MULTİTEK IP İNTERKOM SİSTEMİNİN AVANTAJLARI KARŞILAŞTIRMA TABLOSU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MULTİTEK IP İNTERKOM SİSTEMİNİN AVANTAJLARI KARŞILAŞTIRMA TABLOSU"

Transkript

1 MULTİTEK IP İNTERKOM SİSTEMİNİN AVANTAJLARI KARŞILAŞTIRMA TABLOSU Karşılaştırma Konusu ANALOG/ BAS sistemler Multitek IP İnterkom 1) Kabloma tesisat kolaylığı nedir? Her üretici farklı kablolama şekli kullanır. Kimi DT8 e, kimi 5 kabloya, kimi çok farklı kabloya ihtiyaç duyar.ihtiyaç duyulan kablo kalınlıkları da uygulamadan uygulamaya farklılıklar gösterebilir.bazıları görüntü aktarımı için koaksiyel kablo, bloklar arası bağlantı için çok farklı kablolama kullanılır.hiçbir standard yoktur.başka bir siteme geçmek için tesisatı yenilemek gerekir Sadece CAT6 kablo kullanır. Cihaz enerjileri de CAT6 kablo içinden verilir (PoE). Ana bağlantı olarak, alt kattan yukarı katlara girdi çıktı şeklinde giden tek bir CAT6 kablo ve gerekirse ek olarak enerji için 2x0.50 mm2 kablo çekilir. Aktarılacak görüntü sayısı ne olursa olsun,bloklar arasında da kablolama sadece CAT6 veya fiberdir. 2) Tesisatta video dağıtıcı, kuvvetlendirici, ek kablo vs. gibi cihazlara ihtiyaç varmıdır? Genelde her bir kolon kablosuna video kuvvetlendirici her bir katta video dağıtımı için video dağıtıcı kullanılır. Cihazlar bir katta buata veya daireye veya şafta yerleştirilir.tesisat çok karmaşık olup, en küçük bir dokunmada sorunlu hale gelir. Bloklar arası video aktarımında kullanılan ek cihazlar da büyük sorun ve maliyet yaratır. Her bir katta sadece bir Ethernet switch kullanılır. Cihaz enerjileri de kablo üzerinden verildiğinden (PoE) bağlantı çok basittir. Video sinyali için ayrı bir cihaza gereksinim duyulmaz. Bloklar arası video aktarımında da ek cihaz kullanılmaz.her bağlantı basit, sorundan uzak ve ekonomiktir. 3) Sisteme bağlanan kapı paneli, daire cihazı vs. için bir sayı ve mesafe sınırlaması varmıdır? Hem mesafe ve hemde sayı sınırlaması vardır.mesafe ve bağlanan cihaz sayısı arttığında, kablo uzunluğu da artar.video sinyalinde, çoğu zaman data hattı sinyalinde bozulmalar olur ve sistem düzgün çalışmaz. Ve temiz görüntü almak zorlaşır.video, data sinyali sorununu çözmek için ek çözümler uygulanır. Örneğin daireden fazla olan uygulamalarda düzgün çalışan sistem bulmak zordur. Sisteme bağlanan cihaz sayısında (ister daire cihazı, ister kapı paneli vs) hiçbir sınır yoktur, binlerce olabilir. Yeterki bir noktadan diğer bir noktaya olan CAT6 kablo uzunluğu metreyi geçmesin. (Bu sorun araya bir switch koyarak giderilir.) Multitek IP sistemi tek bir blokta 800 daireye, bir sitede daireye kadar hiçbir sıkıntı olmadan çalışır.

2 4) Kapı / güvenlik ve daire arasındaki görüntü kalitesi nasıldır? 5) Sistemde bir daireye aktarılacak olan görüntü sayısında sınırlama var mıdır? 6) Kapı/ güvenlik ve daire arasındaki ses kalitesi nasıldır? 7) Daireler kendi aralarında görüntülü görüşme yapabilirler mi? 8) Daireler arasında yapılacak görüntü görüşmenin sınırı varmı dır? 9) Apartmandaki veya site içindeki bütün daireler, sosyal tesis birimleri birbirini arayabilir mi? Görüntü kalitesi çekilen tesisata, kullanılan kablo kalitesi ve uzunluğuna bağlıdır. Görüntü alt katlarda güzeldir, üst katlara gittikçe bozulur.tecrübelerle sabittir ki, bu tip sistemi kullanan bir apartmanda her zaman görüntüden memnun olmayan bir sakin vardır. Görüntüyü kaliteli duruma getirmekte uğraşı ister.görüntü kalitesi zaman içinde de değişiklik gösterebilir. Vardır ve bunu gerçeklemek çok zordur. Her bir görüntü aktarımı için özel tesisat çekilir, araya kuvvetlendiriciler konur. Örneğin 10 adet görüntüyü bir daireye vermek,10 adet özel tesisat çekilmesini gerektirir. Genelde kötüdür. Zira analog sistemlerin handsfree olarak ses nakli dupleks (yani aynı anda iki tarafın konuşmasına) pek uygun değildir. Heceler duyulmaz, kazanç düşüktür. Kazanç attırılırsa ötmeler başlar. Mümkün değildir. Daireler, Mümkün değildir. Bazı sistemlerde blok içinde olan daireler birbirini arayabilir,güvenliği arayabilir. Ancak konuşma bütün bir apartman veya site için 1+1dir(bir kanal kapı konuşma diğer kanal kapıcı/güvenlik içindir.) Örneğin büyük bir sitede bir daire güvenlikle konuşurken başka hiçbir daire güvenliği arayamaz. Görüntü kalitesi ister 10 daire ister 1000 daire olsun aynıdır ve cam gibidir. Bunun nedeni bilgisayarlarda / cep telefonlarında kullanılan görüntü protokolü kullanılmasıdır. Hiçbir sınırlama yoktur. Örneğin bir daire sadece kendine ait veya siteye bağlanan bir IP kamerayı bir tuşa dokunarak izleyebilir. İstenen sayıda kamera görüntüsünü aktarmak için özel bir tesisat / kuvvetlendirici gerekmez, kablolama aynıdır. Ses kalitesi çok güzeldir. Ve dupleks (karşılıklı aynı anda konuşma) şeklindedir. Ses kalitesi bütün cihazlarda aynıdır. İstenirse ses seviyesi dokunarak cihaz başına arttırılabilir, azaltılabilir. isterlerse, kendi aralarında görüntülü görüşme yapabilirler. Görüntülü görüşmeye başlatmak, bir dokunuşla sağlanır. Pratik olarak bütün daireler kendi aralarında aynı anda görüntülü görüşme yapabilirler. Apartman ve site içindeki bütün sisteme bağlı birimler/daireler birbirini arayabilir ve aynı anda konuşma sayısında bir sınırlama yoktur.

