OKULLARA ÖZEL TURNE TİYATROSU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OKULLARA ÖZEL TURNE TİYATROSU"

Transkript

1 OKULLARA ÖZEL TURNE TİYATROSU

2 Gökkuşağı Çocuk Tiyatrosu olarak 20 yılı aşkın sürelik deneyimimizle, eğitimli tiyatro oyuncusu kadromuzla, kaliteden ödün vermeden sizlere hizmet vermeye, çocuklarımızı sanatla eğitmeye devam edeceğiz. Oyunlarımızı okulunuzun bünyesinde her ortama uyabilen portatif dekor, ışık ve ses sistemimizi kurarak sergileyebilmekteyiz. Tüm oyunlarımızla ilgili detaylı bilgiye ekteki dosyadan veya internet sitemiz adresinden ulaşabilirsiniz. Saygılarımla. Tanzer Dökmen Gökkuşağı Çocuk Tiyatrosu Tiyatrogen Genel Sanat Yönetmeni Gsm: Yuva İçi Çocuk Oyunlarımız ve Etkinliklerimiz: 1. TOTO SİHİRBAZLIK YAPIYOR MİNİ SHOW 2. İLİZYON SHOW 3. ÇOCUK STAND-UP 4. İNTERAKTİF SHOW 5. TOTO İŞ ARIYOR 6. TOTO OKULA GİDİYOR 7. TOTO KAMP YAPIYOR 8. TOTO TRAFİK CANAVARI 9. HARİKALAR SİRKİ 10. BARIŞ IN GÜCÜ 11. SEVİMLİ PALYAÇOLAR 12. KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ 13. TOTO VE COCO (PANDOMİM) 14. TOTO YALANCI PİNOKYO 15. TOTO OYUN OYNUYOR 16. TOTO PAZARLAMA YAPIYOR 17. İBİŞLE MEMİŞ 18. KELOĞLAN 19. KARAGÖZ & HACİVAT (CANLI PERFORMANS) 20. NASRETTİN HOCA 21. AVA GİDEN AVLANIR 22. AĞUSTOS İLE KARINCA 23. ŞARLO (CHARLIE CHAPLIN) 24. LOUREL & HARDY 25. KARAGÖZ & HACİVAT 2 (KARAGÖZE OYUN) 26. MİKROP İLE VİTAMİN 27. İNTERAKTİF MASALLAR 28. KOMEDİ DANS SHOW 29. TEMİZ DÜNYA (KUKLA) 30. KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ (KUKLA) 31. YALANCININ MUMU 32. KARAGÖZ & HACİVAT (GÖLGE OYUNU) 33. UZAY KÂŞİFLERİ 34. DOĞANIN SESİ 35. HAZİNE ADASI 36. ZAMAN MAKİNESİ 37. ANİMASYON 38. YÜZ BOYAMA & SOSİS BALON 39. YILBAŞI EĞLENCE ORGANİZASYONU 40. PROJEKSİYON SİNEMA ÇİZGİ FİLİM

3 GÖKKUŞAĞI ÇOCUK TİYATROSU ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO GÖSTERİSİ (Çocuk Oyunu) Sahne, ışık, müzik eşliğinde sergilenen eğitici ve eğlendirici çocuk oyunu yaklaşık 40 dakika tiyatro gösterisi. (Toto İş Arıyor, Toto Okula Gidiyor, Toto Kamp Yapıyor, Karagöz ile Hacivat, Ağustos Böceği ile Karınca, Ava Giden Avlanır, Keloğlan ile Padişah, Toto Trafik Canavarı, Mikrop ile Vitamin, Nasrettin Hoca, Şarlo, Doğanın Sesi, Hazine Adası) KARAGÖZ HACİVAT (Canlı Performans) Ramazan etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan yaklaşık 40 dakikalık perde önünde oynanan eğlendirici canlı performansla sergilenen Karagöz Hacivat gösterisi. İLİZYON GÖSTERİSİ (İlizyonist Toto Show) İllüzyonist animatörün palyaço kostümüyle izleyen çocukların da katılımıyla gerçekleştirdiği eğlenceli ve komedi ağırlıklı sihirbazlık numaralarından oluşan yaklaşık 40 dakikalık gösteri. KUKLA TİYATROSU (Puppet Show) Sahne, müzik eşliğinde sergilenen çocuk klasiklerinden örnekler, hayvan ve doğa sevgisini aşılayan eğitici eğlendirici 40 dakikalık kukla tiyatro gösterisi. (Temiz Dünya, Yalancının Mumu, Kırmızı Başlıklı Kız) YILBAŞI EĞLENCE SHOW Sahne, ışık, müzik eşliğinde eğlenceli gösteri, müzikle çocuk disko, Noel Baba nın yeni yıl dilekleri ile çocuklarla fotoğraf çekimi. ANİMASYON 1 (İnteraktif Çocuk Show) Animatör palyaçonun gerçekleştirdiği hareketli, heyecanlı yarışmalar, oyunlar, yetenek numaralarından oluşan yaklaşık 40 dakikalık gösteri. ANİMASYON 2 (Yüz Boyama & Sosis Balon) Animatör palyaçonun gerçekleştirdiği animasyon, yüz boyama, sosis balon gösterisinden oluşan yaklaşık 40 dakikalık gösteri. Cilde zarar vermeyen özel boyalarla çocukların yüzlerine kalpler, balonlar, çiçekler, dalmaçyalılar, kediler, fanatik, örümcek adam, korsan gibi boyamalar yapılır. ANİMASYON 3 (Kinder Disko & Limbo) Hareketli güncel şarkılar ve klasik çocuk şarkıları eşliğinde limbo, çember içinden geçme gibi eğlenceli oyunlar ve koreograflı özel mini clup dansları yapılır. KARAGÖZ HACİVAT (Gölge Oyunu) Hayal sahnesinde yaklaşık 40 dakika eğlendirici Karagöz Hacivat gölge oyunu gösterisi. 3 BOYUTLU ÇİZGİ FİLİM & POP CORN Üç boyutlu görüntü kalitesi ve 5+1 dijital ses sistemi eşliğinde yaklaşık 40 dakikalık eğitici animasyon çizgi film gösterimi. Aşçı palyaço kostümüyle çok renkli pop corn arabasıyla çocuklara pop corn servisi yapılır.

4 Tiyatro eğitimli animatör palyaço ekibimiz çocuklara yönelik oyunlar, yarışmalar, müzik eşliğinde çocuk diskosu, özel yüz boyaları kullanılarak yüz boyama, çocuklarında katılımıyla gerçekleşecek sihirbazlık gösterisi, madalya dağıtımı, sosis balon şekillendirme etkinlikleriyle dolu dolu geçen bir organizasyon gerçekleştirmektedir. Profesyonel özel su bazlı yüz boyaları kullanılarak çocukların yüzleri boyanmaktadır.

