyonları Afet Yönetiminde Lojistik. Afete Hazırlık Süreci Afet Müdahale Süreci Afet Müdahale Sonrası

Tanımı Rolü Temel Fonksiyonları Afet Yönetiminde Lojistik. Afete Hazırlık Süreci Afet Müdahale Süreci Afet Müdahale Sonrası AFET LOJİSTİĞİ LOJİSTİK Tanımı Rolü Temel Fonksiyonları Afet Yönetiminde Lojistik Afete Hazırlık Süreci Afet Müdahale Süreci Afet Müdahale Sonrası Kızılay Lojistik Yönetim Sistemi LOJİSTİK NEDİR? İhtiyaçları

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo

Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo 40 23 58.3 N 29 06 51.9 İnşaat çalışmalarına 2015 yılı içinde başladığımız çok amaçlı A tipi gümrüklü ve gümrüksüz depo ve antrepo yaklaşık 32 dönüm arazi üzerine kurulacaktır.

Detaylı

YÖN339 Taşımacılık Yönetimine Giriş. Ders - IV. Yrd. Doç. Dr. A. Özgür KARAGÜLLE Arş. Grv. Gültekin ALTUNTAŞ

YÖN339 Taşımacılık Yönetimine Giriş. Ders - IV. Yrd. Doç. Dr. A. Özgür KARAGÜLLE Arş. Grv. Gültekin ALTUNTAŞ YÖN339 Taşımacılık Yönetimine Giriş Ders - IV Yrd. Doç. Dr. A. Özgür KARAGÜLLE Arş. Grv. Gültekin ALTUNTAŞ Taşımacılığın İşlevsel Kontrolü Bir işletmede, taşımacılıktan sorumlu Lojistik, Tedarik, Pazarlama

Detaylı

Bulung ile yeşili koru!

Bulung ile yeşili koru! Bulung ile yeşili koru! Bulung ile yeşili koru! Genel Merkez Viyana Şube İstanbul Nakliyat şirketi Tüm nakliye şekilleri 5,000 in üzerinde kontrollü araç Tır ve 45 intermodal konteyner taşımacılığında

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ KALİTE POLİTİKAMIZ & VİZYONUMUZ

ŞİRKET PROFİLİ KALİTE POLİTİKAMIZ & VİZYONUMUZ ŞİRKET PROFİLİ 1992 yılında Uluslararası Nakliye sektöründe hizmet vermeye başlayan Grupaj Servis, Dünya ticaretinin globalleşmesi ve ülkelerin sanayici ve dış ticarete yönelik girişimci bir yapıya kavuşması

Detaylı

DTD YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI TOBB ULAŞTIRMA ve LOJİSTİK MECLİSİ ÜYESİ EBK SERAMİK KÜMESİ ÜYESİ TURKON DEMİRYOLU GENEL MÜDÜR YRD.

DTD YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI TOBB ULAŞTIRMA ve LOJİSTİK MECLİSİ ÜYESİ EBK SERAMİK KÜMESİ ÜYESİ TURKON DEMİRYOLU GENEL MÜDÜR YRD. DTD YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI TOBB ULAŞTIRMA ve LOJİSTİK MECLİSİ ÜYESİ EBK SERAMİK KÜMESİ ÜYESİ TURKON DEMİRYOLU GENEL MÜDÜR YRD. Multi Modal İmkanlar Mart 2012 2010 yılında sadece Hamburg

Detaylı

Antrepo Hizm. ve Maden San. Dış Tic. Ltd. Şti. Bizimle çalışmanın keyfini yaşayın...

Antrepo Hizm. ve Maden San. Dış Tic. Ltd. Şti. Bizimle çalışmanın keyfini yaşayın... Antrepo Hizm. ve Maden San. Dış Tic. Ltd. Şti. Bizimle çalışmanın keyfini yaşayın... Halkalı Gümrüklü Antrepo 4.574 m² ve Ambarlı Gümrüklü Antrepo 3.000 m² alanlarda size ve firmanıza verebilecek en iyi

Detaylı

Logistics and Beyond...

