Yenilikçi dijital flekso

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yenilikçi dijital flekso"

Transkript

1 Yenilikçi dijital flekso

2 Flekso inovasyon tarihi Esko, on yıllardır ambalaj endüstrisinde yazılım ve donanım çözümleri geliştirmektedir. Şirket, 1995 yılında dijital fleksoyu keşfetmiştir ve o zamandan bu yana lider üreticidir; şirketin ürünleri, yüksek kaliteli flekso ürünlerin yaklaşık %90 ında kullanılmaktadır. Günümüzde Esko, tüm flekso baskı uygulamalarında mükemmel kalite ve tutarlılık ile eş anlamlıdır.

3 Yenilikçi dijital flekso Tüm dijital flekso klişelerin %90 ından fazlası küresel olarak, Esko tarafından yapılan bir Cyrel Digital Imager (CDI) üzerinde pozlandırılır. Önceden yalnızca ofset veya gravür baskıda elde edilebilen, mükemmel sonuçları artık sadece CDI lar sağlar. CDI ile basımevleri baskı tutarlılığı sağlarken, ticari dükkanlar da üstün kalite sunabilmektedir. CDI nın dünyadaki en popüler dijital flekso klişe pozlandırma sistemi olması sürpriz değildir. Sürekli gelişmeler Flekso teknolojisi gelişmeye devam etmektedir. Flekso inovasyonları alanında mutlak lider olarak flekso işleminin tüm adımlarını yeniden düşünmeye devam ediyoruz: Bu işlemi nasıl daha iyileştirebiliriz? Nasıl daha hızlı yapabiliriz? Nasıl daha ucuzlatabiliriz? Tüm flekso üretim döngünüz, son teknoloji ürünü yeniliklerden daha da fazla yararlanmaktadır. Gelişmiş tarama yöntemlerinden klişe boşluğu otomasyonuna ve piyasadaki en iyi pozlandırma sistemlerine kadar. İhtiyaçlarınıza karşılayan bir flekso çözümü Dar web etiket baskısından, esnek ambalaj ve büyük ebatlı oluklu baskıya; tek renk baskılı oluklu kutulardan oldukça karmaşık çok renkli ambalaja ve hatta güvenlikli baskıya kadar. Ablatif film, serigrafi, letterpress ve flekso klişeler ile sleeve ler için: İşletmenizin faaliyet alanı her ne olursa olsun, Esko en gelişmiş Dijital Flekso çözümünü sunar.

4 İhtiyaçlarınıza uyan bir pozlandırma sistemi Mevcut üretim ihtiyaçlarınıza uygun olarak bir CDI seçerek yapılandırabilir ve işletmeniz büyüdükçe özellikleri genişletebilirsiniz. CDI, tüm klişe ve sleeve boyutlarını karşılayabilir. Ve herhangi bir dijital klişe çeşidini ve işlemini seçmekte özgürsünüz. CDI nız ile üretim ihtiyaçlarınızı eşleştirin. Soldan sağa: CDI Spark 2530, CDI Spark 4835 ve CDI Spark Esnek çözümler ve hız Tüm CDI larda, üstün ve güvenilir görüntülemeye olanak sağlayan Fiber lazerler ve ayrı optikler vardır. Tüm CDI lar, 2000 ve 2540 ppi arasında, Yüksek Çözünürlüklü Optikler aracılığı ile sırasıyla 2540 ila 4000 ppi tam değişken görüntüleme çözünürlükleri sunar. Pürüzsüz ayrıntılar, istisnai açık tonlar ve gölgeler ile önemli ölçüde genişlemiş bir tonal aralık sağlar. Özel güvenlik uygulamaları için, çözünürlük 8000 ppi ve daha yükseğe ayarlanabilir. Pozlandırma hızı, kendi CDI ınız için seçmiş olduğunuz modüler lazer optiklerine bağlıdır. Optik 80 çoklu ışın seçeneği ile CDI, 8,0 m²/s hıza kadar rekor düzeyde bir görüntüleme hızına ulaşabilir.

5 En geniş flekso klişe ve sleeve seçeneği Bir CDI ile, flekso klişeleri ve sleeve leri herhangi bir uygulama için sanal olarak pozlandırabilirsiniz. CDI ailesinin geniş boyut seçeneğiyle, çok çeşitli klişe ebatları arasından seçim yapabilirsiniz. Herhangi bir dijital flekso, dijital letterpress klişe veya ablatif film türü veya markası CDI da kullanılabilir. Dijital polyester bazlı Letterpress Düz serigrafi Dijital serigrafi Dijital film Geleneksel flekso klişe Islık veya kuru offset Dijital flekso Klişe işleme Çevrimdışı klişe yükleme makinesi tüm klişe yapım işlemi boyunca güvenli, tehlikesiz ve distorsiyonsuz klişeler sağlar. Klişe işleme, pozlandırma sistemini yüklemeden boşaltmaya, UV pozlama veya yıkayıcıya kadar kullanıcı dostu bir işlem haline gelir. EasyLoad makinesi, faydalı bir klişe kesim aracı içerir.

6 Bir adım önde olun HD Flekso ve Full HD Flekso, flekso kalitesi için yeni endüstri standartlarıdır. Ofset ve gravür baskının kalitesini, flekso baskıda elde etmek neredeyse imkansızdı. Şimdi, HD Flekso ve Full HD Flekso ile aradaki fark kapanmıştır. HD Flekso ve Full HD Flekso, tutarlılık ve tekrarlanabilirlik, pürüzsüz geçişler, mükemmel mürekkep girişi ve artan baskı kalitesi ile canlı renkleri bir araya getirerek, flekso baskıda endüstri standardını yükseltir. Daha fazla bilgi için bkz. sayfa 12. Flekso üretiminizi otomasyona tabi tutun Digital Flexo Suite, flekso klişe üretiminin otomasyonuyla önemli ölçüde maliyet ve zaman tasarrufu sağlar. Digital Flexo Suite, Esko nun özel olarak ambalaj endüstrisinin ihtiyaçları için tasarlanmış klişe yapım yazılımlarının toplandığı bir derlemedir. Daha fazla bilgi için bkz. sayfa 10.