3 10) Dairelere gelen çağrıların zil sesi farklı olabilir mi? Melodileri ayarlamak kolaymıdır? Daire/güvenlik gelen çağrının kimin tarafından yapıldığını görebilir mi? 11) Daire cihazı bazı ek özelliklere sahipmidir? Cihaz alarm saati olarak kullanılabilinir mi? Uyuyan çocuğunu rahatsız etmemek için cihaza "Beni rahatsız etme" özelliği verebilir mi? Cihaza "Beni sadece güvenlik" arayabilsin diyebilir mi? Cihaza " Site içindeki bir komşuya gidiyorum beni arayanlar oraya yönlensin" diyebilir mi? Analog sistemlerde genelde 3 farklı zil sesi verilir. Bunların kullanıcı tarafından ayarlanması zordur. Arayan numaranın görülmesi İMKANSIZDIR. Hayır. Kullanıcı bir dokunuşla istediği melodi tipini seçer. İsterse kendi beğendiği melodileri cihaza yükler. Bu işlemleri yapmak çok kolaydır. Multitek IP İnterkomda bütün daireler arayanın daire numarasını ekranda görür ve isterse cevaplar. Multitek IP İnterkom bütün bunların hepsini ve de daha fazlasını, tek bir dokunuşla gerçekleştirir. 12) Daireler ve varsa site yönetimi birbirine mesaj gönderebilir mi? 13) Daireler kapıdan gelen çağrıları resim olarak veya video olarak kaydedebilir mi? 14) Daire cihazı bir dokunuşla, örneğin su, ekmek, gazete siparişi verebilir mi,örneğin site/internet içindeki bir markete sipariş verebilir mi? 15) Daire cihazı gelişmiş bir alarm cihazı olarak kullanılabilir mi? Bütün daireler ve site yönetimi, SMS Çok basit, sabit mesaj gönderen sistemlere telefonlar gibi, birbirine mesaj gönderip rastlanmıştır.ancak günümüz ihtiyaçlarını karşılamaktan alabilir. Bu mesajlar posta kutuları içinde çok uzaktır. saklanır, tekrar gönderilir, silinir. Kapıdan gelen çağrıların 100 adedi sürekli kayıt edilir.daire sakini cihazına SD kart Ek ücret vererek bunu sağlayan sistemler vardır. takarsa istenen sayı ve uzunlukta video kaydı da yapılabilir. Hayır. Bazı ürünlerde sınırlı özelliklerle cihaz alarm hizmeti verebilir. (Ek ücretle) Multitek IP interkomun konsierj hizmetleri ile tek bir dokunuşla istenen siparişleri vermek mümkündür. Multitek IP İnterkom cihazına ek özellik olarak (ücretli) bu özellik verilebilir ve cihaza istenen sayıda kablolu/kablosuz güvenlik detektörü bağlanabilir.alarm verme durumu site güvenliği tarafından en ince detayına kadar takip edilebilir.

4 16) Daire cihazını KNX ara birimli, AKILLI EV SİSTEMİ olark kullanmak mümkün müdür? 17) Sistemin kurulumu ve bakımı ne kadar kolaydır. 18) Kullanılan cihazlar dokunmatik midir? 19) Sistemin güvenirliliği nedir? 20)Sistem arızalanır mı? Cihaz arızalanırsa,arızayı gidermek ne kadar kolaydır? 21) Multitek IP İnterkom sistemi geliştirilirken AR-GE desteği alındı mı? 22) Multitek IP İnterkom gibi üstün teknoloji bir sistemi kullanmakta zorlanırmıyım? Bazı Multitek analog/digital ürünlerinde mümkündür. (Ek ücretle) Sistemin kablolama ve kurulumunun ne kadar zor olduğu yukardaki kısımlarda anlatıldı. Basit resistive veya buton dokunmatik cihazlar mevcuttur. Ancak fonksiyonları çok sınırlıdır. Sistemin güvenirliliği,kısıtlı özellikli, modası geçmiş teknolojiler kadardır. Sistem arzalanırsa, bir bakım teknisyenin müdahalesi gerekir.çoğu zaman tek bir arıza bütün sistemi çalıştırmaz hale getirir.arızayı bulmak ve gidermek çok uzun zaman alabilir. Multitek IP İnterkom cihazına ek özellik olarak (ücretli) bu özelliği kazandırmak mümkündür. Cihaz bir apartman konuşma cihazı yanında AKILLI EV paneli olarak ta çalışır. Sistemin kurulumu "sadece sayı saymasını bilen" kişiler tarafından yapılabilir. Kurulum ve bakım için hiçbir özel eğitime gerek yoktur.kurulum ve bakım için, Multitek hiçbir özel projelendirme yapmaz. Multitek firmasının desteğine hiçbir şekilde ihtiyaç duyulmaz. MULTİTEK IP SİSTEMİNİN, MULTİTEK PATENTLİ EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ BUDUR. Kullanılan daire cihazları 7" ve 10" kapasitif dokunmatiktir. Cihazlarda en son teknoloji dokunmatik özellikler kullanılmıştır.kapı panelleri dokunmatik tuşlu, 4" LCD ekranlıdır. Multitek IP İnterkom sistemi dünyada milyonlarca akıllı telefon tarafından kullanılan işletim sistemini kullanır. Güvenirliliği en üst seviyededir. Dağıtılmış ağ yapısı nedeniyle sistemin güvenirliği en üst noktaya taşınmıştır.sistemde bir veya birkaç cihaz aynı anda çalışmayabilir ancak geri kalanlar çalışmaya devem eder. Arızalanma durumunda teknisyene ihtiyaç duymadan, cihazın yedeğiyle değiştirilip devreye verilesi birkaç dakikayı almaz. Evet. Multitek IP İnterkom sistemi geliştirilmesi Tübitak tarafından desteklenmiştir. Cep telefonu kullanıyorsanız, kullanımı ondan daha kolay. İstediğiniz özellikleri kullanır diğerlerini kullanmazsınız. Özelliklerin çoğu yazılım olduğunda ek bir ücret, lisans ödemeniz söz konusu değil.

5 23) Multitek IP İnterkom sistemi, bütün bu özelliklerle, çok pahalı değil midir? Hayır. Kullanılan üstün teknoloji parçalar yazılımla birleştiğinden, fonksiyonların çoğunu sadece yazılımla gerçeklendiğinden, fiyatı çok çok makuldur. Dokunmatik bir daire cihazı alacaksanız Multitek IP İnterkom cihazının ekonomikliğini kimse yenemez.