Logistics and Beyond... Logistics and Beyond... ADP Şirket Profili Shanghai Asian Development Prosperous Import & Export Co., Ltd 2004 yılında kurulmuştur ve her ofisinde Yıllık 200 milyon USD ticaret hacmine tüm dünyada yaklaşık

Detaylı

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri 10.. yıl TARİHÇEMİZ Şirketimiz, 2007 yılında Özel Güvenlik Hizmetleri vermek amacı ile Efe Güvenlik Hizmetleri Tic. LTD.ŞTİ. ünvanıyla kurulmuş olup, gelişen ve değişen hizmet sektöründe, müşteri talepleri

Detaylı

İSTANBUL ANTALYA İZMİR KONYA ANKARA GAZİANTEP STUTTGART ROME ATHENS M AG GERMANY

İSTANBUL ANTALYA İZMİR KONYA ANKARA GAZİANTEP STUTTGART ROME ATHENS M AG GERMANY M AG GERMANY simkan.net simkanteknoloji.com mag-germany.com gbpservice.com mk-parts.com Dünyanın önde gelen markalarına a t ürünler n thalat, hracat, loj st k ve satış sonrası h zmetler n müşter ler m

Detaylı

LOJİSTİK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM-ORGANİZASYON VE FİLO YÖNETİMİ İÇİNDEKİLER BÖLÜM I LOJİSTİK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE ORGANİZASYON

LOJİSTİK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM-ORGANİZASYON VE FİLO YÖNETİMİ İÇİNDEKİLER BÖLÜM I LOJİSTİK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE ORGANİZASYON LOJİSTİK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM-ORGANİZASYON VE FİLO YÖNETİMİ İÇİNDEKİLER BÖLÜM I LOJİSTİK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE ORGANİZASYON 1.1. Lojistik Kavramı 1.2. İş Hayatında Lojistiğin Artan Önemi 1.3. Lojistik

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

GÜMRÜKLERİ BAŞTA OLMAK ÜZERE

GÜMRÜKLERİ BAŞTA OLMAK ÜZERE İSTANBUL, ANKARA, İZMİR, MERSİN, KAPIKULE GÜMRÜKLERİ BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM TÜRKİYE DE HİZMETİNİZDEYİZ HAKKIMIZDA Kalite, üretilen hizmetin sonucudur felsefesi ile yola çıkan VARYANT GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ,

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur.

1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. 1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. OYAK, Türkiye nin ikinci en büyük endüstriyel grubudur. OYAK ın otomotiv, demir-çelik, lojistik, çimento, inşaat, beton,

Detaylı

w w w. g g i k l i m. c o m

w w w. g g i k l i m. c o m H A Z İ R A N B Ü LT E N İ w w w. g g i k l i m. c o m Biz kimiz? Hakkımızda GG İKLİM GRUP LİMAN HİZMETLERİ A.Ş. 2017 Nisan ayında faaliyet göstermeye başlamıştır. 2004 yılında kurulmuş olan İKLİM GRUP

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur.

1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. 1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. OYAK, Türkiye nin ikinci en büyük endüstriyel grubudur. OYAK ın otomotiv, demir-çelik, lojistik, çimento, inşaat, beton,

Detaylı

"En büyük sermayemiz sizlerin güvenidir..."

En büyük sermayemiz sizlerin güvenidir... "En büyük sermayemiz sizlerin güvenidir..." GALATA Müşteri odaklı hizmet anlayışı, konusunda deneyimli personeli, kaliteli ve verimli hizmet üretmede teknolojinin tüm imkanlarını kullanan yaklaşımı ile

Detaylı

Düşündüğünüz Yerdeyiz/ We are where you expect

Düşündüğünüz Yerdeyiz/ We are where you expect Düşündüğünüz Yerdeyiz/ We are where you expect Şirket Profili Şirketimiz, ciddi bir kurumsal yapı içerisinde, disiplin ve tecrübe ile çalışan kalifiye personellerden oluşmaktadır. Bu yapılanma içerisinde

Detaylı

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş.