5 Tek Perde Çocuk Gösterisi Tek Perde Çocuk Gösterisi Şovmen: Tanzer Dökmen Toto karakteri palyaço kostümü ile çocuklara mini ilizyon gösterisi yapar, çocukarın da katılımı ile hoş vakit geçirilmektedir. Türkiye de bir ilki gerçekleştirdiğimiz bu projede çocuklara yönelik stand-up gösterisi yapılmaktadır. Tek Perde Çocuk Gösterisi Tanzereke: Tanzer Dökmen Çocuklara yönelik interaktif ilizyon ve jonklör gösterisiyle birleşmiş komedi ağırlıklı tiyatral gösteri İzleyici çocukların da katılımıyla daha keyifli ve eğlenceli hale gelen sihirbazlık numaraları Tek Perde Çocuk Gösterisi Tüm çocukların katılımıyla gerçekleşen yeteneksizsiniz yarışması benzeri bir show Gösterideki ilizyon ve jonklör hareketlerinin çocuklar tarafından sahnede denenmesine de imkân tanınmaktadır.

6 2 Perde Müzikli Çocuk Oyunu Toto İş Arıyor adlı çocuk oyununda okumanın, okula gitmenin önemi anlatılmaktadır. Çocukluk arkadaşı iki palyaçonun uzun yıllar sonra karşılaşmalarıyla ilginç ve komik olaylar başlar. Toto okumamış bir palyaço olarak iş aramaktadır. Fakat kimse ona iş vermemiştir. Coco da arkadaşının bu durumuna çok üzülür ve ona yardımcı olmak için birlikte iş aramaya başlarlar. Hangi işe başvurmaya çalışsalar, Toto okula gitmediği için ve beceriksizliği yüzünden her şeyi eline yüzüne bulaştırır. Coco'nun Toto'ya bir şeyler öğretmek için sarf ettiği bütün gayretler boşa gider. Toto'nun cahilliğinden dolayı hiçbir iş bulamazlar. Sonunda Toto okula gitmeden hiçbir iş bulamayacağını anlar. Eğlendirici, eğitici, danslı, müzikli çocuk oyununda cahilliğin kötülüklerinden de bahsedilmektedir. Sonunda tatil gelmiştir Toto ve canciğer arkadaşı Coco birlikte ormanda kamp yapmaya karar verirler. Coco arkadaşına izcilik konusunda bildiklerini öğretmek istemektedir. Ancak Toto nun beceriksizliği ve her şeyi yanlış anlamasından dolayı bir türlü istedikleri gibi bir gün geçiremezler. Oyunda izcilik ve doğa hakkında bilgiler de verilmektedir. Toto bu sefer okula başlamıştır, okuma yazma öğrenecektir, sayıları öğrenecektir, ancak hep her şeyi yanlış yapmaktadır. Trafikte dikkat edilmesi gerekenler, uyulması zorunlu kurallar komik bir anlatımla çocuklara öğretilmektedir.

7 Tek Perde Çocuk Gösterisi Tek Perde Çocuk Gösterisi Taktak: Tanzer Dökmen Şakşak: Pelin Takat Birbirinden ayrılmak zorunda kalmış, çok iyi dost olan iki sirk palyaçosunun uzun zaman sonra tekrar bir araya gelmesiyle eski günlerindeki gösterilerini tekrar yapabilmelerini konu almaktadır. Çocukların çok sevdiği iki karakterin yeni maceralarını anlatan eğitici ve eğlendirici komik oyundur. Tek Perde Çocuk Oyunu Barış: Tanzer Dökmen Anne: Pelin Takat Barış söz dinlemeyen, yaramaz, geç yatan, ellerini yıkamadan Tek Perde Çocuk Gösterisi Avcı / Kurt: Tanzer Dökmen K.Başlıklı Kız: Pelin Takat sofraya oturan, sağlıklı beslenmeyen, abur cubur yiyen, açıkta satılan yiyeceklerden alan bir çocuktur. Annesinin doğruları göstermeye çalışmasıyla her şey düzelecek mi? Bir çocuk klasiği olan Kırmızı Başlıklı Kız hikâyesine farklı bir açıdan bakarak olayın komik olarak yorumlamaktadır.

8 Tek Perde Çocuk Gösterisi Toto ve Coco nun başından geçen komik olayların canlandırılmasıyla eğlenceli dakikalar yaşanmaktadır. Tek Perde Çocuk Oyunu Toto yaptığı bir hatayı saklamak için yalan söyler. Ancak her söylediği yalan bir yenisini söylemesine neden olmaktadır. Bu da içinden çıkılmaz bir durum oluşturur. Tek Perde Çocuk Oyunu Toto bu sefer oyunculuk yapmaya karar verir. Tiyatroda veya televizyonda rol yapacaktır. Bunun için Coco dan yardım ister. Tek Perde Çocuk Oyunu Çocukların çok sevdiği iki karakterin yeni maceralarını anlatan eğitici ve eğlendirici komik oyun. Ticaret yapmaya karar veren Toto yine sakarlığıyla her şeyi eline yüzüne bulaştırır.

9 Tek Perde Komedi Ortaoyunu 2 Perde Komedi Ortaoyunu İbiş: Turgut Vural Memiş: Tanzer Dökmen Hacivat: Tanzer Dökmen Karagöz: Turgut Vural Geleneksel Türk tiyatrosunun ortaoyunu Karagöz yine her zaman olduğu gibi her şeyi yanlış anlamaktadır. Hacivat Karagöz e bazı şeyleri öğretme niyetindedir. Ancak bu sefer Karagöz Hacivat ı kandırır. Bunu anlayan Hacivat da Karagöz e bir oyun oynamaya karar verir. Başından sonuna kadar hem küçüklere hem büyüklere hitap eden yüksek tempolu kahkaha dolu bir canlı Karagöz tiyatro oyunu Keloğlan: Tanzer Dökmen Padişah & Bekçi: Turgut Vural Karakterler / Oynatanlar Nasrettin Hoca: Tanzer Dökmen Adamın Biri: Turgut Vural Oyunumuzun ana teması; temiz ve dürüst bir ruh taşımanın erdemi... İnsanın kendine güvenerek sabırla çalışarak başarıya ulaşacağı... Keloğlan Türk Masallarının unutulmaz kahramanı, saf köy delikanlısı... Kültürümüzün en sevilen kahramanlarından Keloğlan'ı tiyatro sahnesinden çocuklara tanıtmak ve sevdirmeyi amaçlamış, masal tadında eğlenceli harika bir oyun... Nasrettin Hoca hikâyelerinden birkaçının bir araya getirilerek oluşturulmuş oyunla çocuklara Nasrettin Hoca fıkraları ve içinde anlatılmak istenen ders verici nitelikteki durumlar aktarılmaktadır.