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP?

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom Üretilen tüm elektronik cihazlar, Ethernet çıkışlı olarak üretilmekte ve dış dünyaya bağlanabilmektedir. Bu sebeple İnterkom sistemleri de aynı yapıya uygun

Detaylı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP Interkom VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP interkom sistemleri ve Somfy RTS kablosuz akıllı ev teknolojisinin bir araya gelmesi ile geliştirilen VIP70 Somfy daire monitörleri ile

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3 DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı CAT5/CAT6/ DT8

Detaylı

Zariflik, sadelik ve ince dizayn...

Zariflik, sadelik ve ince dizayn... Zariflik, sadelik ve ince dizayn... IUK50 3,5 ekran genişliği ile hands-free özellikli kolay iletişim, Dokunmatik yüzeyli Ultra ince estetik tasarım, OSD menü yardımı ile 10 farklı nokta ile iletişim sağlayabilme,

Detaylı

Firma ve Ürün Sunumu

Firma ve Ürün Sunumu Firma ve Ürün Sunumu Biz Kimiz? İhracat Avrupa ülkelerinin yanı sıra Ortadoğu, Afrika ve Kaska ülkelerinde temsilcilikler bulunmakta ve 20 den fazla ülkeye ihracat yapılmaktadır 20 1989 Kuruluş Multitek

Detaylı

aklınız evinizde kalmasın

aklınız evinizde kalmasın Hayatınızı KOLAYLAŞTIRIN aklınız evinizde kalmasın YAŞAR inşaat yaşamı değerli kılan tek adres Yaşar İnşaat, teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak hem proje sırasında hem de sonrasında inşaatlarına

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7" DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7 DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7" DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı DT8/CAT5

Detaylı

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM LİMİTSİZ IP SİSTEM İçindekiler 05 Uygulama Alanları 07 Botech ile Neler Yapabilirim 09 Görüntülü IP Interkom Sistemleri 11 Zil Paneli 13 Daire Monitörü 18 Villa Tipi Zil Paneli 19 Güvenlik Ünitesi 21 Uzak

Detaylı

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri IP AKS Sistemi IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Özellikleri: Sınırsız kapasite Daireler arası görüşme Çevre birimi olarak sadece switch kullanılır Bloklar birbiriyle switchler üzerinden bağlanır

Detaylı

2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi

2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi 2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi 2K701 / 7 MİTÖR KULLANIM KILAVUZU Monitör Kapı Aç Dahili Arama Hakkında Ayarlar 2K701 / 7 Daire İçi Monitör (Dokunmatik Buton) Lütfen Ürünü Kullanmadan Önce Bu Kılavuzu

Detaylı

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ STARFON TEKNOLOJİ PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ Geleceğin intercom ve smart home teknolojisini bizimle yaşayın... SF 90 Dış Ünite SF 66 İç Ünite FARK YARATAN TASARIMI BENZERSİZ KALİTESİ İLE EVİNİZDE

Detaylı

IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik

IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik özelliklerini, kontrolünü ve diğer hususlarla ilgili

Detaylı

www.teknimaelektronik.com

www.teknimaelektronik.com www.teknimaelektronik.com Ücretsiz Eğitim Seminerleri, Kurulum, Teknik Yardım ve Satış Sonrası Destek İçin; 0212 547 48 03 Numaralı Telefondan, info@teknimaelektronik.com Mail Adresinden İrtibata Geçiniz

Detaylı

2K-130 KULLANIM KILAVUZU

2K-130 KULLANIM KILAVUZU K- KULLANIM KILAVUZU Kablolu Dijital Zil Paneli Kart Okuyuculu Daire no. gir ve ye bas Kapı açmak için ve şifre gir Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz. . Bölümler ve İşlevleri Kamera Lensi

Detaylı

Audio dan Elektrikçi Dostlarına Kazanç Formülü... Yeni Seriler Basic Serisi Yeni Sistem Yeni Ürünler Çok kolay montaj yapabileceğiniz yepyeni kazanç fırsatı... Yepyeni Audio Ürünleri... Serisi Müşterilerin

Detaylı

VL-MVN511. Ek Bilgi. Ana Monitör İstasyonu. Model No.

VL-MVN511. Ek Bilgi. Ana Monitör İstasyonu. Model No. Ek Bilgi Ana Monitör İstasyonu Model No. VL-MVN511 Bu belge Apartman Daireleri için Video İnterkom Sistemi ile birlikte kullanılan bu ürün hakkında bilgi sağlar. Bu belgenin asıl amacı ürünün Kullanım

Detaylı

TCP/ IP Video İntercom Monitörleri

TCP/ IP Video İntercom Monitörleri TCP/ IP Video İntercom Monitörleri 1.04.2017 VTH1510CH 8 kanal alarm girişi Dahua PoE güç kaynağı desteği Yüzey montajlı ve lı 250 VTH1550CH VTH1560B VTH1560BW VTH1520A - SD Card girişli SD kart takılabilir,

Detaylı

2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi

2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi 4.3 Daire İçi Monitör 2K-430 KULLANIM KILAVUZU 2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi Lütfen Ürünü Kullanmadan Önce Bu Kılavuzu Okuyunuz. 1 1. Bölümler ve İşlevleri Mikrofon LCD Ekran Montaj Kancası 1 2 NC

Detaylı

Ürün Broşürü 2014/2015-1 GÖRÜNTÜLÜ DİAFON / KAPI TELEFONU ÜRÜN VE SİSTEMLERİ

Ürün Broşürü 2014/2015-1 GÖRÜNTÜLÜ DİAFON / KAPI TELEFONU ÜRÜN VE SİSTEMLERİ Ürün Broşürü 2014/2015-1 GÖRÜNTÜLÜ DİAFON / KAPI TELEFONU ÜRÜN VE SİSTEMLERİ 2005 yılı sonu itibarıyle ISO 9001 sistem sertifikasına sahiptir. F İ R M A M I Z 1986 yılında kurulan Videx Electronics S.P.A

Detaylı

MULTİTEK IP MONITOR KOLAY KULLANIM KILAVUZU

MULTİTEK IP MONITOR KOLAY KULLANIM KILAVUZU MULTİTEK IP MONITOR KOLAY KULLANIM KILAVUZU 1. IP INTERKOM DAİRE CİHAZI TEMEL KURULUM & KULLANIM ÖZELLİKLERİ Cihazın kablolamasının doğru yapıldığına emin olunduktan sonra cihaza enerji verilir ve multitek

