ROLEX WECHAT TE QR KODUNU TARAYIN

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ROLEX WECHAT TE QR KODUNU TARAYIN"

Transkript

1

2 ROLEX.COM FACEBOOK.COM/ROLEX INSTAGRAM.COM/ROLEX YOUTUBE.COM/ROLEX PINTEREST.COM/ROLEX TVS.YOUKU.COM/ROLEX SITE.DOUBAN.COM/ROLEX ROLEX WECHAT TE QR KODUNU TARAYIN

3 YENİ ROLEX SAATLERİ B A S E L W O R L D Rolex, Oyster ve Cellini koleksiyonlarındaki en son tasarımlarının yanı sıra tüm saatlerinin tabi tutulduğu, şirket bünyesinde hazırlanmış yeni bir sertifikayı da lanse ediyor. Markanın sembolik Üstün Kronometre unvanı, saat işçiliği normlarını ve standartlarını aşan performans kriterleriyle yeniden tanımlandı.

4 R O L E X B A S E LW O R L D İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER OYSTER PERPETUAL OYSTER PERPETUAL OYSTER PERPETUAL C O S M O G R A P H D AY TO N A AIR-KING D AT E J U ST 4 1 S. 6 S. 10 S. 14 OYSTER PERPETUAL OYSTER PERPETUAL OYSTER PERPETUAL L A D Y- D AT E J U S T 2 8 PEARLMASTER 39 D AY- D AT E S. 19 S. 24 S. 28 SERTİFİKA OYSTER PERPETUAL OYSTER PERPETUAL CELLINI ÜSTÜN KRONOMETRE YA C H T- M A S T E R EXPLORER T I M E, D AT E, D UA L T I M E S. 4 S. 35 S. 40 S. 44

5 ROLEX BASELWORLD 2016 ÜSTÜN KRONOMETRE SERTİFİKASI 5 ÜSTÜN KRONOMETRE SERTİFİKASI Bir Rolex Üstün Kronometresi nin kasaya yerleştirildikten sonraki hassasiyeti günde -2/+2 saniye civarındadır. Tüm Rolex saatleri, Rolex in 2015 te tanımını yeniden belirlediği Üstün Kronometre sertifikasına sahiptir. Bu özel unvan, saatin Rolex laboratuvarlarında ve Rolex kriterlerine uygun olarak yürütülen, saat işçiliği norm ve standartlarını aşan bir dizi testi başarıyla geçtiğinin kanıtıdır. Hassasiyet, güç rezervi, su geçirmezlik ve otomatik kurma açısından bilekte üstün performansı garanti eden sertifika, mekanizmanın kasaya yerleştirilmesinden sonra tamamen monte edilmiş saat için geçerlidir. Rolex Üstün Kronometre nin kasalandıktan sonraki hassasiyeti günde -2/+2 saniye civarında, yani resmi bir kronometreden beklenenin iki katından fazladır. Üstün Kronometre statüsü, tüm Rolex saatlere eşlik eden yeşil mühürle sembolize edilir ve beş yıllık uluslararası garantiyi de beraberinde getirir.

6 OYSTER PERPETUAL COSMOGRAPH DAYTONA YARIŞ İÇİN DOĞMUŞ BİR SAAT ROLEX, OYSTER PERPETUAL COSMOGRAPH DAYTONA MODELİNİN 904L ÇELİKTEN, ROLEX TARAFINDAN GELİŞTİRİLMİŞ VE PATENTLENMİŞ SİYAH SERAMİKTEN MONOBLOK CERACHROM ÇERÇEVELİ YENİ VERSİYONUNU SUNAR.

7 R O L E X B A S E LW O R L D O Y S T E R P E R P E T U A L C O S M O G R A P H D AY T O N A CERACHROM ÇERÇEVE Sıra dışı bir dayanıklılık ve okunurluk. Yüksek teknolojiyi ve zarif bir estetiği harmanlayan bu son değişim, efsanevi kronografın mirasına gösterilen saygıyı yansıtır. Siyah çerçevesi, siyah pleksiglas çerçeve ilavesiyle donatılmış 1965 modelini anımsatır. CERACHROM ÇERÇEVE VE HIZ ÖLÇÜMÜ 1963 te Rolex tarafından tasarlanan Oyster Perpetual Cosmograph Daytona, yarış için doğmuş bir modeldir. Güvenilirliği ve performansı sayesinde motor sporları dünyasında olağanüstü başarılara imza atmıştır. Kısaca Daytona olarak bilinen saat, dünyada en iyi tanınan kronograflardan biridir ve bir ikon mertebesine ulaşmıştır. Saatte 400 kilometre veya mile kadar yapılan ortalama hızları ölçmeye yarayan takimetrik ölçeğin işlenmiş olduğu çerçeve, modelin kimliğini oluşturan temel parçalardan biridir. İleri teknolojiyle üretilmiş seramikten yapılan yeni monoblok Cerachrom çerçeve çeşitli avantajlar sunar: yıpranmalara karşı dayanıklıdır, neredeyse çizilmezdir ve rengi morötesi (UV) ışınlardan etkilenmez. Son derece dayanıklı bu çerçeve aynı zamanda, Fiziksel Buhar Biriktirme (Physical Vapor Deposition - PVD) yoluyla rakamlar ve dereceler üzerinde bırakılan ince bir platin tabakası sayesinde sıra dışı okunurluğu olan takimetrik bir ölçeğe de sahiptir. Monoblok Cerachrom çerçeve tek bir parça halinde yapılmıştır ve orta kasada kristali sıkıca yerinde tutarak su geçirmezliği güvence altına alır.

8 R O L E X B A S E LW O R L D O Y S T E R P E R P E T U A L C O S M O G R A P H D AY T O N A 8

9 ROLEX BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL COSMOGRAPH DAYTONA LN LN OYSTER PERPETUAL C O S M O G R A P H D A Y T O N A SERTİFİKA: ÜSTÜN KRONOMETRE* * COSC + KASAYA YERLEŞTİRİLDİKTEN SONRA ROLEX SERTİFİKASI KASA Çap 40 mm 904L çelik, cilalı rötuş Çerçeve Seramikten siyah monoblok Cerachrom İşlenmiş takimetrik ölçek Su geçirmezlik 100 metre (330 fit) MEKANİZMA Perpetual rotor aracılığıyla çift yönlü otomatik kurulan mekanik kronograf mekanizması Hassasiyet Kasaya yerleştirildikten sonra 2/+2 sn./gün Fonksiyonlar Saniyenin 1/8 i dahilinde doğruluğa sahip merkezi kronograf ibresi Saat 3 konumunda 30 dakika sayacı Saat 9 konumunda 12 saat sayacı Osilatör Paramanyetik mavi Parachrom denge yayı Güç rezervi Yaklaşık 72 saat KADRAN Renk Beyaz lake, siyah bölmelere ayrılmış sayaçlar Siyah lake, gri bölmelere ayrılmış sayaçlar Saat imleri 18 kt beyaz altın aplikeler, Chromalight İbreler 18 kt beyaz altın, Chromalight BİLEZİK Tür Oyster, masif bağlantılar 904L çelik Toka Oysterlock katlanır güvenlik tokası Easylink 5 mm konfor uzatma bağlantısı

10 OYSTER PERPETUAL AIR-KING HAVACILIĞA ÖVGÜ YENİ OYSTER PERPETUAL AIR-KING, ORİJİNAL ROLEX OYSTER MODELİNİN HAVACILIK MİRASINI YAŞATAN SAAT.

11 ROLEX BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL AIR-KING 11 İŞLEV Seyir süresini takip etmek için kullanılabilecek kolay görülür dakika ölçeği. 904L çelikten 40 mm lik kasasıyla yeni Air-King, saatleri gösteren büyük 3, 6 ve 9 rakamları ile seyir süresini takip etmeye yarayan kolay görülür bir dakika ölçeğini birleştiren çarpıcı bir siyah kadrana sahiptir lerdeki model için özel olarak tasarlanmış karakterlerle yazılmış Air-King ismi ile bir kadranda ilk defa karşımıza çıkan yeşil ve sarı Rolex logosu kadranda birlikte yer alır. Saniye ibresi, markanın karakteristik rengi yeşildendir. HAVACILIĞA ÖVGÜ Yeni Air-King, 1930 larda altın çağını yaşayan havacılık dünyası ve Rolex arasındaki ayrıcalıklı ilişkinin somut örneğidir. Bu dönemde havacılık alanında görülen baş döndürücü ilerlemeler, insanlığın gökleri fethetme gücünü geliştirdiği gibi uzun mesafe uçuşlarının yapılmasına da yol açmıştır. Bu parlak devrin öncülerinden biri olan İngiliz pilot Charles Douglas Barnard birçok uçuş rekoruna imza atmıştır. Oyster modeli hakkında şöyle demiştir: Bu Rolex saati, özgün nitelikleri sayesinde uçuş için son derece uygun; niyetim, gelecek tüm uzun mesafe uçuşlarımda bu saati kullanmak. Oyster saatleri 1933 te, ekstrem hava koşullarında Everest Dağı üzerinde metreyi ( fit) aşan yükseklikte yapılan ilk uçuş olan Houston Seferi ne eşlik etmişlerdir te, Owen Cathcart-Jones ve Ken Waller, çift motorlu bir De Havilland Comet ile Londra dan Melbourne a (Avustralya) rekor zamanda gerçekleştirdikleri dönüş yolculuğu sırasında uçuş kronometresi olarak bir Rolex Oyster kullanmışlardır. Günümüzün yeni Air-King modeli, havacılık önderlerine ve Oyster modelinin destansı havacılık tarihinde oynadığı role övgü niteliğindedir.