7 Fleksonun faydaları Daha hızlı baskı hazırlığı Neredeyse her adımı flekso iş akışı otomasyonunda gerçekleştirerek ve genel kaliteyi arttırarak flekso, oldukça çekici bir baskı işlemi haline gelir. Maliyet ve hız açısından rakipsizdir. HD Flekso ile repro iş miktarını azaltır. Digital Flexo Suite otomasyon araçları ile klişe üretiminizi hızlandırın. Tekrarlanabilir kalite CDI ın HD Flekso ile sunduğu üstün klişe kalitesi, olağanüstü sonuçlar elde etmek için bir matbaanın tam da ihtiyaç duyduğu şeyleri sağlar: İnce açık tonlar, mükemmel ayrıntılar ve gölgelerde üstün kapsama. CDI, bunu ilk seferinde ve her seferinde sunar. HD Flekso ve Full HD klişeleri, yüksek baskı adetlerinde geleneksel yöntemlerden daha tutarlı sonuçlar üretmektedir. Her işte tekrarlanabilir bir kaliteyi yakalayabilirsiniz. Çevresel olarak sürdürülebilir CDI doğrudan klişe üzerinde görüntüleme yapar ve film ile kimyasal işlem ihtiyacını ortadan kaldırır. Bu sayede, işletmenizin, yerel çevre yönetmeliklerine daha kolay ve daha ucuza uyum sağlamasına yardımcı olabilirsiniz. Daha da önemlisi Flekso nun CO 2 emisyonları gravüre göre %50 azdır. Spot renkten dönüştürme işlemine kadar, baskının çevresel ayakizini daha fazla azaltan daha az mürekkep ve daha az baskı malzemesi atığı.

8 Sleeve ler: sorunsuz flekso işlemi Sleeve kullanımı, baskı hızını artırır ve mükemmel ayar olanağı verir. İşlem sonrasında deforme veya distorsiyona uğramış sleeve yoktur, bu da en iyi geometrik hassasiyet ile sonuçlanır. Dijital flekso sleeve ler; atıştırmalık yiyecek ambalajları, keseler ve donmuş gıda torbaları gibi tipik olarak sürekli imajların bulunduğu veya ambalajlama ve mühürleme işlemleri öncesinde yalnızca tek bir kesime ihtiyaç duyan malzemelerde gravür ile rekabet edebilir. CDI Advance Cantilever ile sorunsuz sleeve ler CDI sorunsuz sleeve ler, CDI Advance Cantilever 1750 ve CDI Advance Cantilever 1450 üzerinde görüntülenebilir. Orta-web sleeve formatları için Esko, otomatik bir torna tezgahı ile birlikte bir cantilever sistemi sunar. Bu sistem, ek araçlar olmadan tek bir kişinin bir sleeve i kolaylıkla değiştirmesini sağlar. Uygun maliyetli sleeve kalitesi Flekso sleeve ler, bir CDI üzerinde uygun maliyetli sleeve kalitesi sunar. Sipariş üzerine yapılan dijital boşluklar satın alınabilir, görüntülenmeye hazırdırlar ve farklı ürün segmentleri için çeşitli seçenekler mevcuttur. Her tekrar uzunluğu mevcuttur. CDI Advance Cantilever, tambur sleeve i kullanarak kolaylıkla sleeve görüntülemeden klişe pozlamaya dönüştürülebilir. Tambur sleeve seçeneği, her zaman YARI işlevsellik ile birlikte gelir: tam otomatik klişe yükleme ve operatör destekli boşaltma. CDI Advance Cantilever 1750 için 50 x 80 / x mm klişelere kadar bir tambur sleeve i vardır; CDI Advance Cantilever 1450 için 42 x 60 / x mm klişelere kadar bir tambur sleeve i vardır. CDI Advance Cantilever

9 Maksimum hassasiyet için Inline UV Flekso teknolojisindeki önemli bir gelişme, UV temel pozlamaya sahip dijital klişelerdir. Dijital klişeler, görüntülendikleri aygıtta UV temel pozlama alırlar. Bu, çevrimdışı bir ışık çerçevesi üzerinde sonradan bir pozlamaya gerek olmadığı anlamına gelir. Bu iki işlemi tek bir aygıtta bir araya getirmek, maliyetleri azaltır, hataları en aza indirger ve kaliteyi arttırır. Inline UV Main Exposure seçeneği, klişenin her bir santimetre karesinin, klişeyi polimerize etmek için gerekli olan aynı miktarda UV ışığını almasını sağlayarak dijital flekso klişelerinin kalite ve güvenilirliğini arttırır. İşletme maliyetlerini ve çevresel yükü azaltır. Letterpress Letterpress seçeneği, manyetik bir tambur ile birlikte veya manyetik bir vakumlu tambur olarak gelir. CDI ın flekso klişelerin yanı sıra çelik arka ve folyo bazlı letterpress klişeleri de görüntülemesine olanak sağlar. Mükemmel ayar için tamburlar, özelleştirilmiş kayıt pin sistemleri ile donatılabilir. Güvenlikli baskı Konu güvenlik olduğunda çözüm SecuFlex optiklerdir. SecuFlex, flekso ve letterpress (tipo baskı) piyasasının yüksek kalite taleplerine karşılık verir. SecuFlex, güvenli baskıdaki en yüksek kaliteyi sunar.

10 Flekso klişe üretiminizi otomatikleştirin Digital Flexo Suite Data Transferi Digital Flexo Suite CDI pozlandırma sistemi Kongsberg Makinesi Montaj Makinesi Digital Flexo Suite, flekso klişe üretiminin otomasyonuyla önemli ölçüde maliyet tasarrufu sağlar. Esko nun, özellikle flekso klişe üretimi ve montajı için tasarlanmış, klişe üretim yazılımıdır. Digital Flexo Suite for Labels, esnek ambalaj ve oluklu iş akışları mevcuttur. Digital Flexo Suite, operatörlerin birden çok işi hazırlamasına ve eşzamanlı olarak birden fazla CDI çalıştırmasına olanak verir. Görüntülenen ve kesilen her bir klişe, faturalandırma amaçları doğrultusunda ayrıntılı bir üretim raporu içerir. Klişeler, bit eşlem dosyasının boyutuna göre otomatik olarak kesilir. Hot folder işlevi, klişe hazırlık yazılımının temel işlevlerini otomasyona tabi tutar. Buna ek olarak, üst düzey görüntüleyici, pozlandırma öncesinde bit eşlem dosyalarının ayrıntılı teftişine olanak tanır. Akıllı araçlar uygun maliyetli klişe yerleşimleri yapar.