Detaylı

DT-8 Kablo ile çalışır Zil dönüşüne gerek yoktur

DT-8 Kablo ile çalışır Zil dönüşüne gerek yoktur Montaj, Bağlantı ve Kullanım Kılavuzu DT- Kablo ile çalışır Zil dönüşüne gerek yoktur Mevcut DT- kablosunu kullanarak, kablo çekmeden bütün eski diafonlu binaları görüntülüye çevirebilirsiniz Ücretsiz

Detaylı

Adresli Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri

Adresli Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Adresli Sistem Adresli Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Özellikleri: Sınırsız kapasite Girişi görüntüleme Giriş ile konuşma 4 daire içi ünite için bir adet video & ses distribütör kullanılır Protokol

Detaylı

FİYAT LİSTESİ KASIM 2017

FİYAT LİSTESİ KASIM 2017 FİYAT LİSTESİ KASIM 2017 TCP/ IP Video İntercom Monitörleri VTH1510CH VTH1550CH VTH1560B VTH1560BW VTH1520A VTH1560CS 8 kanal alarm girişi Dahua PoE güç kaynağı desteği - SD Card girişli Gömülü 4 GB SD

Detaylı

2 Kablolu Dijital Zil Paneli Kart Okuyuculu

2 Kablolu Dijital Zil Paneli Kart Okuyuculu K- KULLANIM KILAVUZU Kablolu Dijital Zil Paneli Kart Okuyuculu Daire no. gir ve ye bas Kapı açmak için ve şifre gir Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz. . Bölümler ve İşlevleri Kamera Lensi

Detaylı

ZAYIF AKIM. EMO 23. Dönem Yapı Denetim Komisyonu 1

ZAYIF AKIM. EMO 23. Dönem Yapı Denetim Komisyonu 1 ZAYIF AKIM 1 ZAYIF AKIM NELERİ KAPSAR Telefon Tesisatı TV tesisatı Güvenlik tesisatı Data Tesisatı Akıllı binanın bir kısmı Yangın Algılama ve İhbar tesisatı Anons sistemi Sinyalizasyon İntercom tesisatı

Detaylı

MÜŞTERİLER ŞUBEYE GELMEDEN ÖNCE SIRAMATİK'TEN NUMARA ALABİLİR...

MÜŞTERİLER ŞUBEYE GELMEDEN ÖNCE SIRAMATİK'TEN NUMARA ALABİLİR... MÜŞTERİLER ŞUBEYE GELMEDEN ÖNCE SIRAMATİK'TEN NUMARA ALABİLİR... Sıramatik Uygulaması; DenizBank Şubelerinden fiili olarak sıra numarası almadan işlem yapabilmek için alınması gereken sıra numarasını tek

Detaylı

Paket Sipariş Takip Sistemi (Program + Caller-ID + Termal Fiş Yazıcı)

Paket Sipariş Takip Sistemi (Program + Caller-ID + Termal Fiş Yazıcı) Müşterilerinize sürekli isim ve adres sormaktan artık vazgeçin...! MeliPOS Paket Sipariş Takip Sistemi sayesinde müşterilerinizi bilgisayarınıza kolayca kayıt edebilir, siparişlerini alabilir, yazdırabilir,

Detaylı

Kolay Kullanım Kılavuzu

Kolay Kullanım Kılavuzu Kolay Kullanım Kılavuzu Kolay Kullanım ı telefonunuzu ilk açtığınızda veya cihazınızı sıfırladığınızda yönlendirmeleri takip ederek seçebilirsiniz. Kilitli Ekran Bu ekran cihazınızın en temel fonksiyonlarına

Detaylı

Video Interkom. ---Akıllı Binalar

Video Interkom. ---Akıllı Binalar Video Interkom ---Akıllı Binalar Haberleşme Şeçenekleri IP 2 - Wire Switch Wi-Fi Router Ürün Çeşitleri Aksesuar Monitör Diş kapı paneli Yazılım Ürün seçenekleri IP Villa

Detaylı

SAFİR FİRST KULLANIM KILAVUZU

SAFİR FİRST KULLANIM KILAVUZU Lütfen öncelikle bu kılavuzu okuyunuz! Değerli Müşterimiz, MAS İnterkom ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünün size en iyi verimi sunmasını istiyoruz. Bunun için, bu kılavuzun tamamını ürünü

Detaylı

Montaj talimatları 24851301-04_09

Montaj talimatları 24851301-04_09 Montaj talimatları TR 24851301-04_09 Kullanım kılavuzu 203 31 108 1 A 2 2 Kullanım kılavuzu 3 4 3 Kullanım kılavuzu 2 1 5 6 4 Kullanım kılavuzu 1 2 MICRO SD 7 8 RESET 9 5 6 Montaj talimatları Montaj talimatları

Detaylı

TTEC Standalone DVR Kolay Kurulum Dokümanı. Kurulum Adımları

TTEC Standalone DVR Kolay Kurulum Dokümanı. Kurulum Adımları TTEC Standalone DVR Kolay Kurulum Dokümanı Bu dokümanda TTEC Standalone DVR cihazının kurulum adımları ile ilgili açıklamaları bulabilirsiniz. Öncelikle cihaz ile ilgili bilinmesi gereken varsayılan bilgiler

Detaylı

WL 02 GÖRÜNTÜLÜ-GÖRÜNTÜSÜZ ĐNTERKOM SĐSTEMĐ KULLANMA KILAVUZU

WL 02 GÖRÜNTÜLÜ-GÖRÜNTÜSÜZ ĐNTERKOM SĐSTEMĐ KULLANMA KILAVUZU WL 02 GÖRÜNTÜLÜ-GÖRÜNTÜSÜZ ĐNTERKOM SĐSTEMĐ KULLANMA KILAVUZU SĐSTEMĐ ÖZELLĐKLERĐ Sistem görüntülüyse kapı panelinden daire arandığında görüntülü telefon ekranı açılır, arayan görülür ve istenirse ahize

Detaylı

2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi

2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi 2K-390 KULLANIM KILAVUZU 2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi Lütfen Ürünü Kullanmadan Önce Bu Kılavuzu Okuyunuz. Tanıtım Monitör, 3.9 inch olarak tasarlandı. Yüksek görüntü kalitesini 800x480 piksel çözünürlüğüyle

Detaylı

OCAK 2016 FİYAT LİSTESİ

OCAK 2016 FİYAT LİSTESİ VİLLA GÖRÜNTÜLÜ DİAFON SİSTEMLERİ SETLERİ OCAK 2016 FİYAT LİSTESİ ART-43MS VİLLA SET-1 ART-43MB VİLLA SET-2 Villa renkli monitor,4,3" inç LED LCD ekran, akrilik tuşlar, duvara montaj ve Monitor 15V. Besleme