12 R O L E X B A S E LW O R L D OYSTER PERPETUAL AIR-KING 12

13 ROLEX BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL AIR-KING OYSTER PERPETUAL AIR-KING KASA Mekanizmayı koruyan dahili manyetik kalkan Çap 40 mm 904L çelik, saten rötuş Çerçeve Düz Su geçirmezlik 100 metre (330 fit) KADRAN Renk Siyah, saten rötuş Saat imleri 18 kt beyaz altından 3, 6, 9 rakamları Saat 12 de 18 kt beyaz altından son derece okunaklı Chromalight üçgen Beyaz baskı dakika rakamları İbreler 18 kt beyaz altın, Chromalight, yeşil saniye ibresi SERTİFİKA: ÜSTÜN KRONOMETRE* * COSC + KASAYA YERLEŞTİRİLDİKTEN SONRA ROLEX SERTİFİKASI MEKANİZMA Perpetual rotor aracılığıyla çift yönlü otomatik kurulan mekanik mekanizma Hassasiyet Kasaya yerleştirildikten sonra 2/+2 sn./gün Osilatör Paramanyetik mavi Parachrom denge yayı Eşapman Paramanyetik nikel-fosfor eşapman çarkı Güç rezervi Yaklaşık 48 saat BİLEZİK Tür Oyster, masif bağlantılar 904L çelik Toka Katlanır Oysterclasp Easylink 5 mm konfor uzatma bağlantısı

14 OYSTER PERPETUAL DATEJUST 41 KLASİK SAATİN İLK ÖRNEĞİ KLASİK OYSTER PERPETUAL DATEJUST MODELİNİN YENİ NESLİ, 41 MM LİK KASASIYLA GÜNCELLENMİŞ BİR TASARIMA VE SAAT İŞÇİLİĞİ TEKNOLOJİSİNİN ÖN SIRALARINDA YER ALAN BİR MEKANİZMA OLAN YENİ ROLEX KALİBRESİ 3235 E SAHİPTİR.

15 ROLEX BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL DATEJUST ROLESOR Altın ve çeliğin mükemmel uyumu. Yeni Datejust 41, 904L çeliğin 18 kt sarı ya da Everose altın ile birleşimi olan sarı veya Everose Rolesor versiyonlarıyla ve geniş bir kadran seçeneğiyle sunulur. Asla modası geçmeyen işlevleri ve estetiği, Rolex in Datejust modelini klasik saatin ilk örneği yapar yılında piyasaya sürülen model, kadranda saat 3 konumunda tarihi gösteren bir pencereye sahip ilk su geçirmez, otomatik kurmalı, kronometreli kol saatiydi ve Rolex in o zamana kadar modern kol saatine kazandırdığı tüm büyük yenilikleri bir araya getirmişti. Bugün hâlâ, bu modeli en tanınmış ve dikkate değer saatlerden biri yapan değişmez kuralları sürdüren Datejust, çağları aşan bir estetiğe sahiptir. ROLESOR, ALTIN VE ÇELİĞİN BİRLEŞİMİ Bir Rolex saatinde altın ve çeliğin birleşimi olan Rolesor, 1933 te ismin tescillenmesinden bu yana markanın belirleyici bir özelliği olmuştur. Rolesor konsepti basittir: çerçeve, kurma kolu ve merkezi bilezik bağlantıları 18 kt sarı veya Rolex in özel patentli pembe altın alaşımı olan Everose altından; orta kasa ve bileziğin dış bağlantıları ise 904L çelikten yapılmıştır. Datejust modeline 1948 de eklenmiş olan Rolesor, bu kol saatinin efsanevi statüsüne önemli ölçüde katkıda bulunmuştur.

16 R O L E X B A S E LW O R L D OYS T ER PERPE T UA L DAT E J US T 41 16

17 ROLEX BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL DATEJUST OYSTER PERPETUAL DATEJUST 41 SERTİFİKA: ÜSTÜN KRONOMETRE* * COSC + KASAYA YERLEŞTİRİLDİKTEN SONRA ROLEX SERTİFİKASI KASA Çap 41 mm Sarı Rolesor, cilalı rötuş Çerçeve Yivli Su geçirmezlik 100 metre (330 fit) MEKANİZMA Perpetual rotor aracılığıyla çift yönlü otomatik kurulan mekanik mekanizma Hassasiyet Kasaya yerleştirildikten sonra 2/+2 sn./gün Fonksiyonlar Hızlı ayar ile saat 3 konumunda anlık tarih Osilatör Paramanyetik mavi Parachrom denge yayı Eşapman Arttırılmış enerji verimliliğiyle Chronergy Güç rezervi Yaklaşık 70 saat KADRAN Renk Şampanya, güneş ışını rötuş Saat imleri 18 kt sarı altın aplikeler, Chromalight İbreler 18 kt sarı altın, Chromalight BİLEZİK Tür Jubilee, masif bağlantılar Sarı Rolesor Toka Katlanır Oysterclasp Easylink 5 mm konfor uzatma bağlantısı

18 ROLEX BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL DATEJUST OYSTER PERPETUAL DATEJUST 41 SERTİFİKA: ÜSTÜN KRONOMETRE* * COSC + KASAYA YERLEŞTİRİLDİKTEN SONRA ROLEX SERTİFİKASI KASA Çap 41 mm Everose Rolesor, cilalı rötuş Çerçeve Düz Su geçirmezlik 100 metre (330 fit) MEKANİZMA Perpetual rotor aracılığıyla çift yönlü otomatik kurulan mekanik mekanizma Hassasiyet Kasaya yerleştirildikten sonra 2/+2 sn./gün Fonksiyonlar Hızlı ayar ile saat 3 konumunda anlık tarih Osilatör Paramanyetik mavi Parachrom denge yayı Eşapman Arttırılmış enerji verimliliğiyle Chronergy Güç rezervi Yaklaşık 70 saat KADRAN Renk Sundust, güneş ışını rötuş Saat imleri 18 kt pembe altın yuvalar içinde 10 pırlanta İbreler 18 kt pembe altın BİLEZİK Tür Oyster, masif bağlantılar Everose Rolesor Toka Katlanır Oysterclasp Easylink 5 mm konfor uzatma bağlantısı

19 OYSTER PERPETUAL LADY-DATEJUST 28 PRESTİJ VE ZARAFET SARI VEYA EVEROSE ROLESOR SEÇENEKLERİYLE SUNULAN OYSTER PERPETUAL LADY-DATEJUST MODELİNİN YENİ NESLİ, 904L ÇELİK İLE 18 KT SARI VEYA EVEROSE ALTINI BİR ARAYA GETİRİR.

20 ROLEX BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL LADY-DATEJUST KALİBRE 2236 Yeni nesil mekanik mekanizma. Bu yeni modeller, yeniden tasarlanmış 28 mm lik daha büyük bir kasaya ve Rolex patentli, silikondan yapılmış Syloxi denge yayı barındıran mekanik bir mekanizma olan kalibre 2236 ya sahiptirler. Rolex in klasik kadın saati Lady-Datejust 28 modelinin kökleri, 1945 te piyasaya sürülmesinden bu yana stil ve hassas zaman ölçümünde mükemmel bir örnek oluşturmuş özgün Datejust modeline dayanır. Bu tarihli kronometrenin, zaman dışı zarafet ve işlevsellik mirasını bir kadın bileğine en mükemmel şekilde yakışan daha küçük bir boyda sunan kadına özel ilk versiyonu Lady-Datejust, 1950 lerin sonlarında ortaya çıkmıştır.

21 R O L E X B A S E LW O R L D OYS T ER PERPE T UA L L A DY- DAT E J US T

22 ROLEX BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL LADY-DATEJUST RBR OYSTER PERPETUAL L ADY-DATEJUST 28 SERTİFİKA: ÜSTÜN KRONOMETRE* * COSC + KASAYA YERLEŞTİRİLDİKTEN SONRA ROLEX SERTİFİKASI KASA Çap 28 mm Everose Rolesor, cilalı rötuş Çerçeve 46 adet parlak kesim pırlantalı Su geçirmezlik 100 metre (330 fit) MEKANİZMA Perpetual rotor aracılığıyla çift yönlü otomatik kurulan mekanik mekanizma Hassasiyet Kasaya yerleştirildikten sonra 2/+2 sn./gün Fonksiyonlar Hızlı ayar ile saat 3 konumunda anlık tarih Osilatör Patentli geometriye sahip silikon Syloxi denge yayı Güç rezervi Yaklaşık 55 saat KADRAN Beyaz sedef Saat imleri 18 kt pembe altın yuvalar içinde 10 pırlanta İbreler 18 kt pembe altın BİLEZİK Tür Jubilee, masif bağlantılar Everose Rolesor Toka Gizli, katlanır Crownclasp

23 ROLEX BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL LADY-DATEJUST OYSTER PERPETUAL L ADY-DATEJUST 28 SERTİFİKA: ÜSTÜN KRONOMETRE* * COSC + KASAYA YERLEŞTİRİLDİKTEN SONRA ROLEX SERTİFİKASI KASA Çap 28 mm Sarı Rolesor, cilalı rötuş Çerçeve Yivli Su geçirmezlik 100 metre (330 fit) MEKANİZMA Perpetual rotor aracılığıyla çift yönlü otomatik kurulan mekanik mekanizma Hassasiyet Kasaya yerleştirildikten sonra 2/+2 sn./gün Fonksiyonlar Hızlı ayar ile saat 3 konumunda anlık tarih Osilatör Patentli geometriye sahip silikon Syloxi denge yayı Güç rezervi Yaklaşık 55 saat KADRAN Şampanya, güneş ışını rötuş Saat imleri 18 kt sarı altından Roma rakamları İbreler 18 kt sarı altın BİLEZİK Tür Oyster, masif bağlantılar Sarı Rolesor Toka Katlanır Oysterclasp Easylink 5 mm konfor uzatma bağlantısı

24 OYSTER PERPETUAL PEARLMASTER 39 OYSTER KOLEKSİYONUNUN İNCİSİ ROLEX İN TAŞ SÜSLEMELİ SAATLERİ ARASINDA BİR BAŞYAPIT OLAN OYSTER PERPETUAL PEARLMASTER 39 MODELİNİN YENİ VERSİYONU, 18 KT EVEROSE ALTINDAN VE 39 MM LİK BİR KASAYLA SUNULUYOR.