11 Faydaları Müşteriler, Digital Flexo Suite kullanırken klişe israfında ortalama %15 lik bir azalma bildirmektedirler. Karmaşık iş gücünün otomatik hale getirilmesi, insan hatalarını azaltır. Görüntülenen ve kesilen her bir klişe otomatik olarak ayrıntılı bir klişe raporu alır. Bu rapor, kalite kontrol ve faturalandırma için kullanılabilir. Otomatikleştirilmiş taşıyıcı tabaka hazırlığı. Klişe israfını azaltmak, CO 2 dengesini doğrudan olumlu yönde etkiler. Kongsberg dijital kesim makineleri, flekso klişeleri hızlı ve doğru bir şekilde keser. Kesim yamaları taşıyıcı tabakalarda yeniden birleştirilir.

12 HD Flekso ve Full HD Flekso, flekso kalitesi için yeni endüstri standartlarıdır. HD Flekso, detaylı açık tonlar, sıfıra geçiş, net metin ve görkemli görüntü ayrıntıları için yeni flekso baskı standardını belirlemiştir. Full HD Flekso, doğru zemin yoğunluğu ile mükemmel mürekkep dağılımı, canlı marka renkleri, üstün klişe üretimi tutarlılığı ve endüstride bulunan tek tam dijital kontrollü klişe üretimi iş akışını sağlar. Flekso artık esnek ambalajda, etiketlerde ve oluklu baskı uygulamalarında gravür ve offset ile rekabet edebilmektedir. Ofset ve gravür için gerçek bir alternatif Ofset ve gravür baskının kalitesini yakalamak, her zaman fleksonun hedefi olmuştur. Şimdi HD Flekso ile bu hedefe ulaşılmıştır. Tutarlılık, canlı renkler ve artan baskı kalitesi sunan HD Flekso, flekso baskıda endüstri standardı haline gelmiştir. Flekso baskı, artık kalite etiketinde ofset baskıyla ve esnek ambalajda gravür baskıyla yarışabiliyor. Ayrıca dijital klişe pozlama, klişe üretiminde ve baskıda daha fazla tutarlılık sağlıyor. HD Flekso ve Full HD Flekso nun faydaları Genişletilmiş ton aralığıyla daha pürüzsüz, keskin imajlar Parlak, etkili düz renkler ve daha geniş bir renk gamı Üstün klişe üretimi tutarlılığı Tüm belli başlı klişe tedarikçileri tarafından desteklenen endüstri standardında kalite Mükemmel baskı kalitesi CDI üzerinde yüksek çözünürlüklü pozlandırma, klişe üzerinde dokulu bir yüzey yaratarak mürekkep girişini iyileştirir ve nihai baskıda mürekkep yoğunluğunu artırır. Sonuçta imaj zenginliği ve kontrastı iyileşir. Bu, özellikle PANTONE renkleri ve beyaz alt baskılar için yararlıdır. Doğal görüntünün yeniden üretimi Canlı renkler Açık tonlarla kontrast halindeki güçlü renkler Zemin renkleri güçlü homojenlik Sıfıra pürüzsüz geçişler

13 Esko Finans - ihtiyaçlarınıza göre düzenlenmiştir Geleceğinize yatırım yapmak, düşünmeden atılacağınız bir iş değildir. Donanım ve yazılım yatırımlarınız için tüm finansal çözümleri sunuyoruz. Esko Finans, pek çok esnek finans çözümü sunar. İşletme sermayenizi ve yatırım bütçenizi özgürleştirir. Bu, başka yatırımlara nakit ayırabilmeniz anlamına gelir. Çözüm Hizmetleri Esko Çözüm Hizmetleri, flekso üretiminde önemli değer fırsatlarını gerçekleştirmenize yardım eder. Çözüm mimarlarımızdan oluşan ekibimiz, spesifik ihtiyaçlarımıza adapte olan Esko çözümlerini tasarlama ve uygulama deneyimine sahiptir. Destek Hedefimiz, sizin donanım ve yazılım desteği için üst düzeyde uzmanlığa anında erişim sağlamanızdır. Bir sistem tam olarak çalışmaya başladığında, sistemin çalışma zamanını maksimize etmek için hızlı ve sürekli desteğe sahip olmanız çok önemlidir. Eğitim İyi eğitim, şirketiniz için pek çok fayda sağlar. Çalışanlarınızın becerilerini güçlendirir, üretkenliği arttırır ve yatırımınızın getirisini olumlu etkiler. Esko Akademisi, bu hedeflere ulaşmak için geniş yelpazeli ve çok çeşitli eğitimler sunar.

14 CDI Ailesi: her ihtiyaç için bir model CDI ailesi, küçükten aşırı büyüğe, klişelere ve sleeve lere kadar çok çeşitli dijital flekso pozlandırma sistemi ve üretim ihtiyaçları ile birlikte büyümek üzere yükseltmeler sunar. Ad Klişe boyutu/sleeve boyutu Optikler/Üretim CDI Spark 1712 / A3 420 x 300 mm m 2 /h CDI Spark x 508 mm m 2 /h m 2 /h CDI Spark x 508 mm m 2 /h m 2 /h m 2 /h CDI Spark x 762 mm m 2 /h m 2 /h m 2 /h m 2 /h CDI Spark m 2 /h 2.5 m 2 /h x 900 mm m 2 /h m 2 /h CDI Spark m 2 /h x mm m 2 /h 4.0 m 2 /h m 2 /h