10 Panter: Tanzer Dökmen Tavşan: Pelin Takat Şaka yapmayı çok seven bir panter Her gün tavşanın peşinde Ona şaka yapıp, kandırmakta Tavşan ise panterin şakalarından bunalmış Panter ile konuşmak bile istemiyor Oysa panter tavşan ile arkadaş olup oyun oynamak istemekte Ancak tavşan pantere iyi bir ders vermek için bu sefer ona bir oyun hazırlar Bu sefer tavşan pantere şaka yapar Panter de ne kadar kötü bir şey yaptığını anlar Karınca: Pelin Takat Ağustos: Tanzer Dökmen Ağustos böceği bütün yaz, saz çalmış şarkı söylemiş. Karakış birden bastırınca bir şey bulamaz olmuş yiyecek Koskoca ormanda ne bir böcek, ne bir sinek Gitmiş komşusu karıncaya: - Aman kardeş demiş, halim fena; bir şeycikler ver de kışı geçireyim, yaz gelince öderim. İnan bana. Ağustosu geçirmem söz sana. Ödemezsem eğer, böcek demesin kimse bana. Karınca iyidir hoştur ve çalışkandır bilirsiniz ama eli sıkıdır biraz. Can verir, mal vermez. - Sormak ayıp olmasın ama demiş, bütün yaz ne yaptınız? Ne mi yaptım demiş ağustos böceği; gece gündüz şarkı söyledim, fena mı ettim sizce? - Yooo. Demiş karınca ne mutlu size; ama hep türkü söylemek olmaz; kışın da oynayın biraz. ŞARLO: Tanzer Dökmen Bir dönemin unutulmaz sessiz film kahramanı Şarlo tiplemesiyle ünlenen Charlie Chaplin i çocuklara tanıtmak için hazırlanan oyunumuzda jest, mimik, mizansen güldürüsü ile durum komedisine ağırlık verilmiştir. İçine düştüğü zorluklardan kendi tarzı ile kolayca kurtulmaya çalışan Şarlo bazen başarısızlığa uğramakta bazen de komik durumda kalmaktadır. Stan Laurel: Tanzer Dökmen Oliver Hardy: Turgut Vural Bu oyunda sinemanın siyah beyaz dönemine damgasını vurmuş komedi ikilisinin komik maceraları çocuklarla buluşuyor.

11 Tek Perde Komedi Ortaoyunu Oyuncular Hacivat: Tanzer Dökmen Karagöz: Turgut Vural Mikrop: Tanzer Dökmen Vitamin: Pelin Takat Karagöz yine her zaman olduğu gibi her şeyi yanlış anlamaktadır. Hacivat Karagöz e bazı şeyleri öğretme niyetindedir. Ancak bu sefer Karagöz Hacivat ı kandırır. Bunu anlayan Hacivat da Karagöz e bir oyun oynamaya karar verir. Başından sonuna kadar hem küçüklere hem büyüklere hitap eden yüksek tempolu kahkaha dolu bir canlı Karagöz tiyatro oyunu Sokakta açıkta satılan yiyeceklerden alınmamalı, terli terli soğuk su içilmeli, yemek seçmemeli, sebze ve meyve yemeli, yoksa hasta oluruz. Bunları yapmayan Vitamin artık iyice hastalanmış ve ateşlenmiştir. Kâbus görmeye başlar. Rüyasında mikroplarla savaşmaya başlar. Ona yardım etmek isteyen çocuklara inanmaz. Ancak çocuk dostu sebze ve meyvelerin de yardımıyla mikroptan kurtulur. Bundan sonra yalan söylemeyeceğine, yemek ayırt etmeyeceğine ve temizliğe dikkat edeceğine söz verir. Karakterler / Oynayanlar Tanzer Dökmen Pelin Takat Anlatıcı tarafından anlatılmaya başlayan öyküler çocukların da katılımıyla interaktif bir şekilde canlandırılır. Sahneye öykülerin içeriğine göre seyirci çocuklardan alınarak bazı karakterleri oynamaları sağlanır. Karakterler / Oynayanlar Tanzer Dökmen Pelin Takat Tüm oyun müzik eşliğinde playback olarak gerçekleştirilmektedir. Şarkıdaki sözlere dayalı komik hareketlerle durum komedisidir.

12 Tek Perde Müzikli Kukla Oyunu Karakterler / Oynatanlar Pıtırcık & Pasaklı: Tanzer Dökmen Kıtırcık: Pelin Takat Tek Perde Müzikli Kukla Oyunu Karakterler / Oyunatanlar Kurt, Ormancı: Tanzer Dökmen K.B.Kız, Avcı, Anneanne: Pelin Takat Çevre kirliliğine karşı duyarlı olmanın önemini anlatan bir kukla oyunu Çöpleri yere atmamız gerektiği, çevremizin temiz tutulmasının önemi, hayvanlara ve bitkilere iyi davranmanın, doğaya zarar vermemenin ne kadar önemli olduğu anlatılmaktadır. Kırmızı Başlıklı Kız rahatsızlanan yaşlı anneannesine ilaç ve yemek götürmek üzereyken annesinin sözünü dinlemeyerek ormanın içinden gitmeye karar verir. Böylece ormanda kuru ağaç dallarını kesen ormancı, kurdun peşinde olan sakar avcıyla karşılaşarak kötü kalpli kurttan kendini korumaya çalışır. Ancak tüm bu yaşadıklarının bir rüya olduğunun farkına varması uzun sürmeyecektir... Tek Perde Müzikli Kukla Oyunu Karakterler / Oynatanlar Tonton: Tanzer Dökmen Ponpon: Pelin Takat Tek Perde Müzikli Gölge Oyunu Yalancılığın ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatan kukla oyunu Karakterler / Oynatanlar Tanzer Dökmen - Pelin Takat

13 Astronot: Tanzer Dökmen Dr. Kuantum: Pelin Takat Adam: Tanzer Dökmen Ağaç: Pelin Takat Doğanın Sesi: Tanzer Dökmen İçinde yaşadığımız evren ve dünya hakkında genel bilgiler veren çocuk oyununda Dr. Kuantum ve yardımcısı sakar astronotun komik maceralarına şahit olacaksınız. Bakalım uzaya gidip dönebilecekler mi? Doğanın hoyratça kullanılmasının nasıl vahim bir sonuç doğuracağına dikkat çeken eğitici bir çocuk oyunu Konuşan ağaç ve doğanın sesi insanoğluna doğru yolu gösterebilecek mi? Karakterler / Oyunayanlar Korsan: Tanzer Dökmen Ada Yerlisi: Pelin Takat Karakterler / Oynatanlar Profesör: Tanzer Dökmen Yardımcı: Pelin Takat Kötü ve iyi yine karşı karşıya Bitmeyen hikâye bu sefer bir adada son buluyor Çok gizli bir hazinenin bulunduğu adaya gelen korsan hazineyi alarak zengin olmayı planlıyordur Ancak hesaba katmadığı tek şey adada yaşayan bir gençtir Zamanda yolculuk yaparak hem geçmişe hem de geleceğe yolculuk yapabilmeyi umut eden profesör Kuantum ve yardımcısının macera dolu hikayesi

14

Portfolyo. Sunum Dosyası

Portfolyo. Sunum Dosyası Çılgın Vikingler Dikkat edin Çılgın Vikingler size geliyor... Birbirinden farklı istasyonların olduğu, yaratıcı oyunlarla çocukların eğlenceye doyamadığı, interaktif bir etkinlik sizlerle buluşuyor. Çocuklar

Detaylı

KUKLA ÇOCUK TİYATROSU

KUKLA ÇOCUK TİYATROSU KUKLA ÇOCUK TİYATROSU +3 yaş çocuklara yönelik "Guguklu Saat isimli kukla tiyatro oyunumuzla buluşalım... Kelebek Kukla Hediyemiz! EKİM AYI OYUNLARI HEDİYELİ! Guguklu Saat isimli oyunumuzu sergilediğimiz

Detaylı

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir.