25 R O L E X B A S E LW O R L D OYSTER PERPETUAL PEARLMASTER 3 9 USTALIKLI TAŞ SÜSLEMESİ Rolex te taş süsleme sanatı. En nadir pırlantalarla bezenmiş bu stilistik ifade, Rolex in taş süslemedeki uzmanlığını gözler önüne serer. Pearlmaster 39, Rolex in saat işçiliği sanatını ve yüksek kalitede sofistike taş süslemesini mükemmel biçimde bir araya getirir. Bu değerli saat aynı zamanda, 14 patentle desteklenen ve Rolex tarafından geliştirilmiş Chronergy eşapmanını da barındıran yeni nesil kalibre 3235 ile donatılmıştır. D Ü N YA N I N E N G Ü Z E L P I R L A N TA L A R I Pearlmaster 39 modelini taçlandıran pırlantalar titiz kriterlere göre seçilir ve en yoğun ışıltıyı sağlamak için en güzel geleneklere uygun olarak süslenir. Rolex, değerli taşların kalitesinin deneyimli uzmanlar tarafından kontrol edildiği kendi gemoloji laboratuvarına sahiptir. Değerli taşlar daha sonra şirket bünyesindeki, taşların doğal parıltısını güçlendirme sanatında ustalaşmış taş süsleme üstatlarına emanet edilir. Taşların kendilerine özgü kalitelerine ek olarak birtakım kriterler de Rolex taş süslemelerinin itibarına katkı sağlar: taşların yüksekliklerinin muntazam hizası, yönleri ve konumları, süslemenin dayanıklılığı, düzeni, estetiği ve taşlarda yapılan detaylı son rötuşlar.

26 R O L E X B A S E LW O R L D OYSTER PERPETUAL PEARLMASTER

27 ROLEX BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL PEARLMASTER OYSTER PERPETUAL PEARLMASTER 39 SERTİFİKA: ÜSTÜN KRONOMETRE* * COSC + KASAYA YERLEŞTİRİLDİKTEN SONRA ROLEX SERTİFİKASI KASA Çap 39 mm 18 kt Everose altın, cilalı rötuş Çerçeve 18 kt beyaz altın 36 adet parlak kesim pırlantalı Su geçirmezlik 100 metre (330 fit) MEKANİZMA Perpetual rotor aracılığıyla çift yönlü otomatik kurulan mekanik mekanizma Hassasiyet Kasaya yerleştirildikten sonra 2/+2 sn./gün Fonksiyonlar Hızlı ayar ile saat 3 konumunda anlık tarih Osilatör Paramanyetik mavi Parachrom denge yayı Eşapman Arttırılmış enerji verimliliğiyle Chronergy Güç rezervi Yaklaşık 70 saat KADRAN /Renk 713 pırlantayla döşenmiş 18 kt pembe altın Patlıcan rengi, güneş ışını rötuş Saat imleri 18 kt pembe altından aplike Roma rakamları 18 kt pembe altın yuvalar içinde 8 pırlanta 18 kt pembe altından, her biri 16 pırlanta ile süslenmiş 6 ve 9 rakamları İbreler 18 kt pembe altın BİLEZİK Tür Pearlmaster, masif bağlantılar 18 kt Everose altından merkezi ve dış bağlantılar, cilalı rötuş; 144 adet parlak kesim pırlantayla süslenmiş, 18 kt beyaz altından ara bağlantılar 18 kt Everose altın, cilalı rötuş Toka Gizli, katlanır Crownclasp

28 OYSTER PERPETUAL DAY-DATE ÜSTÜN PRESTİJİN SAATİ DÜNYANIN DÖRT BİR KÖŞESİNDE DEVLET YÖNETİCİLERİ, LİDERLER VE VİZYON SAHİBİ KİŞİLER TARAFINDAN TAKILAN MARKANIN EN PRESTİJLİ MODELİ DAY-DATE, 2015 TE MODERNLEŞTİRİLMİŞ TASARIMI VE ÜSTÜN DÜZEYDE BİR PERFORMANS SUNAN YENİ MEKANİK MEKANİZMASI KALİBRE 3255 İLE DAY-DATE 40 OLARAK SAHNEYE ÇIKTI.

29 R O L E X B A S E LW O R L D O Y S T E R P E R P E T U A L D AY- D AT E BAŞKANLARIN SAATİ Day-Date, 2016 da 60. yıl dönümünü kutluyor. D AY- D AT E M O D E L İ N İ N 6 0. Y I L I N A ÖZEL YEŞİL KADRAN Başkanların saati olarak bilinen Oyster Perpetual Day-Date, 2016 da 60. yıl dönümünü kutluyor. Bu özel anı kutlamak için model, Rolex in kendine has rengi olan yeşilden yepyeni canlı bir kadrana büründü. Day-Date 40 modelinin bu özel versiyonu yalnızca 18 kt Everose veya beyaz altın olarak mevcuttur dan beri modelle özdeşleşmiş olan karakteristik yivli çerçeveye sahiptir.

30 R O L E X B A S E LW O R L D O Y S T E R P E R P E T U A L D AY- D AT E 30

31 ROLEX BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL DAY-DATE KASA Çap 40 mm 18 kt Everose altın, cilalı rötuş Çerçeve Yivli Su geçirmezlik 100 metre (330 fit) KADRAN Renk Yeşil, güneş ışını rötuş Saat imleri Şevli yeniden yorumlanmış 18 kt pembe altından Roma rakamları İbreler 18 kt pembe altın OYSTER PERPETUAL DAY-DATE 40 SERTİFİKA: ÜSTÜN KRONOMETRE* * COSC + KASAYA YERLEŞTİRİLDİKTEN SONRA ROLEX SERTİFİKASI MEKANİZMA Perpetual rotor aracılığıyla çift yönlü otomatik kurulan mekanik mekanizma Hassasiyet Kasaya yerleştirildikten sonra 2/+2 sn./gün Fonksiyonlar Pencerelerde doğrudan verilen gün ve tarih, sınırsız hızlı ayar Osilatör Paramanyetik mavi Parachrom denge yayı Eşapman Arttırılmış enerji verimliliğiyle Chronergy Güç rezervi Yaklaşık 70 saat BİLEZİK Tür President, masif bağlantılar 18 kt Everose altın Toka Gizli, katlanır Crownclasp

32 ROLEX BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL DAY-DATE KASA Çap 40 mm 18 kt beyaz altın, cilalı rötuş Çerçeve Yivli Su geçirmezlik 100 metre (330 fit) KADRAN Renk Yeşil, güneş ışını rötuş Saat imleri Şevli yeniden yorumlanmış 18 kt beyaz altından Roma rakamları İbreler 18 kt beyaz altın OYSTER PERPETUAL DAY-DATE 40 SERTİFİKA: ÜSTÜN KRONOMETRE* * COSC + KASAYA YERLEŞTİRİLDİKTEN SONRA ROLEX SERTİFİKASI MEKANİZMA Perpetual rotor aracılığıyla çift yönlü otomatik kurulan mekanik mekanizma Hassasiyet Kasaya yerleştirildikten sonra 2/+2 sn./gün Fonksiyonlar Pencerelerde doğrudan verilen gün ve tarih, sınırsız hızlı ayar Osilatör Paramanyetik mavi Parachrom denge yayı Eşapman Arttırılmış enerji verimliliğiyle Chronergy Güç rezervi Yaklaşık 70 saat BİLEZİK Tür President, masif bağlantılar 18 kt beyaz altın Toka Gizli, katlanır Crownclasp

33 ROLEX BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL DAY-DATE 33 Yeni pırlanta döşeli kadran Day-Date 40 modelinin 18 kt sarı altından görkemli kasası, 48 adet parlak kesim pırlantayla süslenmiş bir çerçeve ve 721 pırlantayla tamamen kaplanmış 18 kt sarı altından yeni bir kadranla donatılmıştır. Yeni kadran aynı zamanda, 18 kt sarı altın yuvalar içinde sekiz adet baget kesim pırlantalı saat imiyle; saat 6 ve 9 konumlarında ise iki adet baget kesim yakut taşla bezenmiştir RBR KASA Çap 40 mm 18 kt sarı altın, cilalı rötuş Çerçeve 48 adet parlak kesim pırlantalı Su geçirmezlik 100 metre (330 fit) KADRAN 721 pırlantayla döşenmiş 18 kt sarı altın Saat imleri 18 kt sarı altın yuvalar içinde 8 adet baget kesim pırlanta Saat 6 ve 9 da 18 kt sarı altın yuvalar içinde 2 adet baget kesim yakut İbreler 18 kt sarı altın OYSTER PERPETUAL DAY-DATE 40 SERTİFİKA: ÜSTÜN KRONOMETRE* * COSC + KASAYA YERLEŞTİRİLDİKTEN SONRA ROLEX SERTİFİKASI MEKANİZMA Perpetual rotor aracılığıyla çift yönlü otomatik kurulan mekanik mekanizma Hassasiyet Kasaya yerleştirildikten sonra 2/+2 sn./gün Fonksiyonlar Pencerelerde doğrudan verilen gün ve tarih, sınırsız hızlı ayar Osilatör Paramanyetik mavi Parachrom denge yayı Eşapman Arttırılmış enerji verimliliğiyle Chronergy Güç rezervi Yaklaşık 70 saat BİLEZİK Tür President, masif bağlantılar 18 kt sarı altın Toka Gizli, katlanır Crownclasp