15 Ad Klişe boyutu/sleeve boyutu Optikler/Üretim CDI Spark 4260 Auto m 2 /h m 2 /h x mm m 2 /h m 2 /h CDI Spark m 2 /h m 2 /h x mm m 2 /h m 2 /h CDI Spark 5080 Auto m 2 /h 2.5 m 2 /h x mm m 2 /h m 2 /h CDI Advance Cantilever x mm m 2 /h 2.5 m 2 /h m 2 /h m 2 /h maks. uzunluk 57, mm maks. tekrar mm CDI Advance Cantilever m 2 /h m 2 /h x mm m 2 /h m 2 /h maks. uzunluk mm maks. tekrar mm

16 JUN14 - G _TR Esko Kortrijksesteenweg Gent Belgium Tel info.eur@esko.com Esko 8 Changi Business Park Ave 1 UE BizHub East #07 51 South Tower Singapore Tel info.asp@esko.com Esko 8535 Gander Creek Drive Miamisburg, OH USA Tel info.usa@esko.com Esko Shinjuku i-land Tower 7F 5-1 Nishishinjuku 6-Chome, Shinjuku-ku Tokyo, Japan Tel info.japan@esko.com Esko Rua Professor Aprigio Gonzaga, n andar - Conjunto 113/ São Paulo Brasil Tel info.la@esko.com Esko Floor 1, #2 Building, 1528 Gu Mei Road Shanghai China Tel info.china@esko.com 2014 Esko-Graphics. All rights reserved. All specifications are subject to alteration.

Karton kutu ambalaj için kalıpsız dijital kesim ve pilyaj makinaları. Kongsberg XE10

Karton kutu ambalaj için kalıpsız dijital kesim ve pilyaj makinaları. Kongsberg XE10 Karton kutu ambalaj için kalıpsız dijital kesim ve pilyaj makinaları Kongsberg XE10 Esnek çözüm Günümüzün ambalaj tasarım ve üretim departmanları, numune yapımı ve düşük miktarlı üretim için hızlı bir

Detaylı

Esnek çözüm. Geniş malzeme yelpazesi. Lak kalıpları. Uyarlanmış iş akışı

Esnek çözüm. Geniş malzeme yelpazesi. Lak kalıpları. Uyarlanmış iş akışı Esnek çözüm Günümüzün ambalaj tasarım ve üretim departmanları, numune yapımı ve düşük miktarlı üretim için hızlı bir çözüme ihtiyaç duymaktadır. Gittikçe kısalan teslim tarihleri ve bütçeyle ilgili baskılar,

Detaylı

TOP 5 Ambalaj Otomasyonu ile iligli Beş Gerçeği AÇIKLIYORUZ!

TOP 5 Ambalaj Otomasyonu ile iligli Beş Gerçeği AÇIKLIYORUZ! TOP 5 Ambalaj Otomasyonu ile iligli Beş Gerçeği AÇIKLIYORUZ! AMBALAJ VE ETIKETLERDE IŞ AKIŞI OTOMASYONU HAKKINDAKI GERÇEK Otomatik baskı öncesi sistemleri, ambalaj baskı hizmeti sağlayıcısının faaliyetlerinde

Detaylı

Düşük tirajlı işler için hızlı ve çok yönlü sonlandırma. Kongsberg i-xe10 Auto

Düşük tirajlı işler için hızlı ve çok yönlü sonlandırma. Kongsberg i-xe10 Auto Düşük tirajlı işler için hızlı ve çok yönlü sonlandırma Kongsberg i-xe10 Auto Kongsberg i-xe10 Auto Düşük tirajlı üretimi ayağınıza getiriyor! Ofset, dijital baskı, serigraf baskı veya açık hava reklam

Detaylı

Tabela, stant, ambalaj ve numune üretimi için güvenilir kesim makinesi. Kongsberg V Serisi

Tabela, stant, ambalaj ve numune üretimi için güvenilir kesim makinesi. Kongsberg V Serisi Tabela, stant, ambalaj ve numune üretimi için güvenilir kesim makinesi Kongsberg V Serisi Endüstrinin en güvenilir makinesi ile sonlandırma Kongsberg V; cazip bir yatırım düzeyi karşılığında değer, dayanıklılık,

Detaylı

Dijital sonlandırma için yeni standart. Kongsberg XP Serisi

Dijital sonlandırma için yeni standart. Kongsberg XP Serisi Dijital sonlandırma için yeni standart Kongsberg XP Serisi Kongsberg XP Tüm uygulamalar için mükemmel bir dijital kesim makinası Kongsberg XP, dijital kesim makinaları için tamamen yeni bir standart sunmaktadır.

Detaylı

Tabela, stand ve ambalaj için çok yönlü ve güçlü kesim makinaları. Kongsberg XN Serisi

Tabela, stand ve ambalaj için çok yönlü ve güçlü kesim makinaları. Kongsberg XN Serisi Tabela, stand ve ambalaj için çok yönlü ve güçlü kesim makinaları Kongsberg XN Serisi Sektörün en sağlam platformunda çalışan yenilikçi özellikler Dört aparat kafası arasından seçim yapabilme, kolay takılıp

Detaylı

DUPONT CYREL PERFORMANS PLAKALARI

DUPONT CYREL PERFORMANS PLAKALARI DUPONT CYREL PERFORMANS PLAKALARI Yüksek hızda, en iyi kalite baskı için tasarlanmış dijital plakalar DuPont Packaging Graphics www.cyrel.com.tr Daha Fazla Bilgi DuPont Cyrel Üzerine DSP Tasarım DuPont

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Dijital sonlandırmada standart. Kongsberg XP Serisi

Dijital sonlandırmada standart. Kongsberg XP Serisi Dijital sonlandırmada standart Kongsberg XP Serisi Kongsberg XP Sektörün en sağlam dijital sonlandırma platformuna yönelik yenilikçi özellikler i-cut Üretim Konsolu: Yeni arayüz sayesinde kullanıcılar

Detaylı

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır starlight teknolojisi 2 starlight teknolojisi Benzersiz 7/24 kameraları Aydınlatma koşullarından bağımsız olarak net ve işe yarar görüntülere güvenebilseniz

Detaylı

SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR

SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR İŞ FIRSATLARI OLUŞTURUN SurePress L-6034 Inkjet Dijital Etiket Baskı Makinesi, daha kolay ve daha etkili bir şekilde yüksek

Detaylı

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK VERİMLİ KESİM KAFASI Malzeme tipine göre değişiklik arz eden kesme hızı 1500 mm/s ye kadar çıkarılarak geleneksel el el kesiminden 4-6 kat daha hızlı kesim sağlar.