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Clown felsefesi ve yeni nesil sanat anlayışı ile Clown Art, geliştirdiği

Detaylı

Telefon: Adres: Doğancılar -ÜSKÜDAR/İSTANBUL EMRE TURANLI KİŞİSEL BİLGİLER

Telefon: Adres: Doğancılar -ÜSKÜDAR/İSTANBUL EMRE TURANLI KİŞİSEL BİLGİLER www.emreturanli.com E-Posta: y.emreturanli@gmail.com Telefon:0 554 271 20 60 Adres: Doğancılar -ÜSKÜDAR/İSTANBUL EMRE TURANLI KİŞİSEL BİLGİLER DOĞUM TARİHİ ve YERİ : 20.01.1981 / Ankara BOY / KİLO / GÖZ

Detaylı

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ ARI-ÇİÇEK-TAVŞAN GRUPLARI ŞUBAT AYI BÜLTENİ BÜLTENİ VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ Sınıfta kız,erkek çocuğuna ait pano hazırlama Vücudun bölümlerini resimlerle göstererek isimlerini söyleme İskelet üzerinde vücudun

Detaylı

ARALIK AYINDA NELER YAPTIK?

ARALIK AYINDA NELER YAPTIK? OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri oyun etkinliklerine yer verildi. Eğitici oyuncak merkezi, evcilik merkezi, kukla merkezi, blok merkezi, müzik merkezi,

Detaylı

YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ

YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanlar hakkında neler bildiğimizi ifade ettik. Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara

Detaylı

1 Mart/Cumartesi GÜNEŞE YOLCULUK HACİVAT KARAGÖZ GÖLGE OYUNU HAYVANLAR VE ÇOCUKLAR HOŞGELDİN ESİN PERİSİ

1 Mart/Cumartesi GÜNEŞE YOLCULUK HACİVAT KARAGÖZ GÖLGE OYUNU HAYVANLAR VE ÇOCUKLAR HOŞGELDİN ESİN PERİSİ ÇOCUK OYUNLARI 65 GÜNEŞE YOLCULUK Uygur Çocuk Tiyatrosu Ali Emiri Efendi HACİVAT KARAGÖZ GÖLGE OYUNU Ünver Oral İdris Güllüce HAYVANLAR VE ÇOCUKLAR Mavi Uçurtma Komedi Tiyatrosu Sultanbeyli HOŞGELDİN ESİN

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Nisan 2016 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 de BEDEN EĞİTİMİ sayfa 14 de MÜZİK sayfa 16 da PDR Öğrencilerimizle birlikte güzel bir bahar ayını tamamladık. Pek çok çalışmayı

Detaylı

5 Nisan/Cumartesi UÇ HAZERFAN UÇ AKILLI DOKTOR ALAADDİN İN SİHİRLİ LAMBASI BİR PRENS MASALI. Çocuk Oyunu Tiyatro Yansıma Atakent Kültür Merkezi

5 Nisan/Cumartesi UÇ HAZERFAN UÇ AKILLI DOKTOR ALAADDİN İN SİHİRLİ LAMBASI BİR PRENS MASALI. Çocuk Oyunu Tiyatro Yansıma Atakent Kültür Merkezi ÇOCUK OYUNLARI 67 UÇ HAZERFAN UÇ Tiyatro Yansıma Atakent Kültür Merkezi AKILLI DOKTOR İsmail Yeşilbağ Tiyatrosu Bahçelievler Kültür Merkezi ALAADDİN İN SİHİRLİ LAMBASI Tiyatro Yeniden Cem Karaca Kültür

Detaylı

ÇALIŞKANLIK NİSAN 2017

ÇALIŞKANLIK NİSAN 2017 ÇALIŞKANLIK NİSAN 2017 Ağustos Böceği ile Karınca Hafta Sınıf Düzeyi ve 4. Sınıf Süre Yöntem ve Teknik 40 Dakika drama, beyin fırtınası KAZANIM SÜREÇ Araç - Gereç Çizgi film CD si veya Masal kitabı Karınca

Detaylı

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN ARALIK 2018

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN ARALIK 2018 5 YAŞ AYLIK BÜLTEN ARALIK 2018 BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR Dünya Engelliler Günü ( 3 Aralık) İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası ( 10 Aralık gününü İçine Alan Hafta) Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası (12-18

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu

Detaylı

KIRKPABUÇ ÜRÜN KATALOĞU 2013

KIRKPABUÇ ÜRÜN KATALOĞU 2013 KIRKPABUÇ ÜRÜN KATALOĞU 2013 Eğitici Oyuncak Dr. Özlem ALKAN ERSOY Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanında Öğretim Üyesi Eğitici oyuncak, çocuk için hem oyuncak hem de oyun anlamına gelmektedir. Çocuk, oyuncağı

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 1 BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Okulumuzun 100. Günü için ailemizle 100 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 100.gün sergimizi hazırladık. Okulumuzda

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ ŞEKERLİK EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ ŞEKERLİK EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ ŞEKERLİK EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ GÜNLER EYLÜL-2017 EKİM-2017 KASIM-2017 ARALIK-2017 Pazartesi 4 11 18 25 2 9 16 23 30 6 13 20 27 4 11 18 25 Salı

Detaylı

ANİMASYON DERSİ ANİMASYON ÇALIŞMALARI 40/32 YÜZ VE VÜCUT BOYAMA TEKNİKLERİ 40/32 ÇOCUK KOSTÜM VE AKSESUARLARI 40/32

ANİMASYON DERSİ ANİMASYON ÇALIŞMALARI 40/32 YÜZ VE VÜCUT BOYAMA TEKNİKLERİ 40/32 ÇOCUK KOSTÜM VE AKSESUARLARI 40/32 ANİMASYON DERSİ MODÜLLER SÜRE ANİMASYON ÇALIŞMALARI 40/32 YÜZ VE VÜCUT BOYAMA TEKNİKLERİ 40/32 ÇOCUK KOSTÜM VE AKSESUARLARI 40/32 DERS BİLGİ FORMU DERSİN ADI ALAN MESLEK/DAL DERSİN OKUTULACAĞI SINIF/YIL

Detaylı

NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanların

NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanların KELEBEK VE UĞUR BÖCEĞİ GRUPLARI NİSAN AYI BÜLTENİ NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanlarını

Detaylı

YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ

YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı bitkilerin bakımını üstlendik.

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? OCAK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ MASAL KAHRAMANLARI

Detaylı

VELILER IÇIN BROŞÜR. Chiro 6 ve 18 yaş arası çocuklar ve gençler içindir Önemli olan oyun, eğlence ve hareket!