34 ROLEX BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL DAY-DATE 34 Day-Date Sertie Rolex, pırlantalarla ve yeşimle bezenmiş 18 kt sarı altından iki yeni Oyster Perpetual Day-Date 36 modeliyle, kadran yapımı ve geleneksel taş süsleme sanatını şereflendiriyor. Dolambaçlı yeşim kadranların saat halkası kısmı, 217 adet pırlantayla döşeli 18 kt sarı altından işlemelerle donatılmış ve yeşil ya da lavanta rengi yeşim kakmalar ile incelikle süslenmiştir. Her iki versiyon da, 52 adet parlak kesim pırlantayla bezenmiş çerçeveyle donatılmıştır OYSTER PERPETUAL DAY-DATE 36 KASA Çap 36 mm 18 kt sarı altın, cilalı rötuş Çerçeve 52 adet parlak kesim pırlantalı Su geçirmezlik 100 metre (330 fit) KADRAN Dolambaçlı yeşil yeşim, 217 pırlanta ile süslenmiş 18 kt sarı altın Dolambaçlı lavanta yeşim, 217 pırlanta ile süslenmiş 18 kt sarı altın İbreler 18 kt sarı altın SERTİFİKA: ÜSTÜN KRONOMETRE* * COSC + KASAYA YERLEŞTİRİLDİKTEN SONRA ROLEX SERTİFİKASI MEKANİZMA Perpetual rotor aracılığıyla çift yönlü otomatik kurulan mekanik mekanizma Hassasiyet Kasaya yerleştirildikten sonra 2/+2 sn./gün Fonksiyonlar Pencerelerde doğrudan verilen gün ve tarih, hızlı ayar Osilatör Paramanyetik mavi Parachrom denge yayı Güç rezervi Yaklaşık 48 saat BİLEZİK Tür Oyster, masif bağlantılar 18 kt sarı altın Toka Gizli, katlanır Crownclasp

35 OYSTER PERPETUAL YACHT-MASTER AÇIK DENİZLERİN SAATİ ROLEX, BİR SEMBOL HALİNE GELMİŞ DENİZCİLERE ÖZEL SAATİ OYSTER PERPETUAL YACHT-MASTER 40 MODELİNİN, İLK KEZ 904L ÇELİK VE 18 KT EVEROSE ALTININ BİR BİLEŞİMİ OLAN EVEROSE ROLESOR DAN YAPILMIŞ, ÇİKOLATA RENGİ KADRANLI YENİ VERSİYONUNU SUNAR.

36 ROLEX BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL YACHT-MASTER 36 İŞLEV Kabartmalı rakamları ve dereceleriyle döndürülebilir çerçeve, modelin eşsiz görsel kimliğinin tasarımında önemli bir rol oynar. Zarif, sportif ve seçkin Yacht-Master modelinin evi, okyanusta bir yatın güvertesi, karada ise şık bir yat kulübünün salonudur. Su geçirmez, hassas ve güvenilir bu açık deniz saati, 18 kt Everose altından çift yöne dönebilen 60 dakika dereceli özgün çerçevesiyle kendini gösterir. Cilalı kabartma rakamlar ve dereceler, mat ve kumlanmış arka plan üzerinde açık bir şekilde öne çıkar. Saati takan kişinin, örneğin iki şamandıra arasındaki süreyi hesaplamasına olanak sunan bu özgün çerçeve, modelin eşsiz görsel kimliğinin tasarımında büyük bir rol oynar.

37 R O L E X B A S E LW O R L D O Y S T E R P E R P E T U A L YA C H T- M A S T E R 37

38 ROLEX BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL YACHT-MASTER OYSTER PERPETUAL YACHT-MASTER 40 SERTİFİKA: ÜSTÜN KRONOMETRE* * COSC + KASAYA YERLEŞTİRİLDİKTEN SONRA ROLEX SERTİFİKASI KASA Çap 40 mm Everose Rolesor, cilalı rötuş Çerçeve 18 kt Everose altından, çift yöne dönebilen, 60 dakika dereceli çerçeve Cilalı kabartma rakamlar ve dereceler Su geçirmezlik 100 metre (330 fit) MEKANİZMA Perpetual rotor aracılığıyla çift yönlü otomatik kurulan mekanik mekanizma Hassasiyet Kasaya yerleştirildikten sonra 2/+2 sn./gün Fonksiyonlar Hızlı ayar ile saat 3 konumunda anlık tarih Osilatör Paramanyetik mavi Parachrom denge yayı Güç rezervi Yaklaşık 48 saat KADRAN Renk Çikolata, güneş ışını rötuş Saat imleri 18 kt pembe altından son derece okunaklı Chromalight aplikeler İbreler 18 kt pembe altın, Chromalight BİLEZİK Tür Oyster, masif bağlantılar Everose Rolesor Toka Oysterlock katlanır güvenlik tokası Easylink 5 mm konfor uzatma bağlantısı

39 ROLEX BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL YACHT-MASTER OYSTER PERPETUAL YACHT-MASTER 37 SERTİFİKA: ÜSTÜN KRONOMETRE* * COSC + KASAYA YERLEŞTİRİLDİKTEN SONRA ROLEX SERTİFİKASI KASA Çap 37 mm Rolesium, cilalı rötuş Çerçeve 950 platinden, çift yöne dönebilen, 60 dakika dereceli çerçeve Cilalı kabartma rakamlar ve dereceler Su geçirmezlik 100 metre (330 fit) MEKANİZMA Perpetual rotor aracılığıyla çift yönlü otomatik kurulan mekanik mekanizma Hassasiyet Kasaya yerleştirildikten sonra 2/+2 sn./gün Fonksiyonlar Hızlı ayar ile saat 3 konumunda anlık tarih Osilatör Patentli geometriye sahip silikon Syloxi denge yayı Güç rezervi Yaklaşık 55 saat KADRAN Renk Koyu rodyum, güneş ışını rötuş Saat imleri 18 kt beyaz altından son derece okunaklı Chromalight aplikeler İbreler 18 kt beyaz altın, Chromalight, turkuaz saniye ibresi BİLEZİK Tür Oyster, masif bağlantılar 904L çelik Toka Oysterlock katlanır güvenlik tokası Easylink 5 mm konfor uzatma bağlantısı

40 OYSTER PERPETUAL EXPLORER YENİ ZİRVELERE TIRMANIŞ OYSTER PERPETUAL EXPLORER MODELİNİN YENİ VERSİYONU, OKUNURLUĞU KOLAYLAŞTIRAN TAMAMIYLA PARLAK BİR CHROMALIGHT GÖSTERGESİNE SAHİPTİR.

41 R O L E X B A S E LW O R L D OYSTER PERPETUAL EXPLORER ÖNCÜ RUH Everest e yapılan başarılı tırmanışın ardından 1953 te lanse edilen saat. Modelin kendine has 3, 6 ve 9 rakamları, saat imleri ve ibrelerinde olduğu gibi uzun süre mavi bir ışıltı yayan parlak bir malzemeyle doldurulmuştur. Bu özel Chromalight gösterge, her koşulda olağanüstü bir okunurluk sunar. Görsel konforu arttırmak için ibreler de daha geniş ve uzundur. YENİ ZİRVELERE TIRMANIŞ Explorer modeli, Rolex ve keşfi her daim birbirine bağlayan ayrıcalıklı ilişkiyi temsil eder lu yıllarda Rolex, öncü ruhuyla çok sayıda Himalaya keşif gezisini saatleriyle donatmak üzere harekete geçti. Bu sayede yapılan gözlemler, Oyster ın geliştirilmesinde ve daha yüksek hassasiyet, dayanıklılık ve güvenilirlik arayışında doğrudan bir etki yarattı. 29 Mayıs 1953 tarihinde Sir Edmund Hillary ve Tenzing Norgay, Everest in metrelik zirvesine ulaşabilen ilk insanlar oldular. Bu olağanüstü macera aynı zamanda keşif gezisine eşlik eden Oyster saatlerinin ününü de pekiştirdi te, dünyanın en yüksek dağına başarıyla tırmanılmasının ardından piyasaya sürülen Oyster Perpetual Explorer modeli kısa sürede bir ikon haline geldi.

42 ROLEX BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL EXPLORER 42

43 ROLEX BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL EXPLORER OYSTER PERPETUAL EXPLORER SERTİFİKA: ÜSTÜN KRONOMETRE** * COSC + KASAYA YERLEŞTİRİLDİKTEN SONRA ROLEX SERTİFİKASI KASA Çap 39 mm 904L çelik, saten rötuş Çerçeve Düz Su geçirmezlik 100 metre (330 fit) MEKANİZMA Perpetual rotor aracılığıyla çift yönlü otomatik kurulan mekanik mekanizma Hassasiyet Kasaya yerleştirildikten sonra 2/+2 sn./gün Osilatör Paramanyetik mavi Parachrom denge yayı Güç rezervi Yaklaşık 48 saat KADRAN Renk Siyah, saten rötuş Saat imleri Son derece okunaklı Chromalight 3, 6, 9 rakamları ve 18 kt beyaz altından aplikeler İbreler 18 kt beyaz altın, Chromalight BİLEZİK Tür Oyster, masif bağlantılar 904L çelik Toka Oysterlock katlanır güvenlik tokası Easylink 5 mm konfor uzatma bağlantısı

44 ROLEX BASELWORLD 2016 CELLINI KOLEKSİYONU 44 CELLINI KLASİK ROLEX ROLEX, CELLINI TIME, CELLINI DATE VE CELLINI DUAL TIME MODELLERİNİN 39 MM LİK BİR KASAYA SAHİP 18 KT BEYAZ VEYA EVEROSE ALTINDAN YENİ VERSİYONLARINI SUNAR.

45 ROLEX BASELWORLD 2016 CELLINI KOLEKSİYONU 45 CELLINI KOLEKSİYONU Geleneksel saatlerin ebedi zarafetine bir övgü. Yeni Cellini Time modelleri, 12 uzun aplike saat imine ve yeniden tasarlanmış beyaz lake bir kadrana sahiptir. Cellini Date mavi kadran ve kayışla bezenirken, Cellini Dual Time serisine kahverengi kadranı ve kayışıyla yeni bir çeşit eklenmiştir. GELENEKSEL DOKUYA ÇAĞDAŞ BİR DOKUNUŞ Cellini koleksiyonu, geleneksel saatlerin ebedi zarafetine çağdaş bir dokunuş getirir. Zaman dışı bir klasiğin özü olan Cellini Time, yaşanılan andan başka hiçbir şeyin önemi yokmuşçasına sadece saatleri, dakikaları ve saniyeleri gösterir. Cellini Date, içinde bulunulan günü, geçen günleri ve gelecek günleri tek bir kadranda gösteren zarafet, gelenek ve şiirselliğe bürünmüş bir tarih göstergesine sahiptir. Buradaki zamanı ve başka bir yerdeki zamanı aynı anda gösteren Cellini Dual Time, kullanıcısının zamansal olarak aynı anda birden çok yerde bulunabilmesini sağlar.