Detaylı

SurePress L-4033 Dijital Etiket Baskı Makinesi ÇOK YÖNLÜ BASKI, İSTİKRARLI TUTARLI KALİTE.

SurePress L-4033 Dijital Etiket Baskı Makinesi ÇOK YÖNLÜ BASKI, İSTİKRARLI TUTARLI KALİTE. SurePress L-4033 Dijital Etiket Baskı Makinesi ÇOK YÖNLÜ BASKI, İSTİKRARLI TUTARLI KALİTE. DİJİTAL ÇALIŞIN VE KARLILIĞINIZI ARTTIRIN SurePress L-4033 Inkjet Dijital Etiket Baskı Makinesi, daha kolay ve

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

Ambalaj ve açıkhava reklam sektörü için çok yönlü, güçlü kesim sistemleri. Kongsberg XN Serisi

Ambalaj ve açıkhava reklam sektörü için çok yönlü, güçlü kesim sistemleri. Kongsberg XN Serisi Ambalaj ve açıkhava reklam sektörü için çok yönlü, güçlü kesim sistemleri Kongsberg XN Serisi Sektörün en sağlam platformunda çalışan yenilikçi özellikler Beş aparat kafası arasından seçim yapabilme ve

Detaylı

Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık. SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik

Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık. SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik Giriş 100 yıldan fazla zamandır Sakura Finetek ürünleri dünya

Detaylı

Ses bobini motoruyla hareket ettirildiğinde, odağın kesintisiz hassasiyetini sağlamak için odağın herhangi bir değişikliğini izleyebilir.

Ses bobini motoruyla hareket ettirildiğinde, odağın kesintisiz hassasiyetini sağlamak için odağın herhangi bir değişikliğini izleyebilir. Dinamik Auto Focus Üçüncü nesil dinamik otofokus teknolojisi ile, Amsky CTP doğru konum ölçüm sistemi ile, 0.1 mikrona kadar olan mesafe farkını doğrudan algılayabilir. Ses bobini motoruyla hareket ettirildiğinde,

Detaylı

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI Epson'da biz, yazıcınıza ne kattıysak onu alacağınıza inanıyoruz. ETKİLİ KALİTE. OLAĞANÜSTÜ YAZICILAR. Epson un deneyimi yazıcı donanımları için

Detaylı

KAWAHARA TXR Ayıklama Makinesi (Offline Blanking)

KAWAHARA TXR Ayıklama Makinesi (Offline Blanking) KAWAHARA TXR Ayıklama Makinesi (Offline Blanking) Fulya Mahallesi, Akıncı Bayırı Sokak, Meriç Konak 11 No:17/B K:6 D:27 34360 Mecidiyeköy, Şişli / İSTANBUL T. 0212 221 18 13 info@imagemakine.com www.imagemakine.com

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

SureColor SC-P5000. Kalıcı kalite

SureColor SC-P5000. Kalıcı kalite SureColor SC-P5000 Kalıcı kalite Yüksek kalite hassasiyeti Üstün baskı kalitesi ve üstün güvenilirliği birleştiren Epson SureColor SC-P5000, fotoğraf, güzel sanatlar ve prova baskısı standartlarını yeniden

Detaylı

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD TOLON Jensen Ortağı Jensen Distribütörü Fabrika büyütülmesi DÜNYA İÇİN İNOVASYON TOLON, JENSEN markası ile tüm dünyada, yoğun çalışan çamaşırhaneler için pazar lideri olan, en yenilikçi, bağımsız çamaşırhane

Detaylı

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar Son yıllarda boru hattı kontrol teknolojisinde en büyük yenilik, Panoramo sistemi, mühendisler daha iyi veri sağlayan operatörler için stresi azaltarak,

Detaylı

Firma Tanıtım Sunumu

Firma Tanıtım Sunumu Firma Tanıtım Sunumu MARKA BASKI Merkez Adresi Meclis Mah. Atatürk Cad. No: 51-2 Sancaktepe / İSTANBUL Faaliyet Konusu Kendinden yapışkanlı baskılı ve baskısız rulo etiket üretimi, ofset tabaka baskı üretimi,

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI İZLEME VE KAYIT YAZILIMI hanwha-security.eu Herkes için kolaylık Tek Çekirdek Sunucu Ücretsiz Deneme 45 gün Tam Özellik Kullanıcı Dostu Oynatma Canlı Arayüz Özellikler Merkezileştirilmiş Yönetim Operatörler

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

APR12 G2558455_TR - 2012 Esko. Bütün özellikler değişikliğe tabidir. Türkçe www.esko.com

APR12 G2558455_TR - 2012 Esko. Bütün özellikler değişikliğe tabidir. Türkçe www.esko.com Türkçe İçindekiler Sonuçlar sızı gülümsetsın 4 İnovasyon 4 Renk 5 Kâr 6 Hız 7 Uzmanlık 8 Güvenilirlik 9 Hatayı azaltma 10 Sürdürülebilirlik 11 Müşterilerimiz 13 Çözümlerimiz 17 Ambalaj yönetimi 17 Tasarım

Detaylı

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-SERİSİ Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-Serisi: maksimum esneklik minimum maliyet Yol güvenliği Bugünün etkin çözümleri için ihtiyacı: Çok yönlü kullanım T-Serisi rakipsiz kullanılabilirliği

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri Sony Video Güvenlik Gözetim uygulamalarına yönelik ağ tabanlı video güvenlik ürünlerimiz: IP kameraları, ağ kayıt cihazları, CCTV, monitörler, aksesuarlar, kodlayıcılar ve güvenlik yazılımını içerir. Analogdan

Detaylı

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için.