VELILER IÇIN BROŞÜR. Chiro 6 ve 18 yaş arası çocuklar ve gençler içindir Önemli olan oyun, eğlence ve hareket! VELILER IÇIN BROŞÜR Chiro 6 ve 18 yaş arası çocuklar ve gençler içindir Önemli olan oyun, eğlence ve hareket! ]foto: Dominique Vankan[ Chiro, çocuklara ve gençlere yönelik en büyük Flemenkçe organizasyonudur.

Detaylı

Adres: Akçay Mahallesi Yarbaşı Sokak No:13 Kızılcahamam/ANKARA Tel: 0312 736 10 66 Fax:0312 736 63 17

Adres: Akçay Mahallesi Yarbaşı Sokak No:13 Kızılcahamam/ANKARA Tel: 0312 736 10 66 Fax:0312 736 63 17 MERHABA Bizler Halide Edip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokululumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizi sizlerle paylaşmak istedik.okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tam gün eğitim

Detaylı

01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ. PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir.

01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ. PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir. MAYIS 2017 BÜLTENİ 01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir. SALI Çiftçi çukurda oyunu oynuyoruz. Çamurlara

Detaylı

ÖZEL GÜRÇAĞ ANAOKULU 5 YAŞ KASIM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL GÜRÇAĞ ANAOKULU 5 YAŞ KASIM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL GÜRÇAĞ ANAOKULU 5 YAŞ KASIM 2017 AYLIK BÜLTEN 01.11.2017 02.11.2017 03.11.2017 06.11.2017 07.11.2017 Toprak erozyonu deneyi Parça- bütün çalışması Tohum isimli parmak oyununu Yağmurun oluşum deneyini

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ NİSAN AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Çubukların ucuna

Detaylı

Gazi Mahallesi Şenol Caddesi No: 3 (Karagözlü Ev) Yenimahalle-Ankara. t. 0 312 433 46 00 f. 0 312 433 41 43. www.kesifyapim.com

Gazi Mahallesi Şenol Caddesi No: 3 (Karagözlü Ev) Yenimahalle-Ankara. t. 0 312 433 46 00 f. 0 312 433 41 43. www.kesifyapim.com Gazi Mahallesi Şenol Caddesi No: 3 (Karagözlü Ev) Yenimahalle-Ankara t. 0 312 433 46 00 f. 0 312 433 41 43 www.kesifyapim.com /kesif.yapim @KesifYapim Festival, Şenlik Özel Gün Programları Tiyatro Turneleri

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMAMIZ

Detaylı

66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi. 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi

66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi. 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi 66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi 2019 yılında kendimize daha fazla zaman ayırmak istiyoruz. Fotoğrafla olan iletişimimizi artırmak istiyoruz. Fotoğrafın bir sanat

Detaylı

KİM OLDUĞUMUZ TEMASI BİLGİ OKURYAZARLIĞI KAZANIMLARI 1.SINIF

KİM OLDUĞUMUZ TEMASI BİLGİ OKURYAZARLIĞI KAZANIMLARI 1.SINIF KİM OLDUĞUMUZ TEMASI BİLGİ OKURYAZARLIĞI KAZANIMLARI 1.SINIF 1. Bir hikaye veya masalda geçen karakterleri öğrenir. 2.Tahminde bulunur. 3.Dinleme alışkanlığı kazanır. 4.Dinlediği hikaye/masalın özelliklerini

Detaylı

Seçemediğimiz Zorunlu Arkadaşlarımız: Kardeşlerimiz 2013 / 2014 SAYI: 21. Haftanın Bazı Başlıkları

Seçemediğimiz Zorunlu Arkadaşlarımız: Kardeşlerimiz 2013 / 2014 SAYI: 21. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 21 Haftanın Bazı Başlıkları Seçemediğimiz Zorunlu Arkadaşlarımız: Kardeşlerimiz 14. Eko Okullar Ulusal Koordinatör Öğretmenler Semineri Bursa Kervansaray Otel de Gerçekleştirildi Tiyatro

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümevarım tekniği ile "Arabam" ve "Trafik" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

ŞİRİNLER Öğretmen öğrencilere eklerdeki boyama kâğıtlarını gösterir ve öğrencilere bazı sorular yöneltir.

ŞİRİNLER Öğretmen öğrencilere eklerdeki boyama kâğıtlarını gösterir ve öğrencilere bazı sorular yöneltir. EMPATİ OKULÖNCESİ AFİŞ PANO ÇALIŞMASI ÇALIŞMA KAĞIDI ŞİRİNLER Öğretmen öğrencilere eklerdeki boyama kâğıtlarını gösterir ve öğrencilere bazı sorular yöneltir. Bu sorular çocuğun empati yapabilmesine olanak

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ SINIFIMIZDAKİ

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ YUNUS GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç ve gereçleri kullanıldığını

Detaylı

KAVRAMLARIMIZ. Sayılar(10-11) -Şekiller(Daire-Üçgen-Kare) -Önce-Sonra. -Renk Tonları -İnce Kalın Taze-Bayat. -Canlı -Cansız -Uzun - Kısa -Duygularımız

KAVRAMLARIMIZ. Sayılar(10-11) -Şekiller(Daire-Üçgen-Kare) -Önce-Sonra. -Renk Tonları -İnce Kalın Taze-Bayat. -Canlı -Cansız -Uzun - Kısa -Duygularımız MART AYI BÜLTENİ KAVRAMLARIMIZ Sayılar(10-11) -Şekiller(Daire-Üçgen-Kare) -Önce-Sonra -Renk Tonları -İnce Kalın Taze-Bayat -Canlı -Cansız -Uzun - Kısa -Duygularımız -Aynı-Farklı-Benzer -Altında-Üstünde

Detaylı

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI PENGUEN DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Penguenleri tanıdık. Penguenleri gözlemledik. Penguen türlerini isimlendirdik.

Detaylı

Arılar. (Tekerlemeler)

Arılar. (Tekerlemeler) (Tekerlemeler) TEK TEK TEKERLEME Tek tek tekerleme Üstü kaymak şekerleme Dereye düşme çok soğuk Söyle bana çarçabuk ÇARŞIYA GİTME Leblebi alma Kıtır kıtır yeme bir iki üç dört beş altı yedi sana bunu kim

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI.,ellerim parmakları, sar makarayı tekerlemelerini

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI.,ellerim parmakları, sar makarayı tekerlemelerini FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Aç kapa,ellerim parmakları, sar makarayı tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ : 2014 2015 Μάθημα : Τουρκικά Επίπεδο : Ε1 Διάρκεια : 2 ώρες

Detaylı

ÇAMLICA ÇOCUK

ÇAMLICA ÇOCUK 2016-2017 ÇAMLICA ÇOCUK ISBN KİTABIN ADI LİSTE FİYATI SATIŞ FİYATI 9786054421336 ÇAMLICA 1- Kara Hayvanları Eğitim 9786054421411 ÇAMLICA 10- Araç Gereçler Eğitim 9786054421428 ÇAMLICA 11- Eğitim Araçları