46 ROLEX BASELWORLD 2016 CELLINI KOLEKSİYONU 46 CELLINI TIME SERTİFİKA: ÜSTÜN KRONOMETRE* * COSC + KASAYA YERLEŞTİRİLDİKTEN SONRA ROLEX SERTİFİKASI KASA Çap 39 mm 18 kt Everose altın, cilalı rötuş Çerçeve Çift bombeli ve yivli Su geçirmezlik 50 metre (165 fit) MEKANİZMA Otomatik kurmalı mekanik mekanizma Hassasiyet Kasaya yerleştirildikten sonra 2/+2 sn./gün Osilatör Paramanyetik mavi Parachrom denge yayı Güç rezervi Yaklaşık 48 saat KADRAN Renk Beyaz lake Saat imleri ve ibreler 18 kt pembe altın KAYIŞ Kahverengi timsah derisi Toka 18 kt Everose altın toka

47 ROLEX BASELWORLD 2016 CELLINI KOLEKSİYONU 47 CELLINI DATE SERTİFİKA: ÜSTÜN KRONOMETRE* * COSC + KASAYA YERLEŞTİRİLDİKTEN SONRA ROLEX SERTİFİKASI KASA Çap 39 mm 18 kt beyaz altın, cilalı rötuş Çerçeve Çift bombeli ve yivli Su geçirmezlik 50 metre (165 fit) MEKANİZMA Otomatik kurmalı mekanik mekanizma Hassasiyet Kasaya yerleştirildikten sonra 2/+2 sn./gün Fonksiyonlar Saat 3 konumunda ibreli bir alt kadranda tarih göstergesi Osilatör Paramanyetik mavi Parachrom denge yayı Güç rezervi Yaklaşık 48 saat KADRAN Renk Mavi meneviş işleme Saat imleri ve ibreler 18 kt beyaz altın KAYIŞ Mavi timsah derisi Toka 18 kt beyaz altın toka

48 ROLEX BASELWORLD 2016 CELLINI KOLEKSİYONU KASA Çap 39 mm 18 kt Everose altın, cilalı rötuş KADRAN Renk Kahverengi meneviş işleme Saat imleri ve ibreler 18 kt pembe altın CELLINI DUAL TIME Çerçeve Çift bombeli ve yivli Su geçirmezlik 50 metre (165 fit) KAYIŞ Kahverengi timsah derisi SERTİFİKA: ÜSTÜN KRONOMETRE* * COSC + KASAYA YERLEŞTİRİLDİKTEN SONRA ROLEX SERTİFİKASI MEKANİZMA Otomatik kurmalı mekanik mekanizma Hassasiyet Kasaya yerleştirildikten sonra 2/+2 sn./gün Fonksiyonlar Saat 6 konumunda gündüz/gece göstergeli ikinci zaman dilimi Osilatör Paramanyetik mavi Parachrom denge yayı Güç rezervi Yaklaşık 48 saat Toka 18 kt Everose altın toka

49

BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL COSMOGRAPH DAYTONA

BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL COSMOGRAPH DAYTONA BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL COSMOGRAPH DAYTONA OYSTER PERPETUAL COSMOGRAPH DAYTONA YA R I Ş İ Ç İ N D O Ğ M U Ş B İ R S A AT R O L E X, O Y S T E R P E R P E T U A L C O S M O G R A P H D AY TO N

Detaylı

BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL DATEJUST 41

BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL DATEJUST 41 BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL DATEJUST 41 OYSTER PERPETUAL DATEJUST 41 K L A S İ K S A AT İ N İ L K Ö R N E Ğ İ K L A S İ K O Y S T E R P E R P E T U A L D AT E J U S T M O D E L İ N İ N YENİ NESLİ,

Detaylı

BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL DAY-DATE

BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL DAY-DATE BASELWORLD 2016 DAY-DATE DAY-DATE Ü ST Ü N P R E ST İ J İ N S A AT İ D Ü N YA N I N D Ö R T B İ R K Ö Ş E S İ N D E D E V L E T YÖNETİCİLERİ, LİDERLER VE VİZYON SAHİBİ KİŞİLER TA R A F I N D A N TA K I

Detaylı

BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL PEARLMASTER 39

BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL PEARLMASTER 39 BASELWORLD 2016 OYSTER PERPETUAL PEARLMASTER 39 OYSTER PERPETUAL PEARLMASTER 39 OYSTER KOLEKSİYONUNUN İNCİSİ R O L E X İ N TA Ş S Ü S L E M E L İ S A AT L E R İ A R A S I N D A B İ R B A Ş YA P I T O L

Detaylı

BASELWORLD 2016 KLASİK SAAT CELLINI

BASELWORLD 2016 KLASİK SAAT CELLINI BASELWORLD 2016 KLASİK SAAT R O L E X B A S E LW O R L D 2 016 2 KLASİK ROLEX R O L E X, C E L L I N I T I M E, C E L L I N I D AT E V E C E L L I N I D U A L T I M E M O D E L L E R İ N İ N 3 9 M M L

Detaylı

Ü N YA S A AT İ. sahiptir ve tüm bu yenilikler okunurluğu kolaylaştırır.

Ü N YA S A AT İ. sahiptir ve tüm bu yenilikler okunurluğu kolaylaştırır. B A S E LW O R L D 2 0 1 7 OY ST E R P E R P E T UA L S K Y- D W E L L E R Oyster Perpetual sky-dweller Rolex Baselworld 2017 2 D Ü N YA G E ZG İ N L E R İ N İ N S A AT İ Rolex in dünya gezginlerine yönelik

Detaylı

BASELWORLD 2018 OYSTER PERPETUAL DATEJUST 36

BASELWORLD 2018 OYSTER PERPETUAL DATEJUST 36 BASELWORLD 2018 OYSTER PERPETUAL OYSTER PERPETUAL KLASİK SAATİN İLK ÖRNEĞİ Rolex, yeni nesil Oyster Perpetual Datejust 36 yı sunar. Oystersteel çelikle 18 kt Everose altını buluşturan Everose Rolesor versiyon

Detaylı

BASELWORLD 2018 OYSTER PERPETUAL DATEJUST 31

BASELWORLD 2018 OYSTER PERPETUAL DATEJUST 31 BASELWORLD 2018 İKONİK BİR SAAT Rolex, yeniden tasarlanmış kasa kenarlarına ve çerçeve kulaklarına sahip yeni nesil Oyster Perpetual Datejust 31 i sunar. 18 kt beyaz, sarı ya da Everose altından yapılmış

Detaylı

Oyster Perpetual DATEJUST 41

Oyster Perpetual DATEJUST 41 Oyster Perpetual DATEJUST 41 Oyster, 41 mm, çelik ve sarı altın DATEJUST 41 İlk olarak 1945 yılında piyasaya sürülen Oyster Perpetual Datejust modelinin zarif tasarımı ve tarihi büyüten Cyclops gözü, onu

Detaylı

Oyster Perpetual LADY-DATEJUST 26

Oyster Perpetual LADY-DATEJUST 26 Oyster Perpetual LADY-DATEJUST 26 Oyster, 26 mm, çelik ve beyaz altın LADY-DATEJUST 26 Oyster Perpetual Lady-Datejust, 28 mm'lik daha küçük kasasında ikonik Rolex Datejust modelinin tüm özelliklerini bir

Detaylı

BASELWORLD 2018 OYSTER PERPETUAL GMT MASTER II

BASELWORLD 2018 OYSTER PERPETUAL GMT MASTER II BASELWORLD 2018 KOZMOPOLİT SAAT Rolex, GMT-Master II serisine Oystersteel çelikten yapılmış, çift yöne döndürülebilir bir çerçeveyle ve kırmızı ve mavi seramikten iki renkli ve 24 saat dereceli Cerachrom

Detaylı

Oyster Perpetual DAY-DATE 36

Oyster Perpetual DAY-DATE 36 Oyster Perpetual DAY-DATE 36 Oyster, 36 mm, sarı altın DAY-DATE 36 Day-Date, 1956 yılındaki lansmanından bu yana, etkili kişiler tarafından kullanılan saat olarak tanındı. Day-Date tarihin yanı sıra günü

Detaylı

KADINSI BİR KLASİĞİN İLK ÖRNEĞİ

KADINSI BİR KLASİĞİN İLK ÖRNEĞİ Lady-Datejust 28 Lady-Datejust 28 KADINSI BİR KLASİĞİN İLK ÖRNEĞİ ROLEX, OYSTER PERPETUAL LADY-DATEJUST MODELİNİN 28 MM KASA İLE GENİŞLETİLMİŞ VE ÜSTÜN KRONOMETRİK PERFORMANS İÇİN ROLEX PATENTLİ SİLİKON

Detaylı

ŞIK, SPORTİF VE TEKNİK SAAT

ŞIK, SPORTİF VE TEKNİK SAAT Yacht-Master Yacht-Master ŞIK, SPORTİF VE TEKNİK SAAT ROLEX, GELİŞTİRİP PATENTİNİ ALDIĞI YENİLİKÇİ OYSTERFLEX BİLEZİĞİ İLE DONATILMIŞ, DENİZCİLERE ÖZEL OYSTER PERPETUAL YACHT-MASTER MODELİNİN YENİ SİYAH

Detaylı

Oyster Perpetual PEARLMASTER 39

Oyster Perpetual PEARLMASTER 39 Oyster Perpetual PEARLMASTER 39 Oyster, 39 mm, sarı altın PEARLMASTER 39 Oyster Perpetual Lady-Datejust Pearlmaster, 1992 yılındaki lansmanından beri zarif hatları ve değerli malzemeleri sayesinde dikkat