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için. Citizen fotoğraf yazıcıları: Citizen fotoğraf yazıcıları: Profesyonel bir fotoğrafçı olarak müşterilerinizin hayatlarındaki en önemli anlardan bazılarını saklayan kişi sizsiniz. Sizin ustalığınız, deneyiminiz

Detaylı

EKSİKSİZ ESNEK BESLEME SİSTEMİ

EKSİKSİZ ESNEK BESLEME SİSTEMİ AnyFeeder Çözümü EKSİKSİZ ESNEK BESLEME SİSTEMİ 3 Hızlı Kurulum, Hızlı Değiştirme Akıllı yazılım ve tam entegre komponentleriyle Omron AnyFeeder Çözümü, değerlendirme aşamasından çalışma aşamasına kadar

Detaylı

Tabela üreticilerinin Adobe Illustrator da. yapamayacakları 10 şey

Tabela üreticilerinin Adobe Illustrator da. yapamayacakları 10 şey Tabela üreticilerinin Adobe Illustrator da yapamayacakları 10 şey Çoğu tabela üreticisi, gelen dosyaları kontrol edip düzeltmek ve işleri baskıya hazır hale getirmek için yoğun bir şekilde Adobe Illustrator

Detaylı

Oluklu mukavva matbaaları için tasarım sürecini optimize etmenin 3 yolu

Oluklu mukavva matbaaları için tasarım sürecini optimize etmenin 3 yolu Oluklu mukavva matbaaları için tasarım sürecini optimize etmenin 3 yolu ArtiosCAD Entreprise, gereksiz tekrarları ortadan kaldırarak bariz zaman kazandırıyor ve üretkenliği artırıyor. Andis Skujenieks

Detaylı

Sağlam plastikler ve metaller üzerinde yüksek hızlı üstün marka kontrastı. Kodlama ve markalama örnek kılavuzu. Fiber lazer markalama sistemleri

Sağlam plastikler ve metaller üzerinde yüksek hızlı üstün marka kontrastı. Kodlama ve markalama örnek kılavuzu. Fiber lazer markalama sistemleri Sağlam plastikler ve metaller üzerinde yüksek hızlı üstün marka kontrastı Kodlama ve markalama örnek kılavuzu Fiber lazer markalama sistemleri Sağlam malzemeler üzerinde yüksek kontrastlı lazer markalar

Detaylı

BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA

BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA 2 BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ Entrematic, giriş kapılarının temininde uzmanlıkla Normstahl, Dynaco, Ditec ve EM gibi tanınmış markaları bir araya getiren bir iş ortağıdır. Geçiş otomasyonlarımızı

Detaylı

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL.

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. TEK TUŞLA, BİRDEN FAZLA BELGE TARAMA HER MEKAN İÇİN ZAMAN KAZANDIRAN, ÜRETKENLİK SAĞLAYAN TARAMA KOMPAKT BİR PAKETTE YÜKSEK PERFORMANS MI ARIYORSUNUZ? MALİYETLERİ

Detaylı

Ambalaj Baskısında Dijital Baskı Sistemleri

Ambalaj Baskısında Dijital Baskı Sistemleri Marmara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Basım Teknolojileri Bölümü Ambalaj Baskısında Dijital Baskı Sistemleri Ambalaj Baskıaltı Mazemeleri Kağıt/Karton Kuşe, Bristol, Karton Çeşitleri Oluklu

Detaylı

Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Her açıdan müthiş bir performans Geniş ekran performansından istediğiniz şekilde yararlanın. 24" 16:10 paneli, IPS teknolojisi ve LED arkadan aydınlatmasıyla

Detaylı

Fiery Command WorkStation 6 FS200 Renk ayarları

Fiery Command WorkStation 6 FS200 Renk ayarları Bu belge nasıl kullanılır? Bu araç, eski Fiery renk akış grafiği resminin yerini alır. Kullanıcılara Fiery sunucusu üzerinde izlenen renk işleme planı hakkında ayrıntılar vermek için tasarlanmıştır. Bu

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU ENTEGRE ELEKTRİK SİSTEMİ TASARIMI SOLIDWORKS Electrical Solutions, mühendislik alanı için tasarlanan özel araçlar ve gömülü

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Kolay ve ekonomik kesim.

Kolay ve ekonomik kesim. TruLaser 1030: Kolay ve ekonomik kesim. Takım Tezgahları / El Aletleri Lazer Tekniği / Elektronik Tıp Tekniği Şaşırtan farklılık. İçerik Şaşırtan farklılık. 2 TruLaser 1030 ile TRUMPF büyük bir yenilik

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

PVD SPUTTERING. Cr 3+ Cr 6+ GREEN TECHNOLOGY NEW ERA OF CHROME COATING

PVD SPUTTERING. Cr 3+ Cr 6+ GREEN TECHNOLOGY NEW ERA OF CHROME COATING PVD SPUTTERING NEW ERA OF CHROME COATING GREEN TECHNOLOGY Cr 3+ Cr 6+ KOLZER PVD İŞLEMİ FİZİKSEL BUHAR BİRİKTİRME PVD Prosesi ile Krom Kaplama, uygulama yapılacak yüzeye istenen mekanik özellikleri kazandırırken,

Detaylı

ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ

ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ M a r S h a f t. M i l Ö l ç me M a k i n e l eri ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ MARSHAFT ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

Her daim yenilikçi anlayış

Her daim yenilikçi anlayış Her daim yenilikçi anlayış KLEEMANN Design: hayata dair, hayatın içinden. Biz yalnızca asansör tasarlamıyoruz; işimizin her yönünü sürekli geliştiren bir tasarım anlayışının peşindeyiz. KLEEMANN Design,

Detaylı

SD-Z245. Genel Bakış. Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm

SD-Z245. Genel Bakış. Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm Genel Bakış ViewSonic SD-Z245 22 inç (23,6 inç görüntülenebilir) zero client monitör, donanım hızlandırmalı PCoIP desteği ile Teradici Tera 2321'i temel alır. SD-Z245 zero client, VMware teknolojisini

Detaylı

Jokey Individual Tasarım ile Tüketiciyi Baştan Çıkarın.