Detaylı

2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi

2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi 2K-430 KULLANIM KILAVIZI 2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi Lütfen Ürünü Kullanmadan Önce Bu Kılavuzu Okuyunuz. NC GND RING sw- sw+ L1 L2 3 DIP NC GND RING sw- sw+ L1 L2 3 DIP 3 1 1. Bölümler ve İşlevleri

Detaylı

EYLÜL 2015 FİYAT LİSTESİ

EYLÜL 2015 FİYAT LİSTESİ EYLÜL 2015 FİYAT LİSTESİ VİLLA GÖRÜNTÜLÜ DİAFON SİSTEMLERİ SETLERİ 03.09.2015 ART-43MS VİLLA SET-1 ART-43MB VİLLA SET-2 Açma Monitor 15V. Besleme Adaptörü Dahildir. Enerji :15 Volt DC Siyah Renk, Monitor

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU VELİ KULLANIM KILAVUZU Sayın Velimiz, ServisCELL Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sisteminin amacı, velilerimizin okul servisi ile yaşayabileceği tüm sorunları çözmek, çocuklarımızın güvenliğini sağlamak

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

SAFİR EFES KULLANMA KILAVUZU

SAFİR EFES KULLANMA KILAVUZU SAFİR EFES KULLANMA KILAVUZU Eylül 201 1. Giriş Kullandığınız ürün yüksek teknolojiyi kullanarak üretilmiş, üstün tasarıma sahip bir üründür. Bu gelişmiş teknolojili sistem size, karışık kodları ezberlemek

Detaylı

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı 1 Adet Doküman Kamera Her Dersliğe Etkileşimli Tahta Panel Tip Etkileşimli Akıllı Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene

Detaylı

INTERRA KONSIYAJ SERVER KULLANIM KLAVUZU

INTERRA KONSIYAJ SERVER KULLANIM KLAVUZU INTERRA KONSIYAJ SERVER KULLANIM KLAVUZU 2015 YONNET AKILLI BİNA OTOMASYON SİSTEMLERİ 2015 P a g e 1 İçindekiler INTERRA KONSIYAJ SERVER2 KULLANICI GİRİŞİ2 1.INTERRA KONSİYAJ SERVER3 1.1ISTEKLER3 1.2 ALARM4

Detaylı

SANAL SANTRAL HİZMETİ.

SANAL SANTRAL HİZMETİ. SANAL SANTRAL HİZMETİ 11:29 18/08/12 11:29 18/08/12 BULUT SANTRAL (SANAL SANTRAL) NEDİR? Bulut Santral (Sanal Santral), eski tip fiziksel telefon santrallerinin yerini alan, bulut teknolojisiyle internet

Detaylı

1.Mobil uygulamanın akıllı cep telefonunda kullanılması ve ayarlar:

1.Mobil uygulamanın akıllı cep telefonunda kullanılması ve ayarlar: Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu V1.0-20160818 1.Mobil uygulamanın akıllı cep telefonunda kullanılması ve ayarlar: Android işletim sistemli telefonlarda uygulamanın kullanımı: Telefonda uygulama açıldığında

Detaylı

CUBE EFES KULLANIM KILAVUZU

CUBE EFES KULLANIM KILAVUZU Lütfen öncelikle bu kılavuzu okuyunuz! Değerli Müşterimiz, MAS İnterkom ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünün size en iyi verimi sunmasını istiyoruz. Bunun için, bu kılavuzun tamamını ürünü

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

VOIP. Voice Over Internet Protocol (Internet Protokolü Üzerinden Ses) SEBAHAT111TİN GÜÇLÜ FIRAT ÜNİVERSİTESİ YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ 1

VOIP. Voice Over Internet Protocol (Internet Protokolü Üzerinden Ses) SEBAHAT111TİN GÜÇLÜ FIRAT ÜNİVERSİTESİ YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ 1 VOIP Voice Over Internet Protocol (Internet Protokolü Üzerinden Ses) 16541905 SEBAHAT111TİN GÜÇLÜ FIRAT ÜNİVERSİTESİ YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ 1 VOIP NEDİR Açılımı; "Voice Over Internet Protocol" yani "Internet

Detaylı

Turk Telekom A.S. BuluTT Konferans. Sık Sorulan Sorular

Turk Telekom A.S. BuluTT Konferans. Sık Sorulan Sorular Turk Telekom A.S. BuluTT Konferans Sık Sorulan Sorular 1. BuluTT Konferans nedir? Bulutt Konferans Türk Telekom Veri Merkezinde kurulmuş olan Video Konferans ve Web Konferans uygulamaları sayesinde; kullanıcıların

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ D45 YÜKSEK PERFORMANSLI İNTERKOM SİSTEMİ GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMLERİNDE UZMAN 4.600 den fazla patent yılda 17.000 saatten fazla teknik ve çevresel eğitimler 70 ten fazla ülkede

Detaylı

CLASSE 300. Wi-Fi İNTERKOM SİSTEMİ

CLASSE 300. Wi-Fi İNTERKOM SİSTEMİ CLASSE 300 Wi-Fi İNTERKOM SİSTEMİ CLASSE 300X13E iç ünite ile evler, her yerden ulaşılabilen bağlı evlere dönüşüyor. Nerede olursanız olun evinizle hep iletişim halinde olursunuz. Eliot (nesnelerin interneti)

Detaylı

DİAMOND FİRST KULLANIM KILAVUZU

DİAMOND FİRST KULLANIM KILAVUZU Lütfen öncelikle bu kılavuzu okuyunuz! Değerli Müşterimiz, MAS İnterkom ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünün size en iyi verimi sunmasını istiyoruz. Bunun için, bu kılavuzun tamamını ürünü

Detaylı

YENİ NESİL IP GÖRÜNTÜLÜ DİAFON TANITIM KATALOĞU YENİ NESİL KABLOSUZ AKILLI EV SİSTEMLERİ

YENİ NESİL IP GÖRÜNTÜLÜ DİAFON TANITIM KATALOĞU YENİ NESİL KABLOSUZ AKILLI EV SİSTEMLERİ YENİ NESİL IP GÖRÜNTÜLÜ DİAFON TANITIM KATALOĞU YENİ NESİL KABLOSUZ AKILLI EV SİSTEMLERİ SF-90 Linux işletim sistemi Sensörlü gece görüşü led aydınlatma 2 W Haporlör BAĞLANTI 10/100 Mbps ETHERNET IP 65