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. Sunar Turizm Ve Gıda Hizmetleri A.Ş bir Asmar Holding A.Ş kuruluşudur. Sunar Gıda 2007 yılında kurulmuş, kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önemi ve zoru

Detaylı

DÜNDEN BUGÜNE HAVAYOLU TAŞIMACILIĞI VE TAŞIMACILIKTA MARKA

DÜNDEN BUGÜNE HAVAYOLU TAŞIMACILIĞI VE TAŞIMACILIKTA MARKA DÜNDEN BUGÜNE HAVAYOLU TAŞIMACILIĞI VE TAŞIMACILIKTA MARKA UTİKAD Türkiye de ve uluslararası alanda kara, hava, deniz, demiryolu, kombine taşımacılık ile lojistik hizmetler üreterek taşıma organizasyonunu

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Ekol Lojistik Yeşil Lojistik Uygulamaları

Ekol Lojistik Yeşil Lojistik Uygulamaları Ekol Lojistik Yeşil Lojistik Uygulamaları Ajanda Genel Bakış Yeşil Uygulamalar Ekol Genel Bakış Kuruluş : 1990 Çalışan Sayısı : 4,200 Çalışan Sayısı Avrupa : 1,200 Müşteri Sayısı : 3.774 (Aktif) 2011 Cirosu

Detaylı

1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur.

1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. 1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. OYAK ın otomotiv, demir-çelik, lojistik, çimento, inşaat, beton, tarım ilaçları, turizm, gıda, güvenlik, enerji, bilişim

Detaylı

1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur.

1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. 1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. OYAK, Türkiye nin ikinci en büyük endüstriyel grubudur. OYAK ın otomotiv, demir-çelik, lojistik, çimento, inşaat, beton,

Detaylı

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ Altıntepe Mahallesi, Sırmakeş Sokak, No:13/10 Maltepe-İSTANBUL Tel : 0216 518 0280 Fax : 0216 518 5316 Web : www.aktifgd.com e-posta : info@aktifgd.com Aktif

Detaylı

Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda...

Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda... laundry Antalya Tesisimiz Manavgat Tesisimiz Muğla Tesisimiz Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda... www.mavisafir.com.tr laundry En iyi hijyen En iyi kontrol En iyi servis En leri bizimle

Detaylı

Irak'a lojistik taşım a larınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş

Irak'a lojistik taşım a larınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş Irak'a lojistik taşım a larınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş ŞAH LOJİSTİK müşterilerimizin her türlü memnuniyeti odaklı hizmet vermek,

Detaylı

1961 yılında kurulan OYAK Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. 1 / 35

1961 yılında kurulan OYAK Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. 1 / 35 PROJE TAŞIMACILIĞI 1961 yılında kurulan OYAK Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. 1 / 35 OMSAN, 39 yıllık sektör deneyimi ile müşterilerinin ihtiyaç duyduğu tüm lojistik hizmetleri entegre

Detaylı

gokcelik.com Güvenilirlik Özveri Sürekli İyileştirme Duyarlılık Saygı Adalet Farklılık gibi ilke edindiği değerlerden güç almaktadır.

gokcelik.com Güvenilirlik Özveri Sürekli İyileştirme Duyarlılık Saygı Adalet Farklılık gibi ilke edindiği değerlerden güç almaktadır. gokcelik.com Raf ve sergileme üniteleri üretmek üzere, 1976 yılında kurulan Gökçelik, kurulduğu günden bu yana geçen 40 yıllık zaman diliminde Türkiye perakendesinin ve endüstrisinin geçirdiği gelişim

Detaylı

yenilikçi yaklașım GÜMRÜK

yenilikçi yaklașım GÜMRÜK GÜMRÜK DOGAN Gümrük Müșavirliği Loj. Hiz. Ltd. Ști. Talatpașa Bulvarı No: 84 TR 355220 Alsancakl-İZMİR/TÜRKİYE Tel: 0.232.466 06 01 info@dogangumruk.com.tr www.dogangumruk.com.tr yenilikçi yaklașım www.dogangumruk.com.tr