Jokey Individual Tasarım ile Tüketiciyi Baştan Çıkarın. Jokey Individual Tasarım ile Tüketiciyi Baştan Çıkarın. Jokey Individual Ürününüzle dikkat çekin Satış başarınızı katlayın. Ürününüz için özel olarak tasarlanmış benzersiz bir ambalaj tüketiciyi kendine

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri VISISYS Akıllı Görüntüleme Sistemleri 2008 Gözlem Teknolojileri: İhtiyaçlarınıza uygun Yürürlükteki Güvenlik yatırımlarını geliştirme Güvenlik İşletim Sistemi Açık Dağıtım Mimarisi Olay güdümlü Sistem

Detaylı

OTS Coldenhove Papier ile birlikte.

OTS Coldenhove Papier ile birlikte. OTS Coldenhove Papier ile birlikte. Coldenhove Papier in sizin ve işletmeniz için neler yapabileceğini kendi gözlerinizle görün. 1 Coldenhove Papier Hakkında Coldenhove Papier; Dijital Transfer Baskı

Detaylı

Karton ambalajlar ve stantlar. Dijital HP Scitex baskı çözümü

Karton ambalajlar ve stantlar. Dijital HP Scitex baskı çözümü Karton ambalajlar ve stantlar Dijital HP Scitex baskı çözümü Neredeyse her işi alın ve daha fazla kar edin Yüksek değerli uygulamalar üretin ve işinizde yeni büyüme sağlayabilecek dijital eğilimlere cevap

Detaylı

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı.

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. _ XTRA TEC XT XTENDED TECHNOLOGY Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. Ürün yenilikleri Frezeleme EŞSİZ BİR DENEYİM İÇİN PERFORMANS VE GÜVENİLİRLİK BİR ARADA. Başarılı Walter frezeleme takımlarının

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

Kalıpsız dijital üretimin gücü. Kongsberg XP Auto

Kalıpsız dijital üretimin gücü. Kongsberg XP Auto Kalıpsız dijital üretimin gücü Kongsberg XP Auto POP standlar ve ambalajlar için tam otomatik ve gözetimsiz üretim Kongsberg XP Auto, ambalaj ve satış noktası stantları için tam otomatik, kalıpsız sonlandırma

Detaylı

TÜM ÜRÜN YELPAZESİNDE ORİJİNAL EKİPMAN EŞDEĞERİ ÜRÜN TANITIMI

TÜM ÜRÜN YELPAZESİNDE ORİJİNAL EKİPMAN EŞDEĞERİ ÜRÜN TANITIMI TÜM ÜRÜN YELPAZESİNDE ORİJİNAL EKİPMAN EŞDEĞERİ Dünyanın neresine giderseniz gidin, kaputun altına baktığınızda muhtemelen Gates in orada olduğunu görürsünüz. Gates, dünyanın en büyük orijinal ekipman

Detaylı

Verimli kesme ve kanal açma için takımlar

Verimli kesme ve kanal açma için takımlar Verimli kesme ve kanal açma için takımlar Dilimleme için uygun donanıma sahip CoroCut QD, piyasadaki en güçlü ve en gelişmiş kesme ve kanal açma takımıdır. Herhangi bir tezgah tipi ile tüm malzemelerde

Detaylı

O T O M A S Y O N P A R T N E R İ N İ Z C O F A S O. T A S A R I M G E L İ Ş T İ R M E Ü R E T İ M K O M P L E S Ü R E Ç M Ü H E N D İ S L İ Ğ İ

O T O M A S Y O N P A R T N E R İ N İ Z C O F A S O. T A S A R I M G E L İ Ş T İ R M E Ü R E T İ M K O M P L E S Ü R E Ç M Ü H E N D İ S L İ Ğ İ O T O M A S Y O N P A R T N E R İ N İ Z C O F A S O. T A S A R I M G E L İ Ş T İ R M E Ü R E T İ M K O M P L E S Ü R E Ç M Ü H E N D İ S L İ Ğ İ Performans Küresellik Başarı c o f a s o, e l e k t r i

Detaylı

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI 3 VERİMİ ARTTIRIN Kullanım kılavuzu ve renkli LCD paneli ile büyük hacimli baskıları hızlı bir şekilde alın ve kolaylıkla baskı malzemesi

Detaylı

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici 02/2011 Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici Maksimum verimlilik için gelişmiş tabaka kesici/router Modüler kesim konsepti. Akıllı, verimli, geleceğe hazır. G3 sadece, yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

Kısa merdaneli konveyör

Kısa merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarımızla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane yardımcı

Detaylı

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Olağanüstü verimlilik özellikleriyle panoramik bir görünüm. 2560 x 1080 Tam HD, çok yönlü bağlantı ve ileri düzey verimlilik özelliklerine sahip

Detaylı

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA www.hella.com/brakesystems 12 1 HER ÜRÜNDE MÜKEMMELLİK Mükemmel fren teknolojisi, profesyonel satış desteği, en son yenilikleri ve teknolojiyi takip eden birinci

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

V220i Termal transfer yazıcı

V220i Termal transfer yazıcı V220i Termal transfer yazıcı Performans ve değere geçiş Esnek ambalajlar ve etiketler için V220i ihtiyaç duyduğunuz kodlama çözümünü en uygun fiyata sunar. Kompakt tasarımı ile kurulumu çok basittir. Termal

Detaylı

Çevrimiçi Ambalaj Yönetim Çözümü

Çevrimiçi Ambalaj Yönetim Çözümü Çevrimiçi Ambalaj Yönetim Çözümü WebCenter WebCenter, iş süreçlerini, onay döngülerini ve dijital ambalajlama varlıklarını yöneten güçlü bir web tabanlı Ambalajlama Yönetim platformudur. Spesifikasyon

Detaylı

IENG 227 Modern Üretim Yaklaşımları

IENG 227 Modern Üretim Yaklaşımları IENG 227 Modern Üretim Yaklaşımları Pamukkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü IENG 227 Modern Üretim Yaklaşımları Dr. Hacer Güner Gören Esnek Üretim Sistemleri Esnek Üretim Sistemleri Bir esnek

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 550 Serisi Video güvenlik sektöründe standartları belirler Video güvenlik sistemleri içerisinde bulunduğu ortamla uyumlu görünümde