Detaylı

MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN

MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN 1 REES MÜHENDİSLİK MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN Modeller D.A.N Shalosh GSM s Ex PLUS 2 REES MÜHENDİSLİK CİHAZ HAKKINDA Yalnız çalışan personel (Lone worker ) cihazları Man down diye de adlandırılan

Detaylı

fiyat listesi

fiyat listesi SENS ORIA 2 0 1 5 fiyat listesi www.layt.com.tr 420,00 420,00 190 27 105 Daireden Dış Kapı ile Görüşme Daireden Blok Görevlisini Arayabilme Daireden Ana Güvenliği Arayabilme Giriş Kapısı Otomatiği Açma

Detaylı

Dokunmatik Panel Ürün Ailesi. Eğitim Sunumu: Proje Uyarlama Kılavuzu

Dokunmatik Panel Ürün Ailesi. Eğitim Sunumu: Proje Uyarlama Kılavuzu Dokunmatik Panel Ürün Ailesi Eğitim Sunumu: Proje Uyarlama Kılavuzu By Sunum Gündemi Bölüm 1 : Ön Hazırlık Aşaması Bölüm 2 : Kurulum Bölüm 3 : Uygulama Yükleme Bölüm 4 : Konfigürasyon Yükleme Bölüm 5 :

Detaylı

Casper N410 Tablet Bilgisayar GARANTİ SÜRESİ İŞ AKIŞ DİYAGRAMI. Teslim Alma ve İlk Açılış

Casper N410 Tablet Bilgisayar GARANTİ SÜRESİ İŞ AKIŞ DİYAGRAMI. Teslim Alma ve İlk Açılış Casper N410 Tablet Bilgisayar GARANTİ SÜRESİ İŞ AKIŞ DİYAGRAMI Teslim Alma ve İlk Açılış Üründe sorun var mı? Evet Hayır Sınıflara Teslim Tutanağı ile Sınıf öğretmenleri tarafından Tutanak altına alınır(1)

Detaylı

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu TÜRKÇE Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu Konftel 55Wx masa üstü telefonunuza, cep telefonunuza ve bilgisayarınıza bağlanabilen bir konferans ünitesidir. Konftel in benzersiz ses teknolojisi, OmniSound

Detaylı

SAFİR EFES KULLANIM KILAVUZU

SAFİR EFES KULLANIM KILAVUZU Lütfen öncelikle bu kılavuzu okuyunuz! Değerli Müşterimiz, MAS İnterkom ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünün size en iyi verimi sunmasını istiyoruz. Bunun için, bu kılavuzun tamamını ürünü

Detaylı

HDMI Görüntü ve Ses Aktarıcı 120M Local Çıkışlı TCP/IP Verici

HDMI Görüntü ve Ses Aktarıcı 120M Local Çıkışlı TCP/IP Verici Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com CLR-HDMI-LLT @ HDMI Görüntü ve Ses Aktarıcı 120M Local Çıkışlı TCP/IP Verici CLR Networks CLR-HDMI-LLT Transmitter Yüksek kalitede HDMI sinyalini

Detaylı

AYPZP X5 TABANLI ZİL PANELİ TEKNİK DETAYLAR

AYPZP X5 TABANLI ZİL PANELİ TEKNİK DETAYLAR AYPZP X5 TABANLI ZİL PANELİ TEKNİK DETAYLAR Altyapı kablolamasında CAT5 kablo alt yapısı kullanılır. Dış cephe ölçüsü 390 x 140 mm dir. Arka kasa ölçüsü 350 x 120 x 48 mm dir Daire numaraları, 2 haneli,

Detaylı

BOTECH IP İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ VE ÖZELLİKLERİ

BOTECH IP İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ VE ÖZELLİKLERİ BOTECH IP İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ VE ÖZELLİKLERİ 1. GENEL TANIM VE GENEL KOŞULLAR İnterkom sistemi tamamen daire içi ürünler dahil IP sistem olmalıdır. Herhangi bir dönüştürücü ile IP sisteme

Detaylı

TR TEKNİK KILAVUZ. Ürün No. 6501 dahili kullanım kılavuzu. www.comelitgroup.com

TR TEKNİK KILAVUZ. Ürün No. 6501 dahili kullanım kılavuzu. www.comelitgroup.com TEKNİK KILAVUZ Ürün No. 6501 dahili kullanım kılavuzu www.comelitgroup.com UYARILAR Comelit Group S.pA. aygıtların uygunsuz bir şekilde kullanılmasından, başkaları tarafından herhangi bir sebep ve amaç

Detaylı

DERS BİLGİ FORMU Mobil Telefon Elektrik-Elektronik Teknolojisi Haberleşme Sistemleri

DERS BİLGİ FORMU Mobil Telefon Elektrik-Elektronik Teknolojisi Haberleşme Sistemleri Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Sınıf/Yıl Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Ders İle Kazandırılacak Yeterlikler Dersin İçeriği Yöntem ve Teknikler BİLGİ FORMU Mobil

Detaylı

SMSOKUL KULLANIM KILAVUZU V. 1.0

SMSOKUL KULLANIM KILAVUZU V. 1.0 SMSOKUL KULLANIM KILAVUZU V. 1.0 Smsokul Kullanım Ekranı Gönderilebilecek sms miktarı Okul bilgileri güncelleme butonu Sms okul yapılan havale bildirimi Sistemden Çıkış Yapmak için kullanılır. 1 adet cep

Detaylı

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri VISISYS Akıllı Görüntüleme Sistemleri 2008 Gözlem Teknolojileri: İhtiyaçlarınıza uygun Yürürlükteki Güvenlik yatırımlarını geliştirme Güvenlik İşletim Sistemi Açık Dağıtım Mimarisi Olay güdümlü Sistem

Detaylı

Multitek Şirket & Ürün Sunumu

Multitek Şirket & Ürün Sunumu Multitek Şirket & Ürün Sunumu 2019 Multitek, 1989 yılında konusunda uzman müteşebbis kişiler tarafından kurulmuştur İhracat Avrupa ülkelerinin yanı sıra Ortadoğu, Afrika ve Kaska ülkelerinde temsilcilikler

Detaylı

Akıllı Telefon ve Tabletlerinizden Kullanabileceğiniz Vision Link Mobil Uygulaması. https://mobile.myvisionlink.com

Akıllı Telefon ve Tabletlerinizden Kullanabileceğiniz Vision Link Mobil Uygulaması. https://mobile.myvisionlink.com https://mobile.myvisionlink.com Filonuzdaki makinalarınızın güncel durumunu Vision Link Makina Takip Sitesinden kolayca takip edebilirsiniz. Makinalarınıza bilgisayarınızdan bakabileceğiniz gibi akıllı

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

12. Yıl. Neredeyse Kablosuz HAZİRAN. 2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi. Kartlı & Şifreli Geçiş Sistemi. 2 Kablo. M.Medya. Yönlendir.