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI. Ulaşım Hizmetleri

Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI. Ulaşım Hizmetleri Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI Ulaşım Hizmetleri HAKKIMIZDA '' BİR SERVİS ARACINDA NELER OLMALI '' Düşüncesiyle yola çıkarak önce güvenlik, daha sonra kalite ve yenilikçilik anlayışından vazgeçmeden Seçkin

Detaylı

PARK DENİZCİLİK VE HOPA LİMANI İŞLETMELERİ AŞ

PARK DENİZCİLİK VE HOPA LİMANI İŞLETMELERİ AŞ PARK DENİZCİLİK VE HOPA LİMANI İŞLETMELERİ AŞ TANITIM VE TARİHÇE HopaPort Limanı Doğu Karadeniz in doğu sınırında B.D.T. Gürcistan Cumhuriyeti hududu olan Sarp Sınır kapısına 15 km. mesafededir. Batum

Detaylı

Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş.

Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş. Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş. Zer Satınalma dış kaynak hizmetleri / Kaynak yönetim ortağınız 1.500+ Onaylı Tedarikçi 20.000+ Toplam Tedarikçi Havuzu 200+ çalışan 2003

Detaylı

Ticaret yollarınız açık olsun...

Ticaret yollarınız açık olsun... Ticaret yollarınız açık olsun... Güçlü bir dayanışmanın eseri RODA Limanı, Kuzeybatı Anadolu ve Ankara ya kadar uzanan bölge içinde faaliyet gösteren sanayi ve ticari kuruluşlarının ihtiyaçları göz önünde

Detaylı

YÖN339 Taşımacılık Yönetimine Giriş. Ders - III. Yrd. Doç. Dr. A. Özgür KARAGÜLLE Arş. Grv. Gültekin ALTUNTAŞ

YÖN339 Taşımacılık Yönetimine Giriş. Ders - III. Yrd. Doç. Dr. A. Özgür KARAGÜLLE Arş. Grv. Gültekin ALTUNTAŞ YÖN339 Taşımacılık Yönetimine Giriş Ders - III Yrd. Doç. Dr. A. Özgür KARAGÜLLE Arş. Grv. Gültekin ALTUNTAŞ Giriş Taşıma, taşınacak eşyanın bir başlangıç noktası ile bitiş noktası arasındaki fiziksel hareketi

Detaylı

1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur.

1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. 1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. OYAK, Türkiye nin ikinci en büyük endüstriyel grubudur. OYAK ın otomotiv, demir-çelik, lojistik, çimento, inşaat, beton,

Detaylı

DIŞ TİCARET VE ULUSLARARASI TAŞIMACILIKTAKİ GELİŞMELER TAŞIMA İŞLERİ ORGANİZATÖRLÜĞÜ

DIŞ TİCARET VE ULUSLARARASI TAŞIMACILIKTAKİ GELİŞMELER TAŞIMA İŞLERİ ORGANİZATÖRLÜĞÜ DIŞ TİCARET VE ULUSLARARASI TAŞIMA İŞLERİ ORGANİZATÖRLÜĞÜ LOJİSTİK Müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere her türlü ürün, servis hizmeti ve bilgi akışının, ham maddenin başlangıç noktasından, ürünün

Detaylı

www.nascogroup.com.tr

www.nascogroup.com.tr NASCO Group, Sanayi ticaret alanında 27 yıllık deneyimiyle, gümrükleme & lojistik, inşaat, turizm, tütüncülük, hayvancılık ve hayvancılık sistemleri, yemek & içecek hizmetleri, sağlık, ticaret kolaylaştırıcı

Detaylı

Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz

Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz ...:::FİRMA ÖZGEÇMİŞİ Firmamız 1987 yılında hizmete başlamış olup, Personel, Öğrenci, Turizm taşımacılığını başarı ile sürdürmektedir. Turizm, Resmi ve Özel

Detaylı

Kamyonet Duraklarımız. Fabrika Taşımacılığı

Kamyonet Duraklarımız. Fabrika Taşımacılığı 1 9 7 0 ' d e n b u y a n a NAKLİYE YÜK BORSASI D Ü N Y A ' N I N T A Ş I Y I C I G Ü C Ü! Türkiye'nin 81 ilinden 935 ilçesine yurtiçi 70.000 araç ve 8.500 temsilcilik, yurtdışı binlerce anlaşmalı şoför

Detaylı

Araçlarımızdaki her personel için ferdi sigorta ve koltuk sigortası mevcuttur, proje sorumlularımız düzenli kontrollerini yaparlar.