Detaylı

Oyster Perpetual DAY-DATE

Oyster Perpetual DAY-DATE Oyster Perpetual DAY-DATE Oyster, 40 mm, sarı altın ve pırlanta 1956 yılındaki lansmanından bu yana Day-Date etkili kişiler tarafından kullanılan saat olarak hemen tanındı. Day-Date tarihin yanı sıra günü

Detaylı

Oyster Perpetual DAY-DATE 36

Oyster Perpetual DAY-DATE 36 Oyster Perpetual DAY-DATE 36 Oyster, 36 mm, sarı altın ve pırlanta DAY-DATE 36 Day-Date, 1956 yılındaki lansmanından bu yana, etkili kişiler tarafından kullanılan saat olarak tanındı. Day-Date tarihin

Detaylı

Oyster Perpetual LADY-DATEJUST

Oyster Perpetual LADY-DATEJUST Oyster Perpetual LADY-DATEJUST Oyster, 26 mm, çelik ve sarı altın LADY-DATEJUST 26 Oyster Perpetual Lady-Datejust, daha küçük 26 mm'lik kasasında ikonik Rolex Datejust modelinin tüm özelliklerini bir araya

Detaylı

Oyster Perpetual LADY-DATEJUST

Oyster Perpetual LADY-DATEJUST Oyster Perpetual LADY-DATEJUST Oyster, 26 mm, çelik, sarı altın ve pırlanta LADY-DATEJUST 26 Oyster Perpetual Lady-Datejust, daha küçük 26 mm'lik kasasında ikonik Rolex Datejust modelinin tüm özelliklerini

Detaylı

ROLEX İN KLASİK SAATİ

ROLEX İN KLASİK SAATİ ROLEX İN KLASİK SAATİ Cellini koleksiyonu, geleneksel saatlerin sonsuz zarafetini çağdaş bir dokunuşla kutluyor. En iyi Rolex bilgilerini ve yüksek mükemmeliyet standartlarını, saat işçiliği mirasını ebedi

Detaylı

Oyster Perpetual DATEJUST

Oyster Perpetual DATEJUST Oyster Perpetual DATEJUST Oyster, 36 mm, çelik ve sarı altın DATEJUST 36 İlk olarak 1945 yılında piyasaya sürülen Oyster Perpetual Datejust modelinin zarif tasarımı ve tarihi büyüten Cyclops gözü, onu

Detaylı

Oyster Perpetual DATEJUST

Oyster Perpetual DATEJUST Oyster Perpetual DATEJUST Oyster, 41 mm, çelik ve sarı altın DATEJUST II İlk olarak 1945 yılında piyasaya sürülen Oyster Perpetual Datejust modelinin zarif tasarımı ve tarihi büyüten Cyclops gözü, onu

Detaylı

Oyster Perpetual LADY-DATEJUST 28

Oyster Perpetual LADY-DATEJUST 28 Oyster Perpetual LADY-DATEJUST 28 Oyster, 28 mm, sarı altın ve pırlanta LADY-DATEJUST 28 Oyster Perpetual Lady-Datejust, 28 mm'lik daha küçük kasasında ikonik Rolex Datejust modelinin tüm özelliklerini

Detaylı

Oyster Perpetual LADY-DATEJUST

Oyster Perpetual LADY-DATEJUST Oyster Perpetual LADY-DATEJUST Oyster, 31 mm, çelik, Everose altın ve pırlanta Oyster Perpetual Lady-Datejust, daha küçük 26 mm'lik kasasında ikonik Rolex Datejust modelinin tüm özelliklerini bir araya

Detaylı

Oyster Perpetual YACHT-MASTER 40

Oyster Perpetual YACHT-MASTER 40 Oyster Perpetual YACHT-MASTER 40 Oyster, 40 mm, Everose altın YACHT-MASTER 40 Gösterişli, sportif ve seçkin Oyster Perpetual Yacht-Master modeli, Rolex ve yelkencilik dünyası arasındaki 1950'li yıllara

Detaylı

Oyster Perpetual DATEJUST 31

Oyster Perpetual DATEJUST 31 Oyster Perpetual DATEJUST 31 Oyster, 31 mm, çelik ve beyaz altın DATEJUST 31 Oyster Perpetual Lady-Datejust, 28 mm'lik daha küçük kasasında ikonik Rolex Datejust modelinin tüm özelliklerini bir araya getirir.

Detaylı

Oyster Perpetual DATEJUST 36

Oyster Perpetual DATEJUST 36 Oyster Perpetual DATEJUST 36 Oyster, 36 mm, çelik, beyaz altın ve pırlanta DATEJUST 36 İlk olarak 1945 yılında piyasaya sürülen Oyster Perpetual Datejust modelinin zarif tasarımı ve tarihi büyüten Cyclops

Detaylı

Oyster Perpetual DAY-DATE

Oyster Perpetual DAY-DATE Oyster Perpetual DAY-DATE Oyster, 36 mm, platin 1956 yılındaki lansmanından bu yana Day-Date etkili kişiler tarafından kullanılan saat olarak hemen tanındı. Day-Date tarihin yanı sıra günü de bütünüyle

Detaylı

Oyster Perpetual DATEJUST 36

Oyster Perpetual DATEJUST 36 Oyster Perpetual DATEJUST 36 Oyster, 36 mm, çelik, sarı altın ve pırlanta DATEJUST 36 İlk olarak 1945 yılında piyasaya sürülen Oyster Perpetual Datejust modelinin zarif tasarımı ve tarihi büyüten Cyclops

Detaylı

Oyster Perpetual PEARLMASTER

Oyster Perpetual PEARLMASTER Oyster Perpetual PEARLMASTER Oyster, 29 mm, sarı altın ve pırlanta PEARLMASTER 29 Oyster Perpetual Pearlmaster 1992 yılındaki lansmanından bu yana zarif hatları ve değerli materyalleri sayesinde dikkat

Detaylı

Oyster Perpetual LADY-DATEJUST

Oyster Perpetual LADY-DATEJUST Oyster Perpetual LADY-DATEJUST Oyster, 28 mm, Everose altın LADY-DATEJUST 28 Oyster Perpetual Lady-Datejust, daha küçük 26 mm'lik kasasında ikonik Rolex Datejust modelinin tüm özelliklerini bir araya topluyor.

Detaylı

Oyster Perpetual YACHT-MASTER

Oyster Perpetual YACHT-MASTER Oyster Perpetual YACHT-MASTER Oyster, 40 mm, çelik ve platin YACHT-MASTER 40 Gösterişli, sportif, seçkin: Oyster Perpetual Yacht-Master, Rolex ve yelkencilik dünyası arasındaki 1950'li yıllara uzanan ayrıcalıklı

Detaylı

Oyster Perpetual PEARLMASTER 34

Oyster Perpetual PEARLMASTER 34 Oyster Perpetual PEARLMASTER 34 Oyster, 34 mm, sarı altın ve pırlanta PEARLMASTER 34 Oyster Perpetual Lady-Datejust Pearlmaster, 1992 yılındaki lansmanından beri zarif hatları ve değerli malzemeleri sayesinde

Detaylı

Oyster Perpetual PEARLMASTER

Oyster Perpetual PEARLMASTER Oyster Perpetual PEARLMASTER Oyster, 39 mm, sarı altın PEARLMASTER 39 Oyster Perpetual Pearlmaster 1992 yılındaki lansmanından bu yana zarif hatları ve değerli materyalleri sayesinde dikkat çekiyor. Pırlantalar,

Detaylı

Oyster Perpetual YACHT-MASTER II

Oyster Perpetual YACHT-MASTER II Oyster Perpetual YACHT-MASTER II Oyster, 44 mm, çelik Yacht-Master II modeli profesyonel denizcilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Bu regatta kronograf, mekanik bir hafızayla dünyanın

Detaylı

Oyster Perpetual YACHT-MASTER II

Oyster Perpetual YACHT-MASTER II Oyster Perpetual YACHT-MASTER II Oyster, 44 mm, çelik ve Everose altın YACHT-MASTER II Yacth-Master II modeli profesyonel denizcilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Bu regatta kronograf,

Detaylı

Oyster Perpetual PEARLMASTER 34

Oyster Perpetual PEARLMASTER 34 Oyster Perpetual PEARLMASTER 34 Oyster, 34 mm, beyaz altın ve pırlanta PEARLMASTER 34 Oyster Perpetual Lady Datejust Pearlmaster, 1992 yılındaki lansmanından beri zarif hatları ve değerli malzemeleri sayesinde

Detaylı

Oyster Perpetual DATEJUST

Oyster Perpetual DATEJUST Oyster Perpetual DATEJUST Oyster, 36 mm, çelik ve Everose altın DATEJUST 36 İlk olarak 1945 yılında piyasaya sürülen Oyster Perpetual Datejust modelinin zarif tasarımı ve tarihi büyüten Cyclops gözü, onu

Detaylı

Oyster Perpetual SKY-DWELLER

Oyster Perpetual SKY-DWELLER Oyster Perpetual SKY-DWELLER Oyster, 42 mm, beyaz altın SKY-DWELLER 14 patentle korunan teknolojik bir başyapıt olan Oyster Perpetual Sky-Dweller, dünya gezginlerine zamanı tek bakışta takip etmeleri için

Detaylı

Oyster Perpetual MILGAUSS

Oyster Perpetual MILGAUSS Oyster Perpetual MILGAUSS Oyster, 40 mm, çelik MILGAUSS 1956 yılında piyasaya sunulan Milgauss bilim camiasının taleplerini karşılamak üzere tasarlanmıştır ve 1.000 gauss'a kadar olan manyetik alanlara

Detaylı

Oyster Perpetual MÜKEMMEL OYSTER

Oyster Perpetual MÜKEMMEL OYSTER Oyster Perpetual Oyster Perpetual MÜKEMMEL OYSTER ROLEX, TAMAMEN YENİ 39 MM BOYUTUNUN YANI SIRA 26, 31 VE 34 MM BOYUTLARI İÇİN ÖZEL YENİ KADRANLARLA MÜKEMMEL OYSTER PERPETUAL MODELLERİNİN YENİ VERSİYONLARINI