12. Yıl. Neredeyse Kablosuz HAZİRAN. 2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi. Kartlı & Şifreli Geçiş Sistemi. 2 Kablo. M.Medya. Yönlendir. 018 HAZİRAN 1. Yıl Kapı İzle Kapı Aç Ara Yönlendir M.Medya Ayarlar Yönlendir M.Medya Ayarlar Ara Kapı İzle Kapı Aç Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi Kartlı & Şifreli Geçiş Sistemi Kablo Neredeyse Kablosuz...

Detaylı

HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRAN ÜRÜNLER. test teknoloji. Bizim için önemli olan iş ve aşkı birbirine karıştırabilmek.

HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRAN ÜRÜNLER. test teknoloji. Bizim için önemli olan iş ve aşkı birbirine karıştırabilmek. Bizim için önemli olan iş ve aşkı birbirine karıştırabilmek. *Fanvil birden fazla ekranı renkli olan telefonu tanıtan ilk markadır. HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRAN ÜRÜNLER DSS için ikinci LCD ekran, Kapı telefonundan

Detaylı

Balandi. Güvenilir Teknoloji

Balandi. Güvenilir Teknoloji KABLOLAR ve ADAPTÖRLER CCTV KABLOLAR 2+1 kablolarda 1 koaksiyel kablo 2 adet de enerji iletim kablosu bulunur 4+1 kablolarda, 1 koaksiyel, 2 enerji, 2 data yada kablosu bulunur. Kablo seçimi görüntü kalitesinde

Detaylı

POE POE Data+Enerji Çalışma Mesafesi Artırma Çözümleri

POE POE Data+Enerji Çalışma Mesafesi Artırma Çözümleri Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com POE Extender @ POE Data+Enerji Çalışma Mesafesi Artırma Çözümleri CLR Networks POE mesafe uzatma cihazları poe switch yada poe enjektörden gelen

Detaylı

Multitek Şirket & Ürün Sunumu

Multitek Şirket & Ürün Sunumu Multitek Şirket & Ürün Sunumu 2019 Multitek, 1989 yılında konusunda uzman müteşebbis kişiler tarafından kurulmuştur İhracat Avrupa ülkelerinin yanı sıra Ortadoğu, Afrika ve Kaska ülkelerinde temsilcilikler

Detaylı

ÖZEL ÜRÜNLER VİLLA TİPİ SETLER APARTMAN TİPİ X5 SİSTEMİ AKILLI EV ve OTOMASYON SİSTEMİ KABLOLU AKILLI EV SİSTEMİ ÖZEL ÜRÜNLER

ÖZEL ÜRÜNLER VİLLA TİPİ SETLER APARTMAN TİPİ X5 SİSTEMİ AKILLI EV ve OTOMASYON SİSTEMİ KABLOLU AKILLI EV SİSTEMİ ÖZEL ÜRÜNLER ÖZEL ÜRÜNLER VİLLA TİPİ SETLER APARTMAN TİPİ X5 SİSTEMİ AKILLI EV ve OTOMASYON SİSTEMİ KABLOLU AKILLI EV SİSTEMİ ÖZEL ÜRÜNLER Satış Kodu: AYPSV220 Tek Yollu Motorlu Su Vanası Satış Kodu: AYPKD430 Hareket

Detaylı

HDMI EXTENDER (MESAFE UZATCI VE GENİŞLETİCİ ) ÜNİTELERİ

HDMI EXTENDER (MESAFE UZATCI VE GENİŞLETİCİ ) ÜNİTELERİ HDMI EXTENDER (MESAFE UZATCI VE GENİŞLETİCİ ) ÜNİTELERİ MARKA MODEL ÜRÜN DETAYI RESİM LİSTE FİYATI HDMI EXTENDER SET 60 MT, HDMI ve IR mesafe uzatıcı 60 metre aktarım mesafesi (Cat6), Cat6 üzerinden HDMI

Detaylı

Görüntülü Sesli Posta Sürüm 8.5 ve Üstü için Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Görüntülü Sesli Posta Sürüm 8.5 ve Üstü için Hızlı Başlangıç Kılavuzu QUICK START GUIDE Görüntülü Sesli Posta Sürüm 8.5 ve Üstü için Hızlı Başlangıç Kılavuzu Visual Voicemail nedir? 2 Visual Voicemail telefonunuzda 2 Visual Voicemail Uygulamasına Erişim 3 Oturumun Açık Kalması

Detaylı

IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu

IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu SMT-i5243 Tanım IP Telefonlar sesi data paketlerine çevirerek her türlü data hattı üzerinden telefon görüşmesi sağlamaya yarayan cihazlardır. Bu sayede ADSL,

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Yapısal Kablolama

Detaylı

MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU

MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU Kale Alarm uygulamasını telefonunuza yükledikten sonra Kale Alarm size bildirim gönderebilmek için izin isteyecektir. Uyarı, ses ve işaret bildirimi almak istiyorsanız

Detaylı

AKUVOX E10 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX E10 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX E10 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA E10 Serisi Kullanım

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Wireless / Kablosuz

Detaylı

Neredeyse Kablosuz Yıl 2017 OCAK. Kartlı & Şifreli Geçiş Sistemi. 2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi. Şifreli & Kartlı Geçiş Sistemi

Neredeyse Kablosuz Yıl 2017 OCAK. Kartlı & Şifreli Geçiş Sistemi. 2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi. Şifreli & Kartlı Geçiş Sistemi 017 OCAK 11. Yıl Kartlı & Şifreli Geçiş Sistemi Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi Neredeyse Kablosuz... Kablo Görüntülü Diafon Sistemi Şifreli & Kartlı Geçiş Sistemi Şirket Profili Hakkımızda PratikKart,

Detaylı

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ place picture here ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ Akıllı Ev? Maksimum enerji verimliliği Konfor Kolay kullanım Modern, geleceğe dönük yapı Esnek, genişletilebilir, güvenli

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

13. Yıl. Neredeyse Kablosuz OCAK. 2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi. Kartlı & Şifreli Geçiş Sistemi. 2 Kablo. M.Medya. Yönlendir.