Araçlarımızdaki her personel için ferdi sigorta ve koltuk sigortası mevcuttur, proje sorumlularımız düzenli kontrollerini yaparlar. WWW.KESKİNTUR.COM 01.03.2006 yılında kurulan firmamızın önceliği, güven ve dürüstlüğü ilke edinmektir. Yaptığımız işlerle hep daha iyisini yapmayı hedeflemekteyiz. İşimizde kullandığımız araçların emniyetli

Detaylı

GLOBAL LOJİSTİK HİZMETLERİ & PROFESYONEL ÇÖZÜMLER

GLOBAL LOJİSTİK HİZMETLERİ & PROFESYONEL ÇÖZÜMLER GLOBAL LOJİSTİK HİZMETLERİ & PROFESYONEL ÇÖZÜMLER Başkanın Mesajı Transasya; Globalleşen dünyamızda ve büyüyen Türkiye'mizde çeşitli sektörlerde, giderek artan lojistik hizmet gereksinimlerini karşılama

Detaylı

İÇİNDEKİLER İLETİŞİM. *Faaliyet Alanlarımız Hakkında Kısa Bilgiler. *Korozyon ve önleme yöntemleri. Neden korozyon önlenmelidir?

İÇİNDEKİLER İLETİŞİM. *Faaliyet Alanlarımız Hakkında Kısa Bilgiler. *Korozyon ve önleme yöntemleri. Neden korozyon önlenmelidir? 2017 EKİM BÜLTENİ HAKKIMIZDA İÇİNDEKİLER *Faaliyet Alanlarımız Hakkında Kısa Bilgiler *Korozyon ve önleme yöntemleri. Neden korozyon önlenmelidir? * 2017 Ekim Operasyonlarımızdan Görseller * Sertifikalarımız

Detaylı

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR 2015 Ürün Kataloğu Çiğdem Dedeoğlu Design PR Çiğdem Dedeoğlu Design PR Tarihçe Kaliteli hizmet sloganını kendisine ilke edinen AY-KA KAPI 1992 yılından bu yana Malatya da çelik kapı sektöründe ciddi mesafeler

Detaylı

AHZIRLAYANLAR. 2009463008 Cemre Benan Arslan 2008463095 Burcu Şahin 2005463066 A. Eren Öztürk

AHZIRLAYANLAR. 2009463008 Cemre Benan Arslan 2008463095 Burcu Şahin 2005463066 A. Eren Öztürk AHZIRLAYANLAR 2009463008 Cemre Benan Arslan 2008463095 Burcu Şahin 2005463066 A. Eren Öztürk Bu araştırmamızda size kurumsal ve geleneksel olarak yönetilen iki firmanın ücret, ücret belirleme ve ücretin

Detaylı

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL TARİHÇESİ 2003 yılı Temmuz ayında kurulmuş olan, Kaynak Holding bünyesinde

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur.