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Sony FY14 BRAVIA B2B Uygun maliyetli kurumsal ekran, eğitim ve kurumsal TV uygulamaları için etkileşimli seçeneklere sahip ince, dikkat çekmeyen, enerji tasarruflu

Detaylı

AMBALAJ BASKISINDA STANDARDİZASYON

AMBALAJ BASKISINDA STANDARDİZASYON MARMARA ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU BASIM TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ AMBALAJ BASKISINDA STANDARDİZASYON Prof.Dr. Efe N. Gençoğlu STANDARDİZASYON NEDİR? TSE tanımı ile STANDARDİZASYON Belirli

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı Hexagon Metrology 7.10.7 SF Üretim Noktasında Kaliteye Bakış Hexagon Metrology 7.10.7 SF, kalite kontrolü için başka hiçbir CMM in zorlu atölye

Detaylı

A Unique Imprint. Tüm ürün çeşitlerimizi ve spesifik uygulama başarılarımızı görebileceğiniz hsasystems.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

A Unique Imprint. Tüm ürün çeşitlerimizi ve spesifik uygulama başarılarımızı görebileceğiniz hsasystems.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Türk A Unique Imprint HSA Systems endüstriyel inkjet donanımları konusunda lider bir üreticidir. Şirketimiz 1993 yılında Danimarka da kurulmuştur ve temel faaliyet alanımız yüksek çözünürlüklü inkjet yazıcılar

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

Vakum otomasyonu. Ürün grupları

Vakum otomasyonu. Ürün grupları Vakum otomasyonu Ürün grupları WWW.SCHMALZ.COM.TR/OTOMASYON Schmalz: Vakum teknolojisiyle akıllı otomasyon ve ergonomik taşıma sistemleri 1300 çalışan her gün müşterilerimiz için görev başında. 19 merkez

Detaylı

VSP-BZ10. Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV. Genel Bakış

VSP-BZ10. Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV. Genel Bakış VSP-BZ10 Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV Genel Bakış Müşterilerin ilgisini çekin, özel teklifleri yayınlayın ve video, ses, hareketsiz görüntü ve

Detaylı

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ VESTEL VIDEOWALL VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ Vestel Videowall ile ister ekranları birleştirerek aynı anda birden fazla yayını izleyin, ister tek bir yayını yüksek

Detaylı

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN SUNUMLARI SOHBETE, FİKİRLERİ YARATICILIĞA VE VERİMLİLİĞİ ÜRETKENLİĞE DÖNÜŞTÜRÜN YARATIN, BİRLİKTE ÇALIŞIN VE PAYLAŞIN İnsanlar,

Detaylı

Bütçelemenin En Kolay Hali!

Bütçelemenin En Kolay Hali! Bütçelemenin En Kolay Hali! LOGO MIND BUDGET, GELİŞMİŞ YAZILIM MİMARİSİ İLE BÜTÇE HAZIRLAYAN KULLANICILARA ESNEK VE GÜVENLİ BİR ÇALIŞMA PLATFORMU SUNUYOR. GÜÇLÜ KONTROL MEKANİZMALARI VE HATAYA YER BIRAKMAYAN

Detaylı

DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ CAM YAZILIMI SOLIDWORKS İLE TAMAMEN ENTEGRE

DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ CAM YAZILIMI SOLIDWORKS İLE TAMAMEN ENTEGRE DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ CAM YAZILIMI SOLIDWORKS İLE TAMAMEN ENTEGRE İŞLEME VERİMLİLİĞİNİZE İVME KAZANDIRIN Programlama zamanınızı %90 a kadar önemli ölçüde azaltın. Daha Akıllı Programlama Unsur tabanlı işleme

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

PLANETARYUM TEKNOLOJİLERİ. Dev bir kürede süper boyutlu derinliklerde birlikte evreni keşfedelim...

PLANETARYUM TEKNOLOJİLERİ. Dev bir kürede süper boyutlu derinliklerde birlikte evreni keşfedelim... PLANETARYUM TEKNOLOJİLERİ Dev bir kürede süper boyutlu derinliklerde birlikte evreni keşfedelim... Cacabey Planetaryum, Bursa Yıldırım Belediyesi Eğitim ve Bilim Merkezi içerisinde yer almaktadır. Öz kaynakları

Detaylı

BİLGİSAYARDAN KALIBA İŞ AKIŞI

BİLGİSAYARDAN KALIBA İŞ AKIŞI BİLGİSAYARDAN KALIBA İŞ AKIŞI Ekran montajından sonra tüm tabaka PostScrpit bilgi dosyası olarak RIP e gönderilir. Bilgi burada kullanılacak Bitmap e dönüştürülür. Birçok CtP sisteminde pozlandırma ünitesi

Detaylı

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART,

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART, DEPO OTOMASYONU VELTIONoptimum ilaç ve kozmetik ürünleri dağıtıcılarına çok çeşitli seçenekler sunar. Toplama otomasyonuna ilişkin sunduğumuz çözümler, dağıtıcıların ürün akışlarını ve hizmet seviyelerini

Detaylı

VARAK YALDIZ. Güzel bir görüntü elde etmek amacıyla, sıcaklık ve basınç etkisiyle başka. folyonun üzerinde bulunan son derece

VARAK YALDIZ. Güzel bir görüntü elde etmek amacıyla, sıcaklık ve basınç etkisiyle başka. folyonun üzerinde bulunan son derece YALDIZ BASKI VARAK YALDIZ Güzel bir görüntü elde etmek amacıyla, sıcaklık ve basınç etkisiyle başka yüzeylere transfer edilebilen, taşıyıcı bir folyonun üzerinde bulunan son derece parlak metalik tabakalardır.

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör 2 PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ OPTİK ÖLÇÜMLE SINIRLARI ZORLAYIN

Detaylı

Bilişim Teknolojileri Temelleri 2011

Bilişim Teknolojileri Temelleri 2011 Bölüm 1 Bilişim Teknolojileri Temelleri 2011 Dijital Dünyada Yaşamak Hedefler Bilgisayar kullanabilmenin günümüzde başarılı olmak için neden son derece önemli olduğu Bilgisayar sözcüğünün tanımlanması

Detaylı