Detaylı

MİMAR SİNAN MÜHENDİSLER BİRLİĞİ

MİMAR SİNAN MÜHENDİSLER BİRLİĞİ MİMAR SİNAN MÜHENDİSLER BİRLİĞİ AKÇAKOCA ZİRVESİ ne davetlisiniz. Tarih : 30 Kasım 1 Aralık 2013 (Cumartesi-Pazar) Yer : SKYTOWER Otel, Akçakoca / Düzce Lütfen Cevap Veriniz (LCV) : Niltur Görevlisi :

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI BALIK DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Balıkları tanıdık. Balıkları gözlemledik. Balık türlerini isimlendirdik. Balıkların

Detaylı

Eğitmen: Hakan Dedeler Geleneksel Türk Müziğimiz ve Klasik Batı Müziği ile tanışmaya ne dersiniz? Küçükçekmece sınırlarındaki anaokulu ve ilkokul öğrencileriyle Eğitici Müzik Atölyesi ve Müzik Kültürü

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI HAZİRAN AYI BÜLTENİ HAZİRAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Babalar günü hediyelerimizi ailelerimize sunduk. Babalarımızın bizim için neler yaptığını tartıştık.

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Sincapları tanıdık. Sincapları gözlemledik. Hayvan türlerini isimlendirdik. Hayvanların

Detaylı

/pirireisokullari MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA

/pirireisokullari MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA 3 yaş sınıfı öğrencilerimiz mum tekniği ile sihirli boya yaparak çiçek oluşturdular. Devamı.. 3 yaş sınıfı öğrencilerimiz bu ay ressam Van Gogh u tanıdılar ve ayçiçeği

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? OCAK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO TEA TIME BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ ECO SCHOOLS ÇALIŞMALARIMIZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ SINIF

Detaylı

UĞURBÖCEĞİ GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

UĞURBÖCEĞİ GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ UĞURBÖCEĞİ GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? İlkbahar mevsimini tanıdık. İlkbahar mevsimi ile bitkilerdeki, Hayvanlardaki ve çevremizdeki değişimi fark edeceğimiz etkinlikler gerçekleştirdik.

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU GÖKYÜZÜ SINIFI KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU GÖKYÜZÜ SINIFI KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILAR RENKLER Ben bir küçük ressamım Pembe sarı boyarım Yeşil yeşil ormanlar Mavi mavi denizler Turuncudur portakal Gökte sarı güneş var Fırça kalem ve kağıt Olmazsa resim olmaz Reklerle oynamaktan Hiç bir çocuk

Detaylı

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL 03.12.2012/05 ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL 001 MASAL HAZİNESİ 9789756080603.... 35,00 004 365 DİZİSİ.. 02 İlginç Yönleriyle Hayvanlar 9789756059241 010 DÜNYA DİZİSİ 25,00 03 Çiftlik

Detaylı

ÝÇÝNDEKÝLER. Diyalog Tamamlama...24 2. Haftanýn Testi...25

ÝÇÝNDEKÝLER. Diyalog Tamamlama...24 2. Haftanýn Testi...25 ÝÇÝNDEKÝLER A. BÝRÝNCÝ TEMA: BÝREY VE TOPLUM Küçük Cemil...11 Bilgi Hazinemiz (Hikâye Yazmaya Ýlk Adým)...14 Güzel Dilimiz (Çaðrýþtýran Kelimeler - Karþýlaþtýrma - Þekil, Sembol ve Ýþaretler - Eþ Anlamlý

Detaylı

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ EKİM AYI KELEBEK GRUBU BÜLTENİ TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ Kule nedir? Kule resimlerini inceleme

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler: Beyin fırtınası tekniği ile telefon,

Detaylı

Güzel Bir Bahar ve İstanbul

Güzel Bir Bahar ve İstanbul Güzel Bir Bahar ve İstanbul Bundan iki yıl önce 2013 Mayıs ayında yolculuğum böyle başladı. Dostlarım, sınıf arkadaşlarım ve birkaç öğretmenim ile bildiğimiz İstanbul, bizim İstanbul a doğru yol aldık.

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ REHBERLİK POSTASI 4

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ REHBERLİK POSTASI 4 ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ REHBERLİK POSTASI 4 22 Mart 2013 Sayın Velimiz, Dördüncü rehberlik postamızda sizlerle, Davranış ve Değerler Eğitimi Programı kapsamında

Detaylı

2011-2012 GÖKYÜZÜ EĞİTİM KURUMLARI

2011-2012 GÖKYÜZÜ EĞİTİM KURUMLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÖKYÜZÜ EĞİTİM KURUMLARI Şubat Ayı E-Bülteni 1 İÇİNDEKİLER 1. Doğum günü Olan Yıldızlarımız 2. Mihver Dersler 3. Branş Dersler 4. Kulüpler 2 DOĞUM GÜNÜ OLAN YILDIZLARIMIZ

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ ARALIK AYI

Detaylı

KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDANHERKESE MERHABA;

KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDANHERKESE MERHABA; 08.01.2016 KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDANHERKESE MERHABA; Haftaya kar oynayarak başladık. Bahçemize bir kardan adam yaptık ve çook eğlendik. Tasarruf ve Geri Dönüşüm konumuz ve eğitim hedeflerimiz doğrultusunda

Detaylı

20 Mart Vızıltı. Mercanlar Sınıfından Merhaba;

20 Mart Vızıltı. Mercanlar Sınıfından Merhaba; Mercanlar Sınıfından Merhaba; 20 Mart Vızıltı Bu hafta konumuz ormanlar idi. Orman nedir? Ormanların önemi ve faydaları nelerdir? Ormanları koruma konusunda üzerimize düşen görevler nelerdir? gibi sorular

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015 2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile "piti piti, iğne battı ve portakalı soydum"

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile piti piti, iğne battı ve portakalı soydum FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile "piti piti, iğne battı ve portakalı soydum" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ GÜNLER EYLÜL-2017 EKİM-2017 KASIM-2017 ARALIK-2017 Pazartesi 4 11 18 25 2 9 16 23 30 6 13 20 27 4 11 18

Detaylı

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR Kızılay Haftası (29 Ekim-4 Kasım) Atatürk Haftası (10-16 Kasım) Öğretmenler Günü (24 Kasım) DEĞERLER EĞİTİMİ Deneme Sevgi Saygı Kardeşlik Paylaşmak

Detaylı

Ürünlerin Çıkartılması Ve Yapılan Çalışmalar:

Ürünlerin Çıkartılması Ve Yapılan Çalışmalar: Ürünlerin Çıkartılması Ve Yapılan Çalışmalar: 1. Ürünümüz: Hayalimdeki Masallar adlı, İnteraktif Cd mizde 10 tane dünya klasiklerinden masallar bulunmaktadır. Hayalimdeki Masallar Cd sinde, Türkiye de

Detaylı

2017 HAZİRAN / 1. HAFTA KONU

2017 HAZİRAN / 1. HAFTA KONU YAZ MEYVELERİ 2017 HAZİRAN / 1. HAFTA KONU 01.06.2017 Dokun Hisset kartlarıyla Oynuyorum. 02.06,2017 MONTESSORI ETKİNLİK Pirinç ve Mercimekleri ayırma çalışmasını Kavramlar Kitabımızdan Sıcak-Soğuk Kavramına

Detaylı

Ramazan coşkusunu, etkinliklerimizle 18 Haziran - 16 Temmuz tarihleri arasında, iftardan sonra Cumhuriyet Meydanı nda yaşayalım...