1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. 1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. OYAK, Türkiye nin ikinci en büyük endüstriyel grubudur. OYAK ın otomotiv, demir-çelik, lojistik, çimento, inşaat, beton,

Detaylı

ÇALI MA ALANLARIMIZ LİMANLAR

ÇALI MA ALANLARIMIZ LİMANLAR ÇALI MA ALANLARIMIZ LİMANLAR Son yıllarda özellikle liman i letmeciliği operasyonlarına odaklanmı olan irketimiz, büyüme stratejilerini de yine liman i letme faaliyetlerini arttırarak devam etmek üzerine

Detaylı

Kamyonet Duraklarımız. Fabrika Taşımacılığı

Kamyonet Duraklarımız. Fabrika Taşımacılığı 1 9 7 0 ' d e n b u y a n a NAKLİYE YÜK BORSASI D Ü N Y A ' N I N T A Ş I Y I C I G Ü C Ü! Türkiye'nin 81 ilinden 935 ilçesine yurtiçi 70.000 araç ve 1.250 temsilcilik, yurtdışı binlerce anlaşmalı şoför

Detaylı

İnsan Odaklı Yönetim

İnsan Odaklı Yönetim İnsan Odaklı Yönetim Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu ihtiyacın farkındalığı ile

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ)

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ALANI ANKARA 2007 ÖĞRENME FAALİYETİ -41 AMAÇ ULAŞTIRMA HİZMETLERİ Bu faaliyet sonunda

Detaylı

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ.

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. 1992 yılında 70m2 lik bir alanda iki kardeşin girişimiyle faaliyetlerine başlayan Alba Kalıp, bugün 20,000 m2 si kapalı olmak üzere toplam

Detaylı

HIZLI SERVİS RESTORANLARINDA SOĞUK ZİNCİR

HIZLI SERVİS RESTORANLARINDA SOĞUK ZİNCİR SÖZÜMÜZÜ TUTARIZ HIZLI SERVİS RESTORANLARINDA SOĞUK ZİNCİR DERMAN AYDOĞAN 0 530 662 91 88 İŞ GELİŞTİRME DIREKTÖRÜ DERMAN.AYDOGAN@HAVILOG.COM AJANDA HAVI LOJİSTİK HAVI LOJİSTİK HİZMETLERİMİZ MÜŞTERİLERİMİZ

Detaylı

Küresel ticaretin karmaşasına WWL ile son verin! Beklentileriniz. Sağladıklarımız. Hedefiniz Hedefimiz Projeleriniz Projelerimiz

Küresel ticaretin karmaşasına WWL ile son verin! Beklentileriniz. Sağladıklarımız. Hedefiniz Hedefimiz Projeleriniz Projelerimiz 1 Küresel ticaretin karmaşasına WWL ile son verin! Siz ticaretiniz ile ilgilenirken biz sizin adınıza hedeflerinize laşmanız için gereken üstün çözümleri üretelim. Beklentileriniz - Hızlı servis - Düşük

Detaylı

UTİKAD SİGORTALI KONŞİMENTO UYGULAMASI

UTİKAD SİGORTALI KONŞİMENTO UYGULAMASI SİGORTALI KONŞİMENTO UYGULAMASI 1 GRAS SAVOYE 1907 de kuruldu 1992 den beri Fransa nın & Avrupa nın en büyük brokeri Dünyanın en büyük 10 brokerinden biri 5 milyar Euro dan fazla prim üretimi 39 ülkede

Detaylı

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak.

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak. 1 HAKKIMIZDA Uzun yıllardan bu yana sektörde hizmet veren firmamız yılların verdiği tecrübe ve güven ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı kendisine ilke edinmiştir. Sektörde birçok firma arasından

Detaylı

1 )Aşağıdakilerden hangisi intermodal yüklere hizmet veren terminallerden biridir?

1 )Aşağıdakilerden hangisi intermodal yüklere hizmet veren terminallerden biridir? LOJİSTİK 2016 VIZE SORULARI 1 )Aşağıdakilerden hangisi intermodal yüklere hizmet veren terminallerden biridir? Genel Parça Yük Terminalleri Kuru Dökme Yük Terminalleri Özel Yük Terminalleri Sıvı Dökme

Detaylı

SERİ: X1 NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLNAMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ: X1 NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLNAMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU LATEK LOJİSTİK HİZMETLERİ A.Ş. 31,03,2010 SERİ: X1 NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLNAMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER 1 1-RAPORUN DÖNEMİ..2 2-DÖNEM İTİBARİYLE YÖNETİM KURULU.2

Detaylı