13. Yıl. Neredeyse Kablosuz OCAK. 2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi. Kartlı & Şifreli Geçiş Sistemi. 2 Kablo. M.Medya. Yönlendir. 019 OCAK 13. Yıl Kapı İzle Kapı Aç Ara Yönlendir M.Medya Ayarlar Yönlendir M.Medya Ayarlar Ara Kapı İzle Kapı Aç Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi Kartlı & Şifreli Geçiş Sistemi Kablo Neredeyse Kablosuz...

Detaylı

Aydınlatma ve İç Tesisat Laboratuvarı Demo II KNX

Aydınlatma ve İç Tesisat Laboratuvarı Demo II KNX Aydınlatma ve İç Tesisat Laboratuvarı Demo II KNX KNX eski kontrol sistemlerinde ayrı ayrı kontrol edilen fonksiyonları tek bir çatı altına toplar. KNX Nedir? Enerji Kullanımında Sektörel Dağılım Enerji

Detaylı

Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 GÜZ Yarıyılı. Öğr. Gör. Murat KEÇECĠOĞLU

Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 GÜZ Yarıyılı. Öğr. Gör. Murat KEÇECĠOĞLU Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 GÜZ Yarıyılı Öğr. Gör. Murat KEÇECĠOĞLU Çok çeşitli güvenlik kameraları vardır, bazıları dışarıda açık alanlarda bulunurken, bazıları kapalı alanlarda ve oldukça

Detaylı

PAKETLERE MODÜL İLAVE EDEBİLİRSİNİZ

PAKETLERE MODÜL İLAVE EDEBİLİRSİNİZ 001840 001810 2100 TL 12V-24V Güç Kaynağı 001825 400 TL 001813 30 TL AKILLI EV PAKETLERİ 1- AKILLI EV BAŞLANGIÇ PAKETİ 2530 TL PAKET ÖZELLİKLERİ 1 2 3 4 5 6 7 Senaryolarla Kullanım Bağlantı Şeması Sayfa

Detaylı

IP İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

IP İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ IP İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. GENEL İŞİN TANIMI Aşağıda tanımlanan proje kapsamında konut bloklarına IP İnterkom Sistemi yapılması işidir. Bu iş tamamlanmış olan kablo tesisatı üzerine tüm sistem

Detaylı

BİLGİSAYAR AĞLARI VE İLETİŞİM

BİLGİSAYAR AĞLARI VE İLETİŞİM Hafta 7: BİLGİSAYAR AĞLARI VE İLETİŞİM 1. Kablosuz Ağ Temelleri 2. Kablosuz Bir Ağın Kurulumu 1. Kablosuz Ağ Kurulum Bileşenleri 2. Kablosuz Ağ Destek Araçları 3. Kablosuz Ağ Yapılandırması 1. Kablosuz

Detaylı

İletişim Çözümleri. KX-NSX Serisi Yeni İşyeri İletişim Sunucusu

İletişim Çözümleri. KX-NSX Serisi Yeni İşyeri İletişim Sunucusu İletişim Çözümleri KX-NSX Serisi Yeni İşyeri İletişim Sunucusu KX-NSX Serisi Şirketlerde, işlerin verimli bir şekilde yürümesi gerekmektedir. İş iletişim sistemleri, işletim maliyetlerini ve diğer giderleri

Detaylı

BQ370-02 Modbus Analog Giriş Kartı 6 Kanal 4 20mA. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.0 03.05.2016 BQTEK

BQ370-02 Modbus Analog Giriş Kartı 6 Kanal 4 20mA. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.0 03.05.2016 BQTEK Modbus Analog Giriş Kartı 6 Kanal 4 20mA Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 03.05.2016 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 3 1. Genel Görünüm... 4 2. Cihaz

Detaylı

ELİTE EFES KULLANIM KILAVUZU

ELİTE EFES KULLANIM KILAVUZU Lütfen öncelikle bu kılavuzu okuyunuz! Değerli Müşterimiz, MAS İnterkom ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünün size en iyi verimi sunmasını istiyoruz. Bunun için, bu kılavuzun tamamını ürünü

Detaylı

OTEL TELEFONLARI KAREL ANALOG VE IP TELEFONLAR

OTEL TELEFONLARI KAREL ANALOG VE IP TELEFONLAR OTEL TELEFONLARI KAREL ANALOG VE IP TELEFONLAR AMT-6110 AMT-6110S ANALOG TELEFON AMT-6110 Tek Hatlı 10 Adet Misafir Servis Tuşlu Analog Telefon AMT-6110S Tek Hatlı 10 Adet Misafir Servis Tuşlu Handsfree

Detaylı

MBA-42 MULTİBUS SESLİ GÖRÜNTÜLÜ KAPI TELEFONU KULLANMA KILAVUZU

MBA-42 MULTİBUS SESLİ GÖRÜNTÜLÜ KAPI TELEFONU KULLANMA KILAVUZU MBA-42 MULTİBUS SESLİ GÖRÜNTÜLÜ KAPI TELEFONU KULLANMA KILAVUZU MBA-42 MULTİBUS SESLİ GÖRÜNTÜLÜ KAPI TELEFONU KULLANMA KILAVUZU Multitek MBA-42 multibus interkom telefonu seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

BQ Modbus Analog Giriş Kartı 6 Kanal PT100 - PT1000. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK

BQ Modbus Analog Giriş Kartı 6 Kanal PT100 - PT1000. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK Modbus Analog Giriş Kartı 6 Kanal PT100 - PT1000 Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 22.04.2016 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 3 1. Genel Görünüm...

Detaylı

FIRST SAFİR KULLANMA KILAVUZU

FIRST SAFİR KULLANMA KILAVUZU FIRST SAFİR KULLANMA KILAVUZU Aralık 0 FIRST SAFİR KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER. Giriş.... Önemli Uyarılar.... Servis Gerektiren Arıza Durumları.... Sistem Özellikleri.... Cihaza Genel Bakış.... Cihazı

Detaylı

AKUVOX R27 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R27 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R27 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 Akuvox İnterkom Türkiye Modüler A.Ş. www.akuvoxinterkom.com

Detaylı

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük EV OTOMASYONU RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük Yeni yapılar ve yenileme çalışmaları için kablosuz (RF) çözüm standardı. Duvarlara zarar vermeden kontrol noktaları

Detaylı

DİAMOND EFES KULLANIM KILAVUZU

DİAMOND EFES KULLANIM KILAVUZU Lütfen öncelikle bu kılavuzu okuyunuz! Değerli Müşterimiz, MAS İnterkom ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünün size en iyi verimi sunmasını istiyoruz. Bunun için, bu kılavuzun tamamını ürünü

Detaylı