Ramazan coşkusunu, etkinliklerimizle 18 Haziran - 16 Temmuz tarihleri arasında, iftardan sonra Cumhuriyet Meydanı nda yaşayalım... Ramazan coşkusunu, etkinliklerimizle 18 Haziran - 16 Temmuz tarihleri arasında, iftardan sonra Cumhuriyet Meydanı nda yaşayalım... SERGİLER Nalan ASLAN Ahşap Yakma - Hat Sergisi 19-29 Haziran 2015 Açılış:

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik, açıdan birbirini izleyen

Detaylı

ORMANDA MACERA. Yazan: Tiyatro Akustik / Yöneten: Okan KAPLAN. Oyunun Süresi: 50 Dk. OYUNCULAR Hakan KAPLAN Halil BAL Murat DEMİR Turgay Aydın

ORMANDA MACERA. Yazan: Tiyatro Akustik / Yöneten: Okan KAPLAN. Oyunun Süresi: 50 Dk. OYUNCULAR Hakan KAPLAN Halil BAL Murat DEMİR Turgay Aydın OYUN KATALOĞU ORMANDA MACERA Yazan: Tiyatro Akustik / Yöneten: Okan KAPLAN Ormanda avlanmakta olan aslan kral artık yaşlılığını bahane ederek hayvanları ayağına çağırarak onlardan yemlenmek ister.sonuçta

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU CİVCİVLER SINIFI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK PROGRAMI Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile "piti piti, iğne battı ve portakalı soydum" tekerlemelerini

Detaylı

PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR

PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR ARALIK AYI HAFTALIK TEMALAR 1.HAFTA KIŞ MEVSİMİ *Kışın kullandığımız kıyafetler *Kış sebze-meyveleri *Kış mevsiminde kullandığımız eşyalar 2.HAFTA

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 2016-2017 ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar

Detaylı

>> PROJE ADI PROFESYONEL KONSEPT DANS GÖSTERİSİ

>> PROJE ADI PROFESYONEL KONSEPT DANS GÖSTERİSİ >> PROJE ADI PROFESYONEL KONSEPT DANS GÖSTERİSİ >> PROJE AMACI Kurumun, genel hedefleri, tarihi, değerleri ya da kurumsal iletişim stratejisi ışığında o toplantıya ya da o döneme ait mesajları hedefleri

Detaylı

Özel YÜCE Okulları. İlgi ye Göre Farklılaştırılmış Öğretim

Özel YÜCE Okulları. İlgi ye Göre Farklılaştırılmış Öğretim Özel YÜCE Okulları İlgi ye Göre Farklılaştırılmış Öğretim Farklılaştırılmış Öğretim IB Temel Değerler 21.YY Eğitimi PYP deneyimi sizden farklı biri El eşleri Öğretmenlik deneyimi size yakın biri Öğretmenlik

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

SİNEMA YÜZ BOYAMA TİYATRO PALYAÇO ŞOVLAR. SOSiS BALON

SİNEMA YÜZ BOYAMA TİYATRO PALYAÇO ŞOVLAR. SOSiS BALON 23-24 NiSAN SİNEMA TİYATRO ŞOVLAR YÜZ BOYAMA PALYAÇO SOSiS BALON "Bugünün çocuklarıyla aydınlık yarınlara Değerli hemşehrilerim, sevgili çocuklar; Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Atatürk ün armağanı 23 Nisan

Detaylı

TÜRK CHIRO. #hierbeginthet. Chiro nedir? Chiro, çocuklara ve gençlere yönelik en büyük Flemenkçe organizasyonudur.

TÜRK CHIRO. #hierbeginthet. Chiro nedir? Chiro, çocuklara ve gençlere yönelik en büyük Flemenkçe organizasyonudur. TÜRK CHIRO #hierbeginthet Chiro nedir? Chiro, çocuklara ve gençlere yönelik en büyük Flemenkçe organizasyonudur. Chiro nedir? Chiro da birlikte oynayıp güzel vakit geçiriyoruz. Yönetim eğlenceli aktiviteler

Detaylı

KELEBEK VE UĞUR BÖCEĞİ GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ YUVA GRUBUNDA MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Sağlıklı beslenmenin ne olduğunu tanımladık. Sağlıklı besinleri isimlendirdik. Sağlıklı besinleri gösterdik. Sağlıklı

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU MART AYI 3. HAFTASINDA NELER YAPTIK?

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU MART AYI 3. HAFTASINDA NELER YAPTIK? DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU MART AYI 3. HAFTASINDA NELER YAPTIK? SERBEST ZAMAN Çocuklara sporun önemi anlattık ve her sabah spor yaptık. Çocuklar ilgi köşelerinde öğretmenenimizin rehberliğinde serbest oyun

Detaylı

13 de. 19 da. 15 te İNGİLİZCE PDR. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu GÖRSEL SANATLAR. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. sayfa. sayfa.

13 de. 19 da. 15 te İNGİLİZCE PDR. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu GÖRSEL SANATLAR. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. sayfa. sayfa. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 te GÖRSEL SANATLAR sayfa sayfa 13 de 19 da İNGİLİZCE PDR ŞUBAT AYINDA NELER YAPTIK? İkinci döneme Şubat ayı ile heyecanlı bir başlangıç

Detaylı

YÖRET Yaz Organizasyonu

YÖRET Yaz Organizasyonu YÖRET Yaz Organizasyonu YÖRET Vakfı olarak her yıl, üniversitelerin PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) bölümü öğrencilerinden oluşan Genç YÖRET li liderlerle, ilk ve ortaokul yaş grubundaki çocukları

Detaylı

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ SONBAHAR MEVSİMİ YAPRAKLAR Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk

Detaylı

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 HOŞGELDİN YENİ YIL, YENİDEN KEMERALTI 20-28 ARALIK Konserler, Tiyatrolar, Gösteriler, Tüm Hafta İndirim 20 Aralık 2014-Cumartesi 1.gün

Detaylı

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 4 TEMMUZ 2014 CUMA 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.00 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK!

İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK! İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK! ALEM-İ İŞ, NE İŞ? Alem-i İştir kişinin lafa bakılmaz! diyoruz ve iş hayatında yaşadıklarımız konusunda bize, size, herkese esprili

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ GEMS ETKİNLİĞİMİZ: FİLLER TUTUM-YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI OTANTİK EŞYA SERGİMİZ ETİ PETİTO ETKİNLİĞİMİZ DÜZENLİ ODA ETKİNLİĞİMİZ

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL OKULLARI ÇEKMEKÖY ANAOKULU TAVŞANLAR SINIFI MAYIS AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL OKULLARI ÇEKMEKÖY ANAOKULU TAVŞANLAR SINIFI MAYIS AYI KAVRAM VE ŞARKILAR ANNEM ANNEM Annem annem canım annem, Gönlüm senle kalbim senle Canım annem gülüm annem Dünyam sensin benim bir tanem.. Biliyorum elbet bir gün gelecek Bir başka bebekte bana annem diyecek Bende hep iyi

Detaylı

Yönetmen VIJAY KRISHNA ACHARYA. Yapımcılar ADITYA CHOPRA. Türü Aksiyon. Oyuncular AAMIR KHAN KATRINA KAIF TABRETT BETHELL

Yönetmen VIJAY KRISHNA ACHARYA. Yapımcılar ADITYA CHOPRA. Türü Aksiyon. Oyuncular AAMIR KHAN KATRINA KAIF TABRETT BETHELL Yönetmen VIJAY KRISHNA ACHARYA Yapımcılar ADITYA CHOPRA Türü Aksiyon Oyuncular AAMIR KHAN KATRINA KAIF TABRETT BETHELL Yapım Yılı / Süre 2013 / 172 İthalat / Dağıtım Pinema Soluksuz izleyeceğiniz bir Bollywood

Detaylı

OKUL ÖNCESİ YAYINLARI

OKUL ÖNCESİ YAYINLARI KARACA Eğitim Yayınları Tic. ve San. Ltd. Ş OKUL ÖNCESİ YAYINLARI TL Etkinlik Kitabım 1-10 (10 etkinlik kitabı) 57,50 Adet Tutar Portakal Çiçeği Eğlenceli Matematik (48 Ay ve Üstü) 13,50 Portakal Çiçeği

Detaylı

ARALIK AYI +3 YAŞ ÖZEL YAKACIK BALKANLAR KOLEJİ Eğitim Öğretim Yılı AYIN TEMASI

ARALIK AYI +3 YAŞ ÖZEL YAKACIK BALKANLAR KOLEJİ Eğitim Öğretim Yılı AYIN TEMASI ÖZEL YAKACIK BALKANLAR KOLEJİ 2016 2017 Eğitim Öğretim Yılı AYIN TEMASI ARALIK AYI +3 YAŞ Engelliler Haftası (3 Aralık ) Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası (12-18 Aralık ) Kış Mevsimi Yeni Yıl ( 31 Aralık-

Detaylı

PEK OKULLARI ANAOKULLARI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ EKİM 2013 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

PEK OKULLARI ANAOKULLARI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ EKİM 2013 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR EKİM 2013 1 2 3 4 5 6 İstanbul un Kurtuluşu 7 8 9 10 11 Çizgi Kukla Tiyatrosu (Çizmeli Kedi) 12 13 14 15 Kurban 16 Kurban 17 Kurban 18 Kurban 19 20 21 22 23 24 25 (Kırmızı Beyaz ve Cumhuriyet) 26 27 28

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

küçük bizon kızılderili köyü

küçük bizon kızılderili köyü ETKİNLİK HAKKINDA Kimileri onları elinde ok ve yayla acımasız birer savașçı olarak resmetti, kimileri ise doğaya ve tabiata saygılı ve sevgi dolu insanlar olduklarını anlattı. Peki Kızılderililer aslında

Detaylı

II. ULUSLARARASI ANTEPFISTIĞI KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ 9 11 Eylül 2007. 9 Eylül Pazar, 2007

II. ULUSLARARASI ANTEPFISTIĞI KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ 9 11 Eylül 2007. 9 Eylül Pazar, 2007 1 9 Eylül Pazar, 2007 KARDEŞ ŞEHİR PROGRAMI Saat: 08.00 Duisburg Belediye Başkanı ve ekibi ile sohbet - TV çekimi Yer: Duisburg Bulvarı YARIŞMA Saat: 10.30 En İyi Antepfıstığı Yarışması Yer: GATEM Fıstıkçılar

Detaylı

OCAK AYI BÜLTENİ ŞEKİL KAVRAMI TEMA ÇALIŞMALARIMIZ KAVRAMLAR RENK KAVRAMI SAYI KAVRAMI SES KAVRAMI ÖZEL BİLGİ İLKÖĞRETİM OKULU 6 YAŞ ANASINIFI

OCAK AYI BÜLTENİ ŞEKİL KAVRAMI TEMA ÇALIŞMALARIMIZ KAVRAMLAR RENK KAVRAMI SAYI KAVRAMI SES KAVRAMI ÖZEL BİLGİ İLKÖĞRETİM OKULU 6 YAŞ ANASINIFI ÖZEL BİLGİ İLKÖĞRETİM OKULU 6 YAŞ ANASINIFI OCAK AYI BÜLTENİ 1-31 OCAK TEMA ÇALIŞMALARIMIZ Bu ay farklı duygular içindeydik. Birçok duyguyu hem hep birlikte yaşadık hem de yaşattık. Bizi en çok heyecanlandıran

Detaylı

ÖZEL NİLÜFER ANAOKULU

ÖZEL NİLÜFER ANAOKULU ÖZEL NİLÜFER ANAOKULU KUZUCUKLAR SINIFI MART AYI BÜLTENİ ŞEYMA ŞENGÜL BEYZA KAYAN TEKERLEMELER Bir kedi varmış 5 e kadar sayarmış 1 2 3 4 5 ANNE KARNIM ACIKTI Anne karnım acıktı Baktım dolap açıktı Löp

Detaylı

Atabek Koleji Anaokulu Eylül - Ekim Ayı Aylık Takvimi

Atabek Koleji Anaokulu Eylül - Ekim Ayı Aylık Takvimi Eylül - EYLÜL 5.Hafta EKİM 1.HAFTA GEL BİZE KATIL BİZE OYUN, SANAT OKUL RESMİ ALAN GEZİSİ, SANAT SABUN DENEYİ SANAT,OYUN,FEN SEBZELER KONUŞUYOR DRAMA, OYUN OKULVAKTİ TÜRKÇE, MÜZİK,OKUMA-YAZMA BAY MİKROP

Detaylı

Okul ve öğretmenine karşı sorumluluklarını bilir.

Okul ve öğretmenine karşı sorumluluklarını bilir. 40 Dakika Örnek olay, soru cevap, yaparak yaşayarak öğrenme Okul ve öğretmenine karşı sorumluluklarını bilir. Öğrencilere sınıfta uyulması gereken kurallar ve onlardan beklenilen davranışların neler olabileceği

Detaylı

DENİZATI OKULLARI YARIYIL TATİL REHBERİ

DENİZATI OKULLARI YARIYIL TATİL REHBERİ DENİZATI OKULLARI YARIYIL TATİL REHBERİ FABER-CASTELL E YETENEKLİ ELLER ATÖLYE ÇALIŞMASI Tasarım Atölyesi :Uzaya çıkmaya hazır olun! Kendi uzay araçlarımızı farklı malzemelerden tasarlıyoruz. Eğitmen :

Detaylı