Detaylı

Oyster Perpetual PEARLMASTER

Oyster Perpetual PEARLMASTER Oyster Perpetual PEARLMASTER Oyster, 34 mm, Everose altın ve pırlanta PEARLMASTER 34 Oyster Perpetual Pearlmaster 1992 yılındaki lansmanından bu yana zarif hatları ve değerli materyalleri sayesinde dikkat

Detaylı

Oyster Perpetual SKY-DWELLER

Oyster Perpetual SKY-DWELLER Oyster Perpetual SKY-DWELLER Oyster, 42 mm, Everose altın SKY-DWELLER 14 patentle korunan teknolojik bir başyapıt olan Oyster Perpetual Sky-Dweller, dünya gezginlerine zamanı bir bakışta takip etmeleri

Detaylı

Oyster Perpetual OYSTER PERPETUAL

Oyster Perpetual OYSTER PERPETUAL Oyster Perpetual OYSTER PERPETUAL Oyster, 36 mm, çelik OYSTER PERPETUAL Öncü Oyster Perpetual modelleri efsanevi saatler koleksiyonunun en ünlü modelleri arasındadırlar. Rolex'in saat işçiliği alanındaki

Detaylı

Oyster Perpetual GMT-MASTER II

Oyster Perpetual GMT-MASTER II Oyster Perpetual GMT-MASTER II Oyster, 40 mm, beyaz altın GMT-MASTER II 1955 yılında piyasaya sürülen GMT-Master, uluslararası pilotların ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirildi. 2005 yılında satışa

Detaylı

Oyster Perpetual EXPLORER

Oyster Perpetual EXPLORER Oyster Perpetual EXPLORER Oyster, 39 mm, çelik EXPLORER Explorer, Rolex'in Himalayalar'daki yıllar süren deneyiminden ilham alır ve 1953 yılında Rolex Oyster Perpetual kronometreleriyle teçhizatlandırılmış

Detaylı

Oyster Perpetual SUBMARINER

Oyster Perpetual SUBMARINER Oyster Perpetual SUBMARINER Oyster, 40 mm, çelik SUBMARINER Oyster Perpetual Submariner, kendi tarzında bir mihenk taşı olan mükemmel dalgıç saatidir. 1953 yılında tüplü dalışa önayak olan dönem sırasında

Detaylı

Oyster Perpetual GMT-MASTER II

Oyster Perpetual GMT-MASTER II Oyster Perpetual GMT-MASTER II Oyster, 40 mm, çelik ve sarı altın GMT-MASTER II 1955 yılında piyasaya sürülen GMT-Master, uluslararası pilotların ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirildi. 2005 yılında

Detaylı

Oyster Perpetual SEA-DWELLER

Oyster Perpetual SEA-DWELLER Oyster Perpetual SEA-DWELLER Referans 126600 MODEL KASASI MEKANİZMA BİLEZİK MODEL KASASI Oyster, 43 mm, çelik OYSTER MİMARİSİ Monoblok orta kasa, vidalı arka kasa ve kurma kolu ÇAP 43 mm MALZEME 904L çelik

Detaylı

Oyster Perpetual EXPLORER II

Oyster Perpetual EXPLORER II Oyster Perpetual EXPLORER II Oyster, 42 mm, çelik EXPLORER II Kutup bölgeleri gibi ekstrem ortamlar Oyster saatleri için daima gerçek hayata dayanan tecrübe sahaları olmuştur. Explorer II, kaşifler, mağara

Detaylı

Oyster Perpetual SUBMARINER

Oyster Perpetual SUBMARINER Oyster Perpetual SUBMARINER Oyster, 40 mm, çelik ve sarı altın SUBMARINER DATE Oyster Perpetual Submariner, kendi tarzında bir mihenk taşı olan mükemmel dalgıç saatidir. 1953 yılında tüplü dalışa önayak

Detaylı

Oyster Perpetual COSMOGRAPH DAYTONA

Oyster Perpetual COSMOGRAPH DAYTONA Oyster Perpetual COSMOGRAPH DAYTONA Oyster, 40 mm, sarı altın COSMOGRAPH DAYTONA 1963 yılında piyasaya sürülen Cosmograph Daytona profesyonel yarış pilotlarının taleplerini karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Detaylı

Oyster Perpetual SEA-DWELLER

Oyster Perpetual SEA-DWELLER Oyster Perpetual SEA-DWELLER Referans 116660 MODEL KASASI MEKANİZMA BİLEZİK MODEL KASASI Oyster, 44 mm, çelik OYSTER MİMARİSİ Monoblok orta kasa, vidalı arka kasa ve kurma kolu. Rolex Ringlock Sistemi

Detaylı

Oyster Perpetual COSMOGRAPH DAYTONA

Oyster Perpetual COSMOGRAPH DAYTONA Oyster Perpetual COSMOGRAPH DAYTONA Oyster, 40 mm, çelik ve sarı altın COSMOGRAPH DAYTONA 1963 yılında piyasaya sürülen Cosmograph Daytona profesyonel yarış pilotlarının taleplerini karşılamak üzere tasarlandı.

Detaylı

Oyster Perpetual COSMOGRAPH DAYTONA

Oyster Perpetual COSMOGRAPH DAYTONA Oyster Perpetual COSMOGRAPH DAYTONA Oyster, 40 mm, çelik ve sarı altın COSMOGRAPH DAYTONA 1963 yılında piyasaya sürülen Cosmograph Daytona profesyonel yarış pilotlarının taleplerini karşılamak üzere tasarlandı.

Detaylı

YENİ JAEGER-LECOULTRE POLARIS KOLEKSİYONU

YENİ JAEGER-LECOULTRE POLARIS KOLEKSİYONU YENİ JAEGER-LECOULTRE POLARIS KOLEKSİYONU İLHAMINI TARİHTEN VE ÇAĞDAŞ SPORTİF ZARAFETTEN ALIYOR Günümüzün erkeği her şeyi yapıyor. Yeniliğe ve denenmemişe daima açık, hayatın tadını en iyi şekilde çıkarabilmek

Detaylı

TEMEL ÖZELLİKLER KULLANIM TALİMATLARI

TEMEL ÖZELLİKLER KULLANIM TALİMATLARI KULLANIM TALİMATLARI CONQUEST V.H.P. Çok uzun yıllardır devam eden kuvars saat deneyimimizden güç alan kanatlı kum saati logolu markamız kendine has, son teknoloji makine ile donatılmış yeni Conquest V.H.P.

Detaylı

CHRONOSTOP SERISI SAATLER

CHRONOSTOP SERISI SAATLER CHRONOSTOP SERISI SAATLER Son yıllarda çizgisi belli olan ve çizgisini koruyan Omega, 70 öncesinde farklı tasarımları ve çizgisi ile de gönüllerde taht kurmuş. Chronostop modeller de ilk olarak 1966 Montreal

Detaylı

KALIBRE 3255 BASELWORLD 2015. Kalibre 3255 YENİ NESİL ROLEX MEKANİZMASI

KALIBRE 3255 BASELWORLD 2015. Kalibre 3255 YENİ NESİL ROLEX MEKANİZMASI KALIBRE 3255 BASELWORLD 2015 Kalibre 3255 YENİ NESİL ROLEX MEKANİZMASI Kalibre 3255 YENİ PERFORMANS STANDARTLARI BASELWORLD 2015 TE ROLEX, BİR SAAT MEKANİZMASININ TEMEL ÖZELLİKLERİNE YÖNELİK PERFORMANSINA

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Oyster Perpetual SEA-DWELLER

Oyster Perpetual SEA-DWELLER Oyster Perpetual SEA-DWELLER Referans 116600 MODEL KASASI MEKANİZMA BİLEZİK MODEL KASASI Oyster, 40 mm, çelik OYSTER MİMARİSİ Monoblok orta kasa, vidalı arka kasa ve kurma kolu ÇAP 40 mm MALZEME 904L çelik

Detaylı

Bırakın doğa evinize gelsin!

Bırakın doğa evinize gelsin! Unica Class Bırakın doğa evinize gelsin! Gerçek malzemeler ile doğal tasarım 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr Doğal bir özlem Modern hayat genellikle varlığımızın orijinal, gerçek ve saf yapıtaşlarını

Detaylı

ŞUBAT 2100 yılına kadar tarih ayarı gerektirmeyen Geleceğe Ayarlı Akıllı Quartz Saat.

ŞUBAT 2100 yılına kadar tarih ayarı gerektirmeyen Geleceğe Ayarlı Akıllı Quartz Saat. P 1 / 6 SEIKO SAATİ KULLANMA KILAVUZU CAL. 8F32, 8F33, 8F35, 8F56 / 4F32, 4F56 PERPETUAL CALENDAR ŞUBAT 2100 yılına kadar tarih ayarı gerektirmeyen Geleceğe Ayarlı Akıllı Quartz Saat. PERPETUAL CALENDAR

Detaylı

Mükemmel Tasarım ve Fonksiyona DOKUN!

Mükemmel Tasarım ve Fonksiyona DOKUN! Mükemmel Tasarım ve Fonksiyona DOKUN! ELEGAN Smart FLOW Çekmece Sistemleri 12,8 mm ULTRA ince Yanak Smart FLOW, kusursuz, ince ve zarif yanak tasarımı ile sofistike bir görünüm sağlar. FARKLI YANAK

Detaylı

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR Destekleme sistemi v2014/01tr Güçlü ve esnek 02 Güvenilir Sadeliği ve Uluslararası Kalite Standardı İle Sınıfının En İyisi Bertour destekleme sistemi, inşaat

Detaylı

İÇİNDEKİLER 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33

İÇİNDEKİLER 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33 İÇİN İÇİNDEKİLER Modüler Seri Cellia Modüler Metal Millanta Modüler Kare Modüler Modül Seçenekleri Montaj Şekli Teknik Çizimler Ambalaj Bilgileri 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33 Modüler

Detaylı

EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ...

EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ... Maspower kapak haber vermeksizin ürün özelliklerini değiştirme hakkına sahiptir. Dizgiden kaynaklanan hatalardan firmamız sorumlu değildir. EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ... HAKKIMIZDA

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ...

EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ... 2018 EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ... Kurşunsuzdur. İnsan sağlığına zararsızdır. Maspower kapak haber vermeksizin ürün özelliklerini değiştirme hakkına sahiptir. Dizgiden kaynaklanan

Detaylı

1. Tüm Takı grubu 31 Aralık 2010 a kadar % 10 İNDİRİMLİ!

1. Tüm Takı grubu 31 Aralık 2010 a kadar % 10 İNDİRİMLİ! Yılbaşı Hediyelerinizi Nikken den Seçin! Siz sevdiklerinize yeni yılda Kaliteli Yaşam armağan edin diye, 1. Tüm Takı grubu 31 Aralık 2010 a kadar % 10 İNDİRİMLİ! Özel Müşteri olarak kaydolun, ürünlerinize

Detaylı

Şık ve Sade Tasarımı ile Tüm Mekanlarla Mükemmel Uyum

Şık ve Sade Tasarımı ile Tüm Mekanlarla Mükemmel Uyum 01 02 Beyaz Gri Siyah 03 04 Şık ve Sade Tasarımı ile Tüm Mekanlarla Mükemmel Uyum Modern iç mekan dekorunuzu tamamlamak için geliştirilen Kirigamine Zen, kullanıldığı ortam ile doğal bir uyum sağlayabilmesi

Detaylı

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI BEYAZIN VE IŞILTININ AHENKLİ BULUŞMASI YENİ SAMİRA SERİSİ Kristalin saflığından ilham alan Samira, beyazın yalınlığını, geometrik formların rafine şıklığı ile buluşturuyor. Doğallıkla

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

Modüler Seri. Cellia Kare Millanta

Modüler Seri. Cellia Kare Millanta Modüler Seri Cellia Kare Millanta İÇİN DEKİLER02 İÇİNDEKİLER - Modüler Seri Cellia Modüler Kare Modüler Metal Kare Modüler Millanta Modüler Modül Seçenekleri Montaj Şekli Teknik Çizimler Ambalaj Bilgileri

Detaylı

Şık ve Sade Tasarımı ile Tüm Mekanlala Mükemmel Uyum

Şık ve Sade Tasarımı ile Tüm Mekanlala Mükemmel Uyum 01 02 Beyaz Gri Siyah 03 04 Şık ve Sade Tasarımı ile Tüm Mekanlala Mükemmel Uyum Modern iç mekan dekorunuzu tamamlamak için geliştirilen Kirigamine Zen, kullanıldığı ortam ile doğal bir uyum sağlayabilmesi

Detaylı

2018 İlkbahar Koleksiyonu

2018 İlkbahar Koleksiyonu 2018 İlkbahar Koleksiyonu Karmen Halıda; Hikâyesi Olan, Estetik Tasarımlar.. Yaşam alanlarınızda huzurlu ve mutlu bir atmosfer oluşturmanın peşine düşen Karmen Halı, duygularınıza hitap edecek, hikâyesi

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE ALÜMİNYUM DÖKÜM SERAMiK TENCERE ecolon nedir ECOLON KAPLAMA NEDİR? Ana maddeleri olan toprak, kum ve kayalar doğadan geldiği için çevreye ve insan vücuduna dost olan Ecolon kaplama, PFOA kaplamanın bir

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

Wabi Koleksiyonu - Koru

Wabi Koleksiyonu - Koru Wabi Koleksiyonu Çanakkale Seramik in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan Koru, Iwa, Maburu ve Shiro serileri ile çağdaş ve estetik

Detaylı

Bülten. Bosch Domestik Fanlar. Duvar Tipi Aksiyal Fanlar. Bosch Domestik Fanlar

Bülten. Bosch Domestik Fanlar. Duvar Tipi Aksiyal Fanlar. Bosch Domestik Fanlar Bülten TT/SME-PRM Teknik Bülten Tarih: 19.12.2017 Sayı: 152 Sayfa Sayısı: 5 Bosch Domestik Fanlar Bülten Konusu Bosch Domestik Fanlar Bosch Termoteknik Türkiye olarak firma stratejimiz doğrultusunda, Bosch

Detaylı

KUMPASLAR. Ölçüm Aralığı. (mm/in)

KUMPASLAR. Ölçüm Aralığı. (mm/in) 101 Serisi Kumpaslar KUMPASLAR MEKANİK KUMPAS - Monoblok, Paslanmaz, Üstten sıkmalı Bu ürün GB/T1214.2 DIN862 ve JIS B 7507 standartlarına göre üretilmiştir. Moden teknoloji ile paslanmaz çelikten üretilmiştir.

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

Bimetal termometre Model 55, EN uyarınca yüksek kaliteli proses versiyonu

Bimetal termometre Model 55, EN uyarınca yüksek kaliteli proses versiyonu Mekanik sıcaklık ölçümü Bimetal termometre Model 55, EN 13190 uyarınca yüksek kaliteli proses versiyonu WIKA veri sayfası TM 55.01 Diğer onaylar için 7. sayfaya bakınız Uygulamalar Kimya, petrokimya, petrol

Detaylı

Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi

Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi Lindab Seamline TM Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi KOLAY UYGULANIR, ÇEVRE DOSTU, UZUN ÖMÜRLÜ ÇATI Lindab 2 Seamline Sonsuz seçenekler sunan bir çatı sistemini seçin; Lindab Steel Sweden inşaat sektöründe

Detaylı

Bimetal termometre Model 55, paslanmaz çelik versiyonu

Bimetal termometre Model 55, paslanmaz çelik versiyonu Mekanik sıcaklık ölçümü Bimetal termometre Model 55, paslanmaz çelik versiyonu WIKA veri sayfası TM 55.01 Uygulamalar Kimya endüstrisi, petro kimya endüstrisi, proses teknolojisi ve gıda endüstrisi Agresif

Detaylı

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE.

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 Kış Koleksiyonu YEPYENİ BİR FESTİVAL, YİNE BİR FESTİVAL Yenilenen logomuz ve yepyeni koleksiyonumuzla 2017 / 2018

Detaylı

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı.

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. _ XTRA TEC XT XTENDED TECHNOLOGY Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. Ürün yenilikleri Frezeleme EŞSİZ BİR DENEYİM İÇİN PERFORMANS VE GÜVENİLİRLİK BİR ARADA. Başarılı Walter frezeleme takımlarının

Detaylı

Manufacture Tourbillon Grand Feu Cenevre Plan-les-Ouates daki Frédérique Constant Fabrikasının Beşinci Yılı

Manufacture Tourbillon Grand Feu Cenevre Plan-les-Ouates daki Frédérique Constant Fabrikasının Beşinci Yılı Manufacture Tourbillon Grand Feu Cenevre Plan-les-Ouates daki Frédérique Constant Fabrikasının Beşinci Yılı Frédérique Constant yeni Manufacture Tourbillon Grand Feu modelini tanıtıyor olmaktan ötürü büyük

Detaylı

ÖZET 577. Otomatik saatler. Kronograflar. Kuvartz kronograflar. Otomatik kronograflar

ÖZET 577. Otomatik saatler. Kronograflar. Kuvartz kronograflar. Otomatik kronograflar ÖZET 577 Uluslararası garanti... 578 Öneriler... 579 Toleranslar... 580 Karşılaştırma tablosu... 582 Resim yazıları... 584 Kameri aylar tablosu... 585 Kauçuk kayış... 586 Katlanır toka... 587 Orijinallik

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü 5S Standartları talimatlarının hazırlanmasından, tüm üniteler talimatın uygulamasından sorumludur.

İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü 5S Standartları talimatlarının hazırlanmasından, tüm üniteler talimatın uygulamasından sorumludur. Sayfa No 1/6 1.0 Amaç Bu talimat ile İş güvenliği, çevre, verimlilik, makine performansı ile çalışanların katılım ve motivasyonunu artırarak düzen ve disiplini sağlamak amacıyla kurulan 5S sistematiğinde;

Detaylı

CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI

CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI GELENEKSELLİĞİN MODERN YORUMU Masallarla büyüdük, sevdiklerimizle masallardaki gibi bir hayat yaşamak en büyük hayalimiz Casablanca Serisi ile bu hayal biraz olsun gerçekleşiyor.

Detaylı

Maxos LED panel şık, yeşil ve doğrudan LED aydınlatma

Maxos LED panel şık, yeşil ve doğrudan LED aydınlatma Maxos LED panel şık, yeşil ve doğrudan LED aydınlatma Maxos LED panel Maxos LED panel, süpermarketlerin zorlu gereksinimlerini karşılayabilen pazardaki ilk LED ana devre sistemidir. Taşınabilir panel,

Detaylı

Bimetal termometre Model 54, endüstriyel seri

Bimetal termometre Model 54, endüstriyel seri Mekanik sıcaklık ölçümü Bimetal termometre Model 54, endüstriyel seri WIKA veri sayfası TM 54.01 Diğer onaylar için 6. sayfaya bakınız Uygulamalar Kimya, petrokimya, petrol ve gaz, enerji ve su/atık su

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

COLLECTION2017. dawood.com.tr

COLLECTION2017. dawood.com.tr COLLECTION2017 dawood.com.tr Seçkin Tasarım Anlayışı Detaylı İşçilik Modern Yaklaşım Geniş Ürün Gamı Güçlü Üretim Teknikleri Hayal etmek tasarımın en güçlü süreci, kalite iyi tasarımın vazgeçilmez bir

Detaylı

Dubai Life. Huzur ve Konforun Buluşma Noktası

Dubai Life. Huzur ve Konforun Buluşma Noktası Dubai Life Huzur ve Konforun Buluşma Noktası B BLOK A BLOK Biz dubai inşaat olarak yolumuza, hem bugünü, hem de geleceği modern tasarlanmış yüksek kaliteli kente kimlik katan yaşam alanları inşa ederek

Detaylı